HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/"

Transkriptio

1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus AIKA :00-20:15 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 96 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta Kokouksen työjärjestys Ilmoitusasiat Kaupunginvaltuuston kokouksen täytäntöönpano 101 Kiinteistö Oy Haapajärven Vuokratalojen yhtiökokousedustajan ohjeistaminen 102 Haapajärven Vesi Oy:n yhtiökokousedustajan ohjeistaminen 103 Haapajärven Yrityspalvelut Oy:n yhtiökokousedustajan ohjeistaminen 104 Haapajärven Lämpö Oy:n yhtiökokousedustajan ohjeistaminen 105 Mauri Tenkulan aloite kaupungin osallistumisesta liukkauden torjunnasta aiheutuviin kustannuksiin rahoittamalla kaupunkilaisten kenkiin nastoja, liukuesteitä ym. 106 Jari Nahkasen aloite hiihtoladusta, jossa voi harrastaa hiihtolajeja yhdessä koiran kanssa 107 Kaupungintalon kesäajan toiminta Laina Kortejärven Metsästysseura ry:lle Kaiken kansan Virkistysmaja -hankkeeseen 109 Sitoumuksen antaminen peruspalvelukuntayhtymä Selänteen ja Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän välisen esivuokrasopimuksen ehdoista 110 Kaupunginjohtajan ajankohtaiset asiat

2 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ OSALLISTUJAT Nimi Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Ekman Veikko Jäsen Hautakangas Risto Jäsen Myllylä Teija Puheenjohtaja Nikula Maarit I varapuheenjohtaja Niska Maritta Jäsen Paananen Teijo Jäsen Ranua Paavo II varapuheenjohtaja Savola Ulla Jäsen Kananen Unto Kv:n II varapj. Uusivirta Juha Kaupugninjohtaja Vesamäki Unto Pöytäkirjanpitäjä Ristolainen Matti Varajäsen POISSA Viitala Matti Jäsen Peltoniemi Esko Kv:n pj. Nahkanen Jari Kv:n I varapj. ALLEKIRJOITUKSET KÄSITELLYT ASIAT Teija Myllylä Maarit Nikula Unto Vesamäki Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Ulla Savola Matti Ristolainen PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ, julkaistu yleiseen tietoverkkoon kaupungin kotisivuille Raija Malviniemi, hallintosihteeri

3 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus KHALL Kuntalain 103 :n mukaan muu toimielin kuin valtuusto on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenis tä on läsnä. Kaupunginhallituksen kokouksen päätös valtaisuus edellyttää siten 5 jäsenen saapuvilla oloa. Hallintosäännön 117 :n mukaan kokouskutsun antaa pu heenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjoh taja. Kokouskutsus sa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä, mikäli mahdol lista, siinä käsiteltävät asiat (asialista). Esityslista lähetetään mah dollisuuksien mukaan kokouskutsun yhteydessä. Kokouskutsu lähetetään vähintään neljää päivää ennen ko kousta jäsenille ja muil le, joil la on läsnäolo-oikeus tai -vel vollisuus, toi mi elimen päättä mällä ta val la. Poissa olivat Matti Viitala, Esko Peltoniemi ja Jari Nahkanen. Paikalla varajäsen Matti Ristolainen. Kaupunginhallitus: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Pöytäkirjantarkastajien valinta KHALL Kuntalain 107 :n mukaan hallintosäännössä on annettava tar peel liset määräykset pöytäkirjan laatimisesta, tar kas ta mi ses ta ja tiedoksi antamisesta (KuntaL 90.1 :n 2j kohta). Myös pöytäkirjan allekirjoittamisesta määrätään hal lin to sään nös sä (KuntaL 90.1 :n 2k kohta). Kaupunginhallituksen pöytäkirjat on tarkastanut kaksi kulla kin kerralla sitä varten valittua jä sentä, jollei kaupunginhalli tus ole päättänyt pöytäkirjan tarkasta misesta muulla tavalla. Tarkastusvuorossa Veikko Ekman ja Risto Hautakangas. Pöytäkirja on valmis tarkastettavaksi keskiviikkona. Kaupunginhallitus: Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Ulla Savola ja Matti Ristolainen.

5 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Kokouksen työjärjestys KHALL Kaupunginhallitus: Kokouksen työjärjestykseksi hyväksyttiin kokouskutsun mukainen asialista.

6 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Ilmoitusasiat KHALL Ppky Selänteen johtoryhmän muistio oheis ma te ri aa lina. 2. Oikeusministeriön kirje : Vuonna 2018 mah dol li ses ti toimitettavat maakuntavaalit. Kirje oheismateriaalina. 3. Ylivieskan kaupunki / Jokilaaksojen jätelautakunnan pöy tä kir ja Raahen kaupungin kirje henkilöstömitoituksen yh teiskil pai lu tuk ses ta, sitovat kannanotot yh teis kil pai lu tuk seen osallistumisesta mennessä. Raahen kau pun gil le on ilmoitettu, että Haapajärven kaupunki ei ole mukana. 4. Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun tienpidon ja liikenteen suunnitelma oheismateriaalina. 5. Paras-lain mukainen neuvottelutilaisuus Neuvottelumuistio oheismateriaalina. Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus merkitsee ilmoitusasiat tietoonsa saate tuksi ja toteaa, etteivät ne anna aihetta enempiin toimenpi teisiin. Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin.

7 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuuston kokouksen täytäntöönpano KHALL Kuntalain 96 kuuluu seuraavasti: Jos kunnanhallitus katsoo, että valtuuston päätös on tehty vir heel lises sä järjestyksessä taikka että valtuusto on ylittänyt toi mi val tan sa tai että päätös on muuten lainvastainen, kun nan hallituksen on jätettävä päätös täytäntöön panematta. Asia on viipymättä saatettava val tuuston uudelleen käsitel täväksi. Kaupunginvaltuuston päätöksistä ei ole otettu ot tei ta valitusta varten, eikä määräajassa ole valituksia jätetty Poh jois-suomen hallinto- oi keudellekaan, joten nämä pää tök set ovat saavuttaneet lainvoiman. Kaupunginjohtaja: Kaupunginvaltuuston päätökset ovat syntyneet laillisessa järjes tyksessä ja val tuus ton toimivaltaan kuuluvina sekä muutoin kin lain mu kai ses ti, kaupunginhallitus päättää panna täytäntöön pidetyn kaupunginvaltuuston kokouksen päätökset. Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin.

8 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Kiinteistö Oy Haapajärven Vuokratalojen yhtiökokousedustajan ohjeistaminen 44/ /2018 KHALL Kiinteistö Oy Haapajärven Vuokratalojen yhtiökokous on il moi tet tu pidettäväksi perjantaina Yh tiö ko kouk sen esi tys lis tal la on mm. tilinpäätöksen käsittely, vas tuu va pau den myöntäminen, hallituksen jäsenten ja varajäsenten va lin ta sekä tilintarkastajien valinta ja talousarvio vuodelle Kuntalain 47 :n mukaan kunnan tytäryhteisön hallituksen ko koonpa nos sa on otettava huomioon yhteisön toimialan edel lyt tä mä riittävä talouden ja liiketoiminnan asian tun te mus. Hallituksen jäsenten nimeämisessä on huomioitava myös tasa-arvolain 4a :n määräys, että sekä naisia että mie hiä on oltava vähintään 40 prosenttia toimielimen edus ta jis ta. Kaupunginhallituksen nimeämä yhtiökokousedustaja on kau pun ginjoh ta ja. Oheismateriaalina yhtiökokouskutsu sekä tilinpäätös ja ti lin tar kastus ker to mus (Valmistelija: Unto Vesamäki p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus ohjeistaa yh tiö ko kous edus tajaa seuraavasti: 1) Kaupunginhallitus nimeää valittavaksi viisi yhtiön hal li tuk sen jäsentä ja heistä puheenjohtajan. Hallituksen ni meä mi ses sä huomioidaan yllä mainitut määräykset. 2) Tilintarkastajaksi valitaan sama tilintarkastaja ja va ra ti lin tar kas taja, jonka kaupunginvaltuusto valitsee ko kouk ses saan ) Tytäryhtiöt huomioivat kaikissa omissa ratkaisuissaan kau pun gin taloudellisen tilanteen. Tytäryhtiöiden vuo sit tai sis sa suunnitelmissa pitää huomioida toisten tytäryhtiöiden se kä kaupungin suunnitelmat, jotta ne eivät ole ristiriidassa kes ke nään. Valtuuston hyväksymän kaupunki-, konserni- ja elin kei no stra te gian mukaisesti valtuustolle valmistellaan hy väk syt tä väk si kaupungin myös konsernin toiminnan suun ta vii vat 2025 ja konserniohjeet. Konsernin toiminnan suun ta viivat 2025 voi sisältää mm. seuraavia konsernin toiminnan ke hit tä mises sä esillä olleita asioita: yhteistyön lisääminen ta lous- ja henkilöstöhallinnon toimistotehtävissä, kiin teis tön huol los sa ja -hoidossa sekä kunnallistekniikan ra ken ta mi ses sa ja kunnossapidossa. Yhteistyö talous- ja hen ki lös tö hal lin non

9 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus toimistotehtävissä sisältää myös kaupungin lin jauk set ko. tehtävien hoidossa maakunnan toiminnan aloit ta mi sen jälkeen. Konserniohjeissa huomioidaan mm. kun ta lain viimevuotiset muutokset ja yhtenäiset käytännöt kon ser nin edustus- ja koulutustoiminnassa. Tytäryhtiöt osallistuvat ak tii vi ses ti myös kaupunki, -konserni- ja elinkeinostrategian mukaisen markkinointistrategian ja -suunnitelman tekemiseen. Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus ohjeisti yhtiökokousedustajaa seuraavasti: Kiinteistö Oy Haapajärven Vuokratalojen hallitukseen nimetään Matti Viitala puheenjohtajaksi sekä muiksi hallituksen jäseniksi Risto Hautakangas, Hilkka Soranta, Maarit Nikula ja Vesa Puputti. Muilta osin esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Merkittiin, että Maarit Nikula ja Risto Hautakangas eivät osallistuneet tämän asian käsittelyyn ja päätöksentekoon ja poistuivat kokouksesta klo väliseksi ajaksi, koska ovat Kiinteistö Oy Haapajärven Vuokratalojen hallituksen jäseniä.

10 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Haapajärven Vesi Oy:n yhtiökokousedustajan ohjeistaminen 44/ /2018 KHALL Haapajärven Vesi Oy:n yhtiökokous on ilmoitettu pi det tä väk si perjantaina Yhtiökokouksen esityslistalla on mm. vuoden 2017 toimintakertomus, tilinpäätös, ti lin tar kas tus ker to mus sekä tilinpäätöksen vahvistaminen ja vas tuu va pau den myöntäminen. Listalla on myös hallituksen jä sen ten vaa li ja tilintarkastajien valinta. Kuntalain 47 :n mukaan kunnan tytäryhteisön hallituksen ko koonpa nos sa on otettava huomioon yhteisön toimialan edel lyt tä mä riittävä talouden ja liiketoiminnan asian tun te mus. Hallituksen jäsenten nimeämisessä on huomioitava myös tasa-arvolain 4a :n määräys, että sekä naisia että mie hiä on oltava vähintään 40 prosenttia toimielimen edus ta jis ta. Kaupunginhallituksen nimeämä yhtiökokousedustaja on kau pun ginjoh ta ja. Oheismateriaalina yhtiökokouskutsu ja yhtiön toi min ta ker to mus ja tilintarkastuskertomus vuodelta (Valmistelija: Unto Vesamäki p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus ohjeistaa yh tiö ko kous edus tajaa seuraavasti: 1) Kaupunginhallitus nimeää valittavaksi viisi yhtiön hal li tuk sen jäsentä ja heistä puheenjohtajan. Hallituksen ni meä mi ses sä huomioidaan yllä mainitut määräykset. 2) Tilintarkastajaksi valitaan sama tilintarkastaja ja va ra ti lin tar kas taja, jonka kaupunginvaltuusto valitsee ko kouk ses saan ) Tytäryhtiöt huomioivat kaikissa ratkaisuissaan kaupungin ta loudel li sen tilanteen. Tytäryhtiöiden vuosittaisissa suun ni tel mis sa pitää huomioida toisten tytäryhtiöiden sekä kau pun gin suunnitelmat, jotta ne eivät ole ristiriidassa kes ke nään. Yleisen vesi- ja viemärilaitoksen toi min ta-alu een laa jen taminen etenee kaupungin päätöksenteossa. Selvitystyö Ku mi se va-yli pää siirtoviemärin myymisestä aloitetaan. Val tuus ton hyväksymän kaupunki-, konserni- ja elin kei no stra te gian mukaisesti valtuustolle valmistellaan hyväksyttäväksi kau pun gin myös konsernin toiminnan suuntaviivat 2025 ja kon ser ni oh jeet. Konsernin toiminnan suuntaviivat 2025 voi si säl tää mm. seuraavia konsernin toiminnan kehittämisessä esil lä olleita asioita: yhteistyön lisääminen talous- ja hen ki lös tö hal lin non

11 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus toimistotehtävissä, kiinteistönhuollossa ja -hoi dos sa sekä kunnallistekniikan rakentamisessa ja kun nos sa pi dos sa. Yhteistyö talous- ja henkilöstöhallinnon toi mis to teh tä vis sä sisältää myös kaupungin linjaukset ko. teh tä vien hoidossa maakunnan toiminnan aloittamisen jälkeen. Kon ser ni oh jeis sa huomioidaan mm. kuntalain viimevuotiset muu tok set ja yhtenäiset käytännöt konsernin edustusja kou lu tus toi min nas sa. Tytäryhtiöt osallistuvat aktiivisesti myös kaupunki, -konserni- ja elinkeinostrategian mukaisen markkinointistrategian ja -suunnitelman tekemiseen. Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus ohjeisti yhtiökokousedustajaa seuraavasti: Haapajärven Vesi Oy:n hallitukseen nimetään Veikko Ekman puheenjohtajaksi sekä muiksi hallituksen jäseniksi Ulla Savola, Juha Murisoja, Maritta Niska ja Samuel Vainio. Muilta osin esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Merkittiin, että Veikko Ekman ja Maritta Niska eivät osallistuneet tämän asian käsittelyyn ja päätöksentekoon ja poistuivat kokouksesta klo väliseksi ajaksi, koska ovat Haapajärven Vesi Oy:n hallituksen jäseniä.

12 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Haapajärven Yrityspalvelut Oy:n yhtiökokousedustajan ohjeistaminen 44/ /2018 KHALL Haapajärven Yrityspalvelut Oy:n yhtiökokous on ilmoitettu pi det täväk si perjantaina Yhtiökokouksen esi tys lis tal la on mm. tilinpäätöksen käsittely, ti lin tar kas tus ker to mus ja vastuuvapauden myöntäminen, hallituksen jäsenten va lin ta, tilintarkastajan valinta sekä talousarvio vuodelle Kuntalain 47 :n mukaan kunnan tytäryhteisön hallituksen ko koonpa nos sa on otettava huomioon yhteisön toimialan edel lyt tä mä riittävä talouden ja liiketoiminnan asian tun te mus. Hallituksen jäsenten nimeämisessä on huomioitava myös tasa-arvolain 4a :n määräys, että sekä naisia että mie hiä on oltava vähintään 40 prosenttia toimielimen edus ta jis ta. Kaupunginhallituksen nimeämä yhtiökokousedustaja on kau pun ginjoh ta ja. Oheismateriaalina yhtiökokouskutsu ja tilinpäätös sekä toi min ta kerto mus vuodelta (Valmistelija: Unto Vesamäki p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus ohjeistaa yh tiö ko kous edus tajaa seuraavasti: 1) Kaupunginhallitus nimeää valittavaksi viisi yhtiön hal li tuk sen jäsentä ja heistä puheenjohtajan. Hallituksen ni meä mi ses sä huomioidaan yllä mainitut määräykset. 2) Tilintarkastajaksi valitaan sama tilintarkastaja ja va ra ti lin tar kas taja, jonka kaupunginvaltuusto valitsee ko kouk ses saan ) Tytäryhtiöt huomioivat kaikissa ratkaisuissaan kaupungin ta loudel li sen tilanteen. Tytäryhtiöiden vuosittaisissa suun ni tel mis sa pitää huomioida toisten tytäryhtiöiden sekä kau pun gin suunnitelmat, jotta ne eivät ole ristiriidassa kes ke nään. Yhtiön taloudellisia ja henkilöstöresursseja on lisätty kau pun gin val tuus ton periaatepäätöksen mukaisesti. Yri tys pal ve lu jen rooli tulee korostumaan elinvoimatehtävien li sään ty mi sen myötä maakuntauudistuksen jälkeen. Val tuus ton hyväksymän kaupunki-, konserni- ja elinkeinostrategian mu kai ses ti valtuustolle valmistellaan hyväksyttäväksi kau pun gin myös konsernin toiminnan suuntaviivat 2025 ja kon ser ni oh jeet. Konsernin toiminnan suuntaviivat 2025 voi si säl tää mm. seuraavia konsernin toiminnan kehittämisessä esil lä

13 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus olleita asioita: yhteistyön lisääminen talous- ja hen ki lös tö hal lin non toimistotehtävissä, kiinteistönhuollossa ja -hoi dos sa sekä kunnallistekniikan rakentamisessa ja kun nos sa pi dos sa. Yhteistyö talous- ja henkilöstöhallinnon toi mis to teh tä vis sä sisältää myös kaupungin linjaukset ko. teh tä vien hoidossa maakunnan toiminnan aloittamisen jälkeen. Kon ser ni oh jeis sa huomioidaan mm. kuntalain viimevuotiset muu tok set ja yhtenäiset käytännöt konsernin edustusja kou lu tus toi min nas sa. Tytäryhtiöt osallistuvat aktiivisesti myös kaupunki, -konserni- ja elinkeinostrategian mukaisen markkinointistrategian ja -suunnitelman tekemiseen. Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus ohjeisti yhtiökokousedustajaa seuraavasti: Haapajärven Yrityspalvelut Oy:n hallitukseen nimetään Paavo Ranua puheenjohtajaksi sekä muiksi hallituksen jäseniksi Esko Peltoniemi, Teija Myllylä, Maritta Niska ja Teijo Paananen. Muilta osin esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Merkittiin, että Veikko Ekman, Paavo Ranua, Teija Myllylä ja Teijo Paananen eivät osallistuneet tämän asian käsittelyyn ja päätöksentekoon ja poistuivat kokouksesta klo väliseksi ajaksi, koska ovat Haapajärven Yrityspalvelut Oy:n hallituksen jäseniä. Merkittiin, että tämän asian käsittelyn aikana puheenjohtajana toimi 1. varapuheenjohtaja Maarit Nikula.

14 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Haapajärven Lämpö Oy:n yhtiökokousedustajan ohjeistaminen 44/ /2018 KHALL Haapajärven Lämpö Oy:n yhtiökokous on ilmoitettu pi det tä väk si keskiviikkona Yhtiökokouksen esityslistalla on mm. vuoden 2017 toimintakertomus ja tilinpäätös, ti lin tar kas ta jien kertomus, tilinpäätöksen vahvistaminen ja vas tuu va pau den myöntäminen sekä hallituksen jäsenten va lin ta ja ti lin tar kas ta jien valinta. Kuntalain 47 :n mukaan kunnan tytäryhteisön hallituksen ko koonpa nos sa on otettava huomioon yhteisön toimialan edel lyt tä mä riittävä talouden ja liiketoiminnan asian tun te mus. Hallituksen jäsenten nimeämisessä on huomioitava myös tasa-arvolain 4a :n määräys, että sekä naisia että mie hiä on oltava vähintään 40 prosenttia toimielimen edus ta jis ta. Kaupunginhallituksen nimeämä yhtiökokousedustaja on kau pun ginjoh ta ja. Oheismateriaalina on yhtiökokouskutsu, ti lin tar kas tus ker to mus ja tilinpäätös vuodelta (Valmistelija: Unto Vesamäki p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus ohjeistaa yh tiö ko kous edus tajaa seuraavasti: 1) Kaupunginhallitus nimeää valittavaksi neljä yhtiön hal li tuk sen jäsentä ja heistä puheenjohtajan (kaksi hallituksen jä sen tä nimeävät muut osakkeen omistajat). Hallituksen ni meä mi ses sä huomioidaan yllä mainitut määräykset. 2) Tilintarkastajaksi valitaan sama tilintarkastaja ja va ra ti lin tar kas taja, jonka kaupunginvaltuusto valitsee ko kouk ses saan ) Tytäryhtiöt huomioivat kaikissa ratkaisuissaan kaupungin ta loudel li sen tilanteen. Tytäryhtiöiden vuosittaisissa suun ni tel mis sa pitää huomioida toisten tytäryhtiöiden sekä kau pun gin suunnitelmat, jotta ne eivät ole ristiriidassa kes ke nään. Yhtiö tulee tekemään lähivuosina merkittävän voi ma lai tos in ves toin nin, kun se rakentaa uuden voimalaitoksen ener gia tuo tan non turvaamiseksi. Valtuuston hyväksymän kau pun ki-, konserni- ja elinkeinostrategian mukaisesti val tuus tol le valmistellaan hyväksyttäväksi kaupungin myös kon sernin toiminnan suuntaviivat 2025 ja konserniohjeet. Kon ser nin toiminnan suuntaviivat 2025 voi sisältää mm. seu raa via konsernin

15 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus toiminnan kehittämisessä esillä olleita asioi ta: yhteistyön lisääminen talous- ja henkilöstöhallinnon toi mis to teh tä vis sä, kiinteistönhuollossa ja -hoidossa sekä kun nal lis tek nii kan rakentamisessa ja kunnossapidossa. Yh teis työ talous- ja henkilöstöhallinnon toimistotehtävissä si säl tää myös kaupungin linjaukset ko. tehtävien hoidossa maa kun nan toiminnan aloittamisen jälkeen. Kon ser ni oh jeis sa huomioidaan mm. kuntalain viimevuotiset muutokset ja yh te näi set käytännöt konsernin edustusja kou lu tus toi min nas sa. Tytäryhtiöt osallistuvat aktiivisesti myös kaupunki, -kon ser ni- ja elinkeinostrategian mukaisen markkinointistrategian ja -suunnitelman tekemiseen. Kaupunginhallitus: Kaupunginhallitus ohjeisti yhtiökokousedustajaa seuraavasti: Haapajärven Lämpö Oy:n hallitukseen nimetään Jari Nahkanen puheenjohtajaksi sekä muiksi hallituksen jäseniksi Teija Myllylä, Unto Kananen ja Jukka-Pekka Hjelm. Muilta osin esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Merkittiin, että Teija Myllylä ei osallistunut tämän asian käsittelyyn ja päätöksentekoon ja poistui kokouksesta klo väliseksi ajaksi, koska on Haapajärven Lämpö Oy:n hallituksen jäsen. Merkittiin, että tämän asian käsittelyn ajan puheenjohtajana toimi 1. varapuheenjohtaja Maarit Nikula.

16 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus Mauri Tenkulan aloite kaupungin osallistumisesta liukkauden torjunnasta aiheutuviin kustannuksiin rahoittamalla kaupunkilaisten kenkiin nastoja, liukuesteitä ym. 19/ /2018 KVALT Mauri Tenkula teki aloitteen otsikossa mainitusta asiasta. Aloite liitteenä. Kaupunginvaltuusto: Aloite merkittiin tiedoksi ja lähetettiin kaupunginhallituksen valmisteltavaksi. KHALL Aloite liitteenä. Vanhus- ja vammaisneuvostossa on muutama vuosi sitten kes kustel tu vastaavasta asiasta. Tulloin neuvosto ei ole kat so nut tarkoituksenmukaiseksi tehdä aloitetta asiasta kau pun gil le. Liukuesteiden ja nastakenkien hankinta on tänä päivänä yleis tä ja katsotaan monesti kuuluvaksi normaaleihin jal ki ne han kin toi hin, joita asukkaat tekevät omatoimisesti. (Valmistelija: Juha Uusivirta p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus toteaa aloitteen joh dos ta, että liukuesteiden ja nastakenkien hankinta kat so taan yleisesti kuuluvan asukkaiden normaaleihin jal ki ne han kin toi hin, jonka takia kaupungin ei ole tarkoituksenmukaista ryh tyä aloitteessa esitettyyn avustusmenettelyyn. Samalla aloite katsotaan loppuunkäsitellyksi. Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin. Liitteet 1 Mauri Tenkulan aloite kaupungin osallistumisesta liukkauden torjunnasta aiheutuviin kustannuksiin rahoittamalla kaupunkilaisten kenkiin nastoja, liukuesteitä ym.

17 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallitus Jari Nahkasen aloite hiihtoladusta, jossa voi harrastaa hiihtolajeja yhdessä koiran kanssa 20/ /2018 KVALT Jari Nahkanen teki aloitteen otsikossa mainitusta asiasta. Aloite liitteenä. Kaupunginvaltuusto: Aloite merkittiin tiedoksi ja lähetettiin kaupunginhallituksen valmisteltavaksi. KHALL Aloite liitteenä. Kaupunki on maksanut hiihtolatujen teosta vuosittain euroa. Korvauksen suuruus vaihtelee vuo sit tain lumitilanteen mukaan. Korvaus konetyöstä on noin 75 eu roa/tun ti. Tekniset palvelut ovat selvittänneet, että ns. koi ra la tu voi daan tehdä koirapuiston ympärille Venlankadun varteen. (Valmistelija: Juha Uusivirta p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus toteaa, että ns. koi ra la tu tehdään tulevana talvena Venlankadulla olevan koi ra puis ton ympärille ja kustannukset maksetaan kus tan nus pai kal ta 8017/ulkoilu- ja urheilualueet. Samalla aloite katsotaan lop puunkäsitellyksi. Kaupunginhallitus: Risto Hautakangas esitti lisäyksen Maritta Niskan kannattamana, että koiralatu ajetaan ensi talvena kokeiluluontoisesti ja seurataan ladun käyttöä. Puheenjohtajan tiedusteltua esitys hyväksyttiin yksimielisesti täydennettynä Hautakankaan tekemällä lisäyksellä. Liitteet 2 Jari Nahkasen aloite hiihtoladusta, jossa voi harrastaa hiihtolajeja yhdessä koiran kanssa

18 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Kaupungintalon kesäajan toiminta KHALL Kaupungintalon toimistot on pidetty suljettuna heinäkuussa jo useita vuosia kolmen viikon ajan. Työntekijöiden vuosilomat on keskitetty kyseiselle ajalle, vain välttämättömät päivystyspalvelut on järjestetty mm. sosiaalityössä, päivähoidossa ja rakennusvalvonnassa. Myös tulevana kesänä käytäntö voi olla, että Ppky Selänne järjestää päivystyspalvelut sosiaalityössä ja rakennusvalvonnassa. Kaupunki järjestää päivystyspalvelut päivähoidossa tarvittaessa. Kaupungintalon toimistot ovat pääsääntöisesti suljettuina välisen ajan. Ulko-ovet pidetään avoinna näyttelyiden takia esim. klo (Valmistelija: Unto Vesamäki p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus päättää, että kaupungintalon toimistot ovat suljettuina , jolle ajalle keskitetään pääsääntöisesti työntekijöiden vuosilomat. Kaupunki ja Ppky Selänne järjestävät kuntalaisille tarvittavat päivystyspalvelut. Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin.

19 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Laina Kortejärven Metsästysseura ry:lle Kaiken kansan Virkistysmaja -hankkeeseen 48/ /2017 KHALL Kaupunginhallitus on päätänyt periaatteista lainan myöntämiseen kyläyhdistysten hanketoimintaan. Periaatteina on mm. että laina myönnetään hakemuksen perusteella, lainasta tehdään normaali velkakirja ja lainan korko on 0 %. Kortejärven ympäristön metsästysseura ry:ltä on saapunut laina-anomus jossa yhdistys anoo Haapajärven kaupungilta lainaa Kaiken Kansan Virkistysmaja -kehittämishankkeen tilapäisrahoitukseksi. Hankkeen toteutusaika on ja anottava lainamäärä euroa. Hankkeen kustannusarvio on euroa ja hankkeessa lasketaan tehtäväksi yhteensä talkootyötuntia. Ulkopuolinen rahoitustuki hankkeelle on 65 %. Hanke on saanut Keskipiste -Leader hallituksen puoltavan lausunnon. Hankkeessa metsästysseura rakentaa ja kunnostaa Kuuhingon majan ja pihapiirin muita rakennuksia ja laitteita kaikkien kaupunkilaisten, seurakuntalaisten, metsästäjien, yhdistysten, koulujen, työyhteisöjen, lomalaisten ym. alueella ja luonnossa liikkuvien virkistyskäyttöön. Oheismateriaalina on Kortejärven ympäristön metsästysseuran laina-anomus liitteineen. Liitteenä velkakirjaluonnos. (Valmistelija: Unto Vesamäki p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus myöntää Kortejärven ympäristön Metsästysseura ry:lle euron lainan seuraavasti: - lainan korko on 0 % - lainan takaisinmaksuaika on 1 vuosi, jota voidaan tarvittaessa jatkaa hakemuksesta - lainasta tehdään liitteen mukainen velkakirja Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin. KHALL

20 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kortejärven ympäristön Metsästysseura ry anoo kirjeellään joka on saapunut , jatkoaikaa Kaiken Kansan Virkistysmaja -kehittämishankkeelle myönnetylle euron lainalle. Laina erääntyy maksettavaksi Hanke on vielä kesken ja arvion mukaan se valmistuu syksyn 2018 aikana. Loppumaksatusta Ely -keskukselta voi anoa sen jälkeen, kun hanke on valmistunut. Metsästysseura anoo lainan takaisinmaksulle yhden vuoden jatkoaikaa. Oheismateriaalina on Kortejärven Ympäristön Metsästysseura ry:n jatkoaikahakemus euron lainalle. Liitteenä on velkakirjan täydennysliite. (Valmistelija: Unto Vesamäki p ) Kaupunginjohtaja: Kaupunginhallitus myöntää Kortejärven Ympäristön Metsästysseura ry:n euron lainan takaisinmaksulle jatkoaikaa Ely -keskuksen loppumaksatukseen saakka, kuitenkin enintään saakka, velkakirjan täydennysliitteen mukaisesti. Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin. Liitteet 3 Kortejärven ymp.metsästysseura velkakirjan täydennysliite

21 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Sitoumuksen antaminen peruspalvelukuntayhtymä Selänteen ja Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän välisen esivuokrasopimuksen ehdoista 115/ /2017 KHALL Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on neuvotellut Jo ki laak so jen koulutuskuntayhtymän kanssa Haapajärven am mat ti opis ton tiloihin perustettavan eläinlääkäreiden yh teis vas taan ot to ti lan vuokraamisesta. Kysymyksessä on noin 380 m2:n tila, johon on tarkoitus tehdä noin euron muu tos työt. Vuokrasopimuksen mukaisesti pe rus pal ve lu kun ta yh ty mä sitoutuu 15 vuoden määräaikaisessa sopimuksessa pää oma-, muutosrakentamis- ja ylläpitovuokraan. Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymä on vaatinut, että maa kun ta uudis tuk sen toteutumisen ja pe rus pal ve lu kun ta yh ty män lakkauttamisen jälkeen tämän hetkiset jäsenkunnat si tou tu vat maksamaan koulutuskuntayhtymälle jäljellä ja mak sa mat ta olevan muutosrakentamisvuokran (1200 e/kk vuo teen 2033 saakka), mikäli jostakin syystä vuok ra so pi mus pur kau tuu. Maakuntauudistuksen täytäntöönpanolain luonnoksen 14 :n mukaisesti maakunnalle siirtyvät mm. eläin lää kin tä huol lon järjestämiseksi tehdyt sopimukset velvoitteineen. La ki luon nok ses sa on muutamia poikkeuksia, joiden mukaisesti so pi mus vas tuu ei siirry maakunnalle, mutta ne eivät koske po. eläinlääkintähuollon normaalia vastaanottotoimintaa. Peruspalvelukuntayhtymä Selänteen kuntayhtymähallitus on käsitellyt asiaa ja siinä yhteydessä kun ta yh ty mä hal li tus on hyväksynyt neuvottelujen jälkeen seuraavan eh don sopimukseen:"mikäli ko. vuokrasopimus ei ole tu le vas sa toimeenpanolaissa maakunnalle lakisääteisesti siir ty vä sopimusvastuu ja maakunta irtisanoo vuok ra so pi muk sen, sitoutuu Haapajärven kaupunki viime kä des sä maksamaan jäljellä olevan muu tos ra ken ta mis vuok ran. Haapajärven kaupunginhallitus päättää asias ta erikseen." (Valmistelija: Unto Vesamäki, p ) Talous- ja hallintojohtaja: Kaupunginhallitus antaa pe rus pal ve lukun ta yh ty mä Selänteen ja Jokilaaksojen kou lu tus kun ta yh ty män väliseen eläinlääkärien yhteisvastaanottotilaa kos ke van esivuokrasopimuksen muu tos ra ken ta mis vuok raan liit ty vän seu raavan sitoumuksen:"mikäli ko. vuok ra so pi mus ei ole tu le vas sa

22 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus KHALL toimeenpanolaissa maakunnalle la ki sää tei ses ti siir ty vä sopimusvastuu ja maakunta ir ti sa noo vuok ra so pi muk sen, sitoutuu Haapajärven kau pun ki vii me kä des sä maksamaan jäljellä olevan muu tos ra ken ta mis vuok ran." Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin. Merkittiin, että kaupunginjohtaja Juha Uusivirta ei osallistunut tämän asian käsittelyyn ja päätöksentekoon ja poistui kokouksesta klo väliseksi ajaksi, koska on Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän hallituksen jäsen. Eläinlääkäreiden yhteisvastaanottotilojen rakentamisesta Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän tiloihin Erkkiläntielle on tullut muutoksia saatujen lisäselvitysten johdosta. Selänteelle vuokrattavaksi tulevan rakennuksen kerrosala on muutosrakentamisen jälkeen 355 m2. Laskettu pääomavuokra ja ylläpitovuokra ovat pienentyneet aikaisemmasta, mutta muutosrakentamisvuokra on kasvanut, koska tarkennettu kustannusarvio on ollut aikaisempaa arviota isompi. Mikäli kustannukset poikkeavat enemmän kuin 2,5 % (aikaisemmin 5 %), muutosrakentamisvuokran määrä neuvotellaan uudelleen. Vuositasolla vuokranmäärän on laskettu nousevan n euroa esivuokrasopimuksessa olevasta vuokrasta. Vuokra jakaantuu eläinlääkäreiden yhteisvastaanotto tilojen käytön suhteessa omistaja kunnille. Haapajärven käytön on arvioitu olevan n % kokonaiskäytöstä. Vuokrasopimus tulee voimaan , mutta vuokranmaksuvelvoite alkaa, kun vuokrattavien tilojen saneeraus on valmis ja tilat voidaan ottaa käyttöön. Eli aikaisintaan joulukuun 2018 alussa. Vuokrasopimus pitää olla voimassa ennen kuin maakuntauudistukseen liittyvä voimaanpanolaki tulee voimaan kesäkuussa Jedun hallitus käsittelee vuokrasopimuksen hyväksymistä ja Ppky Selänteen hallitus (Valmistelija: Unto Vesamäki p ) Talous- ja hallintojohtaja: Kaupunginhallitus merkitsee muutokset tiedoksi ja toteaa, että kaupunginhallituksen antama sitoumus on muuttuneista tiedoista huolimatta edelleen voimassa.

23 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus Kaupunginhallitus: Hyväksyttiin. Merkittiin, että kaupunginjohtaja Juha Uusivirta ei osallistunut tämän asian käsittelyyn ja päätöksentekoon ja poistui kokouksesta klo väliseksi ajaksi, koska on Jokilaaksojen koulutuskuntayhtymän hallituksen jäsen.

24 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ Kaupunginhallitus Kaupunginjohtajan ajankohtaiset asiat KHALL Kaupunginjohtaja Juha Uusivirta käytti puheenvuoron Selänne kuntien palaverista, yritysasioista, hanke -asioista, maakuntavalmistelusta, talousasioista ym. ajankohtaisista asioista. Kaupunginhalllitus:Puheenvuoro merkittiin tiedoksi. Merkittiin, että Teijo Paananen poistui kokouksesta klo tämän asian käsittelyn aikana.

25 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 136 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisva litusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät , , 110 HLL 5 :n 1 mom../muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet OIKAISUVAATIMUSOHJEET Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu ja jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen. Jos kyseessä on kuntien yhteisen toimieli men päätös, oikaisuvaatimuksen saa tehdä myös sopimukseen osallinen kunta ja sen jäsen. Julkista hankintaa koskevaan päätökseen tai muuhun hankintamenettelyssä tehtyyn ratkaisuun tyytymätön voi tehdä hankintalain :n mukaan hankintayksikölle kirjallisen hankintaoikaisun. Asia voidaan myös saattaa valituksella markkinaoikeuden käsiteltäväksi, mikäli hankinnanarvo ylittää hankintalain mukaisen kynnysarvon. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus / hankintaoikaisu tehdään Haapajärven kaupunginhallitus PL 4, Kirkkokatu HAAPAJÄRVI haapajarvi@haapajarvi.fi Pykälät , 108, 109 Oikaisuvaatimus ja hankintaoikaisu on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Oikaisuvaatimuksesta ja hankintaoikaisusta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusviranomaiselle määräajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seit se män päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Käytettäessä tavallista sähköistä tiedoksi antoa katsotaan asianosaisen saaneen tiedon päätöksestä kolmantena päi vä nä viestin lähettämisestä, jollei muuta näytetä. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. Liitetään pöytäkirjaan

26 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ VALITUSOSOITUS Oikaisuvaatimuksen johdosta annet tuun päätökseen saa hakea muutosta kunnallisvalituksin vain se,joka on tehnyt oikaisuvaatimuksen. Mikäli päätös on oikaisuvaatimuksen johdosta muuttunut, saa päätökseen hakea muutosta kunnallisvalituksin myös asian osainen sekä kunnan jäsen ja jos kyseessä on kuntien yhteisen toimielimen päätös, myös sopimukseen osallinen kunta ja sen jäsen. Kunnallisvalitus on tehtävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Hallintolain mukaista todisteellista tiedoksiantoa voidaan myös käyttää. Käytettäessä tavallista sähköistä tiedoksian oa katsotaan asianosaisen saaneen tiedon päätöksestä kolmantena päivänä viestin lähettämisestä, jollei muuta näytetä. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. Kaavan tai rakennusjärjestyksen hyväksymistä koskevan päätöksen katsotaan tulleen kaikkien valitukseen oikeutettujen tietoon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäville kunnan verkkosivuille yleiseen tietoverkkoon. Valitusviranomainen, osoite ja postiosoite Pohjois-Suomen hallinto-oikeus Isokatu 4, PL OULU Kunnallisvalitus, pykälät Valitusaika 30 päivää Hallintovalitus, pykälät Valitusaika Päivää Muu valitusviranomainen, osoite ja postiosoite Hankintalain mukainen valitus markkinaoikeudelle Markinaoikeus Radanrakentajantie Helsinki Valitusaika Pykälät 14 Päivää Valitusaika alkaa päätöksen tiedoksisaannista. Lisätietoja Tuomioistuinten ja eräiden oikeushallintoviranomaisten suoritteista perittävistä maksuista annetun lain (701/93) nojalla muutoksenhakijalta peritään oikeudenkäyntimaksua hallinto-oikeudessa kulloinkin voimassa oleva oikeudenkäyntimaksu. Yksityiskohtainen oikaisuvaatimusohje/valitusosoitus liitetään pöytäkirjanotteeseen. 1) Jos toimitettava muulle kuin valitusviranomaiselle Liitetään pöytäkirjaan

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta AIKA 12.01.2018 10:00-11:00 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 3-kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 191 Kaupunginhallitus AIKA 26.06.2017 19:00-20:13 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 135 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 67 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 19.05.2017 09:00-09:20 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 3-kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 38 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 76 Tekninen lautakunta AIKA 25.04.2019 18:30-19:35 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 78

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 140 Kaupunginhallitus AIKA 10.04.2018 19:00-19:45 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 17.05.2016 klo 16:07-16:38 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 22 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 06.09.2016 klo 17:15-17:30 Paikka Kaupungintalo Imatrankoski (h.308) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 06.04.2018 klo 08:30-12:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 44 Energialaitoksen johtokunta 10.03.2014 AIKA 10.03.2014 16:30-17:00 PAIKKA Energialaitos KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 25 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2018 121 Kaupunginhallitus AIKA 27.03.2018 19:00-20:55 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 219 Kaupunginhallitus AIKA 19.06.2018 19:00-20:30 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 130 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 10.01.2019 klo 07:30-10:45 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 28.09.2015 klo 09:00-11:12 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 22.08.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 33 Teknisen toimen johtajan

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 11 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 16.05.2017 klo 16:05-16:40 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

OIKAISUVAATIMUSOHJE (KUNTALAKI) Kaupunginhallitus. :t 90, 92. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään

OIKAISUVAATIMUSOHJE (KUNTALAKI) Kaupunginhallitus. :t 90, 92. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään OIKAISUVAATIMUSOHJE (KUNTALAKI) Kaupunginhallitus :t 90, 92 Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään Tähän päätökseen haetaan muutosta tekemällä oikaisuvaatimus Kouvolan kau pun gin hal li tuk sel le.

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2016 19 Tarkastuslautakunta 25.05.2016 AIKA 25.05.2016 klo 08:00-10:00 PAIKKA Kunnanvirasto, johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen 21 12 Arviointikertomus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 15.01.2018 AIKA 15.01.2018 klo 12:00-15:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

YLIVIESKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/

YLIVIESKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/ YLIVIESKAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 11/2017 169 Teknisten palveluiden lautakunta 09.10.2017 AIKA 09.10.2017 15:10-15:45 PAIKKA Akustiikka, kokoushuone Tapio KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 92 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 29.03.2019 klo 08:30-11:37 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Kaupunginvaltuusto AIKA 05.02.2018 19:00-19:35 PAIKKA Kaupungintalo, valtuuston istuntosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus, laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 18:00-20:12 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus:

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus 198 12.06.2017 Kaupunginvaltuuston kokouksen 24.4.2017 päätösten täytäntöönpano 1898/00.02.01/2017 KHALL 12.06.2017 198 Kuntalain (410/2015) 39 :n 1 momentin mukaan kunnanhallitus vas

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 24.01.2017 klo 11:05-11:15 Paikka Kaupungintalo, Vallinkoski (138) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 58 Tarkastuslautakunta AIKA 19.03.2013 klo 08:00-14:10 PAIKKA Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 38 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2017 AIKA 27.04.2017 klo 18:30-21:05 PAIKKA Yleishallinnon kahvihuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus. Porvoon kaupunki. Hallitus / lautakunta Kaupunginhallitus

Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus. Porvoon kaupunki. Hallitus / lautakunta Kaupunginhallitus Kunta Porvoon kaupunki Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus Hallitus / lautakunta Kaupunginhallitus 12.8.2019 Muutoksenhakukiellot Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto klo

Pyhtään kunnanvirasto klo PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 24 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 26.04.2017 klo 16:00-18:20 PAIKKA Kunnanvirasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Piispa-Jespars Seija Varapuheenjoht. Aksels Tuulikki

Lisätiedot

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136. MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 39, 40, 41, 42, 44, 45, 46, 48, 49, 50, 55, 56, 59, 60 ja 62 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muu tos ta. Sovellettava

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.11.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen 3 46 Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 47 Vuoden

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.09.2019 klo 14:00-16:35 Paikka Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 22 Kaupungin talouskatsaus 3 23

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1

TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1 TAIPALSAAREN KUNTA ESITYSLISTA 4/2014 1 Kunnanhallituksen hyvinvointijaosto AIKA 12.08.2014 klo 18:00 PAIKKA Taipalsaaren kunnantalo, Ruorisilta KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2017 475 Kunnanhallitus 30.10.2017 AIKA 30.10.2017 09:00-15:35 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 199 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 15.04.2015 klo 08:00-10:10 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(9) Keuruun Vuokra-asunnot Liikelaitoksen johtokunta 02.03.2016 AIKA 02.03.2016 klo 16:00-16:45 PAIKKA Kaupungintalo, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen

Lisätiedot

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8)

ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (8) ALAVIESKAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (8) Tarkastuslautakunta 21.05.2018 AIKA 21.05.2018 klo 15:00-18:00 PAIKKA Alavieskan kunnantalo, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN 109 70 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 10/2013 107 Tarkastuslautakunta AIKA 14.05.2013 klo 08:00-12:00 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN AVAAMINEN

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajat: PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116. Tarkastuslautakunta1. AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02

Pöytäkirjan tarkastajat: PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116. Tarkastuslautakunta1. AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02 PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116 Tarkastuslautakunta1 AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 75 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 12/2018 274 Kaupunginhallitus AIKA 25.09.2018 19:00-19:45 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 163 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirjan 34, 35, 39, 40, 41, 42 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Pöytäkirjan 34, 35, 39, 40, 41, 42 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 34, 35, 39, 40, 41, 42 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätöksen ei saa hakea muutos ta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Lisätiedot

NIVALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

NIVALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ NIVALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 31 Tarkastuslautakunta 20.03.2019 AIKA 20.03.2019 klo 10:00-12:30 PAIKKA Kokoushuone 1 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 Kokouksen avaaminen, laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 07.05.2015 AIKA 07.05.2015 klo 15:35-20:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 146, 147, 148, 150, 151, 152, 153, 155, 156, 160, 162, 163 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muu tos ta. Sovellettava

Lisätiedot

PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNNE PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 09:30-13:30

PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNNE PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 09:30-13:30 PÖYTÄKIRJA 2/2017 19 Tarkastuslautakunta 2013-2016 23.02.2017 AIKA 23.02.2017 klo 09:30-13:30 PAIKKA Reisjärven kunnantalo, hallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 189 Kunnanhallitus 02.05.2018 AIKA 02.05.2018 16:00-17:10 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 75 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 12.01.2018 klo 08:30-11:03 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 29.10.2015 klo 14:00-16:05 Paikka Kaupungintalo, 2. kerroksen neuvotteluhuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen Pertti

Lisätiedot

Nakkilan kunta Kokouspöytäkirja 4/

Nakkilan kunta Kokouspöytäkirja 4/ Nakkilan kunta Kokouspöytäkirja 4/2019 71 Keskusvaalilautakunta Aika 24.05.2019 klo 19:00-19:16 Paikka Kunnanvirasato Käsitellyt asiat Pykälä Otsikko Sivu 38 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 73

Lisätiedot

Pöytäkirjan 51-53, 58, :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Pöytäkirjan 51-53, 58, :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 51-53, 58, 60-64 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutos ta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). OIKAISUVAATIMUSOHJE

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2019 137 Kaupunginhallitus AIKA 23.04.2019 19:00-21:05 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 81 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/ Tekninen lautakunta. AIKA klo 18:30. PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELTÄVÄT ASIAT

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/ Tekninen lautakunta. AIKA klo 18:30. PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELTÄVÄT ASIAT HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI ESITYSLISTA 10/2018 1 Tekninen lautakunta AIKA 13.12.2018 klo 18:30 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 2 KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pöytäkirjan 1, 2, 3, 6, 8, 10, 13, 14 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Pöytäkirjan 1, 2, 3, 6, 8, 10, 13, 14 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 1, 2, 3, 6, 8, 10, 13, 14 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutos Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Lisätiedot

Aksels Tuulikki Jäsen

Aksels Tuulikki Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 11 Tarkastuslautakunta 2009-2012 AIKA 29.04.2013 klo 14:00-15:00 PAIKKA Pyhtään kirjasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Saarinen Sami Varapuheenjohtaja Aksels Tuulikki

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 28.04.2015 AIKA 28.04.2015 klo 15:15-18:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone Pinsetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa klo 17:00-18:20

Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa klo 17:00-18:20 Pöytäkirja 1/2017 1 (5) Nuorisolautakunta Aika 31.01.2017 klo 17:00-18:26 Paikka Kunnanvirasto, tukirakennus, kokoushuone 206 Käsitellyt asiat Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Henkilöstöjaosto 16.05.2017 AIKA 16.05.2017 klo 12:00-13:42 PAIKKA Villa Hakkari KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 33 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen Pöytäkirja 2/2015 1 Hallituksen henkilöstöjaosto Aika 23.09.2015 klo 14:06-14:27 Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3 Osallistujat

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 17.11.2017 klo 08:30-11:34 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 86

Lisätiedot

Manninen Marjaana jäsen

Manninen Marjaana jäsen PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.01.2018 klo 09:00-11:40 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Virkkunen Mauri puheenjohtaja Nousiainen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 12.3.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna poissa, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.03.2019 klo 15:00-17:00 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 93 Tarkastuslautakunta 17.05.2017 AIKA 17.05.2017 klo 14:00-17:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 48 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOI TUS

OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOI TUS OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOI TUS MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Seuraavista päätöksistä ei saa tehdäkuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta perusteet eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee

Lisätiedot

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2013 166

PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2013 166 PUDASJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 13/2013 166 Tarkastuslautakunta 12.11.2013 AIKA 12.11.2013 klo 16:30-19:42 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Kotka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 100 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Pöytäkirjan 32, 33, 36, 40 ja 43 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Pöytäkirjan 32, 33, 36, 40 ja 43 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 32, 33, 36, 40 ja 43 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muu tos ta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Lisätiedot

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/ Kuntayhtymän hallitus Aika klo 10:30-11:30.

Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/ Kuntayhtymän hallitus Aika klo 10:30-11:30. Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 5/2017 1 Kuntayhtymän hallitus 25.05.2017 Aika 25.05.2017 klo 10:30-11:30 Paikka Vantaa Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 37 Hallituksen kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2017 8 Tarkastuslautakunta Kokousaika 02.05.2017 klo 14:00-17:15 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 19.09.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 38 Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan

Lisätiedot

Otsikko Sivu 15 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 16 Kiinteistöyhtiöiden tavoitteiden toteutuminen ja

Otsikko Sivu 15 Kokouksen puheenjohtajan valinta 3 16 Kiinteistöyhtiöiden tavoitteiden toteutuminen ja KITTILÄN KUNTA Pöytäkirja 3/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika Torstai 22.02.2018 klo 09:00-11:55 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 15 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta 11.04.2018 AIKA 11.04.2018 klo 17:06-21:00 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, 2 krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136. MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO :t 39, 40, 41, 43, 44, 45, 47, 48, 49 Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätöksen ei saa hakea muutos ta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136. OIKAISUVAATIMUSOHJE

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 24.01.2018 AIKA 24.01.2018 klo 17:00-19:50 PAIKKA Otsonmäen päiväkoti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 13 Tekninen lautakunta 19.02.2019 AIKA 19.02.2019 klo 10:30-12:51 PAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA 15 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

Sovellettava lainkohta: Kunta laki 91 (365/1995).

Sovellettava lainkohta: Kunta laki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUKIELTO Tekninen lautakunta :t 216, 217, 220, 224, 225, 227, 228 Valmistelua tai täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutos ta Sovellettava lainkohta: Kunta laki 91 (365/1995).

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 12/2015 1 / 10. Kunnanhallitus 11.06.2015. Aika 11.06.2015 klo 18:00-19:05. Kirjasto, kirjaston sali.

Toivakan kunta Pöytäkirja 12/2015 1 / 10. Kunnanhallitus 11.06.2015. Aika 11.06.2015 klo 18:00-19:05. Kirjasto, kirjaston sali. Toivakan kunta Pöytäkirja 12/2015 1 / 10 Kunnanhallitus 11.06.2015 Aika 11.06.2015 klo 18:00-19:05 Paikka Kirjasto, kirjaston sali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 166 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 167

Lisätiedot

VALITUSOSOITUS (Poikkeamisluvat 36)

VALITUSOSOITUS (Poikkeamisluvat 36) VALITUSOSOITUS (Poikkeamisluvat 36) Valitusaika Ympäristöteknisen lautakunnan lupajaoston päätökseen saa hakea muu tos ta va littamalla Pohjois-Suomen hallinto-oikeuteen kirjallisella va li tuk sel la.

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 Tarkastuslautakunta 19.04.2016 AIKA 19.04.2016 klo 15:10-20:40 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla.

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 12/2017 130 Tarkastuslautakunta 13.12.2017 Aika 13.12.2017 klo 16:03-19:05 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto

Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto KAUPUNGINHALLITUS 41 01.02.2016 KAUPUNGINVALTUUSTO 17 22.02.2016 Raahen koulutuskuntayhtymän talousarvio 2016 ja -suunnitelma 2017-2018 802/02.0202.020200/2016 KH 41 Raahen koulutuskuntayhtymän yhtymävaltuusto

Lisätiedot

Pöytäkirjan 25, 26, 28, 33 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995).

Pöytäkirjan 25, 26, 28, 33 :t. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKUKIELTO Pöytäkirjan 25, 26, 28, 33 :t. Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätöksen ei saa hakea muutos ta. Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 91 (365/1995). VALITUSOSOITUS,

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 6/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 14:00-17:35 Paikka Keskuspaloasema, Satakunnankatu 3, Pori ja Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Käsitellyt asiat Pykälä

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 24 Sosiaalilautakunta 28.03.2017 AIKA 28.03.2017 klo 18:06-18:36 PAIKKA KUNNANVIRASTON KAHVIO KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Sivu 5 Nurmijärvi-Tuusula työterveyshuollon yhteistyöhankkeen tilanne 3

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Sivu 5 Nurmijärvi-Tuusula työterveyshuollon yhteistyöhankkeen tilanne 3 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Nurmijärven työterveys -liikelaitoksen johtokunta 28.03.2017 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 5 Nurmijärvi-Tuusula työterveyshuollon yhteistyöhankkeen tilanne 3 NURMIJÄRVEN KUNTA

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64 19.08.2015 Aika 19.08.2015 klo 18:00-20:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Yksityisteiden hoidon järjestäminen

Yksityisteiden hoidon järjestäminen Tekninen lautakunta 68 04.12.2018 Kaupunginhallitus 8 14.01.2019 Kaupunginvaltuusto 3 04.02.2019 Tekninen lautakunta 16 26.03.2019 Kaupunginhallitus 64 15.04.2019 Kaupunginvaltuusto 22 27.05.2019 Yksityisteiden

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 11.02.2015 Aika 11.02.2015 klo 18:00-19:45 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 32 Yhteistyötoimikunta AIKA 18.04.2019 09:00-10:25 PAIKKA Kaupungintalo, hallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/2017 1 Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymä Aika 29.12.2017 klo 17:10-17:42 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Haapajärven kaupungintalo, kh:n kokoushuone 3. krs.

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Haapajärven kaupungintalo, kh:n kokoushuone 3. krs. HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Jokilatvan opiston johtokunta AIKA 17.10.2018 18:00-20:00 PAIKKA Haapajärven kaupungintalo, kh:n kokoushuone 3. krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Aika Maanantai klo 15:04 Keskiviikko klo 22:00

Aika Maanantai klo 15:04 Keskiviikko klo 22:00 SALON SEUDUN KOULUTUS- PÖYTÄKIRJA Hallitus 12/2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 28.8.2017 klo 15:04 Keskiviikko 30.8.2017 klo 22:00 Paikka Sähköpostikokous Käsiteltävät asiat: 116 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Nurmijärven työterveys -liikelaitoksen johtokunta 15.05.2017 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 7 Nurmijärven Työterveys -liikelaitoksen osavuosikatsaus l:n käsittely ja hyväksyntä

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 04.04.2016 AIKA 04.04.2016 klo 17:05-20:45 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kuhmoisten kunta Pöytäkirja 4/2015 58. Rakennuslautakunta 06.05.2015. Aika 06.05.2015 klo 16:00-16:15. Käsitellyt asiat

Kuhmoisten kunta Pöytäkirja 4/2015 58. Rakennuslautakunta 06.05.2015. Aika 06.05.2015 klo 16:00-16:15. Käsitellyt asiat Kuhmoisten kunta Pöytäkirja 4/2015 58 Rakennuslautakunta 06.05.2015 Aika 06.05.2015 klo 16:00-16:15 Paikka Kuntala Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 61 32 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 1. Tarkastuslautakunta AIKA 28.10.2014 klo 17:15-19:10

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 1. Tarkastuslautakunta AIKA 28.10.2014 klo 17:15-19:10 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Tarkastuslautakunta AIKA 28.10.2014 klo 17:15-19:10 PAIKKA Lautakuntien kokoushuone, Hallituskatu 4 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot