125 Junior MAX 125 MAX kyllä kyllä. kyllä kyllä * * * Päivitystä suositellaan mikäli on kokenut vanhan kaasuttimen hankalaksi käyttää.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "125 Junior MAX 125 MAX. - - - kyllä kyllä. kyllä kyllä * * * Päivitystä suositellaan mikäli on kokenut vanhan kaasuttimen hankalaksi käyttää."

Transkriptio

1 ENITEN KYSYTYT KYSYMYKSET-ROTAX VASTAA Mitä kannattaa päivittää vahaan moottoriin? Osa-alue 125 Micro MAX 125 Mini MAX 125 Junior MAX 125 MAX 125 MAX DD2 Kaasutin VHSB 34 XS *** *** *** *** *** Sytytys ei ei kyllä kyllä kyllä E-Box ei ei kyllä kyllä kyllä Säihköinen pakoaukonsäädin kyllä kyllä Pakoaukon laippa ja tiiviste rengas kyllä kyllä * * * Äänenvaimennin - * * * * Mäntä ** ** ** ** ** Kiertokangenkorja ussarja ** ** ** ** ** Kampiakseli * * * * * Musta kampikammio, Punainen vesitilan * * * * * kansi * Päivitystä suositellaan vain mikäli vanha osa rikkoutuu. ** Päivitystä suositellaan seuraavan huollon yhteydessä. *** Päivitystä suositellaan mikäli on kokenut vanhan kaasuttimen hankalaksi käyttää. K:Miksi kaasutin on muutettu? V: Asiakaspalautteen mukaan vanha QS kaasutin on ollut hankala säätää ja vastannut huonosti kaasuun. K: Onko uusi XS kaasutin nopeampi kuin vanha QS kaasutin? Uusi XS kaasutin vastaa paremmin kaasuun ja on näin ollen helpompi käyttää. K: Kuinka vaikeaa on löytää parhaat säädöt uuteen XS kaasuttimeen? V: Uusi XS kaasutin on vähemmän herkkä säätilan muutoksille verrattuna vanhaan QS kaasuttimeen, eli suuttimien vaihtotarve on pienempi. Kuljettajan on mahdollista löytää optimaaliset kaasuttimen säädöt ilman kaasutin ekspertin apua.

2 K: Mitä osia saa vaihtaa XS kaasuttimeen? V: Pääsuutinta saa vaihtaa sääolosuhteiden mukaan ja neulan asentoa saa muuttaa. K: Onko mahdollista muuntaa vanha QS kaasutin uudeksi XS kaasuttimeksi? Kaasuttimen runko on erilainen. K: Onko uudessa XS kaasuttimessa parempi tyhjäkäynti? V: Kyllä, uudella XS kaasuttimella moottori käy useita minuutteja ilman kaasuttamista. Moottorin pysäyttämiseksi ON/OFF kytkin tulee kytkeä off asentoon. Tämä säästää myös akkua, koska kuljettajan ei ole mahdollista unohtaa virtakytkintä on asentoon. K: Onko mahdollista hankkia uusi XS kaasutin vanhan malliseen moottoriin? V: Kyllä K: Miksi sytytysjärjestelmä on vaihdettu Densosta Dell'ortoon V: Tekniset mahdollisuudet Denson sytytysjärjestelmässä jossa sähköt ovat integroitu puolaan ovat rajalliset. Ei ole mahdollista itegroida pakoaukonsäätimen sytytyksen ajoitusta Denson sytytysjärjestelmään. Sytytysjärjestelmä on uusittu kaikkiin moottoreihin jotta moottorit olisivat helppoja päivittää myös jatkossa luokkaa vaihtaessa. K: Onko uudessa Dell'orton sytytysjärjestelmässä parempi suorituskyky? V: Dell'orton uusi sytytysjärjestelmä ei tarjoa parempaa suorituskykyä. Sytytyksen ajoitusta on hieman muutettu Junior ja DD2 moottoreissa käyttäjä ystävällisemmäksi. Tämä mahdollistaa että kaikilla kuljettajilla on tasainen suorituskyky. K: Onko mahdollista virittää uutta Dell'orton E-Boxia? RMC kilpailuissa tullaan tarkastamaan ECU testerillä E-Boxien laillisuus. K: Miksi startti ja virtakytkin napit on muutettu? V: Nappien kiinnitys on vaihdellut runkokohtaisesti. Uusi akkuteline integroidulla OFF/ON/START kytkimellä mahdollistaa standardisoidun kiinnityksen auton vasemmalle puolelle ja parantaa osien kestävyyttä. K: Kuinka lataan akun uudessa akkutelineessä? V: Uusi akkuteline sisältää liittimen akkulaturia varten. K: Onko mahdollista käyttää uutta akkutelinettä vanhan Denson sytytysjärjestelmän kanssa?

3 K: Onko mahdollista käyttää uutta sytytysjärjestelmää vanhan mallisten startti ja virtakytkimien kanssa? K: Onko mahdollista päivittää vanha moottorini uudella Dell'orton sytytys järjestelmällä? V: On mahdollista. K: Miksi pakoaukonsäädin on päivitetty sähköiseksi? V: Pneumaattisen pakoaukonsäätimen optimaalinen toimivuus johtuu useista seikoista (lämpötila, kaasutin, liitos sylinteriin ja äänenvaimentimeen, pakovilla). Elektroninen pakoaukonsäädin on riippuvainen ainoastaan moottorin kierrosluvusta. K: Kuinka elektroninen pakoaukonsäädin toimii? V: Riippuen moottorin kierrosluvusta e-box aktivoi magneetti venttiilin joka käyttäen kampikammion alipainetta sulkee pakoventtiilin. Määrätyssä moottorin kierrosluvussa magnettinen venttiili passivoituu ja palautusjousi avaa pakoventtiilin. Välittömästi kun moottorin kierrosluku putoaa tietylle tasolle magneettinen venttiili aktivoituu uudelleen ja sulkee pakoventtiilin käyttäen kampikammion alipainetta. K: Onko mahdollista päivittää vanha moottorini elektronisella pakoaukonsäätimellä? V: Kyllä, mikäli päivität myös uuden sytytysjärjestelmän ja e-boxin. K: Onko mahdollista päivittää vanha moottori uudella sytytysjärjestelmällä, mutta käyttää yhä vanhaa pneumaattista pakoaukonsäädintä? V: Kyllä. K: Onko olemassa mitään säätöjä uuden pakoaukonsäätimen ajoittamiseen? V: Kyllä. Systeemi tarjoaa kaksi eri avaus/sulkemis kohtaa (ero 300 rpm). Tämä mahdollistaa kuljettajan valitsemaan omaan ajotyyliinsä sopivan säädön. K: Onko uuden äänenvaimentimen suorituskyky parempi? Suorituskyky pysyy samana. Uuden äänenvaimentimen kestävyyttä on parannettu ja melutasoa alennettu. K: Onko mahdollista päivittää vanha moottori uudella äänenvaimentimella? V: Kyllä. K: Onko äänenvaimentimen kiinnitys muuttunut?

