LEIRIUUTISET Joulukuu 2017

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LEIRIUUTISET Joulukuu 2017"

Transkriptio

1 LEIRIUUTISET Joulukuu 2017

2 Edessäsi on Lohtajan leiriuutisten joulukuun numero. Leiriuutisissa ajankohtaista asiaa sekä tietoa leiristä. Lisä-infoa leiristä on saatavilla myös leirin nettisivuilta, facebookista ja instasta. Seuraavan kerran leiriuutiset ilmestyvät helmikuussa. Tervetuloa suurleirille Lohtajalle! Ohjelmatoimiston tervehdys Vajaa vuosi on enää leiriin ja vähintäänkin yhtä paljon työtä takana. Leirin ohjelmatoimiston ydin koostuu pääosin itä-suomalaisista, mutta mukana tekijöitä on ympäri Suomea ja jopa Saksasta asti. Ohjelmatoimistossa on vielä useita paikkoja auki, tervetuloa mukaan tekemään leirin vapaa-ajan ohjelmaa. Ohjelman osalta valmistelut aloiteltiin jo syksyllä 2016, työtä olemme tehneet tasaiseen tahtiin ja nyt on aika laittaa isompaa vaihdetta silmään. Haluamme, että leiriläisillä ei tule hetkeä, ettei tekemistä löytyisi. Panostamme kaiken isomman ohjelman ohessa myös pienempiin peleihin ja leikkeihin. Leirillä tulee olemaan pelivälinelainaamo, josta jokainen voi lainata erilaisia pelivälinetä. Ohjelmat pyritään järjestämään niin, että leirillä on aikaa myös leireillä, tutustua uusiin kavereihin, olla oman palokunnan kanssa, tutkia ja ihmetellä leirielämää. Leirin loppuhuipennuksena ohjelmatoimisto tarjoaa Leirifestarit, jossa esiintyy joukko Suomen eturivin artisteja. Haluamme tuoda leiriläisille ripauksen kansainvälistä festaritunnelmaa valoefekteineen ja festarilavoineen. Tätä edustaa myös viimeinen artistipähkinä, joka on tiputellut kansainvälisiä listahittejä tasaiseen tahtiin ja levyttää parhaillaan jenkeissä. Jottei bailaamista tarvitsisi odottaa koko viikkoa, on luvassa alkuviikosta rantabileet uskomattoman upeilla Lohtajan hiekkadyyneillä. Rantabileissä musiikin hoitaa dj ja luvassa on aitoa Havaiji tunnelmaa, voit varautua kaislahameella ja kaulaan voit ripustaan lein. Jos kovin tanssijalkaa vipattaa, leirillä järjestetään myös tanssikurssi. Tanssikurssi on tarkoitettu kaikille, ikään ja kokemukseen katsomatta. Seuraa leirin somea, jossa kerrotaan lisää leirin ohjelmista. Olispa jo kesä, mutta sitä ennen rauhallista ja turvallista joulunaikaa kaikille! Toivottaa Ohjelmatoimisto #lohtaja2018 yhteystiedot:

3

4 Ilmoittautuminen Leiri ilmoittautuminen avattiin HAKAan Ilmoittautuneiden määrä onkin jo hyvässä nosteessa. Olemme lisänneet tulleiden kyselyjen myötä myös päiväkäyntimahdollisuuden HAKAan, ellei ole mahdollista olla koko viikkoa leirillä. Leirille on mahdollista ilmoittautua, vaikka oma osasto ei leirille tällä kertaa lähtisikään. Www sivuillamme yläpalkissa on ilmoittautuminen, etsimme yhdessä palokunnan jonka mukaan liittyä. Leiririparille ilmoittautuminen on ehditty jo paketoida, ilmoittautuneita oli 27 joten kaikki riparille hakeneet pääsivät mukaan. Ripari aloittaa leirinsä 30.6 eli vuorokautta muuta leiriä aikaisemmin. Leiripäivähoitolaisten osalta, alle 6 vuotiaat pääsevät leirille veloituksetta. Kansainvälisten vieraiden lisäksi leirille ovat tervetulleita myös kaverit, vaikka palokuntatouhuiluja ei ole takana tuntiakaan. Leirillä on mahdollista perehtyä ohjatusti palokuntatoimintaan viikon ajan! Ilmoittautuminen ja lisätietoa pertti.heikkila@lohtaja2018.fi Tulevaa ilmoittautuminen suurleirille hintaan 170 /hlö päättyy ilmoittautuminen suurleirille hintaan 195 /hlö käynnistyy suurleirille ilmoittautuneiden siirto leirimanageriin, Turku Tulimeri palokuntaristeily käynnistyy suurleiriseminaari Lohtajalla käynnistyy suurleiriseminaari Lohtajalla päättyy ilmoittautuminen suurleirille hintaan 210 /hlö käynnistyy Vaasa XXVIII Yleinen palokuntalaiskokous käynnistyy rakennusleiri käynnistyy suurleirin Ripari käynnistyy suurleirin avajaiset purkuleiri käynnistyy purkuleiri päättyy, leirialueen luovutus Lohtajan ampuma- ja harjoitusalue Lohtajan ampuma- ja harjoitusalue sijaitsee Kokkolasta 30km pohjoiseen. Ampuma- ja harjoitusalueen maapinta-ala on n ha ja vesialueen n. 170 ha. Suoja-alueeseen sisältyy 740 ha maata ja 1000 ha vesialuetta. Ampuma- ja harjoitusalueestan ha kuuluu EU:n Natura verkostoon ja on Pohjois-Euroopan tärkein dyyniluontotyyppien suojelualue. Alue on liitetty Natura verkostoon sillä edellytyksellä, että Puolustusvoimien toimintamahdollisuudet alueella säilyvät.

5 Muonituksesta Muonitukseen tarvitsemme kaikkiaan runsaat 120 tekijää, miehiä ja naisia varastolle sekä ruoanvalmistukseen ja -jakoon. Tietysti tarvitsemme myös hauista kantamaan ruokapyttyjä ja polttopuita. Ota yhteyttä Tiina Virtanen p / tiina.virtanen@lohtaja2018.fi tai Kerttu Tyrväinen p / kerttu.tyrvainen@hotmail.com Ruokalista 1.7 sunnuntai päivällinen meetwurstipata 2.7 maanantai lounas makkarakeitto, päivällinen kebab-kiusaus 3.7 tiistai lounas kermainen broilerikeitto, päivällinen lihapyörykkämakaronipata 4.7 keskiviikko lounas nakkipata, päivällinen hernekeitto 5.7 torstai lounas jauhelihakeitto, päivällinen kinkku-pekonikiusaus 6.7 perjantai lounas tomaattinen possukeitto, päivällinen kebabrisotto 7.7 lauantai lounas nakkikeitto Ruoka jaetaan kuudelta jakolinjalta, josta yksi on erityisruokavaliolinja. Leiriruoka on laktoositonta, tavallista ja herkullista kotiruokaa jota voi santsata. Ruokailu on porrastettu, lounas ja päivällinen kursseittain. Aamupala ja iltapala palokunnittain. Aamupalalla puuroa, leipää leikkeleitä ja juomaa. Iltapalalla leipää, leikkeleitä jogurttia/ vanukasta ja juomaa. Joulun paloturvallisuudesta Joulumiehen turvallisuusmanuaali Joulu on ilon aikaa. Niinpä joulumieskin tajuaa, että tulipalolla ei joulumieltä kannata pilata. Muutamalla putkiaivoihin soveltuvalla turvallisuusvinkillä voi tehokkaasti ehkäistä joulun tärveltymistä. Kinkun paisto ja muut miesmäiset keittiöaskareet Joulun valmisteluissa liharuuat ovat usein joulumiehen vastuulla. Joulukaaoksessa lieden lähimaasto kannattaa vaikka hartiavoimin pitää niin siistinä, etteivät rasiat ja purkit pääse kuumalle levylle kärähtämään. Ruokia ei kannata jättää uuniin kuivumaan ja syttymään lahjaostoreissun ajaksi. Joulun valot eivät vaadi virityksiä Mieshän ei manuaalia tarvitse. Joulumies on kuitenkin sen verran fiksu, että tarkistaa, mitkä monista jouluvaloista ovat sisä- ja mitkä ulkokäyttöön. Jos tässä tekee ns. ristiinkytkentöjä, seurauksena voi olla sähköisku tai tulipalo. Joulun elävät tulet Elävä tulihan vaatii aina valvovat silmät. Kynttilöitä ei joulumies jätä yksin palamaan. Tuikut tarvitsevat keskenään viiden sentin turvavälin, jotta ne eivät sytytä toisiaan kauttaaltaan palamaan. Ulkoroihut sijoitetaan vähintään kolmen metrin päähän kulkutiestä, jotta tuli ei pääse tarttumaan ohikulkijoiden helmoihin tai housunpuntteihin. Rakennuksiin tulee olla etäisyyttä tulen koosta riippuen 3 10 metriä. Suurleiri Lapin Pelastusliitto Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö toivottaa kaikille joulumiehille ja heidän lähimmäisilleen Turvallista joulun aikaa ja onnellista suurleirivuotta 2018!

6 Leirialueen kartta Palvelupisteet UIMAPAIKKA ASUNTOVAUNUALUE ASUNTOVAUNUALUE PALOKUNTANUORTEN SUURLEIRI HALTI KIOSKI i SAANA INFO KIOSKI LOHTAJALLA JYTA KIOSKI LEIRIDISKO ALKUSAMMUTUS HOOKIPARKKI OHTAPUOTI LOHTAJA2018 OLKKARI UIMAPAIKKA LEIRIENSIAPU Leirin järjestää Lapin Pelastusliitto yhdessä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön kanssa. Leirialue sijaitsee Lohtajalla, Puolustusvoimien harjoitusalueella keskellä Suomea, 30 km Kokkolasta pohjoiseen. Leirin kuulumisia voi seurata leirin Facebook-sivuilta sekä leirin kotisivuilta: LEIRIPAIVAHOITO LEIRIMAKSU mennessä 170 /hlö /hlö Päivämaksu: 30 /hlö /hlö

7 Viikko-ohjelma

8 Näin hoidat ilmoittautumisen HAKAssa oikein! Lapin Pelastusliitto yhdessä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön kanssa järjestää kansainvälisen palokuntanuorten suurleirin Lohtajalla Ilmoittautuminen HAKA-palokuntarekisterin kautta Ilmoittautuminen tapahtuu HAKA-rekisterin kautta osoitteessa Ellei palokuntasi ole vielä käyttänyt HAKAa, käyttäjätunnukset voi hakea HAKAn etusivulta. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä: projektipäällikkö Pertti Heikkilä p tai Vaihe 1: Palokunnan vastuuhenkilö(t) tarkistaa ja tarvittaessa korjaa kaikkien leirille lähtijöiden tiedot HAKAan oikeiksi. EHDOTTOMAN TÄRKEITÄ TIETOJA OVAT YHTEYSTIEDOT, RUOKA-AINEALLERGIAT SEKÄ KÄY- TÖSSÄ OLEVA LÄÄKITYS. Lisätieto-osioon telttojen ja ajoneuvojen (asuntovaunut ja -autot ml.) sekä peräkärryjen lukumäärä ja koko. Vaihe 2: Kun kaikki tiedot on täytetty tai korjattu HAKAan, voidaan suorittaa varsinainen ilmoittautuminen leirille. Ilmoittautuminen tapahtuu Lohtaja 2018 palokuntanuorten suurleiri -kalenteritapahtuman kautta. Ilmoittautumisen aikataulu ja hinnat 1. Leirimaksu 170. Ilmoittautuminen päättyy Vuodenvaihteessa ilmoittautuneiden leirimaksut laskutetaan 2018 puolella. 2. Leirimaksu 195. Ilmoittautuminen Leirimaksu 210. Ilmoittautuminen Päivämaksu leirille on 30 /päivä. Päivämaksulla voi ilmoittautua jokaisella ilmoittautumiskynnyksellä ja leirillä leiritoimistoon. Leirin päivähoitoon tulevilta alle 6-vuotiailta lapsilta ei peritä leirimaksua, muille leiripäivähoitoon tuleville lapsille leirimaksu on 30.

9 Peruutukset Mikäli palokunnastasi pääsee leirille ilmoitettua vähemmän osallistujia, järjestetään kevättalvella alusta jossa palokunta voi ensisijaisesti myydä edullisen hinnan leiripaikan toiselle palokunnalle. Tällöin vaihdosta on (henkilön nimi, kurssi ja palokunta) ilmoitettava jotta muutos saadaan tehtyä oikein. Ilmoittautumisen ollessa auki, voit käydä perumassa ilmoitetun henkilön palokunnan HAKAsta. Kun ilmoittautumiskynnys on sulkeutunut, peruutuksen voi tehdä sähköpostitse (huomioi peruutusmaksut) osoitteeseen Peruutusmaksut ovat: hinta 20 euroa/henkilö hinta 80 euroa/henkilö jälkeen leirimaksua ei palauteta (lääkärintodistuksella peruutusmaksu 20 euroa/henkilö) HUOM: HAKAn sulkeutumisen jälkeen tapahtuvat muutos-/peruutusilmoitukset VAIN sähköpostitse osoitteeseen: pertti.heikkila(a)lohtaja2018.fi. TERVETULOA LEIRILLE!

10 Yhteystiedot Lohtajan ampuma- ja harjoitusalue, Vanha Ohtakarintie, LOHTAJA Leiripäällikkö Seppo Jänkälä Varapäällikkö Katja Ahola p p Koulutustoimialajohtaja Heli Kari p Koulutuspäällikkö Marko Mattila Koulutuspäällikkö Heli Kupiainen p Huollon toimialajohtaja Jouko Kuusela Varajohtaja Tarja Tikkanen Ympäristö- ja työturvallisuuspäällikkö Kai Vainio p Pääemäntä Tiina Virtanen Kanttiinipäällikkö Satu Poikela p p Projektipäällikkö Pertti Heikkilä Ohjelmapäällikkö Miia Kari p p Lisää yhteystietoja: yhteystiedot / toimialat Lapin Pelastusliitto ry, Pohjolankatu 2 A, ROVANIEMI Y-tunnus: Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö ry, Ratamestarinkatu 11, HELSINKI Y-tunnus: Lapin Pelastusliitto ry

LEIRIUUTISET Marraskuu 2017

LEIRIUUTISET Marraskuu 2017 LEIRIUUTISET Marraskuu 2017 Edessäsi on Lohtajan leiriuutiset. Leiriuutisissa ajankohtaista asiaa sekä tietoa leiristä. Lisä-infoa leiristä on saatavilla myös leirin nettisivuilta, facebookista ja instasta.

Lisätiedot

LOHTAJAN AMPUMA- JA HARJOITUSALUE

LOHTAJAN AMPUMA- JA HARJOITUSALUE LOHTAJAN AMPUMA- JA HARJOITUSALUE Lohtajan ampuma- ja harjoitusalue sijaitsee Kokkolasta 30 km pohjoiseen. Ampuma- ja harjoitusalueen maapinta-ala on n 1400 ha ja vesialueen n 170 ha. Suoja-alueeseen sisältyy

Lisätiedot

Lohtaja. Yleistä. Leirin suojelijana toimii puolestaan Pekka Hyysalo. Leiripäällikkönä on Seppo Jänkälä Lapin Pelastusliitto ry:stä

Lohtaja. Yleistä. Leirin suojelijana toimii puolestaan Pekka Hyysalo. Leiripäällikkönä on Seppo Jänkälä Lapin Pelastusliitto ry:stä LEIRIKUTSU Palokuntanuorten kansainvälinen suurleiri järjestetään Lohtajalla, puolustusvoimien ampuma- ja harjoitusalueella Lohtajalla 1.-8.7.2017. Leiriä suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä pelastusliittojen

Lisätiedot

Lohtaja. Yleistä. Leirin suojelijana toimii puolestaan Pekka Hyysalo. Leiripäällikkönä on Seppo Jänkälä Lapin Pelastusliitto ry:stä

Lohtaja. Yleistä. Leirin suojelijana toimii puolestaan Pekka Hyysalo. Leiripäällikkönä on Seppo Jänkälä Lapin Pelastusliitto ry:stä LEIRIKUTSU Palokuntanuorten kansainvälinen suurleiri järjestetään Lohtajalla, puolustusvoimien ampuma- ja harjoitusalueella Lohtajalla 1.-7.7.2018. Leiriä suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä pelastusliittojen

Lisätiedot

LEIRIN TAVOITTEET. Olen ylpeä palokuntalainen. Tehdään palokuntanuorisotyöstä näkyvä Opin leirillä jotain uutta Saan leirillä uusia elämyksiä

LEIRIN TAVOITTEET. Olen ylpeä palokuntalainen. Tehdään palokuntanuorisotyöstä näkyvä Opin leirillä jotain uutta Saan leirillä uusia elämyksiä YLEISTÄ 17. suurleiri Lapin järjestämänä aiemmin Pohtimolampi 1971 ja Yötön Yö 2006 Lapin Pelastusliitto vastaa infran rakentamisesta ja taloudesta että sopimuksista sekä henkilöstön riittävyydestä SPEK

Lisätiedot

22.3.2016. Leirikutsu

22.3.2016. Leirikutsu 22.3.2016 Leirikutsu Lapin ja Pohjois-Suomen pelastusliittojen palokuntanuorten In the Middle of Nowhere leiri järjestetään Sallassa koulukeskuksen alueella 3.-9.7.2016. Leirin järjestävät SPEK Lapin ja

Lisätiedot

Leirin keskuspaikkana toimii Ylikiimingin koulu piha-alueineen.

Leirin keskuspaikkana toimii Ylikiimingin koulu piha-alueineen. Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliittojen palokuntanuorten Tervas 2019-leiri järjestetään Ylikiimingissä Oulussa 14.-20.7.2019. Leirin järjestää SPEK yhdessä Ylikiimingin palomiehet ry:n kanssa. Leirille

Lisätiedot

OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA

OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA 1.12.2014 PALOKUNTANUORTEN OHJAAJIEN JA PALOKUNTANAISTEN OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA SPEK Pohjois-Suomi järjestää Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliiton palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten opintopäivät

Lisätiedot

Haukan Sanomat Saapumislehti

Haukan Sanomat Saapumislehti Haukan Sanomat Saapumislehti KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Kaakkois-Suomen pelastusalanliiton palokuntanuorten koulutusleiri 30.6 5.7.2013, Utin leirikenttä, Kouvola Tervetuloa kauan odotetulle palokuntanuorten

Lisätiedot

OPINTOPÄIVÄT KUUSAMOSSA

OPINTOPÄIVÄT KUUSAMOSSA 12.12.2013 PALOKUNTANUORTEN OHJAAJIEN JA PALOKUNTANAISTEN OPINTOPÄIVÄT KUUSAMOSSA SPEK Pohjois-Suomi järjestää Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliiton palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten opintopäivät

Lisätiedot

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla ILVES19 Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla 24.7.-1.8.2019 MIKÄ ON ILVES19? Hämeen Partiopiirin piirileiri Evolla Hämeenlinnassa Leirin ajankohta 24.7. 1.8.2019 seikkailijoille, tarpojille, samoajille,

Lisätiedot

KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI

KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI OLETHAN JUURI SINÄ TULOSSA TEMPUS18- LEIRILLE? Piirileiri kokoaa Pohjanmaan Partiolaiset aikamoiseen seikkailuun kesällä 2018. Leirille pääsevät osallistumaan kaikki ikäkaudet

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset Sosiaalinen media www.facebook.com/pspel pohjoissuomenpelastusliitto Nettisivuilta ajankohtaista tietoa Toimintatilastot 2014: Nuorisotyö 21 nuoriso-osastoa

Lisätiedot

Tulikaste leiripalaute

Tulikaste leiripalaute Tulikaste 2013 -leiripalaute 1. Monellako leirillä olet ollut? 2. Olin leirillä 3. Mille seuraavista kursseista osallistuit? Vastaajien määrä: 74 4. Toimin leirillä seuraavalla toimialalla (toimistossa)

Lisätiedot

Näin ilmoittaudut Pistoliekki leirille

Näin ilmoittaudut Pistoliekki leirille Näin ilmoittaudut Pistoliekki 2019 -leirille Jos kysymyksiä ilmenee ilmoittautumisesta, ole yhteydessä projektisihteeriin Katariina Niemelään. Puh. 0400-736378, katariina.niemela@upl.fi Tärkeitä huomioita

Lisätiedot

SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset

SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset 10.2.2018 Järjestöpäällikkö Patrik Willberg 040 7255 448, patrik.willberg@spek.fi, www.spek.fi/pohjois-suomi SPEK Pohjois-Suomen toiminta Pohjois-Suomi hoitaa edelleen

Lisätiedot

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLO-UINNIT 13. - 15.6.2014 ROLLO-LEIRI 13. - 18.6.2014 SEURATIEDOTE TOIMITETAAN SEURAN ROLLO-YHTEYSHENKILÖLLE Sivu 1 / 7 ROLLO-LEIRIN YHTEYSTIEDOT ja ROLLO-KISOJEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

KIRJE LEIRILÄISEN KOTIIN 9.6.2015

KIRJE LEIRILÄISEN KOTIIN 9.6.2015 KIRJE LEIRILÄISEN KOTIIN 9.6.2015 Hei jalkapalloleiriläinen ja leiriläisen vanhempi! Tervetuloa jalkapalloleirille 1. - 3.7. Leirille on ilmoittautunut yli neljäkymmentä innokasta jalkapalloilijaa. Tässä

Lisätiedot

PROJEKTISUUNNITELMA TAUSTA JA TARKOITUS 3 TAUSTA 3 TARKOITUS 3 PROJEKTIN TULOS 4 TULOS JA SEN OSAT 4 YMPÄRISTÖ 4 PYSYVÄT VAIKUTUKSET 5

PROJEKTISUUNNITELMA TAUSTA JA TARKOITUS 3 TAUSTA 3 TARKOITUS 3 PROJEKTIN TULOS 4 TULOS JA SEN OSAT 4 YMPÄRISTÖ 4 PYSYVÄT VAIKUTUKSET 5 PROJEKTISUUNNITELMA 2018 PROJEKTISUUNNITELMA TAUSTA JA TARKOITUS 3 TAUSTA 3 TARKOITUS 3 PROJEKTIN TULOS 4 TULOS JA SEN OSAT 4 YMPÄRISTÖ 4 PYSYVÄT VAIKUTUKSET 5 PROJEKTIN SISÄLTÖ JA PANOSTUS 5 TEHTÄVÄSISÄLTÖ

Lisätiedot

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin!

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016 Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Parempi avioliitto ry järjestää Avioparikurssin Itä-Hämeen opistossa Tainionvirran

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2020 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2020 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2020 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2020 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite kokonaan läpi yhdessä huoltajasi

Lisätiedot

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla ILVES19 Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla 24.7.-1.8.2019 MIKÄ ON ILVES19? Hämeen Partiopiirin piirileiri Evolla Hämeenlinnassa Leirin ajankohta 24.7. 1.8.2019 seikkailijoille, tarpojille, samoajille,

Lisätiedot

Pohjanmaan Pelastusalan Liitto ry

Pohjanmaan Pelastusalan Liitto ry Varhaisnuorten esiinmarssi Palokuntanuorten Loimu-nuorisoleirillä! Alustava suunnitelma VaNujen ohjelmasta Lohtajan Loimuleirillä Lähtö leirille 8:00 Ylihärmän paloasemalta perjantaina 12.7.2013 klo 8:00

Lisätiedot

LEIRILÄISTEN UNELMIEN LIIKUNTATUOKIO

LEIRILÄISTEN UNELMIEN LIIKUNTATUOKIO 4 LEIRILÄISTEN UNELMIEN LIIKUNTATUOKIO Tänä vuonna leirillä kuunnellaan tavallista enemmän lasten liikuntaunelmia. Talvileirillä keräsimme lapsilta toiveita ja niiden pohjalta muun muassa leirin lajivalikoimaan

Lisätiedot

SPEK ajankohtaiset. Palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten syysopintopäivät, , Oulu

SPEK ajankohtaiset. Palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten syysopintopäivät, , Oulu SPEK ajankohtaiset Palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten syysopintopäivät, 7.-9.9.2018, Oulu SPEKillä ei ole enää alueellisia toimipisteitä Alueellista toimintaa kuitenkin edelleen on! Kaikki

Lisätiedot

leirikutsu. Palokuntanuorten leiri Oulussa

leirikutsu. Palokuntanuorten leiri Oulussa 20.3.2015 leirikutsu Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliittojen palokuntanuorten idis 2015-leiri järjestetään Oulun Martinniemessä 29.6-4.7.2015. Leirin järjestävät SPEK Pohjois-Suomen ja Lapin toimipisteet

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 23-27.7.2012 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

III Luokan riihitys. Aika: Lauantai 25.4.2015 klo 10:00 (arvioitu päättymisaika klo 15)

III Luokan riihitys. Aika: Lauantai 25.4.2015 klo 10:00 (arvioitu päättymisaika klo 15) III Luokan riihitys III luokan loppututkinnon riihitys on valoisan aikaan tehtävä partiotaitokilpailun kaltainen päiväretki. Reitti on noin 7 km pitkä. Reitin varrella on lähdön ja maalin lisäksi 6 miehitettyä

Lisätiedot

Tulta päin 2012 Palokuntanuorten leiri LEIRIKUTSU. Palokuntanuoret ja palokuntanaiset, PALOKUNTANUORTEN LEIRI

Tulta päin 2012 Palokuntanuorten leiri LEIRIKUTSU. Palokuntanuoret ja palokuntanaiset, PALOKUNTANUORTEN LEIRI Palokuntanuoret ja palokuntanaiset, PALOKUNTANUORTEN LEIRI LEIRIKUTSU On aika ilmoittautua palokuntien järjestötoiminnan suurimpaan tapahtumaan lle Tulta päin 2012. Helsingin ja Uudenmaan pelastusliittojen

Lisätiedot

Pinaatti- / porkkanaohukainen, peruna- ja italiansalaatti, hillo. Lihapyörykkä, nakit, peruna, kastike, kaalisalaatti

Pinaatti- / porkkanaohukainen, peruna- ja italiansalaatti, hillo. Lihapyörykkä, nakit, peruna, kastike, kaalisalaatti Ruokalista ajalle 7. - 11.12., vko 50 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa/piimää 4 Lounas Ma Pinaatti- / porkkanaohukainen, peruna- ja italian, hillo Ti Lihapyörykkä, nakit, peruna, kastike, kaali

Lisätiedot

Ruokalista ajalle 11. 15.4.2016, vko 15. Lounas. Makkarakastike, peruna, porkkana-kaalisalaatti, kurkkusalaatti

Ruokalista ajalle 11. 15.4.2016, vko 15. Lounas. Makkarakastike, peruna, porkkana-kaalisalaatti, kurkkusalaatti Ruokalista ajalle 11. 15.4.2016, vko 15 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa / piimää 1 Ma Ti Ke Lounas Makkara, peruna, -kaalisalaatti, kurkkusalaatti Jauhelihagulassikeitto, pehmeä leipä, juusto,

Lisätiedot

Ruokalista ajalle 22 26.2.2016, vko8. Lounas. Nakkikastike, peruna, porkkana-kaalisalaatti, kurkkusalaatti

Ruokalista ajalle 22 26.2.2016, vko8. Lounas. Nakkikastike, peruna, porkkana-kaalisalaatti, kurkkusalaatti Ruokalista ajalle 22 26.2.2016, vko8 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa / piimää 1 Ma Ti Ke Lounas Nakki, peruna, -kaalisalaatti, kurkkusalaatti Ohrapuuro, marjakeitto, ruisleipä, leikkele, Kalapyörykkä,,,

Lisätiedot

Hyvää Pisara-vuotta 2019! Ilmoittautuminen Pisara-suurleirille avautunut. Allergia-asiaa. Materiaalia markkinointiin.

Hyvää Pisara-vuotta 2019! Ilmoittautuminen Pisara-suurleirille avautunut. Allergia-asiaa. Materiaalia markkinointiin. Hyvää Pisara-vuotta 2019! Pisara-suurleiriläiset ovat kuuden kuukauden kuluttua jo nukkuneet ensimmäisen yön teltoissa! T ässä uutiskirjeessä on Sinulle ajankohtaista asiaa Pisara-suurleiristä. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

LEIRIKIRJE ROLLOILLE 2015

LEIRIKIRJE ROLLOILLE 2015 LEIRIKIRJE ROLLOILLE 2015 Hei, olet osallistumassa Rolloille Oulussa 12. 17.6. Tässä sinulle leirikirje, joka sisältää lisätietoja tapahtumasta. Rollot koostuvat kahdesta osasta: kilpailuista ja leiristä.

Lisätiedot

Ruokalista ajalle 30.5.- 4.6.2016, vko 22. Lounas. Kalkkunakastike, peruna, mustaherukkahillo, salaatti. Kalapyörykkä, peruna, kastike, tuoresalaatti

Ruokalista ajalle 30.5.- 4.6.2016, vko 22. Lounas. Kalkkunakastike, peruna, mustaherukkahillo, salaatti. Kalapyörykkä, peruna, kastike, tuoresalaatti Ruokalista ajalle 30.5.- 4.6.2016, vko 22 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa / piimää 1 Ma Ti Lounas Kalkkuna, peruna, mustaherukkahillo, salaatti Kalapyörykkä, peruna,, tuoresalaatti Ke Hampurilainen

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 23.-27.7.2018 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 17:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 17:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 25 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. 10:15 Työskentely puutarha-alalla

Lisätiedot

SPORTTILEIRIOPAS 2016

SPORTTILEIRIOPAS 2016 SPORTTILEIRIOPAS 2016 Tervehdys sporttileiriläinen ja huoltaja Lasten ja nuorten liikunnallista leiritoimintaan on järjestetty Pohjois-Savossa jo 60- vuotta. Tervetuloa mukaan monipuoliselle sporttileirille

Lisätiedot

Esa Kakko 3. dan Johanna Ylinen 2. dan Jussi Uotila 1. dan Marita Kokkonen 4. dan

Esa Kakko 3. dan Johanna Ylinen 2. dan Jussi Uotila 1. dan Marita Kokkonen 4. dan w. Ohjaajat Aikuiset: Esa Kakko 3. dan, Johanna Ylinen 2. dan Junnut: Jussi Uotila 1. dan, Johanna Ylinen 2. dan Apuohjaajat: Villepetteri + Joonas + Jerry Lammasniemi 1 dan. Sovellettu judo: Marita Kokkonen

Lisätiedot

Leiriaapinen HELPE UPL ROVIO 2015 12.-18.7.2015 PADASJOKI ROVIO 2015 -LEIRI 12.-18.7.2015, PADASJOKI

Leiriaapinen HELPE UPL ROVIO 2015 12.-18.7.2015 PADASJOKI ROVIO 2015 -LEIRI 12.-18.7.2015, PADASJOKI Leiriaapinen HELPE UPL ROVIO 2015 12.-18.7.2015 PADASJOKI ROVIO 2015 -LEIRI 12.-18.7.2015, PADASJOKI 1 LEIRIN JOHTORYHMÄ Leiripäällikkö Samuel Siliin 040 502 7227 Varaleiripäällikkö Miia Savilampi 040

Lisätiedot

NYT TARKKANA. Ilmoittautuminen HAKA-palokuntarekisterin kautta LEIRIKIRJE 1

NYT TARKKANA. Ilmoittautuminen HAKA-palokuntarekisterin kautta LEIRIKIRJE 1 LEIRIKIRJE 1 NYT TARKKANA Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto järjestää ensi kesänä Säkylässä Rauman toimintaalueella 30.6-5.7.2013 TULIMYLLY 2013 palokuntanuorisleirin. Ilmoittautuminen HAKA-palokuntarekisterin

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 16:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 16:11 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 0 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. 34/2015 (1. jakso) 17. - 23.08.2015

Lisätiedot

KOMIA! Ensiavun suurleiri Valmiuden yksikkö

KOMIA! Ensiavun suurleiri Valmiuden yksikkö Tehdään yhdessä KOMIA! KOMIA! on ainutlaatuinen ensiavun suurleiri KOMIA! juhlistaa 60-vuotista ensiapuryhmätoimintaa KOMIA! leirillä harjoitellaan ensiapua, tavataan uusia ihmisiä, parannetaan Punaisen

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. Matematiikka YHT2.1. Ma Fyke

Lisätiedot

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! kiertue kävi Oulussa!

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! kiertue kävi Oulussa! Moi! SPEK POHJOIS-SUOMEN / Tässä on vuoden kolmas ajankohtaistiedote: - Palokuntien toiminta - Kampanjat - Taloyhtiöiden ja yritysten turvallisuuskoulutus - Pohjois-Suomen pelastusliitto - Toimintakalenteri

Lisätiedot

Lounas 2 Jättilihapullat M,G ja kermainen pippurikastike L,G Lounasruoka ja lisäkesalaatti Nokia / Sop. / Muu 5,70 / 6,20 / 7,00

Lounas 2 Jättilihapullat M,G ja kermainen pippurikastike L,G Lounasruoka ja lisäkesalaatti Nokia / Sop. / Muu 5,70 / 6,20 / 7,00 Maanantai 20.8.2018 Lounaat ja lounaspaketit Lounas 1 Aasialainen kalapata L,G Tai mustapapu-bataattisoselaatikko M,G 4,90 / 5,40 / 6,40 Lounas 2 Jättilihapullat M,G ja kermainen pippurikastike L,G 5,70

Lisätiedot

Kaikkia palokuntia (yksi vastaus) pyydetään vastaamaan kyselyyn 18.6.mennessä osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/s/3abe099a7c13f313.

Kaikkia palokuntia (yksi vastaus) pyydetään vastaamaan kyselyyn 18.6.mennessä osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/s/3abe099a7c13f313. Palokuntien vastuuhenkilöt 30.5.2017 Tervetuloa HIEKKA 2017 palokuntanuorten leirille Lohtajalle! Palokuntasi on ilmoittautunut 2017 leirille 2.-8.7.2017. Leirille on ilmoittautunut tällä hetkellä 200

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA Moi! Tässä on vuoden ensimmäinen ajankohtaistiedote: - Palokuntien toiminta - Kampanjat - Taloyhtiöiden ja yritysten turvallisuuskoulutus - Pohjois-Suomen pelastusliitto - Toimintakalenteri Otathan yhteyttä,

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 10.06.2015 15:43 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 10.06.2015 15:43 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 Maanantai 31.08. Tiistai 01.09. Keskiviikko 02.09. Torstai 03.09. Perjantai 04.09. Lauantai 05.09. Sunnuntai 06.09. 09:00 Palmu Riina C TVT2 Yritystoiminnan

Lisätiedot

Hulvelan, Kerttulakodin ja Kotikullan ruokalista (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala)

Hulvelan, Kerttulakodin ja Kotikullan ruokalista (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) Hulvelan, Kerttulakodin ja Kotikullan ruokalista (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) LISTA 1 7,15,23,31, 39,47 Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai Nakit

Lisätiedot

AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE KOTEIHIN

AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE KOTEIHIN AARNIVALKEA ILMOITTAUTUMISOHJE KOTEIHIN TAMMILEIRI XVII AARNIVALKEA SUDENPENTUJEN OMA PIIRILEIRI Seitsemästoista Tammileiri järjestetään kesäkuussa 6.-9. päivä Sauvon Ahtelassa Turun kaupungin leirikeskuksessa.

Lisätiedot

TAKU 1 AKU 2 NUMERO 2. Leirin avajaiset. Sää huomenna 14 [1] Lieskahdus. Kävimme VESIHIIHTO- HARJOITUKSISSA. Pelastusjohtaja Harri Setälä

TAKU 1 AKU 2 NUMERO 2. Leirin avajaiset. Sää huomenna 14 [1] Lieskahdus. Kävimme VESIHIIHTO- HARJOITUKSISSA. Pelastusjohtaja Harri Setälä Leirilehti 11.06.2015 NUMERO 2 Leirin avajaiset Pelastusjohtaja Harri Setälä Kävimme VESIHIIHTO- HARJOITUKSISSA TAKU 1 ILOISIA LEIRIKASVOJA AKU 2 Sää huomenna 14 RUOAKSI HUOMENNA: 7.30 aamupala: kaurapuuro,

Lisätiedot

NIVALAN KAUPUNGIN PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA / Viikko 9, v *koskee Knuutinpuhdon, Peltopuiston, Pirttirannan ja Vilkunan päiväkoteja

NIVALAN KAUPUNGIN PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA / Viikko 9, v *koskee Knuutinpuhdon, Peltopuiston, Pirttirannan ja Vilkunan päiväkoteja NIVALAN KAUPUNGIN PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA / Viikko 9, v. 2019 *koskee Knuutinpuhdon, Peltopuiston, Pirttirannan ja Vilkunan päiväkoteja VL = vähälaktoosinen, L = laktoositon, G = gluteeniton, = maidoton

Lisätiedot

Valtteri Jokinen Jaana Sundberg Petteri Luukkainen Nina Koivumäki

Valtteri Jokinen Jaana Sundberg Petteri Luukkainen Nina Koivumäki Pääohjaajat Aikuiset: Valtteri Jokinen, Jaana Sundberg, Petteri Luukkainen ja Nina Koivumäki. Näistä ohjaajista oli kolme ottelemassa EM-kisatatamilla Tampereella toukokuussa 2006! Valtteri Jokinen Jaana

Lisätiedot

Hiekka Leiriaapinen

Hiekka Leiriaapinen Hiekka 2017 Leiriaapinen Sisällysluettelo Tervetuloa Lohtajalle!.................................. 3 Leiripäällikön tervehdys................................. 4 Nuorten edustajan tervehdys..............................

Lisätiedot

Kuuttiset. Saapumislehti. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti

Kuuttiset. Saapumislehti. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Kuuttiset Saapumislehti Taipalsaari 28.6.-3.7.2015 KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Leiripäällikön terveiset Vihdoinkin on tulla aika perinteisen pelastusalanliiton vuosittaisen koulutusleirin. Toivotankin

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015 MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA 1 2015-2016

PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA 1 2015-2016 HEINOLAN KAUPUNK I PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA 1 2015-2016 VIIKKO 46 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI Kaurapuuro Tuoremarjahillo 3-viljan puuro Ruishiutalevelli Possukastike Uunikala Perunasose

Lisätiedot

Hulvelan, Kerttulakodin ja Kotikullan ruokalista (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala)

Hulvelan, Kerttulakodin ja Kotikullan ruokalista (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) Hulvelan, Kerttulakodin ja Kotikullan ruokalista (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) LISTA 1 7,15,23,31, 39,47 Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai Riisihiutale

Lisätiedot

Uunimakkara, perunasose, vihersalaatti, kurkkusalaatti. Kalapihvi, kastike, perunat, punajuurisalaatti, tuoresalaatti

Uunimakkara, perunasose, vihersalaatti, kurkkusalaatti. Kalapihvi, kastike, perunat, punajuurisalaatti, tuoresalaatti Ruokalista ajalle 8. - 12.2.2016, vko 6 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa/piimää 6 LOUNAS Ma Ti Uunimakkara,, vihersalaatti, kurkkusalaatti Hernekeitto, juusto, sekaleipä,, munkki Ke To Kalapihvi,

Lisätiedot

Leirielämää! Leirejä koskevaa tietoa. Young Ladies 1 ja 2. Evankelium valloittaa!

Leirielämää! Leirejä koskevaa tietoa. Young Ladies 1 ja 2. Evankelium valloittaa! Lasten kesä 2018 Leirejä koskevaa tietoa Sama lapsi voi ilmoittautua vain yhdelle lastenleirille. Tämän lisäksi hän voi osallistua huoltajansa kanssa perhe-, äiti-lapsi tai isä-lapsileirille. Leirielämää!

Lisätiedot

Hulvelan, Kerttulakodin ja Kotikullan ruokalista (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala)

Hulvelan, Kerttulakodin ja Kotikullan ruokalista (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) Hulvelan, Kerttulakodin ja Kotikullan ruokalista (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai LISTA 1 7,15,23,31, 39,47 Nakit

Lisätiedot

Pinaattiohukainen, tonnikala-pastasalaatti, hillo. Broilerikeitto, leikkele, sämpylä, tuorepala

Pinaattiohukainen, tonnikala-pastasalaatti, hillo. Broilerikeitto, leikkele, sämpylä, tuorepala Ruokalista ajalle 25. 29.1.2016, vko 4 Aina tarjolla näkkiä, levitettä, maitoa/piimää 4 Lounas Ma Pinaattiohukainen, tonnikala-pasta, hillo Ti Broilerikeitto,, sämpylä, Ke To Jauhelihapihvi, peruna, kastike,

Lisätiedot

Itsetuntemusta parhaimmillaan. Energiaa Enneagrammista Espanjassa. 33580!Tampere! www.careone.fi!

Itsetuntemusta parhaimmillaan. Energiaa Enneagrammista Espanjassa. 33580!Tampere! www.careone.fi! Itsetuntemusta parhaimmillaan Energiaa Enneagrammista Espanjassa Care One Oy Karkonmäenkatu15B info@careone.fi 33580Tampere www.careone.fi Itsetuntemusta parhaimmillaan Energiaa Enneagrammista Espanjassa

Lisätiedot

AAMUPALA LOUNAS VÄLIPALA. Salaatti Bolognelainen jauhelihakastike L, Tumma kierrepasta Leipä Maito

AAMUPALA LOUNAS VÄLIPALA. Salaatti Bolognelainen jauhelihakastike L, Tumma kierrepasta Leipä Maito TYKSILÄNRUOKALISTAVKO36,31.8.6.9.2015 maidoton,laktoositon,vlvähälaktoosinen,gluteeniton Ruokalistamuutoksetmahdollisia! AAMUPALA LOUNAS VÄLIPALA 31.8.2015 Maanantai Hapankorppu Jogurtti Kurkku Ananastuoremehu

Lisätiedot

Kalapaistos, porkkanaviipaleet, punajuuriomenasalaatti

Kalapaistos, porkkanaviipaleet, punajuuriomenasalaatti Ruokalista ajalle 15. 19.2.2016, vko 7 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa/piimää 7 Lounas Ma Ti Ke Lindströminpihvit, sipuli,, kaali Broileripastakeitto, ruisneppari, juusto, jää, Jauheliha,,

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2019 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2019 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2019 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2019 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

Tiedotuskanava. Merituulen tiedotuslehti koteihin. syyskuu - lokakuu

Tiedotuskanava. Merituulen tiedotuslehti koteihin. syyskuu - lokakuu Tiedotuskanava Merituulen tiedotuslehti koteihin syyskuu - lokakuu Tärkeitä puhelinnumeroita Kokoontumisajat Tulevat tapahtumat Syksyntapahtumia Merituulessa tapahtuu Tuisku 2015 MERITUULI Lisää tietoa

Lisätiedot

Nakit, perunasose, vihersalaatti, kurkkusalaatti. Mannapuuro, marjakeitto, ruisleipä, leikkele. Broilerikastike, ohralisäke, kasvis, tuoresalaatti

Nakit, perunasose, vihersalaatti, kurkkusalaatti. Mannapuuro, marjakeitto, ruisleipä, leikkele. Broilerikastike, ohralisäke, kasvis, tuoresalaatti Ruokalista ajalle 6. - 10.2.2017 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa/piimää 5 Lounas Ma Nakit,, viher, kurkku Ti Mannapuuro, marjakeitto, ruisleipä, leikkele Ke Broilerikastike, ohralisäke, kasvis,

Lisätiedot

VUOROPÄIVÄKOTI VETURITALLIN RUOKALISTA AJALLE: 7.12.2015-17.1.2016

VUOROPÄIVÄKOTI VETURITALLIN RUOKALISTA AJALLE: 7.12.2015-17.1.2016 Maanantai 7.12.2015 Tiistai 8.12.2015 Keskiviikko 9.12.2015 Torstai 10.12.2015 Perjantai 11.12.2015 Lauantai 12.12.2015 Sunnuntai 13.12.2015 aamupala aamupala aamupala aamupala aamupala aamupala aamupala

Lisätiedot

Uunimakkara, perunasose, vihersalaatti, kurkkusalaatti. Mannapuuro, marjakeitto, ruisleipä, leikkele,

Uunimakkara, perunasose, vihersalaatti, kurkkusalaatti. Mannapuuro, marjakeitto, ruisleipä, leikkele, Ruokalista ajalle 12. - 16.9.2016, vko 37 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa/piimää 5 Lounas Ma Ti Uunimakkara,, vihersalaatti, kurkkusalaatti Mannapuuro, marjakeitto,,, Ke Broilerikastike, ohralisäke,

Lisätiedot

Vuoden 2017 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa

Vuoden 2017 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa Vuoden 2017 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 1.-2.4.2017 LEIRIN OHJAAJAT: Jyrki Saario -pääkouluttaja Scandinavian Defendo Antti Nurmi 4.aste musta vyö Defendo -Defendo Blue pääkouluttaja -I.D.D.I-

Lisätiedot

SPORTTILEIRIOPAS 10.-12.6.2015 SIILINJÄRVELLÄ AHMON KOULULLA

SPORTTILEIRIOPAS 10.-12.6.2015 SIILINJÄRVELLÄ AHMON KOULULLA SPORTTILEIRIOPAS 10.-12.6.2015 SIILINJÄRVELLÄ AHMON KOULULLA sporttileirit.sporttisaitti.com Hyvä sporttileiriläinen, Tervetuloa monipuoliselle sporttileirille 10. 12.6.2015 Siilinjärvelle. Tässä leirioppaassa

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset SPEK Pohjois-Suomi koordinoi myös Lapin aluetta Muutos alkanut 1.10. ja jatkuu 31.12.2018 saakka SPEK Lapin Pertti Heikkilä on siirtynyt Lapin pelastusliiton

Lisätiedot

LOKAKUU kaikissa lippukunnissa. Tässä

LOKAKUU kaikissa lippukunnissa. Tässä LOKAKUU 2018 Illat pimenevät ja kelit kylmenevät, ja se jos mikä antaa syyn puhua ensi kesästä! Sinun kanssasi kesäfiilistä nostattaa kuukausittain ilmestyvä ryskeposti Rusahdus, joka tarjoaa paljon hyödyllistä

Lisätiedot

Riisipuuro, hedelmäkeitto, tuorepala

Riisipuuro, hedelmäkeitto, tuorepala Ruokalista ajalle 14. 19.12.2015, vko 51 Aina tarjolla näkkiä, levitettä, maitoa/piimää 5 LOUNAS Ma Ti Broileripyörykkä, riisi, currykastike, hedelmäinen, Jauhelihakeitto, perunarieska,, Ke Jouluateria

Lisätiedot

Haapaveden Opiston lyhytkurssit 2012 (maalis-kesäkuu)

Haapaveden Opiston lyhytkurssit 2012 (maalis-kesäkuu) Haapaveden Opiston lyhytkurssit 2012 (maalis-kesäkuu) Huom! Muutokset mahdollisia. Uusimmat tiedot löydät osoitteesta www.haapop.fi MAALISKUU 2012 SUOMI TUTUKSI -VIIKONLOPPUKURSSI: KIRJALLISUUS 30. 31.3.2012

Lisätiedot

Joulupuuro, mehukeitto, leipä, leikkele

Joulupuuro, mehukeitto, leipä, leikkele Ruokalista ajalle 19. - 23.12.2016, vko 51 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa/piimää 5 Lounas Ma Ti Uunimakkara, peruna, kastike, porkkanaraaste, kurkkusalaatti Ke Joulupuuro, mehukeitto, leipä,

Lisätiedot

Vuodeosaston (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala)

Vuodeosaston (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) Vuodeosaston (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai Sunnuntai LISTA 1 7,15,23,31, 39,47 Nakit ja kastike mansikkakiisseli kaalikurpitsasalaatti

Lisätiedot

Viikko 13 23.3.2015-29.3.2015

Viikko 13 23.3.2015-29.3.2015 Viikko 13 23.3.2015-29.3.2015 Maanantai 23.3. Tiistai 24.3. Keskiviikko 25.3. Torstai 26.3. Perjantai 27.3. Lauantai 28.3. Sunnuntai 29.3. Radio Channels, Luento 08:15 - TS127 Communication signal processing

Lisätiedot

LEIRIELÄMÄÄ. Ilves 13 - Piirileiri parrasvaloissa 2

LEIRIELÄMÄÄ. Ilves 13 - Piirileiri parrasvaloissa 2 LEIRI-INFO LEIRIELÄMÄÄ Ilves 2013 on Hämeen Partiopiirin telttaleiri Evolla Hämeenlinnassa. Leirin teema on elokuvamaailma. Leirille odotetaan noin 4000 hämäläistä partiolaista. Ilves 13 - Piirileiri parrasvaloissa

Lisätiedot

Vahvistus Veikon Malja ja SMtietokilpailuihin

Vahvistus Veikon Malja ja SMtietokilpailuihin Vahvistus Veikon Malja ja SMtietokilpailuihin 2012 21. palokuntanuorten suomenmestaruus (Veikon Malja) ja ratkaistaan Sodankylässä 21.4.2012 1 SPEK / Lapin Pelastusliitto ry Tervetuloa Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

Leirikirje. Kulttuuriympäristöleiri

Leirikirje. Kulttuuriympäristöleiri Kulttuuriympäristöleiri 18.-20.8.2017 Leirikirje Tervetuloa kulttuuriympäristöleirille Kangasalle! Päävastuu leirin järjestelyistä on Pirkanmaan maakuntamuseolla. Leiri on osa maakuntamuseon Adoptoi monumentti

Lisätiedot

Tahko.com - Tapahtumia. Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai

Tahko.com - Tapahtumia. Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Sunnuntai 01.12.2019 Maanantai 02.12.2019 Tiistai 03.12.2019 Keskiviikko 04.12.2019 Torstai 05.12.2019 Perjantai 06.12.2019 Tahkon Talvikauden avajaiset Yleinen Tahkon talvikauden avajaisia vietetään perinteisesti

Lisätiedot

PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA 1 2015-2016

PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA 1 2015-2016 HEINOLAN KAUPUNK I PÄIVÄKOTIEN RUOKALISTA 1 2015-2016 VIIKKO 1 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI Kaurapuuro Tuoremarjahillo 3-viljan puuro Ruishiutalevelli Possukastike Kalaleike Perunasose

Lisätiedot

Riistakäristys, perunasose, raastesalaatti, puolukka. Kalapuikko, peruna, kastike, punajuuri, tuoresalaatti. Lasagne, vihersalaatti, maustekurkku

Riistakäristys, perunasose, raastesalaatti, puolukka. Kalapuikko, peruna, kastike, punajuuri, tuoresalaatti. Lasagne, vihersalaatti, maustekurkku Ruokalista ajalle 11. 15.1.2016, vko 2 Aina tarjolla näkkileipää, levitettä, maitoa/piimää 2 LOUNAS Ma Ti Ke Riistakäristys,, raaste, Kalapuikko, peruna,, punajuuri, tuore Pinaattikeitto, kananmuna,, tuorepala

Lisätiedot

#Kesis2017 SAUVON AHTELA

#Kesis2017 SAUVON AHTELA #Kesis2017 SAUVON AHTELA 13.-16.6.2017 #Suomi100 #Yhdessä #unelmatliikkeelle #LiikU #Kesis2017 Sporttipaketit (ent. Lajipaketit) Kesis on Varsinais-Suomen suurin ja monipuolisin liikuntaleirikokonaisuus,

Lisätiedot

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 Elokuu Viikko 32 Jakso 1 5 Maanantai 6 Tiistai 7 Keskiviikko 8 Torstai 9 Perjantai 10 Lauantai 9.30-10.45 11.25-12.40 ruokailut 4 VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 erillinen info erillinen info 12.50-14.05 11

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset AJANKOHTAISET SPEK Pohjois-Suomi vastaa Lapin alueen toiminnasta vielä vuoden 2018 ajan Palokuntien kysely tulossa vuoden vaihteessa #100palokuntaa

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:56 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:56 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 Maanantai 31.08. Tiistai 01.09. Keskiviikko 02.09. Torstai 03.09. Perjantai 04.09. Lauantai 05.09. Sunnuntai 06.09. 37/2015 (1. jakso) 07. - 13.09.2015

Lisätiedot

Uskomatonta ja ennenkokematonta:

Uskomatonta ja ennenkokematonta: Uskomatonta ja ennenkokematonta: LEIRI KESKELLÄ KAUPUNKIA! Oululaiset partiolaiset kokoontuvat yhteiselle leirille Kuusisaareen ensi kesänä. Ohjelmaa merellä, rannalla, keskellä kaupunkia. Uusien ja vanhojen

Lisätiedot

Kohdekohtainen palveluohjelma, Joensuun kaupunki, päiväkodit ja ryhmät

Kohdekohtainen palveluohjelma, Joensuun kaupunki, päiväkodit ja ryhmät Polkka - Pohjois-Karjalan tukipavlelut oy Ateriapalvelut Liite 3 / taulukko1 Kohdekohtainen palveluohjelma, Joensuun kaupunki, päiväkodit ja ryhmät Tavoite Ateriapalvelu Palvelun sisältö Tarjoilu Ravintosisältö

Lisätiedot

LEIRITOIMINNAN MALLI

LEIRITOIMINNAN MALLI LEIRITOIMINNAN MALLI Leiritoiminnan malli Tämä malli on kaikkien toimijoiden käyttöön. Tästä saat ideoita ja vinkkejä käytännönjärjestelyihin sekä muistilistaa siitä, mitä kaikkea on hyvä muistaa leiritoiminnan

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2016 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2016 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2016 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2016 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

Porin sairaalan ruokalista Ajalle 23.5-29.5.2016

Porin sairaalan ruokalista Ajalle 23.5-29.5.2016 Porin sairaalan ruokalista Ajalle 23.5-29.5.2016 Maanantai 23.5.2016 Tiistai 24.5.2016 Keskiviikko 25.5.2016 Torstai 26.5.2016 Perjantai 27.5.2016 Lauantai 28.5.2016 Sunnuntai 29.5.2016 Kaurapuuro Pajalanpuuro

Lisätiedot

Aamupala Lounas Välipala

Aamupala Lounas Välipala 1. VIIKKO Maanantai 6.1. LOPPIAINEN Tiistai Ruispuuro Broileri-kasvishöystö Täysjyväsämpylä 7.1. Ohrahelmilisäke / perunat Leikkele, tuorepala Ananas-kaaliraaste Keskiviikko Hiutalepuuro Talon päivä Puolukkakiisseli

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2018 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2018 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2018 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2018 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2015 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2015 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot

RIPPIKOULUT 2017 Imatran seurakunta

RIPPIKOULUT 2017 Imatran seurakunta RIPPIKOULUT 2017 Imatran seurakunta TERVEHDYS VUODEN 2017 RIPPIKOULULAINEN! Tämä esite auttaa sinua valitsemaan rippikoulusi yhdessä huoltajasi kanssa. Lukekaa tämä esite yhdessä läpi kokonaan, jonka jälkeen

Lisätiedot