Ensivaikutelma on ainutkertainen!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ensivaikutelma on ainutkertainen!"

Transkriptio

1 UX

2 Ensivaikutelma on ainutkertainen! Huippuluokan ruiskutustekniikkaa Iskuvoimainen, kompakti hinattava ruisku, joka painaa vähän ja sen painopiste on alhaalla, ja se on kuljetettavissa luotettavasti ja nopeasti tiellä, annostelu käy mukavasti, virheettömästi ja nopeasti, ruiskutus on tarkkaa ja ympäristöystävällistä. Tehokkat UX-mallit: UX 3200: 3600 litran todellinen tilavuus 320 litran huuhteluvesisäiliöllä UX 4200: 4450 litran todellinen tilavuus 520 litran huuhteluvesisäiliöllä UX 5200: 5460 litran todellinen tilavuus 520 litran huuhteluvesisäiliöllä Super S-puomisto: 15, 18, 20, 21, 24, 27 tai 28 metriä Super L-puomisto: 24, 27, 28, 30, 32, 33, 36, 39 tai 40 metriä Aikaa, hermoja ja kustannuksia säästyy! UX-edut hetkessä Optimaakinen painopiste, täysin sileillä pinnoilla varustettu säiliö, Erittäin vahva profiiliteräsrunko, Erinomaisesti iskuja vaimentava puomiston ripustus, Huippukestävä, kevyt ja kompakti ruiskutuspuomisto, Suuritehoiset pumput, Käyttäjäystävälliset ohjauskeskukset, Nykyaikainen, käyttäjäystävällinen varustus- ja tietokonetekniikka. UX Special yhden pumpun järjestelmällä UX kaksoispumppujärjestelmällä

3 Siinä yhdistyvät suunnittelu, ergonomia, innovaatio ja luotettavuus Säiliö kaunis ja ovela! Runko vakaa ja elastinen! Polyeteenistä valmistettu kompakti säiliö on erityisen kestävä. Täysin sileät sisä- ja ulkopinnat, erittäin vähäiset syvennykset ja pyöristetyt kulmat mahdollistavat nopean ja luotettavan puhdistuksen sisältä ja ulkoa. Näin turvallisuus on taattu myös suurissa ajonopeuksissa. Uudenmallinen UX-säiliö ja kompakti AMAZONE-puomisto takaavat matalan painopisteen ja erittäin kompaktit kuljetusmitat. Lisäksi puomisto viedään suunnikasripustuksen välityksellä pyörien taakse. Tärkeää: jäännösmäärät saadaan minimoitua rakenteen erikoismuodon ansiosta. Leveä profiiliteräsrunko erittäin lujaa terästä, kompakti säiliö ja vahva profiilirakenteinen puomistotekniikka takaavat erinomaisen kestävyyden. Kaikki kulmat on pyöristetty, kaikki rungon letkut on suojattu. Kaikki on otettu huomioon: suuri siivilällä varustettu täyttöaukko ja toinen aukko astian takaosan puhdistamiseksi ja tarkastamiseksi. Häiritseviä loiskelevyjä ei tarvita enää lainkaan optimoidussa kartion muotoisessa rakenteessa. Neste kerääntyy esim. jarrutuksen yhteydessä säiliön keskustaan ja tasaantuu siinä. Tällä muotoilulla on seuraavat erikoisominaisuudet: Kestää kovatkin iskut! Runkoon rakennettu säädettävä tukijalka kääntyy mukavasti hydraulisesti sisään ja ulos ja helpottaa asentamista traktoriin. Vaihtoehtoisesti on saatavissa käsikäyttöinen, mekaaninen tukijalka. matala kuljetuskorkeus alhainen painopiste vähäiset säiliön takaleikkaukset puomiston suunnikasripustuksen lyhyt etäisyys pyöriin Maksimikestävyys lujuustestauksissa kg 7000 kg Matala painopiste Ratkaiseva ero! Rungolle ja puomistolle tehty äärimmäinen lujuustesti AMAZONE-kuormituskokeessa. az S = painopiste Muut valmistajat Leipzigin tehtaalla kaikki ruiskut testattiin täydellisesti tekemällä vaativa ruiskutuskoe.

4 Nopea tiellä mahtava pellolla! Kasveja ja peltoa säästävää ajamista! Vakaa ja vaimennettu vetoaisa! Ohjaus vähentää tallaamista Sinä saat valita! Jäykän akselin sijaan ruisku voidaan varustaa myös Huippukestävä vetokita-aisa (yläripustus) tai vetosilmukka- Sarjavalmisteinen vetoaisavaimennus vähentää heiluntaa pyöräohjauksella. aisa (alaripustus). Vetokita, vetosilmukka (liikkumaton tai kääntyvä) tai pallokytkentävarustus (K80). siirtoajon ja ruiskutuksen aikana. Tämä on suuri etu nopeassa tieajossa ja pellolla. Pyöräohjaus on vakaa ja pitää puomiston optimaalisessa asennossa, myös kaarreajossa. Hallittavuus myös peruutettaessa on erinomainen. UX 3200:ssa ja 4200:ssa on jopa 40 m työleveys, hinnaltaan edullinen aisaohjaus, jossa on hydraulinen Trail-tronohjaus. Jousiteräs Pyöräohjaus UX Specialin avoin vetoaisa Jousi-vaimennuselementti Käännöksissä selvää etua Aisaohjaus Akselisto ja jarrut turvallisuus ennen kaikkea! Runkoon rakennetun akselin ansiosta hinattavalla ruiskulla on alhainen painopiste. Akselilla on suuri kantavuus. Akselistoon on saatavana haluttaessa joko hydrauliset tai paineilmajarrut. Siis: turvallisuutta kaikkiin paikkoihin Raideleveysassäätö 1,50:stä 2,25 metriin tehdään akselivalinnalla ja pyörien käännöllä. Uudella säädettävällä akselistolla (UX 3200/UX 4200) raideleveyttä voidaan portaattomasti säätää 1,50 metristä aina 2,25 metriin saakka. Suuri n. 0,8 metrin maavara ja tasainen sileä rungon alaosa ilman ulkonevia osia mahdollistavat kasvustoa vahingoittamattoman työskentelyn. Ääriolosuhteita varten on akseliston jousitus. Trail-tron aina oikeilla jäljillä! Sähköinen Trail-tron-ohjaus ohjaa tarkasti traktorin jättämiin jälkiin, jolloin tallaaminen on minimaalista. Hydrauliohjauksella on mahdollista ohjata ruiskua kaltevuuden, esteiden tai riviviljelyn tarpeiden mukaan. Vetokita hinattavalle säiliölle UX-kasvinsuojeluruiskun perään on mahdollista asentaa hinausvarustus, jolloin ruiskuun voidaan kytkeä hinattava säiliö ylimääräisen ruiskutusveden kuljettamiseksi ruiskun mukana. Maksimihinauskuorma on 12 t. Paineilmajarru- ja valokytkennät ovat sisäänrakennettuina. Tällä varustuksella voidaan ruiskutuskapasiteettia entisestään kasvattaa. Rengastus sellainen kuin halutaan Oikean rengastuksen valinnalla on ratkaiseva merkitys työskentelyn kannalta. Rengasvaihtoehdot ovat välillä 270/95 R /65 R 38. Renkaista riippuen UX:n sallittuna nopeutena on 25, 40 tai 50 km/h. Nopeasti pellolle! Raideleveydet: 1,50 m - 2,25 m. 400 tai 700 mm leveät lokasuojat peittävät kaikki rengaskoot ja suojaavat varmasti puomistoa ja muuta ruiskua. Koneen pieni tyhjäpaino mahdollistaa maksimaalisen ruiskutuskapasiteetin kapeillakin renkailla.

5 az UX lyömätöntä käyttömukavuutta Selväpiirteinen ja ergonomisesti muotoiltu hallintapaneeli. Kaikki hallintaventtiilit on sijoitettu loogisesti ja sekaantumisen estävästi vasemmalle eteen suoraan kuljettajan puolelle. Kaikki toiminnot on merkitty tarkasti yksiselitteisillä symboleilla. Uusi Power-injektorilla ja kanisterihuuhtelusuuttimella varustettu suuri kemikaalintäyttöastia tehoaineiden nopeaan, tarkkaan ja turvalliseen annosteluun. Suuri puhdasvesisäiliö (320 tai 520 litraa). Käsienpesusäiliö. Puhdasvesisäiliön täytösmäärä. Erillinen käsienpesusäiliö. Hallintapaneeli UX Hallintapaneeli UX Special Kuljetuslaatikko. Painepuolen monitieventtiili ruiskutukseen, kemikaalien täyttöön, sisä- ja ulkopuhdistukseen. Itsepuhdistava painesuodatin: tyhjennettävissä ennen suodattimen irrottamista. Imupuolen monitieventtiili imemiseen, ruiskutukseen, huuhteluun. Suuri imusuodatin: puhdistus myös säiliön ollessa täynnä. Imuletkun 3 imuliitäntä, 2 UX Specialissa. Sekoitusvoimakkuuden portaaton säätö. Täyttöliitin. Pikatyhjennys. Täyttölaite ulkoiseen tai vesipostitäyttöön.

6 Ympäristöystävällinen AMAZONE-käyttötekniikka Huuhteluvesisäiliö huuhteluun ja laimentamiseen Kanisterin huuhtelusuuttimella varustettu kemikaalintäyttöastia Kun monitieventtiili asetetaan Huuhtelu -asentoon, puhdas vesi huuhtelee imusuodattimen, pumpun, puomiston ja suuttimet. Tämä on mahdollista myös ruiskutusnestesäiliön ollessa täynnä. Suuri huuhteluvesisäiliö on erityisen hyvin integroitu pääsäiliön sivuun. Siten mukana kulkee aina riittävästi puhdasta vettä ruiskun huuhteluun ja jäämäseoksien laimentamiseen. Nesteen kierto UX UX kaksoispumppujärjestelmällä Jauhemaiset aineet ja suuret ureamäärät liukenevat suurella kehäsuuttimella varustetussa kemikaalintäyttöastiassa nopeasti ja varmasti, jonka jälkeen se huuhdotaan Powerinjektorilla nopeasti. Ecofill-liitännällä imeminen suurista tynnyreistä on helppoa. Kanisterihuuhdonta kemikaalintäyttöastialla Tarkka, taloudellinen ja ympäristöä säästävä! Pääsäiliö Huuhteluvesisäiliö Imupuolen monitieventtiili Imusuodatin Sekoitinpumppu Ruiskutuspumppu Sekoittimen venttiili Painepuolen monitieventtiili Painesuodatin, itsepuhdistava Lohkoventtiilit Osaleveydet Ulkoinen puhdistus Säiliön sisäpuhdistus Injektori huuhtelusulku Kemikaalintäyttöastia Tyhjennysventtiili Imuliitäntä Huuhtelusäiliön täyttöliitäntä Imupuoli Painepuoli Puhdistus Sekoitus Täyttö UX Special yhden pumpun järjestelmällä Kemikaaliastiat saadaan puhdistettua ongelmattomasti ja kanisterin sisältö käytettyä kokonaan, kun se huuhdellaan pyörösuuttimella. Samalla suuttimella huuhdellaan myös itse kemikaalintäyttöastia. Sisä- ja ulkopuhdistuslaitteet Kolme suuritehoista pyörivää suutinta pääsäiliön sisäseinän puhdistukseen. Pesulaitteen ruiskutuspistoolilla kasvinsuojeluruisku voidaan puhdistaa ulkoa heti käytön jälkeen jo pellolla nopeasti ja tehokkaasti.

7 Profiilirakenteinen AMAZONE-puomisto Suunnikasripustus Huippukevyt huippukestävä samanaikaisesti Kauas ylös! Suunnikasripustus mahdollistaa renkaista riippuen n. 0,50-2,50 metrin ruiskutuskorkeuden. Tällöin voidaan esim. rapsia ruiskuttaa tarkasti kukkaan. Puomisto on laakeroitu suunnikasripustuksesta ja jousitus toimii myös kuljetusajossa. Tämä säästää puomistoa ja pidentää kestoikää. Erittäin monipuolista: puomiston asennot Profi-taitolla AMAZONE-puomisto on erityisen profiilirakenteensa ansiosta samanaikaisesti sekä huippukestävä että myös huippukevyt. Puomiston metrin työleveydet mahdollistavat sopivan valinnan kuhunkin käyttötarkoitukseen. Korkea laatu takaa myös pitkän kestoiän erittäin suurillakin pinta-aloilla. Puomisto aukitaitettuna Puomisto kallistettuna VA-hydrauliruuviliitokset Ruostumattomasta teräksestä tehdyt hydrauliruuviliitokset takaavat pitkän kestoiän ja korkean jälleenmyyntiarvon. Kestävä nivel! AZONE-nivel ilman teknistä välystä ja voitelutarvetta. Työleveyttä vähennetty hiukan Työleveyttä vähennetty paljon Jousialuslevy Irtonainen nivelosa Kaksoiskartioepäkeskotappi Kiinteä nivelosa Puomisto taitettu kokoon toiselta puolelta; Profi I Puomisto kallistettu toiselta puolelta; Profi II

8 Super-S-puomisto Profi-taitolla vielä paremmin! Huippukestävä ruiskutustekniikka huippukevyt profiilirakenne huippukompakti kiinnitys Joustava, nopea ja tarkka Vain 2,40 m kapea kuljetusleveys kaikissa metrin Super-S-puomistoissa Super-S-puomisto taitetaan täysautomaattisesti kokoon tai auki voimakkailla hydraulisylintereillä. Puomisto on kuljetusasennossa kompaktisti ruiskun takana vain 2,40 m:n kuljetusleveydessä. Super-S-puomisto jopa 140 mm:n leveillä, moninkertaisesti särmätyillä teräsprofiileilla on erittäin tukeva. Super-S-puomiston sähköhydrauliset varusteet: Profi-taitto I: korkeussäätö, auki-/kokoontaitto, yksipuolinen taitto (max. 6 km/h), puomiston kavennus, puomiston kaltevuuden säätö. Profi-taitto II enint. 24 m: puomiston puoliskojen kaltevuuden säätö. Vakiona Profi-taitossa: öljynsuodattimella varustettu öljynkierto varmistaa sujuvan toiminnan. Distance-Control Ultraäänianturi Kaikki toiminnot suoritetaan traktorin ohjaamosta AMATRON + välityksellä luotettavasti ja yksinkertaisesti. Koneen käyttäminen sujuu erityisen mukavasti monitoimiohjaussauvalla (Joystick). Distance-Control mahdollistaa automaattisen puomiston korkeus-, kallistus- ja kulmasäädön. Vain 2,40 m:n kuljetusleveys. Ultraäänianturi 3-kertainen iskuvaimennettu ripustus raskaimpiinkin käyttöolosuhteisiin Kulma-anturi 1 (mittaa ruiskun ja puomiston välisen kulman) Kulma-anturi 2 (mittaa puomiston ja pystysuoran välisen kulman) Super-S-puomistossa on vakiona: Iskuvaimennetun ripustuksen, hydraulisen korkeussäädön 1. vakain pystysuorien liikkeiden vaimentamiseen, 2. vaimentimet vaakasuorien liikkeiden vaimentamiseen ja ja elastisten jalasten avulla Super-S-puomistoa ohjataan luotettavasti oikealle etäisyydelle kasvuston yläpuolelle. Työleveydet suutinjako 3. jousielementit koko puomiston jousitukseen. 28/23/18/13/ /23/18/13/ /18/13/ /17/13/7 tai 20/17/13/ /15/11/ Vaimennusjousijärjestelmä vaakasuorien heiluntaliikkeiden vähentämiseen Carin Handriek, Landwirtschaftliches Zentrum Hörsteltal e.g., Mechterstädt 2400 mm 18 /13/ Super-S-puomistoarvio 16/12/ Olemme iloisia ennätysruiskumme suorituskyvystä: 15 /12/ Puomistolukitus Vaimennusjousijärjestelmä pystysuorien heiluntaliikkeiden vähentämiseen nivelet ja koko puomiston tekniikka ei osoita ha jälkeenkään mitään väsymisen merkkejä. kuljetusasennossa Super-S-puomisto

9 Super-L-puomisto Profi-taitolla vielä paremmin! Huippukestävä ruiskutustekniikka huippukevyt profiilirakenne huippukompakti kiinnitys Joustava, nopea ja tarkka Vain 2,60 m kapea kuljetusleveys kaikissa Super-Lpuomistoissa työleveyksillä 24, 27, 28, 30, 32, 33, 36, 39 ja 40 m Super-L-puomisto taitetaan täysautomaattisesti kokoon tai auki voimakkailla hydraulisylintereillä. Kuljetusasentoon taitto tehdään säiliön sivuun. Puomisto on välyksettömästi kiinnitetty. Iskuja vaimentaa suunnikasripustuksen jousitus. Puomisto on kuljetusasennossa erittäin kompaktisti säiliön vieressä vain 2,60 m kuljetusleveydessä. Super-L-puomisto jopa 220 mm:n leveillä, moninkertaisesti särmätyillä teräsprofiileilla on erittäin vankka. Super-L-puomiston sähköhydrauliset toiminnot: Profi-taitto I: korkeussäätö, auki-/kokoontaitto, yksipuolinen taitto (max. 6 km/h), puomiston kavennus, kaltevuuden säätö. Profi-taitto II: puomiston puoliskon kaltevuuden säätö. Vakiona Profi-taitossa: öljynsuodattimella varustettu öljynkierto varmistaa sujuvan toiminnan. Kaikki toiminnot suoritataan traktorin ohjaamosta AMATRON + välityksellä luotettavasti ja yksinkertaisesti. Koneen käyttäminen sujuu erityisen mukavasti monitoimiohjaussauvalla (Joystick). Distance-Control mahdollistaa puomiston automaattisen korkeus- ja kallistussäädön. Super-L-puomisto taittuu mukavasti! 4-kertainen iskuvaimennettu ripustus raskaimpiinkin käyttöolosuhteisiin Super-S-puomistossa on sarjavalmisteisesti: 1. vakain pystysuorien liikkeiden vaimentamiseen, 2. vaimentimet vaakasuorien liikkeiden vaimentamiseen, 3. jousielementit koko puomiston jousitukseen ja 4. jousilevyt ajosuunnassa tapahtuvien liikkeiden vaimentamiseen. Jousituksen, hydraulisen korkeussäädön ja elastisten vaimentimien avulla Super-L-puomistoa hallitaan luotettavasti ja tarkasti UX 3200 Tyoleveysvaihtoehdot suutinjako Perinpohjin mietitty! Vaimennusjousijärjestelmä vaakasuorien heiluntaliikkeiden vähentämiseen Lisäjousitus ajosuunnassa tapahtuvien heilahdusten vaimentamiseen Sylinteri kulma-asentoon asettamiseksi Profi-taitossa II 40 /32/23/12 39 /32/23/12 36 /28/19/10 33 /26/19/10 32/26/19/10 30/24/15/8 28 /22/15/8 28 /19/ mm 27/22/15/8 27/19/ /19/ Vaimennusjousijärjestelmä pystysuorien heiluntaliikkeiden vähentämiseen Puomistolukitus kuljetusasennossa Super-S-Gestänge Super-L-puomisto

10 Vertaa itse! Painekiertojärjestelmä (DUS) Se saa tosi hyvälle tuulelle! Nerokkaan yksinkertainen näin DUS toimii Jälleen yksi innovaatio Turvallista ajamista! Näkyvyys kaikkiin suuntiin tieliikenteessä on esimerkillinen. Hinattava ruisku mahtuu kulkemaan samoista paikoista kuin traktorikin. Ei ulkonevia osia ja näin ollen riski kuljetusvaurioille on pieni. Kaikki on erinomaisesti paikoillaan! Puomisto on välyksettömästi kiinnitetty. Iskuja joustaa ripustuksen jousitus. Ei kolinoita! Aja nopeasti ilman kuljetusvaurioita! Työn alussa kasvinsuojeluruiskun koko nesteputkisto täyttyy kasvinsuojeluaineliuoksella. Ruiskutusputket ovat aina täytettyinä ja heti valmiina ruiskutukseen koko työleveydellä. Ruiskutuksessa ei synny viiveitä eikä ruiskuttamattomia alueita. Ruiskutettava aine kiertää jatkuvasti, myös lohkoventtiilien ollessa kiinni, päistekäännösten yhteydessä ja kuljetuksen aikana. Tämä tapahtuu AMAZONEn DUS painekiertojärjestelmän avulla. az Puomiston joustoliike kuljetuksen yhteydessä Kiinteä kuljetustuki Jousitus Vakiona oleva jousitus säästää puomistoa kaikissa tilanteissa myös ilman akseliston jousitusta. Pumpulta Paineenalennusventtiili Kaikki onnistuu! Monipuolinen puomiston hallinta! Vasen tai oikea yksipuolisesti! Nopea kokoontaitto esteiden kohdalla. Helppokäyttöinen Profi-taiton ja AMATRON + -ohjausyksikön avulla. Asettuu oikein! Tarkka ruiskutus parhaan puomiston ansiosta. Poiskytketty lohkoventtiili Takaiskuventtiili Ruiskutusaine ohjataan paineensäätimeltä paineenalennusventtiilille, josta se virtaa matalalla paineella edelleen kuristimeen. Kuristin purkaa paineen lähes täydellisesti. Sen jälkeen ruiskutusaine virtaa päinvastaiseen suuntaan ruiskutusputkiston kautta takaisin säiliöön. Kompaktius on valttia! Matala painopiste ja erittäin kompaktit mitat. Ruisku on kätevä ja helppo käsitellä. Näitä ongelmia ei tapahdu AMAZONE-puomistolla! Puomistosta ei tipu ruiskutusainepisaroita traktorin päälle eikä puomisto kosketa myöskään traktorin ohjaamoa käännöksissä. Muut valmistajat az Säiliöön Siten estetään tehokkaasti saostumat, tukokset tai aineosien erottuminen ruiskutusputkistossa. Ruiskutettavan nesteen pitoisuus pysyy aina vakiona suuttimiin asti, niin että vaikuttavan aineen vaihdon jälkeen ruiskutuksen aloitus sujuu ongelmitta. Ruiskutusputki Puhdistuksessa puhdas vesi huuhtelee ruiskutusputket kokonaan läpi suuttimiin asti. Puhdistuksen aikana kasvinsuojelunesteseos ohjataan painekiertojärjestelmän kautta takaisin ruiskutusainesäiliöön.

11 Amazonen varmuutta! Kestävä ja tehokas sydän Nykyajan tekniikkaa Suuritehoiset pumput Profiileissa olevat suutinrungot integroiduilla tippumisenestoventtiileillä estävät tehokkaasti suuttimien jälkipisaroinnin. Itsesäätyvät bayonetmutterit takaavat nopean suuttimien vaihdon ilman työkaluja. Kaikkiin käyttötarkoituksiin ja käyttömääriin on oikeat suuttimet, esim. nestelannoitussuuttimet ja tuulisten olojen suuttimet. Lisävarustus: kolmisuuttiminen tai nelisuuttiminen suutinrunko Hyvin esillä olevat mäntäkalvopumput ovat erityisen käyttövarmat, kuivakäyntisuojatut ja kestävät nestemäisiä lannoitteita. Pumppujen rakenne takaa erinomaisen tehon ja tasaisen hiljaisen käynnin. Pumput on sijoitettu vetoaisalle niin, että korkea n. 80 cm:n maavara säilyy. Ruiskuun on valittavissa joko 540 tai 1000 RPM voimansiirto. Yhden pumpun tai kaksoispumppujärjestelmä UX Special on varustettu aina 280 l/min olevalla mäntäkalvopumpulla. UX:n kaksoispumppujärjestelmällä saadaan erittäin kova tuotto pienilläkin pumpun kierroksilla. Kaksoispumppujärjestelmien kokonaispumppausteho on 430 tai 530 l/min. Kaksoispumppujärjestelmissä toinen pumppu vastaa vain säiliön sekoituskierrosta. Lisävarustuksena on saatavissa hydraulisesti toimiva pumppukäyttö. Täytetään joko imuletkulla (3 ) tai täyttöliitännästä C-liittimellä. Ympäristön huomioonotto: vähemmän kulkeutumia Nestemäinen lannoitus: luotettavasti ja käyttäjäystävällisesti Portaaton tehokas sekoituskierto Ilma-avusteisilla injektorisuuttimilla kasvinsuojeluaineet saadaan levitettyä ilman suurta tuulen aiheuttamaa kulketumista. Ne sopivat yleiskäyttöön viljalle, juurikkaille, perunoille jne. Suuripisaraisen ruiskutuksen ansiosta näitä suuttimia voidaan käyttää myös kovemmillakin tuulilla. Suuttimien suojat puomiston päissä tai koko puomistoleveydellä huolehtivat pitkien erikoissuuttimien tai Triplet -suutinten suojauksesta. Ympäristöä säästävään ruiskutukseen pellonreunassa on saatavana sähköinen reuna- tai päätysuutinvarustus. AMAZONElla on nestemäistä lannoitusta varten 3-, 5- tai 7-reikäisiä erikoissuuttimia. Pidemmän kasvuston nestelannoitukseen on saatavana laahusvarustus. Ruostumattomasta teräksestä tehdyt painot letkujen päissä pitävät laahusletkut oikeassa työasennossa. Laahusletkuvarustus on pikakiinnitteinen ja sen asennus voidaan tehdä helposti muutamassa minuutissa. Hydraulisen sekoittimen tehoa voidaan säätää portaattomasti. Sekoituskierto voidaan sulkea kokonaan vaahtoamisen estämiseksi tai jäännösmäärien poisruiskuamiseksi. AMAZONE-kasvinsuojeluruiskuissa ylimääräinen ruiskutusaine johdetaan takaisin paluuvirtauksena pumpun imupuolelle. Tällöin tahaton ruiskutusnesteen sekoittaminen paluuvirtauksen välityksellä on estetty.

12 Nykyaikainen ruiskutustietokone UX:ään Tarkka annostelu ja yksinkertainen käyttö Luotettavaa tekniikkaa AMATRON + ja AMACLICK Oikea käyttömäärä säädetään sähköisen säätöventtiilin välityksellä ruiskutustietokoneesta tarkasti ja automaattisesti. Moottoriventtiilit kytkevät osaleveydet nopeasti ja varmasti. Lohkoventtiileitä käytettäessä tietokone säätää oikean käyttömäärän. Ruiskutuksen jälkeen paine laskee nopeasti ja ruiskutus on tarkkaa. Moottoriventtiilit ovat puomiston takana, joten etäisyys lohkoventtiileiltä suuttimiin on pieni ja reagointi erittäin nopeaa. Jopa 13 lohkoventtiiliä enimmillään (AMATRON + ). Erikoisviljelyksissä on usein tarve kytkeä yksittäiset lohkoventiilit myös puomiston keskeltä päälle ja pois. AMACLICK on ergonominen lisäohjausyksikkö, jota voidaan käyttää sekä ohjaussauvaan liitettynä että myös yksin AMATRON +.n kanssa. Käyttöpääte AMATRON + uudenaikainen ja monipuolinen Ohjausyksikkö AMATRON + mahdollistaa halutun ruiskutusmäärän täysautomaattisen säädön (l/ha). Halutut määränmuutokset suoritetaan nopeasti ja tarkasti esivalittavilla %-askelilla. Tämä havainnollisen, yksinkertaisen ja loogisen valikkoohjauksen omaava uudenaikainen ohjausyksikkö on erittäin monipuolinen. Varusteiden ja puomiston toimintoja voidaan ohjata erittäin mukavasti JoyStickilla. Järjestelmän valvontaan käytetään suurikokoista ja heijastamatonta näyttöä. Kompaktin kokoinen ohjausyksikkö vaatii vain vähän tilaa traktorin ohjaamossa. AMATRON + ohjausyksiköllä hallitaan Distance Control -, Trail-Tron - ja Comfort-varusteita. Digitaalinen täyttötasonäyttö huolehtii jatkuvasta ja tarkasta säiliön täytösmäärän seurannasta. AMATRON + :n digitaalinen paineennäyttö näyttää aina tarkasti ruiskutuspaineen. Tietokoneessa on 20 muistipaikalla varustettu työvalikko ja mahdollinen liitäntä automaattiseen peltokohtaiseen dokumentointijärjestelmään (ASD). AMATRON + on varustettu ISOBUS-valmiudella ja sarjaliitännällä GPS-päätteiden ja typpianturien kytkentää varten. AMATRON + :aa voidaan käyttää myös AMAZONE pintalevittimiin ja -kylvökoneisiin. Ohjaussauva AMATRON + :an mukavasti ja suositeltavasti AMATRON + :n Comfort-varustus Työn helpottamiseksi Comfort-paketilla varustettu Amazone on erinomainen vaihtoehto kaikkiin kaksoispumpulla varustettuihin UX.iin. Tärkeimmät ruiskutuksen toiminnot (täyttö, sekoituksen säätö ja puhdistus) tapahtuvat Comfort-paketin välityksellä trarktorin ohjaamosta. Siten voidaan asettaa haluttu täyttömäärä ja ruisku lopettaa täyttöprosessin automaattisesti. Sekoitusautomatiikka huolehtii optimaalisesta täyttötasosta riippuvasta sekoitusvoimakkuudesta. Myös ruiskun huuhtelu onnistuu helposti ohjaamosta poistumatta ruiskutuksen päätyttyä. Käyttöpääte AMASPRAY + selkeä ja monipuolinen AMASPRAY + mahdollistaa yksinkertaisen mutta kuitenkin täysautomaattisen UX:n säädön. Ohjausyksikköön integroituun kytkimeen on mahdollista kytkeä 5 tai 7 lohkoventtiiliä. AMASPRAY + :ssa on digitaalinen paineennäyttö ja digitaalinen säiliöntäyttötasonäyttö. Se määrittää levitysmäärät ja työstettävät pinta-alat. Hydraulitoimintojen käyttö tapahtuu traktorin ohjauslaitteilla. Vaihtoehtoisesti puomisto voidaan taittaa toispuolisesti sisään Amaspray + :lla tai ohjata reuna- ja päätysuuttimia. Puomiston ja varusteiden käyttö käy erittäin mukavasti ja helposti monitoimiohjaussauvalla (Joystick). Pienen vipukytkimen avulla voit käyttää 8 näppäintä kolmella eri tasolla. Yhteensä JoyStickissa on 24 toimintoa.

13 Laatu on valttia Taattua laatua AMAZONE-kasvinsuojeluruiskut ovat kasvinsuojelulain määräysten ja Biologischen Bundesanstalt BBA:n direktiivien mukaisia. Uudet AMAZONE-kasvinsuojeluruiskuissa on CE-merkki ja EY-standardinmukaisuusmerkki. Haluttaessa uusille AMAZONE-kasvinsuojeluruiskuille on saatavana kasvinsuojeluruiskulaitteiden valvontalaitoksen virallinen tarkastusmerkki (Saksa). Voimassaolo: 2 vuotta. Korkeus Pituus Hinattavien ruiskujen tekniset tiedot: UX Kasvinsuojeluruisku UX 3200 Special UX 3200 UX 4200 Special UX 4200 UX 5200 Todellinen tilavuus (l) Puhdasvesisäiliö (l) Työleveys (m) Työnopeus (km/h) 4-12 Korkeus (m) Super-S-puomisto: 3,22 / Super-L-puomisto: 3,35 ( 340/85 R 48 renkailla) Pituus (kuljetus) (m) 6,25 6,25 6,80 6,80 6,80 Kuljetusleveys (m) Super-S-puomisto: 2,40 / kolmiosainen Super-L-puomisto: 2,40 / neliosainen Super-L-puomisto: 2,60 (340/85 R 48 renkailla) Ruiskutuskorkeus, min. / max. (m) 0,5-2,5 Lohkoventtiilien määrä min / max Maavara (m) 0,78 (340/85 R 48 renkailla) Pumppujen tuotto (l/min) / Työpaine, max. (bar) < 10 Kuvat, sisältö ja tekniset tiedot sitoumuksitta! Ansaitse rahaa AMAZONE-kasvinsuojeluruiskuilla! Kasvinsuojeluruisku UF, 900, 1200, 1500 ja 1800 litraa, m Kasvinsuojeluruisku UG Nova, litraa, m Ajettava ruisku SX, 4000 litraa, m AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG Postfach Hasbergen-Gaste Tel. +49 (0) Fax +49 (0) AGRI-MARKET HANKKIJA-MAATALOUS OY P.O. Box HELSINKI Flemingkatu HELSINKI Tel / Fax: Internet: MI 1614 / S 239 (FI) Printed in Germany

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku!

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Suurin mahdollinen iskuvoima vakuuttavien mittojen ansiosta! az UF Suurin iskuvoima saadaan aikaan samanaikaisesti luokkansa suurimmalla säiliötilavuudella ja suurimmalla

Lisätiedot

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Helppo käyttää - Helppo huoltaa 2 2.500 l polyetyleenisäiliö HARDI kalvopumppu EVC ohjausyksikkö Syklonisuodatin ParaLift HARDI CONTROLLER 2500 250 l huuhtelusäiliö

Lisätiedot

Käyttöohje AMASET + Kytkentäkotelo. Tutustu huolellisesti koneen asennus-, turvallisuus- ja käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa!!

Käyttöohje AMASET + Kytkentäkotelo. Tutustu huolellisesti koneen asennus-, turvallisuus- ja käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa!! Käyttöohje az AMASET + Kytkentäkotelo MG2046 BAG0007.3 02.13 Printed in Germany fi Tutustu huolellisesti koneen asennus-, turvallisuus- ja käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa!! KÄYTTÖOHJEEN lukeminen ja

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA DISCROLLER HEVA DiscRoller issa on kaikki tehokkaan muokkauskoneen pääpiirteet se toimii se on yksinkertainen ja mikä tärkeintä se säästää aikaa ja rahaa. HEVA DiscRoller in kahden vuoden kehityksen ja

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

AMATRON 3. AMATRON 3 Yksi kaikille Helppo käyttää uudenaikainen ja tulevaisuuteen suuntautunut

AMATRON 3. AMATRON 3 Yksi kaikille Helppo käyttää uudenaikainen ja tulevaisuuteen suuntautunut AMATRON 3 AMATRON 3 AMATRON 3 Yksi kaikille Helppo käyttää uudenaikainen ja tulevaisuuteen suuntautunut 2 3 AMATRON 3 Lannoitteenlevittimien, kasvinsuojeluruiskujen ja kylvökoneiden ohjausyksikkö mahdollistaa

Lisätiedot

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT FIN 2012 MAAKAUHAT Maakauha 400 400 1400 155 365 Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

Maakauhat. Lumikauhat

Maakauhat. Lumikauhat Maakauhat Maakauha 400 400 1400 155 355B Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYPUMPPU 1:1 Viton tiivisteet Painesuhde 1:1 - Virtaus 23 l/min A327 Siirtopumppu N 1 packing m 3,6 Kg 4,3 A3271 Siirtopumppu räätälöitävällä 1" imuputkella

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Kaksiroottorinen karhotin sivu- ja keskikarhotukseen Kaikki tiedot saatavissa internetistä 97+027.15.0813 Kaksiroottoriset karhottimet monipuoliseen käyttöön PÖTTINGER tarjoaa nyt

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 7900 l, renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä Painelaitedirektiivien

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD FOREST LINE Metsäperävaunut ja kuormaimet HK 5070 HK 5076 MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD PRO SARJA METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET Aika koneita. 1 Aika koneita ja MV 1530 tai vetävä

Lisätiedot

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone PERUNATEKNIIKKA JUURIKASTEKNIIKKA VIHANNESTEKNIIKKA GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone Ammattimaista istutustekniikkaa myös erittäin suuriin vaatimuksiin Grimmen hihnaistutustekniikka: 2-, 3- ja

Lisätiedot

AIR-MIX-RUISKUN PERUSKÄYTTÖ

AIR-MIX-RUISKUN PERUSKÄYTTÖ AIR-MIX-RUISKUN PERUSKÄYTTÖ 1. Ruiskun pesu ennen käyttöönottoa 2. Maalin lisäys ja maalaus 3. Ruiskunpesu maalauksen jälkeen RUISKUN KÄYTTÖ MAALAUKSISSA Air-Mix-ruiskua käytetään lähinnä kalusteovien

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

Juottojärjestelmät moneen tarpeeseen. Tuoteluettelo. Juottojärjestelmät eläimille

Juottojärjestelmät moneen tarpeeseen. Tuoteluettelo. Juottojärjestelmät eläimille Tuoteluettelo Juottojärjestelmät eläimille Juottojärjestelmät moneen tarpeeseen Yksinkertaiset juottojärjestelmät Altaat Energia säästävät juottojärjestelmät Monikäyttöinen juottolaite karjatiloille Juottojärjestelmät

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

Entistä parempi laatu. On tärkeää, että kivennäislannoitteet voidaan levittää kivennäislannoitteet otettiin käyttöön 1800-luvun

Entistä parempi laatu. On tärkeää, että kivennäislannoitteet voidaan levittää kivennäislannoitteet otettiin käyttöön 1800-luvun az ZA-M Levittimien neljä tukipilaria Uuden sukupolven kone taloudelliseen ja ympäristöä säästävään lannoitukseen Laatu Innovaatio Tarkkuus Tukipalvelu Justus von Liebig oivalsi kivennäisaineiden merkityksen

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb

302.7D CR. Hydraulinen minikaivukone. Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb 302.7D CR Hydraulinen minikaivukone Moottori Nettoteho 15,2 kw 20,7 hp Bruttoteho 17,9 kw 24,3 hp Paino Työpaino 2 670 kg 5 890 lb Pieni koko Vähemmän vaurioita takuuvarma parempi tuottavuus Pieni säde

Lisätiedot

Käyttöohjeet AMAZONE

Käyttöohjeet AMAZONE Käyttöohjeet AMAZONE Ohjelmisto AMABUS kasvinsuojeluruiskuille Monitoimiohjaussauva AMAPILOT Monitoimiohjaussauva AMATRON 3 Osalohkojen ohjauslaatikko AMACLICK MG4536 BAG0117.1 02.14 Printed in Germany

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat 2016 Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna

Lisätiedot

Joustava pumppujärjestelmä

Joustava pumppujärjestelmä Joustava pumppujärjestelmä CLIPTONPUMPEN Tuorerehun lisäaineille ja säilöntähapolle Kaikentyyppiin koneisiin Laaja lisävarustevalikoima Helppokäyttöinen Helposti sovitettava 1 Helppo asentaa kaikenlaisiin

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

Tuotetietoa. Neulasulku tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin EWIKONin sähköinen neulasulku

Tuotetietoa. Neulasulku tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin EWIKONin sähköinen neulasulku Tuotetietoa Neulasulku tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin EWIKONin sähköinen neulasulku EWIKONin sähköinen neulasulkutekniikka EWIKONin sähkökäytöillä varustetut neulasulkujärjestelmät älykkäine ohjauksineen

Lisätiedot

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet

S M D. Uuden sukupolven kylvökoneet S M D Uuden sukupolven kylvökoneet Junkkarin uusi kylvökonemallisto on jaettu kolmeen eri sarjaan. Moduulirakenteisuuden ansiosta voit valita helposti oikeat työkalut eri tarpeisiin. Perinteiseen Junkkarityyliin

Lisätiedot

Medium Combi. Monipuolisin laitteemme, johon on saatavilla useita eri lisätoimintoja.

Medium Combi. Monipuolisin laitteemme, johon on saatavilla useita eri lisätoimintoja. Rolba MEDIUM COMBI Medium Combi Täydellinen laite lietesäiliöiden tyhjentämiseen ja teolliseen puhdistukseen alipaineella ja korkeapainehuuhtelulla. Esim. öljy-, rasva- tai bensiinierottimien puhdistus

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/15 C

Kompaktisarja HD 5/15 C Kompaktisarja HD 5/15 C Ammattilaisen tarpeisiin mitoitettu kevyesti liikkuva painepesuri sopii ominaisuuksiltaan säännölliseen, vaativaan käyttöön. Vakiovarusteet: Pesukahva Softgrip-pinnalla Korkeapaineletku

Lisätiedot

Levitystaulukko. Keskipakolevitin. Lue käyttöohje ja turvallisuusohjeet ennen laitteen käyttöönottoa, ja noudata niitä käytön aikana!

Levitystaulukko. Keskipakolevitin. Lue käyttöohje ja turvallisuusohjeet ennen laitteen käyttöönottoa, ja noudata niitä käytön aikana! Levitystaulukko az ZA-X Perfect Keskipakolevitin MH A.00 Painettu Saksassa fi Lue käyttöohje ja turvallisuusohjeet ennen laitteen käyttöönottoa, ja noudata niitä käytön aikana! AMAZONE DüngeService -palvelu

Lisätiedot

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm

-RAKENNUSSIRKKELI UUTUUS! RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 LISÄVARUSTEET. SIVUPÖYTÄ leveys 600 mm pituus 685 mm. PÄÄTYPÖYTÄ leveys 685 mm pituus 530 mm -RAKENNUSSIRKKELI RAKENNUSSIRKKELI RS 400/450 4,0 (otto 4,82) kw/400v, 2800 r/min, IP 54, sähkömagneettisella jarrulla Kuvan sirkkeli lisävarustein. ESKO-rakennussirkkeli on kovaan ammattikäyttöön tarkoitettu

Lisätiedot

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla

Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Kierukkavaihteet GS 50.3 GS 250.3 varustettu jalalla ja vivulla Käytettäväksi ainoastaan käyttöohjeen yhteydessä! Tämä pikaopas EI korvaa käyttöohjetta! Pikaopas on tarkoitettu ainoastaan henkilöille,

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder.

Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Uusi Arocs Loader. Uusi Arocs Grounder. Äärimmäistä voimaa äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loader ja Arocs Grounder. Erityisen korkeaa hyötykuormaa ja äärimmäistä kuormitusta varten. Arocs Loaderin

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

Hoito ja puhdistus. 1. Vedä kondenssivesisäiliö ulos. 2. Vedä suodatin pois lukituksestaan.

