SOLOMIX 2 SOLOMIX 2. Seosrehuvaunut mallit Trioliet kehitystä sinua varten.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SOLOMIX 2 SOLOMIX 2. Seosrehuvaunut mallit Trioliet kehitystä sinua varten."

Transkriptio

1 SOLOMIX 2 SOLOMIX 2 Seosrehuvaunut mallit Trioliet kehitystä sinua varten.

2 Trioliet-ruokintateknologiaa jo vuodesta 1950 Täydellisen tarkkaa ruokintaa Triolietin perusti Lietin veljeskolmikko vuonna Perheyritys on erikoistunut kehittämään, valmistamaan ja toimittamaan räätälöityjä mekaanisia ja automaattisia ratkaisuja märehtivän karjan ruokintaan. Nykyaikaiset ja ammattimaiset maito- ja lihatilat pyrkivät kestävään ja tehokkaaseen toimintaan. Koneiden kehittämisessä hyödynnetään uusinta teknologiaa. Triolietin nimissä on useita patentteja, joiden ansiosta koneet ovat paitsi ainutlaatuisia, myös erittäin tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Kaiken toimintamme ohjenuora on täydellisen tarkka ruokinta, joka täyttää nykyaikaisten karjankasvattajien ja muiden alan toimijoiden toiveet ja tarpeet.

3 Yli 60 vuotta innovaatioita SEOSREHUVAUNUT Sisältö 2 3 Pyrimme täydel- liseen tarkkuuteen 2 3 Trioliet 4 9 SOLOMIX Solomix 2:n ainutlaatuiset ominaisuudet Tarkat mittalaitteet ja TFM Purkuvaihtoehdot 16 Lisävarusteet Tekniset tiedot

4 Solomix 2 Pienikokoinen mutta huipputehokas Solomix 2 on tilankäytöltään tehokas seosrehuvaunu, jonka kapasiteetti on m3. Triolietin seosrehuvaunut sopivat kaikkiin tilanteisiin niin suurilla kuin pienilläkin tiloilla. Solomix 2 voidaan tarvittaessa valmistaa myös mittojen mukaan. Erikoisominaisuuksiensa ja laadukkuutensa ansiosta seosrehuvaunut ovat ainutlaatuisia, tehokkaita ja erittäin helppokäyttöisiä.

5 SEOSREHUVAUNUT 4 5 Vakiomalli on täydellinen ratkaisu Kaikissa Solomix 2 -seosrehuvaunuissa on kaksi sekoitusruuvia, joiden kestäviä laakereita ja vakaata jalustaa tukee luja runko. Patentoitu vaakasuuntainen virtausjärjestelmä takaa rehun täydellisen sekoittumisen. Solomix 2 -sarjaan on saatavana eri purkuvaihtoehtoja koneen eteen, sivulle tai taakse. Kompakti kone voidaan valmistaa mittojen mukaan

6 Solomix 2 Yksityiskohdat ratkaisevat Kaikkien Solomix 2 -seosrehuvaunujen sisällä on asymmetriset ohjainkolmiot. Asymmetristen osien ansiosta rehu sekoittuu myös vaakasuunnassa. Vaakavirtaus tuottaa nopeasti ihanteellisen ja tasaisen sekoituksen, ja purkukin sujuu ripeästi ja tasaisesti. Trioliet on patentoinut ratkaisun muodon ja sijoituksen.

7 SEOSREHUVAUNUT 6 7 Patentoidut Trioform-ruuviterät Trioform-ruuviterät on asennettu vaaka-asentoon ruuvien lehtiin. Näin varmistetaan tehokas leikkaus ja pieni vastus, mikä säästää polttoainetta. Patentoidut Trioform-ruuviterät ovat itseteroittuvia, ja niiden erikoisrakenne takaa lujuuden ja pitkän käyttöiän.

8 Solomix 2 Huippuunsa kehitetyt sekoitusruuvit ja -säiliö Sekoitusruuvit ja -säiliö on hiottu teknisesti huippuunsa. Ainutlaatuisissa Twin Stream -ruuveissa on kaksi symmetristä annosteluvartta, jotka purkavat rehun nopeasti ja tasaisesti. Pienetkin rehumäärät sekoittuvat nopeasti ja tarkasti. Sekoitussäiliön seinät ovat tukevat ja erittäin kestävät. Erityinen kulutusrengas varmistaa vakauden ja kulutuskestävyyden sekoitussäiliön pohjalla, missä säiliön seinään kohdistuu kaikkein suurin paine.

9 SEOSREHUVAUNUT 8 9 Shiftronic-alennusvaihteisto: säästää polttoainetta ja vähentää kulumista Trioliet on kehittänyt yli 18 m3:n pystyruuvivaunuille kaksi- ja kolmevaihteisen Shiftronic-alennusvaihteiston, joka mahdollistaa automaattisen vaihtamisen suuremmalle sekoitus- ja purkunopeudelle vaiheittain. Vaihtohetki voidaan ohjelmoida rehun ominaispainon mukaan. Ohjelmia voidaan määrittää enintään viisi. Vaihteisto pidentää traktorin voimanottoakselin kytkimen ja vetoakselilinjan käyttöikää. Polttoainettakin säästyy huomattavasti, kun traktorin vääntömomentti pysyy jatkuvasti ihanteellisena.

10 Solomix 2:n ainutlaatuiset ominaisuudet Polttoaineen säästö, pitkä käyttöikä ja paras sekoitustulos Vaakavirtaus ohjainkolmioiden avulla Solomix 2:ssa on patentoidut asymmetriset ohjainkolmiot, jotka tehostavat etu- ja takasekoituskammion yhteistoimintaa (pakotettu vaakasuuntainen sekoitus). Näin sekoitus ja purku sujuvat nopeasti, tasaisesti ja täydellisesti. 2 Leveä tarkistusikkuna sekoitusprosessin tarkkailua varten 3 Ainutlaatuinen punnitusjärjestelmä Kolme järeää punnitustankoa varmistavat vakaan toiminnan. Kaikissa tangoissa on kaksipuoliset venymämittarit tarkkuuden takaamiseksi. Vaakapääte on asennettu tukevaan, iskunkestävästä materiaalista tehtyyn koteloon. 4 Ainutlaatuinen laakerirakenne Sekoitusruuvien laakereissa on ylhäällä huoltoa kaipaamaton kartiorullalaakeri ja alhaalla sintrattu liukulaakeri. Laakerirakenne vaimentaa sekoitusruuvin kaikki aksiaali- ja säteisvoimat. Laakerien suuri etäisyys toisistaan takaa vakauden ja pitkän käyttöiän. 5 Yhdysrakenteinen ja kestävä runko Kaikissa Triolietin seosrehuvaunuissa on erittäin vakaa, runkoon tuettu sekoitusruuvirakenne. Tämän ansiosta runko absorboi kaikki sekoitusruuvin voimat. 1 5

11 11 SEOSREHUVAUNUT Trioform-ruuviterät: pienempi vastus ja polttoaineenkulutus Ruuviterien patentoitu muoto pienentää vastusta. Näin säästetään myös polttoainetta. Lisäksi Trioform-ruuviterät ovat itseteroittuvia, ja niiden erikoisrakenne takaa lujuuden ja pitkän käyttöiän Vahvat ja kestävät, limihitsatut sekoitusruuvit 8 Tehokkaat Twin Stream -ruuvit Ihanteellisesti muotoillut Twin Stream -ruuvit sekoittavat rehun nopeasti ja tasaisesti, ja niiden tehontarve on pieni (vähäinen polttoaineen kulutus). Kaksi symmetristä annosteluvartta varmistavat tasaisen ja ripeän purun. 9 Trioliet-kulutusrengas lisää vakautta ja käyttöikää Erityinen Trioliet-kulutusrengas takaa sekoitussäiliön pitkän käyttöiän. 10 Pääsy kaikenlaisiin karjasuojiin Jykevät Trioliet-renkaat on sijoitettu matalan seosrehuvaunun alle. Seosrehuvaunut sopivat hyvin pienkuormaajien täytettäviksi ja mahtuvat mataliin rakennuksiin. 11 Kuminen yläkehä Joustava ratkaisu paljon tilaa vaativalle materiaalille.

12 Tarkat mittalaitteet Tarkkuus vaatii edistykselliset mittalaitteet Terve karja vaatii parhaan mahdollisen rehun. Täsmällinen ja asianmukainen ruokinta säästää myös kustannuksia ja vähentää ympäristöön kohdistuvaa rasitusta. Jokaiseen Solomix 2 -seosrehuvaunuun kuuluu olennaisena osana elektroninen Triotronic-punnitusjärjestelmä. Järjestelmää koostuu kolmesta järeästä punnitustangosta. Tarkan tuloksen varmistamiseksi kullakin punnitustangolla suoritetaan aina kaksi mittausta, joista lasketaan keskiarvo. Vakaat punnitustangot eivät ole alttiita kuormitushuipuille liikkeen aikana. Digitaalinen vaakapääte on hyvässä suojassa iskunkestävässä ja vesitiiviissä kotelossaan.

13 SEOSREHUVAUNUT TFM-järjestelmä optimoi ruokinnan Solomixin punnitusjärjestelmää voidaan laajentaa Triolietin edistyksellisellä TFM Tracker -ruokinnanhallintajärjestelmällä. TFM-järjestelmä mahdollistaa annosten ohjelmoinnin, optimoinnin ja ohjauksen, minkä ansiosta purku onnistuu erittäin tarkasti.

14 Purkuvaihtoehdot Täydellinen ratkaisu kaikenlaisille maatiloille Solomix 2 -rehuvaunuihin on saatavana erilaisia purkuvaihtoehtoja. Eteen purkavia koneita on saatavana m3:n vetoisina ja kolmella eri purkuvaihtoehdolla varustettuna. Valittavissa on korkea, matala tai tavallista leveämpi purkuyksikkö. Leveän yksikön kapasiteetti on tavallista suurempi, ja se sopii erityisesti kookkaisiin, yli 24 m3:n seosrehuvaunuihin. Kuljetinvaihtoehtojakin on useita: synteettinen hihnakuljetin, ketjukuljetin, kaartuva ketjukuljetin, säädettävä ketjunostin tai sivupurkuluukut. Sivupurku on erinomainen valinta normaaleihin käyttöolosuhteisiin. Sivulle purkava kone on saatavana myös Solomix P2 -mallina, ja se voidaan varustaa olkipuhaltimella, joka levittää oljet kuivikepohjaisiin talleihin ja pilttuisiin. Valikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto joka tilanteeseen, kuten kylmiin olosuhteisiin, kapeille tai leveille ruokintakäytäville tai ruokintakaukaloille.

15 PURKUVAIHTOEHDOT Turvakamera seosrehuvaunun takana > Purkukuljettimet VL = purku eteen H = korkea purkukuljetin L = matala purkukuljetin X = järeä sekoitin ja leveä purkukuljetin B = synteettinen hihnakuljetin K = ketjukuljetin C = kaartuva ketjukuljetin S = säädettävä ketjunostin T = keinuteliakselisto ZK = sivupurkuluukut Kaikkiin VLH-yksiköihin on saatavana sivusiirto, jonka ansiosta koko kuljetin voidaan työntää sivuasentoon.

16 Lisävarusteet < Pölynhallinta Solomix P < Magneettisarja, jossa ripustusmagneetit < Alennusvaihteisto < Säädettävä ketjukuljetin < Kivennäiskaukalo < Kuminen yläkehä < Takaluukku < Sivusiirrolla varustettu ketjukuljetin

17 Solomix VLL - B sivusuuntainen hihnakuljetin edessä Trioform-ruuviterät laajakulmainen voimanottoakseli murtopultilla kaksi Twin Stream -ruuvia vaijeriohjaus hydraulinen jarrujärjestelmä kaksi vastaterää kulutusrengas kaksi pyörää TEKNISET TIEDOT MALLI 1000 VLL-B 1200 VLL-B 1400 VLL -B 1600 VLL -B 1600L VLL -B 1800 VLL -B 2000 VLL Purku Sivusuuntainen hihnakuljetin edessä Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 5,63 5,69 6,08 6,11 6,60 6,61 6,67 Kokonaisleveys m 2,12 2,15 2,29 2,29 2,44 2,44 2,44 Kokonaiskorkeus m 2,40 2,67 2,74 2,92 2,59 2,75 2,95 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 2,05 2,05 2,29 2,29 2,42 2,42 2,42 Purkukorkeus m 0,55 0,55 0,55 0,55 0,55 0,55 0,55 Purkukorkeus 0,9 m:n jatkeella m 0,70 0,70 0,70 0,70 0,70 0,70 0,70 Hihnakuljettimen leveys m 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 Nettopaino kg Enimmäiskuorma kg Ruuviterien paikkojen määrä Asennettujen terien määrä ruuvia kohden Voimanoton käyttö Voimanoton tehontarve hv (kw) 66 (48) 66 (48) 75 (55) 82 (60) 85 (62) 85 (62) 96 (70) Renkaat (2 kpl) 315/80 R PR 385/65 R PR Tarvittava hydraulinen pumppausteho 20 l/min, 170 bar Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset yksi yksitoiminen venttiili Solomix L VLL - S korkeussäädöllä varustettu ketjukuljetin edessä kaksi vastaterää käyttö suoraan traktorin hydrauliikan avulla Trioform-ruuviterät kaksi Twin Stream -ruuvia laajakulmainen voimanottoakseli murtopultilla hydraulinen jarrujärjestelmä kulutusrengas MALLI 1200L VLL-S 1600L VLL-S Purku Säädettävä ketjukuljetin edessä (oikea tai oikea ja vasen) Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 6,06 6,60 Kokonaisleveys m 2,29 2,44 Kokonaiskorkeus m 2,48 2,59 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 2,29 2,42 Purkukorkeus** m 0,85-1,07 Ketjukuljettimen leveys m 0,75 0,75 Ketjukuljettimen vakiopituus m 0,90 0,90 Nettopaino kg Enimmäiskuorma kg Ruuviterien paikkojen määrä 7 8 Asennettujen terien määrä ruuvia kohden 4 5 Voimanoton käyttö Voimanoton tehontarve hv (kw) 75 (55) 96 (70) Renkaat (2 kpl) 385/65 R PR Tarvittava hydraulinen pumppausteho 20 l/min, 170 bar Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset kaksi kaksitoimista venttiiliä * Seinän tai lavan enimmäiskorkeus ** Ketjun jatkeen pituuden mukaan (0,6 1,8 m)

