Tähtikisan tilanne. Matias Caven. Matti Jussila. Joonas Immonen. Anton Popovitch. Niilo Mäenpää

D13 Piiriliigaa: 3 molaria kentällä. 2 teki maalin, yksi torjui voiton!

A:n pelurit esittelyssä

YJ taisteli tähdet kertovat

A-pojat kupsahtivat Pullerilla Kuopion Palloseura

Hakan hyvä vire jatkuu

päätökseen! Hakajuniorit ry onnittelee pelimiestä! Luultavaa on, ettei tähänastinen peliura ja kisan voitto ole pelkkä tähdenlento.

Ilves vei A-poikien derbyn

D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

Anton Popovitch Vehon tähtikisan voittaja

C00-joukkueen välierä- ja finaaliottelujen otteluohjelma ja seurannat: C00 joukkueelle tappio ensimmäisessä finaaliottelussa.

Valmistuneiden kukitus.

Iloisin ilmein eteenpäin!

A-poikien sytytys myöhässä

Espoosta ei mitään uutta

KUUKAUDEN SUBWAY-PELAAJA: EEMI RÄSÄNEN

D12 tytöille niukka tappio, nousu piiriliigaan!

Tappioputki päättyi maali- ilotteluun

A-pojat liikenteessä hyvällä jalalla

B-poikien syyskausi käyntiin

C15 Pojat Harkkamatsi: PaRi FC HAKA 1-6

Haka j. D13 tytöt kohtasivat TPV:n tehtaan kentällä.

Apialla. Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4 0 kotivoitto HJK:sta sekä 6 1 ja 4 2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta.

ACK 8v8 Pelikirja

D-tytöille tappio Iittalassa

Valeri Vallu Popo Tsaari Popovitchin mukaan nimetty C15poikien kevätturnaus pelattiin viime lauantaina. Alla

Sarjakärki vahvempi Apialla

RYHMITYS FJK B PELITAPA, RYHMITYS 4 4 2

C15 Pojat AL: FC HAKA FC TPS valk. 1-0

Hakan tappioputki venyi neljään otteluun Matti Jussila Akseli Tiensuu

Raportti Aito Säästöpankki - futiskoulusta

Peli-idea puolustuspeli. Hyökkäysalueella puolustaminen (muoto)

Päättäjäiset ja palkitut

Haka ohitti Ilves-voitollaan sarjataulukossa Hongan.

Päättäjäiset ja palkitut. Kaikki kuvat päättäjäisistä! Kiitokset kuvista Kari Ketoselle!

FC HAKA j C14 YJ1 PalloIirot 1-0

tasatulokseen Tuuli Enkkilä 1-0; 21. Tuuli Enkkilä (Oona Lahtinen) 1-1; ; 45. Oona Lahtinen 2-2; 53.

MAALIANALYYSI Jääkiekon SM liiga Kari Savolainen

Taktiikan opettamisen tulee tukeutua pelaajien lajitaitoihin ja siihen, että valmentajalla on selvä kuva käyttämästään pelisysteemistä.

SPL Tampere Haavikatsastukset Lokakuu 2015 Pojat D12, 2004 Tytöt D12/13, 2004/2003

Pienpelit. Peruspienpeli

C14 Alueliigaa, FC Haka SalPa: 5-0!

III- Divisioona playoff- ottelut Etelän loppusarjan ylempi jatkosarja ja Kymi-Saimaan loppusarja

CHAMPIONS CUP

Aika: Perjantai Paikka: Pirkka-halli, D-halli, Kentät no 1, 2, 3 ja 4

SPL Tampere Haavikatsastukset Marraskuu 2015 Pojat D12, 2004 Tytöt D12/13, 2004/2003

MuSaFutsal jatkaa pelejään Ykkösessä Pori Futsalin nimellä. FC Jazz siirsi sarjapaikkansa MuSalle ja pelejä jatketaan siis Pori Futsalina.

C14 Pojat YJ1 Alueliigan kevät voitolla pakettiin. Alkukauden Summa summarum.

7 VS 7 PELIKIRJA. OTE HJS PELIKIRJASTA ( Word dokumentti ) Kai Savonniemi

Jos Haka olisi pelannut muutamassa tappio-ottelussa samalla tasolla kuin kahdessa viimeisessä pelissä, hieno kausi olisi palkittu mitaleilla.

Pelaaminen SPL Uusimaa pojat Pohjola Cup. SPL Uusimaa Pohjola Cup 1

Peli-idea Hyökkäyspeli

Sininen Nopea Katse Vaihto Punainen Kesto

D12 Ottelut. Webasto-turnaus JJK haaste D02-pojat FC Loviisa haaste D02-pojat D02-pojat Akilles Green 2 0

OL = Oikea laita VL = Vasen laita 10 = Piilokärki K = Kärki. OL = xxx VL = xxx 10 = xxx K = xxx

Härkäviikon saldoa C14: 2 voittoa, 1 tappio

FC Haka junioreiden VS-liite on ilmestynyt!

FC Honka P09 -turnaus

Transkriptio:

Tähtikisan tilanne Neljän pelatun SM-karsintaottelun jälkeen Tähtikisaa johtaa Matias Caven. Matias on koonnut jo 7 tähteä kasaan. Tähtikisan voittaja saa palkintona Veho Lielahti Tampereelta auton käyttöönsä viikon ajaksi. Alla tähtikisan tilanne: Matias Caven Matti Jussila Joonas Immonen Anton Popovitch Niilo Mäenpää

Jami Kyöstilä Edu Tapanainen Antti Kekkonen

Sarjakärjet tahkosivat tasan A-poikien Haka/HJS:n yhteisjoukkue jäi neljännessä karsintaottelussaan lauantaina 21.2. ilman maaleja. SMKun vastustajana ollut FC Jazz ei myöskään siinä onnistunut, pisteet jaettiin kohtalaisen oikeutetusti 0-0 lopputuloksella. Molemmat joukkueet panostivat tiiviiseen puolustuspeliin keskialueella. Vasta varttitunnin jälkeen nähtiin ottelussa ensimmäinen summittainen laukaus (Haka/HJS:n) maalia kohti. Toppari Ege Auvinen nousi kulmatilanteessa korkeimmalle, ja maali oli hiuskarvan varassa Kotijoukkueen paras jakso osui 30 peliminuutin vaiheille. Edu Tapanainen pääsi puolittain karkuun. Pari kertaa päästiin puskemaan erikoistilanteista. Jazzin maalivahti oli kuitenkin tarkkana. Jazzilla oli puoliajan loppupuolella muutama terävä hyökkäys. Haka/HJS:n puolustus hoiti työnsä mallikelpoisesti ja katkoi

nousuyritykset. Matias Caven ei epäröinyt laittaa kroppaa likoon, kun tilanne vaati. Toinen puoliaika ei tuonut sanottavaa muutosta pelikuvioihin. Kun kellon tikittäessä jalka alkoi painaa, paikkoja aukeni hiukan useammin kentän molemmissa päissä. Lievästä hallinnasta huolimatta kotijoukkeen viimeistely oli kuitenkin tehotonta. Muutamat loukkaantumiset veivät ottelun lisäajalle, ja Jazz oli viime hetken rynnistyksellään lähellä viedä täyden pistepotin Poriin. Muutaman loistopelastuksen esitellyt maalivahti Joonas Immonen piti viimeisenä lukkona arvokkaan nollan. Kun KuPS hävisi kotonaan MP:lle, Haka/HJS säilytti karsintalohkon kärkipaikan samalla pistemäärällä Jazzin kanssa.

Valkopaitojen peli ei Pullerissa lähtenyt aivan liitoon. Keskikenttä hoiti puolustusvelvollisuutensa kiitettävästi, mutta ylöspäin pelaamisessa ei ollut riittävää juonikkuutta. Todellisia killerisyöttöjä väleihin ei saatu aikaan, seinät ja kierrot loistivat poissaolollaan ja laitanousuja oli niukasti. Tosin vastustajan tiiviillä puolustamisellakin oli osuutta asiaan. Talviloman jälkeen on vuorossa kaksi pitkää vieraspelireissua, jotka suuntautuvat Mikkeliin ja Kemiin. Viikossa on hyvä huilia paikat kuntoon, että jaksaa istua bussissa ajeltaessa Suomea ristiin rastiin.

Joonas saves, and nobody scores. Tähtiraadin muodosti tällä kertaa Hakan junnuvalmentaja Kai Savijoki. Puolustuspelaaminen oli raadin mielestä tällä kertaa arvossaan. Tähdet näin ollen: Joonas Immonen Matias Caven Antti Kekkonen Haka/HJS FC Jazz-ottelussa: Joonas Immonen, Vilppu Leinonen, Matias Caven, Eero-Matti Auvinen, Jami Kyöstilä, Timo Viljanen (81 min. Jussi Tuominen), Antti Kekkonen, Niilo Mäenpää, Aapo Mäenpää, Matti

Jussila (65 min. Akseli Tiensuu), Eetu Tapanainen Ottelun kuvat: Jussi Rämä, Hannu Tiensuu A-pojat veivät Pirkanmaan

derbyn FC Haka j/hjs yhteisjoukkue joutui keskiviikkona 18.2. kovan paikan eteen SM-karsintaotelussa Ilvestä vastaan, mutta kamppaili kuitenkin kolme pistettä kotiin. Ensimmäinen puoliajan kotijoukkue sai hiuksen hienoisesti hallinnan. Ilves pyrki karvaaman korkealta, ja Haka/HJS vastasi siihen jakamalla totuttua useammin pitkiä palloja kärjessä rynnineelle Edu Tapanaiselle. Ilves puolusti kuitenkin sen verran tehokkaasti, että ratkaisevat syötöt eivät viimeisellä kolmanneksella onnistuneet. Tekopaikat jäivät molemmissa päädyissä vähiin. Ilves aloitti toisen puoliajan todella kovaa, ja voimakkaan prässin takia HAKA/HJS joutui pyörittämään palloa paljon puolustuksen ja keskikentän välillä. Vieraat pystyivät katkomaan muutaman kerran syötöt ja saamaan aikaan vaaran paikkoja. Topparit Jami Kyöstilä ja Matias Caven saivat

kuitenkin pidettyä mm. nopean Topias Järvelän kurissa. Tolppa pelasti kerran takaiskulta, kun Ilveksen edustuksen kokoonpanossa pelaava Lauri Ala-Myllymäki pääsi laukomaan. Valkopaidat saivat pelin kuitenkin käännettyä. Jalkakrampin pohkeisiinsa juossut Akseli Tiensuu tuli vaihtoon, ja Antti Kekkonen kentälle toppariksi. Jami Kyöstilä siirtyi oikeaksi laitapakiksi ja pystyi tältä tontilta vahvasti tukemaan hyökkäyspeliä. Ratkaisu syntyikin oikealta laidalta. Edu antoi viimeisen syötön boxiin juosseelle Anton Popovitchille, joka laukoi pallon verkkoon. Loppuminuuttien painetta Ilveksen maalilla. Loppuminuutit olivat tasaista taistoa. Ilves sai vielä yliajalla tasoitusmahdollisuuden, mutta Joonas Immonen kahmi näppeihinsä maalin edessä pomppineen pallon vaparin jälkitilanteessa. Kolmas karsintaottelu oli tähänastisista kaikkein kovin. YJ ei ollut aivan parhaimmillaan, mutta kesti hyvin kovaa tulleen vastustajan ajoittaisen paineen. Hieman laadukkaammilla syötöillä olisi tällä kertaa saattanut tehdä vähän lihavamman

tilin. Joka tapauksessa paikallisvoitosta saa aiheellisesti iloita, ja valmistautua saman tien jalat maassa FC Jazzin kohtaamiseen lauantaina 21.2. Pullerissa. Voittomaali on aina voittomaali, tuumi raati. Ottelun tähtiraatina toimivat pelimiehet Santeri Mikkis Latosaari. Lintunen Tämänkertainen tuomio oli: Anton Popovitch Jami Kyöstilä Joonas Immonen Haka/HJS Ilves-ottelussa: Joonas Immonen, Vilppu Leinonen, Matias Caven, Jami Kyöstilä, Akseli Tiensuu (63 min. Antti Kekkonen), Eetu Tapanainen, Niilo Mäenpää, Aapo Mäenpää, Anton Popovitch, Erkka Helminen (83 min. Timo Viljanen), Matti Jussila (76 min. Eric Bullock) Maalit/syötöt:

71 min. Anton Popovitch/Edu Tapanainen 1-0 YJ:n varoitukset: 40 min. Vilppu Leinonen 73 min. Anton Popovitch Kuvat: Jyrki Piispanen, Jussi Rämä Samaan tahtiin Saharassa A-poikien kotipeliksi muuttunut ottelu 7.2. päättyi Saharassa FC Haka j/hjs yj:n 4-0 voittoon Jiposta. Ottelun kulku noudatteli viikon takaista TPV-matsia.

YJ otti ohjat käsiinsä jo ensiminuuteilla eikä luovuttanut niitä oikeastaan koko ottelun aikana vieraille. Viidennellä peliminuutilla Matti Jussila antoi vasurillaan kulmapotkun, jonka Eric Bullock puski komeasti maaliin. Erkki teki jakson aikana hyviä spurtteja linjan läpi ja onnistui maalinteossa toistamiseen vartin päästä tarkalla sijoituksellaan. Masan vapari ei ollut kova. mutta kiersi tarkasti muurin läpi vasemman tolpan vierestä maaliin. Matti Jussila lisäsi muutaman minuutin päästä kotijoukkueen johtoa tarkalla vapaapotkulla ja jatkoi hyviä otteitaan keskittämällä kulmurin Matias Cavenille, jonka vuoro oli nyt pukata pallo verkkoon. Reilun puolen tunnin näytöksen jälkeen pelivauhti putosi. Haka/HJS tyytyi jakson loppuajan lyhyisiin poikittaissyöttöihin ja pallon kierrätykseen keski- ja puolustusalueella. Jipon hyökkäysvoima riitti jakson aikana pariin vastaiskuun.

Toinen jakso alkoi virkeästi ja valkopaidat loivat useita läheltä-piti -tilanteita joensuulaisten maalille. Jippo sai kuitenkin tiivistettyä rivinsä ja järjesteli muutamia hyökkäyksiä kohti maalia. Haka/HJS:n puolustuspäässä ei kuitenkaan ollut isompaa hätää. Kun verkot eivät heiluneet, loppunumeroiksi kirjattiin 4-0. Jipon maalivahti oli kovilla myös toisella puoliajalla. Dani Molinin vuoro yrittää kaunistella loppunumeroita. Vaikka kupletin juoni oli jo nähty viikkoa aiemmin, kotijoukkueen peli oli joka tapauksessa askeleen parempaa. Valmentaja Lauri Hakanen oli tyytyväinen, että toisella jaksollakin maltettiin nyt pelata omaa peliä, vaikkei hyvistä paikoista huolimatta lisämaaleja saatu aikaan. Pelikontrolli säilyi koko ottelun ajan. YJ:n pelitaidoilla pallo pystytään pitämään hallussa nopeassakin vauhdissa, ja syöttöjen laatu on korkea.

Laitapakit Akseli Tiensuu ja Vilppu Leinonen nousivat hyvin ja saivat aikaan ylivoimatilanteita vastustajien maalille. Seuraavaksi onkin mielenkiintoista kohdata Tampereen ylpeys Ilves, joka saapuu paikallisderbyn merkeissä Saharan iltavaloihin keskiviikkona 18.2. Masan tehot 1+3 olivat raadin mielestä 3 tähden arvoisia. Tähtiraadissa olivat tällä kertaa FC Hakan edustuksen kirjoilla olevat nuorukaiset Aki Sihvonen ja Juho Pirttijoki.

Äijien tähdet menivät tässä pelissä seuraavasti: Matti Jussila Matias Caven Edu Tapanainen Tähtikisan ensimmäinen erä kestää karsintasarjan loppuun. Eniten tähtiä kerännyt pelaaja saa keväällä käyttöönsä Mersun Veho OY:ltä. FC Haka j/hjs yj Jippo-ottelussa: Joonas Immonen, Vilppu Leinonen, Matias Caven, Jami Kyöstilä, Akseli Tiensuu, Eetu Tapanainen, Niilo Mäenpää, Anton Popovitch, Erkka Helminen (36 min. Joonas Ritonen) Matti Jussila (77 min. Timo Viljanen), Eric Bullock (45 min. Dani Molin) Maalit/syötöt: 5 min Eric Bullock (Matti Jussila) 1-0 21 min Eric Bullock (Matti Jussila) 2-0 24 min Matti Jussila 33 min Matias Caven (Matti Jussila) 4-0 YJ:n Varoitukset: 83 min Eetu Tapanainen Kuvat: Jussi Rämä, Hannu Tiensuu 3-0

Haka/HJS Yj JIPPO ottelu TOISEEN lähtijät karsintaotteluun Lauantaina 7.2.2015 klo 15.oo A-poikien SM-karsintasarjan ottelu Haka/HJS yj JIPPO Saharassa. Kokoonpanossa: Joonas I, Eero, Aku, Vilppu, Dani, Matias, Jami, Antti, Aapo, Timo, Niilo, Erkka, Anton, Joonas R, Akse, Masa, Edu ja Eki. Pukukoppiin klo 13.45. A-poikien SM-karsintaa Saharassa la 7.2. klo 15:00 A-poikien SM-karsinta jatkuu Saharan kentällä Jipon kotiareenaa ei hyväksytty kentäksi, joten Haka/HJS YJ:n tarvinnut matkustaa Joensuuhun, saharaan. Ensimmäisessä ottelussa A-SM -karsintaan sopivaksi karsinnassa poikiemme ei vaan Jipon pojat tulevat YJ voitti TPV:n 4-0. Maalit tuossa ottelussa tehtiin ensimmäisen 20:n minuutin aikana. Lukuisista tilanteista huolimatta ottelussa ei enempää maaleja tehty. Luottavaisin mielin lähdetään huomiseen peliin, joukkue tuntuu olevan hyvässä vireessä. Avausvoitto oli joukkueelle tärkeä kertoi Lauri päivää ennen ottelua.

Erkka valittiin varalle U19 maajoukkueeseen Haka juniorien toimisto on muuttanut Haka juniorien toimisto on muuttanut Tehtaan kentältä uusiin tiloihin Valkeakosken kaupunginteatterin viereen osoitteeseen Seurahuoneenkatu 12-14. Veeti Vesaranta Haka juniorien toimistolle

työssäoppimaan Veeti Vesaranta Valkeakosken ammatti- ja aikuisopistolta liittyy Haka juniorien toimistolle kahdeksi kuukaudeksi työssäoppimaan. Veetin työnkuvaan kuuluvat monimuotoiset tehtävät.