CLASSIC-ULKOPOREALLASMALLISTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "CLASSIC-ULKOPOREALLASMALLISTO"

Transkriptio

1 CLASSIC-ULKOPOREALLASMALLISTO

2 NAUTINNOS KYLVE Aikojen alusta on kylvetty, annettu veden hoitaa ja rentouttaa sekä pitää hyvänä. Kylvyissä ja altaissa on kuitenkin eroja. Kotimaiset Novitek-ulkoporealtaat nostavat kylpemisen kokonaan uudelle tasolle. Tekninen laatu, materiaalivalinnat ja edistykselliset toiminnot tekevät ulkoporealtaasta pitkäikäisen ja tyylikkään seuralaisen, jonka käyttömukavuus ja hierontaominaisuudet ovat omaa luokkaansa. Viimeistelty design varmistaa, että allas istuu ympäristöönsä täydellisesti. Meille, suomalaiselle ulkoporealtaiden suunnittelijana ja valmistajana tärkeintä on laatu kaikessa tekemisessä: tekniikassa, materiaaleissa, muotoilussa ja palvelussa. Hetki ulkoporealtaassa on perheen ja ystävät yhdistävää yhteistä aikaa. Haluamme tehdä kylpyhetkestä parhaimman mahdollisen, vuosiksi eteenpäin ja ympäri vuoden. Novitek tuo kylpylän kotiisi. Se sisustaa pihan tai terassin, kutsuu rentoutumaan ilman ylimääräisiä esivalmisteluja ja pitää omistajaansa hyvänä vuosikymmenet. Altaat on valmistettu Suomessa ja tehty kestämään erilaisia olosuhteita ja kaikenlaista säätä. Lopullisesta tunnelmasta vastaat sinä, sillä lisävarusteilla ja materiaalivalinnoilla teet altaasta omanlaisesi. Istahda altaaseen, arki on sen arvoista! Poreilevin terveisin, Novitek

3 SA

4 KYLPEMINEN EI OLE TEKNIIKKALAJI. ALTAIDEN VALMISTUS ON. ALUMIINIRUNKO Altaassamme on pitkäikäinen alumiinirunko. Alumiinirunko jakaa altaan vesimassan painon tasaisesti koko altaan alueelle. Runko on rakennettu ja eristetty niin hyvin, ettei konetilaan synny lämpöhäviötä. OHJAUSKESKUS Novitek-ulkoporealtaissa käytetään alan suurimman valmistajan, Balboan, amerikkalaisia ohjauskeskuksia. Luotettavuudeltaan ylivertaiset keskukset on valmistettu kestämään kaikkia sääolosuhteita.

5 LED-VALAISTUS Tunnelmallinen, monivärinen LED-valaistus rentouttaa kehon ja mielen. Premium-varustelussa myös suuttimet ja lasinaluset ovat valaistuja. UPOTUSPANELOINTI (LISÄVARUSTE) Upotuspaneloinnin avulla allas voidaan upottaa terassiin, ilman terassiin rakennettavia erillisiä huoltoluukkuja. Upotuspanelointi voi olla maksimissaan 40 cm altaan pohjasta terassin yläpintaan. Kuvassa vasemmalla normaalipanelointi ja oikealla upotuspanelointi. LÄMPÖERISTYS Kotimainen suulakepuristettu polyuretaanieriste takaa markkinoiden parhaan lämmöneristävyyden ja mm. sen ansiosta altaan käyttökustannukset pysyvät matalina.

6 PITKÄIKÄINEN ULKOPOREALLAS MAHDOLLISIMMAN MATALILLA KÄYTTÖKUSTANNUKSILLA. Vapaa-aikasi on arvokasta ja sitä kannattaa vaalia. Kun altaan valmistukseen on käytetty vain parhaita mahdollisia materiaaleja ja komponentteja sekä edistyksellisintä teknologiaa, ylläpito on mahdollisimman helppoa ja edullista. Voit huoletta kylpeä vaikka joka päivä, sillä käyttökustannukset pysyvät maltillisina ympäri vuoden. Energiatehokkaan ja ekologisen ulkoporealtaasta tekee myös sen vedenkulutus. Normaalikäytössä altaan vesi vaihdetaan keskimäärin kaksi kertaa vuodessa.

7 HIEROVA KOTIKYLPYLÄ noin 1 / päivä* * Ulkoporealtaan keskimääräinen sähkönkulutus ympärivuotisessa, säännöllisessä käytössä. Hintaan vaikuttavat mm. voimassa oleva sähkösopimus ja altaan käyttötiheys. Tämän kustannuksen päälle tulevat vielä tarvittavat kemikaalit ja hoitotarvikkeet. Kysy lisää asiakaspalvelustamme puh tai novitek.fi

8 VOIT VALITA VÄRIT ALTAASEESI. ALBA ALTAAN KOON LISÄKSI VOIT VALITA AKRYYLIN SEKÄ ULKOVERHOUKSEN VÄRIN. JA PALJON MUUTA. SILVER STERLING Classic-mallistossa vaihtelevat paitsi altaiden koko ja muoto, myös pintamateriaalien värit. Saniteettiakryyli on kova, kiiltävä ja helposti puhdistettava materiaali, jonka ansiosta altaan pinnan hoito on todella vaivatonta. Akryylistä on saatavilla neljä eri värivaihtoehtoa (pl. Luosto): Alba, Silver Sterling, Inca Gold ja Pearl Shadow. AKRYYLI INCA GOLD Altaiden komposiittiverhous soveltuu ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin. Komposiitti säilyttää hyvin alkuperäisen värinsä ja sitä on helppo hoitaa sekä pitää puhtaana. Saatavilla on kolme eri värivaihtoehtoa (pl. Luosto): kastanjanruskea, harmaa ja musta. PEARL SHADOW

9 ULKOVERHOILU KASTANJANRUSKEA HARMAA MUSTA

10 BASIC- VAI PREMIUM-VARUSTETASO? Kaikki Classic-malliston ulkoporealtaat (pl. Luosto) on saatavana sekä Basic- että Premium-varustelulla. Riippumatta varustetasosta, kaikki Novitek-ulkoporealtaat on tehty kestämään ja näyttämään hyvältä. BASIC: Kantava alumiinirunko Energiatehokas polyuretaanieristys ABS-pohja-allas Komposiittipanelointi Kuitusuodatusjärjestelmä BALBOA-ohjauskeskus LED-valaistus Eristekansi Otsonaattori PREMIUM: Kantava alumiinirunko Energiatehokas polyuretaanieristys ABS-pohja-allas Komposiittipanelointi Kuitusuodatusjärjestelmä BALBOA-ohjauskeskus LED-valaistus Eristekansi Otsonaattori Etäohjaus LED-valaistut suuttimet LED-valaistut lasinaluset, pl. Olos Tehokkaampi hieronta Erillinen hiljainen suodatinpumppu VAIHTOEHTOISET PINTAMATERIAALIT JA LAAJA MÄÄRÄ LISÄVARUSTEITA AIKAA JA YMPÄRIVUOTISTA KÄYTTÖÄ KESTÄVÄ ALUMIINIRUNKO LAADUKKAAT MATERIAALIT JA KOMPONENTIT SUUNNITELTU JA VALMISTETTU SUOMESSA HELPPO KÄYTTÄÄ JA HOITAA LAATUTAKUU

11 NOVITEK-ULKOPOREALTAAT OVAT AINUTLAATUISIA. Kaikki Novitekin altaat valmistetaan Salossa. Itse valmistus vaatii paljon käsityötä ja ammattiosaamista. Novitek-altaiden valmistus alkaa tilauksesta ja niiden toimitusaika on 2-4 viikkoa. Classic-ulkoporeallasmalliston altaat ovat sellaisinaan käyttövalmiita, mutta lisävarusteilla teet ulkoporealtaasta omanlaisen ja ympäristöösi sopivan. Osa lisävarusteista asennetaan tehtaalla, osan voit hankkia ja asentaa jälkikäteen itse. Kysy lisää jälleenmyyjältä tai Novitekin asiakaspalvelusta. Kun sopivin ulkoporeallas on valittu, jäljelle jää enää toimitus, asennus ja käyttöönotto. Ulkoporealtaan voi asettaa routimattomalle tasamaalle tai upottaa terassiin. Jälleenmyyjä tai Novitekin asiakaspalvelu auttaa kaikissa toimitukseen, asennukseen ja altaan ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. MUUT LISÄVARUSTEET JA TARVIKKEET: TEHDASASENTEISET LISÄVARUSTEET: Upotuspanelointi Upotuspaneloinnin avulla allas voidaan upottaa terassiin ilman terassiin rakennettavia erillisiä huoltoluukkuja. Upotuspanelointi voi olla maksimissaan 40 cm altaan pohjasta terassin yläpintaan. Lisälämmitin, 3 kw Lisälämmitin lämmittää altaan veden nopeammin ja tuulisella tai kylmällä paikalla kylvettäessä myös säilyttää veden lämpötilan pidempään. Äänentoisto Altaaseen integroidusta äänentoistolaitteesta voit soittaa musiikkia puhelimestasi tai tietokoneeltasi. Ulkoallastarvikkeet, esim.: kansiteline, portaat, allasimuri Vedenhoitoaineet, esim.: happimonitoimitabletit, ph-plus, ph-miinus, kloori KYSY JÄLLEENMYYJÄLTÄ TAI NOVITEKIN ASIAKASPALVELUSTA: Paikkakuntasi asennusja huoltopalvelusta Suodattimet Kaikki lisävarusteet ja -tarvikkeet löydät osoitteesta novitek.fi Toimituskuluista Toimituskuluihin vaikuttavat paitsi sijainti, myös tontin ominaispiirteet. Joskus altaan paikalleen nostaminen vaatii erikoiskalustoa. Mahdolliset kuljetukseen liittyvät lisäpalvelut veloitetaan erikseen.

12 LUOSTO 198 cm 96 cm 198 cm Ukko-Luosto on Luostotuntureiden korkein laki, sen korkeus on 514 metriä merenpinnasta. Tunturi sijaitsee Suomen Lapissa, Sodankylän kunnassa, 30 kilometriä Sodankylän keskustasta kaakkoon. Luostotunturit kuuluvat osittain Pyhä-Luoston kansallispuistoon. Henkilömäärä: Istuimet: Vesitilavuus (litraa): Paino (kg): Hierontasuuttimet: Pumput: Lämmitin: Sähköliitäntä: Hinta, alk.: 5 3 istuinta ja 2 makuupaikkaa kpl 1 x 1,3 kw 2-nopeuspumppu 1 x 3 kw 1 x 16 A, 3 x 16 A 4 990

13 Akryyli: Silver Sterling Ulkoverhous: Harmaa Harmaa

14 ROPI 156 cm 93 cm 210 cm Ropi sijaitsee Enontekiön kunnassa. Se on 945 metrin korkuinen tunturi, joka on syrjäisen sijaintinsa ansiosta säästynyt massaturismilta. Sen monipuolinen ja rikkoutumaton luonto vetää puoleensa runsaasti retkeilijöitä koko Suomesta. Henkilömäärä: Istuimet: Vesitilavuus (litraa): Paino (kg): Hierontasuuttimet: Pumput: 3 2 istuinta ja 1 makuupaikka kpl Basic: 1 x 2,2 kw 2-nopeuspumppu Premium: 2 x 1,5 kw + erillinen suodatinpumppu Lämmitin: Sähköliitäntä: Hinta, alk.: 1 x 3 kw 3 x 16 A Basic: Premium:

15

16 SAANA 198 cm 96 cm 198 cm Saana nousee metrin korkeuteen ja hallitsee Enontekiön kunnan luoteiskolkkaa, käsivarren peukaloa. Saanan 556 metriä laakean huipun alapuolella siintelee jylhä Kilpisjärvi. Kolmen valtakunnan rajapyykki on suosittu vaelluskohde. Henkilömäärä: Istuimet: Vesitilavuus (litraa): Paino (kg): Hierontasuuttimet: Pumput: Lämmitin: Sähköliitäntä: Hinta, alk.: 5 4 istuinta ja 1 makuupaikka kpl Basic: 1 x 2,2 kw 2-nopeuspumppu Premium: 2 x 1,5 kw + erillinen suodatinpumppu 1 x 3 kw 3 x 16 A Basic: Premium:

17

18 OLOS 221 cm 96 cm 221 cm Muonion Olostunturi on mielenkiintoinen yhdistelmä upeaa luontoa ja ekologista tekniikkaa, koska sen huipulla pyörii puolenkymmentä tuulivoimalaa. Hiihtokeskus kerää vuosittain Suomen maastohiihdon huiput niin sanottuihin ensilumen kisoihin. Tunturin lakikorkeus on 524 m. Henkilömäärä: Istuimet: Vesitilavuus (litraa): Paino (kg): Hierontasuuttimet: Pumput: Lämmitin: Sähköliitäntä: Hinta, alk.: 5 3 istuinta ja 2 makuupaikkaa kpl Basic: 2 x 2,2 kw 2-nopeuspumppu Premium: 3 x 1,5 kw + erillinen suodatinpumppu 1 x 3 kw 3 x 16 A Basic: Premium:

19

20 HALTI 221 cm 96 cm 221 cm Suomen korkein kohta (noin metriä) sijaitsee Haltilla. Alue on ollut saamelaisille pyhää seutua ja sen ympäristössä on ollut useita seitoja. Haltin tuntumasta saavat alkunsa monet Käsivarren alueen vesistöt. Henkilömäärä: Istuimet: Vesitilavuus (litraa): Paino (kg): Hierontasuuttimet: Pumput: Lämmitin: Sähköliitäntä: Hinta, alk.: 6 6 istuinta kpl Basic: 2 x 2,2 kw 2-nopeuspumppu Premium: 2 x 1,5 kw + 2,2 kw + erillinen suodatinpumppu 1 x 3 kw 3 x 16 A Basic: Premium:

21

22 TEKNISET TIEDOT LUOSTO ROPI Mitat: Istuimet: Paino: Vesitilavuus: Hierontasuuttimet: Pumput Basic: Pumput Premium: Lämmitin: Sähköliitäntä: * 1980 x 1980 x 960 mm 3 istuinta ja 2 makuupaikkaa 300 kg 1100 l 20 kpl 1 x 1,3 kw - 3 kw 1 x 16 A / 3 x 16 A (230 V) 1560 x 2100 x 930 mm 2 istuinta ja 1 makuupaikka 300 kg 800 l 34 kpl 1 x 2,2 kw 2 x 1,5 kw + 1 x 400 W 3 kw 1 x 16 A / 3 x 16 A (230 V) Kantava alumiinirunko: Energiatehokas polyuretaanieristys: ABS-pohja-allas: Komposiittipanelointi: Kuitusuodatusjärjestelmä: BALBOA-ohjauskeskus: LED-valaistus: Eristekansi: Otsonaattori: Valittava sisäväri: Valittava ulkoverhouksen väri: Portaaton tehon säätö: Etäohjaus: LED-valaistut suuttimet: Erillinen suodatinpumppu: LED-valaistut lasinaluset Vakiovaruste Vain Premium Ei saatavana

23 SAANA OLOS HALTI 1980 x 1980 x 960 mm 4 istuinta ja 1 makuupaikka 335 kg 1100 l 33 kpl 1 x 2,2 kw 2 x 1,5 kw + 1 x 400 W 3 kw 1 x 16 A / 3 x 16 A (230 V) 2210 x 2210 x 960 mm 3 istuinta ja 2 makuupaikkaa 380 kg 1300 l 49 kpl 2 x 2,2 kw 3 x 1,5 kw W 3 kw 3 x 16 A (230 V) 2210 x 2210 x 960 mm 4 istuinta ja 2 puolimakaavaa istuinta 380 kg 1300 l 59 kpl 2 x 2,2 kw 2 x 1,5 kw + 1 x 2,2 kw W 3 kw 3 x 16 A (230 V) * Kytkettäessä allas 1 x 16 A sähkökytkentään, ei lämmitin aktivoidu poreiden ollessa päällä. Oikeus teknisiin muutoksiin pidätetään.

24 Asiakaspalvelu: Puh Avoinna ma-pe klo Jälleenmyyjät ja lisätiedot: OY NORDIC SPA LTD Tehdaskatu 7, Salo

NOVITEK OY NORDIC SPA LTD.

NOVITEK OY NORDIC SPA LTD. NOVITEK OY NORDIC SPA LTD. Pitkään toiminut perheyhtiö. Työntekijöitä tällä hetkellä 25 henkilöä (kesäisin jopa 40 hlöä). Myynyt ennen sisäporealtaita, suihkukaappeja, infrasaunoja jne. Tällä hetkellä

Lisätiedot

YRITYKSESTÄ. Päädyimme Novitekin ulkoporealtaisiin niiden hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi. Myös kotimainen valmistus vaikutti ostopäätökseemme.

YRITYKSESTÄ. Päädyimme Novitekin ulkoporealtaisiin niiden hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi. Myös kotimainen valmistus vaikutti ostopäätökseemme. ULKOPOREALTAAT YRITYKSESTÄ NOVITEK -tuotteita on valmistettu jo yli 20-vuoden ajan. Poreammeiden suunnittelu ja tuotanto on keskitetty Saloon. Erilaisia porealtaita olemme valmistaneet jo yli 100 000 kappaletta.

Lisätiedot

Ulkoporealtaat ja kylpyaltaat

Ulkoporealtaat ja kylpyaltaat Ulkoporealtaat ja kylpyaltaat Nautintoa ympäri vuoden Tiesitkö, että Novitek-ulkoporeallas voidaan pitää käyttövalmiina koko vuoden, myös kovimpien pakkasten aikana? Valikoimassa on neljä erilaista perusmallia,

Lisätiedot

KYLPEMISEN IHANUUTTA skandinaaviseen ilmastoon

KYLPEMISEN IHANUUTTA skandinaaviseen ilmastoon KYLPEMISEN IHANUUTTA skandinaaviseen ilmastoon Ajatuksemme on aika yksinkertainen...mielestämme kaikilla tulee olla mahdollisuus investoida porealtaaseen luopumatta kuitenkaan korkeasta laadusta. Nordpool-altaat

Lisätiedot

Ulkoporealtaan ostajan opas

Ulkoporealtaan ostajan opas Ulkoporealtaan ostajan opas 1.Ulkoporealtaan valinta 2.Ulkoporealtaan sijoituspaikka 3.Ulkoporealtaan perusta 4.Ulkoporealtaan toimitus 5.Ulkoporealtaan käyttöönotto 6.Ulkoporealtaan vedenhoito Ulkoporealtaan

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista

Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista Ennenkokematon kestävyys, moderni muotoilu sekä enemmän ominaisuuksia. Mallistostamme löydät vaihtoehtoja aina keskikokoisista ja -hintaisista poreammeista tilaviin kymmenen hengen altaisiin. Kaikkiin

Lisätiedot

1. Ulkoporeallas ja sähkönkulutus Kuinka paljon ulkoporeallas kuluttaa sähköä? Miten voin vaikuttaa sähkönkulutukseen?

1. Ulkoporeallas ja sähkönkulutus Kuinka paljon ulkoporeallas kuluttaa sähköä? Miten voin vaikuttaa sähkönkulutukseen? Ulkoporeallas ja yleisimmät kysymykset 1. Ulkoporeallas ja sähkönkulutus Kuinka paljon ulkoporeallas kuluttaa sähköä? Miten voin vaikuttaa sähkönkulutukseen? 2. Ulkoporeallas ja hygieenisyys Kuinka usein

Lisätiedot

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh:

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh: KORIKS-FIIBER Hinnasto 2018 Sähköposti: info@koriks.fi Puh: 050 306 3123 www.koriks.fi LASIKUITUISET KYLPYTYNNYRIT Lasikuituiset kylpytynnyrit ovat hygieenisiä ja niiden puhdistus sekä huolto on erittäin

Lisätiedot

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh:

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh: KORIKS-FIIBER Hinnasto 2017 Sähköposti: info@koriks.ee Puh: 050 306 3123 www.koriks.fi LASIKUITUISET KYLPYTYNNYRIT Lasikuituiset kylpytynnyrit ovat hygieenisiä ja niiden puhdistus sekä huolto on erittäin

Lisätiedot

Valaistus. muurivalaisimet pylväsvalaisimet pylväspistorasiat maatuet. Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5970 www.luminum.

Valaistus. muurivalaisimet pylväsvalaisimet pylväspistorasiat maatuet. Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5970 www.luminum. Valaistus muurivalaisimet pylväsvalaisimet pylväspistorasiat maatuet KEVYET MAATUET MAAJUSSI JA PIKKUJUSSI Luminumin Maajusseilla pystytät ja perustat minkä tahansa pylvään tehokkaasti, helposti ja kevyesti.

Lisätiedot

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta.

LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Asennustekniikka 2014 LIV on Kolektor konserniin kuuluva yritys, joka on erikoistunut huuhtelujärjestelmiin jo yli 50 vuotta. Valikoimaan kuuluu pinta- ja seinäasennusjärjestelmiä, sekä laaja mallisto

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi

Kompostoivat käymälät. BAT Systems Oy Internetsivut: www.batsystems.fi Puhelin: 010 320 4490 Sähköposti: info@batsystems.fi Kompostoivat käymälät MULLIS EDUT JA MAHDOLLISUUDET MULLIS EDUT Valmistettu ruostumattomasta teräksestä Säiliön suuri tilavuus Säiliö piilossa lattian alla Saatavissa useita malleja ja kokoja Saatavissa

Lisätiedot

monipuolinen ilmaverho

monipuolinen ilmaverho monipuolinen ilmaverho Mitä patentoitu (no.: 4415079 C2) tarjoaa perinteisiin malleihin nähden järjestelmä korkea suojausteho alhainen energia kulutus matala melutaso helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

Suihku: -Laatoitus seinät/lattia sekä nurkkaan tulevan kulmahyllykön teko ja laatoitus. Laattojen toimitus.

Suihku: -Laatoitus seinät/lattia sekä nurkkaan tulevan kulmahyllykön teko ja laatoitus. Laattojen toimitus. Saunan/suihkun saneeraus avaimet käteen periaatteella. Tehtävät työt: Suihku: -Laatoitus seinät/lattia sekä nurkkaan tulevan kulmahyllykön teko ja laatoitus. Laattojen toimitus. -Lattialaatta: II XENO

Lisätiedot

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600

Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Käyttöohje, ohjauspaneeli Balboa TP600 Tälle ohjauspaneelille on mahdollista saada wifi-ohjaus, kysy lisää huolto@allastarvike.fi Näppäimien nimet voivat vaihdella valmistajan ja mallin mukaan. Altaan

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Puhtaan juoma- ja käyttöveden tuotto merestä 150 litraa/t;

Lisätiedot

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh:

KORIKS-FIIBER. Hinnasto Sähköposti: Puh: KORIKS-FIIBER Hinnasto 2019 Sähköposti: info@koriks.fi Puh: 050 306 3123 www.koriks.fi LASIKUITUISET KYLPYTYNNYRIT Lasikuituiset kylpytynnyrit ovat hygieenisiä ja niiden puhdistus sekä huolto on erittäin

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä - 1 - Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä Geyser kuumakylpyaltaat sopivat niin matkailukeskukseen, kotipihaan kuin mökillekin. Nauti ulkona kylpemisen ilosta kesät talvet, säällä kuin säällä. Valmistamme ja

Lisätiedot

www.ruukkikatot.fi ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate

www.ruukkikatot.fi ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate vuoden tekninen takuu Finnera Plus - viimeisteltyä muotoilua ja ainutlaatuista ulkonäköä Loppuun asti mietittyä muotoilua aina etureunaa myöten Ruukki Finnera

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET PRO TARJOILUVAUNUT

FESTIVO BUFFET PRO TARJOILUVAUNUT FESTIVO UFFET PRO TRJOILUVUNUT TEKNISET TIEOT: PRO LH-45-H, PRO LH-45-39946 Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille () ja kuumille (H) ruoille. Festivo H lämpötarjoiluvaunuihin kuuluvat

Lisätiedot

Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä

Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä Comea, kotimainen & laadukas Säilytysjärjestelmä Comea on kotimainen, laadukas kolmeen mallistoon: Basic, Original ja Premium jakautuva mittatilauksena valmistettava säilytysjärjestelmä kotiovelle toimitettuna.

Lisätiedot

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen

Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen Joustavaa tehokkuutta kotisi lämmöntarpeeseen LÄMPÖÄSSÄ by ROTEX HPSU Compact on todistetusti monipuolinen ja energiatehokas ilma/vesilämpöpumppu patteri- ja lattialämmitysjärjestelmiin sekä käyttöveden

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

DROP DESIGN POOL ULKOALLAS SUOMALAISTA DESIGNIA

DROP DESIGN POOL ULKOALLAS SUOMALAISTA DESIGNIA S OA K I N LU X U RY D R O P. F I DROP DESIGN POOL ULKOALLAS SUOMALAISTA DESIGNIA Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta

Lisätiedot

Geysir. Tyylikäs ja miellyttävä ulkoporeallas kahdelle.

Geysir. Tyylikäs ja miellyttävä ulkoporeallas kahdelle. Geysir Tyylikäs ja miellyttävä ulkoporeallas kahdelle. Smart Flow-hierontasuuttimet Smart Seal-kansijärjestelmä Roxul-eristysmenetelmä saumaton ja puuvapaa rakenne hieno muotoilu ja ulkonäkö koko 198 x

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL FESTIVO UFFET LINE TARJOILUVAUNUT - LH, LL Tekniset tiedot: LH-45-H, LL-45-H, LH-45-C, LL-45-C Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille (C) ja kuumille (H) ruoille. Festivo H lämpötarjoiluvaunuihin

Lisätiedot

Vuokrapeitteet Myyntipeitteet Telinepeitteet

Vuokrapeitteet Myyntipeitteet Telinepeitteet Vuokrapeitteet Myyntipeitteet Telinepeitteet Untitled-1 1 2/23/2015 11:06:26 AM Vuokrapeitteet väliaikaiseen suojaukseen Miksi kannattaa vuokrata? Vuokraaminen on edullista, koska vältät varastointi-,

Lisätiedot

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO

NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO NAUTINNOLLISIA TERASSIHETKIÄ ARJEN KESKELLÄ TERASSIKUVASTO JAMAR TERASSIT - ASIAKKAAN EHDOILLA Terassin hankkiminen Jamarilta on ennenkuulumattoman helppoa ja turvallista. Toimitamme avo- ja lasiterassit

Lisätiedot

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa

HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO. Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA-JULKISIVUHARKKO Elävää, kaunista ja kestävää pintaa HB-JUHA tuo sävyjä julkisivuihin ja sisätiloihin HB-JUHA-harkko luo elävän, valon ja varjon sävyillä leikittelevän pinnan, joka on luonnollinen

Lisätiedot

ALUMIININLUJAA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ LAITURIT LASITERASSIT VENETELAKAT JA -RANTURIT MUUT TUOTTEET. Alumiinirunkoiset ESA-tuotteet

ALUMIININLUJAA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ LAITURIT LASITERASSIT VENETELAKAT JA -RANTURIT MUUT TUOTTEET. Alumiinirunkoiset ESA-tuotteet ALUMIININLUJAA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ Alumiinirunkoiset ESA-tuotteet LAITURIT LASITERASSIT VENETELAKAT JA -RANTURIT MUUT TUOTTEET Puh. 050 517 4702 / info@esalaiturit.fi / www.esatuotteet.fi LAITURIT Tyylikkäät

Lisätiedot

Tunnelmatakat. Kiertoilmatakat ja kaminat

Tunnelmatakat. Kiertoilmatakat ja kaminat Tunnelmatakat Kiertoilmatakat ja kaminat 1 Suomalaiseen sisustukseen sopivat tunnelmatakat! Uunisepät on ollut edelläkävijä teollisesti valmistettujen tulisijojen kehityksessä ja valmistanut varaavia tulisijoja

Lisätiedot

TIEMERKINTÄ- JA VIIVAMAALAUSLAITTEET

TIEMERKINTÄ- JA VIIVAMAALAUSLAITTEET TIEMERKINTÄ- JA VIIVAMAALAUSLAITTEET Lariette 2000 LARIUS LARIETTE KORKEAPAINEMAALAUSLAITE VIIVAMAALAUKSIIN Lariette on Lariuksen viivamaalauslaite valikoiman pienin ja samalla edullisin malli. Sen on

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan

Thermoplus. Thermoplus. Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan 300-900 W Sähkölämmitys 8 mallia Thermoplus Helposti sijoitettava säteilylämmitin yleislämmitykseen ja vedontorjuntaan Käyttökohteet Thermoplus asennetaan ikkunan yläpuolelle, jossa se estää tehokkaasti

Lisätiedot

Maksimoi suunnittelemiesi tilojen toimivuus: luo kotimaisilla valaisimilla viihtyvyyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Maksimoi suunnittelemiesi tilojen toimivuus: luo kotimaisilla valaisimilla viihtyvyyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Lehdistötiedote ID Helsinki 2016 INNOLUX PRO - PALVELUKSESSASI! Innolux on Suomen suurin design- ja kirkavalovalaisimien valmistaja ja valaistuksen asiantuntija. Monipuolisten palveluidemme ja räätälöintiratkaisuidemme

Lisätiedot

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL

FESTIVO BUFFET LINE TARJOILUVAUNUT - BLH, BLL Rev. 108A FESTIVO UFFET LINE TARJOILUVAUNUT - LH, LL Tekniset tiedot: LH-45-H, LL-45-H, LH-45-C, LL-45-C Festivo uffet Line mallistoon kuuluvat tarjoiluvaunut kylmille (C) ja kuumille (H) ruoille. Festivo

Lisätiedot

Enketop Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille

Enketop Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Yksikomponenttinen pinnoitusjärjestelmä. Pitkäikäinen pinnoite parvekkeille ja terasseille Parvekkeet ja terassit eivät ainoastaan altistu jatkuvasti kovalle

Lisätiedot

Houkuttele terassille

Houkuttele terassille Houkuttele terassille 2015 Hyvä kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Roltraden valikoimasta löydät kevään 2015 raikkaimmat ratkaisut kevätterassin ilmeen luomiseen. Materiaalimme ovat laadukkaita

Lisätiedot

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI

GEMINO -ROLLAATTORIT. Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO -ROLLAATTORIT Aktiiviselle ihmiselle ROLLAATTORIT FI GEMINO aktiivisen ihmisen rollaattori Rollaattoreita suunniteltaessa on kiinnitetty erityistä huomiota rollaattorin painoon, laatuun, turvallisuuteen,

Lisätiedot

WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET

WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET Sivu 1/8 WENDA-30kW KAMIINAN ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJEET Puh: 02-4870258, Web: www.wenda.fi, E-Mail: sales@wenda.fi Sivu 2/8 Kamiinan perustiedot: Kamiina on valmistettu merivettä kestävästä alumiinista,

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN 2. HUOLETON LVI lämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsija paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

VAUNUKUIVURI M5-SARJA

VAUNUKUIVURI M5-SARJA VAUNUKUIVURI M5-SARJA M5-SARJAN ISO MEPU-VAUNUKUIVURI LUOTETTAVAAN JA LAADUKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun uuden käytännöllisen M5-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja

Lisätiedot

YMPÄRISTÖTUKKU. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa.

YMPÄRISTÖTUKKU. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa. Paloturvalliset myymäläkaapit. Asiakasystävällisyyttä ja paloturvaa samassa kaapissa. SECURA PALOTURVA MYYMÄLÄKAAPIT. Valmistusta jo 60 vuoden kokemuksella. Turvallisuutta ja näyttävyyttä, kemikaalien

Lisätiedot

Pesulakoneet Tarjouspyyntö H HEL

Pesulakoneet Tarjouspyyntö H HEL Vertailu 16.10.2017 Tarjouspyyntö H060-17 HEL 2017-006247 Hakonen Solutions Gigantti oy Professional Merkit KOHDERYHMÄ 1 1. Pesukoneet ja kondensoivat kuivausrummut W555H + moppi W555H + pumppuelectrolu

Lisätiedot

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC VALOA METREITTÄIN Meillä on useita valaisinvaihtoehtoja metritavarana. Voit valita erilaisten valolistojen ja -nauhojen väliltä. Tämäntyylinen valaistus antaa tasaisen valon ja sen voi asentaa melkein

Lisätiedot

Contura 300 Contura i7. Kodikkuutta kuutiossa

Contura 300 Contura i7. Kodikkuutta kuutiossa Contura 300 Contura i7 Kodikkuutta kuutiossa 2 Contura 300 ja i7 tuovat vaihtelua elämääsi Kuulutko niihin, jotka eivät saa tarpeekseen kodikkuudesta? Sitten sinun kannattaa tutustua Contura 300 -takkaan

Lisätiedot

Kuivausrummut T-sarja

Kuivausrummut T-sarja Kuivausrummut T-sarja Nortec T-sarjan kuivausrummut Nortec tarjoaa laajan tuotevalikoiman laadukkaita kuivausrumpuja. Nortec on tunnettu tyylikkäistä ja korkealaatuisista tuotteistaan. Laitteiden valmistajana

Lisätiedot

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää

Spot A1. Valovoimaista A-ryhmää Spot A1 Valovoimaista A-ryhmää Valokeilassa Spot A1 Korkeatasoinen ja edistyksellinen Spot A1 on älykkään ja modulaarisen SNEP-valaistusjärjestelmän uusi kohdevalaisin. Kustannustehokas, turvallinen ja

Lisätiedot

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan.

Unetar. Unetar on uusi kotimainen patjamallisto. Unetar. tarunhohtoisiin uniin. Jälleenmyynti: valtuutetut Unetar-kauppiaat kautta maan. on uusi kotimainen patjamallisto tarunhohtoisiin uniin Jälleenmyynti: valtuutetut -kauppiaat kautta maan. Unituli Oy on Suomen suurin patjatehdas, joka kuuluu kansainväliseen Hilding Anders -konserniin.

Lisätiedot

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä Lighting LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä LumiStone /// Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin luoda miellyttävä,

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne.

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Elztrip 00 600-1500 W Sähkölämmitys 3 mallia Elztrip 00 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Käyttökohteet 00 on tarkoitettu yleis- ja lisälämmitykseen sekä ikkunoista tulevan vedon

Lisätiedot

Teollisuusinfrapunalämmitin IR Suuriin ja korkeisiin tiloihin

Teollisuusinfrapunalämmitin IR Suuriin ja korkeisiin tiloihin 3 3000 6000 W Sähkölämmitys 3 mallia Teollisuusinfrapunalämmitin Suuriin ja korkeisiin tiloihin Käyttökohteet soveltuu suurten ja korkeiden tilojen yleis- ja lisälämmitykseen. Sitä voidaan myös käyttää

Lisätiedot

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISTA JA TEHOKASTA VILJAN KUIVAUSTA Pitkälle kehitettyä kuivausteknologiaa Mepun S-sarjan kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti,

Lisätiedot

Huoletonta asumista talvipakkasilla

Huoletonta asumista talvipakkasilla J Ä ÄT Y M ÄTÖ N V E S I J O H TO J Ä ÄT Y M ÄTÖ N S U OJA P U T K I Huoletonta asumista talvipakkasilla 12 2010 10002 Uponor Supra Plus -jäätymätön vesijohto Uponor Supra Plus on eristetty ja lämmitetty

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän

luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän luettelo kaikki mallit ja uutuudet 2013 Löydä enemmän m at k a i luau tot Matkailuautolla matkustaminen on kätevä tapa päästä lähelle luontoa. Matkanteko on lisäksi oikein mukavaa, sillä ohjaamon ja asunto-osan

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. www.sentakia.com

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. www.sentakia.com Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. www.sentakia.com 01/2015 LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinkiputki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti

Lisätiedot

Aurinkolämmitin XP2. Käyttöopas FI

Aurinkolämmitin XP2. Käyttöopas FI Aurinkolämmitin XP2 Käyttöopas FI ID-KOODI: M-1631.2013 ID-KOODI: M-1633.2013 Swim & Fun Scandinavia info@swim-fun.com www.swim-fun.com Sivu 1 Sisällysluettelo 1. Turvallisuusohjeet 2 2. Laitteen toimintatapa

Lisätiedot

SUPREMO 3m -> 6m. Tampereen Markiisi Oy I Nuutisarankatu 35 I Tampere I Puh I

SUPREMO 3m -> 6m. Tampereen Markiisi Oy I Nuutisarankatu 35 I Tampere I Puh I SUPREMO 3m -> 6m Tyylikkäistä Caravita malliston aurinkovarjoista löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun. Kauniit ja kestävät aurinkovarjot soveltuvat niin kotipuutarhaan kuin vaativiinkiin kohteisiin.

Lisätiedot

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Pitkälle kehitettyä kuivausteknologiaa Mepun S-sarjan kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti,

Lisätiedot

Komposiitti- ja valumarmorialtaat

Komposiitti- ja valumarmorialtaat Komposiitti- ja valumarmorialtaat SISÄLLYS Komposiittialtaat sivut 3-9 Valumarmorialtaat sivut 10-17 Erikoismitta valumarmorialtaat sivut 18-19 komposiittialtaat Komposiittialtaat: kestää kylmää ja kuumaa

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet 01/2018 www.sentakia.com Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet LÄMPÖÄ JA VETTÄ LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi sekä käyttövesijärjestelmässä

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho 150/250/LCD Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit myös ostaa kaikki osat erikseen. Nilfisk Supreme

Lisätiedot

KONE TRAVELMASTER 110. Materiaalit ja lisävarusteet

KONE TRAVELMASTER 110. Materiaalit ja lisävarusteet KONE TRAVELMASTER 110 Materiaalit ja lisävarusteet Liukuporras, joka tarjoaa rakennuksellesi viimeistellyn ilmeen Liukuportaat ovat tärkeä osa rakennuksen kokonaisilmettä. Yhdistelemällä materiaaleja ja

Lisätiedot

Vapaa-ajan asuntojen jätevesiratkaisut. toimivuutta, huolettomuutta

Vapaa-ajan asuntojen jätevesiratkaisut. toimivuutta, huolettomuutta Vapaa-ajan asuntojen jätevesiratkaisut toimivuutta, huolettomuutta Enemmän tehoa ja toimivuutta MökkiSepti-jätevesijärjestelmät on suunniteltu erityisesti vapaa-ajan asuntojen jätevesien käsittelyyn. Mökillä

Lisätiedot

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta 2 AEGIS-valaisimet AEGIS-valaisimet Turvallista valaistusta Constant Light -tekniikka (patenttia haettu) kompensoi LED-valon heikentymistä. Black Diamond

Lisätiedot

ALUMIININLUJAA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ

ALUMIININLUJAA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ ALUMIININLUJAA SUOMALAISTA KÄSITYÖTÄ» TYYLIÄ, LAATUA JA KESTÄVYYTTÄ «LAITURIT LASITERASSIT VENETELAKAT UIMAPORTAAT TYÖLAUTAT KÄYNTISILLAT Puh. 050 517 4702 / info@esalaiturit.fi / www.esatuotteet.fi LAITURIT

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

Vaihto Wing-puhaltimiin antaa suuret energiasäästöt

Vaihto Wing-puhaltimiin antaa suuret energiasäästöt Vaihto Wing-puhaltimiin antaa suuret energiasäästöt Vaihda Wing-puhaltimiin ja puolita energiakulut! Vanhemmissa ilmanvaihtokoneissa ongelmana on usein sekä puhaltimien melutaso että energiankulutus. Jos

Lisätiedot

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta.

Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. LIITE 2.1A HANKINNAN KOHTEEN VÄHIMMÄISVAATIMUKSET Jokaisesta kalusteesta on vähimmäisvaatimusten lisäksi esimerkkikaluste kuvaamaan hankinnan kohdetta. Pos. 1 Kampaamon asiakastyöpisteet/peilipaikat 14

Lisätiedot

M-SARJAN VAUNUKUIVURIT

M-SARJAN VAUNUKUIVURIT M-SARJAN VAUNUKUIVURIT M-SARJAN VAUNUKUIVURIT LUOTETTAVAA JA LAADUKASTA VILJAN KUIVAUSTA Mepun uudistetun, käytännöllisen M-sarjan suunnittelussa on panostettu erityisesti toimintavarmuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Lisätiedot

JÄÄTYMÄTÖN VESIJOHTO JÄÄTYMÄTÖN SUOJAPUTKI. Huoletonta asumista talvipakkasilla

JÄÄTYMÄTÖN VESIJOHTO JÄÄTYMÄTÖN SUOJAPUTKI. Huoletonta asumista talvipakkasilla JÄÄTYMÄTÖN VESIJOHTO JÄÄTYMÄTÖN SUOJAPUTKI Huoletonta asumista talvipakkasilla 10 2016 10002 Uponor Supra Plus -jäätymätön vesijohto Uponor Supra Plus on eristetty ja lämmitetty vesijohto kohteisiin, joissa

Lisätiedot

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT

S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti ja

Lisätiedot

Rasvakeitin, pöytämalli

Rasvakeitin, pöytämalli Electrolux 700HP sarja sisältää yli sata mallia, jotka on suunniteltu täyttämään parhaimman suorituskyvyn, luotettavuuden, energian säästön, turvallisuuden sekä ergonomisen käytön vaatimukset. Tuotteiden

Lisätiedot

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita

BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita BLANCOSELECT. Uuden sukupolven ratkaisu jätteiden lajitteluun. Lisää keittiötuotteita www.lapetek.com Toiminnallinen muotoilu, optimaalinen tilankäyttö, helppo puhdistaa. Uusi BLANCOSELECT. Täydellinen

Lisätiedot

Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu

Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu Lighting Pinta-asennettava LuxSpace tehokas, miellyttävä valo ja tyylikäs muotoilu LuxSpace, surface mounted Tyylikäs LuxSpace on tehokas valaisin, joka tuottaa miellyttävää valoa hyvällä värintoistolla

Lisätiedot

Fernanzeige DuoC. Käyttöohje Asennusohje Säilytä autossa!

Fernanzeige DuoC. Käyttöohje Asennusohje Säilytä autossa! Fernanzeige DuoC Käyttöohje Asennusohje Säilytä autossa! A DuoComfort 1 4 5 6 DuoControl CS 4 5 6 DuoComfort 2 9 1 2 9 50 cm 50 cm DuoControl 4 5 6 B 55 mm 14 1 2 9 50 cm 10 19 18 - + 12 V 13 12 15 11

Lisätiedot

ECO130 LÄMMÖNTALTEENOTTOKONE. säädin (E)

ECO130 LÄMMÖNTALTEENOTTOKONE. säädin (E) ECO130 LÄMMÖNTALTEENOTTOKONE ECO130 Elektroninen säädin (E) Parmair - puhtaan ilman puolesta 25 vuoden kokemuksella AirWise Oy on merkittävä ilmanvaihtolaitteiden valmistaja sekä Suomen johtava pientalojen

Lisätiedot

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT

96 IDO Pesualtaat IDO PESUALTAAT SEINÄÄN KIINNITETTÄVÄT ALTAAT SIVUT IDO Pesualtaat IDO Pesualtaat 95 IDO PESUALTAAT OLIPA PESUALLAS MITEN ARKINEN KALUSTE TAHANSA, ME PYRIMME TÄYDELLISYYTEEN. ALTAAMME OVAT SUUNNITELTU SEKÄ ESTEETTISEKSI OSAKSI KYLPYHUONETTA ETTÄ KÄYTÄNNÖLLISEKSI

Lisätiedot

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi + = Kontio 1 Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta Valmistulen henkilökunta huolehtii kaikista talotoimitukseen liittyvistä tulisij a-asioista. Laadukkaaseen palveluun kuuluu sinulle sopivan

Lisätiedot

Yksi lamppu, kolme valoasetusta

Yksi lamppu, kolme valoasetusta PHILIPS LED Lamppu 14 7 3,5 W (100 W) E27 Lämmin / erittäin lämmin / todella lämmin Ei himmennettävä Yksi lamppu, kolme valoasetusta Joskus täydellisen tunnelmavalaistuksen luominen on tärkeää. Philipsin

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

CleanuX-järjestelmään on myös mahdollista liittää kemia, jolloin puhdistusjärjestelmä kykenee poistamaan tehokkaasti myös fosforin jätevedestä.

CleanuX-järjestelmään on myös mahdollista liittää kemia, jolloin puhdistusjärjestelmä kykenee poistamaan tehokkaasti myös fosforin jätevedestä. Asennusohje CleanuX Simple on järjestelmä jolla voit muuttaa olemassa olevat sakokaivosi toimimaan täysiverisen puhdistamon tavoin toimivaksi ja puhdistamaan jätevetesi toimivaksi todetulla tavalla. Puhdistus

Lisätiedot

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä

LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä Lighting LumiStone inspiroivaa muotoa ja suorituskykyä LumiStone SP520P/SP522P/SP524P/SP526P Käyttämällä tyylikkäitä, suorityskykyisiä valaisimia voidaan toimistoihin, myymälöihin, hotelleihin ja ravintoloihin

Lisätiedot

HIMMEÄPINTAISET KEITTOASTIAT

HIMMEÄPINTAISET KEITTOASTIAT KYLMÄ/PAKASTEKAAPPI GN 2/1 650 L. säädettävät jalat ruostumatonta terästä mukana 3 hyllyä GN 2/1 lukollinen ovi sisä- ja ulkokuori 18/10 ruostumatonterästä ta mm mm mm litraa C kw S840600 740 830 2010

Lisätiedot

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA.

Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. Vesikiertoiset ja sähkötoimiset pyyhekuivaimet KUIVAA. LÄMMITTÄÄ. SISUSTAA. www.sentakia.com 6/2016 LC-kuivaimet Materiaali: kromattu messinkiputki Saatavana tilauksesta myös RAL-väreissä Soveltuu käytettäväksi

Lisätiedot

114 Tuotteet Pesualtaat

114 Tuotteet Pesualtaat 114 Tuotteet Pesualtaat Tuotteet Pesualtaat 115 Millainen käyttäjä, sellainen pesuallas. IDO-pesualtaat jakautuvat neljään eri ryhmään, joista löydät varmasti kylpyhuoneesi tyyliin ja käyttötarpei siisi

Lisätiedot

FHM-Cx Sekoitusryhmät lattialämmitykseen

FHM-Cx Sekoitusryhmät lattialämmitykseen FHM-Cx Sekoitusryhmät lattialämmitykseen Käyttötarkoitus FHM-C5/C6-sekoitusryhmä (UPS-pumppu) Danfossin pienikokoista sekoitusryhmää käytetään virtaaman ja menoveden lämpötilan säätöön vesikiertoisissa

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot