TOIMINTAKERTOMUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TOIMINTAKERTOMUS 2008 2009"

Transkriptio

1 KOKEMÄEN R TARYKLUBI TOIMINTAKERTOMUS Haluan kiittää veljiä ja toimintaamme vaikuttaneita toimihenkilöitä saamastani tuesta sekä aktiivisuudesta presidenttikauteni aikana. Past presidentti Timo Mikkola

2 Vaihtokokous Järilän seuratalolla Hyvän ruoan, tanssin ja laulun merkeissä Tapio Salomaa luovutti presidentin vitjat Timo Mikkolalle. Päivääkään en vaihtaisi pois intoutui veli Tapio laulamaan saatuaan luovutettua vitjat. Hän kiitteli monin ylistävin sanoin kautensa toimihenkilöitä. Uusi syyskauden alustava ohjelma jaettiin jäsenille. Toimihenkilöt: Presidentti Timo Mikkola Tuleva presidentti Matti Rosvall Past.presidentti Tapio Salomaa 1. Sihteeri Kalle-Pekka Mannila 2. Sihteeri Juha Uusiniitty Rahastonhoitaja Esa Aalto 1. Klubimestari Juhani Saari 2. Klubimestari Ismo Huida Nuorisoasiamies Mika Rantalainen IT-Vastaava Matti Brandt Rotarysäätiöasiamies Paavo Valtanen Komiteat: Jäsenyyskomitea Markku Tuominen Tiedotuskomitea Pauli Marku Rotaryvuosi Jari Sandholmin 50v. juhlat Jarin kotona Uusi rotaryvuosi käynnistyi veli Jarin 50v. syntymäpäivien merkeissä Rantalantiellä. Kyseessä oli "telttajuhlat" ulkona, sekä uuden pajan vihkiäiset. Ilta oli hyvin musiikki-painotteinen. Kohokohtana Jarin ja Riikan vihkipapin esiintyminen laulaen ja huumorilla höystettyjä muistoja kertoen. Ilta jatkui syöden, juoden, tanssien ja seurustelun merkeissä. Kiitokset Jari ja Riikka Sandholmeille paljon Satu ja Vesa Virtasen yhteiset 50v. juhlat Kokemäen seuratalolla. Seuratalon alakerta oli jo aivan täysi, kun veljet leideineen saapuivat juhliin. Meidät ohjattiin yläkertaan, jossa saimme oman yhteisen pitkän pöydän. Pitopöydän antimet olivat ruhtinaalliset, kuin myös virvokkesetkin. Tietojen mukaan tanssit jatkuivat hyvinkin myöhään. Kiitokset Virtasille Satakunnan Suvisoutu Perinteinen Rotary-Parkki seurakuntakeskuksen rannassa sadesäässä. Vierailijoita poikkesi normaalisti. Presidentti ja Klubimestari sekä veli Pasi tarjoilivat mehua ja pipareita jututtaen soutajia.

3 Juhani Saaren 60v. juhlat Kynsikankaan mökillä Syntymäpäiväjuhlat jatkuvat taas. Vuorossa veli Juhanin 60v.juhlat ulos pystytetyssä "teltassa". Veljiä oli kokoontunut katos täyteen, ja tunnelma oli korkealla. Ruokaa, ja juomaa oli yllin kyllin. Juttuja ja tarinoita elävästä elämästä riitti, ja hauskaa oli. Kiitokset Klubimestarillemme Aamusauna Risten Praasulla Kaunis ilma suosi aamuvirkkuja veljiä joen rannalla. Saunottiin, uitiin, grillattiin makkaraa ja parannettiin maailmaa Rotaryhistoriikki, Jari Sandholm Veli Jari aloitti esityksensä Rotaryjärjestön perustamisesta Chicagossa v Monien eri vaiheiden jälkeen päädyttiin nykyaikaan. Pohdittavaa veljille tuli mitä Rotarytoiminta oikein on ja mitä se edellyttää jäseniltään. Naisjäsenet Rotareissa oli mielenkiintoinen aihe. Myös "leidien" huomioiminen toiminnassamme paremmin olisi suotavaa Pitkäjärvi, Lentopalloa ja Saunomista Liikunnan merkeissä perinteinen Pitkäjärvi-ilta Purjelaiva Ihana, Luvia Matkustimme Luvian Laitakariin tutustumaan miten purjelaivan rakentaminen edistyy. Kyseessä on noin viiden vuoden rakennusprojekti talkoovoimin. Ihana opas Hanna-Maria Seppä esitteli hanketta vastaten lukuisiin kysymyksiimme Kunnossa kaiken ikää, Irma Hämäläinen Terveyskeskuksesta Irma Hämäläinen kertoili niistä liikuntamuodoista ja määristä joilla päästään jo melko helposti em. tavoitteeseen. Helpompi sanoa, kuin toteuttaa. Suoritimme sisätilaliikuntaa Irman ohjeiden mukaisesti Piirigovernorin vierailu Rotary DG Pentti Pirttilän vierailu vaimonsa Sirpan kanssa alkoi klo hallituksen tapaamisella. Käytiin läpi Klubimme tavoitteet ja toiminta. Pirttilä kertoi ohjelmamme olevan mielenkiintoinen ja monipuolinen. Viro projekti on hieno juttu, josta kiitos klubillemme. Teillä vaikuttaa olevan asiat mallillaan kiteytti hän lopuksi Vierailu Porin Prikaatissa Veli Paavo toimi yhdysupseerin ominaisuudessa kun vierailimme varuskunnassa. Mielenkiintoista nähtävää oli todella paljon, ja ohjelmaa riitti aivan iltapimeään asti. Sokerina pohjalla oli varusmiesten esittelemä tupa. Paavolle kiitos.

4 Noormarkun Murske, yritysesittely Hannu Jokisalo Toimitusjohtaja Jokisalo tukenaan tyttärensä kertoi mitä kaikkea yritys toimittaa ja urakoi. Kiviainestoimitukset, maanrakennusurakointi ja kunnallistekniset urakat ovat päätoimialat. Pääasiallisin markkina-alue on Satakunta, mutta pääkaupunkiseutukin on tullut tutuksi Syysloma Vuosi-ja vaalikokous, Matti Rosvall. Kokouksesta erillinen pöytäkirja. Puheenjohtajana toimi vieraileva Jaakko Häyhtiö Vaihto-Oppilas historiikki, Markku Tuominen Swanda Robert USA:sta v.1973 oli klubimme ensimmäinen vaihto-oppilas ulkomailta. Isäntäperheenä toimi Väinö Kinnunen. Ulkomailta on vieraillut 17 vaihto-oppilasta. Kokemäeltä lähti Olli Kinnunen USA:n ensimmäisenä v Meiltä on lähtijöitä ollut 20 nuorta. Veli Markulle suurkiitos vaivannäöstä kerätessään historiikin Destia (entinen tieliikelaitos), Hoitourakka, Mikko Kuusisto Mikko Kuusisto Destiasta kertoi yleisten teiden hoitourakoinnista. Toki yritys tekee paljon muunkinlaista urakointia kuin tiet. Ala on täysin kilpailutettu jo vuosikausia, ja hintataso on pudonnut lähes joka vuosi. Hänen mukaansa toimia tehostamalla on näin voitu tehdä, laadusta tinkimättä Kokemäenjoki-Life hanke Tapio Aalto Projektipäällikkö Aalto esitteli kuuden vuoden hanketta joka käsittää Puurijärvi/Isosuon ja Raijalanjärven kunnostusta. Projekti on varsin mittava, ja rahoitusta monelta eri taholta. EU, kunnat ja kaupungit sekä monia muita. Leudot talvet ovat hankaloittaneet työtä, ja lisänneet kustannuksia Rotarylentopallon SM-kisat Virossa Perinteikäs lentopallojoukkue osallistui Virossa SM-kisoihin. Matka oli kaikin puolin uusia elämyksiä täynnä. Joukkueemme saavutti tavoitteensa, joka oli torjuntavoitto.

5 Tiehallinnon esittely, Tiejohtaja Pekka Jokela Turun tiepiirin tiejohtaja Pekka Jokela kertoi mikä tiehallinnon rooli on tänä päivänä.muutosten tuulet ovat puhaltaneet myös tiehallinnossa vuodesta toiseen. Kehitetään ja keskitetään kaikilla mahdollisilla alueilla. Suurimpana ongelmana on kuitenkin se, että koko ajan ollaan kiristämässä määrärahoja perustienpidonkin osalta Intercity-kokous Harjavalta Harjavallan klubin vuoro järjestää IC-kokous, joka pidettiin Hiittenharjulla. Veljiä oli kokoontunut runsaasti kolmesta klubista odottaen tunnin verran ministeri Holmlundin tuloa. Hänen alustuksensa oli turvallisuuspainotteinen, aiheuttaen useita kysymyksiä? Kokouksen vetäjänä toimi Harjavallan presidentti Heikki Saari Vientikivi Oy, Risto Ylitalo Tutustuimme Vientikivi Oy:n kiviveistämöön yrittäjäneuvos Risto Ylitalon johdolla.yrityksen toiminta on alkanut jo v.1932 toimien Porissa eri paikoissa. Painopiste on sisustuskivien jalostuksessa. Yhtiö toimii Paneliassa, Rymättylässä ja Imatralla. Patsaat ja muistomerkit ovat erikoisosaamista, jota myös yritykseltä löytyy. Motto yrityksellä on: Aika kuluu, kivi ei Lehtosen konepaja, Erkki Lehtonen Toimitusjohtaja E. Lehtonen esitteli kattavasti konepajan toimintaa tänä päivänä. Maailmanlaajuiset uhat ovat heilläkin ajankohtaisia ja varteenotettavia. Raaka-aineiden ja energian hintojen nousut ovat osaltaan lisäämässä kustannuspaineita. Konepajalla työskentelee myös ulkomaista työvoimaa Itsenäisyyspäivän juhlatilaisuus, avec

6 Klubineuvottelu/Hallituksen kokous Suunniteltiin tulevan kevään ohjelmaa. Pöltsämaan projektin tilanne. Veljien aktivoiminen klubin toimintaan yms Joulun tunnelmaa Sinikellossa Perinteinen perhejoulujuhla vietettiin joululauluja laulaen, puuroa syöden ja kahvia juoden. Pukin tuomat lahjat ilahduttivat paikalla olleita kilttejä lapsia Joululoma Paras-Hanke, Martti Jalkanen Veli Martti esitteli Paras-hanketta kaupunginjohtajan näkökulmasta. Hanke on työllistänyt paljon virkamiehiä, ja ongelmakohtia on riittänyt. Valtiovallalta on tarjolla 7,6 milj.euroa porkkanarahaa Liiga-Euran Lentopallo-ottelu, Eura Virheellisten otteluaikataulujen johdosta osanottomme peliin jäi vähäiseksi Ei Kokousta Luokite-esitelmä, Petri Riento Veli Petri esitti tyylikkäästi elämänvaiheensa miten hän on päätynyt nykyiseen palomestarin tehtäväänsä. Paljon aktiivisuutta opiskella eri asioita on hänellä riittänyt. Tervetuloa klubiimme Vakuutusyhtiöfuusio, Juhani Seppälä Seppälän esitys vakuutusasioista kiinnosti paljon veljiä. Suomessa yhtiöiden liikevaihto on noin 20 miljardia euroa. Noin 20%:lla kotitalouksista ei ole kotivakuutusta. Yhteiskuntavastuu, vakuutuspetokset ja yhtiöiden erot olivat kysyttyjä aiheita JV-Betoni, Leena Vallinmäki Värikkään esityksen jälkeen tuli veljille selväksi JV-Betonin toiminta ennen ja nyt. Toiminta alkoi v Ensimmäinen Betoniasema ostettiin Ruotsista v TB-Paalu perustettiin v Yrittäjyys suvussa on elämäntapa, kiteytti Leena lopuksi.

7 Hiihtoloma Hiitoa Järilässä/Klubineuvottelu Keilailua, Eura Keilailusta kiinnostuneet veljet tutustuivat keilailun saloihin Vahdin Tapanin asiantuntevalla avustuksella. Keilojakin kaatui, ja onnistumisia koettiin Mykora, Kiukainen, Mirja Pätsi Sienenviljelyn ihmeelliseen maailmaan tutustutti meidät Mirja Pätsi. Toiminta on hyvin laboratoriomaista, sekä tarkoin valvottua. Markkinat vetävät sieniä hyvin Vuosijuhla Ravintola Stadium. Vuosijuhlan vietimme vaihteeksi oman klubin kesken. Puitteet olivat hienot, ja tunnelma sen mukainen. Illan kohokohta oli PHF-mitalin, rintamerkin ja kunniakirjan luovutus Juhani Aaltoselle, Sakari Ryypölle ja Pekka Tammelle. Pasi Puotila saa omansa myöhemmin. Se oli juhlaa se.

8 Bonk-museo ja Teatteri, Uusikaupunki. avec. Mieliinpainunut matka Uuteenkaupunkiin. Ensin syötiin hyvin, sitten tutustuttiin museoon ja lopuksi menimme teatteriin. Bonk-museo oli hyvin erikoinen ja sanoisin että hullun hauska. Se pisti miettimään asioita aivan toisesta näkökulmasta kuin on totuttu. Teatterikappale oli Heli Laaksosen takuuhauska tuote Mikroautoilua Porissa Vauhdin hurmasta nauttivat veljet olivat testaamassa taitojaan puuvillatehtaan Carting radalla. Eroja löytyi kalustosta ja kuskeista, kertoi ajanotto Porin liikennejärjestelyt, Markku Setälä Porin liikenneturvallisuusinsinööri M.Setälä alusti aiheensa yleisesti ja Porin osalta erikseen. Ongelmat Porissa ovat kokonaan toista luokkaa, kuin pienillä paikkakunnilla. Toki kaikilla on yhteinen tavoite, liikenneturvallisuuden lisääminen tie- ja katuverkolla

9 YO-kirjoitukset, Pekka Salomaa Veli Pekka esitti Yo-kirjoitusten arvosteluperusteet varsin seikkaperäisesti. Arvostelu tuntuu tasapuoliselta ja aukottomalta. Eri oppilaitosten vertailu tuntuu kiinnostavan suurta yleisöä kirjoitusten tulosten osalta Satakierto/Hallavaara Köyliö, Antero Bäcklund Käyttöpäällikkö A.Bäcklund esitteli Hallavaaran Biokaasulaitoksen toimintaa. Haju ulkona kertoi mistä on kysymys. Laitos tuottaa lämpöä ja sähköä jätteistä. Sähkön puolesta laitos on hyvinkin omavarainen, jopa yli oman tarpeen. Lämpöenergiaa myydään lähialueille. Laitos toimii taloudellisesti hyvin Ei kokousta Klubineuvottelu Ohjelmasta poiketen pidimme Sinikellossa klubineuvottelun. Porin poliisin lyhyellä varoitusajalla ilmoittama peruutus koskien Kokemäen liikenneturvallisuutta, aiheutti muutoksen Nordea Pankki, Sirpa Marjala-Korhonen Perinteiseksi muodostunut pankkivierailu sattui maailmanlaajuisen laman "aallonpohjaan." Konttorinjohtaja esitti näkemyksensä miten markkinat toimivat jatkossa, ja koska sijoittajat alkavat taas herätä. Laman esiintyminen sykleittäin on tiedossa olevaa.tarjoilu oli lamasta huolimatta hyvä Klubineuvottelu Ohjelman muutos. Veli Pekka Tammi kertoi opiskelleensa kevätkauden Porissa merenkulkuun liittyviä asioita. Keskusteltiin Rotaryklubin keskeisistä toimintaperiaatteista Tulkkilan yö tapahtuma Veljet osallistuivat perinteiseen Tulkkilan yö tapahtumaan omaan tahtiin myös päivällä Asuntomarkkinat, Pauli Marku Veli Pauli loi katsauksen asuntomarkkinoihin laajemminkin, kuin Kokemäen osalta. Hintojen huomattavaa alenemista ei ole lamasta huolimatta havaittavissa juurikaan. Asuntoja myydään lähes normaaliin tahtiin. Hintataso Kokemäellä verrattuna naapuri kaupunkeihin, onko eroa? Ei merkittävää, kertoi Pauli. Kiitos esityksestä

10 Kohti Juhannusta. Vapaamuotoista omatoimista liikuntaa Juhannusta odotellessa Vaihtokokous, Peipohja, Asemapäällikön talo Tämä vaihtokokous järjestettiin historiaa huokuvassa asemapäällikön talossa. Tunnelma oli katossa. Puheita pidettiin, ja Pasi Puotila sai oman PHF-rekvisiittansa. Pitopalvelun tarjoilut maistuivat, eikä juomakaan loppunut kesken. Vitjat siirtyivät leppeässä kesäillassa veli Matille. Kiitospuheiden jälkeen alkoi uusi Roraryvuosi. Hyvää ja antoisaa kautta Timo Mikkola Past presidentti

Ilmajoen rotaryklubin toimintakertomus

Ilmajoen rotaryklubin toimintakertomus Ilmajoen rotaryklubin toimintakertomus 2009-2010 Hyvät veljet ja kälyt Kulunut Rotaryvuosi oli klubimme 53. toimintavuosi. Se on siis eräs maakuntamme vanhimpia klubeja. Näin ollen minulla oli mieluisa

Lisätiedot

Kiikartorn ROTARYKLUBIEN TIEDOTUS- LEHTI. Eura Eurajoki Rauma Raumanmeri Rauma Hauenguan

Kiikartorn ROTARYKLUBIEN TIEDOTUS- LEHTI. Eura Eurajoki Rauma Raumanmeri Rauma Hauenguan 1 Kiikartorn ROTARYKLUBIEN TIEDOTUS- LEHTI Maaliskuu 2005 Eura Eurajoki Rauma Raumanmeri Rauma Hauenguan 2 Aluekuvernööri Aluekuvernöörin palsta Aluegovernor Jukka Karenius Kevät on jo hyvässä tulossa,

Lisätiedot

05.06.2008 Kokouksen aluksi veli presidentti luovutti rotaryvuoden muistolahjat sihteeri Antti Hakaselle ja nuorisovaihtoasiamies Jari Mäelle

05.06.2008 Kokouksen aluksi veli presidentti luovutti rotaryvuoden muistolahjat sihteeri Antti Hakaselle ja nuorisovaihtoasiamies Jari Mäelle 26.06.2008 Vaihtokokous Alajoen idyllissä Jussin Jokisaunoilla, samassa yhteydessä pidettiin myös rotaryolympialaisten karsinnat. Kesävaihdossa olevat Lotta Laine Sardiniasta ja Marianne Mäki Arkansasista

Lisätiedot

Leijonat monessa mukana

Leijonat monessa mukana JULKAISIJA: SUOMEN LIONS-LIITTO RY, PIIRI 107-M Lionspiiri 107-M:n 40 vuotisjuhlakokous 18.4.2009 Piirikuvernööri Martti Lehtelän tervehdys Leijonat monessa mukana Lionspiiri 107-M:n 40 vuotisjuhlakokous

Lisätiedot

Kiikartorn. Eura Eurajoki Rauma Raumanmeri Rauma-Hauenguan. Rotaryklubien

Kiikartorn. Eura Eurajoki Rauma Raumanmeri Rauma-Hauenguan. Rotaryklubien Kiikartorn Eura Eurajoki Rauma Raumanmeri Rauma-Hauenguan Rotaryklubien tiedotuslehti jouluna 2004 2 Aluekuvernöörin palsta AG Jukka Karenius Valmistautuessamme suuren juhlan, joulun viettoon, on hyvä

Lisätiedot

Viikkokokousmuistiot. rotaryvuodelta 2007-2008. Nurmijärven Rotaryklubi. Ari Sarkkinen, Antti Sarjamo, Jan Pippingsköld, Ilpo Salminen, Reijo Orava,

Viikkokokousmuistiot. rotaryvuodelta 2007-2008. Nurmijärven Rotaryklubi. Ari Sarkkinen, Antti Sarjamo, Jan Pippingsköld, Ilpo Salminen, Reijo Orava, Nurmijärven Rotaryklubi Viikkokokousmuistiot rotaryvuodelta 2007-2008 Ari Sarkkinen, Antti Sarjamo, Jan Pippingsköld, Ilpo Salminen, Reijo Orava, Viimeinen päivitys 30.6.2011 12:40 2007-2008 2007 HEINÄKUU

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN ROTARYKLUBI TOIMINTAVUOSI 2004-2005 VIIKKOKOKOUSMUISTIOT PRESIDENTTI MATTI IIVANAINEN HEINÄKUU 2005

NURMIJÄRVEN ROTARYKLUBI TOIMINTAVUOSI 2004-2005 VIIKKOKOKOUSMUISTIOT PRESIDENTTI MATTI IIVANAINEN HEINÄKUU 2005 NURMIJÄRVEN ROTARYKLUBI TOIMINTAVUOSI 2004-2005 PRESIDENTTI MATTI IIVANAINEN VIIKKOKOKOUSMUISTIOT HEINÄKUU 2005 KOLME ENSIMMÄISTÄ VIIKKOKOKOUSTA KORVATTIIN KESÄTAPAHTUMILLA KLUBIKOKOUS 27.7.2005 Presidentti

Lisätiedot

Lohjan Rotaryklubi - Lojo Rotaryklubb 50 vuotta

Lohjan Rotaryklubi - Lojo Rotaryklubb 50 vuotta Lohjan Rotaryklubi - Lojo Rotaryklubb 50 vuotta Perustettu 30.5.1949 ja hyväksytty Rl:n jäseneksi 21.6.1949 r' ) TOIMITUSKUNTA Teuvo Moisio vastaavana Erkki Alhonen, Lauri Leskinen ja Jaakko Mäkelä Julkaisija:

Lisätiedot

H A L S T A R I LOHJAN ROTARYKLUBI LOJO ROTARYKLUBB. SELOSTE N:o 2 2012-2013 ISSN 0781-4151

H A L S T A R I LOHJAN ROTARYKLUBI LOJO ROTARYKLUBB. SELOSTE N:o 2 2012-2013 ISSN 0781-4151 H A L S T A R I LOHJAN ROTARYKLUBI LOJO ROTARYKLUBB SELOSTE N:o 2 2012-2013 ISSN 0781-4151 Seloste 2012-2013 N:o 2 joulukuu 2012 HALSTARI Sisällys Presidentin palsta... 3 Kullervo-sinfonia... 6 Apuraha

Lisätiedot

Sivujen sisältöä. Reimari News toivottaa rattoisaa kesää lukijoilleen!

Sivujen sisältöä. Reimari News toivottaa rattoisaa kesää lukijoilleen! 1/2009 Sivujen sisältöä Presidentin tervehdys... 2 3 Silakkapeijaisissa... 4 5 Joulukuun kuukausikokous... 6 7 Antti Simula, uusi jäsen... 8 Metsurista vara- ja erotuomariksi... 9 Suunnitellut kokoonpanot...

Lisätiedot

Nro 3/2010 syyskuu. syyskuu syyskuu

Nro 3/2010 syyskuu. syyskuu syyskuu 1886 perustettu 1886 imme retken Pyhän Olavin kirkkoon. Nähtävänä oli mm. taidetta; kuvassa -Hellman Keväällä ihailee taiteilija, teimme retken KTM, Pyhän mv, Osmo Olavin Rauhalan kirkkoon. maalausta.

Lisätiedot

Lions club oulu / raatti. 50 vuotta 1965-2015. Charter Night, Tervahovi Oulu 20.11.1965

Lions club oulu / raatti. 50 vuotta 1965-2015. Charter Night, Tervahovi Oulu 20.11.1965 Lions club oulu / raatti 50 vuotta 1965-2015 Charter Night, Tervahovi Oulu 20.11.1965 1 Lukijalle Voitto Juutinen. Viidenkymmenen vuoden aikana on ehditty pitää noin 450 hallituksen ja saman verran klubikokouksia.

Lisätiedot

VIESTI 2009-2010. Tässä lehdessä mm. PIIRI 107-M SUOMEN LIONS-LIITTO RY, PIIRI 107-M PIIRIKUVERNÖÖRIN TERVEHDYS 2

VIESTI 2009-2010. Tässä lehdessä mm. PIIRI 107-M SUOMEN LIONS-LIITTO RY, PIIRI 107-M PIIRIKUVERNÖÖRIN TERVEHDYS 2 LION JULKAISIJA: SUOMEN LIONS-LIITTO RY, PIIRI 107-M VIESTI 2009-2010 PIIRI 107-M Tässä lehdessä mm. PIIRIKUVERNÖÖRIN TERVEHDYS 2 Nuoret klubit esittäytyvät: UUSI KLUBI SASTAMALAAN 5 LC Uusikaupunki/Family

Lisätiedot

Julkaisija: SKAL Pohjois-Suomi ry 43. vuosikerta JOULUKUU 2014 N:o 2. Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2014!

Julkaisija: SKAL Pohjois-Suomi ry 43. vuosikerta JOULUKUU 2014 N:o 2. Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2014! Julkaisija: SKAL Pohjois-Suomi ry 43. vuosikerta JOULUKUU 204 N:o 2 Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 205! Tässä numerossa mm: Toiminnanjohtajan palsta...s. 2 Arkeen astunut Kristus...s. 3

Lisätiedot

Kannuksen Joulu * 2014 * KANNUKSEN JOULU 2014 1

Kannuksen Joulu * 2014 * KANNUKSEN JOULU 2014 1 Kannuksen Joulu * 2014 * 1 Joulurauha Kun jälleen joulu koittaa, on Kristus-juhlan aika. Nyt rauha kiireen voittaa, maan yllä Joulun taika. Saa sielu hengen palon, se täyttää sydämen, luo uudenlaisen valon,

Lisätiedot

1/2014 AUTOJOUKKOJEN TURUN KILTA RY:N TIEDOTUSLEHTI

1/2014 AUTOJOUKKOJEN TURUN KILTA RY:N TIEDOTUSLEHTI AUTOJOUKKOJEN TURUN KILTA RY:N TIEDOTUSLEHTI 1/2014 V-S Kiltapiiri järjesti perinteisen seppeleenlaskutilaisuuden ITSENÄISYYDENKIVELLÄ Turussa 6.12.1013 klo 11.00. Puheen piti merivoimien esikuntapäällikkö

Lisätiedot

Vihdin Yrittäjät Tapahtumakuvauksia, vuosi 2010 Arkisto

Vihdin Yrittäjät Tapahtumakuvauksia, vuosi 2010 Arkisto Vihdin Yrittäjät Tapahtumakuvauksia, vuosi 2010 Arkisto Vihdin lukion yrittäjyyskurssi 2010-2011 Vihdin Yrittäjät mukana tukemassa Tulevaisuuden Suomessa tarvitaan enemmän yrittäjyyttä ja yrittäjiä - Vihdin

Lisätiedot

LIONS CLUB VANTAA/ETELÄ

LIONS CLUB VANTAA/ETELÄ LIONS CLUB VANTAA/ETELÄ 40 vuotta 2011 SISÄLLYSLUETTELO PRESIDENTIN TERVEHDYS... 2 PID:n TERVEHDYS... 3 1 NÄIN SE ALKOI... 4 2 TOIMINTAA PÄHKINÄNKUORESSA... 6 2.1 Vuodet 1971-1991... 6 2.2 Toinen puoliaika

Lisätiedot

50 VUOTTA PALOKUNTASOITTOA RAISIOSSA

50 VUOTTA PALOKUNTASOITTOA RAISIOSSA 50 VUOTTA PALOKUNTASOITTOA RAISIOSSA Raision VPK:n soittokunnan historiikki 1959-2009 Laatinut Juhani Ihander www.rvpksk.fi 1 ESIPUHE Allekirjoittanutta on aina kiinnostanut historian tutkiminen. Jossain

Lisätiedot

Auli Aaltonen. Eläköön ekonomit! 2

Auli Aaltonen. Eläköön ekonomit! 2 Auli Aaltonen Eläköön ekonomit! 2 Porin Seudun Ekonomit ry 2003 2013 Julkaisija ISBN ISBN Kuvat Taitto Paino Porin Seudun Ekonomit ry 978-952-93-1781-3 (nid.) 978-952-93-1783-7 (PDF) Porin Seudun Ekonomit

Lisätiedot

Caravan-talo. Täyden palvelun. viesti 4/2011. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com

Caravan-talo. Täyden palvelun. viesti 4/2011. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880, www.lansivankkurit.com viesti 4/2011 YHTEISTIEDOTE 4/2011 (138) 33. VUOSIKERTA SF-C TURUN SEUDUN YT-ALUE Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie

Lisätiedot

Kaikki palvelut saman katon alta!

Kaikki palvelut saman katon alta! 1 JULKAISIJA LIONS CLUB MARTTILA 2013 Kaikki palvelut saman katon alta!.fi OP-bonusasiakas on sellainen Osuuspankin omistajajäsen, jonka oma tai perheen yhteinen pankki- ja/tai vakuutusasiointi on vähintään

Lisätiedot

AKSELI VET 4/2011 AUTOJOUKKOJEN TURUN KILTA RY:N TIEDOTUSLEHTI

AKSELI VET 4/2011 AUTOJOUKKOJEN TURUN KILTA RY:N TIEDOTUSLEHTI AUTOJOUKKOJEN TURUN KILTA RY:N TIEDOTUSLEHTI VET AKSELI 4/2011 Hemmo Sankari Kaarinan Autokoulusta antoi kiltalaisille erinomaista liikennevalistusta. Valistustyötä jatketaan myöhemmin ikäihmisten kurssilla,

Lisätiedot

Presidentin tervehdys 2. Martti Yli-Kahrakuusi on poissa 3. Uusi jäsen: Timo Mattila 4. Kotiseutumuseo Muinan varaston rakennustyö 5

Presidentin tervehdys 2. Martti Yli-Kahrakuusi on poissa 3. Uusi jäsen: Timo Mattila 4. Kotiseutumuseo Muinan varaston rakennustyö 5 Reimari News Lehden 2/ 2004 sisältö: Presidentin tervehdys 2 Martti Yli-Kahrakuusi on poissa 3 Uusi jäsen: Timo Mattila 4 Kotiseutumuseo Muinan varaston rakennustyö 5 Hallituksen vaihtokokous 6-7 Sillmanin

Lisätiedot

SYKSY 2009 MAGAZINE. Minnin treenit kesän kohokohta junnuille.

SYKSY 2009 MAGAZINE. Minnin treenit kesän kohokohta junnuille. SYKSY 2009 MAGAZINE Minnin treenit kesän kohokohta junnuille. Sarfvik Magazine syksy 2009 1 Golfsarfvik Oy:n hallituksen puheenjohtaja, Aaro Liuksiala Sarfvikin visiosta käytäntöön Golfsarfvik Oy:n yhtiökokouksen

Lisätiedot

Auli Aaltonen - Terttu Knuutila Tauno Lovén - Erkki Pakkasela. Eläköön. ekonomit!

Auli Aaltonen - Terttu Knuutila Tauno Lovén - Erkki Pakkasela. Eläköön. ekonomit! Auli Aaltonen - Terttu Knuutila Tauno Lovén - Erkki Pakkasela Eläköön ekonomit! Porin Seudun Ekonomit ry 1943-2003 Eläköön ekonomit! Porin Seudun Ekonomit ry 1943-2003 1 Julkaisija Porin Seudun Ekonomit

Lisätiedot

Helsingin SUOMALAINEN KLUBI. Helsingin Suomalainen Klubi on kulttuuriklubi. Klubilehti 1/2015

Helsingin SUOMALAINEN KLUBI. Helsingin Suomalainen Klubi on kulttuuriklubi. Klubilehti 1/2015 Helsingin SUOMALAINEN KLUBI Klubilehti 1/2015 on kulttuuriklubi 3 Sisältö 1/2015 KUKAN PÄIVÄN KONSERTTI Sisältö Puheenjohtajalta Matti Viljanen...4 Toiminnanjohtajalta Raimo Ilveskero...5 Päätoimittajalta

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com

YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com Viesti 4/2012 YHTEISTIEDOTE 4/2012 (142) 34. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880,

Lisätiedot

Hyvän Tuulen. Kuivaniemi KUIVANIEMEN ASEMAN URHEILUKENTTÄ, VIERUSTIE 2 KUIVANIEMI WWW.KUIVANIEMI.FI

Hyvän Tuulen. Kuivaniemi KUIVANIEMEN ASEMAN URHEILUKENTTÄ, VIERUSTIE 2 KUIVANIEMI WWW.KUIVANIEMI.FI Hyvän Tuulen 1 Tuulen Kuivaniemi Kesälehti Kuivaniemi Kesälehti Kuivaniemen 28. Pitäjämarkkinat la ja su 20.-21.7. KUIVANIEMEN ASEMAN URHEILUKENTTÄ, VIERUSTIE 2 KUIVANIEMI WWW.KUIVANIEMI.FI Kuivaniemen

Lisätiedot

YHTEISTIEDOTE 2/2012 (140) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com

YHTEISTIEDOTE 2/2012 (140) 34. VUOSIKERTA TURUN. Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com Viesti 2/2012 YHTEISTIEDOTE 2/2012 (140) 34. VUOSIKERTA Täyden palvelun Caravan-talo TURUN Pansiontie 6, 20200 Turku Puh. 02-2749 880 www.lansivankkurit.com M.A.T. Pansiontie 6, Turku, p. 02 274 9880,

Lisätiedot