Kaunis, nopea ja älykäs!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kaunis, nopea ja älykäs!"

Transkriptio

1 Kaunis, nopea ja älykäs!

2 Kaunis nopea älykäs az Todellinen taitaja

3 Kaunis Kaunis korkealuokkaisen muotoilun ja laadun ansiosta! -mallin lyömättömässä kokonaiskonseptissa yhdistyvät kauneus, dynamiikka ja voimakkuus. Se vakuuttaa selkeillä linjoillaan ja muodoillaan yhdessä edistyksellisen tekniikan kanssa. Uusi : aivan uusi ruisku, muotokieli ja tehokkuusluokka.

4 Kaunis Kaunis korkealuokkaisen muotoilun ja laadun ansiosta! Design+ takaa paremman ergonomian ja toimivuuden Hyvän ulkonäön näkee ensisilmäyksellä. Hyvä muotoilu ei ole pelkästään ulkopintaa, vaan siinä on kyse myös tietotaidosta. Maatalouskoneen suunnittelu on onnistunut täydellisesti vasta sitten, kun kone toimii tarkasti ja helppokäyttöisesti, täyttää korkeat laatuvaatimukset ja on ehdottoman luotettava. Tällä tavalla voimme taata asiakkaillemme pitkäikäiset ja jälleenmyyntiarvoltaan hyvät AMAZONE-koneet. Tätä on AMAZONE Design +. Muoto seuraa käyttötarkoitusta: esimerkkinä säiliö Polyeteenistä valmistettu kompakti säiliö on erityisen kestävä. Täysin sileät sisä- ja ulkopinnat, erittäin vähäiset astian takasyvennykset ja pyöristetyt kulmat mahdollistavat nopean ja helpon puhdistuksen sisältä ja ulkoa. Tärkeää: jäännösmäärät saadaan minimoitua rakenteen erikoismuodon ansiosta. Häiritseviä loiskelevyjä ei tarvita enää lainkaan optimoidussa kartion muotoisessa rakenteessa. Neste kerääntyy esim. ruiskun jarrutuksen yhteydessä säiliön keskustaan ja tasaantuu siinä. Näin turvallisuus on taattu myös suurissa ajonopeuksissa. Uudenmallinen -säiliö ja kompakti AMAZONE-puomisto takaavat matalan painopisteen ja erittäin kompaktit kuljetusmitat.

5 Nopea Nopea maatilalla! Minimoi täyttöajat Voimakas kaksoispumppu on varustettu tehokkaalla kaksoispumppujärjestelmällä, jonka imuteho on jopa 530 l/min. Täyden imutehon takeena on voimakas 3-tuuman järjestelmä yhdessä erikoissuuren imusuodattimen kanssa. Tehokas ja suuri täyttöastia Täyttöastia, joka sopii kaikille tehoaineyhdistelmille. Kolme lisäsuutinta takaavat myös vaikeiden raemaisten aineiden tukkeutumattoman täytön. Erittäin tehokas itsepuhdistus ja kanisterin puhdistus. Tämän tehokkuuden ansiosta kasvinsuojelutoimenpiteet pysyvät aina aikataulussaan!

6 Nopea Nopea maantiellä! Keskity olennaiseen: tieliikenteen tapahtumiin. Voit keskittyä täysin ajamiseen. Näkyvyys kaikkiin suuntiin tieliikenteessä on esimerkillinen. Perässä hinattava ruisku mahtuu kulkemaan samoista paikoista kuin traktorikin. Ei ulkonevia osia eikä näin vaaraa puomistovaurioista. 50 km/h nopeus ei ole ongelma eikä mikään! Ei kolinoita! Aja nopeasti ilman kuljetusvaurioita! Jousi-vaimennuselementti Jousiteräs Vakiovarusteinen aisavaimennus minimoi horisontaalisen tärinän välittymisen peruslaitteeseen. Tämä on suuri etu nopeassa tieajossa ja pellolla. Puomisto kulkee vakaammin. Puomiston joustoliike kuljetuksen yhteydessä Kiinteä alusta Jousitettu alusta Kaikki pitävästi kiinni: puomisto pysyy välyksettä ja varmasti kuljetusasennossaan. Iskunvaimennus pellolla ja myös kuljetusasennossa tapahtuu suunnikasjousituksen välityksellä. Tämä maksimoi mukavuuden ja takaa ennen kaikkea puomiston pitkäikäisyyden. Vauhti päällä ei pysähtyneisyyttä. Mitä muut tekevät? Sen näet taustapeilistä!

7 Nopea Nopea pellolla! Aiemmin raskas puomisto oli puomiston hyvän asennon takeena. AMAZONE-profi ilirakenteen ja uuden materiaalikonseptin ansiosta olemme pystyneet säästämään painoa tekemättä kuitenkaan kompromisseja puomiston asennon suhteen. Näin olemme saaneet tehtyä AMAZONE-puomistosta parhaan omassa luokassaan. Keskusheiluriripustus ja suunnikasjousitus takaavat puomiston optimaalisen asennon myös suuremmissa työnopeuksissa. Pyöräohjaus tai aisaohjaus: Jokainen ajokerta on yhtä nautintoa. Pyöräohjaus takaa puomiston erityisen vakaan asennon ja kulun. Ohjattavuus on huippuluokkaa. Myös puomiston ollessa kokoon taitettuna se seuraa tarkasti traktorin pyörien jälkiä, jolloin kasvuston tallaantuminen on vähäistä. Vaihtoehtoinen automaattinen aisaohjaus seuraa hyvin traktorin jättämiä jälkiä TrailTronin ansiosta. Akselijousitus täydellisen mukavuuden takeena tiellä ja pellolla. Paineilmahydraulinen akselijousitus takaa erityisesti vaativissa olosuhteissa ja usein toistuvassa tieajossa parhaan mahdollisen mukavuuden. Patentoitu heilunnanvakain takaa myös nopeassa kaarreajossa ja vaikeissa pelto-olosuhteissa suuria etuja vakiojärjestelmiin verrattuna. AMAZONE aina oikeilla jäljillä!

8 Älykäs Älykäs AMAZONE-puomisto. Toteutunut idea. Kestävä ja paljon muuta: suurlujuusteräksinen peltiprofiili. Aiheena materiaalit: puomiston keventämisellä on saatu lisättyä tehokkuutta. Älykäs kevytrakennetapa tarkoittaa sitä, että materiaalit valitaan kulloisenkin käyttökohteen mukaan: esimerkiksi alumiinia painoltaan kevyempiin ulkopuomeihin, mutta ei sisempään puomistoon. Sisempään puomistoon tarvitaan suurlujuusterästä, jotta puomistosta ei tule liian pehmeää ja joustavaa. Vakaa ja lähes heilumaton AMAZONE-ruiskutuspuomisto. Jousialuslevy Irtonainen nivelosa Kaksoiskartioepäkeskotappi Kiinteä nivelosa Kestävä nivel! Teräs Alumiini kevyt ja joustava ulkoalueella AMAZONEnivel ilman välystä. Teräs Alumiini vakaa ja joustamaton keskialueella Huoltoa kaipaamaton patentoidun ja lujan tapin ansiosta, jonka pitkäaikaisesta kestävyydestä on jo vuosikymmenien kokemus. Alumiini on kevyttä mutta samalla myös joustavaa! Ver taamalla materiaaleja yhden mukaisissa olosuhteissa alu miinipuomiston horisontaalinen heiluminen on n. 3 kertaa suurempaa kuin vastaavassa teräspuomistossa. Aiheena valmistusmenetelmät: Tarvittava korroosionkestävyys on taattu ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla hydrauliikan ruuviliitännöillä, modernien muovien käytöllä ja autoteollisuuden normit täyttävällä polttomaalauksella. Tämä täydellinen materiaalien ja valmistusmenetelmien yhdistelmä optimoi puomiston asennon, helpottaa käsittelyä ja pidentää käyttöikää. Tuloksena: Edistyksellinen ja ominaisuuksiltaan täydellinen puomisto. Samanaikaisesti erittäin vakaa, kevyt ja nopea.

9 Älykäs Älykäs nerokas puomiston ohjaus Taitettavat puomistot mukautuvat kaikkiin käyttötarpeisiin! AMAZONE-puomistot ovat älykkäiden taittosegmenttien ja joustavan leveysjaon ansiosta täydellinen valinta kaikkiin työtilanteisiin. Profi-taitto Joustavat taittoasennot! Vasen tai oikea yksipuolisesti! Nopea kokoontaitto esteiden kohdalla. Helppokäyttöinen Profi -taiton ja AMATRON + -ohjausyksikön avulla. Puomisto rinteen kohdalla Pienennetty työleveys Puomisto taitettu kokoon toiselta puolelta; Profi I Puomisto kallistettu toiselta puolelta; Profi II Joustavaa kuin mikä: puomiston asennot Profi-taitolla Distance Control korkealuokkainen mukavuus Helpottaa huomattavasti kuljettajan työtä raskaiden ja pitkien työpäivien aikana. Ultraäänianturi Ultraäänianturi Kulma-anturi 1 (mittaa laitteen ja puomiston välisen kulman) Kulma-anturi 1 (mittaa puomiston ja puomiston välisen kulman)

10 Älykäs Älykäs helpoksi tehty käyttö. Vähemmällä enemmän. Tuotekehityksessä oli erityisen tärkeällä sijalla luoda havainnollinen ja ergonominen ohjauspaneeli helppokäyttöisillä kytkimillä ja vähälukuisilla monitieventtiileillä. Kaikki käyttösäätimet on sijoitettu loogisesti ja sekaantumisen poissulkevasti vasemmalle eteen suoraan kuljettajan puolelle. Kaikki käyttövaiheet on kuvattu tarkasti yksiselittei sillä vipuasennoilla. Tämä tekee työstä yksinkertaisempaa! Painekiertojärjestelmä (DUS) Painekiertojärjestelmä DUS takaa, että halutun pitoista ruiskutettavaa ainetta syötetään heti ruiskutustyön alussa täydellä paineella jokaiselle suuttimelle. Näin vältetään epätasaiset ruiskutuspulssit ruiskutustyön alussa. Ruiskutettavan aineen jatkuva kierto alkaa heti kun jakoventtiili kytketään. Siten estetään saostumat ruiskutusputkissa, venttiileissä ja suuttimissa. DUS-järjestelmä ei vaadi mitään ylimääräisiä käyttöhanoja ja on sen vuoksi erityisen käyttäjäystävällinen. Poiskytketty jakoventtiili Säiliöön Pumpulta Paineenalennusventtiili Takaiskuventtiili Ruiskutusaine ohjataan paineensäätimeltä paineenalennusventtiilille, josta se virtaa matalalla paineella edelleen kuristimeen. Kuristin purkaa paineen lähes täydellisesti. Sen jälkeen ruiskutusaine virtaa päinvastaiseen suuntaan ruiskutusputkien kautta takaisin säiliöön. Ruiskutusputki Uutuus: mukavuutta lisäävä paketti ruiskutusaineen kiertopiirin kauko-ohjaus AMATRON + -ohjausyksiköllä automaattinen täyttö automaattinen, täyttöasteesta riippuva sekoitustehon säätö jäännösten puhdistus: imupuolen vaihto säiliöiden ja putkien pesua ja puhdistusta varten

11 Älykäs Älykäs AMATRON + Ohjaamon hallintajärjestelmä. AMATRON + -ohjausyksikkö mahdollistaa halutun ruiskutusmäärän täysautomaattisen säädön (l/ha). Määritetyt määrämuutokset suoritetaan nopeasti ja tarkasti esivalittavilla %-askelilla. Tietokone on varustettu työtilaushallinnalla, joka sisältää 20 muistipaikkaa. Käyttäjäystävällisempi Tämä havainnollisen, yksinkertaisen ja loogisen käytön takaava uudenaikainen ohjausyksikkö on erityisen käyttäjäystävällinen. Venttiilien ja puomiston toimintoja voidaan ohjata yhdellä kädellä toisen käden pysyessä ohjauspyörällä. Ensisijaisesti kannattaa aina käyttää erityisen mukavaa monitoimiohjaussauvaa (Joystick) puomiston, ohjauslaitteiston ja venttiilien ohjaukseen. Kaikki yhdellä silmäyksellä. Järjestelmän valvontaan käytetään suurikokoista ja lähes heijastamatonta näyttöä. Kompaktin kokoinen tietokone vaatii vain vähän tilaa traktorin ohjaamossa. Kaikki koneet ymmärtävät samaa kieltä. Yhdellä ja samalla AMATRON + -ohjausyksiköllä voit käyttää myös AMAZONE-levittimiä ja kylvökoneita. Uudenaikainen ja tulevaisuuteen tähtäävä. AMATRON + on varustettu ISOBUS-valmiudella ja sarjaliitännällä GPS-päätteiden ja modernien anturijärjestelmien kytkentää varten. AMATRON + tukee ASD-järjestelmää (automaattinen peltokohtainen dokumentointijärjestelmä) se takaa yksinkertaisen dokumentoinnin ja tehokkaan käyttöhallinnan. AMATRON + tekee ajamisesta helpompaa.

12 Suunnittele nyt oma -kokoonpanosi: Valitse juuri sinulle sopiva koko ja varustelu. 3 kokoa 3200 Säiliötilavuus 3200 l 4200 Säiliötilavuus 4200 l 5200 Säiliötilavuus 5200 l 2 puomistoa varustettuna Super-S-puomistolla Työleveys metriä Kuljetusleveys 2,40 metriä varustettuna Super-L-puomistolla Työleveys metriä Kuljetusleveys 2,60 metriä 1 idea: korkea laatu ilman kompromisseja Sinä saat valita! Tilaa kaikki tuotteet sisältävä esite.

13 AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG P.O. Box 51 D Hasbergen-Gaste Tel: +49 (0) FAX: +49 (0) AGRI MARKET Hankkija-Maatalous Oy P.O. Box Hyvinkää Finnland Tel: FAX: : Lepistö MI 1277 / S 243 (FIN) Printed in Germany amazone@amazone.de

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku!

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Suurin mahdollinen iskuvoima vakuuttavien mittojen ansiosta! az UF Suurin iskuvoima saadaan aikaan samanaikaisesti luokkansa suurimmalla säiliötilavuudella ja suurimmalla

Lisätiedot

Ensivaikutelma on ainutkertainen!

Ensivaikutelma on ainutkertainen! UX Ensivaikutelma on ainutkertainen! Huippuluokan ruiskutustekniikkaa Iskuvoimainen, kompakti hinattava ruisku, joka painaa vähän ja sen painopiste on alhaalla, ja se on kuljetettavissa luotettavasti ja

Lisätiedot

AMATRON 3. AMATRON 3 Yksi kaikille Helppo käyttää uudenaikainen ja tulevaisuuteen suuntautunut

AMATRON 3. AMATRON 3 Yksi kaikille Helppo käyttää uudenaikainen ja tulevaisuuteen suuntautunut AMATRON 3 AMATRON 3 AMATRON 3 Yksi kaikille Helppo käyttää uudenaikainen ja tulevaisuuteen suuntautunut 2 3 AMATRON 3 Lannoitteenlevittimien, kasvinsuojeluruiskujen ja kylvökoneiden ohjausyksikkö mahdollistaa

Lisätiedot

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Helppo käyttää - Helppo huoltaa 2 2.500 l polyetyleenisäiliö HARDI kalvopumppu EVC ohjausyksikkö Syklonisuodatin ParaLift HARDI CONTROLLER 2500 250 l huuhtelusäiliö

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus

LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus LHLink - Kääntyvä etunostolaite Manuaaliohjaus - Helppokäyttöinen kääntyvä etunostolaite, joka parantaa koneen työtehoa ja vapauttaa kuljettajan keskittymään työkoneeseen. - Sekä laitteen kääntö, että

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

UX Special/Super U Special Special U Super Super

UX Special/Super U Special Special U Super Super UX Special UX Super 1 Jo ensivaikutelmaltaan vakuuttava! Huippuluokan ruiskutustekniikkaa Tehokas ja kompakti, painoltaan vähäinen ja painopisteeltään matala hinattava ruisku, jonka kuljettaminen tiellä

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

Käyttöohje. AMAz. ProfiClick Kytkentäkotelo hydrauliikkatoimintojen käyttämiseksi

Käyttöohje. AMAz. ProfiClick Kytkentäkotelo hydrauliikkatoimintojen käyttämiseksi Käyttöohje AMAz ProfiClick Kytkentäkotelo hydrauliikkatoimintojen käyttämiseksi MG5497 BAG0138.1 03.15 Printed in Germany fi Lue tämä käyttöohjekirja ennen ensimmäistä käyttöönottokertaa ja noudata siinä

Lisätiedot

Käyttöohje AMASET + Kytkentäkotelo. Tutustu huolellisesti koneen asennus-, turvallisuus- ja käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa!!

Käyttöohje AMASET + Kytkentäkotelo. Tutustu huolellisesti koneen asennus-, turvallisuus- ja käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa!! Käyttöohje az AMASET + Kytkentäkotelo MG2046 BAG0007.3 02.13 Printed in Germany fi Tutustu huolellisesti koneen asennus-, turvallisuus- ja käyttöohjeisiin ennen käyttöönottoa!! KÄYTTÖOHJEEN lukeminen ja

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

AMAZONE on kehittänyt lannoituste- kniikkaa kasvien lannoituksen optimoimiseksi. jakautuminen ja taloudellisuus

AMAZONE on kehittänyt lannoituste- kniikkaa kasvien lannoituksen optimoimiseksi. jakautuminen ja taloudellisuus Maanviljelijät luottavat AMAZONEen. Tarkka, taloudellinen ja ympäristöä säästävä AMAZONE on kehittänyt lannoituste- Laatu, innovaatio Tarkkuus, tukipalvelu kniikkaa kasvien lannoituksen optimoimiseksi.

Lisätiedot

Sähköiset ohjausyksiköt

Sähköiset ohjausyksiköt Sähköiset ohjausyksiköt Ohjausyksiköt toimivat jatkuvalla 12 voltin jännitteellä traktoreissa, kylvö-, istutus- ja korjuukoneissa, ruiskuissa, jne. Yksiköissä automaattinen tai manuaalinen määrän säätö,

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Scandia SC330 leikkauspöytä. Webshop. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan

Scandia SC330 leikkauspöytä. Webshop. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Webshop Menu Terveydenhuolto» Leikkauspöydät» Scandia SC330 leikkauspöytä Scandia SC330 leikkauspöytä Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Scandia on nykyaikainen elektrohydraulinen leikkauspöytä,

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Yhdistelmäkone, joka mullistaa pienten tilojen siivouksen! Yhdistelmäkoneet Kokeile uutta ja innovatiivista! Puhdista missä ja milloin vain. Scrubbing Machines AINA LADATTU JA VALMIS KÄYTTÖÖN Uudentyyppisellä

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

Juuri niitä tarvitset!

Juuri niitä tarvitset! TECHNOLOGY FOR THE WELDER S WORLD. MIG/MAG Hitsauspolttimet MB EVO PRO ilma & nestejäähdytteiset Juuri niitä tarvitset! www.binzel-abicor.com MIG/MAG hitsauspolttimet MB EVO PRO ilmajäähdytteiset Kuormitettavuus

Lisätiedot

Kasvinsuojelulaitteet

Kasvinsuojelulaitteet Kasvinsuojelulaitteet Kasvinsuojelu ja nestelannoitus AMAZONE-koneiden avulla: Tarkka, taloudellinen ja ympäristöystävällinen! AMAZONE merkitsee laatua! Innovatiiviset AMAZONE-koneet! Etumatka kasvaa.

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Scandia SC330 leikkauspöytä. Verkkokauppa. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan

Scandia SC330 leikkauspöytä. Verkkokauppa. Menu. Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Verkkokauppa Menu Terveydenhuolto» Leikkauspöydät» Scandia SC330 leikkauspöytä Scandia SC330 leikkauspöytä Sähköhydraulinen leikkauspöytä yleiskirurgiaan Scandia on nykyaikainen elektrohydraulinen leikkauspöytä,

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

3 4" (20 mm) - 4" (110 mm) viemäriputkille. 5 16" (8 mm) sopii parhaiten 3 4" (20 mm) " (40 mm) putkille.

3 4 (20 mm) - 4 (110 mm) viemäriputkille. 5 16 (8 mm) sopii parhaiten 3 4 (20 mm)  (40 mm) putkille. K-50 Jatkojousikone 4" (20 mm) - 4" (0 mm) viemäriputkille Kompakti ja monipuolinen ammattilaisen kone. Pystyy käyttämään kolmea erikokoista jousta: 5 6" (8 mm), 8" (0 mm) ja 5 8" (6 mm). Täydellinen,

Lisätiedot

Tarkka, kapea rakenne, nyt myös ilman sähköjohtoa Kaikkien aikojen paras akku-upotussahamme Akku-upotussaha TSC 55

Tarkka, kapea rakenne, nyt myös ilman sähköjohtoa Kaikkien aikojen paras akku-upotussahamme Akku-upotussaha TSC 55 Tarkka, kapea rakenne, nyt myös ilman sähköjohtoa Kaikkien aikojen paras akku-upotussahamme Akku-upotussaha TSC 55 Uuden aikakauden upotussaha: uusi kaksoisakkukonseptilla varustettu TSC 55 Uusi akku-upotussaha

Lisätiedot

Made for efficient farmers

Made for efficient farmers Made for efficient farmers ISOMATCH TELLUS GO, work easy. be in control. Maataloudessa tarvitaan tehokkuutta. Korkeampia satoja vähemmällä vaivalla ja pienemmillä kustannuksilla. Se tarkoittaa myös tuotantopanosten

Lisätiedot

Välttämätön apuväline puutarhassa

Välttämätön apuväline puutarhassa Nauti Rentoudu Välttämätön apuväline puutarhassa Make it your home. Tee puutarhatyöt kevyesti ja ergonomisesti Boschin Isio-puutarhatyökalulla. Monikäyttöistä moottoriyksikköä voidaan käyttää erilaisilla

Lisätiedot

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA

LÄNNEN-MONITOIMIKONEEN TEKNOLOGISIA OMINAISUUKSIA Vahvat ja taloudelliset moottorit Lännen-monitoimikoneet varustetaan taloudellisilla Agco Power 4-sylinterisellä dieselmoottorilla. Moottorit vääntävät vahvasti koko kierrosalueella. Kaikilla Lännen käyttämillä

Lisätiedot

Kemppi K5 Hitsauslaitteet

Kemppi K5 Hitsauslaitteet Master MLS 3500 ENSILUOKAN PUIKKOHITSAUSLAATUA Kemppi K5 Hitsauslaitteet 1(6) KAIKILLE ELEKTRODITYYPEILLE SOVELTUVAT PUIKKOHITSAUSLAITTEET, JOISSA ON ERINOMAINEN KAARENHALLINTA JA JOTKA OVAT RAKENTEELTAAN

Lisätiedot

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA

YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA TIETOA YKSINKERTAISTA TARKKAA LUOTETTAVAA www.bredal.com K-SARJA > K-sarja: Kalkin- ja lannoitteenlevitysvaunut TILAVUUS 3,5-19 m 3 Työleveys (kalkki) 12-16 m Työleveys (lannoite) 12-36 m Päistelevitys

Lisätiedot

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä Glu Jet PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä PATENTOITU Älykästä Reunalistoitusta Ohjelman valitseminen nappia painamalla. Vaihtoehto: täysautomaattinen viivakoodilla. HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

Puhdistustekniikka Kuntatekniikka. Scrubmaster B75 R Kompakti Yhdistelmäkone. Ergonomiseen puhdistukseen ahtaissakin tiloissa.

Puhdistustekniikka Kuntatekniikka. Scrubmaster B75 R Kompakti Yhdistelmäkone. Ergonomiseen puhdistukseen ahtaissakin tiloissa. Puhdistustekniikka Kuntatekniikka Scrubmaster B75 R Kompakti Yhdistelmäkone Ergonomiseen puhdistukseen ahtaissakin tiloissa. 1 Tehokas ja käyttäjäystävällinen Taloudellisuus kohtaa ergonomian Ergonominen

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

Höyhensarjan mestari uusi EVO7.

Höyhensarjan mestari uusi EVO7. Höyhensarjan mestari uusi EVO7. Maksimaalinen suorituskyky käyttäjäystävällisesti. Uusi TLC-teknologia tarjoaa: Ei kimmahdusta Minimoitu käyttövoiman tarve Vähentää käyttäjän rasitusta Ergonomisesti uudenaikainen

Lisätiedot

W W W. D E S I G N A. C O M FIN

W W W. D E S I G N A. C O M FIN WWW.DESIGNA.COM FIN N W O JÄRJESTELMÄKUVAUS S SISÄÄN (lipunantajalaite) ULOS (lipunlukijalaite) PUOMILAITE AUTOMAATTIKASSA KÄYTTÖLIITTYMÄ KÄSIKASSA ALENNUSLIPUKE TOIMINTO FINNPARK SLIMPARK Virtaviivaista

Lisätiedot

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet

Moottori. Akku. Akkujen lukumäärä 2. Akun kapasiteetti. Leikkuuterä. Leikkuuleveys. Leikkuukorkeus. Leikkuunopeus. Sadetunnistimet Autoclip 223 Nauti luonnosta, vietä aikaa perheen ja ystävien kanssa, lähde vaikka lomalle! Stigan robottiruohonleikkurit pitävät huolen nurmikostasi itsenäisesti, uskomattomalla lopputuloksella. Autoclip

Lisätiedot

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät

DUOMIX PU 460 DUOMIX PU 280. 2-komponentti polyureajärjestelmät. Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 2-komponentti polyureajärjestelmät DUOMIX PU 280 Vaahtojärjestelmät DUOMIX PU 460 - KAKSIKOMPONENTTINEN POLYUREALAITTEISTO kas WIWA DUOMIX PU 460 on ideaalinen laiteratkaisu polyureapinnotteiden

Lisätiedot

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET

KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET KORIKUL JETIN - ASTIAN PESU KONEET AX 161 EL AX 161 EL Mitat mm (l x s x k) 1080 x 720 x 1375/2010 Tunnelin mitat mm (l x k) 510 x 400 Korit / tunti (2) 70 / 100 Lautaset / tunti (2) 1260 / 1800 Ottoteho

Lisätiedot

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE

Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE Sepelitie 15 40320 Jyväskylä Puh. 020 798 9210 Fax 020 798 9219 www.stancon.fi JÄÄNHOITOKONEET JÄÄHALLEILLE JA ULKOKENTILLE ICECAT B220 AKKUKÄYTTÖINEN JÄÄNHOITOKONE ICECAT on helppokäyttöinen ja turvallinen

Lisätiedot

Medium Combi. Monipuolisin laitteemme, johon on saatavilla useita eri lisätoimintoja.

