OTIS. OPTIMA-hissikori. Laadukas ja edullinen. Optima

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "OTIS. OPTIMA-hissikori. Laadukas ja edullinen. Optima"

Transkriptio

1 OTIS OPTIMA-hissikori. Laadukas ja edullinen. Optima

2 OPTIMA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTOT PALVELUTALOT JULKISET RAKENNUKSET

3 KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA henkilöä 14 OPTIMA -hissikorit vastaavat markkinoiden vaatimuksiin monikäyttöisyydellään. OPTIMA-hissikoreja on kolme erilaista ja sisustusmateriaalejakin on 14 erilaista. Optima LAATUHISSI KUSTANNUSTEHOKKAASTI. OPTIMA-kori on täydellinen osoitus siitä, että eleganssi toteutuu yksinkertaisella muotoilulla kunhan inspiroiva idea on mukana. OPTIMA-korissa idea on, että painikepaneeli samalla hoitaa myös korin valaistuksen. Paneelin pehmeän hajavalon lisäksi siinä on kaksisuuntainen puheyhteys asiakaspalveluun. Painiketaulun muotoilu on erittäin tärkeää. Kaarevien painikkeiden ansiosta painiketaulu on yksinkertainen ja tyylikäs. Ruostumattomasta teräksestä olevien painikkeiden taustalevy antaa painiketaululle viimeistellyn silauksen samalla kun se lisää hissin turvallisuutta ja käytettävyyttä. Itse painiketaulut antavat korin sisustukselle hienostuneen sävyn. Kolme erilaista korimallia ovat tyylikkään näköisiä ja helppoja pitää puhtaana. Nimenomaan esteettisyyden ja käytännöllisyyden yhteensovittaminen on OPTIMA-hissikorissa ominaista. Kori on kustannuksiltaan edullinen, mutta täyttää odotukset. MUOVIPINNOITETTU LAMINAATTI RUOSTUMATON TERÄS

4 6 PINTAKUVIOITUA SEINÄPANEELIA Kestävät ja sisustavat seinäpaneelit ovat kevyesti kuvioituja muovipinnoitettuja teräslevyjä. Käytännölliset pinnat ja pastellisävyt tekevät hissikoriin valoisan tunnelman. Tilan tuntu saadaan aikaan valkoisella kattopaneelilla (kaarevalla tai tasaisella) ja samaa tilavaikutelmaa antaa valkoinen muovipinnoitettu painiketaulu. Vaihtoehtoisesti painiketaulu voidaan toimittaa myös harjatusta ruostumattomasta teräksestä. Korin edustat ja ovet ovat valkoista muovipinnoitettua terästä tai harjattua ruostumatonta terästä. Lattiamateriaaliksi voidaan valita lukuisia kumimattovaihtoehtoja tai kivijäljitelmiä. SEINÄPANEELIT Muovipinnoitettu Teräksensininen Taivaansininen Hiekka Kermanvaalea Harmaa Vihreä LATTIAMATERIAALI Alla olevien mallien mukaisesti. Kumimatto A Yönsininen B Hiilenmusta C Kahvinruskea D Nystyräkumimatto, liukumaton musta E Nystyräkumimatto, liukumaton harmaa Kivijäljitelmä F Musta marmori G Harmaa marmori H Sininen kivi A B C D E F G H LATTIAPINNOITE* *KORI VOIDAAN TOIMITTAA ILMAN LATTIAPINNOITETTA TARVITTAESSA.

5 6 LAMINAATTIA SEINÄPANEELEIHIN Täyteläiset puun ja marmorin värisävyt laminaateissa viimeistelevät OPTIMA-korin sisustuksen, joka sopii niin perinteiseen kuin nykyaikaisempaankin sisustukseen. Valkoinen pintakuvioitu kaareva katto sointuu yhteen korin painiketaulun kanssa. Vaihtoehtoisesti on saatavissa harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu painiketaulu. Korin edustat ja ovet ovat valkoista muovipinnoitettua terästä tai harjattua ruostumatonta terästä. Lattiamateriaaliksi voidaan valita lukuisia kumimattovaihtoehtoja tai kivijäljitelmiä. SEINÄPANEELIT Laminaatit Jalava Kirsikka Vaahtera Valkoinen marmori Hiekkamarmori Kristallinharmaa LATTIAPINNOITE Alla vasemmalla olevien mallien mukaan. 2 RUOSTUMATONTA TERÄSPINNOITETTA Tukevarakenteiselle ruostumattomalle hissikorille on kaksi erilaista pintamateriaalivaihtoehtoa: harjattu teräs tai nahkakuvioitu teräs. Hissikorin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota kestävyyteen. Lisäksi kaikki osat on suunniteltu ja testattu kaikkein korkeimpien lujuusstandardien mukaan kestämään satunnaiset tai tahattomat vahingot. Seinäpaneeleihin sointuu myös korin painiketaulu, joka on ruostumattomasta teräksestä. Korin edustat ja ovet ovat joko harjattua tai nahkakuvioitua terästä. Lattiapinnoitteita on saatavissa useita erilaisia kumimattoja tai kivijäljitelmiä. SEINÄPANEELIT Ruostumaton teräs Harjattu Nahkakuvioitu LATTIAMATERIAALIT Viereisen sivun alareunassa olevien mallien mukaan.

6 KORIN VARUSTEET Korin varusteet korostavat korin tyylikästä sisustusta. Siksipä seinäpaneelien reunukset ovat kevyesti eloksoituja, peilikromia tai satiinikromia, samoin jalkalistat. Sama sävytyyli on tuotu käsikaiteisiin, mikä tuo vastakkaissävyt viimeisteltyyn sisustukseen. KÄSIKAITEET Käsikaiteiden värisävyt vastaavat listoituksen sävyjä. Käsikaide koostuu tangosta ja päätykappaleesta. Viimeistelysävyt on esitetty alla. Vaihtoehdot Tanko Satiinikromi Pääty Peilikromi Tanko Peilikromi Pääty Satiinikromi Tanko Harjattu teräs Pääty Peilikromi Tanko Eloksoitu alumiini Pääty Peilikromi PEILIT Kirkkaat peilit ovat turvallisuussäännösten mukaisia ja takaavat matkustajille turvallisen matkustuksen. Tyypillisimmät peilisisustukset:

7 TURVALLISEMPI OVIAUKKO OPTIMA-hissikorit ovat EN81-70 standardin mukaisia. Standardi määrittelee tavanomaisen hissin käytön sekä hissit liikuntarajoitteisten ihmisten käyttöön. KORIN MITAT Korin vähimmäismitat ovat: Tyyppi 1 (450 kg) - Kori 1000 x 1250 mm Hissiin mahtuu 1 pyörätuolin käyttäjä. Tyyppi 2 (630 kg) - Kori 1100 x 1400 mm Hissiin mahtuu 1 pyörätuolin käyttäjä sekä saattaja. Tyyppi 3 (1275 kg) - Kori 2000 x 1400 mm Hissiin mahtuu 1 pyörätuolin käyttäjä sekä useita muita matkustajia. Pyörätuolilla mahtuu kääntymään. OVIAUKON SUOJAUS Matkustajien suojaksi ja ovien väliin jäämisen estämiseksi OPTIMA-hissikoriin voidaan asentaa LAMBDA 2-valoverho. Valoverhon infrapunasäteet muodostavat näkymättömän verhon hissikorin oviaukolle. Säteet ulottuvat 25 mm:stä 1800 mm oven alareunasta ylöspäin. LISÄTURVAVARUSTEITA Peili Peili helpottaa pyörätuolin käyttäjää hänen peruuttaessaan pois hissistä. Painikkeet Punainen valokehä painikkeen ympärillä sekä äänisignaali osoittavat, että painiketta on painettu. Vihreä valokehä peruskerroksen kerrospainikkeen ympärillä on 5 mm ulkoneva. Kerrosnumerot Kerrosnumerot ovat 15 mm kohokirjoituksella sekä pistekirjoituksella. Lisävarusteena on saatavana induktiosilmukka huonokuuloisten avuksi. Korin ja aulan suuntanuolet Suuntanuolet ovat 40 mm korkeita ja säädettävä äänimerkki ilmoittaa hissin saapumisesta: yksi gongi ylöspäin mentäessä ja kaksi gongia alaspäin mentäessä. Käsikaide Käsikaiteen päät on taivutettu turvallisesti seinää kohden. Äänimerkit Äänimerkit on säädettävissä dba. Varavalot Hälytyssymbolit Hälytyssymbolit näytössä sekä äänimerkit kertovat, milloin hälytysnappia on painettu ja milloin puheyhteys on auki.

8 KORIN OHJAUSPANEELI Korin ohjauspaneeli on ainutlaatuinen, sillä se valaisee samalla korin. Kaareva paneeli ulottuu korin lattiasta kattoon ja valaisee koko tilan. Nestekidenäyttö (LCD) Nestekidenäytön merkit näkyvät kaikista suunnista ja siinä on kerrososoitin sekä suuntanuoli. Kehys on harjattua terästä. Painiketaulu Kaareva muovipinnoitettua terästä tai harjattua ruostumatonta terästä. Yhdistetty kerrososoitinja suuntanuolinäyttö Datanäyttö Suurin sallittu henkilö- tai kg-määrä sekä keltaiset ja vihreät symbolit osoittavat, kun hälytysnappia on painettu ja puheyhteys on auki. Painikkeiden taustalevyt Painikkeiden ympärillä on satiinikromatut taustalevyt, jotka ulkonevat painiketaulusta 15 mm, ja taustavalaistut kerrosnumerot. Pistekirjoitus. Kerrospainikkeet Kiiltävää tai harjattua ruostumatonta terästä. Punaiset valokehät. Lisäpainikkeet Oven aukaisu ja hälytys painikkeet on sijoitettu kerrospainikkeiden alapuolelle kuten myös lisävarusteena saatavat avainkytkimet. Valaistus Painiketaulun molemmin puolin on loistevalot, joiden pehmeä hajavalo valaisee korin.

9 VARUSTEET Aulan sisustukseen sointuvat hissivarusteet on OPTIMA-korissa suunniteltu pintaasennettaviksi. Molemmat varustemallit kiiltävä ruostumaton teräs ja harjattu ruostumaton teräs ovat kestäviä ja luotettavia. Hissin suuntanuolet Harjatusta teräksestä tehdyt suuntanuolet on sijoitettu ovenpieleen. Varusteiden materiaali (paitsi suuntanuolitaulu): Harjattu ruostumaton teräs Kiiltävä ruostumaton teräs Vasemmalla Oikealla Vasemmalla Yhdistetty aulan kerros-, suuntanuoli- ja äänimerkkitaulu Laadukas korkearesoluution nestekidenäyttö (LCD). Oikealla Aulan suuntanuolitaulu Sijoitetaan oven yläpuolelle. Pitkäkestoinen LED-näyttö, jossa on punaiset suuntanuolet. Äänimerkki, erilaiset äänet ylöspäin ja alaspäin mentäessä. Vasemmalla Yhdistetty aulan kerros-, suuntanuoli- ja äänimerkkitaulu Sijoitetaan oviaukon sivulle oven yläkulmaan. Oikealla Aulan suuntanuolitaulu Pitkäkestoinen LED-näyttö, jossa on punaiset suuntanuolet. Äänimerkki, erilaiset äänet ylöspäin ja alaspäin mentäessä. Vasemmalla Aulan painiketaulu Yhdistetty hissikorin kerrosja äänimerkkitaulu. Keskellä ja oikealla Aulan painiketaulu Punainen valokehä painikkeen ympärillä. Lisävaruste Avainkytkimet ja käytöstä poisto Erityiskohteisiin.

10 Oikeus muutoksiin pidätetään. Printed in E. U (05. 05) BTH

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT Optima OPTIMA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTOT PALVELUTALOT JULKISET RAKENNUKSET KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA 3 4-26 henkilöä 14 Nykyaikaisten hissien tulee olla monikäyttöisiä ja ener

Lisätiedot

OTIS. Selecta. SELECTA. Oikean ratkaisun tekemiseen tarvitaan eniten vaihtoehtoja.

OTIS. Selecta. SELECTA. Oikean ratkaisun tekemiseen tarvitaan eniten vaihtoehtoja. OTIS Selecta SELECTA. Oikean ratkaisun tekemiseen tarvitaan eniten vaihtoehtoja. SELECTA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTORAKENNUKSET HOTELLIT JULKISET RAKENNUKSET KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA

Lisätiedot

ASUINRAKENNUKSET TOIMISTORAKENNUKSET HOTELLIT JULKISET RAKENNUKSET

ASUINRAKENNUKSET TOIMISTORAKENNUKSET HOTELLIT JULKISET RAKENNUKSET Selecta SELECTA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTORAKENNUKSET HOTELLIT JULKISET RAKENNUKSET KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA 5 4-26 henkilöä 19 Oikean ratkaisun tekemiseen tar vitaan monia vaihtoehtoja.

Lisätiedot

OTIS. Lumina. LUMINA-KORI. Suunniteltu täyttämään korkeimmatkin sisustusvaatimukset ja ylittämään ne.

OTIS. Lumina. LUMINA-KORI. Suunniteltu täyttämään korkeimmatkin sisustusvaatimukset ja ylittämään ne. OTIS Lumina LUMINA-KORI. Suunniteltu täyttämään korkeimmatkin sisustusvaatimukset ja ylittämään ne. LUMINA KORKEALUOKKAISET ASUINRAKENNUKSET ARVOKKAAT TOIMISTORAKENNUKSET LUKSUSHOTELLIT KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ

Lisätiedot

LUMINA KORKEALUOKKAISET ASUINRAKENNUKSET ARVOKKAAT LUKSUSHOTELLIT

LUMINA KORKEALUOKKAISET ASUINRAKENNUKSET ARVOKKAAT LUKSUSHOTELLIT Lumina LUMINA KORKEALUOKKAISET ASUINRAKENNUKSET ARVOKKAAT TOIMISTORAKENNUKSET LUKSUSHOTELLIT KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA 4 4-26 henkilöä 18 LUMINA - hissikorin monikäyttöisyys ja

Lisätiedot

GeN2 TM PERINTEINEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ PERINTEISET TERÄSKÖYDET ❺ REGEN VF-MOOTTORIKÄYTTÖ TASON KOJEKAAPPI ❶ TAIPUISAT URETAANIPINNOITETUT TERÄSHIHNAT

GeN2 TM PERINTEINEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ PERINTEISET TERÄSKÖYDET ❺ REGEN VF-MOOTTORIKÄYTTÖ TASON KOJEKAAPPI ❶ TAIPUISAT URETAANIPINNOITETUT TERÄSHIHNAT Flex GeN2 TM Flex ❺ ❷ ❸ PERINTEINEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ PERINTEISET TERÄSKÖYDET ❼ ❶ ❹ ❺ REGEN VF-MOOTTORIKÄYTTÖ PERINTEINEN TERÄSKÖYSIEN TARKASTUS ❶ TAIPUISAT URETAANIPINNOITETUT TERÄSHIHNAT ❻ TASON KOJEKAAPPI

Lisätiedot

KONE Mix & Match Komponentit

KONE Mix & Match Komponentit KONE MONOSPACE KONE Mix & Match Komponentit Mahdollisuutesi ovat lähes rajattomat Mikäli et löydä sopivaa KONE C-sarjan sisustuskokonaisuutta, voit yhdistellä KONE Mix & Match valikoimasta haluamasi näköisen

Lisätiedot

KONE MAXISPACE UUSI HISSI VANHAN TILALLE. Suunnitteluopas

KONE MAXISPACE UUSI HISSI VANHAN TILALLE. Suunnitteluopas KONE MAXISPACE UUSI HISSI VANHAN TILALLE Suunnitteluopas Sisustusvaihtoehdot Seinät Alumiinikerroslevy Ruostumaton teräs Norsunluu (AL1) Alumiini (AL2) Harjattu (AL3) Harjattu (F) Ruutukuvio (K) Palttinakuvio

Lisätiedot

LUOTETTAVA hissi asuintaloihin. KONE MonoSpace 300

LUOTETTAVA hissi asuintaloihin. KONE MonoSpace 300 LUOTETTAVA hissi asuintaloihin KONE MonoSpace 300 Luotettava hissiratkaisu asuintaloihin KONE MonoSpace 300 on kustannustehokas hissiratkaisu, joka on suunniteltu erityisesti mataliin asuintaloihin. Kestävät

Lisätiedot

SUPERDOMUS. Hissiratkaisu hissittömään taloon

SUPERDOMUS. Hissiratkaisu hissittömään taloon SUPERDOMUS Hissiratkaisu hissittömään taloon SUPERDOMUS Hissiratkaisu hissittömään taloon HYDRAULIHISSI KUILUKUOPPA VAIN 200mm KONEIKKO JA OHJAUSYKSIKKÖ KONEIKKOKAAPISSA VAKIOVARUSTEET Korin seinät: muovipinnoite

Lisätiedot

OTIS HISSIEN MODERNISOINTI- REFERENSSEJÄ

OTIS HISSIEN MODERNISOINTI- REFERENSSEJÄ OTIS HISSIEN MODERNISOINTI- REFERENSSEJÄ Miksi kannattaa valita OTIS modernisoinnin toteuttajaksi? OTIS osaa hissit. Olemme tehneet hissejä jo vuodesta 1853 saakka ja olemme alan suurin hissiosaaja. Hissin

Lisätiedot

Tiitus SIRIO HYDRAULINEN KEVYTHISSI PIENKERROSTALOIHIN JA OMAKOTITALOIHIN

Tiitus SIRIO HYDRAULINEN KEVYTHISSI PIENKERROSTALOIHIN JA OMAKOTITALOIHIN Tiitus SIRIO HYDRAUINEN KEVYTHISSI IENKERROSTAOIHIN JA OMAKOTITAOIHIN Seniorihissit.fi Tiitus SIRIO, sivu 2/8 Hydraulinen Tiitus Sirio -kevythissi Hydraulinen Tiitus Sirio -kevythissi itsekantavalla teräsrunkoisella

Lisätiedot

KONEEN TASONOVIRATKAISUT. KONE AMD-ovet

KONEEN TASONOVIRATKAISUT. KONE AMD-ovet KONEEN TASONOVIRATKAISUT KONE AMD-ovet KONEen tasonoviratkaisut Ovien moitteeton toiminta on tärkeää jokaiselle hissinkäyttäjälle. Matkustajan on päästävä turvallisesti, helposti ja vaivattomasti kutsu-

Lisätiedot

KONE Mix & Match Komponentit

KONE Mix & Match Komponentit KONE MONOSPACE SPECIAL JA KONE MINISPACE KONE Mix & Match Komponentit Mahdollisuutesi ovat lähes rajattomat Mikäli et löydä sopivaa KONE C-sarjan sisustuskokonaisuutta, voit yhdistellä KONE Mix & Match

Lisätiedot

KONE MaxiSpace RS hissittömiin asuinkerrostaloihin. Suunnitteluopas

KONE MaxiSpace RS hissittömiin asuinkerrostaloihin. Suunnitteluopas KONE MaxiSpace RS hissittömiin asuinkerrostaloihin Suunnitteluopas Sisustusvaihtoehdot Seinät Muovipinnoitettu teräs Ruostumaton teräs Puulaminaatti Hopeanharmaa (R1) Teräksenharmaa (R2) Samppanjankeltainen

Lisätiedot

RT X66-36780 RT/KH 691.1-36780. Gen2 TM -HISSIJÄRJESTELMÄ Otis Oy

RT X66-36780 RT/KH 691.1-36780. Gen2 TM -HISSIJÄRJESTELMÄ Otis Oy esäkuu 2004 oimassa heinäkuuhun 2007 1 (6) hissit henkilöhissit F81 RT X66-36780 RT/H 691.1-36780 Gen2 TM -HIIJÄRJETELMÄ TM Gen2 on uuden sukupolven hissijärjestelmä, joka on ympäristöystävällinen, säästää

Lisätiedot

GeN2 TM PERINTEINEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ PERINTEISET TERÄSKÖYDET VF-MOOTTORIKÄYTTÖ TASON KOJEKAAPPI ❶ TAIPUISAT URETAANIPINNOITETUT TERÄSHIHNAT

GeN2 TM PERINTEINEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ PERINTEISET TERÄSKÖYDET VF-MOOTTORIKÄYTTÖ TASON KOJEKAAPPI ❶ TAIPUISAT URETAANIPINNOITETUT TERÄSHIHNAT Comfort GeN2 TM Comfort ❷ PERINTEINEN OHJAUSJÄRJESTELMÄ PERINTEISET TERÄSKÖYDET ❼ ❹ ❸ ❹ REGEN VF-MOOTTORIKÄYTTÖ TASON KOJEKAAPPI ❶ TAIPUISAT URETAANIPINNOITETUT TERÄSHIHNAT ❶ ❺ PERINTEINEN TERÄSKÖYSIEN

Lisätiedot

LUOTETTAVA HISSI ASUINTALOIHIN

LUOTETTAVA HISSI ASUINTALOIHIN LUOTETTAVA HISSI ASUINTALOIHIN KONE MonoSpace 300 LUOTETTAVA JA KUSTANNUS- TEHOKAS HISSIRATKAISU KUSTANNUSTEHOKAS JA LUOTETTAVA HISSI ASUINTALOOSI KONE MonoSpace 300 on kustannustehokas hissiratkaisu,

Lisätiedot

KONE TRAVELMASTER 110. Materiaalit ja lisävarusteet

KONE TRAVELMASTER 110. Materiaalit ja lisävarusteet KONE TRAVELMASTER 110 Materiaalit ja lisävarusteet Liukuporras, joka tarjoaa rakennuksellesi viimeistellyn ilmeen Liukuportaat ovat tärkeä osa rakennuksen kokonaisilmettä. Yhdistelemällä materiaaleja ja

Lisätiedot

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia.

AGILE ja. Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. AGILE ja CS 80 Magneo Liukuovia sisäkäyttöön. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia. Agile ja CS 80 Magneo AGILE ja CS 80 Magneo. Käsikäyttöisiä ja automaattisesti toimivia liukuovia Mukavia ja tilaa

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon CASA Liesikuvut Keittiön kärynpoiston uudet rytmit Uuden Swegon Casa -liesikupumalliston ansiosta kaikki sujuu keittiön raikkaassa ilmapiirissä kuin tanssi. Moderni Blues, sutjakka Salsa, tehokas

Lisätiedot

HISSI HISSITTÖMIIN TALOIHIN. KONE ProSpace

HISSI HISSITTÖMIIN TALOIHIN. KONE ProSpace HISSI HISSITTÖMIIN TLOIHIN KONE ProSpace Tilatehokas hissiratkaisu jokaiseen porraskäytävään Hissi on tärkeä asumismukavuutta lisäävä tekijä kaikille kerrostaloissa asuville ja siellä liikkuville. Liikuntarajoitteisille

Lisätiedot

Swegon CASA Liesikuvut

Swegon CASA Liesikuvut Swegon Home Solutions Swegon CASA Liesikuvut HOME VENTILATION Swegon CASA Liesikuvut KEITTIÖN KÄRYNPOISTON UUDET RYTMIT Swegon CASA liesikuvut ovat keskeinen osa asunnon toimivaa ilmanvaihtoa. Tehokkaan

Lisätiedot

KONEen ratkaisut arvokiinteistöihin

KONEen ratkaisut arvokiinteistöihin HISSI HISSITTÖMÄÄN TALOON KONEen ratkaisut arvokiinteistöihin KONE huomioi suunnittelussa jokaisen kiinteistön yksilölliset tarpeet. Laaja valikoima kuilu- ja sisustusratkaisuja varmistaa jokaiseen rappukäytävään

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 www.gaalakeittiot.fi Kaikkialle kotiin Eteiseen Eteinen on kotisi käyntikortti. Hyvin suunnitellussa eteiskalustuksessa löytyy luontevasti paikka kengille,

Lisätiedot

Schindler 5500 Suunnittele mallit, värit ja materiaalit. Aistejasi puhuttelevaa muotoilua.

Schindler 5500 Suunnittele mallit, värit ja materiaalit. Aistejasi puhuttelevaa muotoilua. Schindler 5500 Suunnittele mallit, värit ja materiaalit. Aistejasi puhuttelevaa muotoilua. Schindler-liiketalohissi 2 Luo tyyli ja ilme, josta pidät. Yhdistele väreja, materiaaleja, valaistusta, peilejä,

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Under construction KSS D20 JA KSS D40. KONE Design -merkinantolaitteet

Under construction KSS D20 JA KSS D40. KONE Design -merkinantolaitteet Under construction KSS D20 JA KSS D40 KONE Design -merkinantolaitteet KONE Design -merkinantolaitteet henkilöhisseihin KONE Design -merkinantolaitteet viimeistelevät hissin ulkonäön ja tekevät tyylikkäästä

Lisätiedot

KORIN SISUSTUSTEEMAT. KONE Design Collection

KORIN SISUSTUSTEEMAT. KONE Design Collection KORIN SISUSTUSTEEMAT KONE Design Collection 2 3 4 Suunniteltu erottumaan Katseen vangitsevaa muotoilua. Kiinteistön ilmettä ehostavia huoliteltuja pintoja. Tunnelmaa ja ilmapiiriä kohentava valaistus.

Lisätiedot

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN

OIKEA LÄMPÖ OIKEAAN PAIKKAAN PURMO Rettig Lämpö Oy PL 16, Tupakankatu 68601 Pietarsaari, Suomi info@purmo.fi, www.purmo.fi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n

Lisätiedot

Schindler 3300 Hyvin tilava. Upean näköinen. Henkilöhissillämme tulet menestymään asuintalomarkkinoilla.

Schindler 3300 Hyvin tilava. Upean näköinen. Henkilöhissillämme tulet menestymään asuintalomarkkinoilla. Hyvin tilava. Upean näköinen. Henkilöhissillämme tulet menestymään asuintalomarkkinoilla. Schindler-henkilöhissit Tilavuutta on tilava. Olemme tarkoituksella suurentaneet koria tarjotaksemme enemmän liikkumavapautta.

Lisätiedot

HISSI HISSITTÖMIIN TALOIHIN. KONE ProSpace

HISSI HISSITTÖMIIN TALOIHIN. KONE ProSpace HISSI HISSITTÖMIIN TALOIHIN KONE ProSpace Tilatehokas hissiratkaisu jokaiseen porraskäytävään Hissi on tärkeä asumismukavuutta lisäävä tekijä kaikille kerrostaloissa asuville ja siellä liikkuville. Liikuntarajoitteisille

Lisätiedot

MYYNTI myynti@hk-helat.fi 040-5882874 (Myynti) 040-8362502 (Hanna)

MYYNTI myynti@hk-helat.fi 040-5882874 (Myynti) 040-8362502 (Hanna) PAINIKE 04 8912 CR 8913 HCR Mallisuojattu (rek.nro 25347). Ovenpainike sisä- ja ulkokäyttöön. Valmistettu messingistä. Pintakäsittelyt: CR ja HCR. Soveltuu 40-80mm ovivahvuuksille vakiona. Kilven halkaisija

Lisätiedot

LUOTETTAVA HISSI ASUINTALOIHIN

LUOTETTAVA HISSI ASUINTALOIHIN LUOTETTAVA HISSI ASUINTALOIHIN KONE MonoSpace 300 LUOTETTAVA JA KUSTANNUS- TEHOKAS HISSIRATKAISU KUSTANNUSTEHOKAS JA LUOTETTAVA HISSI ASUINTALOOSI KONE MonoSpace 300 on kustannustehokas hissiratkaisu,

Lisätiedot

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi

AUTOTALLIOVI. www.tiivi.fi www.tiivi.fi. www.tiivi.fi AUTOTALLIOVI 2 Sinulle mitoitettu Jokainen talo on erilainen ja vaatii yksilöllistä kohtelua. Tiivin autotalliovet ovat helposti sovitettavissa rakennuksen viimeistely- ja julkisivutyyliin. Hankkimalla

Lisätiedot

LUOTETTAVA JA TURVALLINEN KEVYTHISSI

LUOTETTAVA JA TURVALLINEN KEVYTHISSI LUOTETTAVA JA TURVALLINEN KEVYTHISSI KONE Motala 2000 KONE Motala 2000 Luotettava ja turvallinen kevythissi liikuntarajoitteisille Itsekantava rakenne, perinteistä hissikuilua ei tarvita Konehuoneeton

Lisätiedot

customized Perfection HighLine

customized Perfection HighLine customized Perfection HighLine Custom Custom kehyksellä. HighLine UNIDRAIN Unidrain merkitsee joustavaa uudisajattelua ja tyylikästä muotoilua. Unidrain siirsi ensimmäisenä lattiakaivon aivan seinän viereen

Lisätiedot

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi

TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi esite tinos paros TINOS PAROS Designradiaattorien uusi standardi Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa.

Lisätiedot

K Y L P Y H U O N E E T

K Y L P Y H U O N E E T K Y L P Y H U O N E E T Ovimallit Duetto Fasetti Figure Harmony Krista uritettu Lido Prelude Ruutu Scala Simple Stara Vertica Yhdessä Lumme Kalla Perussävyt Puhdas valkoinen 201 Perusvalkoinen NCS 502

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

3. SAUNANOVET. 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy. 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET

3. SAUNANOVET. 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy. 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET 2 3 SISÄLLYSLUETTELO SAUNANOVET 3. SAUNANOVET 4. Economy 5. De Luxe 6. Cozy 7. ALUMIINIKARMISET OVET 8. Economy 9. De Luxe 10. Cozy 11. SISÄOVET 12. Economy 13. De Luxe 14. LIUKUOVET 15. SUIHKUSEINÄT JA

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 10.9.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

YMPÄRISTÖTUKKU. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa.

YMPÄRISTÖTUKKU. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa. SECURA PALOTURVA MYYMÄLÄKAAPIT. Valmistusta jo 60 vuoden kokemuksella. Turvallisuutta ja näyttävyyttä, kemikaalien

Lisätiedot

DESIGN CATALOGUE. KONE C-sarja

DESIGN CATALOGUE. KONE C-sarja DESIGN CATALOGUE KONE C-sarja C5 Muoti noudattaa vuodenajan kulkua: keväällä on hempeitä värejä, kesällä kirkkaita ja syksyn tullen saapuvat tummat värit talveksi. Harmaa ja musta ovat kestosuosikkeja,

Lisätiedot

Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä

Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä Comea on kotimainen, laadukas kolmeen mallistoon: Basic, Original ja Premium jakautuva mittatilauksena valmistettava säilytysjärjestelmä kotiovelle toimitettuna.

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä!

Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! Markkinoiden monipuolisin liukuovijärjestelmä - mittatilaustyönä! www.softroll.fi Mallisto MALLI 1 MALLI 2 MALLI 3 MALLI 5 kirsikkakehys tapetoitu levy punainen kehys kirkas peili alumiinin värinen kehys

Lisätiedot

KORIN SISUSTUSTEEMAT KONE DESIGN COLLECTION

KORIN SISUSTUSTEEMAT KONE DESIGN COLLECTION KORIN SISUSTUSTEEMAT KONE DESIGN COLLECTION 2 3 4 Suunniteltu erottumaan Katseen vangitsevaa muotoilua. Kiinteistön ilmettä ehostavia huoliteltuja pintoja. Tunnelmaa ja ilmapiiriä kohentava valaistus.

Lisätiedot

ACO Nordic. Tee tyylikäs kylpyhuone ACO Suihkukoururatkaisuilla. ACO Suihkukourut. ACO Showerdrain F -suihkukourut

ACO Nordic. Tee tyylikäs kylpyhuone ACO Suihkukoururatkaisuilla. ACO Suihkukourut. ACO Showerdrain F -suihkukourut ACO Nordic ACO Suihkukourut 1 ACO Showerdrain F -suihkukourut Tee tyylikäs kylpyhuone ACO Suihkukoururatkaisuilla ACO Suihkukourujen tuotevalikoima tarjoaa rakentajille ja suunnittelijoille tasokkaan ja

Lisätiedot

Myytävänä olevat tölkinvedin kukkarot

Myytävänä olevat tölkinvedin kukkarot 1 MUSTA/HOPEA ISO YMPYRÄ KUKKARO Koko 13 x 13 cm, pronssinvärinen kehys, pronssinvärinen nappi Hinta euroa 30 euroa+ postikulut 3 euroa MUSTA/KULTA ISO YMPYRÄ KUKKARO Koko 13 x 13 cm, pronssinvärinen kehys,

Lisätiedot

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen

Minimalistinen, helppohoitoinen muotoilu Yhteensopiva Triomontasennustelineen NYHET! Hygienic Flush gör det barnsligt enkelt att hålla rent. Hygienic Flush TEKEE PUHTAANAPIDOSTA HELPPOA UUTUUS! hygienic flush YKSINKERTAISEMMIN PUHDASTA FIKSUMMAN HUUHTELUN ANSIOSTA Hygienic Flush

Lisätiedot

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1

Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 1 Materiaalikansio Hio-Mex 15.6.2012 2 Sisältö 1. HIO-MEX... 3 1.1 Yritys... 3 1.2 Yhteystiedot... 3 1.2.1 Tilaukset... 3 1.2.2 Markkinointi ja jälkimarkkinointi... 3

Lisätiedot

SQUARE MIKROPRISMA/OPAL

SQUARE MIKROPRISMA/OPAL SQUARE led paneelivalaisin tarjoaa erinomaisen energiatehokkuuden, viimeistellyn ulkonäön ja matalan häikäisyn. Tyylikäs saumaton kehys valkoisena tai alumiinin värisenä. Valaisin joko matala pintaluminanssisena

Lisätiedot

OptiFlood kompakti ja tehokas

OptiFlood kompakti ja tehokas Lighting OptiFlood kompakti ja kas OptiFlood Mini MVP504 OptiFloodin erittäin kas, luokkansa paras optiikka luo tarkkaan hallitun valonjaon: täydellinen valonrajaus vaakatason yläpuolelta ja valokeilan

Lisätiedot

Novenco-ilmastointijärjestelmä kotitalouksille Uuden vuosituhannen ratkaisut

Novenco-ilmastointijärjestelmä kotitalouksille Uuden vuosituhannen ratkaisut Novenco-ilmastointijärjestelmä kotitalouksille Uuden vuosituhannen ratkaisut Kerrostaloasuntojen ilmastointi on nyt ratkaistu Novenco on yksi maailman suurimmista yleis- ja teollisuusilmastointijärjestelmien

Lisätiedot

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN

TYYLIKÄS RATKAISU KYLPYHUONEESEEN unidrain GlassLine unidrain GlassLine sisältää lasisia suihkualtaita ja suihkuseiniä, jotka alkuperäiseen unidrain lattiakaivoon yhdistettynä muodostavat yksittäisistä osista upean, märkätilavarman ja

Lisätiedot

TUOTEKUVASTO HOIVA-ALAN KYLPYHUONEVARUSTEET. www.gero.fi

TUOTEKUVASTO HOIVA-ALAN KYLPYHUONEVARUSTEET. www.gero.fi TUOTEKUVASTO HOIVA-ALAN KYLPYHUONEVARUSTEET www.gero.fi TUKIKAHVAN RUNKOVAIHTOEHDOT LISÄTARVIKKEET -tukikahva RAL 9010 RAL 9007 FB-ACC-1 WC-paperin pidike FB-ACC-2 Bidee pidike ELASTOMEERIPINNOITTEEN VÄRIVAIHTOEHDOT

Lisätiedot

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat

DELTA. Kytkimet ja pistorasiat Kytkimet ja pistorasiat DELTA DELTA isystem Rungot Kerma Toiminto Kerma 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 1 KYTKIN 6 KYTKIN 7 KYTKIN 1 PAINIKE 5 KYTKIN 6 + 6 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE 5 KYTKIN 5 + 5 PAINIKE

Lisätiedot

VINTTURIT JA TARVIKKEET

VINTTURIT JA TARVIKKEET 50.3.10 Pienet ja kevyet alumiinivintturit WA 50 ja WA 100 Kompakti ja kevyt Suljettu rakenne Hiljainen käytössä Ιtselukkiutuva Kevyt kampivoima Irrotettava kampi Seinäkiinnitys Pintakäsittely: pulverimaalaus

Lisätiedot

LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT. 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI

LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT. 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI Yleisiä ohjeita kiukaan valintaan Sauna on suomalaisille paikka, jossa rentoudutaan ja nautitaan. Nautinnon takaamiseksi tulee kiukaan valinnassa

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

hissi hissittömiin taloihin KONE ProSpace

hissi hissittömiin taloihin KONE ProSpace hissi hissittömiin taloihin KONE ProSpace tilatehokas hissiratkaisu jokaiseen POrraSKÄytÄVÄÄN hissi on tärkeä asumismukavuutta lisäävä tekijä kaikille kerrostaloissa asuville ja siellä liikkuville. Liikuntarajoitteisille

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

TINO. Elegantin TINO-sarjan tuotteet sopivat monipuolisten asennus mahdollisuuksiensa johdosta monenlaisiin ilmanvaihtoratkaisuihin. www.climecon.

TINO. Elegantin TINO-sarjan tuotteet sopivat monipuolisten asennus mahdollisuuksiensa johdosta monenlaisiin ilmanvaihtoratkaisuihin. www.climecon. Elegantin -sarjan tuotteet sopivat monipuolisten asennus mahdollisuuksiensa johdosta monenlaisiin ilmanvaihtoratkaisuihin. www.climecon.fi Lämmittäjänkatu 4 A, 00880 HELSINKI Puhelin 0 198 6600, Fax 0

Lisätiedot

Sisustusesite AS OY RIISTATIE 12-14

Sisustusesite AS OY RIISTATIE 12-14 Sisustusesite AS OY RIISTATIE 12-14 HUONETILOJEN VARUSTEET YLEISET TILAT 1 SISÄOVET JEasy 201 umpi KOSTEAN TILAN OVET LIUKUOVET steady 411 JBath kosteantilan ovi SAUNAN OVET, kokolasiovi sisäkattoon asti.

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

DIR. VARIZON Piennopeuslaite säädettävällä hajotuskuviolla LYHYESTI

DIR. VARIZON Piennopeuslaite säädettävällä hajotuskuviolla LYHYESTI VARIZON Piennopeuslaite säädettävällä hajotuskuviolla LYHYESTI Säädettävä hajotuskuvio ja lähivyöhyke Sopii kaikentyyppisiin tiloihin Yksinkertainen asennus Helposti puhdistettava Peitetyt ruuviliitännät

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot

AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T. AKUKOTI. Kaikki oikeudet pidätetään.

AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T. AKUKOTI. Kaikki oikeudet pidätetään. AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T Tähän esitteeseen AKUKOTI on laatinut teille sisustussuunnittelijan avustuksella kolme sisustusvaihtoehtoa: Cosy, City ja Classic. Näiden tavoitteena on luoda

Lisätiedot

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea

ARKKI. Sävyt. beige. Kokoa Arkki -sisustusvanereja. kirkas lakka. ruskea ARKKI Arkki on asennusvalmis sisustusvaneri, jolla toteutat vaativatkin ideasi. Vanereista on helppo rakentaa suuria pintoja peittäviä kokonaisuuksia tai taulumaisia sisustuselementtejä. Tyyliltään Arkki

Lisätiedot

SÄHKÖKIUKAAT WWW.NARVI.FI

SÄHKÖKIUKAAT WWW.NARVI.FI SÄHKÖKIUKAAT WWW.NARVI.FI Yleisiä ohjeita kiukaan valintaan Sauna on suomalaisille paikka, jossa rentoudutaan ja nautitaan. Nautinnon takaamiseksi tulee kiukaan valinnassa ottaa huomioon yleisiä rakenteellisia

Lisätiedot

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea Padat ja kattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat 831 007 832 004 830 000 ruostumaton teräs 304 alumiini 5 ruostumaton teräs 430, min. 0,5 Profi Line - korkea

Lisätiedot

Astu nykyaikaiseen keittiöön, jossa valaistus on toteutettu LEDvalaistusta. LED-valonauhojen värit Viileän valkoinen Lämmin valkoinen

Astu nykyaikaiseen keittiöön, jossa valaistus on toteutettu LEDvalaistusta. LED-valonauhojen värit Viileän valkoinen Lämmin valkoinen Sisätilat 5 Astu nykyaikaiseen keittiöön, jossa valaistus on toteutettu LEDvalaistusta käyttämällä. LED-valonauhojen värit Viileän valkoinen Lämmin valkoinen Saatavana juuri sinun keittiöösi sopivilla

Lisätiedot

mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia

mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia Ajattele pystysuuntaisesti ja hämmästy mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia Tämä puoli YLÖS Testaa Vertical tyyliä Tyylikäs, persoonallinen ja ainutlaatuinen 2 Testaa Vertical tyyliä Valitsitpa täysin

Lisätiedot

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h

Astianpesu Tunneliastianpesukone WTCS90-90 k/h KAPPALE # MALLI # NIMI # SIS # AIA # 534300 (WTCS90ERB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys O>V 534301 (WTCS90ELB) Tunneliastianpesukone, 1 nopeus, 90 koria tunnissa, kätisyys

Lisätiedot

RT 38529. Jäte- ja kiinteistönhuoltotuotteet Flaaming Oy

RT 38529. Jäte- ja kiinteistönhuoltotuotteet Flaaming Oy Tuotetieto kesäkuu 2014 voimassa 31.7.2016 asti 1 (6) RT 38529 176.16 Talo 2000 275.16 Talo 90 X51 SfB D85 Hoito- ja huoltokoodi Jäte- ja kiinteistönhuoltotuotteet Flaaming Oy Flaaming Oy on Suomen johtavia

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET

PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET HINNASTO 1.10.2013 PEILIT, PEILIKAAPIT JA VALAISIMET Myyntihinta/kpl Alv 0% Alv 24% Korpinen - peilikaapit Peilikaapin saa joko suoralla tai kallistetulla lukollisella peiliovella, joka on tukevasti saranoitu

Lisätiedot

Schindler 3300 Ainutlaatuinen rakennukseen sopiva tyyli. Muodon ja toiminnan yhdistävä henkilöhissimme.

Schindler 3300 Ainutlaatuinen rakennukseen sopiva tyyli. Muodon ja toiminnan yhdistävä henkilöhissimme. Ainutlaatuinen rakennukseen sopiva tyyli. Muodon ja toiminnan yhdistävä henkilöhissimme. Schindler-henkilöhissit Perustiedot Kuormitus Nostokorkeus Yksisivuinen sisäänkäynti* Kaksisivuinen sisäänkäynti*

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

SUOMI VIKA TURVALLISUUS

SUOMI VIKA TURVALLISUUS SUOMI TURVALLISUUS Kaikki pöytälevyt, pukkijalat ja jalusta on testattu ja hyväksytty enintään 50 kg:n kuormitukselle. Käsittele karkaistua lasia varovasti! Vaurioitunut reuna tai naarmuuntunut pinta voi

Lisätiedot

T E E T S U L A K S U N N E S A

T E E T S U L A K S U N N E S A ASENNUSKALUSTEET OLE YKSILÖLLINEN ME KAIKKI OLEMME YKSILÖLLISIÄ. ELÄMÄNTAPAMME, MAKUMME JA MIELTYMYKSEMME OVAT YKSILÖLLISIÄ. KODISSAMME YKSILÖLLISYYTEMME NÄKYY PARHAITEN. JOKAINEN BERKER KALUSTEPERHE

Lisätiedot

YH Kodit Kaarinan Kreivi

YH Kodit Kaarinan Kreivi YH Kodit Kaarinan Kreivi KIINTOKALUSTEET / KEITTIÖ Kalusteovi valkoinen, suorareunainen, maalattu mdf-ovi Kalusterungot, ylä- ja alasokkelit sekä mahdolliset sivutäytteet ovat valkoista melamiinia. Kalustevedin

Lisätiedot

Pikarullaovi Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems

Pikarullaovi Albany RR200. ASSA ABLOY Entrance Systems Pikarullaovi Albany RR200 ASSA ABLOY Entrance Systems Pikarullaovi Albany RR200 Albany RR200 -pikarullaovi on kekseliäillä sivujohteilla varustettu ovi yleiskäyttöön sisätiloissa. PVC-kangas vetoketjujärjestelmällä

Lisätiedot

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,-

1.329,- 1.084,- 1.035,- 1.282,- WEGA 1/2006 Toimitukseen sisältyy vakiona krominen palkki- ja nuppivedin. Wega toimivia kalusteita pieneen kylpyhuoneeseen Wega-kalustesarja tarjoaa korkealaatuista toimivaa muotoilua. Valittavana on kaksi

Lisätiedot

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Tuotekuvasto Tervetuloa tutustumaan Suomalaiseen VIHTAOvet tuoteperheeseen. VIHTAOVET- tuotteiden avulla rakennat

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

turner 800-sarja Mukava tulla kotiin www.turner.fi

turner 800-sarja Mukava tulla kotiin www.turner.fi turner 800-sarja Mukava tulla kotiin www.turner.fi Energiatehokas oviratkaisu! Turner 800-sarjan autotallin ovet on suunniteltu erityisesti pohjoisen vaativiin olosuhteisiin. Eristeenä käytetään ylivoimaista

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

Hissit. Helsinki kaikille -projekti, Vammaisten yhdyskuntasuunnittelupalvelu (VYP) ja Jyrki Heinonen

Hissit. Helsinki kaikille -projekti, Vammaisten yhdyskuntasuunnittelupalvelu (VYP) ja Jyrki Heinonen Hissit Suomen rakentamismääräyskokoelman osa F1 Tasoeroista määrätään F1:ssä mm. seuraavaa: Milloin kerroskorkeuden mittainen tai tätä suurempi tasoero järjestetään porrasyhteydellä, liikkumisesteetön

Lisätiedot

PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA. SUOMEKSI.

PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA. SUOMEKSI. 1 PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA. SUOMEKSI. PREMIUM TÄYDELLISIÄ SÄILYTYSRATKAISUJA SUOMEKSI KIRENA PREMIUM on alusta loppuun mittatilaustyönä tehty. Juuri sinun kotiasi varten. Huippulaadukkaat

Lisätiedot

Sileesuonkatu 6, Tampere

Sileesuonkatu 6, Tampere Sileesuonkatu 6, 33330 Tampere 03 777 1470 asiakaspalvelu@mustica.fi Liukuovet Tilanjako-ovet Ladonovet Kaapistot Liukuovet Käsityötä Tampereelta Liukuovemme valmistetaan käsityönä Tampereella, Mustican

Lisätiedot

KUVASTO Koko Me-Fa:n postilaatikkovalikoima osoitteessa: www.me-fa.com

KUVASTO Koko Me-Fa:n postilaatikkovalikoima osoitteessa: www.me-fa.com KUVASTO YLEISTÄ 3 SARJAPOSTILAATIKOT: 700/750 LONDON/LYON 4 710/760 BERLIN/BARCELONA 5 701/702 COPENHAGEN/CARDIFF 6 720/770 PARIS/PALERMO 7 PAKETTIPOSTILAATIKOT: 457 BEECH 8 471 ROWAN 8 485 PINE 9 495

Lisätiedot

Parhaat ideat ansaitsevat upeimmat ovenpainikkeet

Parhaat ideat ansaitsevat upeimmat ovenpainikkeet 316 Parhaat ideat ansaitsevat upeimmat ovenpainikkeet Anna yksityiskohtien täydentää kokonaisuus Habo suhtautuu intohimoisesti yksityiskohtiin. Pohjoismaiden suurimpana helatoimittajana tiedämme, että

Lisätiedot