Hoito ja puhdistus. 1. Vedä kondenssivesisäiliö ulos. 2. Vedä suodatin pois lukituksestaan. Ympäristöystävällinen hävittäminen Hoito ja puhdistus Hoito ja puhdistus Huoltopalvelu Hävitä pakkaus ympäristönsuojelumääräysten mukaisesti. Tämän laitteen merkintä perustuu käytettyjä sähkö- ja elektroniikkalaitteita

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

Käyttöohjeet. HyCLICK. Lannoitteenlevittimen esivalintakytkin. ZA-M ja ZG-B ZG-B ZA-M

Käyttöohjeet. HyCLICK. Lannoitteenlevittimen esivalintakytkin. ZA-M ja ZG-B ZG-B ZA-M Käyttöohjeet az HyCLICK Lannoitteenlevittimen esivalintakytkin ZA-M ja ZG-B ZG-B ZA-M MG4176 BAG0077.2 03.10 Printed in Germany fi Lue tämä käyttöohje ennen ensimmäistä käyttöönottokertaa ja noudata siinä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A

KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ. Malli: 010A KÄYTTÖOHJE SAHAUSPÖYTÄ Malli: 010A Sisällysluettelo Tekniset tiedot... 2 Pakkauksen sisältö... 3 Turvaohjeet... 3 Kokoamisohje... 4 Osien esittely... 7 Pituuden säätö sivuttaistuen... 8 Korkeussäätö sivutuki...

Lisätiedot

-sarja. 14 metristä 20 metriin

-sarja. 14 metristä 20 metriin T -sarja 14 metristä 20 metriin GSR:n T-sarjan henkilönostimet ovat tunnettuja niiden poikkeuksellisesta kestävyydestä ja jäykkyydestä sekä niiden käytön yksinkertaisuudesta ja intuitiivisyydestä. Tuotteiden

Lisätiedot

Kaasupurkausvalojen säätö - muiden maiden mallit

Kaasupurkausvalojen säätö - muiden maiden mallit Sivu 1/7 Kaasupurkausvalojen säätö - muiden maiden mallit Tarkastus- ja säätöedellytykset Rengaspaineet ohjeenmukaiset Ajovalojen lasit puhtaat ja kuivat. Ajovalojen lasit eivät saa olla vioittuneet. Ajovalojen

Lisätiedot

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua.

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Agronic VLM Vetoletkumultaimet Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Traktorin nostolaite pidetään vakioasennossa. Nosto ja lasku multaimen sylintereillä. Multain

Lisätiedot

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2015 HYÖDYLLISTÄ TIETOA Tutustu Firestonen etuihin. Italiassa suunnitellut ja Espanjassa valmistetut Firestonen eurooppalaiset maataloustuotteet vastaavat eurooppalaisten

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

todella helppokäyttöinen

todella helppokäyttöinen Vaivatonta viimeistelyä Täydellinen päivä Erinomainen leikkuuteho, todella helppokäyttöinen Make it your home. Uusi ART 18 LI on hyvä valinta. Innovatiivinen Durablade takaa erinomaisen leikkuutehon, ja

Lisätiedot

F75E ALKUPERÄINEN OHJEKIRJA

F75E ALKUPERÄINEN OHJEKIRJA ALKUPERÄINEN OHJEKIRJA 2 KÄYTTÖ SWEPAC F75E Koneella tiivistetään soraa ja hiekkaa pienissä rakennustöissä, kuten valmistaessa alustaa betonikiville tai puutarhojen kivilaatoille. Koneen kompakti muotoilu

Lisätiedot

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v.

12.5 ECO IKÄSUOSITUS: 2-5 v RACING IKÄSUOSITUS: 2-5 v. 2017 Ajamisen opettelu ei vielä koskaan ole ollut näin yksinkertaista ja turvallista. OSET -sähkömopot ovat kevyitä, rakenteeltaan yksinkertaisia ja hämmästyttävän helppokäyttöisiä. Näillä pyörillä voidaan

Lisätiedot

Kevytnosturituotteet WWW.ERLATEK.FI

Kevytnosturituotteet WWW.ERLATEK.FI Kevytnosturituotteet 198 WWW.ERLATEK.FI CLX KETJUNOSTIMET Konecraneskonsernin innovatiivinen CLXketjunostin on luotettava ja suorituskykyinen nostolaite, joka lisää asiakasarvoa turvallisuudellaan, monipuolisuudellaan

Lisätiedot

paras kylvölannoitin kaikkiin olosuhteisiin paras kylvötarkkuus paras kylvötalous Tuottavuutta tiloille! Euroja säästyy Pieni vetovastus, kaikki osat pyöriviä. Kevyt vetää, jopa alle 90 hv traktorilla

Lisätiedot

Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3

Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3 Asennusohje Sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3 Uponor-sadevesienkeräilysäiliö 3 m 3 5 1 3 2 4 1. Sadevesiputki (tuloputki). - 2. Suojaputki vesiletkulle. - 3. Huoltokaivo. - 4. Ylivuotoputki. - 5. Vesiposti

Lisätiedot

PESUKARHU SUIHKUPUTKET

PESUKARHU SUIHKUPUTKET Pesukarhu suihkuputket ovat tunnettuja laadukkaista materiaaleistaan ja harkitusta muotoilustaan. Suihkuputkiamme käytetään yli kahdessakymmenessä maassa ympäri maapallon. PESUKARHU Suihkuputki - malli

Lisätiedot

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26

K 3 K 3, 1.601-812.0, 2016-01-26 K 3 Näppärä, pystymallinen painepesuri sopii peruskäyttöön kotioloissa. Kätevä varusteiden pikaliitäntä helpottaa käyttöä. Vakiovarusteena Vario Power-suihkuputki paineen säädöllä sekä Rotojet-turbosuutin,

Lisätiedot

Urea-sähkökalvopumput

Urea-sähkökalvopumput Urea-sähkökalvopumput Miksi ureaa? Moottorit tuottavat haitallisia pakokaasuja, jotka sisältävät häkää, hiilivetyjä ja typpioksideja (NOx) joita yritetään suodattaa pois katalysaattoritekniikan keinoin.

Lisätiedot

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998

Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 ROCLA PICKUP PHL-10 TEKNISET TIEDOT Korkeatason keräilytrukki 1000 kg 20.5.1998 Yleistä Kaikki mallit CE-vaatimusten mukaisia. Materiaaleista on n. 95% kierrätettäviä. Kuljettajan tila Ergonomisesti haarukoiden

Lisätiedot

BLACK BRUIN -HYDRAULIROTAATTORIT YLIVOIMAISTA RADIAALIMÄNTÄTEKNIIKKAA

BLACK BRUIN -HYDRAULIROTAATTORIT YLIVOIMAISTA RADIAALIMÄNTÄTEKNIIKKAA BLACK BRUIN -HYDRAULIROTAATTORIT YLIVOIMAISTA RADIAALIMÄNTÄTEKNIIKKAA BLACK BRUIN -HYDRAULIROTAATTORIT SISÄLTÖ Black Bruin -rotaattori on ammattilaisen valinta tuottavaan harvesterikäyttöön. Rotaattorin

Lisätiedot

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS

JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS JÄYKKIEN MATERIAALIEN PURSOTUS Jäykkien, paksujen tai korkeaviskositeettisten materiaalien (pinnoitteet, tiivisteet, liimat) käyttö vaatii oikeat laitteet, luotettavuuden ja voimakkaat pumput Päästäksemme

Lisätiedot

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus

Kärcher RS. Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Yhdistelmäkoneiden uusi ulottuvuus Kärcher RS Nostaa käyttäjän aitiopaikalle Tehokkaat, ammattikäyttöön suunnatut puhdistusratkaisut ovat Kärcherin ominta aluetta. Uudet RS-sarjan yhdistelmäkoneet

Lisätiedot

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä Glu Jet PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä PATENTOITU Älykästä Reunalistoitusta Ohjelman valitseminen nappia painamalla. Vaihtoehto: täysautomaattinen viivakoodilla. HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS Tehokkaaseen puhdistukseen Miksi vesipohjainen pesumenetelmä? Nopeuden ja tehokkuuden vaatimukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset ovat johtaneet siihen,

Lisätiedot

Tasapainotuskoneet SMART SONAR

Tasapainotuskoneet SMART SONAR Tasapainotuskoneet Tasapainotuskoneet SMART SONAR Pyörän leveys ja etäisyys mitataan mittavarrella. Vanteen leveys tunnistetaan pyörintäsuojaan integroidulla SMART SONAR-tunnistimella QUICKBAL Erittäin

Lisätiedot

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari

TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Perkkoonkatu 5 Puh. 010 420 72 72 www.keyway.fi 33850 Tampere Fax. 010 420 72 77 palvelu@keyway.fi TigerStop Standard Digitaalinen Syöttölaite / Stoppari Malli Työpituus Kokonaispituus Standardi mm mm

Lisätiedot

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com Jeantil lietevaunut Jeantil lietevaunut edustavat uutta ajattelua ja on suunniteltu nykypäivän kustannustehokkaaseen ja vaativaan käyttöön, kuumagalvanoitu säiliö takaa pitkää ikää. Jeantil lietevaunut

Lisätiedot

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011

KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 KYLMÄVESI PAINEPESURIT Kevät/kesäkampanja 2011 Lähes kaiikki tuotteet suoraan varastostamme! Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi SIMMM POWER DUTY Vankka peruspesuri kovaan käyttöön. Riisuttu turhista

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s

Pinoamistrukkimallisto SPE10/12(i)/14(i)/16(i)/16s Roclan ajotasolla varustetut Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon pidemmilläkin ajomatkoilla suunnitellut ulkomitoiltaan

Lisätiedot

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz Raskaansarjan ammattilainen Paras valinta paineilman tuoton optimointiin ESN -sarjan ruuvikompressori on malliesimerkki nykyaikaisesta ruuvikompressorista.

Lisätiedot

PÖTTINGER TERRADISC. Lautasmuokkaimet 97+237.15.0113. Kaikki tiedot verkosta

PÖTTINGER TERRADISC. Lautasmuokkaimet 97+237.15.0113. Kaikki tiedot verkosta PÖTTINGER TERRADISC Lautasmuokkaimet Kaikki tiedot verkosta 97+237.15.0113 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 / 5001 / 6001 Muokkauksen yleiskone Lautasmuokkaimet, työleveydet 3,0 6,0 m Sadonkorjuun jälkeen

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT KIRE HINNASTO ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA

KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT KIRE HINNASTO ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA KIRE KOURAKUORMAIMET JA METSÄPERÄVAUNUT HINNASTO 1.2.2016 ALKAEN, HINNAT ALV 0% TEHOA JA TUOTTAVUUTTA KIRE METSÄPERÄVAUNUT Siirrettävä teli Hydraulinen napaveto Valovarustus 1-palkkisissa vaunuissa siirrettävä

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen

Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen 3. Helmikuu ta2012 Tunne uusien johdollisten Ryobi puutarhatyökalujen voima! Puutarhan hoito ja siivous on nyt helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi Ryobisähkötyökalujen valikoima sisältää pensasleikkureita

Lisätiedot

2 tankkiset - sähkö - HD

2 tankkiset - sähkö - HD Electroluxin astianpesukonesarja on valmistettu tuottamaan asiakkaalle tehokas, taloudellinen ja ergonominen astianpesu.tuotesarjaan kuuluu lasinpesukoneet, edestä täytettävät koneet, kupukoneet, tunnelikoneet,

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Tuote-esite Toimiva ja suorituskykyinen Hiab XS 022 helpottaa päivittäistä työtä Hiab XS 022 on pieni, kompakti ja joustava nosturi monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia Pölynimurit Nopeaa ja tehokasta imurointia Ammattitason pölynimuri päivittäiseen käyttöön Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus

Lisätiedot

PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE. MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000

PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE. MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000 POTILA PINTA-ÄKEIDEN KÄYTTÖOHJE MALLIT HERKULES 700, 800, 900 ja 1000 POTILA Tuotanto OY Kiikostentie 7 FIN-38360 KIIKOINEN Puh. 02 528 6500 Fax. 02 553 1385 Alkaen sarjanumerosta 130 POTILA HERKULES PINTA-ÄKEIDEN

Lisätiedot

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Vuodesta 1946 Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Lutz - ammattilaisen turvallinen valinta Lutz pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Painepesurit K 5 Premium

Painepesurit K 5 Premium Painepesurit K 5 Premium Pesurissa on taloudellinen ja kestävä vesijäähdytetty moottori. Tehokas pesuri monipuoliseen käyttöön. Letkukela pitää korkeapaineletkun järjestyksessä. Vakiovarusteet: Integroitu

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

ING the World. P5 Newtron mallisto. Finnish

ING the World. P5 Newtron mallisto. Finnish A ING the World P5 Newtron mallisto Finnish UUTUUS P5 Newtron mallisto Nyt myös LED-valotoiminnolla! Valinnanvapautesi lisäämiseksi P5 Newtron -ultraäänigeneraattorimallisto on nyt saatavana LED-valoversioina.

Lisätiedot

Flow-Jet pesukone malli VFT

Flow-Jet pesukone malli VFT Flow-Jet pesukone malli VFT Valmistamme yksi- ja kaksivaiheisina vakioyksikköinä Vakioyksiköitä voidaan helposti kytkeä yhteen muodostamaan tarvittava monivaiheinen pesulinja. Erillinen kuivausyksikkö

Lisätiedot

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19 Tyypit W 088, 110, 16,156, 199 ja 260 Välitykset 1:1, 2:1, :1 ja 4:1 Suurin lähtevä vääntömomentti 2419 Nm. Suurin tuleva pyörimisnopeus 000 min -1 IEC-moottorilaippa valinnaisena. Yleistä Tyyppi W on

Lisätiedot

Pinoamistrukkimallisto

Pinoamistrukkimallisto Roclan käyden ajettavat Solid-pinoamistrukit lisäävät työn tuottavuutta ja sujuvuutta monikäyttöisyytensä ansiosta. Hyllyttämiseen ja lavansiirtoon tarkoitetut ulkomitoiltaan kompaktit ja ketterästi liikkuvat

Lisätiedot

Teknosafe TÄYDELLINEN SAMMUTUSJÄRJESTELMÄ TRUKKEIHIN

Teknosafe TÄYDELLINEN SAMMUTUSJÄRJESTELMÄ TRUKKEIHIN TÄYDELLINEN SAMMUTUSJÄRJESTELMÄ TRUKKEIHIN OPTIMAALINEN OLOSUHDE TULIPALOLLE Trukit ovat kovassa päivittäisessä käytössä Jatkuva käyttö - lavalta lavalle Vähän aikaa huollolle Ei aikaa seisokeille 3 TULIPALON

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

Sairaalasänky. Kevyt ja ketterä

Sairaalasänky. Kevyt ja ketterä Sairaalasänky Kevyt ja ketterä Taloudellinen vaihtoehto Adatto sairaalasänky on taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Sänkyyn on saatavana monia erilaisia kokoonpanoja ja vaihtoehtoja. Myös Merivaara Futura

Lisätiedot