Medium Combi. Monipuolisin laitteemme, johon on saatavilla useita eri lisätoimintoja. Rolba MEDIUM COMBI Medium Combi Täydellinen laite lietesäiliöiden tyhjentämiseen ja teolliseen puhdistukseen alipaineella ja korkeapainehuuhtelulla. Esim. öljy-, rasva- tai bensiinierottimien puhdistus

Lisätiedot

TRAKTORI MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä.

TRAKTORI MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65. Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä. RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2016 TRAKTORI MAXI TRACTION IF Erinomainen työrengas: ehkäisee maan pakkautumista ja tehostaa työskentelyä. Jopa 20 % suuremmat kuormat. Erinomainen ajomukavuus suurissakin

Lisätiedot

jälkikäsittelylaitteiden välillä.

jälkikäsittelylaitteiden välillä. TARKKUUSTYÖTÄ Nopea, tarkka, laadukas. Nämä sanat kuvaavat parhaiten Shinohara-tarkkuuspainokonetta. Shinohara aloitti toimintansa vuonna 1919 alun perin tarkkuustyökalujen valmistajana, josta juontaa

Lisätiedot

KEMPPI K5 HITSAUSLAITTEET. Master MLS 3500 ENSILUOKAN PUIKKOHITSAUSLAATUA

KEMPPI K5 HITSAUSLAITTEET. Master MLS 3500 ENSILUOKAN PUIKKOHITSAUSLAATUA KEMPPI K5 HITSAUSLAITTEET Master MLS 3500 ENSILUOKAN PUIKKOHITSAUSLAATUA 22.12.2018 Master MLS 3500 KAIKILLE ELEKTRODITYYPEILLE SOVELTUVAT PUIKKOHITSAUSLAITTEET, JOISSA ON ERINOMAINEN KAARENHALLINTA JA

Lisätiedot

Hinattavat kasvinsuojeluruiskut UX

Hinattavat kasvinsuojeluruiskut UX UX UX Hinattavat kasvinsuojeluruiskut UX SPEED spraying 2 3 Hinattava kasvinsuojeluruisku UX, säiliön tilavuudet 3 200 11 200 litraa, erottuu vankan ja käyttäjäystävällisen rakenteensa ansiosta. Super-S2-

Lisätiedot

TEHOKASTA PUHDISTUSTA

TEHOKASTA PUHDISTUSTA TEHOKASTA PUHDISTUSTA Laatumerkki - 20 vuoden varaosatakuu - Laaja lisävarustevalikoima www.mesto.de MESTON Foamer sarja Vaahtoavien nesteiden käyttö puhdistusalalla on lisääntynyt huomattavasti. Uusien

Lisätiedot

Uponor Ultra Double Asennusystävällinen maaviemärijärjestelmä

Uponor Ultra Double Asennusystävällinen maaviemärijärjestelmä yhdyskuntatekniikka uponor ultra double Uponor Ultra Double Asennusystävällinen maaviemärijärjestelmä UUTUUS! hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Double Asennusystävällinen ja kestävä Uponor Ultra

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat

Työvälineet. Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Työvälineet Volvo-Minikaivukoneiden Tehokkaasti Leikkaavat Kauhat Täydellinen yhteensopivuus. Volvo-minikaivukoneiden uuden kauhavalikoiman esittely. Nämä kestävät työvälineet on suunniteltu toimimaan

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

TASKI swingo 1255 perustiedot

TASKI swingo 1255 perustiedot TASKI swingo 1255 B UUTUUSTIEDOTE TASKI swingo 1255 Maaliskuu 2010 Pekka Kokko TASKI swingo 1255 perustiedot 1.1 Koneen profiili: Teoreettinen suoritusteho* : Työleveys Säiliötilavuus, puhdas/likavesi

Lisätiedot

UUSI M-SARJA. Teknologinen edelläkävijä.

UUSI M-SARJA. Teknologinen edelläkävijä. UUSI M-SARJA Teknologinen edelläkävijä. Master Drive Hydraulisesti esiohjatut vivut Saatavana myös nelivipuisena JOHTAJIEN SATULA Master Drive on PALFINGER EPSILONin uusi luxus-penkki. PALFINGER EPSILON

Lisätiedot

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # 534300 (WTCS90ERB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys O>V 534301 (WTCS90ELB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys

Lisätiedot

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja

Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Uusi ATTIX 33- ja 44 -sarja Se hoitaa homman Jotta pystyn hoitamaan omani Koska vain paras on riittävän hyvää... Uusi sukupolvi. Luokkansa paras. ATTIX 33- ja 44 -sarjan märkä-/kuivaimurit suunniteltiin

Lisätiedot

markilux NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI markilux MARKIISIN ALLA turvallinen ajaton kaunis www.markilux.com Terrassen- Balkonmarkisen

markilux NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI markilux MARKIISIN ALLA turvallinen ajaton kaunis www.markilux.com Terrassen- Balkonmarkisen www..com turvallinen ajaton kaunis NAUTI KESÄSTÄSI TYYLIKKÄÄSTI MARKIISIN ALLA Turku, Nuppulantie 33 02 2 76 93 00 Salo, Katrineholminkatu 9 02 7 31 54 15 Oulu, Kirkkokatu 61 040 9 68 20 26 Terrassen-

Lisätiedot

Esittelyssä 2 uutta mallia:

Esittelyssä 2 uutta mallia: Esittelyssä 2 uutta mallia: Nilfiskin lattianhoitomallisto suunniteltiin arkisiivouksen kustannuksia silmällä pitäen. Olipa kyse suuresta varastotilasta tai pienestä kioskista, olemme selvittäneet yleisimpien

Lisätiedot

Ocean Ergo tuoteperhe

Ocean Ergo tuoteperhe Aquatec Ocean Ergo tuoteperhe UUTUUS! Täyttää 93/42/ECC ja EN ISO 10535 vaatimukset Aquatec Ocean Ergo WC- ja suihkutuolit henkilökohtaiseen hygieniaan Aquatec Ocean Ergo -tuoteperheen suihku- ja wc-tuolit

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW. Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen

Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW. Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen Hansgrohe TÜV-tarkastetut suihkut NEW Unica Comfort lisää turvallisuutta ja mukavuutta kylpyhuoneeseen Unica Comfort -suihkusetit Raindance Select S 120 -käsisuihku ja Unica Comfort -suihkutanko 1,10 m,

Lisätiedot

VOITA! Huippulaatua tarjoushintaan POSEIDON Katso takakansi! ATTIX SCRUBTEC. Raskaan sarjan kylmävesipesuri vaativiin kohteisiin - katso sivu 3

VOITA! Huippulaatua tarjoushintaan POSEIDON Katso takakansi! ATTIX SCRUBTEC. Raskaan sarjan kylmävesipesuri vaativiin kohteisiin - katso sivu 3 Huippulaatua tarjoushintaan POSEIDON 7-66 Raskaan sarjan kylmävesipesuri vaativiin kohteisiin - katso sivu 3 625 VOITA! Katso takakansi! ATTIX 30-21 XC Märkä-/kuivaimuri - katso sivu 4 180 SCRUBTEC 553

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

imop Lite Ketterää siivousta

imop Lite Ketterää siivousta imop Lite Ketterää siivousta Tervetuloa mukaan vallankumoukseen imop Lite imop Lite on kevyempi kuin i-mop XL. Se on i-mop-sarjan pienin ja kevyin yhdistelmäkone. Laajentamalla nykyistä i-mop-valikoimaa

Lisätiedot

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000

Hellman's Production Oy Marjuksenranta 18, 23310 TAIVASSALO email: info@hellmansproduction.fi www.hellmansproduction.fi P. +358 (0) 404846000 S O L U T I O N S MODUULIRAKENNUKSIEN TOTEUTTAJA Hellman s Production Solutions on erikoistunut modulaariseen rakentamiseen. Moduulirakentamisessa yrityksemme panostaa kestäviin materiaaleihin ja projektikohtaiseen

Lisätiedot

SATAjet 5000 B, malliesimerkki täydellisyydestä

SATAjet 5000 B, malliesimerkki täydellisyydestä SATAjet 5000 B, malliesimerkki täydellisyydestä Vahva ilmasuutin kromatusta messingistä, jossa QC kierre nopeaan vaihtoon vain yhdellä kierrolla. QCC (Quick Cup Connector) liitos. Varmistaa nopean ja yksinkertaisen

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia.

Innova 55 B. Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Yhdistelmäkoneet Tehokas, ketterä ja hiljainen yhdistelmäkone, jota voit käyttää missä ja milloin vain. Kasvata tuottavuutta ja vähennä kustannuksia. Uusi muotoilu ja uusi ohjauspyörä tekevät käytöstä

Lisätiedot

perustyökalu Joka verstaan Bosch-pylväsporakone PBD 40

perustyökalu Joka verstaan Bosch-pylväsporakone PBD 40 Joka verstaan perustyökalu Bosch-pylväsporakone PBD 40 UUTUUS! Bosch-pylväsporakone PBD 40 suurimpaan tarkkuuteen ja käyttömukavuuteen. Lisätietoja löydät osoitteesta www.bosch-do-it.fi. Rakentajan ja

Lisätiedot

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX

Uudenlainen R-sarja AVANT R20 AVANT R35 AVANT R28 S AUX S AUX AUX Suomi R-sarja Uudenlainen R-sarja Avantin R-sarja eroaa muista Avantin mallisarjoista ohjaustapansa vuoksi. R-sarjassa kuljettaja istuu kuormaajan takarungossa kun taas muissa Avantin mallisarjoissa istutaan

Lisätiedot

Sisusta kauniilla lämmöllä

Sisusta kauniilla lämmöllä Sisusta kauniilla lämmöllä www.stravent.fi PANEELIRADIAATTORIT MODUL COMPACT INTEGRA Standardiradiaattori integroidulla venttiilillä Modul Compact Integra on varustettu integroidulla venttiilillä ja on

