Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 2/2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 2/2015"

Transkriptio

1 Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 2/2015 Hei Suomen suvi on nyt hehkeimmillään. Nauti siitä täysin rinnoin. Olemme suunnitelleet jo loppuvuoden toiminnan pääpiirteissään. Tähän tiedotteeseen on koottu sekä yhdistyksemme että muiden tahojen järjestämiä tapahtumia. Merkitse mieluisat tapahtumat heti kalenteriisi ja muista ilmoittautua ajoissa. Tule mukaan ja ota ystäviäsikin mukaan tutustumaan toimintaamme! Maanpuolustusterveisin Tuija Koivu Syksyn ohjelmaa: Elokuu: Retki Ainolan kotimuseoon ja Aino Sibelius -näyttelyyn Järvenpään taidemuseossa sunnuntaina Ainola, Jean ja Aino Sibeliuksen koti, sijaitsee Järvenpäässä Tuusulanjärven maisemassa. Kotimuseona Ainola on säilynyt alkuperäisessä asussaan ja voimme aistia Aino Sibeliuksen luoman kodikkaan ja rauhallisen tunnelman. Vierailu Ainolassa ja ympäröivässä puutarhassa on ainutlaatuinen aikamatka viime vuosisadan kotikulttuuriin kävijän musiikillisesta kiinnostuksesta riippumatta. Järvenpään taidemuseon Aino Sibelius-näyttelyn elokuun teemana on "Musiikin muusa.". Näyttely esittelee Aino Sibeliuksen (o.s. Järnefelt, ) tarinan ja nostaa esiin perheen ja kodin merkityksen säveltäjämestari Jean Sibeliuksen taiteelle. Ainolle puolison työ ja työrauha olivat kaikki kaikessa. Hän ymmärsi miehensä musiikillisten ajatusten suuruuden ja luomistyöhön liittyvän levottomuuden. Katso tarkemmin ja ->Järvenpään taidemuseo Lähdemme Espoosta klo omilla autoilla. Osallistumme Ainolan opastuskierrokseen klo alkaen, minkä jälkeen kahvittelemme Ainolan viehättävässä kahvilassa. Jatkamme retkeämme Järvenpään taidemuseon Aino Sibelius -näyttelyyn, jossa opastus alkaa klo Opastus on tilattu vain ryhmällemme, se ei ole ns. näyttelyopastus kaikille. Pääsymaksu Ainolaan on 8 euroa ja Järvenpään taidemuseoon 6 euroa, eläkeläiset 3 euroa. Yhdistys maksaa opastukset. Ilmoittaudu Hannele Helikallio-Maliselle mennessä. Ilmoita mikäli tarvitset kyytiä tai voit tarjota kyytiä.

2 Syyskuun kuukausikokous: Retki Tampereelle lauantaina Kokonaisturvallisuusmessut 2015 Näsilinna Kokonaisturvallisuus messut järjestetään Tampereen Messuja Urheilukeskuksessa. Messutapahtuma on tarkoitettu sekä suurelle yleisölle että ammattilaisille. Näemme mistä ja miten kokonaisturvallisuutemme muodostuu, mikä on ammattilaisten ja kansalaisten osuus kokonaisturvallisuudessamme, ja miten voimme itse osallistua kokonaisturvallisuuden lisäämiseen. Katso tarkemmin Näsilinna on upea uusbarokkinen palatsi Tampereen Näsikalliolla. Palatsin rakennutti Finlaysonin patruunan poika Peter von Nottbeck. Vuonna 1898 valmistuneen palatsin alkuperäinen nimi oli Milavida. Palatsi on toiminut pitkään Hämeen museona. Täydellisesti entisöity Näsilinna avasi ovensa huhtikuussa Historiallisessa palatsissa toimivat Museo Milavidan lisäksi ranskalaista keittiötä edustava ruokaravintola von Nottbeck ja kahvila Cafe Milavida, jonka tarjontaa tähdittävät kakut ja leivokset. Katso tarkemmin Teemme lauantaina retken Tampereelle Kokonaisturvallisuus messuille ja Näsilinnan palatsiin. Tutustumme messuihin klo Näsilinnassa saamme opastettuna kuulla palatsin ensimmäisen omistajan traagisesta perhehistoriasta sekä myöhemmistä vaiheista. Opastuksen jälkeen nautimme vielä kahvit tunnelmallisessa Cafe Milavidassa. Lähdemme Espoosta noin klo 7.30 ja palaamme noin klo Menemme omilla autoilla. Sisäänpääsy messuille maksaa 8 euroa/henkilö ja Museo Milavidaan 6 euroa/henkilö. Yhdistys maksaa opastuksen museossa. Ruokailun ja kahvittelun kukin maksaa itse retken aikana. Ilmoittaudu Elsi Tuomiselle mennessä. Ilmoita mikäli tarvitset kyytiä tai voit tarjota kyytiä. Jäseninfo tiistaina maanpuolustusjärjestöjen talon auditoriossa Mikä on MNL? Kuulunko liittoon, piiriin vai yhdistykseen? Mistä sanoista on peräisin NVL/HKi-ANK-lyhenne? Mitä NVL tekee? Pitäisikö minun liittyä NVL:oon? Mikä on MPK, entä PV? Miten minä voin toimia vapaaehtoisen maanpuolustuksen kentässä? Maanpuolustusnaisten Liiton Helsingin Piiri järjestää jäseninfotilaisuuden uusille ja vanhemmille jäsenilleen maanpuolustusjärjestöjen talon auditoriossa (Töölöntorinkatu 2, Helsinki) tiistaina klo 18 alkaen. Vietä rattoisa ilta vapaaehtoisen maanpuolustuksen lyhenteiden, käsitteiden, organisaatioiden ja toimintamuotojen parissa. Tutustu samalla pääkaupunkiseudun yhdistysten maapuolustusnaisiin. Tervetuloa!

3 Espoon Maanpuolustusnaiset ry:n syyskokous/lokakuun kuukausikokous keskiviikkona klo 18 alkaen Tapiolan Palvelukeskuksessa Sääntömääräisessä syyskokouksessa päätämme yhdistyksemme vuoden 2016 toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta sekä valitsemme toimijat ensi vuodeksi. Tule mukaan suunnittelemaan toimintaa! Aktiivisia toimijoita tarvitaan aina lisää! Syyskokousta ennen hammaslääkäri Mervi Pihakari Vihdin Maanpuolustusnaisista kertoo kuinka huolehdimme parhaiten suumme terveydestä. Tapiolan Palvelukeskus sijaitsee osoitteessa Itätuulenkuja 4. Tapiola (Etolan viereinen talo). Maanpuolustusnaisten Liiton Helsingin Piiri ry:n syyskokous tiistaina klo 18 maanpuolustusjärjestöjen talon auditoriossa Piirin syyskokouksessa päätetään ensi vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta sekä valitaan piirin toimijat ensi vuodelle. Tilaisuus alkaa klo kahvilla. Kokousesitelmä (aihe täsmentyy myöhemmin) alkaa klo 18 ja varsinainen kokous pidetään sen jälkeen. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita! Auditorion osoite on Töölöntorinkatu 2. Marraskuun kuukausikokous: Taidekoti Kirpilä keskiviikkona klo alkaen Taidekoti Kirpilä on lääkäri Juhani Kirpilän ( ) Suomen Kulttuurirahastolle lahjoittama koti, jossa on esillä hänen keräämänsä suomalaisen taiteen kokoelma. Avaran töölöläiskodin viehättävässä miljöössä voi tutustua tunnettujen taiteilijoiden teoksiin 1880-luvulta aina 1970-luvulle asti. Tutustumme taidekoti Kirpilään (Pohjoinen Hesperiankatu 7, 6. krs) keskiviikkona klo 16:30 alkaen. Huomioi kellonaika! Kotiin on vapaa pääsy ja yhdistys kustantaa opastuksen. 0BMaanpuolustusnaisten Liiton syyskokous Porissa Tervetuloa joukolla Maanpuolustusnaisten Liitto ry:n syyskokoukseen Tule tapaamaan maanpuolustusväkeä ympäri Suomea! Reserviläisliitto pitää liittokokouksensa samana viikonloppuna Porissa. Tarkempia tietoja ja ilmoittautumiskaavakkeen saat myöhemmin syksyllä. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita!

4 Joulukuun kuukausikokous: Kalevala Koru Oy tiistaina klo 9.30 alkaen Kalevalaisten Naisten Liitto ry:n omistama Kalevala Koru Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kulta-, hopea- ja pronssikoruja tuotemerkeillä Kalevala Koru ja Lapponia Jewelry. Yrityksen tehdas, myynti ja hallinto toimivat Helsingin Pitäjänmäellä. Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja. Tutustumme Kalevala Koruun tiistaina klo 9.30 alkaen. Huomioi kellonaika! Vierailu sisältää monivaiheisen korutuotannon esittelyn lisäksi pienen tarjoilun ja esityksen Kalevala Korun vaiherikkaasta historiasta ja nykypäivän toiminnasta. Kierros päättyy tehtaanmyymälään, jossa on oivallinen tilaisuus ostaa hienoja joululahjoja edullisesti. Ilmoittaudu Elsi Tuomiselle viimeistään Ilmoita myös mikäli tarvitset kyytiä. Vierailuun tulee varata aikaa n. 1,5 tuntia. Osoite on Strömbergintie 4, Pitäjänmäki, Helsinki. 1BMaanpuolustuskoulutusyhdistyksen/Naisten Valmiusliiton Helsingin seudun alueneuvottelukunnan kursseja Helsingissä syksyllä 2015 Ilmoittaudu verkkosivujen (www.mpk.fi=>koulutuskalenteri) kautta. Meriturvallisuus-jatkokurssi Kuivasaaressa Aiheet: Ensiapu, vesistöturvallisuus, merimiestaidot, maastotaidot, sotilasoppi, viestintä. Kurssi on jatkoa kevään SANTIS 2015 Meriturvallisuus-kurssille. Hygieniapassikurssi maanpuolustusjärjestöjen talon auditoriossa Töölössä Naisten Valmiusliiton Nasta-harjoitus Syyslento 2015 Syyslento harjoitus järjestetään Tikkakoskella. Ilmasotakoululla Jyväskylän varuskunnassa (entinen Luonetjärven varuskunta) pidettävän harjoituksen käytännön järjestelyistä vastaa Naisten Valmiusliiton Keski-Suomen alueneuvottelukunta. Harjoitus koostuu yhdestätoista Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kurssista, joista osallistuja valitsee yhden. Kurssit ovat täynnä, mutta ilmoittaudu jonopaikoille. Yhteiskuljetus Tikkakoskelle on järjestetty.

5 Osallistumme Sotiemme Veteraanit keräykseen omalta osaltamme. Varusmiehet ja varusnaiset keräävät lippailla. Tarvitsemme äitihahmoja kaitsemaan kerääjiä. Sinun tehtäväsi on opastaa kerääjät keräyspaikoille ja koota lippaat keräysvastaaville keräystilaisuuden lopuksi. Ilmoittaudu Tuija Koivulle. Mikäli aikasi ei anna enempää, yksikin ilta äitihahmona sopii! Sotilasmusiikkia loppukesällä MILjazz - puistokonsertti Santahaminassa torstaina MILjazz tarjoaa torstaina Helsingin Santahaminassa laadukkaan konsertin, jonne ihmiset voivat tulla pääsymaksutta kuuntelemaan korkealaatuista musiikkia ja nauttimaan tunnelmasta. Kaartin soittokunnan Big Band saa MILjazz-solisteikseen klarinettitaiteilija Antti Sarpilan. Laulajasolistina kuullaan Annimaria Rinnettä. Illan kruunaa Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan show band solistinaan suomisoulin kuningas Sami Saari. Tattoo Show sotilasmusiikin ilotulitus Hartwall Arenalla torstaina Tattoo Show 2015 kokoaa torstaina kaikki suomalaiset sotilassoittokunnat: Ilmavoimien soittokunnan, Kaartin soittokunnan, Laivaston soittokunnan, Rakuunasoittokunnan, Lapin sotilassoittokunnan, sekä Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan esiintymään upeiden solistien tähdittämänä. Unohtumattomat kuviomarssiesitykset, tunteikkaat balladit ja vauhdikkaat rytmit vievät katsojat ennen näkemättömällä tavalla sotilasmusiikin maailmaan. Tattoo Show n solistitähtinä loistavat Diandra, Jarkko Ahola, Anton Häggblom sekä Anna Näkkäläjärvi-Länsman. Sotilassoittokuntien lisäksi lavalle tuovat oman panoksensa Takomo Percussion sekä Club Piruett Elite Team. Ovatko yhteystietosi muuttuneet? Nimi, postiosoite, kännykkänumero tai sähköpostiosoite? Ilmoita sihteerille. Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja kännykkänumerosi, jotta voimme lähettää viime hetken tiedotteita ja muistutuksia tapahtumista! Espoon Maanpuolustusnaiset ry:n hallituksen yhteystiedot Nimi, tehtävä Puhelin Sähköposti Tuija Koivu, puheenjohtaja, veteraani- ja koulutusvastaava Hannele Helikallio-Malinen, varapj, lehdistövastaava Irma Heinäaro, sihteeri, jäsenrekisteri ja -tiedotus Riitta Rantakallio, taloudenhoitaja Sirpa Rantamäki, nuorisovastaava Elsi Tuominen, jäsentiedote, arkistovastaava

6 Espoon Maanpuolustusnaiset ry Syyskokouskutsu Espoon Maanpuolustusnaiset ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona klo 18 alkaen Tapiolan Palvelukeskuksessa. Keskuksen osoite on Itätuulenkuja 4, Tapiola (Etolan viereinen talo) Tervetuloa! Espoossa Espoon Maanpuolustusnaiset ry Hallitus ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteerit, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa. 3. Todetaan kokouksen osanottajat, laillisuus ja päätösvaltaisuus. 4. Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi sekä kokouksen menettelytavat. 5. Valitaan yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja. 6. Valitaan yhdistyksen hallituksen varapuheenjohtaja. 7. Vahvistetaan yhdistyksen hallituksen muiden jäsenten lukumäärä. 8. Valitaan yhdistyksen hallituksen muut jäsenet. 9. Valitaan kaksi tilintarkastajaa/toiminnantarkastajaa ja heille kaksi varatilintarkastajaa/varatoiminnantarkastajaa. 10. Valitaan edustajat piirin kokouksiin. 11. Valitaan edustajat liittokokouksiin. 12. Vahvistetaan seuraavan toimintavuoden toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksujen suuruudet kummallekin jäsenryhmälle erikseen, sekä niiden toimittamisen aika. 13. Käsitellään muut yhdistyksen hallituksen esittämät sekä jäsenten vähintään 21 päivää ennen kokousta kirjallisesti yhdistyksen hallitukselle yhdistyksen kokouksen käsiteltäväksi esittämät asiat, ei kuitenkaan yhdistyslain 23 mainittuja, ellei niitä ole kokouskutsussa mainittu. Yhdistyksen kevätkokous päätti lykätä yhdistyksen piirihallituksen jäsenten valinnan yhdistyksen syyskokoukseen: Valitaan ehdokkaat piirihallitukseen seuraavaksi toimintavuodeksi. 14 Kokouksen päättäminen

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 1/2014

Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 1/2014 Espoon Maanpuolustusnaiset ry Jäsentiedote 1/2014 Hyvä Maanpuolustusnainen Espoon Maanpuolustusnaisten toiminta käynnistyy taasen pikku hiljaa. Tule mukaan! Jos et löydä etsimääsi maanpuolustustoimintaa

Lisätiedot

PERUSTAMME VANHEMPAINYHDISTYKSEN

PERUSTAMME VANHEMPAINYHDISTYKSEN PERUSTAMME VANHEMPAINYHDISTYKSEN Sisältö: Liitteet: Mikä on vanhempainyhdistys? Rekisteröity vai rekisteröimätön vanhempainyhdistys? VANHEMPAINYHDISTYKSEN PERUSTAMINEN 1. Perustava kokous 2. Vanhempainyhdistyksen

Lisätiedot

N:o 2/2010 syyskuu 2010

N:o 2/2010 syyskuu 2010 N:o 2/2010 syyskuu 2010 Esittelyteltta Luhanga maanpuolustusjuhlassa Jyväskylän Reserviupseerit ry:n hallitus toivottaa jäsenistölleen erittäin mukavaa syksyä! Tämä tiedote sisältää syyskokouskutsun, luentokutsuja

Lisätiedot

Maanpuolustuskiltojen liitto ry. Tiedote 4-2012

Maanpuolustuskiltojen liitto ry. Tiedote 4-2012 PÄÄTOIMITTAJA: Inga-Katriina Heinonen JAKELU: Kiltojen ja kiltapiirien toimihenkilöt, MPKL:n jäsenrekisterissä olevat sähköpostilliset kiltajäsenet, kiltalehtien toimitukset ja veljesjärjestöjen toiminnanjohtajat

Lisätiedot

22.11.2012. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry

22.11.2012. Helsingin Kehitysvammatuki 57 ry 22.11.2012 Asiakaskysely ja uudet kotisivut s. 3 Kehitysvammaisten taiteilijoiden konsertti Finlandia-talolla s. 5 Lehdistöklubi Urheilumuseossa s. 7 Talvileiri Högsandissa s. 11 Helsingin Kehitysvammatuki

Lisätiedot

Retina ry. Jäsentiedote 1/2014 4.3.2014. Kevätkokous Jyväskylässä 5.4.2014...

Retina ry. Jäsentiedote 1/2014 4.3.2014. Kevätkokous Jyväskylässä 5.4.2014... Retina ry Jäsentiedote 1/2014 4.3.2014 Sisällysluettelo: Kevätkokous Jyväskylässä 5.4.2014... Kesäpäivät Merenkurkun saaristossa 13.-15.6.2014... Retina Internationalin 18. maailmankongressi ja nuorten

Lisätiedot

TIEDOTUS 4/2013 29.8.2013

TIEDOTUS 4/2013 29.8.2013 1 SISÄLTÖ: Puheenjohtajan mietteet, sivu 1 Tapahtumia, sivu 2 Kutsu syyskokoukseen, sivu 2 Syyskokous matkaohjelma, sivu 2 Syyskokouksen asialista, sivu 3 STY:n museovaliokunta toimintaa, sivu 4 Jussin

Lisätiedot

Jäsentiedote. Pentti Huovinen ja Heikki Ylikangas saivat Warelius-palkinnot. Syyskokous Helsingissä 23. 24.11.2012. Suomen tietokirjailijat ry 4/2012

Jäsentiedote. Pentti Huovinen ja Heikki Ylikangas saivat Warelius-palkinnot. Syyskokous Helsingissä 23. 24.11.2012. Suomen tietokirjailijat ry 4/2012 Jäsentiedote 4/2012 Yhdistykseen 33 uutta jäsentä Kutsu syyskokoukseen Helsingissä 23. 24.11. Syksyn apurahat haettavana 28.9. asti Yhdistys tekee jäsentutkimukset syksyllä 2012 ja keväällä 2013 Pentti

Lisätiedot

YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ

YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ Selkokieliversio YHDISTYSTOIMINNAN OPAS TYÖMINISTERIÖ YHDISTYS ON YHTEISTOIMINTAA...2 Yhteinen asia, kaikki mukaan!... 2 Jäseneksi liittyminen...3 Tärkeä tiedonkulku... 4 Ero yhdistyksen jäsenyydestä...

Lisätiedot

MATKAILULEHTI. Tuusulanjärven Matkailuyhdistyksen lehti 1/2010

MATKAILULEHTI. Tuusulanjärven Matkailuyhdistyksen lehti 1/2010 Tuusulanjärven MATKAILULEHTI Tuusulanjärven Matkailuyhdistyksen lehti 1/2010 Kulttuurin kulta-aika jatkuu Tuusulan rantatiellä Tuusulanjärven matkailualue Sisältö Ainola Tuusulanjärven kamarimusiikki Jean

Lisätiedot

PAMINA 003 RY:N TOIMISTO

PAMINA 003 RY:N TOIMISTO Pamina 003 ry:n jäsenlehti 2/ 2014 www.pamina003.fi PAMINAVINKKI Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituksen osoite Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere Toimituskunta

Lisätiedot

Maanpuolustuskiltojen liitto ry Tiedote 1-2013 18.1.2013. Sisältö VUOTTA

Maanpuolustuskiltojen liitto ry Tiedote 1-2013 18.1.2013. Sisältö VUOTTA Sisältö MPKL * Vapaaehtoisen maanpuolustuksen kansalaisjärjestö vuodesta 1963. * Ikään, sukupuoleen ja sotilasarvoon katsomatta. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Rakennamme perinteille Elämme

Lisätiedot

Jäsenkirje 3/2012. Avaamisia JÄSENKIRJE 3/2012 L O U N A I S - S U O M E N S Y Ö M I S H Ä I R I Ö P E R H E E T R Y W W W. S Y L I I N.

Jäsenkirje 3/2012. Avaamisia JÄSENKIRJE 3/2012 L O U N A I S - S U O M E N S Y Ö M I S H Ä I R I Ö P E R H E E T R Y W W W. S Y L I I N. Jäsenkirje 3/2012 L O U N A I S - S U O M E N S Y Ö M I S H Ä I R I Ö P E R H E E T R Y W W W. S Y L I I N. F I Avaamisia Kirjeen sisältö: Puheenjohtajan tervehdys Avajaiset Olet arvokas - koulukiertue

Lisätiedot

HELSINGIN RESERVIUPSEERIEN VIESTIOSASTO RY:N SÄÄNNÖT

HELSINGIN RESERVIUPSEERIEN VIESTIOSASTO RY:N SÄÄNNÖT HELSINGIN RESERVIUPSEERIEN VIESTIOSASTO RY 1 (6) HELSINGIN RESERVIUPSEERIEN VIESTIOSASTO RY:N SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Helsingin reserviupseerien Viestiosasto ry, josta näissä säännöissä

Lisätiedot

nro 4 6.11.2009 49. vuosikerta Helsingin Merkonomit ry:n jäsenlehti Elämysmatkailua Laatokka Äänisellä www.helmeri.fi

nro 4 6.11.2009 49. vuosikerta Helsingin Merkonomit ry:n jäsenlehti Elämysmatkailua Laatokka Äänisellä www.helmeri.fi nro 4 6.11.2009 49. vuosikerta Helsingin Merkonomit ry:n jäsenlehti Elämysmatkailua Laatokka Äänisellä www.helmeri.fi nro 4 6.11.2009 ISSN 1236-2514 Sisällysluettelo Pääkirjoitus... 3 Työelämälähtöisesti

Lisätiedot

JUHLA - Resposti 2/2010 TAMPEREEN RESERVILÄISET RY 60 VUOTTA

JUHLA - Resposti 2/2010 TAMPEREEN RESERVILÄISET RY 60 VUOTTA JUHLA - Resposti 2/2010 TAMPEREEN RESERVILÄISET RY 60 VUOTTA Päätoimittajan sananen Yhdistyksemme on saavuttanut uuden virstanpylvään, kunniakkaan 60 vuoden iän. Onnea meille kaikille! Vireän yhdistyksemme

Lisätiedot

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 6 / 2009 17.8.2009 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen )

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 6 / 2009 17.8.2009 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) 1 Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 6 / 2009 17.8.2009 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) Jos lapsi sairastuu influenssaoireisiin ja hänellä ilmenee lisäksi jokin seuraavista SALON TERVEYSKESKUS

Lisätiedot

Yhdistys voi omistaa toimintaansa varten tarpeellista irtainta ja kiinteää omaisuutta.

Yhdistys voi omistaa toimintaansa varten tarpeellista irtainta ja kiinteää omaisuutta. Tarpeeksi (ry) 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMINTA-ALUE Yhdistyksen nimi on Tarpeeksi ry ja sen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen toiminta-alueena on koko maa. Yhdistys on suomenkielinen, mutta se voi käyttää

Lisätiedot

Suomen fotoniikan seura ry:n säännöt

Suomen fotoniikan seura ry:n säännöt Suomen fotoniikan seura ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen fotoniikan seura ry, englanniksi Photonics Finland, jota näissä säännöissä kutsutaan Yhdistykseksi. Kansainvälisissä,

Lisätiedot

AMALIA. Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry

AMALIA. Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry AMALIA Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme Ry Kevät 2012 2 3 Kanta-Häme Ry Sisältö: Sisältö 3 Puheenjohtajan palsta 4 Terveiset tiedotusvastaavalta 5 Puheenjohtajan hakuilmoitus 6 Hallitus

Lisätiedot

5 VARSINAIS-SUOMEN RESERVIUPSEERI- JA RESERVILÄISPIIRIN LEHTI

5 VARSINAIS-SUOMEN RESERVIUPSEERI- JA RESERVILÄISPIIRIN LEHTI PARIVARTIO No: 5 VARSINAIS-SUOMEN RESERVIUPSEERI- JA RESERVILÄISPIIRIN LEHTI 51. vuosikerta 31.10.2012 Partiotaidot puntarissa Somerolla s. 11 Ampumaratojen olosuhteissa isoja eroja s. 3 Rintamanaisten

Lisätiedot

Keski-Suomen Maanpuolustaja

Keski-Suomen Maanpuolustaja Keski-Suomen Maanpuolustaja Joulukuu 2010 www.ksrespiirit.fi Keski-Suomen reservipiirien tiedotuslehti 29. vuosikerta Sisällys 6.12.2010 ylennetyt sivu 3 Reserviupseeripiiri Ilmailusta ammatti -päivässä

Lisätiedot

Jäsentiedote 3/2014. LSI:n posti. Lokakuu 2014. LSI_tiedote_03_2014.indd 1 23.9.2014 1.19

Jäsentiedote 3/2014. LSI:n posti. Lokakuu 2014. LSI_tiedote_03_2014.indd 1 23.9.2014 1.19 Jäsentiedote 3/2014 LSI:n posti Lokakuu 2014 LSI_tiedote_03_2014.indd 1 23.9.2014 1.19 Syyskokouskutsu Lahden Seudun Insinöörit ry:n syyskokous pidetään torstaina 23.10.2014 klo 18.00 Sokos Hotel Seurahuoneella,

Lisätiedot

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n jäsenlehti 1/2013

Taloushallinnon ammattilaiset ry:n jäsenlehti 1/2013 tosite Taloushallinnon ammattilaiset ry:n jäsenlehti 1/2013 3 Eläkeiäksi 72 vuotta? 4 Taloushallintoalan kiireinen kevät 7 Ajankohtaisseminaari ja syyskokous 2012 10 Taloushallinnon ammattilaisten Kumppanitilitoimisto

Lisätiedot

JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry

JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry JÄSENLEHTI 2/2015 Pääkaupunkiseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry 1 Puheenjohtajan palsta Puheenjohtajan tervehdys Tätä kirjoittaessani kevät lähestyy kovaa vauhtia. Tuleva kevät on tärkeä omaishoitajien

Lisätiedot

Maanpuolustuskiltojen liitto ry Tiedote 6-2013 14.6.2013

Maanpuolustuskiltojen liitto ry Tiedote 6-2013 14.6.2013 Sisältö MPKL * Vapaaehtoisen maanpuolustuksen kansalaisjärjestö vuodesta 1963. * Ikään, sukupuoleen ja sotilasarvoon katsomatta. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Rakennamme perinteille Elämme

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2-2011

JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2-2011 JYVÄSKYLÄN VALMETIN ELÄKELÄISET RY:N JÄSENTIEDOTE No 2-2011 Sisällysluettelo PUHEENJOHTAJAN PALSTA 3 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 5 TalouSARVIO 8 Nokipannukahvia ja juuston aromia 10 Pientä vaihtelua

Lisätiedot

RAKENNUSTYÖT KÄYNNISSÄ

RAKENNUSTYÖT KÄYNNISSÄ 3/2013 Reilusti Rohkeat T YÖNHAKIJAT Turun TULE-tietokeskus RAKENNUSTYÖT KÄYNNISSÄ VAPAAEHTOISTOIMINNAN MESSUT Hansatorilla 4.9.2013 ASUNTOJA JA AVUSTAJAPALVELUJA tarjolla Turussa Syksyn ruskaa odotellessa

Lisätiedot

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 2/2009. Luottamustoimia haettavana!

EkonomiEnergiaa. Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 2/2009. Luottamustoimia haettavana! Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsenlehti 2/2009 Luottamustoimia haettavana! Pirkanmaan Ekonomit ry Puheenjohtajan puheenvuoro Puheenjohtaja omaa rahaa iskemässä Hyvä Pirkanmaan Ekonomit ry:n jäsen! Toivottavasti

Lisätiedot

syyskokous tampereella... s.4

syyskokous tampereella... s.4 BPW Finland BUSINESS AND PROFESSIONAL WOMEN 3/2010 Hinta 3 syyskokous tampereella... s.4 suomen LiikE- ja VirkANAistEN Liitto - FiNLANDs YrkEskViNNors FÖrBuND ry Sisältö 3... Pääkirjoitus 4... Tervetuloa

Lisätiedot