ESITTELYSSÄ MAAILMAN ENSIMMÄINEN KONEOPPIMISTA HYÖDYNTÄVÄ KUULOLAITE ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ESITTELYSSÄ MAAILMAN ENSIMMÄINEN KONEOPPIMISTA HYÖDYNTÄVÄ KUULOLAITE ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA"

Transkriptio

1 ESITTELYSSÄ MAAILMAN ENSIMMÄINEN KONEOPPIMISTA HYÖDYNTÄVÄ KUULOLAITE ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA

2 KUULEMINEN ON KEHITTYNYT WIDEX EVOKE perustuu täysin uuteen sirualustaamme ja se on ensimmäinen Real- Life Hearing -filosofiamme inspiroima tuote. Jokaisen Widex-kuulokojeen tavoite on tehdä täydellisestä kuulemisesta vaivatonta, jotta kuulijat voivat tuntea täysin jokaisen elämänsä hetken.

3 Kuuleminen tapahtuu oikeassa elämässä, ei laboratoriossa tai klinikalla. Ja koska tosielämä muuttuu joka hetki, automaatio on ollut tavoitteenamme vuosia. Automaatio on lisäksi järkevää, sillä useimmat kuulokojeen käyttäjät hyötyvät kognitiivisten kykyjensä käytöstä itse kuunteluun eikä sen miettimiseen, mitä ohjelmaa heidän pitäisi käyttää. Automaatiossa on kuitenkin haasteensa. Mitä pitäisi vahvistaa? Ja mitä ei? Mitä käyttäjä yrittää kuulla? Mitä tapahtuu, kun automaatio ei kohtaa käyttäjän tarpeita? Asiakkaat ottavat tietysti yhteyttä sinuun. Joskus tässä on omat haasteensa, mukaan lukien heidän ongelmiensa kuvailu (ja tulkitseminen) ja toimivan ratkaisun löytäminen nopeasti. Jotkut käyttäjät ottavat ohjat omiin käsiinsä, vaikka eivät olekaan varmoja, kuinka säätää monimutkaisia asetuksia oikein. Kumpi siis on parempi: käyttäjän asetukset vai automaatio? Nyt sinun ei tarvitse valita.

4 MOLEMPIEN MAAILMOJEN PARHAAT PUOLET

5 ÄLYKÄS AUTOMAATIO KOHTAA ÄLYKKÄÄMMÄT KÄYTTÄJÄN ASETUKSET Kuvittele erinomainen, räätälöity äänenlaatu huippuluokan ympäristöntunnistuksella ja suuremmalla määrällä automatiikkaa kuin koskaan ennen. Lisäksi tehokkaat, intuitiiviset säätimet jotka parantavat automaatiota - säätimet, jotka opastavat kuulijat näiden haluamaan kuuntelukokemukseen täysin uudella tavalla. Kaikki tämä alustalla, joka on riittävän tehokas käsittelemään todellista innovaatiota. Esittelyssä WIDEX EVOKE - ainoa kuulokoje, joka oppii käyttäjänsä omista tosielämän kuuntelukokemuksista, ja muiden käyttäjien kokemuksista ympäri maailmaa, parantaakseen koko ajan sitä, kuinka asiakkaasi kuulevat. Huippuluokan tekniikan avulla voit olla nyt kuulemisen uuden aikakauden etulinjassa, jolla sekä sinun että asiakkaasi tyytyväisyys kasvavat vielä pitkään ensimmäisen sovituksen jälkeen.

6 UUSI WIDEX EVOKE E-ALUSTA WIDEX EVOKE -laitteen sirusarjassa on enemmän yhteyksiä, enemmän prosessointitehoa ja enemmän joustavuutta kuin millään aiemmin tuottamallamme alustalla. Se on ensimmäinen kuulokojeratkaisu, jossa on otettu käyttöön koneen oppimiskyky. Sen uskomattoman tehon avain on joustava ydin omalla RAM-muistillaan, joka mahdollistaa uusien E-ALUSTA YHDISTETTÄVYYS KONEOPPIMINEN Joustava ydin Tämä avoin ydin lisää alustalle joustavuutta ja ylimääräistä prosessointitehoa ja mahdollistaa sekä ylivoimaisen automaation että käyttäjän hallinnan. Kiihdytetty ydin Integroidun virtapiirin laskelmista ja prosesseista huolimatta ydin käyttää vain hyvin vähän virtaa. Pure-link 2,4 Ghz Älypuhelimen yhteensovitus bluetoothin avulla laajentaa prosessointiominaisuuksia. ÄLYPUHELINSOVELLUS EVOKE käyttää älypuhelimen tiedonkäsittelytehoa käyttääkseen koneoppimisen ominaisuuksia, kuten SoundSense Learn -ominaisuutta.

7 ominaisuuksien tai sopivan datan lisäämisen vaikuttamatta kiihdytetyn ydinprosessorin toimintaan. Lisäksi E-alusta pystyy käyttämään älypuhelimen valtavaa prosessointitehoa pure-link 2,4 GHz -tekniikkamme kautta. Se mahdollistaa valtavat koneoppimisen ominaisuuksiin tarvittavat laskelmat. PILVITIEDOT Pilvi Alusta on monen suoritinytimen alalla, jolloin sen on mahdollista yhdistää useita ytimiä verkoksi, jolla on ainutlaatuinen suoritinteho käyttäjien avuksi. KONEOPPIMINEN AUTTAA PARANTAMAAN KUULEMISTA TOSIELÄMÄSSÄ Asteittaisen lähestymistapansa avulla EVOKE -sovellus kerää käyttäjälle esitettyihin A/B-vertailuihin perustuvia havaintoja. Syötettyihin tietoihin perustuen EVOKE ennustaa käyttäjän mieltymykset ja ehdottaa uutta asetusta. 15- vertailun jälkeen EVOKE -laitteen oppiva algoritmi on suorittanut suunnilleen yli 2 miljoonan manuaalisen vertailun verran laskelmia, mikä olisi mahdotonta käyttäjälle. Nyt loppukäyttäjän täytyy vain pitää mielessään mitä haluaa kuulla ja arvottaa ehdotetut asetukset sen mukaan. EVOKE -laitteen oppiva algoritmi huolehtii lopusta.

8 ÄLYKÄS TÄNÄÄN LUONNOLLISEMMALLA ÄÄNELLÄ WIDEX EVOKE -laitteessa on uudenlainen tehokas Fluid Sound Controller, joka suorittaa automaattisen prosessoinnin tarkemmin ja nopeammin kuin koskaan ennen. Lisäksi siinä on uudet, tarkemmat ääniluokat, uudet ohjelmat ja kehittyneet sovitusmenetelmät, jotka on kehitetty vastaamaan modernin käyttäjän äänimaailman vaatimuksiin. Yhdessä nämä ominaisuudet antavat käyttäjälle kehittyneemmän ja tarkemman kuuntelukokemuksen heti alusta alkaen. Lisäksi ne helpottavat henkilökohtaisten kuunteluratkaisujen muokkaamista äärimmäisellä audiologisella tarkkuudella.

9 ÄLYKKÄÄMPI HUOMINEN KONEOPPIMISEN AVULLA WIDEX EVOKE on ensimmäinen kuulokoje, joka käyttää koneoppimista käyttäjän mieltymisten selvittämiseen ja auttaa niitä kohti parempaa, henkilökohtaisempaa kuuntelukokemusta. Se tarkoittaa, että käyttäjän kuulo kehittyy edelleen sovituksen jälkeen. Lisäksi Widex oppii käyttäjän valinnoista kerätyistä tiedoista. Käytämme nimetöntä tietoa luodaksemme tarkempia algoritmeja ohjelmistopäivityksiin, jotta EVOKE hyödyttää edelleen käyttäjiä näiden arkielämän tilanteissa.

10 SÄILYTTÄÄ ÄÄNEN LUONNOLLISENA LUONNOLLINEN ÄÄNI - HELPPO KUUNNELLA Paranneltujen säätömahdollisuuksien ansiosta, WIDEX EVOKE tuottaa niin loistavan kuuntelukokemuksen, että eron huomaavat sekä uudet että vanhat Widex-kuulokojeen käyttäjät. Kuuleminen on helpompaa ja luonnollista. Neljä uutta sovitusmentelmää tekevät lisäksi Widexin sovittamisesta aiempaa yksilöllisemmän.

11 SOVITUSSÄÄTÖJEN VALINNAT 50 Valintojen jakauma ( %) Vahvistuksen säätö Keskitaaj. lisää x1 U-alusta Vahvistuksen säätö. Keskitaaj. vähennä x1 Vahvistuksen säätö Keskitaaj. vähennä x2 Aiemmalla U-alustalla (N= 13) testattiin kolme vaihtoehtoista vahvistuksen asetusta. Koe osoitti vahvan suosion kahta uutta vahvistuksen asetusta kohtaan. Kaaviossa näkyy valintojen jakauma (%) eri vahvistuksen asetuksilla tosielämän tilanteissa. WIDEX EVOKE -laitteessa olemme käyttäneet kahta uutta muokattua vahvistuksen määritystä, joissa keskitaajuuksia on vähennetty. Nämä kaksi vahvistuksen säätöä on optimoitu vastaavasti kokeneille ja ensikertalaisille.* * WidexPress: The Widex fitting rationale for EVOKE kirjoittanut Erik Schmidt, Ph.D.

12 ANALYSOI TARKASTI ÄÄNILÄHTEITÄ KAKSI KERTAA ENEMMÄN HARJOITTELUA WIDEX EVOKE analysoi intuitiivisesti asiakkaasi ääniympäristön ja priorisoi tärkeimmät äänilähteet ainutlaatuista Fluid Sound Analyzer-analysaattoria käyttäen. Koska se kommunikoi kaksi kertaa niin paljon kuin aiempi lajittelija, EVOKE kartoittaa ympäristöä aiempaa tarkemmin valitakseen oikean ääniluokan.

13 KAKSI UUTTA ÄÄNILUOKKAA. KAKSI UUTTA OHJELMAA Olemme lisänneet uudet Sosiaalinen- ja Musiikki-ääniluokat vastineena siihen, mitä olemme saaneet tietoomme kuulokojekäyttäjien muuttuvista nykypäivän tarpeista. Uusi Sosiaalinen-ääniluokka täyttää Juhlat- ja Hiljainen-ääniluokkien välisen aukon, ja se on erityisesti suunniteltu takaamaan parhaan äänenlaadun pienissä sosiaalisissa tapaamisissa. Uusi Musiikki-ääniluokka kattaa eri musiikkityylit: Nykyaikaisen ja Klassisen. Nämä muutokset on suunniteltu parantamaan asiakkaasi kokemusta eri musiikkityyleistä. WIDEX EVOKE sisältää lisäksi kaksi uutta ohjelmaa: Impact-ohjelman kuunteluun haastavissa tilanteissa, sekä pidetyn Mukavuus-ohjelman, joka on palannut valikoimaan. Sosiaalinen Klassinen

14 MUKAUTUU ÄLYKKÄÄSTI AIEMPAA USEAMMILLA ASETUKSILLA ENEMMÄN ASETUKSIA. UUSIA OMINAISUUKSIA. NOPEAMPI MUOKKAUS. Fluid Sound Controller WIDEX EVOKE -laitteessa muokkaa nyt aiempaa useampia asetuksia jokaisessa ääniluokassa reaaliajassa. Se sisältää vaihtuvanopeuksisen kompressorin, joka yhdistää luonnollisen, sävytetyn, hitaasti kompressoidun äänen nopean kompression etuihin dynaamisissa ympäristöissä. VAIHTUVANOPEUKSINEN KOMPRESSORI TULO SUODATIN TAUSTA HIDAS KOMPRESSORI NOPEA KOMPRESSORI G-HIDAS G-NOPEA G-YHTEENSÄ M LÄHTÖ

15 7 VAIHTUVANOPEUKSINEN KOMPRESSIO PUHEEN YMMÄRRETTÄVYYS SRT 85 (db SNR) 9 11 PAREMPI 13 Hidastoiminen kompressio Nopeatoiminen kompressio Vaihtuvanopeuksinen kompressio Yllä oleva kaavio esittää kompressiotyyppien vaikutusta puheen vastaanoton kynnysarvon keskiarvoon kun 85 % sanoista on oikein (N= 16). Virhepalkit kuvaavat 95 %:n luotettavia vaihteluita. Keskimäärin vaihtuvanopeuksinen kompressio saa aikaan 85 % oikean SRT:n 2 db matalammalla kahteen muuhun kompressiotyyppiin verrattuna. Vaihtuvanopeuksinen kompressio mahdollistaa huomattavasti paremman puheen ymmärrettävyyden kuin hidastoiminen kompressio.* * Tiedot tiedostossa/toimitettu julkaistavaksi Vaihtuvanopeuksinen kompressio koostuu kahdesta eri kompressiosta: ensisijaisesta, hitaasti toimivasta kompressiosta sekä nopeasti toimivasta kompressiosta, joka toimii sen rinnalla. Näin pystymme tasoittamaan aallonmuodon lyhytaikaisia vaihteluita sekä järjestelmän kuuluvuusviiveitä. Yhdellä kanavalla näet signaalin jakautuneen niin, että se kulkee hitaaseen kompressoriin (hidas), joka määrittelee kuulokojeen yleisen vahvistuksen. Saman signaalin toinen haara kulkee nopeaan kompressoriin (Nopea) toimiakseen signaalin lyhyempiaikaisilla vaihteluilla. Nopean ja hitaan kompressorin lähtösignaalit yhdistetään, jotta saadaan tietyn kanavan lähtösignaali.

16 OHJAA KÄYTTÄJÄÄ VAIVATTOMASTI KOHTI LOISTAVAA ÄÄNENLAATUA ENEMMÄN HALLITTAVUUTTA. VÄHEMMÄN VAIVAA Nykyaikaisen kuuloteknologian on tartuttava mielenkiintoisimpaan paradoksiin: käyttäjät haluavat hallita ääntä enemmän, mutta unohtaa käyttävänsä kuulokojetta. WIDEX EVOKE kohtaa haasteen uudella SoundSense-tekniikalla, joka koostuu SoundSense Learn - ja SoundSense Adapt -ominaisuuksista. SoundSense Learn -ominaisuus, joka on käytettävissä EVOKE -sovelluksen pure-link II -teknologian ansiosta. Se käyttää koneoppimisen tehoa, jotta käyttäjä saa paremman, henkilökohtaisemman kuuntelukokemuksen vain parilla ios:lle ja Androidille saatavilla olevalla älypuhelinsovelluksen napautuksella. Koska käyttäjät voivat tarkentaa ääntä itse liikkeellä ollessaan, heidän ei tarvitse yrittää muistaa ääniä ja kuvailla niitä sitten hankalissa kuuntelutilanteissa. YHTÄ HELPPOA KUIN OSOITTAA, MIKÄ KUULOSTAA PAREMMALTA Kun olet sovittanut laitteen asiakkaillesi, he voivat käyttää EVOKE -sovellusta hallitakseen itse kuulemistaan. Heidän tarvitsee vain kuunnella kahta ääniprofiilia ja osoittaa, kummasta pitävät enemmän. A tai B. Ilman monimutkaisten hallintajärjestelmien opettelua. Mitä enemmän asiakkaasi käyttävät sovellusta, sitä enemmän kuulokoje oppii siitä, miten he haluavat kuunnella. EVOKE parantaa suoritustaan jatkuvasti.

17 SOUNDSENSE LEARN -VAIKUTUS Äänenlaatu Mukavuus Jatkuvan laadun asteikko Luokittelija ei ole käytössä Luokittelija käytössä SoundSense Learn ERO JONKA KUULET Kokeilut ovat osoittaneet, että SoundSense Learn -ominaisuuden ansiosta käyttäjät raportoivat subjektiivisesta kuuntelukokemuksen paranemisesta. SoundSense Learn -ominaisuuden vaikutus havaittuun mukavuuteen ja äänen laatuun. Laajasta ääniskenaarioiden valikoimasta laskettu keskiarvo on kirjattu ylle. Kaaviossa näkyvät SoundSense Learn -ominaisuuden keskiarvoluokitukset (N=19) verrattuna Yleisohjelmassa Luokittelijan ollessa päällä ja pois päältä. Virhepalkit kuvaavat 95 %:n luotettavia vaihteluita. SoundSense Learn -asetukset parantavat merkittävästi havaittua mukavuutta ja äänenlaatua.* * Asiakirja-aineisto

18 MUISTAA ÄLYKKÄÄSTI KÄYTTÄJÄN MIELTYMYKSET

19 KOSKETA KERRAN, AINA MUISTISSA Yhden kosketuksen SoundSense Adapt -hallintaominaisuus WIDEX EVOKE -laitteessa käyttää mukautuvaa oppimista muistaakseen käyttäjän suosikit useista asetuksista joka ympäristöön. Tuloksena äänenlaatu paranee välittömästi, vaikka kävijä ei olisi koskaan ennen käynyt ko. paikassa. Tätä ympäristöön yhdistettyä, sopeutuvaa ominaisuutta voi käyttää uuden WIDEX TONELINK -älypuhelinsovelluksen kautta, kuulokojeen olemassa olevien hallintalaitteiden tai nykyisten DEX-lisävarusteiden avulla.

20 KEHITTYY JATKUVASTI TOSIELÄMÄN TÄYDELLINEN KUULEMINEN WIDEX EVOKE on maailman ensimmäinen kuulokoje, joka käyttää koneoppimista. Se parantaa joka päivä käyttäjän kuulemista. Lisäksi se oppii käyttäjien kuuntelumieltymyksistä ympäri maailmaa - auttaen kehitystä eteenpäin laboratoriosta ja klinikoilta kohti parempaa arkipäivän kuuntelukokemusta.

21 MITÄ ENEMMÄN OPIMME, SITÄ PAREMMIN MAAILMA KUULEE Joka kerta, kun joku käyttää WIDEX EVOKE -laitteen ensimmäisen version SoundSense-toimintoa, saamme lisää tietoa siitä, kuinka käyttäjämme mieluiten kuulevat. Käytämme nimetöntä tietoa ohjelmistopäivityksiin. Joka tapauksessa tavoitteenamme on kehittää WIDEX EVOKE -laitetta niin, että käyttäjäkokemusten perusteella tehdyt äänen laadun parannukset hyödyttävät käyttäjiä jatkuvasti ja reaaliaikaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaasi tänään ostama kuulokoje on entistäkin parempi huomenna.

22 EVOKE SOVELLUS* Valikko OPASTAA KÄYTTÄJÄÄ MUKAUTETTUUN KUULEMISEEN EVOKE -sovelluksen avulla käyttäjät voivat hioa arkielämän kuulemistaan vain vertailemalla ääniprofiileita reaaliajassa. Mitä useammin he tekevät niin, sitä enemmän WIDEX EVOKE oppii siitä, kuinka he haluavat kuulla. EVOKE -sovelluksen avulla käyttäjät voivat myös: Mykistää, säätää kuulokojeen äänenvoimakkuutta ja käyttää taajuuskorjainta säätääkseen ääniä Luoda henkilökohtaisia ohjelmia, joissa on omia valokuvia ja omat äänensäädöt Lisätä paikkoja ohjelmiin ja paikantaa kadonneen kuulokojeen Akun tila ja ohje Tämänhetkinen ohjelma Valitse ohjelma Mykistys ja äänenvoimakkuuden säätimet Äänivalikko * EVOKE -sovellus on tarkoitettu EVOKE F2 -älypuhelinyhteensopivalle mallille.

23 TONELINK-SOVELLUS* HUOMAAMATON HALLINTA TÄRKEIMMILLE TOIMINNOILLE WIDEX EVOKE käyttäjät voivat käyttää älypuhelimiaan kaukosäätiminä ja huomaamatta muuttaa ohjelmia, säätää äänenvoimakkuutta sekä mykistää ja muuttaa suuntamikrofonin asentoa. TONELINKin yksinkertainen käyttöliittymä on aivan heidän sormenpäidensä ulottuvilla. Kuulokojeen säädöistä tulee niin luonnollinen osa päivittäistä elämää, että he saattavat jopa unohtaa käyttävänsä EVOKE -laitetta. Kuulokojeita ei tarvitse kosketella eikä erillistä apuvälineitä tarvita. Valikko Median äänenvoimakkuus Vaihda tai valitse ohjelma Mykistä äänenvoimakkuus ja äänenvoimakkuuden säätimet * TONELINK-sovellus on tarkoitettu kaikille EVOKE malleille (CIC-M mallia lukuunottamatta)

24 WIDEX EVOKE -TUOTEPERHE TYYPPI PASSION RIC FUSION RIC/RITE Kuuloke S-kuuloke M-kuuloke S-kuuloke M-kuuloke P-kuuloke HP-kuuloke Avoin sovitus Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Ei Paristotyyppi Pariston kesto tuntia tuntia 170 tuntia 170 tuntia 1 tuntia 155 tuntia Ladattava ZPower-ratkaisu Ei Ei Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Omien asetusten säätö DEX DEX Lisävaruste/DEX Lisävaruste/DEX Lisävaruste/DEX Lisävaruste/DEX Ohjelmanvaihto DEX DEX Vakio/DEX Vakio/DEX Vakio/DEX Vakio/DEX Induktiokela DEX DEX Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Widex CROS -yhteensopiva Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä DEX-laitteet* Kaikki Kaikki Kaikki Kaikki Kaikki Kaikki Suurin vahvistus 63 db 69 db 63 db 68 db 7 84 db MPO 118 db SPL 124 db SPL 118 db SPL 124 db SPL 131 db SPL 137 db SPL Kaistanleveys Hz Hz Hz 90 Hz 6700 Hz 00 Hz IP-luokitus IP-68 IP-68 IP-68 IP-68 IP-68 IP-68 * COM-DEX, CALL-DEX, UNI-DEX, RC-DEX. TV-DEX, FM+DEX, PHONE-DEX 2 (saatavilla vain joissakin maissa) k 2k 4k 8kHz k 2k 4k 8kHz k 2k 4k 8kHz k 2k 4k 8kHz k 2k 4k 8k Hz k 2k 4k 8kHz

25 FUSION2 RIC/RITE FASHION MINI FASHION FASHION POWER S-kuuloke M-kuuloke P-kuuloke HP-kuuloke Kyllä Kyllä Ei Ei Kyllä Kyllä Ei tuntia 165 tuntia 1 tuntia 155 tuntia 155 tuntia 1 tuntia 285 tuntia Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Ei Ei Ei Lisävaruste/DEX Lisävaruste/DEX Lisävaruste/DEX Lisävaruste/DEX Lisävaruste/DEX Vakio/DEX Vakio/DEX Vakio/DEX Vakio/DEX Vakio/DEX Vakio/DEX Vakio/DEX Vakio/DEX Vakio/DEX Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä DEX Kyllä Kyllä Ei Ei Ei Ei Kyllä Kyllä Kyllä Kaikki Kaikki Kaikki Kaikki Kaikki Kaikki Kaikki 62 db 69 db 7 74 db 64 db 71 db 77 db 118 db SPL 124 db SPL 132 db SPL 133 db SPL 135 db SPL 137 db SPL 138 db SPL Hz Hz 6750 Hz 7300 Hz 8450 Hz 70 Hz Hz IP-68 IP-68 IP-68 IP-68 IP-68 IP-68 IP-68 db k 2k 4k 8kHz k 2k 4k 8kHz k 2k 4k 8kHz k 2k 4k 8kHz k 2k 4k 8k Hz k 2k 4k 8kHz k 2k 4k 8kHz VÄRIVALIKOIMA BTE-MALLIT

26 WIDEX EVOKE -TUOTEPERHE TYYPPI CIC-M CIC IM IP XP Kuuloke Avoin sovitus Ei Ei Ei Ei Ei Paristotyyppi Pariston kesto 105 tuntia tuntia 165 tuntia 125 tuntia 1 tuntia Ladattava ZPower-ratkaisu Ei Ei Ei Ei Ei Omien asetusten säätö DEX Lisävaruste/DEX Lisävaruste/DEX DEX Ohjelmanvaihto DEX Lisävaruste/DEX Lisävaruste/DEX DEX Induktiokela DEX DEX DEX Kyllä Widex CROS -yhteensopiva Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä DEX-laitteet* Kaikki Kaikki Kaikki Kaikki Suurin vahvistus db 63 db 63 db 67 db 68 db MPO 118 db SPL 124 db SPL 123 db SPL 127 db SPL 128 db SPL Kaistanleveys Hz 9700 Hz Hz Hz 90 Hz IP-luokitus IP-68 IP-68 IP-68 IP-68 IP-68 * COM-DEX, CALL-DEX, UNI-DEX, RC-DEX. TV-DEX, FM+DEX, PHONE-DEX (saatavilla vain joissakin maissa) k 2k 4k 8k Hz k 2k 4k 8k Hz k 2k 4k 8k Hz k 2k 4k 8k Hz k 2k 4k 8k Hz Värivalikoima CIC/ITE -mallit

27 TÄYSIN DEX- YHTEENSOPIVA WIDEX EVOKE -laitteessa yhteensopivuus ei rajoitu sovelluksiin. DEX-viestintäratkaisuvalikoimamme pitävät käyttäjän yhteydessä ympäröivän maailman ääniin. UNI-DEX OMINAISUUDET Liitetään kaikkiin laitteisiin 3,5 mm:n jakkiliitännän kautta Automaattinen suoratoisto Sisäinen mikrofoni mahdollistaa handsfree-puhelut Akku kestää tuntia suoratoistoa Akku latautuu täyteen 1 tunnissa Ympäristön äänten vaimennustoiminto TV-DEX OMINAISUUDET Korkealaatuinen äänentoisto Äärimmäisen pienen viiveen Echo-Free -äänentoisto Tuloliitännät sekä TV- että hifijärjestelmille Ympäristön äänten vaimennustoiminto 10 tunnin keskeytyksetön käyttö yhdellä latauksella Ladattavissa TV-alustan kautta COM-DEX CALL-DEX PHONE-DEX 2* OMINAISUUDET Täydellistä handsfree-viestintää Yhteensopiva useimpien matkapuhelimien kanssa Toistaa ääntä useimmista Bluetooth-laitteista Saatavissa kolmessa tyylikkäässä värissä 8 tuntia suoratoistoa 8 päivän kesto valmiustilassa/käyttötoiminnoilla* Mukava kankaasta valmistettu kaulalenkki Ohjaa kuulokojeitasi COM-DEX-sovelluksella *12 tuntia vuorokaudessa OMINAISUUDET Voidaan liittää useimpiin matkapuhelimiin, joissa on 3,5 mm:n jakkiliitäntä Automaattinen suoratoisto Ei painikkeita Jatkuvaa suoratoistoa jopa tuntia Kestää valmiustilassa jopa 3 viikkoa Pieni ja kätevä OMINAISUUDET Integroitu puhelinvastaaja Puhelinmuistio, johon mahtuu 150 yhteystietoa Akun kesto 14 tuntia puhelukäytössä ja 3 tuntia valmiustilassa Yhdistyy automaattisesti kaikkiin langattomiin Widex-kuulolaitteisiin Suuri värinäyttö Toimii myös tavallisena puhelimena koko perheen käyttöön * Tarkista saatavuus paikalliselta jälleenmyyjältäsi COM-DEX REMOTE MIC RC-DEX FM+DEX OMINAISUUDET Muodostaa langattomasti yhteyden COM-DEXin kautta kaikkiin Widexin langattomiin kuulokojeisiin Kätevä kiinnittää teräsklipsin avulla Voit mykistää mikrofonin ja kytkeä sen päälle suoraan COM-DEX Remote Mic -laitteen painikkeella Mikrofonia voi ohjata myös COM-DEX-sovelluksella Jopa 8 tuntia äänentoistoa OMINAISUUDET Ohjelman vaihto Äänenvoimakkuuden säätö Kiinnitys avainrenkaaseen Pariston käyttöikä noin 12 kuukautta Lukituskytkin OMINAISUUDET Joustava laite FM-suoratoistoon Pieni ja kätevä Antennin kuuluvuusalue enintään 30 m 10 tunnin pariston kesto

28 Å[7py06o jd;fhd] Painettu #01 Widex, WIDEX EVOKE ja DEX ovat Widex A/S:n tavaramerkkejä. Widex A/S, Nymoellevej 6, DK-35 Lynge Apple ja Apple-logo ovat tavaramerkkejä, jotka omistaa Apple Inc. Ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. App Store on palvelumerkki, jonka omistaa Apple Inc. Android, Google Play ja Google Play -logo ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.

ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA

ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA VOIT MUOKATA MAAILMAN ENSIMMÄISTÄ TODELLA ÄLYKÄSTÄ KUULOKOJETTA Nyt kuulokokemuksesi laatu kehittyy reaaliajassa ja tosielämässä. Oman WIDEX EVOKE -kojeesi vuorovaikutteiset

Lisätiedot

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ KAIKKI WIDEX BEYOND :N HUIKEAT OMINAISUUDET NYT LADATTAVANA Maailman parhaan äänenlaadun tarjoava iphonelle suunniteltu kuulokoje on nyt saatavana käytännöllisenä ladattavana

Lisätiedot

KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET

KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET RIKOMME RAJOJA KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET Emme väitä tekevämme asioita eri tavalla WIDEX UNIQUE -kuulokojeillamme. Teemme ne vain paremmin. Se on mahdollista, koska olemme valjastaneet digitaalisen

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Perinteinen teknologia Uusi teknologia keskittyy yhteen puhujaan ja vaimentaa kaikki muut puhujat avaa äänimaiseman, johon mahtuu useita puhujia Luultavasti tiedät tunteen.

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA Uusi suunta elämälle Äänet ovat tärkeitä meille kaikille, mutta lapsille ne ovat välttämättömiä heidän kognitiivisen ja kuuloon liittyvän kehityksensä kannalta. Vanhempana haluat

Lisätiedot

ELÄMÄÄ ILMAN RAJOITUKSIA

ELÄMÄÄ ILMAN RAJOITUKSIA ELÄMÄÄ ILMAN RAJOITUKSIA YHDISTETTY KUULEMINEN EI OLE KOSKAAN KUULOSTANUT NÄIN HYVÄLTÄ WIDEX Widexin valikoimiin kuuluu äänenlaadultaan maailman paras kuulokoje: WIDEX UNIQUE. Nyt esittelemme ylpeinä parhaan

Lisätiedot

KUULEMISEN UUDET ULOTTUVUUDET

KUULEMISEN UUDET ULOTTUVUUDET RIKOMME RAJOJA KUULEMISEN UUDET ULOTTUVUUDET Emme väitä tekevämme asioita eri tavalla WI UNIQUE -kuulokojeillamme. Teemme ne vain paremmin. Se on mahdollista, koska olemme valjastaneet digitaalisen äänenkäsittelyn

Lisätiedot

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN SAPHIRA KUULOKOJEET Teknologia, joka sopii sinulle Elämässäsi on paljon hetkiä, joita et halua menettää. Bernafonin Audio Efficiency -teknologia varmistaa parhaan mahdollisen

Lisätiedot

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi YHTEYKSIEN LUONTIIN Viihtyisää seuraa Oticon ConnectLine auttaa sinua saamaan kaiken irti Oticon-kuulokojeistasi. ConnectLine helpottaa vuorovaikutusta ja lisää viihtymistäsi

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound.

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound. Meille huonokuuloiset ovat sydämen asia. Palkitut ReSound Smart Hearing -kuulokojeemme auttavat osallistumaan, pitämään yhteyttä ja säilyttämään oman elämänsä hallinnan. Yhä älykkäämmäksi kehittyvässä

Lisätiedot

KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET

KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET RIKOMME RAJOJA KUULEMISEN UUDET ULOTTU VUUDET Emme väitä tekevämme asioita eri tavalla WIDEX UNIQUE -kuulokojeillamme. Teemme ne vain paremmin. Se on mahdollista, koska olemme valjastaneet digitaalisen

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

DREAM TUOTETIEDOT JA OMINAISUUDET PIKAOPAS

DREAM TUOTETIEDOT JA OMINAISUUDET PIKAOPAS DREAM TUOTETDOT JA OMINAISUUDET PIKAOPAS 3 SYYTÄ MIKSI DREAM nostaa kuulokojeiden suorituskyvyn uudelle tasolle. Kolme erinomaista syytä suositella asiakkaille DREAM-kuulokojeita: 1 ENEMMÄNÄÄNIÄ DREAM-kuulokojeiden

Lisätiedot

Sovelluksen käyttöohje

Sovelluksen käyttöohje Sovelluksen käyttöohje Johdanto Sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään kuulokojeita täysimääräisesti. Innovatiivinen ääniteknologiamme ja muotoilu yhdistettynä ammattitaitoiseen

Lisätiedot

ReSound-sovellukset - käyttöohje

ReSound-sovellukset - käyttöohje ReSound-sovellukset - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon ReSound-sovelluksen lataamisen johdosta. ReSoundsovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita

Lisätiedot

Laajenna kuuntelualuettasi

Laajenna kuuntelualuettasi ReSound auttaa ihmisiä kuulemaan korvan luonnollista toimintaa jäljittelevien ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus elää täysipainoista ja aktiivista elämää ilman kuulonaleneman asettamia

Lisätiedot

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Kuvittele uudenlainen kuulokoje, joka saa kaiken kuulumaan. Kuulet kaiken täysin luonnollisena. Kuvittele, miltä helposti ymmärrettävä puhe kuulostaa.

Lisätiedot

GN Hearing - sovellus - käyttöohje

GN Hearing - sovellus - käyttöohje GN Hearing - sovellus - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon sovelluksen lataamisen johdosta. Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta. Lue QR-koodi tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101583-FI-13.04-Rev.A Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI Ensiluokkaiseen kuulemiskokemukseen JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon esittelee iloisena uuden huippuluokan Juna Pico RITE (kuuloke korvassa) -kuulokojeen. Juna Pico

Lisätiedot

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Älykäs ratkaisu suureen kuuloalenemaan ReSound ENZO tarjoaa ensimmäistä kertaa älykästä teknologiaa suuresta kuulonalenemasta kärsiville,

Lisätiedot

GN Hearing -sovellus - käyttöohje

GN Hearing -sovellus - käyttöohje GN Hearing -sovellus - käyttöohje Johdanto Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen ääniteknologiamme ja muotoilu yhdistettynä

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta, lue QR-koodi, tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101722-FI-13.07-Rev.A. Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia Siemens kuulokojeet ja BestSound teknologia s 2010 1878 2008 1910 1949 2006 1959 1966 1987 1997 2002 2004 2005 Siemens kuulokojeiden teknologian kehitys 1878 Phonophor, Siemens kehittää ensimmäisen teknisen

Lisätiedot

Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat

Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat yhdessä LUONNOLLIstEN ÄÄNTEN MAAILMA Luonto on suonut meille korvat, joiden on tarkoitus toimia yhdessä. WIDEX CLEAR 440-kuulokojeet kommunikoivat samoin

Lisätiedot

SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA

SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA Zerena-kuulokojeet tukevat kuulemista ja viestintää kaikissa tilanteissa, aina hiljaisista ja rauhallisista hetkistä dynaamisiin ja nopeasti

Lisätiedot

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI Ensiluokkaiseen kuunteluun JUNA KUULOKOJEET Tee toiveistasi totta Haluaisitko kuulla ja saada puheesta selvän myös kovassa melussa? Bernafon kuulokojeet auttavat

Lisätiedot

DREAM - UNELMA JATKUU

DREAM - UNELMA JATKUU DREAM - UNELMA JATKUU WIDEX DREAM -tuoteperhe on juuri tullut entistäkin paremmaksi. Uuden DREAM FASHION-kuulokojeen omistaja saa käyttöönsä taatusti uusinta korvantauskuulokoje-teknologiaa ja muotoilua.

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 2100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Pariliitos 4 Pariliitoksen muodostaminen 4 Pariliitostila 4 Päähän sovittaminen ja lataaminen 5 Säätäminen

Lisätiedot

Pikaopas: ReSound LiNX- kuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla

Pikaopas: ReSound LiNX- kuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla Pikaopas: ReSound LiNXkuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla Pikaopas: Made for iphone (MFi) -toiminnon ottaminen käyttöön ja käyttäminen Yhteensopivat laitteet ReSound LiNX on yhteensopiva MFi-toiminnon

Lisätiedot

Sovelluksen käyttöohje. resound.com

Sovelluksen käyttöohje. resound.com Sovelluksen käyttöohje resound.com Johdanto ReSound-sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita täysimääräisesti. ReSoundin innovatiivinen ääniteknologia

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Osallistu uudelleen tilanteisiin, joita ennen välttelit Onko keskustelun seuraaminen vaikeaa? Luultavasti tiedät, miltä tuntuu istua illallispöydässä ja yrität kovasti seurata

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kylmälaitetta, joka jo tänään helpottaa arkeasi.

Lisätiedot

BOOMBAR + BLUETOOTH-KAIUTIN KÄYTTÖOPAS

BOOMBAR + BLUETOOTH-KAIUTIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa

resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa AUDIOLOGIA YHDISTÄMINEN MUOTOILU SOVELLUKSET resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa Koe Smart Hearing Kun otat käyttöön uudet ReSound LiNX 2 -kuulokojeet, tutustut Smart Hearing -etuihin.

Lisätiedot

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan.

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Zerenakuulokojeet mahdollistavat rajattoman kuulemiskokemuksen. Ne tarjoavat saumattoman

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen.

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas OT-Beileger_EU-DE_Siemens_V002_STAR_fi-FI.indd 1 05.07.17 11:27 Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

Plantronics DA -sarjan vahvistin. Käyttöopas

Plantronics DA -sarjan vahvistin. Käyttöopas Plantronics DA -sarjan vahvistin Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics-ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen käyttäminen

Lisätiedot

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI Täyteläinen tilaääni sallii sinun nauttia koko äänimaailmasta mahdollisimman luonnollisesti. TILAÄÄNEN AIKAANSAAMA ERO ReSound Live -kojeen tuottamaa äänielämystä

Lisätiedot

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus

24/7. Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua. smartheating.danfoss.fi. Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Danfoss Link -lämmityksen ohjaus Tulevaisuuden lämmitys kotiisi yksinkertaista, tehokasta ja etäohjattua Ajoissa kotiin. Olohuoneen lämpötila: 21 C. Uuden Danfoss Link -sovelluksen avulla voit ohjata kotisi

Lisätiedot

MIAMI LANGATON KAIUTIN KÄYTTÖOPAS

MIAMI LANGATON KAIUTIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

AB mypilotin pikaopas

AB mypilotin pikaopas AB mypilotin pikaopas AB mypilot -laitteeseen tutustuminen AB mypilot -kaukosäädin mahdollistaa Advanced Bionicsin Naída CI Q70 (Naída CI) -ääniprosessorin etäkäytön, jolloin näet hallinta- ja tilatiedot

Lisätiedot

CHRONOS 7 TUOTETIEDOT OMINAISUUDET TEKNISET TIEDOT CHRONOS 7

CHRONOS 7 TUOTETIEDOT OMINAISUUDET TEKNISET TIEDOT CHRONOS 7 CHRONOS 7 TUOTETIEDOT CHRONOS 7 CN7 CPx CN7 CP CN7 M CN7 N CN7 ITED CN7 ITCPD CN7 ITCD CN7 ITCP CN7 CICP CN7 CIC KUVAUS SOVITUSALUE Bernafon ylpeänä esittää innovaatisen Audio Efficiency -ominaisuuden,

Lisätiedot

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas

Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Yhdistä kodinkoneesi tulevaisuuteen. Pikaopas Kotisi tulevaisuus alkaa nyt! Hienoa, että käytät Home Connect -sovellusta * Onneksi olkoon käytät tulevaisuuden kahviautomaattia, joka jo tänään helpottaa

Lisätiedot

Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com

Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com Connexx6 sovitusohjelma Connexx6 on viimeisin Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. Connexx6 sovitusohjelma on täysin NOAH yhteensopiva

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 3100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Toimintojen hallinta 3 Virta, pariliitos ja lataaminen 4 Kotelon virran kytkeminen 4 Pariliitoksen muodostaminen ensimmäistä kertaa 4 Pariliitostila

Lisätiedot

Valitse oikea kuulonsuojain

Valitse oikea kuulonsuojain Valitse oikea kuulonsuojain 3M Science. Applied to life. Oikean kuulonsuojaimen valinta On tärkeää, että kuulon suojain ei vaimenna liikaa, vaan on optimaalinen juuri sinun tarpeeseesi. 1. Selvitä, mikä

Lisätiedot

ESITTELEMME WIDEX DREAMin

ESITTELEMME WIDEX DREAMin 3 SYYTÄ MIKSI ESITTELEMME WIDEX DREAMin todenmukaisen äänen DREAM on uusi mullistava Widex-kuulokojeperhe. DREAM -kuulokojeiden perusta on ennenkokematon TRUE ISP -teknologia-alusta, joka nostaa kuulokojeiden

Lisätiedot

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin.

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Mikä ratkaisu soveltuu sinun käyttötarpeisiin parhaiten? Domino Pro Domino Classic Mino Maxi Kuuntelutilanteet Helppo Vaikea Television kuuntelu Kahdenkeskinen

Lisätiedot

Helpot puhelut B1412B/21

Helpot puhelut B1412B/21 Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langaton puhelin 1,6 tuuman näyttö, sininen taustavalo Kaiutinpuhelin 2 luuria B1412B/21 Helpot puhelut Pienikokoinen Plug & play -puhelin, jonka tärkeimmät toiminnot

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

UUTUUTENA BLUETOOTH -TUKI

UUTUUTENA BLUETOOTH -TUKI Välittömästi julkaistavaksi BOSELTA UUSIA SOUNDTOUCH -JÄRJESTELMIÄ UUTUUTENA BLUETOOTH -TUKI Musiikin kuuntelu kotona langattomasti on entistä helpompaa ja tehokkaampaa uutuuksina pieni SoundTouch 10 -kaiutin,

Lisätiedot

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet Voi olla, etten enää pysty tekemään kaikkea, mitä haluaisin yhtä helposti kuin ennen, mutta kun saan vähän apua, aion vielä yrittää tehdä yhtä ja toista! Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Lisätiedot

Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje

Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje Yhdistä liesituulettimesi tulevaisuuteen. Asennusohje 2 DE Tervetuloa verkotettuun kotiin! Onnittelemme uuden älykkään kodinkoneen hankinnasta ja arjen helpottumisesta Home Connect -toimintojen avulla.*

Lisätiedot

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO tukee seuraavia protokollia HSP Headset Profile HFP Hands-free Profile A2DP Advanced Audio Distribution Profile AVRCP Audio/Video Remote Control Profile

Lisätiedot

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA

VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA VALITA FLUKEN LÄMPÖKAMERA Erinomainen kuvanlaatu Fluke-kameran huippuluokan erottelukyky takaa terävät ja yksityiskohtaiset kuvat ja aiempaa tarkemmat mittaustulokset myös kaukaa tehtävissä mittauksissa.

Lisätiedot

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER

U-REMIX USB RF 2 RF 1 POWER LANGATON MIKROFONIJÄRJESTELMÄ MIKSERILLÄ MUSIC MIC 1 MIC 2 TONE ECHO USB RF 1 RF 2 SD OFF/ON /V- /V+ MODE IN LOW HIGH MIN MAX POWER KÄYTTÖOPAS VASTAANOTIN/MIKSERI Etupaneeli 1 2 3 13 15 USB MUSIC MIC 1

Lisätiedot

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä.

Käyttösäätimet. ActivSound 75. (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. (2) Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. ActivSound 75 (1) Virtakytkin Kytkee virran päälle tai pois päältä. () Virtailmaisin Palaa vihreänä, kun virta on päällä. () Infrapunamikrofonin äänenvoimakkuuden säätö [Teacher 1 ja (Opettaja 1 ja )]

Lisätiedot

Profset Pro10 -käyttöopas

Profset Pro10 -käyttöopas Profset Pro10 -käyttöopas Onneksi olkoon! Olet hankkinut ammattitason matkapuhelinkuulokkeen huippuluokan taustamelun poistomikrofonilla. Pakkauksen sisältö Pakkaus sisältää Profset Pro10- kuulokkeen,

Lisätiedot

Plantronics Hub for Windows/Mac. Käyttöopas, versio 3.12.x

Plantronics Hub for Windows/Mac. Käyttöopas, versio 3.12.x Plantronics Hub for Windows/Mac Käyttöopas, versio 3.12.x Sisällysluettelo Plantronics Hub -ohjelmisto 3 Ohjelmiston asentaminen 3 Peruskäyttö 4 Aloittaminen 4 Valitse ensisijainen laite 4 Muokkaa asetuksia

Lisätiedot

TM:n pikakokeessa Yamaha WXAD-10: uusi elämä vanhoille hifilaitteille

TM:n pikakokeessa Yamaha WXAD-10: uusi elämä vanhoille hifilaitteille TM:n pikakokeessa Yamaha WXAD-10: uusi elämä vanhoille hifilaitteille APPLE TV JA CHROMECAST EIVÄT MUUTTANEET VANHAA HIFILAITTEISTOANI LANGATTOMAKSI TOIVOTULLA TAVALLA MUTTA YAMAHA WXAD-10 MUUTTI Omistan

Lisätiedot

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI Ensiluokkaiseen kuulemiseen JUNA PICO RITE Muuta arkiset hälinät sykähdyttäviksi hetkiksi Vietä iltapäivä läheistesi kanssa rennosti keskustellen tai soita

Lisätiedot

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide Plantronics DA80 Audio Processor User Guide Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics Spokes -ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen

Lisätiedot

Motorola Phone Tools. Pikaopas

Motorola Phone Tools. Pikaopas Motorola Phone Tools Pikaopas Sisältö Vähimmäisvaatimukset... 2 Ennen asennusta Motorola Phone Tools... 3 Asentaminen Motorola Phone Tools... 4 Matkapuhelimen asennus ja määritys... 5 Online-rekisteröinti...

Lisätiedot

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. KäyttöOpas. jabra.com/movewireless KäyttöOpas jabra.com/movewireless 1. TERVETULOA...3 2. TOIMITUSSISÄLTÖ... 4 3. KUINKA KÄYTÄT...5 3.1 KORKEUDEN SÄÄTÖ 4. LATAAMINEN... 6 4.1 AKUN TILA 5. KUINKA KYTKET...7 5.1 BLUETOOTHIN LIITTÄMINEN UUTEEN

Lisätiedot

BackBeat GO 810 -sarja. Käyttöopas

BackBeat GO 810 -sarja. Käyttöopas BackBeat GO 810 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Pariliitos 3 Pariliitoksen muodostaminen 3 Pariliitoksen muodostaminen toiseen laitteeseen 3 Pariliitoksen muodostaminen Mac-tietokoneeseen 3 Lataaminen

Lisätiedot

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W

Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Lyhytohje Neuvottelupuhelin Konftel 60W Suomi Conference phones for every situation Oheiselta CD levyltä löydät kattavan käsikirjan josta saat lisätietoja Yleiskuva Kolme merkkivaloa Kolme kaiutinta Sininen

Lisätiedot

MINI-DISK. 1. MINI-DISK levykkeen asentaminen levyke-asemaan

MINI-DISK. 1. MINI-DISK levykkeen asentaminen levyke-asemaan 1 MINI-DISK MINI-DISK soittimella voidaan tallentaa ääntä ulkopuolisen mikrofonin tai toisen äänilähteen ulostulon kautta. MINI-DISK nauhurilla (ei ole varsinainen nauhuri vaan digitaalinen äänitys- ja

Lisätiedot

JABRA EVOLVE 65 pikaohje. Laitteen nappulat. Magneettinen kouru mikrofonille. Säädettävä pääpanta. Äänisäätö ylös Varattuna -valo

JABRA EVOLVE 65 pikaohje. Laitteen nappulat. Magneettinen kouru mikrofonille. Säädettävä pääpanta. Äänisäätö ylös Varattuna -valo JABRA EVOLVE 65 pikaohje Laitteen nappulat Magneettinen kouru mikrofonille Säädettävä pääpanta Äänisäätö ylös Varattuna -valo Monitoiminappula Äänisäätö alas Akun indikaattori Bluetooth indikaattori On/Off/Connect

Lisätiedot

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

ZERENA UUSI, DYNAAMISEMPI KUULEMISKOKEMUS

ZERENA UUSI, DYNAAMISEMPI KUULEMISKOKEMUS ZERENA 9 7 5 UUSI, DYNAAMISEMPI KUULEMISKOKEMUS SAUMATON JA RAJATON KUULEMISKOKEMUS. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. Ympäristömme on aktiivinen se elää ja muuttuu jatkuvasti. Se voi muuttua hetkessä hiljaisesta

Lisätiedot

Sovelluksen käyttöohje. resound.com

Sovelluksen käyttöohje. resound.com Sovelluksen käyttöohje resound.com Johdanto ReSound-sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita täysimääräisesti. ReSoundin innovatiivinen ääniteknologia

Lisätiedot

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa Käyttöohje LANGATON ÄÄNIJÄRJESTELMÄ Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa 1 OSIEN SIJAINTI 1. DISKANTTITASON SÄÄTÖ 9. TASAVIRRAN SISÄÄNTULO 2. BASSONTASON SÄÄTÖ 10. AUX SISÄÄNTULO 3,5MM LIITIN

Lisätiedot

Blackwire C310-M/ C320-M

Blackwire C310-M/ C320-M Blackwire C310-M/ C320-M USB Corded Headset User Guide Contents Tervetuloa 3 Järjestelmävaatimukset 3 Tarvitsetko ohjeita? 3 Pakkauksen sisältö 4 Perustiedot kuulokkeesta 5 Kuulokkeen käyttäminen 6 Pääsangan

Lisätiedot

Sovelluksen käyttöohje. resound.com

Sovelluksen käyttöohje. resound.com Sovelluksen käyttöohje resound.com Johdanto ReSound-sovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita täysimääräisesti. ReSoundin innovatiivinen ääniteknologia

Lisätiedot

Langaton musiikkikeskus

Langaton musiikkikeskus Tästäkö on kyse? Haluat kuunnella musiikkia tietokoneellasi itunesin tai Windows Media Playerin kautta? Käytät Internetin suoratoistopalveluja (streaming), kuten MySpace, YouTube, Last.fm, Spotify, jne.?

Lisätiedot

vívo Aktiivisuusrannekkeet

vívo Aktiivisuusrannekkeet vívo Aktiivisuusrannekkeet Aktiivisuusranneke Voit parantaa kuntoasi monipuolisesti Garmin-laitteiden avulla. Aktiivisuusrannekkeemme kehottaa sinua liikkumaan ja auttaa muuttamaan elintapojasi terveellisemmiksi.

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

CMA SELAIN. Käyttöohje. Visuaalinen kommunikaation käyttö tietokoneella, älylaitteella ja selaimella

CMA SELAIN. Käyttöohje. Visuaalinen kommunikaation käyttö tietokoneella, älylaitteella ja selaimella CMA SELAIN Käyttöohje Visuaalinen kommunikaation käyttö tietokoneella, älylaitteella ja selaimella Tähän ohjeeseen on kerätty tiedot kokoukseen liittymisestä tietokoneella, selaimella tai Skype for Business

Lisätiedot

BFH-14 AKTIIVISUUSRANNEKE. Käyttöopas. SUOMI.

BFH-14 AKTIIVISUUSRANNEKE. Käyttöopas.   SUOMI. BFH-14 AKTIIVISUUSRANNEKE Käyttöopas www.denver-electronics.com www.facebook.com/denverelectronics SUOMI 1. Ominaisuudet 0,96" 96x64 LCD-värinäyttö Sisäänrakennettu HR-anturi, seuraa sydämen sykettä Tukee

Lisätiedot

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla Turvallisuus Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla S3b -SV GSM Hälytinjärjestelmä Sopii kotiin ja pienyrityksiin. Vaatii SIM -kortin 1 Suojaa

Lisätiedot

Pikaopas. Multimedia / Multimedia Navi Pro. Räätälöinti

Pikaopas. Multimedia / Multimedia Navi Pro. Räätälöinti Pikaopas Multimedia / Multimedia Navi Pro Päävalikosta on helppo pääsy kaikkiin sovelluksiin. Alapalkista pääsee nopeasti seuraaviin: Räätälöinti Koskee Multimedia Navi Pro -järjestelmää. Kun Infotainment-järjestelmä

Lisätiedot

COMET TRUE WIRELESS NAPPIKUULOKKEET

COMET TRUE WIRELESS NAPPIKUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Kun käytät näitä nappikuulokkeita, kiinnitä oman turvallisuutesi takia huomiota ympäristöön.

Lisätiedot

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

BackBeat FIT 350 -sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT 350 -sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 350 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Kuulokkeen osat 3 Käytä turvallisesti! 3 Sovelluksen asentaminen 4 Pariliitos 5 Pariliitoksen muodostaminen 5 Pariliitostila 5 Lataaminen ja päähän sovittaminen

Lisätiedot

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics Käyttöohje BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Painikkeiden ohjeet: Virta päälle/pois Siirtyy parinmuodostuksen tilaan Tauko/toisto Vastaa puheluun Päätä puhelu Hylkää puhelu Lisää äänenvoimakkuutta

Lisätiedot

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi

Doro Secure 580IUP. Käyttöopas. Suomi Doro Secure 580IUP Käyttöopas Suomi 3 2 1 4 5 6 7 8 9 14 13 12 11 10 15 16 Huomaa! Kaikki kuvat ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellista tuotetta. Suomi 1. Virta päälle/pois

Lisätiedot

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET NÄPPÄIMET JA LIITTIMET KÄYTTÖÖNOTTO JA ENSIMMÄINEN LAITEPARITUS 2. Paina ja pidä virtanäppäinta pohjassa samanaikaisesti molemmista kuulokkeista kunnes

Lisätiedot

Yhdistä uunisi tulevaisuuteen.

Yhdistä uunisi tulevaisuuteen. Yhdistä uunisi tulevaisuuteen. Asennusohje 9001154708_PCG_Oven_IC6_SE63_fi.indd 1 07.11.2018 10:11:19 Tervetuloa verkotettuun kotiin! Onnittelemme uuden älykkään kodinkoneen hankinnasta ja arjen helpottumisesta

Lisätiedot

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 50

Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 50 Pikaohje Neuvottelupuhelin Konftel 50 Suomi Conference phones for every situation Yleiskuva Kolme merkkivaloa Vihreä kytketty Punainen mykistetty Kolme kaiutinta Mikrofoni, 360 toimintasäde Kaapelin syvennys

Lisätiedot

Plantronics M70. -M90 sarja. Käyttöopas

Plantronics M70. -M90 sarja. Käyttöopas Plantronics M70 -M90 sarja - Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö* 4 Kielen valitseminen 5 Pariliitoksen muodostaminen 6 Kuulokkeen osat 7 Käytä turvallisesti! 7 Hallinta 8 Puheluun

Lisätiedot

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas Plantronics Explorer 50 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

Käyttöohje. Bluetooth-kaiutin BTL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje. huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje. Bluetooth-kaiutin BTL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje. huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Bluetooth-kaiutin BTL-62 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kaiutin on aina vakioasetuksena Bluetooth-tilassa,

Lisätiedot

Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60

Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60 Käyttöohje Bluetooth-kaiutin KÄYTTÄJÄN OPAS BTL-60 Kaiutin on aina vakioasetuksena Bluetooth-tilassa, kun kytket sen päälle. Voit helposti muodostaa parin Bluetooth-toiminnolla varustetun älypuhelimen

Lisätiedot

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin

Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin Etäkokouksen onnistumisen välttämätön edellytys on kuulla ja tulla kuulluksi. Ympäristö saattaa olla avotoimisto, auto, mikä tahansa muu kuin ideaalinen olosuhde neuvottelulle. Hyvällä taustamelua vaimentavalla

Lisätiedot