Lisätiedot

grundfos S-tube kanavajuoksupyörä EI KOMPROMISSEJA HUIPPULUOKAN HYÖTYSUHDE TINKIMÄTTÄ LÄPÄISYKYVYSTÄ

grundfos S-tube kanavajuoksupyörä EI KOMPROMISSEJA HUIPPULUOKAN HYÖTYSUHDE TINKIMÄTTÄ LÄPÄISYKYVYSTÄ grundfos S-tube kanavajuoksupyörä EI KOMPROMISSEJA HUIPPULUOKAN HYÖTYSUHDE TINKIMÄTTÄ LÄPÄISYKYVYSTÄ GRUNDFOS S-tube -KANAVAJUOKSUPYÖRÄ GRUNDFOS S-tube -KANAVAJUOKSUPYÖRÄ S-TUBE-JUOKSUPYÖRÄ - EI KOMPROMISSEJA

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA DISCROLLER HEVA DiscRoller issa on kaikki tehokkaan muokkauskoneen pääpiirteet se toimii se on yksinkertainen ja mikä tärkeintä se säästää aikaa ja rahaa. HEVA DiscRoller in kahden vuoden kehityksen ja

Lisätiedot

- Älykkäitä nostolaitteita

- Älykkäitä nostolaitteita Ergonomisia nostoapulaitteita ainutlaatuisella ohjattavuudella ja joustavalla käytettävyydellä. Quick-Lift TUOTTEET - Älykkäitä nostolaitteita Since 1912 OTA YHTEYTTÄ! (09) 221 90 530 sales@erikkila.com

Lisätiedot

Leeb GS. Älykas ruiskutustekniikka

Leeb GS. Älykas ruiskutustekniikka Leeb GS Älykas ruiskutustekniikka 2 Theodor Leeb: Kasvisuojeluteknologiamme kehittäminen keskittyy olosuhteista riippumattomaan suorituskykyyn ja samalla pidämme hyvää huolta voimavaroista ja ympäristöstä.

Lisätiedot

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen Fin Soleoline Soleo Sono Soleoline on suorituskykyinen Laitteessa yhdistyy huipputeknologia ja 40 vuoden kokemus. Soleoline täyttää kaikki nykyaikaisen fysioterapian tarpeet. Soleoline Kompaktin kokoinen

Lisätiedot

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY

INDUSTRIAL HYÖDYLLISTÄ TIETOA. Tutustu Firestonen etuihin. DURAFORCE-UTILITY R8000 UTILITY RENGASVALIKOIMA MAATALOUSVYÖRENKAAT 2015 HYÖDYLLISTÄ TIETOA Tutustu Firestonen etuihin. Italiassa suunnitellut ja Espanjassa valmistetut Firestonen eurooppalaiset maataloustuotteet vastaavat eurooppalaisten

Lisätiedot

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä

Tuottavuutta ja kustannussäästöjä Tuottavuutta ja kustannussäästöjä vieskanmetalli.com Tarkka kylvösyvyys kylkipyörällä Parempi oljen katkaisu Tarkka syöttömääränsäätö Suuri rengaskoko Pieni vetotehontarve 2 3 Patentoitu tarkkuusvannas

Lisätiedot

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri

Helppokäyttöinen ja tehokas märkä/kuivaimuri 75 75 märkä/kuivaimuri edustaa useita innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä ja ylläpidosta helppoa, ergonomista ja tuottavampaa. Erikoissuunniteltu saranoitu moottorin kansi

Lisätiedot

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO MS / MX 4 MXL / MXL PREMIUM 5 RCW / RCW PLUS 6 APOLLO / APOLLO PREMIUM 7 UNIA-esite Huhtikuu 2019 Unia pidättää oikeuden

Lisätiedot

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella.

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Uudet Bosch-painepesurit Uusi Aquatak Go Pieni, helposti liikuteltava ja erittäin voimakas Unohda kiskominen ja riuhtominen. Aquatak Go seuraa sinua

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

ErgoPack. Ergonominen ja helppokäyttöinen tapa kuormalavojen vanteuttamiseen

ErgoPack. Ergonominen ja helppokäyttöinen tapa kuormalavojen vanteuttamiseen ErgoPack Ergonominen ja helppokäyttöinen tapa kuormalavojen vanteuttamiseen Tuo ErgoPack kuormalavan viereen. Vanteenviejä vie vanteen kormalavan alitse,... ErgoPack-järjestelmä Olkoon kyseessä suuri,

Lisätiedot

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Konsta Salminen, markkinointipäällikkö Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Legendaarinen. Tyylikäs. Uusi ZARGES-laukku. Haluat tehdä

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Metsätraktorinosturit Classic

Metsätraktorinosturit Classic Metsätraktorinosturit Classic Keskity kuormaukseen. Mesera huolehtii loput. Toiset kaipaavat nosturiltaan nopeutta, toiset tehokkuutta tai keveyttä. Jotkut etsivät ergonomiaa ja uusimpia innovaatioita.

Lisätiedot

Magswitchin h y ö d y t :

Magswitchin h y ö d y t : Muuttaa tapoja. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä helppoa kontrolloida erittäin tehokasta magneettia. Magswitch on kehittänyt erittäin tehokkaan magneettityökalun, joka yhtä nuppia vääntämällä on helppo

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot