18 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen. Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat. Todettiin ehdotuksen mukaisesti.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "18 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen. Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat. Todettiin ehdotuksen mukaisesti."

Transkriptio

1

2 18 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat. Todettiin ehdotuksen mukaisesti. 19 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Todettiin ehdotuksen mukaisesti. 20 Esityslistan hyväksyminen kokouksen työjärjestykseksi Esityslista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. Todettiin ehdotuksen mukaisesti. 21 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Valitaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa. Leena Vuorialho ja Kaija Jaukkari Valittiin Leena Vuorialho ja Toini Helenius. 22 Eläkeläisneuvosto vaikuttajana. Aamukoulu Kuullaan aamukoulualustus, käydään keskustelu aiheista ja tehdään tarvittavat päätökset Alustaja: Kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen Asumisneuvoja Nina Perälä Todetaan, että pidetyssä kokouksessa on pyydetty eläkeläisneuvoston jäseniltä ehdotuksia syksyn aamukouluaiheiksi mennessä (kokouksen 1. liite toimintasuunnitelma käytäntöön, eläkeläisneuvoston sisäiseen käyttöön). Todetaan tulleet ehdotukset. Kuultiin esitykset (ei jaettavaa materiaalia) Eläkeläisneuvoston jäseniltä ei uusia esityksiä.

3 23 Edellisen kokouksen pöytäkirja Edellisen, pidetyn, kokouksen pöytäkirja tiedoksi. Kokous 1. Pöytäkirja on luettavissa kaupungin www-sivuilta ja tulosteena Myllytien toimintakeskuksen ryhmätila 1:ssä vihreä kansio. Pöytäkirja Liiteaineisto Liiteaineisto Todetaan, että puheenjohtaja on toimittanut toimintasuunnitelman 2019 ja toimintakertomuksen 2018 kaupunginhallituksen käsittelyyn. Todettiin ehdotuksen mukaisesti. 24 Toimintasuunnitelman toteutuminen Todetaan, että eläkeläisneuvosto on linjannut vuoden toimintasuunnitelmassa toiminnan osa-alueet Eläkeläisneuvosto vaikuttajana 2019 Sidosryhmäyhteistyö 2019 Todetaan, että linjauksen mukaisesti käsitellään seuraavat asiakokonaisuudet omina pykälinään Eläkeläisneuvosto vaikuttajana 1 Aloitteet, esitykset ja huolenilmaisut sekä lausunnot 25 2 Aamukoulut 22 3 Lehtiartikkelit 26 4 Lokakuu on ikäkuu, isovanhempien päivä ja vuoden ikäteko 27 5 Kehittämisryhmissä ja toimielimissä toimiminen 28 6 Kehittäjäyhteisötyö 29 7 Asumisen messut, seminaarit ja koulutukset 30 8 Eduskuntavaalit ja vaalipaneeli 31 Sidosryhmäyhteistyö Todettiin ehdotuksen mukaisesti. 25 Eläkeläisneuvosto vaikuttajana. Aloitteet, esitykset ja huolenilmaisut Todetaan eläkeläisneuvoston esityksiin, aloitteisiin ja huolenilmaisuihin saadut vastaukset ja päätetään jatkotoimenpiteistä. 1 Esitys Pysäköintipaikkojen varaaminen Seuratalon asiakkaiden käyttöön Vastaus saatu sähköpostivastaus/ Liikenneinsinööri Sari Piela Kaupungintalon pysäköintialue: Yhteydenottosi eläkeläisneuvoston nimissä ( sähköposti) on johtanut siihen, että alueelle ollaan esittämässä 4 tunnin mahdollistavaa pysäköintiä. Alue on siis kaikkien käytössä, mutta palvelee erityisesti mm. Seuratalon käyttäjiä.

4 2 Esitys Eläkeläisuintien ja uimahallin kuntosalin käyttöaikojen laajentaminen. Vastine Sivistyksen ja vapaa-ajan palvelualue antoi eläkeläisneuvostolle asiaa koskevan vastineen , jonka mukaisesti syyskaudella 2018 käynnistettiin eläkeläisuintien uuden aikataulun kokeilu. Kokeilun jälkeen Liikuntapalvelut on toimittanut vastineen , jonka mukaan Liikuntapalvelut puoltaa eläkeläisille suunnatun uimahallin aukioloaikojen laajentamisen ajoille ma-to klo 7:00 14:00 ja pe 8:00 14:00. Käyttöaikalaajennus on 9 tuntia viikossa ja sitä on jatkettu 2019 alusta toistaiseksi. LIITE 1 Eläkeläisuintien ja uimahallin kuntosalin käyttöaikojen laajentaminen 25 3 Esitys Esitys hissiavustusmäärärahan varaamisesta kaupunkikehityksen palvelualueen talousarvioon vuodesta 2019 alkaen. Väliaikatieto Todetaan saatu väliaikatieto: hissiavustusmäärärahan varaamista koskeva esitys on selvityksen alla. 4 Esitys Lisätilantarpeen ennakointi Vastaus Ei saatu vastausta 5 Tiedustelu Esperi Caren tuottamien ympärivuorokautisten palvelujen laatu Kivipuistossa Vastaus Ei saatu vastausta 6 Kommentti Kaupunkikehityslautakunnan kokous / pöytäkirja Asuntojen kokojakaumat Järvenpään uusissa asuntohankkeissa 15 FI/Toimielimet/Kaupunkikehityslautakunta/Kokous_ : Kaupunkikehityslautakunta päätti esittää kaupunginhallitukselle, että kaupunginhallitus päättää, että 1. huoneistokokoja säädellään sekä omassa tontinluovutuksessa että maankäyttösopimuksessa siten, että yksiöitä saa olla enintään 35 % asunnoista. Kolmioita tai tätä isompia asuntoja tulee vähintään olla 30 % asunnoista, minkä lisäksi näiden asuntojen keskikoko tulee olla vähintään 60 neliömetriä 2. kaupunki voi hankekohtaisesti poiketa säännöstä, jos se nähdään sijainnin ja alueen profiilin kannalta perusteltuna. Puheenjohtaja lähetti kaupunkikehitysjohtajalle sähköpostiviestin, jonka keskeinen sisältö oli seuraava: Eläkeläisneuvoston puolesta kannatan lämpimästi asuntojen kokosääntelyyn liittyvää päätösesitystä. Vastaus Kaupunkikehitysjohtaja kiitti saamastaan palautteesta. Todetaan mahdolliset uudet aloite-, esitys- ja huolenilmaisutarpeet Todettiin ehdotuksen mukaisesti.

5 26 Eläkeläisneuvosto vaikuttajana. Lehtiartikkelit Todetaan, että kaupunkiorganisaation artikkelisarja toteutuu maaliskuusta 2019 alkaen toteutusprosessin muutoksesta johtuen. Todetaan, että Helsingin Sanomat on kirjoittanut artikkelin koskien vanhusasiamiehen tehtäväkokonaisuutta Järvenpäässä. Artikkeli luettavissa: html?share=b7ed0ef43d1447a ff886267a Todetaan, että puheenjohtaja on kirjoittanut Vanhustyölehteen artikkelin Aina on oikea ikä vaikuttaa. LIITE 2. Aina on oikea ikä vaikuttaa. Artikkeli Vanhustyö -lehdessä. 26 Todetaan, että pidetyssä kokouksessa on pyydetty eläkeläisneuvoston jäseniltä ehdotuksia syksyn artikkeleiksi ja kirjoittajiksi mennessä (kokouksen 1. liite toimintasuunnitelma käytäntöön, eläkeläisneuvoston sisäiseen käyttöön). Todetaan tulleet ehdotukset. Merkittiin tiedoksi. Todettiin, että syksyllä kirjoitetaan Keski-Uusimaa - lehteen hankkeista, joissa eläkeläisneuvosto on mukana. 27 Eläkeläisneuvosto vaikuttajana. Lokakuu on ikäkuu, isovanhempien päivä ja vuoden ikäteko Todetaan, että keskeisille toteuttajakumppaneille on lähetetty kutsu pidettävään yhteistyöpalaveriin eläkeläisneuvoston jäsenten ja jäsenyhdistysten ohjelmaesitykset tulee olla puheenjohtajalla ja sihteerillä torstaina tavoitteena on saada ohjelma valmiiksi niin, että se on painettu viikolla 32 isovanhempien päivä ja ikäteko valmistellaan kevään aikana ja julkistetaan haku ajalla Todettiin ehdotuksen mukaisesti. 28 Eläkeläisneuvosto vaikuttajana. Kehittämisryhmissä ja toimielimissä toimiminen Todetaan kehittämisryhmätoiminnasta seuraavaa: Hyvinvointikampuksen kehittäjäyhteisö kokous ma Isännöintitoimi ikäihmisten taloyhtiöissä -kehittäjäryhmä kokous ke Ikäihmisten digiosaamisen kehittäjäryhmä digiosaaminen erillisenä asiakohtana/ Kristiina Laine Vuoden järvenpääläinen ikäteko -projektiryhmä

6 ei kokousta Vuoden järvenpääläinen isovanhempi -projektiryhmä ei kokousta Myllytien toimintakeskuksen asiakasneuvosto ei kokousta Turvallisuusjohtoryhmän jäsenyys ei kokousta Liikenneturvallisuustyöryhmän jäsenyys kokous to Kaupungin ja sote-kuntayhtymän työryhmät Keusote: Ikätaloa koskeva esittely ja mahdollisesti sairaalan uuden osan esittely neuvostoille ti Hyvinkään sairaalassa Keusote: Neuvostojen puheenjohtajien tapaaminen ke Maakunnallisen vanhusneuvoston valmisteluryhmä Kokous , esitetty kokousajankohdan siirtoa toukokuulle Ei osallistumista Todettiin ehdotuksen mukaisesti ja keskusteltiin kehittämistyöryhmien nykytilasta. Todettiin, että Keusote - tapaamisessa keskusteltiin Ikätalo - hankkeen kehittäjäyhtei sön perustamisesta. Eläkeläisneuvosto näki tärkeäksi, että Myllytien toimintakeskuksessa käynnistyisi vertaistoimintana ompeluryhmä. Valittiin Leena Vuorialho valittiin Ikäteko - työryhmään. 29 Eläkeläisneuvosto vaikuttajana. Kehittäjäyhteisötyö Todetaan kehittäjäyhteisötoiminnasta seuraavaa: Omahoitopisteen digineuvonta Myllytien toimintakeskuksessa Raili Honkavuo ja Pekka Raittila - vaiheessa Senioriosaaja.fi -digiopastus Yhteenveto suunnitelmista ja toteutuksesta/ Kristiina Laine Pankkipalvelujen ja pankkien tarjoamien muiden palvelujen tunnetuksi tekeminen ja kehittäminen ikäihmisten tarpeisiin Yhteenveto suunnitelmista ja toteutuksesta/ Leena Peltosaari ja Kristiina Laine Sisäiseen käyttöön LIITE 1. Pankkien kanssa tehtävä yhteistyö 29 Ruutuystävät -hanke Ruutuystävät -hankkeen toteutuksesta neuvoteltu Osuuspankin kanssa Ruutuystävät -hanke esillä Kotona hyvä - asumisen messuilla IkäArvokas - hoksauta minut - Kirkkopalvelut ry:n koordinoima hanke; Hanketta esitelty Järvenpään kansalliset seniorit ry:n kokouksessa Mahdolliset jatkotoimenpiteet/ Pekka Raittila

7 Mummon markan vartijat -hanke; käynnistyy keväällä Hanke esillä Kotona hyvä asumisen messuilla Hanketoimijoiden kanssa sovittu: työpaja (ideointia) Järvenpäässä ti klo koulutustilaisuus ti klo Työllisyyskummitoiminta; jatkuva toiminta Pekka Raittila ja Leena Vuorialho Mahdollisia uusia avauksia: kehittäjäyhteisötoiminta Järvenpään Yrittäjät ry:n jäsenyhteisön tarpeisiin. Keskustelu yrittäjäyhdistyksen puheenjohtajan tapaamisessa Todettiin kehittäjäyhteisötyöstä seuraavaa: Omahoitopisteen digineuvontaa ei toteuteta toistaiseksi. Senioriosaaja.fi -digiopastus- tiedot on erillisenä liitteenä. Pankkipalvelujen ja pankkien tarjoamien muiden palvelujen tunnetuksi tekeminen ja kehittäminen ikäihmisten tarpeisiin Sisäiseen käyttöön LIITE 1. Pankkien kanssa tehtävä yhteistyö 29 Ruutuystävät -hanke todettiin esityksen mukaisesti. IkäArvokas - hoksauta minut - Kirkkopalvelut ry:n koordinoima hanke ei ole vielä käynnistynyt. Mummon markan vartijat -hanke; käynnistyy keväällä Todettiin esityksen mukaisesti. Työllisyyskummitoiminta todettiin, että tällä hetkellä ei ole neuvottavia. Todettiin, että Järvenpään Yrittäjät ry:n puheenjohtaja informoi jäsenistöään kehittäjäyhteisötoiminnasta. 30 Eläkeläisneuvosto vaikuttajana. Asumisen messut, seminaarit ja koulutukset Tilannekatsaus Kotona hyvä - asumisen messuista Yhteenveto messujen sisällöstä/ Leena Peltosaari ja Kristiina Laine Tavoitteena on, että eläkeläisneuvoston jäsenet jakavat kutsua tehokkaasti Sovitaan eläkeläisneuvoston jäsenten vastuista messuilla Päätetään muista mahdollisista messuihin liittyvistä asioista. LIITE 3 Messukutsu sähköisenä ja painettuna 30 Parasta elämää kotona III -juhlaseminaari klo osallistujina Leena Peltosaari ja Armo Puustinen. Lyhyt yhteenveto seminaarista/ Puustinen ja Peltosaari Sisäiseen käyttöön. LIITE 2 Lyhyt yhteenveto seminaarista 30 Todettiin esityksen mukaisesti. 31 Eläkeläisneuvosto vaikuttajana. Eduskuntavaalit ja vaalipaneeli Todetaan eläkeläisneuvoston järjestämästä vaalipaneelista seuraavaa: vaalipaneeliin on kutsuttu ja lupautuneet Tarja Edry

8 Petri Graeffe Peter Hagman Mimmi Launiala Arto Luukkanen Eemeli Peltonen Mikko Vesterinen Arto Viitaniemi. ikäihmisille jaettava vaalipaneelikutsu on liitteenä vaalipaneelin toteutuksesta vastaavat Seppo Fahlström ja Leena Peltosaari eläkeläisneuvoston jäsenten näkemykset vaalipaneelin toteutuksesta. LIITE 4 Vaalipaneelikutsu ikäihmisille sähköisenä 31 Sisäiseen käyttöön. LIITE 3 Vaalipaneelin toteuttamissuunnitelma 31 Todettiin esityksen mukaisesti. 32 Sidosryhmäyhteistyö 2019 Todetaan sidosryhmien tapaamiset, jotka eivät liity eläkeläisneuvosto vaikuttajana kokonaisuuteen sekä niissä esiin nousseet asiat eläkeläisyhdistysten puheenjohtajien tapaaminen Leena Peltosaari ja Kristiina Laine Liikenneturvan edustajan tapaaminen Raili Honkavuo ja Kristiina Laine 3 Uusimaa2019-hanke/ maakunnalliset vanhusneuvostot, vanhusneuvostotapaaminen , Kallion virastotalo Järvenpään yrittäjien puheenjohtajan tapaaminen 5 Muu sidosryhmäyhteistyö/ eläkeläisneuvoston jäsenet Sisäiseen käyttöön. LIITE 4. Kooste sidosryhmäyhteistyöstä 32 Todettiin esityksen mukaisesti. 33 Eläkeläisneuvoston jäsenten esiin nostamat asiat edustamistaan yhdistyksistä Todetaan edellisessä kokouksessa esiin nostetun asian eteneminen: yhdistysten välinen yhteistyö/ eläkeläisneuvoston jäsenet Todetaan eläkeläisneuvoston jäsenten esiin nostamat asiat. Todettiin, että eläkeläisneuvoston jäsenillä ei ollut informoitavaa. 34 Vanhusasiamiehen esiin nostamat asiat Todetaan vanhusasiamiehen esiin nostamat asiat. Vanhusasiamies toi esiin, että tiedon saanti palvelujen tuottajista on hankalasti löydettävissä. 35 Muut asiat Todetaan muut asiat ja tehdään tarvittavat päätökset. Valitaan puheenjohtajan lisäksi kaksi eläkeläisneuvoston jäsentä valmistelemaan Tavoitekokonaisuudet valtuustokaudelle

9 uudistamista vastaamaan voimaantullutta organisaatiota. Asia käsitellään kokouksessa. Muut asiat Valittiin työryhmä, Leena Peltosaari, Raili Honkavuo ja Pekka Raittila, valmistelemaan ehdotusta seuraavaan kokoukseen. Todettiin muut asiat kohdassa, että eläkeläisneuvoston olisi tarpeen organisoida asukastilaisuus Keusote - palveluista. Päätettiin pyrkiä järjestämään tilaisuus toukokuussa. 36 Seuraava kokous Seuraava kokous on klo Kokouksen yhteydessä pidettävässä aamukoulussa aiheena Hyvä vapaa-aika ikäihmisille Päätettiin ehdotuksen mukaisesti. 37 Kokouksen päättäminen Puheenjohtaja päättää kokouksen. Päätetiin kokous klo LIITTEET LIITE 1 Eläkeläisuintien ja uimahallin kuntosalin käyttöaikojen laajentaminen 25 LIITE 2 Aina on oikea ikä vaikuttaa. Artikkeli Vanhustyö -lehdessä. 26 LIITE 3 Messukutsu sähköisenä ja painettuna 30 LIITE 4 Vaalipaneelikutsu ikäihmisille sähköisenä 31 LIITE, Digiopastukset kevät 2019, jaettu kokouksessa. LIITTEET SISÄISEEN KÄYTTÖÖN Sisäiseen käyttöön LIITE 1. Pankkien kanssa tehtävä yhteistyö 29 Sisäiseen käyttöön LIITE 2. Lyhyt yhteenveto seminaarista 30 Sisäiseen käyttöön. LIITE 3 Vaalipaneelin toteuttamissuunnitelma 31 Sisäiseen käyttöön. LIITE 4. Kooste sidosryhmäyhteistyöstä 32

10 LIITE 1 Eläkeläisuintien ja uimahallin kuntosalin käyttöaikojen laajentaminen 25

11 LIITE 2 Aina on oikea ikä vaikuttaa. Artikkeli Vanhustyö -lehdessä. 26

12

13 LIITE 3 Messukutsu sähköisenä ja painettuna 30

14 LIITE 4 Vaalipaneelikutsu ikäihmisille sähköisenä 31

15 DIGIOPASTUKSET KEVÄT 2019 SenioriOsaaja.fi Pvm klo paikka To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille Pe Myllytien toimintakeskus ENTER ry: Apua tablettien ja kännyköiden käytössä Ma Myllytien toimintakeskus Verkkokirjasto tutuksi asiakkaille Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille Pe Myllytien toimintakeskus ENTER ry: Apua tablettien ja kännyköiden käytössä Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille Pe Myllytien toimintakeskus ENTER ry: Apua tablettien ja kännyköiden käytössä Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille Pe Järvenpään kirjasto ENTER ry: Tietotekniikan vertaisopastusta senioreille Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille To Myllytien toimintakeskus Jpään Opisto / Valokuvaus puhelimella ja kuvien siirto koneelle Pe Myllytien toimintakeskus ENTER ry: Apua tablettien ja kännyköiden käytössä Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille

16 To Myllytien toimintakeskus Jpään Opisto / Valokuvaus puhelimella ja kuvien siirto koneelle Pe Järvenpään kirjasto ENTER ry: Tietotekniikan vertaisopastusta senioreille To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille Pe Myllytien toimintakeskus ENTER ry: Apua tablettien ja kännyköiden käytössä Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus Ke Myllytien toimintakeskus OP digitietoisku To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille To Myllytien toimintakeskus Jpään Opisto / Valokuvaus puhelimella ja kuvien siirto koneelle Pe Järvenpään kirjasto ENTER ry: Tietotekniikan vertaisopastusta senioreille Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus Ke Nordea Jpään konttori Nordea digiopastus To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille To Myllytien toimintakeskus Jpään Opisto / Valokuvaus puhelimella ja kuvien siirto koneelle Pe Myllytien toimintakeskus ENTER ry: Apua tablettien ja kännyköiden käytössä Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus Ke Nordea Jpään konttori Nordea digiopastus To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille Pe Järvenpään kirjasto ENTER ry: Tietotekniikan vertaisopastusta senioreille Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus Ke Nordea Jpään konttori Nordea digiopastus Ke Järvenpää -talo Kotona hyvä - Asumisen Messut / digiopastusta ja tietoiskuja To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille To Myllytien toimintakeskus Jpään Opisto / Tekstinkäsittelyä WORD-ohjelmalla To Myllytien toimintakeskus Jpään Opisto / Facebook ja WhatsApp haltuun Pe Myllytien toimintakeskus ENTER ry: Apua tablettien ja kännyköiden käytössä Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus Ke Nordea Jpään konttori Nordea digiopastus To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille To Myllytien toimintakeskus Jpään Opisto / Tekstinkäsittelyä WORD-ohjelmalla To Myllytien toimintakeskus Jpään Opisto / Facebook ja WhatsApp haltuun Pe Järvenpään kirjasto ENTER ry: Tietotekniikan vertaisopastusta senioreille Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille

17 To Myllytien toimintakeskus Jpään Opisto / Tekstinkäsittelyä WORD-ohjelmalla To Myllytien toimintakeskus Jpään Opisto / Facebook ja WhatsApp haltuun Pe Myllytien toimintakeskus ENTER ry: Apua tablettien ja kännyköiden käytössä Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille Pe Järvenpään kirjasto ENTER ry: Tietotekniikan vertaisopastusta senioreille Ti Myllytien toimintakeskus SPESIA:n tietotekniikkaopastus To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille To Myllytien toimintakeskus Eläkeliiton ATK-opastus senioreille Pe Myllytien toimintakeskus ENTER ry: Apua tablettien ja kännyköiden käytössä Pe Järvenpään kirjasto ENTER ry: Tietotekniikan vertaisopastusta senioreille Pe Myllytien toimintakeskus ENTER ry: Apua tablettien ja kännyköiden käytössä Pe Järvenpään kirjasto ENTER ry: Tietotekniikan vertaisopastusta senioreille Lisätietoja puh

ELÄKELÄISNEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019

ELÄKELÄISNEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 ELÄKELÄISNEUVOSTON KOKOUS PÖYTÄKIRJA 1/2019 Aika Keskiviikko 30.1.2019 klo 8.30-11.30 Paikka Järvenpää -talo, kokoushuone 1-2 Läsnä Paikallisyhdistys Jäsen Läsnä Poissa Eläkeliiton Järvenpään Yhdistys

Lisätiedot

59 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen. Puheenjohtaja avasi kokouksen. Todettiin läsnäolijat. 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

59 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen. Puheenjohtaja avasi kokouksen. Todettiin läsnäolijat. 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 59 Kokouksen avaus ja läsnäolijoiden toteaminen Puheenjohtaja avaa kokouksen. Todetaan läsnäolijat. Puheenjohtaja avasi kokouksen. Todettiin läsnäolijat. 60 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous

Lisätiedot

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta

1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja (edellinen puheenjohtaja) 1.2. Kokouksen puheenjohtajan valinta Kokouksen sihteerin valinta 1(5) VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA (yhdistyksen nimi) ESITYSLISTA RANTAMÄEN MARTTAYHDISTYS RY:N VUOSIKOKOUS Aika: Paikka: KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN AVAUS JA JÄRJESTÄYTYMINEN 1.1.Kokouksen avaus, puheenjohtaja

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA

NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 1 (6) NUORISOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA NOKIAN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 25.4.2018 KLO 18 NOKIAN KERHOLA: SOURANDERINTIE 13, 37100 NOKIA JAKELU Lehto Roni, varapuheenjohtaja Koski Markus, 1. sihteeri Keskinen

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 2/2019 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 21.3.2019 Kokoustiedot Aika Torstaina 28.3.2019 klo 14.00 Käsiteltävät asiat Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 15 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous. Titta Roslakka, Eksoten edustaja

Vanhusneuvoston kokous. Titta Roslakka, Eksoten edustaja Kokous Vanhusneuvoston kokous Aika, paikka Keskiviikko 29.11.2017 kello 15.00-16.50 Osallistujat Kulttuuritalo Virta, tutustuminen kokoontumistiloihin Kokoustila Vallinkoski (h 138) Sinikka Poskiparta,

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN ELÄKELÄISNEUVOSTON TOIMINTA - JA TALOUSSUUNNITELMA

JÄRVENPÄÄN ELÄKELÄISNEUVOSTON TOIMINTA - JA TALOUSSUUNNITELMA JÄRVENPÄÄN ELÄKELÄISNEUVOSTON TOIMINTA - JA TALOUSSUUNNITELMA 2014 SISÄLTÖ Sivu 1 ESIPUHE 2 2 TOIMINTA-AJATUS 2 3 TAVOITE 2 4 TOIMINTAKAUSI JA KOKOONPANO 2 5 TOIMINTASÄÄNNÖSSÄ MÄÄRITETYT TEHTÄVÄT 3 6 ELÄKELÄISNEUVOSTON

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/ AIKA klo 10:00. Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT LAPPEENRANNAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 30.1.2018 klo 10:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 4.krs KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski

Perusturvakeskus, Turuntie 639, Riihikoski PÖYTYÄN KUNTA VANHUSNEUVOSTO 24.10.2017 1. Aika: 24.10.2017 klo 9.00 10.00 Paikka: Paikalla: Perusturvakeskus, Turuntie 639, 21870 Riihikoski Veikko Rantala, Auranmaan kansalliset seniorit Seppo Eskola,

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 07.03.2017 klo 09:30 Paikka Kunnantalo, 3 krs Eliel Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi Jukka varapuheenjohtaja Fellman Urban jäsen

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 /

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2 / 2018 1 AIKA klo 14:00 15:00 PAIKKA Kaupungintalo, Willimies, 02.krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro Sivu 1 Kokouksen avaus 2 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, Turku Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdens musikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku Hallituksen kokous 1/2017 Aika: Maanantaina 13.2.2017 klo 17.00 Paikka: Mestarinkatu

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN ELÄKELÄISNEUVOSTON

JÄRVENPÄÄN ELÄKELÄISNEUVOSTON JÄRVENPÄÄN ELÄKELÄISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA syksy 2017 Järvenpään elä kela isneuvosto 2017-2019 SISÄLTÖ Sivu 1 ESIPUHE 2 ELÄKELÄISNEUVOSTON LAINSÄÄDÄNTÖPERUSTAINEN TEHTÄVÄ 3 ELÄKELÄISNEUVOSTON TOIMINTAKAUSI,

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI ESITYSLISTA 4/2019 1 Laatimispvm 5.9.2019 Aika 13.09.2019 klo 09:00 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Osanottajat Nimi Laatunen Kirsti Sikkilä Sari Heikkilä Emma Henttonen Raimo

Lisätiedot

ti klo

ti klo Pöytäkirja 1 (5) Järvenpään kaupunki, vammaisneuvosto Aika Paikka Läsnä Poissa ti 26.4.2016 klo18.02-19.25 Keskihuone, Myllytien työ- ja toimintakeskus, Myllytie 11, 1.krs Pirjo Rautsiala, Järvenpään reumayhdistys

Lisätiedot

MLL Tapaninkylän kevätkokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry.

MLL Tapaninkylän kevätkokous. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. MLL Tapaninkylän kevätkokous Tapaninkylän paikallisyhdistys ry. 1. Kokouksen avaus Yhdistyksen puheenjohtaja avaa kokouksen. Hän pitää usein myös lyhyen tervetulopuheenvuoron: Hyvät osanottajat, toivotan

Lisätiedot

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen

Sääntömääräinen vaalikokous Esityslista 26.11.2013. 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen Esityslista 26.11.2013 Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden toteaminen 3 Kokouksen puheenjohtajan ja sihteerin valinta 4 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103)

Sääntömääräinen vuosikokous Esityslista 25.3.2014. Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Esityslista 25.3.2014 Blanko ry:n sääntömääräinen vuosikokous 25.3.2014 kello 17.00 Anttilansalissa (FY1103) Kokouksen asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja läsnäolijoiden

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2018

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 1/2018 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.06.2018 PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 4 Pöytäkirjan tarkastaminen 5

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2016 Aika 10.4.2016 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 23 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

DIAKONIAJOHTOKUNTA 05.02.2015 1/2015

DIAKONIAJOHTOKUNTA 05.02.2015 1/2015 DIAKONIAJOHTOKUNTA 05.02.2015 1/2015 Aika: Torstai 05.02.2015 klo 17.00-18.47 Tarjoilu klo 16.45 alkaen Paikka: Vanhankirkon sali, Kirkkotie 2 liite sivu 2 KOKOUKSEN AVAUS 1 2 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017

SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS PÖYTÄKIRJA 2 /2017 AIKA 22.11.2017, klo 18:00 PAIKKA Jakun koulu Paikalla 12 osallistujaa. Aluksi oli kahvitarjoilu. 1 KOKOUKSEN AVAUS Jakkukylän kyläyhdistyksen puheenjohtaja

Lisätiedot

jäsenet: pj Petri Puukki Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Eila Polojärvi kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen

jäsenet: pj Petri Puukki Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Eila Polojärvi kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3 / 2014 Aika: keskiviikko 19.3.2014 klo 17.34-19.22 Paikka: Lähetyskoti, Alinenkatu 11 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri Puukki Minna

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen.

1. Kokouksen avaus Kolhon kyläyhdistyksen puheenjohtaja Tuula Juurakko avasi kokouksen. KOLHON KYLÄYHDISTYS RY PÖYTÄKIRJA Marko Lipsonen 2.1.2013 YHDISTYKSEN SYYSKOKOUS Aika 27.11.12, KLO 19.00 Paikka Osuuspankin kokoustilat Läsnä Läsnäolijoista erillinen liite Käsitellyt asiat: 1. Kokouksen

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ (14) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:07-18:08. Kokoustila Martta-Maria.

Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/ (14) Vammaisneuvosto Aika , klo 16:07-18:08. Kokoustila Martta-Maria. Tuusulan kunta Pöytäkirja 7/2017 1 (14) Aika 13.09.2017, klo 16:07-18:08 Paikka Kokoustila Martta-Maria Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaaminen 41 Kokouksen läsnäolijat 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/5) NEUVOSTO 21.06.2011

TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/5) NEUVOSTO 21.06.2011 TORNION KYLIEN PÖYTÄKIRJA (1/5) TORNION KYLIEN NEUVOSTON KOKOUS Aika: 14.6.2011 klo 18.00-20.15 Paikka: Arpelan nuorisoseurantalo Läsnä: Osmo Huhta Arpela Arto Kanto Arpela Jari Kauppila Arpela Kirsti

Lisätiedot

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, Turku. Hallituksen kokous 6/2016

Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, Turku. Hallituksen kokous 6/2016 Turun seudun musiikkiopiston kannatusyhdistys- Understödsföreningen för Åbonejdensmusikinstitut Mestarinkatu 2, 20810 Turku PÖYTÄKIRJA Hallituksen kokous 6/2016 Aika: Torstaina 15.12.2016 klo 17.00. Paikka:

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.5.2018 klo 17.30 18.21 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Pöytäkirja 1 (12) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 7/2016 Aika 17.5.2016 kello 18:00-19:48 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Pöytäkirja 3/2014. Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, Sonkajärvi Pöytäkirja 3/2014 Sonkajärven seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika Torstaina 11.9.2014 klo 18.00-21.10 Paikka Sonkajärven srk-talo, Rutakontie 20, 74300 Sonkajärvi Osallistujat:

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 19.3.2013 klo 17.45 17.51 PAIKKA: Loutin kerhotalo (alakerta), Harjutie 2 Liite Asia 87 KOKOUKSEN AVAUS 116 88 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13

Varapuheenjohtaja Anneli Heikkilä avasi kokouksen klo 17: 13 Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous torstaina 28.2.2013 klo 17-19:30. Paikka: Uudenmaan Marttojen 6.krs Sali, Lapinlahdenkatu 3, Helsinki. VUOSIKOKOUKSEN ESITYSLISTA

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 2/ (10) Nuorisovaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 2/ (10) Nuorisovaltuusto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 2/2018 1 (10) Aika 05.02.2018, klo 17:19-17:57 Paikka Järvenpää talo Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 8 Kuulumiset ja raportit

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN ELÄKELÄISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA

JÄRVENPÄÄN ELÄKELÄISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA JÄRVENPÄÄN ELÄKELÄISNEUVOSTON TOIMINTASUUNNITELMA 2018 Järvenpään eläkeläisneuvosto 2017 2019 Aina on oikea ikä SISÄLTÖ Sivu 1 JOHDANTO 3 2 ELÄKELÄISNEUVOSTON LAINSÄÄDÄNTÖPERUSTAINEN TEHTÄVÄ 4 3 ELÄKELÄISNEUVOSTON

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Vammaisneuvoston vaikuttaminen kaupunkistrategian päivitykseen 5

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastus 4. 3 Vammaisneuvoston vaikuttaminen kaupunkistrategian päivitykseen 5 1 Kokouskutsu 2/2018 Aika klo 13:00 14:03 Paikka Kaupungintalo, ravintola Kajateria Messenius Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastus 4 3 n vaikuttaminen

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Nuorisovaltuusto 06.02.2018 AIKA 06.02.2018 klo 16:00-17:01 PAIKKA Korvatunturin koulu KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2008 1 Vanhusneuvosto 27.10.2008 AIKA 27.10.2008 klo 10:00-11:30 PAIKKA Tuulensuun palvelukeskus, Huvilakatu 32 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 30 KOKOUKSEN AVAUS 3 31 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018

Hallituksen kokous Pöytäkirja 2/2018 Aika: Tiistaina 06.02.2018 kello 18.30 Paikka: Mestarinkatu 2, 20810 Turku Sisällys 1. KOKOUKSEN AVAUS... 2 2. KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 2 3. PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN... 2

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 h Vanhusneuvosto Aika 11.04.2017 klo 09:30-11:30 Paikka Kunnantalo, 1krs Ervast Läsnäolijat Niemeläinen Ismo puheenjohtaja Tammi Jukka varapuheenjohtaja Fellman Urban

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 5/2005 HALLITUKSEN KOKOUS 11.5.2005 1(5) Aika 11.5.2005 Paikka Läsnä Poissa Asianajotoimisto Auhto Laitinen Tuominen Oy:n toimitilat, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 76 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Sivu 76 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 13.11.2018 klo 10:00-11:53 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (4. krs, Tupasvilla) Käsitellyt asiat Sivu 76 Kokouksen

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Avattiin kokous ajassa 16.31 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 4 Suunnitelma ikääntyneen väestön tukemiseksi Puumala Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 21.09.2017, klo 15:58-17:11 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Vanhusneuvosto. AIKA kello 10:15-11:40. Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA ÄÄNEKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Vanhusneuvosto AIKA 22.02.2019 kello 10:15-11:40 PAIKKA Kaupungintalo H123 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 34 Kokouksen avaaminen 3 35 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 4/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 4/2016 Pöytäkirja 1 (8) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 4/2016 Aika 5.4.2016 kello 18:00-19:57 Paikka Porin kaupunginhallituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1

LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 LOIMAAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Vanhusneuvosto AIKA 13.05.2015 kello 09:00-11:06 PAIKKA Kartanonmäki ruokasalin kabinetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Kaupunginhallitus 590 27.11.2017 Kaupunginvaltuusto 143 11.12.2017 Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 11.12.2017 32/14.00.00.00/2017 KH 590 Esittelijä: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2017 1 (7) Kokousaika 13.11.2017 kello 16:00 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 97 Kokouksen

Lisätiedot

4 / 18 Huhtasuon seurakuntakeskuksen kuntotutkimuksen tulokset

4 / 18 Huhtasuon seurakuntakeskuksen kuntotutkimuksen tulokset JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2 / 2017 1 AIKA To 9.2.2017 klo 17.00. Kahvitarjoilu alkaen klo 16.30. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6. Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 12 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Asialista Keskiviikko klo _ Joutsenon seurakuntakeskus

Asialista Keskiviikko klo _ Joutsenon seurakuntakeskus Asialista Penttiläntie 5, 54100 Joutseno P. 040 3126 700, 040 3126 701 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Paikka Keskiviikko 16.8.2017 klo 18.00 - _20.20 Joutsenon seurakuntakeskus ASIALISTA 39 Kokouksen

Lisätiedot

33 Valitaan vammaisneuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 37 SoTe -uudistuksen eteneminen ja yhteistyö muiden vammaisneuvostojen kanssa

33 Valitaan vammaisneuvostolle puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. 37 SoTe -uudistuksen eteneminen ja yhteistyö muiden vammaisneuvostojen kanssa Tuusulan kunta Pöytäkirja 6/2017 1 (13) Aika 09.08.2017, klo 15:59-17:11 Paikka Kokoustila Martta-Maria, terveyskeskus 2 krs Käsitellyt asiat 29 Kokouksen avaaminen 30 Kokouksen läsnäolijat 31 Kokouksen

Lisätiedot

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista

15 Kokouksen työjärjestys ja pöytäkirjantarkastajien valinta. 19 Terveiset yhteisöllisen asumisen seminaarista sekä Ikäkoti kuntoon - seminaarista Mikkeli Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 14.03.2017, klo 13:00-15:05 Paikka Lounashuoneen kabinetti, kaupungin virastotalo Käsitellyt asiat 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 15

Lisätiedot

NUMMEN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Nummen seurakuntatoimisto klo Jaettu Erkki Kuusanmäki Osallistujat

NUMMEN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Nummen seurakuntatoimisto klo Jaettu Erkki Kuusanmäki Osallistujat NUMMEN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kokouspaikka ja aika Nummen seurakuntatoimisto 23.4.2019 klo 17.00 Jaettu 5.4. 2019 Erkki Kuusanmäki Osallistujat Erkki Kuusanmäki puheenjohtaja Aarnio Kaisa Forsström

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 Kokousaika: Keskiviikko 15.4.2015 klo 16.30 18.50 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Lamberg Jani, puheenjohtaja Hannonen Tapani, vara puh.joht.

Lisätiedot

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016

Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Pöytäkirja 1 (9) Sote-Satakunnan johtoryhmän kokous nro 8/2016 Aika 7.6.2016 kello 18:00-19:13 Paikka n kaupunginhalllituksen kokoushuone Allekirjoitukset Juha Vasama puheenjohtaja Aino-Maija Luukkonen

Lisätiedot

PUSULAN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Pusulan seurakuntatoimisto klo 17.30

PUSULAN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. Kokouspaikka ja aika Pusulan seurakuntatoimisto klo 17.30 PUSULAN ALUESEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Kokouspaikka ja aika Pusulan seurakuntatoimisto 8.5.2019 klo 17.30 Osallistujat Jorma Kaira Jaana Silander Jan-Erik Strömberg Maarit Lehtinen Ari Piippo Helinä Kerko

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014

Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 Kielellisten palvelujen toimikunta 11.04.2014 PÖYTÄKIRJA 1/2014 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 3 Pöytäkirjan tarkastajat 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 5 Idnet-verkoston

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 24.5.2016 klo 17.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali 2. krs, Kirkkotie 6 Liite Asia 103 KOKOUKSEN AVAUS... 125 104 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 kappelineuvosto

Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 kappelineuvosto Enonkosken PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 Kokousaika 14.03.2016 klo 18.00-20.05 Paikka Enonkosken seurakuntatoimisto Läsnä x puheenjohtaja Pekka Auvinen x aluekappalainen Touko Ahokas x jäsen Heikki Kylliäinen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 12 Vanhusneuvosto AIKA 10.11.2017 klo 09:00-11:10 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 8 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013

Kielellisten palvelujen toimikunta PÖYTÄKIRJA 2/2013 Kielellisten palvelujen toimikunta 04.12.2013 PÖYTÄKIRJA 2/2013 13 Kokouksen avaus 14 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajat 16 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Vanhusneuvosto 01.02.2017 AIKA 14:00-15:10 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KATSAUS NEUVOSTON KULUNEESEEN 3 TOIMINTAKAUTEEN 2 KATSAUS KUNNAN

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017

PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 1/5 SF-CARAVAN YDIN-HÄME RY PÖYTÄKIRJA SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS 2017 Aika 9.4.2017 klo 13.00 Paikka Hämeenhelmi, Leppäkoskentie 788, Leppäkoski Läsnä 22 SF-Caravan Ydin-Häme ry:m varsinaista jäsentä

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 19.05 20.25 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 80 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (5) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs

Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti A-ovesta 2.krs 22.1.2018 PÖYTÄKIRJA 1 (5) 29.1.2018 AARNIVALKEAN KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantaina 22.1.2018 klo 18:00-20.03 Paikka Läsnä Poissa Jakelu Pohjois-Tapiolan koululla, tilana ruokalan lasihuone sisäänkäynti

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (7) Salon kaupunki Kokousaika 25.10.2017 kello 16:30 Saapunut 9.11.2017 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkotie Artjärvi

ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkotie Artjärvi ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kirkkotie 23 16200 Artjärvi ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 27.9.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 8 Vanhusneuvosto 01.06.2017 AIKA 14:00-15:00 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 10 7 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki

Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki Anarkistimartat ry Anarkistmarthorna rf rek.nro 198.144 Aika: Vuosikokous tiistaina 25.2.2014 klo 17:30-19:13 Paikka: Allianssi-talo, Aktia-sali, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki VUOSIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki.

, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Hallituksen kokous 1 (5) Aika 24.9.2016, iso neuvotteluhuone, Ilkantie 4 Valkea talo, Helsinki. Läsnä Hallituksen puheen ja jäsenet poissa Aaltonen Jaana Ahonen Outi Blundin Elina Hanhikoski Cecilia Lähteenmäki

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (kirjastosali) Sivu 57 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, Joensuu (kirjastosali) Sivu 57 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Vanhusneuvosto Aika 22.08.2017 klo 10:00-11:22 Paikka Koivupihan Palvelukeskus, Kirkkokatu 13, 80100 Joensuu (kirjastosali) Käsitellyt asiat Sivu 57 Kokouksen avaus

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin

Mikkeli Pöytäkirja 1/ ( 15) Vanhusneuvosto Terveiset lautakuntien kokouksista ja vanhusneuvoston esitykset lautakuntiin Mikkeli Pöytäkirja 1/2019 1 ( 15) Aika 25.01.2019, klo 13:00-14:32 Paikka Kaupungin virastotalo, lounashuoneen kabinetti Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2015 sivu 1 Vapaa-ajanasukasvaltuuskunta MIKKELIN SEUTU PÖYTÄKIRJA 3/2015 sivu 1 Kokoustiedot Aika: perjantaina 2.10.2015 klo 14.00 15.45 Paikka: Mikkelin kaupungintalo (Raatihuonenkatu 8-10), kaupunginhallituksen kokoushuone (2. krs) Paikalla:

Lisätiedot

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS

Lehtojärvellä PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS Lehtojärvellä 21.3.2015 PÖYTÄKIRJA 1/2015 HAAVIKON SUKUSEURA RY:N SUKUNEUVOSTON KOKOUS 1 Kokouksen avaus Sukuneuvoston puheenjohtaja,, avasi kokouksen klo 16.00 ja toivotti kaikki tervetulleeksi Haavikon

Lisätiedot

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 016 Kokousaika Maanantai 22.2.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Kutsutut jäsenet Varajäsen Hautamäki, Helinä

Lisätiedot

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3

JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, Joensuu. Sivu 20 Kokouksen avaus 3 JOENSUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Vanhusneuvosto Aika 07.03.2018 klo 09:00-11:40 Paikka Esperi Hoivakoti Rantakylän Helmi, Vesikkotie 6, 80160 Joensuu Käsitellyt asiat Sivu 20 Kokouksen avaus 3 21

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ ( 13) Vanhusneuvosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2018 1 ( 13) Aika 08.10.2018, klo 09:30-11:15 Paikka Kunnantalo, ravintola Ervasti kabinetti Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Vanhus- ja vammaisneuvoston kokous 6/2018

Vanhus- ja vammaisneuvoston kokous 6/2018 20.11.2018 Vanhus- ja vammaisneuvoston kokous 6/2018 Aika maanantaina 5.11.2018 klo 13.00-15.10 Paikka Läsnä Hollolan kunnanvirasto, kokoushuone Vesala Eila Kamppinen, Hollolan seurakunta Matti Ruokolainen,

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6/

PÖYTÄKIRJA 6/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6/2011 6.9.2011 -- SIVU 54 ILMOITUSASIAT 2 56 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 2 57 SEURAKUNNAN TYÖRYHMIEN JÄSENTEN NIMEÄMINEN 3 59 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSENEN PUHEENVUORO 4 60

Lisätiedot

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa Aika: 22.2.2018 klo 16.30 Paikka: Oulu10, Torikatu 10 A, Neuvotteluhuone 142 1 Kokouksen avaus Puheenjohtaja Petteri Strömberg avaa kokouksen. Päätös: Puheenjohtaja Petteri Strömberg avasi kokouksen ajassa

Lisätiedot

Oulun kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/2016 Maahanmuuttajaneuvosto

Oulun kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/2016 Maahanmuuttajaneuvosto Aika Maanantai 19.12 klo 12:18 16:50 Paikka Villa Victor, Torikatu 23 Kokouksen osanottajat Fischer Erwin, puh.joht. Suorsa Angela, varapuh.joht. Dolinšek Saša El Hassane Kazza Györgyne Szanto Bernadett

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2009 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS. kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: 29.10.2009 kello 18.00 Paikka: Rusko Seurakuntakeskus (Vanhatie 7)/Leipomo Läsnä: Salminen Pasi puheenjohtaja Elomaa Ulla Eskola Reima Himala Milja Kankare Seija Koskinen Rauli

Lisätiedot

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2006 HALLITUKSEN KOKOUS

NUORET LAKIMIEHET RY UNGA JURISTER RF (NULA) PÖYTÄKIRJA 2/2006 HALLITUKSEN KOKOUS 1(6) Aika 28.1.2006 Paikka Läsnä Suomen Lakimiesliitto Finlands Juristförbund ry:n (SLML) Ylähuone, Helsinki Janne Nyman, hallituksen puheenjohtaja Salla Tuominen, pääsihteeri Matti Hietanen, hallituksen

Lisätiedot

Läsnäolijat 1 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 1 51 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA JA NÄHTÄVÄNÄPITO 2

Läsnäolijat 1 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 1 51 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA JA NÄHTÄVÄNÄPITO 2 KOKOUS Vanhusneuvosto 17.12.2018 KÄSITELLYT ASIAT Läsnäolijat 1 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 1 50 N TARKASTAJIEN VALINTA 1 51 N TARKASTUSTAPA JA NÄHTÄVÄNÄPITO 2 52 HAMINAN KAUPUNGIN SOSIAALI-

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta

LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, Lappeenranta LAPPEENRANNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 AIKA 24.01.2017 klo 15:00 16:30 PAIKKA Lappeenrannan kaupungintalo, neuvotteluhuone Venla, 1. krs, Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asianro

Lisätiedot

Keskiviikko klo PÖYTÄKIRJAN SIVU 72 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 2 73 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 2

Keskiviikko klo PÖYTÄKIRJAN SIVU 72 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN TOTEAMINEN 2 73 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 2 KERAVAN KAUPUNKI ESITYSLISTA N:o 7/2016 KUUMA-johtokunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 18.00 Paikka Sipoon Kuntala KÄSITELTÄVÄT ASIAT ASIA NO PÖYTÄKIRJAN SIVU 72 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN JA LAILLISUUDEN

Lisätiedot

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

2. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Aika: Torstai kello 17.00-20.00 Paikka: Kouvolan kaupungintalon valtuustosali Torikatu 10, 45100 Kouvola Puheenjohtaja: Sihteeri: Läsnä: Justiina Lampila, nuorisovaltuuston ohjaaja 1. KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja

Lisätiedot

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva

NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous. puheenjohtaja (X = paikalla) Heini Jalkanen Jarkko Kanerva 1 NAANTALIN, MERIMASKUN, RYMÄTTYLÄN JA VELKUAN KUNTALIITOS Selvitystoimikunnan kokous Aika 1.4.2008 kello 18.00 19.00 Paikka Naantalin kaupungintalo, valtuustosali Osallistujat Jäsenet: Naantali: Markku

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8/2017 1 AIKA klo 17.00 alueneuvoston varsinaisten- ja varajäsenten sekä alueseurakunnan työntekijöiden yhteinen jouluruokailu, jonka jälkeen alueneuvoston kokous. PAIKKA

Lisätiedot