4 K: Onko uusi äänenvaimennin hiljaisempi? V: On, noin 1dB. K: Onko uusi äänenvaimennin eri painoinen? V: Tämä riippuu moottorityypistä. K: Onko pakovilla muuttunut? K: Mitä etua on uudesta pakoaukon laipasta? V: Uusi pakoaukonlaippa yhdessä uuden tiivisterenkaan kanssa tarjoaa paremman liitoksen sylinteriin. Tiiviimpi liitos parantaa suorituskykyä. K: Onko mahdollista päivittää vanha moottori uudella pakoaukonlaipalla ja tiivisterenkaalla? V: Kyllä. K: Onko uuden männän suorituskyky parempi kuin vanhan? V: Ei, mutta sisäänajo aika on lyhyempi. Näin ollen moottori saavuttaa nopeammin optimaalisen suorituskyvyn. Männän uusi profilli lisää myös männän kestävyyttä. K: Onko mahdollista päivittää vanha moottori uudella männällä? V: kyllä, tätä suositellaan seuraavan huollon yhteydessä. K: Onko männänrengas myös muuttunut? K: Onko uudella kiertokangella parempi suorituskyky? V: Ei, mutta kestävyys on parantunut huomattavasti. Myös kiertokangen pituuden toleranssi on tarkentunut. K: Onko mahdollista päivittää vanha moottori uudella kiertokangella? V: Kyllä. Tätä suositellaan seraavan huollon yhteydessä. K: Mikä on suositeltu vaihtoväli uudelle männälle ja kiertokangelle? V: 50 tuntia, jonka jälkeen moottori tulee avata ja vähintään tarkastaa osien kunto. K: Mitä uutta on uudessa kampiakselissa? V: Runkolaakerin ja kampiakselinkaulan välys on optimoitu. Sisäänajoaika on lyhyempi ja moottori saavuttaa parhaan suorituskyvyn nopeammin.

5 K: Onko mahdollista päivittää vanha moottori uudella kampiakselilla? V: Kyllä, mutta tätä suositellaan ainoastaan jos vanha kampiakseli on vioittunut tai erittäin kulunut. K: Mitä eroa on uudella mustalla kampikammiolla ja punaisella vesikannella nykyisiin verrattuna? V: Osilla ei ole muuta eroa kuin väri. K: Onko mahdollista päivittää vanha moottori uudella kampikammiolla ja vesikannella? V: Kyllä teknisesti, mutta tähän ei ole mitään tarvetta. K: Mitkä päivitykset ovat pakollisia? V: Ainoastaan Mini Max moottorin pakoaukonlaippa ja tiivisterengas. Muut päivitykset ovat täysin vapaaehtoisia. Kaikissa moottoreissa suositellaan kaasuttimen päivitystä, mikäli vanhan kaasuttimen kanssa on ollut ongelmia päästä optimaalisiin säätöihin. Sytytysjärjestelmän päivitys on suositeltavaa Junior, Max ja DD2 moottoreissa mikäli halutaan helpompaa käytettävyyttä. Pakolaipan ja tiivisterenkaan päivitys on suositeltavaa vuotojen ehkäisemiseksi. K: Parantavatko päivitykset suorituskykyä? V: Tämä riippuu moottorin säätökokemuksesta. Päivitykset helpottavat optimaalisten säätöjen löytämistä. Tämä mahdollistaa myös vähemmän kokemusta omaavien kuljettajien moottorin parhaan suorituskyvyn löytämistä. K: Rotax on tunnettu muuttumttomuudestaan. Miksi tälläinen päivitys? V: Muuttumattomuus on edelleen tärkeintä Rotaxille. Kaikki tekniset muutoksen on tehty asiakaspalautteeseen perustuen helpottaaksemme käyttöä ja pitääksemme kulut alhaisina. Uusi tekninen kokonaisuus tulee olemaan helpompi käyttää ja säätää. Kuljettajat tulevat tarvitsemaan vähemmän apua ammattilaisilta, joka pienentää kustannuksia ja takaa tasavertaisemman kilpailun kaikille kuljettajille. K: Miksi näistä muutoksista ei ole ilmoitettu etukäteen? V: Rotaxilla on oma kommunikaatio aikataulu markkinoita varten oikeanlaisen esittelyn vuoksi. Rajoitetun ajan Rotax tarjoaa päivityspaketteja alennettuun hintaan. K: Täytyykö kaikkien kuljettajien ostaa uusi moottori? V: Ei tarvitse. Myös päivitykset ovat vapaaehtoisia.

6 K: Onko vanhat moottorit yhä kilpailukykyisiä? V: Kyllä, mikäli moottorille löydetään oikeat asetukset. Tämä on ollut osalle kuljettajista vaikeaa. K: Saako vanhoja moottoreita käyttää RMC kilpailuissa? V: Tekniset säännöt tulevat sallimaan sekä uudet että vanhat moottorit ja määrätyt päivitykset.

INFORMATION DELLORTO SYTYTYS JÄRJESTELMÄ KUINKA VÄLTTÄÄ TOIMINTAHÄIRIÖT

INFORMATION DELLORTO SYTYTYS JÄRJESTELMÄ KUINKA VÄLTTÄÄ TOIMINTAHÄIRIÖT INFORMATION DELLORTO SYTYTYS JÄRJESTELMÄ KUINKA VÄLTTÄÄ TOIMINTAHÄIRIÖT Moottori ei käy puhtaasti Moottori alkaa pätkiä yli 10.000 rpm Moottori antoi ensin korkean rpm lukeman, mutta pudotti sen äkillisesti

Lisätiedot

LMM KARTING TEAM. Luokkaesittelyt: - Cadet - Micro - Raket 85, Raket 95 - KF6

LMM KARTING TEAM. Luokkaesittelyt: - Cadet - Micro - Raket 85, Raket 95 - KF6 Luokkaesittelyt: - Cadet - Micro - Raket 85, Raket 95 - KF6 1. Cadet Lisenssi- ja ikävaatimus Peruslisenssi Ikä 7 9 vuotta -> Min. paino: 85kg Runko AKK:n sääntöjen mukainen Akseliväli: vapaa Renkaat:

Lisätiedot

Vinkkejä ja ohjeita osa 1.

Vinkkejä ja ohjeita osa 1. Vinkkejä ja ohjeita osa 1. Kaikki RMC Finland osakilpailuissa käytettävät moottorit ovat sinetöityjä kilpailun ajan. Sinetöinnin voi suorittaa vain virallinen Rotax Service Center. Kilpailujen ulkopuolella

Lisätiedot

RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS

RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS 2/XON/10 29.07.2010 Xon Sport Club ry RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS Tekniset tiedot Raket 120 Moottorin tyyppi: Yksisylinterinen, mäntäohjattu kaksitahtimoottori Iskutilauus: 118,5 cc Iskunpituus:

Lisätiedot

1/XON/09 22.3.2009. Rake t 1 2 0 kilpamoot torin luokitustodistus

1/XON/09 22.3.2009. Rake t 1 2 0 kilpamoot torin luokitustodistus Rake t 1 2 0 kilpamoot torin luokitustodistus Pääperiaate on se, että kaikenlainen työstäminen, aineen lisää minen, poista minen, muutt a minen tai virittäminen on kielletty, ellei näissä säännöissä toisin

Lisätiedot

Rotax BRP. Gunskirchen, Itävalta. Perustettu 1920 Työntekijöitä 1200

Rotax BRP. Gunskirchen, Itävalta. Perustettu 1920 Työntekijöitä 1200 Rotax BRP Gunskirchen, Itävalta Perustettu 1920 Työntekijöitä 1200 Rotax karting moottorit Ski-Doo ja Lynx moottorikelkat ja vesijetit Evinrude perämoottorit Can-Am mönkijät Can-Am Spider roadsterit Moottoripyörät

Lisätiedot

MINI60 TEKNISET SÄÄNNÖT 2019

MINI60 TEKNISET SÄÄNNÖT 2019 MINI60 TEKNISET SÄÄNNÖT 2019 Versioloki: Ver 1.0 04/2019 MR Sisällys 1. Yleistä... 3 2. Sallittut modifikaatiot... 3 3. Mittaustavat asteille... 4 4. Asteiden säätö... 5 5. Palotilan säätö... 5 6. Sylinteriputki...

Lisätiedot

RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS

RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS 3/XON/12/15.3.2012 Xon Sport Club ry RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS Tekniset tiedot Raket 120 Moottorin tyyppi: Yksisylinterinen, mäntäohjattu kaksitahtimoottori Iskutilauus: 118,5 cc Iskunpituus:

Lisätiedot

MOOTTORI Raket 60. AKK-Motorsport Ry LUOKITUSTODISTUS 2/R60/18. Valmistaja Radne Motors Manufacturer RAKET Malli Model 60 CD

MOOTTORI Raket 60. AKK-Motorsport Ry LUOKITUSTODISTUS 2/R60/18. Valmistaja Radne Motors Manufacturer RAKET Malli Model 60 CD LUOKITUSTODISTUS Luokitus N Luokitukseen voidaan tehdä muutoksia Karting lajiryhmän toimesta ja luokitusmuutokset tulevat voimaan joko välittömästi tai lajiryhmän ilmoituksen mukaan. AKK-Motorsport Ry

Lisätiedot

Sivu 1(19) Raket 120 tekniset säännöt v. 2.0 - päivitetty 26.3.2012

Sivu 1(19) Raket 120 tekniset säännöt v. 2.0 - päivitetty 26.3.2012 Sivu 1(19) Raket 120 tekniset säännöt v. 2.0 - päivitetty Sivu 2(19) Tekniset tiedot Raket 120 Moottorin tyyppi: Iskutilauus: Iskunpituus: Poraus: Jäähdytys: Sytytys: Maksimi teho: Maksimi kierrokset:

Lisätiedot

Sivu 1(17) Raket 120 tekniset säännöt v. 1.5.3 - päivitetty 19.8.2008

Sivu 1(17) Raket 120 tekniset säännöt v. 1.5.3 - päivitetty 19.8.2008 Sivu 1(17) Raket 120 tekniset säännöt v. 1.5.3 - päivitetty Sivu 2(17) Tekniset tiedot Raket 120 Moottorin tyyppi: Iskutilauus: Iskunpituus: Poraus: Jäähdytys: Sytytys: Maksimi teho: Maksimi kierrokset:

Lisätiedot

Skootterini.com MOOTTORI EI KÄYNNISTY TAI KÄYNNISTYY HUONOSTI

Skootterini.com MOOTTORI EI KÄYNNISTY TAI KÄYNNISTYY HUONOSTI MOOTTORI EI KÄYNNISTY TAI KÄYNNISTYY HUONOSTI Vianhakukaavio, versio 1.0.6 Tämä Kaavio on tarkoitettu käytettäväksi kaikissa kärjettömällä CDI-sytytysjärjestelmässä ja kaasuttimella varustetuissa 2-tahti

Lisätiedot

LMM KARTING TEAM. 85 huolto kisakaudella

LMM KARTING TEAM. 85 huolto kisakaudella 85 huolto kisakaudella Lue luokitustodistus -> löytyy AKK:n nettisivuilta Lue sääntökirja -> löytyy AKK:n nettisivuilta Kysele kokeneempien neuvoja Täyshuolto jossa kone puretaan kokonaan tehdään yleensä

Lisätiedot

X30 MOOTTORIN VARAOSAT

X30 MOOTTORIN VARAOSAT X30 MOOTTORIN VARAOSAT Nettohinnasto 10-2017 Hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja sisältävät arvonlisäveron 24% X30 kansi ja sylinteri: 1 X30125040-C SYLINTERIN KANSI 160,00 2 10350 SYLINTERIN KANNEN MUTTERI

Lisätiedot

MOOTTORI Raket 60. AKK-Motorsport Ry LUOKITUSTODISTUS 2/R60/18. Valmistaja Rande Motors Manufacturer RAKET Malli Model 60 CD

MOOTTORI Raket 60. AKK-Motorsport Ry LUOKITUSTODISTUS 2/R60/18. Valmistaja Rande Motors Manufacturer RAKET Malli Model 60 CD LUOKITUSTODISTUS Luokitus N Luokitukseen voidaan tehdä muutoksia Karting lajiryhmän toimesta ja luokitusmuutokset tulevat voimaan joko välittömästi tai lajiryhmän ilmoituksen mukaan. AKK-Motorsport Ry

Lisätiedot

RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS

RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS XON/15/15.03.2016 Xon Sport Club ry RAKET 120 KILPAMOOTTORIN LUOKITUSTODISTUS Tekniset tiedot Raket 120 Moottorin tyyppi: Yksisylinterinen, mäntäohjattu kaksitahtimoottori Iskutilauus: 118,5 cc Iskunpituus:

Lisätiedot

Finnish. Osien nimet. Tarkistuslaiteyksikkö. Sähkökaapelin tarkistuslaite. Vaihtokytkimen tarkistuslaite SM-EC79 HAKEMISTO

Finnish. Osien nimet. Tarkistuslaiteyksikkö. Sähkökaapelin tarkistuslaite. Vaihtokytkimen tarkistuslaite SM-EC79 HAKEMISTO SM-EC79 HAKEMISTO Tarkistuslaitteen käyttö Ongelman sijainnin määritys tarkistuslaitteella 136 Ongelma etuvaihtajassa tai takavaihtajassa 137 Ongelma SM-EW79A + ST-7970:n toiminnassa 139 SM-EW79A tarkistus

Lisätiedot

Konfiguraatiotyökalun päivitys

Konfiguraatiotyökalun päivitys Konfiguraatiotyökalun päivitys Kuinka aloitan? Konfiguraatiotyökalu avataan niin kuin aiemminkin suoraan Tenstar clientin käyttöliittymästä, tai harjoituksen ollessa käynnissä. Kuinka aloitan konfiguraatiotyökalun

Lisätiedot

N:o Nimike Hinta N:o Nimike Hinta

N:o Nimike Hinta N:o Nimike Hinta TUKKUPAKKAUKSET 4101 Ilmansuod. 5 x 491588S...... 31,90 4171 Liitin 5 x 791850... 7,00 4102 Ilmansuod. 5 x 397795S... 32,70 4172 Tiiviste 5 x 272996... 11,60 4103 Ilmansuod. 5 x 399877S... 32,40 4178 Primer

Lisätiedot

Eteen- ja taaksekulkeva tasotärytin LG 250/300/450/450L/500/550/700. Käyttö ja Kunnossapito ILG250FI1, 97-08-15

Eteen- ja taaksekulkeva tasotärytin LG 250/300/450/450L/500/550/700. Käyttö ja Kunnossapito ILG250FI1, 97-08-15 Eteen- ja taaksekulkeva tasotärytin LG 250/300/450/450L/500/550/700 Käyttö ja Kunnossapito, 97-08-15 Bensiinimoottori: Honda GX200 Dieselmoottori: Yanmar L60AE, L100AE Hatz 1D31S, 1D60S, 1D60Z, 1D81S Ohje

Lisätiedot

LUOKITUSTODISTUS Nr. 1 / 2008 RAKET 85 MOOTTORILLE

LUOKITUSTODISTUS Nr. 1 / 2008 RAKET 85 MOOTTORILLE AKK-MOTORSPORT ry Karting lajiryhmä Luokitustodistus Nr. 1/2008 Sivu 1/8 LUOKITUSTODISTUS Nr. 1 / 2008 RAKET 85 MOOTTORILLE Luokituksen haltija: AKK-Motorsport ry Luokat: Mini, Raket Junior ja Raket Voimassaolo:

Lisätiedot

Road Racing, Fin Moriwaki cup säännöt 2015, 1.0 FIN MORIWAKI-CUP SÄÄNNÖT 2016 1.0

Road Racing, Fin Moriwaki cup säännöt 2015, 1.0 FIN MORIWAKI-CUP SÄÄNNÖT 2016 1.0 FIN MORIWAKI-CUP SÄÄNNÖT 2016 1.0 SISÄLLYSLUETTELO 1.0 Soveltamisala... 3 1.1 Kilpailut... 3 1.2 Numerolaatat... 3 2.0 Ajajat... 3 2.1 Ajajatutkinto... 3 2.2 Ajajan ikä... 3 2.3 Kilpailulisenssi... 4 2.4

Lisätiedot

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille KÄYTTÖOPAS Akun laturi Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille Lue käyttöopas huolellisesti ennen latauslaitteen käyttämistä Käytä suojalaseja akkuja käsitellessäsi ESITTELY Kiitos, että valitsit ammattilaistason

Lisätiedot

DEUTZ-FAHR MALLIT 2-SYLINTERISET 3-SYLINTERISET 4-SYLINTERISET 5-SYLINTERISET 6-SYLINTERISET

DEUTZ-FAHR MALLIT 2-SYLINTERISET 3-SYLINTERISET 4-SYLINTERISET 5-SYLINTERISET 6-SYLINTERISET DEUTZ-FAHR MALLIT TRAKTORIMALLISTA MOOTTORITYYPPIIN MOOTTORITYYPISTÄ TRAKTORIMALLIIN MOOTTORI- TYYPPI TRAKTORI- SYLINTERI- SYLINTERI- MOOTTORI- MALLI LUKU HALKAISIJA TYYPPI TRAKTORI- MALLI D2506, D2807,

Lisätiedot

UUDET KETJUSAHAT 937, 941C, 941CX

UUDET KETJUSAHAT 937, 941C, 941CX TUOTEINFO UUDET KETJUSAHAT 937, 941C, 941CX Oleo-Mac -sahat on suunniteltu huomioiden moninaiset työtarpeet (klapien teko, pienet harvennushakkut, pienten-keskikokoisten puiden kaato). Uudet mallit 937,

Lisätiedot

Ryhmä 1 yleisesti. HRT sarjassa eri ikäkaudet on yhdistetty Kuutiotilavuusjako >1300, >1600 ja yli 1600

Ryhmä 1 yleisesti. HRT sarjassa eri ikäkaudet on yhdistetty Kuutiotilavuusjako >1300, >1600 ja yli 1600 Ryhmä 1 Ryhmä 1 yleisesti Aikoinaan ykkösryhmä oli määrällisesti suurin Käytännössä Historicissa ryhmä 1 (T) auto voi olla ikäkausiin (G1) G2, H1, (H2), ja I. Ryhmä 3 on kaksipaikkaisten ( harvinaisten

Lisätiedot

Maailman helppokäyttöisin akkulaturi

Maailman helppokäyttöisin akkulaturi Maailman helppokäyttöisin akkulaturi -akkulaturilla saat helposti täyteenladatun akun. Sinun tarvitsee vain kytkeä akkulaturi sähköverkkoon, liittää helppokäyttöiset liittimet akkuun ja painaa virtapainiketta.

Lisätiedot

kokoaminen 1. Ota ASPER ajanottolaitteisto 1- kentän laatikosta ja siirrä kisakentälle 2. Kokoa yleisönäyttö sopivaa paikkaan ja vedä sille sähkö

kokoaminen 1. Ota ASPER ajanottolaitteisto 1- kentän laatikosta ja siirrä kisakentälle 2. Kokoa yleisönäyttö sopivaa paikkaan ja vedä sille sähkö pikaopas ASPER ajanoton kokoaminen 1. Ota ASPER ajanottolaitteisto 1- kentän laatikosta ja siirrä kisakentälle 2. Kokoa yleisönäyttö sopivaa paikkaan ja vedä sille sähkö Sähköjenkytkentästä oma kohta.

Lisätiedot

XCRANE OMINAISUUDET KUUSI KULJETTAJA-PROFIILIA VENTTIILIEN SÄÄDÖT

XCRANE OMINAISUUDET KUUSI KULJETTAJA-PROFIILIA VENTTIILIEN SÄÄDÖT XCRANE OMINAISUUDET KUUSI KULJETTAJA-PROFIILIA Jokaiseen kuljettajaprofiiliin voi tallentaa omat säädöt seuraaville ominaisuuksille Venttiilin parametrit o Miniminopeus (ma) o Maksiminopeus (%) o Rampit

Lisätiedot

838E Hands Free Varashälytin

838E Hands Free Varashälytin 838E Hands Free Varashälytin Huom! - Järjestelmän saa asentaa vain ammattilainen. - Älä anna laitteen tai vastaanottimen kastua. - Lue käyttöohje kokonaan ennen laitteen asennusta. - Tämän laitteen tarkoitus

Lisätiedot

DAIHATSU SIRION, M100

DAIHATSU SIRION, M100 DAIHATSU SIRION, M100 JÄRJESTELMÄN KOMPONENTTIEN SIJAINTI auton nopeus diagnoosliitin paine kaasuläppä anturi ISC venttiili imuilman lämpötila puolat nokka-akselin polttoainepumppu polttoneste syötön katkasu

Lisätiedot

FIN MORIWAKI LUOKKASÄÄNTÖ , FIN MORIWAKI LUOKKASÄÄNTÖ

FIN MORIWAKI LUOKKASÄÄNTÖ , FIN MORIWAKI LUOKKASÄÄNTÖ 021.11.14 FIN MORIWAKI LUOKKASÄÄNTÖ 2018 1.0 SISÄLLYSLUETTELO 1.0 Soveltamisala... 3 1.1 Kilpailut... 3 1.2 Numerolaatat... 3 2.0 Ajajat... 3 2.1 Ajajatutkinto... 3 2.2 Kuljettajan ikä... 3 2.3 Kilpailulisenssi...

Lisätiedot

X-TRE Power Box. 1. Asennus

X-TRE Power Box. 1. Asennus X-TRE Power Box Asennus ja käyttöohje Malli XT-S01 Tuote käy seuraaviin SUZUKIN moottoripyöriin: GSX-R600 (2006-2010), GSX-R750 (2006-2010), GSX-R1000 (2005-2010), GSX1300R Hayabusa (2008-2010), B-King

Lisätiedot

2.1 Yhden kuljettajan ikä on vähintään 30 vuotta. Kilpailun johto voi antaa huojennuksia yhden kuljettajien kuljettajan minimi-iän suhteen.

2.1 Yhden kuljettajan ikä on vähintään 30 vuotta. Kilpailun johto voi antaa huojennuksia yhden kuljettajien kuljettajan minimi-iän suhteen. 1 Yleistä Eurokarting luokalla tarkoitetaan kartingharrastajaluokkaa jossa ajetaan karting-autoilla jotka on varustettu Raket 120 tai TKM 4 K4S moottoreilla. Sääntökirja, johon viitataan näissä säännöissä

Lisätiedot

EG-voimanoton aktivointi. Toiminta

EG-voimanoton aktivointi. Toiminta Toiminta EG-voimanoton aktivointi Toiminto on tarkoitettu voimanoton aktivointiin kuljettajan paikalta ja ohjaamon ulkopuolelta. Voimanottoa ohjataan BCI-ohjausyksiköllä. Kytkinpolkimella ja EG-voimanotolla

Lisätiedot

RUOHONLEIKKURIN MOOTTORI 20HP XP-620

RUOHONLEIKKURIN MOOTTORI 20HP XP-620 RUOHONLEIKKURIN MOOTTORI 20HP XP-620 Lue huolellisesti käyttöohjeet ennen kuin asennat tai käytät moottoria. HUOMIO Lue huolellisesti nämä käyttöohjeet ennen moottorin käyttämistä. Anna käyttöohjeet eteenpäin

Lisätiedot

Vexve Controls - Vexve AM CTS. vakiolämpötilasäädin käyttö- ja asennusohje

Vexve Controls - Vexve AM CTS. vakiolämpötilasäädin käyttö- ja asennusohje Vexve Controls - Vexve AM CTS vakiolämpötilasäädin käyttö- ja asennusohje VEXVE AM CTS Vexve AM CTS on kompakti elektroninen vakiolämpötilasäätäjä joka säätää sekoitusventtiiliä niin, että menoveden lämpötila

Lisätiedot

Muistiinpanoluettelo voimansiirtolinja

Muistiinpanoluettelo voimansiirtolinja Tilauslomake Tilauslomake Tilaa parametrisäädöt Scania-korjaamolta tällä lomakkeella. Tilaaja/yhteyshenkilö Päiväys Huomautukset/muuta Yritys Nimi Puhelin Ajoneuvo Tyyppimerkintä (esim. R580 B6x2) Rekisterinumero

Lisätiedot

RUOHONLEIKKURIN MOOTTORI XP420

RUOHONLEIKKURIN MOOTTORI XP420 RUOHONLEIKKURIN MOOTTORI XP420 Lue huolellisesti käyttöohjeet ennen kuin asennat tai käytät moottoria. OHJEITA KÄYTTÄJÄLLE Lue huolellisesti nämä käyttöohjeet ennen moottorin käyttämistä. Anna käyttöohjeet

Lisätiedot

HQ-PURE300/12 (F) HQ-PURE300/24 (F) 300 WATIN DC-AC SINIAALTOINVERTTERI

HQ-PURE300/12 (F) HQ-PURE300/24 (F) 300 WATIN DC-AC SINIAALTOINVERTTERI SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-PURE300/12 (F) HQ-PURE300/24 (F) 300 WATIN DC-AC SINIAALTOINVERTTERI LUE OHJEET ENNEN KÄYTTÖÄ! Hyödylliset sovellukset Kannettavat, radiot, pienet televisiot, VCR-nauhurit, DVD-soittimet,

Lisätiedot

SpeedoHealer. Kawasaki-III Harness Kit Sopii: ZX-10R ( 06-07) only

SpeedoHealer. Kawasaki-III Harness Kit Sopii: ZX-10R ( 06-07) only 1 / 5 25.3.2010 16:46 1. Yleistä 2. Ohjeet SpeedoHealer Kawasaki-III Harness Kit Sopii: ZX-10R ( 06-07) only Huomio: SpeedoHealer on tarkoitettu parantamaan nopeusmittarin tarkkuutta. Valmistaja / maahantuoja

Lisätiedot

kykäsikäyttöinen tai automaattinen - voit valita itse

kykäsikäyttöinen tai automaattinen - voit valita itse . kykäsikäyttöinen tai automaattinen - voit valita itse LK utomaattinen tai käsikäyttöinen läppäventtiili Konsepti LK on hygieeninen automaattinen tai käsikäyttöinen läppäventtiili ruostumattomiin teräsputkijärjestelmiin.

Lisätiedot

Alustan peltiosat Kaikki hinnat netto & Alv(19%)

Alustan peltiosat Kaikki hinnat netto & Alv(19%) Muokkaus-Viritys etunimi: sukunimi: strassi: maa/kulmakunta: puhelin: faksi: e-mail: RITZ Handels GmbH Fuchsberg 3 D-24247 Hohenfelde Telefax: 04385-599810 Telefon: 04385-599800 e-mail: info@fiatclassic.com

Lisätiedot

Painetasapainotetut venttiilit (PN 25)

Painetasapainotetut venttiilit (PN 25) Tekninen esite Painetasapainotetut venttiilit (PN 25) 2-tieventtiili, ulkokierre VB 2 2-tieventtiili, laippa Kuvaus VB 2 ja VB 2 - säätöventtiilit on suunniteltu toimimaan yhdessä sähköisten Danfoss toimilaitteiden

Lisätiedot

ALKUPERÄISET KAMPIAKSELIT Vakio 1300, 1500 ja 1600 kampiakseli. 5602-2 Alkuperäinen kampiakseli 5604-2 5604-2

ALKUPERÄISET KAMPIAKSELIT Vakio 1300, 1500 ja 1600 kampiakseli. 5602-2 Alkuperäinen kampiakseli 5604-2 5604-2 5604-2 5604-2 SUPERSTROKE KAMPIAKSELI Ehdottomasti paras kampiakseli jota on koskaan valmistettu. BUGPACK-laatua parhaimmillaan. Mallin ja muodon on toteuttanut maailmankuulu kilpakoneiden suunnittelija.

Lisätiedot

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 Laser 635 nm IP 54 auto man man AquaPro DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 LV 121 LT 128 RO 135 BG 142 GR 149 58 Lue käyttöohje kokonaan.

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

Estemuutokset uusiin sääntöihin

Estemuutokset uusiin sääntöihin Estemuutokset uusiin sääntöihin Uusien kansallisten sääntöjen astuessa voimaan tulee voimaan myös tämän liitteen muutokset esteiden osalta. 27.11.2017 Suomen Agilityliitto Yleiset tiedustelut: saannot@agilityliitto.fi

Lisätiedot

TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ

TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ TÄRYLEVY / MAANTIIVISTÄJÄ KÄYTTÖOHJEET DAR0480 Sisällysluettelo. Takuu sivu 1 Turvallisuusohjeet sivu 2 Käyttöohjeet sivu 3-4 Hoito ja huolto sivu 5 Säilytys sivu 6 Vianetsintä sivu 7 Osaluettelo/ tekniset

Lisätiedot

PC vai Yoshbox? Moottorinohjauksen lyhyt teoria ja vertailu Mustavalkoisesti kirjoitettuna innostamaan tiedon ja mielipiteiden jakamiseen by PetriK

PC vai Yoshbox? Moottorinohjauksen lyhyt teoria ja vertailu Mustavalkoisesti kirjoitettuna innostamaan tiedon ja mielipiteiden jakamiseen by PetriK PC vai Yoshbox? Moottorinohjauksen lyhyt teoria ja vertailu Mustavalkoisesti kirjoitettuna innostamaan tiedon ja mielipiteiden jakamiseen by PetriK Vastuunrajaus PC vai Yoshbox Kirjoittaja on kirjoittanut

Lisätiedot

VOLVO MOOTTORIN OSAT 04.02.2008

VOLVO MOOTTORIN OSAT 04.02.2008 VOLVO MOOTTORIN OSAT 04.02.2008 Volvo moottorinkorjaussarjat STD sisältää: männät, männänrenkaat, sylinteriputket, ylä- ja alatiivistesarjat, kk-laakerit STD, rk-laakerit STD K1000 V374X V386R MF0313 V1962

Lisätiedot

https://www.ecom.honda-eu.com/washeuni/webepc/print.do?pgt=mc

https://www.ecom.honda-eu.com/washeuni/webepc/print.do?pgt=mc Sivu 1/1 E-1 SYLINTERINKANNEN SUOJA 1 12301-GN1- A80 2 12391-149- 3 90017-436- 4 90541-195- 670 SUOJA, SYLINTERINKANSI TIIVISTERENGAS, PÄÄN SUOJA (ARAI) PULTTI, ERIKOIS, 6X45.5 002 0 0 0,00 KUMI, KIINNITYS

Lisätiedot

Akselikytkimet & Kiinnitysholkit

Akselikytkimet & Kiinnitysholkit Akselikytkimet & Kiinnitysholkit Akselikytkimen valinnassa on hyvä ottaa huomioon seuraavat asiat: Akselikytkimet Onko radiaalista virhettä? Kuinka suurta momenttia siirretään? Kuinka suurta kierrosnopeutta

Lisätiedot

Perävaunun käyttöohje

Perävaunun käyttöohje Perävaunun käyttöohje Ennen ajoa tarkistakaa: vetolaitteen ja sen kiinnitysosien kunto perävaunun ja auton kiinnityksen varmuus, perävaunun turvavaijerin tulee olla kiinnitetty autoon valojen kunto pyörien

Lisätiedot

AKKUKÄYTTÖINEN TRAKTORI

AKKUKÄYTTÖINEN TRAKTORI AKKUKÄYTTÖINEN TRAKTORI JD GROUND FORCE PEOR0047 lasten akkutraktori 12 V / 8 Ah sisältää kärryn ikäsuositus 3+ 2 vaihdetta eteen + pakki mukana FM radio (toimii AA-paristoilla) mitat K 68 cm, P 169,5

Lisätiedot

Omistajan käsikirja. Endura C2 Endura Max

Omistajan käsikirja. Endura C2 Endura Max Omistajan käsikirja Endura C2 Endura Max Käyttöohje Twist Tiller -ohjauskahva: virtakytkin, nopeus, eteen/taakse ja ohjaus 180 käännettävä ohjauspää Säädettävä syvyyskaulus Quick Release kallistusvipu

Lisätiedot

SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE

SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE SANYO TRC-8800 / 8080 SANELU- JA SANELUN PURKULAITE 2 KYTKIMET (kuva 1) 1. Kasettipesän kansi 2. Kasettipesän avaus (EJECT) 3. Nauhalaskuri ja nollauspainike (COUNTER/RESET) 4. Takaisinsiirto säätö (BACKSPACE)

Lisätiedot

F75E ALKUPERÄINEN OHJEKIRJA

F75E ALKUPERÄINEN OHJEKIRJA ALKUPERÄINEN OHJEKIRJA 2 KÄYTTÖ SWEPAC F75E Koneella tiivistetään soraa ja hiekkaa pienissä rakennustöissä, kuten valmistaessa alustaa betonikiville tai puutarhojen kivilaatoille. Koneen kompakti muotoilu

Lisätiedot

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 Oranssi 28 0010904.010.028 205,00 Oranssi 30 0010904.010.030 205,00 Oranssi 32 0010904.010.032 205,00 Oranssi 34 0010904.010.034 205,00 Oranssi 36 0010904.010.036 205,00

Lisätiedot

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA

UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA UUSI MOFFETT M4 NX HUIPPUSUORITUSKYKYÄ JA PALJON MUUTA TUOTE-ESITE M4 TUTUSTU SEURAAVAAN SUKUPOL MOFFETT M4 NX VEEN Seuraavan sukupolven MOFFETT M4 NX nostaa Euroopan luotetuimman ajoneuvotrukin suorituskyvyn

Lisätiedot

MOOTTORIA KOSKEVAT SÄÄNNÖT 2006 FJ1200/XJR1200

MOOTTORIA KOSKEVAT SÄÄNNÖT 2006 FJ1200/XJR1200 MOOTTORIA KOSKEVAT SÄÄNNÖT 2006 FJ1200/XJR1200 Moottori täytyy olla alkuperäinen Yamaha FJ1200/XJR1200. Jos näistä säännöistä ei erikseen käy ilmi, että jokin muutos on sallittu, on se kielletty. Jos tulee

Lisätiedot

BT50QT-11. VARAOSALUETTELO JM-Racing tmi. Peltokaari 1, FIN-02580 Siuntio. Tel: 0600 90077 (0,98 /min) Web: www.jm-racing.fi

BT50QT-11. VARAOSALUETTELO JM-Racing tmi. Peltokaari 1, FIN-02580 Siuntio. Tel: 0600 90077 (0,98 /min) Web: www.jm-racing.fi BT50QT-11 VARAOSALUETTELO JM-Racing tmi Peltokaari 1, FIN-0580 Siuntio Tel: 0600 0077 (0,8 /min) Web: www.jm-racing.fi VARAOSALUETTELO BT50QT-11 MOOTTORIN MUOVIKOTELOT SYLINTERIN KANSI JA KAASUTTIMEN KURKKU

Lisätiedot

-Motorracing Electronics WB-NÄYTTÖ KÄYTTÖOHJE. WB-näyttö Käyttöohje v1.0 12/2011 1/7

-Motorracing Electronics WB-NÄYTTÖ KÄYTTÖOHJE. WB-näyttö Käyttöohje v1.0 12/2011 1/7 WB-NÄYTTÖ KÄYTTÖOHJE 1/7 SISÄLLYSLUETTELO 1. YLEISTÄ... 3 1.1. SPESIFIKAATIO...3 2. ASENNUS... 4 2.1. MEKAANINEN ASENNUS...4 2.2. SÄHKÖINEN ASENNUS...4 3. KÄYTTÖOHJE... 6 3.1. INNOVATE LC-1 OHJELMOINTI...6

Lisätiedot

TRV-3 Calypso. Termostaattiset patteriventtiilit Termostaattinen esisäädettävä patteriventtiili

TRV-3 Calypso. Termostaattiset patteriventtiilit Termostaattinen esisäädettävä patteriventtiili TRV- Calypso Termostaattiset patteriventtiilit Termostaattinen esisäädettävä patteriventtiili IMI TA / Termostaatit ja patteriventtiilit / TRV- Calypso TRV- Calypso Tämä erittäin monipuolinen ja kestävä

Lisätiedot

MOOTTORI / ENGINE KF6

MOOTTORI / ENGINE KF6 Luokitukseen voidaan tehdä muutoksia Karting lajiryhmän toimesta ja luokitusmuutokset tulevat voimaan joko välittömästi tai lajiryhmän ilmoituksen mukaan. LUOKITUSTODISTUS HOMOLOGATION FORM AKK-Motorsport

Lisätiedot

CAB Plan. CAB Plan Päivitys 5.2

CAB Plan. CAB Plan Päivitys 5.2 CAB Plan Päivitys 5.2 CAB Plan Reaaliaikaiset (Push) ilmoitukset Päivityksen 5.2 jälkeen on mahdollista laittaa reaaliaikaisia ilmoituksia suoraan käyttäjien CSP alustalle. Kun ilmoitus on vastaanotettu,

Lisätiedot

Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA

Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSIA 2 LATAUS 2 VIANETSINTÄ JA HUOLTO 3 TAKUU 5 VAROITUKSIA Älä käytä laturin seinäpistokkeessa jatkojohtoa, jos mahdollista. Jos joudut käyttämään

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT TOIMINTAPERIAATTEET JA LÄPÄISYKUVAAJAT

TEKNISET TIEDOT TOIMINTAPERIAATTEET JA LÄPÄISYKUVAAJAT M5 - G 1 vasta- ja vastusvastaventtiilit Vastusvastaventtiilejä käytetään pääasiassa, kun halutaan säätää sylinterin iskunnopeutta. Venttiilejä käytetään myös ilmanvirtauksen säätöön. Vastaventtiili säätää

Lisätiedot

ROTAX MOJO MAX CHALLENGE Säännöt 2019 Versio 1-19

ROTAX MOJO MAX CHALLENGE Säännöt 2019 Versio 1-19 ROTAX MOJO MAX CHALLENGE Säännöt 2019 Versio 1-19 1. Esittely Rotax Max Challenge (RMC) on harrastaja sarja, kaiken ikäisille karting kuljettajille. Rotax moottorissa on alhaiset äänitasot ja se on ympäristöystävällinen

Lisätiedot

Hegetest Wire Detector Pulssitesteri

Hegetest Wire Detector Pulssitesteri Hegetest Wire Detector Pulssitesteri Toiminta- ja käyttöohje: Hegetest Wire Detector on uusi laite johtimien tutkimiseen. Tällä laitteella voit yhdellä kytkennällä todeta kaapelista kuusi sen eri tilaa:

Lisätiedot

2000-1991. Skidoo LYNX. Muut osat / Teo Lehtimäki Oy Telamatto Camoplast. Powerbloc / Teo Lehtimäki Oy. Muut osat / Teo Lehtimäki Oy

2000-1991. Skidoo LYNX. Muut osat / Teo Lehtimäki Oy Telamatto Camoplast. Powerbloc / Teo Lehtimäki Oy. Muut osat / Teo Lehtimäki Oy Vuosi: 2000-1991 Telamatto Camoplast 300 Päivitetty 31.12.2013 300 Lynx 6900 FCE Vuosi: 2000 Rotax 503 1996-09-741 mäntä, std 09-741-01 mäntä, 0,25 ylikoko 09-741-02 mäntä, 0,50 ylikoko 09-741-04 mäntä,

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz

KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz KÄYTTÖOHJE - INVERTTERI 12V tai 24V -> 230V 55Hz G-12-015, G-12-030, G-12-060 G-24-015, G-24-030, G-24-060 1. Laitteen kuvaus Virta päällä merkkivalo Virhe-merkkivalo (ylikuormitus, alhainen/korkea akun

Lisätiedot

ONGELMA: OIKEAN MOOTTORITOIMILAITTEEN LÖYTÄMINEN VENTTIILINOHJAUKSEEN TAI SÄÄTÖÖN

ONGELMA: OIKEAN MOOTTORITOIMILAITTEEN LÖYTÄMINEN VENTTIILINOHJAUKSEEN TAI SÄÄTÖÖN ONGELMA: OIKEAN MOOTTORITOIMILAITTEEN LÖYTÄMINEN VENTTIILINOHJAUKSEEN TAI SÄÄTÖÖN RATKAISU: ARMATEC TARJOAA MONIPUOLISEN VALIKOIMAN BERNARD CONTROLS MOOTTORITOIMILAITTEITA VENTTIILIEN OHJAUKSEEN JA SÄÄTÖÖN

Lisätiedot

Harjoitus 8. Mäntämoottorin rakenteeseen perehtyminen

Harjoitus 8. Mäntämoottorin rakenteeseen perehtyminen Harjoitus 8 Mäntämoottorin rakenteeseen perehtyminen Harjoituksen tarkoituksena on perehtyä mäntämoottorin rakenteeseen tutustumalla eri osakokonaisuuksiin. Harjoitus tehdään moottoritelineeseen asennetulla

Lisätiedot

Onnittelut Healtech QuickShifeter easyn seuraavan sukupolven itsenäisen quickshifter moduulin - hankinnasta.

Onnittelut Healtech QuickShifeter easyn seuraavan sukupolven itsenäisen quickshifter moduulin - hankinnasta. QuickShifter easy Käyttöohje 1. Esipuhe Onnittelut Healtech QuickShifeter easyn seuraavan sukupolven itsenäisen quickshifter moduulin - hankinnasta. QSE on ainoa quickshifter markkinoilla joka käyttää

Lisätiedot

Valmistettu rankinta päivääsi varten

Valmistettu rankinta päivääsi varten Valmistettu rankinta päivääsi varten SpeedMax XL.404 -sahausjärjestelmä 19HX-ketju + SpeedMax XL -terälaippa + ketjupyörä NOPEAMPI. VAHVEMPI. KESTÄÄ PITEMPÄÄN Käytettävyysaika on ratkaiseva tekijä. Yksityiskohtien

Lisätiedot

Retro Superbike luokkasääntö , Retro Superbike luokkasääntö 1.0

Retro Superbike luokkasääntö , Retro Superbike luokkasääntö 1.0 021.11.15 Retro Superbike luokkasääntö 2018 1.0 SISÄLLYSLUETTELO 1.0 Soveltamisala... 3 1.1 Yleistä... 3 1.2 Kilpailut... 3 1.3 Numerolaatat ja numerot... 3 2.0 Ajajat... 3 2.1 Ajajatutkinto... 3 2.2 Kuljettajan

Lisätiedot

KAASUKESKUS DZ-25. Käsikirja. Sa-Va Sairaala-Varuste Oy Karvaamokuja HELSINKI Puh Fax

KAASUKESKUS DZ-25. Käsikirja. Sa-Va Sairaala-Varuste Oy Karvaamokuja HELSINKI Puh Fax KAASUKESKUS DZ-25 Käsikirja Sa-Va Sairaala-Varuste Oy Karvaamokuja 4 00380 HELSINKI Puh. 09-5617 120 Fax. 09-70017183 KOMPONETTILUETTELO 8 8 9 9 2 6 6 2 7 7 ² ² 3 3 5 1 4 1 5 1. Huoltoventtiilit 2. Korkeapaineventtiilit

Lisätiedot

Voimanottojen ohjaus. Yleisiä tietoja

Voimanottojen ohjaus. Yleisiä tietoja Yleisiä tietoja Yleisiä tietoja Voimanottoja ohjataan ajoneuvon BCI-ohjausyksikön (Bodywork Electrical System) kautta. Toiminto on käytettävissä vain, jos ajoneuvossa on voimanotto. Jos ajoneuvo on varustettu

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. www.danfoss.fi/kylma

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. www.danfoss.fi/kylma Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Optyma Plus New Generation koneikko Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% % lyhyempi

Lisätiedot

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN.

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. PARASTA LAATUA PENSAILLE. Metabo-pensasleikkurit asettavat standardit. Näin tekee myös uusi mallistomme. Uudet pensasleikkurimme vakuuttavat

Lisätiedot

Näppäimistö CT 1000. Käyttäjäopas. Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi. CT1000v.5

Näppäimistö CT 1000. Käyttäjäopas. Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi. CT1000v.5 Näppäimistö CT 1000 Käyttäjäopas CT1000v.5 Global Safety & Security Solutions Oy E-mail: info@globalsafety.fi Sivu 2 CT 1000 Rajoitukset Kaikki oikeudet tähän ohjekirjaan ovat Global Safety & Security

Lisätiedot

Moottorikokonaisuus muodostuu moottorin rungosta sekä apulaitteista

Moottorikokonaisuus muodostuu moottorin rungosta sekä apulaitteista 1 UL-LENTOKONEIDEN MOOTTORIT NELITAHTIMOOTTORIT Moottorin sylinterit on sijoitettu vastakkain. Vastapuolen sylinterin mäntä on vastakkaisliikkeessä, mjolloin liikkuvien osien tasapaino säilyy paremmin

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

X4 RALLY CUP

X4 RALLY CUP X4 RALLY CUP 2012-2013 Kilpailut Kilpailuja kaudelle 2012-13 järjestetään 8 kpl:ttä. 4 kesällä asfaltilla ja 4 talvella jääspeedwaynä. Osakilpailu no.1 ja 2 Osakilpailu no.3 Osakilpailu no.4 5.5-6.5.2012

Lisätiedot

NAMUR-suuntaventtiilit, sarja NA

NAMUR-suuntaventtiilit, sarja NA NAMUR-suuntaventtiilit, sarja NA Pneumaattinen tai sähköpneumaattinen ohjaus 3/2-, 5/2- ja 5/3-tie Liitännät G1/4 Tekniset tiedot venttiilimallit 3/2-, 5/2- ja 5/3-tie/asento rakenne servo-ohjattu luistiventtiili

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Työsylinteri. 41 2-6 Kytkimen käyttölaitteet. Työsylinteri, muutettu malli. Yleistä

Työsylinteri. 41 2-6 Kytkimen käyttölaitteet. Työsylinteri, muutettu malli. Yleistä 41 2-6 Kytkimen käyttölaitteet Työsylinteri Yleistä Työsylinteri on rengasmainen hydraulisylinteri, joka on sijoitettu kytkimen koteloon kytkinakselin ympärille. Työsylinteri muodostuu ulkopuolella olevasta

Lisätiedot

Istukkaventtiilit (PN 16) VS 2 2-tieventtiili, ulkokierre

Istukkaventtiilit (PN 16) VS 2 2-tieventtiili, ulkokierre Tekninen esite Istukkaventtiilit (PN 16) VS 2 2-tieventtiili, ulkokierre Kuvaus Ominaisuudet: Jaettu ominaiskäyrä kehitetty vaativimpiin sovelluksiin (DN 20 ja DN 25) Useita k VS -arvoja Painantaliitännän

Lisätiedot

Sähköautoasiaa. Ajonhallintalaite ehdotus #1

Sähköautoasiaa. Ajonhallintalaite ehdotus #1 Sähköautoasiaa Ajonhallintalaite ehdotus #1 Pekka Ritamäki 17.10.2009 probyte@probyte.fi Kokous Mikroteamissa 13.10.2009 17:00-22:00 Osallistujat: Aulis Eskola Tapio Vihuri Juha Pulkkila Pekka Ritamäki

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

Online karttapäivitys

Online karttapäivitys Online karttapäivitys Online karttapäivitystä koskevia yleisiät tietoja Karttatietoja päivitetään jatkuvasti, koska ne vanhenevat. Multimediajärjestelmässä päivittämisen voi tehdä seuraavilla tavoilla:

Lisätiedot

1 ON +I::::~I+ 50 Tekniset selostukset ETS. Varmuusventtiilin

1 ON +I::::~I+ 50 Tekniset selostukset ETS. Varmuusventtiilin 26 ~ 21 6. 17 = o flit 1 1 Polttoainesailio 2 Polttoainepumppu 3 Polttoainesuodatin 4 Polttoaineenjakoputki 5 Polttoaineen paineensaadin 6 LH-ohjausyksikko 7 Lampotila-anturi 8 Ruiskutusventtiili 9 Alipaineimuputki

Lisätiedot

MAGNEETTINEN NESTEPINNANOSOITIN NA7-45 Laipoin tai kartiolla

MAGNEETTINEN NESTEPINNANOSOITIN NA7-45 Laipoin tai kartiolla MAGNEETTINEN NESTEPINNAN NA7-45 Laipoin tai kartiolla 11IG-1 Magneettinen nestepinnanosoitin on epäsuora pinnanosoitin. Nesteen korkeustieto siirtyy analogisesti 1:1 suhteella uimurista näyttöön. Tuote

Lisätiedot

Parametrit voimansiirtolinja. Johdanto. SDP3:n päällirakentajien versio

Parametrit voimansiirtolinja. Johdanto. SDP3:n päällirakentajien versio Johdanto Tässä asiakirjassa kuvataan voimansiirtolinjaan liittyvät parametrit. Parametrien luettelon rajaamiseksi tässä kuvataan vain parametrit, joista on todennäköisesti hyötyä päällirakentajille. Johdanto

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign. Optyma Plus New Generation

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign.  Optyma Plus New Generation Optyma Plus New Generation Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% lyhyempi aika tarvitaan

Lisätiedot

KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST

KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST KÄYTTÖ-OHJE EVERLAST SUPER CUT 50 ESITTELY SUPER CUT-50 plasmaleikkureiden valmistuksessa käytetään nykyaikaisinta MOSFET invertteri tekniikka. Verkkojännitteen 50Hz taajuus muunnetaan korkeaksi taajuudeksi

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS Akkujen laturi Smart 100 sisäänrakennettu vilkkuvalo 6 240 Ah lyijyakuille

KÄYTTÖOPAS Akkujen laturi Smart 100 sisäänrakennettu vilkkuvalo 6 240 Ah lyijyakuille KÄYTTÖOPAS Akkujen laturi Smart 100 sisäänrakennettu vilkkuvalo 6 240 Ah lyijyakuille Lue käyttöopas huolellisesti ennen latauslaitteen käyttämistä Käytä suojalaseja akkuja käsitellessäsi ESITTELY Kiitos,

Lisätiedot

- --. SHINDAIWA KÄYTTÖOPAS 'EB2510 PUHALLIN. shindpart Naumber 6i891w2-94310 Reav. 2/07

- --. SHINDAIWA KÄYTTÖOPAS 'EB2510 PUHALLIN. shindpart Naumber 6i891w2-94310 Reav. 2/07 SHINDAIWA KÄYTTÖOPAS - --. 'EB2510 PUHALLIN shindpart Naumber 6i891w2-94310 Reav. 2/07 I Sisällysluettelo: 1. Tekninen erittely s 1 2. Käynnistäminen ja pysäyttäminen s2 3. Tyhjäkäyntinopeuden säätäminen

Lisätiedot

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign. Optyma Plus New Generation

50% Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. EcoDesign.  Optyma Plus New Generation Optyma Plus New Generation Korkean tason tehokkuutta. Hiljainen ja huippuunsa viritetty koneikko. Laajennettu tuotesarja: 0.6-16.5 kw MBP-sovelluksiin 0.7-9.6 kw LBP-sovelluksiin 50% lyhyempi aika tarvitaan

Lisätiedot