X7 MU1 uudet piirteet



Samankaltaiset tiedostot
Windows 7. Hannu Matikainen. Päivitetty

Condes. Suunnistuksen ratamestariohjelmisto. Versio 7 KOULUTUSMATERIAALI. Copyright 2004 OL-Fellows. Kopiointi kielletty Sivu 1 (78)

Käsikirja Mathcad 15.0 Lokakuu 2010

5. Sijainnin määrittäminen olemassa olevalle liikuntapaikalle

Sisältö 1 Tekijänoikeudet Johdatus M-Filesiin Ohjelmiston asennus ja käyttöönotto M-Filesin päivittäinen käyttö...

Ohjeiden käyttäminen

QuarkXPress 10 -ohjelman uudet ominaisuudet

WORD- ja EXCEL-opas Office 2010

LoiLoScope EX/AX/FX käyttäjän opas

SISÄLLYSLUETTELO: JOHDANTO 3 SUUNNITTELU JA ORGANISOINTI NÄIN PÄÄSET ALKUUN 6

EXCEL - TAULUKKOLASKENTA...2 ALOITUS...2 PERUSTAULUKKO...3 TYÖKIRJA...3

Word 2010 Tehokas käyttö Hannu Matikainen

Seppo Luhtasaari SUKUTUTKIJAN ATK-OPAS

1. Asennus Asennus

Automaation ohjaus- ja hallintapalvelu

Palautuskansio moduuli, ja sen vuorovaikutukset tehtävien annossa!

Kari J Keinonen Microsoft Excel 2013 Eng EDISTYNYT KÄYTTÖ

Käyttöohje Nokia Lumia 625

TomTom Start 20-sarjan viiteopas

Johdatus ArcGIS 10 ohjelmiston käyttöön

TomTom Runner & Multi-Sport Viiteopas 1.8

Luo ensimmäisenä uusi kansio sellaiseen paikkaan esim. työpöydälle, että löydät kansion helposti. Nimeä kansio esim. Uusin tallennusohjelma 2012.

Maarit Hynninen-Ojala. Moodle Opiskelijan opas

Opiskelijan ohje. LearnLinc 10.

Kuviot. Muutamia vihjeitä kuvion laadintaan

Lenovo IdeaPad Flex 10

Käyttöopas. etrex H. henkilökohtainen navigaattori

FACEBOOK-KURSSI Aloittelijoille

Markus Häkkinen / Otavan Opisto 2012

VIPU SÄHKÖINEN TUKIHAKU 2013 KÄYTTÄJÄN OHJE

Transkriptio:

X7 MU1 uudet piirteet MastercamMastercam X7 ylläpitopäivitys 1 (MU1) sisältää seuraavat parannukset. Se on kaikkien Mastercam ylläpidossa olevien asiakkaiden käytettävissä. X7 MU1 ylläpitopäivityksen voi ladata suomalaisilta Mastercam-sivuilta (www.mastercam.fi). Versiossa tehtyjen korjausten luettelo on Documentation-kansiossa olevassa PDF-dokumentissä. Mastercam simuloinnin päivitykset Komponenttien näyttö läpikuultavina Aihion lisäksi voidaan nyt näyttää myös seuraavat komponentit läpikuultavina tai kokonaan tai ne voidaan piilottaa klikkaamalla valintanauhassa niiden kohtaa. Tämä toimii sekä simuloinnissa ja tarkastuksessa. Työkalu Työkappale Alkuperäinen aihio Kiinnittimet Pysäytysehtojen näyttö Kun simulointi tai tarkastus pysähtyy esimääritellyn ehdon kohdalle, kerrotaan nyt myös minkä ehdon kohdalla pysähdys tapahtui.

4 MASTERCAM X7/ Mastercam X7 MU1 uudet piirteet Radan näyttörajoitukset Uudet Rajoita piirtämistä ja Lopeta piirtämisen rajoittaminen -valinnat X7 MU1 versiossa helpottavat tarkastellun kohdistamista haluttuun työstöradan osaan. Klikkaa Rajoita piirtämistä poistaaksesi kaikki jo simuloidut tai tarkastetut radat näytöltä. Vain työstämättä vielä olevat radat näytetään. Klikkaamalla tätä toistuvasti voidaan helpommin kohdistaa tarkastelu haluttuun kohtaan; klikkaamalla Lopeta piirtämisen rajoittaminen näytetään jälleen kaikki tulokset. Uusi hiiren oikean näppäimen valikko Mastercam Simulatorissa on nyt uusi hiiren oikean näppäimen valikko, jonka avulla näytön käsittely on helpompaa. Oletusarvojen tallentaminen ja hakeminen Voit helposti tallentaa omat Mastercam Simulator asetukset oletusarvoiksi käyttämällä uusia Oletusarvojen painikkeita Koti-valintanauhalla.

X7 MU1 UUDET PIIRTEET / Mastercam simuloinnin päivitykset 5 Klikkaa Lue oletusarvoista painiketta tuodaksesi asetukset toisesta tiedostosta. Voit myös palata alkuperäisiin oletusarvoihin kilkkaamalla Palauta oletusarvot. Huom.: Jos tallennat oletusarvot johonkin muuhun tiedostoon kuin C:\Käyttäjät\<käyttäjän nimi>\tiedostot\my mcamx7\mastercamsimulatordefaults.xml, asetukset eivät pysy käytössä Mastercam Simulator istuntojen välillä. Simuloinnin uudet piirteet Klikkaa Tallenna työkalu tai Tallenna työstörata Simuloinnin valintanauhalla tallentaaksesi työkalun tai työstöradan rautalankageometriana. Mastercan Simulator palaa takaisin Mastercam ikkunaan, jota voidaan valita taso ja uuden geometrian ominaisuudet.

6 MASTERCAM X7/ Mastercam X7 MU1 uudet piirteet Pikatarkastus -painikkeella nähdään nopeasti materialin poisto näyttämällä varjostettu työstörata, joka kuvaa työkalun leveyden tekemää uraa Mill-, Router-ja Wire-työstöradoilla. Simuloinnin valintanauhan Interpoloitu moodissa työkalu liikkuu aina määritellyn matkan kerralla työstöradalla. Interpoloinnin askeleen voi määritellä valitsemalla Tiedosto, Asetukset, Yleiset. X7 MU1 versiossa voidaan myös siirtyä mihin tahansa työstöradan kohtaan klikkaamalla siihen ja näin kohdistamalla tarkastelu juuri haluttuun työstöradan kohtaan. Tarkastuksen uudet ominaisuudet Mastercam Simulatorin tarkastus X7 MU1 versiossa sisältää useita parannuksia materiaalin poiston tulosten tarkasteluun. 64-bittisellä järjestelmillä suurempi tarkkuus. Parempi näytön laatu, kun tarkastellaan suuria tiedostoja, joissa on pieniä yksityiskohtia, kuten esim. kaiverruksia. Parantunut työnkulku vertailtaessa tuloksia STL-tiedostoihin; vertailun värien säätö on nyt tarkempaa.

X7 MU1 UUDET PIIRTEET / Moniakselisten ratojen parannukset 7 Moniakselisten ratojen parannukset Allalueteltujen moniakselisten ratojen parannusten lisäksi on X7 MU1 versiossa seuraavia muita parannuksia: Blade Expert tukee nyt myös tappiteriä. Moniakselisten ratojen (mm. pinnat/soidit) regenerointi on nyt nopeampaa. Uusi solidien työstö työkalun kyljellä Tämä uusi rata otetaan käyttöön valitsemalla Työstöradat, Moniakselinen, Pinnat/ solidit, Kyljellä; käyttöliityntä sisältää vain juuri tähän sopivat valinnat, joten käyttö on helppoa. Tämä sopii hyvin mm. lapojen rouhintaan.

8 MASTERCAM X7/ Mastercam X7 MU1 uudet piirteet Port Expert sovelluksessa nyt valittavissa zigzag Port Expertin työstöradoissa valittaessa Viimeistely pitkittäin on nyt Yhteen suuntaan työstön lisäksi valittavissa zigzag-menetelmä. Työkalun hallinnan parannukset Työkalukokoonpanoja voidaan nyt käyttää kaikissa jyrsitäoperaatioissa. Renishaw Productivity+ parannukset Mastercamiin integroitu Renishaw n Productivity+ tukee nyt myös vaakakaraisia koneita. Ohjelman uudet yleispiirteet Suorituskyvyn parantaminen Mastercam X7 MU1 versio sisältää useita nopeuden parannuksia esim. valinnoissa nopeutuminen ja suurien tiedostojen korostettujen kohtien näyttämisessä. Kun Operaationhallinnassa on suuri määrä operaatioita (esim. satoja), on sen käyttö paljon nopeampaa kuin ennen.

X7 MU1 UUDET PIIRTEET / Ohjelman uudet yleispiirteet 9 Näkymien käytön parannukset Jotta näkymien käyttö olisi helpompaa, näytetään nyt vain kullakin näkymällä kirjainmerkille tallennetut näkyvät tasot. Päivitetyt tiedostokääntäjät Solid Edge: ST6 SolidWorks: 2014

10 MASTERCAM X7/ Mastercam X7 MU1 uudet piirteet