Järjestömme missio koostuu kolmesta osatekijästä: visiosta, arvoista ja toimintaajatuksesta.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Järjestömme missio koostuu kolmesta osatekijästä: visiosta, arvoista ja toimintaajatuksesta."

Transkriptio

1 Jäseninfo 1/2012 Puheenjohtajan terveiset Uutena puheenjohtajana haluan kertoa hieman itsestäni. Työskentelen Etelä-Savon maakuntaliitossa maksatustarkastajana. Aiemmin työskentelin käsityökeskuksen vetäjänä Ristiinassa. Olen kouluttautunut kahdelle alalle; tradenomiksi (ylempi amk, Master of Business Administration) ja käsi- ja taideteollisuuden alan artenomiksi. Perheeseeni kuuluvat mies ja kaksi opiskelevaa nuorta. Vapaa-aikanani viihdyn harrastusteni joogan, mp-jumpan, ulkoilun, näyttelyjen, teatterin, oopperan, konserttien, jne. parissa. Tässä tiedotteessa esittelemme lisäksi uuden hallituksen jäsenet, uuden sosiaalinen median käyttöönoton Facebook:ssa ja perinteisen tiedottamisen kanavamme sekä kansainvälisen seminaarin Sorrentossa syyskuussa. Esittelemme lisäksi toimintakalenterin vuodelle Mikkelin liike- ja virkanaisten - BPW Mikkelin toiminta on käynnistynyt tarmokkaasti uuden hallituksen voimin. Tapasimme tammikuussa hyväntekeväisyyskonsertissa Mikkelin orkesterin tahdittamana. Helmikuussa juhlimme 65 vuotista yhdistystä vuosikokouksen yhteydessä. Maaliskuussa järjestimme Equal pay day tapahtuman, osallistuimme Iloisesti yhdessä tapahtumaan ja hyvinvointi-illassa taideterapeutti Susanna Tuominen luennoi meille aiheesta naisten voimaantuminen hyvinvointiteemasta. BPW FINLAND SUOMEN LIITON KEHITTÄMISSTRATEGIA Olen BPW Finland liiton tulevaisuustyöryhmän jäsen. Liiton ja yhdistysten yhteisenä kehittämispäivänä tammikuussa suunnittelimme Helsingissä uutta strategiaa järjestömme kehittämissuunnitelmaan. Järjestömme kehittämisstrategian luonnoksessa missiolla tarkoitetaan liiton elämäntehtävää, joka pohjautuu BPW:n ideologiaan. Business Professional Woman BPW International ideologia perustuu liiton perustajan Lena Madsen Philipsin aatteeseen, joka voidaan nykyaikaisin termein ilmaista seuraavasti: Jokaisen naisen täytyy maansa kansalaisena olla osana määrätietoisesti rakennettua verkostoa. Jokaisen naisen on omistauduttava edistämään kaikilla liike-elämän aloilla ja ammateissa toimivien naisten etuja. Strategialuonnos on parhaillaan yhdistyksissä kommenteilla ja se käsitellään liiton kevätkokouksessa Turussa. Strategiasta voi kommentteja lähettää puheenjohtajalle. Järjestömme missio koostuu kolmesta osatekijästä: visiosta, arvoista ja toimintaajatuksesta. Visio: Tulevaisuuteen katsova moniammatillinen eri-ikäisten naisten maailmanlaajuinen verkosto.

2 Arvot: Arvot ovat niitä periaatteita, joiden mukaan liitto toimii. Liiton strategian tukee arvojen mukaista toimintaa. Arvot eivät vaadi ulkoista oikeutusta, vaan ne ovat merkityksellisiä järjestön sisällä ja organisaatiossa toimiville ihmisille. NAIS= Nykyaikaisuus Arvostus Iloisuus ja innovatiivisuus Suvaitsevaisuus Toiminta-ajatus: Edistämme naisten ammatillista ja yhteiskunnallista voimaantumista reagoimalla ajankohtaisiin asioihin tarjoamalla naisille aktiivisen osallistumis- ja vaikutuskanavan ylläpitämällä kansallista ja kansainvälistä yhteistyö- ja tukiverkostoa. Liittomme hallituksessa yhdistyksestämme jatkavat Sinikka Mynttinen ja Arja Kinnunen. Tervetuloa tapahtumiimme kaikki uudet ja entiset jäsenet! Nähdään! Kirsi-Maaria Piispanen Puheenjohtaja UUSI HALLITUS ESITTÄYTYY Nimi Rooli Sähköpostiosoite Puhelin Kirsi-Maaria Piispanen Puheen johtaja Katri Reponen Vara puheenjoht. Avelin Eila Jäsen Himanen Aija Jäsen huoneistoasiat Kallioinen Raija Tiedottaja Luoma-Kuikka Anneli Jäsen sihteeri Noponen Sari Sihteeri Toivonen Maija Jäsen Katri Olen Katri Reponen, yhdistyksen uusi varapuheenjohtaja. Jäsenenä olen ollut vuodesta 2007 ja hallituksessa nyt toista vuotta. Olen osakkaana Tilitoimisto Rikata Oy:ssä eli olen ammatiltani yrittäjä ja koulutukseltani laskentamerkonomi. Asun viisi kilometriä kaupungista puulämmitteisessä omakotitalossa kolmen kissan kanssa. Liike- ja virkanaisten ja omakotitalon lisäksi harrastuksiini kuuluvat läheisesti autourheilu, taiji ja lukeminen. Käsitöitä teen satunnaisen innostuksen sattuessa ja kädentaidoista lasityöt ovat suuri suosikkini.

3 Eila Eila tekee töitä esimiesten parissa Aalto-yliopiston Pienyrityskeskuksessa. Tosin työnohjaajan ja psykoterapeutin töitä tulen tekemään jatkossa enenevässä määrin. Olette saaneet minulta yhdistyksemme postia kaksi vuotta, mutta nyt tiedottajan kapula on siirtynyt Raijalle. Laskettelu on mieluista talvella ja luonnosta nautin kesällä Saimaan rannalla. Aija Hoidan Mikkelin Sateenkaari ry:n toiminnanjohtajuutta, yhdistys vuokraa asuntoja ja tuottaa hoivapalveluja asukkailleen =vanhuksille, itse olin järjestötyössä aikaisemmin paljonkin ja nyt tauon jälkeen tutkailen, miten aikataulut mahdollistaa osallistumisen, puuhastelen raksahommia ja pihatöitä, kukat erityisesti ilahduttavat! Positiivarit myös; parempi epäonnistua jonkun tekemisessä kuin onnistua siinä, että ei tee mitään. Raija Olen Raija-tiedottaja. Teen töitä yrittäjien omistajanvaihdosten onnistumiseksi Misetillä Yrityspalvelukeskuksessa. Mikäli siis tuttavillanne on yrittäjä/sukupolvenvaihdosajatuksia niin ohjatkaahan Porrassalmenkadulle! Harrastukset liittyvät useimmiten musiikin ja tanssin iloon, ystäviä, ulkoilua ja muuta liikuntaa unohtamatta. Anneli Olen jäsensihteeri ja yhdistyksemme hallituksessa nyt toista kautta. Työskentelen Suomen Sydänliitossa terveydenhuollon asiantuntijana ja koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri. Toivon teiltä viestiä ainakin silloin jos osoitetietonne muuttuvat, erityisesti oikea sähköpostitieto mahdollistaa sen että saat tietoa toiminnasta. Parhaiten viestin muuttuneista tiedoista lähetät minulle sähköpostilla. Sari Sihteeri: Sari Noponen, joka ylläpitää facebookissa BPW Mikkeli -sivuja. Olen äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja Mikkelin Lyseon koulusta. Harrastan kirjallisuutta ja puutarhanhoitoa, minkä perheeltä jää aikaa. Maija Maija on ollut jäsenenä pariin eri otteeseen. Hallituksen jäsenenä 2. kautta. Johtava talousneuvojana n. 20 v. TIEDOTTAMINEN Paikallisyhdistyksen vakiintuneen käytännön mukaan lähetetään tiedote sähköpostissa ja ilmoitetaan Länsi-Savon järjestöt-palstalla, koska kaikilla jäsenillä ei ole mahdollisuutta käyttää sähköpostia. Liiton nettisivujen päivittämisestä on vastannut tiedottaja. Maanlaajuisesti liiton tiedottaminen on muuttunut! Tämän vuoden alusta lähtien liitolla ei enää ole suoraa kommunikointiyhteyttä jäseniin, sillä ainoa tällainen yhteys on ollut LIVYK. Liiton kevätkokouksen 2010 päätöksen mukaisesti tänä vuonna LIVYK ilmestyy enää ainoastaan nettilehtenä.

4 Kommunikointi liiton suunnalta yhdistyksille ja jäsenille tapahtuu kahdella tavalla: 1. Kaikki liiton tiedotusmateriaali löytyy liiton kotisivuilta Kotisivut on ensisijainen paikka saada tietoa niin ajankohtaisista liiton asioista kuin muista mielenkiintoisista, meitä koskettavista asioista. Kotisivuja kehitetään koko ajan, jotta ne entistä paremmin palvelisivat tätä tiedotustehtävää! Tavoite on, että jäsenemme kävisivät kotisivuillamme säännöllisesti! Ja löytäisivät sieltä jatkossa aina jotain uutta ja mielenkiintoista luettavaa! 2. Yhdistysten puheenjohtajille ja tiedottajille lähetetään liiton toimistolta Liiton tiedotteet Tieto LIVYKin ilmestymisestä Muita tiedonantoja Yhdistysten äärimmäisen tärkeänä tehtävänä on välittää jäsenilleen tietoa liiton tiedottamista asioista! Vähimmillään tieto, että kotisivuilla on taas uutta asiaa (tiedotteet ja LIVYK). UUDEN SOSIAALISEN MEDIAN KÄYTTÖÖN OTTO Sari (Noponen) on vienyt yhdistyksemme myös facebookiin. Käykää siis liittymässä! Hakukenttään BPW Mikkeli. Facebookista löytyvät nopeimmin myös pikaiset muutokset yhdistyksemme asioita koskien. AJANKOHTAISTA Tiistaina klo 18 alkaen meille on järjestetty Stellaan ja Sokokseen tutustuminen. Lisää tietoa tulossa lähiaikoina. Yhteyshenkilömme sinne suuntaan on Sari Noponen ja hän ottaa myös ilmoittautumiset vastaan, tai Osallistumme tänäkin vuonna Nice Run tapahtumaan. Se järjestetään Mikkelissä ke Yhteyshenkilönämme toimii Katri Reponen. Kaikki innokkaat ulkoilijat siis yhteys Katriin viimeistään Hyvin on ilmoittautumisia jo tullutkin. Liiton kevätkokouspäivät pidettiin Turussa Yhdistyksemme virallisiksi edustajiksi valittiin hallituksen kokouksessa puheenjohtaja Kirsi-Maaria Piispanen, varapuheenjohtaja Katri Reponen, tiedottaja Raija Kallioinen, hallituksen jäsen Eila Avelin ja Arja Leskinen. Saimme näin paljon virallisia edustajia (5) koska meillä on eniten jäseniä. Psykologian professori Liisa Keltikangas-Järvinen on valittu Vuoden naiseksi Lue lisää liiton sivuilta JÄSENTEN YHTEYSTIEDOT AJAN TASALLE Jäsensihteerinämme jatkaa Anneli Luoma-Kuikka. Muistattehan ilmoittaa hänelle mikäli sähköpostiosoitteenne tai muut yhteystietonne muuttuvat. Yhteystiedot tai

5 JÄSENALENNUKSET Mikkelin liike- ja virkanaiset ry:n jäsenille alennuksia myöntävät seuraavat yritykset: Yritys Alennusprosentti Donna B 5 Miss Elena 10 Estetica/tuotteet 10 Puistokukka 5 Laukku- ja kenkäliike Antilop 5 Luontaistuote Päivänpaiste 10 Ensimmäinen Apteekki - Louis Widmer -tuotteet 5 Valosilmä 15 Kuva Mirja - valokuvat, tarvikkeet ja filmit 15 Kaluste Marsalkka - tekstiilit ja lasitavarat 10 Jarnon Kulta 20 Cara Fashion 10 Nahkatavara /Akseli 15 Alennukset ovat voimassa toistaiseksi ja edellyttävät jäsenkortin näyttämistä. KANSAINVÄLINEN KONGRESSI, SORRENTO Sorrentossa, Italiassa järjestetään syyskuussa sekä Euroopan liiton 14. kongressi että kansainvälisen liiton Young BPW -kongressi. Apurahaa matkaan on mahdollista anoa sekä yhdistykseltämme että liitosta. Yhdistyksemme on varautunut myöntämään tukea yhteensä 200. BPW MIKKELIN TAPAHTUMAKALENTERI 2012 Tammikuu Kaupunginorkesterin konsertti Aluehallintoviraston tiloissa (20 osallistujaa) Helmikuu Kevätkokous ja yhdistyksen 65-vuotisjuhlat Cumuluksessa, tilaisuuden avaus teatterin johtaja Mika Nuojua (25 osallistujaa) Maaliskuu Equal pay day -tapahtuma kuun alkupuolella (kasseja jaettiin 150) Iloisesti yhdessä -naistenpäivän tapahtuma konsertti- ja kongressitalo Mikaelissa (400 osallistujaa) klo 18 Hyvinvointi-ilta, aiheena Naisten voimaantuminen, taideterapeutti Susanna Tuominen, Etelä-Savon sairaanhoitopiirin hallintorakennuksessa (22 osallistujaa)

6 Huhtikuu klo 18 Pauliina Rundgren "Emaloinnin iloa pieneen nälkään" Liiton kevätkokouspäivät Turussa Toukokuu Stellaan tutustuminen, yhteyshenkilömme ja ilmoittautumiset Sari Noponen, tai Kesäkuu 6.6. Nice Run -tapahtuma Mikkelissä, yhteyshenkilömme ja ilmoittautumiset Katri Reponen, tai Elokuu Ilta Elomaan talolla, yhteyshenkilömme ja ilmoittautumiset Eila Avelin, tai Syyskuu 18.9.Tutustuminen Moision sairaalamuseoon, yhteyshenkilömme ja ilmoittautumiset Marketta Piiroinen, marketta.piiroinen(at)esshp.fi tai Euroopan liiton kongressi Sorrentossa Lokakuu BPW Finland, syyskokouspäivät, Vantaa Vierailu tuomiokapituliin, yhteyshenkilömme Eija Peura Marraskuu Kirjallisuusilta Info-kirjakaupassa, kirjailijavieras, yhteyshenkilömme Eija Peura Joulukuu Pikkujoulut ravintola Pruuvissa, yhteyshenkilömme Maija Toivanen ja Arja Leskinen Tervetuloa toimintaan ja tapahtumiin! Tuokaa toimintaan mukaan ystäviä ja mahdollisia uusia jäseniämme! Aurinkoista ja valoisaa kesän odotusta!

Tervetuloa kevätkokouspäiville Turkuun...s. 4-7. Sorrento kutsuu BPW kongressiin...s. 8. Turkulaisia liike- ja virkanaisia...s.

Tervetuloa kevätkokouspäiville Turkuun...s. 4-7. Sorrento kutsuu BPW kongressiin...s. 8. Turkulaisia liike- ja virkanaisia...s. BPW Finland BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 1/2012 Tervetuloa kevätkokouspäiville Turkuun...s. 4-7 Sorrento kutsuu BPW kongressiin...s. 8 Turkulaisia liike- ja virkanaisia...s. 10-15 Liiton toimistolla

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS 2011. Suomen liike- ja virkanaisten liitto Finlands yrkeskvinnors förbund ry. Sisältö. 1. Puheenjohtajan katsaus

VUOSIKERTOMUS 2011. Suomen liike- ja virkanaisten liitto Finlands yrkeskvinnors förbund ry. Sisältö. 1. Puheenjohtajan katsaus Suomen liike- ja virkanaisten liitto Finlands yrkeskvinnors förbund ry VUOSIKERTOMUS 2011 Sisältö 1. Puheenjohtajan katsaus 2. Kansainvälinen toiminta ja yhteistyö 3. Kotimainen toiminta ja yhteistyö 3.1.

Lisätiedot

Liitto nousuun -työpajan ajatuksia...s. 6. Naisjärjestöjen keskusliitto 100 vuotta... s. 9. WEP - puhtia tasa-arvotyöhön!...s. 13

Liitto nousuun -työpajan ajatuksia...s. 6. Naisjärjestöjen keskusliitto 100 vuotta... s. 9. WEP - puhtia tasa-arvotyöhön!...s. 13 BPW Finland BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 4/2011 Hinta 3 Liitto nousuun -työpajan ajatuksia...s. 6 Naisjärjestöjen keskusliitto 100 vuotta... s. 9 WEP - puhtia tasa-arvotyöhön!...s. 13 Vuoden Nainen

Lisätiedot

syyskokous tampereella... s.4

syyskokous tampereella... s.4 BPW Finland BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 3/2010 Hinta 3 syyskokous tampereella... s.4 suomen LiikE- ja VirkANAistEN Liitto - FiNLANDs YrkEskViNNors FÖrBuND ry Sisältö 3... Pääkirjoitus 4... Tervetuloa

Lisätiedot

Kevätkokous Vierumäellä...s. 4. Terveisiä Anjalankoskelta...s. 12. BPW Finland. BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 1/2007 Hinta 3

Kevätkokous Vierumäellä...s. 4. Terveisiä Anjalankoskelta...s. 12. BPW Finland. BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 1/2007 Hinta 3 BPW Finland LIVYK BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 1/2007 Hinta 3 Kevätkokous Vierumäellä...s. 4 Terveisiä Anjalankoskelta...s. 12 SUOMEN LIIKE- JA VIRKANAISTEN LIITTO - FINLANDS YRKESKVINNORS FÖRBUND RY

Lisätiedot

Vuoden nainen 2011 irja Askola...s. 4. Kevätkokouspäivät Helsingissä... s. 6. BPW Euroopan liiton ja liittojen presidenttien kokous...s.

Vuoden nainen 2011 irja Askola...s. 4. Kevätkokouspäivät Helsingissä... s. 6. BPW Euroopan liiton ja liittojen presidenttien kokous...s. BPW Finland BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 2/2011 Hinta 3 Vuoden nainen 2011 irja Askola...s. 4 Kevätkokouspäivät Helsingissä... s. 6 BPW Euroopan liiton ja liittojen presidenttien kokous...s. 8 Equal

Lisätiedot

LIVYK. Vuoden nainen 2008 sivulla 9. Tunnelmia kevätkokouksesta...s. 4. Kuopion BPW 60-vuotias...s. 14. Syyskokous Joensuussa...s. 15.

LIVYK. Vuoden nainen 2008 sivulla 9. Tunnelmia kevätkokouksesta...s. 4. Kuopion BPW 60-vuotias...s. 14. Syyskokous Joensuussa...s. 15. BPW Finland LIVYK BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 2/2008 Hinta 3 Vuoden nainen 2008 sivulla 9 Tunnelmia kevätkokouksesta...s. 4 Kuopion BPW 60-vuotias...s. 14 Syyskokous Joensuussa...s. 15 SUOMEN LIIKE-

Lisätiedot

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 2/2009. Luottamustoimia haettavana!

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 2/2009. Luottamustoimia haettavana! Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 2/2009 Luottamustoimia haettavana! Pirkanmaan Ekonomit ry Puheenjohtajan puheenvuoro Puheenjohtaja omaa rahaa iskemässä Hyvä Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsen! Toivottavasti

Lisätiedot

BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 2/2009 Hinta 3. Vuoden 2009 nainen Eva Biaudet... s. 9

BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 2/2009 Hinta 3. Vuoden 2009 nainen Eva Biaudet... s. 9 BPW Finland LIVYK BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 2/2009 Hinta 3 Vuoden 2009 nainen Eva Biaudet... s. 9 Kansainvälisen liiton presidentti Liz Benham Suomessa...s. 4 Kevätkokouspäivät Porissa...s. 6 UN

Lisätiedot

Jäsentiedote 2014. Sisällys

Jäsentiedote 2014. Sisällys JÄSENTIEDOTE 2014 1 Jäsentiedote 2014 Sisällys TOIMINNANJOHTAJAN TERVEISET... 3 SUOMEN CP-LIITON JÄRJESTÖTERVEISET... 4 KEVÄTNEUVOTTELUPÄIVÄT LAHDESSA 29.-30.3.2014... 5 ILMOITTAUTUMISLOMAKE... 6 LOMITTAJATOIMINTA...

Lisätiedot

4/2014. Mitä on kriisiviestintä ja miten sitä tulisi hoitaa? MITÄ TARKOITTAA TYÖNTEKIJÄN LOJALITEETTIVELVOITE?

4/2014. Mitä on kriisiviestintä ja miten sitä tulisi hoitaa? MITÄ TARKOITTAA TYÖNTEKIJÄN LOJALITEETTIVELVOITE? 4/2014 LIIKETALOUDEN OSAAJAT JA AMMATTILAISET MITÄ TARKOITTAA TYÖNTEKIJÄN LOJALITEETTIVELVOITE? Mitä saan kirjoittaa työnantajasta netissä tai somessa? Mitä on kriisiviestintä ja miten sitä tulisi hoitaa?

Lisätiedot

MARRASKUU 4/2009. Vantaan Invalidit ry:n jäsenlehti. YKE - Yhdistystoiminnan kehittämishanke. Matkamuistoja Valamon retkeltä s. 9

MARRASKUU 4/2009. Vantaan Invalidit ry:n jäsenlehti. YKE - Yhdistystoiminnan kehittämishanke. Matkamuistoja Valamon retkeltä s. 9 Vantaan Invalidit ry:n jäsenlehti MARRASKUU 4/2009 ISSN1457-9490 YKE - Yhdistystoiminnan kehittämishanke * uusia työkaluja yhdistystoiminnan kehittämiseen s. 7 Matkamuistoja Valamon retkeltä s. 9 Ulla

Lisätiedot

PIRKANMAAN PSYKOLOGIYHDISTYKSEN TIEDOTUSLEHTI

PIRKANMAAN PSYKOLOGIYHDISTYKSEN TIEDOTUSLEHTI 1/2015 PIRKANMAAN PSYKOLOGIYHDISTYKSEN TIEDOTUSLEHTI Pipsy-posti 1/2015 Sisältö Pääkirjoitus: Johannes Huilla 3 Uutisia 4 Kevätkokouskutsu 5 Toimintakertomus 2014 6 Tampereen kaupungin psykologien luottamusmiehen

Lisätiedot

1/2011. Syyskokous s. 6 Vuoden Luottomies s. 10 Toimielimet 2011 s. 11 Iltamakutsu s. 23

1/2011. Syyskokous s. 6 Vuoden Luottomies s. 10 Toimielimet 2011 s. 11 Iltamakutsu s. 23 1/2011 Syyskokous s. 6 Vuoden Luottomies s. 10 Toimielimet 2011 s. 11 Iltamakutsu s. 23 1961 2011 PÄÄKIRJOITUS www.luottomiehet.fi KUSTANTAJA Luottomiehet - Kreditmännen ry Jäsenlehti. Ilmestyy neljä kertaa

Lisätiedot

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011

Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011 Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry:n tiedotuslehti ITUJA 1 / 2011 Mikä ITU on? Turun Mielenterveysyhdistys ITU ry on mielenterveyskuntoutujien vapaaehtoistoiminnan keskus, edunvalvontajärjestö ja vertaistukiyhteisö.

Lisätiedot

TI-TURINA. Turun Seudun Invalidit ry

TI-TURINA. Turun Seudun Invalidit ry TI-TURINA Jäsenlehti 1/2010 Turun Seudun Invalidit ry TURUN SEUDUN INVALIDIT RY Invalidiliitto ry:n jäsenyhdistys Toimisto Asesepänkatu 1 20810 TURKU puh. (02) 235 6439 toimisto@turunseuduninvalidit.fi

Lisätiedot

250 TAMPERE 4/2010. Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille lehden lukijoille

250 TAMPERE 4/2010. Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille lehden lukijoille 250 TAMPERE 4/2010 Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2011 kaikille lehden lukijoille Lehden aikataulu Seuraava JHL-250-Tampere nro 1/ 2011 ilmestyy jäsenistölle viikolla 12-13 / 2011 Lehtijengi

Lisätiedot

Tuula Vainikainen. Varsinaissuomalaiset sairaanhoitajat: 90 vuotta osaamista, työtä ja välittämistä

Tuula Vainikainen. Varsinaissuomalaiset sairaanhoitajat: 90 vuotta osaamista, työtä ja välittämistä Tuula Vainikainen Varsinaissuomalaiset sairaanhoitajat: 90 vuotta osaamista, työtä ja välittämistä Turku 2015 Varsinaissuomalaiset sairaanhoitajat: 90 vuotta osaamista, työtä ja välittämistä Kustantaja:

Lisätiedot

Facebook-keräyksellä rahaa lasten syöpätutkimukseen s.4. Lapset 1/2011

Facebook-keräyksellä rahaa lasten syöpätutkimukseen s.4. Lapset 1/2011 Kympin 1/2011 HYKSin lapsisyöpäpotilaiden vanhemmat ja ystävät ry:n jäsenlehti Facebook-keräyksellä rahaa lasten syöpätutkimukseen s.4 Haavoittuneet enkelit säilyttävät muistoja s.6 Sininen Manifesti Senaatintorilla

Lisätiedot

AMALIA. Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry

AMALIA. Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry AMALIA Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry Kevät 2012 2 3 Kanta-Häme Ry Sisältö: Sisältö 3 Puheenjohtajan palsta 4 Terveiset tiedotusvastaavalta 5 Puheenjohtajan hakuilmoitus 6 Hallitus

Lisätiedot

Osavuosikatsaus 2/2012

Osavuosikatsaus 2/2012 Osavuosikatsaus 2/2012 Teemana vapaaehtoiset Naisten Pankin vapaaehtoisten työ saa kotimaista ja kansainvälistä tunnustusta Nyt on kiitosten aika! Kyläpankit laittavat HYVÄN KIERTÄMÄÄN Naisten Pankin perustamisesta

Lisätiedot

Aika haastaa. Kehitysvammaisten Tukiliitto ry PUHEENJOHTAJALTA. www.kvtl.fi Kehitysvammaisten Tukiliitto ry 1

Aika haastaa. Kehitysvammaisten Tukiliitto ry PUHEENJOHTAJALTA. www.kvtl.fi Kehitysvammaisten Tukiliitto ry 1 JÄSENKIRJE 2/2013 VAPAASTI JAETTAVISSA Kokoajat Oili Jyrkämä ja Jaana Teräväinen päivitetty 2.10.2013 oili.jyrkama@kvtl.fi, jaana.teravainen@kvtl.fi Aika haastaa Olen viime aikoina osallistunut useampaankin

Lisätiedot

PERHEYRITYSTEN LIITTO RY THE FAMILY BUSINESS NETWORK, FINLAND

PERHEYRITYSTEN LIITTO RY THE FAMILY BUSINESS NETWORK, FINLAND JÄSENLEHTI 2 2001 Uudet nettisivut avataan kesäkuussa 2 Pääkirjoitus FBN Maailmankokous Helsingissä 2002 11 Tulevia tapahtumia Kevätkokous ja seminaari Jyväskylässä 3 Ajankohtaista Ahlstrom: Suomen suurin

Lisätiedot

HENRY Foorumi 2014 4.11.2014 Royal at Crowne Plaza, Helsinki. Ihmisten kanssa huipulle! 2/2014. Professor Julian Birkinshaw, London Business School

HENRY Foorumi 2014 4.11.2014 Royal at Crowne Plaza, Helsinki. Ihmisten kanssa huipulle! 2/2014. Professor Julian Birkinshaw, London Business School Henry Ihmisten kanssa huipulle! Jäsentiedote 2/2014 Professor Julian Birkinshaw, London Business School Hallituksen puheenjohtaja Anne Berner, Vallila Interior Kehitysjohtaja Sami Honkonen, Reaktor HENRY

Lisätiedot

TIKAPUUT TIETOYHTEISKUNTAAN. ATK Seniorit Mukanetti ry 10 vuotta

TIKAPUUT TIETOYHTEISKUNTAAN. ATK Seniorit Mukanetti ry 10 vuotta TIKAPUUT TIETOYHTEISKUNTAAN ATK Seniorit Mukanetti ry 10 vuotta 2 Julkaisija: ATK Seniorit Mukanetti ry Toimittaja: Sirpa Keinänen Kansi: Eija Lehtimäki Painopaikka: Tampereen yliopistopaino Oy Tampere

Lisätiedot

LIVYK. Tervetuloa Kotkaan...s. 7. Patikkaretki...s. 12. BPW Finland. BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 3/2007 Hinta 3

LIVYK. Tervetuloa Kotkaan...s. 7. Patikkaretki...s. 12. BPW Finland. BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 3/2007 Hinta 3 BPW Finland LIVYK BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 3/2007 Hinta 3 Tervetuloa Kotkaan...s. 7 Patikkaretki...s. 12 SUOMEN LIIKE- JA VIRKANAISTEN LIITTO - FINLANDS YRKESKVINNORS FÖRBUND RY Sisältö 3... Pääkirjoitus

Lisätiedot

DUUNI BUUMI -KAMPANJA, PILOTTIHANKE JÄRVENPÄÄSSÄ SYYSKOKOUSKUTSU UUSI VEROTILIMENETTELY KÄYTTÖÖN V. 2010 ALUSTA ESITTELYSSÄ ÄÄNIMAISEMA JA MESTART

DUUNI BUUMI -KAMPANJA, PILOTTIHANKE JÄRVENPÄÄSSÄ SYYSKOKOUSKUTSU UUSI VEROTILIMENETTELY KÄYTTÖÖN V. 2010 ALUSTA ESITTELYSSÄ ÄÄNIMAISEMA JA MESTART DUUNI BUUMI -KAMPANJA, PILOTTIHANKE JÄRVENPÄÄSSÄ SYYSKOKOUSKUTSU UUSI VEROTILIMENETTELY KÄYTTÖÖN V. 2010 ALUSTA ESITTELYSSÄ ÄÄNIMAISEMA JA MESTART ELIAS-KIRJAN 25-VUOTISJUHLAT LOPPUVUODEN TAPAHTUMAKALENTERI

Lisätiedot

HR ja ikuinen identiteettikriisi

HR ja ikuinen identiteettikriisi Henkilöstöjohdon ryhmä HENRY ry HR ja ikuinen identiteettikriisi Kiitän HENRYn jäsenkuntaa luottamuksesta, sillä saan jatkaa hallituksessa vielä ylimääräisen vuoden. Kun nyt lähden sakkokierrokselle varapuheenjohtajana,

Lisätiedot

Helsingin Invalidien Yhdistys ry:n jäsenlehti 1/2012

Helsingin Invalidien Yhdistys ry:n jäsenlehti 1/2012 Helsingin Invalidien Yhdistys ry:n jäsenlehti 1/2012 HELSINGIN INVALIDIEN YHDISTYS RY Perustettu vuonna 1938 Toimisto Voudintie 6, 00600 Helsinki bussilinja 55 päätepysäkin vieressä Koskelassa Yhteystiedot

Lisätiedot

VUODENVAIHTEESSA. MITÄ KUULUU YLIKIIMINGIN YRITTÄJILLE?

VUODENVAIHTEESSA. MITÄ KUULUU YLIKIIMINGIN YRITTÄJILLE? ELOKUU MIKÄ ON PAIKALLISEN YRITTÄJÄJÄRJESTÖN MERKITYS? JÄSENET, YHTEISTYÖKUMPPANIT JA TOIMIJAT KERTOVAT tähän YLIKIIMINKI jotain inserttiä JA OULU liittyen YHDISTYVÄT kansikuvaan ja / tai päätekstiin VUODENVAIHTEESSA.

Lisätiedot