12 Elinkeinotoimen toiminnan ja talouden toteutuminen vuodelta Vetovoimaa maaseudulle yhteistoiminnalla ja verkostoitumalla -hanke

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "12 Elinkeinotoimen toiminnan ja talouden toteutuminen vuodelta Vetovoimaa maaseudulle yhteistoiminnalla ja verkostoitumalla -hanke"

Transkriptio

1 Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (12) Aika , klo 16:02-16:53 Paikka Kunnantalon johtokeskus Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus 12 Elinkeinotoimen toiminnan ja talouden toteutuminen vuodelta Vetovoimaa maaseudulle yhteistoiminnalla ja verkostoitumalla -hanke 14 Viranhaltijoiden päätösten otto-oikeus 15 Tiedoksisaatettavat

2 Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (12) Saapuvilla olleet jäsenet Johanna Klemola, puheenjohtaja Sirpa Sappinen, 1. varapuheenjohtaja Arja-Liisa Kuparinen Arto Tommola Kuisma Hänninen Tapio Viljanen Timo Seppälä Muut saapuvilla olleet Paula Pylvänäinen, sihteeri Heikki Manninen Jukka Siikonen, esittelijä Allekirjoitukset Johanna Klemola Puheenjohtaja Paula Pylvänäinen Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Kuisma Hänninen Arto Tommola Pöytäkirjan nähtävänäolo Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet/ valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävillä keskiviikkona klo ja Kangasniemen Kunnantalon neuvonnassa Paula Pylvänäinen, pöytäkirjanpitäjä

3 Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (12) 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouksen järjestäytyminen. Puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Asialista hyväksytään kokouksen työjärjestykseksi. Elinkeinolautakunta hyväksyi esityksen.

4 Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (12) 11 Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan Kuisma Hänninen ja Arto Tommola. Pöytäkirjan tarkastuspäivä on tiistai klo ja Paikkana Kangasniemen Kunnantalon neuvonta. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet/valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävillä keskiviikkona klo ja Kangasniemen Kunnantalon neuvonnassa. Elikeinolautakunta hyväksyi esityksen.

5 Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (12) Elinkeinolautakunta, 6, Elinkeinolautakunta, 12, Elinkeinotoimen toiminnan ja talouden toteutuminen vuodelta 2015 KNGDno Elinkeinolautakunta, , 6 Valmistelija / lisätiedot: Jukka Siikonen jukka.siikonen@kangasniemi.fi Liitteet 1 Elinkeinotoimi_toimintakertomus_2015, pöytäkirjan liite nro 5. Elinkeinotoimen toimintaa vuonna 2015 kuvaavat tulosteet: toimintakertomus 2015 (sis. valtuuston ja elinkeinolautakunnan tavoitteet) ovat pöytäkirjan liitteenä. Talouden toteuma 2015 esitellään seuraavassa elinkeinolautakunnan kokouksessa tilinpäätöstietojen valmistuttua. Elinkeinolautakunta merkitsee toiminnan ja talouden toteutumisen tiedokseen vuodelta Talouden lopulliset toteumatiedot esitellään seuraavassa elinkeinolautakunnan kokouksessa tilinpäätöksen valmistuttua. Elinkeinolautakunta hyväksyi ehdotuksen. Elinkeinolautakunta, , 12 Valmistelija / lisätiedot: Jukka Siikonen jukka.siikonen@kangasniemi.fi Liitteet 1 Elinkeinotoimi_talouden_toteutuminen2015.pdf Elinkeinotoimen toimintaa vuonna 2015 kuvaavat tulosteet: toimintakertomus 2015 (sis. valtuuston ja elinkeinolautakunnan tavoitteet) esiteltiin kokouksessa lautakunnan jäsenille. Talouden toteumatiedot eivät olleet vielä valmistuneet helmikuun lautakunnan kokoukseen. Talouden toteuma 2015 esitellään kokouksessa Oheisessa liitteessä elinkeinotoimen talouden toteumatiedot.

6 Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (12) Elinkeinolautakunta merkitsee toiminnan ja talouden lopulliset toteumatiedot tiedokseen vuodelta Elinkeinolautakunta hyväksyi esityksen.

7 Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (12) 13 Vetovoimaa maaseudulle yhteistoiminnalla ja verkostoitumalla -hanke KNGDno Valmistelija / lisätiedot: Jukka Siikonen jukka.siikonen@kangasniemi.fi Liitteet 1 Hankesuunnitelma_vetovoimaa_maaseudulle.pdf Etelä-Savoon haetaan maaseuturahastosta kalastuksen ja maaseudun kehittämishanketta, Vetovoimaa maaseudulle yhteistoiminnalla ja verkostoitumalla vuosille Hankkeen hakijana toimii Metsähallitus ja hanketta on valmisteltu yhteistyössä ELY-keskuksen kalatalousryhmän ja useiden kalastusalueiden kanssa. Metsähallitus on jättänyt hankehakemuksen maaseuturahastoon ja hakemus etenee siellä hankepäätökseen kevään aikana. Hanke käynnistyy loppuvuonna Tähän mennessä myönteisen rahoituspäätöksen ovat tehneet Kangasniemi, Mikkeli, Hirvensalmi, Pertunmaa, Mäntyharju, Puumala, Varkaus ja Sulkava. Mikkelin seudun kuntien osalta rahoituspäätös on tehty Mikkelin seudun yhteistoimintasopimuksen pohjalta ja rahoitus on myönnetty Mikkelin seudun kehityshankerahastosta hankkeeseen. Kuntien päätökset puuttuvat vielä Pieksämäen, Rantasalmen, Heinäveden ja Juvan osalta. Kalastusalueista myönteisen päätöksen ovat tehneet Kyyveden, Puulan, Luonterin, Mäntyharjun ja Mikkelin kalastusalueet. Haukiveden kalastusalueen hallitus esittää vuosikokouksille myönteistä rahoituspäätöstä. Kalastusalueiden vuosikokouksia pidetään maalis-huhtikuussa. Toukokuun alussa hankkeen omarahoitus on tiedossa. Joroisten alueen hankealueesta ja rahoituksesta neuvotellaan kunnan ja kalastusalueen kanssa huhtikuun lopussa. Kalastusalueiden osalta päätös puuttuu vielä Sulkavan, Puumalan, Juvan ja Haukiveden osalta. Hankkeeseen ovat olleet kiinnostuneita Virtasalmen ja Kuolimon kalastusalueet sekä Kyyveden kalastusalue laajemmin, mitä on esitetty. Myös Pieksämäen alueella on kiinnostusta hankkeeseen laajemmin. Hankealueiden osalta tehdään hienosäätöä kevään rahoituspäätösten jälkeen. Mahdollisen kielteisen rahoituspäätösten / hankealueen tilalle valitaan uusi alue ja rahoittajat. Hankkeen tavoitteet Hankkeessa tavoitellaan hankealuetta, joiden yhteispinta-ala on noin hehtaaria. Onnistuneen yhteistyön avulla osakaskuntaa yhdistyisi ja muodostaisi suurta osakaskuntaa (uusia laajempia kalastusalueita hehtaaria). Hankkeessa kehitetään lupamyyntiä, sähköisiä palveluja ja tiedottamista sekä maaseudun yhteistoimintaa ja verkostoitumista. Suuremmat osakaskunnat ovat toiminnallisesti ja taloudellisesti vahvoja organisaatioita. Osakaskuntien yhdistyminen myötä Etelä-Savo voi erottua muusta maasta hyvien lupajärjestelmien ja kalastusmahdollisuuksien sekä vetovoimaisten kalakantojen alueena.

8 Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (12) Lisätietoa liitteenä olevasta hankesuunnitelmasta. Hankealueet valitaan rahoitusneuvottelun ja päätösten perusteella. Osakaskuntien yhdistämistä haluavia alueita on paljon, joten alueiksi on valittu kalatalouden, matkailun ja yritystoiminnan kannalta keskeiset alueet. Elinkeinolautakunta on saanut tiedoksi Vetovoimaa maaseudulle yhteistoiminnalla ja verkostoitumalla -hankkeen sisällön ja tilanteen. Elinkeinolautakunta hyväksyi esityksen.

9 Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (12) 14 Viranhaltijoiden päätösten otto-oikeus elinkeinoasiamies 1 MÄÄRÄAIKAISEN MATKAILUNEUVOJAN TYÖSUHTEEN TÄYTTÄMINEN , KOULUTUSTUKI/Teerikangas Oy, KOULUTUSTUKI/Puulan Kone Oy, KOULUTUSTUKI/Ilmo Ylönen Oy, KOULUTUSTUKI/Lahikainen Hannu tmi, KOULUTUSTUKI/Tähtikatsastus Oy, KOULUTUSTUKI/Koirahoitola Janeter, Elinkeinolautakunta merkitsee tiedokseen elinkeinoasiamiehen tekemät viranhaltijapäätökset ajalta ja päättää ettei käytä kuntalain 51 mukaista otto-oikeuttaan. Elinkeinolautakunta hyväksyi esityksen.

10 Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (12) 15 Tiedoksisaatettavat Etelä-Savon KasvuOpen/Kasvupolku Suomen suurin kasvuyritysten kasvusparraus-tapahtuma KasvuOpen järjestetään vuosittain. Etelä-Savon KasvuOpeniin tuli määräaikaan mennessä hakemukset (kasvusuunnitelmat) 38 yrityksestä. Näistä yrityksistä valittiin jatkosparraukseen 15 yritystä. Näiden joukossa oli hienosti kaksi kangasniemeläistä yritystä: Rakennuspalvelu Joni Pietarinen ja Jalavilla. Elinkeinotoimi on ollut mukana Etelä-Savon Kasvupolun ohjausryhmässä sekä osallistunut tuomari-raadin arviointityöhön. Lisätietoa: Ideasinko-tapaaminen Ideasinko-tapaaminen pidetään ke klo Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelussa. Aiheina mm. Kankaisten koulurakennukset/käyttösuunnitelmat, Tehomet Areenan käyttö kesällä, torialueen kehittämistoimet, Jouluvalot. Kesän avaus Rantatorilla Perinteinen Kesän avaus -tapahtuma järjestetään Rantatorilla la 7.5. klo 9-13 yrittäjäyhdistyksen ja kunnan yhteistyönä. Mukaan on tulossa paikkakunnalta/ ulkopaikkakunnalta yrityksiä ja yhdistyksiä esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan. Kesän avaukseen tavoitteena saada uusi infomökki valmiiksi, joka toimisi myös kunnan esittelypisteenä Kesän avauksessa. Kunnasta on pyydetty laajaa edustusta kertomaan kunnan palveluista. Myyntipistevarauksia otetaan vastaan! Lisätietoa: Viestintä-iltapäivä ja -ilta Kunta järjestää Kangasniemi-salissa henkilöstölle viestintä- ja vuorovaikutusiltapäivän klo 13-15, jossa teemana välittäminen. Yrityksille järjestetään vastaavasti viestintä-tilaisuus klo Tilaisuudessa puhujana on mainos- ja viestintäalan huippuasiantuntija Marco Mäkinen, varatoimitusjohtaja, mainostoimisto TBWA. Kuntagolf Kangasniemen PuulaGolfissa Kunta järjestää PuulaGolfissa Kuntagolf-kisan pe alkaen klo Kisaan on kutsuttu osallistujat 8 lähikunnasta sekä Etelä-Savon kehittäjät -joukkue. Joukkue muodostuu kunnan organisaation, luottamushenkilö, vapaa-ajan asukas ja yrittäjien edustajista. Etelä-Savon Maakuntaliitto/maakuntajohtaja Pentti Mäkisen vierailu Kangasniemellä Elinkeinotoimi on kutsunut Etelä-Savon Maakuntaliitosta maakuntajohtaja Pentti Mäkisen vierailulle kuntaan. Ohjelmassa klo Yrittäjän aamukahvit Reissupannussa/maakuntajohtajan terveiset, klo vierailuja kangasniemeläisissä yrityksissä/maakuntajohtaja, kehittämispäällikkö ja yhteyspäällikkö sekä klo lounas vieraille. Klo maakuntajohtaja avaa KuntaGolf-turnauksen/osallistuu kisaan. Merkitään tiedoksi elinkeinolautakunnalle.

11 Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (12) Elinkeinolautakunta hyväksyi esityksen.

12 Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (12) Oikaisuvaatimus 12, 13 Oikaisuvaatimusohje Oikaisuvaatimusohjeet Päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittö-mästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen. Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään on Kangasniemen elinkeinolautakunta Otto Mannisen tie KANGASNIEMI fax (015) kirjaamo@kangasniemi.fi Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aika na. Oikaisuvaatimuksen sisältö ja toimittaminen Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava. Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusviranomaiselle ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä

10 Elinkeinotoimen toiminnan ja talouden toteutuminen Sopimus omistajanvaihdospalvelusta/proagria Etelä-Savo ry

10 Elinkeinotoimen toiminnan ja talouden toteutuminen Sopimus omistajanvaihdospalvelusta/proagria Etelä-Savo ry Kangasniemi Pöytäkirja 2/2017 1 (11) Aika 20.04.2017, klo 16:04-17:06 Paikka Kunnantalon johtokeskus Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastus 10 Elinkeinotoimen

Lisätiedot

21 Valtuuston asettamien taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen /Elinkeinotoimi

21 Valtuuston asettamien taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen /Elinkeinotoimi Kangasniemi Pöytäkirja 4/2017 1 (10) Aika 31.05.2017, klo 16:00-17:00 Paikka m/s Sisko Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Perustetut yritykset 1.1.-30.4.2017

Lisätiedot

17 Sopimus omistajanvaihdospalvelusta/proagria Etelä-Savo ry

17 Sopimus omistajanvaihdospalvelusta/proagria Etelä-Savo ry Kangasniemi Pöytäkirja 3/2017 1 (7) Aika 16.05.2017, klo 16:00-16:30 Paikka Kunnantalon johtokeskus Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17 Sopimus omistajanvaihdospalvelusta/proagria

Lisätiedot

31 Valtuuston asettamien taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen

31 Valtuuston asettamien taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen Kangasniemi Pöytäkirja 5/2016 1 (12) Aika 20.10.2016, klo 16:06-17:04 Paikka Kunnantalon johtokeskus Käsitellyt asiat 29 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 30 Pöytäkirjan tarkastus 31 Valtuuston

Lisätiedot

4 Elinkeinotoimen toiminnan ja talouden toteutuminen 2016

4 Elinkeinotoimen toiminnan ja talouden toteutuminen 2016 Kangasniemi Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 23.02.2017, klo 16:00-17:23 Paikka Kunnantalon johtokeskus Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Elinkeinotoimen

Lisätiedot

6 Elinkeinotoimen toiminnan ja talouden toteutuminen vuodelta Elinkeinotoimen laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat

6 Elinkeinotoimen toiminnan ja talouden toteutuminen vuodelta Elinkeinotoimen laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat Kangasniemi Pöytäkirja 1/2016 1 (16) Aika 04.02.2016, klo 16:05-17:31 Paikka Kunnantalon johtokeskus Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 4H-avustus /haja-asutusalueen

Lisätiedot

20 Valtuuston asettamien taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen

20 Valtuuston asettamien taloudellisten ja toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen Kangasniemi Pöytäkirja 3/2016 1 (10) Aika 09.06.2016, klo 16:01-17:07 Paikka Kunnantalon johtokeskus Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus 18 Elinkeinolautakunnan

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 3/ (12) Elinkeinolautakunta Aika , klo 15:59-17:31. Kunnantalon johtokeskus.

Kangasniemi Pöytäkirja 3/ (12) Elinkeinolautakunta Aika , klo 15:59-17:31. Kunnantalon johtokeskus. Kangasniemi Pöytäkirja 3/2015 1 (12) Aika 27.08.2015, klo 15:59-17:31 Paikka Kunnantalon johtokeskus Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus 18 Yritysvaikutusten

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta 11.04.2018 AIKA 11.04.2018 klo 17:06-21:00 PAIKKA Hallinnon kokoushuone, 2 krs KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/2018 1 ( 7) Aika 18.10.2018, klo 17:00-18:38 Paikka Hvidovre kokoustila kunnantalo Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus 29 Palveluhinnaston

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 10.05.2017, klo 18:00-19:59 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta

Laihia Pöytäkirja 4/ (12) Vapaa-aikalautakunta Laihia Pöytäkirja 4/2017 1 (12) Aika 16.05.2017, klo 18:00-18:45 Paikka Nuorisotoimisto, Rauhalantie 2 Käsitellyt asiat 34 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 35 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Lasten ja nuorten lautakunta Yksilöasiainjaoston jäsenten valitseminen vuosiksi

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Lasten ja nuorten lautakunta Yksilöasiainjaoston jäsenten valitseminen vuosiksi Järvenpää Pöytäkirja 1/2017 1 (7) Aika 15.08.2017, klo 17:45-18:27 Paikka Primulan Herkkupajan kokoustila/yläkerta Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Nimi Tehtävä Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/ Nimi Tehtävä Lisätiedot ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Itäinen aluejohtokunta Aika 30.11.2017 klo 19:34-19:54 Paikka Valtuustosali Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Taavila Marko pj. Koskimaa Päivi vpj. Autio Raimo

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2011 1 tarkastusta varten 23.02.2011 AIKA 23.02.2011 klo 16:30-17:45 PAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone Karvonen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 8) Aika 08.04.2019, klo 08:30-08:32 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 53 Pöytäkirjan tarkastajat 54 Sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2012 1

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2012 1 tarkastusta varten 11.04.2012 AIKA 11.04.2012 klo 16:30-19:15 PAIKKA Kokoushuone Karvonen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (10) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:11-14:22. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (10) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:11-14:22. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Kangasniemi Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Aika 20.02.2017, klo 13:11-14:22 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17

Lisätiedot

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta

Tuusulan seudun vesilaitos ky PÖYTÄKIRJA 1/2018 Tarkastuslautakunta 2 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsun antaa puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 Tarkastuslautakunta 27.04.2017 AIKA 27.04.2017 klo 18:30-21:05 PAIKKA Yleishallinnon kahvihuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 40 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Tarkastuslautakunta 03.05.2017 AIKA 03.05.2017 klo 18:00-20:12 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:15 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 1

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2011 1 tarkastusta varten 14.12.2011 AIKA 14.12.2011 klo 16:30-17:30 PAIKKA Kokoushuone Karvonen KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 45 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ ( 8) Kunnanhallituksen kehittämisjaosto

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ ( 8) Kunnanhallituksen kehittämisjaosto Kangasniemi Pöytäkirja 2/2018 1 ( 8) Aika 27.08.2018, klo 13:00-14:59 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

3 Perusturvalautakunnan järjestäytyminen ja kokoukset 2017

3 Perusturvalautakunnan järjestäytyminen ja kokoukset 2017 Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (7) Aika 11.01.2017, klo 16:01-18:58 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Perusturvalautakunnan

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tapio Suokas ja Jarkko Hirvikallio. Sivu 39 KM Anssi Salosen virkavapaushakemus 84

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tapio Suokas ja Jarkko Hirvikallio. Sivu 39 KM Anssi Salosen virkavapaushakemus 84 LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 82 Koululautakunta Aika 05.08.2015 klo 17:55-18:24 Paikka Taavetin koulukeskus, hallintorakennus Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 12) Henkilöstöjaosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 12) Henkilöstöjaosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2018 1 ( 12) Aika 17.10.2018, klo 17:01-19:33 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, kokoushuone Herman Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa Vuopala ja Eeva Hänninen

Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa Vuopala ja Eeva Hänninen PÖYTÄKIRJA 1 (8) 20.9.2017 LINTUVAARAN KOULU Johtokunnan kokous Aika 20.9.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Lintuvaaran koulun opettajanhuone Paula Turkkila, Tuomas Timonen, Anna Myllymäki, Tiina Kupila, Vesa

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 8:00-9:30 Paikka Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja Antti

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (7) Kunnanhallituksen kehittämisjaosto Aika , klo 13:30-14:52

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (7) Kunnanhallituksen kehittämisjaosto Aika , klo 13:30-14:52 Kangasniemi Pöytäkirja 1/2018 1 (7) Aika 12.03.2018, klo 13:30-14:52 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Maaninka-neuvottelukunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Maaninka-neuvottelukunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 (10) Julkinen Kokoustiedot Aika torstai klo 18:00-19:45 Paikka Maaningan kunnantalo, Maaningantie 32 Saapuvilla olleet jäsenet Aarne Blom, puheenjohtaja Marko Huttunen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (8) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA 1 (8) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (8) 24.4.2019 NUUKSION KOULU Johtokunnan kokous Aika 13.2.2019 klo 17.30 Paikka Läsnä Nuuksion koulu, Heinästie 19 02820 Espoo Kaija Malk, puheenjohtaja Eeva Seppälä, jäsen Anne Paananen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (6) Kokoustiedot Aika maanantai klo 13:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja Pekka Kantanen,

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 4/2019

KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 4/2019 PELLON KUNTA KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 4/2019 Kokousaika Tiistai. klo 9.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Käsitellyt asiat Asia no 1 Järjestäytyminen 2 Kuulemiset 3 Tytäryhteisön sisäinen valvonta

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 07.05.2015 AIKA 07.05.2015 klo 15:35-20:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

4 Vuolijoen aluelautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pito v Aluelautakunnan kannanotto diakonin virkaan Vuolijoen-Otanmäen alueella

4 Vuolijoen aluelautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pito v Aluelautakunnan kannanotto diakonin virkaan Vuolijoen-Otanmäen alueella Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 19.01.2017, klo 17:59-19:33 Paikka Otanmäen urheilutalo, Rullaajantie 4, Otanmäki Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 2/2019

KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 2/2019 PELLON KUNTA KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 2/2019 Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko. klo 9.00 Kunnanvirasto Käsitellyt asiat Asia no 1 Järjestäytyminen 2 Kuulemiset 3 Muut asiat Kokouksen tarkastettu pöytäkirja,

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Tarkastuslautakunta 28.04.2015 AIKA 28.04.2015 klo 15:15-18:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone Pinsetti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 23 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Keskiviikko klo 12.00

Keskiviikko klo 12.00 PELLON KUNTA KOKOUSKUTSU / ASIALISTA 3/2019 Kokousaika Kokouspaikka Käsitellyt asiat Asia no Keskiviikko klo 12.00 Kunnanvirasto Valtuustosali 1 Järjestäytyminen 2 Kuulemiset 3 Muut asiat Kokouksen tarkastettu

Lisätiedot

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 2/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:30-12:00

Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen. Pöytäkirja 2/ Henkilöstöjaosto. Aika kello 11:30-12:00 Pöytäkirja 2/2015 1 Henkilöstöjaosto Aika 30.03.2015 kello 11:30-12:00 Paikka Keskussairaala, talo 7/7 krs neuvotteluhuone Saapuvilla olleet jäsenet Jormanainen Laura Vainikka Pekka Varis Minna Parkkonen

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 13) Aika 23.04.2019, klo 08:30-11:55 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Marjut Lindroos, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Jouko Pirttimäki Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 16.02.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 16.02.2016 tiistai klo 16:00-16:30 Paikka Kokoushuone Vermo, Asemakuja 2 C 4 kerros Saapuvilla olleet jäsenet Marjut Lindroos, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:25 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 2/18 1 (8) TOPPELUNDIN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 7.2.2018 klo 18.00 Paikka: Toppelundin koulu, opettajainhuone Läsnä: Anna Forssen (pj.), Nora Lehtinen, Risto Schiray, Mikko

Lisätiedot

Aika keskiviikkona klo Hansakallion koulu, opettajahuone

Aika keskiviikkona klo Hansakallion koulu, opettajahuone HANSAKALLION KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikkona 01.10.2017 klo 18.00 Paikka Läsnä Hansakallion koulu, opettajahuone Esa Riikonen (pj) Heikki Ovaskainen, saapui klo 18.33 Inkeri Tiala Maija Arvonen,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2014 Kunnanhallitus Sivu 85 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste)

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA 1 (7) Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (7) 11.10.2017 NUUKSION KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 5.10.2017 klo 17.30 Paikka Läsnä Poissa Nuuksion koulu, Heinästie 19 02820 Espoo Kaija Malk, puheenjohtaja Eeva Seppälä, jäsen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S)

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S) Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (8) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:20-16:30 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Iris Asikainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (9)

PÖYTÄKIRJA 1 (9) PÖYTÄKIRJA 1 (9) 26.9.2017 Tapiolan lukio Johtokunnan kokous Aika 19.09.2017 klo18.00 Paikka Tapiolan lukio, luokka C2. Tiedoksi Johtimo Nina pj. Malkamäki Mika, vpj. Grann Mirva, jäsen Kari Hannu, jäsen

Lisätiedot

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2009 1. Kajaanin ammattikorkeakoulu, hallintorakennus

KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2009 1. Kajaanin ammattikorkeakoulu, hallintorakennus KAJAANIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2009 1 tarkastusta varten 02.09.2009 AIKA 02.09.2009 klo 16:30-18:00 PAIKKA Kajaanin ammattikorkeakoulu, hallintorakennus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 31 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 3/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 10.4.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

Paikka Lähderannan koulu, Lähdesuoni 4, PL 72305, ESPOON KAUPUNKI

Paikka Lähderannan koulu, Lähdesuoni 4, PL 72305, ESPOON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (8) 14.9.2018 LÄHDERANNAN KOULU Johtokunnan kokous Aika Tiistai 11.9.2018 klo 17.30 Paikka Lähderannan koulu, Lähdesuoni 4, PL 72305, 02070 ESPOON KAUPUNKI Läsnä Poissa Patrick Willamo,

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 24.01.2018 AIKA 24.01.2018 klo 17:00-19:50 PAIKKA Otsonmäen päiväkoti KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta (4) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tarkastuslautakunta (4) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone 10.3.2017 1(4) Tarkastuslautakunnan kokous 10.3.2017 Aika Perjantai 10.3.2017 klo 9.00 14.45 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia ja otsikko 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika tiistai klo 10:00-15:45 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1.

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (12) Tiejaosto Luomanrannan tiekunnan ja Kehä III liittymän parantaminen

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/ (12) Tiejaosto Luomanrannan tiekunnan ja Kehä III liittymän parantaminen Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 2/2018 1 (12) Aika 25.01.2018, klo 17:00-17:30 Paikka Kokoushuone Apila 2. kerros Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan tarkastaminen 10

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (8) 12.2.2019 KARAMZININ KOULU Johtokunnan kokous Aika tiistai 12.02.2019 klo 18.30 Paikka Karamzinin parakkikoulu, Auroranmäki 1 Läsnä Minna Lindfors, puheenjohtaja, Jouni Hörkkö, sihteeri

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan liitto Maakuntahallituksen pöytäkirja Sivu 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA

Keski-Pohjanmaan liitto Maakuntahallituksen pöytäkirja Sivu 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA 331 KESKI-POHJANMAAN LIITTO - MELLERSTA ÖSTERBOTTENS FÖRBUND ASIALISTA Maakuntahallitus 10/2015 Kokousaika: 6.11.2015 klo 12.00 13.40 Kokouspaikka: Keski-Pohjanmaan liitto, Kokkola Käsiteltävät asiat:

Lisätiedot

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (12) Aika 05.10.2017, klo 17:00-18:33 Paikka Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Annika Pellonpää ja Timo Frangén.

Todettiin kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Valittiin pöytäkirjan tarkastajiksi Annika Pellonpää ja Timo Frangén. PÖYTÄKIRJA 1 (5) 31.5.2017 TAAVINKYLÄN KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 31.5.2017 kello 8.00 Paikka Taavinkylän koulu, Taavilantie 19, 02180 Espoo Läsnä Ilona Piiroinen puheenjohtaja Markku Hakonen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Kappelineuvosto

PÖYTÄKIRJA. Kappelineuvosto 1 ESITYSLISTA Kappelineuvoston kokous 5/2016 PÖYTÄKIRJA Kappelineuvosto NRO 5/2016 AIKA: Perjantai 16.9.2016 klo 18.00 18.35 PAIKKA: Seurakuntatalon ruokasali LÄSNÄ: Flinkkilä Anne - paikalla Katila Anne

Lisätiedot

KIIKOISTEN LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.11.2012

KIIKOISTEN LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.11.2012 KIIKOISTEN LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.11.2012 Käsitellyt asiat: 17. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18. Pöytäkirjantarkastajien valinta 19. Talousarvion toteutuminen 01.01. 30.09.2012

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen 28 16 Hankintaoikaisu päätökseen 13, 30.1.

Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen 28 16 Hankintaoikaisu päätökseen 13, 30.1. Pöytäkirja 2/2014 25 Johtokunta Aika 06.02.2014 klo 18:00-19:15 Paikka PoSa kokoushuone, Tapalankatu 20, 2.krs Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 27 15 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

127 Hallintajohtajan virka / talous- ja hallintojohtajan viran täyttäminen

127 Hallintajohtajan virka / talous- ja hallintojohtajan viran täyttäminen Kangasniemi Ote pöytäkirjasta 12/2015 1 (6) 127 Hallintajohtajan virka / talous- ja hallintojohtajan viran täyttäminen KNGDno-2015-711 Valmistelija / lisätiedot: Johanna Luukkonen johanna.luukkonen@kangasniemi.fi

Lisätiedot

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1.

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1. Iitin kunta Pöytäkirja 24/2014 605 Kunnanhallitus 27.10.2014 Aika Maanantai 27.10.2014 klo 17:30-18:56 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Salonen Jarkko Drockila Leif Alestalo

Lisätiedot

Poissa: Tuija Seppänen, Sivistystoimi, Päätöksenteon tukiyksikkö

Poissa: Tuija Seppänen, Sivistystoimi, Päätöksenteon tukiyksikkö PÖYTÄKIRJA 1/19 1 (8) KEINUMÄEN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 4.2.2019 klo 16.10-17.30 Paikka: Keinumäen koulu, opettajainhuone Läsnä: Aaro Partanen (pj), Mari Silvennoinen, Laura Suomalainen,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Lähidemokratiajaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Lähidemokratiajaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2018 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 15:00-15:30 Paikka Sähköinen päätöksentekomenettely Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Jaakko Kosunen, puheenjohtaja

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 21. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA ESITYSLISTA No 4/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 21 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 3.4.2019 klo 17.00

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 11. Anja Kurki, puheenjohtaja René Blomster Heikki Leivonen Marjut Lindroos Jouko Pirttimäki Keskusvaalilautakunta 08.06.2016 Sivu 1 / 11 Kokoustiedot Aika 08.06.2016 keskiviikko klo 16:00-17:05 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Kotka, 3. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, ESPOO

Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, ESPOO PÖYTÄKIRJA 18.9.2018 PAKANKYLÄN KOULU Johtokunnan kokous Aika tiistai 18.9.2018 klo 18.30 Paikka Läsnä Niipperin koulun opettajainhuone, Niipperintie 29, 02740 ESPOO Patrik Sohlberg vpj. Esa Sutinen Outi

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2015 1

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 17.02.2015 klo 14:00-16:00 Paikka Rautjärven kunnantalo, valtuustosali, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 14.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

Porin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 8) Kansalaisopiston hallintojaosto

Porin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 8) Kansalaisopiston hallintojaosto Porin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 ( 8) Aika 06.03.2019, klo 17:07-17:40 Paikka Opistotalo, Rehtorin työhuone, Gallen- Kallelankatu 14 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 09.01.2019, klo 08:30-11:25 Paikka Kunnanhallituksen huone, Kunnanvirasto, Rautalampi Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Henkilöstöjaosto 16.05.2017 AIKA 16.05.2017 klo 12:00-13:42 PAIKKA Villa Hakkari KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 32 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 33 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

38 Viranhaltijoiden päätösluettelot ja toimielinten pöytäkirjat

38 Viranhaltijoiden päätösluettelot ja toimielinten pöytäkirjat Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2018 1 (11) Aika 05.03.2018, klo 17:40-17:48 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Pöytäkirjan tarkastus 37 Kettupolun päiväkodin

Lisätiedot

Mikkeli Pöytäkirja 1/ (10) Suomenniemen aluejohtokunta Aika , klo 18:10-18:59. kahvila-ravintola Salmenranta

Mikkeli Pöytäkirja 1/ (10) Suomenniemen aluejohtokunta Aika , klo 18:10-18:59. kahvila-ravintola Salmenranta Mikkeli Pöytäkirja 1/2016 1 (10) Aika 12.01.2016, klo 18:10-18:59 Paikka kahvila-ravintola Salmenranta Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Käyttösuunnitelma

Lisätiedot

NC-rakennus neuvotteluhuone, Prikaatinkatu 3, Mikkeli

NC-rakennus neuvotteluhuone, Prikaatinkatu 3, Mikkeli Etelä-Savon kampuskiinteistöt kuntayhtymä Pöytäkirja 8/2016 1 Kuntayhtymän hallitus 24.08.2016 Aika 24.08.2016 klo 13:00 14:25 Paikka NC-rakennus neuvotteluhuone, Prikaatinkatu 3, Mikkeli Käsitellyt asiat

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta Sivu 1. keskiviikko klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2019 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) keskiviikko 16.1.2019 klo 18.00-20.15

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 3/ (6)

PÖYTÄKIRJA 3/ (6) PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 (6) 24.9.2018 SAARNILAAKSON KOULU Johtokunnan kokous Aika maanantai 24.9.2018 klo 17.30 Paikka Läsnä Saarnilaakson koulu, tekstiilityön luokka Antti Kainulainen Päivi Nyman Jennifer

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 1 (6) Päätös Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

PÖYTÄKIRJA 1 (6) Päätös Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 1 (6) 28.2.2018 SAUNALAHDEN KOULUN Johtokunnan kokous Aika Tiistai 13.2.2018 klo 18.00 Paikka Läsnä Saunalahden koulu, Olohuone 3.krs Sakari Suonio, pj. Kaisa Bauer, vpj. Samuli Paakki Tuuli

Lisätiedot

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Päätösesitys Kokous todettaneen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJA 2/18 1 (7) KEINUMÄEN KOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 30.5.2018 klo 16.30-17.40 Paikka: Keinumäen koulu, opettajainhuone Läsnä: Aaro Partanen (pj), Mari Silvennoinen, Jaana Nopola-Hemmi,

Lisätiedot

Anttoni Huhtala, Katja Keinänen, Markku Pehkonen, Timo Poutakari, Tiina Repo, Marita Ruoho ja Santosh- Saagar Silwal

Anttoni Huhtala, Katja Keinänen, Markku Pehkonen, Timo Poutakari, Tiina Repo, Marita Ruoho ja Santosh- Saagar Silwal PÖYTÄKIRJA 1 (6) 30.5.2018 PERKKAANPUISTON KOULU Johtokunnan kokous Aika 29.5.2018 klo 18.04 Paikka Läsnä Perkkaanpuiston koulun opettajainhuone Anttoni Huhtala, Katja Keinänen, Markku Pehkonen, Timo Poutakari,

Lisätiedot

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs)

Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10, 1. krs) Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 4/2015 1 (10) Tarkastuslautakunta Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 13:00-16:05 Paikka Läsnä Kuopion yliopistollinen sairaala, hallituksen kokoushuone (rak. 10,

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Paikka Lahnuksen koulun 6.luokka, luokkahuone 208

Paikka Lahnuksen koulun 6.luokka, luokkahuone 208 PÖYTÄKIRJA 1 (1) 27.9.2018 LAHNUKSEN KOULU Johtokunnan kokous Aika keskiviikko 19.9.2018 klo 18.00 Paikka Lahnuksen koulun 6.luokka, luokkahuone 208 Läsnä Jakelu Tiia Kalmi, puheenjohtaja Jussi Kaasinen,

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 Tarkastuslautakunta 04.04.2016 AIKA 04.04.2016 klo 17:05-20:45 PAIKKA Yleishallinnon kokoushuone, 2 krs. KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 24 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 18.9.2018 klo 18.30 19.48 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Nimi Tehtävä Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Nimi Tehtävä Lisätiedot ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 1 Pohjoinen aluejohtokunta Aika 27.05.2019 klo 18:06-20:45 Paikka Neuvotteluhuone 2, kaupungintalon 2. krs Osallistujat Nimi Tehtävä Lisätiedot Alhasto Jaana pj.

Lisätiedot

HALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11

HALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 2/2019. Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 HALLITUKSEN KOKOUS ESITYSLISTA 2/2019 Kokousaika 4.4.2019 kello 17.00 Kokouspaikka Halikon perhetukikeskus, Juustomestarintie 11 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen Kuntayhtymän internet-sivut Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

37 Mikkelin maaseututoimen toimintakatsaus 2016/Kangasniemi. 39 Palvelututkimus 2016 / Mikkelin seudun vapaa-ajanasukasvaltuuskunta

37 Mikkelin maaseututoimen toimintakatsaus 2016/Kangasniemi. 39 Palvelututkimus 2016 / Mikkelin seudun vapaa-ajanasukasvaltuuskunta Kangasniemi Pöytäkirja 6/2016 1 (17) Aika 15.12.2016, klo 16:02-18:32 Paikka Kunnantalon johtokeskus Käsitellyt asiat 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Pöytäkirjan tarkastus 37 Mikkelin maaseututoimen

Lisätiedot