TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS. Linnuntie 7 OULAINEN

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS. Linnuntie 7 OULAINEN"

Transkriptio

1 TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS Linnuntie 7 OULAINEN Rakennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes Rakennusmestari Asuntokaupan auktorisoitu kuntotarkastaja Puh

2 2 TARKASTUSLAUSUNTO 1. YLEISTIETOA TARKASTUKSESTA Tarkistettava kohde Omakotitalo Linnuntie OULAINEN Tarkastuksen tilaaja Raahen seudun ulosottovirasto / Kihlakunnanvouti Vähäsantanen Juha Rakennuksen omistaja Tarkastaja Tarkastuksen syy Rakennuspalvelu M. Liedes ky / Markus Liedes Rakennusmestari Asuntokaupan kuntotarkastaja (AKK), FISE p Metsärannantie 50, HAAPAVESI Omistaja / tilaaja on myymässä kohdetta ja tarkoituksena on selvittää rakennuksen yleiskunto. Tarkastus ajankohta Tarkastus suoritettiin ja Sää oli tarkistushetkellä puolipilvinen ja lämpötila -3 o C Sisäilman suhteellinen kosteus 25 %, lämpötilassa -8 o C. Toimeksianto / laajuus Käytettävissä olleet asiakirjat Rajaukset kohteessa Rakennuksen kuntotarkistus käsitti päärakennuksen ulkopuolen, asuinhuoneet sekä kosteusteknisesti tärkeät kohteet. Toimeksianto on lähtökohtaisesti rakennetekninen. Rakenteita ei avattu, vaan pintojen ja rakenteiden kunnon määritys ja toimenpide-ehdotukset perustuvat aistinvaraiseen tarkasteluun, pintakosteusmittauksiin sekä ilman suhteellisen kosteuden mittauksiin. Tarkastelussa käytettiin apuna Delta-5 pintakosteuden osoitinta, Delta-8 puun kosteuden mittaria sekä Vetesten puikkoanturia. Ilman suhteellisen kosteuden mittauksissa Vaisala HMI-41 mittaria ja HMP-antureita. Lisäksi HomeSpy-4 kamera-endoskooppi ja Bosch pintalämpötilatunnistin. Kohteen piirustuksista oli käytettävissä pääpiirustus. Kohteen rakenteita ei ole varmennettu avaamalla rakenteita, vaan tiedot rakennuksesta / rakenteista perustuvat tilaajalta saatuihin tietoihin, joka myös vastaa annettujen lähtötietojen oikeellisuudesta. Avaamattomat rakenteet oletetaan rakennetuiksi hyvää rakennustapaa noudattaen. Tarkistus on rajattu käsittämään päärakennuksen rakenteiden pintapuolisen tarkistuksen asuntokaupan tarkistusohjeen mukaisesti, kuitenkin avaamatta rakenteita. Tarkistuksessa ei avattu rakenteita.

3 3 2. KOHTEEN YLEISTIEDOT Seuraavaan luetteloon on koottu rakennuksen yleistiedot. Tiedot on saatu tilaajalta sekä tarkastuksesta. Käyttötarkoitus Valmistumisvuosi Pinta-ala Perustamistapa Alapohja Välipohja / yläpohja Katto Ulkoseinärakenne Väliseinät Lämmitystapa Ilmanvaihto Kohteen yleiskuvaus Kohteen historia Asuinrakennus luvulla. Laajennus / peruskorjaus Pääpiirustus- ja rakennuslupapäiväys ei tiedossa. Peruskorjauksen rakennuslupa ½-kerroksinen, asuinala n. 114 m 2. Pinta-aloja ei tarkistettu. Betonirakenteinen perustus. Kosteissa tiloissa / laajennusosalla maanvarainen betonilaatta, muutoin tuulettuva alapohja puurakenteella / kellarin katto, (rakennetta ei ole varmistettu avaamalla). Ylä- / välipohja puurakenteinen. Harjakatto, vesikatteena huopakate. Puurunkoinen ulkoseinä, muha- / mineraalivillaeristeellä. Puurakenteiset väliseinät. Sähköpatterilämmitys. Ilmanvaihto on painovoimainen. Rakennus on pääasiallisesti alkuperäisillä rakenteilla eli rakennus tulee myös arvioida alkuperäisen laatutason mukaisesti. Edellisestä aiheutuen rakennuksessa on nykyaikaiseen rakentamiseen verrattuna huomattavan erilaiset ominaisuudet. Rakennus on harjakattoinen, lautaverhous, kantavana rakenteena puurakenteiset ulkoseinät sekä osittain kantavat väliseinät. Tarkastusajankohtana rakennuksesta oli sähkö, vesi ja lämpö katkaistuna. Tiedot rakennuksen nykytilanteesta ja historiasta on saatu tilaajalta. Rakennus on toistaiseksi kylmillään. Rakennuksessa ei ole aiemmin havaittu hajuhaittoja, huomattavia kattovuotoja on ollut, vesivahinkoja ei ole ollut ja tilaajan tiedossa ei muutoin ole huomattavia vaurioita rakenteissa. 3. YHTEENVETO HAVAINNOISTA KOHTEESSA Rakennuksessa on havaittu kosteusvaurioita / muita vaurioita, joilla on vaikutusta rakennuksen käyttökelpoisuuteen. Rakenteissa on havaittu rakenteellisia riskejä (huomioitava kohta 4), lisäksi muutamia korjaus- ja kunnostustarpeita. Rakennuksen yleiskunto on ikäisekseen kohtalainen / heikko. Edellisistä aiheutuen rakennus vaatii täydellisen peruskorjauksen eli rakennuksen asuinkäyttö vaatii huomattavan peruskorjauksen. Peruskorjaus vaatii erillisen korjaussuunnitelman. Kaikkia rakenteiden sisällä mahdollisesti piileviä vaurioita ei tarkastusmenettelyllä voida poissulkea. Tämän vuoksi mahdolliset rakennetarkistukset tulee suorittaa esimerkiksi rakenteita avaamalla, (esim. ala- / yläpohjan ja seinien osalta). Kohteesta tehdyt havainnot, mahdolliset mittaustulokset ja johtopäätökset on kirjattu aiheittain. Mikäli rakenteen toiminnassa havaitaan tai epäillään aiheutuvan ongelmia, on ongelman poistamiseksi mainittu toimenpide-ehdotukset kunkin aiheen osalta. Toimenpideehdotukset eivät ole kuitenkaan varsinaisia korjaussuunnitelmia, vaan annetuilla ehdotuksilla pyritään viemään korjaustoimenpiteitä oikeaan suuntaan. Esteettisiin korjauksiin ei ole kiinnitetty huomiota.

4 4 4. OLENNAISIMMAT EPÄKOHDAT JA RISKIT Kohdassa 8 tarkemmin, mutta ohessa lyhyt viiteselite. - Asuinkerroksen lattiarakenne on vaurioherkkä eli alapohjan tuuletustilasta epäpuhtauksilla mahdollinen pääsy asuintiloihin. - Kellaritilassa lahovaurioitunutta puutavaraa sekä kosteutta. - Kattovuotoja useissa kohdin eli vesikate heikkokuntoinen sekä yläpohjarakenteen tuuletukset puutteelliset. - Maanpinnan kallistukset ja pintavesien poistot puutteelliset. - Eristykset osittain alkuperäiset, joten eivät vastaa nykyaikaisia eristyksiä, joten ilmavuodot / kosteuden tiivistyminen mahdollisia. - Saunasta ja pesuhuoneesta puuttuu vesieristykset ja tilat heikkokuntoiset. Tarvittaessa / suositeltavaa em. kohtien tarkempi tutkimus. 5. VAURIOIDEN KORJAAMINEN JA KORJAAMATTA JÄTTÄMISEN RISKIT. Rakenteet tulee tehdä ja korjata käyttötarkoituksen asettamien vaatimusten mukaisiksi tarkoitukseen soveltuvista materiaaleista siten, että ne eivät pääse mm. kosteudesta vaurioitumaan. Ennakoivat huoltotoimenpiteet ja syntyneiden tai havaittujen vaurioiden pikainen korjaaminen säästävät kustannuksia ja pitävät yllä rakennuksen arvoa. Mikäli vaurioita tai puutteita on tarkistuksessa havaittu, eikä toimenpiteisiin ryhdytä, vaurio tai haitta yleensä pahenee ja laajenee, korjaaminen hankaloituu ja korjauskustannukset kasvavat. Korjaamaton vaurio voi muodostaa haitan asumiselle. 6. ASBESTIN ESIINTYMINEN JA MIKROBIVAURIOT. Rakennus on rakennettu aikana, jolloin rakennusmateriaaleissa on käytetty asbestia. Korjausten yhteydessä mahdollisesti suoritettavissa purkutöissä erityisesti huomioitavia kohtia ovat mm. alkuperäisten keraamisten laattojen kiinnityslaastit ja tasoitteet, putkieristeet, vesikate ulkoverhous ym. Suomen rakennusaineteollisuus lopetti asbestipitoisten tuotteiden valmistuksen 1988 jälkeen. Asbestipitoisten tuotteiden maahantuonti, valmistus ja myynti on ollut kiellettyä alkaen. Asbestin käyttö rakennusmateriaaleissa on kielletty kokonaan lähtien. Mahdollisen asbestikartoituksen tekeminen kuuluu kiinteistön omistajalle. Kosteuden tai kosteusvaurioiden mahdollistamat mikrobikasvustot rakenteissa tai rakenteiden pinnoilla voivat aiheuttaa terveyshaittaa. 7. TARKASTUSMENETTELYSTÄ Kuntotarkastusraportti perustuu kohteesta tehtyihin havaintoihin, otettuihin valokuviin sekä tilaajalta saatuihin tietoihin, (valokuvia pienennettynä liitteellä). Kuntotarkastus on suoritettu pääosin aistinvaraisin ja rakennetta rikkomattomin menetelmin. Tarkastuksessa on kiinnitetty huomiota pintapuolisella tarkastelulla havaittaviin rakenteelliseen kestävyyteen, turvallisuuteen ja asumiskelpoisuuteen vaikuttaviin oleellisiin puutteisiin, vikoihin ja riskeihin. Pintakosteusmittauksella saadaan tarkistettua mittaushetkellä oleva rakenteen pintakosteustilanne eli on huomioitava rakenteen mahdollinen kuivuminen / kosteuden tasaantuminen ympäröiviin rakenteisiin, joten vanhempia kosteusvahinkoja / lahovaurioita ei pintakosteusmittauksella voida selvittää.

5 5 Rakennetta rikkomattomalla menetelmällä ei voi havaita rakenteiden sisäisiä piileviä vaurioita, ellei niistä ole tarkistushetkellä kosteuden tunnistimella havaittavaa, muulla tavalla aistittavaa tai rakenteiden pinnalle näkyvää viitettä. Edes rakenteita avaamalla ei voi saada täydellistä varmuutta rakenteiden kunnosta tekemättä erittäin laajoja ja kattavia rakenteiden purkutöitä. Tämän takia epäilyttävissä tapauksissa tulee aina tehdä lisäselvityksiä ja kuntotutkimuksia. Pintapuolisella tarkistuksella ei voida arvioida maanalaisten rakenteiden ja järjestelmien, kuten salaojien olemassaoloa, kuntoa ja toimivuutta tai sokkelin ulkopuolisen vedeneristyksen kuntoa tai korjaustarvetta. Kuntotarkastajalla on oikeus ja velvollisuus oikaista tarkastuskohteessa / lausunnossa mahdollisesti havaittava virhe. Kaikista virheistä tulee reklamoida kuntotarkastajaa kohtuullisessa ajassa (kolmen kuukauden kuluessa kuntotarkastuksen suorituspäivästä). Tilaajan on tiedostettava, että kuntotarkastus koskee vain ja ainoastaan tilannetta tarkastusajankohtana ja tilanne kohteessa saattaa muuttua oleellisesti hyvinkin lyhyen ajan kuluessa tarkastuksesta. 8. HAVAINNOT KOHTEESTA JA TOIMENPIDE-EHDOTUKSET Raporttiin on kirjattu havainnot, johtopäätökset, toimenpideehdotukset sekä perusteet suositelluille toimenpiteille. Raportti on toteava ja ohjaa jatkotoimenpiteitä, raportti ei ole työselitys. Johtopäätökset, toimenpide-ehdotukset sekä perusteet toimenpiteille on kirjoitettu kursivoituna ja lihavoituna. Perustukset, alapohja Salaojitus Rakennuksessa on betonirakenteinen perustus, jonka pinnassa ei ole havaittavissa huomattavia katkeamia. Talon vierustoilla maaperän kallistukset ovat osittain puutteelliset rakennuksesta poispäin, (lunta paljon, joten em. tarkastukset puutteelliset). Laajennusosan lattiarakenteena maanvarainen betonilaatta. Vanhan osan lattiarakenteena tuulettuva alapohja, puurakenteella, joten rakennuksen alapuolisilla epäpuhtauksilla on mahdollista päästä asuintiloihin. Lattiarakenteissa paikoin painumaa. Rakennuksessa on pieni kellaritila, jossa lahovaurioitunutta puutavaraa, kosteutta sekä kasvustoa, (ovi jumittunut / turvonnut, joten tarkastus ikkunasta). Ala- / välipohjarakennetta ei ole tarkistuksessa avattu. Kellaritilasta tulee poistaa kaikki orgaaninen aines, pinnat puhdistaa ja korjata vaurioiden laajuuden mukaisesti sekä tilan ilmanvaihdosta tulee huolehtia. Alapohjan tuuletustilan riittävästä ilmanvaihdosta tulee huolehtia. Erityistä huomiota tulee kiinnittää rakennuksen alapuoliseen ja ympäristön kuivatukseen, johtamalla pintavedet pois rakennuksen läheisyydestä. Rakennuksen ympärille asennetusta salaojituksesta ei ole varmuutta, mahdollisesti salaojitusta ei ole asennettu. Mahdollista salaojitusta ei nyt tarkistettu, (lunta paljon ja maa jäässä, joten tarkistuskaivoja ei ole havaittavissa). Mahdollisen salaojituksen tarkistus / puhdistus säännöllisesti. Tarvittaessa salaojituksen asennus / uusiminen.

6 6 Ulkoseinä ja julkisivut Ikkunat ja ulko-ovet Vesikatto ja yläpohja: Sadevesijärjestelmä Ulkoseinärakenteena alkuperäinen pystyrunko muhaeristeellä, jonka sisäpuolelle on peruskorjauksen yhteydessä asennettu lisäeristys. Laajennusosalla pystyrunkoinen seinä, mineraalivillaeristeellä, ulkoseinän alareuna n. 40 cm lattiapinnan alapuolelta, joten seinän alareunassa pieni vaurioitumisriski. Pääsisäänkäynnin kohdalla huomattavia kosteusvaurioita, aiheutuen kattovuodoista, joten rakenteen korjaus vaurioiden laajuuden mukaisesti, (korjaus myös välipohjan vaurioituneelta osalta). Ulkoverhouksena lautaverhous ja ulkoverhous kohtalaisessa kunnossa, paikoin pinnoitteen hilseilyä / alkavaa lahovikaa. Ulkoseinärakennetta ei nyt avattu / tarkistettu. Tarvittavat ulkoseinärakenteen ja välipohjan korjaukset sekä tarvittavat tarkistukset avaamalla rakennetta / korjaukset. Tarvittaessa ulkoverhouksen pinnoitus / uusiminen. Rakennuksen ikkunat ovat kolminkertaiset ja kohtalaisessa kunnossa, (ikkunoissa pinnoitteen hilseilyä ja alkavaa lahovikaa paikoin). Ulko-ovi kohtalaisessa kunnossa. Ikkunoiden vesipeltien tarkistus / ovien ja ikkunoiden tiivistysten tarkistus / korjaus säännöllisesti. Tarvittaessa ovien ja ikkunapielien pinnoitus. Vesikatteena heikkokuntoinen huopakate. Piiput hieman rapautuneet yläosistaan ja sadehatut on asennettu. Sivu-ullakko on tarkistettu yläkerrasta ja tila pääosin heikossa kunnossa. Ullakkotilaa eristetty virheellisesti eli pinnoissa huomattavia kosteusvaurioita. Vinolla osalla yläpohjaeristeenä mineraalivilla / puru ja vinon sisäkaton osalla on vähäinen tuuletusväli vesikattorakenteen ja yläpohjaeristeen välissä sekä osittain tuuletus suljettu kokonaisuudessaan. Yläpohjaeristeenä muha / puru / mineraalivilla. Yläullakolle ei ole tarkastusluukkua, joten tilaa ei tarkastettu. Rakennuksen sisäpinnoissa kauttaaltaan havaittavissa huomattavia vesijälkiä, aiheutuen kattovuodoista. Vesikatteen / ullakkotilan yksityiskohtaista tarkistusta ei ole suoritettu. Vesikatteen uusiminen kokonaisuudessaan, tarvittavilta osin alusrakenteineen, pikaisesti. Ullakkotilojen korjaus. Huomioitava tuuletusväli yläpohjaeristeen ja vesikattorakenteen väliin kauttaaltaan koko rakennuksen osalle. Yläpohjarakenteen / ullakkotilojen riittävästä tuuletuksesta tulee huolehtia. Vesikatteen läpivientien / saumojen tiivistys säännöllisesti. Rakennuksen katolta tulevien sadevesien poisto on osittain järjestetty vesikouruin / syöksytorvin. Sadevesikaivoja ei ole havaittavissa. Vesikourut / syöksytorvet tulee asentaa / tarkistaa. Pintavesijärjestelmän parantaminen tulee suorittaa.

7 7 8.1 Havainnot kohteesta (huonetilat) Pesuhuone Sauna Takkahuone / pukutila Keittiö Olohuone Wc Lattiapinnoitteena laatta, seinissä laatta sekä katossa paneeli. Seinät puurakenteiset. Laatoitusten alle ei ole asennettu luotettavaa vesieristystä. Pintakosteusmittauksia ei voitu luotettavasti suorittaa, pinnat jäässä. Koko tilan täydellinen peruskorjaus, alusrakenteineen. Lattiapinnoitteena laatta, seinissä tiili / paneeli sekä katossa paneeli. Tilassa on puulämmitteinen kiuas. Laatoitusten alle ei ole asennettu luotettavaa vesieristystä. Pintakosteusmittauksia ei voitu luotettavasti suorittaa, pinnat jäässä. Koko tilan täydellinen peruskorjaus, alusrakenteineen. Lattiapinnoitteena matto, seinissä sekä katossa paneeli. Tilassa on pesästään rapautunut takka. Pintakosteusmittauksia ei voitu luotettavasti suorittaa, pinnat jäässä. Ulkoseinän alareunassa kosteusvaurioita. Koko tilan täydellinen peruskorjaus, alusrakenteineen. Lattiapinnoitteena laminaatti, seinissä tapetti sekä katossa paneeli. Pinnat osittain heikkokuntoiset. Tarvittaessa tilan peruskorjaus. Lattiapinnoitteena lakattu lauta, seinissä tapetti sekä katossa paneeli. Pinnat osittain heikkokuntoiset. Tulisija heikkokuntoinen, tarvittaessa korjaus. Lattiapinnoitteena matto, seinissä matto / levy sekä katossa paneeli. Pytty jäätynyt. Tilassa on vesimittari. Suositeltavaa tilan peruskorjaus. Yläkerta Huonetilat Lattiapinnoitteena matto / laminaatti, seinissä puolipaneeli / levy sekä katossa levy Huomattavia kosteuden aiheuttamia jälkiä (kattovuotoja) on pinnoista havaittavissa. Perustuksia, ulkoseiniä, ala- / yläpohjaa ei ole avattu / tarkistettu.

8 8 8.2 Havainnot kohteesta (LVIS-järjestelmät) Ilmanvaihto Rakennuksen ilmanvaihto on (rakennusajankohtaan nähden tyypillisesti) painovoimainen. Riittävästä ilmanvaihdosta tulee huolehtia. Vesi- ja viemärijärjestelmä Käyttövesi kunnallisesta vesijohtoverkostosta. Käyttövesiputkistot muovia / metallia. Käyttövesiputkistossa havaittu jäätymisvaurioita, joten järjestelmä tulee tarkastaa / uusia ennen seuraavaa käyttöä. Lämminvesivaraaja yläkerrassa. Viemärijärjestelmän toimivuutta ei tarkastuksessa läpikäyty, jäätymisvauriot tulee korjata, myös kalusteet. Viemäröinti kunnan viemäriverkostoon. Lämmitysjärjestelmä Sähköpatterilämmitys + takat. Lämmitysuunien tarkastus / korjaus. Sähköistys Palovaroittimet Sähköjohdotukset ovat pääosin uusitut. Varoittimien määrässä ja sijoituksessa tulee noudattaa Suomen Pelastusalan keskusjärjestön (SPEK) suositusohjetta. Lisäksi suositeltavaa häkävaroittimen asennus. Muut tutkimukset Materiaalinäytteet Tämän tarkistuksen yhteydessä kohteesta ei otettu materiaalinäytteitä. Tarkastamattomat kohteet Tämän tarkistuksen yhteydessä on päästy tarkastamaan kosteat tilat ja rakenteet niiltä osin kuin kalusteet eivät ole olleet esteenä. Kustannusarvio esitetyille toimenpide-ehdotuksille Kustannusarviot eivät sisälly tähän tarkistukseen. Haapavesi Rakennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes Rakennusmestari Asuntokaupan kuntotarkastaja (AKK), FISE Liitteet Liite 1. Pääpiirustus. Liite 2. Valokuvia. Liite 3. Rakennusosien keskimääräisiä elinkaaria ja määritelmiä.

9 Piirustukset eivät ole mittakaavassa. 9

10 10

11 11

12 12

13 13 VALOKUVIA Kohteesta Linnuntie 7, Oulainen Liite 2 Asuintilat varastokäytössä, joten valokuvia ei voitu ottaa. Julkisivukuvia. Ulkoseinissä paikallisia lämpövuotojälkiä, samoin räystäillä ullakkotilan tuuletuksen vähäisyydestä aiheutuneita vaurioita.

14 14 Kattovuotojälkiä yläkerran aulan osalla sekä vastaavalla kohdalla alakerrassa pääoven päällä sienikasvustoa eli rakenne on pahoin kosteusvaurioitunut. Kosteusvaurioita yläkerran vaatehuoneessa sekä oikealla takkahuoneen ulkoseinän alareunassa. Virheellisesti eristettyä ullakkotilaa, eristeenä mineraalivilla, styrox eristettä ym. Alla tuuletusluukku alapohjan tuuletustilaan sekä jäätynyt käyttövesiputki.

15 15 RAKENNUSOSIEN TAVOITTEELISET KÄYTTÖIÄT JA OHJEELLISET KUNNOSSAPITOJAKSOT (RT kortisto) A = Tavoitteellinen käyttöikä B = Kunnossapitojakso R = Rakennuksen käyttöikä ALUERAKENTEET A B Viherrakenteet Nurmikot Puut 50 5 Pensaat 20 5 Muut kasvit 10 5 Päällysrakenteet Bitumiset kulutuskerrokset Muut päällysrakenteet Sorapäällysteet 30 5 Laatoitukset, betoni Reunatuet ja -kourut Aluevarusteet Aidat, puu 20 5 teräs Talovarusteet (lipputangot, pölytys- ja kuivaustelineet ja postilaatikot) Jätehuoltovarusteet 20 5 Liikennealueiden varusteet Ulkopuoliset rakenteet Tukimuurit 20 Ajoluiskat 20 Portaat 20 Katokset 10 Varastorakennukset 10 Jätesuojat 10 POHJARAKENTEET Putkirakenteet Salaojat Salaojaputkistot kaivoineen 10 Salaojaverkoston padotusventtiilit 10 Salaojavesien pumppaamot 20 5 RAKENNUSTEKNIIKKA Perustukset Julkisivu Perusmuurit Sokkelit Alapohjat Ulkoseinät Elastiset saumat Kiviaineiset saumat 20 Rapatut ulkoseinät Pellitetyt ulkoseinät Puuseinät Levytetyt ulkoseinät 30 R R R

16 16 Ikkunat Puuikkunat Alumiini-ikkunat Puu-alumiini-ikkunat Teräsikkunat Ulko-ovet Puuovet Alumiiniovet Teräsovet Julkisivun täydennysosat Parvekkeet R 20 vedeneristys Ulkoseinän tikkaat Ulkoseinän katokset Ulkoseinän teräskatteet Yläpohjarakenteet Yläpohja Vesikatot tiili, poltettu 20 tiili, betoni 20 bitumikermi kumibitumikermi muovi muovipinnoitettu pelti galvanoitu ja maalattu pelti Yläpohjavarusteet Räystäskourut Syöksytorvet Kattokaivot Kulkusillat Tikkaat katolla Lumiesteet Pollarit Katon kaiteet Ulkotasot ja terassit R 20 Täydentävät sisäosat Sisäovet LVI-JÄRJESTELMÄT Lämmitysjärjestelmät Lämmöntuotanto Lämmönsiirtimet, levy 20 putki 30 Varaajat, lataussäiliöt 25 Kattilalaitoksen sekoitus- ja latauspumput 15 Savupiiput R 30 Savukaasupuhaltimet Lämmönjakelu Paisunta- ja varolaitteet 20 Lämmönjakoverkoston kiertovesipumput 20 Lämmitys-, vesi- ja viemäriverkostot varusteineen Lämpöjohdot Vesijohdot - muovi - kupari 30 - galvanoitu 20 Viemärit - muovi - valurauta 10

17 17 Moottoriventtiilit 15 Sulku- ja säätöventtiilit 20 Varoventtiilit 10 Pumput 20 Säätölaitteet (automatiikka) 10 LTO-patterit 20 Lämmönluovutus Lämmityspatterit varusteineen Konvektorit 30 Patteriventtiilit 25 Termostaatit 15 Vesi- ja viemärijärjestelmät Vedenkäsittelylaitteet Lämpimän käyttöveden kiertovesipumput 20 Paineenkorotusjärjestelmät 20 Paineenalennusventtiilit 20 Paine- ja vesisäiliöt 30 Jätevesien käsittely Hiekanerottimet 40 Öljynerottimet 40 Rasvanerottimet 40 Viemäripumppaamot 20 Jäteveden pienpuhdistamot 20 Viemäriverkostot Sisäviemäriverkoston padotusventtiilit Viemärikaivot Sadevesikaivot Vesi- ja viemärikalusteet Vesikalusteet 30 Viemärikalusteet 30 Ilmastointijärjestelmät Ilmastointikoneet Tuloilmakoneet 15 Ilmastointikoneeseen liittyvät osat Aksiaalipuhaltimet Huippuimurit Kanavistot Ilmakanavistot varusteineen R 15 Äänenvaimentimet 15 Tarkastus- ja puhdistusluukut R 15 Palonrajoittimet Sulku- ja säätöpellit 15 Lämpötila-, paine-ero- ym.mittarit Pääte-elimet Tuloilmaelimet 20 Poistoilmaelimet 20 Siirtoilmaelimet 20 Korvausilmaventtiilit 20 Ulkoilmaelimet 30 Kylmätekniset järjestelmät Kylmäkoneistot Kylmiöiden kylmäkoneistot 20 Palontorjuntajärjestelmät Alkusammutuskalusto Sammutusvesilaitteet Sisä- ja ulkopalopostit Sprinklerilaitteet

18 18 SÄHKÖJÄRJESTELMÄT Aluesähköistys Aluejärjestelmät Piha- ja aluevalaisimet 30 Autojen sähkölämmitystolpat 30 Termostaattiohjatut sulatusjärjestelmät 30 Sähkösulatuslaitteet 30 Ajoluiskien sähkösulatus 30 Sadevesilaitteiston sähkösulatus 30 Kytkinlaitteistot ja jakokeskukset Jakokeskukset Pääkeskukset 30 Muut keskukset 30 Ohjauskeskukset 15 Jakelukiskojärjestelmät 30 Kompensointilaitteet 30 Johtotiet Kaapelihyllyt ja ripustuskiskot Johtokanavat ja sähkölistat Johdot ja niiden varusteet Liittymisjohdot Vahvavirtaliittymisjohdot Teleliittymisjohdot Mittausten kaukoluenta Maadoitukset ja potentiaalin tasaukset Kytkinlaitosten ja jakokeskusten väliset johdot Voimaryhmäjohdot Valaisimet Valaisimet 30 Lämmittimet, kojeet ja laitteet Lämmittimet Sähköpatterit 20 Lattialämmitykset 30 Kiukaat 15 Kojeet ja laitteet Keittiökalusteet 15 Pesulalaitteet 15 TIETOJÄRJESTELMÄT (SÄHKÖTEKNISET) Puhelinjärjestelmät Yleiseen puhelinverkkoon liitettävät puhelinjärjestelmät 20 Porttipuhelinjärjestelmät 20 Antennijärjestelmät Yhteisantennijärjestelmät (yhteis- ja satelliittiantenni- sekä kaapelitelevisiojärjestelmät) 20 Turva- ja valvontajärjestelmät Paloilmoitusjärjestelmät 20 Rikosilmoitusjärjestelmät 20 Rakennusautomaatiojärjestelmät Valvomolaitteet Ohjelmistot Kenttälaitteet

19 19 TILAT ASUINTILAT Asunnot Kuivat tilat Seinät - maalaus 15 - tapetti 15 - muovitapetti 15 Katot - maalaus 15 Lattiat - betoni, maalaus 10 - puu 10 - parketti 10 - keraaminen laatta - vinyylilaatta 40 - muovimatto 20 Kosteat tilat Seinät - maalaus 10 - muovitapetti 15 - keraaminen laatta 50 Katot - maalaus 10 Lattiat - muovi keraaminen laatta Kylpyammeet WC-istuimet Yksiotesekoittimet Termostaattisekoittimet 10 Lattiakaivot Keittiökalusteet Kalusteet, varusteet, laitteet 30 YLEISTILAT SÄILYTYSTILAT Varastotilat Urheiluvälinevarastot Irtaimistovarastot Kylmäsäilytystilat Ullakkotilat Autotallit R R R R R SOSIAALI- JA VIRKISTYSTILAT Pukutilat R 20 Pesutilat R 20 WC-tilat R 20 Saunatilat (löylyhuone) Lauteet 5 5 Panelointi Askartelu-kerhotilat R

PINTAKOSTEUSTARKASTUS

PINTAKOSTEUSTARKASTUS TERVE TALO TIIMI PINTAKOSTEUSTARKASTUS Leskeläntie 11 B 1 PYHÄSALMI Asuntokaupan kuntotarkastaja (AKK), FISE Puh. 040-55 45 299 www.rakennustarkistus.fi 2 TARKASTUSLAUSUNTO 1. YLEISTIETOA TARKASTUKSESTA

Lisätiedot

TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS. ASUINRAKENNUS + Erillinen varastorakennus. Pellintie 6 PIIPPOLA

TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS. ASUINRAKENNUS + Erillinen varastorakennus. Pellintie 6 PIIPPOLA TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS ASUINRAKENNUS + Erillinen varastorakennus Pellintie 6 PIIPPOLA Rakennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes Asuntokaupan kuntotarkastaja 86600 HAAPAVESI Puh. 040-55 45 299

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS. Sosiaalitilarakennus. Vihannintie 8 PYHÄJOKI

KUNTOTARKASTUS. Sosiaalitilarakennus. Vihannintie 8 PYHÄJOKI KUNTOTAKASTUS Sosiaalitilarakennus Vihannintie 8 PYHÄJOKI akennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes akennusmestari Asuntokaupan kuntotarkastaja Puh. 040-55 45 299 www.rakennustarkistus.fi 2 TAKASTUSLAUSUNTO

Lisätiedot

RAKENNUKSEN YLEISTARKASTUS

RAKENNUKSEN YLEISTARKASTUS Tilaaja Kohde Tarkistaja Sivu 1 / 3 Päiväys 20.11.2014 RAKENNUKSEN YLEISTARKASTUS Raahen seudun ulosottovirasto / Kihlakunnanvouti Vähäsantanen Juha Kuusikuja 3, Lampinsaari Markus Liedes KOHTEEN YLEISTIEDOT

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/24. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Gun Adamsson. Tammisaarentie 8, 10300 Karjaa. Tutkimus pvm: 16.10.

Kuntokartoitus. Sivuja:1/24. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Gun Adamsson. Tammisaarentie 8, 10300 Karjaa. Tutkimus pvm: 16.10. Sivuja:1/24 Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Gun Adamsson Kuntokartoitus Kohde: Tammisaarentie 8, 10300 Karjaa Tutkimus pvm: 16.10.15 Raportointi pvm: 25.10.15 Läsnä olleet: Omistajat sekä

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS. Teollisuushalli. Vihannintie 8 PYHÄJOKI

KUNTOTARKASTUS. Teollisuushalli. Vihannintie 8 PYHÄJOKI KUNTOTAKASTUS Teollisuushalli Vihannintie 8 PYHÄJOKI akennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes akennusmestari Asuntokaupan kuntotarkastaja Puh. 040-55 452 99 www.rakennustarkistus.fi 2 TAKASTUSLAUSUNTO

Lisätiedot

Yksikkö. Määrä. 1 Soramurske/kunnostus - 2002 Kunnostaminen 4-5 2 Kivituhka/kunnostus - 2002 Kunnostaminen 4-5

Yksikkö. Määrä. 1 Soramurske/kunnostus - 2002 Kunnostaminen 4-5 2 Kivituhka/kunnostus - 2002 Kunnostaminen 4-5 D ALUERAKENTEET D1 Olevat rakenteet D15 Alueen pintakerrokset 1 Soramurske/kunnostus 4-5 2 Kivituhka/kunnostus 4-5 Kunnossapitojakso [a] 3 Asfaltti/uusiminen 16-20 4 Laattapäällyste/uusiminen 16-20 D5

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/17. Vastaanottaja: Gun Adamsson Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Von Julinintie 169, Fiskars. Tutkimus pvm: 21.10.

Kuntokartoitus. Sivuja:1/17. Vastaanottaja: Gun Adamsson Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Von Julinintie 169, Fiskars. Tutkimus pvm: 21.10. Sivuja:1/17 Vastaanottaja: Gun Adamsson Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Kuntokartoitus Kohde: Von Julinintie 169, Fiskars Tutkimus pvm: 21.10.15 Raportointi pvm: 8.11.15 Tutkija: Rakennusmestari Mikael

Lisätiedot

Mittauspöytäkirja. Sivuja:1/10. Vastaanottaja: Gun Adamsson. Mätsästäjänkuja 7 A 3, Tammisaari. Tutkimus pvm: 14.8.15. Raportointi pvm: 14.

Mittauspöytäkirja. Sivuja:1/10. Vastaanottaja: Gun Adamsson. Mätsästäjänkuja 7 A 3, Tammisaari. Tutkimus pvm: 14.8.15. Raportointi pvm: 14. Sivuja:1/10 Vastaanottaja: Gun Adamsson Mittauspöytäkirja Kohde: Toimeksianto: Mätsästäjänkuja 7 A 3, Tammisaari Pintamittaus Tutkimus pvm: 14.8.15 Raportointi pvm: 14.815 Yhteyshenkilö: Gun Adamsson Tutkijat:

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS 1(7) KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Oy Matkatalo. Valtakatu 36. 53100 Lappeenranta 24.09.2013

KUNTOTARKASTUS 1(7) KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Oy Matkatalo. Valtakatu 36. 53100 Lappeenranta 24.09.2013 1(7) KUNTOTARKASTUS Kiinteistö Oy Matkatalo Valtakatu 36 53100 Lappeenranta 24.09.2013 2(7) 1.YLEISTIETOA KOHTEESTA Kohde: Kiinteistö Oy Koulutalo Valtakatu 36 53100 Lappeenranta Tarkastuksen tilaaja:

Lisätiedot

TERVE TALO TIIMI KUNTOTARKASTUS. TEOLLISUUSHALLI Tervatie 4 OULAINEN

TERVE TALO TIIMI KUNTOTARKASTUS. TEOLLISUUSHALLI Tervatie 4 OULAINEN TERVE TALO TIIMI KUNTOTARKASTUS TEOLLISUUSHALLI Tervatie 4 OULAINEN Rakennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes Rakennusmestari Asuntokaupan auktorisoitu kuntotarkistaja Puh. 040-55 45 299 www.rakennustarkistus.fi

Lisätiedot

Mäntsälän kunta Tekninen keskus / tilapalvelu

Mäntsälän kunta Tekninen keskus / tilapalvelu Mäntsälän kunta Tekninen keskus / tilapalvelu Kiinteistön LVISA-järjestelmiä koskevia viitetietoja suunnittelua varten. Käytetyt tunnukset Talo90-järjestelmän mukaisesti. Kohde: Osoite: Toimistotalo Mäntsälä

Lisätiedot

Sopimus kuntotarkastuksesta asuntokauppaa varten

Sopimus kuntotarkastuksesta asuntokauppaa varten 1. Esitiedot Sopimus kuntotarkastuksesta asuntokauppaa varten Kohteen osoite Tarkastusajankohta Tarkastuksen tilaajat ja yhteystiedot Päiväys ja allekirjoitukset Kohteen omistaja: Omistushistoria: Tarkastuksen

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/20. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Lehdokkikuja 5, Siuntio. Tutkimus pvm: Raportointi pvm: 1.6.

Kuntokartoitus. Sivuja:1/20. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Lehdokkikuja 5, Siuntio. Tutkimus pvm: Raportointi pvm: 1.6. Sivuja:1/20 Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Kuntokartoitus Kohde: Lehdokkikuja 5, Siuntio Tutkimus pvm: 9.5.17 Raportointi pvm: 1.6.17 Läsnä olleet: Björn-Eric Falk Tutkija: Lisätietoa:

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/20. Vastaanottaja: Fredrik Karlsson. Crista Berdtson. Mattilantie 119, Karkkila. Tutkimus pvm: 20.8.15

Kuntokartoitus. Sivuja:1/20. Vastaanottaja: Fredrik Karlsson. Crista Berdtson. Mattilantie 119, Karkkila. Tutkimus pvm: 20.8.15 Sivuja:1/20 Vastaanottaja: Fredrik Karlsson Crista Berdtson Kuntokartoitus Kohde: Mattilantie 119, Karkkila Tutkimus pvm: 20.8.15 Raportointi pvm: 30.8.15 Läsnä olleet: Omistajat, Fredrik Karlsson ja Crista

Lisätiedot

TERVE TALO TIIMI KUNTOTARKASTUS. Ukontaival 9 PYHÄNTÄ

TERVE TALO TIIMI KUNTOTARKASTUS. Ukontaival 9 PYHÄNTÄ TERVE TALO TIIMI KUNTOTARKASTUS Ukontaival 9 PYHÄNTÄ Rakennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes Rakennusmestari Asuntokaupan auktorisoitu kuntotarkistaja Puh. 040-55 45 299 www.rakennustarkistus.fi 2 TARKASTUSLAUSUNTO

Lisätiedot

TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS ASUINRAKENNUS. Iisalmentie 985 (Ouluntie 163) PIIPPOLA

TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS ASUINRAKENNUS. Iisalmentie 985 (Ouluntie 163) PIIPPOLA TEVE TALO - TIIMI KUNTOTAKASTUS ASUINAKENNUS Iisalmentie 985 (Ouluntie 163) PIIPPOLA akennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes Asuntokaupan kuntotarkastaja 86600 HAAPAVESI Puh. 040-55 45 299 www.rakennustarkistus.fi

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 3 Kivelä Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo. Kirkkokatu 9. 53100 Lappeenranta 17.12.2009

KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo. Kirkkokatu 9. 53100 Lappeenranta 17.12.2009 1(9) KUNTOTARKASTUS Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo Kirkkokatu 9 53100 Lappeenranta 17.12.2009 2(9) 1.YLEISTIETOA KOHTEESTA Kohde: Kiinteistö Kirkkola / Tapanaisen talo Kirkkokatu 9 53100 Lappeenranta

Lisätiedot

TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS HALLI- / TOIMISTORAKENNUS. Iisalmentie 985 (Ouluntie 163) PIIPPOLA

TERVE TALO - TIIMI KUNTOTARKASTUS HALLI- / TOIMISTORAKENNUS. Iisalmentie 985 (Ouluntie 163) PIIPPOLA TEVE TALO - TIIMI KUNTOTAKASTUS HALLI- / TOIMISTOAKENNUS Iisalmentie 985 (Ouluntie 163) PIIPPOLA akennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes Asuntokaupan kuntotarkastaja 86600 HAAPAVESI Puh. 040-55 45 299

Lisätiedot

Mäntsälän kunta Tekninen keskus / tilapalvelu

Mäntsälän kunta Tekninen keskus / tilapalvelu Mäntsälän kunta Tekninen keskus / tilapalvelu Kiinteistön LVISA-järjestelmiä koskevia viitetietoja suunnittelua varten. Käytetyt tunnukset Talo90-järjestelmän mukaisesti. Kohde: Osoite: Riihenmäen koulun

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 14 Päärakennus Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 8 Sauna 3 Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN Kokonkatu 6 33960 Pirkkala 1. YLEISTIETOA TARKASTUKSESTA Kohde Omakotitalo Kokonkatu 6 33960 Pirkkala Kohteen pinta-ala: Ei tarkemitattu Kohteen tilavuus: - m³ Kerrosluku:

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS 1(8) KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Oy Koulutalo. Valtakatu 34. 53100 Lappeenranta 29.08.2013

KUNTOTARKASTUS 1(8) KUNTOTARKASTUS. Kiinteistö Oy Koulutalo. Valtakatu 34. 53100 Lappeenranta 29.08.2013 1(8) KUNTOTARKASTUS Kiinteistö Oy Koulutalo Valtakatu 34 53100 Lappeenranta 29.08.2013 2(8) 1.YLEISTIETOA KOHTEESTA Kohde: Kiinteistö Oy Koulutalo Valtakatu 34 53100 Lappeenranta Tarkastuksen tilaaja:

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 22 Vierasniemen sauna Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 13 Marjala Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/19. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Valhallavägen 9, Mustio. Tutkimus pvm:

Kuntokartoitus. Sivuja:1/19. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Valhallavägen 9, Mustio. Tutkimus pvm: Sivuja:1/19 Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Kuntokartoitus Kohde: Valhallavägen 9, 10360 Mustio Tutkimus pvm: 6.9.16 Raportointi pvm: 15.9.16 Tutkija: Rakennusmestari Mikael Walve 050-340

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS. Omakotitalo. Vanhantalontie 6 SIEVI

KUNTOTARKASTUS. Omakotitalo. Vanhantalontie 6 SIEVI KUNTOTAKASTUS Omakotitalo Vanhantalontie 6 SIEVI akennuspalvelu M. Liedes ky Markus Liedes akennusmestari Asuntokaupan kuntotarkastaja (AKK), FISE Puh. 040-55 452 99 www.rakennustarkistus.fi 2 TAKASTUSLAUSUNTO

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/18. Vastaanottaja: Uudenmaan Ulosottovirasto. Kroggårdintie 36, Karjaa. Tutkimus pvm: Raportointi pvm: 6.3.

Kuntokartoitus. Sivuja:1/18. Vastaanottaja: Uudenmaan Ulosottovirasto. Kroggårdintie 36, Karjaa. Tutkimus pvm: Raportointi pvm: 6.3. Sivuja:1/18 Vastaanottaja: Uudenmaan Ulosottovirasto Kuntokartoitus Kohde: Kroggårdintie 36, 10300 Karjaa Tutkimus pvm: 12.2.16 Raportointi pvm: 6.3.16 Läsnä olleet: Björn-Eric Falk Tutkija: Rakennusmestari

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN Omakotitalo - 1 - 1 Yleistietoa tarkastuksesta Kohde Kohteen pinta-ala: 161 / 113 m 2 Omakotitalo Kohteen tilavuus: Kaskistentie 386 Kerrosluku: 1 64700 Teuva Rakennusvuosi:

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 1/8

KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 1/8 KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 1/8 Yli-Vallintie (856), 61720 Yli-Valli Vapaa-ajan asunnon kuntokartoitus 25.11.2015 klo 10.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 2811/2015 2/8 Tilaus 12.11.2015: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto

Lisätiedot

MITTAUSRAPORTTI. Asunto Oy Kemin Takajärventie I 55

MITTAUSRAPORTTI. Asunto Oy Kemin Takajärventie I 55 1 MITTAUSRAPORTTI Asunto Oy Kemin Takajärventie 28 30 I 55 23.04.2015 2 Vastaanottaja: Länsi-Pohjan ulosottovirasto Valtakatu 28 94100 Kemi Tutkimusraportti Kohde: Asunto Oy Kemin Takajärventie 28 30 I

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/12. Vastaanottaja: Uudenmaan Ulosottovisrasto. Tonttukallionpolku 5, Bollsta. Tutkimus pvm:

Kuntokartoitus. Sivuja:1/12. Vastaanottaja: Uudenmaan Ulosottovisrasto. Tonttukallionpolku 5, Bollsta. Tutkimus pvm: Sivuja:1/12 Vastaanottaja: Uudenmaan Ulosottovisrasto Kuntokartoitus Kohde: Tonttukallionpolku 5, 10440 Bollsta Tutkimus pvm: 12.2.16 Raportointi pvm: 6.3.16 Läsnä olleet: Björn-Eric Falck Tutkija: Rakennusmestari

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/19. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Björn-Eric Falck. Jokirannantie 21, 02570 Siuntio. Tutkimus pvm: 6.4.

Kuntokartoitus. Sivuja:1/19. Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Björn-Eric Falck. Jokirannantie 21, 02570 Siuntio. Tutkimus pvm: 6.4. Sivuja:1/19 Vastaanottaja: Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Björn-Eric Falck Kuntokartoitus Kohde: Jokirannantie 21, 02570 Siuntio Tutkimus pvm: 6.4.16 Raportointi pvm: 16.4.16 Läsnä olleet: Björn-Eric

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUKSEN OHJE ja SISÄLTÖ Omakoti- tai paritalo

KUNTOTARKASTUKSEN OHJE ja SISÄLTÖ Omakoti- tai paritalo KUNTOTARKASTUKSEN OHJE ja SISÄLTÖ Omakoti- tai paritalo OHJE Tarkastukseen on hyvä varata aikaa 3-4 tuntia. Kylpyhuoneessa ei saisi kastella lattiaa ja seiniä 2 päivää ennen tarkastusta. Mikäli on amme

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 21 Leirimaja Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/21. Vastaanottaja: Göran Pertiö. Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Haapakyläntie 19, 03100 Nummela. Tutkimus pvm: 4.5.

Kuntokartoitus. Sivuja:1/21. Vastaanottaja: Göran Pertiö. Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto. Haapakyläntie 19, 03100 Nummela. Tutkimus pvm: 4.5. Sivuja:1/21 Vastaanottaja: Göran Pertiö Länsi-Uudenmaan Ulosottovirasto Kuntokartoitus Kohde: Haapakyläntie 19, 03100 Nummela Tutkimus pvm: 4.5.16 Raportointi pvm: 12.5.16 Läsnä olleet: Göran Pertiö ja

Lisätiedot

02.06.16 10729 Markku Viljanen 050 9186694 PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN TYÖKOHDE

02.06.16 10729 Markku Viljanen 050 9186694 PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN TYÖKOHDE PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 02.06.16 10729 Markku Viljanen 050 9186694 TILAAJA Satakunnan Ulosottovirasto PL 44 28101 Pori pia.hirvikoski@oikeus.fi TYÖKOHDE Tattarantie 288 29250 Nakkila

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 312/2015 1/7

KK-Kartoitus RAPORTTI 312/2015 1/7 KK-Kartoitus RAPORTTI 312/2015 1/7 Niinimaantie 691, 63210 Niinimaa Omakotitalon kuntokatselmus 9.12.2015 klo 10.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 312/2015 2/7 Tilaus 2.12.2015: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto

Lisätiedot

Omistushistoria: Nykyiset omistajat ovat ostaneet kiinteistön vuonna 2007. Jukka Tolvanen, Mervi Pirinen ja Janne Juntunen.

Omistushistoria: Nykyiset omistajat ovat ostaneet kiinteistön vuonna 2007. Jukka Tolvanen, Mervi Pirinen ja Janne Juntunen. 1 1. YLEISTIEDOT TARKASTUKSESTA Kohde: Kuhmontie 174, 75500 Nurmes. Kiinteistötunnus: 541-416-15-19 Kohteen pinta-ala: 97 m 2 (huoneistoala) 113 m² (kerrosala) Kerrosluku: 1 Rakennusvuosi: 1934 sekä laajennus

Lisätiedot

TARKASTUSKÄYNTI Santaholmantie 94, Haukipudas Talo-C, huoneiston C 1 osalta

TARKASTUSKÄYNTI Santaholmantie 94, Haukipudas Talo-C, huoneiston C 1 osalta TARKASTUSKÄYNTI 12.6.2014 Talo-C, huoneiston C 1 osalta 2 Sisällysluettelo 1. YLEISTIETOA TARKASTUKOHTEESTA... 3 2. VAINNOT KOHTEESTA JA TOIMENPIDESUOSITUKSET... 4 2.1. Perustukset, alapohja ja rakennuksen

Lisätiedot

RS-1 KOSTEUSKARTOITUS

RS-1 KOSTEUSKARTOITUS RS-1 KOSTEUSKARTOITUS Ollilantie 1 A 6, 90440 Kempele Kosteuskartoituspäivä 03.12.2014 Paavo Havaksen Tie 5 F FI-90570 Oulu p. 0207 495 674 www.raksystems-anticimex.fi Y-tunnus: 0905045-0 RS-1 KOSTEUSKARTOITUS

Lisätiedot

TYÖKOHDE. VESIJOHDOT LÄMPÖJOHDOT ALAJUOKSU ULKOSEINÄ ALAJUOKSU VÄLISEINÄ Kupari, alapohja Perusmuurin päällä Lattiapinnan/anturan päällä

TYÖKOHDE. VESIJOHDOT LÄMPÖJOHDOT ALAJUOKSU ULKOSEINÄ ALAJUOKSU VÄLISEINÄ Kupari, alapohja Perusmuurin päällä Lattiapinnan/anturan päällä PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 15.10.15 10105 Markku Viljanen 050 9186694 TILAAJA Satakunnan Ulosottovirasto PL 44 28101 Pori kirsi.sjogren@oikeus.fi TYÖKOHDE Enäjärventie 37 28370 Pori VAKUUTUSYHTIÖ

Lisätiedot

Ilmanäytteet (mikrobi) Tuiskulan koulut

Ilmanäytteet (mikrobi) Tuiskulan koulut Ilmanäytteet (mikrobi) Tuiskulan koulut 4.4.2018 Kohde: Pinta-ala: - Rakennusvuosi: 1903-1937 Tuiskulan koulut Rakennusala:- Käyttötarkoitus: koulu Tuiskulansuora 126 Tilavuus: - 61300 Kurikka Kerrosluku:

Lisätiedot

ULKOSEINÄ VÄLISEINÄ Teräs, alapohjassa Anturan päällä Laatan päällä

ULKOSEINÄ VÄLISEINÄ Teräs, alapohjassa Anturan päällä Laatan päällä PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 20.08.15 9935 Kinnunen Vesa 050-9186695 TILAAJA Euran kunta Sorkkistentie 10 27510 Eura markus.rantanen@eura.fi TYÖKOHDE As Oy Kotivainio Kotivainiontie 3 as

Lisätiedot

Pirttimäki Tommi PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN TYÖKOHDE

Pirttimäki Tommi PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN TYÖKOHDE PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 24.05.16 10693 Pirttimäki Tommi 045 326 1711 TILAAJA Satakunnan Ulosottovirasto PL 9 32701 Huittinen sanna.paivaniemi@oikeus.fi TYÖKOHDE Antinkuja 2 27710 Köyliö

Lisätiedot

VESIJOHDOT LÄMPÖJOHDOT ALAJUOKSU ULKOSEINÄ ALAJUOKSU VÄLISEINÄ Kupari, pinta Perusmuurin päällä Rossin päällä

VESIJOHDOT LÄMPÖJOHDOT ALAJUOKSU ULKOSEINÄ ALAJUOKSU VÄLISEINÄ Kupari, pinta Perusmuurin päällä Rossin päällä PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 04.06.15 9705 Markku Viljanen 050 9186694 TILAAJA Satakunnan Ulosottovirasto Pl 9 32701 HUITTINEN TYÖKOHDE As Oy Kauttuan Vanha Kartano Mikolanmäentie 1 as

Lisätiedot

Kosteuskartoitus RS 1

Kosteuskartoitus RS 1 Kosteuskartoitus RS 1 Prästängsgatan 13 E 52 10600 Tammisaari 02.03.2016 Vetotie 3 A FI-01610 Vantaa p. 030 670 5500 www.raksystems.fi Y-tunnus: 0905045-0 1 RAJAUKSET Keittiön puolelta ei pystytty tarkastamaan

Lisätiedot

Kuntokartoitus. Sivuja:1/21. Vastaanottaja: Gun Adamsson. Crista Berdtson. Tammisaarentie 33, 10300 Karjaa. Tutkimus pvm: 14.9.15

Kuntokartoitus. Sivuja:1/21. Vastaanottaja: Gun Adamsson. Crista Berdtson. Tammisaarentie 33, 10300 Karjaa. Tutkimus pvm: 14.9.15 Sivuja:1/21 Vastaanottaja: Gun Adamsson Crista Berdtson Kuntokartoitus Kohde: Tammisaarentie 33, 10300 Karjaa Tutkimus pvm: 14.9.15 Raportointi pvm: 14.9.15 Läsnä olleet: Gun Adamsson, Crista Berdtson

Lisätiedot

ULKOSEINÄ VÄLISEINÄ Teräs, alapohjassa Sokkelin päällä Lattiapinnan päällä

ULKOSEINÄ VÄLISEINÄ Teräs, alapohjassa Sokkelin päällä Lattiapinnan päällä PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 29.07.13 7809 Joensuu Henri 0458814141 TILAAJA Euran kunta Sorkkistentie 10 27511 Eura Rantanen Markus 044 4224882 TYÖKOHDE Euran kunta Kotivainiontie 3 27400

Lisätiedot

Kosteuskartoitus RS 1

Kosteuskartoitus RS 1 Kosteuskartoitus RS 1 Pakkahuoneenkatu 17 B 9 90100 Oulu 11.04.2017 Paavo Havaksentie 5 F 90570 Oulu p. 030 670 5500 www.raksystems.fi Y-tunnus: 0905045-0 1 RAJAUKSET Kiinteiden kalusteiden ja laitteiden

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 106/2017 1/8

KK-Kartoitus RAPORTTI 106/2017 1/8 KK-Kartoitus RAPORTTI 106/2017 1/8 Honkiniementie 79, 62295 Kauhajärvi Omakotitalon kuntokartoitus 16.6.2017 klo 10.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 106/2017 2/8 Tilaus: Laskutusosoite: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto

Lisätiedot

Knuuttilantie 5 B, Jalasjärvi. Rivitalorakennuksen kuntokatselmus klo 12.30

Knuuttilantie 5 B, Jalasjärvi. Rivitalorakennuksen kuntokatselmus klo 12.30 1 7 Knuuttilantie 5 B, 61600 Jalasjärvi Rivitalorakennuksen kuntokatselmus 1.8.2017 klo 12.30 2 7 Tilaus 27.7.2017: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Laskutusosoite: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Tarkastuksessa

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 6702/2016 1/8

KK-Kartoitus RAPORTTI 6702/2016 1/8 KK-Kartoitus RAPORTTI 6702/2016 1/8 Säntinkatu 18, 64700 Teuva Omakotitalon kuntokartoitus 10.3.2016 klo 10.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 6702/2016 2/8 Tilaus 25.2.2016: Etelä-Pohjanmaan Ulosottovirasto Laskutusosoite:

Lisätiedot

KIINTEISTÖN KUNTOTARKASTUS

KIINTEISTÖN KUNTOTARKASTUS KIINTEISTÖN KUNTOTARKASTUS Vapaa-ajan asunto Trullevintie 157 67400 Kokkola PTT Pohjanmaan Talotutkimus Oy 67800 Kokkola 2/11 1. YLEISTIEDOT TARKASTUKSESTA Kohde: Trullevintie 157 67400 Kokkola Työnumero:

Lisätiedot

Knuuttilantie 5 C, Jalasjärvi. Asuinrakennuksen kuntokatselmus klo 15.00

Knuuttilantie 5 C, Jalasjärvi. Asuinrakennuksen kuntokatselmus klo 15.00 1 8 Knuuttilantie 5 C, 61600 Jalasjärvi Asuinrakennuksen kuntokatselmus 1.8.2017 klo 15.00 2 8 Tilaus 27.7.2017: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Laskutusosoite: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Tarkastuksessa

Lisätiedot

Omistushistoria: Nykyiset omistajat ovat ostaneet rakennuksen vuonna 1999, jolloin on siirtynyt myös tontin vuokraoikeus.

Omistushistoria: Nykyiset omistajat ovat ostaneet rakennuksen vuonna 1999, jolloin on siirtynyt myös tontin vuokraoikeus. 1 1. YLEISTIEDOT TARKASTUKSESTA Kohde: Simo Hurtankatu 14, 81700 Lieksa Kiinteistötunnus: 422-1-2-13-L1 Kohteen pinta-ala: 158 m² (huoneistoala) 110 m² (rakennusala) n. 195 m² (kerrosala) Tilavuus: 830

Lisätiedot

KERROSTALOHUONEISTON KOSTEUSKARTOITUS

KERROSTALOHUONEISTON KOSTEUSKARTOITUS KERROSTALOHUONEISTON KOSTEUSKARTOITUS Mäkikatu 5-7 B12 76100 Pieksämäki 1 1. LÄHTÖTIETOJA KOHTEESTA: Omistaja: - Kohteen osoite: Toimeksianto: Mäkikatu 5-7 B12, 76100 Pieksämäki Kosteuskartoitus myyntiä

Lisätiedot

Kurikantie 7, Kurikka. Liikerakennuksen kuntokatselmus klo 10.00

Kurikantie 7, Kurikka. Liikerakennuksen kuntokatselmus klo 10.00 1 9 Kurikantie 7, 61300 Kurikka Liikerakennuksen kuntokatselmus 1.8.2017 klo 10.00 2 9 Tilaus 27.7.2017: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Laskutusosoite: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Tarkastuksessa

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 18 Ahola Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti Muhonen, RI(YAMK),

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 23 Vierasniemen päärakennus Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan

Lisätiedot

2. RAKENNUSTEKNISIÄ TIETOJA KOHTEESTA (Perustuvat suunnitelmista ja muista asiakirjoista, omistajalta sekä käyttäjältä saatuihin tietoihin)

2. RAKENNUSTEKNISIÄ TIETOJA KOHTEESTA (Perustuvat suunnitelmista ja muista asiakirjoista, omistajalta sekä käyttäjältä saatuihin tietoihin) 1 1. YLEISTIEDOT TARKASTUKSESTA Kohde: Kirkkokatu 41, 75500 Nurmes. Kiinteistötunnus: 541 111-197-1 Kohteen pinta-ala: n. 250 m 2 (huoneistoala) n. 310 m 2 (kerrosala) + kellarikerros n. 140 m² Kerrosluku:

Lisätiedot

RS-1 KOSTEUSKARTOITUS

RS-1 KOSTEUSKARTOITUS RS-1 KOSTEUSKARTOITUS Alppitie 5 A 9, 90530 Oulu Kosteuskartoituspäivä 08.06.2016 www.raksystems.fi Raksystems Insinööritoimisto Oy, Paavo Havaksen Tie 5 F, 90570 Oulu Y-tunnus 0905045-0 RS-1 KOSTEUSKARTOITUS

Lisätiedot

Kuntotarkastus asuntokauppaa varten

Kuntotarkastus asuntokauppaa varten Kuntotarkastus asuntokauppaa varten 1(8) Kuntotarkastus asuntokauppaa varten OK-TALO MÄKIPIRTINKATU 18 KUOPIO MIKKELIN RAKENNUSASINTUNTIJAKESKUS Kuntotarkastus asuntokauppaa varten: MÄKIPIRTINKATU 18 2(8)

Lisätiedot

Proj. nro 3318 Asunto Oy Jyväskylän Tavintie Tavintie 8 A 1 40400 JYVÄSKYLÄ

Proj. nro 3318 Asunto Oy Jyväskylän Tavintie Tavintie 8 A 1 40400 JYVÄSKYLÄ Proj. nro 3318 Asunto Oy Jyväskylän Tavintie Tavintie 8 A 1 40400 JYVÄSKYLÄ Raportti Kuntotarkastus asuntokauppaa varten 17.06.2013 Laukaantie 4, Fax 0 10 322 0909 pts@pts.fi www.pts.fi Tekijä: Juhana

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN

KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN Omakotitalo Lammenkuja 9, Turku 1/6 KUNTOTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN Kohteen pinta-aloja ei mitattu Kerrosluku: Rakennusvuosi: Käyttötarkoitus: YLEISTIETOA TARKASTUKSESTA 1,5 + kellarikerros 1900- luvun

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 20 Törmälä Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 4111/2015 1/9

KK-Kartoitus RAPORTTI 4111/2015 1/9 KK-Kartoitus RAPORTTI 4111/2015 1/9 Tammisentie 4, 63700 Ähtäri Omakotitalon kuntokartoitus 4.12.2015 klo 13.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 4111/2015 2/9 Tilaus 18.11.2015: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Laskutusosoite:

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 15 Vahtimestarin asunto Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan

Lisätiedot

Anttilan koulu, korjaustapaehdotus rakenneosittain

Anttilan koulu, korjaustapaehdotus rakenneosittain S U U N N IT T EL U JA T EK N IIK K A LOHJAN KAUPUNKI Anttilan koulu, korjaustapaehdotus rakenneosittain FCG SUUNNITTELU JA TEKNIIKKA OY Jokelainen Heidi-Johanna Sisällysluettelo 1 Korjaustapaehdotus rakenneosittain...

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 4605/2016 1/7

KK-Kartoitus RAPORTTI 4605/2016 1/7 KK-Kartoitus RAPORTTI 4605/2016 1/7 Venetie 2, 63100 Kuortane Omakotitalon katselmus 1.6.2016 klo 09.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 4605/2016 2/7 Tilaus 23.5.2016: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Laskutusosoite:

Lisätiedot

1(10) KUNTOTARKASTUS RÖYKÄNRINNE 7, RÖYKKÄ

1(10) KUNTOTARKASTUS RÖYKÄNRINNE 7, RÖYKKÄ 1(10) KUNTOTARKASTUS RÖYKÄNRINNE 7, RÖYKKÄ KP Home Consults Oy Kari Kekkonen Luhtatie 11 05800 Hyvinkää kari.kekkonen@kphomeconsults.fi Puhelin: 050 5947997 2(10) 1. YLEISTIETOA TARKASTUKSESTA Kohde Röykänrinne

Lisätiedot

40700 Jyväskylä etunimi.sukunimi@prosolve.fi

40700 Jyväskylä etunimi.sukunimi@prosolve.fi 1(5) KOSTEUSMITTAUSTARKASTUS ASUNTOKAUPPAA VARTEN 2(5) 1 YLEISTIETOA TARKASTUKSESTA Kohde Pienkerrostalohuoneisto Osoite Rakennusvuosi 1989 Käyttötarkoitus Asuinhuoneisto Tarkastuksen tilaaja(t) Tarkastuksen

Lisätiedot

PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN TYÖKOHDE. Välikarintie 62 29100 Luvia

PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN TYÖKOHDE. Välikarintie 62 29100 Luvia PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 13.11.15 10185 Markku Viljanen 050 9186694 TILAAJA Satakunnan Ulosottovirasto PL44 28101 Pori sari.merivalli@oikeus.fi TYÖKOHDE Välikarintie 62 29100 Luvia

Lisätiedot

o ~' 1 MITTAUSRAPORTTI Asunto Oy Tornion Thurevikinkatu Knti K"iW::IY n f\400 RQI' 747 PAkk::l ~knn

o ~' 1 MITTAUSRAPORTTI Asunto Oy Tornion Thurevikinkatu Knti KiW::IY n f\400 RQI' 747 PAkk::l ~knn ~' 1 o 6. 10. 2017 MITTAUSRAPORTTI Asunto Oy Tornion Thurevikinkatu 5 A6 04.10.2017 Knti K"iW::IY n f\400 RQI' 747 PAkk::l ~knn Alv rak V.tllnnll!'l 1R7RAAQ.~ .- 2 Vastaanottaja: Länsi-Pohjan ulosottovirasto

Lisätiedot

Kinnunen Vesa PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN. TYÖKOHDE Kukkula Koulutie Eura

Kinnunen Vesa PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN. TYÖKOHDE Kukkula Koulutie Eura PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 17.04.13 7522 Kinnunen Vesa 050-9186695 TILAAJA Euran kunta Pl 22 27511 Eura TYÖKOHDE Kukkula Koulutie 2 27510 Eura VAKUUTUSYHTIÖ ISÄNNÖITSIJÄ KIINTEISTÖVÄLITYS

Lisätiedot

Kinnunen Vesa PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN. TILAAJA Euran kunta Pl Eura

Kinnunen Vesa PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN. TILAAJA Euran kunta Pl Eura PÄIVÄMÄÄRÄ TYÖNUMERO TYÖN SUORITTAJA PUHELIN 17.04.13 7521 Kinnunen Vesa 050-9186695 TILAAJA Euran kunta Pl 22 27511 Eura TYÖKOHDE Sukkula (kansalaisopisto) Koulutie 2 27510 Eura VAKUUTUSYHTIÖ ISÄNNÖITSIJÄ

Lisätiedot

Rakennus on rakennettu vuonna 1966 ja viimeisin omista on ostanut kiinteistön vuonna 2009.

