Langatonta kuulemista - tehty elämiseen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Langatonta kuulemista - tehty elämiseen."

Transkriptio

1 Langatonta kuulemista - tehty elämiseen.

2 elämiseen. Muse kuulokojeet on tehty elämiseen. Kuulon terveydellä on suora yhteys kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Kun voit kuulla ja osallistua sinua ympäröivään maailmaan, voit elää miellyttävämpää ja terveempää elämää. Laadukkaat kuulokojeet auttavat kuulemaan paremmin ja pinnistelemättä, jolloin voit keskittyä siihen mikä on tärkeintä. Uusinta huipputeknologiaa edustaa Starkey Muse TM. Muse on ylivertaista äänenlaatua ja korkealuokkaisia ominaisuuksia. Se on räätälöity sopimaan juuri sinun yksilöllisiin kuulotarpeisiisi, jotta voit nauttia kuulemisesta. Starkey Sound on korkealaatuisinta teknologiaa - todellista kuulemisen nautintoa.

3 sinun arkeesi. Kuulemista melussa. Edistynyt melunvaimennusteknologia ja täsmälliset suuntamikrofonit toimivat yhdessä helpottaen puheen kuulemista nykyajan vaikeaselkoisissa kuunteluympäristöissä. Paremmat yhteydet TV, musiikki ja muut haluamasi äänilähteet langattomasti suoraan kuulokojeisiisi. SurfLink Mobile 2, SurfLink Media 2 ja SurfLink Remote -kaukosäätimet mahdollistavat huolettoman langattoman yhteyden ja hallinnan. Toimii yhdessä puhelimesi kanssa SurfLink -lisävarusteet mahdollistavat suoran langattoman yhteyden puhelimesi - tai minkätahansa muun Bluetooth laitteen - ja kuulokojeittesi kanssa. SurfLink -lisävarusteiden käyttö on miellyttävää, sillä sinun ei tarvitse pitää niitä kaulassasi, vaan voit pitää kaukosäädintä vaikka taskussasi.

4 yhdistämään. Starkeyn langattomat kuulokojeet eivät olisi täydellisiä ilman SurfLink-lisävarusteita. Kun langattomia laitteita on yhä enemmän käytössä, yhteyksien luominen laitteiden välille voi olla haastavaa. Starkeyn 900sync -teknologia tarjoaa tähän tehokkaan ratkaisun. Se mahdollistaa korkealaatuisen äänensiirtämisen langattomasti yhdistetyistä äänilähteistä kuulokojeisiisi. Tällöin voit kuulla esimerkiksi puhelimessa puhuessasi keskustelun molemmissa korvissasi, jolloin sinun on helpompi saada selvää puheesta. Pienikokoinen matkapuhelinlähetin SurfLink Mobile 2, on avustava kuunteluväline, median suoratoistin ja kuulokojeiden kaukosäädin yhdessä. SurfLink Media 2 on yhdistä ja unohda - median suoratoistoratkaisu, jolla voidaan siirtää langattomasti TV:n, MP3-soittimen tai muun äänilähteen ääni suoraan kuulokojeisiisi. SurfLink Remote -kaukosäädintä voidaan käyttää esimerkiksi kojeiden äänenvoimakkuuden tai tilanneohjelmien vaihtamiseen, sekä median suoratoistotilan päälle- ja poiskytkemiseen - kaikki napinpainalluksella. Huomaamatonta ja kevyttä SurfLink Remote Mikrofonia käytetään keskustelukumppanilla, jotta kojeenkäyttäjän on helpompi keskustella erityisen hankalissa kuunteluolosuhteissa.

5 musiikista nauttimiseen. Life seems to go on without effort when I am filled with music. - George Eliot Musiikkimaku on yksilöllistä, mutta musiikin voima on universaalia. Muse-kuulokojeiden korkea prosessointiteho antaa sinulle mahdollisuuden nauttia lempimusiikistasi aivan uudella tavalla huippuominaisuuksien avulla: Keskittyy musiikin kuunneltavuuteen ja erinomaiseen äänenlaatuun Tekee hiljaisen musiikin kuultavaksi On säädettävissä automaattisesti tai manuaalisesti Muse-kuulokoje antaa sinun nauttia musiikista haluamallasi tavalla.

6 kaikenlaisille kuulonalenemille. Muse-kuulokoje on ratkaisu myös silloin, jos toinen korvasi on kuuroutunut. Starkeyn langattomat CROS ja BiCROS -kuulokojeet tuovat kuunneltavuutta ja puheenymmärrystä heille, jotka kärsivät yhden puolen kuulonalenemasta. Starkeyn 900sync-teknologia mahdollistaa äänensiirtämisen kuulevaan korvaan CROS/BiCROS ominaisuus on saatavilla korvantauskoje-malleissa.

7 parhaista ominaisuuksista. Sinä haluat Kuulla miellyttävästi haastavissakin olosuhteissa Sopeutua helposti uuteen äänimaailmaan Parempaa langatonta äänen suoratoistoa Miellyttävän, yksilöllisen kuuntelukokemuksen Vinkumattomat kuulokojeet Kestävät ja luotettavat kuulokojeet Musiikkia kuten se on tarkoitettu kuultavaksi Toiveidesi mukaan säädettävää helpotusta tinnitukseen Muse mahdollistaa Acuity Suuntaavuus ja Puheenkorostus (Speech Shift) parantavat puheen kuunneltavuutta ja äänen suunnattavuutta hankalissa kuunteluolosuhteissa. Starkeyn uudet ominaisuudet auttavat sopeutumaan kuulokojeiden käyttöön muuttamalla asetuksia asteittain, jolloin aivoillasi on paremmin aikaa tottua uuteen äänimaailmaan. SurfLink-lisävarusteiden avulla voit toistaa langattomasti suoraan kuulokojeissasi esimerkiksi TV:n, musiikin, puhelimen tai muun median ääntä. Starkeyn uusin teknologia mahdollistaa miellyttävää kuuntelua - kovemmat äänet eivät vääristy tai kuulosta epämiellyttäviltä, ja hiljaisemmat äänet kuuluvat äärimmäisen kirkkaasti. Starkeyn edistyksellisen vinkumisenesto-järjestelmän ansiosta voit kuunnella miellyttävästi ilman vinkunaa tai ininää. Surface TM NanoPinnoite hylkii vettä, vahaa ja kosteutta sen ansiosta kojeet kestävät kauemmin ja toimivat luotettavammin. Muse on suunniteltu siten, että voisit nauttia musiikista aivan uudella tavalla. Voit kuulla jokaisen nuotin kuten artisti sen on tarkoittanut puhtaalla ja hienostuneella äänenlaadulla. Edistynyt Multiflex Tinnitus Teknologia on integroitu Muse-kuulokojeisiin, jotta sinun ei tarvitsisi kärsiä korvien soimisesta. Ominaisuudet voivat vaihdella eri teknologialuokissa.

8 kaikkialle missä olet. Starkeyn teknologian tavoitteena on auttaa ihmisiä kuulemaan paremmin hankalissa kuunteluolosuhteissa ja nauttimaan elämästä. Haluat kuulla kaikki elämän vivahteet: puolisosi äänensävyt ja lempikappaleesi jokaisen nuotin. Oli kyse sitten kahdenkeskeisestä keskustelusta tai isommasta joukosta, voit kuulla maailman ympärilläsi. Mikä on sinun kuulemistyylisi? Starkeyn tuotevalikoima sopii useisiin erilaisiin kuunteluympäristöihin. Juuri sinulle sopiva kuulokoje riippuu elämäntyylistäsi ja mieltymyksistäsi. Vertaile eri kuunteluympäristöjä seuraavalla aukeamalla.

9 Kuunteluympäristöt Teknologialuokat Muse 2400 Muse 2000 Muse 1600 Basic Economy KOTI KESKUSTELU RAVINTOLA MUSIIKKI KOKOUS IHMISJOUKKO KAUPPA ULKOILMA AUTO TYÖPAIKKA

10 sinun tyyliisi. Korvantauskojeiden värivalikoima: Värit ja mallit Musta (Black) Teräs (Slate) Hopea (Sterling) Hohtava valkoinen (Bright White with Sterling) Espresso (Espresso) Pronssi (Bronze) Shampanja (Champagne) Valitse omaan tyylisi sopivin väri ja mieluisin kojemalli. Valittavana on pieniä korvantauskojeita ja huomaamattomia yksilöllisiä korvakäytäväkojeita, Eri mallit ovat saatavilla niin tavallisina kuulokojeina, kuin myös tinnitus- tai CROS ja BiCROS ominaisuuksilla. Käänny kuuloasiantuntijan puoleen ja koe itse Musen tyylikkyys ja ainutlaatuinen kuuntelumukavuus. Yksilölliset korvakäytäväkojeet ovat saatavilla ihon sävyissä.

11 Kojemallit Korvantauskojeet Made for your preferred fit. Starkey Musen huipputeknologia pakattuna sellaiseen pakettiin kuin sinä toivot Starkey Muse -kuulokojeet ovat saatavilla niin korvantauskojeina kuin yksilöllisinä korvakäytäväkojeinakin. Mallin valintaan vaikuttaa käyttäjän mieltymykset, elämäntilanne ja kuulonaleneman vaikeusaste. Lisäksi valintaan voi vaikuttaa esimerkiksi käsien motoriikka, korvakäytävän fyysinen Tyylikästä kuuntelumukavuutta Muse micro RIC on tyylikäs ja erittäin kevyt koje, jossa kuuloke asettuu korvakäytävään. Muse mini BTE on korvantauskoje, joka voidaan sovittaa korvakappaleella tai ohutletkulla. Saatavilla paristokoossa: 312. koko tai silmälasien käyttö. Olemme kaikki yksilöllisiä, joten on tärkeää löytää paras ratkaisu juuri sinulle. Kuulontutkimuksen perusteella kuuloasiantuntija auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan kojemallin. Mikä malli sinua miellyttäisi?

12 Yksilölliset kojeet Räätälöity vain sinua varten. Korvantauskojeet Made for your preferred fit. Suomalaista käsityötä - mittatilauksena juuri sinulle Yksilöllinen koje on aina mittatilaustuote, joka valmistetaan alusta loppuun asiakkaan toiveiden ja korvan muodon mukaan. Asiakas voi itse valita, laitetaanko kojeeseen säätimet vai tehdäänkö se täysin automaattiseksi. Kojeen koko ja muoto määräytyvät korvakäytävän muodon, toivotun paristokoon, lisävarusteiden, vahvistuksen ja asiakkaan toiveiden mukaan. Suomessa myytävät Starkeyn yksilölliset kojeet valmistetaan Starkeyn teknologialla, mutta kojeen kokoaminen ja sen yksilöllinen kuorikko tehdään kokonaan suomalaisena käsityönä Kuulohansassa. Yksilöllisesti sinulle Yksilölliset Muse-kojeet voidaan valmistaa kolmessa eri paristokoossa. Yksilöllinen koje voi piiloutua lähes kokonaan korvakäytävään tai olla koko korvan kuopan täyttävä. Valmistettavan koon valintaan vaikuttaa luonnollisesti oma toiveesi, mutta myös tarvittavan vahvistuksen voimakkuus, toivottavat ominaisuudet sekä korvakäytävän fyysinen koko. Huolellisesti ja ammattitaidolla valmistettu yksilöllinen koje pysyy napakasti paikallaan ja on miellyttävä käyttää. Saatavilla paristokoossa: 13, 312 ja 10.

13 Kuulokojeen hankinta Kun epäilet kuulosi heikentyneen, ota yhteyttä Kuulohansaan tai lähimpään Starkey-jälleenmyyjään varataksesi ajan kuulontutkimukseen. Audionomi tutkii kuulosi, ja auttaa valitsemaan juuri sinulle parhaiten sopivan kuulokojeen. Saat kuulokojeen koekäyttöön, jolloin voit itse todeta, millainen apu korkeatasoinen kuulokoje on. Valitsemalla yksilöllisen Starkey-korvakäytäväkojeen teet sinivalkoisen valinnan. Suomessa myytävät yksilölliset Starkey-korvakäytäväkojeet ovat avainlippu-merkittyjä ja ne valmistetaan aina suomalaisena käsityönä Kuulohansassa. Saat Sinulle räätälöidyn, mittatilauksena Suomessa tehdyn kuulokojeen nopeasti ja vaivattomasti. Älä anna heikentyneen kuulon enää haitata elämääsi, vaan käänny yksityisen kuuloasiantuntijan puoleen. Nauti kaikista elämän äänistä! Maahantuonti, huolto ja myynti Soidintie 8, Helsinki (09) Starkey. All Rights Reserved /15 BROC EE-ST

Tehty sinulle. Starkey Hearing Technologies perustaa vahvasti ajatukseen, että parempi kuuleminen johtaa parempaan elämään.

Tehty sinulle. Starkey Hearing Technologies perustaa vahvasti ajatukseen, että parempi kuuleminen johtaa parempaan elämään. Made for iphone sinulle. Starkey Hearing Technologies perustaa vahvasti ajatukseen, että parempi kuuleminen johtaa parempaan elämään. Halo 2 -kuulokojeet ovat uusinta huipputeknologiaa, joka voi auttaa

Lisätiedot

Starkey. Älykkäästi luonnollinen

Starkey. Älykkäästi luonnollinen Starkey Älykkäästi luonnollinen Älykäs, mukautuva teknologia & luonnollinen äänimaailma. Sisällysluettelo iq teknologia iq älykkäästi erilainen iq ominaisuudet iq teknologiatasot Starkey -kuulokojeet ovat

Lisätiedot

Kuule - luonnollisesti

Kuule - luonnollisesti Kuule - luonnollisesti Täydellisen tasapainoinen ääni Kuvittele, millaista olisi pystyä seuraamaan keskusteluja. Kuulla kaikki ympäristön äänet. Siirtyä mukavasti hiljaisesta paikasta meluisaan. Kuulla

Lisätiedot

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU LAULUKSI Ensiluokkaiseen kuunteluun JUNA KUULOKOJEET Tee toiveistasi totta Haluaisitko kuulla ja saada puheesta selvän myös kovassa melussa? Bernafon kuulokojeet auttavat

Lisätiedot

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI

MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI MUUTA PIKKU TERVEHDYS LÄMPIMÄKSI KOHTAAMISEKSI Ensiluokkaiseen kuulemiseen JUNA PICO RITE Muuta arkiset hälinät sykähdyttäviksi hetkiksi Vietä iltapäivä läheistesi kanssa rennosti keskustellen tai soita

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN

ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN ELÄMÄSI TÄRKEISIIN HETKIIN SAPHIRA KUULOKOJEET Teknologia, joka sopii sinulle Elämässäsi on paljon hetkiä, joita et halua menettää. Bernafonin Audio Efficiency -teknologia varmistaa parhaan mahdollisen

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Perinteinen teknologia Uusi teknologia keskittyy yhteen puhujaan ja vaimentaa kaikki muut puhujat avaa äänimaiseman, johon mahtuu useita puhujia Luultavasti tiedät tunteen.

Lisätiedot

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi

Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi Ota kaikki irti Oticon-kuulokojeistasi YHTEYKSIEN LUONTIIN Viihtyisää seuraa Oticon ConnectLine auttaa sinua saamaan kaiken irti Oticon-kuulokojeistasi. ConnectLine helpottaa vuorovaikutusta ja lisää viihtymistäsi

Lisätiedot

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA

VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA VAHVA OTE ELÄMÄÄN SUPREMIA Uusi suunta elämälle Äänet ovat tärkeitä meille kaikille, mutta lapsille ne ovat välttämättömiä heidän kognitiivisen ja kuuloon liittyvän kehityksensä kannalta. Vanhempana haluat

Lisätiedot

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi

Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Toivota maailman viisain kuulokoje tervetulleeksi Kuvittele uudenlainen kuulokoje, joka saa kaiken kuulumaan. Kuulet kaiken täysin luonnollisena. Kuvittele, miltä helposti ymmärrettävä puhe kuulostaa.

Lisätiedot

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI

ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI ANNA KORVIESI KOKEA TÄYTELÄINEN TILAÄÄNI Täyteläinen tilaääni sallii sinun nauttia koko äänimaailmasta mahdollisimman luonnollisesti. TILAÄÄNEN AIKAANSAAMA ERO ReSound Live -kojeen tuottamaa äänielämystä

Lisätiedot

Laajenna kuuntelualuettasi

Laajenna kuuntelualuettasi ReSound auttaa ihmisiä kuulemaan korvan luonnollista toimintaa jäljittelevien ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus elää täysipainoista ja aktiivista elämää ilman kuulonaleneman asettamia

Lisätiedot

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia

Siemens kuulokojeet ja. BestSound teknologia Siemens kuulokojeet ja BestSound teknologia s 2010 1878 2008 1910 1949 2006 1959 1966 1987 1997 2002 2004 2005 Siemens kuulokojeiden teknologian kehitys 1878 Phonophor, Siemens kehittää ensimmäisen teknisen

Lisätiedot

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan.

Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena. *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Saumaton ja rajaton kuulo. Missä ja milloin vain. * Zerena *Saumaton ja rajaton viittaavat laitteen toimintaan. Zerenakuulokojeet mahdollistavat rajattoman kuulemiskokemuksen. Ne tarjoavat saumattoman

Lisätiedot

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje

Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Koe nyt ensimmäistä kertaa älykäs suuren kuulonaleneman kuulokoje Älykäs ratkaisu suureen kuuloalenemaan ReSound ENZO tarjoaa ensimmäistä kertaa älykästä teknologiaa suuresta kuulonalenemasta kärsiville,

Lisätiedot

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ

HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ HALLITSE ELÄMÄÄSI, ELÄ HETKESSÄ KAIKKI WIDEX BEYOND :N HUIKEAT OMINAISUUDET NYT LADATTAVANA Maailman parhaan äänenlaadun tarjoava iphonelle suunniteltu kuulokoje on nyt saatavana käytännöllisenä ladattavana

Lisätiedot

Kuulemisen uusi aikakausi

Kuulemisen uusi aikakausi Kuulemisen uusi aikakausi Ainutlaatuinen ääni, ennenkokemattomat ominaisuudet Koe uusi Livio Starkey on edelläkävijä innovatiivisen kuulokojeteknologian kehittämisessä. Uusi Livio vie kuulemisen aivan

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta. Lue QR-koodi tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101583-FI-13.04-Rev.A Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

helppoutta HANSATON ease Huipputason HANSATONkuulokojeet

helppoutta HANSATON ease Huipputason HANSATONkuulokojeet Kuulemisen helppoutta HANSATON ease HD Huipputason HANSATONkuulokojeet Mikä kuulonalenema on? Mistä kuulon heikkeneminen johtuu? Kuuleminen pinnistelemättä on elämän laatua Yleensä heikentyneeseen kuuloon

Lisätiedot

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI

MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI MUUTA SORAÄÄNET KAUNIIKSI HARMONIAKSI Ensiluokkaiseen kuulemiskokemukseen JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon esittelee iloisena uuden huippuluokan Juna Pico RITE (kuuloke korvassa) -kuulokojeen. Juna Pico

Lisätiedot

Kuulokoje, joka avaa maailmasi

Kuulokoje, joka avaa maailmasi Kuulokoje, joka avaa maailmasi Osallistu uudelleen tilanteisiin, joita ennen välttelit Onko keskustelun seuraaminen vaikeaa? Luultavasti tiedät, miltä tuntuu istua illallispöydässä ja yrität kovasti seurata

Lisätiedot

Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä?

Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä? Mikset kuulisi elämän jokaista desibeliä? Siemens Aquaris. Nauti elämisestä ilman rajoja. Täysin vesitiivis kuulokoje. Ratkaisuja elämään. s Vesitiivis. spontaanisuuteen. Uima-allas. Suihku. Rankkasade.

Lisätiedot

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin.

Anna elämän innostaa. Langattomat ReSound Unite -lisälaitteet. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Tutustu tarkemmin langattomiin ReSound Unite -lisälaitteisiin. Kysy lisätietoja audionomilta, lue QR-koodi, tai siirry osoitteeseen www.resound.com/unite M101722-FI-13.07-Rev.A. Anna elämän innostaa Langattomat

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - yhdistelmäkoje. SOUL korvakäytäväkoje

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - yhdistelmäkoje. SOUL korvakäytäväkoje KÄYTTÖOHJE HANSATON - yhdistelmäkoje SOUL korvakäytäväkoje Sisällys: Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja lisävarusteet 3 Kuulokojeen osat 4 Yhdistelmäkojeen käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

ReSound ja Beltone kuulokojeiden pikaohje. - Tervetuloa paremman kuulemisen pariin! 3 helppoa OHJETTA kuulokojeen käyttöön

ReSound ja Beltone kuulokojeiden pikaohje. - Tervetuloa paremman kuulemisen pariin! 3 helppoa OHJETTA kuulokojeen käyttöön ReSound ja Beltone kuulokojeiden pikaohje - Tervetuloa paremman kuulemisen pariin! 3 helppoa OHJETTA kuulokojeen käyttöön 1. HOITO-OHJEET Pidä kuulokoje puhtaana, jotta se toimisi oikein. Tämä on yleisohje

Lisätiedot

Kuule maailma ympärilläsi.

Kuule maailma ympärilläsi. Kuule maailma ympärilläsi. Kuule maailma ympärilläsi. UUSI sound SHD teknologia HANSATON tuote-esite Kuule maailma ympärilläsi. Kuule maailma ympärilläsi Ainutlaatuinen akustinen kokemus ja tyylikäs design

Lisätiedot

Käyttöohje Korvantauskojeet

Käyttöohje Korvantauskojeet Käyttöohje Korvantauskojeet Sisältö: Relaxx kuulokojeet sivu 2 Kuulokojeella kuuntelu sivu 3 Äänenvoimakkuuden säätö sivu 3 Näin valitset sopivan kuuntelun sivu 4 Pariston vaihto sivu 5 Kuulokojeen hoito

Lisätiedot

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound.

Tulevaisuus on täällä: Smart Hearing. Suomi GN Hearing Finland Oy/Ab PL 7 FIN Espoo P resound. Meille huonokuuloiset ovat sydämen asia. Palkitut ReSound Smart Hearing -kuulokojeemme auttavat osallistumaan, pitämään yhteyttä ja säilyttämään oman elämänsä hallinnan. Yhä älykkäämmäksi kehittyvässä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE X-MINI

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE X-MINI KÄYTTÖOHJE HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE X-MINI Sisällys: Noiserin malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Wave-noiserin osat 4 Tinnitusnoiserin käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat

Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat Luonto on suonut meille kaksi korvaa jotka toimivat yhdessä LUONNOLLIstEN ÄÄNTEN MAAILMA Luonto on suonut meille korvat, joiden on tarkoitus toimia yhdessä. WIDEX CLEAR 440-kuulokojeet kommunikoivat samoin

Lisätiedot

Kuulokojeiden pikaopas ReSound & Beltone. 3helppoa. OHJETTA kuulokojeen käyttöön

Kuulokojeiden pikaopas ReSound & Beltone. 3helppoa. OHJETTA kuulokojeen käyttöön Kuulokojeiden pikaopas ReSound & Beltone 3helppoa OHJETTA kuulokojeen käyttöön 1 BTE-kuulokojeen yksilöllinen korvakappale HOITO-OHJEET Pidä kuulokoje puhtaana, jotta se toimisi oikein. Katso yleisohje

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - yhdistelmäkoje SOUL SLIM

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - yhdistelmäkoje SOUL SLIM KÄYTTÖOHJE HANSATON - yhdistelmäkoje SOUL SLIM Sisällys: Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Kuulokojeen osat 4 Yhdistelmäkojeen käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri. WAVE korvakäytävänoiseri

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri. WAVE korvakäytävänoiseri KÄYTTÖOHJE HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE korvakäytävänoiseri Sisällys: Noiserin malli, paristotyyppi ja lisävarusteet 3 Tinnitusnoiserin osat 4 Yhdistelmäkojeen käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon

Lisätiedot

Ongelmia kuulemisen kanssa?

Ongelmia kuulemisen kanssa? Ongelmia kuulemisen kanssa? Onko joissain tilanteissa vaikea kuulla? Kotona. Tarvitseeko kumppanisi usein korottaa ääntään, saadakseen tiedon perille? Ystävien kanssa. Onko sinulla vaikeuksia seurata ystävien

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje SLIM

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje SLIM KÄYTTÖOHJE HANSATON - kuulokoje SLIM Sisällys: Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Kuulokojeen osat 4 Kuulokojeella kuuntelu 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä ohjeita

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE SLIM

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE SLIM KÄYTTÖOHJE HANSATON - tinnitusnoiseri WAVE SLIM Sisällys: Tinnitusnoiserin malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Noiserin osat 4 Tinnitusnoiserin käyttö 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA

SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA SAUMATON JA RAJATON KUULEMINEN. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. ZERENA Zerena-kuulokojeet tukevat kuulemista ja viestintää kaikissa tilanteissa, aina hiljaisista ja rauhallisista hetkistä dynaamisiin ja nopeasti

Lisätiedot

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU- LAULUKSI

MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU- LAULUKSI MUUTA ÄÄNIEN SEKAMELSKA ONNITTELU- LAULUKSI Ensiluokkaiseen kuunteluun JUNA KUULOKOJEET Haluaisitko kuulla ja saada puheesta selvän myös kovassa melussa? Bernafon kuulokojeet auttavat sinua kuulemaan paremmin,

Lisätiedot

HANSATON - yksilölliset kuulokojeet KÄYTTÖOHJE

HANSATON - yksilölliset kuulokojeet KÄYTTÖOHJE HANSATON - yksilölliset kuulokojeet KÄYTTÖOHJE Sisällys: Kuulokojeen malli ja paristotyyppi...3 Kuulokojeen osat...3 Kuulokojeella kuuntelu...4 Pariston vaihtaminen...4 Pariston käyttöikä...5 Paristoon

Lisätiedot

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet Voi olla, etten enää pysty tekemään kaikkea, mitä haluaisin yhtä helposti kuin ennen, mutta kun saan vähän apua, aion vielä yrittää tehdä yhtä ja toista! Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Lisätiedot

HANSATON AQ HD RAJATONTA VAPAUTTA. 24 tuntia rajatonta kuulemisen vapautta. *Ladattava akku litium-ioni teknologialla.

HANSATON AQ HD RAJATONTA VAPAUTTA. 24 tuntia rajatonta kuulemisen vapautta. *Ladattava akku litium-ioni teknologialla. HANSATON AQ HD RAJATONTA VAPAUTTA. 24 tuntia rajatonta kuulemisen vapautta. *Ladattava akku litium-ioni teknologialla. 1 Rajatonta vapautta HANSATON AQ HD. Koe rajaton vapaus. Kuule ilman paristoja*. Toisinaan

Lisätiedot

Mikset kuulisi kehujen jokaista desibeliä? Siemens Life. Kuuluvuus kohtaa tyylikkyyden. Ratkaisuja elämään.

Mikset kuulisi kehujen jokaista desibeliä? Siemens Life. Kuuluvuus kohtaa tyylikkyyden. Ratkaisuja elämään. Mikset kuulisi kehujen jokaista desibeliä? Siemens Life. Kuuluvuus kohtaa tyylikkyyden. Tyylikäs kuuloratkaisu joka auttaa sinua kuulemaan elämän jokaisen desibelin www.kuulotekniikka.com Ratkaisuja elämään.

Lisätiedot

DREAM - UNELMA JATKUU

DREAM - UNELMA JATKUU DREAM - UNELMA JATKUU WIDEX DREAM -tuoteperhe on juuri tullut entistäkin paremmaksi. Uuden DREAM FASHION-kuulokojeen omistaja saa käyttöönsä taatusti uusinta korvantauskuulokoje-teknologiaa ja muotoilua.

Lisätiedot

ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA

ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA ÄLYKÄS TÄNÄÄN ÄLYKKÄÄMPI HUOMENNA VOIT MUOKATA MAAILMAN ENSIMMÄISTÄ TODELLA ÄLYKÄSTÄ KUULOKOJETTA Nyt kuulokokemuksesi laatu kehittyy reaaliajassa ja tosielämässä. Oman WIDEX EVOKE -kojeesi vuorovaikutteiset

Lisätiedot

TIETOPAKETTI KUULOSTA

TIETOPAKETTI KUULOSTA TIETOPAKETTI KUULOSTA www.gnresound.fi 13.4.2016 Kuuloliitto ry Laita kuulokojeesi induktiiviselle kuuntelukanavalle KUULOLIITTO RY Sosiaali- ja terveysalan kansalaisjärjestönä toimii kuulovammaisten tukena,

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

Langaton musiikkikeskus

Langaton musiikkikeskus Tästäkö on kyse? Haluat kuunnella musiikkia tietokoneellasi itunesin tai Windows Media Playerin kautta? Käytät Internetin suoratoistopalveluja (streaming), kuten MySpace, YouTube, Last.fm, Spotify, jne.?

Lisätiedot

Opas korvantauskuulokojeen käyttäjälle

Opas korvantauskuulokojeen käyttäjälle Opas korvantauskuulokojeen käyttäjälle Lapin keskussairaala Kuuloasema PL 8041 96101 ROVANIEMI p. (016) 328 7607 Oppaan tekijät: Assi Perämäki ja Tuulikki Ahola Lapin keskussairaala Kuuloasema 2016 SISÄLLYS

Lisätiedot

resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa

resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa AUDIOLOGIA YHDISTÄMINEN MUOTOILU SOVELLUKSET resound.com Kuuleminen ei koskaan ole ollut näin helppoa Koe Smart Hearing Kun otat käyttöön uudet ReSound LiNX 2 -kuulokojeet, tutustut Smart Hearing -etuihin.

Lisätiedot

Pikaopas: ReSound LiNX- kuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla

Pikaopas: ReSound LiNX- kuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla Pikaopas: ReSound LiNXkuulokojeen käyttäminen iphone puhelimen avulla Pikaopas: Made for iphone (MFi) -toiminnon ottaminen käyttöön ja käyttäminen Yhteensopivat laitteet ReSound LiNX on yhteensopiva MFi-toiminnon

Lisätiedot

Uutta! Mikset kuulisi haastattelujen jokaista desibeliä? Siemens Pure. Se piiloutuu. Sinä loistat. Ratkaisuja elämään.

Uutta! Mikset kuulisi haastattelujen jokaista desibeliä? Siemens Pure. Se piiloutuu. Sinä loistat. Ratkaisuja elämään. Uutta! Nyt vielä enemmän voimaa: uusi Pure Carat. Mikset kuulisi haastattelujen jokaista desibeliä? Siemens Pure. Se piiloutuu. Sinä loistat. Lähes näkymätön, täysin huomaamaton kuuloratkaisu. www.kuulotekniikka.com

Lisätiedot

ESITTELEMME WIDEX DREAMin

ESITTELEMME WIDEX DREAMin 3 SYYTÄ MIKSI ESITTELEMME WIDEX DREAMin todenmukaisen äänen DREAM on uusi mullistava Widex-kuulokojeperhe. DREAM -kuulokojeiden perusta on ennenkokematon TRUE ISP -teknologia-alusta, joka nostaa kuulokojeiden

Lisätiedot

Mikset kuulisi onnittelujen jokaista desibeliä?

Mikset kuulisi onnittelujen jokaista desibeliä? Mikset kuulisi onnittelujen jokaista desibeliä? Uutta! Täydellinen tuoteperhe saatavilla. Siemens Motion. Kaikki elämän riemut. Yksi helppo ratkaisu. Kuuloratkaisu joka antaa sinun nauttia helposti elämän

Lisätiedot

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu.

Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Ruukki Finnera Älykäs kattoratkaisu. Uusi, innovatiivinen kattojärjestelmä. Finnera-moduulikattojärjestelmän innovatiivinen rakenne tekee teräskatostasi kauniin ja kestävän. Ainutlaatuisen etureunataitoksensa

Lisätiedot

Silhouette. Tunnelmallista valonsäätelyä

Silhouette. Tunnelmallista valonsäätelyä Silhouette Tunnelmallista valonsäätelyä Silhouette Ainutlaatuinen valoisuuden säätö Upean tyylikkäät Silhouette -kaihtimet suodattavat voimakkaimmankin auringonvalon kauniiksi luonnonvaloksi. Avaa vain

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

1. Median käyttö Median toiminnot 3 Median käyttö ja lataaminen 4 Median virran katkaisu ja kytkeminen 5

1. Median käyttö Median toiminnot 3 Median käyttö ja lataaminen 4 Median virran katkaisu ja kytkeminen 5 KÄYTTÖOHJE Media Sisällys 1. Median käyttö Median toiminnot 3 Median käyttö ja lataaminen 4 Median virran katkaisu ja kytkeminen 5 2. Median toiminta kuulokojeiden kaukosäätimenä Kuunteluohjelmien valinta

Lisätiedot

Muistisairaan kuulon kuntoutus. Seminaari

Muistisairaan kuulon kuntoutus. Seminaari Muistisairaan kuulon kuntoutus Seminaari 12.12.2013 Kuulo * Kuulo on kyky havainnoida ääntä. * Korvien kautta ääni välittyy aivoihin. * Korvassa on ihmisen kuulo- ja tasapainoelimet. Johanna Juola 2 Kuulon

Lisätiedot

ReSound-sovellukset - käyttöohje

ReSound-sovellukset - käyttöohje ReSound-sovellukset - käyttöohje Johdanto Onneksi olkoon ReSound-sovelluksen lataamisen johdosta. ReSoundsovellukset tuottavat parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttavat hyödyntämään ReSound-kuulokojeita

Lisätiedot

ZERENA UUSI, DYNAAMISEMPI KUULEMISKOKEMUS

ZERENA UUSI, DYNAAMISEMPI KUULEMISKOKEMUS ZERENA 9 7 5 UUSI, DYNAAMISEMPI KUULEMISKOKEMUS SAUMATON JA RAJATON KUULEMISKOKEMUS. MISSÄ JA MILLOIN VAIN. Ympäristömme on aktiivinen se elää ja muuttuu jatkuvasti. Se voi muuttua hetkessä hiljaisesta

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje. X-Mini

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje. X-Mini KÄYTTÖOHJE HANSATON - kuulokoje X-Mini Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Kuulokojeen osat 4 Kuulokojeen kytkeminen päälle / pois päältä 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje X-MICRO

KÄYTTÖOHJE. HANSATON - kuulokoje X-MICRO KÄYTTÖOHJE HANSATON - kuulokoje X-MICRO Kuulokojeen malli, paristotyyppi ja tippien tilaustiedot 3 Kuulokojeen osat 4 Kuulokojeen kytkeminen päälle / pois päältä 5 Pariston vaihtaminen 6 Paristoon liittyviä

Lisätiedot

NISSAN MICRA SHIFT_. Johdanto Ihastu - ja rakastu Mitä se kätkee sisäänsä? Katujen tähti Täydellisen viimeistelty ja aina askelen edellä Tulosta Sulje

NISSAN MICRA SHIFT_. Johdanto Ihastu - ja rakastu Mitä se kätkee sisäänsä? Katujen tähti Täydellisen viimeistelty ja aina askelen edellä Tulosta Sulje NISSAN MICRA SHIFT_ TRENDIKKÄÄSTI MATKAAN SE ON YKSINKERTAISESTI TYYLIKÄS JA NOPEA KATUJEN UUSI TÄHTI ON SYTTYNYT. 2 3 IHASTU JA RAKASTU KURVAILE TYYLILLÄ: MICRA ELLE ON TÄYDELLINEN ASUSTEESI KAUPUNGIN

Lisätiedot

Ace binax. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Ace binax. Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Ace binax Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset 9 Akut 10

Lisätiedot

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI

Echo MegaLoop+ Induktiovahvistin. Käyttöohje. Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Echo Induktiovahvistin Käyttöohje Maahantuoja: Audienta Oy Nuijamiestentie 5 A 00400 HELSINKI Tärkeitä turvaohjeita Kun käytät tätä laitetta, ota huomioon seuraavat turvaohjeet, jotta laitteen käyttö on

Lisätiedot

KUULOLLA KOKO IÄN OPAS IKÄHUONOKUULOISILLE

KUULOLLA KOKO IÄN OPAS IKÄHUONOKUULOISILLE KUULOLLA KOKO IÄN OPAS IKÄHUONOKUULOISILLE KUULO YKSI TÄRKEIMMISTÄ AISTEISTAMME Kuulon välityksellä saamme tietoa ympäröivästä maailmasta ja aistimme erilaisia elämyksiä kuten luonnon ääniä ja musiikkia.

Lisätiedot

Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje. Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500. www.kuulotekniikka.

Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje. Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500. www.kuulotekniikka. Tek mediakaukosäätimen ja lähettimen ohjelmointiohje Kuulotekniikka Oy Kauppalantie 40 00320 Helsinki Puh. 020 7290 500 www.kuulotekniikka.com s VAIHE 1 Aseta ladattava akku Tek Connect kaukosäätimeen

Lisätiedot

Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com

Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com Connexx 6 Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. www.kuulotekniikka.com Connexx6 sovitusohjelma Connexx6 on viimeisin Siemens-kuulokojeiden sovitusohjelma. Connexx6 sovitusohjelma on täysin NOAH yhteensopiva

Lisätiedot

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet.

Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia. Lue myös sen laitteen ohjeet, jonka kanssa aiot käyttää Bluesia ennekuin yhdistät laitteet. Bluetooth teknologiaa käyttävä vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Bluesia.

Lisätiedot

Valitse oikea kuulonsuojain

Valitse oikea kuulonsuojain Valitse oikea kuulonsuojain 3M Science. Applied to life. Oikean kuulonsuojaimen valinta On tärkeää, että kuulon suojain ei vaimenna liikaa, vaan on optimaalinen juuri sinun tarpeeseesi. 1. Selvitä, mikä

Lisätiedot

Käyttöohje Dynamic yksilölliset kuulokojeet

Käyttöohje Dynamic yksilölliset kuulokojeet Käyttöohje Dynamic yksilölliset kuulokojeet Sisältö: Kuulokoje sivu 2 Kuulokojeella kuuntelu sivu 3 Äänenvoimakkuuden säätö sivu 4 Pariston vaihto sivu 4 Kuulokojeen hoito sivu 6 Käyttöohje Dynamic, yksilölliset

Lisätiedot

Jabra SPEAK 410. Käyttöohje. www.jabra.com

Jabra SPEAK 410. Käyttöohje. www.jabra.com Jabra SPEAK 410 Käyttöohje www.jabra.com Sisällysluettelo TERVETULOA...3 Tuotteen yleiskuvaus...3 Asennus...4 yhdistetään...4 ASENNUS...4 soittotoiminnot...4 Avun saaminen...6 2 TERVETULOA Onnittelut uudesta

Lisätiedot

Lamellikaihtimet. Yksinkertaista näyttävyyttä suurille ikkunoille. The Art of Window Styling

Lamellikaihtimet. Yksinkertaista näyttävyyttä suurille ikkunoille. The Art of Window Styling Lamellikaihtimet Yksinkertaista näyttävyyttä suurille ikkunoille The Art of Window Styling 2 Lamellikaihtimet Yksinkertaista näyttävyyttä suurille ikkunoille Lamellikaihtimet ovat kauneimmillaan suuremmissa

Lisätiedot

GN Hearing -sovellus - käyttöohje

GN Hearing -sovellus - käyttöohje GN Hearing -sovellus - käyttöohje Johdanto Tämä sovellus tuottaa parempia kuuntelemiselämyksiä ja auttaa hyödyntämään kuulokojeitasi täysimääräisesti. Innovatiivinen ääniteknologiamme ja muotoilu yhdistettynä

Lisätiedot

CHRONOS 7 TUOTETIEDOT OMINAISUUDET TEKNISET TIEDOT CHRONOS 7

CHRONOS 7 TUOTETIEDOT OMINAISUUDET TEKNISET TIEDOT CHRONOS 7 CHRONOS 7 TUOTETIEDOT CHRONOS 7 CN7 CPx CN7 CP CN7 M CN7 N CN7 ITED CN7 ITCPD CN7 ITCD CN7 ITCP CN7 CICP CN7 CIC KUVAUS SOVITUSALUE Bernafon ylpeänä esittää innovaatisen Audio Efficiency -ominaisuuden,

Lisätiedot

AR9 CPx AR9 CP AR9 N AR9 NR AR9 ITED AR9 ITCPD AR9 ITCD AR9 ITC AR9 CICP AR9 CIC AR9 IIC AUDIO EFFICIENCY 2.0

AR9 CPx AR9 CP AR9 N AR9 NR AR9 ITED AR9 ITCPD AR9 ITCD AR9 ITC AR9 CICP AR9 CIC AR9 IIC AUDIO EFFICIENCY 2.0 ACRIVA 9 TUOTETIEDOT ACRIVA 9 AR9 CPx AR9 CP AR9 N AR9 NR AR9 ITED AR9 ITCPD AR9 ITCD AR9 ITC AR9 CICP AR9 CIC AR9 IIC KUVAUS Bernafon Acriva 9 on laaja tuoteperhe, joka sopii lievistä vaikeisiin kuulonalenemiin.

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

4.0. Sovitusopas. Sisällysluettelo. Lokakuu 2014. Tässä oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet kuulokojeen sovittamiseen Phonak Target -ohjelmalla.

4.0. Sovitusopas. Sisällysluettelo. Lokakuu 2014. Tässä oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet kuulokojeen sovittamiseen Phonak Target -ohjelmalla. 4.0 Lokakuu 2014 Sovitusopas Tässä oppaassa on yksityiskohtaiset ohjeet kuulokojeen sovittamiseen Phonak Target -ohjelmalla. Katso myös Phonak Target -aloitusnäytön kohta [Uutisia]. Sisällysluettelo Sisällysluettelo...1

Lisätiedot

KOTIKÄYNTEJÄ SUORITETAAN. Kanta-asiakaspäivät 27.-30.11. Kanta-asiakasetu:

KOTIKÄYNTEJÄ SUORITETAAN. Kanta-asiakaspäivät 27.-30.11. Kanta-asiakasetu: KOTIKÄYNTEJÄ SUORITETAAN Kanta-asiakaspäivät 27.-30.11. Jbl charge 2+ vesitiivis bluetoothkaiutin norm. 149,- 129,- Korotonta ja kulutonta maksuaikaa 6 kk Kanta-asiakasetu: 20 euroa alennusta yli 100 euron

Lisätiedot

KANNUSTAA LIIKKUMAAN

KANNUSTAA LIIKKUMAAN XACT Xact 3 XACT Monipuolisesta ja ergonomisesta Xact-oppilastuolista on nyt saatavana kaksi kokoa Xact ja Xact Start. Se tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää koko koulussa, aina esikoululuokista opettajainhuoneeseen,

Lisätiedot

Esteettömyys kuulovammaisen oppilaan oppimisympäristössä

Esteettömyys kuulovammaisen oppilaan oppimisympäristössä Esteettömyys kuulovammaisen oppilaan oppimisympäristössä Kuulovammaisuuteen liittyviä käsitteitä Huonokuuloinen Kuuro Kuuroutunut Sisäkorvaistutetta käyttävä Viittomakielinen Koulu on maailman hankalin

Lisätiedot

Ace primax. Käyttöohje

Ace primax. Käyttöohje Ace primax Käyttöohje Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet 8 Asetukset 9 Akut 10 Pariston koko ja vihjeitä käsittelyyn 10 Paristojen

Lisätiedot

Screen Size 77/65 Picture. Infinite Contrast. Pixel Dimming. ULTRA Luminance Local Dimming. HDR Effect Dolby Vision HLG HDR10

Screen Size 77/65 Picture. Infinite Contrast. Pixel Dimming. ULTRA Luminance Local Dimming. HDR Effect Dolby Vision HLG HDR10 OLED W7 77/65 Yksinkertainen tyylikkyys. Taydellisyys. Kuva-Seinässä Täydellisyys. Tyylikäs, Kuva-Seinässä-TV on ainoa luokassaan. Kuva sulautuu seinään. Itsevalaisevat pikselit vahvoine, puhtaine väreineen

Lisätiedot

Tek bluetooth yhteyslaite, käyttöohje

Tek bluetooth yhteyslaite, käyttöohje Tek bluetooth yhteyslaite, käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Tek kaukosäätimestä ja lähettimestä sivu 3 Kaukosäätimen näytön symbolit sivu 4 Perustoiminnot sivu 5 & 6 Tek kaukosäätimen

Lisätiedot

Yksilölliset kojeet. Insio binax Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant.

Yksilölliset kojeet. Insio binax Käyttöohje. www.bestsound-technology.com. Life sounds brilliant. Yksilölliset kojeet Insio binax Käyttöohje www.bestsound-technology.com Life sounds brilliant. Sisältö Tervetuloa 4 Kuulokojeesi 5 Kojeen tyyppi 5 Tutustuminen kuulokojeisiisi 5 Osat ja nimet 6 Ohjaimet

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

Nauti elämästäsi enemmän.

Nauti elämästäsi enemmän. Nauti elämästäsi enemmän. Järjestä ullakkosi, kellarisi ja kaikki siltä väliltä. Jokainen perheenjäsenesi löytää tavarat nopeammin ja hukkaa ne harvemmin, joten kulutat vähemmän aikaa niiden hakemiseen

Lisätiedot

AB mypilotin pikaopas

AB mypilotin pikaopas AB mypilotin pikaopas AB mypilot -laitteeseen tutustuminen AB mypilot -kaukosäädin mahdollistaa Advanced Bionicsin Naída CI Q70 (Naída CI) -ääniprosessorin etäkäytön, jolloin näet hallinta- ja tilatiedot

Lisätiedot

Kuulemisen uusi dynamiikka. Zerena. Valikoima täydentynyt korvakäytäväkojeilla

Kuulemisen uusi dynamiikka. Zerena. Valikoima täydentynyt korvakäytäväkojeilla Kuulemisen uusi dynamiikka Zerena Valikoima täydentynyt korvakäytäväkojeilla Saumaton ja rajaton suorituskyky kaikissa kuunteluympäristöissä Perinteiset kuulokojeet luokittelevat kuunteluympäristön analysoimalla

Lisätiedot

Tuotetiedot SAPHIRA 5 3

Tuotetiedot SAPHIRA 5 3 Tuotetiedot SAPHIRA 5 3 Saphira on vaikuttava keskihintaluokan kuulokojeperhe, joka sopii laaja-alaisesti eri kuulonalenemiin. Se sisältää luokassaan vertaansa vailla olevat mallit, ominaisuudet ja lisävarusteet.

Lisätiedot

Qosmio: Kuule ero. entistä parempi kuuntelukokemus

Qosmio: Kuule ero. entistä parempi kuuntelukokemus Qosmio: Kuule ero PERSONAL COMPUTER HDD/DVD Qosmio TM entistä parempi kuuntelukokemus RECORDER LCD TV WITH TRUBRITE DISPLAY VIRTUAL SURROUND Kun Toshiba kehitti mobiiliviihde- ja tietojärjestelmä Qosmion,

Lisätiedot

Nokia stereo-hf WH /1

Nokia stereo-hf WH /1 Nokia stereo-hf WH-500 5 6 7 1 2 3 4 8 9211094/1 2009 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä

Lisätiedot

KUULONKUNTOUTUS KESKI- SUOMESSA

KUULONKUNTOUTUS KESKI- SUOMESSA KUULONKUNTOUTUS KESKI- SUOMESSA Kojekuntoutusprosessi Audionomit Marianne Raatikainen ja Jaana Huhtikangas LUKUJA KUULONKUNTOUTUKSEN TAUSTALLA Yli 64- vuotiaita on Suomessa jo yli miljoona. Kuulemisen

Lisätiedot

UUTUUTENA BLUETOOTH -TUKI

UUTUUTENA BLUETOOTH -TUKI Välittömästi julkaistavaksi BOSELTA UUSIA SOUNDTOUCH -JÄRJESTELMIÄ UUTUUTENA BLUETOOTH -TUKI Musiikin kuuntelu kotona langattomasti on entistä helpompaa ja tehokkaampaa uutuuksina pieni SoundTouch 10 -kaiutin,

Lisätiedot

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin.

Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Bellman Audio tuotteet Helpompaan kommunikointiin. Mikä ratkaisu soveltuu sinun käyttötarpeisiin parhaiten? Domino Pro Domino Classic Mino Maxi Kuuntelutilanteet Helppo Vaikea Television kuuntelu Kahdenkeskinen

Lisätiedot

Korvantauskuulokojeiden käyttöohje

Korvantauskuulokojeiden käyttöohje Korvantauskuulokojeiden käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus Siemens kuulokojeista sivu 3 Kuulokojeen kytkeminen päälle / pois sivu 4 ja pariston vaihto Tilanneohjelmat, induktiivinen

Lisätiedot

KATSAUS NYKYAIKAISTEN KUULOKOJEIDEN TEKNIIKKAAN JA TOIMINTAPERIAATTEISIIN. Ville Sivonen

KATSAUS NYKYAIKAISTEN KUULOKOJEIDEN TEKNIIKKAAN JA TOIMINTAPERIAATTEISIIN. Ville Sivonen KATSAUS NYKYAIKAISTEN KUULOKOJEIDEN TEKNIIKKAAN JA TOIMINTAPERIAATTEISIIN Ville Sivonen Akustisten, ääntä vahvistavien kuulokojeiden keskeisiä osia ovat yksi tai useampi mikrofoni, digitaaliset signaalinkäsittelypiirit

Lisätiedot