ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA"

Transkriptio

1 ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA

2 VOIT MUOKATA MAAILMAN ENSIMMÄISTÄ TODELLA ÄLYKÄSTÄ KUULOKOJETTA Nyt kuulokokemuksesi laatu kehittyy reaaliajassa ja tosielämässä. Oman WIDEX EVOKE -kojeesi vuorovaikutteiset valinnat auttavat sinua muokkaamaan kuulokokemukstasi intuitiivisesti, jotta voit hallita sitä halutessasi itse. Ja jos et halua tehdä mitään? EVOKE mukautuu automaattisesti todellisiin tarpeisiisi ja ympäristöösi. Jotta et jää paitsi yhdestäkään hetkestä. WIDEX EVOKE -kojeiden valikoima on laaja kaikkiin tarpeisiisi, mieltymisiisi ja elämäntapaasi.

3 PYSYY SINUN ELÄMÄSSÄSI MUKANA SINÄ TEET SIITÄ VIELÄKIN ÄLYKKÄÄMMÄN Joka kerta, kun olet vuorovaikutuksessa WIDEX EVOKE -kojeen kanssa, sen suorituskyky paranee. Sanotaanpa esimerkiksi, että muokkaat kuuntelukokemustasi suosikkiravintolassasi. EVOKE oppii siitä asioita. Käytämme tätä nimetöntä tietoa jatkaaksemme EVOKE-kojeen SoundSense -teknologian päivittämistä, jotta siitä tulee ajan kuluessa vieläkin älykkäämpi. Toisin sanoen, älykäs EVOKE, jonka ostat tänään, on huomenna entistäkin älykkäämpi. EVOKE tietää eron klassisen musiikin ja popmusiikin välillä. Miten kokous kuulostaa erilaiselta kuin juhlat. Ja se pysyy vauhdissa mukana kaikkialla - kartoittaen ympäristöäsi ja mukautuen tarvittavasti. Koska äänet, joille olet alttiina, muuttuvat jatkuvasti, EVOKE reagoi ympäristöösi automaattisesti - sujuvasti ja reaaliaikaisesti.

4 HELPPO. INTUITIIVINEN. RÄÄTÄLÖITY Haluatko vieläkin muokatumman äänen? Opeta EVOKE-kojeelle, kuinka haluat kuulla muutaman EVOKE-sovelluksen napautuksen avulla. Sen SoundSense Learn -toiminto antaa sinulle kaksi ääniprofiilia, joista valita. Kuuntele ne ja valitse ääni, josta pidät enemmän - niin monta kertaa kuin haluat. Kuulemisen parantaminen ei koskaan ole ollut helpompaa jokapäiväisissä arkielämän tilanteissa. KUULE JOKAINEN HETKI Meluisissa olosuhteissa kuulokojeen on suodatettava kaikki, mikä saattaa vaikeuttaa puheen kuulemista. Mutta hiljaisissa tilanteissa haluat kuulla kaikki hienovaraiset yksityiskohdat. EVOKE-kojeessa on sisäänrakennettu säädin, joka asettaa optimaalisen äänen eri ääniympäristöihin. Nyt voit kokea sen, mitä tosielämässä tapahtuu, etkä jää koskaan mistään paitsi.

5 LUONNOLLINEN ÄÄNI, LUONNOLLISESTI Jokaisella äänellä on oma reseptinsä. Ja mitä todenmukaisempi ääni on, sitä helpompi se on kuulla. Siksi olemme antaneet EVOKE-kojeelle luonnollisimman äänen, mitä kuulokojeella voi olla. SAATAT UNOHTAA KÄYTTÄVÄSI SITÄ EVOKE muistaa kaikki tekemäsi äänenvoimakkuuden muutokset ja soveltaa niitä älykkäästi samanlaisissa tilanteissa - vaikka olisit täysin uudessa ympäristössä. Sisäänrakennetun SoundSense Adapt -teknologian ansiosta se on niin älykäs, että saatat lopulta unohtaa käyttäväsi sitä! YKSI OHJELMA SOPII KAIKILLE Kun mieluummin annat hallinnan jollekin muulle, kokeile Yleisohjelmaa ja anna sen mukautua automaattisesti sinua ympäröiviin ääniin sisäänrakennettuja Fluid Sound Analyzer - ja Conroller-ominaisuuksiaan käyttäen. Jos et siis halua vuorovaikuttaa kuulokojeesi kanssa, sinun ei ole pakko.

6 PYSY YHTEYDESSÄ DEX-LISÄVARUSTEET - YHDISTÄ, HALLITSE JA KOMMUNIKOI DEX-lisävarusteiden avulla kuulokojeet voidaan helposti kytkeä äänentoistolaitteisiin, kaukosäätimiin, televisioon, matkapuhelimeen tai lankapuhelimeen. Pyydä lisätietoja kuulokojeen hankintapaikasta. EVOKE MALLIT JA TYYLIT EVOKE-kuulokojeita on saatavissa kuutena eri korvantauskojemallina (BTE) ja neljänä korvakäytäväkojemallina (ITE). Kuuloalan ammattilainen osaa auttaa sinua valitsemaan juuri sinun kuulonalenemaasi ja elämäntyyliisi parhaiten sopivan kuulokojemallin. KORVANTAUSKOJEET (BTE) PASSION FUSION FUSION2 FASHION MINI FASHION FASHION POWER COM-DEX Handsfree-äänentoisto COM-DEX REMOTE MIC Takaa mahdollisimman hyvän kuuluvuuden melussa RC-DEX Oma kaukosäätimesi KORVAKÄYTÄVÄKOJEET (ITE)-MALLIT CIC-M CIC XP IM/IP CALL-DEX Huomaamatonta äänten toistoa matkapuhelimista FM-DEX Joustavaa suoratoistoa UNI-DEX Plug and play (kytke ja käytä) -ratkaisu matkapuhelimiin VALITSE VÄRISI BTE-kojeisiin on valittavana on 10 eri väriä ja ITEkojeisiin kolme vakioväriä. TV-DEX Nautittavaa TV:n katselua PHONE-DEX 2* Helppoon lankapuhelinkäyttöön *Ota yhteyttä paikalliseen jälleenmyyjääsi saatavuutta koskien

7 MIKÄ EVOKE -MALLI ON OIKEA SINULLE? WIDEX EVOKE 440 ÄÄRIMMÄISTÄ SUORITUSKYKYÄ Kun vaadit edistyksellisintä teknologiaa mistään tinkimättä Widex-kuulokojeista eniten automaatiota Luonnollisempi ja todenmukaisempi ääni kuin koskaan aiemmin Paras kyky ymmärtää puhetta kaikissa ympäristöissä Mukautuu automaattisesti ympäristöösi, 11 erilaista kuuntelutilannetta Muistaa tekemäsi muutokset ja soveltaa niitä samanlaisissa tilanteissa - myös uusissa ympäristöissä Alan johtava tuulen kohinan poistojärjestelmä, ihanteellinen ulkokäyttöön Välitön helpotus ja puheen selkiyttäminen hiljaisissa ja meluisissa tilanteissa Opastaa sinut vaivattomasti parempaan kuulokokemukseen samalla muistaen mieltymyksesi ja parantaen jatkuvasti suoritustaan WIDEX EVOKE 330 POIKKEUKSELLISEN HYVÄÄ SUORITUSKYKYÄ Kun vaadit parasta suorituskykyä kaikessa, mitä teet Mukautuu automaattisesti ympäristöösi, 7 erilaista kuuntelutilannetta Loistava kyky ymmärtää puhetta haastavissakin tilanteissa Erinomainen valinta aktiiviseen elämäntyyliin Muistaa tekemäsi muutokset ja soveltaa niitä samanlaisissa tilanteissa - myös uusissa ympäristöissä Opastaa sinut vaivattomasti parempaan kuulokokemukseen samalla muistaen mieltymyksesi ja parantaen jatkuvasti suoritustaan WIDEX EVOKE 220 KORKEALAATUISTA SUORITUSKYKYÄ Kun vaadit hyvää hinta-laatusuhdetta Mukautuu automaattisesti ympäristöösi, 4 erilaista kuuntelutilannetta Muistaa tekemäsi muutokset ja soveltaa niitä samanlaisissa tilanteissa - myös uusissa ympäristöissä Valinnainen Mukavuus-ohjelma hiljentää ääniä nopeasti ja lisää kuuntelumukavuutta hiljaisissa ja meluisissa ympäristöissä Opastaa sinut vaivattomasti parempaan kuulokokemukseen samalla muistaen mieltymyksesi ja parantaen jatkuvasti suoritustaan WIDEX EVOKE 110 EDULLISTA SUORITUSKYKYÄ Kun haluat edullisen teknologiaratkaisun Mukautuu automaattisesti ympäristöösi, 3 erilaista kuuntelutilannetta Auttaa kuulemaan pehmeät äänet ja puheen selkeästi LUE LISÄÄ OSOITTEESTA

8 TONELINK -SOVELLUS TÄRKEIMPIEN TOIMINTOJEN HELPPO HALLINTA Voit käyttää älypuhelintasi kaukosäätimenä, jonka avulla voit helposti vaihtaa ohjelmia, säätää äänenvoimakkuutta, mykistää laitteen sekä muuttaa mikrofonin suuntaa. TONELINKin yksinkertainen käyttöliittymä on aina käden ulottuvilla, ja sen säädöistä tulee luonnollinen osa päivittäistä elämää. Et tarvitse erillisiä apuvälineitä, eikä kuulokojeita tarvitse koskettaa. TONELINK-sovellus on tarkoitettu kaikille EVOKE-malleille*. *EVOKE CIC-M -mallia lukuun ottamatta. Lisäksi TONELINK-sovelluksella voit: Mykistää kojeen tai säätää kuuluvuutta ja käyttömukavuutta koskevia mieltymyksiä ja äänenvoimakkuutta jokaisen laitteen kohdalla erikseen Vaihtaa ohjelmia välittömästi kuuntelutilanteen mukaisesti Muuttaa kuulokojeen mikrofonien suuntaa ja siten hallita niitä täydellisesti Valikko Median äänenvoimakkuus TONELINK -SOVELLUKSEN OMINAISUUDET TONELINK -SOVELLUKSEN KÄYTÖN ALOITTAMINEN WIDEX EVOKETM -kuulokojeita ja niihin kuuluvaa TONELINK-sovellusta on helppo käyttää arkielämässä, sillä kykenet hallitsemaan kuulokojeitasi kaikilla älypuhelimilla. Jos mahdollista, lataa TONELINK-sovellus App Storesta tai Google Playsta jo ennen tapaamistasi audionomin kanssa ja kokeile sitä esittelytoiminnossa. Hae sanalla WIDEX TONELINK. TONELINK-SOVELLUKSEN PARITTAMINEN ÄLYPUHELIMEN KANSSA Avaa TONELINK-sovellus ja klikkaa Aloita Lue ohjeet sekä vastuuvapauslauseke ja klikkaa Hyväksyn Kytke EVOKE-kuulokojeesi ensin pois päältä ja sitten takaisin päälle. Aseta laite korvaan ja klikkaa Seuraava Klikkaa Muodosta pari parittaaksesi EVOKEkuulokojeesi sovelluksen kanssa Jos kuulet merkkiäänen kuulokojeissasi, klikkaa Kyllä ja parittaminen on onnistunut TONELINK-SOVELLUKSEN YHTEENSOPIVUUS Vaihda tai valitse ohjelma Vaimenna ääni ja äänenvoimakkuuden säätimet Lataa sovellus: Voit ladata TONELINK-sovelluksen sekä App Storesta että Google Playsta. Voit tarkistaa uusimman EVOKE-sovelluksen yhteensopivuuden vierailemalla TONELINKsovelluksen tukisivustollamme:

9 TONELINK ONGELMIEN KARTOITUS Jos EVOKE-kuulokojeen/-kojeiden parittamisessa TONELINK-sovelluksen kanssa esiintyy ongelmia, suosittelemme suorittamaan seuraavat toimenpiteet: Vaihda kuulokojeidesi paristot Kytke kuulokojeesi pois päältä ja sitten takaisin päälle avaamalla ja sulkemalla paristoluukku. Varmista, että ympärilläsi on riittävän hiljaista Tarkista, että puhelimen äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla (ei liian pienellä tai kovalla) Jos edellä mainitut toimenpiteet eivät auta, kokeile seuraavaa: Poista laitteiden paritus sovelluksen vasemman yläkulman valikosta Uusi paritus Valitse Uusi paritus ja suorita paritusprosessi uudelleen Pääset aina ohjevalikkoon paritusprosessin aikana valitsemalla kohdan Ongelmia? Napsauta tästä saadaksesi apua näytön alareunasta. EVOKEAPP OPASTAA VALITSEMAAN HALUAMASI ÄÄNEN KAIKISSA TILANTEISSA Olet yhteistyössä audionomisi kanssa sovittanut EVOKE F2 -kuulokojeesi vastaamaan kuulonalenemaasi. EVOKE-sovellus tarjoaa sinulle mieltymysten, äänenvoimakkuuden, ohjelmien ja mikrofonin intuitiivisen hallinnan. Tämän lisäksi EVOKE-sovelluksen SoundSense Learn -ominaisuus opastaa sinua tarkentamaan kuuloasi tilanteissa, joissa kuulokojeesi ääni ei vastaa kuuntelutarpeitasi. Sinun tarvitsee vain kuunnella kahta ääniprofiilia ja valita haluamasi: A tai B. Kaikkien äänensäätöjen lähtökohtana on kuulonalenemasi. Liukusäädin tarjoaa mahdollisuuden valita, millaisena haluat äänen, ja valintojesi perusteella sovellus ehdottaa sinulle kahta uutta A- tai B-ääniesimerkkiä. Mitä useampia valintoja teet, sitä enemmän EVOKEkuulokoje oppii mieltymyksistäsi ja siitä, miten haluat kuulla kyseisessä tilanteessa. Voit tallentaa mieltymyksesi ohjelmaksi ja käyttää sitä seuraavan kerran, kun olet samanlaisessa

10 ympäristössä. Voit tallentaa äänensäätösi valitsemalla tallenna nimellä tehtyäsi haluamasi äänensäädöt äänivalikossa. Ohjelmalle annetaan nimeksi Suosikki, ja voit muokata ohjelmaa yksilöllisemmäksi valokuvilla. Lisäksi voit EVOKE-sovelluksen avulla: Mykistää kojeen tai säätää kuuluvuutta ja käyttömukavuutta koskevia mieltymyksiä ja äänenvoimakkuutta jokaisen laitteen kohdalla erikseen Säätää matalia, keskitasoisia ja korkeita taajuuksia taajuuskorjaimen avulla luodaksesi yksilöllisen kuuntelukokemuksen Muuttaa kuulokojeen mikrofonien suuntaa ja siten hallita niitä täydellisesti Säätää kuulokojeiden ja induktiokelan tai suoratoiston välistä äänitasapainoa (näkyvillä vain suoratoistossa) nauttiaksesi Äänisekoittimen tarjoamasta parhaasta mahdollisesta suoratoiston äänenlaadusta Lisätä ohjelmaan omia paikkoja ja paikantaa kadonnut kuulokoje EVOKE-SOVELLUKSEN OMINAISUUDET Valikko Akun varaustila Ohjetoiminto Todellinen ohjelma Valitse ohjelma Vaimenna ääni ja äänenvoimakkuuden säätimet Äänivalikko Lataa sovellus: KUULOKOJEESI LIIKKEELLÄ OLLESSASI EVOKE-kuulokojeita ja EVOKE-sovellusta päivitetään jatkuvasti, sillä haluamme tarjota sinulle mahdollisimman ajanmukaiset kuulokojeet ja kaikki markkinoilla saatavilla olevat päivitykset. Jos sinua kehotetaan päivittämään kuulokojeet, on tärkeää, että klikkaat Aloita päivitys, jotta voit hyödyntää sekä kuulokojeiden että sovelluksen toimintoja mahdollisimman hyvin. Päivitys saattaa kestää muutaman minuutin. Älä keskeytä päivitystä, ennen kuin se on valmis. EVOKE-SOVELLUKSEN KÄYTÖN ALOITTAMINEN WIDEX EVOKE TM -kuulokojeet ja niihin kuuluva TONELINK-sovellus tarjoavat sinulle joka tilanteessa ensiluokkaisen äänen, jota voit hallita intuitiivisesti tilanteen vaatiman äänen mukaisesti. Yhdistämällä iphonesi EVOKE-kuulokojeesi kanssa voit nauttia puhelujen ja musiikin suoratoistosta sekä intuitiivisesta säätöjen hallinnasta. Koska Android ei tue Bluetoothin 2,4 GHz:n taajuusaluetta kuulokojeiden suoratoistoon, Androidin laitteet eivät kykene suoratoistamaan ääntä EVOKE F2 -kuulokojeisiin. EVOKE-sovellusta Androidille voidaan käyttää EVOKEkuulokojeiden ja COM-DEXin kanssa, joka tarjoaa täydellistä handsfree-viestintää, tai huomaamattoman CALL-DEXin kanssa, joka suoratoistaa puhelut, skypepuhelut jne. Jos mahdollista, lataa EVOKE-sovellus App Storesta tai Google Playsta jo ennen tapaamistasi audionomin kanssa ja kokeile sitä esittelytoiminnossa. Hae sanalla WIDEX EVOKE.

11 EVOKE-SOVELLUKSEN PARITTAMINEN ÄLYPUHELIMEN KANSSA APPLE ios Valitse Asetukset Yleiset Käyttöapu Kuulokojeet Laita Bluetooth päälle Kytke EVOKE F2 -kuulokojeesi ensin pois päältä ja sitten takaisin päälle. Odota, kunnes iphone on tunnistanut kuulokojeen/-kojeet. Jos kuulokojetta/- kojeita ei löydy, kytke laite ensin pois päältä ja sitten takaisin päälle. Valitse EVOKE-kuulokoje/-kojeet ja klikkaa Muodosta pari. Nyt EVOKE F2-kuulokojeesi on paritettu iphonen kanssa ja voit alkaa käyttää EVOKE-sovellusta. ANDROID Valitse Asetukset ja laita Bluetooth päälle Kytke EVOKE-kuulokojeesi ensin pois päältä ja sitten takaisin päälle. Odota, kunnes älypuhelimesi on tunnistanut kuulokojeen/-kojeet ja se on/ne ovat näkyvillä kohdassa Käytettävissä olevat laitteet. Jos kuulokojetta/-kojeita ei löydy, kytke se/ne ensin pois päältä ja sitten takaisin päälle. Valitse EVOKE-kuulokoje/-kojeet. Nyt EVOKEkuulokojeesi on paritettu älypuhelimesi kanssa ja voit alkaa käyttää EVOKE-sovellusta. EVOKE-SOVELLUKSEN YHTEENSOPIVUUS Voit ladata EVOKE-sovelluksen App Storesta ja Google Playsta. Voit tarkistaa uusimman EVOKE-sovelluksen yhteensopivuuden vierailemalla EVOKE-sovelluksen tukisivustollamme: EVOKE ONGELMIEN KARTOITUS Jos EVOKE F2 -kuulokojeen/-kojeiden parittamisessa älypuhelimesi kanssa esiintyy ongelmia, suosittelemme suorittamaan seuraavat toimenpiteet: Tarkista, että Bluetooth on käytössä ja että kuulokojeesi on/ovat älypuhelimen läheisyydessä Vaihda kuulokojeidesi paristot Kytke kuulokojeesi pois päältä ja sitten takaisin päälle avaamalla ja sulkemalla paristoluukku Kytke lentotila päälle ja takaisin pois päältä Jos edellä mainitut toimenpiteet eivät auta, kokeile seuraavaa: Poista paritus kohdasta Asetukset ja valitsemalla Yleiset Käyttöapu Kuulokojeet. Valitse kuulokojeet ja klikkaa Unohda tämä laite Sulje EVOKE-sovellus, jos se on auki Käynnistä älypuhelin uudelleen Sammuta älypuhelin, laita se takaisin päälle ja suorita paritusprosessi uudelleen Jos EVOKE-kuulokojeiden ja sovelluksen kanssa esiintyy edelleen ongelmia, kuulokojeisiisi saattaa olla kytketty liian monta laitetta. Ota yhteyttä audionomiisi, sillä hän voi poistaa paritukset ja auttaa ongelman kartoituksessa. Jos äänen suoratoistossa ilmenee ongelmia, suosittelemme suorittamaan seuraavat toimenpiteet: Tarkista, että kuulokojeesi on paritettu älypuhelimesi kanssa Tarkista, että Bluetooth on käytössä Vaihda kuulokojeiden paristot Kytke lentotila päälle ja takaisin pois päältä Laita älypuhelimesi WiFi ensin pois päältä ja sitten takaisin päälle Seuraavalta sivustolta löydät lisää ratkaisuehdotuksia mahdollisiin ongelmiin:

12

13 TAKA 16 Å[7py06o jd;gjl] Printed by KLS/ #01 Widex ja WIDEX EVOKE ovat Widex A/S:n tavaramerkkejä. Widex A/S, Nymoellevej 6, DK-3540 Lynge Apple ja Apple-logo ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Apple Inc. Ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. App Store on palvelumerkki, jonka omistaa Apple Inc. Android on tavaramerkki, jonka omistaa Google Inc. Google Play ja Google Play logo ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Google Inc.

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ KAIKKI WIDEX BEYOND :N HUIKEAT OMINAISUUDET NYT LADATTAVANA Maailman parhaan äänenlaadun tarjoava iphonelle suunniteltu kuulokoje on nyt saatavana käytännöllisenä ladattavana

Lisätiedot

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN SAPHIRA KUULOKOJEET Teknologia, joka sopii sinulle Elämässäsi on paljon hetkiä, joita et halua menettää. Bernafonin Audio Efficiency -teknologia varmistaa parhaan mahdollisen

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA Uusi suunta elämälle Äänet ovat tärkeitä meille kaikille, mutta lapsille ne ovat välttämättömiä heidän kognitiivisen ja kuuloon liittyvän kehityksensä kannalta. Vanhempana haluat

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Perinteinen teknologia Uusi teknologia keskittyy yhteen puhujaan ja vaimentaa kaikki muut puhujat avaa äänimaiseman, johon mahtuu useita puhujia Luultavasti tiedät tunteen.

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ MAAILMAN ENSIMMÄINEN KONEOPPIMISTA HYÖDYNTÄVÄ KUULOLAITE ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA

ESITTELYSSÄ MAAILMAN ENSIMMÄINEN KONEOPPIMISTA HYÖDYNTÄVÄ KUULOLAITE ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA ESITTELYSSÄ MAAILMAN ENSIMMÄINEN KONEOPPIMISTA HYÖDYNTÄVÄ KUULOLAITE ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA KUULEMINEN ON KEHITTYNYT WIDEX EVOKE perustuu täysin uuteen sirualustaamme ja se on ensimmäinen Real-

Lisätiedot

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi YHTEYKSIEN LUONTIIN Viihtyisää seuraa Oticon ConnectLine auttaa sinua saamaan kaiken irti Oticon-kuulokojeistasi. ConnectLine helpottaa vuorovaikutusta ja lisää viihtymistäsi

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

Laajenna kuuntelualuettasi

Laajenna kuuntelualuettasi ReSound auttaa ihmisiä kuulemaan korvan luonnollista toimintaa jäljittelevien ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus elää täysipainoista ja aktiivista elämää ilman kuulonaleneman asettamia

Lisätiedot

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Kuvittele uudenlainen kuulokoje, joka saa kaiken kuulumaan. Kuulet kaiken täysin luonnollisena. Kuvittele, miltä helposti ymmärrettävä puhe kuulostaa.

Lisätiedot

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI Ensiluokkaiseen kuunteluun JUNA KUULOKOJEET Tee toiveistasi totta Haluaisitko kuulla ja saada puheesta selvän myös kovassa melussa? Bernafon kuulokojeet auttavat

Lisätiedot

Sovelluksen käyttöohje

Sovelluksen käyttöohje Sovelluksen käyttöohje Johdanto Sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään kuulokojeita täysimääräisesti. Innovatiivinen ääniteknologiamme ja muotoilu yhdistettynä ammattitaitoiseen

Lisätiedot

Pikaopas: ReSound LiNX- kuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla

Pikaopas: ReSound LiNX- kuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla Pikaopas: ReSound LiNXkuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla Pikaopas: Made for iphone (MFi) -toiminnon ottaminen käyttöön ja käyttäminen Yhteensopivat laitteet ReSound LiNX on yhteensopiva MFi-toiminnon

Lisätiedot

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound.

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound. Meille huonokuuloiset ovat sydämen asia. Palkitut ReSound Smart Hearing -kuulokojeemme auttavat osallistumaan, pitämään yhteyttä ja säilyttämään oman elämänsä hallinnan. Yhä älykkäämmäksi kehittyvässä

Lisätiedot

GN Hearing - sovellus - käyttöohje

GN Hearing - sovellus - käyttöohje GN Hearing - sovellus - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon sovelluksen lataamisen johdosta. Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen

Lisätiedot

SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA

SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA Zerena-kuulokojeet tukevat kuulemista ja viestintää kaikissa tilanteissa, aina hiljaisista ja rauhallisista hetkistä dynaamisiin ja nopeasti

Lisätiedot

ReSound-sovellukset - käyttöohje

ReSound-sovellukset - käyttöohje ReSound-sovellukset - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon ReSound-sovelluksen lataamisen johdosta. ReSoundsovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta, lue QR-koodi, tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101722-FI-13.07-Rev.A. Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

GN Hearing -sovellus - käyttöohje

GN Hearing -sovellus - käyttöohje GN Hearing -sovellus - käyttöohje Johdanto Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen ääniteknologiamme ja muotoilu yhdistettynä

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET

KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET RIKOMME RAJOJA KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET Emme väitä tekevämme asioita eri tavalla WIDEX UNIQUE -kuulokojeillamme. Teemme ne vain paremmin. Se on mahdollista, koska olemme valjastaneet digitaalisen

Lisätiedot

Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat

Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat yhdessä LUONNOLLIstEN ÄÄNTEN MAAILMA Luonto on suonut meille korvat, joiden on tarkoitus toimia yhdessä. WIDEX CLEAR 440-kuulokojeet kommunikoivat samoin

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Osallistu uudelleen tilanteisiin, joita ennen välttelit Onko keskustelun seuraaminen vaikeaa? Luultavasti tiedät, miltä tuntuu istua illallispöydässä ja yrität kovasti seurata

Lisätiedot

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Älykäs ratkaisu suureen kuuloalenemaan ReSound ENZO tarjoaa ensimmäistä kertaa älykästä teknologiaa suuresta kuulonalenemasta kärsiville,

Lisätiedot

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI Ensiluokkaiseen kuulemiseen JUNA PICO RITE Muuta arkiset hälinät sykähdyttäviksi hetkiksi Vietä iltapäivä läheistesi kanssa rennosti keskustellen tai soita

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta. Lue QR-koodi tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101583-FI-13.04-Rev.A Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan.

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Zerenakuulokojeet mahdollistavat rajattoman kuulemiskokemuksen. Ne tarjoavat saumattoman

Lisätiedot

Sovelluksen käyttöohje. resound.com

Sovelluksen käyttöohje. resound.com Sovelluksen käyttöohje resound.com Johdanto ReSound-sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita täysimääräisesti. ReSoundin innovatiivinen ääniteknologia

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 2100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Pariliitos 4 Pariliitoksen muodostaminen 4 Pariliitostila 4 Päähän sovittaminen ja lataaminen 5 Säätäminen

Lisätiedot

KUULEMISEN UUDET ULOTTUVUUDET

KUULEMISEN UUDET ULOTTUVUUDET RIKOMME RAJOJA KUULEMISEN UUDET ULOTTUVUUDET Emme väitä tekevämme asioita eri tavalla WI UNIQUE -kuulokojeillamme. Teemme ne vain paremmin. Se on mahdollista, koska olemme valjastaneet digitaalisen äänenkäsittelyn

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kylmälaitetta, joka jo tänään helpottaa arkeasi.

Lisätiedot

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS

Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS FI Langaton verenpainemittari (BP7) PIKAOPAS Pikaoppaassa kerrotaan, kuinka mobiililaite määritellään, Bluetooth-yhteys muodostetaan ja verenpaine mitataan. Noudata alla olevia ohjeita aloittaaksesi mittauksen.

Lisätiedot

Käytön aloittaminen NSZ-GS7. Verkkomediasoitin. Näyttökuvia, toimintoja ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Käytön aloittaminen NSZ-GS7. Verkkomediasoitin. Näyttökuvia, toimintoja ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Käytön aloittaminen FI Verkkomediasoitin NSZ-GS7 Näyttökuvia, toimintoja ja teknisiä ominaisuuksia voidaan muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Käytön aloittaminen: ON/STANDBY Kytkee tai katkaisee soittimen

Lisätiedot

Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com

Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com Connexx6 sovitusohjelma Connexx6 on viimeisin Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. Connexx6 sovitusohjelma on täysin NOAH yhteensopiva

Lisätiedot

F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto Mac -laitteella

F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto Mac -laitteella F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto Mac -laitteella 1 F-Secure KEY F-Secure KEY on palvelu, joka tallentaa turvallisesti kaikki henkilökohtaiset tunnistetiedot, kuten salasanat ja maksukorttitiedot,

Lisätiedot

Plantronics DA -sarjan vahvistin. Käyttöopas

Plantronics DA -sarjan vahvistin. Käyttöopas Plantronics DA -sarjan vahvistin Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics-ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen käyttäminen

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 3100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Toimintojen hallinta 3 Virta, pariliitos ja lataaminen 4 Kotelon virran kytkeminen 4 Pariliitoksen muodostaminen ensimmäistä kertaa 4 Pariliitostila

Lisätiedot

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI Täyteläinen tilaääni sallii sinun nauttia koko äänimaailmasta mahdollisimman luonnollisesti. TILAÄÄNEN AIKAANSAAMA ERO ReSound Live -kojeen tuottamaa äänielämystä

Lisätiedot

BackBeat FIT 500 SERIES. Käyttöopas

BackBeat FIT 500 SERIES. Käyttöopas BackBeat FIT 500 SERIES Käyttöopas Sisällysluettelo Pariliitos 3 Pariliitoksen muodostaminen 3 Pariliitoksen muodostaminen toiseen laitteeseen 3 Pariliitoksen muodostaminen Mac-tietokoneeseen 3 Lataaminen

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen.

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas OT-Beileger_EU-DE_Siemens_V002_STAR_fi-FI.indd 1 05.07.17 11:27 Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon

Lisätiedot

Sisällysluettelo 4 ONGELMATILANTEIDEN RATKAISUT... 12

Sisällysluettelo 4 ONGELMATILANTEIDEN RATKAISUT... 12 Sisällysluettelo 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Vastuuvapauslauseke ja takuun rajoitus... 2 1.2 Tarvittavat varusteet... 2 1.3 Etäohjattavat toiminnot... 3 2 SOVELLUKSEN ASENTAMINEN JA ALKUASETUKSET... 4 2.1 Sovelluksen

Lisätiedot

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU- LAULUKSI

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU- LAULUKSI MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU- LAULUKSI Ensiluokkaiseen kuunteluun JUNA KUULOKOJEET Haluaisitko kuulla ja saada puheesta selvän myös kovassa melussa? Bernafon kuulokojeet auttavat sinua kuulemaan paremmin,

Lisätiedot

F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto PC -laitteella

F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto PC -laitteella F-Secure KEY salasanojenhallintaohjelman käyttöönotto PC -laitteella 1 F-Secure KEY F-Secure KEY on palvelu, joka tallentaa turvallisesti kaikki henkilökohtaiset tunnistetiedot, kuten salasanat ja maksukorttitiedot,

Lisätiedot

BackBeat GO 810 -sarja. Käyttöopas

BackBeat GO 810 -sarja. Käyttöopas BackBeat GO 810 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Pariliitos 3 Pariliitoksen muodostaminen 3 Pariliitoksen muodostaminen toiseen laitteeseen 3 Pariliitoksen muodostaminen Mac-tietokoneeseen 3 Lataaminen

Lisätiedot

resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa

resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa AUDIOLOGIA YHDISTÄMINEN MUOTOILU SOVELLUKSET resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa Koe Smart Hearing Kun otat käyttöön uudet ReSound LiNX 2 -kuulokojeet, tutustut Smart Hearing -etuihin.

Lisätiedot

Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE

Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE Digital Thermometer KÄYTTÖOHJE Lämpömittari 1 2 Anturin osoitin Lämpötilayksikkö ( C / F ) Anturin osoittama lämpötila Bluetooth-osoitin Virtapainike (ON/OFF) Parinmuodostuspainike Hälytyksen katkaisupainike

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia Siemens kuulokojeet ja BestSound teknologia s 2010 1878 2008 1910 1949 2006 1959 1966 1987 1997 2002 2004 2005 Siemens kuulokojeiden teknologian kehitys 1878 Phonophor, Siemens kehittää ensimmäisen teknisen

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Arlo Baby -kamera. USBvirtakaapeli. Kiinnitysruuvit ja ankkurit. USBvirtasovitin. Seinäpidike. (vaihtelee alueittain)

Pakkauksen sisältö. Arlo Baby -kamera. USBvirtakaapeli. Kiinnitysruuvit ja ankkurit. USBvirtasovitin. Seinäpidike. (vaihtelee alueittain) Arlo Baby -pikaopas Pakkauksen sisältö Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin (vaihtelee alueittain) Seinäpidike Kiinnitysruuvit ja ankkurit 3 Hanki Arlo-sovellus Aloita lataamalla ilmainen

Lisätiedot

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide Plantronics DA80 Audio Processor User Guide Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics Spokes -ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen

Lisätiedot

Kiitos kun valitsitte Cooper&Hunter ilmalämpöpumpun

Kiitos kun valitsitte Cooper&Hunter ilmalämpöpumpun Ewpe Smart Wi-Fi Kiitos kun valitsitte Cooper&Hunter ilmalämpöpumpun Mukavuutesi hallinta ei ole koskaan ollut helpompaa, koska C & H-järjestelmään on rakennettu erittäin kehittyneitä WIFI-ohjausominaisuuksia.

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

AirPatrol WiFin käyttöohje V1.0

AirPatrol WiFin käyttöohje V1.0 AirPatrol WiFin käyttöohje V1.0 Sisällysluettelo Mitä AirPatrol WiFi tekee? 3 Valot ja painikkeet 4 WiFi-verkosto 5 AirPatrol WiFin asennus 6 Käskyjen lähettäminen 24 Lisää / poista suosikkeja 25 Asetusvalikko

Lisätiedot

DREAM - UNELMA JATKUU

DREAM - UNELMA JATKUU DREAM - UNELMA JATKUU WIDEX DREAM -tuoteperhe on juuri tullut entistäkin paremmaksi. Uuden DREAM FASHION-kuulokojeen omistaja saa käyttöönsä taatusti uusinta korvantauskuulokoje-teknologiaa ja muotoilua.

Lisätiedot

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Kiitos Polaroid Mint -taskutulostimen ostamisesta. Tämä käyttöopas on tarkoitettu tarjoamaan sinulle ohjeita, joita noudattamalla tämän tuotteen käyttö on turvallista eikä se aiheuta

Lisätiedot

KOLME TÄRKEÄÄ TEHTÄVÄÄ ENNEN DEXCOM G6:N KÄYNNISTÄMISTÄ

KOLME TÄRKEÄÄ TEHTÄVÄÄ ENNEN DEXCOM G6:N KÄYNNISTÄMISTÄ KOLME TÄRKEÄÄ TEHTÄVÄÄ ENNEN DEXCOM G6:N KÄYNNISTÄMISTÄ Jos sinulla on kysymyksiä, älä epäröi soittaa tukeemme 0207 348 761. Olemme tavoitettavissa arkisin klo 9-17. Voit myös lähettää sähköpostia diabetes@infucare.fi

Lisätiedot

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas

Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n vaiheittainen päivitysopas Windows 8.1:n asennus ja päivitys Päivitä BIOS, sovellukset ja ohjaimet ja suorita Windows Update Valitse asennustyyppi Asenna Windows 8.1 Käy Samsungin päivitystukisivust

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

Tervetuloa. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti.

Tervetuloa. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -pikaopas Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Pakkauksen sisältö Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin (vaihtelee alueittain) Pikaopas Seinäpidike

Lisätiedot

KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET

KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET RIKOMME RAJOJA KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET Emme väitä tekevämme asioita eri tavalla WIDEX UNIQUE -kuulokojeillamme. Teemme ne vain paremmin. Se on mahdollista, koska olemme valjastaneet digitaalisen

Lisätiedot

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI Ensiluokkaiseen kuulemiskokemukseen JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon esittelee iloisena uuden huippuluokan Juna Pico RITE (kuuloke korvassa) -kuulokojeen. Juna Pico

Lisätiedot

Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje

Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje 2 DE Tervetuloa verkotettuun kotiin! Onnittelemme uuden älykkään kodinkoneen hankinnasta ja arjen helpottumisesta Home Connect -toimintojen avulla.*

Lisätiedot

Smart Plug Asennusopas. Android

Smart Plug Asennusopas. Android Smart Plug Asennusopas Android Sisällysluettelo Ennen asennusta Tietoa Smart Plugista 3 Vaihe 1/7 Vaihe 2/7 Vaihe 3/7 Vaihe 4/7 Vaihe 5/7 Vaihe 6/7 Vaihe 7/7 Ennen asennuksen aloittamista Tilin luominen

Lisätiedot

Löydä Helsinki Tietoa kaupungin palveluista lukutaidottomille helsinkiläisille

Löydä Helsinki Tietoa kaupungin palveluista lukutaidottomille helsinkiläisille loydahelsinki.fi Löydä Helsinki Tietoa kaupungin palveluista lukutaidottomille helsinkiläisille Uusi mobiili-infopalvelu Löydä Helsinki kertoo kaupunkilaisille heidän oikeuksistaan ja julkisista palveluista

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys

ClassPad fx-cp400 päivitys. + Manager for ClassPad II Subscription päivitys ClassPad fx-cp400 päivitys + Manager for ClassPad II Subscription päivitys Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

Plantronics Hub for Windows/Mac. Käyttöopas, versio 3.12.x

Plantronics Hub for Windows/Mac. Käyttöopas, versio 3.12.x Plantronics Hub for Windows/Mac Käyttöopas, versio 3.12.x Sisällysluettelo Plantronics Hub -ohjelmisto 3 Ohjelmiston asentaminen 3 Peruskäyttö 4 Aloittaminen 4 Valitse ensisijainen laite 4 Muokkaa asetuksia

Lisätiedot

Useimmin kysytyt kysymykset

Useimmin kysytyt kysymykset Useimmin kysytyt kysymykset Versio 1.1 1 1. Mikä mobiilikortti on? Mobiilikortti on matkapuhelimessa toimiva sovellus ja www.mobiilikortti.com osoitteessa oleva palvelu. Sovelluksen avulla voit siirtää

Lisätiedot

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios)

Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Mobiilitulostus-/- skannausopas Brother iprint&scanille (ios) Sisällysluettelo Ennen Brother-laitteen käyttöä... Kuvakkeiden selitykset... Tavaramerkit... Johdanto... Lataa Brother iprint&scan App Storesta...

Lisätiedot

Pikaopas Malli: Denver SW-160

Pikaopas Malli: Denver SW-160 Versio: 2018-09-25 Pikaopas Malli: Denver SW-160 Yleiskatsaus 1. Näyttö 2. Toimintonäppäimet 3. Sykeanturi 4. Latauslevy Tuotteen lataaminen 1. Yhdistä mukana tuleva latauskaapeli tietokoneesi USB-porttiin

Lisätiedot

I. Rannekkeen esittely

I. Rannekkeen esittely I. Rannekkeen esittely II. Osat Ⅲ. Aloitus Sovelluksen (application) asennus iphone: etsi 'H Band' App Storesta ja lataa se. Android: etsi 'H Band' Google Play Storesta ja lataa se. Bluetooth-yhteys Vaihe

Lisätiedot

Kotiteatterijärjestelmä. Aloitusopas HT-XT1

Kotiteatterijärjestelmä. Aloitusopas HT-XT1 Kotiteatterijärjestelmä Aloitusopas HT-XT1 Sisällys Käyttöönotto 1 Pakkauksen sisältö 3 2 Asentaminen 4 3 Liitännät 6 4 Järjestelmän virran kytkeminen 8 5 Äänen kuunteleminen 9 Perustoiminnot Äänitehosteista

Lisätiedot

Webinaarin osallistujan ohje

Webinaarin osallistujan ohje Webinaarin osallistujan ohje 9.10.2015 Webinaariohjelmisto Kiinko käyttää webinaareissaan WebEx-ohjelmistoa Se mahdollistaa tietokoneiden väliset neuvottelut, kokoukset ja koulutukset internet-yhteyden

Lisätiedot

Sovelluksen käyttöohje. resound.com

Sovelluksen käyttöohje. resound.com Sovelluksen käyttöohje resound.com Johdanto ReSound-sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita täysimääräisesti. ReSoundin innovatiivinen ääniteknologia

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti.

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -pikaopas Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin Pikaopas Seinäpidike Kiinnitysruuvit Liitä

Lisätiedot

Nokia autosarja CK-100 9210123/1

Nokia autosarja CK-100 9210123/1 Nokia autosarja CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Navi ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Langatonta kuulemista - tehty elämiseen.

Langatonta kuulemista - tehty elämiseen. Langatonta kuulemista - tehty elämiseen. elämiseen. Muse kuulokojeet on tehty elämiseen. Kuulon terveydellä on suora yhteys kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Kun voit kuulla ja osallistua

Lisätiedot

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless KäyttöOpas jabra.com/movewireless 1. TERVETULOA...3 2. TOIMITUSSISÄLTÖ... 4 3. KUINKA KÄYTÄT...5 3.1 KORKEUDEN SÄÄTÖ 4. LATAAMINEN... 6 4.1 AKUN TILA 5. KUINKA KYTKET...7 5.1 BLUETOOTHIN LIITTÄMINEN UUTEEN

Lisätiedot

Valitse oikea kuulonsuojain

Valitse oikea kuulonsuojain Valitse oikea kuulonsuojain 3M Science. Applied to life. Oikean kuulonsuojaimen valinta On tärkeää, että kuulon suojain ei vaimenna liikaa, vaan on optimaalinen juuri sinun tarpeeseesi. 1. Selvitä, mikä

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

Skype for Business pikaohje

Skype for Business pikaohje Skype for Business pikaohje Sisällys KOKOUSKUTSU... 2 ENNEN ENSIMMÄISEN KOKOUKSEN ALKUA... 4 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN SKYPE FOR BUSINEKSELLA... 5 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN SELAIMEN KAUTTA... 6 LIITTYMINEN KOKOUKSEEN

Lisätiedot

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO tukee seuraavia protokollia HSP Headset Profile HFP Hands-free Profile A2DP Advanced Audio Distribution Profile AVRCP Audio/Video Remote Control Profile

Lisätiedot

ELÄMÄÄ ILMAN RAJOITUKSIA

ELÄMÄÄ ILMAN RAJOITUKSIA ELÄMÄÄ ILMAN RAJOITUKSIA YHDISTETTY KUULEMINEN EI OLE KOSKAAN KUULOSTANUT NÄIN HYVÄLTÄ WIDEX Widexin valikoimiin kuuluu äänenlaadultaan maailman paras kuulokoje: WIDEX UNIQUE. Nyt esittelemme ylpeinä parhaan

Lisätiedot

Vahva tunnistautuminen Office palveluihin. MFA Suojauksen lisätarkistus

Vahva tunnistautuminen Office palveluihin. MFA Suojauksen lisätarkistus Vahva tunnistautuminen Office 365 - palveluihin MFA Suojauksen lisätarkistus Sisältö MFA Suojauksen lisätarkistus... 2 Ensisijaisen asetuksen määrittäminen... 3 Authenticator-sovellus Androidille... 4

Lisätiedot

4.1. Sovitusopas. Sisällysluettelo. Maaliskuu 2015. Tässä oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet kuulokojeen sovittamiseen Phonak Target -ohjelmalla.