Rakennus on rakennettu vuonna 1966 ja viimeisin omista on ostanut kiinteistön vuonna 2009. 1 1. YLEISTIEDOT TARKASTUKSESTA Kohde: Toukolantie 9, 81700 Lieksa Kiinteistötunnus: 422-3-30-5 Kohteen pinta-ala: 81 m 2 (huoneistoala) 141 m 2 (kerrosala) Kerrosluku: 1 Rakennusvuosi: 1966 Käyttötarkoitus:

Lisätiedot

Läsnä olleet: Jukka Tolvanen ja Riitta-Liisa Saastamoinen ( ).

Läsnä olleet: Jukka Tolvanen ja Riitta-Liisa Saastamoinen ( ). 1 1. YLEISTIEDOT TARKASTUKSESTA Kohde: Tuhkalantie 8, 83900 Juuka Kiinteistötunnus: 176-403-27-54 Kohteen pinta-ala: 175 m 2 (huoneistoala) 246 m 2 (kerrosala) Tilavuus: 1230 m³ Kerrosluku: 2 Rakennusvuosi:

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 4009/2017 1/8

KK-Kartoitus RAPORTTI 4009/2017 1/8 KK-Kartoitus RAPORTTI 4009/2017 1/8 Kauppatie 36, 61850 Kauhajoki as. Liikerakennuksen kuntokatselmus 4.10.2017 klo 09.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 4009/2017 2/8 Tilaus 25.9.2017: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 1510/2015 1/9

KK-Kartoitus RAPORTTI 1510/2015 1/9 KK-Kartoitus RAPORTTI 1510/2015 1/9 Tattikuja 3, 62510 Evijärvi Omakotitalon kuntokartoitus 14.10.2015 klo 14.30 KK-Kartoitus RAPORTTI 1510/2015 2/9 Tilaus 6.10.2015: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto /

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 9 Naavala Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti

Lisätiedot

RS-1 KOSTEUSKARTOITUS

RS-1 KOSTEUSKARTOITUS RS-1 KOSTEUSKARTOITUS Tullimiehentie 1 F 46, 90560 Oulu Kosteuskartoituspäivä 28.01.2015 Paavo Havaksen Tie 5 F FI-90570 Oulu p. 0207 495 674 www.raksystems.fi Y-tunnus: 0905045-0 RS-1 KOSTEUSKARTOITUS

Lisätiedot

YLIVIESKAN KAUPUNGINTALO PERUSKORJAUS

YLIVIESKAN KAUPUNGINTALO PERUSKORJAUS YLIVIESKAN KAUPUNGINTALO PERUSKORJAUS RAKENNUSTAPASELOSTUS 25.1.2016 Oy Kyöstintie 29 84100 Ylivieska puhelin 08-420 009 faksi 08-420 060 2 D1 Olevat aluerakenteet D10 Oleva maaperä Rakennusalue on rakennettua

Lisätiedot

KOHTEEN OSOITE: Nykyisessä omistuksessa lähtien.

KOHTEEN OSOITE: Nykyisessä omistuksessa lähtien. KUNTOTARKASTUKSEN KIRJALLINEN HAASTATTELUOSA Kuntotarkastuksessa myyjälle ja ostajalle parhaimman hyödyn saamiseksi, toivomme teidän vastaavan kysymyksiin huolellisesti ja parhaanne mukaan. Täytetty lomake

Lisätiedot

Kuntotarkastus asuntokauppaa varten

Kuntotarkastus asuntokauppaa varten Kuntotarkastus asuntokauppaa varten 1(11) Kuntotarkastus asuntokauppaa varten MIKKELIN RAKENNUSASINTUNTIJAKESKUS Kuntotarkastus asuntokauppaa varten: MIKONTIE 20 OTAVA 2(11) OK-TALO MIKONTIE 20 MIKKELI

Lisätiedot

Liite kuntotarkastusraporttiin

Liite kuntotarkastusraporttiin Liite kuntotarkastusraporttiin Tarkastuspäivä 19.2.2014 Liite kuntotarkastusraporttiin 2 LIITE RS-3 RAPORTTIIN Kohde: Tilaaja: Tehtävä: Päivitys: Keski-Pohjanmaan ja Pohjanmaan ulosottovirasto Pasi Saarenheimo

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 403/2018 1/7

KK-Kartoitus RAPORTTI 403/2018 1/7 KK-Kartoitus RAPORTTI 403/2018 1/7 Kuusinevantie 148, 61410 Ylistaro as. Omakotitalon kuntokatselmus 28.3.2018 klo 13.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 403/2018 2/7 Tilaus 2.3.2018: Laskutusosoite: Etelä-Pohjanmaan

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUKSEN HAASTATTELUOSA

KUNTOTARKASTUKSEN HAASTATTELUOSA 1 Jotta saisitte suurimman mahdollisen hyödyn kuntotarkastuksesta, olkaa ystävällisiä ja vastatkaa mukaan alla oleviin kysymyksiin etukäteen, ennen tarkastusta. Tämä nopeuttaa ja helpottaa kuntotarkastusta.

Lisätiedot

KUNTOTARKASTUKSEN HAASTATTELUOSA 1/5

KUNTOTARKASTUKSEN HAASTATTELUOSA 1/5 KUNTOTARKASTUKSEN HAASTATTELUOSA 1/5 Kohteen osoite: Omistushistoria: (vähintään vuosi, jolloin kohde on tullut nykyisen omistajan omistukseen) 1 RAKENTEET TEHDYT KORJAUS- JA HUOLTOTYÖT SEKÄ RAKENTEIDEN

Lisätiedot

Esa Pitkänen KY Käsämäntie 122 as 11 83100 LIPERI puh 040 5649141 www.esapitkanen.fi

Esa Pitkänen KY Käsämäntie 122 as 11 83100 LIPERI puh 040 5649141 www.esapitkanen.fi sivu 1 Kohteen osoite: 1 RAKENTEET Rakenne On korjauksia ja huoltotöitä; Toimenpiteet Korjaus ajankohta n. 1v tarkkuudella 1.1 Rakennuksen vierustan työt (maanpinnan kaltevuuden tai korkeusaseman korjaaminen,

Lisätiedot

Käyttäjän tiedot. Nimi. Katuosoite Hämeenkatu 1 A 1 Postiosoite Sähköposti. Puhelinnumero 000 1234123

Käyttäjän tiedot. Nimi. Katuosoite Hämeenkatu 1 A 1 Postiosoite Sähköposti. Puhelinnumero 000 1234123 04.05.205 /6 Kohteen tiedot Nimi MALLITALO 930 luvun esimerkki Katuosoite Hämeenkatu Postiosoite 00000, Kotikunta Rakennuskunta/maakunta Helsinki, Uusimaa Käyttäjän tiedot Nimi Erkki Esimerkki Katuosoite

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 2104/2015 1/9

KK-Kartoitus RAPORTTI 2104/2015 1/9 KK-Kartoitus RAPORTTI 2104/2015 1/9 Kaartotie 16, 60800 ILMAJOKI Omakotitalon kuntokartoitus 21.4.2015 klo 14.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 2104/2015 2/9 Tilaus 21.4.2015: Etelä-pohjanmaan ulosottovirasto Laskutusosoite:

Lisätiedot

Tarkastusväli (vuotta)

Tarkastusväli (vuotta) 1 TONTTI Yleistarkastus vuosittain Salaojat ja putket 40-50 2 5 Asfalttipäällysteet 20 2 5-12 Sora- ja kivituhkapäällysteet 1 Tasaus vuosittain Lipputanko, kuivatusteline, yms. 40 1 10 Puurakenteiset aidat

Lisätiedot

Kosteus- ja mikrobivauriot kuntien rakennuksissa. Petri Annila

Kosteus- ja mikrobivauriot kuntien rakennuksissa. Petri Annila Kosteus- ja mikrobivauriot kuntien rakennuksissa Petri Annila Kosteus- ja mikrobivauriot kuntien rakennuksissa Sijoittuminen COMBI-hankkeeseen WP3 Rakenneratkaisujen lämpö- ja kosteustekninen toiminta

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 4907/2016 1/8

KK-Kartoitus RAPORTTI 4907/2016 1/8 KK-Kartoitus RAPORTTI 4907/2016 1/8 Kallionpääntie 11, 62190 Ruha Omakotitalon kuntokartoitus 5.8 ja 11.8.2016 KK-Kartoitus RAPORTTI 4907/2016 2/8 Tilaus 27.7.2016: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto Laskutusosoite:

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 903/2016 1/7

KK-Kartoitus RAPORTTI 903/2016 1/7 KK-Kartoitus RAPORTTI 903/2016 1/7 Virttoontie 64, 62170 Lakaluoma Vapaa-ajan asunnon kuntokatselmus 8.3.2016 klo 13.00 KK-Kartoitus RAPORTTI 903/2016 2/7 Tilaus: Laskutusosoite: Etelä-Pohjanmaan ulosottovirasto

Lisätiedot

KK-Kartoitus RAPORTTI 601/2016 1/5

KK-Kartoitus RAPORTTI 601/2016 1/5 KK-Kartoitus RAPORTTI 601/2016 1/5 Kohde: Homesojantie 4 as. 5 60800 Ilmajoki Tilaus 5.1.2016: Laskutusosoite: Etelä-pohjanmaan ulosottovirasto / Peltoniemi Pasi Etelä-pohjanmaan ulosottovirasto Rivitalo

Lisätiedot

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS

YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS YHTEISTOIMINTAMALLIN MUKAINEN KUNTOTARKASTUS 5 Vihmala, Ärjänsaari Yrityksen/ja tarkastajan yhteystiedot ja pätevyys Tarkastuksen suorittaja(t) Kajaanin ammattikorkeakoulu/rakennustekniikan osasto Antti

Lisätiedot