Ensivaikutelma on ainutkertainen!

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ensivaikutelma on ainutkertainen!"

Transkriptio

1 UX

2 Ensivaikutelma on ainutkertainen! Huippuluokan ruiskutustekniikkaa Iskuvoimainen, kompakti hinattava ruisku, joka painaa vähän ja sen painopiste on alhaalla, ja se on kuljetettavissa luotettavasti ja nopeasti tiellä, annostelu käy mukavasti, virheettömästi ja nopeasti, ruiskutus on tarkkaa ja ympäristöystävällistä. Tehokkat UX-mallit: UX 3200: 3600 litran todellinen tilavuus 320 litran huuhteluvesisäiliöllä UX 4200: 4450 litran todellinen tilavuus 520 litran huuhteluvesisäiliöllä UX 5200: 5460 litran todellinen tilavuus 520 litran huuhteluvesisäiliöllä Super S-puomisto: 15, 18, 20, 21, 24, 27 tai 28 metriä Super L-puomisto: 24, 27, 28, 30, 32, 33, 36, 39 tai 40 metriä Aikaa, hermoja ja kustannuksia säästyy! UX-edut hetkessä Optimaakinen painopiste, täysin sileillä pinnoilla varustettu säiliö, Erittäin vahva profiiliteräsrunko, Erinomaisesti iskuja vaimentava puomiston ripustus, Huippukestävä, kevyt ja kompakti ruiskutuspuomisto, Suuritehoiset pumput, Käyttäjäystävälliset ohjauskeskukset, Nykyaikainen, käyttäjäystävällinen varustus- ja tietokonetekniikka. UX Special yhden pumpun järjestelmällä UX kaksoispumppujärjestelmällä

3 Siinä yhdistyvät suunnittelu, ergonomia, innovaatio ja luotettavuus Säiliö kaunis ja ovela! Runko vakaa ja elastinen! Polyeteenistä valmistettu kompakti säiliö on erityisen kestävä. Täysin sileät sisä- ja ulkopinnat, erittäin vähäiset syvennykset ja pyöristetyt kulmat mahdollistavat nopean ja luotettavan puhdistuksen sisältä ja ulkoa. Näin turvallisuus on taattu myös suurissa ajonopeuksissa. Uudenmallinen UX-säiliö ja kompakti AMAZONE-puomisto takaavat matalan painopisteen ja erittäin kompaktit kuljetusmitat. Lisäksi puomisto viedään suunnikasripustuksen välityksellä pyörien taakse. Tärkeää: jäännösmäärät saadaan minimoitua rakenteen erikoismuodon ansiosta. Leveä profiiliteräsrunko erittäin lujaa terästä, kompakti säiliö ja vahva profiilirakenteinen puomistotekniikka takaavat erinomaisen kestävyyden. Kaikki kulmat on pyöristetty, kaikki rungon letkut on suojattu. Kaikki on otettu huomioon: suuri siivilällä varustettu täyttöaukko ja toinen aukko astian takaosan puhdistamiseksi ja tarkastamiseksi. Häiritseviä loiskelevyjä ei tarvita enää lainkaan optimoidussa kartion muotoisessa rakenteessa. Neste kerääntyy esim. jarrutuksen yhteydessä säiliön keskustaan ja tasaantuu siinä. Tällä muotoilulla on seuraavat erikoisominaisuudet: Kestää kovatkin iskut! Runkoon rakennettu säädettävä tukijalka kääntyy mukavasti hydraulisesti sisään ja ulos ja helpottaa asentamista traktoriin. Vaihtoehtoisesti on saatavissa käsikäyttöinen, mekaaninen tukijalka. matala kuljetuskorkeus alhainen painopiste vähäiset säiliön takaleikkaukset puomiston suunnikasripustuksen lyhyt etäisyys pyöriin Maksimikestävyys lujuustestauksissa kg 7000 kg Matala painopiste Ratkaiseva ero! Rungolle ja puomistolle tehty äärimmäinen lujuustesti AMAZONE-kuormituskokeessa. az S = painopiste Muut valmistajat Leipzigin tehtaalla kaikki ruiskut testattiin täydellisesti tekemällä vaativa ruiskutuskoe.

4 Nopea tiellä mahtava pellolla! Kasveja ja peltoa säästävää ajamista! Vakaa ja vaimennettu vetoaisa! Ohjaus vähentää tallaamista Sinä saat valita! Jäykän akselin sijaan ruisku voidaan varustaa myös Huippukestävä vetokita-aisa (yläripustus) tai vetosilmukka- Sarjavalmisteinen vetoaisavaimennus vähentää heiluntaa pyöräohjauksella. aisa (alaripustus). Vetokita, vetosilmukka (liikkumaton tai kääntyvä) tai pallokytkentävarustus (K80). siirtoajon ja ruiskutuksen aikana. Tämä on suuri etu nopeassa tieajossa ja pellolla. Pyöräohjaus on vakaa ja pitää puomiston optimaalisessa asennossa, myös kaarreajossa. Hallittavuus myös peruutettaessa on erinomainen. UX 3200:ssa ja 4200:ssa on jopa 40 m työleveys, hinnaltaan edullinen aisaohjaus, jossa on hydraulinen Trail-tronohjaus. Jousiteräs Pyöräohjaus UX Specialin avoin vetoaisa Jousi-vaimennuselementti Käännöksissä selvää etua Aisaohjaus Akselisto ja jarrut turvallisuus ennen kaikkea! Runkoon rakennetun akselin ansiosta hinattavalla ruiskulla on alhainen painopiste. Akselilla on suuri kantavuus. Akselistoon on saatavana haluttaessa joko hydrauliset tai paineilmajarrut. Siis: turvallisuutta kaikkiin paikkoihin Raideleveysassäätö 1,50:stä 2,25 metriin tehdään akselivalinnalla ja pyörien käännöllä. Uudella säädettävällä akselistolla (UX 3200/UX 4200) raideleveyttä voidaan portaattomasti säätää 1,50 metristä aina 2,25 metriin saakka. Suuri n. 0,8 metrin maavara ja tasainen sileä rungon alaosa ilman ulkonevia osia mahdollistavat kasvustoa vahingoittamattoman työskentelyn. Ääriolosuhteita varten on akseliston jousitus. Trail-tron aina oikeilla jäljillä! Sähköinen Trail-tron-ohjaus ohjaa tarkasti traktorin jättämiin jälkiin, jolloin tallaaminen on minimaalista. Hydrauliohjauksella on mahdollista ohjata ruiskua kaltevuuden, esteiden tai riviviljelyn tarpeiden mukaan. Vetokita hinattavalle säiliölle UX-kasvinsuojeluruiskun perään on mahdollista asentaa hinausvarustus, jolloin ruiskuun voidaan kytkeä hinattava säiliö ylimääräisen ruiskutusveden kuljettamiseksi ruiskun mukana. Maksimihinauskuorma on 12 t. Paineilmajarru- ja valokytkennät ovat sisäänrakennettuina. Tällä varustuksella voidaan ruiskutuskapasiteettia entisestään kasvattaa. Rengastus sellainen kuin halutaan Oikean rengastuksen valinnalla on ratkaiseva merkitys työskentelyn kannalta. Rengasvaihtoehdot ovat välillä 270/95 R /65 R 38. Renkaista riippuen UX:n sallittuna nopeutena on 25, 40 tai 50 km/h. Nopeasti pellolle! Raideleveydet: 1,50 m - 2,25 m. 400 tai 700 mm leveät lokasuojat peittävät kaikki rengaskoot ja suojaavat varmasti puomistoa ja muuta ruiskua. Koneen pieni tyhjäpaino mahdollistaa maksimaalisen ruiskutuskapasiteetin kapeillakin renkailla.

5 az UX lyömätöntä käyttömukavuutta Selväpiirteinen ja ergonomisesti muotoiltu hallintapaneeli. Kaikki hallintaventtiilit on sijoitettu loogisesti ja sekaantumisen estävästi vasemmalle eteen suoraan kuljettajan puolelle. Kaikki toiminnot on merkitty tarkasti yksiselitteisillä symboleilla. Uusi Power-injektorilla ja kanisterihuuhtelusuuttimella varustettu suuri kemikaalintäyttöastia tehoaineiden nopeaan, tarkkaan ja turvalliseen annosteluun. Suuri puhdasvesisäiliö (320 tai 520 litraa). Käsienpesusäiliö. Puhdasvesisäiliön täytösmäärä. Erillinen käsienpesusäiliö. Hallintapaneeli UX Hallintapaneeli UX Special Kuljetuslaatikko. Painepuolen monitieventtiili ruiskutukseen, kemikaalien täyttöön, sisä- ja ulkopuhdistukseen. Itsepuhdistava painesuodatin: tyhjennettävissä ennen suodattimen irrottamista. Imupuolen monitieventtiili imemiseen, ruiskutukseen, huuhteluun. Suuri imusuodatin: puhdistus myös säiliön ollessa täynnä. Imuletkun 3 imuliitäntä, 2 UX Specialissa. Sekoitusvoimakkuuden portaaton säätö. Täyttöliitin. Pikatyhjennys. Täyttölaite ulkoiseen tai vesipostitäyttöön.

6 Ympäristöystävällinen AMAZONE-käyttötekniikka Huuhteluvesisäiliö huuhteluun ja laimentamiseen Kanisterin huuhtelusuuttimella varustettu kemikaalintäyttöastia Kun monitieventtiili asetetaan Huuhtelu -asentoon, puhdas vesi huuhtelee imusuodattimen, pumpun, puomiston ja suuttimet. Tämä on mahdollista myös ruiskutusnestesäiliön ollessa täynnä. Suuri huuhteluvesisäiliö on erityisen hyvin integroitu pääsäiliön sivuun. Siten mukana kulkee aina riittävästi puhdasta vettä ruiskun huuhteluun ja jäämäseoksien laimentamiseen. Nesteen kierto UX UX kaksoispumppujärjestelmällä Jauhemaiset aineet ja suuret ureamäärät liukenevat suurella kehäsuuttimella varustetussa kemikaalintäyttöastiassa nopeasti ja varmasti, jonka jälkeen se huuhdotaan Powerinjektorilla nopeasti. Ecofill-liitännällä imeminen suurista tynnyreistä on helppoa. Kanisterihuuhdonta kemikaalintäyttöastialla Tarkka, taloudellinen ja ympäristöä säästävä! Pääsäiliö Huuhteluvesisäiliö Imupuolen monitieventtiili Imusuodatin Sekoitinpumppu Ruiskutuspumppu Sekoittimen venttiili Painepuolen monitieventtiili Painesuodatin, itsepuhdistava Lohkoventtiilit Osaleveydet Ulkoinen puhdistus Säiliön sisäpuhdistus Injektori huuhtelusulku Kemikaalintäyttöastia Tyhjennysventtiili Imuliitäntä Huuhtelusäiliön täyttöliitäntä Imupuoli Painepuoli Puhdistus Sekoitus Täyttö UX Special yhden pumpun järjestelmällä Kemikaaliastiat saadaan puhdistettua ongelmattomasti ja kanisterin sisältö käytettyä kokonaan, kun se huuhdellaan pyörösuuttimella. Samalla suuttimella huuhdellaan myös itse kemikaalintäyttöastia. Sisä- ja ulkopuhdistuslaitteet Kolme suuritehoista pyörivää suutinta pääsäiliön sisäseinän puhdistukseen. Pesulaitteen ruiskutuspistoolilla kasvinsuojeluruisku voidaan puhdistaa ulkoa heti käytön jälkeen jo pellolla nopeasti ja tehokkaasti.

7 Profiilirakenteinen AMAZONE-puomisto Suunnikasripustus Huippukevyt huippukestävä samanaikaisesti Kauas ylös! Suunnikasripustus mahdollistaa renkaista riippuen n. 0,50-2,50 metrin ruiskutuskorkeuden. Tällöin voidaan esim. rapsia ruiskuttaa tarkasti kukkaan. Puomisto on laakeroitu suunnikasripustuksesta ja jousitus toimii myös kuljetusajossa. Tämä säästää puomistoa ja pidentää kestoikää. Erittäin monipuolista: puomiston asennot Profi-taitolla AMAZONE-puomisto on erityisen profiilirakenteensa ansiosta samanaikaisesti sekä huippukestävä että myös huippukevyt. Puomiston metrin työleveydet mahdollistavat sopivan valinnan kuhunkin käyttötarkoitukseen. Korkea laatu takaa myös pitkän kestoiän erittäin suurillakin pinta-aloilla. Puomisto aukitaitettuna Puomisto kallistettuna VA-hydrauliruuviliitokset Ruostumattomasta teräksestä tehdyt hydrauliruuviliitokset takaavat pitkän kestoiän ja korkean jälleenmyyntiarvon. Kestävä nivel! AZONE-nivel ilman teknistä välystä ja voitelutarvetta. Työleveyttä vähennetty hiukan Työleveyttä vähennetty paljon Jousialuslevy Irtonainen nivelosa Kaksoiskartioepäkeskotappi Kiinteä nivelosa Puomisto taitettu kokoon toiselta puolelta; Profi I Puomisto kallistettu toiselta puolelta; Profi II

8 Super-S-puomisto Profi-taitolla vielä paremmin! Huippukestävä ruiskutustekniikka huippukevyt profiilirakenne huippukompakti kiinnitys Joustava, nopea ja tarkka Vain 2,40 m kapea kuljetusleveys kaikissa metrin Super-S-puomistoissa Super-S-puomisto taitetaan täysautomaattisesti kokoon tai auki voimakkailla hydraulisylintereillä. Puomisto on kuljetusasennossa kompaktisti ruiskun takana vain 2,40 m:n kuljetusleveydessä. Super-S-puomisto jopa 140 mm:n leveillä, moninkertaisesti särmätyillä teräsprofiileilla on erittäin tukeva. Super-S-puomiston sähköhydrauliset varusteet: Profi-taitto I: korkeussäätö, auki-/kokoontaitto, yksipuolinen taitto (max. 6 km/h), puomiston kavennus, puomiston kaltevuuden säätö. Profi-taitto II enint. 24 m: puomiston puoliskojen kaltevuuden säätö. Vakiona Profi-taitossa: öljynsuodattimella varustettu öljynkierto varmistaa sujuvan toiminnan. Distance-Control Ultraäänianturi Kaikki toiminnot suoritetaan traktorin ohjaamosta AMATRON + välityksellä luotettavasti ja yksinkertaisesti. Koneen käyttäminen sujuu erityisen mukavasti monitoimiohjaussauvalla (Joystick). Distance-Control mahdollistaa automaattisen puomiston korkeus-, kallistus- ja kulmasäädön. Vain 2,40 m:n kuljetusleveys. Ultraäänianturi 3-kertainen iskuvaimennettu ripustus raskaimpiinkin käyttöolosuhteisiin Kulma-anturi 1 (mittaa ruiskun ja puomiston välisen kulman) Kulma-anturi 2 (mittaa puomiston ja pystysuoran välisen kulman) Super-S-puomistossa on vakiona: Iskuvaimennetun ripustuksen, hydraulisen korkeussäädön 1. vakain pystysuorien liikkeiden vaimentamiseen, 2. vaimentimet vaakasuorien liikkeiden vaimentamiseen ja ja elastisten jalasten avulla Super-S-puomistoa ohjataan luotettavasti oikealle etäisyydelle kasvuston yläpuolelle. Työleveydet suutinjako 3. jousielementit koko puomiston jousitukseen. 28/23/18/13/ /23/18/13/ /18/13/ /17/13/7 tai 20/17/13/ /15/11/ Vaimennusjousijärjestelmä vaakasuorien heiluntaliikkeiden vähentämiseen Carin Handriek, Landwirtschaftliches Zentrum Hörsteltal e.g., Mechterstädt 2400 mm 18 /13/ Super-S-puomistoarvio 16/12/ Olemme iloisia ennätysruiskumme suorituskyvystä: 15 /12/ Puomistolukitus Vaimennusjousijärjestelmä pystysuorien heiluntaliikkeiden vähentämiseen nivelet ja koko puomiston tekniikka ei osoita ha jälkeenkään mitään väsymisen merkkejä. kuljetusasennossa Super-S-puomisto

9 Super-L-puomisto Profi-taitolla vielä paremmin! Huippukestävä ruiskutustekniikka huippukevyt profiilirakenne huippukompakti kiinnitys Joustava, nopea ja tarkka Vain 2,60 m kapea kuljetusleveys kaikissa Super-Lpuomistoissa työleveyksillä 24, 27, 28, 30, 32, 33, 36, 39 ja 40 m Super-L-puomisto taitetaan täysautomaattisesti kokoon tai auki voimakkailla hydraulisylintereillä. Kuljetusasentoon taitto tehdään säiliön sivuun. Puomisto on välyksettömästi kiinnitetty. Iskuja vaimentaa suunnikasripustuksen jousitus. Puomisto on kuljetusasennossa erittäin kompaktisti säiliön vieressä vain 2,60 m kuljetusleveydessä. Super-L-puomisto jopa 220 mm:n leveillä, moninkertaisesti särmätyillä teräsprofiileilla on erittäin vankka. Super-L-puomiston sähköhydrauliset toiminnot: Profi-taitto I: korkeussäätö, auki-/kokoontaitto, yksipuolinen taitto (max. 6 km/h), puomiston kavennus, kaltevuuden säätö. Profi-taitto II: puomiston puoliskon kaltevuuden säätö. Vakiona Profi-taitossa: öljynsuodattimella varustettu öljynkierto varmistaa sujuvan toiminnan. Kaikki toiminnot suoritataan traktorin ohjaamosta AMATRON + välityksellä luotettavasti ja yksinkertaisesti. Koneen käyttäminen sujuu erityisen mukavasti monitoimiohjaussauvalla (Joystick). Distance-Control mahdollistaa puomiston automaattisen korkeus- ja kallistussäädön. Super-L-puomisto taittuu mukavasti! 4-kertainen iskuvaimennettu ripustus raskaimpiinkin käyttöolosuhteisiin Super-S-puomistossa on sarjavalmisteisesti: 1. vakain pystysuorien liikkeiden vaimentamiseen, 2. vaimentimet vaakasuorien liikkeiden vaimentamiseen, 3. jousielementit koko puomiston jousitukseen ja 4. jousilevyt ajosuunnassa tapahtuvien liikkeiden vaimentamiseen. Jousituksen, hydraulisen korkeussäädön ja elastisten vaimentimien avulla Super-L-puomistoa hallitaan luotettavasti ja tarkasti UX 3200 Tyoleveysvaihtoehdot suutinjako Perinpohjin mietitty! Vaimennusjousijärjestelmä vaakasuorien heiluntaliikkeiden vähentämiseen Lisäjousitus ajosuunnassa tapahtuvien heilahdusten vaimentamiseen Sylinteri kulma-asentoon asettamiseksi Profi-taitossa II 40 /32/23/12 39 /32/23/12 36 /28/19/10 33 /26/19/10 32/26/19/10 30/24/15/8 28 /22/15/8 28 /19/ mm 27/22/15/8 27/19/ /19/ Vaimennusjousijärjestelmä pystysuorien heiluntaliikkeiden vähentämiseen Puomistolukitus kuljetusasennossa Super-S-Gestänge Super-L-puomisto

10 Vertaa itse! Painekiertojärjestelmä (DUS) Se saa tosi hyvälle tuulelle! Nerokkaan yksinkertainen näin DUS toimii Jälleen yksi innovaatio Turvallista ajamista! Näkyvyys kaikkiin suuntiin tieliikenteessä on esimerkillinen. Hinattava ruisku mahtuu kulkemaan samoista paikoista kuin traktorikin. Ei ulkonevia osia ja näin ollen riski kuljetusvaurioille on pieni. Kaikki on erinomaisesti paikoillaan! Puomisto on välyksettömästi kiinnitetty. Iskuja joustaa ripustuksen jousitus. Ei kolinoita! Aja nopeasti ilman kuljetusvaurioita! Työn alussa kasvinsuojeluruiskun koko nesteputkisto täyttyy kasvinsuojeluaineliuoksella. Ruiskutusputket ovat aina täytettyinä ja heti valmiina ruiskutukseen koko työleveydellä. Ruiskutuksessa ei synny viiveitä eikä ruiskuttamattomia alueita. Ruiskutettava aine kiertää jatkuvasti, myös lohkoventtiilien ollessa kiinni, päistekäännösten yhteydessä ja kuljetuksen aikana. Tämä tapahtuu AMAZONEn DUS painekiertojärjestelmän avulla. az Puomiston joustoliike kuljetuksen yhteydessä Kiinteä kuljetustuki Jousitus Vakiona oleva jousitus säästää puomistoa kaikissa tilanteissa myös ilman akseliston jousitusta. Pumpulta Paineenalennusventtiili Kaikki onnistuu! Monipuolinen puomiston hallinta! Vasen tai oikea yksipuolisesti! Nopea kokoontaitto esteiden kohdalla. Helppokäyttöinen Profi-taiton ja AMATRON + -ohjausyksikön avulla. Asettuu oikein! Tarkka ruiskutus parhaan puomiston ansiosta. Poiskytketty lohkoventtiili Takaiskuventtiili Ruiskutusaine ohjataan paineensäätimeltä paineenalennusventtiilille, josta se virtaa matalalla paineella edelleen kuristimeen. Kuristin purkaa paineen lähes täydellisesti. Sen jälkeen ruiskutusaine virtaa päinvastaiseen suuntaan ruiskutusputkiston kautta takaisin säiliöön. Kompaktius on valttia! Matala painopiste ja erittäin kompaktit mitat. Ruisku on kätevä ja helppo käsitellä. Näitä ongelmia ei tapahdu AMAZONE-puomistolla! Puomistosta ei tipu ruiskutusainepisaroita traktorin päälle eikä puomisto kosketa myöskään traktorin ohjaamoa käännöksissä. Muut valmistajat az Säiliöön Siten estetään tehokkaasti saostumat, tukokset tai aineosien erottuminen ruiskutusputkistossa. Ruiskutettavan nesteen pitoisuus pysyy aina vakiona suuttimiin asti, niin että vaikuttavan aineen vaihdon jälkeen ruiskutuksen aloitus sujuu ongelmitta. Ruiskutusputki Puhdistuksessa puhdas vesi huuhtelee ruiskutusputket kokonaan läpi suuttimiin asti. Puhdistuksen aikana kasvinsuojelunesteseos ohjataan painekiertojärjestelmän kautta takaisin ruiskutusainesäiliöön.

11 Amazonen varmuutta! Kestävä ja tehokas sydän Nykyajan tekniikkaa Suuritehoiset pumput Profiileissa olevat suutinrungot integroiduilla tippumisenestoventtiileillä estävät tehokkaasti suuttimien jälkipisaroinnin. Itsesäätyvät bayonetmutterit takaavat nopean suuttimien vaihdon ilman työkaluja. Kaikkiin käyttötarkoituksiin ja käyttömääriin on oikeat suuttimet, esim. nestelannoitussuuttimet ja tuulisten olojen suuttimet. Lisävarustus: kolmisuuttiminen tai nelisuuttiminen suutinrunko Hyvin esillä olevat mäntäkalvopumput ovat erityisen käyttövarmat, kuivakäyntisuojatut ja kestävät nestemäisiä lannoitteita. Pumppujen rakenne takaa erinomaisen tehon ja tasaisen hiljaisen käynnin. Pumput on sijoitettu vetoaisalle niin, että korkea n. 80 cm:n maavara säilyy. Ruiskuun on valittavissa joko 540 tai 1000 RPM voimansiirto. Yhden pumpun tai kaksoispumppujärjestelmä UX Special on varustettu aina 280 l/min olevalla mäntäkalvopumpulla. UX:n kaksoispumppujärjestelmällä saadaan erittäin kova tuotto pienilläkin pumpun kierroksilla. Kaksoispumppujärjestelmien kokonaispumppausteho on 430 tai 530 l/min. Kaksoispumppujärjestelmissä toinen pumppu vastaa vain säiliön sekoituskierrosta. Lisävarustuksena on saatavissa hydraulisesti toimiva pumppukäyttö. Täytetään joko imuletkulla (3 ) tai täyttöliitännästä C-liittimellä. Ympäristön huomioonotto: vähemmän kulkeutumia Nestemäinen lannoitus: luotettavasti ja käyttäjäystävällisesti Portaaton tehokas sekoituskierto Ilma-avusteisilla injektorisuuttimilla kasvinsuojeluaineet saadaan levitettyä ilman suurta tuulen aiheuttamaa kulketumista. Ne sopivat yleiskäyttöön viljalle, juurikkaille, perunoille jne. Suuripisaraisen ruiskutuksen ansiosta näitä suuttimia voidaan käyttää myös kovemmillakin tuulilla. Suuttimien suojat puomiston päissä tai koko puomistoleveydellä huolehtivat pitkien erikoissuuttimien tai Triplet -suutinten suojauksesta. Ympäristöä säästävään ruiskutukseen pellonreunassa on saatavana sähköinen reuna- tai päätysuutinvarustus. AMAZONElla on nestemäistä lannoitusta varten 3-, 5- tai 7-reikäisiä erikoissuuttimia. Pidemmän kasvuston nestelannoitukseen on saatavana laahusvarustus. Ruostumattomasta teräksestä tehdyt painot letkujen päissä pitävät laahusletkut oikeassa työasennossa. Laahusletkuvarustus on pikakiinnitteinen ja sen asennus voidaan tehdä helposti muutamassa minuutissa. Hydraulisen sekoittimen tehoa voidaan säätää portaattomasti. Sekoituskierto voidaan sulkea kokonaan vaahtoamisen estämiseksi tai jäännösmäärien poisruiskuamiseksi. AMAZONE-kasvinsuojeluruiskuissa ylimääräinen ruiskutusaine johdetaan takaisin paluuvirtauksena pumpun imupuolelle. Tällöin tahaton ruiskutusnesteen sekoittaminen paluuvirtauksen välityksellä on estetty.

12 Nykyaikainen ruiskutustietokone UX:ään Tarkka annostelu ja yksinkertainen käyttö Luotettavaa tekniikkaa AMATRON + ja AMACLICK Oikea käyttömäärä säädetään sähköisen säätöventtiilin välityksellä ruiskutustietokoneesta tarkasti ja automaattisesti. Moottoriventtiilit kytkevät osaleveydet nopeasti ja varmasti. Lohkoventtiileitä käytettäessä tietokone säätää oikean käyttömäärän. Ruiskutuksen jälkeen paine laskee nopeasti ja ruiskutus on tarkkaa. Moottoriventtiilit ovat puomiston takana, joten etäisyys lohkoventtiileiltä suuttimiin on pieni ja reagointi erittäin nopeaa. Jopa 13 lohkoventtiiliä enimmillään (AMATRON + ). Erikoisviljelyksissä on usein tarve kytkeä yksittäiset lohkoventiilit myös puomiston keskeltä päälle ja pois. AMACLICK on ergonominen lisäohjausyksikkö, jota voidaan käyttää sekä ohjaussauvaan liitettynä että myös yksin AMATRON +.n kanssa. Käyttöpääte AMATRON + uudenaikainen ja monipuolinen Ohjausyksikkö AMATRON + mahdollistaa halutun ruiskutusmäärän täysautomaattisen säädön (l/ha). Halutut määränmuutokset suoritetaan nopeasti ja tarkasti esivalittavilla %-askelilla. Tämä havainnollisen, yksinkertaisen ja loogisen valikkoohjauksen omaava uudenaikainen ohjausyksikkö on erittäin monipuolinen. Varusteiden ja puomiston toimintoja voidaan ohjata erittäin mukavasti JoyStickilla. Järjestelmän valvontaan käytetään suurikokoista ja heijastamatonta näyttöä. Kompaktin kokoinen ohjausyksikkö vaatii vain vähän tilaa traktorin ohjaamossa. AMATRON + ohjausyksiköllä hallitaan Distance Control -, Trail-Tron - ja Comfort-varusteita. Digitaalinen täyttötasonäyttö huolehtii jatkuvasta ja tarkasta säiliön täytösmäärän seurannasta. AMATRON + :n digitaalinen paineennäyttö näyttää aina tarkasti ruiskutuspaineen. Tietokoneessa on 20 muistipaikalla varustettu työvalikko ja mahdollinen liitäntä automaattiseen peltokohtaiseen dokumentointijärjestelmään (ASD). AMATRON + on varustettu ISOBUS-valmiudella ja sarjaliitännällä GPS-päätteiden ja typpianturien kytkentää varten. AMATRON + :aa voidaan käyttää myös AMAZONE pintalevittimiin ja -kylvökoneisiin. Ohjaussauva AMATRON + :an mukavasti ja suositeltavasti AMATRON + :n Comfort-varustus Työn helpottamiseksi Comfort-paketilla varustettu Amazone on erinomainen vaihtoehto kaikkiin kaksoispumpulla varustettuihin UX.iin. Tärkeimmät ruiskutuksen toiminnot (täyttö, sekoituksen säätö ja puhdistus) tapahtuvat Comfort-paketin välityksellä trarktorin ohjaamosta. Siten voidaan asettaa haluttu täyttömäärä ja ruisku lopettaa täyttöprosessin automaattisesti. Sekoitusautomatiikka huolehtii optimaalisesta täyttötasosta riippuvasta sekoitusvoimakkuudesta. Myös ruiskun huuhtelu onnistuu helposti ohjaamosta poistumatta ruiskutuksen päätyttyä. Käyttöpääte AMASPRAY + selkeä ja monipuolinen AMASPRAY + mahdollistaa yksinkertaisen mutta kuitenkin täysautomaattisen UX:n säädön. Ohjausyksikköön integroituun kytkimeen on mahdollista kytkeä 5 tai 7 lohkoventtiiliä. AMASPRAY + :ssa on digitaalinen paineennäyttö ja digitaalinen säiliöntäyttötasonäyttö. Se määrittää levitysmäärät ja työstettävät pinta-alat. Hydraulitoimintojen käyttö tapahtuu traktorin ohjauslaitteilla. Vaihtoehtoisesti puomisto voidaan taittaa toispuolisesti sisään Amaspray + :lla tai ohjata reuna- ja päätysuuttimia. Puomiston ja varusteiden käyttö käy erittäin mukavasti ja helposti monitoimiohjaussauvalla (Joystick). Pienen vipukytkimen avulla voit käyttää 8 näppäintä kolmella eri tasolla. Yhteensä JoyStickissa on 24 toimintoa.

13 Laatu on valttia Taattua laatua AMAZONE-kasvinsuojeluruiskut ovat kasvinsuojelulain määräysten ja Biologischen Bundesanstalt BBA:n direktiivien mukaisia. Uudet AMAZONE-kasvinsuojeluruiskuissa on CE-merkki ja EY-standardinmukaisuusmerkki. Haluttaessa uusille AMAZONE-kasvinsuojeluruiskuille on saatavana kasvinsuojeluruiskulaitteiden valvontalaitoksen virallinen tarkastusmerkki (Saksa). Voimassaolo: 2 vuotta. Korkeus Pituus Hinattavien ruiskujen tekniset tiedot: UX Kasvinsuojeluruisku UX 3200 Special UX 3200 UX 4200 Special UX 4200 UX 5200 Todellinen tilavuus (l) Puhdasvesisäiliö (l) Työleveys (m) Työnopeus (km/h) 4-12 Korkeus (m) Super-S-puomisto: 3,22 / Super-L-puomisto: 3,35 ( 340/85 R 48 renkailla) Pituus (kuljetus) (m) 6,25 6,25 6,80 6,80 6,80 Kuljetusleveys (m) Super-S-puomisto: 2,40 / kolmiosainen Super-L-puomisto: 2,40 / neliosainen Super-L-puomisto: 2,60 (340/85 R 48 renkailla) Ruiskutuskorkeus, min. / max. (m) 0,5-2,5 Lohkoventtiilien määrä min / max Maavara (m) 0,78 (340/85 R 48 renkailla) Pumppujen tuotto (l/min) / Työpaine, max. (bar) < 10 Kuvat, sisältö ja tekniset tiedot sitoumuksitta! Ansaitse rahaa AMAZONE-kasvinsuojeluruiskuilla! Kasvinsuojeluruisku UF, 900, 1200, 1500 ja 1800 litraa, m Kasvinsuojeluruisku UG Nova, litraa, m Ajettava ruisku SX, 4000 litraa, m AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG Postfach Hasbergen-Gaste Tel. +49 (0) Fax +49 (0) AGRI-MARKET HANKKIJA-MAATALOUS OY P.O. Box HELSINKI Flemingkatu HELSINKI Tel / Fax: Internet: MI 1614 / S 239 (FI) Printed in Germany

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku!

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Suurin mahdollinen iskuvoima vakuuttavien mittojen ansiosta! az UF Suurin iskuvoima saadaan aikaan samanaikaisesti luokkansa suurimmalla säiliötilavuudella ja suurimmalla

Lisätiedot

Kaunis, nopea ja älykäs!

Kaunis, nopea ja älykäs! Kaunis, nopea ja älykäs! Kaunis nopea älykäs az Todellinen taitaja Kaunis Kaunis korkealuokkaisen muotoilun ja laadun ansiosta! -mallin lyömättömässä kokonaiskonseptissa yhdistyvät kauneus, dynamiikka

Lisätiedot

UX Special/Super U Special Special U Super Super

UX Special/Super U Special Special U Super Super UX Special UX Super 1 Jo ensivaikutelmaltaan vakuuttava! Huippuluokan ruiskutustekniikkaa Tehokas ja kompakti, painoltaan vähäinen ja painopisteeltään matala hinattava ruisku, jonka kuljettaminen tiellä

Lisätiedot

Kasvinsuojelulaitteet

Kasvinsuojelulaitteet Kasvinsuojelulaitteet Kasvinsuojelu ja nestelannoitus AMAZONE-koneiden avulla: Tarkka, taloudellinen ja ympäristöystävällinen! AMAZONE merkitsee laatua! Innovatiiviset AMAZONE-koneet! Etumatka kasvaa.

Lisätiedot

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Helppo käyttää - Helppo huoltaa 2 2.500 l polyetyleenisäiliö HARDI kalvopumppu EVC ohjausyksikkö Syklonisuodatin ParaLift HARDI CONTROLLER 2500 250 l huuhtelusäiliö

Lisätiedot

Käyttöohje AMASET + Kytkentäkotelo. Tutustu huolellisesti koneen asennus-, turvallisuus- ja käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa!!

Käyttöohje AMASET + Kytkentäkotelo. Tutustu huolellisesti koneen asennus-, turvallisuus- ja käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa!! Käyttöohje az AMASET + Kytkentäkotelo MG2046 BAG0007.3 02.13 Printed in Germany fi Tutustu huolellisesti koneen asennus-, turvallisuus- ja käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa!! KÄYTTÖOHJEEN lukeminen ja

Lisätiedot

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet

RCW. RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus. RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW RCW 3000, 5500, 7500, 10 000, RCW 5500 plus, 7500 plus RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet RCW lannoitteen- ja kalkinlevittimet - helppokäyttöisyys, tarkkuus ja varmuus RCW-levittimet ovat tarkoitettu

Lisätiedot

AMAZONE on kehittänyt lannoituste- kniikkaa kasvien lannoituksen optimoimiseksi. jakautuminen ja taloudellisuus

AMAZONE on kehittänyt lannoituste- kniikkaa kasvien lannoituksen optimoimiseksi. jakautuminen ja taloudellisuus Maanviljelijät luottavat AMAZONEen. Tarkka, taloudellinen ja ympäristöä säästävä AMAZONE on kehittänyt lannoituste- Laatu, innovaatio Tarkkuus, tukipalvelu kniikkaa kasvien lannoituksen optimoimiseksi.

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA DISCROLLER HEVA DiscRoller issa on kaikki tehokkaan muokkauskoneen pääpiirteet se toimii se on yksinkertainen ja mikä tärkeintä se säästää aikaa ja rahaa. HEVA DiscRoller in kahden vuoden kehityksen ja

Lisätiedot

KASVINSUOJELURUISKU HINNASTO. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään, ilmoitetut hinnat alv.0%

KASVINSUOJELURUISKU HINNASTO. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään, ilmoitetut hinnat alv.0% KASVINSUOJELURUISKU HINNASTO HINNASTO 1.6.2016 ALKAEN Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään, ilmoitetut hinnat alv.0% AGROMEHANIKA RUISKU T Seppo Kuisma Oy tuo maahan AGROMEHANIKA kasvinsuojeluruiskuja.

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Sähköiset ohjausyksiköt

Sähköiset ohjausyksiköt Sähköiset ohjausyksiköt Ohjausyksiköt toimivat jatkuvalla 12 voltin jännitteellä traktoreissa, kylvö-, istutus- ja korjuukoneissa, ruiskuissa, jne. Yksiköissä automaattinen tai manuaalinen määrän säätö,

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

MEC POLI BDX. Pre-Season SPECIALS MEC POLI 1100 BDX 12 7.500 MEC POLI 1300 BDX 15 8.300

MEC POLI BDX. Pre-Season SPECIALS MEC POLI 1100 BDX 12 7.500 MEC POLI 1300 BDX 15 8.300 MEC POLI BDX PULVERIMAALATTU TERÄSRUNKO PÄÄSÄILIÖ, HUUHTELUVESISÄILIÖ, PUHDASVESISÄILIÖ SÄILYTYSLOKERO SUOJAVAATTEILLE PUMPPU 130 L/MIN KÄSIKÄYTTÖINEN 5-LOHKOINEN SÄÄTÖVENTTIILI, SÄHKÖINEN ON/OFF IMUSUODATIN,

Lisätiedot

KASVINSUOJELURUISKUT. Valinnanvaraa tekniikkaan ja sopeutumiskykyä työskentelyyn

KASVINSUOJELURUISKUT. Valinnanvaraa tekniikkaan ja sopeutumiskykyä työskentelyyn KASVINSUOJELURUISKUT Valinnanvaraa tekniikkaan ja sopeutumiskykyä työskentelyyn Valinnanvaraa ja sopeutumiskykyä. Modulaarinen Junkkari. KASVINSUOJELURUISKUT Junkkari-ruiskut ovat modulirakenteisia. Se

Lisätiedot

Leeb GS. Älykas ruiskutustekniikka

Leeb GS. Älykas ruiskutustekniikka Leeb GS Älykas ruiskutustekniikka 2 Theodor Leeb: Kasvisuojeluteknologiamme kehittäminen keskittyy olosuhteista riippumattomaan suorituskykyyn ja samalla pidämme hyvää huolta voimavaroista ja ympäristöstä.

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

AMATRON 3. AMATRON 3 Yksi kaikille Helppo käyttää uudenaikainen ja tulevaisuuteen suuntautunut

AMATRON 3. AMATRON 3 Yksi kaikille Helppo käyttää uudenaikainen ja tulevaisuuteen suuntautunut AMATRON 3 AMATRON 3 AMATRON 3 Yksi kaikille Helppo käyttää uudenaikainen ja tulevaisuuteen suuntautunut 2 3 AMATRON 3 Lannoitteenlevittimien, kasvinsuojeluruiskujen ja kylvökoneiden ohjausyksikkö mahdollistaa

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot

T RC/ PC - Tekniset tiedot T7.185-200 RC/ PC - Tekniset tiedot TRAKTORIMALLI T7.185 T7.200 T7.185 T7.200 RC RC PCE PCE Sylinteriluku/hengitys 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc 6 T Interc Iskutilavuus litraa 6,728 6,728 6,728 6,728

Lisätiedot

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Kun viljelykasvien valikoima on laaja, kasvit ovat eri kasvuasteilla ja rivivälit erilevyisiä, ei oikean koneen löytäminen ole helppoa. Usein huomaat etteivät valmistajien

Lisätiedot

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT FIN 2012 MAAKAUHAT Maakauha 400 400 1400 155 365 Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

Maakauhat. Lumikauhat

Maakauhat. Lumikauhat Maakauhat Maakauha 400 400 1400 155 355B Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita

Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita Kourakuormaimet ja metsäperävaunut tuottavia ja luotettavia metsäkoneita FOREST LINE Master-sarja Valitse valmiiksi harkittu Nokkayhdistelmä, erillinen kuormain tai vaunu käyttötarpeidesi mukaan HK 4372HR

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Kaksiroottorinen karhotin sivu- ja keskikarhotukseen Kaikki tiedot saatavissa internetistä 97+027.15.0813 Kaksiroottoriset karhottimet monipuoliseen käyttöön PÖTTINGER tarjoaa nyt

Lisätiedot

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI

ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYNJAKELULAITTEET PAINEPISTE OY WWW.PAINEPISTE.FI ÖLJYPUMPPU 1:1 Viton tiivisteet Painesuhde 1:1 - Virtaus 23 l/min A327 Siirtopumppu N 1 packing m 3,6 Kg 4,3 A3271 Siirtopumppu räätälöitävällä 1" imuputkella

Lisätiedot

Käyttöohje. AMAz. ProfiClick Kytkentäkotelo hydrauliikkatoimintojen käyttämiseksi

Käyttöohje. AMAz. ProfiClick Kytkentäkotelo hydrauliikkatoimintojen käyttämiseksi Käyttöohje AMAz ProfiClick Kytkentäkotelo hydrauliikkatoimintojen käyttämiseksi MG5497 BAG0138.1 03.15 Printed in Germany fi Lue tämä käyttöohjekirja ennen ensimmäistä käyttöönottokertaa ja noudata siinä

Lisätiedot

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen

Shuttle. Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Shuttle Tehokkaaseen rehunkorjuuseen Shuttle Nouki laadukasta rehua tehokkaasti ja taloudellisesti Optimaalinen rehunsyöttö ilman noukkimen tukkeutumista. Vakiovarusteena oleva karhon ohjausrulla

Lisätiedot

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00 LATTIANHOITOKONEET MS 17-1600 Yhden laikan lattiakone Kierrokset 154/min, harjakoko 430 mm Testattu vaativissa työolosuhteissa Tarkat ja vakaat liikkeet Karkaistusta teräksestä valmistettu planeettavaihteisto

Lisätiedot

TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA WWW.ALA-TALKKARI.FI

TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA WWW.ALA-TALKKARI.FI TALVI 2012-2013 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 1400 - hiekoitin 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot

Lisätiedot

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI

Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET WWW.ALA-TALKKARI.FI Talvi 2014-2015 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 1400 - hiekoitin 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot 7-11 Veljekset

Lisätiedot

Käyttöohjeet AMAZONE

Käyttöohjeet AMAZONE Käyttöohjeet AMAZONE Ohjelmisto AMABUS kasvinsuojeluruiskuille Monitoimiohjaussauva AMAPILOT Monitoimiohjaussauva AMATRON 3 Osalohkojen ohjauslaatikko AMACLICK MG4536 BAG0117.1 02.14 Printed in Germany

Lisätiedot

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle.

Kokeiltuasi Nisula-puunkorjuupakettia et muuta huoli! Tervetuloa koeajolle. PUUNKORJUUPAKETIT Puunkorjuupaketit, kannolta tienvarteen Metsäperävaunu varustettuna puutavarakuormaimella on tuttu näky monen maatalon pihassa. Tällainen paketti on kuitenkin kohtalaisen iso investointi,

Lisätiedot

Poikki, halki ja pinoon

Poikki, halki ja pinoon JAPA 315 FI Poikki, halki ja pinoon Polttopuiden tekeminen on helpompaa, nopeampaa ja turvallisempaa kunnon laitteella. Meille se tarkoittaa jatkuvaa tuotekehitystä, jossa koneen jokainen, pienikin yksityiskohta

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta.

Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. 7900 l, renkailla Vaunumallit ovat vuosien varrella vähitellen muuttuneet, on vanhempiinkin vaunuihin varaosien hankinta edelleen vaivatonta. LAME imupainevaunut täyttävät sekä Koneettä Painelaitedirektiivien

Lisätiedot

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta.

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. affordable cleaning My50 E/B Yhdistelmäkone. EDULLINEN, koska sillä voi ajaa kuka vain ilman

Lisätiedot

LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12

LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12 LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12 Syvempi, nopeampi ja tehokkaampi muokkaus: Rubin 12 2 Aikaisemmilla lautasmuokkaimilla voitiin tehokkaasti ja tasaisesti sekoittaa kasvijätteitä ja maata noin 12 cm syvyyteen. Rubin

Lisätiedot

Pystymalliset HDS 5/11 UX

Pystymalliset HDS 5/11 UX Pystymalliset HDS 5/11 UX Helppokäyttöinen, vaivattomasti liikuteltava kuumavesipesuri perustason pesutehtäviin. Pystymallisena se vie vain vähän lattiatilaa ja on helppo siirrellä ja säilyttää. Valovirtakäyttöinen

Lisätiedot

Entistä parempi laatu. On tärkeää, että kivennäislannoitteet voidaan levittää kivennäislannoitteet otettiin käyttöön 1800-luvun

Entistä parempi laatu. On tärkeää, että kivennäislannoitteet voidaan levittää kivennäislannoitteet otettiin käyttöön 1800-luvun az ZA-M Levittimien neljä tukipilaria Uuden sukupolven kone taloudelliseen ja ympäristöä säästävään lannoitukseen Laatu Innovaatio Tarkkuus Tukipalvelu Justus von Liebig oivalsi kivennäisaineiden merkityksen

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

XA-sarja, paineilmahydrauliset jalkapumput

XA-sarja, paineilmahydrauliset jalkapumput XA-, paineilmahydrauliset jalkapumput Kuvassa: XA 11G Tuottavuus & ergonomia Lisävarusteena saatava painemittari Integroitu mittari, jossa painelukema (bar, psi ja MPa). 4/3-ohjausventtiili Kaksitoimisten

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

Kaapelikelavaunu JKS 750V

Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu JKS 750V Kaapelikelavaunu kevyempiin verkonrakennuksen tarpeisiin Kokonsa puolesta JKS 750 soveltuu erinomaisesti antenniurakoitsijoiden ja sähköasennusliikkeiden käyttöön. Vaunu on tarkoitettu

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/11 C

Kompaktisarja HD 5/11 C Kompaktisarja HD 5/11 C Kätevän kokoinen, varmatoiminen, messinkipäätyisellä pumpulla varustettu ammattipesuri peruskäyttöön. Vakiovarusteet: 10 m Suihkuputki 400 mm Kolmitoimisuutin (0 /25 /40 ). Kiertyvät

Lisätiedot

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER

Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Koukku-kontti-vaihtolavasovitteinen AMPHITEC FLEX LOADER Kuivien ja nestemäisten aineiden puhallukseen ja imuun 14 m3 kippaavaan säiliöön, materiaalitilavuus 12 m3 Catepillar -moottori joka tuottaa max.

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi TUOTELUETTELO Vesikiertotakat www.lechma.fi PL-200 Exclusive SBD Vesikiertotakka lasikulmaovella Takuu PL-200 Exclusive SBD-P PL-200 Exclusive vesikiertoiset takkamallit ovat todella näyttäviä ja moderneja

Lisätiedot

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen

Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen Jarru- ja kytkinnesteen vaihtajat, paineilmakäyttöinen Kevyt ja helppokäyttöinen, soveltuu ajoneuvojen hydraulisten jarrujen ja kytkimien ilmaukseen 10705 10805 TULPPASARJAT AUTOILLE Yhdesarja, malli 11001

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip

Ocean. Aquatec. Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean Täyttää IEC 60601-2-52 vaatimukset TÜV hyväksytty Aquatec Ocean, Ocean XL, Ocean Vip, Ocean Vip XL, Ocean Dual Vip ja Ocean E-Vip Aquatec Ocean suihku- ja wc-tuolisarjastä löydät laadukkaat

Lisätiedot

Kverneland FHP Piennarmurskain

Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP Piennarmurskain Kverneland FHP piennarmurskain Erittäin monikäyttöinen murskain maatalouteen ja tienvarsihoitoon Voidaan käyttää monissa eri työasennoissa Kompakti ja vahva rakenne mahdollistaa

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua.

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Agronic VLM Vetoletkumultaimet Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Traktorin nostolaite pidetään vakio-asennossa. Nosto ja lasku multaimen sylintereillä. Multain

Lisätiedot

Kuva 1. VILMO-VÄKILANNOITTEENLEVITYSKONE, hevosvetoinen, malli 510

Kuva 1. VILMO-VÄKILANNOITTEENLEVITYSKONE, hevosvetoinen, malli 510 VAKO LA Postios. Helsinki RukkIla Puhelin Helsinki 84 78 12 Routatieas. Pita jänmiikl VALTION MAATALOUSKONEIDEN TUTKIMUSLAITOS 1954 Koetusselostus 158 Kuva 1 VILMO-VÄKILANNOITTEENLEVITYSKONE, hevosvetoinen,

Lisätiedot

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä.

Esittelykoneen lisävarusteet: Isot renkaat 19.0/45-17 (norm. 400/60-15.5), Hydraulisesti kokoon taittuva varpajyrä, 2 kpl maantasoituslevyjä. Esittelykonehinnasto - Kuhn maanmuokkaus Kuhn Discover XM 32 lautasäes: Koneella on ajettu noin 30 hehtaaria. Sarjanumero A1380. Valmistusvuosi 2010. Koneessa on voimassa tehdastakuu 1v. Vakiovarusteet:

Lisätiedot

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD FOREST LINE Metsäperävaunut ja kuormaimet HK 5070 HK 5076 MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD PRO SARJA METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET Aika koneita. 1 Aika koneita ja MV 1530 tai vetävä

Lisätiedot

Perunan käsittely- ja varastointikoneet

Perunan käsittely- ja varastointikoneet Perunan käsittely- ja varastointikoneet Sähkömoottorin käyttämä hydraulinen veto Portaattomasti säädettävät kuljettimien nopeudet Polyureetaanista valmistetut puhdistus- ja lajittelurullat Koneet perunan

Lisätiedot

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 2-komponentti polyureajärjestelmät DUOMIX PU 280 Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 - KAKSIKOMPONENTTINEN POLYUREALAITTEISTO kas WIWA DUOMIX PU 460 on ideaalinen laiteratkaisu polyureapinnotteiden

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

TEHNIKA tukkivannesahat

TEHNIKA tukkivannesahat TEHNIKA tukkivannesahat Maahantuonti ja myynti Veistokone-fi Espoo myynti@veistokone.fi 040-779 8800 Tehnika tukkivannesahat TEHNIKA AUCE TEHNIKA AUCE on Latvialainen yhtiö, joka on perustettu vuonna 1993.

Lisätiedot

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone

GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone PERUNATEKNIIKKA JUURIKASTEKNIIKKA VIHANNESTEKNIIKKA GB-sarjan hihnatoiminen perunanistutuskone Ammattimaista istutustekniikkaa myös erittäin suuriin vaatimuksiin Grimmen hihnaistutustekniikka: 2-, 3- ja

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Tuottavuutta ja kustannussäästöjä vieskanmetalli.com Tarkka kylvösyvyys kylkipyörällä Parempi oljen katkaisu Tarkka syöttömääränsäätö Suuri rengaskoko Pieni vetotehontarve 2 3 Patentoitu tarkkuusvannas

Lisätiedot

Loglift Lyhytpuunosturit

Loglift Lyhytpuunosturit Loglift Lyhytpuunosturit Uusi ote puunkäsittelyyn! www.hiab.com Ammattilaisen valinta Määrämittaan katkottua puuta käsiteltäessä nopea ja kestävä nosturi on arvossaan; sillä työ sujuu ja puuta siirtyy.

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

KETJUMURSKAIMET.

KETJUMURSKAIMET. KETJUMURSKAIMET www.ilsbotools.se M120 Säädettävä nosto-/laskunopeus Joustava kiinnitys jalasten asennusta varten M120 M120 -sarja on markkinoiden pienin sarjavalmistettu hihnavetoinen murskain. Malli

Lisätiedot

AIR-MIX-RUISKUN PERUSKÄYTTÖ

AIR-MIX-RUISKUN PERUSKÄYTTÖ AIR-MIX-RUISKUN PERUSKÄYTTÖ 1. Ruiskun pesu ennen käyttöönottoa 2. Maalin lisäys ja maalaus 3. Ruiskunpesu maalauksen jälkeen RUISKUN KÄYTTÖ MAALAUKSISSA Air-Mix-ruiskua käytetään lähinnä kalusteovien

Lisätiedot

Cold Line -kylmäkalusteet

Cold Line -kylmäkalusteet Cold Line -kylmäkalusteet ENERGIATEHOKKUUS SÄÄSTÄÄ LUONTOA JA KUSTANNUKSIA Cold Line Elintarvikkeiden ja juo Cold Line -tuoteryhmä on eurooppalaisen kylmäkalustestandardin mukainen, erityisesti ravintoloiden

Lisätiedot

Kasvinsuojeluruiskun tekniikka ja suutinvalinta. Kasvinsuojelukoulutus

Kasvinsuojeluruiskun tekniikka ja suutinvalinta. Kasvinsuojelukoulutus Kasvinsuojeluruiskun tekniikka ja suutinvalinta Kasvinsuojelukoulutus Kasvinsuojelutekniikan ongelmat Alhainen hyötysuhde jopa noin 90 % torjunta-aineesta joutuu hukkaan Ruiskutustekniikan taso heikko

Lisätiedot

Suomi. Henkilönostimet. Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160. Member of AVANT Group

Suomi. Henkilönostimet. Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160. Member of AVANT Group Suomi Henkilönostimet Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160 Member of AVANT Group Leguan henkilönostimet on suunniteltu vaativaan ammatti- ja vuokrauskäyttöön. Leguanin kehittämä konsepti

Lisätiedot

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka

Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T. Kurottajien uusi teholuokka Tehokas Sarja 460 T]470 T]6370 T 6390 T]9310 T]9330 T 9380 T Kurottajien uusi teholuokka Pien-, pyörä- ja teleskooppikuormaajat... 14 kilowatista (20 hv) 130 kilowattiin (177 hv). Olemme suunnitelleet

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen

FR28 KUORMATRAKTORI. Ylivoimaa harvennukseen FR28 KUORMATRAKTORI Ylivoimaa harvennukseen FR28 Kuormatraktori Sampo-Rosenlew Oy vastaa kysyntään esittelemällä FR28 kuormatraktorin, joka on harvennusten erikoiskone. 10 tonnin hyötykuormallaan se sopii

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

Puhdistustekniikka Kuntatekniikka. Scrubmaster B75 R Kompakti Yhdistelmäkone. Ergonomiseen puhdistukseen ahtaissakin tiloissa.

Puhdistustekniikka Kuntatekniikka. Scrubmaster B75 R Kompakti Yhdistelmäkone. Ergonomiseen puhdistukseen ahtaissakin tiloissa. Puhdistustekniikka Kuntatekniikka Scrubmaster B75 R Kompakti Yhdistelmäkone Ergonomiseen puhdistukseen ahtaissakin tiloissa. 1 Tehokas ja käyttäjäystävällinen Taloudellisuus kohtaa ergonomian Ergonominen

Lisätiedot

UF 600 UF 800 UF 1000 UF 1200

UF 600 UF 800 UF 1000 UF 1200 Käyttöohjekirja Nostolaitekiinnitteinen kasvinsuojeluruisku az UF UF 600 UF 800 UF 000 UF 00 MG 584 SB 33. (FIN) 04.03 Painettu Saksassa Lue turvallisuus- ja käyttöohjeet ennen koneen käyttöönottoa! Käyttöohjeiden

Lisätiedot

Käyttöohjeet. HyCLICK. Lannoitteenlevittimen esivalintakytkin. ZA-M ja ZG-B ZG-B ZA-M

Käyttöohjeet. HyCLICK. Lannoitteenlevittimen esivalintakytkin. ZA-M ja ZG-B ZG-B ZA-M Käyttöohjeet az HyCLICK Lannoitteenlevittimen esivalintakytkin ZA-M ja ZG-B ZG-B ZA-M MG4176 BAG0077.2 03.10 Printed in Germany fi Lue tämä käyttöohje ennen ensimmäistä käyttöönottokertaa ja noudata siinä

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Harvesterinosturit Classic

Harvesterinosturit Classic Harvesterinosturit Classic Harvesterinosturin ominaisuudet takaavat työn tehokkuuden ja tuloksellisuuden. Nosturin liikkeiden nopeus ja täsmällisyys, riittävä kääntömomentti sekä toimintavarmuus ovat ammattilaisille

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

//MAALIRUISKUJÄRJESTELMÄT

//MAALIRUISKUJÄRJESTELMÄT //MAALIRUISKUJÄRJESTELMÄT Kaikki yhdellä järjestelmällä. www.einhell.com Einhell Maalinruiskutusjärjestelmät //KAIKKI YHDELLÄ JÄRJESTELMÄLLÄ. SISÄSEINÄMAALIT LAKKAMAALIT LASYYRIT. 2 TC-SY 400 P TC-SY 500

Lisätiedot

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29

K 4 PREMIUM K 4 PREMIUM, 1.180-310.0, 2015-03-29 K 4 PREMIUM Painepesurissa on kestävä ja taloudellinen vesijäähdytetty moottori. Kätevä varusteiden pikakiinnitys helpottaa käyttöä. Varustukseen kuuluu 6 metrin paineletku, vario power suihkuputki, rotojet-suutin,

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

Hinattavat kasvinsuojeluruiskut UX

Hinattavat kasvinsuojeluruiskut UX UX UX Hinattavat kasvinsuojeluruiskut UX SPEED spraying 2 3 Hinattava kasvinsuojeluruisku UX, säiliön tilavuudet 3 200 11 200 litraa, erottuu vankan ja käyttäjäystävällisen rakenteensa ansiosta. Super-S2-

Lisätiedot

LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA

LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA SYKSY - TALVI 09 LUMILINGOT JA HIEKOITTIMET ALA-TALKKARILTA Sisällysluettelo Yleistä yrityksestä/sisällysluettelo 1 SL 800 ja 1300 - hiekoittimet 2 2-torviset v-lingot 3-4 1-torviset v-lingot 5-6 Poikittaisruuvilingot

Lisätiedot