TOIMINTAKERTOMUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TOIMINTAKERTOMUS 2008 2009"

Transkriptio

1 KOKEMÄEN R TARYKLUBI TOIMINTAKERTOMUS Haluan kiittää veljiä ja toimintaamme vaikuttaneita toimihenkilöitä saamastani tuesta sekä aktiivisuudesta presidenttikauteni aikana. Past presidentti Timo Mikkola

2 Vaihtokokous Järilän seuratalolla Hyvän ruoan, tanssin ja laulun merkeissä Tapio Salomaa luovutti presidentin vitjat Timo Mikkolalle. Päivääkään en vaihtaisi pois intoutui veli Tapio laulamaan saatuaan luovutettua vitjat. Hän kiitteli monin ylistävin sanoin kautensa toimihenkilöitä. Uusi syyskauden alustava ohjelma jaettiin jäsenille. Toimihenkilöt: Presidentti Timo Mikkola Tuleva presidentti Matti Rosvall Past.presidentti Tapio Salomaa 1. Sihteeri Kalle-Pekka Mannila 2. Sihteeri Juha Uusiniitty Rahastonhoitaja Esa Aalto 1. Klubimestari Juhani Saari 2. Klubimestari Ismo Huida Nuorisoasiamies Mika Rantalainen IT-Vastaava Matti Brandt Rotarysäätiöasiamies Paavo Valtanen Komiteat: Jäsenyyskomitea Markku Tuominen Tiedotuskomitea Pauli Marku Rotaryvuosi Jari Sandholmin 50v. juhlat Jarin kotona Uusi rotaryvuosi käynnistyi veli Jarin 50v. syntymäpäivien merkeissä Rantalantiellä. Kyseessä oli "telttajuhlat" ulkona, sekä uuden pajan vihkiäiset. Ilta oli hyvin musiikki-painotteinen. Kohokohtana Jarin ja Riikan vihkipapin esiintyminen laulaen ja huumorilla höystettyjä muistoja kertoen. Ilta jatkui syöden, juoden, tanssien ja seurustelun merkeissä. Kiitokset Jari ja Riikka Sandholmeille paljon Satu ja Vesa Virtasen yhteiset 50v. juhlat Kokemäen seuratalolla. Seuratalon alakerta oli jo aivan täysi, kun veljet leideineen saapuivat juhliin. Meidät ohjattiin yläkertaan, jossa saimme oman yhteisen pitkän pöydän. Pitopöydän antimet olivat ruhtinaalliset, kuin myös virvokkesetkin. Tietojen mukaan tanssit jatkuivat hyvinkin myöhään. Kiitokset Virtasille Satakunnan Suvisoutu Perinteinen Rotary-Parkki seurakuntakeskuksen rannassa sadesäässä. Vierailijoita poikkesi normaalisti. Presidentti ja Klubimestari sekä veli Pasi tarjoilivat mehua ja pipareita jututtaen soutajia.

3 Juhani Saaren 60v. juhlat Kynsikankaan mökillä Syntymäpäiväjuhlat jatkuvat taas. Vuorossa veli Juhanin 60v.juhlat ulos pystytetyssä "teltassa". Veljiä oli kokoontunut katos täyteen, ja tunnelma oli korkealla. Ruokaa, ja juomaa oli yllin kyllin. Juttuja ja tarinoita elävästä elämästä riitti, ja hauskaa oli. Kiitokset Klubimestarillemme Aamusauna Risten Praasulla Kaunis ilma suosi aamuvirkkuja veljiä joen rannalla. Saunottiin, uitiin, grillattiin makkaraa ja parannettiin maailmaa Rotaryhistoriikki, Jari Sandholm Veli Jari aloitti esityksensä Rotaryjärjestön perustamisesta Chicagossa v Monien eri vaiheiden jälkeen päädyttiin nykyaikaan. Pohdittavaa veljille tuli mitä Rotarytoiminta oikein on ja mitä se edellyttää jäseniltään. Naisjäsenet Rotareissa oli mielenkiintoinen aihe. Myös "leidien" huomioiminen toiminnassamme paremmin olisi suotavaa Pitkäjärvi, Lentopalloa ja Saunomista Liikunnan merkeissä perinteinen Pitkäjärvi-ilta Purjelaiva Ihana, Luvia Matkustimme Luvian Laitakariin tutustumaan miten purjelaivan rakentaminen edistyy. Kyseessä on noin viiden vuoden rakennusprojekti talkoovoimin. Ihana opas Hanna-Maria Seppä esitteli hanketta vastaten lukuisiin kysymyksiimme Kunnossa kaiken ikää, Irma Hämäläinen Terveyskeskuksesta Irma Hämäläinen kertoili niistä liikuntamuodoista ja määristä joilla päästään jo melko helposti em. tavoitteeseen. Helpompi sanoa, kuin toteuttaa. Suoritimme sisätilaliikuntaa Irman ohjeiden mukaisesti Piirigovernorin vierailu Rotary DG Pentti Pirttilän vierailu vaimonsa Sirpan kanssa alkoi klo hallituksen tapaamisella. Käytiin läpi Klubimme tavoitteet ja toiminta. Pirttilä kertoi ohjelmamme olevan mielenkiintoinen ja monipuolinen. Viro projekti on hieno juttu, josta kiitos klubillemme. Teillä vaikuttaa olevan asiat mallillaan kiteytti hän lopuksi Vierailu Porin Prikaatissa Veli Paavo toimi yhdysupseerin ominaisuudessa kun vierailimme varuskunnassa. Mielenkiintoista nähtävää oli todella paljon, ja ohjelmaa riitti aivan iltapimeään asti. Sokerina pohjalla oli varusmiesten esittelemä tupa. Paavolle kiitos.

4 Noormarkun Murske, yritysesittely Hannu Jokisalo Toimitusjohtaja Jokisalo tukenaan tyttärensä kertoi mitä kaikkea yritys toimittaa ja urakoi. Kiviainestoimitukset, maanrakennusurakointi ja kunnallistekniset urakat ovat päätoimialat. Pääasiallisin markkina-alue on Satakunta, mutta pääkaupunkiseutukin on tullut tutuksi Syysloma Vuosi-ja vaalikokous, Matti Rosvall. Kokouksesta erillinen pöytäkirja. Puheenjohtajana toimi vieraileva Jaakko Häyhtiö Vaihto-Oppilas historiikki, Markku Tuominen Swanda Robert USA:sta v.1973 oli klubimme ensimmäinen vaihto-oppilas ulkomailta. Isäntäperheenä toimi Väinö Kinnunen. Ulkomailta on vieraillut 17 vaihto-oppilasta. Kokemäeltä lähti Olli Kinnunen USA:n ensimmäisenä v Meiltä on lähtijöitä ollut 20 nuorta. Veli Markulle suurkiitos vaivannäöstä kerätessään historiikin Destia (entinen tieliikelaitos), Hoitourakka, Mikko Kuusisto Mikko Kuusisto Destiasta kertoi yleisten teiden hoitourakoinnista. Toki yritys tekee paljon muunkinlaista urakointia kuin tiet. Ala on täysin kilpailutettu jo vuosikausia, ja hintataso on pudonnut lähes joka vuosi. Hänen mukaansa toimia tehostamalla on näin voitu tehdä, laadusta tinkimättä Kokemäenjoki-Life hanke Tapio Aalto Projektipäällikkö Aalto esitteli kuuden vuoden hanketta joka käsittää Puurijärvi/Isosuon ja Raijalanjärven kunnostusta. Projekti on varsin mittava, ja rahoitusta monelta eri taholta. EU, kunnat ja kaupungit sekä monia muita. Leudot talvet ovat hankaloittaneet työtä, ja lisänneet kustannuksia Rotarylentopallon SM-kisat Virossa Perinteikäs lentopallojoukkue osallistui Virossa SM-kisoihin. Matka oli kaikin puolin uusia elämyksiä täynnä. Joukkueemme saavutti tavoitteensa, joka oli torjuntavoitto.

5 Tiehallinnon esittely, Tiejohtaja Pekka Jokela Turun tiepiirin tiejohtaja Pekka Jokela kertoi mikä tiehallinnon rooli on tänä päivänä.muutosten tuulet ovat puhaltaneet myös tiehallinnossa vuodesta toiseen. Kehitetään ja keskitetään kaikilla mahdollisilla alueilla. Suurimpana ongelmana on kuitenkin se, että koko ajan ollaan kiristämässä määrärahoja perustienpidonkin osalta Intercity-kokous Harjavalta Harjavallan klubin vuoro järjestää IC-kokous, joka pidettiin Hiittenharjulla. Veljiä oli kokoontunut runsaasti kolmesta klubista odottaen tunnin verran ministeri Holmlundin tuloa. Hänen alustuksensa oli turvallisuuspainotteinen, aiheuttaen useita kysymyksiä? Kokouksen vetäjänä toimi Harjavallan presidentti Heikki Saari Vientikivi Oy, Risto Ylitalo Tutustuimme Vientikivi Oy:n kiviveistämöön yrittäjäneuvos Risto Ylitalon johdolla.yrityksen toiminta on alkanut jo v.1932 toimien Porissa eri paikoissa. Painopiste on sisustuskivien jalostuksessa. Yhtiö toimii Paneliassa, Rymättylässä ja Imatralla. Patsaat ja muistomerkit ovat erikoisosaamista, jota myös yritykseltä löytyy. Motto yrityksellä on: Aika kuluu, kivi ei Lehtosen konepaja, Erkki Lehtonen Toimitusjohtaja E. Lehtonen esitteli kattavasti konepajan toimintaa tänä päivänä. Maailmanlaajuiset uhat ovat heilläkin ajankohtaisia ja varteenotettavia. Raaka-aineiden ja energian hintojen nousut ovat osaltaan lisäämässä kustannuspaineita. Konepajalla työskentelee myös ulkomaista työvoimaa Itsenäisyyspäivän juhlatilaisuus, avec

6 Klubineuvottelu/Hallituksen kokous Suunniteltiin tulevan kevään ohjelmaa. Pöltsämaan projektin tilanne. Veljien aktivoiminen klubin toimintaan yms Joulun tunnelmaa Sinikellossa Perinteinen perhejoulujuhla vietettiin joululauluja laulaen, puuroa syöden ja kahvia juoden. Pukin tuomat lahjat ilahduttivat paikalla olleita kilttejä lapsia Joululoma Paras-Hanke, Martti Jalkanen Veli Martti esitteli Paras-hanketta kaupunginjohtajan näkökulmasta. Hanke on työllistänyt paljon virkamiehiä, ja ongelmakohtia on riittänyt. Valtiovallalta on tarjolla 7,6 milj.euroa porkkanarahaa Liiga-Euran Lentopallo-ottelu, Eura Virheellisten otteluaikataulujen johdosta osanottomme peliin jäi vähäiseksi Ei Kokousta Luokite-esitelmä, Petri Riento Veli Petri esitti tyylikkäästi elämänvaiheensa miten hän on päätynyt nykyiseen palomestarin tehtäväänsä. Paljon aktiivisuutta opiskella eri asioita on hänellä riittänyt. Tervetuloa klubiimme Vakuutusyhtiöfuusio, Juhani Seppälä Seppälän esitys vakuutusasioista kiinnosti paljon veljiä. Suomessa yhtiöiden liikevaihto on noin 20 miljardia euroa. Noin 20%:lla kotitalouksista ei ole kotivakuutusta. Yhteiskuntavastuu, vakuutuspetokset ja yhtiöiden erot olivat kysyttyjä aiheita JV-Betoni, Leena Vallinmäki Värikkään esityksen jälkeen tuli veljille selväksi JV-Betonin toiminta ennen ja nyt. Toiminta alkoi v Ensimmäinen Betoniasema ostettiin Ruotsista v TB-Paalu perustettiin v Yrittäjyys suvussa on elämäntapa, kiteytti Leena lopuksi.

7 Hiihtoloma Hiitoa Järilässä/Klubineuvottelu Keilailua, Eura Keilailusta kiinnostuneet veljet tutustuivat keilailun saloihin Vahdin Tapanin asiantuntevalla avustuksella. Keilojakin kaatui, ja onnistumisia koettiin Mykora, Kiukainen, Mirja Pätsi Sienenviljelyn ihmeelliseen maailmaan tutustutti meidät Mirja Pätsi. Toiminta on hyvin laboratoriomaista, sekä tarkoin valvottua. Markkinat vetävät sieniä hyvin Vuosijuhla Ravintola Stadium. Vuosijuhlan vietimme vaihteeksi oman klubin kesken. Puitteet olivat hienot, ja tunnelma sen mukainen. Illan kohokohta oli PHF-mitalin, rintamerkin ja kunniakirjan luovutus Juhani Aaltoselle, Sakari Ryypölle ja Pekka Tammelle. Pasi Puotila saa omansa myöhemmin. Se oli juhlaa se.

8 Bonk-museo ja Teatteri, Uusikaupunki. avec. Mieliinpainunut matka Uuteenkaupunkiin. Ensin syötiin hyvin, sitten tutustuttiin museoon ja lopuksi menimme teatteriin. Bonk-museo oli hyvin erikoinen ja sanoisin että hullun hauska. Se pisti miettimään asioita aivan toisesta näkökulmasta kuin on totuttu. Teatterikappale oli Heli Laaksosen takuuhauska tuote Mikroautoilua Porissa Vauhdin hurmasta nauttivat veljet olivat testaamassa taitojaan puuvillatehtaan Carting radalla. Eroja löytyi kalustosta ja kuskeista, kertoi ajanotto Porin liikennejärjestelyt, Markku Setälä Porin liikenneturvallisuusinsinööri M.Setälä alusti aiheensa yleisesti ja Porin osalta erikseen. Ongelmat Porissa ovat kokonaan toista luokkaa, kuin pienillä paikkakunnilla. Toki kaikilla on yhteinen tavoite, liikenneturvallisuuden lisääminen tie- ja katuverkolla

9 YO-kirjoitukset, Pekka Salomaa Veli Pekka esitti Yo-kirjoitusten arvosteluperusteet varsin seikkaperäisesti. Arvostelu tuntuu tasapuoliselta ja aukottomalta. Eri oppilaitosten vertailu tuntuu kiinnostavan suurta yleisöä kirjoitusten tulosten osalta Satakierto/Hallavaara Köyliö, Antero Bäcklund Käyttöpäällikkö A.Bäcklund esitteli Hallavaaran Biokaasulaitoksen toimintaa. Haju ulkona kertoi mistä on kysymys. Laitos tuottaa lämpöä ja sähköä jätteistä. Sähkön puolesta laitos on hyvinkin omavarainen, jopa yli oman tarpeen. Lämpöenergiaa myydään lähialueille. Laitos toimii taloudellisesti hyvin Ei kokousta Klubineuvottelu Ohjelmasta poiketen pidimme Sinikellossa klubineuvottelun. Porin poliisin lyhyellä varoitusajalla ilmoittama peruutus koskien Kokemäen liikenneturvallisuutta, aiheutti muutoksen Nordea Pankki, Sirpa Marjala-Korhonen Perinteiseksi muodostunut pankkivierailu sattui maailmanlaajuisen laman "aallonpohjaan." Konttorinjohtaja esitti näkemyksensä miten markkinat toimivat jatkossa, ja koska sijoittajat alkavat taas herätä. Laman esiintyminen sykleittäin on tiedossa olevaa.tarjoilu oli lamasta huolimatta hyvä Klubineuvottelu Ohjelman muutos. Veli Pekka Tammi kertoi opiskelleensa kevätkauden Porissa merenkulkuun liittyviä asioita. Keskusteltiin Rotaryklubin keskeisistä toimintaperiaatteista Tulkkilan yö tapahtuma Veljet osallistuivat perinteiseen Tulkkilan yö tapahtumaan omaan tahtiin myös päivällä Asuntomarkkinat, Pauli Marku Veli Pauli loi katsauksen asuntomarkkinoihin laajemminkin, kuin Kokemäen osalta. Hintojen huomattavaa alenemista ei ole lamasta huolimatta havaittavissa juurikaan. Asuntoja myydään lähes normaaliin tahtiin. Hintataso Kokemäellä verrattuna naapuri kaupunkeihin, onko eroa? Ei merkittävää, kertoi Pauli. Kiitos esityksestä

10 Kohti Juhannusta. Vapaamuotoista omatoimista liikuntaa Juhannusta odotellessa Vaihtokokous, Peipohja, Asemapäällikön talo Tämä vaihtokokous järjestettiin historiaa huokuvassa asemapäällikön talossa. Tunnelma oli katossa. Puheita pidettiin, ja Pasi Puotila sai oman PHF-rekvisiittansa. Pitopalvelun tarjoilut maistuivat, eikä juomakaan loppunut kesken. Vitjat siirtyivät leppeässä kesäillassa veli Matille. Kiitospuheiden jälkeen alkoi uusi Roraryvuosi. Hyvää ja antoisaa kautta Timo Mikkola Past presidentti

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Kauden kansainvälinen teema Kauden kansainvälinen teema oli Kuuntele sydäntäsi auttaaksesi muita RI presidenttinä toimi Kalyan Banerjee. Kokemäen rotaryklubilla oli

Lisätiedot

KOKEMÄEN ROTARYKLUBI TOIMINTAKERTOMUS

KOKEMÄEN ROTARYKLUBI TOIMINTAKERTOMUS KOKEMÄEN ROTARYKLUBI TOIMINTAKERTOMUS 2009 2010 Kokemäen Rotaryklubin toimintavuosi oli järjestyksessään 44. Vuoden kansainvälisenä teemana oli: Rotaryn tulevaisuus on sinun käsissäsi. Ennen toimintavuoden

Lisätiedot

Toimintakertomus Rotarykaudelta 2013-2013. Ismo Huida. Elokuu 2012 07.08.2012

Toimintakertomus Rotarykaudelta 2013-2013. Ismo Huida. Elokuu 2012 07.08.2012 Toimintakertomus Rotarykaudelta 2013-2013 Ismo Huida Elokuu 2012 07.08.2012 Varsinainen kautemme alkoi elokuussa kesäisen kauniissa maisemissa ja kesäillasa Kokemäenjoen rannassa Vesihiihtoa Järilän Kultakummussa,

Lisätiedot

Raision Rotaryklubin TOIMINTASUUNNITELMA 2011-2012. GSM 0500 540032 erkki.haavisto@utu.fi

Raision Rotaryklubin TOIMINTASUUNNITELMA 2011-2012. GSM 0500 540032 erkki.haavisto@utu.fi Raision Rotaryklubin TOIMINTASUUNNITELMA 2011-2012 4.1 Raision Rotaryklubin organisaatio 4.1.1 Hallitus Puheenjohtaja Presidentti Erkki Haavisto GSM 0500 540032 erkki.haavisto@utu.fi Jäsenet Pastpresidentti

Lisätiedot

Mehua ja keksejä tarjottiin paikkaaville rotaryvieraille.

Mehua ja keksejä tarjottiin paikkaaville rotaryvieraille. 29.6.2010 Vaihtokokous Matti Rosvall luovuttaa presidentin tehtävät Esa Aallolle ja toivottaa menestystä. Sihteeri-Pasi kertoi klubimme saaneen tunnustusta RI:n maailmanpresidentiltä, John Kennyltä. 17.7.2010

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI JÄSENTIEDOTE Heinäkuu 2014 Heinäkuun läsnäoloprosentti 69,92 03.07. Ei kokousta 10.07. Kevätkokous o Alkaneen kauden ohjelma ja talousarvio 18.07. pe Kuokkalankosken markkinoiden

Lisätiedot

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA

SAUNASEURA /5 TOIMINTAKERTOMUS Perustettu TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su KUNNIA 1/5 TAPAHTUMAT 2018 KOKOUKSET + MUITA ASIOITA - Su 18.2.2018 KUNNIAKIRJA Saunaseura SaunaMafia ry täytti 9 vuotta ja samalla luovutimme savusaunojen lämmittäjälle Atte Salolle Saunamajurin kunniakirjan

Lisätiedot

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalvelujen palveluntuottajat alkaen

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalvelujen palveluntuottajat alkaen Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalvelujen palveluntuottajat 1.8.2018 alkaen EURAJOEN TAKSIT: TAKSIYKSI 043-2161818 ja henkilöauto, TAXI MINNA HANNUKAINEN 040-6755642 TAKSI PASI

Lisätiedot

Kauniainen Grankulla Rotary Club

Kauniainen Grankulla Rotary Club Kauniainen Grankulla Rotary Club Toimintasuunnitelma Rotaryvuosi 2008-2009 Juha Pulkkinen Toteuta unelmasi Förverkliga drömmen Make Dreams Real Yleistä Toiminta jatkuu noudattaen klubissa hyviksi koettuja

Lisätiedot

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalvelujen palveluntuottajat alkaen

Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalvelujen palveluntuottajat alkaen Vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisten kuljetuspalvelujen palveluntuottajat 1.8.2018 alkaen EURAJOEN TAKSIT: TAXI MINNA HANNUKAINEN 040-6755642 TAKSI PASI FALTTU 0500-723464 SATAXI 0400-825720

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI JÄSENTIEDOTE Syyskuu 2014 Syyskuun läsnäoloprosentti 82,95 to 04.09. Klubikokous o Markku Kalliomäki, ystävyyttä yli rajojen / saksal. ystävyysklubin vierailu 02.10. to 11.09. Järjestelyt

Lisätiedot

MUNKKINIEMEN ROTARYKLUBI. JÄSENKIRJE 3 / 2010-2011 2.12.2010 Joulukuu 2010

MUNKKINIEMEN ROTARYKLUBI. JÄSENKIRJE 3 / 2010-2011 2.12.2010 Joulukuu 2010 MUNKKINIEMEN ROTARYKLUBI JÄSENKIRJE 3 / 2010-2011 2.12.2010 Joulukuu 2010 PRESIDENTIN PALSTA Hyvät veljet, Klubimme vaalikokouksessa päätettiin tulevan kauden hallituksen kokoonpano. Se on alla tarkasteltavaksenne.

Lisätiedot

SEPÄNHAAN ROTARYKLUBI, VUOSIKERTOMUS 2014-2015

SEPÄNHAAN ROTARYKLUBI, VUOSIKERTOMUS 2014-2015 6.9.2015 1/41 SEPÄNHAAN ROTARYKLUBI, VUOSIKERTOMUS 2014-2015 1. Hallitus ja komiteat (1.7.2014 30.6.2015) Presidentti 2014 2015 Leino Kimmo Tuleva presidentti 2015 2016 Kaunisto Jari Tuleva presidentti

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015 2016

Toimintasuunnitelma 2015 2016 Kemin Rotaryklubi ry Toimintasuunnitelma 2015 2016 RI:n presidentti K. R. (Ravi) Ravindran: Ole lahja maailmalle Klubin hallitus ja komiteat 2015-2016 Klubin hallitus presidentti Mikko Henriksson varapresidentti

Lisätiedot

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia.

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. LAUSEEN KIRJOITTAMINEN Peruslause aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. minä - täti - ja - setä - asua Kemi Valtakatu Minun täti ja setä asuvat

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

Laihian Rotaryklubin hallituksena ja toimihenkilöinä toimivat seuraavat henkilöt: Osmo Säntti, Olli Hietala, Varatilintarkastaja: Kari Koskenranta

Laihian Rotaryklubin hallituksena ja toimihenkilöinä toimivat seuraavat henkilöt: Osmo Säntti, Olli Hietala, Varatilintarkastaja: Kari Koskenranta 7.12.2007 / Olavi Vähämäki 1 LAIHIAN ROTARYKLUBI Vuosikertomus v. 2006-2007 Hallitus ja komiteat Laihian Rotaryklubin hallituksena ja toimihenkilöinä toimivat seuraavat henkilöt: Presidentti Past Presidentti

Lisätiedot

OTTELUT Kaukalopallo Poliisien yli 35v. SM SARJATAULUKKO LOHKO 1. Savonlinna/Mikkeli

OTTELUT Kaukalopallo Poliisien yli 35v. SM SARJATAULUKKO LOHKO 1. Savonlinna/Mikkeli 1 OTTELUT Kaukalopallo Poliisien yli 35v. SM Ottelu Päiväys Klo Kotijoukkue Vierasjoukkue LOHKO 1 1 6.2.2008 08:00 Kaarina Pori 2-2 15 6.2.2008 08:45 Vantaa Turku 3-9 9 6.2.2008 09:30 Savonlinna/Mikkeli

Lisätiedot

10.04.2012 klo 17:00

10.04.2012 klo 17:00 Rotary kokous 10.04.2012 klo 17:00 Paikka: Tiitun Liiveri -Presidentti Jussi Talvitie avasi kokouksen ja toivotti veljet tervetulleeksi kokoukseen. -Presidentti Talvitie toi terveiset ja kiitokset GSE-team

Lisätiedot

Saarijärven Lossi 74/6 vuotta

Saarijärven Lossi 74/6 vuotta Saarijärven Lossi 74/6 vuotta 25.3.2017 Saarijärven Lossi juhli syntymäpäiväänsä ravintola White Ladyssa Helsingissä lauantaina 25.3. 2017 aiheenaan edesmennyt näyttelijä Tarmo Manni. Seuraavat henkilöt

Lisätiedot

ASIKKALAN ROTARYKLUBI RY

ASIKKALAN ROTARYKLUBI RY ASIKKALAN ROTARYKLUBI RY Toimintakertomus 2012 2013 JÄSENISTÖ Asikkalan Rotaryklubissa oli toimintavuoden alussa aktiivijäseniä 37 ja kunniajäseniä 5 eli yhteensä 42 veljeä. Klubin jäsenmäärä pysyi kuluneena

Lisätiedot

24.8.2011. Jurvan Rotaryklubi. Säläishallilla

24.8.2011. Jurvan Rotaryklubi. Säläishallilla 24.8.2011 Jurvan Rotaryklubi Säläishallilla YHTEIS Klubin sija Klubin tulos 1 Jurva 32,00 2 Kurikka 25,00 3 Jalasjärvi 23,00 4 Kauhajoki 17,00 5 Ilmajoki 16,00 6 Aro 13,00 sija nimi Saapas Tikka Rengas

Lisätiedot

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry

KoLVI Kouvolan LVI-yhdistys, KoLVI ry Syyskokouksen pöytäkirja, verkkoversio 1. (3) SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS 2015 Aika: 11.11.2015 klo 17.30 Paikka: Ravintola Nevillen Kammari, Kouvola Läsnä: 15 jäsentä 1. Kokouksen avaus KoLVIn puheenjohtaja

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2012. www.saunamafia.fi Perustettu 18.2.2009 TAPAHTUMAT 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2012. www.saunamafia.fi Perustettu 18.2.2009 TAPAHTUMAT 2012 SAUNASEURA 21.12.2012 1/5 KOKOUKSET TAPAHTUMAT 2012 Ti 29.5. klo 17:00 HALLITUKSEN I KOKOUS Kuusijärven kokoustalo Konkelossa. Kokous sujui aivan mukavissa merkeissä ja asiat sekä suunnitelmat tulivat

Lisätiedot

KLUUVIN ROTARYKLUBI Toimintakertomus 2008-2009 GLOETS ROTARYKLUBB

KLUUVIN ROTARYKLUBI Toimintakertomus 2008-2009 GLOETS ROTARYKLUBB KLUUVIN ROTARYKLUBI Toimintakertomus 2008-2009 GLOETS ROTARYKLUBB Helsinki Heinäkuu 2009 RI:n Presidentti Don Kurn Lee Governor Heimo Nummela 1 Hallitus Past presidentti Martti Marvola Presidentti Georg-Olof

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 14. 15.2.1970 LAHDESSA Lahden Kaleva 48 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Mauri Saarivaino Iisalmen Työväen Urheilijat 2. Hannu Miettinen Kuopion Riento 2. Jorma Pikkujämsä

Lisätiedot

KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2013-2014

KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2013-2014 Suunnitelma 1 (5) KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2013-2014 1 Sisältö Klubijohtosuunnitelman 2013-2014 sisältö: Klubin säännöt Klubin strategiset tavoitteet Klubin vuosikello (Liite 1) Klubin toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Äänestys 17. Esitys kaupunginhallitus = Jaa Karnisto-Toivonen Saija, nykyinen malli = EI. (n) (%) 32 62,7% JAA 18 35,3% EI 0 0% TYHJÄÄ 1 2% POISSA

Äänestys 17. Esitys kaupunginhallitus = Jaa Karnisto-Toivonen Saija, nykyinen malli = EI. (n) (%) 32 62,7% JAA 18 35,3% EI 0 0% TYHJÄÄ 1 2% POISSA Salon kaupunginvaltuusto Dnro 117/12.06/2016 7.3.2016 Äänestysluettelot 17, varhaiskasvatuslain muutokset 1.8.2016 Äänestys 17 Esitys kaupunginhallitus = Jaa Karnisto-Toivonen Saija, nykyinen malli = (n)

Lisätiedot

Jäsenyyskomitean mietteitä

Jäsenyyskomitean mietteitä Jäsenyyskomitean mietteitä Kari Koski, Presidentti 2016-2017, 2017-2018 Turku Samppalinnan Rotaryklubi ry Piirin jäsenyyskomitean pj 2017-2018 JÄSENYYSKOMITEA 2017-2018 PP Kari Koski, Turku Samppalinna

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 Sukuseuran toiminnan tarkoitus ja toiminta Saarelaisten Sukuseuran toiminnan tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, vaalia suvun perinteitä ja edistää

Lisätiedot

Munamarkkina hirvenjuoksut ja -kävelyt 2018

Munamarkkina hirvenjuoksut ja -kävelyt 2018 Munamarkkina hirvenjuoksut ja -kävelyt 2018 Laitila, 16.06.2018 Yksilökilpailut Kävely Hirvikävely (sarjassa on 4 arviota, ei aikapisteitä) 1. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet Rouhiainen Hannu

Lisätiedot

Pietari Brahen Rotaryklubi. Viikkokokous 22.11.2011

Pietari Brahen Rotaryklubi. Viikkokokous 22.11.2011 Pietari Brahen Rotaryklubi Viikkokokous 22.11.2011 Rotaryvisailu Ensimmäisen kokouksen kutsui koolle Paul Harris. Mikä oli hänen ammattinsa? Mitä ammatteja muut perustajajäsenet edustivat? Lakimies Hiilikauppias

Lisätiedot

OULULAISET VENÄJÄN REISSULLA

OULULAISET VENÄJÄN REISSULLA OULULAISET VENÄJÄN REISSULLA Oulunseudun metsätilanomistajien perinteinen kesäretki suuntautui tänä vuonna Venäjän Karjalaan. Oululaisittain sanottuna onnikallinen (bussilastillinen) jäseniä suuntasi kesäkuun

Lisätiedot

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 7/2016 Kokouskutsu/esityslista 1 (9) Sote-Satakunnan ohjausryhmän kokous nro 7/2016 Aika 12.9.2016 kello 09:00 Paikka Läsnäolijat Harjavalta-sali, Myllykatu 3 A, Harjavalta Euran kunta Eurajoen kunta Harjavallan

Lisätiedot

M35. Poliisien SM suunnistuskilpailut Raaseporissa. Lähtöluettelo. N:ro Lähtöaika Kilpailija Emit: Poliisilaitos:

M35. Poliisien SM suunnistuskilpailut Raaseporissa. Lähtöluettelo. N:ro Lähtöaika Kilpailija Emit: Poliisilaitos: Poliisien SM suunnistuskilpailut 22.8.2013 Raaseporissa Lähtöluettelo N:ro Lähtöaika Kilpailija Emit: Poliisilaitos: M 61 10:30 Risto Vesaluoma 97688 Jokilaaksojen poliisilaitos 62 10:32 Janne Vasenius

Lisätiedot

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo, Näkkimistötie 1, Vuohijärvi

Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo, Näkkimistötie 1, Vuohijärvi Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 2/2016 14 Vapaa-ajan asukastoimikunta 13.05.2016 Aika 13.05.2016 klo 16:00-18:45 Paikka Läsnä Vuohijärven luonto- ja kulttuuritalo, Näkkimistötie 1, 47900 Vuohijärvi Luettelon

Lisätiedot

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008

Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston toimintakertomus vuodelta 2008 YLEISTÄ Vuosi 2008 oli Tuusulan Metallityöväen ammattiosaston 32. toimintavuosi. Ammattiosastomme toiminta on ollut jälleen kuluneena

Lisätiedot

MTK Maaseutunuor ten SPORTTI STARTTI

MTK Maaseutunuor ten SPORTTI STARTTI MTK Maaseutunuor ten SPORTTI STARTTI HOTELLI HIMOS JÄMSÄ 17.-19.3.2011 MTK Maaseutunuor ten SPORTTI STARTTI HOTELLI HIMOS JÄMSÄ 17.-19.3.2011 Maaseutunuorten Sportti Startti on valtakunnallinen tapahtuma.

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. Kaijansinkko Leena. Nousiainen Satu Papinniemi Markku Pulkkinen Tiina Räsänen Erkki Seppälä Tarja

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. Kaijansinkko Leena. Nousiainen Satu Papinniemi Markku Pulkkinen Tiina Räsänen Erkki Seppälä Tarja LAPPEENRANNAN TOIMITILAT OY KOKOUSTIEDOT PÖYTÄKIRJA NRO 5/2018 1 Aika Torstai klo 17:00 19:53 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen OSALLISTUJAT Iitiä Markus Ruokoniemi Kimmo Arminen

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEJORY, 22.2.2016 16:00, Esityslista 1

SISÄLLYSLUETTELO. SOTEJORY, 22.2.2016 16:00, Esityslista 1 i SISÄLLYSLUETTELO SOTEJORY, 22.2.2016 16:00, Esityslista 1-2 Läsnäolijat... 1 1 Kokouksen avaus... 2 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus... 3 3 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen... 4 4 Johtoryhmän

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 1/8 KIRJASTO- JA KULTTUURILAUTAKUNTA. Petri Ahola. Pentti Haaranoja Pentti Pihlajaviita Mirja Peräsaari

KARIJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 1/8 KIRJASTO- JA KULTTUURILAUTAKUNTA. Petri Ahola. Pentti Haaranoja Pentti Pihlajaviita Mirja Peräsaari KARIJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2017 1/8 KOKOUSAIKA Maanantai 22.05.2017 klo 18:00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kirjasto SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Petri Ahola,

Lisätiedot

Harvennus- ja päätehakkuut

Harvennus- ja päätehakkuut EURA HAKKUUTÖITÄ TARJOAVAT TOIMIJAT Harvennus- ja päätehakkuut KuMeKo Forest Oy Juho Savolainen 0405537387 juho.savolainen@kumeko.fi kumeko.fi Koneurakointi Järri Oy Hannu Järri 0400531984 hannu.jarri@koneurakointijarri.fi

Lisätiedot

KEVÄT 2011 KOKOUKSET MAANANTAISIN KLO 17.00 SCANDIC PLAZA

KEVÄT 2011 KOKOUKSET MAANANTAISIN KLO 17.00 SCANDIC PLAZA KEVÄT 2011 KOKOUKSET MAANANTAISIN KLO 17.00 SCANDIC PLAZA TURKU ABOA NOVA on nuorekas klubi, johon tällä hetkellä kuuluu kolmisenkymmentä jäsentä. Klubiin kuuluu sekä miehiä että naisia, valtaosa aktiivisessa

Lisätiedot

Nimi Seura Ikäl. Tulos Ratko

Nimi Seura Ikäl. Tulos Ratko 1/13 Suomen ampumaurheiluliiton SM kilpailut Liikkuvan maali 50 m ja 100 m Ikämiehet ja, - naiset Sipoossa 10.-12.8.2018 Tulokset Hirvi 40 kertalaukaus Nimi Seura Ikäl. Tulos Ratko 1 Jetsonen Markku KAMS

Lisätiedot

AUTOJOUKKOJEN OULUN KILTA RY

AUTOJOUKKOJEN OULUN KILTA RY 1 AUTOJOUKKOJEN OULUN KILTA RY 22.2.2012 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2011 1. JOHDANTO Vuosi 2011 oli Killan 46. toimintavuosi. Killan toiminta on tapahtunut vahvistettujen sääntöjen puitteissa, joista tärkeimpänä

Lisätiedot

Maaseutuasiakas vastaava-hanke (Masva-hanke) Maaseutuyritykset tutuksi! tapahtumien raportti

Maaseutuasiakas vastaava-hanke (Masva-hanke) Maaseutuyritykset tutuksi! tapahtumien raportti Maaseutuasiakas vastaava-hanke (Masva-hanke) Maaseutuyritykset tutuksi! tapahtumien raportti Maaseutuyritykset tutuksi-kiertue Kalajoen kaupungin hallinnoima Masva-hanke järjesti marraskuun aikana viiden

Lisätiedot

Eläkeliiton SM Ikaalinen 2016 Eräluettelot

Eläkeliiton SM Ikaalinen 2016 Eräluettelot Eläkeliiton SM Ikaalinen 2016 Eräluettelot METSÄSTYSHIRVI Erä 1 klo 1030 Sarja M60/50 1. Vahala Matti M50 Kymenlaakso 2. Väistö Martti Pohjois-Karjala 3. Havukainen Pekka Pohjois-Karjala 4. Hollmen Ilkka

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma Toimintasuunnitelma 2017 2018 Klubin hallitus ja komiteat 2017-2018 Klubin hallitus presidentti varapresidentti past presidentti tuleva presidentti 1. sihteeri 2. sihteeri rahastonhoitaja nuorisovaihtoasiamies

Lisätiedot

SVA Riistamaali mestaruuskilpailu Sipoo Hirvi Kertalaukaus Y45 joukkue

SVA Riistamaali mestaruuskilpailu Sipoo Hirvi Kertalaukaus Y45 joukkue Hirvi Kertalaukaus Y45 joukkue 1. Suoranta Matti K-64 Y50 188 543 Pyyhtiä Jarmo K-64 Y50 187 Toukola Pekka K-64 Y55 168 2. Kastepohja Seppo PHA Y60 182 524 Kohijoki Ossi PHA Y60 166 Jokela Jukka-PekP-HA

Lisätiedot

Turun Seudun Wanhat Toverit

Turun Seudun Wanhat Toverit Turun Seudun Wanhat Toverit TOIMINTAKERTOMUS 2012 Kerho kokoontumiset: > Aika: 9.1.2012. - V-S:n Sos.dem.piirin puheenjohtaja Juuso Alatalo - Piirin ajankohtaisista asioista, uuden puheenjohtajan ajatuksia

Lisätiedot

Pentti O. Pohjola. Luottamus-ja työsuojeluasiamiesten virkistyspäivä 16.5.2008 Power Park, Alahärmä

Pentti O. Pohjola. Luottamus-ja työsuojeluasiamiesten virkistyspäivä 16.5.2008 Power Park, Alahärmä Pentti O. Pohjola Luottamus-ja työsuojeluasiamiesten virkistyspäivä 16.5.2008 Power Park, Alahärmä Luottamushenkilöt virkistäytymässä Power Parkissa Ammattiosasto vei luottamushenkilöt tänä vuonna virkistäytymään

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Lappeenranta-Saimaa Rotaryklubin toimintasuunnitelma kaudelle

Lappeenranta-Saimaa Rotaryklubin toimintasuunnitelma kaudelle Lappeenranta-Saimaa Rotaryklubin toimintasuunnitelma kaudelle 2019-2020 Lappeenranta-Saimaa Rotaryklubi Yhteystiedot Lappeenrannan Upseerikerho Upseeritie 2 53850 Lappeenranta Rotaryklubi Lappeenranta

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2007 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2007 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 165. Uusia jäseniä siis saatu seuralle 34 henkilöä. Jäsenmäärän suuri kasvu on seurausta monipuolisesta

Lisätiedot

Muistio E-P Senioripoliisien helmikuun tapaamisesta Kauhavan Lentosotakoululla alkaen klo 10.00

Muistio E-P Senioripoliisien helmikuun tapaamisesta Kauhavan Lentosotakoululla alkaen klo 10.00 Muistio E-P Senioripoliisien helmikuun tapaamisesta Kauhavan Lentosotakoululla 16.2.2010 alkaen klo 10.00 Erittäin sumuisena helmikuun kolmannen tiistain aamupäivänä ajeli runsaslukuinen senioripoliisijoukko

Lisätiedot

JALOSTAMO VIERAILU BRATISLAVAAN 21.4 24.4

JALOSTAMO VIERAILU BRATISLAVAAN 21.4 24.4 JALOSTAMO VIERAILU BRATISLAVAAN 21.4 24.4 Olimme saaneet kutsun entiseltä Porvoon jalostamon johtajalta Miika Eerolalta mahdollisuuden tutustua MOL öljy yhtiön bratislavalaiseen jalostamoon.eerola oli

Lisätiedot

Wanha Karhunmäki. No terve! Aikahan on se vakiotiistai, 15.5. klo 11.00. Paikka Wanha Karhunmäki Lapualla, osoite Karhunmäentie 923.

Wanha Karhunmäki. No terve! Aikahan on se vakiotiistai, 15.5. klo 11.00. Paikka Wanha Karhunmäki Lapualla, osoite Karhunmäentie 923. Wanha Karhunmäki No terve! Aikahan on se vakiotiistai, 15.5. klo 11.00. Paikka Wanha Karhunmäki Lapualla, osoite Karhunmäentie 923. Netistäkin Wanha Karhunmäki sivut löytää, ja siellä on ajo-ohjekin. Ohjelma

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 19.02.2004 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Kulunut vuosi oli kiltamme 39. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

JÄSENKYSELY 2010. Jokaiseen pääkohtaan voit vapaasti lisätä täsmentävän kannanottosi.

JÄSENKYSELY 2010. Jokaiseen pääkohtaan voit vapaasti lisätä täsmentävän kannanottosi. 1/6 Rotarypiiri 1390 JÄSENKYSELY 2010 Tämä on rotarypiirin 1390 kaikkien rotaryklubien jäsenille suunnattu kysely, jonka tavoitteena on kartoittaa suhtautumista rotariuteen yleensä sekä oman klubin toimintaan.

Lisätiedot

Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje on ilmestynyt

Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje on ilmestynyt 1 Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje 11.11.2016 on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html Kokouksessa mm. vahvistetaan tulo ja menoarvio sekä päätetään liittymismaksun ja jäsenmaksun suuruudesta

Lisätiedot

SYKSY 2011 KOKOUKSET MAANANTAISIN KLO 17.00 SCANDIC PLAZA

SYKSY 2011 KOKOUKSET MAANANTAISIN KLO 17.00 SCANDIC PLAZA SYKSY 2011 KOKOUKSET MAANANTAISIN KLO 17.00 SCANDIC PLAZA TURKU ABOA NOVA on nuorekas klubi, johon tällä hetkellä kuuluu kolmisenkymmentä jäsentä. Klubiin kuuluu sekä miehiä että naisia, valtaosa aktiivisessa

Lisätiedot

1 / 3. KLUBIJOHTOSUUNNITELMA Karhunpään rotaryklubi

1 / 3. KLUBIJOHTOSUUNNITELMA Karhunpään rotaryklubi KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2011 2012 Karhunpään rotaryklubi 1. Sisältö Klubijohtosuunnitelma 2011 2012 sisältää seuraavat osiot: Klubin säännöt Klubin vuosikello (Liite 1) Klubin strategiset tavoitteet 2011

Lisätiedot

Hirvenhiihdon ISM-kilpailut 2016

Hirvenhiihdon ISM-kilpailut 2016 Hirvenhiihdon ISM-kilpailut 2016 Ilomantsi, 14.02.2016 Yksilökilpailut M 1. Lemmetty Timo 6 PS 275 (29:07) 296 (0m/-2m) 528 (88) 1099 2. Varis Jukka 8 PK 266 (30:35) 276 (+7m/+5m) 546 (91) 1088 3. Seppä

Lisätiedot

Oppaamme ollessamme kohua aiheuttaneen patsaan luona. Pronssisoturi

Oppaamme ollessamme kohua aiheuttaneen patsaan luona. Pronssisoturi EP Senioripoliisit Kevätmatka 2017 Tämän matkan valmistelu alkoi jo kuukausia ennen sen toteutumista taustoittamalla matkakohteita ja nyt päädyttiin perinteisesti Viroon ja siihen, että olemme koko ajan

Lisätiedot

PANK ry:n toimielimet 2016

PANK ry:n toimielimet 2016 PANK ry:n toimielimet 2016 HALLITUS Ville Alatyppö ville.alatyppo@hel.fi Kuntaliitto/Helsingin kaupunki, pj. Lars Forstén lars.forsten@lemminkainen.com INFRA ry/asfalttijaosto/lemminkäinen Infra Oy, vpj

Lisätiedot

Suomen Rotary 2012. NUORISO ON YHTEISKUNNAN TÄRKEIN VOIMAVARA - Rotary Youth Leadership Awards

Suomen Rotary 2012. NUORISO ON YHTEISKUNNAN TÄRKEIN VOIMAVARA - Rotary Youth Leadership Awards Suomen Rotary 2012 NUORISO ON YHTEISKUNNAN TÄRKEIN VOIMAVARA - Rotary Youth Leadership Awards RYLA palvelee nuorten kasvua RYLA on Rotaryn toimintamuoto jo yli 40 v. ajan Jokaisen rotarin tulee osallistua

Lisätiedot

Lisätään jäsenten määrää rekrytoimalla erityisesti niiltä ammattialoilta joista puuttuu edustus klubissa.

Lisätään jäsenten määrää rekrytoimalla erityisesti niiltä ammattialoilta joista puuttuu edustus klubissa. MYNÄMÄEN ROTARYKLUBI KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2014-2015 Sisältö Service above self Palvelu itsekkyyden edelle Klubin säännöt Klubin vuosikello (liite 1) Klubin strategiset tavoitteet 2014-2017 Klubin toimintasuunnitelma

Lisätiedot

MYNÄMÄEN ROTARYKLUBI TEEMA Palveluprojektit- ja nuorisovaihtokomitean suunnitelma

MYNÄMÄEN ROTARYKLUBI TEEMA Palveluprojektit- ja nuorisovaihtokomitean suunnitelma MYNÄMÄEN ROTARYKLUBI TEEMA 2016-2017 KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2016-2017 ROTARY PALVELEE IHMISKUNTAA - ROTARY SERVING HUMANITY KLUBIN KEVÄTKOKOUS 17.5.2016 Sisältö Klubin säännöt Klubin strategiset tavoitteet

Lisätiedot

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ

LIONS CLUB HELSINKI/KÄPYLÄ LIONS CLUB 10.10.2005 HELSINKI/KÄPYLÄ TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAVUODELTA 1.7.2004-30.6.2005 1. YLEISTÄ Klubin 48. toimintavuosi toteutettiin perinteisiä muotoja noudattaen. Aktiviteetit olivat pääosin samat

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry ALUSTAVA TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2006

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry ALUSTAVA TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2006 Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry ALUSTAVA TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2006 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2006 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 131. Uusia jäseniä siis saatu seuralle 10 henkilöä. HALLITUS

Lisätiedot

6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet

6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet 6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet 1. Reino Salimäki Kuortaneen Kunto 2. Veikko Järvelä TUL / Haukiputaan Heitto 3. Kaarlo Nykänen TUL / Koiton Riento 1. Raimo Taskinen TUL / Kemin Into 2. Jorma Virolainen

Lisätiedot

Äänekosken Rotaryklubin vuosikymmenet 1947 2007 (2017)

Äänekosken Rotaryklubin vuosikymmenet 1947 2007 (2017) Äänekosken Rotaryklubin vuosikymmenet 1947 2007 (2017) Rotary tänään jäseniä 1.22 milj./ 34 000 klubissa mukana 200 maassa ja maantieteellisellä alueella palvelee, auttaa ja kehittää jäsenistöään noudattaa

Lisätiedot

2014 LC TORNIO PUDAS UUTISIA TAMMIKUU. Tammi TIETÄMÄT 6

2014 LC TORNIO PUDAS UUTISIA TAMMIKUU. Tammi TIETÄMÄT 6 2014 LC TORNIO PUDAS UUTISIA 31.1.2014 TAMMIKUU Tammi TIETÄMÄT 6 Tammikuun TIETÄMÄT aloittaa kevätkauden klubimme tekemien yritysvierailujen merkeissä. Ensimmäisenä tutustumiskäynti tehtiin Keminmaalle

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.

Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012. Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17. Kainuun Korhosten sukuseura ry Jäsenkirje 28.06.2012 Tervetuloa Kainuun Korhosten sukuseura ry vuosikokoukseen 29.7. 2012 klo 15.00 17.00 Paikka: Hotel Kalevala Väinämöinen 9 88900 Kuhmo Ohjelma: Kainuun

Lisätiedot

Kunnanhallitukselle on tullut julkiselta kaupanvahvistajalta ilmoitukset seuraavista kiinteistökaupoista:

Kunnanhallitukselle on tullut julkiselta kaupanvahvistajalta ilmoitukset seuraavista kiinteistökaupoista: Kunnanhallitus 186 04.08.2014 Etuosto-oikeus kiinteistökaupoissa 2288/44.441/2010 KHALL 186 Kunnanhallitukselle on tullut julkiselta kaupanvahvistajalta ilmoitukset seuraavista kiinteistökaupoista: Kiinteistö:

Lisätiedot

ROTARYVUODEN SUNNITTELU. Päivämäärä: 17.03.2012

ROTARYVUODEN SUNNITTELU. Päivämäärä: 17.03.2012 ROTARYVUODEN SUNNITTELU Esittäjä: OLAVI MIETTINEN Päivämäärä: 17.03.2012 Esityksen tavoite: Tulevat presidentit, -sihteerit ja komiteat Innostaa sekä lisätä valmiuksia: Suunnitella klubin hallinto ja toiminta

Lisätiedot

Ole lahja maailmalle

Ole lahja maailmalle Ole lahja maailmalle PORI KARHUNPÄÄN ROTARYKLUBI TOIMINTAKERTOMUS TOIMINTAKAUDELTA 2015-2016 Yleistä Pori Karhunpään rotaryklubi kokoontui rotarivuoden 2015-2016 aikana 43 kertaa. Kokoukset pidettiin pääsääntöisesti

Lisätiedot

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry

Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry Riihimäen Rakennusmestarit ja insinöörit AMK ry 71 vuotta 15.12.2011 www.rkl.fi 1(4) 29.08.2011 Jäsentiedote 3 / 2011 Syksyn 2011 toiminta Kuukausikokoukset ja vuosikokous on keskiviikkoisin Scandic Hotels,

Lisätiedot

Maaliskuun tapaaminen 2018

Maaliskuun tapaaminen 2018 Maaliskuun tapaaminen 2018 Maaliskuun tapaamiseen Laihin Hulmille Kapteenintalolle kokoontui 43 senioria pikku pakkasessa ja purevassa tuulen hengessä. Vai pitäisikö korjata, 42 senioria ja harjoittelijana

Lisätiedot

ROTARYKLUBIN PRESIDENTIN TEHTÄVÄT

ROTARYKLUBIN PRESIDENTIN TEHTÄVÄT ROTARYKLUBIN PRESIDENTIN TEHTÄVÄT Esittäjä DG Timo Hänninen Päivämäärä 19.03.2011 Klubin presidentin opaskirja Tämä diasarja perustuu Rotaryklubin presidentin opaskirjaan 222-FI (111), jossa on lähtökohtana

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN ROTARYKLUBI

UUDENKAUPUNGIN ROTARYKLUBI UUDENKAUPUNGIN ROTARYKLUBI KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2015 2016 Uudenkaupungin Rotaryklubi kokoontuu joka arkitorstaina Hotelli Aquariuksessa klo 12.00 1 / 5 KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2015-2016 Uudenkaupungin Rotaryklubi

Lisätiedot

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,?

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,? TamRU:n hallitukset Kuvia hallituksista vuodesta 1959 vuoteen 2014. Tietoja lisätään, kun saadaan. Hallitus 1959 J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?,

Lisätiedot

Näin me sen teimme. RYLA-koulutus Urpilan kartanossa

Näin me sen teimme. RYLA-koulutus Urpilan kartanossa Näin me sen teimme RYLA-koulutus Urpilan kartanossa Ylivieskan Rotary klubi Ylivieskan Jokivarsi Rotary klubi Haapaveden Rotary klubi Oulaisten Rotary klubi 22.3.2014 MARTTI MATIKAINEN 1 OHJELMA RYLA-JOHTAMISSEMINAARI

Lisätiedot

Uutta virtaa rotarytoimintaan RLI-valmennus. Juha Risteli, DG Leila Risteli, PDG, DRFCC

Uutta virtaa rotarytoimintaan RLI-valmennus. Juha Risteli, DG Leila Risteli, PDG, DRFCC Uutta virtaa rotarytoimintaan RLI-valmennus Juha Risteli, DG Leila Risteli, PDG, DRFCC Mitä Rotary on? Mitä Rotary tekee? Miten saamme klubimme toimimaan hyvin? Miten kehitymme? Vastaamalla näihin kysymyksiin

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

Palveluprojektit- ja nuorisovaihtokomitean suunnitelma

Palveluprojektit- ja nuorisovaihtokomitean suunnitelma MYNÄMÄEN ROTARYKLUBI KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2015-2016 Service above self Palvelu itsekkyyden edelle Ole lahja maailmalle Be a gift to the world KLUBIN KEVÄTKOKOUS 28.4.2015 Sisältö Klubin säännöt Klubin

Lisätiedot

RI Oulun Tulli ohjelma 2007-2008

RI Oulun Tulli ohjelma 2007-2008 2.7.2007 1. peruttu kokous 9.7.2007 Hallituksen kokous 16.30 Pohjois-Suomen Messut RY, Ojakatu 2 12.7.2007 Kesäteatteri Hupisaari "Raksilan iloiset rouvat" 19.00 19.7.2007 16.30, kauden 2007-2008 toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu 2011

Lounais-Suomen aluemestaruuskilpailu 2011 Säkylä 03. - 17:04:04 25m Pienoispistooli 20 ls, sarja 12T 1. Tuomas Lammintausta KaA 91 97 188 188 2. Casper Corell KaA 90 86 176 176 25m Pienoispistooli 10 ls, sarja N 1. Ritva Lapinniemi SA 566 566

Lisätiedot

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry

Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry Salon Seudun Suomi-Viro Seura ry TOIMINTAKERTOMUS 01.01-31.12.2005 JÄSENET Yhdistyksellä oli vuonna 2005 jäsenmaksun maksaneita jäseniä 121. HALLITUS Alho Maritta Lehtonen Erkki Malin Arvo Mäntylä Taimi

Lisätiedot

TULEVIEN PRESIDENTTIEN VALMENNUS KAUDELLE 2015-2016. Hyviä käytäntöjä, kyselyn tulokset

TULEVIEN PRESIDENTTIEN VALMENNUS KAUDELLE 2015-2016. Hyviä käytäntöjä, kyselyn tulokset TULEVIEN PRESIDENTTIEN VALMENNUS KAUDELLE 2015-2016 Hyviä käytäntöjä, kyselyn tulokset Pressan kestokansio, myös sähköisenä Puolisot mukana toiminnassa Klubin viihtyvyys / iloinen tekemisen meininki Kokoukset

Lisätiedot

Luokka: Vakio(Yhdistetty) Lopputulokset. Noormarkun-Ahlaisten Reserviläiset ry. Tulostettu: sunnuntai Sijoitus Kilpailu %

Luokka: Vakio(Yhdistetty) Lopputulokset. Noormarkun-Ahlaisten Reserviläiset ry. Tulostettu: sunnuntai Sijoitus Kilpailu % Luokka: (Yhdistetty) Tulostettu: sunnuntai 18.6.2017 16.23.11 Sijoitus Kilpailu Kokonaispisteet Nro Kilpailija Yhdistys Luokka JoukkueID 1 100,0000 429,9824 21 Ilén Eero-Pekka Tukores 2 91,8344 394,8719

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

LIPUNNOSTO TÄYTTI PAVILJONGIN

LIPUNNOSTO TÄYTTI PAVILJONGIN LIPUNNOSTO TÄYTTI PAVILJONGIN Uusiutunut lipunnostotilaisuus täytti Pietarinkarin paviljongin ääriään myöten äitienpäivää edeltäneenä lauantaina. - Väkimäärä yllätti järjestäjät! totesi kommodori Timo

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

XXXXIII AVOIMET LUHANGAN KISAT

XXXXIII AVOIMET LUHANGAN KISAT Olympiapistooli x0ls perjantaina 4.7.07 Erä klo :00 M 75 Risto Marjanen KSA M 75 Harri Hentula MA M 75 Seppo Aalto HyMAS 4 M 50 Sami Salo HyMAS 5 M 70 Jorma Åsbacka MA Erä klo :0 M 50 Hannu Räsänen KSA

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi

TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS Siilinjärvi TOIMINTAKERTOMUS 1 TOIMINTAKERTOMUS 2016 71800 Siilinjärvi siilinjarvenyrittajat@gmail.com 2 TOIMINTAKERTOMUS SISÄLLYS TOIMINTAKERTOMUS... 3 1. PERINTEISTÄ JA LIIKUNNALLISTA TOIMINTAA VUONNA 2016... 3

Lisätiedot

Kemin rotaryklubi ry Toimintasuunnitelma RI:n presidentti John F. Germ; Rotary palvelee yhteiskuntaa

Kemin rotaryklubi ry Toimintasuunnitelma RI:n presidentti John F. Germ; Rotary palvelee yhteiskuntaa Kemin rotaryklubi ry Toimintasuunnitelma 2016 2017 RI:n presidentti John F. Germ; Rotary palvelee yhteiskuntaa Klubin hallitus ja komiteat 2016 20177 Klubin hallitus presidentti Leena Jokinen varapresidentti

Lisätiedot