Visumservice Kasarmikatu 44 / PL Helsinki INTIAN VIISUMI. On aika alkaa valmistautua tulevaan matkaan! Tässä hiukan tietoa viisumista.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Visumservice Kasarmikatu 44 / PL 14 00131 Helsinki INTIAN VIISUMI. On aika alkaa valmistautua tulevaan matkaan! Tässä hiukan tietoa viisumista."

Transkriptio

1 Visumservice Kasarmikatu 44 / PL Helsinki INTIAN VIISUMI On aika alkaa valmistautua tulevaan matkaan! Tässä hiukan tietoa viisumista. TEMAn kaikki viisumihakemukset hoidetaan Visumservicessä. Viisumin hankinta on monesti työläs ja aikaa vievä prosessi. Meidän tehtävänämme on tehdä viisumien hankinta Sinulle mahdollisimman helpoksi: oma palvelutiiminne avustaa kaikissa viisumia koskevissa kysymyksissä. Seuraavalla sivulla on kaikki tarkat tiedot viisumin hankkimisesta, viisumivaatimuksista ja selkeät toimintaohjeet, jos toivot Visumservicen hoitavan viisumin hankkimisen puolestasi. Visumservicen tiimi tarkistaa hakemuksesi, avustaa Sinua mahdollisissa lisätiedoissa ja huolehtii siitä, että dokumentit ovat lähetystön vaatimuksien mukaiset. Tiimi toimittaa hakemuksesi henkilökohtaisesti lähetystöön, maksaa kaikki maksut ja toimittaa passin Sinulle takaisin. Sinun ei tarvitse huolehtia kaikesta tästä - näin helppoa voi viisumin hankinta olla! Pidämme Sinut sähköpostitse ajan tasalla koko viisumikäsittelyn ajan. Mikäli tarvitset lisätietoja viisumiprosessista, ystävällisesti ota yhteys Visumserviceen tai puhelimitse soittamalla numeroon: Intian viisumin hinta: Visumservicen käsittelymaksu on EUR 49,50 (+24%alv), lisäksi Intian lähetystön perimä viisumikulu EUR 52 ja mahdolliset toimituskulut. Maksu hoidetaan laskulla, jonka lähetämme sähköpostitse siinä vaiheessa, kun hakemus on tarkastettu ja toimitettu lähetystöön.

2 SEURAAVAT DOKUMENTIT VAADITAAN INTIAN VIISUMIA VARTEN: Viisumihakemuslomake, täytetty ja allekirjoitettu. Katso sivu 4. Passi, missä yksi tyhjä aukeama. Passin tulee olla voimassa vähintään 6 kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Passin tulee olla täysin virheetön ja ehjä. 1kpl tuore (maksimissaan 6kk vanha) värillinen passikuva 5cm x 5 cm. Kuva tulee liimata hakemukseen. Visumservice voi muokata passivalokuvasi oikean kokoiseksi; lähetä kuva meille jpeg-muodossa osoitteeseen Voit myös poiketa toimistossamme ja otamme passikuvan Sinusta viisumihakemusta varten. Passikuva EUR 8. Todistus voimassaolevasta matkavakuutuksesta. Visumservice viisumitilauslomake. Katso sivu 3. TEMAn matkavahvistus. Toimita dokumentit seuraavaan osoitteeseen: Visumservice PL Helsinki (Toimitus mieluiten pikapostilla, jolla seurantamahdollisuus.) Dokumenttien toimitus henkilökohtaisesti tai kuriirilla, osoite on: Visumservice, Kasarmikatu 44, Helsinki Käsittelyaika lähetystössä: 6 arkipäivää Intian viisumi on voimassa 6kk myöntämispäivästä. Dokumentit tulee olla Visumservicen toimistossa aamulla klo 09:00 mennessä, jotta ne ehtivät saman päivän aikana lähetystöön. Luonnollisesti hakemuslomakkeiden ja vaadittujen liitteiden tulee myös olla kunnossa lähetystöön toimittamista varten. Asiantuntijamme auttaa mielellään mahdollisten puutteiden osalta. Mikäli Sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä palvelemme mielellämme! Yhteystiedot: Puhelinnumero: Sähköposti: Toimiston aukioloajat: arkisin klo Toimistoaikojen ulkopuolella puhelut yhdistyvät hätänumeroomme.

3 1:2014 VISUMSERVICE -VIISUMITILAUSLOMAKE Tämän lomakkeen täyttää yksi henkilö, joka on yhteyshenkilönne. Yhteyshenkilö tulee vastaanottamaan kaikki tiedot koskien Intian viisumin hakemista ja hän saa sähköpostiste päivitykset viisumikäsittelyn edistymisestä. Yhteyshenkilön ilmoittamaan osoitteeseen toimitetaan seurueenne kaikki passit viisumeineen. VIISUMIN TILAAJAN NIMI TOIMITUSOSOITE POSTINUMERO JA POSTI- TOIMIPAIKKA PUHELINNUMERO MATKUSTAJAN NIMI VIISUMIHAKEMUSTEN MÄÄRÄ MATKAN LÄHTÖPÄIVÄ MATKAN PALUUPÄIVÄ PASSIN VIIMEINEN PALAUTUSPÄIVÄ SÄHKÖPOSTIOSOITE HALUATKO NAUTTIA VISUMSERVICEN PALVELU- ISTA JA HOITAVAN PUOL- ESTASI INTERNETISSÄ TÄYTETTÄVÄN ONLINE- HAKEMUKSEN, LISÄMAKSU ON EUR 30 (+24%ALV)/MAT- KUSTAJA.. Kyllä Ei PASSIN PALAUTUSTAPA Pikaposti (EUR 10) Kuriiritoimitus (EUR 20) Nouto Visumservice -toimistosta (EUR 0) Hinnat tammikuu Hintoihin lisätään alv 24%. Hinnat sitoumuksetta. Pikaviisumeihin ja pikakäsittelyihin lisätään pikalisämaksut. Tiedot toimistostamme. ALLEKIRJOITUS PÄIVÄMÄÄRÄ Allekirjoittamalla viisumitilauksen viisumin tilaaja hyväksyy Visumservice Helsinki Oy:n yleiset sopimusehdot https://www.visumservice.fi/asiakaspalvelu/ehdot ja hinnat https://www.visumservice.fi/tietoa-yrityksestae/hinnat ja näihin perustuen tilaa viisumin Visumservicestä.

4 INTIAN VIISUMIHAKEMUSLOMAKE Intian viisumihakemuslomake tulee täyttää internetissä tarkkojen vaatimusten mukaisesti. Toisinaan lomakkeen täyttäminen vie paljon aikaa. Sinun tulee kirjautua tälle sivulle: https://indianvisaonline.gov.in/visa/. Lomake tulee täyttää virheettömästi ja joka kohtaan on vastattava. Visumservice pystyy järjestämään Intian viisumin hakemisen siten, että Sinun ei tule täyttää online-lomaketta lainkaan. Täytä alla oleva käsintäydennettävä lomake ja me teemme puolestasi internetissä onlinehakemuksen. Kun olemme saaneet online-hakemuksen valmiiksi, me tulostamme sen ja lähetämme lomakeen Sinulle allekirjoitettavaksi. Palauta lomake meille ja näin saamme haettua viisumisi. Mikäli haluat, että Visumervice hoitaa online-hakemuksen puolestasi, lisämaksu on EUR 30 (+24%alv). ETUNIMET JA SUKUNIMI KOULUTUS AIEMPI KANSALAISUUS KOTIOSOITE POSTINUMERO JA POS - TITOIMIPAIKKA PUHELINNUMERO(T) SÄHKÖPOSTI ISÄN KOKO NIMI ISÄN SYNTYMÄPAIKKA ÄIDIN KOKO NIMI ÄIDIN SYNTYMÄPAIKKA AMMATTI / AMMATTI ENNEN ELÄKKEELLEJÄÄMISTÄ TYÖNANTAJAN NIMI JA OSOITE /VIIMEISIN TYÖNANTAJA JA OSOITE TYÖPAIKAN PUHELIN - NUMERO MAAT, JOISSA OLET VIERAILLUT VIIMEISEN 10 VUODEN AIKANA OLETKO AIKAISEMMIN KÄYNYT INTIASSA EDELLISTEN VIISUMIEN NUMEROT SIVIILISÄÄTY (NAIMI - SISSA/NAIMATON/ERON - NUT) PUOLISON NIMI, JOS NAIMI- SISSA ONKO MUITA VOIMAS - SAOLEVIA PASSEJA? MIKÄLI ON, KIRJOITA PASSIN NUMERO, PAS- SIN MYÖNTÄMISPAIKKA JA AIKA SEKÄ VIIMEINEN VOIMASSAOLOPÄIVÄ: ONKO SINULTA JOSKUS EVÄTTY INTIAN VIISUMI? (KYLLÄ/EI) JOS ON MIKÄ OLI SYY? TYÖSKENTELETKÖ/ OLETKO TYÖSKENNEL - LYT ARMEIJAN PALVE - LUKSESSA? MIKÄLI KYLLÄ: PALVELUS- PAIKKA JA SOTILASARVO

5 LÄHTÖPÄIVÄ INTIAAN KOHDEKAUPUNGIT INTI- ASSA KONTAKTIHENKILÖN OSOITE POSTINUMERO JA POS - TITOIMIPAIKKA PUHELINNUMERO KONTAKTIHENKILÖ INTI- ASSA (MYÖS ESIM. HOTEL- LIN NIMI) KONTAKTIHLÖN OSOITE (HOTELLIN OSOITE) KONTAKTIHLÖN PUHELIN- NUMERO (HOTELLIN PUH)

6 INTIAN ONLINE -VIISUMIHAKEMUKSEN TÄYTTÖOHJE Ota heti ensimmäisellä sivulla ylös «Temporary Application ID» eli lomakkeen ID-numero. Mikäli et saa kerralla täytettyä lomaketta, voit jatkaa, kun ID-numero on tiedossasi. Kaikki kohdat on täytettävä. Kun pääset kohtaan «Verify and continue», tarkista ystävällisesti, että kaikki toedot ovat oikein. Jos huomaat korjattavaa, paina kohdasta «modify/edit». Valmis lomake on tulostettava ja HUOM! Allekirjoitus vaaditaan kahteen kohtaan: kuvan alle allekirjoitus + toinen allekirjoitus viimeiselle sivulle. Kirjoita kaikki nimesi samoin kuten passissasi. Online-lomake ei hyväksy kirjaimia Ä tai Ö, joten korvaa ne A ja O. Lomake ei myöskään hyväksy tavuviivaa, joten jätä se pois.kohtaan «Indian Mission» valitse «Finland Helsinki». Sukunimi Etunimet Aiemmat nimet Sukupuoli Syntymäaika Syntymäpaikka Maa, jossa olet syntynyt Kansalaisuus Uskonto Kirjoita tähän N/A Kansalaisuus Jos olet syntymästäsi ollut suomalainen, valitse By birth Muussa tapauksessa valitse By Naturalization Passin numero Passin myöntämispaikka Passin myöntämispäivä Passin viimeinen voimassaolopäivä Mikäli Sinulla on vain Suomen kansalaisuus valitse No. Mikäli omistat toisen maan passin, Sinun tulee kirjata ko. passin tiedot tähän.

7 Nykyinen osoite Puhelinnumero Rastita tämä kohta, mikäli asut ilmoittamassasi osoitteessa. Mikäli Sinulla on toinen virallinen osoite, kirjoita se tähän. Isän nimi Isän kansalaisuus Isän aiempi kansalaisuus Isän syntymäpaikka Isän syntymämaa Äidin nimi Äidin kansalaisuus Äidin aiempi kansalaisuus Äidin syntymäpaikka Äidin syntymämaa Mikäli olet naimisissa, valitse Married Onko isovanhemmissasi Pakistanin kansalaisia? Mikäli on, valitse Yes ja kirjoita lisätiedot. Ammatti Työantajasi/yrityksen nimi Yrityksen osoite Oletko työskennellyt/työskeneteletkö armeijan tai poliisin palveluksessa? Mikäli vastaat kyllä Yes anna lisäteidot.

8 Viisumityyppi Viisumin voimassaoloaiaka (kuukausia) Kuinka monta maahan saapumista Matkan tarkoitus Arvioitu maahan saapumispäivä Intian kaupunki, jonne saavut Intian kaupunki, mistä lähdet maasta pois Oletko aiemmin käynyt Intiassa? Mikäli valitset kyllä Yes anna lisätiedot Edellisen Intian viisumin numero. Mikäli Sinulla ei ole, kirjoita N/A. Kirjoita maat, joissa olet vieraillut viime vuosien aikana; kirjaa ne maat, joiden leimat näkyvät passissasi ja max 20 maata). Mikäli olet vieraillut viim. kolmen vuoden aikana jossain SAARC valtiossa, valitse yes kyllä. SAARC-valtiot näet alasvetovalikosta Name of Country Kontaktihenkilö Intiassa. Esimerkiksi hotellin nimi, osoite ja puhelinnumero. Kontaktihenkilö Suomessa. Esimerkiksi perheenjäsen. Kirjoita nimi, osoite ja puhelinnumero. Online-lomakkeelle ei ladata passikuvaa. Kuva toimitetaan erikseen. Huom! Passikuvan koko 5cm x 5 cm.

PASSIN KUVA 1. Tiedostomuodon tulee olla PDF. 2. Tiedoston koon tulee olla vähintään 10 KB mutta enintään 300 KB.

PASSIN KUVA 1. Tiedostomuodon tulee olla PDF. 2. Tiedoston koon tulee olla vähintään 10 KB mutta enintään 300 KB. Ohjeet etv-viisumin hakemiseen Intian Suomen suurlähetystö ei käsittele etv-hakemuksia missään vaiheessa eikä voi ottaa kantaa päätöksiin. Nämä ohjeet on laadittu Intian valtion virallisten viisumisivujen

Lisätiedot

+ + OLESKELULUPAHAKEMUS URHEILUN TAI VALMENTAMISEN PERUSTEELLA

+ + OLESKELULUPAHAKEMUS URHEILUN TAI VALMENTAMISEN PERUSTEELLA OLE_TY4 1 *1149901* OLESKELULUPAHAKEMUS URHEILUN TAI VALMENTAMISEN PERUSTEELLA Tämä lomake on tarkoitettu sinulle, jos haet oleskelulupaa Suomeen urheilijana tai urheiluvalmentajana, ja toimintasi Suomessa

Lisätiedot

KAN_1 1 + + A. HENKILÖLLISYYTEEN JA KANSALAISUUSASEMAAN VAIKUTTAVAT TIEDOT KAN_1_090514PP +

KAN_1 1 + + A. HENKILÖLLISYYTEEN JA KANSALAISUUSASEMAAN VAIKUTTAVAT TIEDOT KAN_1_090514PP + KAN_1 1 *1169901* KANSALAISUUSHAKEMUS Tämä hakemuslomake on tarkoitettu sinulle, joka haet Suomen kansalaisuutta. Jos haet Suomen kansalaisuutta myös alaikäisille, huollossasi oleville lapsille, on heistä

Lisätiedot

+ + Tämä ilmoituslomake on tarkoitettu sinulle entinen Suomen kansalainen, joka olet menettänyt Suomen kansalaisuuden

+ + Tämä ilmoituslomake on tarkoitettu sinulle entinen Suomen kansalainen, joka olet menettänyt Suomen kansalaisuuden KAN_7 1 *1229901* KANSALAISUUSILMOITUS; ENTINEN SUOMEN KANSALAINEN Tämä ilmoituslomake on tarkoitettu sinulle entinen Suomen kansalainen, joka olet menettänyt Suomen kansalaisuuden Jos haluat hakea Suomen

Lisätiedot

TYÖNHAUN TEHTÄVÄKIRJA

TYÖNHAUN TEHTÄVÄKIRJA TYÖNHAUN TEHTÄVÄKIRJA OPAS TYÖLLISTYMISEN TUEKSI Tähän Työnhaun tehtäväkirjaan on kerätty Maamark - projektin (Maahanmuuttajat markkinoille ESR 2003-2007) työnhakuklubeissa käytettyä materiaalia. Kaikkea

Lisätiedot

Sähköinen verkkopalvelu on kätevä tapa pitää yhteyttä työttömyyskassaan

Sähköinen verkkopalvelu on kätevä tapa pitää yhteyttä työttömyyskassaan Sähköinen verkkopalvelu on kätevä tapa pitää yhteyttä työttömyyskassaan Työttömyyskassan verkkopalvelun kautta voit lähettää hakemuksia tarkistaa ja muuttaa yhteystietojasi, laskea päivärahan suuruuden,

Lisätiedot

Muutto Suomeen tai Suomesta ulkomaille Miten pääset Suomen sosiaaliturvaan ja mitä tapahtuu kun muutat ulkomaille? Lyhyesti ja selkeästi 2011

Muutto Suomeen tai Suomesta ulkomaille Miten pääset Suomen sosiaaliturvaan ja mitä tapahtuu kun muutat ulkomaille? Lyhyesti ja selkeästi 2011 Muutto Suomeen tai Suomesta ulkomaille Miten pääset Suomen sosiaaliturvaan ja mitä tapahtuu kun muutat ulkomaille? Lyhyesti ja selkeästi 2011 Sisällys Kun muutat Suomeen ja Suomesta 1 Kun muutat Suomeen

Lisätiedot

LIIKUNTA-/TYKYSETELIEN TAI TYKY ONLINEN KÄYTTÖ KOKKOLA CITY RUNILLA

LIIKUNTA-/TYKYSETELIEN TAI TYKY ONLINEN KÄYTTÖ KOKKOLA CITY RUNILLA OHJEITA INGO-ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄN KÄYTTÖÖN LIIKUNTA-/TYKYSETELIEN TAI TYKY ONLINEN KÄYTTÖ KOKKOLA CITY RUNILLA Ilmoittautuminen tehdään normaalisti osoitteessa www.kepli.ingo.fi YKSITTÄINEN ILMOITTAUTUJA:

Lisätiedot

Muutto Suomeen tai Suomesta ulkomaille. Miten pääset Suomen sosiaaliturvaan ja mitä tapahtuu kun muutat ulkomaille? Lyhyesti ja selkeästi

Muutto Suomeen tai Suomesta ulkomaille. Miten pääset Suomen sosiaaliturvaan ja mitä tapahtuu kun muutat ulkomaille? Lyhyesti ja selkeästi Muutto Suomeen tai Suomesta ulkomaille Miten pääset Suomen sosiaaliturvaan ja mitä tapahtuu kun muutat ulkomaille? Lyhyesti ja selkeästi Sisällys Kun muutat Suomeen tai Suomesta Kun muutat Suomeen tai

Lisätiedot

Tiedon tuonti. Sisältö

Tiedon tuonti. Sisältö Tiedon tuonti Sisältö Yleistä... 2 Vaihe 1 Tietojen valmistelu... 2 Vaihe 2 Testaaminen... 4 Vaihe 3 Oikeellisuuden tarkistus... 5 Vaihe 4 Kenttien liittäminen... 7 Vaihe 5 Luontitapa... 10 1 Tiedon tuonti

Lisätiedot

HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Jäsenen vanha sportti-id / hetu

HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Jäsenen vanha sportti-id / hetu HENKILÖTIEDOT SISÄLLYSLUETTELO 1. Yleistä 2. Henkilötiedot 2.1 Pikahaku 2.2 Henkilön lisääminen 2.2.1 Jäsenen vanha sportti-id / hetu 2.2.2 Uuden henkilön lisääminen 2.2.3 Täytettävät kentät uutta henkilöä

Lisätiedot

Seppo Luhtasaari SUKUTUTKIJAN ATK-OPAS

Seppo Luhtasaari SUKUTUTKIJAN ATK-OPAS Seppo Luhtasaari SUKUTUTKIJAN ATK-OPAS Atk-Palvelu Luhtasaari Oy Seinäjoki 2015 SUKUTUTKIJAN ATK-OPAS SukuJutut 1.3.2015 Copyright 1993-2015. Kaikki oikeudet pidätetään. Atk-Palvelu Luhtasaari Oy Seppo

Lisätiedot

1 (6) Toukokuu 2010 TYÖTTÖMYYSTURVAA TYÖTTÖMÄLLE

1 (6) Toukokuu 2010 TYÖTTÖMYYSTURVAA TYÖTTÖMÄLLE Toukokuu 2010 1 (6) TYÖTTÖMYYSTURVAA TYÖTTÖMÄLLE Miten toimit, kun työ päättyy Ilmoittaudu työ- ja elinkeinotoimistossa työttömäksi työnhakijaksi välittömästi työsuhteen päätyttyä tai lomautuksen alkaessa.

Lisätiedot

3. Saatuamme maksusuorituksesi, lähetämme sinulle tarkan kuvauksen matkastasi, joka sisältää tietoa kurssikohteestasi ja majoituksestasi.

3. Saatuamme maksusuorituksesi, lähetämme sinulle tarkan kuvauksen matkastasi, joka sisältää tietoa kurssikohteestasi ja majoituksestasi. Varauksen käsittely 1. Täytä varauskaavake ja faxaa tai postita se meille. 2. Lähetämme tietosi kielikoulullemme. Heti kun koulu vahvistaa varauksesi, sinulle lähetetään varausvahvistus/lasku sekä yksityiskohtainen

Lisätiedot

1. TERVETULOA KV. TUUTORIKSI!

1. TERVETULOA KV. TUUTORIKSI! 1. TERVETULOA KV. TUUTORIKSI! Olet aloittamassa kv. tuutorin uraa ja jos et ole aiemmin toiminut kv. tuutorina, saatat olla tietämätön työnkuvastasi, velvollisuuksistasi ja oikeuksistasi. Tämän oppaan

Lisätiedot

Sähköinen Express Import -palvelu

Sähköinen Express Import -palvelu Sähköinen Express Import -palvelu opas vastaanottajalle TNT:n Express Import -palvelu Käyttäjäystävällinen Express Import -palvelu mytnt:n osana tekee tuontilähetyksen tilauksen entistä helpommaksi. Express

Lisätiedot

1 (5) OPISKELIJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ

1 (5) OPISKELIJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ 1 (5) OPISKELIJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ Koulutuskorvauksen hakuajan lähestyessä, sekä työnantaja/työpaikkakouluttaja että opiskelija saavat tästä ilmoituksen sähköpostiinsa. Tämän ilmoituksen jälkeen työpaikkakouluttaja

Lisätiedot

2009/10. LUOVA VOIMA huolenpitoa & ajatusta. mutkat tekevät tiestä elämän

2009/10. LUOVA VOIMA huolenpitoa & ajatusta. mutkat tekevät tiestä elämän 00/0 LUOVA VOIMA huolenpitoa & ajatusta mutkat tekevät tiestä elämän Kuva: Anja Callius sydämellisesti tervetuloa Luova Voimaan! - ajatusta & huolenpitoa, inspiraatiota parempaan maailmaan - Juoksetko?

Lisätiedot

Perusilmoitus yhdistysrekisteriin

Perusilmoitus yhdistysrekisteriin Yhdistys- ja säätiöasiat Käyntiosoite: Arkadiankatu 6 A, HELSINKI Postiosoite: PL 1190, 00101 HELSINKI Puhelin: 029 509 5959 Faksi: 029 509 5328 Pohjola FI53 5000 0121 5011 82 OKOYFIHH Päätöksen postitusosoite

Lisätiedot

+ + PERHESELVITYSLOMAKE PUOLISOLLE JOKA OLESKELULUVALLA SUOMESSA

+ + PERHESELVITYSLOMAKE PUOLISOLLE JOKA OLESKELULUVALLA SUOMESSA PK1_plus 1 *1429901* PERHESELVITYSLOMAKE PUOLISOLLE JOKA OLESKELULUVALLA SUOMESSA Tämä lomake on tarkoitettu sinulle, jonka puoliso on hakemassa ensimmäistä oleskelulupaa Suomeen perhesiteen perusteella.

Lisätiedot

1. Mene osoitteeseen: www.turkukalenteri.fi

1. Mene osoitteeseen: www.turkukalenteri.fi 1. Mene osoitteeseen: www.turkukalenteri.fi 2. Klikkaa vasemmasta reunasta Ilmoita oma tapahtumasi 3. Klikkaa keskeltä ruutua Ilmoita tapahtuma ilman tunnistautumista. Täytä kohdat järjestyksessä 4. Klikkaa

Lisätiedot

Soneran varmennepalvelut Asiakkaan vastuut

Soneran varmennepalvelut Asiakkaan vastuut Varmenteisiin liittyvät 1 (7) Soneran varmennepalvelut Asiakkaan vastuut Useiden :n (jäljempänä Sonera ) tietoturvapalveluiden yhteydessä käytetään hyväksi Sonera CA:n myöntämiä varmenteita. Asiakas voi

Lisätiedot

Turva. Tärkeät yhteystiedot. Nazar Turva Allianz Global Assistance + 358 9 37 47 74 30 assistance@falck.fi Vakuutusnumero:

Turva. Tärkeät yhteystiedot. Nazar Turva Allianz Global Assistance + 358 9 37 47 74 30 assistance@falck.fi Vakuutusnumero: Tärkeät yhteystiedot Asiakaspalvelu: (kyselyt matkavakuutuksestasi): Puhelinnumero: +35 306 22 75 75 Sähköpostiosoite: info@nazar.fi 2 tunnin hätäpalvelu: Puhelinnumero: +35 9 37 7 7 30 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Salasanassa täytyy olla 8 merkkiä, joista 2 numeroa. Skandinaavisia kirjaimia (å, ä, ö) ei voi käyttää.

Salasanassa täytyy olla 8 merkkiä, joista 2 numeroa. Skandinaavisia kirjaimia (å, ä, ö) ei voi käyttää. Tietoturva Postin sähköisten palvelujen perustana on turvallisuus. Käytämme edistyksellisiä turvamenetelmiä ja ohjelmointikieliä kehitystyössämme. Voit aina luottaa tietojesi turvallisuuteen kun käytät

Lisätiedot

Oikeus liikkua ja asua. vapaasti Euroopassa. Opas EU:n kansalaisen oikeuksista EUROOPAN KOMISSIO

Oikeus liikkua ja asua. vapaasti Euroopassa. Opas EU:n kansalaisen oikeuksista EUROOPAN KOMISSIO Oikeus liikkua ja asua vapaasti Euroopassa Opas EU:n kansalaisen oikeuksista EUROOPAN KOMISSIO Oikeusasioiden pääosasto 1 Tässä oppaassa kerrotaan, mitä oikeuksia EU:n kansalaisella on liikuttaessa Euroopan

Lisätiedot

Miten markkinoin osaamistani? Työnhaun opas

Miten markkinoin osaamistani? Työnhaun opas Miten markkinoin osaamistani? Työnhaun opas Ura- ja rekrytointipalvelut Helsingin yliopisto Ura- ja rekrytointipalvelut teksti Marina Misukka 2. uudistettu painos Yliopistopaino 2004 TYÖNHAUN OPAS MITEN

Lisätiedot

OLESKELULUPA SUOMEEN TIETOSIVU MUUT KUIN EU/ETA-KANSALAISET

OLESKELULUPA SUOMEEN TIETOSIVU MUUT KUIN EU/ETA-KANSALAISET TIETOSIVU OLESKELULUPA SUOMEEN MUUT KUIN EU/ETA-KANSALAISET Suomeen tulevat ulkomaalaiset tarvitsevat yleensä oleskeluluvan pitkäaikaista oleskelua varten Suomessa. Tässä tietosivussa selostetaan yleisluonteisesti

Lisätiedot

Tervetuloa Internetpankkiin. Olemme aina auki.

Tervetuloa Internetpankkiin. Olemme aina auki. Internetpankkiohje Tervetuloa Internetpankkiin. Olemme aina auki. Tervetuloa Internetpankkiin! Voit hoitaa pankkiasiasi silloin kun sinulle parhaiten sopii. Me olemme aina auki. Tarvitset ainoastaan Internetiin

Lisätiedot

1 (5) TYÖNANTAJAN / TYÖPAIKKAKOULUTTAJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ

1 (5) TYÖNANTAJAN / TYÖPAIKKAKOULUTTAJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ 1 (5) TYÖNANTAJAN / TYÖPAIKKAKOULUTTAJAN KÄYTTÖLIITTYMÄ Koulutuskorvauksen hakemista ja arviointilomakkeen täyttämistä varten työnantaja / työpaikkakouluttaja saa sähköpostiinsa ilmoituksen. Tämän jälkeen

Lisätiedot

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa!

ABC KIELI KIELIMATKAT KURSSIN. Tervetuloa! KIELI KURSSIN ABC Tervetuloa! STS Kielimatkat toivottaa sinut tervetulleeksi ensi kesän kielimatkalle. Toivottavasti odotat jo innolla kesän mahtavimpia viikkoja. Tähän oppaaseen olemme koonneet tietoja

Lisätiedot