4.1. Sovitusopas. Sisällysluettelo. Maaliskuu 2015. Tässä oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet kuulokojeen sovittamiseen Phonak Target -ohjelmalla. 4.1 Maaliskuu 2015 Sovitusopas Tässä oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet kuulokojeen sovittamiseen Phonak Target -ohjelmalla. Katso myös Phonak Target -aloitusnäytön kohta [Uutisia]. Sisällysluettelo

Lisätiedot

Radio R 4.0 IntelliLink Usein kysytyt kysymykset

Radio R 4.0 IntelliLink Usein kysytyt kysymykset Sisältö 1. Audio... 1 2. Puhelin... 2 3. Apple CarPlay... 2 4. Android Auto... 5 5. Galleria... 7 6. Muuta... 7 1. Audio K: Miten vaihdan äänilähdettä, esimerkiksi FM-radiosta USB:lle? V: Vaihtaaksesi

Lisätiedot

Pikaopas. Multimedia / Multimedia Navi Pro. Räätälöinti

Pikaopas. Multimedia / Multimedia Navi Pro. Räätälöinti Pikaopas Multimedia / Multimedia Navi Pro Päävalikosta on helppo pääsy kaikkiin sovelluksiin. Alapalkista pääsee nopeasti seuraaviin: Räätälöinti Koskee Multimedia Navi Pro -järjestelmää. Kun Infotainment-järjestelmä

Lisätiedot

DNA MOBIILI TV - YLEISET KÄYTTÖOHJEET

DNA MOBIILI TV - YLEISET KÄYTTÖOHJEET DNA MOBIILI TV - YLEISET KÄYTTÖOHJEET Mobiili-tv-palvelua käytetään puhelimen mobiili-tv-sovelluksella. Tässä dokumentissa kuvatut toiminnallisuudet ovat esimerkkejä tiettyjen puhelinmallien toiminnallisuuksista.

Lisätiedot

Sovelluksen käyttöohje. resound.com

Sovelluksen käyttöohje. resound.com Sovelluksen käyttöohje resound.com Johdanto ReSound-sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita täysimääräisesti. ReSoundin innovatiivinen ääniteknologia

Lisätiedot

Blackwire sarja

Blackwire sarja Blackwire 5200 -sarja Johdollinen USB-kuuloke, jossa on 3,5 mm:n liitäntä Käyttöopas Sisällysluettelo Yleiskatsaus 3 Asentaminen 4 Ohjelmiston lataaminen 4 Säätäminen 5 Pääsangan säätäminen 5 Puomin asettaminen

Lisätiedot

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA Erinomainen kuvanlaatu Fluke-kameran huippuluokan erottelukyky takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja aiempaa tarkemmat mittaustulokset myös kaukaa tehtävissä mittauksissa.

Lisätiedot

DREAM TUOTETIEDOT JA OMINAISUUDET PIKAOPAS

DREAM TUOTETIEDOT JA OMINAISUUDET PIKAOPAS DREAM TUOTETDOT JA OMINAISUUDET PIKAOPAS 3 SYYTÄ MIKSI DREAM nostaa kuulokojeiden suorituskyvyn uudelle tasolle. Kolme erinomaista syytä suositella asiakkaille DREAM-kuulokojeita: 1 ENEMMÄNÄÄNIÄ DREAM-kuulokojeiden

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

BT BBiQ laite / W042 Käyttöohjeet 1.3 FIN Käyttöohjeet BBiQ 4.4.2014

BT BBiQ laite / W042 Käyttöohjeet 1.3 FIN Käyttöohjeet BBiQ 4.4.2014 Käyttöohjeet Aloittaminen Pakkauksen sisältö: - BBiQ Bluetooth -laite - Lämpötila-anturi - 2 kappaletta AAA -paristoja - Käyttöohjeet BBiQ on uusi langaton ruoanlaittolämpömittari älypuhelimellesi. Sisäänrakennetun,

Lisätiedot

Salusfin Mobiilisovellus Käyttöohje

Salusfin Mobiilisovellus Käyttöohje Salusfin Mobiilisovellus Käyttöohje 1 Sisällysluettelo Mobiilisovellus Asentaminen... 3 Mobiilisovellus Kirjautuminen... 3 Mobiilisovellus Kirjautuminen ja turvallisuus... 4 Mobiilisovellus Kotinäkymä...

Lisätiedot

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET NÄPPÄIMET JA LIITTIMET KÄYTTÖÖNOTTO JA ENSIMMÄINEN LAITEPARITUS 2. Paina ja pidä virtanäppäinta pohjassa samanaikaisesti molemmista kuulokkeista kunnes

Lisätiedot

Tehty sinulle. Starkey Hearing Technologies perustaa vahvasti ajatukseen, että parempi kuuleminen johtaa parempaan elämään.

Tehty sinulle. Starkey Hearing Technologies perustaa vahvasti ajatukseen, että parempi kuuleminen johtaa parempaan elämään. Made for iphone sinulle. Starkey Hearing Technologies perustaa vahvasti ajatukseen, että parempi kuuleminen johtaa parempaan elämään. Halo 2 -kuulokojeet ovat uusinta huipputeknologiaa, joka voi auttaa

Lisätiedot

Yhdistä uunisi tulevaisuuteen.

Yhdistä uunisi tulevaisuuteen. Yhdistä uunisi tulevaisuuteen. Asennusohje 9001154708_PCG_Oven_IC6_SE63_fi.indd 1 07.11.2018 10:11:19 Tervetuloa verkotettuun kotiin! Onnittelemme uuden älykkään kodinkoneen hankinnasta ja arjen helpottumisesta

Lisätiedot

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus

ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys. + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus ClassPad fx-cp400 OS2-päivitys + Manager-ohjelmisto ja Physium-sovellus Käyttöjärjestelmän ja Add-in sovellusten päivityksestä Casio suosittelee aina viimeisimmän käyttöjärjestelmän asentamista. Tällöin

Lisätiedot

Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen. käyttöä. Kameran osat ja painikkeet

Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen. käyttöä. Kameran osat ja painikkeet Käyttöohje Kiitos, että valitsit GoXtreme WiFi Control -toimintakameran. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen käyttöä. Kameran osat ja painikkeet 1 1. Laukaisin 8. Mikro USB -portti 2. Mikrofoni

Lisätiedot