Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Liittokokous Tukiliiton puheenjohtaja Jyrki Pinomaa avaa kokouksen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Liittokokous Tukiliiton puheenjohtaja Jyrki Pinomaa avaa kokouksen."

Transkriptio

1 Liittokokous ESITYSLISTA 1. KOKOUKSEN AVAUS Tukiliiton puheenjohtaja Jyrki Pinomaa avaa kokouksen. 2. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Liittokokous valitsee kokoukselle - puheenjohtajan/ puheenjohtajat - sihteerit - 2 pöytäkirjantarkastajaa virallisten kokousedustajien keskuudesta - 4 ääntenlaskijaa virallisten kokousedustajien keskuudesta 3. MENETTELYTAPAVALIOKUNNAN VALITSEMINEN KOKOUKSELLE Menettelytapavaliokunnan tehtävänä on: tehdä tarvittaessa ehdotuksia tämän liittokokouksen kulkuun liittyvistä asioista auttaa valitsemaan sopivat kokousmenettelyt, jotta tämä liittokokous tekee päätöksiä sujuvasti ja sääntöjen mukaisesti. Liittokokous valitsee 3-4 jäsentä menettelytapavaliokuntaan. 4. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sääntöjen 10 kohdan mukaan kokouskutsu on lähetettävä vähintään 30 vuorokautta ennen kokousta kullekin Tukiliiton jäsenelle postitetulla kirjeellä.

2 Liittokokouksen virallinen kokouskutsu on postitettu yhdistyksille keskustoimistolta helmikuussa Ilmoitus kokouksesta julkaistiin lisäksi Tukiviestin numerossa 1/2019. Jäsenyhdistyksellä on oikeus lähettää liittokokoukseen yksi (1) äänivaltainen edustaja kutakin alkavaa sataa (100) suoraa henkilöjäsentä kohti ja yksi (1) äänivaltainen edustaja kutakin alkavaa tuhatta (1000) alueellisen jäsenyhdistyksen (=tukipiiri) jäsenyhdistyksiin kuuluvaa henkilöjäsentä kohti. Henkilöjäsenten lukumäärä määräytyy liittokokousvuoden ensimmäisen päivän mukaan. Kukin liittokokousedustaja saa edustaa vain yhtä yhdistystä ja kullakin edustajalla on yksi (1) ääni. Kokousedustajien valtakirjojen tarkastus suoritetaan ennen kokouksen alkua. LIITE 1 Luettelo jäsenyhdistyksistä. Liittokokous toteaa kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi. Todetaan suoritetun valtakirjojen tarkastuksen perusteella liittokokousedustajien määrä sekä käytettävissä oleva äänimäärä kokouksen alkaessa. 5. PUHE- JA LÄSNÄOLO-OIKEUS Liittokokous päättää sallia puhe- ja läsnäolo-oikeuden kaikille kokouksen osanottajille. 6. KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN LIITE 2 Menettelyohjeet Liittokokous hyväksyy esityslistan ja kokousedustajille lähetetyt menettelyohjeet kokouksen työjärjestykseksi.

3 7. ESITELLÄÄN VUOSIRAPORTTI, TULOSLASKELMA JA TASE SEKÄ TILINTARKASTUSKERTOMUS VUODELTA 2018 Tässä kohdassa esitellään liiton vuosiraportti, tuloslaskelma , tase ja tilintarkastajien laatima tilintarkastuskertomus. Tämän kohdan tarkoitus on jakaa ja saada tietoa. LIITE 3 Vuosiraportti 2018 LIITE 4 Tilinpäätös tilikaudelta sisältäen tuloslaskelman ja taseen; tilintarkastuskertomus Liittokokous merkitsee tiedoksi vuosiraportin ja tilinpäätöksen sekä tilintarkastuskertomuksen. 8. TULOSLASKELMAN JA TASEEN VAHVISTAMINEN SEKÄ VASTUUVAPAUDESTA PÄÄTTÄMINEN Tässä kohdassa liittokokous tekee päätöksen tuloslaskelman ja taseen vahvistamisesta sekä vastuuvapauden myöntämisestä. Tuloslaskelma ja tase ovat esityslistan liitteenä ja ne on esitelty edellisessä kohdassa. Liittokokous vahvistaa tuloslaskelman ja taseen Liittokokous päättää, myöntääkö se vastuuvapauden liittohallitukselle ja muille tilivelvollisille vuodelta 2018.

4 9. TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2020 Liittohallituksen esitys vuoden 2020 toimintasuunnitelmaksi ja talousarvioraamiksi on esityslistan liitteenä. LIITE 5 Toimintasuunnitelma ja talousarvioraami vuodelle 2020 Liittokokous hyväksyy esitetyn toimintasuunnitelman vuodelle Liittokokous hyväksyy esitetyn talousarvioraamin vuodelle 2020 ja antaa liittohallitukselle valtuudet laatia talousarvio. 10. SEURAAVAN VUODEN JÄSENMAKSUT Sääntöjen mukaan liiton jäsenyhdistyksen jäsenmaksu lasketaan kertomalla jäsenyhdistyksen jäsenmäärä liittokokouksen vuosittain vahvistamalla yksikköperusteella. Vuonna 2019 jäsenmaksun yksikköperuste on 13 euroa. Liittohallitus esittää, että jäsenmaksun yksikköperuste pidetään samana kuin vuonna Lisäksi liittohallituksen esitykseen sisältyy, että toisin kuin vuonna 2019, Me Itse yhdistyksen jäsenmaksu määräytyisi kuten muidenkin jäsenyhdistysten. Siten Me Itse yhdistykseltä alettaisiin vuonna 2020 periä liiton jäsenmaksua. Tällä halutaan korostaa jäsenyhdistysten yhdenvertaisuutta. Liittohallitus on saanut Pirkanmaan Kehitysvammaisten Tukipiiriltä asiaa koskevan aloitteen. Liiton jäsenyhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2020 muodostetaan käyttämällä seuraavia yksikköperusteita ja jäsenmaksuja. 1. Jäsenyhdistyksen jäsenmaksun yksikköperuste: 13 euroa/ jäsenyhdistyksen henkilöjäsen 2. Paikallisten yhdistysten muodostaman alueellisen jäsenyhdistyksen (eli tukipiirin) jäsenmaksu: 0 euroa 3. Liiton kannatusjäsenen jäsenmaksu: 100 euroa yksityishenkilöltä ja 500 euroa oikeuskelpoiselta yhteisöltä tai säätiöltä.

5 11. SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUS A Liittokokous Rovaniemellä vuonna 2017 palautti sääntömuutokset uudelleen valmisteltavaksi. Palauttamisen yhteydessä kokousedustajat nostivat puheenvuoroissaan esiin erityisesti liittohallitusta koskevat sääntöjen muutostarpeet. Sääntömuutosten tarpeesta on keskusteltu liittokokouksissa aiemminkin. Liittohallitus on noudattanut liittokokouksen antamaa tehtävää ja valmistellut parannusehdotuksen liiton toimintaan, hallintoon ja päätöksentekoon. Muutosehdotus pohjautuu tehtävänannon yhteydessä käytyyn keskusteluun Rovaniemen liittokokouksessa. Sääntömuutosehdotukset on julkaistu huhtikuun alussa. Ehdotuksella halutaan kehittää liittoa asteittain - pienin askelin. Liittohallitus on keskittynyt ehdotuksiin, jotka ovat jo aiemmin saaneet laajaa kannatusta. Ehdotetut yksittäiset muutokset ovat pääosin pieniä, mutta yhdessä ne uudistavat liiton toimintaa ja hallintoa merkittävällä tavalla ja luovat nykyistä paremman perustan menestyvälle järjestötoiminnalle. Kehitysvammaisten Tukiliiton ja jäsenyhdistysten toimintaan kohdistuu 2020-luvulla paljon erilaisia haasteita, joita liiton ja sen päätöksentekoelimien on kyettävä käsittelemään. Sääntömuutokset parantavat liiton kykyä tarttua haasteisiin ja myös mahdollisuuksiin, joita toimintaympäristön muutokset tuovat. Muutoksilla vahvistetaan jäsendemokratiaa ja lisätään avoimuutta (äänivallan käytön helpottaminen, tieto ehdokkaista saatavilla etukäteen). Liittokokouksen vaikutusmahdollisuuksia lisätään ja liittohallitusta kehitetään. Jäsenyhdistyksiä on kuultu valmistelun aikana kyselyn muodossa marraskuussa Yhdistyksiä on kuultu sääntöjen muutostarpeista aiemminkin: liittokokouksessa 2015 ja lausuntokierroksella syksyllä Nyt ehdotettavat muutokset ovat linjassa näillä kuulemiskierroksilla saadun palautteen kanssa. Liittohallitus katsoo, että ehdotuksillaan se vastaa juuri siihen tarpeeseen ja siihen palautteeseen, mitä jäsenyhdistyksiltä on saatu viimeisten vuosien ja jopa vuosikymmenten aikana. Liittohallitus toivoo liittokokoukselta myönteistä vastaanottoa, eteenpäin katsomista ja kykyä tehdä päätöksiä uudistuksista. Sääntömuutosehdotukset on jaettu esityslistalla kahteen osaan (A ja B) keskustelun ja päätöksenteon helpottamiseksi.

6 Sääntömuutosehdotus A koskee sääntöjen kohtia: 4 Toiminnan rahoitus 5 Jäsenet 6 Jäsenmaksu 9 Liittoäänestys 15 Toiminta ja tilikausi, tilintarkastus Numerointi viittaa liitteenä olevaan sääntömuutosehdotukseen. Kohtia 4, 5, 6, 9, ja 15 koskevilla sääntömuutoksilla poistetaan vanhentuneita säännöksiä ja korvataan niitä nykyiseen lainsäädäntöön ja toimintaan sopivilla säännöksillä sekä tehdään selvennyksiä ja pieneksi katsottavia muutoksia toimintaan ja hallintoon. Sääntömuutosehdotukset ovat kahdessa liitteessä, jotka käsittävät säännöt kokonaisuudessaan. LIITE 6 Sääntömuutosehdotus. (Varsinainen liittohallituksen ehdotus uusiksi säännöiksi). LIITE 7 Sääntömuutosehdotus muutokset näkyvissä. (Vertailu nykyisiin sääntöihin. Liitteen tarkoitus on havainnollistaa muutosehdotuksia). Liittokokous päättää muuttaa sääntöjen kohtia 4, 5, 6, 9, ja 15 liitteen 6 Sääntömuutosehdotus mukaisesti 12. SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUS B (Katso myös esityslistan edellinen kohta 11.) Sääntömuutosehdotukset on jaettu esityslistalla kahteen osaan keskustelun ja päätöksenteon helpottamiseksi: Sääntömuutosehdotus B koskee sääntöjen kohtia: 10 Liittokokous 11 Liittohallitus 13 Vaalivaliokunta 17 Voimaantulo- ja siirtymäsäännökset Kehitysvammaisten Tukiliiton ja jäsenyhdistysten toimintaan kohdistuu 2020-luvulla paljon erilaisia haasteita, joita liiton ja sen päätöksentekoelimien on kyettävä käsittelemään. Sääntömuutokset parantavat liiton kykyä tarttua haasteisiin ja myös mahdollisuuksiin, joita toimintaympäristön muutokset tuovat. Muutoksilla vahvistetaan jäsendemokratiaa ja lisätään avoimuutta (äänivallan käytön helpottaminen, tieto ehdokkaista saatavilla

7 etukäteen). Liittokokouksen vaikutusmahdollisuuksia lisätään ja liittohallitusta kehitetään. Muun muassa yhdistysten äänivallan käyttöä liittokokouksessa helpotetaan merkittävästi. Jäsenyhdistyksen ääniä voi käyttää yksi tai useampi kokousedustaja. Kokousedustaja voi valtakirjalla edustaa useamman yhdistyksen ääniä. Liittohallitusta kehitetään sekä valintamenettelyllä että koon muutoksella. Ehdotuksen mukaan liittohallituksessa on yhdeksän jäsentä nykyisen 17 sijaan. Liittohallituksen pienempi koko mahdollistaa ja helpottaa monipuolisempaa keskustelua. Hallitusvalinnoissa etukäteen tehtävä ehdokasasettelu ja vaalivaliokunnan käyttö mahdollistavat avoimen keskustelun ja eri näkökulmien paremman huomioimisen. Sääntömuutosehdotukset ovat kahdessa liitteessä, jotka käsittävät säännöt kokonaisuudessaan. LIITE 6 Sääntömuutosehdotus. (Varsinainen liittohallituksen ehdotus uusiksi säännöiksi). LIITE 7 Sääntömuutosehdotus muutokset näkyvissä. (Vertailu nykyisiin sääntöihin. Liitteen tarkoitus on havainnollistaa muutosehdotuksia). Liittokokous päättää muuttaa sääntöjen kohtia 10, 11, 13 ja 17 sekä hyväksyy esitetyt säännöt kokonaisuudessaan liitteen 6 Sääntömuutosehdotus mukaisesti.

8 13. LIITTOHALLITUKSEN PALKKIOT Liittokokouksen 2011 päätöksen mukaisesti liittokokous päättää liittohallituksen jäsenten palkkioista kolmen vuoden välein. Tällä kertaa tulee käsitellä myös 2019 palkkiot, koska liittokokous ei ole niitä aiemmin päättänyt. (Viimeksi palkkioista päätettäessä vuonna 2017 päätettiin vain vuoden 2018 palkkiot (liittyen silloisiin sääntömuutosehdotuksiin, joissa hallituksen jäsenten kaudet olisivat muuttuneet)). Liittohallitus esittää samoja palkkioita kuin vuonna Päätetään seuraavat liittohallituksen jäsenten palkkiot vuosiksi Kuukausipalkkio: - Tukiliiton puheenjohtaja euroa/ kk Liittohallituksen kokouspalkkiot: - kokouksen puheenjohtaja 100 euroa/ kokous - jäsen 50 euroa/ kokous Liittohallituksen työvaliokunnan kokouspalkkiot: - kokouksen puheenjohtaja 100 euroa/ kokous - jäsen 50 euroa/ kokous Kokoukseen osallistumisesta johtuva ansionmenetys korvataan matkalaskua ja palkkalaskelmaa vastaan. Puhelin- ja sähköpostikokouksista ei makseta kokouspalkkiota tai korvausta.

9 14. LIITTOHALLITUKSEN JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VALITSEMINEN Tukiliiton sääntöjen mukaan liittohallituksen jäsenten ja heidän henkilökohtaisten varajäsentensä toimikausi on kaksi kalenterivuotta. Vuosittain on erovuorossa aina puolet jäsenistä henkilökohtaisine varajäsenineen. Liittohallituksen muodostavat puheenjohtaja ja 16 jäsentä sekä heidän henkilökohtaiset varajäsenensä. Liittohallituksen seuraavien jäsenten kausi jatkuu vuonna 2020: Varsinainen jäsen Varajäsen Alue Taimi Tolvanen Mari Lukkari Lappi Petri Liukkonen Tarja Rotola-Pukkila Keski-Suomi Sirkku Lappalainen Kaarina Korhonen Pohjois-Savo Pieta Natunen Ritva Silvennoinen Pohjois-Karjala Jaana Karhu Pia Lehto Pohojalaaset-99 Heikki Suvilehto Ulla Topi Me Itse Teemu Peippo Pia Kukkasniemi Satakunta Tiina Hämäläinen Sirpa Pusila Kymi Liittohallituksen nykyisistä jäsenistä ovat erovuorossa kahden vuoden kauden täyttyessä vuoden 2019 lopussa seuraavat jäsenet: Varsinainen jäsen Varajäsen Alue Pirjo Hartikainen Anna Vihervaara Uusimaa Sari Sepponen Timo Martelius Helsinki Tapio Räfsten Leena Jokipakka Pirkanmaa Marita Jurva Taru Vilander Etelä-Savo Arvo Järvinen Hannu Laatunen Etelä-Häme Kirsti Rämö Veijo Lehtonen V-S Kaisu Leinonen Eija Parttimaa Kainuu Minna Lintulahti Veikko Somero Popoke Sääntöjen mukaan henkilö voi toimia samassa tehtävässä liittohallituksen jäsenenä tai varajäsenenä yhtäjaksoisesti kolme toimikautta. Siten ei voida valita uudellaan varsinaiseksi jäseneksi seuraavia: Arvo Järvinen, Marita Jurva, Kaisu Leinonen. Mikäli tässä kokouksessa käsiteltävä sääntömuutosehdotus hyväksytään, kaudet päättyvät heinäkuussa Liittokokous valitsee - kahdeksan (8) hallituksen jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet vuosiksi

10 15. VAALIVALIOKUNNAN ASETTAMINEN VUODELLE 2020 Mikäli tässä kokouksessa käsiteltävä sääntömuutosehdotus hyväksytään, tulee tehdä päätös vaalivaliokunnan asettamisesta tai siitä, että vaalivaliokuntaa ei aseteta. Ehdotetun sääntöjen siirtymäsäännöksen mukaan ensimmäisen vaalivaliokunnan jäsenet valitsee poikkeuksellisesti liittohallitus, jäsenyhdistysten asettamista ehdokkaista. Tällainen menettely on tarpeen ensimmäisellä kerralla, jotta huolellisen valinnan tekoon on riittävästi aikaa ja jotta yhdistyksillä on todellinen mahdollisuus valmistautua ehdotusten tekoon. Päätetään vaalivaliokunnan asettamisesta vuodelle Jos vaalivaliokunta päätetään vuodeksi 2020 asettaa, päättää liittohallitus vuoden 2019 viimeisessä kokouksessaan tähän ensimmäiseen vaalivaliokuntaan kutsuttavista henkilöistä valitsemalla heidät jäsenyhdistysten lokakuun 2019 loppuun mennessä asettamista ehdokkaista. 16. KAARINAN, KILLIN JA TURUN YHDISTYSTEN ALOITE ASUMISESTA Aloitteessa korostetaan, että Kehitysvammaisten Tukiliiton tulee kehittää kaikkia asumismuotoja ja huolehtia kaikkien asumisen tukimuotojen tasapuolisesta kehittämisestä. LIITE 8 Aloite ja liittohallituksen vastaus aloitteessa esitettyyn asiaan Liittohallituksen esitys liittokokoukselle Liittokokous hyväksyy liittohallituksen vastauksen.

11 17. KAARINAN, KILLIN JA TURUN YHDISTYSTEN ALOITE LAINSÄÄDÄNNÖSTÄ JA OIKEUKSIENVALVONNASTA Aloitteessa ehdotetaan muun muassa, että laadittavissa lausunnoissa tulee huomioida lain vaikutukset keskivaikeasti, vaikeasti ja syvästi kehitysvammaisiin ihmisiin ja että liiton on resursoitava nykyistä enemmän oikeuksienvalvontaan. LIITE 9 Aloite ja liittohallituksen vastaus aloitteessa esitettyyn asiaan Liittohallituksen esitys liittokokoukselle Liittokokous hyväksyy liittohallituksen vastauksen. 18. KAARINAN, KILLIN JA TURUN YHDISTYSTEN ALOITE TYÖELÄMÄSTÄ Aloitteessa korostetaan muun muassa, että heikommassa asemassa olevien kehitysvammaisten ihmisten työ- ja päivätoimintapaikkojen säilyvyys tulee taata Kehitysvammaisten Tukiliiton kannanotoilla, työtoimintaa tulee kehittää ja liiton tulee edistää eläkkeen ja palkkatulon yhteensovittamista kannustavammaksi. LIITE 10 Aloite ja liittohallituksen vastaus aloitteessa esitettyyn asiaan Liittohallituksen esitys liittokokoukselle Liittokokous hyväksyy liittohallituksen vastauksen. 19. KYMEN TUKIPIIRIN ALOITE ASUMISEN TUESTA Aloitteessa ehdotetaan, että liitto toimisi niin, että ryhmämuotoista asumista kehitetään ja julkinen tuki on käytössä jatkossakin ryhmämuotoisen asumisen rakentamiseen. LIITE 11 Aloite ja liittohallituksen vastaus aloitteessa esitettyyn asiaan

12 Liittohallituksen esitys liittokokoukselle Liittokokous hyväksyy liittohallituksen vastauksen. 20. KYMEN TUKIPIIRIN ALOITE KEHITYSVAMMAISEN HENKILÖN ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUDESTA Aloitteessa korostetaan, että itsemääräämisoikeutta ei voi edellyttää ihmiseltä, joka ei kykene ymmärtämään päätöksiään ja että Tukiliiton tulee sitoutua viemään itsemääräämisoikeutta eteenpäin yhdessä myös omaisten kanssa. LIITE 12 Aloite ja liittohallituksen vastaus aloitteessa esitettyyn asiaan Liittohallituksen esitys liittokokoukselle Liittokokous hyväksyy liittohallituksen vastauksen. 21. KYMEN TUKIPIIRIN ALOITE PROJEKTIEN JA HANKKEIDEN POHJAAMISESTA JÄSENISTÖN TARPEESEEN Aloitteessa ehdotetaan, että liittokokous velvoittaisi liittohallitusta tarkentamaan projektien valintaa tulevissa avustushakemuksissa ja keräämään jäsenvaikutusarvioinnin päättyneistä projekteista. LIITE 13 Aloite ja liittohallituksen vastaus aloitteessa esitettyyn asiaan Liittohallituksen esitys liittokokoukselle Liittokokous hyväksyy liittohallituksen vastauksen.

13 22. TILINTARKASTAJIEN VALITSEMINEN VUODELLE 2020 Tukiliiton tilintarkastajina vuonna 2019 toimivat Idman Vilén Grant Thornton Oy tilintarkastusyhteisö ja HT Tapio Lehtinen ja hänen henkilökohtaisena varatilintarkastajanaan Ilse Alander. Liittokokous valitsee sääntöjen mukaisesti kaksi tilintarkastajaa ja heille varatilintarkastajan vuodeksi ILMOITUSASIAT a) Katsaus Kehitysvammaisten Palvelusäätiön toimintaan Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on Kehitysvammaisten Tukiliiton vuonna 1992 perustama säätiö. Säätiö omistaa KVPS Tukena Oy:n. b) Selvitys aiempien vuosien aloitteista LIITE 14 n liitteenä on lista liittokokousaloitteista ja selvitys niihin liittyvistä toimenpiteistä. 24. KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Liittokokous Tukiliiton puheenjohtaja Jyrki Pinomaa avasi kokouksen kello 10.10

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Liittokokous Tukiliiton puheenjohtaja Jyrki Pinomaa avasi kokouksen kello 10.10 Liittokokous 18.5.2019 PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Tukiliiton puheenjohtaja Jyrki Pinomaa avasi kokouksen kello 10.10 2. KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN Liittokokous valitsee kokoukselle - puheenjohtajan

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2017 Selkeä esityslista lista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista

Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous Selkeä esityslista Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Sääntömääräinen liittokokous 2018 Selkeä esityslista Esityslista on kokouksen ohjelma. Siinä kerrotaan kokouksessa päätettävät asiat. esityslista 1. Kokouksen avaus Liittokokous

Lisätiedot

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus

Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus Liittokokous, liittovaltuusto ja liittohallitus 8.9.2014 Järjestöpäivät 5.-6.9.2014 Liittokokous joka 3. vuosi - valitsee liittovaltuustoedustajat Liittovaltuusto 34 yhdistysten edustajaa 10 muuta edustajaa

Lisätiedot

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS. Aika Lauantai kello 10.30, miniseminaari kello 9.30

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS. Aika Lauantai kello 10.30, miniseminaari kello 9.30 EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 14.4.2018 kello 10.30, miniseminaari kello 9.30 Paikka Hotelli Katajanokka (entisessä Katajanokan vankilassa), Merikasarminkatu 1 A, 00160

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi kutsu Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi Hyvä vuosikokousedustaja, Suomen Kirkkomusiikkiliitto

Lisätiedot

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen.

Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 Valtakatu LAPPEENRANTA ESITYSLISTA 2/ Hallituksen puheenjohtaja Anna-Liisa Pekkanen. Etelä-Karjalan Martat ry 1/5 ETELÄ-KARJALAN MARTAT RY:N SYYSKOKOUS Aika Torstai 1. marraskuuta 2018 klo 18.00 Paikka Olavinkulma (Imatran seurakunnan tilat) Olavinkatu 13, 55100 IMATRA Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Sääntömuutokset liittokokouksessa 2019

Sääntömuutokset liittokokouksessa 2019 Sääntömuutokset liittokokouksessa 2019 Sääntömuutosehdotusten esittely jäsenyhdistyksille talven ja kevään 2019 aikana Kehitysvammaisten Tukiliitto 3/2019 Esittelyn tarkoitus on kertoa mitä sääntömuutoksia

Lisätiedot

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS

PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS PRO LUKIO RY:N SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN YHDISTYSKOKOUS Aika Maanantai 22.5.2017 klo 12.00 (mahdollisuus oppilaitoslounaaseen klo 11.15 11.50) Paikka Tampereen yhteiskoulun lukio, auditorio, Hallituskatu 32, Tampere

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN KOKOUSKUTSU 28.3.2013 Pohjois-Suomen pelastusliitto ry kutsuu edustajanne SÄÄNTÖMÄÄRÄISEEN VUOSIKOKOUKSEEN Sokos Hotel Vuokattiin, Kidekuja 2, Vuokatti lauantaina huhtikuun 20. päivänä 2013 klo 14.00 Kokouksessa

Lisätiedot

KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY. Esityslista, sääntömääräinen liittokokous klo 10 Cumulus Resort Pohjanhovi -hotelli, Rovaniemi

KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY. Esityslista, sääntömääräinen liittokokous klo 10 Cumulus Resort Pohjanhovi -hotelli, Rovaniemi KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY lista, sääntömääräinen liittokokous 20.5.2017 klo 10 Cumulus Resort Pohjanhovi -hotelli, Rovaniemi lista Sääntömääräinen liittokokous Aika: lauantaina 20.5.2017 klo 10 Paikka:

Lisätiedot

sunnuntai kello 9 noin kello 14 Pinninkatu 76 (sisäänkäynti), Kalevantie 5 Tampere

sunnuntai kello 9 noin kello 14 Pinninkatu 76 (sisäänkäynti), Kalevantie 5 Tampere Me Itse ry Vuosikokous 2018 Aika sunnuntai 18.3.2018 kello 9 noin kello 14 Paikka Tampereen yliopisto Väinö Linna-sali Pinninkatu 76 (sisäänkäynti), Kalevantie 5 Tampere Esityslista Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Kyläsaaren jätevesiosuuskunnan osuuskunnan kokous Nro 20. (kevätkokous)

Kyläsaaren jätevesiosuuskunnan osuuskunnan kokous Nro 20. (kevätkokous) Osuuskunnan kokous Kyläsaaren jätevesiosuuskunnan osuuskunnan kokous Nro 20. (kevätkokous) Sunnuntaina 15.04.2018 klo 15.00- Kyläsaaren Kylätalolla, Mörtintie 9. Esitys_v3 1 Asialista 1. Kokouksen avaus.

Lisätiedot

Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen. Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1.

Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen. Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1. PÖYTÄKIRJA 1(6) VARSINAINEN KOKOUS V. 2011 Aika 24.5.2011 klo 18.30 19.40 Paikka Parkojan Koulu, Alkutaival 16, Pornainen Läsnä Kokouksessa oli läsnä 40 osuuskunnan jäsentä, liite 1. 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) TYÖTTÖMYYSKASSA

JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) TYÖTTÖMYYSKASSA JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) KASSAN VARSINAINEN KOKOUS Aika: Perjantai 25. 11. 2016, klo 9.00 Paikka: Radisson Blu Seaside Hotel, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS JA

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Edustajakokouksen

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. ESITYSLISTA 12.10.2018 1(5) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 18.11.2018 kello 9.00. Paikka Scandic Laajavuori Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina.

2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi (2) pöytäkirjantarkastajaa, jotka toimivat samalla ääntenlaskijoina. Läsnä: Mia Satamo Mari Toivonen Anna Loimaranta Ainu Sulonen Anneli Jylhä Satu Sipponen Jaana Juvonen Mirika Hyöty Liisa Parviainen Elisa Reunanen Tapio Mäkinen Pasi Satamo Sini-Maria Allén-Perkko Sari

Lisätiedot

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula)

Puh (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) Suomen Kirkkomusiikkiliitto ry Hietalahdenranta 13 3. krs. 00180 Helsinki www.skml.fi kutsu Puh. 050 385 9350 (toiminnanjohtaja Jonna Aakkula) jonna.aakkula@skml.fi Hyvä vuosikokousedustaja, Suomen Kirkkomusiikkiliitto

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kahvila Nanda Wanha Talo, Savilahdenkatu 12, Mikkeli 1. VUOSIKOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen puheenjohtaja Kirsi-Maaria

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1. Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen SUOMEN KARTOITTAJAYHDISTYS SKY ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Paikka Rakennusmestarien toimitila Kajaaninkatu 16, Oulu Valtakirjojen tarkastus on kokoushuoneessa klo 15.45. Aika 3.3.2016 klo 16.15

Lisätiedot

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS

EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS EPILEPSIALIITTO EPILEPSIFÖRBUNDET RY:N LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 27.4.2019 kello 9.30 kahvitarjoilu ja valtakirjojen tarkastus, liittokokous alkaen kello 10.45, lounastauko kello 13.00 14.00, tarpeen

Lisätiedot

LIITE 6 KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY

LIITE 6 KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY LIITE 6 KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET (VARSINAINEN EHDOTUS) Ehdotukset on antanut liittohallitus 29.3.2019 Liittokokous päättää sääntömuutoksista 18.5.2019 Sääntömuutosehdotuksia

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 6.-7.6.2015 Paikka Valkea Talo, Ilkantie 4, 00400 Helsinki Lauantai 6.6. Lounas klo 11.30-12.30 Kahvi klo 15.00-15.30 8.30 9.30 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kehitysvammaisten Tukiliitto ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere ja toimialue Suomi.

Yhdistyksen nimi on Kehitysvammaisten Tukiliitto ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere ja toimialue Suomi. KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY 1 (8) Säännöt rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa 5.3.2010 SÄÄNNÖT 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Yhdistyksen nimi on Kehitysvammaisten Tukiliitto ry. Yhdistyksen

Lisätiedot

1) toimii jäsenyhteisöjensä yhteenliittymänä ja tukee niiden toimintaa

1) toimii jäsenyhteisöjensä yhteenliittymänä ja tukee niiden toimintaa SÄÄNNÖT 1 (5) 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Vanhustyön keskusliitto - Centralförbundet för de gamlas väl ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Näissä säännöissä yhdistystä kutsutaan

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Jouko Karhunen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 13.10.2017 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 19.11.2017 kello 9.00. Paikka Palmgren-konservatorio Rautatienpuistokatu 7, 28130 Pori I KOKOUKSEN AVAAMINEN II KOKOUKSEN

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous alkaa

Varsinainen liittokokous alkaa KUUROJEN LIITTO RY ESITYSLISTA 1 (5) Varsinainen liittokokous Aika 17.6.2017 Paikka Valkea talo, Ilkantie 4 00400 Helsinki Lounas klo 12.00 13.00 Kahvi klo 15.30 16.00 9.00 10.00 Edustajavaltakirjojen

Lisätiedot

Tukiliitto on valtakunnallinen jäsenyhdistystensä muodostama ihmisoikeus- ja kansalaisjärjestö.

Tukiliitto on valtakunnallinen jäsenyhdistystensä muodostama ihmisoikeus- ja kansalaisjärjestö. LIITE 7 KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY SÄÄNTÖMUUTOSEHDOTUKSET (MUUTOKSET NÄKYVISSÄ) Ehdotukset on antanut liittohallitus 29.3.2019 Liittokokous päättää sääntömuutoksista 18.5.2019 Sääntömuutosehdotuksia

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

MAANMITTAUSLAITOKSEN TEKNISET MATE RY. Yhdistyksen säännöt

MAANMITTAUSLAITOKSEN TEKNISET MATE RY. Yhdistyksen säännöt MAANMITTAUSLAITOKSEN TEKNISET MATE RY Yhdistyksen säännöt Säännöt 1 Yhdistyksen nimi on Maanmittauslaitoksen tekniset MATE ry, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä liitto. Sen kotipaikka on Helsingin

Lisätiedot

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue.

Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue. 1/5 SÄÄNNÖT 1. NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki ja toiminta alueena kokovaltakunnan alue. 2. TARKOITUS Yhdistys on käyttäjävetoinen SAP Finland Oy:sta

Lisätiedot

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin

Yhdistyksen puheenjohtaja Tuomo Tikkanen avaa kokouksen. Kokous valitsee kaksi puheenjohtajaa. Puheenjohtajiksi valittiin ESITYSLISTA 6.10.2015 1(6) AMMATILLISET OPETTAJAT AO ry VUOSIKOKOUS Aika Sunnuntai 15.11.2015 kello 9.00. Paikka Kokoustila Snellman & Kallavedet, Scandic Hotelli, Satamakatu 1, 70100 Kuopio I KOKOUKSEN

Lisätiedot

KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY SÄÄNNÖT. Rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa 2013

KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY SÄÄNNÖT. Rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa 2013 KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY SÄÄNNÖT Rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksessa 2013 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Yhdistyksen nimi on Kehitysvammaisten Tukiliitto ry. Yhdistyksen kotipaikka

Lisätiedot

Sääntömääräinen syyskokous

Sääntömääräinen syyskokous Sääntömääräinen syyskokous La 1.11.2014 klo 17:00 Kartano Koskenranta, Voikkaa Esityslista 1 Kokouksen avaus ja järjestäytyminen 2 Läsnä olevien toteaminen, kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Esityslistan

Lisätiedot

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Aika: lauantai 21.11.2015 Paikka: Satakuntatalon Kiltasali, Lapinrinne 1, Helsinki klo 9.30 klo10.45 klo 12.00 klo 13.00 Ilmoittautuminen ja kokousedustajien

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry Säännöt 12.1.2012 1Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry:n säännöt SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry

Lisätiedot

Pohjois-Satakunnan JÄTTEIDENKÄSITTELY OY

Pohjois-Satakunnan JÄTTEIDENKÄSITTELY OY Pohjois-Satakunnan jätteiden käsittely Oy:n varsinainen yhtiökokous Aika 29.6.2017 alkaen klo 12.00 Paikka Kankaanpään kaupungintalo, kaupunginjohtajan huone, Kuninkaanlähteenkatu 12. Kutsutut / Läsnä

Lisätiedot

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS

SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS PÖYTÄKIRJA 1 (5) SUOMEN KIINTEISTÖLIITTO RY:N VARSINAINEN LIITTOKOKOUS Aika Lauantai 24.4.2010 klo 9.30-11.35 Paikka Sokos Hotel Lappee, kokoustila Saimaa, Brahenkatu 1, Lappeenranta Läsnä Liitteen mukaan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Rekisteröity Yhdistyssäännöt, rekisterinumero Yhdistyssäännöt 1/6

Rekisteröity Yhdistyssäännöt, rekisterinumero Yhdistyssäännöt 1/6 Yhdistyssäännöt 1/6 SUOMEN MONIKKOPERHEET RY SÄÄNNÖT 1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Monikkoperheet ry. Yhdistyksestä voidaan kansainvälisissä yhteyksissä käyttää nimeä Finlands

Lisätiedot

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop)

Vielä kerran tervetuloa ja totean kokouksen avatuksi. (kop) Voitaneen todeta kokous päätösvaltaiseksi. Todetaan (kop) KÄSIKIRJOITUS Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen vuosikokoukseen AIKA 11.06.2010, PAIKKA Hyvinkää, ASIALISTA: 1. Kokouksen avaus (kop, kop, kop) Hyvät ystävät. Tervetuloa Hyvinkään Venlan kaupunginosayhdistyksen

Lisätiedot

Tukipiirin mallisäännöt

Tukipiirin mallisäännöt KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY PRH:n päätös ennakkotarkastuksen suorittamisesta on annettu 02.08.2007 Tukipiirin mallisäännöt 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Yhdistyksen nimi on Tukipiiri ry Yhdistyksen

Lisätiedot

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry

OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry PÖYTÄKIRJA OAJ:n Varsinais-Suomen alueyhdistys ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 25.4.2017 klo 18.00 19.18 Paikka: Kotimäen koulun ruokasali, Littoistentie 500, Kaarina Läsnä: Kokouksessa

Lisätiedot

Yhdistyksen tarkoituksena on puoluepoliittisesti sitoutumattomana

Yhdistyksen tarkoituksena on puoluepoliittisesti sitoutumattomana Omakotiyhdistyksen säännöt Nimi, kotipaikka ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Saarenkylän Omakotiyhdistys ry. Sen kotipaikka on Rovaniemi ja toimialue on Saarenkylä. Näissä säännöissä käytetään nimitystä

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. Nimi ja kotipaikka

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. Nimi ja kotipaikka YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka 2 Yhdistyksen nimi on Naisyrittäjyyskeskus ry, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä yhdistys. Yhdistyksen englanninkielinen nimi on Women s Enterprise Agency.

Lisätiedot

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi.

Todetaan kokous sääntöjen mukaan koolle kutsutuksi ja siten päätösvaltaiseksi. ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Paikka Järjestötalo, Paulan Sali, Seinäjoki Aika Ke 25.5.2016 klo 18.00 - Läsnä VUOSIKOKOUS 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri,

Lisätiedot

AISAPARI RY:N SÄÄNNÖT hyväksytty

AISAPARI RY:N SÄÄNNÖT hyväksytty AISAPARI RY:N SÄÄNNÖT hyväksytty 23.10.2013 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on AISAPARI ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kauhava ja sen toimialueen muodostavat seuraavat kunnat: Alajärvi, Evijärvi,

Lisätiedot

Varsinainen liittokokous

Varsinainen liittokokous Hallitus 8 / 16 LIITTOKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1 (6) Varsinainen liittokokous Aika 11.6.2016 klo 10.00-15.00. Paikka Porin Yliopistokeskus, Pohjoisranta 11, 28101 Pori 1. Liittokokouksen avaus Kuurojen Liitto

Lisätiedot

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo

Yhdistyksen varapuheenjohtaja Kirsi Marjamäki avasi kokouksen klo Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Ma 6.2.2017 klo 17.00 Paikka: Marttaliiton kokoustila, Malminrinne 1 B, 7 krs. VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. KOKOUKSEN AVAUS Yhdistyksen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa.

1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. 1(3) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi on Tampereen seudun Omaishoitajat ry ja kotipaikka Tampere. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko Pirkanmaa. 2. Yhdistyksen tarkoituksen on toimia omaishoitajien

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Tuula Lempinen avasi kokouksen klo 18:05

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Tuula Lempinen avasi kokouksen klo 18:05 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 16.5.2016 klo 18:05 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulu, Nurmijärvi 5 henkilöä liitteenä olevan ääniluettelon

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

KYLÄSAAREN JÄTEVESIOSUUSKUNTA, osuuskunnan kokous nro 18 Kyläsaaren Kylätalolla sunnuntaina Klo

KYLÄSAAREN JÄTEVESIOSUUSKUNTA, osuuskunnan kokous nro 18 Kyläsaaren Kylätalolla sunnuntaina Klo v 9 Hallituksen ehdotus 1 (8) KYLÄSAAREN JÄTEVESIOSUUSKUNTA, osuuskunnan kokous nro 18 Kyläsaaren Kylätalolla sunnuntaina 26.11.2017. Klo 15.00- Osuuskunnan varsinaisen kokouksen asialista (syyskokous)

Lisätiedot

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu

OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu SYYSKOKOUS 2013 Aika maanantai 23.10.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä OAJ alueyhdistyksen toimitila, Kirkkokatu 18, Joensuu Osallistujaluettelo liitteenä 1 Kokouksen avaus Yhdistyksemme puheenjohtajan Pasi

Lisätiedot

Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry säännöt

Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry säännöt 1 / 5 Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry säännöt 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Suomen elektronisen urheilun liitto SEUL ry, ja sen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen

Lisätiedot

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10

NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS. 1 Kokouksen avaaminen Hallituksen puheenjohtaja Janne Kaipainen avasi kokouksen klo 18:10 , NJVOK PÖYTÄKIRJA 1/5 NUKARIN JÄTEVESIOSUUSKUNNAN VARSINAINEN OSUUSKUNTAKOKOUS Kokousaika: 8.5.2017 klo 18:00 19:27 Kokouspaikka: Läsnäolijat: Nukarin koulun kylätila, Nurmijärvi 7 henkilöä liitteenä

Lisätiedot

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY

EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY 1 EMPON OMAKOTIYHDISTYS RY Hyväksytty yhdistyksen syyskokouksessa 25.11.2004 ja kevätkokouksessa 10.2.2005. Merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen yhdistysrekisteriin 5.5.2006. 1 Nimi, kotipaikka ja

Lisätiedot

Sääntömuutokset on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen rekisteriin

Sääntömuutokset on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen rekisteriin KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY SÄÄNNÖT Sääntömuutokset on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen rekisteriin 23.8.2016. 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Yhdistyksen nimi on Kehitysvammaisten Tukiliitto

Lisätiedot

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1

TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 TOIVALAN URHEILIJAT RY 1 I NIMI, KOTIPAIKKA JA TARKOITUS 1 Yhdistyksen nimi on Toivalan Urheilijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Siilinjärven kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää liikuntakasvatusta

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 1/6 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2018 Aika 15.4.2018 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 20 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa

PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa ja syyskokouksessa PUIJON LATU RY:N SÄÄNNÖT Hyväksytty Puijon Latu ry:n ylimääräisessä kokouksessa 28.10.1998 ja syyskokouksessa 11.11.1998 1. Yhdistyksen nimi on Puijon Latu ry ja sen kotipaikka on Kuopio. 1 2. Yhdistyksen

Lisätiedot

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB

SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB PÖYTÄKIRJA SOSIAALITAITO OY SOCIALKOMPETENS AB VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2008 Aika: 14.5.2008 klo 13.30 14.25 Paikka: Järvenpää-talo, Hallintokatu 4, 04400 Järvenpää Läsnä: kunta osallistuja äänimäärä Hyvinkään

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

sunnuntai kello 9 noin kello 14 Pinninkatu 76 (sisäänkäynti), Kalevantie 5 Tampere

sunnuntai kello 9 noin kello 14 Pinninkatu 76 (sisäänkäynti), Kalevantie 5 Tampere Me Itse ry Vuosikokous 2017 Aika sunnuntai 19.3.2017 kello 9 noin kello 14 Paikka Tampereen yliopisto Väinö Linna-sali Pinninkatu 76 (sisäänkäynti), Kalevantie 5 Tampere Esityslista Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Liittokokous Kokkola

Liittokokous Kokkola Liittokokous 23.11.2018 Kokkola Tapahtuman aikataulu klo 13.00 SuLVI-Info, Kokkolan kaupungintalon valtuustosali klo 14.00-16.00 Liittokokous, Kokkolan kaupungintalon valtuustosali klo 15.00 Majoittuminen

Lisätiedot

kaksi (2) puheenjohtajaa sihteereiksi kutsutaan Maritta Ekmark ja Anne Vuorenpää

kaksi (2) puheenjohtajaa sihteereiksi kutsutaan Maritta Ekmark ja Anne Vuorenpää 1 Kokouksen avaus Me Itsen puheenjohtaja Sakari Lehto avaa kokouksen. 2 Kokouksen järjestäytyminen Esitys: Valitaan kokoukselle kaksi (2) puheenjohtajaa sihteereiksi kutsutaan Maritta Ekmark ja Anne Vuorenpää

Lisätiedot

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali

Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali PÖYTÄKIRJA LAPPIAHALLI OY YHTIÖKOKOUS Aika: 26.4.2017 klo 17.00 Paikka: Tornio, Urheilukatu 6, Koulutuskuntayhtymä Lappian valtuustosali 1 Kokouksen avaus LAPPIAHALLI Oy:n hallituksen puheenjohtaja Erkki

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY SÄÄNNÖT

KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY SÄÄNNÖT Sääntömuutosesitys liittokokoukselle, vertailu voimassa oleviin sääntöihin Tämä ei ole virallinen sääntöesitys. 28.4.2017 Tämä on apuversio, jossa ovat näkyvissä sekä nykyiset, voimassa olevat säännöt

Lisätiedot

Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT

Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT Collegium Culinarium, CC - Kilta ry SÄÄNNÖT Vahvistettu 19.9.2006 Collegium Culinarium, CC - Kilta ry:n SÄÄNNÖT I NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on: Collegium Culinarium, CC - Kilta ry Kotipaikka

Lisätiedot

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu.

4 Yhdistyksen jäsenen on suoritettava vuosittain yhdistyksen syyskokouksen määräämä jäsenmaksu. Ehdotus sääntömuutoksiksi Suomen Internet-yhdistyksen kevätkokoukselle 2006. Alla on ehdotus uusiksi säännöiksi, jotka toimitetaan yhdistysrekisteriin hyväksyttäviksi, mikäli yhdistyksen kevätkokous päättää

Lisätiedot

ENSI- JA TURVAKOTIEN LIITTO RY:N SÄÄNNÖT NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALA. 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja toiminta-alue

ENSI- JA TURVAKOTIEN LIITTO RY:N SÄÄNNÖT NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALA. 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja toiminta-alue ENSI- JA TURVAKOTIEN LIITTO RY:N SÄÄNNÖT NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALA 1 Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja toiminta-alue Yhdistyksen nimi on Ensi- ja turvakotien liitto ry., ruotsiksi Förbundet för mödra

Lisätiedot

1/6 1. KOKOUKSEN AVAUS Hallituksen puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Kokouksen aluksi huomioitiin Länsi-Suomen Pelastusalan Liiton pitkäaikainen hallinnon ja talouden tarkastaja kunnanjohtaja Arto

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 3.6.2019 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/903/00.00.01.08/2019 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 244 20.5.2019 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokouksen esityslistaksi Hallituksen esitys liittokokouksen järjestyssäännöksi... 7

Hallituksen esitys liittokokouksen esityslistaksi Hallituksen esitys liittokokouksen järjestyssäännöksi... 7 Sisällysluettelo Hallituksen esitys liittokokouksen esityslistaksi... 5 Hallituksen esitys liittokokouksen järjestyssäännöksi... 7 Hallituksen esitys liiton toiminta- ja talouskatsaukseksi liittokokouskaudelta

Lisätiedot

LUOMULIITTO ry SÄÄNNÖT. Hyväksytty

LUOMULIITTO ry SÄÄNNÖT. Hyväksytty LUOMULIITTO ry SÄÄNNÖT Hyväksytty Järvenpäässä marraskuun 20. pnä 2009 Luomuliitto ry säännöt Sivu 2 / 5 I NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Luomuliitto ry, ruotsiksi Förbundet för Naturenlig Odling

Lisätiedot

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan.

Esitys: Todetaan kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Esityksen mukaan. Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1(5) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2010 Paikka: Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 9.11.2010 kello 19.15. Läsnä: Luettelo liitteenä 1. KOKOUKSEN

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

minäkin voin osallistua ja edustaa! Kehitysvammaisten Tukiliiton uudistus Esittely - lyhyt versio

minäkin voin osallistua ja edustaa! Kehitysvammaisten Tukiliiton uudistus Esittely - lyhyt versio minäkin voin osallistua ja edustaa! Kehitysvammaisten Tukiliiton uudistus Esittely - lyhyt versio Hyvä liittokokousedustaja ja hyvät jäsenyhdistykset, Haluamme, että järjestötoiminta on hauskaa. Haluamme

Lisätiedot

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY

SUOMEN GOLFKENTÄNHOITAJIEN YHDISTYS FINNISH GREENKEEPERS ASSOCIATION RY Hallituksen sääntömuutosehdotus kevätkokoukseen 2012 7 Jäsenmaksut Yhdistyksen syyskokous päättää jäsenmaksuista hallituksen esityksen perusteella. A-, B- ja C-jäsenillä sekä kannatusjäsenillä voi olla

Lisätiedot

(Säännöt on ennakkotarkastettu Patentti- ja rekisterihallituksessa 6.6.2012, rekisterinumero on 135.654))

(Säännöt on ennakkotarkastettu Patentti- ja rekisterihallituksessa 6.6.2012, rekisterinumero on 135.654)) Kehitysvammaisten Tukiliitto ry Tukiyhdistyksen mallisäännöt 1 - yksi (1) sääntömääräinen kokous vuodessa (Säännöt on ennakkotarkastettu Patentti- ja rekisterihallituksessa 6.6.2012, rekisterinumero on

Lisätiedot

Säännöt. 7. Liitto on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Säännöt. 7. Liitto on puoluepoliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Sverigefinska Synskadadeförbundet Ruotsin Suomenkielisten Näkövammaisten Liitto Jäsenkokous hyväksynyt 4/10 2008 Säännöt 1 Liiton nimi Liiton nimi on Ruotsin Suomenkielisten Näkövammaisten Liitto (RSNL),

Lisätiedot

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo

Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1. Ursan puheenjohtaja Tapio Markkanen avasi kokouksen klo Tähtitieteellinen yhdistys Ursa ry PÖYTÄKIRJA 1 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2011 Paikka: Tieteiden talo, sali 104, Kirkkokatu 6, Helsinki Aika: Tiistai 8.11.2011 kello 19.15. 1. KOKOUKSEN AVAUS Ursan puheenjohtaja

Lisätiedot

SUOMI-RANSKA YHDISTYSTEN LIITTO R.Y. FINLAND-FRANKRIKE FÖRENINGARNAS FÖRBUND R.F. FEDERATION DES ASSOCIATIONS FRANCO-FINLANDAISES

SUOMI-RANSKA YHDISTYSTEN LIITTO R.Y. FINLAND-FRANKRIKE FÖRENINGARNAS FÖRBUND R.F. FEDERATION DES ASSOCIATIONS FRANCO-FINLANDAISES SUOMI-RANSKA YHDISTYSTEN LIITTO R.Y. FINLAND-FRANKRIKE FÖRENINGARNAS FÖRBUND R.F. FEDERATION DES ASSOCIATIONS FRANCO-FINLANDAISES S Ä Ä N N Ö T 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomi-Ranska Yhdistysten

Lisätiedot

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS

MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS MIKKELIN LIIKE- JA VIRKANAISET RY VUOSIKOKOUS ESITYSLISTA Aika: 19.2.2013 klo 18.00 Paikka: Keskussairaalan hallintorakennuksen kokoustila Porrassalmenkatu 35-37, vanhan sisäpihan hallintorakennus 1. VUOSIKOKOUKSEN

Lisätiedot

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen

KEVÄTKOKOUS Valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja sihteeri. Päätös: Puheenjohtaja: Kai Vainio Antti Ali-Raatikainen FI- 1/5 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja Kai Vainio avasi kokouksen. Hän kertasi vuoden 2014 tapahtumia, joista päällimmäisenä VIKSU 2014 palokuntanuorten leiri. Taloudellinen tulos on jopa liiankin hyvä,

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tutkimushoitajat ry ja sen kotipaikka on Helsinki

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tutkimushoitajat ry ja sen kotipaikka on Helsinki Yhdistyksen säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tutkimushoitajat ry ja sen kotipaikka on Helsinki VANHA 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tutkimushoitajat

Lisätiedot

SUOMEN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN KULTTUURI- JA URHEILULIITTO, SAKU RY:N SÄÄNNÖT

SUOMEN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN KULTTUURI- JA URHEILULIITTO, SAKU RY:N SÄÄNNÖT SAKU ry:n säännöt 1 (5) SUOMEN AMMATILLISEN KOULUTUKSEN KULTTUURI- JA URHEILULIITTO, SAKU RY:N SÄÄNNÖT I Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Suomen ammatillisen koulutuksen kulttuuri- ja urheiluliitto,

Lisätiedot

Kyläsaareen jätevesiosuuskunta Osuuskunnan kokous

Kyläsaareen jätevesiosuuskunta Osuuskunnan kokous Osuuskunnan kokous Kyläsaaren jätevesiosuuskunnan osuuskunnan kokous Nro 17. (kevätkokous) Esitykset ja päätökset Sunnuntaina 26.3.2017 klo 15.00- Kyläsaaren Kylätalolla, Mörtintie 9. Esitys_v2 1 Asialista

Lisätiedot

Esityslista. Lauantai EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS. Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen

Esityslista. Lauantai EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS. Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen Esityslista Lauantai 10.6.2017 1. EDUSTAJAKOKOUKSEN AVAUS Suomen Keskustanaiset ry:n puheenjohtaja Elsi Katainen 2. TODETAAN KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2.1. Esittely Sääntöjen 11. pykälän

Lisätiedot

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila.

Piirinjohtajan esityksestä kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Heikki Marva ja sihteeriksi Kalle-Pekka Mannila. SYYSKOKOUS 2018 Aika 4.11.2018 klo 12.00 Paikka Kokous- ja juhlatalo Etappi *22*, Satamakatu 22, Rauma 1. KOKOUKSEN AVAUS Kokouksen aluksi pidettiin lippumenot, jonka jälkeen kuultiin ajankohtaisista asioista.

Lisätiedot

1 KOKOUKSEN AVAUS Airiston kalastusalueen hallituksen puheenjohtaja Olavi Sahlstén toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen.

1 KOKOUKSEN AVAUS Airiston kalastusalueen hallituksen puheenjohtaja Olavi Sahlstén toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen. Aika: 29.4. 2009 kello 18:00 Paikka: Merimaskun koulu, Iskolantie 9 Merimasku 1 KOKOUKSEN AVAUS Airiston kalastusalueen hallituksen puheenjohtaja toivotti osanottajat tervetulleiksi ja avasi kokouksen.

Lisätiedot

Sääntömuutosesitys liittokokoukselle Liittohallitus LIITE

Sääntömuutosesitys liittokokoukselle Liittohallitus LIITE Sääntömuutosesitys liittokokoukselle 20.5.2017 Liittohallitus 1.4.2017 LIITE KEHITYSVAMMAISTEN TUKILIITTO RY SÄÄNNÖT 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Yhdistyksen nimi on Kehitysvammaisten Tukiliitto ry.

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän opiskelijayhdistys ry. Nimi ja kotipaikka

SÄÄNNÖT. Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän opiskelijayhdistys ry. Nimi ja kotipaikka SÄÄNNÖT Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän opiskelijayhdistys ry 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän opiskelijayhdistys ry ja sitä kutsutaan näissä säännöissä yhdistykseksi.

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi. 1 (5) SANGEN OY PÖYTÄKIRJA 1/2017 VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika 30.6.2017 klo 10.00 11.30 Paikka Oulu 1 Kokouksen avaus Hallituksen puheenjohtaja Mikko Ahokas avasi kokouksen ja toivotti osanottajat tervetulleiksi.

Lisätiedot