PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1"

Transkriptio

1 LEHDISTÖTIEDOTE PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1 Peugeot juhlistaa 80. Geneven autonäyttelyä esittelemällä 200-vuotisen toimintansa kunniaksi uuden identiteettinsä ja uutta muotoilulinjaansa edustavan 5 by Peugeot konseptiauton. Ensi kertaa suuren yleisön nähtävillä on myös linjakas ja ylellinen konseptiauto SR1, joka antaa viitteitä tulevien vuosien designista.

2 Peugeotin osasto maaliskuisessa Geneven autonäyttelyssä korostaa merkin uutta tulemista entistäkin laadukkaampana, ylellisempänä ja tyylikkäämpänä. Kirkkaimmat kolme tähteä, lifestyleauto RCZ sekä konseptiautot SR1 ja 5 by Peugeot viestivät uudenlaisesta, raikkaasta ajattelusta. Peugeot viettää tänä vuonna yhtiön 200-vuotisjuhlaa, mikä näkyy kaikessa sen toiminnassa. Uusi vuosikymmen aloitettiin komeasti esittelemällä aiempaa dynaamisempi leijonalogo ja uusi ilme. Kolmen seuraavan vuoden aikana tullaan esittelemään 14 uutuutta, joista ensimmäinen, Kiinan markkinoille suunniteltu 408 näki päivänvalon tammikuussa Peugeot on asettanut tavoitteekseen nousta kolme sijaa autonvalmistajien rankingissa vuoteen 2015 mennessä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan uusia, autoilijoita kiinnostavia ja ympäristöä huomioivia tuotteita, uutta innovatiivista teknologiaa ja designia: > Peugeot: uusia tuotteita 5 by Peugeot: lähitulevaisuuden uutta muotoilua ja edustavuutta 3008 ja 5008: tilaa ja muunneltavuutta RCZ: tunteita tulvillaan ion: Euroopan ensimmäinen täyssähköauto BB1: huomispäivän kaupunkiliikkumista puhtaimmillaan 408: uutuus Kiinan markkinoille : 14 uutuustuotetta maailman automarkkinoille > Peugeot: ykkönen ympäristöasioissa FAP-hiukkassuodattimet vakiona jo 10 vuotta lähes kaikissa HDi-dieselmalleissa Jo 2,3 miljoonaa FAP-hiukkassuodattimella varustettua Peugeotia Alle 130 g/km CO 2 -päästöt puolessa Euroopassa myydyistä Peugeoteista Peugeot Eco Cup, Euroopan ensimmäinen ekoajohaastekisa Pariisista Geneveen Peugeot sähköautojen ykkönen, ion markkinoille vuoden 2010 lopulla e-hdi: uuden sukupolven mikrohybriditeknologia markkinoille vuonna HYbrid4, maailman ensimmäinen dieselhybridi markkinoille alkuvuodesta 2011: teknologian läpimurto, CO 2 -päästöt vain 99 g/km Ladattava Plug-in HYbrid4 tulossa vuonna 2012 Peugeot 3008:aan, tavoitteena 2,0 l/100 km kulutus ja 50 g/km CO 2 -päästöt > Peugeot SR1: huomisen designin esiinmarssi Peugeotin uudet linjat niiden aidoimmassa muodossa esitteillä SR1-konseptiautossa Bensiinihybridi HYbrid4: 313 hv, CO2-päästöt 119 g/km > Mu by Peugeot: uutta liikkuvuutta kaikilla sektoreilla Mu by Peugeot palvelu toimii internetissä ladattavalla maksukortilla Tarjoaa laajan valikoiman liikkumisvälineitä - henkilöautoja, hyötyajoneuvoja, skoottereita, polkupyöriä Startannut Pariisissa, laajenee lähiaikoina Berliiniin, Brysseliin, Lontooseen, Madridiin

3 PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Geneven 80. kansainvälinen autonäyttely, NYT: RCZ Peugeotin uusi urheilullinen, tänä keväänä markkinoille tuleva lifestyleauto RCZ on paljon enemmän kuin konseptiautosta kehitetty tuotantomalli. Se aloittaa aivan uuden ylellistä muotoilua ja urheilullisuutta korostavan tuotelinjan Peugeotin mallistossa. Kaikki Peugeotit vetoavat käytännöllisyytensä lisäksi myös tunteisiin uuden sloganin Emotion & Motion mukaisesti - mutta RCZ:aan ja sen seuraajiin on ladattu lisäksi ylimääräinen annos tyylikkyyttä ja jännittävyyttä. Jo mallinimi kertoo, että kyseessä on erikoismalli. RCZ on Peugeotin ensimmäinen henkilöautomalli, jonka mallimerkinnässä ei ole lainkaan numeroita. Syyskuussa 2007 Frankfurtin autonäyttelyssä esitelty RCZ-konsepti herätti runsaasti kiinnostusta ja sai osakseen yksimielisen kiittäviä arvioita. Vain puoli vuotta myöhemmin, Geneven autonäyttelyssä 2008, Peugeot kertoi tuovansa markkinoille RCZ-konseptiautoon perustuvan tuotantomallin. Ja nyt, keväällä 2010 RCZ tulee markkinoille, myös Suomeen.

4 Konseptiautoa tuotantoon muokattaessa häviää usein osa sen persoonallisuudesta, mutta Peugeot on onnistunut säilyttämään RCZ:ssa innostavan ja tunteita herättävän muotoilun. Peugeot RCZ herättää huomiota rohkealla muotoilullaan, jossa on auton mataluudesta huolimatta hyvät pääntilat varmistava kaksoiskupera katto. Auton sisustuksessa jatkuvat kaarevat linjat, jotka yhdistävät korkealuokkaiset materiaalit erinomaiseen ergonomiaan. Asiakkaalla on lisäksi tavallista monipuolisemmat mahdollisuudet räätälöidä RCZ oman yksilöllisen makunsa mukaiseksi. Uutuuden tekniikassa yhdistyy tunteisiin vetoavan hyvä suorituskyky mieltä huojentavan pieneen kulutukseen ja sen myötä alhaisiin päästöihin. RCZ:n myynti käynnistyy 1,6 -litraisella THP 156-bensiinimoottorilla ja 2,0 - litraisella HDi 163 dieselillä, jotka on varustettu kuusivaihteisella käsivalintaisella vaihteistolla. Kesän aikana bensiinimoottoriin tulee tarjolle kuusiportainen automaattivaihteisto ja mallisarjan huipulle nouseva tehokas 1,6 -litrainen THP 200 -bensiinimoottori. Geneven autonäyttelyssä on tutkielmana esillä RCZ HYbrid4, jonka CO 2 -päästö on ainoastaan 95 g/km diesel- ja sähkömoottorin tarjoamasta 147 kw:n (200 hv) yhteistehosta ja nelivedosta huolimatta.

5 HUOMENNA: 5 by Peugeot Peugeot hakee kasvua kahdella tavalla. Ranskalaismerkkiä tullaan myymään entistä laajemmalla mallistolla yhä useammassa maassa, minkä lisäksi merkin asemaa lähdetään vahvistamaan nykyisillä markkinoilla uusien tuotteiden ja teknologioiden avulla. 5 by Peugeot -konseptiautoon perustuvalla myöhemmin esiteltävällä uutuusmallilla tulee olemaan suuri merkitys tavoitteiden saavuttamisessa. 5 by Peugeot sijoittuu kooltaan suurten perheautojen ja edustusautojen väliin. Sen akseliväli on 2,82 metriä ja korin pituus 4,86 metriä. Leveyttä (1,88 m) on niin runsaasti, että autossa on väljät tilat ja takaistuimelle mahtuu mukavasti kolme matkustajaa. Vaikka konseptiauton kori on porrasperäinen, näyttävät Peugeotin uutta muotokieltä edustavat linjat yhdeltä veistokselliselta kappaleelta siluetin jatkuessa dynaamisesti konepellin kärjestä takaluukun päähän. Korin osien välit ovat niin pienet, että työn laatua voi kuvata kultaseppämäisen tarkaksi.

6 Lähitulevaisuudesta kertovan 5 by Peugeot n ulkomuoto painottaa merkin vahvuuksia: erinomaista ajettavuutta, korkealuokkaista mukavuutta ja edistyksellistä tekniikkaa. Viime mainittua korostaa konseptiauton HYbrid4-teknologia. Keulalla on kaksilitrainen 120 kw (163 hv) tehoinen HDi-moottori, jonka apuna on takana 27 kw (37 hv) tehon kehittävä sähkömoottori. Moottorien yhteinen teho on 147 kw (200 hv). Auto on nelivetoinen. Siitä huolimatta 5 by Peugeot n yhdistetty kulutus on ainoastaan 3,8 l/100 km ja CO 2 -päästöt 99 g/km. Sähkömoottorilla ajettaessa päästöjä ei ole lainkaan.

7 YLIHUOMENNA: SR1 Eleganssi, tasapainoisuus ja sensuaalisuus yhdistettynä tulevaisuuden tekniikkaa sisältävään ohjaamoon tekevät SR1:stä todellisen unelma-auton. Peugeotia ajaa eteenpäin halu suoda ihmisille mahdollisuus toteuttaa unelmansa, minkä takia SR1:een perustuva automalli tuodaan aikanaan myyntiin. Peugeotin uutta muotokieltä puhtaimmillaan ilmentävät SR1:n linjat uhmaavat aikaa monella tavalla. Konseptiauto hyödyntää kunnioitettujen entisaikojen GT-autojen ylellisiä piirteitä, kuten laaja konepelti, pyöreämuotoiset lokasuojat ja erittäin alhainen painopiste. Toisaalta samaan aikaan autosta löytyy yksityiskohtia ja leikkauksia, jotka kertovat sen edistyksellisestä, modernista tekniikasta. SR1-konseptiauton korin linjat leikittelevät yksinkertaisuuden ja teknisen hienostuneisuuden vastakohdilla. Sama kontrastien käyttö jatkuu sisustuksessa, joka ilahduttaa täysin uudenlaisella ajattelullaan. Upeassa urheiluautomaisessa SR1:ssä on kuljettajan lisäksi tilat kahdelle matkustajalle. Edessä matkustavan lisäksi autossa on yksi paikka takana, missä istutaan kuin omassa pesässä etumatkustajien välissä. Sisustuksessa jatketaan auton hengen mukaisesti menneisyyden ja tulevaisuuden yhdistämistä. Verhoilussa käytetty patinoitu nahka ja erilaiset puupaneelit ovat lainaa historiasta edustaen samalla aitoja ja luonnollisia materiaaleja. Viimeisintä teknologiaa ovat puolestaan muun muassa nikkeli ja satiinimainen kromi. Uudenlaisesta ajattelusta kertoo myös auton mukana tuleva ylellinen Bell&Rossin rannekello, joka asetetaan kojelautaan sille tarkoitettuun lokeroon näyttämään aikaa kaikille autossa matkaaville.

8 Avoautossa katto on yksi muotoilun haastavimpia kokonaisuuksia. Auton on oltava yhtä kaunis ja haluttava niin katon ollessa alhaalla kuin ylhäällä. Peugeot SR1:n katon muodot on haettu purjehduksen maailmasta. Katto yhdistyy koriin saumattomasti luoden mielikuvan tyylipuhtaasta coupésta. SR1:n vahvuus on siinä, että se toteuttaa avoautomuotoilijan unelman ollen yhtä upea katon kera tai ilman sitä. Peugeot lähti alusta saakka kehittämään hybriditekniikkansa sellaiseksi, että sitä voidaan käyttää erilaisina versioina koko mallistossa. Sekä RCZ- että 5 by Peugeot - konseptiautossa on HYbrid4-tekniikka dieselmoottorin kera toteutettuna. Tämä rakenne tulee myyntiin vuoden 2011 alkupuolella 3008 HYbrid4:ssä. SR1-konseptiautossa esitellään sama perusrakenne bensiinimoottoriin yhdistettynä. SR1:n konepellin alla on 1,6-litrainen ahtimella varustettu suorasuihkutusmoottori, joka kehittää 160 kw (218 hv) tehon ja vääntöä on enimmillään ahtimen ylipainetoiminnolla 300 Nm. Takana on sähkömoottori, jonka jatkuva teho on 40 kw ja suurimmillaan lyhytaikaisesti 70 kw. Moottorien yhteisteho nousee SR1- konseptiautossa vanhoja mittayksiköitä käyttäen yli kolmen sadan hevosvoiman. HYbrid4-tekniikan myötä SR1-konseptiauto on nelivetoinen ja sen suorituskyky urheiluautoluokkaa. Kiihdytys nollasta sataan sujuu 4,7 sekunnissa ja huippunopeus on rajoitettu arvoon 250 km/h. Mainiosta suorituskyvystä huolimatta SR1:n kulutus on pienempi kuin monissa pikkuautoissa. Yhdistetty kulutus on 4,9 l/100 km ja CO 2 - päästöarvo vain 119 g/km. Kaiken lisäksi SR1:llä voi ajaa pelkästään sähkömoottorilla nollapäästöin toistakymmentä kilometriä. Lisätietoja: Riitta Luomala, Peugeot-viestintä, Maan Auto Oy, gsm

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

LEHDISTÖTIEDOTE

LEHDISTÖTIEDOTE LEHDISTÖTIEDOTE 3.9.2012 Peugeot Pariisin autonäyttelyssä 2012 208 GTi ja 208 XY ensiesittelyssä Peugeotin osastolla Pariisin autonäyttelyssä 2012 esitellään kaksi upeaa uutuutta 208- mallisarjaan. Molemmat

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Jonna Nevalainen Tiedotuspäällikkö Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351

ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351 ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351 UUSI MALLISTO ANTAA ENEMMÄN VASTINETTA RAHALLE Koko Land Rover -mallisto on uudistunut vuoden sisällä. Uudet mallit täyttävät

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Lehdistötiedote. Löydä Renault uudelleen. Renaultin uutuudet 2016 Pariisin autonäyttelyssä

Lehdistötiedote. Löydä Renault uudelleen. Renaultin uutuudet 2016 Pariisin autonäyttelyssä Lehdistötiedote 29.9.2016 Renaultin uutuudet 2016 Pariisin autonäyttelyssä Löydä Renault uudelleen Renault on uudistanut hurjalla vauhdilla koko mallistonsa ja nyt kierroksen viimeisenä uusi Koleos esitellään

Lisätiedot

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa 18.2.2015 Helsinki Ford kasvattaa uuden Mondeon moottorivalikoimaa: nyt saatavana jo14 bensiini-, diesel- ja hybridimallia Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana

Lisätiedot

Peugeot 3008 HYbrid4 Maailman ensimmäinen dieselhybridi markkinoille vuonna 2011 Ensiesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2010

Peugeot 3008 HYbrid4 Maailman ensimmäinen dieselhybridi markkinoille vuonna 2011 Ensiesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2010 LEHDISTÖTIEDOTE 26.8.2010 Peugeot 3008 HYbrid4 Maailman ensimmäinen dieselhybridi markkinoille vuonna 2011 Ensiesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä lokakuussa 2010 Peugeot tuo keväällä 2011 markkinoille

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Peugeot Geneven autonäyttelyssä 2013

Peugeot Geneven autonäyttelyssä 2013 LEHDISTÖTIEDOTE 20.2.2013 Peugeot Geneven autonäyttelyssä 2013 Uusi Peugeot 2008 ensiensittelyssä Urheilullinen 208 GTi & ralliautot 208 R2 ja 208 T16 parrasvaloissa Hybriditeknologian viimeisimmät innovaatiot,

Lisätiedot

UUSI SANKARI HYBRIDIEN

UUSI SANKARI HYBRIDIEN CR-Z VISION IMPOSSIBLE Soichiro Honda uskoi unelmiinsa. Hän aloitti uransa autokorjaamon harjoittelijana ja rakensi ensimmäisen Hondan vuonna 1948. Se oli yksinkertainen kaksitahtimoottorilla varustettu

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Renault kasvattaa sähköautojen valikoimaa nyt esitellään uusi Kangoo Z.E. ja Master Z.E.

Renault kasvattaa sähköautojen valikoimaa nyt esitellään uusi Kangoo Z.E. ja Master Z.E. Lehdistötiedote 13.1.2016 Renault Pro+ uutuudet Brysselin tavara-autonäyttelyssä Renault kasvattaa sähköautojen valikoimaa nyt esitellään uusi Kangoo Z.E. ja Master Z.E. Renault Kangoo Z.E:n toimintamatka

Lisätiedot

Mercedes-Benz autosyksyn avauksessa Frankfurtin suuressa autonäyttelyssä: uutuuksia suoraan automaailman huipulle

Mercedes-Benz autosyksyn avauksessa Frankfurtin suuressa autonäyttelyssä: uutuuksia suoraan automaailman huipulle Tiedotusvälineille 9.9.2003 Julkaistavissa heti Mercedes-Benz autosyksyn avauksessa Frankfurtin suuressa autonäyttelyssä: uutuuksia suoraan automaailman huipulle Hämmästyttävä Mercedes-Benz SLR McLaren

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Sarja täyteen. Peugeot käyttää autoistaan. Peugeot 207. Ensitesti

Sarja täyteen. Peugeot käyttää autoistaan. Peugeot 207. Ensitesti Peugeot 207 Ensitesti Sarja täyteen Peugeotin numeroon seitsemän päättyvä mallisukupolvi on nyt täysi, kun se on saanut seitsemännen ja samalla viimeisen jäsenensä Peugeot 207:n. HANNU AHONEN HANNU HÄYHÄ,

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

PEUGEOT 508 RXH Ylellisyyttä ja taloudellisuutta yhdistettynä nelivetoon

PEUGEOT 508 RXH Ylellisyyttä ja taloudellisuutta yhdistettynä nelivetoon LEHDISTÖTIEDOTE tammikuu 2013 PEUGEOT 508 RXH Ylellisyyttä ja taloudellisuutta yhdistettynä nelivetoon Peugeot 508 RXH on rakennettu yhtiön uusimmalle tekniikalle, jossa diesel- ja sähkömoottori on liitetty

Lisätiedot

PEUGEOT 508, UUDEN AIKAKAUDEN TYYLIPUHDAS EDUSTAJA Ylellistä tilaa ja dynaamista ajettavuutta laadukkaana kokonaisuutena - viiden vuoden takuulla

PEUGEOT 508, UUDEN AIKAKAUDEN TYYLIPUHDAS EDUSTAJA Ylellistä tilaa ja dynaamista ajettavuutta laadukkaana kokonaisuutena - viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE MAALISKUU 2011 PEUGEOT 508, UUDEN AIKAKAUDEN TYYLIPUHDAS EDUSTAJA Ylellistä tilaa ja dynaamista ajettavuutta laadukkaana kokonaisuutena - viiden vuoden takuulla Peugeot siirtyy uuden 508:n

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

SEATNews SEAT IBIZA ST NYT! IBIZA ST UUSI SEAT. Tilaa, turvallisuutta ja valloittavaa muotoilua 1/2010. Ensiesittelyssä TERVETULOA!

SEATNews SEAT IBIZA ST NYT! IBIZA ST UUSI SEAT. Tilaa, turvallisuutta ja valloittavaa muotoilua 1/2010. Ensiesittelyssä TERVETULOA! SEATNews 1/2010 TERVETULOA! UUSI SEAT IBIZA ST Ensiesittelyssä NYT! SEAT IBIZA ST Tilaa, turvallisuutta ja valloittavaa muotoilua SEAT Edistyksellinen, dynaaminen, laadukas ja persoonallinen SEAT tuo markkinoille

Lisätiedot

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE

Tehokas ja ympäristöystävällinen Avant 760i 4 AVANT MAGAZINE Tehokas ja ympärist Av 4 AVANTMAGAZINE öystävällinen ant 760i Avant-kuormaajasarja kokee jälleen kerran suuren mullistuksen kun kuormaajavalikoimaan liittyy uusi Avant 760i. Avant 760i on uusi kuormaajamalli

Lisätiedot

Hyundai uutuudet Frankfurtin IAA 2017-autonäyttelyssä

Hyundai uutuudet Frankfurtin IAA 2017-autonäyttelyssä Hyundai lehdistötiedote 11.9.2017 Hyundai uutuudet Frankfurtin IAA 2017-autonäyttelyssä Hyundai on kasvattanut tämän vuoden aikana mallistoaan usealla uutuudella, joista moni esitellään yleisölle ensimmäistä

Lisätiedot

Land Rover Freelander 2 uudistuu vuodelle Freelander 2 - pienempi kulutus ja enemmän vaihtoehtoja

Land Rover Freelander 2 uudistuu vuodelle Freelander 2 - pienempi kulutus ja enemmän vaihtoehtoja LEHDISTÖTIEDOTE 30.9.2010 Land Rover Freelander 2 uudistuu vuodelle 2011 2011 Freelander 2 - pienempi kulutus ja enemmän vaihtoehtoja Land Rover Freelander 2:een tehdyn päivityksen tärkein anti ovat entistä

Lisätiedot

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu LEHDISTÖTIEDOTE 15.04.2013 PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu Peugeot on piirtänyt jo vuosikymmenten ajan nimensä vahvasti autourheilun historiaan. Nimeä ovat olleet mukana kaivertamassa myös monet suomalaiskuljettajat

Lisätiedot

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Renault Kadjar Capturin ja Koleoksen väliin sijoittuva crossover esiteltiin ulkokuvissa helmikuussa, mutta Geneven

Lisätiedot

Coupén muotoilu ja hybriditeknologia yhdistyvät

Coupén muotoilu ja hybriditeknologia yhdistyvät Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4Matic Coupén muotoilu ja hybriditeknologia yhdistyvät GLC Coupé 350 e 4Matic Plug-in-hybridin CO 2-päästöt vain 59 grammaa kilometrillä Hybridijärjestelmän yhteisteho 325

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Finland lehdistötiedote 14.1.2016 IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Company, Etelä-Korean suurin autonvalmistaja, on esitellyt vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävän

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä

Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Maakaasuyhdistyksen kevätpäivä 23.04.2009 Esitys: Mercedes-Benz hyötyajoneuvot maakaasukäy t tö i s i n ä Asko Salminen Veho Group Oy Ab Mercedes-Benz hyötyajoneuvot PL 118 / Lommilanrinne 3 02771 ESPOO,

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

Täysin uusi Hyundai Tucson muotoilun ja tekniikan vahva yhdistelmä

Täysin uusi Hyundai Tucson muotoilun ja tekniikan vahva yhdistelmä HYUNDAI LEHDISTÖTIEDOTE 18.2.2015 Täysin uusi Hyundai Tucson muotoilun ja tekniikan vahva yhdistelmä Täysin uusi Tucson edustaa merkittävää askelta Hyundaille Euroopassa Uusi malli on menestyksekästä jatkoa

Lisätiedot

NISSAN YRITYSMYYNTI. Jokaisen yrityksen on saatava pyöränsä pyörimään

NISSAN YRITYSMYYNTI. Jokaisen yrityksen on saatava pyöränsä pyörimään NISSAN YRITYSMYYNTI Jokaisen yrityksen on saatava pyöränsä pyörimään PYSÄKÖI BISNEKSESI PARHAALLE PAIKALLE Päätöksentekijänä tiedät, että jokaisella organisaatiolla on yksilölliset tarpeensa. Tämä pätee

Lisätiedot

Nauti. Saabin talvitarjoukset.

Nauti. Saabin talvitarjoukset. Joulu Helmi 2010/2011 Nauti. Saabin talvitarjoukset. Saabin talvitarjoukset. Talvi lähenee ja Saab viettää pian ensimmäistä vuottaan itsenäisenä yhtiönä. Sitä pitää juhlistaa. Siksi tarjoamme useita uskomattomia

Lisätiedot

Sisilisko Sähköskootterit

Sisilisko Sähköskootterit Sisilisko Sähköskootterit P u h t a a s t i s ä h k ö i n e n a j o n a u t i n t o. Ekologinen. CO2-päästöt 0 g / 100 km. Ei päästöjä. Ei melua. Ei katkua. Edullinen. Lataus tavallisesta pistorasiasta.

Lisätiedot

KOHTI UUSIA ELÄMYKSIÄ

KOHTI UUSIA ELÄMYKSIÄ UUSI PEUGEOT 5008 TUTKI KOE JAA Elämä koostuu ainutlaatuisista hetkistä ja matkoista, jotka yhdistävät meidät toisiimme. Uusi PEUGEOT 5008 on suunniteltu todelliseksi inspiraation lähteeksi, jakamaan elämyksiä

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

Luxury Collection By Auto-Outlet

Luxury Collection By Auto-Outlet LEASING UUDISTUS 2017 Luxury Collection By Auto-Outlet FERRARI 488 GTB 492 kw / 670 hv Kiihtyvyys 0-100km/h 3.0 sekuntia Huippunopeus 330 km/h Uutuusmalli 488 GTB on autoalan superautopalkintoja voittanut

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä

Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä MEDIIATIIEDOTE Helsinki 17.5 Julkaisuvapaa Tilavat Canterit esittäytyvät kuljetusnäyttelyssä Seitsemännen sukupolven Mitsubishi Fuso Canter -kevytkuorma-autoille on ominaista käytännöllisyys, muunneltavuus

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

Peugeot Frankfurtin autonäyttelyssä 2013

Peugeot Frankfurtin autonäyttelyssä 2013 LEHDISTÖTIEDOTE 10.09.2013 Peugeot Frankfurtin autonäyttelyssä 2013 Peugeotin osasto 65. Frankfurtin autonäyttelyssä ylpeänä esittelee syksyn 2013 tärkeimmät uutuudet: -> uusi Peugeot 308 -> uudistuneet

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION

ADRIA 50 VUOTTA! SEN KUNNIAKSI ERIKOISVARUSTELLUT SILVER COLLECTION VAUNUMALLIT: ADORA 522 UP, ALTEA 542 PK JA ALTEA 492 LU SILVER COLLECTION ADRIA LEHDISTÖTIEDOTE 16.09.2015 ADRIA MOBIL TÄYTTI 50 VUOTTA KEVÄÄLLÄ 2015 JA KASVATTAA MALLISTOAAN SUUREMMALLA AUTO- JA VAUNUMALLISTOLLA KUIN KOSKAAN KAIKKI ADRIA UUTUUDET ON NÄHTÄVISSÄ LAHDEN CARAVAN

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU NEW DS 5 SISÄLTÖ AVANTGARDISTINEN MUOTOILU S. 4 / HIENOSTUNEET YKSITYISKOHDAT S.14 TEKNOLOGIA S. 20 / DYNAAMINEN S. 26 / RUNSAASTI VALINNANVARAA S. 30 KÄYTÄNNÖLLISIÄ LISÄVARUSTEITA S. 34 / MUKAVAA MATKAA

Lisätiedot

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa.

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Golf Comfort Plus -varuste-etu vähintään 1.889,08 1) Golf Comfort Plus. Suomalaisten suosikkiauto Golf Comfort Plus on varustetasoltaan ylivertainen.

Lisätiedot

Fuso Canter kuorma-auto on tehnyt edistyksellistä historiaa jo 50 vuotta Lehdistötiedote

Fuso Canter kuorma-auto on tehnyt edistyksellistä historiaa jo 50 vuotta Lehdistötiedote Fuso Canter kuorma-auto on tehnyt edistyksellistä historiaa jo 50 vuotta Lehdistötiedote 23.5.2013 Vuoden 1963 jälkeen, jolloin Canter esiteltiin, on sitä myyty 3,7 miljoonaa kappaletta. Canter kärkenään

Lisätiedot

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU?

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? OTATKO HAASTEEN VASTAAN? Tunnet sen jo Jaguariin istuessasi. Käynnistyspainike sykkii sydämensykkeen lailla. Napin painallus ja Jaguar herää henkiin innovatiivinen vaihteenvalitsin

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

PEUGEOT 3008 HYbrid4

PEUGEOT 3008 HYbrid4 PEUGEOT 3008 HYbrid4 Suunnittelu : bd-ntwk Tuotanto : Gutenberg networks Automobiles Peugeot RC Paris - B 552 144 503 - Painettu EU:ssa Jälleenmyyjä www.peugeot.fi 3008 HYbrid4, MAAILMAN ENSIMMÄINEN DIESEL-

Lisätiedot

2008, Peugeotin uusi Crossover valmiina maailmanvalloitukseen

2008, Peugeotin uusi Crossover valmiina maailmanvalloitukseen LEHDISTÖTIEDOTE 3.6.2013 2008, Peugeotin uusi Crossover valmiina maailmanvalloitukseen Peugeot on menestynyt erinomaisesti Crossover-luokassa 3008-mallillaan. Loppukeväästä 2013 Peugeotin Crossover-mallisto

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta. Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007

Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta. Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007 Kevytrakennetekniikka ja hybridisointi alentavat polttoaineen kulutusta Tommi Mutanen Kabus Oy 4.12.2007 70 60 Braunschweig Bus Cycle F=ma Speed (km/h) 50 40 30 20 Voima ja massa ovat toisiinsa suoraan

Lisätiedot

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE

2015-09-14 LEHDISTÖTIEDOTE KABE 2016 Design ja toiminnallisuus KABEn filosofia on aina ollut se, että haluamme olla kehityksen kärjessä. Näyttäessämme vuosimallin 2016 uutuudet, haluamme jälleen parantaa vaunujen ja autojen jo ennestään

Lisätiedot

Sijoittajavierailu Toimitusjohtaja, K Auto Oy, Johan Friman

Sijoittajavierailu Toimitusjohtaja, K Auto Oy, Johan Friman Sijoittajavierailu 22.3.2019 Toimitusjohtaja, K Auto Oy, Johan Friman Brändiportfolio Henkilöautot Hyötyautot syksyllä 2019 2 22.3.2019 Autokauppa lyhyesti Volkswagen-konsernin autoihin liittyvä liiketoiminta

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

Sähköautot tulevat. Toimitusjohtaja Ilpo Korhonen Valmet Automotive Oy TransEco tutkimusohjelman aloitusseminaari 4.11.2009

Sähköautot tulevat. Toimitusjohtaja Ilpo Korhonen Valmet Automotive Oy TransEco tutkimusohjelman aloitusseminaari 4.11.2009 Sähköautot tulevat Toimitusjohtaja Ilpo Korhonen Valmet Automotive Oy TransEco tutkimusohjelman aloitusseminaari 4.11.2009 Sähköautot tulevat Sähköautoja jo yli sata vuotta Autoteollisuuden murros: sähkö

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

SEAT MALLISTO SEAT -MALLISTO Ihmisillä on erilaisia tarpeita, harrastuksia ja mieltymyksiä. Mitä ne ikinä ovatkaan ja minkälaisessa elämäntilanteessa oletkin, SEATilla on juuri sopiva auto täyttämään

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Fordin täysin uudessa Mondeossa tähän asti laajin voimansiirtovalikoima

Fordin täysin uudessa Mondeossa tähän asti laajin voimansiirtovalikoima 20.10.2014 Helsinki Täysin uusi Ford Mondeo esittelee tähän asti laajimman voimansiirtovalikoimansa; mukana myös sähköhybridimalli Fordin täysin uudessa Mondeossa tähän asti laajin voimansiirtovalikoima

Lisätiedot

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrak -avolava-auto ihastuttaa uudenaikaisella muotoilullaan Tehokkaat uudet Ford Duratorq TDCi -dieselmoottorit

Lisätiedot

YLELLINEN TULEVAISUUS

YLELLINEN TULEVAISUUS 53 YLELLINEN TULEVAISUUS Mercedes-Benz F700 lumoaa tulevaisuuden luksusauton piirteillä ja ominaisuuksilla. Tässä tutkimusautossa näkyy ja tuntuu ylellisen autoluokan kestävän kehityksen suunta. TEKSTI

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Ladattava dieselhybridi aloittaa uuden teknologiasukupolven esiinmarssin

Ladattava dieselhybridi aloittaa uuden teknologiasukupolven esiinmarssin Mediatiedote 23.4.2018 Julkaisuvapaa Tiedotteeseen liittyvät kuvat ovat ladattavissa tekstin alla sijaitsevien linkkien kautta Mercedes-Benz E 300de EQ Power Ladattava dieselhybridi aloittaa uuden teknologiasukupolven

Lisätiedot

Renault ZOE sähköistää näyttelyvieraat Genevessä

Renault ZOE sähköistää näyttelyvieraat Genevessä LEHDISTÖTIEDOTE 6.3.2012 Renault ZOE sähköistää näyttelyvieraat Genevessä Renault ensiesittelee Geneven 82. autonäyttelyssä kaikkia kaupunkiasujia kiinnostavan ZOEn, joka on alusta asti suunniteltu pelkästään

Lisätiedot

Fisker Karma ja sähköautojen teknologiat. Toimitusjohtaja Ilpo Korhonen Valmet Automotive Oy ECT Forum 09 23.9.2009

Fisker Karma ja sähköautojen teknologiat. Toimitusjohtaja Ilpo Korhonen Valmet Automotive Oy ECT Forum 09 23.9.2009 Fisker Karma ja sähköautojen teknologiat Toimitusjohtaja Ilpo Korhonen Valmet Automotive Oy ECT Forum 09 23.9.2009 Uuden ajoneuvoteknologian eturivissä Valmet Automotive tänään Autoteollisuus murroksessa

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

B-MAX on osoitus Fordin innovatiivisesta näkemyksestä pienten autojen markkinoille. Ford B-MAXin maailman ensi-ilta Geneven autonäyttelyssä 2011

B-MAX on osoitus Fordin innovatiivisesta näkemyksestä pienten autojen markkinoille. Ford B-MAXin maailman ensi-ilta Geneven autonäyttelyssä 2011 B-MAX on osoitus Fordin innovatiivisesta näkemyksestä pienten autojen markkinoille Ford B-MAXin maailman ensi-ilta Geneven autonäyttelyssä 2011 Konseptiauto on osoitus Euroopan Fordin innovatiivisesta

Lisätiedot

WITRAKTOR & CATERPILLAR

WITRAKTOR & CATERPILLAR WITRAKTOR & CATERPILLAR Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor Osa Wihuri-konsernia, kansainvälistä moniala-perhe-yritystä Caterpillar edustaja Suomessa vuodesta 1947 Toimialueena Suomi, Viro, Latvia ja

Lisätiedot

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN

KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN KYLMÄTEKNIIKKAA MODERNIIN MYYMÄLÄÄN UUSI TÄYDELLINEN HUURRE BY ARNEG -KYLMÄKALUSTEMALLISTO KÄYTÄ KYLMÄÄ JÄRKEÄ KYLMÄKALUSTEHANKINNOISSA OTA KOKO URAKKA HUURTEELTA Huurre on tunnustettu kylmäalan kokonaisosaaja,

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

Veho matkalla kohti nollapäästöjä

Veho matkalla kohti nollapäästöjä Kohti 0-päästöjä www.veho.fi Veho matkalla kohti nollapäästöjä Arvoisa lukija, Veho-konserni toimii sekä autojen maahantuojana että vähittäiskauppiaana. Tuotekirjomme on laaja, Vehon maahantuomilla ja

Lisätiedot

UUSI TAPA ELÄÄ. Model name: Lorem ipsum

UUSI TAPA ELÄÄ. Model name: Lorem ipsum PEUGEOT UUSI TAPA ELÄÄ 3008 on Peugeotin uusi crossover-malli, jossa yhdistyvät monen autoluokan parhaat ominaisuudet niin koon kuin teknistenkin ratkaisujen osalta. Sisätilat korkealaatuisine materiaaleineen

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä 11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä Euroopassa ensiesittelyssä oleva uusi Ford Ranger -avolava-auto häikäisee

Lisätiedot

EU:n energiaunioni ja liikenne

EU:n energiaunioni ja liikenne EU:n energiaunioni ja liikenne Saara Jääskeläinen, liikenne- ja viestintäministeriö Liikenne- ja viestintävaliokunta 16.6.2015 Liikenteen kasvihuonekaasupäästöt - nykytilanne Kotimaan liikenne tuotti v.

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Suuri uutuusviikonloppu!

Suuri uutuusviikonloppu! Suuri uutuusviikonloppu! Tervetuloa kaupungin suosituimpaan viikonloppunäyttelyyn! La 6.9. klo 10-15 ja su 7.9. klo 11-15. Tervetuloa! Lähes 2 000 vaihtoautoa www.veho.fi Ensiesittelyssä Citroën Berlingo

Lisätiedot