B-MAX on osoitus Fordin innovatiivisesta näkemyksestä pienten autojen markkinoille. Ford B-MAXin maailman ensi-ilta Geneven autonäyttelyssä 2011

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "B-MAX on osoitus Fordin innovatiivisesta näkemyksestä pienten autojen markkinoille. Ford B-MAXin maailman ensi-ilta Geneven autonäyttelyssä 2011"

Transkriptio

1 B-MAX on osoitus Fordin innovatiivisesta näkemyksestä pienten autojen markkinoille Ford B-MAXin maailman ensi-ilta Geneven autonäyttelyssä 2011 Konseptiauto on osoitus Euroopan Fordin innovatiivisesta näkemyksestä pienten autojen markkinoille Jännittävä uusi ovikonsepti integroidut B-pilarit ja kaksoistakaliukuovet on valmis tuotantoon ja segmentissään ainutlaatuinen Helppo sisääntulo matkustamoon, verraton mukavuus ja joustavuus, sekä ennennäkemätön turvallisuus Dynaaminen ja tyylikäs ulkomuoto, joka on kehitetty vuoden 2009 iosis MAX -konseptista ja joka vie Fordin kineettisen muotikielen uusille urille B-MAXin monipuoliset sisätilat ovat poikkeuksellisen tilavat ja käytännölliset ja ne yhdistyvät mukavuuteen ja materiaalien laatuun, jota on totuttu näkemään vain isomman kokoluokan autoissa Esillä olevassa autossa on uusinta uutta oleva yksilitrainen, kolmisylinterinen Ford EcoBoost -moottori ja Auto-Start-Stop-järjestelmä, jotka takaavat poikkeuksellisen alhaiset hiilidioksidipäästöt Ford esittelee uuden B-MAXinsa Geneven autonäyttelyssä 2011 ja antaa ensimakua Euroopan pienten autojen markkinoille suunnittelemiinsa jännittäviin innovaatioihin. B-MAXissa on ainutlaatuinen uusi korirakenne, jossa on integroidut B-pilarit ja kaksoistakaliukuovet. Tämä uusi innovaatio, joka on jo valmis tuotantoon, takaa parhaan mahdollisen pääsyn matkustamoon sekä ennennäkemättömän mukavuuden ja joustavuuden. Vuoden 2009 iosis MAXiin perustuva dynaaminen ja tyylikäs B-MAX osoittaa, kuinka Fordin kineettinen muotokieli soveltuu jälleen uuteen autoon. Innovointi jatkuu matkustamossa, joka tarjoaa poikkeuksellisen paljon tilaa ja monipuolisuutta näinkin kompaktissa autossa. Korkealaatuisten materiaalien käyttö korostaa sitä, että pienet, käytännölliset autot voivat olla myös mukavia ja hyvin varusteltuja. Erittäin suositut S-MAX ja Galaxy sekä äskettäin esitellyt täysin uudet C-MAX ja Grand C-MAX ovat osoittaneet, että Ford pystyy tuomaan markkinoille innovatiivisia ja tyylikkäitä tila-autoja, totesi Stephen Odell, Chairman and CEO, Ford of Europe.

2 Uusi B-MAX on osoitus siitä, että Ford on valmis tuomaan rohkean ajattelutapansa myös pienten autojen markkinoille. Ainutlaatuisella ovirakenteella ja dynaamisella suunnittelulla B- MAX viestii, että asiakkaat, jotka haluavat kompakteja, tyylikkäitä ja monipuolisia autoja, saavat pian varteenotettavan vaihtoehdon, hän lisäsi. Uusi visio kompakteista autoista Ford esittelee B-MAXissa uusia jännittäviä innovaatioita, jotka se tuo Euroopan markkinoille. Auto perustuu Fordin globaaliin B-segmentin alustaan, jota on myös käytetty erittäin suositussa Fiestassa. Se kuvastaa yrityksen visiota kompakteista autoista, joissa yhdistyvät ennennäkemättömän suuri tila ja monipuolisuus tyylikkyyteen. Hieman yli nelimetrinen B-MAX on vain 11 cm pidempi kuin viisiovinen Fiesta ja 32 cm lyhyempi kuin uusi C-MAX. Kompakti B-MAX vastaa hyvin pienempikokoisten autojen kasvavaan tarpeeseen, sillä se sopii urbaaneihin olosuhteisiin ilman, että sisätilojen tilavuus ja mukavuus kärsivät. B-MAXilla tavoittelimme autoa, jossa on S-MAXin henki, kuvaili Martin Smith, Executive Design Director, Ford of Europe. Halusimme osoittaa, että pieni auto voi olla tilava ja käytännöllinen sisältä samalla, kun se on sulavan ja dynaamisen näköinen, kuten suosittu S- MAX. Ainutlaatuiset integroidut B-pilarit Merkittävin innovaatio B-MAXissa on ovirakenteen ainutlaatuiset integroidut B-pilarit. Uusi ovirakenne tuo uudenlaista mukavuutta ja joustavuutta pieniin autoihin. Uudessa korirakenteessa on poistettu etuoven takaosasta katon ja lattian yhdistävä tavanomainen B-pilari. Ratkaisun ansiosta takaistuimille pääsee joko perinteisen etuoven tai takaliukuoven kautta helposti. Tämä innovatiivinen ratkaisu, joka on jo valmis tuotantoon, tarjoaa luokkansa parhaan pääsyn matkustamoon yhdestä suuresta aukosta mukavasti ja joustavasti. Iosis MAX -konsepti osoitti, mitä etuja tämän tyylinen ovirakenne tarjoaa tila-autolle, Martin Smith totesi. B-MAX vie tämän ajatuksen vieläkin pidemmälle. Tuotantoon valmis ratkaisu on saumattomasti yhdistetty ajoneuvon muuhun designiin. Vertaansa vailla olevat sisustusmahdollisuudet B-MAXissa on helppokäyttöinen istuinjärjestelmä, joka yhdessä uuden ovirakenteen kanssa tekee sisustuksesta käytännöllisen ja monipuolisen. Kun sekä etu- että takaovi on auki, pääsee sisätiloihin valtavan puolitoistametrisen oviaukon kautta. Aukko on noin kaksi kertaa niin suuri kuin kilpailijoiden vastaavissa ovimalleissa, joten autoon meneminen tai sieltä poistuminen, lastenistuinten asentaminen paikoilleen tai ostosten lastaaminen autoon on huomattavasti helpompaa.

3 Kun takaistuimet on taitettu 60/40 -suhteessa ja etumatkustajan istuin on niinikään taitettu kattavan tasaisen lattiapinnan aikaansaamiseksi, sivuoven kautta tapahtuva kookkaiden tavaroiden kuten huonekalujen ja jopa polkupyörien, lastaaminen on helppoa. Etumatkustajan istuimen ollessa taitettuna, sisään mahtuu peräti 2,35 metrin pituisia tavaroita. B-MAXissa istutaan 11 cm korkeammalla kuin Fiestassa. Tämä mahdollistaa suuremmat tilat matkustajille. Sen lisäksi, että kuljettaja hyötyy korkeammasta istuimesta, myös takamatkustajilla on enemmän jalka- ja pääntilaa. Suunniteltu äärimmäisen turvalliseksi Kun uutta B-MAXin integroiduilla B-pilareilla olevaa korirakennetta suuniteltiin, kiinnitettiin erityistä huomiota siihen, että törmäyssuoja on yhtä hyvä kuin perinteisemmissä Fordin korimalleissa. Jotta sivutörmäyssuoja olisi hyvä, on sekä etu- että takaovia merkittävästi vahvistettu erikoislujalla booriteräksellä kohdista, joihin suurin iskuvoima kohdistuu. Näin ovien karmit yhdessä ottavat voiman vastaan toimien virtuaalisena B-pilarina. Erityiset turvalukitusjärjestelmät ja erikoisvahvistetut salpamekanismit takaavat, että ovet pysyvät tiukasti kiinni katto- ja lattiarakenteissa törmäyksen aikana ja suojaavat matkustajia. Kun nämä ominaisuudet yhdistetään muihin rungon rakenteellisiin parannuksiin ja uusimpiin turvajärjestelmiin, täyttää runko tiukimmatkin turvallisuusstandardit. Monissa autoissa on ennenkin esitelty tällaisia korirakenteita, mutta nyt tämä on todellisuutta! Martin Smith selitti. Fordin B-MAX osoittaa, miten ylivoimaisen käytännöllinen tällainen uusi lähestymistapa voi olla turvallisuuden vaarantumatta. Kompakti, urheilullinen ja tyylikäs B-MAXin ulkonäkö on todiste siitä, että Fordin kineettinen muotokieli soveltuu hyvin myös tällaiseen ainutlaatuiseen uuteen automalliin. B-MAX on kompakti, sporttinen ja tyylikäs ja se tuo omat ominaispiirteensä Fordin suosittuun tila-automallistoon. B-MAXia suunnitellessaan muotoilijamme käyttivät inspiraation lähteenä iosis MAXia, jossa oli jo nähtävissä uusi näkemyksemme kompakteille tila-autoille, Martin Smith sanoi. Kineettisen suunnittelun teemat ovat samankaltaisia kuin muissa Fordin malleissa viime aikoina, mutta ainutlaatuinen ovikonsepti ja kompakti koko antavat B-MAXille oman identiteetin. Auto hätkähdyttää uudella etuosan suunnittelulla. Fordin perinteikästä puolisuunnikkaan muotoista etusäleikköä on uudistettu korostamalla viittä vaakatason säleikköelementtiä kirkkaalla kromisilauksella. Tämän alapuolella kapea kiiltävänmusta osa säleikköä antaa visuaalista vakautta ja korostaa auton sporttisuutta.

4 Muita tyypillisiä kineettisen suunnittelun elementtejä ovat voimakkaan graafiset ajovalot, voimakas hartialinja, takaovien jälkeen nousevat ikkunalinjat ja ulkonevat pyöräkotelot. Rohkea kolmiulotteinen rungon sivujen muotoilu auttaa välttämään tämän luokan autoille tyypillisen korkean laatikkomaisen vaikutelman. Olennaisena osana siihen kuuluu uniikki vahva muotoilu sekä takaovien muodostama tyylikäs sik-sak -vaikutelma. Erottuvalla ikkunamuodolla, lasisella takaluukulla sekä solakoilla toisistaan takaluukun erottamilla takalampuilla B-MAXin takaosa muistuttaa läheisesti S-MAXia. Vahvat vaakalinjat korostavat auton leveyttä ja vakautta. B-MAX on viimeistelty lämpimällä ja modernilla Burnished Glow -metallinruskealla sävyllä. Sitä täydentää huomiota herättävät 18-tuumaiset, 5-puolaiset kevytmetallivanteet, joissa on Y:n muotoinen S-MAXista peräisin oleva puolakuvio. Tilaa ja ykköslaatua B-MAXissa sisätilat ovat auton kokoon nähden poikkeuksellisen suuret ja monipuoliset. Matkustamossa on käytetty moderneja, korkealaatuisia materiaaleja, jotka osoittavat, että myös käytännölliset autot voivat olla mukavia ja hyvin varusteltuja. Graafisuus ja veistokselliset pinnat nojautuvat Fordin uusimmissa pienissä ja keskikokoisissa autoissa käytettyihin kineettisiin teemoihin. Tyypillisiä ominaisuuksia ovat solakat, siivenomaiset osat kojelaudan yläosassa, jotka ulottuvat ovipaneeleihin asti sekä ulkoneva keksikonsoli, joka laskeutuu etuistuinten väliin. Matkustamossa on Fordin pienille autoille tyypillinen dynaaminen ja sporttinen tunne, mutta sisustukseen on tuotu suuremman C-MAXin arvokkaampaa luonnetta ja koristeellisuutta. Kuljettajan hallintalaitteet perustuvat Fordin uusimpaan HMI (Human Machine Interface) - mediamittaristoon, jossa iso kuusituumainen kosketusnäyttö on ylemmän kojelaudan keskellä. Sen alapuolella on paljon kehuttu matkapuhelintyyppinen integroitu hallintalaitteisto. B-MAXin sisustuksessa käytetyt korkealuokkaiset materiaalit ja tyylikkään moderni ruskea väriskaala on suunniteltu miellyttämään myös sellaisia asiakkaita, jotka ovat vaihtamassa autoaan pienempään kokoluokkaan. Kojelaudan yläosa ja ovet ovat sysimustaa korkealaatuista nahkaa, jossa on käytetty kontrastia luomaan pronssin väristä ommelta. Etuistuimissa on nahkaiset pielukset keskiosan ollessa mustaa tai ruskeaa korkealaatuista kangasta. Muita elegantteja ja sporttisia yksityiskohtia ovat keskikonsolin kehyksen metallinvärinen viimeistely sekä karkeapintainen musta lattiamatto, joka on kudottu nahasta ja jota on korostettu pronssilla.

5 Tilantuntua korostaa lasinen panoraamakatto, joka peittää koko katon. Erittäin alhaiset päästöt B-MAXissa on yksilitrainen Ford EcoBoost bensiinimoottori ja Fordin Auto-Start-Stopjärjestelmä. Yhdessä nämä takaavat poikkeuksellisen alhaiset hiilidioksidipäästöt. Tämä kolmisylinterinen Ford EcoBoost -moottori ensiesiteltiin Start-konseptissa Pekingin autonäyttelyssä vuonna 2010, ja se on uusin tulokas maailmanlaajuiseen Ford EcoBoost moottoriperheeseen. Kuten 1.6- ja 2.0-litraiset, nelisylinteriset Ford EcoBoost -moottorit, myös 1.0-litraisessa moottorissa on polttoaineen suoraruiskutus, turboahdin ja muuttuva nokka-akseleiden ajoitus, joilla saadaan aikaan merkittäviä vähennyksiä polttoaineenkulutuksessa ja hiilidioksidipäästöissä. Kolmisylinterisen Ford EcoBoost moottorin kehitystyö on hyvässä vauhdissa ja sen on tarkoitus korvata suuremmat perinteiset nelisylinteriset bensiinimoottorit. B-MAX on osoitus Fordin sitoumuksesta tarjota asiakkaille innostavia ja innovatiivisia autoja, summasi Stephen Odell. Uskomme, että autossa esitellyt uudet ideat ja tekniikat vaikuttavat merkittävästi pienten autojen markkinoihin. # # # Ford Motor Company Ford Motor Company on globaali autonvalmistaja, jonka pääkonttori sijaitsee Dearbornissa, Michiganissa ja jonka autoja myydään kaikissa kuudessa maanosassa. Yhtiössä työskentelee noin henkilöä ja sillä on 70 tehdasta eri puolilla maailmaa. Yhtiön automerkkejä ovat Ford ja Lincoln. Yhtiö tarjoaa myös rahoituspalveluita, joita varten on olemassa oma yhtiö, Ford Motor Credit Company. Lisätiedot autoista löytyvät osoitteesta Euroopan Ford valmistaa, myy ja huoltaa Ford-autoja 51 markkina-alueella. Sen palveluksessa työskentelee noin henkilöä. Euroopassa toimii myös Ford Motor Credit Company ja Ford Customer Service Division sekä 22 tuotantolaitosta, joista osa on yhteisomistuksessa muiden toimijoiden kanssa. Ensimmäiset Ford-autot tuotiin Eurooppaan vuonna samana vuonna, jolloin Ford Motor Company perustettiin. Tuotanto Euroopassa aloitettiin vuonna Lisätiedot: Riitta Salin Oy Ford Ab (09) rsalin1@ford.com

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

5.12.2013 HELSINKI Ford Edge -konsepti ensimmäistä kertaa esillä Euroopassa; esimakua uudesta isosta katumaasturista

5.12.2013 HELSINKI Ford Edge -konsepti ensimmäistä kertaa esillä Euroopassa; esimakua uudesta isosta katumaasturista 5.12.2013 HELSINKI Ford Edge -konsepti ensimmäistä kertaa esillä Euroopassa; esimakua uudesta isosta katumaasturista Uusi Edge-konsepti ensiesitellään Euroopassa Fordin Go Further -tapahtumassa Barcelonassa

Lisätiedot

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä

11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä 11.9.2015 Helsinki Uusi, vahva Ford Ranger Euroopan-debyytissään Frankfurtissa Wildtrak tarjoaa huippuluokan tyyliä ja kyvykkyyttä Euroopassa ensiesittelyssä oleva uusi Ford Ranger -avolava-auto häikäisee

Lisätiedot

18 OMITUISTA ASIAA, JOIHIN ON KÄYTETTY FORD TRANSITIA

18 OMITUISTA ASIAA, JOIHIN ON KÄYTETTY FORD TRANSITIA 18 OMITUISTA ASIAA, JOIHIN ON KÄYTETTY FORD TRANSITIA 50 vuoteen mahtuu monenlaisia tarinoita. 1) Elefanttikuljetus. Kaksi pientä elefanttia muutti Lontoon eläintarhaan vuonna 1965. Jotta homma saatiin

Lisätiedot

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja

COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja COUPE Uusi Coupe on harvinaisen siro vaunu. Ajajalla ja matkustajalla on runsaasti mukavaa tilaa. Katon ääriviivat tekevät vaunun matalan ja miellyttävän näköiseksi. Suuri ja pehmeä istuin on siirrettävä.

Lisätiedot

Ford vastaa sähköautosuunnitelmiinsa ja tuo uudet C-MAX Energin ja C-MAX Hybridin Euroopan markkinoille

Ford vastaa sähköautosuunnitelmiinsa ja tuo uudet C-MAX Energin ja C-MAX Hybridin Euroopan markkinoille Ford vastaa sähköautosuunnitelmiinsa ja tuo uudet C-MAX Energin ja C-MAX Hybridin Euroopan markkinoille Ford tuo markkinoille C-MAX Energin, yhtiön ensimmäisen ladattavan hybridisähköauton sekä C-MAX Hybridin,

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä

Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrack maailman ensi-illassa Genevessä Täysin uusi Ford Ranger Wildtrak -avolava-auto ihastuttaa uudenaikaisella muotoilullaan Tehokkaat uudet Ford Duratorq TDCi -dieselmoottorit

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km)

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km) 30.4.2015 - Ford S-MAX tekniset tiedot suorituskyky ja taloudellisuus Polttoaineen Suorituskyky kulutus Ø l/100 km ØØ MoottoriSuurin CO2-Kaupunki Maantie Yhdistetty Huippunopeus km/ 50-100 Kiihtyvyys0-100

Lisätiedot

Ford Evos -konsepti esittelee Fordin uuden globaalin muotoilun ja teknologioiden viimeisimmän näkemyksen

Ford Evos -konsepti esittelee Fordin uuden globaalin muotoilun ja teknologioiden viimeisimmän näkemyksen TIEDOTE Ford Evos -konsepti esittelee Fordin uuden globaalin muotoilun ja teknologioiden viimeisimmän näkemyksen Ford Evos -konseptissa esitellään Fordin globaaliin tuotestrategiaan perustuvan tulevaisuuden

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

FORD C-MAX + FORD GRAND C-MAX

FORD C-MAX + FORD GRAND C-MAX FORD C-MAX + FORD GRAND C-MAX 7 8 9 11 12 13 15 16 17 18 19 20 Powered by FORD EcoBoost 21 25 27 29 30 32 33 1 2 3 4 5 6 35 37 39 42 43 46 1 2 47 3 5 11 1 1 10 6 2 4 7 9 8 7 1 6

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES PARALLEL TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 CIBES PARALLEL Parallel-porrashissi on kehitetty erittäin huolellisesti ja kaikki yksityiskohdat huomioiden, mikä näkyy sen ulkonäössä, toiminnallisessa ergonomiassa

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

FORD GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ

FORD GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ FORD GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ Sisällys Fordin maailmanuutuudet esillä Geneven autonäyttelyssä 2 Käytännöllisiä ratkaisuja kaupunkiajoon uusi tyylikäs Ford B-MAX avaa ovensa Geneven vuoden 2012 autonäyttelyssä

Lisätiedot

Hienostunut muotoilu

Hienostunut muotoilu 24.2.2014 HELSINKI Uusi Ford Focus: Edistynyt teknologia, viimeistelty laatu ja parantunut tehokkuus tulevat nostamaan auton maailman parhaiten myyväksi malliksi Uudessa Focuksessa yhdistyy moderni muotoilu,

Lisätiedot

Honda Jazz Lisävarusteet

Honda Jazz Lisävarusteet Laatu Honda Jazz Lisävarusteet Honda Jazzia ajaessasi tiedät olevasi laatuautossa. Siksi myös jokaisen lisävarusteen suunnittelussa on painotettu tyylikästä muotoilua ja toimivaa tekniikkaa. Honda tietää

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto

Voimakasta tyyliä. Lisävarustehakemisto iq:n lisävarusteet Lisävarustehakemisto Voimakasta tyyliä Bluetooth Hands Free -järjestelmä 14 Erillinen polkupyöräteline 06 Hansikaslaukku 11 Murtohälytin 14 Nahkasisustus 11 Navigointijärjestelmä 15

Lisätiedot

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT

OPTIMA TOIMISTOT PALVELUTALOT Optima OPTIMA ASUINRAKENNUKSET TOIMISTOT PALVELUTALOT JULKISET RAKENNUKSET KORIMALLEJA HENKILÖMÄÄRÄ KORIN SISUSTUSMATERIAALEJA 3 4-26 henkilöä 14 Nykyaikaisten hissien tulee olla monikäyttöisiä ja ener

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

TRANSPORTER CRAFTER CADDY

TRANSPORTER CRAFTER CADDY TRANSPORTER CRAFTER CADDY Tuottava. Turvallinen. Vakiovarusteltu ammattikäyttöön. Pegabus Transporter Toimivuutta monelle matkalle Pegabus Transporterin jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarjoamaan

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Merkittäviä parannuksia voimansiirtoon ja Fordin Auto- Start-Stop Mondeoon, S-MAXiin ja Galaxyyn

Merkittäviä parannuksia voimansiirtoon ja Fordin Auto- Start-Stop Mondeoon, S-MAXiin ja Galaxyyn TIEDOTE Merkittäviä parannuksia voimansiirtoon ja Fordin Auto- Start-Stop Mondeoon, S-MAXiin ja Galaxyyn Merkittäviä parannuksia voimansiirtoon Fordin suurten autojen mallistoon Uusi 115-hevosvoimainen

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Konsta Salminen, markkinointipäällikkö Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Legendaarinen. Tyylikäs. Uusi ZARGES-laukku. Haluat tehdä

Lisätiedot

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista

IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Finland lehdistötiedote 14.1.2016 IONIQ Hybrid muuttaa käsitykset hybridiautoista Hyundai Motor Company, Etelä-Korean suurin autonvalmistaja, on esitellyt vaihtoehtoisia polttoaineita käyttävän

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin

Hyönteisverkko. Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Hyönteisverkko Nauti raikkaasta ilmasta päivin öin Allergiaystävällinen verkko Onko sinulla tai jollakin perheesi jäsenellä allergioita? Luxaflex hyönteisverkko on tässä tapauksessa hyvä valinta. Olemme

Lisätiedot

1962: dialyt 2012: victory ht

1962: dialyt 2012: victory ht /// VICTORY HT VALLANKUMOUS. PERUSTANA PERINNE. Kun Carl Zeiss toi vuonna 1962 markkinoille ensimmäisen 8 x56 Dialyt-mallin, jouduttiin kiikari käsitteenä määrittelemään uudelleen. Tämä klassikko löi leimansa

Lisätiedot

LINCOLN. Fordsoa LENTOKONEITA

LINCOLN. Fordsoa LENTOKONEITA FORD LINCOLN Fordsoa LENTOKONEITA li taloudellinen asemanne miten hyvä tahansa, tahdotte kuitenkin tietää, miten paljon Teidän on maksettava kun olette kerran päättänyt hankkia oman auton. Teidän kannattaa

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

The New Generation in Limetec Design

The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design The New Generation in Limetec Design Limetecin uusi muotoilu - pelkistetyn linjakas ja moderni rakenne Limetec Next - uuden sukupolven muotoilu täysin tiiviillä sandwich-lattiarakenteella

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet

Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Korkea laatu Uusi Honda FR-V Lisävarusteet Honda FR-V edustaa muotoilun ja tekniikan huippua, ja myös lisävarusteet valmistetaan samalla laadulla. Hondan suunnittelijat tietävät, että uuden auton ostajalle

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN

Modul-Express JAKELUAUTOIHIN Modul-Express JAKELUAUTOIHIN TAITTUVAT HYLLYT TAITTUVAT HYLLYT Järjestelmä on valmistettu erittäin lujasta teräksestä ja on sekä kevyt että kestävä. Järjestelmä sopii yrityksille, jotka tarvitsevat hyvää

Lisätiedot

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Renault Kadjar Capturin ja Koleoksen väliin sijoittuva crossover esiteltiin ulkokuvissa helmikuussa, mutta Geneven

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

8.7.2014 Helsinki Ford julkistaa uuden Focus ST:n

8.7.2014 Helsinki Ford julkistaa uuden Focus ST:n 8.7.2014 Helsinki Ford julkistaa uuden Focus ST:n Uusi Ford Focus ST uhkuu suorituskykyä ja entistä parempaa ajodynamiikkaa Uudet alustan hallintateknologiat sekä hienosäädetty jousitus ja ohjaus saavat

Lisätiedot

Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! Tuotekuvasto

Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! Tuotekuvasto TM Markkinajohtaja lemmikkieläinporteissa! 2014 Tuotekuvasto TM Carlson Pet Products perustettiin kun me lemmikeillemme omistautuneet harrastajat huomasimme, että lemmikkiportteja ei ole olemassa. Ihmiset

Lisätiedot

FORD B-MAX Muokkaa se omaksesi Oman Ford B-MAXin värin ja verhoilun valinta on ratkaiseva, mutta myös nautinnollinen, hetki. Tiedät kyllä heti, mikä on oikein. 15" 12-puolainen pyöränsuojus (Vakiovaruste:

Lisätiedot

PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1

PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1 LEHDISTÖTIEDOTE 2.3.2010 PEUGEOT GENEVEN AUTONÄYTTELYSSÄ 2010 Ensiesittelyssä konseptiautot 5 by Peugeot ja SR1 Peugeot juhlistaa 80. Geneven autonäyttelyä esittelemällä 200-vuotisen toimintansa kunniaksi

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA

OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA OSAKSI LUONTOA SMART LUCIA ON AIKA LUODA TOISENLAISIA MUISTOJA SMART LUCIA OSAKSI LUONTOA Jokainen Smart Lucia on ainutlaatuinen. Smart Lucia, jossa moderni lasityö ja luonnon estetiikka yhdistyvät, on

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN.

MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. TALENTO MONIOSAAJA KUTEN JOKAINEN AMMATTILAINEN. Älykkyys tarkoittaa sopeutumiskykyä. Erilaisten tilanteiden hallintaa ja aina sopivan ratkaisun löytämistä. UUDESSA TALENTOS- SA on kaikki nämä ominaisuudet.

Lisätiedot

Täysin uusi Hyundai Tucson muotoilun ja tekniikan vahva yhdistelmä

Täysin uusi Hyundai Tucson muotoilun ja tekniikan vahva yhdistelmä HYUNDAI LEHDISTÖTIEDOTE 18.2.2015 Täysin uusi Hyundai Tucson muotoilun ja tekniikan vahva yhdistelmä Täysin uusi Tucson edustaa merkittävää askelta Hyundaille Euroopassa Uusi malli on menestyksekästä jatkoa

Lisätiedot

PARAS KOTI MAAILMALLA.

PARAS KOTI MAAILMALLA. patriknilsson2014 9m patriknilsson2014 Kaikenlaista touhua riittää. Aurinkoa, hiekkaa ja uimista koko viikko. #Pallo #Aurinkosuoja #Matkailuvaunuelämää #Cabby PARAS KOTI MAAILMALLA. CABBY 2015 SUORAA JA

Lisätiedot

www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET

www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET www.mitsubishi.fi LISÄVARUSTEET 1 1 Korin ulkopuoli 3-7 Vanteet 7 Sisätilojen varusteet 8-9 Mukavuus, turvallisuus ja suojaus 10-11 Kuljetus ja vapaa-aika 12-13 Hakemisto 14 KORIN ULKOPUOLI Alleajosuoja

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus.

Inspiraatio. Tavoitteena oli luoda ainutlaatuinen tuoli modernilla muotoilulla, jossa olisi myös erinomainen istuinmukavuus. 1 Inspiraatio Merellä seilaava purjelaiva on spektaakkelimainen näky, joka muistuttaa ihmisen pienuudesta luonnonlakien edessä. Tämä oli suuri inspiraation lähde suunnitellessamme SPINNAKER tuolia. Tavoitteena

Lisätiedot

SÄHKÖKIUKAAT WWW.NARVI.FI

SÄHKÖKIUKAAT WWW.NARVI.FI SÄHKÖKIUKAAT WWW.NARVI.FI Yleisiä ohjeita kiukaan valintaan Sauna on suomalaisille paikka, jossa rentoudutaan ja nautitaan. Nautinnon takaamiseksi tulee kiukaan valinnassa ottaa huomioon yleisiä rakenteellisia

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

AUTOLAMPUT. Philips on kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta. Laaja valikoima 12 V:n ja 24 V:n polttimoita kaikkiin käyttötarkoituksiin

AUTOLAMPUT. Philips on kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta. Laaja valikoima 12 V:n ja 24 V:n polttimoita kaikkiin käyttötarkoituksiin Autovalojen edelläkävijä vuodesta 1914 Palkittu autolamppujen valmistaja! Philips on kaikkien isoimpien autonvalmistajien valinta Jo sadan vuoden ajan Philips on ollut ajoneuvovalaistuksen edelläkävijä.

Lisätiedot

DACIA ESITTELYSSÄ UUSI SANDERO, LOGAN MCV JA SANDERO STEPWAY SEKÄ EDC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO DUSTERIIN

DACIA ESITTELYSSÄ UUSI SANDERO, LOGAN MCV JA SANDERO STEPWAY SEKÄ EDC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO DUSTERIIN PARIISIN AUTONÄYTTELY 2016 LEHDISTÖTIEDOTE 29.9.2016 DACIA ESITTELYSSÄ UUSI SANDERO, LOGAN MCV JA SANDERO STEPWAY SEKÄ EDC-AUTOMAATTIVAIHTEISTO DUSTERIIN Uudistuneet Dacia Logan, Logan MCV, Sandero ja

Lisätiedot

Tulikivi tuo uudet tulisijat ja kiukaat Turun Rakenna ja sisusta -messuille

Tulikivi tuo uudet tulisijat ja kiukaat Turun Rakenna ja sisusta -messuille Tiedotusvälineille Turun Rakenna ja sisusta -messut 1.-3.2.2013, Tulikiven osasto: B80 Tulikivi tuo uudet tulisijat ja kiukaat Turun Rakenna ja sisusta -messuille Tulikivi on mukana Turun Rakenna & sisusta

Lisätiedot

Honda Civic 5d lisävarusteet

Honda Civic 5d lisävarusteet Honda Civic 5d lisävarusteet Eleganssia Sisätilat Pukeudu parhaimpiisi ja vie Honda Civicisi kaupunkikierrokselle. Hondan urheilullista luonnetta korostavat Tee itse oma unelma-autosi lisävarusteet vetävät

Lisätiedot

TAKKAPAKETIT TAKKA & PIIPPU SAMASSA PAKETISSA. Takan ja piipun saumaton yhteistyö innovatiivisen kehityksen tuloksena

TAKKAPAKETIT TAKKA & PIIPPU SAMASSA PAKETISSA. Takan ja piipun saumaton yhteistyö innovatiivisen kehityksen tuloksena OVENSYSTEMS TAKKAPAKETIT Takan ja piipun saumaton yhteistyö innovatiivisen kehityksen tuloksena TAKKA & PIIPPU SAMASSA PAKETISSA Innovatiivistä teknologiaa - Huippuluokan designia 1 www.schiedel.fi MODERNIT

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

Parasta varautua - Neste Pro Diesel - talvilaatu. Tuukka Hartikka, moottoriasiantuntija, Neste Oil, Tutkimus ja teknologia

Parasta varautua - Neste Pro Diesel - talvilaatu. Tuukka Hartikka, moottoriasiantuntija, Neste Oil, Tutkimus ja teknologia Parasta varautua - Neste Pro Diesel - talvilaatu Tuukka Hartikka, moottoriasiantuntija, Neste Oil, Tutkimus ja teknologia Parasta varautua Parasta tankata talvilaatua ajoissa Parasta huollattaa auto ennen

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut

Menestystarina Greiner sai alkunsa Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut Menestystarina Greiner sai alkunsa 1922. Walter Greiner valmisti pienessä työpajassa niskatukia kampaamotuoleihin ja siitä lähtien yritys on kasvanut huomattavasti, mutta se on silti edelleen Greiner perheen

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Esipuhe - Stephen Odell 3. Tyylikäs, monikäyttöinen, täysin uusi Ford C-MAX-mallisto 4. Täysin uusi Ford C-MAX Kohokohtia 5

Esipuhe - Stephen Odell 3. Tyylikäs, monikäyttöinen, täysin uusi Ford C-MAX-mallisto 4. Täysin uusi Ford C-MAX Kohokohtia 5 TIEDOTE TÄYSIN UUSI FORD C-MAX -MALLISTO SISÄLTÖ Esipuhe - Stephen Odell 3 Tyylikäs, monikäyttöinen, täysin uusi Ford C-MAX-mallisto 4 Täysin uusi Ford C-MAX Kohokohtia 5 Täysin uuden Ford C-MAXin yksityiskohdat

Lisätiedot

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan

Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Lehdistötiedote 8.1.2014 Dell esitteli maailman pienimmän 13-tuumaisen kannettavan Julkistettu Dell XPS 13 on maailman pienin[1] 13-tuumainen kannettava, jossa on lähes reunaton näyttö ja jopa 15 tuntia

Lisätiedot

Made to move. L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove.

Made to move. L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove. Made to move L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove. Rajojen rikkominen on ollut pääperiaatteemme pitkään. Siitä tuli melkein symbolista,

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

KONE TRAVELMASTER 110. Materiaalit ja lisävarusteet

KONE TRAVELMASTER 110. Materiaalit ja lisävarusteet KONE TRAVELMASTER 110 Materiaalit ja lisävarusteet Liukuporras, joka tarjoaa rakennuksellesi viimeistellyn ilmeen Liukuportaat ovat tärkeä osa rakennuksen kokonaisilmettä. Yhdistelemällä materiaaleja ja

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

PERSONOINTI. Tulosta Sulje

PERSONOINTI. Tulosta Sulje PERSONOINTI AJOVALOJEN KEHYKSET KATTOSPOILERI SUMUVALOJEN KEHYKSET TAKALUUKUN KORISTELISTAT PEILINKUORET OVENKAHVAN SUOJUKSET USKALLA EROTTUA TEE JUKESTASI EROTTUVA Piristä JUKEa Nissanin aidoilla lisävarusteilla.

Lisätiedot

Tulikivi tuo uudet tulisijat ja kiukaat Tampereen Asta-messuille

Tulikivi tuo uudet tulisijat ja kiukaat Tampereen Asta-messuille Tiedotusvälineille Tampereen Asta messut 8.-10.2.2013 Tulikiven osasto A 428 Tulikivi tuo uudet tulisijat ja kiukaat Tampereen Asta-messuille Tulikivi on mukana Tampereen Asta messuilla 8.-10.2.2013. Tulikiven

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

jeep renegade AlkuperäiseT suomi.

jeep renegade AlkuperäiseT suomi. jeep renegade suomi. AlkuperäiseT lisävarusteet HenkilökoHtaista tyyliä 18 kevytmetallivanneetalli Vanne 17 kevytmetallivanne Mitat 7JX18 Mitat 7JX17 nro. 735604711 nro. 735604691 18 kevytmetallivanne

Lisätiedot

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Jonna Nevalainen Tiedotuspäällikkö Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä

Lisätiedot

VOLKSWAGEN TRANSPORTER T6 BUSSIPAKETIT (av. 3400 mm)

VOLKSWAGEN TRANSPORTER T6 BUSSIPAKETIT (av. 3400 mm) VOLKSWAGEN TRANSPORTER T6 BUSSIPAKETIT (av. 3400 mm) Autoissa on täysin kotimainen, muunneltava ja pikakiinnitteinen istuinjärjestelmä. Istuimissa on myös portaaton sivuttaissäätö. HINNASTO 1.6.2015. Hinnat

Lisätiedot

Fordin hyötyajoneuvojen lippulaivamalli Transit asettaa jälleen kerran luokkaansa uudet standardit: alemmat

Fordin hyötyajoneuvojen lippulaivamalli Transit asettaa jälleen kerran luokkaansa uudet standardit: alemmat 18.2.2014 HELSINKI Täysin uusi Ford Transit on käyttökustannuksiltaan ja kuljetuskyvyltään luokkansa paras Fordin täysin uudessa Transit-mallistossa yhdistyvät luokkansa alhaisimmat käyttökustannukset

Lisätiedot

Be Bop ja Be Bop omaperäisiä muunnelmia pienestä tila-autosta

Be Bop ja Be Bop omaperäisiä muunnelmia pienestä tila-autosta Renault esittelee Frankfurtin autonäyttelyssä kaksi uutta konseptiautoa Be Bop ja Be Bop omaperäisiä muunnelmia pienestä tila-autosta Renault Design esittelee vuoden 2003 Frankfurtin autonäyttelyssä uudet

Lisätiedot

LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT. 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI

LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT. 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI Yleisiä ohjeita kiukaan valintaan Sauna on suomalaisille paikka, jossa rentoudutaan ja nautitaan. Nautinnon takaamiseksi tulee kiukaan valinnassa

Lisätiedot