18 Solomix L VLH - B sivusuuntainen hihnakuljetin edessä laajakulmainen voimanottoakseli, 13/8", murtopultti vaijeriohjaus hydraulinen jarrujärjestelmä kulutusrengas kaksi Twin Stream -ruuvia kaksi vastaterää kaksi suurta pyörää Trioform-ruuviterät MALLI 1200 VLH-B 1500 VLH-B 1600 VLH-B 1800 VLH-B 2000 VLH-B 2000L VLH-B 2400L VLH Purku Sivusuuntainen hihnakuljetin edessä Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 6,19 6,56 6,60 7,08 7,14 7,50 7,57 Kokonaisleveys m 2,16 2,28 2,28 2,28 2,29 2,44 2,66 Kokonaiskorkeus m 2,50 2,63 2,76 2,83 3,01 2,66 2,97 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 1,71 1,91 1,91 2,15 2,15 2,15 2,15 Hihnakuljettimen pituus m 2,00 2,00 2,00 2,29 2,29 2,44 2,44 Purkukorkeus* m 0,74 0,74 0,74 0,88 0,88 0,88 0,88 Hihnan alareunan korkeus m 0,53 0,53 0,53 0,66 0,66 0,66 0,66 Hihnakuljettimen leveys m 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 Nettopaino kg Enimmäiskuorma kg Voimanoton käyttö Voimanoton tehontarve hv (kw) 82 (60) 85 (62) 85 (62) 102 (75) 102 (75) 112 (82) 120 (88) Ruuviterien paikkojen määrä Asennettujen terien määrä ruuvia kohden Pyörät 400/45 L /50 R 19.5 Tarvittava hydraulinen pumppausteho 20 l/min, 170 bar Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset yksi yksitoiminen venttiili * Hihnan yläreuna Solomix VLH - B - T sivusuuntainen hihnakuljetin edessä kaksi vastaterää vaijeriohjaus kulutusrengas hydraulinen jarrujärjestelmä Trioform-ruuviterät keinuteliakselisto ja neljä pyörää laajakulmainen voimanottoakseli, 13/8", murtopultti kaksi Twin Stream -ruuvia MALLI 2000 VLH-T 2400 VLH-T Purku Sivusuuntainen hihnakuljetin edessä Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 7,13 7,20 Kokonaisleveys m 2,29 2,44 Kokonaiskorkeus m 3,04 3,25 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 1,87 1,87 Hihnakuljettimen pituus m 2,29 2,29 Purkukorkeus* m 0,91 0,91 Hihnan alareunan korkeus m 0,69 0,69 Hihnakuljettimen leveys m 0,75 0,75 Nettopaino kg Enimmäiskuorma kg Voimanoton käyttö Ruuviterien paikkojen määrä 8 10 Asennettujen terien määrä ruuvia kohden 5 7 Voimanoton tehontarve hv (kw) 102 (75) 109 (80) Purkukorkeus hihnan jatkeella m 1,06 1,06 Pyörät (4 kpl) 295/60 R 22.5 Tarvittava hydraulinen pumppausteho 20 l/min, 170 bar Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset yksi yksitoiminen venttiili * Hihnakuljettimen yläreuna

19 Solomix L VLH - K sivusuuntainen ketjukuljetin edessä kaksi Twin Stream -ruuvia kaksi vastaterää vaijeriohjaus hydraulinen jarrujärjestelmä laajakulmainen voimanottoakseli, 13/8", murtopultti kaksi suurta pyörää kulutusrengas Trioform-ruuviterät TEKNISET TIEDOT MALLI 1200 VLH 1500 VLH 1600 VLH 1800 VLH 2000 VLH 2000L VLH 2400L VLH Purku Ketjukuljetin edessä Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 6,19 6,56 6,60 7,08 7,14 7,50 7,57 Kokonaisleveys m 2,16 2,28 2,28 2,28 2,29 2,44 2,66 Kokonaiskorkeus m 2,50 2,63 2,76 2,83 3,01 2,66 2,97 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 1,71 1,91 1,91 2,15 2,15 2,15 2,15 Ketjukuljettimen pituus m 2,00 2,00 2,00 2,29 2,29 2,44 2,44 Purkukorkeus* m 0,74 0,74 0,74 0,88 0,88 0,88 0,88 Ketjun alareunan korkeus m 0,53 0,53 0,53 0,66 0,66 0,66 0,66 Ketjukuljettimen leveys m 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 0,75 Nettopaino kg Enimmäiskuorma kg Voimanoton käyttö Voimanoton tehontarve hv (kw) 82 (60) 85 (62) 85 (62) 102 (75) 102 (75) 112 (82) 120 (88) Ruuviterien paikkojen määrä Asennettujen terien määrä ruuvia kohden Pyörät 400/45 L /50 R 19.5 Tarvittava hydraulinen pumppausteho 20 l/min, 170 bar Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset yksi yksitoiminen venttiili * Ketjukuljettimen yläreuna Solomix VLH - K - T sivusuuntainen ketjukuljetin edessä kaksi Twin Stream -ruuvia kaksi vastaterää vaijeriohjaus hydraulinen jarrujärjestelmä laajakulmainen voimanottoakseli, 13/8", murtopultti keinuteliakselisto ja neljä pyörää kulutusrengas Trioform-ruuviterät MALLI 2000 VLH-K-T 2400 VLH-K-T Purku Ketjukuljetin edessä Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 7,13 7,20 Kokonaisleveys m 2,29 2,44 Kokonaiskorkeus m 3,04 3,25 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 1,87 1,87 Ketjukuljettimen pituus m 2,29 2,29 Purkukorkeus* m 0,91 0,91 Ketjun alareunan korkeus m 0,69 0,69 Ketjukuljettimen leveys m 0,75 0,75 Nettopaino kg Enimmäiskuorma kg Voimanoton käyttö Ruuviterien paikkojen määrä 8 10 Asennettujen terien määrä ruuvia kohden 5 7 Voimanoton tehontarve hv (kw) 102 (75) 109 (80) Pyörät Tarvittava hydraulinen pumppausteho Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset 295/60 R l/min, 170 bar yksi yksitoiminen venttiili * Ketjukuljettimen yläreuna

20 Solomix L VLH - C kaartuva sivusuuntainen ketjukuljetin edessä, L = 2,30 m, sivusiirto, purku oikealla 35 cm ja vasemmalla 25 cm (mallit ) kaartuva sivusuuntainen ketjukuljetin edessä, L = 2,50 m, sivusiirto, purku oikealla 35 cm ja vasemmalla 35 cm kaksi Twin Stream -ruuvia kaksi vastaterää vaijeriohjaus laajakulmainen voimanottoakseli, 13/8", murtopultti kaksi suurta pyörää hydraulinen jarrujärjestelmä kulutusrengas Trioform-ruuviterä MALLI 1200 VLH 1500 VLH 1600 VLH 1800 VLH 2000 VLH 2000L VLH 2400L VLH Purku Kaartuva sivusuuntainen ketjukuljetin edessä Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 6,19 6,56 6,60 7,08 7,14 7,50 7,57 Kokonaisleveys m 2,16 2,28 2,28 2,28 2,29 2,44 2,66 Kokonaiskorkeus m 2,50 2,63 2,76 2,83 3,01 2,66 2,97 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 1,71 1,91 1,91 2,15 2,15 2,15 2,15 Ketjukuljettimen pituus m 2,30 2,30 2,30 2,30 2,30 2,54 2,54 Poistokorkeus (keskiasento)* m 0,99 0,99 0,99 1,12 1,12 1,19 1,19 Purkukorkeus (siirretty sivulle)* m 1,21 1,21 1,21 1,34 1,34 1,43 1,43 Ketjun alareunan korkeus (sisään) m 0,82 0,82 0,82 0,95 0,95 1,02 1,02 Ketjun alareunan korkeus (ulos) m 1,04 1,04 1,04 1,17 1,17 1,26 1,26 Ketjukuljettimen leveys m 0,60 0,60 0,60 0,60 0,60 0,60 0,60 Nettopaino kg Enimmäiskuorma kg Voimanoton käyttö Voimanoton tehontarve hv (kw) 82 (60) 85 (62) 85 (62) 102 (75) 102 (75) 112 (82) 120 (88) Ruuviterien paikkojen määrä Asennettujen terien määrä ruuvia kohden Pyörät 400/45 L /50 R 19.5 Tarvittava hydraulinen pumppausteho 20 l/min, 170 bar Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset yksi yksitoiminen venttiili * Ketjun yläreuna Solomix VLH - C - T kaartuva sivusuuntainen ketjukuljetin, L = 2,30 m, sivusiirto, purku oikealla 35 cm ja vasemmalla 25 cm edessä kaksi Twin Stream -ruuvia kaksi vastaterää hydraulinen jarrujärjestelmä Trioform-ruuviterät keinuteliakselisto ja neljä pyörää laajakulmainen voimanottoakseli, 13/8", murtopultti vaijeriohjaus kulutusrengas MALLI 2000 VLH-C 2400 VLH-C Purku Kaartuva sivusuuntainen ketjukuljetin edessä Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 7,13 7,20 Kokonaisleveys m 2,29 2,44 Kokonaiskorkeus m 3,04 3,25 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 1,87 1,87 Ketjukuljettimen pituus m 2,30 2,54 Poistokorkeus (keskiasento)* m 1,15 1,15 Purkukorkeus (siirretty sivulle)* m 1,37 1,37 Hihnan alareunan korkeus (keskiasento) m 0,98 0,98 Hihnan alareunan korkeus (siirretty sivulle) m 1,20 1,20 Ketjukuljettimen leveys m 0,60 0,60 Nettopaino kg Enimmäiskuorma kg Voimanoton käyttö Voimanoton tehontarve hv (kw) 102 (75) 109 (80) Ruuviterien paikkojen määrä 8 10 Asennettujen terien määrä ruuvia kohden 5 7 Pyörät 295/60 R 22.5 Tarvittava hydraulinen pumppausteho 20 l/min, 170 bar Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset yksi yksitoiminen venttiili * Ketjun yläreuna

21 Solomix L ZK kaksi sivupurkuluukkua edessä vasemmalla ja oikealla kaksi Twin Stream -ruuvia käsin säädettävät ohjainlevyt joustavat ja suuret sivuluukkujen suojukset kaksi vastaterää laajakulmainen voimanottoakseli, 13/8", murtopultti ( L) laajakulmainen voimanottoakseli, 13/4", murtopultti (2400L) kaksi suurta pyörää käyttö suoraan traktorin hydrauliikan avulla hydrauliset jarrut kulutusrengas Trioform-ruuviterä jäähdytysjärjestelmällä varustettu alennusvaihteisto mallissa 2400L ZK kaksi paripyörää mallissa 2400L ZK TEKNISET TIEDOT MALLI 1200 ZK 1500 ZK 1600 ZK 1800 ZK 2000 ZK 2000L ZK 2400L ZK Purku Kaksi sivupurkuluukkua edessä Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 6,05 6,36 6,40 6,86 6,93 7,28 7,37 Kokonaisleveys m 2,24 2,33 2,32 2,46 2,46 2,69 2,74 Kokonaiskorkeus m 2,50** 2,64** 2,77 2,83*** 3,00 2,66*** 3,02 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 1,71 1,91 1,91 2,14 2,15 2,14 2,41 Purkukorkeus* m 0,82 0,82 0,82 0,95 0,95 0,95 0,97 Purkuluukun leveys m 0,92 0,92 0,92 0,90 0,90 0,90 0,90 Nettopaino kg Enimmäiskuorma kg Voimanoton käyttö Voimanoton tehontarve hv (kw) 82 (60) 85 (62) 85 (62) 102 (75) 102 (75) 112 (82) 120 (88) Ruuviterien paikkojen määrä Asennettujen terien määrä ruuvia kohden Pyörät (2 kpl) 400/45 L17.5 (2x) 435/50 R 19.5 (2x) 275/70 R 22.5 (4x) Tarvittava hydraulinen pumppausteho 20 l/min, 170 bar Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset kaksi kaksitoimista venttiiliä * Säiliön pohjan korkeus ** Maantiekuljetuksissa kokonaispaino (enimmäiskuorma ja nettopaino) ei saa olla yli kg. ** Varoitus: Sivuluukku nousee 27 cm (1200 ZK) tai 13 cm (1500 ZK) säiliön yläpuolelle, kun se avataan täysin. Solomix ZK-T - ZKX-T kaksi sivupurkuluukkua edessä vasemmalla ja oikealla käsin säädettävät ohjainlevyt joustavat ja suuret sivuluukkujen suojukset laajakulmainen voimanottoakseli murtopultilla keinuteliakselisto ja neljä suurta pyörää Trioform-ruuviterät kaksi Twin Stream -ruuvia hydrauliset jarrut käyttö suoraan traktorin hydrauliikan avulla kulutusrengas kaksi ( L) tai neljä ( ) vastaterää alennusvaihteisto vakiona malleissa 2400L 3200 ZK-T (jäähdytys malleissa 2400L ja 2800) MALLI 1600 ZK-T 2000 ZK-T 2400 ZK-T 2400L ZKX-T 2800 ZKX-T 3200 ZKX-T Purku Kaksi sivupurkuluukkua edessä Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 6,44 6,92 6,98 7,37 7,50 7,93 Kokonaisleveys m 2,30 2,46 2,50 2,74 2,75 2,95 Kokonaiskorkeus m 2,83 3,04 3,25 3,06 3,42 3,42 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 1,85 1,87 1,87 2,00 2,20 2,20 Purkukorkeus* m 0,89 0,99 0,99 1,02 1,18 1,18 Purkuluukun leveys m 0,92 0,92 0,92 0,92 0,92 0,92 Nettopaino kg Enimmäiskuorma kg Ruuviterien paikkojen määrä Asennettujen terien määrä ruuvia kohden Voimanoton käyttö Voimanoton tehontarve hv (kw) 85 (62) 102 (75) 109 (80)) 120 (88) 130 (95) 150 (110) Pyörät (4 kpl) 340/ /60 R /50 R /65 R22,5 Tarvittava hydraulinen pumppausteho 20 l/min, 170 bar Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset kaksi kaksitoimista venttiiliä * säiliön pohjan korkeus

22 Solomix P ZK - T mekaanisella käytöllä (kiilahihnoilla) varustettu olkipuhallin edessä kaksi Twin Stream -ruuvia vakionopeuksinen voimanottoakseli murtopultilla kaksi käsikäyttöistä vastaterää oikea, vasen tai molemminpuolinen purku käsin säädettävät ohjainlevyt joustavat ja suuret sivuluukkujen suojukset sähkökäyttö kulutusrengas kaksi leveää pyörää ( ) keinuteliakselisto neljällä pyörällä hydrauliset jarrut Trioform-ruuviterät kaksi reunoistaan pyöristettyä sivupurkuluukkua edessä purun tehostamiseksi MALLI 1200 ZK 1600 ZK 1800 ZK 2000 ZK 2400 ZK-T Purku Kaksi sivupurkuluukkua edessä Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 6,32 6,74 7,44 7,51 7,56 Kokonaisleveys m 2,24 2,33 2,46 2,46 2,50 Kokonaiskorkeus m 2,5** 2,77 2,81 3,00 3,25 Kokonaiskorkeus olkipuhaltimen kanssa*** m 2,72 2,87 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 1,73 1,93 2,15 2,15 1,87 Purkukorkeus* m 0,82 0,83 0,93 0,96 0,99 Purkuluukun leveys m 0,92 0,92 0,92 0,92 0,92 Nettopaino kg Enimmäiskuorma kg Voimanoton käyttö Voimanoton tehontarve hv (kw) 82 (60) 85 (62) 102 (75) 102 (75) 109 (80) Ruuviterien paikkojen määrä Asennettujen terien määrä ruuvia kohden Pyörät 400/45 L17,5 (2 kpl) 435/50 R 19.5 (2 kpl) 295/65 R 22.5 (4 kpl) Tarvittava hydraulinen pumppausteho 20 l/min, 170 bar Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset yksi yksitoiminen venttiili * Säiliön pohjan korkeus ** Varoitus: sivuluukku nousee 27 cm säiliön yläpuolelle, kun se avataan täysin *** Varoitus: olkipuhallin nousee säiliön yläpuolelle

23 Solomix L 3200 VLX - B - T leveä sivusuuntainen hihnakuljetin edessä, purku molemmille puolille käyttö suoraan traktorin hydrauliikan avulla kaksi järeää Twin Stream -ruuvia hydraulinen jarrujärjestelmä ja seisontajarru keinuteliakselisto ja neljä pyörää Trioform-ruuviterät kulutusrengas kaksi (2400L) tai neljä (2800/3200) vastaterää laajakulmainen voimanottoakseli, jossa murtopultti (2400L/2800-koneet (Shiftronic)) tai ylikuormituskytkin (3200) (13/4" 20-traktorikytkentä) vakiona alennusvaihteisto (jäähdytysjärjestelmä malleissa 2400L/2800) takaluukku ilman aktivointisarjaa vakiona malleissa 2800/3200 TEKNISET TIEDOT MALLI 2400L VLX-B-T 2800 VLX-B-T 3200 VLX-B-T Purku Sivusuuntainen hihnakuljetin edessä Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 8,13 8,20 8,63 Leveys ilman kuljetinta m 2,66 2,66 2,80 Leveys kuljettimen kanssa m 2,90 2,90 2,90 Kokonaiskorkeus m 3,00 3,42 3,42 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 2,00 2,20 2,20 Purkukorkeus* m 0,88 1,06 1,06 Hihnakuljettimen leveys m 1,00 1,00 1,00 Nettopaino kg Enimmäiskuorma kg Voimanoton käyttö (13/4" 20) Ruuviterien paikkojen määrä Asennettujen terien määrä ruuvia kohden Voimanoton tehontarve hp (kw) 120 (88) 130 (95) 150 (110) Pyörät (4 kpl) 435/50 R /65 R 22.5 Tarvittava hydraulinen pumppausteho 20 l/min, 170 bar Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset kaksi kaksitoimista venttiiliä * Hihnan yläreunan korkeus Solomix L 3200 VLX - K - T leveä sivusuuntainen ketjukuljetin edessä, purku molemmille puolille keinuteliakselisto ja neljä pyörää kaksi järeää Twin Stream -ruuvia käyttö suoraan traktorin hydrauliikan avulla kulutusrengas hydraulinen jarrujärjestelmä ja seisontajarru Trioform-ruuviterät kaksi (2400L) tai neljä (2800/3200) vastaterää laajakulmainen voimanottoakseli, jossa murtopultti (2400L/2800-koneet (Shiftronic)) tai ylikuormituskytkin (3200) (13/4" 20-traktorikytkentä) vakiona alennusvaihteisto (jäähdytysjärjestelmä malleissa 2400L/2800) takaluukku ilman aktivointisarjaa vakiona malleissa 2800/ MALLI 2400L VLX-K-T 2800 VLX-K-T 3200 VLX-K-T Purku Ketjukuljetin edessä Kapasiteetti m³ Kokonaispituus m 8,13 8,20 8,63 Leveys ilman kuljetinta m 2,68 2,69 2,80 Leveys kuljettimen kanssa m 2,98 2,95 2,98 Kokonaiskorkeus m 3,00 3,42 3,44 Leveys pyörien ulkoreunoista mitattuna m 2,00 2,20 2,20 Purkukorkeus* m 0,88 1,05 1,05 Ketjukuljettimen leveys m 1,00 1,00 1,00 Nettopaino kg/paunaa Enimmäiskuorma kg Ruuviterien paikkojen määrä Asennettujen terien määrä ruuvia kohden Voimanoton tehontarve hv (kw) 120 (88) 130 (95) 150 (110) Pyörät (4 kpl) 435/50 R /65 R 22.5 Tarvittava hydraulinen pumppausteho 20 l/min, 170 bar Traktorin hydrauliikkaa koskevat vaatimukset kaksi kaksitoimista venttiiliä * Ketjun yläreuna

24 Trioliet-ruokintateknologiaa jo vuodesta 1950 Seosrehutiloihin erikoistuneet ammattilaisemme = Farmarin Sopiva -asiantuntijat (tilarehut + seosrehuruokinta) = Trioliet-seosrehuvaunu- ja ruokintatekniikan asiantuntija = Seosrehutilan rehuvarastorakennusten asiantuntija Pohjois-Suomi: Kullervo Palovaara Mikko Kontio Trioliet Mullos BV Hinmanweg BE Oldenzaal Nederlands Puh Keski- ja Pohjois-Pohjanmaa Faksi sekä ruotsinkielinen rannikko: Esa Lankila p. info@trioliet.com Johan Fors p Jukka K. Heinonen p Erkki Kangasvieri p Eero Korhonen p Ove Strand p Tapio Kuusinen p Etelä-Pohjanmaa: Mari Korkiakangas p Henry Lieto p Hannu Ahola p Heikki Rinta-Valkama p Pohjois-Savo ja Karjala: Markku Komulainen Oiva Rissanen Ari Pekkarinen Pirkanmaa ja Keski-Suomi: Lauri Järvinen p Länsi-Suomi: Tiina Heikkinen p Henrikki Riikonen p Etelä-Suomi: Mira Hartikainen p Juha Pyynönen p Hyvinkään konekeskus p Etelä-Savo ja Etelä-Karjala: Marja Säynevirta p Altti Hujanen p Jorma Venäläinen p Jarmo Sahinjoki p Etelä- ja Itä-Suomi: Juha Talikka p Trioliet kehitystä sinua varten.

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm

Grasshopper 616T 16hv bensiini 110cm 616T 16hv bensiini 110cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Briggs&Stratton Vanguard 2-syl 16hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 110cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

Perunan käsittely- ja varastointikoneet

Perunan käsittely- ja varastointikoneet Perunan käsittely- ja varastointikoneet Sähkömoottorin käyttämä hydraulinen veto Portaattomasti säädettävät kuljettimien nopeudet Polyureetaanista valmistetut puhdistus- ja lajittelurullat Koneet perunan

Lisätiedot

DeLaval seosrehulaitteet suurten rehumassojen helppoon käsittelyyn

DeLaval seosrehulaitteet suurten rehumassojen helppoon käsittelyyn DeLaval seosrehulaitteet suurten rehumassojen helppoon käsittelyyn Kiinteät sekoittimet pysty- tai vaakaruuvimallina Ruokintasuunnitelmat laaditaan useimmiten suurella tarkkuudella. Niiden noudattaminen

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

Ammattilaisille APEVAUNUT YKSI- JA KAKSIRUUVISET.

Ammattilaisille APEVAUNUT YKSI- JA KAKSIRUUVISET. Ammattilaisille APEVAUNUT YKSI- JA KAKSIRUUVISET www.samasz.com 1 OptiFEED - OPTIMAALINEN KAIKILLE MAATILOILLE SaMASZ tarjoaa laajan valikoiman apevaunuja, joista löytyy aina sopiva erilaisten vaatimusten

Lisätiedot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot

Aika koneita. Innovatiivinen. tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä. Esko näyttää tien. Urakkasarjan Esko-lumilingot ROAD LINE Urakkasarjan Esko-lumilingot Ammattikäyttöön Aika koneita. Nokka Aika koneita! Innovatiivinen tuotekehitys syntyy kokemuksen ja käyttäjäpalautteen hyödyntämisestä Esko näyttää tien. 3-SARJA LV

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm

Grasshopper 623T 23hv bensiini 120cm 623T 23hv bensiini 120cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kohler Command Pro 2-syl 23hv bensiinimottori Leikkuuleveys: 120cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin tai kerääjän.

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

TKS Kuhn FeedMixerissä pystyruuvit synnyttävät hienojakoisen ja kevyen massan, jossa rehun rakenne säilyy ennallaan. Alhaisen kuivaainepitoisuuden

TKS Kuhn FeedMixerissä pystyruuvit synnyttävät hienojakoisen ja kevyen massan, jossa rehun rakenne säilyy ennallaan. Alhaisen kuivaainepitoisuuden kaikki edellytykset www.tks-as.no TKS ja Kuhn ovat yhteistyössä kehittäneet vahvan ja toimintavarman sekoitusratkaisun. on kehitetty tarjoamaan paras sekoitustulos mahdollisimman lyhyessä ajassa ja mahdollisimman

Lisätiedot

SOPIVA. Jokainen tila on erilainen

SOPIVA. Jokainen tila on erilainen SOPIVA Jokainen tila on erilainen Tutkitusti sopiva Aseta ruokinnan palaset paikoilleen! Sopiva täydentää puuttuvan palan tilasi ruokinnassa. energia valkuaisaineet kivennäis- AINEET hivenaineet 2 Hyödynnä

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä.

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä. Esittelykonehinnasto - Kuhn maanmuokkaus Kuhn Discover XM 32 lautasäes: Koneella on ajettu noin 30 hehtaaria. Sarjanumero A1380. Valmistusvuosi 2010. Koneessa on voimassa tehdastakuu 1v. Vakiovarusteet:

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32. Powered by Kongskilde

TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32. Powered by Kongskilde TASOJYRSIN HK 25 - HK 31 - HK 32 Powered by Kongskilde HK 25 -tasojyrsin HK 25 varpajyrällä ja (lisävarusteena saatavissa olevalla) hydraulisella nostolaitteella varustettuna. HK 25 tasojyrsin on tarkoitettu

Lisätiedot

DeLaval seosrehuvaunut ja kiinteät apesekoittimet Optimoituun ja tarkkaan seosrehuruokintaan

DeLaval seosrehuvaunut ja kiinteät apesekoittimet Optimoituun ja tarkkaan seosrehuruokintaan DeLaval seosrehuvaunut ja kiinteät apesekoittimet Optimoituun ja tarkkaan seosrehuruokintaan Laadukas rehu luo pohjan hyvälle tuotokselle! 53570909Br_MixerWagons_8p_Final.1 1 5.7.2007 12:55:49 DeLaval

Lisätiedot

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 1400 - hiekoitin 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot 7-11 Veljekset

Lisätiedot

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil on korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli,

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Kverneland FHP Piennarmurskain

Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP piennarmurskain Erittäin monikäyttöinen murskain maatalouteen ja tienvarsihoitoon Voidaan käyttää monissa eri työasennoissa Kompakti ja vahva rakenne mahdollistaa

Lisätiedot

TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA WWW.ALA-TALKKARI.FI

TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA WWW.ALA-TALKKARI.FI TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 1400 - hiekoitin 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle.

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle. PUUNKORJUUPAKETIT Puunkorjuupaketit, kannolta tienvarteen Metsäperävaunu varustettuna puutavarakuormaimella on tuttu näky monen maatalon pihassa. Tällainen paketti on kuitenkin kohtalaisen iso investointi,

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA. SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI:

SOLIS NUMEROINA UUSI SOLIS-TRAKTORI EDULLISEMMIN KUIN VUOSIA KÄYTETTY TAKUULLA.   SOLIS JÄLLEENMYYJÄSI: SOLIS NUMEROINA TUOTANTO- KAPASITEETTI 300 000 TRAKTORIA VUODESSA KUUDEN SUURIMMAN TRAKTORIVALMISTAJAN JOUKOSSA MAAILMASSA TYÖNTEKIJÖITÄ YLI 5000, TUOTEKEHITYKSESSÄ YLI 300 HENKILÖÄ SOLIS-traktorit - laatua

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l

Jää- ja pakastekaapit 650 & 1400 l Electroluxin HD-Sarjan jää/pakastekaapit tarjoavat suuren valikoiman erilaisia kaappeja kylmäsäilytykseen. Kaapit ovat niin sisältä kuin ulkoa ruostumatonta terästä, teräsovella, ja kapasiteetti alkaen

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO MS / MX 4 MXL / MXL PREMIUM 5 RCW / RCW PLUS 6 APOLLO / APOLLO PREMIUM 7 UNIA-esite Huhtikuu 2019 Unia pidättää oikeuden

Lisätiedot

SOPIVA. Jokainen tila on erilainen

SOPIVA. Jokainen tila on erilainen SOPIVA Jokainen tila on erilainen Tutkitusti sopiva Aseta ruokinnan palaset paikoilleen! Sopiva täydentää puuttuvan palan tilasi ruokinnassa. s- e a gi r ne nve et i h ne ai i nä n ve T ki NEE AI sai u

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD FOREST LINE Metsäperävaunut ja kuormaimet HK 5070 HK 5076 MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD PRO SARJA METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET Aika koneita. 1 Aika koneita ja MV 1530 tai vetävä

Lisätiedot

SAMURAI7 -sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

SAMURAI7 -sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä SAMURAI7 -sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 SAMURAI7 -sarja SAMURAI 7 sarjan uudet silppuavat seosrehuvaunut on suunniteltu kaikkein vaativimmille kotieläintiloille. Ne ovat osoitus SEKO:n

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 7900 l, renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä Painelaitedirektiivien

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA DISCROLLER HEVA DiscRoller issa on kaikki tehokkaan muokkauskoneen pääpiirteet se toimii se on yksinkertainen ja mikä tärkeintä se säästää aikaa ja rahaa. HEVA DiscRoller in kahden vuoden kehityksen ja

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

MB - Engineering Rengaskoneet 2015

MB - Engineering Rengaskoneet 2015 MB - Engineering Rengaskoneet 2015 1 www.eurovulk.fi Rengaskoneet henkilöauton rengastöihin MB TC322 Asennuskone Helppokäyttöinen, vahva ja pieneen tilaan mahtuva MB CT 322 asennuskone on puoliautomaattinen

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Helppo käyttää - Helppo huoltaa 2 2.500 l polyetyleenisäiliö HARDI kalvopumppu EVC ohjausyksikkö Syklonisuodatin ParaLift HARDI CONTROLLER 2500 250 l huuhtelusäiliö

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita FOREST LINE Master-sarja Valitse valmiiksi harkittu Nokkayhdistelmä, erillinen kuormain tai vaunu käyttötarpeidesi mukaan HK 4372HR

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen!

carlton-europe.fi Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Laadukkaat Carlton kantojyrsimet ovat nyt saapuneet Suomeen! Carlton on USA:ssa toimiva laadukas valmistaja, jonka tuotteet tuovat tehokkuudellaan yritykseesi kilpailukykyä ja uusia mahdollisuuksia. Kaikki

Lisätiedot

Jokainen tila on erilainen

Jokainen tila on erilainen Jokainen tila on erilainen Tutkitusti sopiva Aseta ruokinnan palaset paikoilleen! Farmarin Sopiva täydentää puuttuvan palan tilasi ruokinnassa. energia kivennäis- AINEET Hyödynnä säilörehu- ja vilja-analyyseista

Lisätiedot

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki t

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki t Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 3.5-8.0 t www.toyota-forklifts.eu Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 3.5-4.0 t Tekniset tiedot 40-8FD35N 8FG35N 40-8FD40N 8FG40N 1.1 Valmistaja TOYOTA TOYOTA

Lisätiedot

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Nouki laadukasta rehua tehokkaasti ja taloudellisesti Optimaalinen rehunsyöttö ilman noukkimen tukkeutumista. Vakiovarusteena oleva karhon ohjausrulla

Lisätiedot

ROTAVATOR KELAJYRSIN 200 / 300 /400

ROTAVATOR KELAJYRSIN 200 / 300 /400 ROTAVATOR KELAJYRSIN 200 / 300 /400 Rotavator 400: aattikäyttöön viinitarhoissa ja hedeläviljelillä sekä tavanoaisiin aanuokkaustöihin. Rotavator 400 kelajyrsin on kehitetty viinitarhoissa ja hedeläviljelillä

Lisätiedot

Metsätraktorinosturit Classic

Metsätraktorinosturit Classic Metsätraktorinosturit Classic Keskity kuormaukseen. Mesera huolehtii loput. Toiset kaipaavat nosturiltaan nopeutta, toiset tehokkuutta tai keveyttä. Jotkut etsivät ergonomiaa ja uusimpia innovaatioita.

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 3.5-5,0 t www.toyota-forklifts.eu Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 3,5 t Tekniset tiedot 02-7FG35 42-7FD35 1.1 Valmistaja Toyota Toyota 1.2 Malli 02-7FG35

Lisätiedot

LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA

LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA SYKSY - TALVI 09 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 800 ja 1300 - hiekoittimet 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot

Lisätiedot

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN!

UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! Power Partner UUSIA MALLEJA N-SARJAAN! nn82 88 hv N92 101hv nu U S I K E T T E R Ä K A K S I K K O N82 N92 Valtra N-sarja täydentyy kahdella uudella traktorimallilla N82 ja N92, joihin on lisätty ketteryyttä

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200

K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 K2 CombiCutter Mallit 1600 ja 1200 Pyöröpaalisilppuri ja ruokintakone Markkinoiden täydellisin ohjelma www.tks-as.no Kiinteä kone Vaunumalli Kattokiskoihin asennettu kone Täyttölava K2 COMBICUTTER Työtä

Lisätiedot

MUUTTUVAKAMMIOINEN PAALAINKÄÄRINYHDISTELMÄ VARIO. Ammattilaisen valinta

MUUTTUVAKAMMIOINEN PAALAINKÄÄRINYHDISTELMÄ VARIO.  Ammattilaisen valinta www.mchale.net Ammattilaisen valinta Suurtehopaalainkäärin tämän päivän haasteisiin... McHale Fusion Vario on integroitu paalainkäärinyhdistelmä, joka toimii seuraavasti: HEINÄ/OLKI McHale Fusion Variolla

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Monipuolisuutta seosruokintaan. Suomen Rehun komponenttituotteet

Monipuolisuutta seosruokintaan. Suomen Rehun komponenttituotteet Monipuolisuutta seosruokintaan Suomen Rehun komponenttituotteet 1 Agrimarket seosrehutilan parhaaksi Agrimarket tarjoaa seosruokintaa harjoittavalle tilalle parhaan ja monipuolisimman osaamisen, olipa

Lisätiedot

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Kuivien ja nestemäisten aineiden puhallukseen ja imuun 14 m3 kippaavaan säiliöön, materiaalitilavuus 12 m3 Catepillar -moottori joka tuottaa max.

Lisätiedot

Joustava pumppujärjestelmä

Joustava pumppujärjestelmä Joustava pumppujärjestelmä CLIPTONPUMPEN Tuorerehun lisäaineille ja säilöntähapolle Kaikentyyppiin koneisiin Laaja lisävarustevalikoima Helppokäyttöinen Helposti sovitettava 1 Helppo asentaa kaikenlaisiin

Lisätiedot

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-3,5 t

Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-3,5 t Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-3,5 t www.toyota-forklifts.fi Polttomoottorikäyttöinen vastapainotrukki 1,5-1,75 t Tekniset tiedot 02-8FGF15 02-8FDF15 02-8FGF18 02-8FDF18 1.1 Valmistaja TOYOTA

Lisätiedot

PONSSE EH25 energiapuukoura

PONSSE EH25 energiapuukoura PONSSE EH25 energiapuukoura Ponsselta työkalu energiapuualalle RATKAISUNA UUSI EH25 ENERGIAPUUKOURA Energiapuun hankinnasta on muodostumassa pysyvä osa puunhankinnan kokonaiskuvaa. Valtion tukemana Suomeen

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS

TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS R1000 R700IS R800IS R1000 R1000IS Pituus (mm) 5332 5332 5685 5685 Leveys (mm) 2215 2215 2550 2550 Korkeus (mm) 1720 1628 1871 1970 Lavan sisämitat (mm) 3680x2080x550

Lisätiedot

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0

MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 MILWAUKEE ISKUPORAKONE M18 CPD-0 Tuotekoodi: 4933431245 n suunnittelema hiiliharjaton POWERSTATE moottori tarjoaa jopa 10x pidemmän moottorin käyttöiän ja jopa 25% enemmän voimaa Yksittäisten kennojen

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna 1993.

Lisätiedot

Lakaisukoneet SR 1601

Lakaisukoneet SR 1601 Ainutlaatuinen pölynhallintajärjestelmä on ylivoimainen. Tekniikka kontrolloi ilmassa olevia pölypartikkeleita tehokkaan DustGuard vesisumutuksen avulla. Vähemmän pölyä tarkoittaa myös vähemmän lakaisua

Lisätiedot

team TOBROCO D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T Työlaitteet

team TOBROCO D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T Työlaitteet team TOBROCO D204SW D254SW D263SW D263SW X-tra D337T Työlaitteet 88cm 88cm 122cm avattuna 185 cm suljettuna 40 cm 118cm 86cm Paalipihti Ì aukeama 1,1 m - 1,8 m Ì paino 235 kg Ì vahvarakenteinen Ì tehokkaat

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

KL 2500 KL 3000 HKL 2500 S

KL 2500 KL 3000 HKL 2500 S KL 2500 KL 3000 HKL 2500 S HKL 2500 S - KUSTANNUSTEHOKAS HINATTAVA KYLVÖLANNOITIN. Tume on tehty kestämään. HKL 2500 S HKL 2500 S on kustannustehokas hinattava kylvölannoitin, joka voidaan monipuolisella

Lisätiedot

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa

Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360. Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Kompakti Sarja 3345]3350]3360 4350]4360 Optimoitua ergonomiaa ja tehoa Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet ja rakentaneet kuormaajia

Lisätiedot

3 4" (20 mm) - 4" (110 mm) viemäriputkille. 5 16" (8 mm) sopii parhaiten 3 4" (20 mm) " (40 mm) putkille.

3 4 (20 mm) - 4 (110 mm) viemäriputkille. 5 16 (8 mm) sopii parhaiten 3 4 (20 mm)  (40 mm) putkille. K-50 Jatkojousikone 4" (20 mm) - 4" (0 mm) viemäriputkille Kompakti ja monipuolinen ammattilaisen kone. Pystyy käyttämään kolmea erikokoista jousta: 5 6" (8 mm), 8" (0 mm) ja 5 8" (6 mm). Täydellinen,

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Krabat Sheriff S1 / S2

Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 Krabat Sheriff S1 / S2 on Krabatin suunnittelema lasten aktiivipyörätuoli. Pyörätuoli on tarkoitettu sisä- ja ulkokäyttöön ja sen lukuisat säätövaihtoehdot

Lisätiedot

ThermiSol Hallipaketit. Kotimaisuus on kova elementti

ThermiSol Hallipaketit. Kotimaisuus on kova elementti ThermiSol Hallipaketit Kotimaisuus on kova elementti ThermiSol Hallipaketti nousee nopeasti pystyyn. Listat viimeistelevät hallin ulkoasun. ThermiSol Hallipaketti nousee nopeasti. Se rakennetaan tilaajan

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

juha.haavisto@suomen-vibrakone.inet.fi http://www.vibrakone.com BETONITÄRYKALUSTO SUOMEN VIBRAKONE OY

juha.haavisto@suomen-vibrakone.inet.fi http://www.vibrakone.com BETONITÄRYKALUSTO SUOMEN VIBRAKONE OY SUURTAAJUUSSAUVAT SUURTAAJUUSMUUTTAJAT MEKAANISET- JA PAINEILMASAUVAT SAUVAPAKETIT DUO SCREED HIERTOKONEET TÄRYPALKIT BETONITÄRYKALUSTO SUURTAAJUUSSAUVAT PEA MINI 4 Invertterillä varustetut suurtaajuussauvat

Lisätiedot

Metso MX. Multi-Action-kartiomurskain

Metso MX. Multi-Action-kartiomurskain Metso MX Multi-Action-kartiomurskain Metso MX Multi-Action-kartiomurskain +10 % parempi käyttöaste 10 % pienemmät käyttökulut Kulutusosista hyödynnetään jopa 70 % Multi-Actionteknologia Valikoiva tuotanto

Lisätiedot

Stara Logistiikka Hankinta. Ominaisuudet ja huoltovalmius Sivu 1 (2) HEL , KIINTEISTÖTRAKTORI

Stara Logistiikka Hankinta. Ominaisuudet ja huoltovalmius Sivu 1 (2) HEL , KIINTEISTÖTRAKTORI Stara Logistiikka Hankinta Ominaisuudet ja huoltovalmius Sivu 1 (2) HEL 2015-004491, KIINTEISTÖTRAKTORI Tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet, maksimi 30 pistettä Tarjoaja MAX Konekesko Oy Oy J-Trading

Lisätiedot

ThermiSol Hallipaketit. Kotimaisuus on kova elementti

ThermiSol Hallipaketit. Kotimaisuus on kova elementti ThermiSol Hallipaketit Kotimaisuus on kova elementti ThermiSol Hallipaketti nousee nopeasti pystyyn. ThermiSol Hallipaketti nousee nopeasti. Se rakennetaan tilaajan suunnittelemille ja tekemille perustuksille.

Lisätiedot

AGRO. Tuoteluettelo.

AGRO. Tuoteluettelo. Tuoteluettelo www.jema.as Kaatosuppilokuljettimet T44 / T45 Kaatosuppilokuljettimet T44/T45 kaatosuppilokuljettimet rakennetaan vakio-osista, joita yhdistämällä voidaan koota kuljetin kaikkiin kuljetustarpeisiin

Lisätiedot

225 litran kapasiteetilla polymeerisessä syöttölokerossa voi olla jopa 180 kg kuivaa #1 vuorisuolaa, kalsiumkloridia tai muuta jäänestoainetta.

225 litran kapasiteetilla polymeerisessä syöttölokerossa voi olla jopa 180 kg kuivaa #1 vuorisuolaa, kalsiumkloridia tai muuta jäänestoainetta. LP-8 Spreader Paranna liukkaudentorjunnan tehokkuutta Blizzard LP-8 Tailgate -levittimellä, joka on takanäkyvyyden parantamiseksi malliltaan matalaprofiilinen ja jonka kapasiteetti on 225 litraa, jotta

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Suomi. Henkilönostimet. Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160. Member of AVANT Group

Suomi. Henkilönostimet. Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160. Member of AVANT Group Suomi Henkilönostimet Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160 Member of AVANT Group Leguan henkilönostimet on suunniteltu vaativaan ammatti- ja vuokrauskäyttöön. Leguanin kehittämä konsepti

Lisätiedot

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm

Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Hiab 211W Kapasiteetti 21 tm Tuote-esite Tekee kierrätyksestä helpompaa Nopea ja kompakti Hiabin XS 211W HiPro on erityisesti kevyempiin kierrätystöihin suunniteltu 21 tm kapasiteettiluokan nosturi. XS

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Vuototiivis jakokeskuskaappi

Vuototiivis jakokeskuskaappi Vuototiivis jakokeskuskaappi Ominaisuudet ja käyttötarkoitus Vuototiiviitä jakokeskuskaappeja käytetään lämmitysja käyttövesijärjestelmien jakeluputkistojen asennuksissa. Kaapin vuototiiveys saavutetaan

Lisätiedot

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Kun viljelykasvien valikoima on laaja, kasvit ovat eri kasvuasteilla ja rivivälit erilevyisiä, ei oikean koneen löytäminen ole helppoa. Usein huomaat etteivät valmistajien

Lisätiedot