TURUN SLALOMSEURA ry - TOIMINTAKERTOMUS

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TURUN SLALOMSEURA ry - TOIMINTAKERTOMUS"

Transkriptio

1 TURUN SLALOMSEURA ry - TOIMINTAKERTOMUS SEURAN TARKOITUS Seuran tarkoituksena on edistää alppiurheilua ja siihen verrattavia urheilulajeja. Tarkoitustaan seura toteuttaa tarjoamalla jäsenilleen harraste- ja kilpaurheilutoimintaa, koulutustoimintaa, nuorisotoimintaa, valmennus- ja harjoitustoimintaa, kilpailutoimintaa, valistus- ja kasvatustoimintaa sekä tiedotus- ja suhdetoimintaa. Seura ylläpitää Hirvensalon hiihtokeskusta ja huolehtii suorituspaikkojen ja laitteiden kunnosta ja keskuksen toiminnasta. Seura voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja sekä omistaa toimintaansa varten kiinteää ja irtainta omaisuutta. Seura voi hankkia varoja toimintansa tukemiseksi järjestäen keräyksiä ja arpajaisia sekä voi harjoittaa sellaista elinkeinoa tai ansiotoimintaa, joka välittömästi liittyy sen tarkoituksen toteuttamiseen taikka jota on pidettävä taloudellisesti vähäarvoisena. Seura voi osallistua valtakunnallisten keskusjärjestöjen ja lajiliittojen toimintaan sekä olla näiden jäsen. YLEISTÄ TuSlan hallitus kokoontui toimintavuoden aikana xx kertaa, joista on pöytäkirjat. Lisäksi kauden aikana oli useita työkokouksia vaihtelevalla kokoonpanolla. Hallituksen kutsusta pidettiin ylimääräinen seurakokous , jossa Sari Fahlbomin seuraajaksi valittiin Ari Itälä. Hallituksen puheenjohtajana toimi Jari Lehtinen ja varapuheenjohtajana Jerker Brandt. Hallituksen muut jäsenet: Ari Itälä (sihteeri), Tommi Lundberg (varainhoitaja) Sampo Neste (Alppiurheilu), Jukka Ellonen (henkilöstöhallinta/freestyle) ja Kimmo Kuokkanen (rinnetekniikka). Pasi Michael ja Sari Fahlbom jatkoivat hiihtokoulun kehittämistä osaksi TuSlan valmennustoimintaa aloittelijoille. Hallitustyön lisäksi Jari Lehtinen toimi operatiivisena toimijana hiihtokeskuksessa korvausta vastaan. (Tämä järjestely hyväksytettiin hallituksen pitämässä infotilaisuudessa ). Koko hallintokauden tärkein tehtävä oli edelleen kulukuri ja sopeuttamismallin toteutus, joka koski hiihtokeskuksen toimintaa. Turun kaupungin liikuntapalvelukeskuksen kanssa jatkettiin tulevaisuuden toimintamallin työstämistä. Siinä oli meiltä työryhmänä Brandt, Lundberg ja Lehtinen. Tämän tuloksena hiihtokeskusalueen rakennukset siirtyivät uuden sopimuksen piiriin, jossa kiinteistöjen huoltovastuu siirtyi kaupungille (Arkea - Vapaa-aikatoimiala, liikuntapalvelut). Uusi sopimus maa-alueen ja rakennusten käyttöoikeudesta on voimassa Urheilu- ja valmennustoiminta toteutettiin suunnitellun mukaisesti.

2 Kausi avattiin kotirinteessä ja päätettiin Turun Avoimiin Aukiolopäiviä kertyi 94 ja rekisteröityjä hissinousuja (luvussa ei ole mukana hiihtokoulun eikä Iloski:n portinohituksia). Ilmainen lastenhissi ja pulkkamäki olivat jälleen ahkerassa käytössä. Alppihiihdon lajivalmennuksen ja sen puitteiden määrätietoinen kehittäminen ovat edesauttaneet urheilijoita saavuttamaan kilpailulliset tavoitteensa. Keskeisin voima on osaavien vapaaehtoisten tekemä seuratyö kaikilla tasoilla ja kaikissa tehtävissä Brio -naperopujottelusta hallitustyöskentelyyn. Urheilullisesti ja valmennuksellisesti kausi vietiin läpi suunnitellusti. TuSlan urheilijat edustivat runsaslukuisesti seuraamme kotimaisilla kilparinteillä ja seuramme urheilijat Jenny Vuori, Silja Koskinen, Vilma Warpenius ja Felix Maksimow edustivat TuSlaa ja Suomea kansainvälisesti. TIEDOTUS JA VIESTINTÄ Seuran sisäinen tiedotus teknisesti oli Jari Lehtisen vastuulla. Ulkoinen tiedottaminen ja markkinointi oli Jari Lehtisen vastuulla. Hiihtokeskuksen some-sivuja käytettiin markkinointiin ja tiedottamiseen aktiivisesti ja niiden kautta saatiin myös palautetta. Yhteistyö alueen päämedioiden kanssa on sujunut ilman ongelmia. Turun Sanomat, Turkulainen, Auran Aallot, Åbo Underrättelser, YLE Turku sekä YLE Åboland / Vega ovat niin ikään tehneet juttuja sekä mediatiedotteidemme pohjalta, että haastatteluilla. ALPPIURHEILU Alppiurheilun tavoitteena oli tarjota kullekin urheilijalle taito- ja tahtotasonsa mukainen harjoitusryhmä. Alppiurheilun vastuullisena vetäjänä toimi Sampo Neste. Aikuisurheilun puolella Masters-toiminta on vakiinnuttanut oman asemansa ja jatkoi kauden aikana vahvaa toimintaansa, vastuuvalmentaja Jaakko Tikan johdolla. Toimintasuunnitelman mukaista alkeisvalmennusta ja nuorten harrastevalmennusta jatkettiin TuSlan operoiman Hirvensalon hiihtokoulun sisällä koko kauden ryhmillä. Varsinaiseen valmennusryhmätoimintaan otti osaa seuraavasti: ES Cup Kisaryhmä: 23 urheilijaa, 4 valmentajaa. Audi kilparyhmä: 5 urheilijaa, 3 valmentaja. Masters ryhmien toimintaan otti osaa yhteensä 27 kausimaksulla ja 3 kertamaksulla valmennukseen osallistunutta urheilijaa sekä 4 masters-valmentajaa. Tämän lisäksi TuSlan edustajia kilpaili FIS tasolla, sekä osallistui kansainvälisiin kilpailuihin. Hirvensalon Hiihtokeskuksen rinteillä järjestettiin TuSlan omia kilpailuja. Varsinaisia kelloa vastaan käytäviä kilpailuja Hirvensalon rinteillä järjestettiin kauden 2018/2019 aikana yhteensä 7 kpl:

3 Junioreiden harjoituskilpailut 2 kpl Mastereilla 3 harjoituskilpailua Seuramestaruus kilpailut 2 kpl Turun avoimet mestaruuskilpailut 1 kpl Seuran Mestaruudet SuP kausi 2018/2019 Mestarit: N8 Ella Ramsak N10 Emily Tasala N12 Ellen Fröjdö N14 Saara Fahlbom NYL Henna Alankoja M8 Emil Sarlin M10 Otto Itälä M12 Veeti Koivunen M14 Felix Maksimow MYL Anton Tukiainen Hirvensalon kisakauden päätti perinteinen Turun avoimet Leirit ja koulutukset ES Cup ryhmän ensilumenleiri järjestettiin Vemdalenissa ja Mastersien ensilumenleiri Rukalla. Ensilumenleirien lisäksi ES Cup, Audi, FIS ja Masters urheilijat leireilivät ryhmiensä omilla tai seurojen välisillä yhteistyöleireillä vastuuvalmentajiensa johdolla. Kilpailumenestys kotirinteen ulkopuolella TuSlan urheilijat edustivat seuraansa mm. ES Cup, AUDI Cup, FIS, Europa Cup ja Masters Cup kilpailuissa. FIS tasolla TuSlaa edusti Jenny Vuori, joka voitti N18 sarjassa SM kultaa ja hänet valittiin SSF:n haastajaryhmään. Seuran Audi ikäisten parhaana urheilijana palkittiin Felix Maksimow. Felix starttasi Audi Tourin kisoihin 15 kertaa. Kokonaispisteissä M14 sarjassa hän oli toinen. Audi Tourin osakilpailuiden lisäksi Felix edusti TuSlaa Suomen virallisessa joukkueessa Alpe Cimbran kansainvälisissä kilpailuissa. Silja Koskinen sijoittui Audi Tourin kokonaispisteissä N16 sarjassa kolmanneksi. Myös Silja pääsi starttaamaan Suomen joukkueessa kansainvälisiin kisoihin Italian Folgariassa, Pinochio Ski kisoissa. U14-U16 SM kilpailuissa Felix Maksimow ja Silja Koskinen sijoittui SG:ssä omassa sarjassaan sijalle 3.

4 ES-Cupissa TuSlaa edusti yhteensä 27 laskijaa. Kokonaispisteissä seuraavat laskijat sijoittuivat kolmen parhaan joukkoon: N10 Emily Tasala sija 3 M10 Otto Itälä sija 2 ja Patrick Maksimow sija 3 U10- U12 loppukilpailun kolmen parhaan joukkoon sijoittuneet: SG M10 Patrick Maksimow sija 3 SP M10 Patrick Maksimow sija 2 SP M12 Veeti Koivunen sija 2 P M10 Patrick Maksimow sija 2 ja Olli Itälä sija 3 P M12 Veeti Koivunen sija 3 Master-SM kilpailuihin osallistui yhteensä 6 urheilijaa saavuttaen 3 miltalia:m-65 Ralph Hermansson SM SG kultaa, M-60 Riku Lehtinen SM SG pronssia, SM SP hopeaa ja lisäksi Riku Lehtinen Administers MastersCup M-60 kokonaiscupin voitto. Kansalliseen Masters Cup kilpailuihin osallistui 7 TuSlan masteria. Brio Naperopujottelu-tapahtumia laskettiin hirvensalossa kauden aikana yhteensä 6 kpl. Tapahtumissa nähtiin yhteensä 373 suoritusta, joista vastasi 190 eri tulevaisuuden alppitähteä. 7 lasta osallistui jokaiseen tapahtumaan. Brio-finaaliin ja samalla tapahtuman 20 v juhliin saimme vieraaksi Kalle Palanderin, joka jakeli vinkkejä ja nimmareita sekä otti innokkaasti osaa selfie-sessioihin. ISO kiitos Niina ja Tomi Haaralalle pitkäaikaisesta sitoutumisesta BRIOtapahtumien toteuttamiseen! Freestyle Vilma Warpenius vastasi TuSlan edustamisesta kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Kauden päätteeksi hänet valittiin SSF:n haastajaryhmään. Freestyle-harrastustoiminta tavoitti aikaisempien kausien tapaan innokkaita harrastajia käyttämään hiihtokeskuksen bokseja ja muita suorituspaikkoja, Varsinkin pienimmille freestylereille tarkoitetut suorituspaikat olivat suosittuja. Kausi vietiin läpi ilman ohjattua valmennusta. HIIHTOKESKUS Seura on ylläpitänyt lajin harrastamismahdollisuuksien ja talviliikunnan takaamiseksi Hirvensalon Hiihtokeskusta. Keskus on alueellinen liikuntapaikka, jonne käyttäjät tulevat Turusta ja lähikunnista. Kausi alkoi , kun Kolmosrinne, Välirinne ja Brio-rinne avattiin. Ykkösrinne pystyttiin myös lumettamaan, urheilijoiden käyttöön. Hiihtokeskus oli avoinna 94 päivää ja rekisteröityjä hissinousuja (luvussa ei ole mukana hiihtokoulun eikä Iloski:n portinohituksia). Ilmainen lastenhissi ja pulkkamäki olivat jälleen ahkerassa käytössä. Keskuksessa vieraili kauden aikana lukuisia koululaisryhmiä, jotka käyttivät ahkerasti myös lumetettua pulkkamäkeä.

5 Lisäksi hiihtokeskuksessa harrastivat soveltavan alppihiihdon Iloski ry:n jäsenet sekä Telemark89 ryhmä. Hallitus on ylläpitänyt kiinteää yhteyttä kaupungin hallintoon ja liikuntapalvelukeskukseen kestävän toimintamallin jatkumiseksi, jotta hiihtokeskustoimintaa voidaan jatkaa Turussa tulevaisuudessakin. HIIHTOKOULU Hiihtokoulu oli seuran/hiihtokeskuksen omaa toimintaa toisena kautena peräkkäin. Erityisesti nettipohjaisen tuntien varausjärjestelmän ja opettajien käytettävyyksien yhteen sovittamisessa on vielä kehitettävää. Kausi alkoi hyvin talvisissa olosuhteissa ja tammikuun viikonloppuina oli parhaimmillaan 8 opettajaa kerrallaan rinteessä töissä. Hiihtolomaa edelsi parin viikon mittaiset vesisateet, jotka vaikuttivat myös hiihtoloman tuntimyyntiin negatiivisesti. Hiihtokoulun toiminnasta merkittävä osa oli koko kauden kestävien Ratakoulujen pyörittäminen. Ryhmissä urheili yhteensä 48 lasta ja yksittäisinä tuntisuorituksina laskettuna ryhmien toiminta vastasi 666 tuntia. Kokonaisuutena Hiihtokoulu tuotti 1174 opetustuntia, joista 1082 tuntia oli suksitunteja ja 92 kpl lautatunteja. Hiihtokoulu vastasi neljänä sunnuntaina järjestetyistä Intersport Ratakoulujen tuottamisesta. Tapahtumissa kävi yhteensä 109 osallistujaa tutustumassa alppihiihtoon ratalaskun muodossa - ilmoittautuneita näihin ilmaisiin tapahtumiin oli yli 170. Hiihtokoulussa työskenteli 14 opettajaa ja 3 apuopettajaa. Kauden alkuun järjestettiin sisäisen koulutuksen päivä, jolla koordinoitiin koko kauden kestävien ryhmätuntien sisältöä yhteneväiseksi. Kauden aikana hankittiin Hiihtokoululle opettajien uudet työasut, sekä polvikeppejä, kaariportteja ja 2 kpl radiopuhelimia. Kauden päätteeksi järjestettiin Hirvensalon kotirinteessä SHKYn tuottama Wernerikonseptikoulutus, johon osallistui 12 opettajaa ja 3 apuopettajaa. Koulutus oli ensimmäinen osa koulutuskokonaisuudelle, jonka avulla otetaan Wernerituoteperhe käyttöön kaudella 2019/2020. Ladyt rinteeseen Aikuisille naisille suunnattu Ladyt rinteeseen -ryhmä on vakiinnuttanut paikkansa naisten innostajana aktiiviseen liikuntaan. Ladyt laskivat viikoittain hiihdonopettajien johdolla neljässä ryhmässä: suksi-alkeet, suksi-jatko, lauta-alkeet ja lauta-jatko. Ladyt rinteeseen on hiihtokoulun operoimaa toimintaa. KAHVIO

6 Kahviotoiminta ulkoistettiin lähtien. Toimintaa tuotti Twin Peaks Cafe (Jarna ja Paul Lancia). Twin Peaks Cafe:n toiminta on ympärivuotista. VÄLINEVUOKRAAMO Suksikauppa Sinulle vuokraamo (Meri-Teijo) tuotti vuokraamopalvelut. Turussa Turun Slalomseura ry, hallitus

TAMPEREEN SLALOMSEURA

TAMPEREEN SLALOMSEURA TAMPEREEN SLALOMSEURA KAUSI 2016-2017 PROPABLY THE MOST ADVANCED ALPINE SKI CLUB IN FINLAND TULEVA KAUSI 2016-17 Jäsenet ja urheilijat N. 175 jäsentä ja 50 lisenssiurheilijaa Kilpailumenestys Eniten kehittynyt

Lisätiedot

TAMPEREEN SLALOMSEURA

TAMPEREEN SLALOMSEURA TAMPEREEN SLALOMSEURA KAUSI 2015-2016 PROPABLY THE MOST ADVANCED ALPINE SKI CLUB IN FINLAND OHJELMA TULEVA KAUSI 2015-16 TSS POLKU TSS HALLITUS VALMENNUSRYHMÄT 2015-16 VALMENTAJAT SYYS- JA LUMIHARJOITTELU

Lisätiedot

TuSlari Turun Slalomseuran kausijulkaisu 2014 2015 1

TuSlari Turun Slalomseuran kausijulkaisu 2014 2015 1 TuSlari Turun Slalomseuran kausijulkaisu 2014 2015 1 Kansi:Elli Pikkujämsä, kauden 2013/2014 menestynein TuSlaa edustava urheilija. 15.11.2014 TuSlari Turun Slalomseuran vuosijulkaisu s. 4 Toimintakertomus

Lisätiedot

Ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi hyväksyttäväksi ylimääräisessä yleiskokouksessa Jyväskylässä 30.1.2016.

Ehdotus yhdistyksen uusiksi säännöiksi hyväksyttäväksi ylimääräisessä yleiskokouksessa Jyväskylässä 30.1.2016. Suomen Oriental Moodo liitto ry:n säännöt 1. Nimi Yhdistyksen nimi on Suomen Oriental Moodo liitto ry. Yhdistys voi käyttää epävirallista rinnakkaisnimeä Oriental Moodo liitto sekä lyhennettä OMD liitto.

Lisätiedot

FAM 20 vuotta - kauden avaus

FAM 20 vuotta - kauden avaus FAM 20 vuotta - kauden avaus FinnishAlpine MastersCup 2014 o Kalpalinna 18.-19.1.2014 P (FIS) + P (FIS) o Påminne 25.1.2014 P + P o Himos 1.-2.2.2014 SP + SP (SM) o Riihivuori 8.-9.2.2014 SP + SP o Tahko

Lisätiedot

Toimintakertomus

Toimintakertomus TOIMINTAKERTOMUS Suomen Jet Sport Liitto ry Pajukuja 4, 29100 Luvia www.sjsl.fi Toimintakertomus 1.10.2017 30.09.2018 YLEISTÄ Suomen Jet Sport Liitto ry:n virallinen rekisteröintipäivämäärä on 07.10.1987.

Lisätiedot

Tavoitteena yhdistää opiskelu ja alppihiihtovalmennus tehokkaasti - Toiminut 23 vuotta eli vuodesta Suomen ensimmäinen alppikoulu - Osana Ski

Tavoitteena yhdistää opiskelu ja alppihiihtovalmennus tehokkaasti - Toiminut 23 vuotta eli vuodesta Suomen ensimmäinen alppikoulu - Osana Ski TAHKON ALPPIKOULU Tavoitteena yhdistää opiskelu ja alppihiihtovalmennus tehokkaasti - Toiminut 23 vuotta eli vuodesta 1994 - Suomen ensimmäinen alppikoulu - Osana Ski Sport Finlandin virallista alppivalmennusjärjestelmää,

Lisätiedot

SÄÄNNÖT (epävirallinen suomennos 25.4.2010)

SÄÄNNÖT (epävirallinen suomennos 25.4.2010) GrIFK Salibandy ry SÄÄNNÖT (epävirallinen suomennos 25.4.2010) 1 Nimi, kotipaikka, perustamisajankohta ja kieli Yhdistyksen nimi on GrIFK Salibandy ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kauniaisten kaupunki Uudenmaan

Lisätiedot

Alppilajien Seurakokous ja Neuvottelupäivät. Vuokatti

Alppilajien Seurakokous ja Neuvottelupäivät. Vuokatti Alppilajien Seurakokous ja Neuvottelupäivät Vuokatti 11.10.2008 Agenda Seurakokous Sääntömääräiset asiat Alppilajien uudelleen organisoituminen Perustelut Käytännön asiat Alppihiihdon asiat tulevalla kaudella

Lisätiedot

TuSlari Turun Slalomseuran kausijulkaisu 2015/2016 1

TuSlari Turun Slalomseuran kausijulkaisu 2015/2016 1 TuSlari Turun Slalomseuran kausijulkaisu 2015/2016 1 Kansi: Juho Dahl ja Jens Henttinen valmiina Levin maailmancupiin. Marraskuu 2014. 13.11.2015 TuSlari Turun Slalomseuran vuosijulkaisu Katse kohti uutta

Lisätiedot

Kutsu seuran ylimääräiseen kokoukseen

Kutsu seuran ylimääräiseen kokoukseen Slalom-Seura r.y. Kutsu seuran ylimääräiseen kokoukseen 17.8.2016 Aihe: Slalom-Seuran ja Espoo Slalomin yhdistyminen; seuran uusi nimi ja säännöt; uusi puheenjohtaja ja hallitus Aika: Keskiviikkona 17.8.2016,

Lisätiedot

TuSlari Turun Slalomseuran kausijulkaisu 2013 2014 1

TuSlari Turun Slalomseuran kausijulkaisu 2013 2014 1 TuSlari Turun Slalomseuran kausijulkaisu 2013 2014 1 Kannessa Juho Dahl Rukalla toukokuussa, kuva Kalle Dahl TuSlari Turun Slalomseuran vuosijulkaisu s. 4 Toimintakertomus 2012 2013 s. 10 Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Aulangon Golfklubi ry ja kotipaikka Hämeenlinna.

Yhdistyksen nimi on Aulangon Golfklubi ry ja kotipaikka Hämeenlinna. Aulangon Golfklubi ry SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Aulangon Golfklubi ry ja kotipaikka Hämeenlinna. 2 Yhdistyksen tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja edistää golfpelin

Lisätiedot

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65.

Juoksukoulun viides osakilpailu käytiin Liedossa, jossa matkana oli 600m. Vankan Linnea Maikola T9 sai kultaa ajalla 2.08,65. Kisauutisia vuodelta 2011 Juoksukoulun ja heittopörssin palkitsemistilaisuus 27.10.2011 Liedon Parmaharjulla palkittiin juoksukoulussa ja heittopörssissä menestyneitä. Palkinnot jaettiin kaikissa sarjoissa

Lisätiedot

JÄLJENNÖS 20.10.2011. Turun Slalomseura ry Turku Kakskerrantie 111 20900 Turku

JÄLJENNÖS 20.10.2011. Turun Slalomseura ry Turku Kakskerrantie 111 20900 Turku Yhd istysasiat 1(5) Rekisterinumero: 164.168 YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Nimi: Kotipaikka: Osoite: Rekisterinumero: Merkitty rekisteriin: Jäljennös annettu: Turun Slalomseura ry Turku Kakskerrantie 111 20900 Turku

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

Seurapäivät Helsinki 6.10.2007

Seurapäivät Helsinki 6.10.2007 Seurapäivät Helsinki 6.10.2007 - Koulutus - Kilpailukalenteri / järjestelmä - Sääntöjä SHL/ alppilajit SHL/ alppilajit + SHORY SHORY VAT/ VEAT: urheiluopistot Taso III: urheiluopistot Taso II: Vierumäki

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016

Vaajakosken Kuohu / Painijaosto. Toimintakertomus 2016 Vaajakosken Kuohu / Painijaosto Toimintakertomus 2016 1 1 Sisällysluettelo 1.0 Johdanto 1.1 Painijaosto 1.2 Jäsenmäärä 1.3 Jäsenyydet 2.0 Toiminta 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin 2.2 Kilpailutoiminta

Lisätiedot

NOSTETAAN RIMA KORKEAMMALLE. Seivästalli ry 2017

NOSTETAAN RIMA KORKEAMMALLE. Seivästalli ry 2017 NOSTETAAN RIMA KORKEAMMALLE Seivästalli ry:n visio ja missio kehittää seiväshypyn valmennus- ja kilpailutoimintaa, suoritus- ja harjoituspaikkoja ja lajikulttuuria sekä vaalia perinteitä tarkoitustaan

Lisätiedot

Seurakysely kevät 2017

Seurakysely kevät 2017 Seurakysely kevät 2017 Seuran jäsenmäärä ja lajit Vastauksia 24 seuralta Vastanneiden seurojen jäsenmäärä välillä 5 1400 Pääsääntöisesti noin 100 jäsentä/seura Mukana vastanneissa useampi monen sadan jäsenen

Lisätiedot

TUL:N SEUROJEN MALLISÄÄNNÖT TURUN JYRY

TUL:N SEUROJEN MALLISÄÄNNÖT TURUN JYRY TUL:N SEUROJEN MALLISÄÄNNÖT TURUN JYRY Hyväksytty TUL:n 25. liittokokouksessa 24. 25.5.2003 Tampereella Hyväksytty Turun Jyryn Vuosikokouksessa 10.2.2004 2 SUOMEN TYÖVÄEN URHEILULIITTO TUL RY:N J ÄSENSEURAN

Lisätiedot

Seurapäivät Helsinki 6.10.2007

Seurapäivät Helsinki 6.10.2007 Seurapäivät Helsinki 6.10.2007 - Koulutus - Kilpailukalenteri / järjestelmä - Sääntöjä SHL/ alppilajit SHL/ alppilajit + SHORY SHORY VAT/ VEAT: urheiluopistot Taso III: urheiluopistot Alppitaito II Taito,

Lisätiedot

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo Yleistä...2 Kausi 2010 yhteenveto...2 Painopisteet toiminnan kehittämisessä kaudelle 2011...2 Tiedottaminen...2 Yhteistyökumppanit...3 Kilpailutoiminta...4

Lisätiedot

Yhdistyksen perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä tasa-arvon edistäminen.

Yhdistyksen perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä tasa-arvon edistäminen. 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Hakunilan Seudun Koiraharrastajat HSKH r.y., josta voidaan käyttää epävirallista lyhennystä HSKH. Yhdistyksen kotipaikka on Vantaa. 2. Tarkoitus ja

Lisätiedot

SUOMEN KIIPEILYLIITTO RY.

SUOMEN KIIPEILYLIITTO RY. 1 (6) 23.12.2011 SUOMEN KIIPEILYLIITTO RY. YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT FIN- 2 (6) 1 LIITON NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Kiipeilyliitto - SKIL ry. ja ruotsiksi Finlands Klätterförbund FKF rf. Kansainvälisissä

Lisätiedot

Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Johannes Tarkiainen ja sihteeriksi Erkki Tenkula.

Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Johannes Tarkiainen ja sihteeriksi Erkki Tenkula. Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 10.1.2018 klo 19:30 Paikka Läsnä Hyvinkään Seudun Urheilijoiden toimisto Johannes Tarkiainen puheenjohtaja Jarmo Lehtinen Lauri

Lisätiedot

HPK Kannattajat ry. Säännöt. Yhdistyslaki (503/1989)

HPK Kannattajat ry. Säännöt. Yhdistyslaki (503/1989) Yhdistyslaki (503/1989) Päivitetty: 12.12.2016 1 YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on HPK Kannattajat ry ja sen kotipaikka on Hämeenlinnan kaupunki. 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU Yhdistyksen

Lisätiedot

2) Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

2) Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri ja kaksi pöytäkirjan tarkastajaa SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS Aika: Keskiviikko 3.6.2015 klo 19.00 Paikka: Paikalla: Tinametsä 5, Espoo Seuran jäsenet: Päivi Leinonen Leea Sokura Seppo Fagerlund Tuomo Hynninen 1) Kokouksen avaus Seuran

Lisätiedot

Toimintakertomus toimintakausi

Toimintakertomus toimintakausi Toimintakertomus 1.5.2017 30.4.2018 18. toimintakausi 1. Johdanto Hiihtoseuran 18. toimintakausi oli Ski Jyväskylä nimellä ensimmäinen täysimittainen toiminta kausi sääntömuutoksesta johtuen. Huhtikuussa

Lisätiedot

SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ-SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS

SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ-SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS Suomen Ampumaurheiluliitto TOIMINTAKERTOMUS ETELÄ-SUOMEN ALUE SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ-SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS 2010 2 1. YLEISTÄ Vuonna 2010 jaoston toiminnan kannalta suurin satsaus

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi on: Uudenmaan Yleisurheilu Uudy ry. 3. Yhdistyksemme toiminta-alue, jonka Suomen Urheiluliitto vahvistaa, on: -----

1. Yhdistyksen nimi on: Uudenmaan Yleisurheilu Uudy ry. 3. Yhdistyksemme toiminta-alue, jonka Suomen Urheiluliitto vahvistaa, on: ----- Suomen Urheiluliiton piirien mallisäännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka 1. Yhdistyksen nimi on: Uudenmaan Yleisurheilu Uudy ry 2. Yhdistyksen kotipaikka on: Hyvinkää 3. Yhdistyksemme toiminta-alue,

Lisätiedot

OPINTOTOIMINNAN KESKUSLIITTO ry. CENTRALFÖRBUNDET FÖR STUDIEVERKSAMHET rf SÄÄNNÖT

OPINTOTOIMINNAN KESKUSLIITTO ry. CENTRALFÖRBUNDET FÖR STUDIEVERKSAMHET rf SÄÄNNÖT OPINTOTOIMINNAN KESKUSLIITTO ry CENTRALFÖRBUNDET FÖR STUDIEVERKSAMHET rf SÄÄNNÖT ------- Nämä säännöt on hyväksytty Opintotoiminnan Keskusliitto OK ry:n sääntömääräisessä kevätkokouksessa 21.5.2003 ja

Lisätiedot

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008

PÄIVÄKIRJA. HYVÄÄ JA AURINKOISTA KESÄÄ JA KIITOS KAUDESTA! terveisin Terhi 27.4.2008 PÄIVÄKIRJA 26.5.2008 Tyttöjen kausi päättyi muutaman viikon takaisiin harrastesarjojen SM-kisoihin Jyväskylässä. Sijoitus oli hienosti neljäs, tosin harmittavasti 0.05 pisteen päässä pronssi mitalista.

Lisätiedot

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2.

Karoliina Autio, synt. 24.1.1996, karate SM 3. kata naiset. Tiia-Liina Aavisto, synt. 23.11995, karate SM 1. kata naiset MM 2. Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2014 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2014 644/12.04.03/2014 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

Hyväksytty vuosikokouksessa 23.4.2007. Rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen päätöksellä 2.7.2007.

Hyväksytty vuosikokouksessa 23.4.2007. Rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen päätöksellä 2.7.2007. SUOMEN PARALYMPIAKOMITEA RY SÄÄNNÖT Hyväksytty vuosikokouksessa 23.4.2007. Rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen päätöksellä 2.7.2007. 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen.

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen. IKAALISTEN NUORISO-ORKESTERIN TUKI RY SÄÄNNÖT Yleistä 1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on

Lisätiedot

Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä joiden jäsenenä se on

Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä joiden jäsenenä se on 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja perustamisaika Yhdistyksen nimi on Porin Muodostelmaluistelijat ry ja sen kotipaikka on Pori. Yhdistys on perustettu 23.3.2019 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä

Lisätiedot

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012 PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 Yleistä Hallinto Talous Luistelujaoston päälajit ovat pikaluistelu ja Short track eli kaukalopikaluistelu.

Lisätiedot

Tikkakosken Tikka ry 2015

Tikkakosken Tikka ry 2015 22.6.2015 RINGETEN G-JOUKKUEEN TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2014 2015 Tikkakosken Tikan G-ringettejoukkueen toiminta oli suunnattu liikunnasta, ringetestä ja joukkuepelistä kiinnostuneille vuonna 2007 ja

Lisätiedot

Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit

Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit Kriteerit jakautuvat peruskriteereihin ja laatukriteereihin. Peruskriteerit luovat seuran tavoite- ja tahtotilan, jotka toteutuvat laatukriteerien toimenpiteiden

Lisätiedot

Kuopion Ratsastajat ry Oman seuran analyysi

Kuopion Ratsastajat ry Oman seuran analyysi Kuopion Ratsastajat ry Oman seuran analyysi /7/7 Oman seuran analyysi Vastaajat Ikä 00, 0 % 80,0 % 60,0 %,6 % 0,0 %, % 0,0 % 0,0 % 7,9 % 7,9 %,6 %,6 % alle -7 8-9 0-9 0-6 6 + Kaikki (KA:.6, Hajonta:0.86)

Lisätiedot

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014

SC VANTAA. Jäsenkirje 3/2014 SC VANTAA Jäsenkirje 3/2014 1. Katsaus joukkuevoimistelijoiden kevääseen... 2 2. Mukaan joukkuevoimisteluun... 3 3. Harrasteliikuntaryhmiin ilmoittautuminen alkanut... 3 4. Valmentajaksi tai ohjaajaksi

Lisätiedot

KOTIMAISET KILPAILUSÄÄNNÖT. Jyväskylä Jorma Tuomimäki Annmari Viljanmaa Juha Torvikoski

KOTIMAISET KILPAILUSÄÄNNÖT. Jyväskylä Jorma Tuomimäki Annmari Viljanmaa Juha Torvikoski KOTIMAISET KILPAILUSÄÄNNÖT Jyväskylä 3.11.2018 Jorma Tuomimäki Annmari Viljanmaa Juha Torvikoski Kotimaiset kilpailusäännöt https://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/maastohiihto/tdtoiminta/saannot/ 1.1.9.

Lisätiedot

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet.

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2015-2016 Yleistä Kausi 2015-2016 oli seuran 25. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin ja ystävyysotteluita pelattiin useita.

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

Alppijaoston johtokunnan kokous

Alppijaoston johtokunnan kokous Lahden hiihtoseura, Alppijaoston johtokunnan kokous Osoite: Urheilukeskus, Lahti Päivämäärä: 14.8.2014 Alppijaoston johtokunnan kokous Aika: 14.8.2014 klo 18:00 Paikka: Messilä, hotellin luentosali Läsnä:

Lisätiedot

Visio, missio, arvot ja strategia

Visio, missio, arvot ja strategia Visio, missio, arvot ja strategia Joensuun Kataja ry taitoluistelujaosto Arvot toiminnan perusta Visio tahtotila Jatkuva kehitys Missio tehtävä Strategia toimintamalli Arvot AVOIMUUS Asioista puhutaan

Lisätiedot

Östersundom Idrottsförening rf Östersundomin Urheiluseura ry. Toimintasuunnitelma 2014

Östersundom Idrottsförening rf Östersundomin Urheiluseura ry. Toimintasuunnitelma 2014 Toimintasuunnitelma 2 (5) 1. Yhdistystoiminta 2. Junioritoiminta 3. Aikuiset Tavoitteenamme vuodelle on edelleen pystyä muokkaamaan ja sopeuttamaan toimintaamme toimintaympäristömme muutosten mukaan. Tätä

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015 1 Vaajakosken Kuohu ry Painijaosto Toimintasuunnitelma 2015 2 sivu Sisällysluettelo 2 1.0 Johdanto 3 1.1 Painijaoston jäsenet 2015, esitys johtokunnalle 3 2.0 Toiminta 4 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

Ajajiemme osallistuminen moniin kilpailuihin on myös osoituksena siitä, että toimintaa on muutenkin kuin vain paperilla.

Ajajiemme osallistuminen moniin kilpailuihin on myös osoituksena siitä, että toimintaa on muutenkin kuin vain paperilla. Säkylän Yritys ry Toimintakertomus 2005 Pyöräily Yleistä. Kausi 2005 oli seurallamme pyöräilyn osalta suhteellisen rauhallinen, järjestimme vain kahdet kilpailut kauden aikana. Järjestämämme kilpailut

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2.

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

Kytäjä Golf ry. 1 Nimi, kotipaikka ja kieli. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu. Toimintasäännöt

Kytäjä Golf ry. 1 Nimi, kotipaikka ja kieli. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu. Toimintasäännöt Kytäjä Golf ry Toimintasäännöt 1 Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Kytäjä Golf ry ja sen kotipaikka on Hyvinkää. Yhdistyksen kieli on suomi. Yhdistys on Suomen Golfliitto ry:n jäsen. 2 Tarkoitus

Lisätiedot

Taustaa Suunnitelma yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitteluprosessin kulusta

Taustaa Suunnitelma yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitteluprosessin kulusta Taustaa Suunnitelma yhdenvertaisuus- ja tasa-arvosuunnitteluprosessin kulusta Arvioidaan laajasti omaa toimintaa. Tunnistetaan käytäntöjä tai tilanteita, joissa voi esiintyä eriarvoisuutta. Perustellaan

Lisätiedot

Katsauksia tuloksiin 30.10.2014

Katsauksia tuloksiin 30.10.2014 20 Katsauksia tuloksiin 30.10.20 Sisältö 1 Laskettelijasegmentit ja harrastajamäärät 2 Mielipiteet lajista ja hiihtokeskusten toiminnasta 3 Hiihtokeskusten palvelut ja niiden käyttö 4 Tiedotus 5 Toiveita

Lisätiedot

Seura luo edellytykset juniori-, aikuis- ja seniorijoukkueiden harrastus- ja kilpailutoiminnalle.

Seura luo edellytykset juniori-, aikuis- ja seniorijoukkueiden harrastus- ja kilpailutoiminnalle. TPS Salibandy ry Säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen, jota jäljempänä kutsutaan seuraksi, nimi on TPS Salibandy ry. Seuran kotipaikka on Turku. 2 Seuran toiminnan tarkoitus Seura on Turun Palloseura

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. 2 Seuran tarkoitus ja toimintamuodot. 3 Tarkoituksen toteuttaminen

SÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. 2 Seuran tarkoitus ja toimintamuodot. 3 Tarkoituksen toteuttaminen SÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Kangasalan Ratsastajat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kangasalan kunta Länsi-Suomen läänissä. Yhdistys on perustettu joulukuun 19.

Lisätiedot

SEURAN SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki.

SEURAN SÄÄNNÖT. 1 Nimi ja kotipaikka. Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki. 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Ski Jyväskylä ry ja kotipaikka Jyväskylän kaupunki. Yhdistyksestä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. Seura toimii Suomen Hiihtoliitto ry:n, Suomen Ampumahiihtoliitto

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

LeKi hiihdon yhteistyökumppanuus

LeKi hiihdon yhteistyökumppanuus LeKi hiihdon yhteistyökumppanuus 2017-2018 Lempäälän Kisa hiihto Lempäälän Kisa hiihto Perustettu vuonna 1904 (yleisseura) Noussut maastohiihdon seuraluokittelussa valioluokan seuraksi Seuraluokittelussa

Lisätiedot

Freestyle SM Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle kauden huipennukseen

Freestyle SM Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle kauden huipennukseen Freestyle SM- 2014 Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle 8. - 13.4.2014- kauden huipennukseen Freestylen FIS kilpailuihin SM- kilpailuihin ja Audi Freestyle Ski Tour 2014

Lisätiedot

Helsinki Outsiders ry:n säännöt

Helsinki Outsiders ry:n säännöt 1 Helsinki Outsiders ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Helsinki Outsiders Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Yhdistys on perustettu toukokuun 28. päivänä vuonna 2011 ja siitä käytetään

Lisätiedot

Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry:n säännöt

Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry:n säännöt 12.3.2012 1(5) Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry:n säännöt 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry ja sen kotipaikka on Masku 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Pienoisvenekerho

Lisätiedot

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018

Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paimion Rastin kauden päättäjäisissä palkitut 2018 Paras suunnistaja Olav Lundanes kolme SM-kultaa, kaksi EM-kultaa, yksi MM-kulta sekä nopein 10milan, Jukolan ja SM-viestin ankkuriosuudella Paras -16v.

Lisätiedot

Valmennuksen viestejä johtokunnalle

Valmennuksen viestejä johtokunnalle Kalustohankinnat tulevia kausia varten Kauden 2014-15 valmentajapalkkio-oikaisut Alppijaoston strategiapalaveri (toukokuu 2015) => osallistujaehdokkaita Mikko K, Marko, Eki, Simo, Paulus, Pete P, Rami,

Lisätiedot

KOKKOLAN METSÄSTYS- JA AMPUMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016

KOKKOLAN METSÄSTYS- JA AMPUMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 KOKKOLAN METSÄSTYS- JA AMPUMASEURAN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2016 1. HALLINTO Puheenjohtajana on toiminut Ritva Karri ja sihteerinä Jussi Sirviö. Taloutta on hoitanut Seija Karri ja varapuheenjohtajana

Lisätiedot

2. Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä dopingaineiden käytön vastustaminen.

2. Toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja urheilun reilun pelin periaatteet sekä dopingaineiden käytön vastustaminen. SUOMEN PALLOLIITON KAAKKOIS-SUOMEN PIIRI RY:n SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi 1. Yhdistyksen nimi on Suomen Palloliiton Kaakkois-Suomen piiri ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta 2. Näissä säännöissä yhdistystä

Lisätiedot

KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt

KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt Ryhmiin pääseminen edellyttää Kankaisten Golfin jäsenyyttä ja seuran edustamista kilpailuissa sekä pelaamista ja harjoittelua Kankaisten Golfissa. Haastaja-,

Lisätiedot

Jakkukylän kyläyhdistys ry:n säännöt

Jakkukylän kyläyhdistys ry:n säännöt Jakkukylän kyläyhdistys ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Jakkukylän kyläyhdistys ry ja sen toimipaikka on Iin kunta. 2 Tarkoitus ja toimintamuodot Yhdistyksen tarkoituksena on: o valvoa

Lisätiedot

Maanantai klo 15:00 16:30. Kuivasjärven Auran maja

Maanantai klo 15:00 16:30. Kuivasjärven Auran maja Sivu 1/10 KOKOUSAIKA Maanantai 17.2.2013 klo 15:00 16:30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kuivasjärven Auran maja Jouni Pääkkölä Jani Laine Oili Loukusa Petri Ollonen Kari Hourula pj. j. j. ja siht.

Lisätiedot

Seuraneuvottelupäivät

Seuraneuvottelupäivät Helsinki 21/05/16 Janne Haarala Seuraneuvottelupäivät Valmantajaseminaari Maajoukkueiden kausianalyysi ja suunitelmat kaudelle 2016/17 Joukkuerakenne 2015/16 Naisten joukkueet (A-B / Team 2018) A-B maajoukkueet

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Tanssikas ry ja sen kotipaikka on Kouvola.

Yhdistyksen nimi on Tanssikas ry ja sen kotipaikka on Kouvola. SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Tanssikas ry ja sen kotipaikka on Kouvola. 2 Yhdistyksen tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoitus on taloudellista voittoa tavoittelematta toimia

Lisätiedot

KESKI-UUDENMAAN YLEISURHEILU RY

KESKI-UUDENMAAN YLEISURHEILU RY KESKI-UUDENMAAN YLEISURHEILU RY SÄÄNNÖT Nimi, kotipaikka, toiminta-alue ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Keski-Uudenmaan Yleisurheilu. Yhdistyksen kotipaikka on Tuusula. Yhdistyksen toiminta-alue on Järvenpään

Lisätiedot

Uimaliiton liittohallitus 5/2014

Uimaliiton liittohallitus 5/2014 Uimaliiton liittohallitus 5/2014 Aika: ke 4.6.2014 klo 14.00-16.00 Paikka: Uimaliiton toimisto, Hämeentie 105A, Helsinki Osallistujat Kutsu Läsnä Osallistujat Kutsu Läsnä pj Sami Wahlman X x jäsen Tero

Lisätiedot

YHDISTYKSEN TOIMINTASÄÄNNÖT

YHDISTYKSEN TOIMINTASÄÄNNÖT KäPa Fanit ry Hyväksytty 6.6.2008 YHDISTYKSEN TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on KäPa Fanit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue on Käpylän

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi.

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. IMATRAN KETTERÄ JUNIORIT RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS

SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS SUOMEN AMPUMAURHEILULIITTO RY:n ETELÄ SUOMEN ALUEEN TOIMINTAKERTOMUS 2013 1. YLEISTÄ Vuonna 2013 jaoston toiminnan keskipisteessä oli nuorten ampujien aluevalmennuksen ja leirityksen mahdollistaminen taloudellisesti

Lisätiedot

Miksi jotain piti ja pitää tehdä?

Miksi jotain piti ja pitää tehdä? Miksi jotain piti ja pitää tehdä? kilpailijamäärät laskeneet rajusti viimeisen 25 vuoden aikana (huom. nuorten SM Kitee, Kotka 2012) lajin kotimainen kilpailutoiminta menettänyt seksikkyytensä lähes kokonaan

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Satakissa ry. Nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminta. Jäsenyys

SÄÄNNÖT. Satakissa ry. Nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminta. Jäsenyys SÄÄNNÖT Satakissa ry Nimi ja kotipaikka 1 Yhdistyksen nimi on Satakissa ry, josta näissä säännöissä käytetään nimeä yhdistys ja sen kotipaikka on Porin kaupunki ja toimialueena koko Suomi. Yhdistyksen

Lisätiedot

Visio. TheWinning Attitude Ski Sport Finland tuottaa voittajia kaikissa ikäluokissa. PODIUM lajitoimintojen organisoijana Suomessa

Visio. TheWinning Attitude Ski Sport Finland tuottaa voittajia kaikissa ikäluokissa. PODIUM lajitoimintojen organisoijana Suomessa Strategia 2015-2018 Visio TheWinning Attitude Ski Sport Finland tuottaa voittajia kaikissa ikäluokissa PODIUM lajitoimintojen organisoijana Suomessa PODIUM talvilajien arvostuksessa Suomessa PODIUM arvokilpailuissa

Lisätiedot

7 LIITOSTA EROAMINEN JA EROTTAMINEN SEKÄ MUUT KURINPITOTOIMET

7 LIITOSTA EROAMINEN JA EROTTAMINEN SEKÄ MUUT KURINPITOTOIMET Suomen Käsipalloliitto ry. 11.11.2009 SUOMEN KÄSIPALLOLIITTO RY SÄÄNNÖT 1 LIITON NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Käsipalloliitto ry. Yhdistyksen nimi ruotsiksi on Finlands Handbollförbund

Lisätiedot

Yhdistyksen, jota jäljempänä kutsutaan seuraksi, nimi on Nordic Power ja seuran kotipaikka on Kokkola.

Yhdistyksen, jota jäljempänä kutsutaan seuraksi, nimi on Nordic Power ja seuran kotipaikka on Kokkola. SÄÄNNÖT Nordic Power ry 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen, jota jäljempänä kutsutaan seuraksi, nimi on Nordic Power ja seuran kotipaikka on Kokkola. 2 Seuran tarkoitus ja toiminnan laatu Seuran tarkoituksena

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

Alppilajien valmennusjärjestelmän uudistus ja TEAM 2018

Alppilajien valmennusjärjestelmän uudistus ja TEAM 2018 Mediatilaisuus 17.9.2014 Alppilajien valmennusjärjestelmän uudistus ja TEAM 2018 Tervetuloa! Ski Sport Finland Strategian tavoitetila Ski Sport Finland tuottaa voittajia kaikissa ikäluokissa PODIUM talvilajien

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 20010 2011

TOIMINTAKERTOMUS 20010 2011 TOIMINTAKERTOMUS 20010 2011 Jyväskylä Hiihtoseura Hallitus Jyväskylä JYVÄSKYLÄN HIIHTOSEURA ry:n TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 1.5.2010 30.4.2011 YLEISTÄ Päättyneellä toimintakaudella Jyväskylän Hiihtoseuran

Lisätiedot

EPS G Joukkueen Infotilaisuus Espoonlahti

EPS G Joukkueen Infotilaisuus Espoonlahti EPS G 2012 Joukkueen Infotilaisuus 31.1.2019 Espoonlahti Infotilaisuuden asialista 1. Kokouksen avaus 2. Seuran ja seurayhteisön esittely 3. Joukkuetoiminnan esittely 4. 2012 Joukkueen toiminnan esittely

Lisätiedot

Suomen Liikunta ja Urheilu ry Ennakkotarkastettu yhdistysrekisterissä. Voimassa 01.02.2008 asti.

Suomen Liikunta ja Urheilu ry Ennakkotarkastettu yhdistysrekisterissä. Voimassa 01.02.2008 asti. Rastivarsat ry Seuran nimi Suomen Liikunta ja Urheilu ry Ennakkotarkastettu yhdistysrekisterissä 01.02. 2006. Voimassa 01.02.2008 asti. TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 1/2 Voimistelu- ja urheiluseura Lielahden Kipinä TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2016 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on

Lisätiedot

SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLO LIITON TOIMINTASÄÄNNÖT

SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLO LIITON TOIMINTASÄÄNNÖT SUOMEN AMERIKKALAISEN JALKAPALLO LIITON TOIMINTASÄÄNNÖT 2 Sisällys 1 Liiton nimi ja kotipaikka...3 2 Liiton tarkoitus...3 3 Tarkoituksen toteuttaminen...3 4 Liiton Jäsenyydet...4 5 Liiton Jäsenet...4 6

Lisätiedot

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä.

Vuoden 2016 aikana parannetaan edelleen seurayhteisön yhteenkuuluvuutta ja KäPa brändiä. Seura jatkaa SPL:n kanssa aloittamaa seurakehittämistyötä. KÄPYLÄN PALLO RY Tursontie 3, 00610 Helsinki www.kapylanpallo.fi TOIMINTASUUNNITELMA 1.1.2016 31.12.2016 Seuran tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia liikuntaharrastusta, erityisesti jalkapalloilua

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän opiskelijayhdistys ry. Nimi ja kotipaikka

SÄÄNNÖT. Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän opiskelijayhdistys ry. Nimi ja kotipaikka SÄÄNNÖT Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän opiskelijayhdistys ry 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän opiskelijayhdistys ry ja sitä kutsutaan näissä säännöissä yhdistykseksi.

Lisätiedot

15.2.2016. Lahden Hiihtoseura, alppijaosto, johtoryhmä. Aika viikot 3-5. Paikka Sähköpostikokous

15.2.2016. Lahden Hiihtoseura, alppijaosto, johtoryhmä. Aika viikot 3-5. Paikka Sähköpostikokous 15.2.2016 LahdenHiihtoseura,alppijaosto,johtoryhmä Aika viikot3-5 Paikka Sähköpostikokous Osallistujat Kokousmuistio: RamiRuuska(Pj),MarkoLundgren,PetriPeltola(sihteeri).Erkki Raita,MinnaSulkakoski,PaulusÄhtävä,JoonasVirolainen,Simo

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 2013 Liikuntapalvelut puh. 27191 LIIKUNTATOIMINTA-AVUSTUKSET

JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 2013 Liikuntapalvelut puh. 27191 LIIKUNTATOIMINTA-AVUSTUKSET JÄRVENPÄÄN KAUPUNKI AVUSTUSHAKEMUS 2013 Liikuntapalvelut puh. 27191 LIIKUNTATOIMINTA-AVUSTUKSET Yhdistyksen nimi Virallinen lyhenne Yhdistys rek.no tai y-tunnus Kotikunta YHTEYSTIEDOT LIIKUNTAPALVELUIDEN

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot