Metsäliitto Osuuskunnan lisäosuuksien yleiset ehdot ja liikkeeseenlaskuehdot

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Metsäliitto Osuuskunnan lisäosuuksien yleiset ehdot ja liikkeeseenlaskuehdot"

Transkriptio

1 (10) Metsäliitto Osuuskunnan lisäosuuksien yleiset ehdot ja liikkeeseenlaskuehdot Yleistä lisäosuuksista Metsäliitto Osuuskunnan ( Metsäliitto tai osuuskunta ) sääntöjen mukaan jäsenellä, jonka osuusmaksu on kokonaan maksettu, on oikeus merkitä hallituksen päättämin ehdoin lisäosuuksia. Metsäliiton sääntöjen mukaan lisäosuuksien ehdoista niiltä osin kuin ne eivät ilmene Metsäliiton säännöistä päättää Metsäliiton hallitus. Tässä asiakirjassa kuvataan lisäosuuksien pääasialliset ehdot ja liikkeeseenlaskuehdot. Metsäliiton sääntöjen mukaan lisäosuuksia on kolmea lajia: A-lisäosuudet, B-lisäosuudet ja C-lisäosuudet. Ennen rekisteröityjen sääntöjen voimaantuloa liikkeeseen lasketut lisäosuudet ovat A-lisäosuuksia, sen jälkeen otetut A- tai B-lisäosuuksia ja alkaen myös C-lisäosuuksia. Lisäosuuksien nimellisarvo on yksi (1) euro. Lisäosuuksista suoritettu määrä muodostaa lisäosuuspääoman. Lisäosuudet on maksettava yhdellä kertaa, ja lisäosuuden tuottamat oikeudet syntyvät, kun lisäosuus on maksettu Metsäliitolle. Kun jäsen eroaa tai muutoin vaatii lisäosuuspääomasijoituksen palauttamista, maksetaan jäsenelle Metsäliiton säännöissä määritellyn odotusajan jälkeen takaisin lisäosuudesta maksettu määrä. Jäsenelle ei siten makseta mahdollista osuuden arvonnousua. Seka- ja rahastokorotuksessa annettua määrää ei makseta takaisin, ellei Metsäliiton hallitus toisin päätä (jäljempänä kuvatun A-lisäosuuksiin liittyvän pääomabonuksen rahastokorotusosuuden palauttamisen ehdoista on kuitenkin tarkemmat määräykset kohdassa 1.4.2). Lisäosuuksien käsittelyä osuuskunnan yhteisömuodon muuttamisen, sulautumisen, jakautumisen, selvitystilan, purkamisen tai rekisteristä poistamisen yhteydessä on kuvattu Metsäliiton säännöissä. Ylijäämän jakaminen lisäosuuksille Metsäliiton sääntöjen mukaan Metsäliitto voi jakaa ylijäämää lisäosuuksille. Metsäliitto on maksanut osuus- ja lisäosuuspääomalle osuuskuntalain mukaisesta ylijäämästä korkoa, jonka edustajisto vahvistaa vuosittain huhti- tai toukokuussa.

2 (10) Lisäosuuksille maksettava korko lasketaan sen mukaan, kuinka monta päivää tilikaudesta lisäosuus on ollut maksettuna. Puukaupoista perityille suorituksille maksetaan korkoa puukauppamaksun tilityspäivästä alkaen. Oikeus tulevaan osuuskorkoon tai ylijäämänpalautukseen päättyy siihen päivään, jolloin jäsenyys on päättynyt. Palautettavalle lisäosuusmaksulle ei makseta myöskään muuta korkoa jäsenyyden päättymisen ja palautuksen maksamisen väliseltä ajalta. C-lisäosuuksiin liittyy oikeus saada muu taloudellinen etuus ja A-lisäosuuksiin oikeus tietyin ehdoin osallistua sekakorotukseen, eli jäljempänä tarkemmin kuvattava pääomabonus. Lisäosuusmaksun palauttaminen tietyissä tilanteissa Jäsen on oikeutettu saamaan A-, B- tai C-lisäosuuksista suorittamansa lisäosuusmaksun takaisin erotessaan Metsäliiton jäsenyydestä tai muutoin kirjallisesti vaatimalla Metsäliitolta lisäosuuksien vähentämistä. A-lisäosuudesta maksettu määrä palautetaan kuuden (6) kuukauden kuluttua ja B- sekä C-lisäosuudesta maksettu määrä kahdeksantoista (18) kuukauden kuluttua sen tilikauden päättymisestä, jonka aikana jäsenyys on päättynyt tai vaatimus on vastaanotettu. Metsäliiton sääntöjen 15 :n mukaan lisäosuuksien ja osuuksien palautuksiin voidaan kuitenkin käyttää enintään yksi kolmasosa (1/3) viimeksi vahvistetun taseen mukaisesta jakokelpoisesta ylijäämästä, mikä voi rajoittaa yllä mainittua maksujen palautuksen määrää. Mahdolliset lisäosuusmaksun palauttamiseen liittyvät yllä olevasta poikkeavat ehdot on kuvattu alla kunkin lisäosuuslajin erityisissä ehdoissa. Lisäosuuksien siirtäminen Jäsen voi siirtää oikeutensa lisäosuudesta suoritettuun määrään toiselle ilmoittamalla siitä kirjallisesti Metsäliitolle. Jos siirron saaja on Metsäliiton jäsen tai hakemuksesta hyväksytään jäseneksi, hänellä on samat oikeudet lisäosuudesta maksetun määrän palautukseen ja ylijäämään kuin siirtäjällä olisi ollut. Jos siirron saaja ei hae jäsenyyttä, tai hänen hakemuksensa evätään, hänellä on vain samat oikeudet, jotka siirtäjällä olisi erotessaan ollut. Lisäosuuksiin liittyvien muiden taloudellisten etuuksien siirtokelpoisuuden rajoituksia on kuvattu jäljempänä. 1. A lisäosuudet Metsäliiton sääntöjen mukaan A-lisäosuuksia on vähintään 1 ja enintään kappaletta.

3 (10) 1.1 Oikeus merkintään Jäsen voi merkitä A-lisäosuuksia Metsäliitolta saamansa puukauppasumman nettomäärällä. Sijoituksesta A-lisäosuuksiin on ilmoitettava kirjallisesti Metsäliiton toimihenkilölle viimeistään puukaupan kauppahintatilityksen yhteydessä. Myös Metsäliiton jäsenelle maksaman osuuskoron määrällä voi merkitä A-lisäosuuksia ilmoittamalla siitä kirjallisesti Metsäliitolle. Merkintä voidaan kuitenkin tehdä vain A-lisäosuuksien enimmäismäärän rajoissa. Metsäliiton edustajisto on myös määrittänyt maksimäärän, joka osuuskunnan jakokelpoisesta ylijäämästä voidaan käyttää jäljempänä kuvatun A-lisäosuuksien pääomabonuksen rahastokorotusosuuteen (kts. jäljempänä kohta 1.4). 1.2 Merkintäaika sekä merkintähinta ja sen maksaminen Yhden A-lisäosuuden merkintähinta on sen nimellisarvo yksi (1) euro ja merkintäaika on käynnissä jatkuvasti. Merkintä tapahtuu kuittaamalla A-lisäosuuden merkintähinta joko (i) puukaupan yhteydessä puukauppasaatavaa vastaan tai (ii) osuuskoron määrällä koronmaksun yhteydessä, jolloin merkintä katsotaan tapahtuneeksi puukauppatilityksen tai osuuskoron maksupäivänä. 1.3 Yleistä A-lisäosuuksiin liittyvistä oikeuksista ja muista ehdoista A-lisäosuuksien yleisiä oikeuksia on kuvattu edellä kohdassa Yleistä lisäosuuksista. A- lisäosuuden tuottamat oikeudet syntyvät, kun lisäosuus on maksettu Metsäliitolle. Lisäosuuksien oikeutta ylijäämään on kuvattu edellä kohdassa Ylijäämän jakaminen lisäosuuksille. A-lisäosuuksiin liittyy tietyin ehdoin osuuskunnan sääntöjen mukainen muu taloudellinen etuus, eli pääomabonus, jota on kuvattu jäljempänä. Lisäosuusmaksun palauttamisessa noudatettavia käytäntöjä on kuvattu edellä kohdassa Lisäosuusmaksun palauttaminen tietyissä tilanteissa.

4 (10) 1.4 A-lisäosuuksiin liittyvä muu taloudellinen etuus ( Pääomabonus ) Metsäliiton edustajiston antaman valtuutuksen nojalla Metsäliiton hallitus on päättänyt uusiin A-lisäosuuksiin liittyvästä osuuskunnan sääntöjen 6 :n mukaisesta muusta taloudellisesta etuudesta sekä sekakorotuksesta. Kuhunkin A-lisäosuuteen, joka on merkitty tai sen jälkeen, liittyy oikeus merkitä yksi uusi A-lisäosuus - sitä kalenterivuotta, jona A-lisäosuuden merkintä on tapahtunut ( Ansaintajakso ), - seuraavien kahden (2) kalenterivuoden aikana ( Käyttöjakso ) tilitettävästä puukauppasaatavasta - siten, että 85% uuden A-lisäosuuden merkintähinnasta kuitataan Käyttöjakson aikana tilitettävää puukauppasaatavaa vastaan ja 15% merkintähinnasta maksetaan rahastokorotuksena osuuskunnan jakokelpoisesta ylijäämästä ( Pääomabonus ). Metsäliiton edustajiston päätöksen mukaisesti Pääomabonuksen rahastokorotusosuuteen voidaan käyttää yhteensä enintään 100 miljoonaa euroa osuuskunnan jakokelpoisesta ylijäämästä. Pääomabonuksen käyttämisestä on ilmoitettava kirjallisesti Metsäliitolle viimeistään Käyttöjakson aikana tapahtuvan puukauppatilityksen yhteydessä. Pääomabonusta ei voida käyttää merkittäessä Käyttöjakson aikana uusia A-lisäosuuksia osuuskoron määrällä koronmaksun yhteydessä. Pääomabonuksella merkittyyn A-lisäosuuteen ei liity oikeutta uuteen Pääomabonukseen (Pääomabonuksella merkityn A-lisäosuuden osuuskoroista tehdyt uudet A- lisäosuusmerkinnät oikeuttavat kuitenkin Pääomabonukseen yllä esitetyn mukaisesti). Mikäli A-lisäosuuteen liittyvää Pääomabonusta ei käytetä Käyttöjakson aikana, Pääomabonus-oikeus raukeaa automaattisesti Käyttöjakson päättyessä Pääomabonus A-lisäosuuksien siirron ja irtisanomisen yhteydessä Jos A-lisäosuus, johon liittyy Pääomabonus, siirretään toiselle ja siirron saaja on Metsäliiton jäsen tai hakemuksesta hyväksytään jäseneksi, hänellä on samat oikeudet

5 (10) Pääomabonukseen ja sen käyttämiseen kuin siirtäjällä olisi ollut. Jos siirron saaja ei hae jäsenyyttä, tai hänen hakemuksensa evätään, siirrettyyn A-lisäosuuteen liittyvä Pääomabonus raukeaa. Pääomabonusta ei voi siirtää toiselle ilman siihen liittyvän A-lisäosuuden siirtämistä. A-lisäosuuden irtisanominen johtaa A-lisäosuuteen liittyvän Pääomabonuksen raukeamiseen. Irtisanomisen mahdollinen myöhempi peruuttaminen ei peruuta Pääomabonuksen raukeamista Pääomabonuksella merkityn A-lisäosuusmaksun palauttaminen tietyissä tilanteissa Jos jäsen eroaa osuuskunnasta tai vaatii Pääomabonuksella merkityn A-lisäosuusmaksun palauttamista ennen Pääomabonuksen Käyttöjaksoa seuraavan kahden (2) kalenterivuoden sitouttamisjakson ( Sitouttamisjakso ) päättymistä, rahastokorotuksen määrää (15% lisäosuusmaksusta) ei lueta jäsenen tai siirronsaajan puolesta A-lisäosuusmaksusta maksettuun määrään silloin, kun lasketaan A-lisäosuusmaksusta jäsenelle palautettavaa määrää. Jäsenelle tai siirronsaajalle palautetaan tällaisessa tilanteessa siten ainoastaan 85% A-lisäosuusmaksusta. Rahastokorotuksen määrää vastaava osuus lisäosuusmaksusta siirretään tällaisessa tilanteessa vararahastoon. Kyseinen vararahastoon palautettu osuus vähennetään rahastokorotusosuuteen käytetystä määrästä laskettaessa määrää, joka osuuskunnan jakokelpoista ylijäämää on edustajiston päätöksen mukaisesti käytettävissä Pääomabonuksen rahastokorotusosuuteen (kts. yllä kohta 1.4) Pääomabonuksella merkittyihin A-lisäosuuksiin liittyvät muut ehdot Pääomabonuksella merkittyihin A-lisäosuuksiin sovelletaan muuten samoja ehtoja kuin muihinkin A-lisäosuuksiin. Muista A-lisäosuuksiin ja Pääomabonukseen ja sen käyttöön liittyvistä seikoista päättää Metsäliiton hallitus (mukaan lukien mahdollinen edellä kuvattujen Käyttö- ja Sitouttamisjaksojen muuttaminen tai Pääomabonuksen käytön yhteydessä suoritettavan rahastokorotuksen prosenttiosuuden muuttaminen taikka rahastokorotuksen päättäminen).

6 (10) 2. B-lisäosuudet Metsäliiton sääntöjen mukaan B-lisäosuuksia on vähintään 1 ja enintään kappaletta. 2.1 Oikeus merkintään Metsäliiton jäsen voi merkitä B-lisäosuuksia haluamansa määrän maksamalla merkintähinnan pankin kautta Metsäliiton ilmoittamalle tilille. Merkintä voidaan kuitenkin tehdä vain B-lisäosuuksien enimmäismäärän rajoissa. 2.2 Merkintäaika sekä merkintähinta ja sen maksaminen Yhden B-lisäosuuden merkintähinta on sen nimellisarvo yksi (1) euro ja merkintäaika on käynnissä jatkuvasti. Merkintä tapahtuu maksamalla merkintähinta Metsäliiton ilmoittamalle tilille käyttäen Metsäliiton antamaa maksuviitettä. 2.3 Yleistä B-lisäosuuksiin liittyvistä oikeuksista ja muista ehdoista B-lisäosuuksien yleisiä oikeuksia on kuvattu edellä kohdassa Yleistä lisäosuuksista. B- lisäosuuden tuottamat oikeudet syntyvät, kun lisäosuus on maksettu Metsäliitolle. Lisäosuuksien oikeutta ylijäämään on kuvattu edellä kohdassa Ylijäämän jakaminen lisäosuuksille. Lisäosuusmaksun palauttamisessa noudatettavia käytäntöjä on kuvattu edellä kohdassa Lisäosuusmaksun palauttaminen tietyissä tilanteissa. Muista B-lisäosuuksiin liittyvistä seikoista päättää Metsäliiton hallitus.

7 (10) 3. C-lisäosuudet Metsäliiton sääntöjen mukaan C-lisäosuuksia on vähintään 1 ja enintään kappaletta. 3.1 C-lisäosuuksien merkintä Metsäliiton edustajiston ja hallituksen tekemien päätösten mukaisesti A- ja B- lisäosuuksien omistajat ovat tietyin ehdoin voineet merkitä C-lisäosuuksia erikseen määriteltynä merkintäaikana, joka on päättynyt viimeistään Uusia C-lisäosuuksia ei enää voida merkitä Metsäliiton edustajiston ja hallituksen tekemien päätösten perusteella. Uusia vastaavia päätöksiä ei ole tehty. 3.2 Yleistä C-lisäosuuksiin liittyvistä oikeuksista ja muista ehdoista C-lisäosuuksien yleisiä oikeuksia on kuvattu edellä kohdassa Yleistä lisäosuuksista. C- lisäosuuden tuottamat oikeudet syntyvät, kun lisäosuus on maksettu Metsäliitolle. Lisäosuuksien oikeutta ylijäämään on kuvattu edellä kohdassa Ylijäämän jakaminen lisäosuuksille. C-lisäosuuksiin liittyy osuuskunnan sääntöjen mukainen, ja osuuskunnan hallituksen määrittelemä muu taloudellinen etuus eli lisäkorko-oikeus, jota on kuvattu jäljempänä. Lisäosuusmaksun palauttamisessa sovellettavia periaatteita on kuvattu edellä kohdassa Lisäosuusmaksun palauttaminen tietyissä tilanteissa. C-lisäosuuksien tarkat ehdot on kuvattu päivätyssä lisäosuuksien merkintää koskevassa sijoitusmuistiossa. 3.3 C-lisäosuuksiin liittyvä muu taloudellinen etuus eli lisäkorko C-lisäosuuksiin liittyy Metsäliiton edustajiston ja hallituksen päätösten mukaisesti M-real Oyj:n NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä ( Helsingin Pörssi ) listatun B-osakkeen kurssiin sidottu lisäkorkomahdollisuus.

8 (10) Lisäkorkomahdollisuus on sidottu M-real Oyj:n B-osakkeen kurssikehitykseen siten, että mikäli osakkeen kaupankäyntimäärillä painotettu keskikurssi ylittää 2,50 euron tason edeltävänä viiden kaupankäyntipäivän ajanjaksona, maksetaan kullekin C- lisäosuudelle lisäkorkona kyseisen keskikurssin ja 2,50 euron erotus (kuitenkin enintään 1,00 euroa). Mikäli kyseinen keskikurssi on 2,50 euroa tai sen alle, lisäkorkoa ei makseta. Lisäkoron maksaminen edellyttää Metsäliitto Osuuskunnan maksua vastaavaa voitonjakokelpoista ylijäämää maksuhetkellä ja se maksetaan edustajiston käsittelyn perusteella. Jos Helsingin Pörssiä tai sen nykyisiä pörssilistoja ei ole tai muuna lisäkoron maksupäivänä tai jos M-real Oyj:n pörssilistauksessa tapahtuu muutoksia, määritellään keskikurssi sen pörssilistan keskikurssin mukaan, jolla M-real Oyj:n osakkeilla käydään pääasiallisesti kauppaa. Metsäliitto tiedottaa mahdollisesti maksettavan lisäkoron määrästä ja maksamisesta välittömästi jälkeen tai muun lisäkoron maksuun johtavan tilanteen syntymisen jälkeen. Mahdollinen lisäkorko maksetaan C-lisäosuusomistajan määräämälle pankkitilille juoksuajan päättymisen jälkeen pidettävän ensimmäisen varsinaisen edustajiston kokouksen käsittelyn perusteella mennessä. Lisäkorolle ei makseta korkoa. Metsäliiton hallitus voi päättää muista lisäkoron maksamiseen liittyvistä yksityiskohdista. Lisäkorolla jäsen voi halutessaan merkitä B-lisäosuuksia ilmoittamalla tästä Metsäliitolle kirjallisesti Lisäkorko C-lisäosuuksien siirron ja irtisanomisen yhteydessä C-lisäosuuksien siirto muutoin kuin perinnöllä, lahjalla perillisille, osituksella tai vastaavalla perhe- tai perintöoikeudellisella saannolla ennen johtaa siirrettyjen C- lisäosuuksien osalta lisäkorko-oikeuden menetykseen. C-lisäosuuksiin liittyvä lisäkorko-oikeus ei ole siirtokelpoinen. Jos jäsen irtisanoo C-lisäosuutensa ennen joko jäsenyydestä eroamisen johdosta tai muutoin, menettää hän C-lisäosuuksiin liittyvän lisäkorko-oikeuden. Lisäksi, jos jäsen irtisanoo ennen A- tai B-lisäosuuksia, joiden perusteella hän on merkinnyt C- lisäosuuksia, menettää jäsen ko. A- tai B-lisäosuuksilla merkittyihin C-lisäosuuksiin liittyvät lisäkorko-oikeudet.

9 (10) Lisäkorko-oikeuksien takaisinlunastaminen Metsäliitolla on milloin tahansa ennen oikeus lunastaa lisäkorko-oikeudet maksamalla oikeuksien haltijoille maksimihyvityksen (1 euro) kultakin C-lisäosuudelta. Jos M-real Oyj:hin tai sen liiketoimintoon kohdistuu olennainen M-real Oyj:n pörssikurssiin vaikuttava yritysjärjestely, Metsäliitolla on oikeus lunastaa lisäkorko-oikeudet maksimihyvityksellä (1 euro) tai arvoon, joka C-lisäosuuteen liittyvällä lisäkorko-oikeudella oli ennen tällaista järjestelyä (C-osuuteen liittyvän lisäkorko-oikeuden keskimääräinen arvo viiden (5) päivän ajalta ennen järjestelyä), sen mukaan kumpi on alempi. Jäsen saa kuitenkin ennakkolunastustilanteessa aina vähintään sen lisäkoron, joka määräytyy sen C- lisäosuuteen liittyvän lisäkorko-oikeuden arvon perusteella, joka lisäkorko-oikeudella oli sitä liikkeeseen laskettaessa C-lisäosuuksien muuntaminen B-lisäosuuksiksi C-lisäosuudet muunnetaan B-lisäosuuksiksi mahdollisen lisäkoron maksamisen jälkeen tai jälkeen, jos lisäkorkoa ei tule maksettavaksi Lisäkorko tietyissä erityistilanteissa Jos M-real Oyj toteuttaa maksuttoman osakeannin B-osakkeenomistajien merkintäetuoikeuden mukaisesti, lasketaan alkuperäistä 2,5 euron rajahintaa siten, että C- lisäosuuksiin liittyvä lisäkorko-oikeus säilyy taloudellisesti olennaisesti muuttumattomana. Jos M-real Oyj ennen jakaa ylimääräistä osinkoa osakkeenomistajille tai jakaa osakkeenomistajille varoja vapaan oman pääoman rahastosta, osakepääomasta taikka ylikurssi- tai vararahastosta, lasketaan alkuperäistä 2,5 euron rajahintaa vastaavasti siten, että C-lisäosuuksiin liittyvä lisäkorko-oikeus säilyy taloudellisesti olennaisesti muuttumattomana. Ylimääräinen osinko tarkoittaa mitä tahansa osinkoa, jonka määrä ylittää 5 prosentilla osingon määräytymisen täsmäytyspäivän päätöskurssin. Jos M-real Oyj:n B-osakkeita ennen jaetaan (split) tai yhdistetään, lasketaan/nostetaan alkuperäistä 2,5 euron rajahintaa vastaavasti siten, että C-lisäosuuksiin liittyvä lisäkorko-oikeus säilyy taloudellisesti olennaisesti muuttumattomana.

10 (10) Jos M-real Oyj ennen sulautuu toiseen yhtiöön tai jakautuu, on Metsäliitolla velvollisuus maksaa lisäkorko-oikeus takaisin arvoon, joka lisäkorko-oikeudella oli ennen sulautumista tai jakautumista tai maksimihyvityksen (1 euro), sen mukaan kumpi on alempi. Jos M-real Oyj:n B-osake ei ole julkisen kaupankäynnin kohteena, yllä mainittu keskikurssi lasketaan siltä välittömästi edeltävältä päivältä, jona M-real Oyj:n B- osake on ollut kaupankäynnin kohteena. Alkuperäiseen 2,5 euron rajahintaan ei tehdä tarkistusta, jos M-real Oyj sen työntekijöiden osakepalkkio- tai optio-ohjelmien tai muiden vastaavien kannustinjärjestelmien puitteissa laskee liikkeeseen tai antaa osakkeita, optio-oikeuksia tai muita osakkeisiin oikeuttavia erityisiä oikeuksia. Muissa vastaavanlaisissa tilanteissa Metsäliiton hallitus päättää, millä tavoin lisäkorkooikeuden ehtoja muutetaan Muut seikat Muista C-lisäosuuksiin ja lisäkorkoon liittyvistä seikoista päättää Metsäliiton hallitus. 4. Lisätietoa Lisätietoa sijoittamisesta Metsäliittoon:

16. HALLITUKSEN EHDOTUS OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI STOCKMANNIN KANTA-ASIAKKAILLE

16. HALLITUKSEN EHDOTUS OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI STOCKMANNIN KANTA-ASIAKKAILLE 16. HALLITUKSEN EHDOTUS OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI STOCKMANNIN KANTA-ASIAKKAILLE Stockmann Oyj Abp:n hallitus ehdottaa 15.3.2012 kokoontuvalle varsinaiselle yhtiökokoukselle optio-oikeuksien antamista

Lisätiedot

Optio-oikeuksista 850.000 merkitään tunnuksella 2007A, 850.000 tunnuksella 2007B ja 850.000 tunnuksella 2007C.

Optio-oikeuksista 850.000 merkitään tunnuksella 2007A, 850.000 tunnuksella 2007B ja 850.000 tunnuksella 2007C. ELISA OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2007 Elisa Oyj:n (yhtiö) hallitus (hallitus) on 18.12.2007 päättänyt varsinaisen yhtiökokouksen 19.3.2007 antaman valtuutuksen nojalla optio-oikeuksien antamisesta yhtiön ja

Lisätiedot

optio-oikeuksien antamisesta yhtiön ja sen tytäryhtiöiden (konserni) avainhenkilöille seuraavin ehdoin:

optio-oikeuksien antamisesta yhtiön ja sen tytäryhtiöiden (konserni) avainhenkilöille seuraavin ehdoin: OPTIO-OHJELMAN EHDOT TRAINERS HOUSE OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2012 Trainers House Oyj:n yhtiökokous on 21.3.2012 kokouksessaan päättänyt optio-oikeuksien antamisesta yhtiön ja sen tytäryhtiöiden (konserni)

Lisätiedot

Siten seuraavia kohtia muutetaan: - kohta I.1 optio-oikeuksien määrä ja - kohta II.3 osakkeiden merkintähinta.

Siten seuraavia kohtia muutetaan: - kohta I.1 optio-oikeuksien määrä ja - kohta II.3 osakkeiden merkintähinta. Ylimääräinen yhtiökokous päätti 21.11.2018 Yhtiön osakemäärän vähentämisestä hallituksen kokouksessaan 9/2018 tekemän ehdotuksen mukaisesti siten, että jokaista 30:tä Yhtiön tämänhetkistä osaketta vastaa

Lisätiedot

1. OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT

1. OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT LIITE Pörssitiedote15.5.2014 ASPOCOMP GROUP OYJ:N TOIMITUSJOHTAJALLE OPTIO-OIKEUKSIA ASPOCOMP GROUP OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT 1/2014 1. OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT 1.1 Optio-oikeuksien määrä Annetaan yhteensä

Lisätiedot

eq Oyj OPTIO-OHJELMA 2015

eq Oyj OPTIO-OHJELMA 2015 eq Oyj OPTIO-OHJELMA 2015 Varsinaisen yhtiökokouksen 25.3.2015 antaman valtuutuksen nojalla hallitus on päättänyt antaa hallituksen nimeämille eq-konsernin avainhenkilöille yhteensä enintään 2 000 000

Lisätiedot

Optio oikeuksista 1.320.000 merkitään tunnuksella 2010A, 1.340.000 merkitään tunnuksella 2010B ja 1.340.000 merkitään tunnuksella 2010C.

Optio oikeuksista 1.320.000 merkitään tunnuksella 2010A, 1.340.000 merkitään tunnuksella 2010B ja 1.340.000 merkitään tunnuksella 2010C. NOKIAN RENKAAT OYJ:N OPTIO OIKEUDET 2010 Nokian Renkaat Oyj:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 10.2.2010 päättänyt esittää 8.4.2010 kokoontuvalle Nokian Renkaat Oyj:n (yhtiö) varsinaiselle yhtiökokoukselle

Lisätiedot

EVLI PANKKI OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2014

EVLI PANKKI OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2014 EVLI PANKKI OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2014 Evli Pankki Oyj:n hallitus (hallitus) on 13.2.2014 päättänyt Evli Pankki Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen 6.3.2013 antaman valtuutuksen nojalla optio-oikeuksien antamisesta

Lisätiedot

HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI

HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE :N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI 18.4.2013 SISÄLLYS: 1. TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMINEN JA OSINGONMAKSUSTA PÄÄTTÄMINEN...3 2. HALLITUKSEN

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SIEVI CAPITAL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Sievi

HALLITUKSEN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SIEVI CAPITAL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Sievi HALLITUKSEN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE :N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 8.4.2014 Sievi # 11032014 Sievi Capital_V2 SISÄLLYS: 1. TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMINEN JA OSINGONMAKSUSTA PÄÄTTÄMINEN...3 2. HALLITUKSEN

Lisätiedot

KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2007 EHDOT

KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2007 EHDOT KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2007 EHDOT KONE Oyj:n hallitus (hallitus) on 5.12.2007 päättänyt optio-oikeuksien antamisesta KONE Oyj:n (yhtiö) ja sen tytäryhtiöiden (KONE-konserni) avainhenkilöille sekä

Lisätiedot

COMPTEL OYJ/ OPTIO-OIKEUDET 2015 9.9.2015

COMPTEL OYJ/ OPTIO-OIKEUDET 2015 9.9.2015 Sivu 1 / 5 COMPTEL OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2015 Comptel Oyj:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 9.9.2015 päättänyt Comptel Oyj:n (yhtiö) varsinaisen yhtiökokouksen 9.4.2015 antaman valtuutuksen perusteella

Lisätiedot

1/5 STOCKMANN OYJ ABP:N OPTIO-OIKEUDET 2010

1/5 STOCKMANN OYJ ABP:N OPTIO-OIKEUDET 2010 1/5 STOCKMANN OYJ ABP:N OPTIO-OIKEUDET 2010 Stockmann Oyj Abp:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 11.2.2010 päättänyt esittää 16.3.2010 kokoontuvalle Stockmann Oyj Abp:n (yhtiö) varsinaiselle yhtiökokoukselle,

Lisätiedot

KCI KONECRANES INTERNATIONAL OYJ:N OPTIO-OHJELMAN 2001 EHDOT

KCI KONECRANES INTERNATIONAL OYJ:N OPTIO-OHJELMAN 2001 EHDOT 1 (5) KCI KONECRANES INTERNATIONAL OYJ:N OPTIO-OHJELMAN 2001 EHDOT KCI Konecranes Oyj:n varsinainen yhtiökokous on 8.3.2006 osakkeiden lukumäärän lisäyksen seurauksena muuttanut ehtoja. Alkuperäiset luvut

Lisätiedot

HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI

HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE :N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI 12.4.2016 SISÄLLYS 1. TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMINEN JA OSINGONMAKSUSTA PÄÄTTÄMINEN...3 2. HALLITUKSEN

Lisätiedot

Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.12.2004 klo. 10.00 1(5) Norvestia on tänään julkistanut osakeantiin liittyvän listalleottoesitteen.

Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.12.2004 klo. 10.00 1(5) Norvestia on tänään julkistanut osakeantiin liittyvän listalleottoesitteen. Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 27.12.2004 klo. 10.00 1(5) NORVESTIAN OSAKEANNIN LISTALLEOTTOESITTEEN JULKISTAMINEN Norvestia on tänään julkistanut osakeantiin liittyvän listalleottoesitteen. Listalleottoesite

Lisätiedot

MALLISÄÄNNÖT Pankit, joissa osuuskunnan kokous Voimassa olevat MALLISÄÄNNÖT MUUTOSEHDOTUKSET

MALLISÄÄNNÖT Pankit, joissa osuuskunnan kokous Voimassa olevat MALLISÄÄNNÖT MUUTOSEHDOTUKSET MALLISÄÄNNÖT Pankit, joissa osuuskunnan kokous Voimassa olevat MALLISÄÄNNÖT MUUTOSEHDOTUKSET 3 Kuuluminen OP-Pohjola-ryhmään Osuuspankki toimii jäsenenä valtakunnallisessa OP-Pohjola-ryhmässä. 4 Osuuspankkien

Lisätiedot

OPTIO-OHJELMA I 2013 OPTIO-OHJELMAN EHDOT I OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMINEN

OPTIO-OHJELMA I 2013 OPTIO-OHJELMAN EHDOT I OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMINEN OPTIO-OHJELMA I 2013 OPTIO-OHJELMAN EHDOT I OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMINEN 1. Optio-oikeuksien määrä Optio-oikeuksia annetaan yhteensä enintään 500.000 kappaletta. Ne oikeuttavat merkitsemään enintään yhteensä

Lisätiedot

HONKARAKENNE OYJ Henkilöstöannin ehdot

HONKARAKENNE OYJ Henkilöstöannin ehdot HONKARAKENNE OYJ Henkilöstöannin ehdot Mika Oksanen Tomi Merenheimo Asianajaja, osakas Asianajaja, osakas Magnusson Helsinki Asianajotoimisto Oy 10.1.2014 Berlin Copenhagen Gothenburg Helsinki Malmö Minsk

Lisätiedot

Optio-oikeuksista merkitään tunnuksella 2011A, merkitään tunnuksella 2011B ja merkitään tunnuksella 2011C.

Optio-oikeuksista merkitään tunnuksella 2011A, merkitään tunnuksella 2011B ja merkitään tunnuksella 2011C. I OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT 1. Optio-oikeuksien määrä Optio-oikeuksia annetaan yhteensä enintään 5.500.000 kappaletta, ja ne oikeuttavat merkitsemään yhteensä enintään 5.500.000 yhtiön uutta tai sen hallussa

Lisätiedot

LEPPÄKOSKEN SÄHKÖ OY KANNUSTINJÄRJESTELMÄ

LEPPÄKOSKEN SÄHKÖ OY KANNUSTINJÄRJESTELMÄ LEPPÄKOSKEN SÄHKÖ OY KANNUSTINJÄRJESTELMÄ 2018 2022 Yhtiökokous on 30.3.2017 myöntänyt hallitukselle valtuutuksen yhtiön hallussa olevien omien osakkeiden luovuttamiseen muun ohella osana yhtiön kannustinjärjestelmää.

Lisätiedot

SÄÄNTÖMUUTOS 2011 KYMIJOEN OSUUSPANKKI. Voimassa olevat säännöt. Ehdotetut muutokset sääntöihin

SÄÄNTÖMUUTOS 2011 KYMIJOEN OSUUSPANKKI. Voimassa olevat säännöt. Ehdotetut muutokset sääntöihin KYMIJOEN OSUUSPANKKI Voimassa olevat säännöt SÄÄNTÖMUUTOS 2011 Ehdotetut muutokset sääntöihin 1 Toiminimi ja kotipaikka Osuuspankin toiminimi on Kymijoen Osuuspankki. Sen kotipaikka on Anjalankoski. 3

Lisätiedot

ROCLA OYJ PÖRSSI-ILMOITUS klo ROCLA HAKEE VUODEN 1998 OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA HELSINGIN PÖRSSIN PÄÄLISTALLE

ROCLA OYJ PÖRSSI-ILMOITUS klo ROCLA HAKEE VUODEN 1998 OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA HELSINGIN PÖRSSIN PÄÄLISTALLE ROCLA OYJ PÖRSSI-ILMOITUS 23.5.2002 klo 12.00 ROCLA HAKEE VUODEN 1998 OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA HELSINGIN PÖRSSIN PÄÄLISTALLE Rocla Oyj:n hallitus on päättänyt hakea vuoden 1998 optiolainaan liittyvien

Lisätiedot

HUHTAMÄKI OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2006 OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT

HUHTAMÄKI OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2006 OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT HUHTAMÄKI OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2006 OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT Huhtamäki Oyj:n hallitus on 7.2.2006 päättänyt ehdottaa 27.3.2006 pidettävälle Huhtamäki Oyj:n (jäljempänä yhtiö ) varsinaiselle yhtiökokoukselle

Lisätiedot

KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2010 EHDOT

KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2010 EHDOT 1 KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2010 EHDOT KONE Oyj:n hallitus on yhtiökokoukselta 1.3.2010 saamansa valtuutuksen perusteella päättänyt 20.7.2010 optio-oikeuksien antamisesta KONE Oyj:n (yhtiö) ja sen tytäryhtiöiden

Lisätiedot

Componenta Oyj:n optio oikeudet 2016

Componenta Oyj:n optio oikeudet 2016 Sivu 1 / 5 Componenta Oyj:n optio oikeudet 2016 Componenta Oyj:n hallitus (hallitus) on päättänyt esittää 15.4.2016 kokoontuvalle Componenta Oyj:n (yhtiö) ylimääräiselle yhtiökokoukselle optio oikeuksien

Lisätiedot

HALLITUKSEN, NIMITYS- JA PALKITSEMISVALIOKUNNAN JA TARKASTUSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS

HALLITUKSEN, NIMITYS- JA PALKITSEMISVALIOKUNNAN JA TARKASTUSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS # 27032019_SCA_V1 HALLITUKSEN, NIMITYS- JA PALKITSEMISVALIOKUNNAN JA TARKASTUSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE :N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI 24.4.2019 SISÄLLYS 1. TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMINEN

Lisätiedot

HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI

HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE :N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI 8.4.2015 SISÄLLYS 1. TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMINEN JA OSINGONMAKSUSTA PÄÄTTÄMINEN... 3 2. HALLITUKSEN

Lisätiedot

1. jos jäsen on laiminlyönyt jäsenyydestä johtuvan velvollisuutensa 2. jos jäsen on aikaansaanut osuuskunnalle huomattavaa vahinkoa

1. jos jäsen on laiminlyönyt jäsenyydestä johtuvan velvollisuutensa 2. jos jäsen on aikaansaanut osuuskunnalle huomattavaa vahinkoa 1 LUONNOS v10 24.4.2018 Pyhäselän Oma osuuskunta-nimisen osuuskunnan säännöt 1 Toiminimi ja kotipaikka 2 Toimiala 3 Jäsenyys Osuuskunnan toiminimi on Pyhäselän Oma osuuskunta ja sen kotipaikka on Joensuu.

Lisätiedot

OPTIO-OHJELMA I 2013 OPTIO-OHJELMAN EHDOT I OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMINEN. 1. Optio-oikeuksien määrä

OPTIO-OHJELMA I 2013 OPTIO-OHJELMAN EHDOT I OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMINEN. 1. Optio-oikeuksien määrä OPTIO-OHJELMA I 2013 OPTIO-OHJELMAN EHDOT I OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMINEN 1. Optio-oikeuksien määrä Optio-oikeuksia annetaan yhteensä enintään 500.000 kappaletta. Ne oikeuttavat merkitsemään enintään yhteensä

Lisätiedot

Talenom Oyj:n optio-oikeudet 2016 TALENOM OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2016

Talenom Oyj:n optio-oikeudet 2016 TALENOM OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2016 Sivu 1 / 5 TALENOM OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2016 Talenom Oyj:n (yhtiö) varsinainen yhtiökokous on 17.3.2016 päättänyt optio-oikeuksien antamisesta yhtiön hallituksen (hallitus) ehdotuksen 17.2.2016 mukaisesti

Lisätiedot

Proha Oyj Pörssitiedote klo 11.15

Proha Oyj Pörssitiedote klo 11.15 Proha Oyj Pörssitiedote 5.2.2001 klo 11.15 PROHAN HALLITUS PÄÄTTI OPTIOIDEN LIIKKEESEENLASKUSTA Proha Oyj:n (Yhtiö) hallitus on 4.2.2001 päättänyt ylimääräisen yhtiökokouksen sille 13.12.2000 antaman valtuutuksen

Lisätiedot

LEPPÄKOSKEN SÄHKÖ OY KANNUSTINJÄRJESTELMÄ

LEPPÄKOSKEN SÄHKÖ OY KANNUSTINJÄRJESTELMÄ LEPPÄKOSKEN SÄHKÖ OY KANNUSTINJÄRJESTELMÄ 2018 2022 Yhtiökokous on 30.3.2017 myöntänyt hallitukselle valtuutuksen yhtiön hallussa olevien omien osakkeiden luovuttamiseen muun ohella osana yhtiön kannustinjärjestelmää.

Lisätiedot

Optio-oikeuksista 2.200.000 merkitään tunnuksella 2014A, 1.000.000 merkitään tunnuksella 2014B ja 1.000.000 merkitään tunnuksella 2014C.

Optio-oikeuksista 2.200.000 merkitään tunnuksella 2014A, 1.000.000 merkitään tunnuksella 2014B ja 1.000.000 merkitään tunnuksella 2014C. 1/5 COMPTEL OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2014 Comptel Oyj:n hallitus ( Hallitus ) on kokouksessaan 4.2.2014 päättänyt 20.3.2013 pidetyn Comptel Oyj:n ( Yhtiö ) yhtiökokouksen antaman valtuutuksen nojalla optio-oikeuksien

Lisätiedot

Optio-oikeudet suunnataan konsernin avainhenkilöille. Optio-oikeudet annetaan vastikkeetta.

Optio-oikeudet suunnataan konsernin avainhenkilöille. Optio-oikeudet annetaan vastikkeetta. DOVRE GROUP OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2013 :n (jäljempänä Yhtiö ) hallitus on 24.1.2013 päättänyt Yhtiön varsinaisen yhtiökokouksen 2012 hallitukselle antaman valtuutuksen nojalla optio-oikeuksien antamisesta

Lisätiedot

COMPONENTA OYJ:N OSAKEANNIN 2012 EHDOT. Yhtiökokouksen osakeantivaltuutus

COMPONENTA OYJ:N OSAKEANNIN 2012 EHDOT. Yhtiökokouksen osakeantivaltuutus COMPONENTA OYJ OSAKEANTI 2012 Page 1 of 5 COMPONENTA OYJ:N OSAKEANNIN 2012 EHDOT Yhtiökokouksen osakeantivaltuutus Yhtiön 23.2.2012 kokoontunut yhtiökokous päätti hallituksen ehdotuksen mukaisesti valtuuttaa

Lisätiedot

TECHNOPOLIS OYJ OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN EHDOT

TECHNOPOLIS OYJ OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN EHDOT TECHNOPOLIS OYJ OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN 2010 2012 EHDOT Technopolis Oyj:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 26.2.2009 päättänyt esittää 26.3.2009 kokoontuvalle Technopolis Oyj:n (yhtiö) varsinaiselle

Lisätiedot

KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2015 EHDOT

KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2015 EHDOT 1 KONE OYJ:N OPTIO-OIKEUKSIEN 2015 EHDOT KONE Oyj:n hallitus on yhtiökokoukselta 1.3.2010 saamansa valtuutuksen perusteella päättänyt 18.12.2014 optio-oikeuksien antamisesta KONE Oyj:n (yhtiö) ja sen tytäryhtiöiden

Lisätiedot

VINCIT GROUP OYJ OPTIO-OIKEUDET 2017A. Sivu 1 / 5 VINCIT GROUP OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2017A

VINCIT GROUP OYJ OPTIO-OIKEUDET 2017A. Sivu 1 / 5 VINCIT GROUP OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2017A Sivu 1 / 5 VINCIT GROUP OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2017A Vincit Group Oyj:n hallitus (hallitus) on 31.10.2017 päättänyt Vincit Group Oyj:n (yhtiö) varsinaisen yhtiökokouksen 26.4.2017 antaman valtuutuksen nojalla

Lisätiedot

HALLITUKSEN JA SEN VALIOKUNTIEN EHDOTUKSET PIDETTÄVÄLLE VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE

HALLITUKSEN JA SEN VALIOKUNTIEN EHDOTUKSET PIDETTÄVÄLLE VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE HALLITUKSEN JA SEN VALIOKUNTIEN EHDOTUKSET 16.3.2016 PIDETTÄVÄLLE VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE OSINGONJAKOEHDOTUS Digia Oyj:n vapaa oma pääoma oli 31.12.2015 päivätyn taseen mukaan 34.214.777,30 euroa,

Lisätiedot

1 (4) KCI KONECRANES OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2003 I OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT. 1. Optio-oikeuksien määrä

1 (4) KCI KONECRANES OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2003 I OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT. 1. Optio-oikeuksien määrä 1 (4) KCI Konecranes Oyj:n varsinainen yhtiökokous on hyväksynyt nämä ehdot 6. maaliskuuta 2003. KCI Konecranes Oyj:n varsinainen yhtiökokous on 8.3.2006 osakkeiden lukumäärän lisäyksen seurauksena muuttanut

Lisätiedot

15. HALLITUKSEN EHDOTUS YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTTAMISEKSI. Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että yhtiöjärjestys muutetaan seuraavasti: ---

15. HALLITUKSEN EHDOTUS YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTTAMISEKSI. Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että yhtiöjärjestys muutetaan seuraavasti: --- 15. HALLITUKSEN EHDOTUS YHTIÖJÄRJESTYKSEN MUUTTAMISEKSI Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle, että yhtiöjärjestys muutetaan seuraavasti: - yhtiöjärjestyksen 4 koskien täsmäytyspäivää poistetaan, ja yhtiöjärjestyksen

Lisätiedot

TALENTUM TARJOAA OPTIOLAINAA KAUPPAKAAREN HENKILÖSTÖLLE

TALENTUM TARJOAA OPTIOLAINAA KAUPPAKAAREN HENKILÖSTÖLLE TALENTUM OYJ PÖRSSITIEDOTE 19.10.2000 KELLO 15.15 TALENTUM TARJOAA OPTIOLAINAA KAUPPAKAAREN HENKILÖSTÖLLE Talentum Oyj:n hallitus on varsinaisen yhtiökokouksen 31.3.2000 antaman valtuutuksen nojalla päättänyt

Lisätiedot

Detection Technology Oyj

Detection Technology Oyj Detection Technology Oyj OPTIO-OIKEUDET 2018 Sisällys 3 Optio-oikeuksien ehdot 5 Osakemerkinnän ehdot 8 Muut seikat Hallituksen hyväksymä Hyväksymispäivä: 27.9.2018 Detection Technology Oyj Ahventie 4B,

Lisätiedot

HALLITUKSEN EHDOTUS TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMISESTÄ JA OSINGON MAKSAMISESTA

HALLITUKSEN EHDOTUS TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMISESTÄ JA OSINGON MAKSAMISESTA 1 (6) HALLITUKSEN EHDOTUS TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMISESTÄ JA OSINGON MAKSAMISESTA Yhtiön hallituksen voitonjakoehdotus on julkistettu 18.2.2010. ehdottaa yhtiökokoukselle, että yhtiö jakaa vuodelta

Lisätiedot

NOKIAN RENKAAT OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2013

NOKIAN RENKAAT OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2013 NOKIAN RENKAAT OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2013 Nokian Renkaat Oyj:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 5.2.2013 päättänyt esittää 11.4.2013 kokoontuvalle Nokian Renkaat Oyj:n (yhtiö) varsinaiselle yhtiökokoukselle

Lisätiedot

REVENIO GROUP OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2015

REVENIO GROUP OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2015 REVENIO GROUP OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2015 Revenio Group Oyj:n ("Revenio tai yhtiö") yhtiökokouksen 19.3.2015 päättämien osakeantivaltuuksien nojalla Revenion hallitus (hallitus) on 10.8.2015 päättänyt optio-oikeuksien

Lisätiedot

Valoen hallitus päätti optio-ohjelmasta yhtiön ylimääräisen yhtiökokouksen 28.4.2015 antaman valtuutuksen nojalla.

Valoen hallitus päätti optio-ohjelmasta yhtiön ylimääräisen yhtiökokouksen 28.4.2015 antaman valtuutuksen nojalla. Pörssitiedote 11.8.2015 klo 17.00 VALOEN HALLITUS PÄÄTTI OPTIO-OHJELMAN EHDOISTA :n hallitus on päättänyt optio-ohjelman ehdoista, jonka mukaisia optio-oikeuksia annetaan Valoekonsernin avainhenkilöille.

Lisätiedot

Toimialoina ovat kaikki kulttuurin ja taiteen alat ja näiden toimintaa välittömästi tai välillisesti tukevat toimialat.

Toimialoina ovat kaikki kulttuurin ja taiteen alat ja näiden toimintaa välittömästi tai välillisesti tukevat toimialat. Kulttuuriosuuskunta Bertta Osuuskunnan säännöt 1 Toiminimi ja kotipaikka 2 Toimiala Osuuskunnan toiminimi on Kulttuuriosuuskunta Bertta ja sen kotipaikka on Kotka. Osuuskunnan tarkoituksena on vahvistaa

Lisätiedot

QT GROUP OYJ OPTIO-OIKEUDET 2016

QT GROUP OYJ OPTIO-OIKEUDET 2016 STOCK OPTIONS 2016 1 (5) QT GROUP OYJ OPTIO-OIKEUDET 2016 Qt Group Oyj:n (Yhtiö) hallitus on kokouksessaan päättänyt Qt Group Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen 16.3.2015 antaman valtuutuksen perusteella

Lisätiedot

1 (3) 1 (3) Optio-oikeuksien antaminen Yhtiökokous hyväksyi hallituksen ehdotuksen optio-oikeuksien antamiseksi. Ehdotuksen pääkohdat ovat seuraavat:

1 (3) 1 (3) Optio-oikeuksien antaminen Yhtiökokous hyväksyi hallituksen ehdotuksen optio-oikeuksien antamiseksi. Ehdotuksen pääkohdat ovat seuraavat: 1 (3) 1 (3) SUOMINEN YHTYMÄ OYJ:N VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSET Suominen Yhtymä Oyj:n varsinainen yhtiökokous vahvisti yhtiön ja konsernin tilinpäätöksen tilivuodelta 2008 ja myönsi vastuuvapauden

Lisätiedot

TECNOMEN OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2009

TECNOMEN OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2009 1 (5) TECNOMEN OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2009 I OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT 1. Optio-oikeuksien määrä Tecnomen Oyj ( Yhtiö ) antaa yhteensä enintään 6.840.036 kappaletta optio-oikeuksia ( Optiooikeus ), jotka oikeuttavat

Lisätiedot

Taaleritehdas Oyj / Synteettiset optio-oikeudet 2013 Lopullinen,

Taaleritehdas Oyj / Synteettiset optio-oikeudet 2013 Lopullinen, Sivu 1 / 5 TAALERITEHDAS OYJ:N SYNTEETTISET OPTIO-OIKEUDET 2013 Taaleritehdas Oyj:n (yhtiö) hallitus (hallitus) on 4.12.2013 päättänyt synteettisten optiooikeuksien antamisesta yhtiön ja sen tytäryhtiöiden

Lisätiedot

CITYCON OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2011

CITYCON OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2011 CITYCON OYJ:N OPTIO-OHJELMA 2011 Citycon Oyj:n hallitus (hallitus) on 3.5.2011 päättänyt Citycon Oyj:n (yhtiö) varsinaisen yhtiökokouksen 13.3.2007 antaman valtuutuksen nojalla optio-oikeuksien antamisesta

Lisätiedot

1 (1) HALLITUKSEN EHDOTUS OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI NOKIAN PALVELUKSESSA OLEVILLE HENKILÖILLE

1 (1) HALLITUKSEN EHDOTUS OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI NOKIAN PALVELUKSESSA OLEVILLE HENKILÖILLE 1 (1) HALLITUKSEN EHDOTUS OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI NOKIAN PALVELUKSESSA OLEVILLE HENKILÖILLE Hallitus ehdottaa yhtiökokoukselle enintään 20 000 000 optio-oikeuden antamista Nokiakonsernin palveluksessa

Lisätiedot

Optio-oikeuksista 750.000 merkitään tunnuksella 2009A, 750.000 tunnuksella 2009B ja 750.000 tunnuksella 2009C.

Optio-oikeuksista 750.000 merkitään tunnuksella 2009A, 750.000 tunnuksella 2009B ja 750.000 tunnuksella 2009C. KONECRANES OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2009 Konecranes Oyj:n varsinainen yhtiökokous on hyväksynyt 12.3.2009 optiooikeuksien antamisesta yhtiön ja sen tytäryhtiöiden (konserni) avainhenkilöille seuraavin ehdoin:

Lisätiedot

Optio-oikeuksista merkitään tunnuksella 2019A, tunnuksella 2019B ja tunnuksella 2019C.

Optio-oikeuksista merkitään tunnuksella 2019A, tunnuksella 2019B ja tunnuksella 2019C. Nixu Oyj:n Optio-oikeudet 2019 Nixu Oyj:n (jäljempänä "yhtiö") hallitus on yhtiökokouksen 25.4.2018 myöntämän valtuutuksen nojalla 27.3.2019 päättänyt optio-oikeuksien antamisesta, joilla voidaan merkitä

Lisätiedot

Hallituksen ehdotus yhtiökokoukselle optio-oikeuksien antamiseksi

Hallituksen ehdotus yhtiökokoukselle optio-oikeuksien antamiseksi Hallituksen ehdotus yhtiökokoukselle optio-oikeuksien antamiseksi Hallitus ehdottaa, että yhtiökokous päättäisi optio-oikeuksien antamisesta Cargotec-konsernin avainhenkilöille liitteenä olevin ehdoin.

Lisätiedot

HALLITUKSEN EHDOTUS YHTIÖKOKOUKSELLE OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI

HALLITUKSEN EHDOTUS YHTIÖKOKOUKSELLE OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI 1/6 HALLITUKSEN EHDOTUS YHTIÖKOKOUKSELLE OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI Hallitus ehdottaa, että yhtiökokous oikeuttaisi hallituksen antamaan optio-oikeuksia Stockmann-konsernin avainhenkilöille liitteenä

Lisätiedot

9 VASTUUVAPAUDESTA PÄÄTTÄMINEN HALLITUKSEN JÄSENILLE JA TOIMITUSJOHTAJALLE

9 VASTUUVAPAUDESTA PÄÄTTÄMINEN HALLITUKSEN JÄSENILLE JA TOIMITUSJOHTAJALLE AFFECTO OYJ PÖYTÄKIRJA 112011 3 (6) 7 TILINPÄÄTÖKSEN VAHVISTAMINEN Merkittiin, että yhtiön ja konsernin tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus olivat lain ja yhtiöjäijestyksen mukaisesti

Lisätiedot

COMPONENTA OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2018 EHDOT

COMPONENTA OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2018 EHDOT COMPONENTA OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2018 EHDOT 12.11.2018 1 (6) COMPONENTA OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2018 Componenta Oyj:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 12.11.2018 päättänyt Componenta Oyj:n (yhtiö) varsinaisen

Lisätiedot

HALLITUKSEN EHDOTUS YHTIÖKOKOUKSELLE OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI

HALLITUKSEN EHDOTUS YHTIÖKOKOUKSELLE OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI 4.2.2009 HALLITUKSEN EHDOTUS YHTIÖKOKOUKSELLE OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI Hallitus ehdottaa, että yhtiökokous päättäisi optio-oikeuksien antamisesta Konecranes-konsernin avainhenkilöille liitteenä olevin

Lisätiedot

Osuuskunnan toiminimi on Pispalan Kivijalka osk ja sen rinnakkaistoiminimi on Pispala Stonefoot co-op. Osuuskunnan kotipaikka on Tampere.

Osuuskunnan toiminimi on Pispalan Kivijalka osk ja sen rinnakkaistoiminimi on Pispala Stonefoot co-op. Osuuskunnan kotipaikka on Tampere. 1 OSUUSKUNNAN SÄÄNNÖT 1 Toiminimi ja kotipaikka Osuuskunnan toiminimi on Pispalan Kivijalka osk ja sen rinnakkaistoiminimi on Pispala Stonefoot co-op. Osuuskunnan kotipaikka on Tampere. 2 Toimiala Osuuskunnan

Lisätiedot

Hallituksella on oikeus päättää Optio-oikeuksien muuntamisesta sarjasta toiseen.

Hallituksella on oikeus päättää Optio-oikeuksien muuntamisesta sarjasta toiseen. Okmetic Oyj:n Optio-oikeudet 2013 Okmetic Oyj:n (jäljempänä Okmetic tai "Yhtiö") hallitus (jäljempänä Hallitus ) on kokouksessaan 17.12.2013 päättänyt, että Yhtiö antaa optio-oikeuksia, joilla voidaan

Lisätiedot

HALLITUKSEN EHDOTUKSET 1.2.2011 PIDETTÄVÄLLE YLIMÄÄRÄISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE

HALLITUKSEN EHDOTUKSET 1.2.2011 PIDETTÄVÄLLE YLIMÄÄRÄISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE HALLITUKSEN EHDOTUKSET 1.2.2011 PIDETTÄVÄLLE YLIMÄÄRÄISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE Biotie Therapies Oyj ( Yhtiö ) on 10.1.2011 solminut yhdistymissopimuksen (Combination Agreement), jonka ehtojen mukaan Yhtiö

Lisätiedot

HALLITUKSEN EHDOTUKSET 1.2.2011 PIDETTÄVÄLLE YLIMÄÄRÄISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE

HALLITUKSEN EHDOTUKSET 1.2.2011 PIDETTÄVÄLLE YLIMÄÄRÄISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE HALLITUKSEN EHDOTUKSET 1.2.2011 PIDETTÄVÄLLE YLIMÄÄRÄISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE Biotie Therapies Oyj ( Yhtiö ) on 10.1.2011 solminut yhdistymissopimuksen (Combination Agreement), jonka ehtojen mukaan Yhtiö

Lisätiedot

Nordea Securities Oyj

Nordea Securities Oyj Warranttikohtaiset ehdot 34/2003 Nordea Securities Nämä warranttikohtaiset ehdot ovat osa :n 28.5.2003 päivättyä ja sen warranttiohjelmaa koskevaa listalleottoesitettä. Tämän warrantin liikkeeseenlaskun

Lisätiedot

GUMBÖLE GOLF OY OSAKEANTIESITE I/2014

GUMBÖLE GOLF OY OSAKEANTIESITE I/2014 1 GUMBÖLE GOLF OY OSAKEANTIESITE I/2014 (Yhtiökokouksen valtuutus ja hallituksen päätös 17.12.2013) Antipäätös O007, 4.2.2014 II D-lajin osake YLEISTÄ TAUSTAA Gumböle Golf Oy:n yhtiökokous teki 27.11.2013

Lisätiedot

HALLITUKSEN EHDOTUS YHTIÖKOKOUKSELLE OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI

HALLITUKSEN EHDOTUS YHTIÖKOKOUKSELLE OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI HALLITUKSEN EHDOTUS YHTIÖKOKOUKSELLE OPTIO-OIKEUKSIEN ANTAMISEKSI Hallitus ehdottaa, että yhtiökokous päättäisi optio-oikeuksien antamisesta Talvivaara-konsernin avainhenkilöille ja osittain sen henkilöstölle

Lisätiedot

HALLITUKSEN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SIEVI CAPITAL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Sievi

HALLITUKSEN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SIEVI CAPITAL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Sievi HALLITUKSEN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE :N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 18.4.2013 Sievi SISÄLLYS: 1. TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMINEN JA OSINGONMAKSUSTA PÄÄTTÄMINEN...3 2. HALLITUKSEN JÄSENTEN JA TILINTARKASTAJAN

Lisätiedot

Ixonos Oyj:n hallitus on 18.2.2014 päättänyt ylimääräisen yhtiökokouksen 30.10.2013 antamaan valtuutukseen perustuen optio-oikeuksien antamisesta.

Ixonos Oyj:n hallitus on 18.2.2014 päättänyt ylimääräisen yhtiökokouksen 30.10.2013 antamaan valtuutukseen perustuen optio-oikeuksien antamisesta. IXONOS OYJ:N OPTIO-OHJELMA V ; OPTIO-OHJELMAN EHDOT Ixonos Oyj:n hallitus on 18.2.2014 päättänyt ylimääräisen yhtiökokouksen 30.10.2013 antamaan valtuutukseen perustuen optio-oikeuksien antamisesta. Optio-oikeudet

Lisätiedot

HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI

HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE :N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI 8.4.2014 SISÄLLYS 1. TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMINEN JA OSINGONMAKSUSTA PÄÄTTÄMINEN... 3 2. HALLITUKSEN

Lisätiedot

Kuntien Tiera Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki OSAKKEIDEN MERKINTÄSITOUMUS

Kuntien Tiera Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki OSAKKEIDEN MERKINTÄSITOUMUS Kuntien Tiera Oy Tammasaarenkatu 3 00180 Helsinki OSAKKEIDEN MERKINTÄSITOUMUS Allekirjoittanut merkitsijä merkitsee Kuntien Tiera Oy:n uusia osakkeita tämän merkintäsitoumuksen mukaisesti. Merkintä perustuu

Lisätiedot

Hallituksella on oikeus muuntaa yhtiön hallussa olevia optio-oikeuksia optiolajista toiseen.

Hallituksella on oikeus muuntaa yhtiön hallussa olevia optio-oikeuksia optiolajista toiseen. Sivu 1 / 7 ROVIO ENTERTAINMENT OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2017 2019 Rovio Entertainment Oyj:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 14.9.2017 päättänyt Rovio Entertainment Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen 30.5.2017

Lisätiedot

OSAKKEET JA OSAKKEENOMISTAJAT OSAKEPÄÄOMA JA OSAKKEET HALLITUKSEN VOIMASSA OLEVAT VALTUUDET OSAKEHINNAT JA KAUPANKÄYNTI VUODEN 2005 OPTIO-OHJELMA

OSAKKEET JA OSAKKEENOMISTAJAT OSAKEPÄÄOMA JA OSAKKEET HALLITUKSEN VOIMASSA OLEVAT VALTUUDET OSAKEHINNAT JA KAUPANKÄYNTI VUODEN 2005 OPTIO-OHJELMA OSAKKEET JA OSAKKEENOMISTAJAT OSAKEPÄÄOMA JA OSAKKEET Eforen osake noteerataan Nasdaq OMX Helsinki Oy:ssä (pienet yhtiöt) tunnuksella EFO1V. Pörssierä on yksi kappale. Osakkeiden kokonaismäärä on 40 529

Lisätiedot

SIILI SOLUTIONS OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2018B JA 2018C

SIILI SOLUTIONS OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2018B JA 2018C Optio-oikeudet 2018B ja 2018C SIILI SOLUTIONS OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2018B JA 2018C Siili Solutions Oyj:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 10.9.2018 päättänyt Siili Solutions Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen

Lisätiedot

Mikä on Alajärven Osuuspankki?

Mikä on Alajärven Osuuspankki? ALAJÄRVEN OSUUSPANKIN TUOTTO-OSUUDEN MERKINTÄ Mikä on Alajärven Osuuspankki? Osuuspankin toiminimi on Alajärven Osuuspankki (jäljempänä "Osuuspankki" tai "Pankki"). Sen kotipaikka on Alajärvi. Pankin y-tunnus

Lisätiedot

KONECRANES OYJ TÄYDENTÄÄ 12.3.2009 ANNETTUA TIEDOTETTA YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSISTÄ

KONECRANES OYJ TÄYDENTÄÄ 12.3.2009 ANNETTUA TIEDOTETTA YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSISTÄ KONECRANES OYJ PÖRSSITIEDOTE 13.3.2009 klo 16.50 KONECRANES OYJ TÄYDENTÄÄ 12.3.2009 ANNETTUA TIEDOTETTA YHTIÖKOKOUKSEN PÄÄTÖKSISTÄ Yhtiökokous päätti optio-oikeuksien antamisesta yhtiön ja sen tytäryhtiöiden

Lisätiedot

3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskun valvojien valitseminen

3. Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskun valvojien valitseminen EFORE OYJ Pörssitiedote 10.1.2012 klo 16.45 KUTSU EFORE OYJ:N YHTIÖKOKOUKSEEN Efore Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 9.2.2012 klo 18.00 alkaen Radisson

Lisätiedot

KUOPIO HEALTH OSK-nimisen osuuskunnan säännöt

KUOPIO HEALTH OSK-nimisen osuuskunnan säännöt 1 KUOPIO HEALTH OSK-nimisen osuuskunnan säännöt 1 Toiminimi ja kotipaikka Osuuskunnan toiminimi on KUOPIO HEALTH OSK, englanniksi KUOPIO HEALTH CO-OP ja sen kotipaikka on Kuopio. 2 Tarkoitus ja toimiala

Lisätiedot

IXONOS OYJ:N OPTIO-OHJELMA IV; OPTIO-OHJELMAN EHDOT

IXONOS OYJ:N OPTIO-OHJELMA IV; OPTIO-OHJELMAN EHDOT Ixonos Oyj Pörssitiedote 1.12.2011 klo 17:15 IXONOS OYJ:N OPTIO-OHJELMA IV; OPTIO-OHJELMAN EHDOT Ixonos Oyj:n hallitus on 30.11.2011 päättänyt varsinaisen yhtiökokouksen 29.3.2011 antamaan valtuutukseen

Lisätiedot

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS 2017 SUOMEN HOIVATILAT OYJ

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS 2017 SUOMEN HOIVATILAT OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS 2017 SUOMEN HOIVATILAT OYJ 27.2.2018 SISÄLLYSLUETTELO 1 JOHDANTO... 3 2 PALKITSEMISEN PÄÄTÖKSENTEKOJÄRJESTYS... 3 3 HALLITUKSEN PALKITSEMINEN... 3 3.1 Hallituksen jäsenten palkitsemisen

Lisätiedot

EHDOTUKSET BITTIUM OYJ:N VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE

EHDOTUKSET BITTIUM OYJ:N VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE EHDOTUKSET BITTIUM OYJ:N VARSINAISELLE YHTIÖKOKOUKSELLE 12.4.2017 Copyright Bittium Corporation Bittium Corporation, Tutkijantie 8, FI-90590 Oulu, FINLAND, +358 40 344 2000, +358 8 343 032 Sisällysluettelo

Lisätiedot

SIILI SOLUTIONS OYJ/ OPTIO-OIKEUDET 2018A 1 (6) SIILI SOLUTIONS OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2018A

SIILI SOLUTIONS OYJ/ OPTIO-OIKEUDET 2018A 1 (6) SIILI SOLUTIONS OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2018A SIILI SOLUTIONS OYJ/ OPTIO-OIKEUDET 2018A 1 (6) 20.4.2018 SIILI SOLUTIONS OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2018A Siili Solutions Oyj:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 20.4.2018 päättänyt Siili Solutions Oyj:n

Lisätiedot

SCANFIL OYJ OPTIO-OHJELMA 2013 (A) (C) OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT

SCANFIL OYJ OPTIO-OHJELMA 2013 (A) (C) OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT SCANFIL OYJ OPTIO-OHJELMA 2013 (A) (C) OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT 18.4.2013 SISÄLLYS: I. JOHDANTO... 3 II. OPTIO-OIKEUKSIEN EHDOT... 3 1. Optio-oikeuksien määrä... 3 2. Optio-oikeudet... 3 3. Optio-oikeuksien

Lisätiedot

OPTIO-OHJELMA I 2013 OPTIO-OHJELMAN EHDOT

OPTIO-OHJELMA I 2013 OPTIO-OHJELMAN EHDOT OPTIO-OHJELMA I 2013 Biohit Oyj:n ( Yhtiö ) varsinainen yhtiökokous on 13.4.2011 päättänyt valtuuttaa Yhtiön hallituksen ( Hallitus ) päättämään 12.4.2014 mennessä osakeannista ja osakkeisiin oikeuttavien

Lisätiedot

Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 20.12.2004 klo 12.00 1(6)

Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 20.12.2004 klo 12.00 1(6) Norvestia Oyj PÖRSSITIEDOTE 20.12.2004 klo 12.00 1(6) NORVESTIA ON PÄÄTTÄNYT KÄYNNISTÄÄ OSAKEANNIN Norvestia Oyj:n hallitus on tehnyt päätöksen osakeannin käynnistämisestä ylimääräisen yhtiökokouksen sille

Lisätiedot

OLVI OYJ TIEDOTE klo (1) OLVI HAKEE A-OPTIOIDEN 1999 LISTAAMISTA HELSINGIN PÖRSSIN PÄÄLISTALLE

OLVI OYJ TIEDOTE klo (1) OLVI HAKEE A-OPTIOIDEN 1999 LISTAAMISTA HELSINGIN PÖRSSIN PÄÄLISTALLE OLVI OYJ TIEDOTE 9.4.2001 klo 14.00 1(1) OLVI HAKEE A-OPTIOIDEN 1999 LISTAAMISTA HELSINGIN PÖRSSIN PÄÄLISTALLE Olvi Oyj:n hallitus on päättänyt hakea vuoden 1999 optiolainaan liittyvien A-optioiden ottamista

Lisätiedot

HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI

HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE SCANFIL OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI # 20032017_SCA_V1 HALLITUKSEN JA NIMITYSVALIOKUNNAN ESITYKSET YHTIÖKOKOUKSELLE :N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS SIEVI 26.4.2017 SISÄLLYS 1. TASEEN OSOITTAMAN VOITON KÄYTTÄMINEN JA OSINGONMAKSUSTA PÄÄTTÄMINEN...3

Lisätiedot

I I PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS. Kaupparekisterijärjestelmä : -

I I PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS. Kaupparekisterijärjestelmä : - PATENTTI- JA REKISTERIHALLITUS Kaupparekisterijärjestelmä Sivu 1 31.07.2013 : - SÄÄNNÖT Yritys- ja yhteisötunnus: 2555471-2 Yhtiö: Luoteis-Kuhmon kyläverkko-osuuskunta Käsittelevä toimisto: Jäljennöksen

Lisätiedot

Vaihtovelkakirjalainan ehdot, ilman teknisiä liitteitä, ovat tämän tiedotteen liitteenä 1.

Vaihtovelkakirjalainan ehdot, ilman teknisiä liitteitä, ovat tämän tiedotteen liitteenä 1. Pörssitiedote 13.3.2017 klo 9.55 VALOEN VAIHTOVELKAKIRJALAINA I /2017 TULOS Valoen vaihtovelkakirjalaina I/2017:ta merkittiin yhteensä 1,5 miljoonaa euroa. Yhtiöön tehtiin uusia käteissijoituksia vaihtovelkakirjalainan

Lisätiedot

Optioidensaajien sopimukset muutetaan tämän mukaisesti. Todetaan, että hallituksella on oikeus muuttaa optioiden määrää.

Optioidensaajien sopimukset muutetaan tämän mukaisesti. Todetaan, että hallituksella on oikeus muuttaa optioiden määrää. FINAL 18.10.2017 Sivu 1 / 6 NEXSTIM OYJ:N OPTIO-OIKEUDET 2017 Nexstim Oyj:n hallitus (hallitus) on kokouksessaan 18.10.2017 päättänyt Nexstim Oyj:n (yhtiö) varsinaisen yhtiökokouksen 28.3.2017 antaman

Lisätiedot

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan, Hongkongiin, Etelä-Afrikkaan tai Japaniin.

Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan, Hongkongiin, Etelä-Afrikkaan tai Japaniin. Ei julkistettavaksi tai levitettäväksi Yhdysvaltoihin, Kanadaan, Australiaan, Hongkongiin, Etelä-Afrikkaan tai Japaniin. IXONOS OYJ:N HALLITUS ON PÄÄTTÄNYT NOIN 1,83 MILJOONAN EURON SUUNNATUSTA ANNISTA

Lisätiedot

NEXSTIM OYJ / SITOUTTAVA OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄ 2016 NEXSTIM OYJ SITOUTTAVAN OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN 2016 EHDOT

NEXSTIM OYJ / SITOUTTAVA OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄ 2016 NEXSTIM OYJ SITOUTTAVAN OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN 2016 EHDOT Sivu 1/5 NEXSTIM OYJ SITOUTTAVAN OSAKEPALKKIOJÄRJESTELMÄN 2016 EHDOT Nexstim Oyj:n nimitysvaliokunta on päättänyt esittää Nexstim Oyj:n (Yhtiön) varsinaiselle yhtiökokoukselle, joka pidetään 31.3.2016,

Lisätiedot

KESKO OYJ:N PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS

KESKO OYJ:N PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS KESKO OYJ:N PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS 2012 Tämä palkka- ja palkkioselvitys on käsitelty Kesko Oyj:n hallituksen palkitsemisvaliokunnan kokouksessa 4.2.2013 Kesko Oyj Y-tunnus 0109862-8 Satamakatu 3 Kotipaikka

Lisätiedot

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS 2016 SUOMEN HOIVATILAT OYJ

PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS 2016 SUOMEN HOIVATILAT OYJ PALKKA- JA PALKKIOSELVITYS 2016 SUOMEN HOIVATILAT OYJ 23.2.2017 SISÄLLYSLUETTELO 1 JOHDANTO... 3 2 PALKITSEMISEN PÄÄTÖKSENTEKOJÄRJESTYS... 3 3 HALLITUKSEN PALKITSEMINEN... 3 3.1 Hallituksen jäsenten palkitsemisen

Lisätiedot

SAMPO OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO 10.50

SAMPO OYJ PÖRSSITIEDOTE KLO 10.50 PÖRSSITIEDOTE 11.2.2004 KLO 10.50 SAMMON HALLITUKSEN EHDOTUKSET YHTIÖKOKOUKSELLE Sampo Oyj:n hallitus on päättänyt tehdä 7.4.2004 järjestettävälle varsinaiselle yhtiökokoukselle seuraavat ehdotukset, joiden

Lisätiedot

Siikaverkko osuuskunta, säännöt

Siikaverkko osuuskunta, säännöt YHTIÖJÄRJESTYS: Siikaverkko osuuskunta 24.1.2013 Siikaverkko osuuskunta, säännöt Osuuskunta on perustettu tuomaan jäsenilleen ja toiminta-alueensa asukkaille ja yrityksille nykyaikainen, pitkälle tulevaisuuteen

Lisätiedot

9.12.2002 kello 14.30 ALDATA HAKEE VUODEN 1999 B-OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA HELSINGIN PÖRSSIN PÄÄLISTALLE

9.12.2002 kello 14.30 ALDATA HAKEE VUODEN 1999 B-OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA HELSINGIN PÖRSSIN PÄÄLISTALLE Aldata Solution Oyj Pörssi-ilmoitus 9.12.2002 kello 14.30 ALDATA HAKEE VUODEN 1999 B-OPTIO-OIKEUKSIEN LISTAAMISTA HELSINGIN PÖRSSIN PÄÄLISTALLE Aldata Solution Oyj:n hallitus on päättänyt hakea vuoden

Lisätiedot

Hallituksen ehdotus koskien taseen osoittaman voiton käyttämistä, osingonmaksua sekä hallituksen valtuutusta päättämään lisäosingon jakamisesta

Hallituksen ehdotus koskien taseen osoittaman voiton käyttämistä, osingonmaksua sekä hallituksen valtuutusta päättämään lisäosingon jakamisesta Hallituksen ehdotus koskien taseen osoittaman voiton käyttämistä, osingonmaksua sekä hallituksen valtuutusta päättämään lisäosingon jakamisesta Emoyhtiön taseen 31.12.2012 mukaan emoyhtiön jakokelpoiset

Lisätiedot