Leirin keskuspaikkana toimii Ylikiimingin koulu piha-alueineen.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Leirin keskuspaikkana toimii Ylikiimingin koulu piha-alueineen."

Transkriptio

1 Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliittojen palokuntanuorten Tervas 2019-leiri järjestetään Ylikiimingissä Oulussa Leirin järjestää SPEK yhdessä Ylikiimingin palomiehet ry:n kanssa. Leirille kannattaa osallistua omien, mutta erityisesti nuorille annettavien kokemusten ja elämysten takia, jotta meillä olisi jatkossakin palokuntalaisia ja ennen kaikkea turvallisuustietoisia ja taitoisia kansalaisia! Ylikiiminki Paikka Ilmoittautuminen Ylikiiminki on yksi Oulun kaupunginosista. Ylikiiminki oli itsenäinen kunta vielä vuoden 2008 loppuun saakka, jonka jälkeen se liittyi osaksi Oulun kaupunkia. Ylikiimingistä on Oulun keskustaan matkaa noin 35 kilometriä. Leirin keskuspaikkana toimii Ylikiimingin koulu piha-alueineen. Leirin ilmoittautuminen avautuu mennessä ja ilmoittautuminen tulee tehdä HAKA-hallinnointikannan kautta mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä on varmistettava, että jokaisen leirille tulijan tiedoista löytyvät seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, ruoka-aineallergiat, terveystiedot (esim. lääkitykset), lähiomaisen nimi, lähiomaisen puhelinnumero ja t-paidan koko. Leiriläisen oma puhelinnumero ja sähköposti on hyvä myös ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus leirille osallistumisesta. Mikäli palokuntanuori tarvitsee kurssille ohjaajan tai jotain muuta on huomioitava niin siitä tulee ilmoittaa jo ilmoittautumisen yhteydessä. Jos tiedoissa on puutteita, leiritoimisto tulee pyytämään palokunnalta korjauksia. Jokaiselle palokunnalla tulee olla vastuuhenkilö ilmoittautumisen yhteydessä. Tehkää yhteistyötä muiden palokuntien kanssa ja mahdollistakaa nuorten osallistuminen esim. yhteisosastona. Kysykää myös nuorten vanhempia mukaan leirille! Ilmoittautumislomake Leirikutsun liitteenä on ilmoittautumislomake, jota voi vapaasti hyödyntää leiriläisen tietojen keräämiseksi. Lomaketta ei toimiteta leirin järjestäjälle vaan tiedot kirjataan ilmoittautumisen yhteydessä.

2 Leirimaksu Leirimaksu on saakka Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliittojen jäsenpalokuntien palokuntanuorilta 120, muilta 150. Alle 7- vuotiaat veloituksetta. Toimihenkilöiden osallistumismaksu on 60 pelastusliittojen jäsenpalokuntien osalta, muilta 90. Leirimaksu sisältää leiriohjelman mukaiset ruokailut ja leiripaidan. Leirille osallistumisen voi perua veloituksetta saakka. Leirille voi osallistua toimihenkilönä myös päivämaksulla, joka on 15 /päivä. Maksu sisältää ohjelman mukaiset ruokailut ja maksut laskutetaan jälkikäteen päivien mukaan. Hinta ei sisällä leiripaitaa. Leirille voi ilmoittautua vielä ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen, jolloin leirimaksu on 150 (180 ) saakka palokuntanuorelta ja 90 (120 ) toimihenkilöltä. Hintaan ei sisälly leiripaitaa. Leirimaksut laskutetaan kesäkuussa. Vakuutukset Allergiat Kurssit Jokainen palokunta huolehtii leirille osallistujalle vakuutuksen. Leirin puolesta ei ole vakuutusta osallistujille. Leiriläisen allergiat ja lääkitykset tms. tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Leirillä järjestetään palokuntanuorten koulutusjärjestelmän mukaisia kursseja seuraavasti: AKU 1 AKU 2 TAKU 1 TAKU 2 TAKU 3 TAKU 4 RYHMÄNJOHTAJA TULITAISTELIJA Kouluttajaksi voi hakeutua, jos on vähintään 16-vuotias ja omaa riittävät taidot pitää koulutusta (lähettävä palokunta arvioi). Kaikille kursseille tarvitaan kouluttajia, ota ennakkoon yhteyttä koulutusvastaavaan sähköpostitse (katso yhteystiedot). Toimialat Leirin onnistumiseksi tarvitaan kouluttajien (koulutus-toimiala) lisäksi myös muiden alojen osaajia. Tehtäviä on tarjolla seuraavavilla toimialoilla: Huolto ja turvallisuus Järjestely Muonitus Tiedotus ja toimisto Ohjelma ja olkkari Ensiapu Kalusto Muksuparkki Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittautua useammalle toimialalle ja laittaa ne haluamaasi järjestykseen.

3 Toimialojen (katso vastuuhenkilöiden yhteystiedot) terveisiä: hakee kurssinjohtajia ja kouluttajia kursseille. Ota yhteys koulutuksen vastuuhenkilöihin mahdollisimman pian. Muonitus hakee ruuan jakeluun 10 henkilöä. Muonitukseen hakeutuvalla toivotaan olevan hygieniapassi ja iloinen mieli. Lisätiedot Patrik Willbergilta, tai Ensiapu hakee lisävahvistuksia huippujengiin. Henkilöstöllä tulee olla vähintään voimassa oleva Punaisen ristin EA2-kurssi tai palokuntien ensivastekurssi suoritettuna. Edellä mainittuja kursseja ei tarvita, mikäli leirisairaalan työntekijä on terveydenhuoltoalan ammattilainen, esim. lähihoitaja. Huolto ja turvallisuus tarvitsee henkilöstöä huolehtimaan leirialueen huollosta ja siisteydestä sekä turvallisuudesta. Henkilön ei tarvitse olla ammattilainen ja tehtävään opastetaan. Osalla henkilöstöstä tulee olla järjestyksenvalvojakortti. Tiedotus ja toimisto hakee henkilöstöä huolehtimaan leirin ajan tiedotuksesta ja toimistosta. Mikäli olet kiinnostunut pitämään toimiston paperit järjestyksessä tai haluat pitää leiriläiset ja leiristä kiinnostuneet ajan tasalla niin olet juuri meidän etsimämme henkilö! Kanttiini hakee riveihinsä asiakaspalvelutyöhön iloisia tekijöitä. Kanttiinin monipuolisiin tehtäviin annetaan tarvittaessa pikakoulutus. Lisätietoja kanttiinin vastuuhenkilöltä. Muksuparkki hakee työntekijöitä innovatiiviseen ja leikkisään porukkaan. Jos haluat leirillä aktiviteettejä sekä touhua ympärillesi, olet juuri meidän tiimiin sopiva! Ohjelma ja olkkari tarvitsee leirin vapaa-ajan ohjelman ja kilpailuiden toteuttamiseen henkilöstöä. Huom! Jos on sovittu jo toimialan vastaavan kanssa tehtävästä, ilmoittaudutaan normaalisti HAKAn kautta valitsemalla oikea toimiala ilmoittautumisen yhteydessä. Leiritunniste Vierailupäivä Leiriläisille jaetaan leirillä ilmoittautumisen yhteydessä tunnisteet. Leiritunniste tulee olla esillä koko leirin ajan. Leiriläisten vanhemmilla ja muilla kiinnostuneilla on mahdollisuus vierailla leirialueella keskiviikkona klo välisenä aikana.

4 OuLan malja OuLan-malja Pohjois-Suomen ja Lapin alueen kalustokilpailu järjestetään aamupäivän aikana. Kilpailusta tulee osastoihin lisätietoa leirin vahvistuskirjeessä ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Kilpailuun voi osallistua viikkoharjoituksissa opetettavilla taidoilla. Nettisivut Facebook Ruokailu Hygienia Kanttiini Turvallisuus Majoitus Leiristä saa lisätietoa osoitteista Tykkää Pohjois-Suomen ja Lapin omasta leirisivusta! Siellä tiedotetaan leiristä säännöllisesti ja saat viimeisimmät vinkit leiriä varten! Leirin aikana sivua päivitetään säännöllisesti, joten nuorten vanhempien on mahdollista seurata leirin tapahtumia. Katso lisää Leirin aikana järjestetään ruokailut liitteenä olevan ohjelman mukaisesti. Leiriläiset ruokailevat koulutuksen aikana kurssin mukana, muulloin oman palokunnan kanssa. Käsienpesusta tulee huolehtia leirin aikana säännöllisesti. Leirin puolesta on järjestetty suihkutilat ja niitä tulee käyttää leirin aikana säännöllisesti. Leirillä toimii koko viikon ajan kanttiini, josta on ostettavissa limsaa, karkkia, jäätelöä yms. Kannattaa siis varata hieman käteistä rahaa mukaan. Leirin aikana toimii vartiointi ja ensiapu. Leiriläiset majoittuvat pääosin telttoihin. Asuntoautoille ja vaunuilla tuleville järjestetään oma alue. Palokunnat vastaavat omasta majoituksesta ja jokaisessa teltassa tulee olla täysi-ikäinen vastuuhenkilö. Majoitusalueelle saa majoittua vain puolijoukkueteltoissa tai vastaavissa isommissa teltoissa. Muksuparkki Muksuparkki tarjoaa leirin pienimmille mukavan puuhapaikan; ohjattua toimintaa ja leikkimistä sekä ateriat ja lepohetken, jonne ovat tervetulleita alle 7-vuotiaat lapset, joiden vanhemmat osallistuvat leirille kouluttajina ja toimihenkilöinä. Päiväkoti on avoinna leirin aikana maanantaista perjantaihin klo Rakennusleiri Purkuleiri Vahvistuskirje Leirin rakentaminen aloitetaan perjantaina iltapäivällä. HAKAssa on oma ilmoittautuminen rakennusleiriä varten. Voit ilmoittautua vain rakennusleirille! Leirin purku tehdään lauantaina HAKAssa on oma ilmoittautuminen purkuleiriä varten. Voit ilmoittautua vain purkuleirille! Ilmoittautuneille palokunnille lähetään mennessä vahvistus ilmoittautumisesta ja lisätietoa leiristä.

5 Johtoryhmän yhteystiedot Leirin johto Vastuuhenkilö Marko Koivikko / P-S pelastusliitto marko.koivikko@me.com, Aappo Iisakka / Ylikiimingin PVPK iisakaa@gmail.com, Ensiapu Hanna Valtokari / Siikajoen PVPK valtokari.hanna@gmail.com, Järjestely Paavo Oikarinen / Ylikiimingin PVPK paavo.oikarinen@gmail.com, Muksuparkki Kirsi Hyvälä / Oulun VPK kirsi.hyvala@oulunvpk.fi, Huolto ja turvallisuus Tiedotus ja toimisto Kanttiini Ohjelma ja olkkari Nuorten edustaja Jarkko Heikkilä / Sallan VPK heikkilan.porotuote@gmail.com, Patrik Willberg / SPEK patrik.willberg@spek.fi, Irja Viinikainen / Simon VPK irja.viinikainen@luukku.com, Oona Ruotsalainen / Oulun VPK oona.ruotsalainen@oulunvpk.fi, Sara Parkkinen / Ylikiimingin PVPK sarparkk@eduouka.fi, Varahenkilö Pekka Siltakoski / Ylikiimingin PVPK pekka.siltakoski@luukku.com, Mika Hiltula / Ylikiimingin PVPK mk.hiltula@gmail.com, Matti Tervonen / Sallan VPK ntjlappi@spekoulu.fi, Mari Lifflander / Siikajoen PVPK marilifflander@gmail.com, Timo Vähäaho / Ylikiimingin PVPK timo.vahaaho@gmail.com, Pilvi Suomela / Iin PVPK pilvi.suomela@outlook.com, Esa Orava / Kemin VPK eetu1975@gmail.com, Avoin Pertti Heikkilä / SPEK pertti.heikkila@spek.fi, Saana Pesonen / Oulun VPK saana.pesonen@oulunvpk.fi,

6 Tervas 2019 leiriviikon ohjelma Klo Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai :20 Herätys Herätys Herätys Herätys Herätys Herätys 07:40-08:40 Aamupala Aamupala Aamupala Aamupala Aamupala 08:50 Lipunnosto Lipunnosto Lipunnosto Lipunnosto Lipunnosto 09:00 10:00 11:00 11:30-11:50 Lounas I Lounas I Lounas I Lounas I Lounas I :10 Lounas II Lounas II Lounas II Lounas II Lounas II 12:10-12:30 Leiriportti avautuu Lounas III Lounas III Lounas III Lounas III Lounas III 12:30 13:00 14:00 Ilmoittautuminen / Majoittuminen 15:00 ta 16:00 Päivällinen HUOM! osastoittain 16:30 Päivällinen I Päivällinen I Päivällinen I Päivällinen I 16:45 Päivällinen II Päivällinen II Päivällinen II Päivällinen Päivällinen II 17:00 Päivällinen III Päivällinen III Päivällinen III Päivällinen III 18:00 Leirin avajaiset Leirin päätös Mölkkyruisku Disco klo 19 19:00 Kurssien järj. 20:00 Iltapala Iltapala Iltapala Iltapala Iltapala Iltapala 21:00 Toimihenkilöinfo 22:00 OulanMalja Välisiivous Vierailupäivä 12:00-18:00 23:00 Hiljaisuus Hiljaisuus Hiljaisuus Hiljaisuus Hiljaisuus 00:00 Hiljaisuus 23:00-01:00 Yökoulutus mahdollisuus Disco / Taitomerkit Leirinpurku ja siivous klo 10 saakka Lounas 10:00 Osastoittain Palaverit Klo Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai :15-08:30 Johtoryhmä Johtoryhmä Johtoryhmä Johtoryhmä 16:00-16:30 Johtoryhmä

leirikutsu. Palokuntanuorten leiri Oulussa

leirikutsu. Palokuntanuorten leiri Oulussa 20.3.2015 leirikutsu Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliittojen palokuntanuorten idis 2015-leiri järjestetään Oulun Martinniemessä 29.6-4.7.2015. Leirin järjestävät SPEK Pohjois-Suomen ja Lapin toimipisteet

Lisätiedot

22.3.2016. Leirikutsu

22.3.2016. Leirikutsu 22.3.2016 Leirikutsu Lapin ja Pohjois-Suomen pelastusliittojen palokuntanuorten In the Middle of Nowhere leiri järjestetään Sallassa koulukeskuksen alueella 3.-9.7.2016. Leirin järjestävät SPEK Lapin ja

Lisätiedot

Tervetuloa Tervas2019 palokuntanuorten leirille!

Tervetuloa Tervas2019 palokuntanuorten leirille! Tervetuloa Tervas2019 palokuntanuorten leirille! Palokuntasi on ilmoittautunut Tervas2019 leirille 14.-20.7.2019. Leirille on ilmoittautunut tällä hetkellä 100 palokuntanuorta ja 70 toimihenkilöä. Tässä

Lisätiedot

Lohtaja. Yleistä. Leirin suojelijana toimii puolestaan Pekka Hyysalo. Leiripäällikkönä on Seppo Jänkälä Lapin Pelastusliitto ry:stä

Lohtaja. Yleistä. Leirin suojelijana toimii puolestaan Pekka Hyysalo. Leiripäällikkönä on Seppo Jänkälä Lapin Pelastusliitto ry:stä LEIRIKUTSU Palokuntanuorten kansainvälinen suurleiri järjestetään Lohtajalla, puolustusvoimien ampuma- ja harjoitusalueella Lohtajalla 1.-8.7.2017. Leiriä suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä pelastusliittojen

Lisätiedot

Lohtaja. Yleistä. Leirin suojelijana toimii puolestaan Pekka Hyysalo. Leiripäällikkönä on Seppo Jänkälä Lapin Pelastusliitto ry:stä

Lohtaja. Yleistä. Leirin suojelijana toimii puolestaan Pekka Hyysalo. Leiripäällikkönä on Seppo Jänkälä Lapin Pelastusliitto ry:stä LEIRIKUTSU Palokuntanuorten kansainvälinen suurleiri järjestetään Lohtajalla, puolustusvoimien ampuma- ja harjoitusalueella Lohtajalla 1.-7.7.2018. Leiriä suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä pelastusliittojen

Lisätiedot

LOHTAJAN AMPUMA- JA HARJOITUSALUE

LOHTAJAN AMPUMA- JA HARJOITUSALUE LOHTAJAN AMPUMA- JA HARJOITUSALUE Lohtajan ampuma- ja harjoitusalue sijaitsee Kokkolasta 30 km pohjoiseen. Ampuma- ja harjoitusalueen maapinta-ala on n 1400 ha ja vesialueen n 170 ha. Suoja-alueeseen sisältyy

Lisätiedot

Palokuntanuorten leiri Oulussa

Palokuntanuorten leiri Oulussa Palokuntien vastuuhenkilöt Tervetuloa idis 2015 palokuntanuorten leirille Ouluun! Palokuntasi on ilmoittautunut idis 2015 leirille 29.6.-4.7.2015. Leirille on ilmoittautunut tällä hetkellä lähes 180 palokuntanuorta

Lisätiedot

OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA

OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA 1.12.2014 PALOKUNTANUORTEN OHJAAJIEN JA PALOKUNTANAISTEN OPINTOPÄIVÄT KALAJOELLA SPEK Pohjois-Suomi järjestää Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliiton palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten opintopäivät

Lisätiedot

OPINTOPÄIVÄT KUUSAMOSSA

OPINTOPÄIVÄT KUUSAMOSSA 12.12.2013 PALOKUNTANUORTEN OHJAAJIEN JA PALOKUNTANAISTEN OPINTOPÄIVÄT KUUSAMOSSA SPEK Pohjois-Suomi järjestää Pohjois-Suomen ja Lapin pelastusliiton palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten opintopäivät

Lisätiedot

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! kiertue kävi Oulussa!

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! kiertue kävi Oulussa! Moi! SPEK POHJOIS-SUOMEN / Tässä on vuoden kolmas ajankohtaistiedote: - Palokuntien toiminta - Kampanjat - Taloyhtiöiden ja yritysten turvallisuuskoulutus - Pohjois-Suomen pelastusliitto - Toimintakalenteri

Lisätiedot

Näin ilmoittaudut Pistoliekki leirille

Näin ilmoittaudut Pistoliekki leirille Näin ilmoittaudut Pistoliekki 2019 -leirille Jos kysymyksiä ilmenee ilmoittautumisesta, ole yhteydessä projektisihteeriin Katariina Niemelään. Puh. 0400-736378, katariina.niemela@upl.fi Tärkeitä huomioita

Lisätiedot

LEIRIUUTISET Marraskuu 2017

LEIRIUUTISET Marraskuu 2017 LEIRIUUTISET Marraskuu 2017 Edessäsi on Lohtajan leiriuutiset. Leiriuutisissa ajankohtaista asiaa sekä tietoa leiristä. Lisä-infoa leiristä on saatavilla myös leirin nettisivuilta, facebookista ja instasta.

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 23-27.7.2012 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

Haukan Sanomat Saapumislehti

Haukan Sanomat Saapumislehti Haukan Sanomat Saapumislehti KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Kaakkois-Suomen pelastusalanliiton palokuntanuorten koulutusleiri 30.6 5.7.2013, Utin leirikenttä, Kouvola Tervetuloa kauan odotetulle palokuntanuorten

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset Sosiaalinen media www.facebook.com/pspel pohjoissuomenpelastusliitto Nettisivuilta ajankohtaista tietoa Toimintatilastot 2014: Nuorisotyö 21 nuoriso-osastoa

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 23.-27.7.2018 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! Palokuntanuorten leiri idis 2015

SPEK POHJOIS-SUOMEN / POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITON AJANKOHTAISTIEDOTE Moi! Palokuntanuorten leiri idis 2015 Moi! SPEK POHJOIS-SUOMEN / Tässä on vuoden ensimmäinen ajankohtaistiedote: - Palokuntien toiminta - Kampanjat - Taloyhtiöiden ja yritysten turvallisuuskoulutus - Pohjois-Suomen pelastusliitto - Toimintakalenteri

Lisätiedot

SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset

SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset SPEK Pohjois-Suomen ajankohtaiset 10.2.2018 Järjestöpäällikkö Patrik Willberg 040 7255 448, patrik.willberg@spek.fi, www.spek.fi/pohjois-suomi SPEK Pohjois-Suomen toiminta Pohjois-Suomi hoitaa edelleen

Lisätiedot

Palokuntanuorten (2017)

Palokuntanuorten (2017) Palokuntanuorten suomenmestaruuskilpailujen järjestäminen (2017) Säännöt Palokuntanuorten suomenmestaruuskilpailujen säännöt löytyvät SPEKin palokuntanuorisotyön Materiaalia-sivulta Kilpailusääntöjä-otsikon

Lisätiedot

TERVETULOA HAVULLE! Kello 22:00 Hiljaisuus

TERVETULOA HAVULLE! Kello 22:00 Hiljaisuus TERVETULOA HAVULLE! Partiolaisten ehdoton ykkösjuttu ovat tietenkin leirit. Erityisesti isojen leirien vauhdikasta ohjelmaa, uusia ystäviä ja upeita iltanuotioita muistellaan vielä pitkään. Ensi kesänä

Lisätiedot

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015

MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015 MP-TAITO, JUNIORI JA NUORISO TRIAL- LEIRI RAASEPORIN KISAKESKUKSESSA 27.-31.7.2015 MPT moottorikerho järjestää trial- urheiluleirin lajin juniori ja nuoriso harrastajille Raaseporissa, Kisakeskuksen urheiluopistolla.

Lisätiedot

Vakka-Suomen suurleiri 7-9.7.2008 Kustavi Lomavalkama

Vakka-Suomen suurleiri 7-9.7.2008 Kustavi Lomavalkama Vapaa-aikajaosto 7.4.2008 LIITE 2 Vakka-Suomen suurleiri 7-9.7.2008 Kustavi Lomavalkama LEIRIN TEEMA KALASTUS MAANANTAI 7.7. klo 10.00 Saapuminen leirille, lipunnosto, leirin avaus, suojelijan tervehdys,

Lisätiedot

KIRJE LEIRILÄISEN KOTIIN 9.6.2015

KIRJE LEIRILÄISEN KOTIIN 9.6.2015 KIRJE LEIRILÄISEN KOTIIN 9.6.2015 Hei jalkapalloleiriläinen ja leiriläisen vanhempi! Tervetuloa jalkapalloleirille 1. - 3.7. Leirille on ilmoittautunut yli neljäkymmentä innokasta jalkapalloilijaa. Tässä

Lisätiedot

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA

POHJOIS-SUOMEN PELASTUSLIITTO SOSIAALISESSA MEDIASSA Moi! Tässä on vuoden ensimmäinen ajankohtaistiedote: - Palokuntien toiminta - Kampanjat - Taloyhtiöiden ja yritysten turvallisuuskoulutus - Pohjois-Suomen pelastusliitto - Toimintakalenteri Otathan yhteyttä,

Lisätiedot

SPEK ajankohtaiset. Palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten syysopintopäivät, , Oulu

SPEK ajankohtaiset. Palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten syysopintopäivät, , Oulu SPEK ajankohtaiset Palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten syysopintopäivät, 7.-9.9.2018, Oulu SPEKillä ei ole enää alueellisia toimipisteitä Alueellista toimintaa kuitenkin edelleen on! Kaikki

Lisätiedot

ROLLOT 2012 PORI SEURATIEDOTE 1 / 2012 ROLLO LEIRI ROLLO UINNIT TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE!

ROLLOT 2012 PORI SEURATIEDOTE 1 / 2012 ROLLO LEIRI ROLLO UINNIT TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE! ROLLOT 2012 PORI SEURATIEDOTE 1 / 2012 ROLLO LEIRI 8. 13.6.2012 ROLLO UINNIT 8. 10.6.2012 TOIMITETAAN SEURAN ROLLO YHTEYSHENKILÖLLE! PUS PoPy Suomen Uimaliitto KU PTU 2 Rollo leirin yhteystiedot: Minna

Lisätiedot

Uskomatonta ja ennenkokematonta:

Uskomatonta ja ennenkokematonta: Uskomatonta ja ennenkokematonta: LEIRI KESKELLÄ KAUPUNKIA! Oululaiset partiolaiset kokoontuvat yhteiselle leirille Kuusisaareen ensi kesänä. Ohjelmaa merellä, rannalla, keskellä kaupunkia. Uusien ja vanhojen

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset SPEK Pohjois-Suomi koordinoi myös Lapin aluetta Muutos alkanut 1.10. ja jatkuu 31.12.2018 saakka SPEK Lapin Pertti Heikkilä on siirtynyt Lapin pelastusliiton

Lisätiedot

Tervetuloa In The Middle Of Nowhere palokuntanuorten leirille Sallaan!

Tervetuloa In The Middle Of Nowhere palokuntanuorten leirille Sallaan! Palokuntien vastuuhenkilöt 2.6.2016 Tervetuloa In The Middle Of Nowhere palokuntanuorten leirille Sallaan! Palokuntasi on ilmoittautunut 2016 leirille 3.-9.7.2016. Leirille on ilmoittautunut tällä hetkellä

Lisätiedot

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016 Suomen Uimaliitto 2 Tervehdys Tampereelta! Tätä kirjoittaessani joulukuun alkupuolella vesisateen ropistessa ikkunaan täällä Mansessa nääs

Lisätiedot

Pohjanmaan Pelastusalan Liitto ry

Pohjanmaan Pelastusalan Liitto ry Varhaisnuorten esiinmarssi Palokuntanuorten Loimu-nuorisoleirillä! Alustava suunnitelma VaNujen ohjelmasta Lohtajan Loimuleirillä Lähtö leirille 8:00 Ylihärmän paloasemalta perjantaina 12.7.2013 klo 8:00

Lisätiedot

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLO-UINNIT 13. - 15.6.2014 ROLLO-LEIRI 13. - 18.6.2014 SEURATIEDOTE TOIMITETAAN SEURAN ROLLO-YHTEYSHENKILÖLLE Sivu 1 / 7 ROLLO-LEIRIN YHTEYSTIEDOT ja ROLLO-KISOJEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla ILVES19 Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla 24.7.-1.8.2019 MIKÄ ON ILVES19? Hämeen Partiopiirin piirileiri Evolla Hämeenlinnassa Leirin ajankohta 24.7. 1.8.2019 seikkailijoille, tarpojille, samoajille,

Lisätiedot

Tulikaste leiripalaute

Tulikaste leiripalaute Tulikaste 2013 -leiripalaute 1. Monellako leirillä olet ollut? 2. Olin leirillä 3. Mille seuraavista kursseista osallistuit? Vastaajien määrä: 74 4. Toimin leirillä seuraavalla toimialalla (toimistossa)

Lisätiedot

Leirikutsun liitteenä on ilmoittautumisen suorittamiseen ohjeet, joihin osastojohtajan ja vastuuhenkilön toivotaan tutustuvan.

Leirikutsun liitteenä on ilmoittautumisen suorittamiseen ohjeet, joihin osastojohtajan ja vastuuhenkilön toivotaan tutustuvan. KUTSU 1(2) 24.4.2017 Tervetuloa Vantaan palokuntanuorisotyön viikonloppuleirille Metsäpirtille! Vantaan palokuntanuorten oma viikonloppuleiri järjestetään tänä vuonna Tuusulan Metsäpirtillä 9. 11.6.2017.

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset SPEK Pohjois-Suomi koordinoi myös Lapin aluetta Muutos 1.10. alkaen ja jatkuu 31.12.2018 saakka SPEK Lapin Pertti Heikkilä on siirtynyt Lapin pelastusliiton

Lisätiedot

KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI

KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI OLETHAN JUURI SINÄ TULOSSA TEMPUS18- LEIRILLE? Piirileiri kokoaa Pohjanmaan Partiolaiset aikamoiseen seikkailuun kesällä 2018. Leirille pääsevät osallistumaan kaikki ikäkaudet

Lisätiedot

Palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten kevätopintopäivät , Rovaniemi

Palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten kevätopintopäivät , Rovaniemi Palokuntanuorten ohjaajien ja palokuntanaisten kevätopintopäivät 2019 2.2.2019, Rovaniemi Ajankohtaiset Toimintatilastot vuodelta 2018 Saadaan HAKAn kautta niiltä, jotka käyttävät sitä aktiivisesti Muiden

Lisätiedot

Tulta päin 2012 Palokuntanuorten leiri LEIRIKUTSU. Palokuntanuoret ja palokuntanaiset, PALOKUNTANUORTEN LEIRI

Tulta päin 2012 Palokuntanuorten leiri LEIRIKUTSU. Palokuntanuoret ja palokuntanaiset, PALOKUNTANUORTEN LEIRI Palokuntanuoret ja palokuntanaiset, PALOKUNTANUORTEN LEIRI LEIRIKUTSU On aika ilmoittautua palokuntien järjestötoiminnan suurimpaan tapahtumaan lle Tulta päin 2012. Helsingin ja Uudenmaan pelastusliittojen

Lisätiedot

Vahvistus Veikon Malja ja SMtietokilpailuihin

Vahvistus Veikon Malja ja SMtietokilpailuihin Vahvistus Veikon Malja ja SMtietokilpailuihin 2012 21. palokuntanuorten suomenmestaruus (Veikon Malja) ja ratkaistaan Sodankylässä 21.4.2012 1 SPEK / Lapin Pelastusliitto ry Tervetuloa Suomen Pelastusalan

Lisätiedot

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä KYMEN VIESTIKILTA RY KUTSU 1(5) Kouvola 04.06.2017 Valtakunnalliset Viestimiespäivät 12. 13.08. 2017 Vekaranjärvellä Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme Valtakunnallisia

Lisätiedot

Kuuttiset. Saapumislehti. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti

Kuuttiset. Saapumislehti. Taipalsaari 28.6.-3.7.2015. KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Kuuttiset Saapumislehti Taipalsaari 28.6.-3.7.2015 KASPELIn palokuntanuorten oma lehti Leiripäällikön terveiset Vihdoinkin on tulla aika perinteisen pelastusalanliiton vuosittaisen koulutusleirin. Toivotankin

Lisätiedot

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015

LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 LASTEN- JA NUORTEN SYYSLOMATIEDOTE 2015 Raahen teatteri esittää Komppakujan Cityjänis ja Lehmä-Ammuu Ohjaus: Toni Kettukangas ke 28.10. kello 13.00 Pyhäjoen kirjastossa Esitys on suunnattu päiväkoti- ja

Lisätiedot

Pestit ovat tärkein osa tapahtumaa ilman niitä tapahtuma ei olisi mahdollinen. Kiitos siis jo nyt panoksestasi yhteisen tapahtuman toteuttamiseksi!

Pestit ovat tärkein osa tapahtumaa ilman niitä tapahtuma ei olisi mahdollinen. Kiitos siis jo nyt panoksestasi yhteisen tapahtuman toteuttamiseksi! Tekijän opas Tervetuloa tekijäksi Pestit ovat tärkein osa tapahtumaa ilman niitä tapahtuma ei olisi mahdollinen. Kiitos siis jo nyt panoksestasi yhteisen tapahtuman toteuttamiseksi! Tämä tekijän opas täydentää

Lisätiedot

Leirin ohjaajina toimivat:

Leirin ohjaajina toimivat: Leirikutsu päivitetty 4.5. seuraavin muutoksin: * leiri pidetään perjantaina ja lauantaina *lauantain illalliseen muutoksia * Lauantain treenien jälkeen sauna ja uinti 16:30-18:00 * leirin hinta 40 sisältäen

Lisätiedot

Rollot 2019 Oulussa

Rollot 2019 Oulussa Rollot 2019 Oulussa 7.-12.6.2019 Seuratiedote 1/2019 uimaseurojen ROLLO-yhteyshenkilölle Tapahtuman yhteystiedot: Kotisivut Rollo-toimisto Paula Hyvälä 040 532 3813 arkisin klo 8.30-14.00 info@rollot2019.fi

Lisätiedot

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla

ILVES19. Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla ILVES19 Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla 24.7.-1.8.2019 MIKÄ ON ILVES19? Hämeen Partiopiirin piirileiri Evolla Hämeenlinnassa Leirin ajankohta 24.7. 1.8.2019 seikkailijoille, tarpojille, samoajille,

Lisätiedot

III Luokan riihitys. Aika: Lauantai 25.4.2015 klo 10:00 (arvioitu päättymisaika klo 15)

III Luokan riihitys. Aika: Lauantai 25.4.2015 klo 10:00 (arvioitu päättymisaika klo 15) III Luokan riihitys III luokan loppututkinnon riihitys on valoisan aikaan tehtävä partiotaitokilpailun kaltainen päiväretki. Reitti on noin 7 km pitkä. Reitin varrella on lähdön ja maalin lisäksi 6 miehitettyä

Lisätiedot

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset

Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI. Ajankohtaiset Turvalliseen huomiseen! SPEK POHJOIS-SUOMI Ajankohtaiset AJANKOHTAISET SPEK Pohjois-Suomi vastaa Lapin alueen toiminnasta vielä vuoden 2018 ajan Palokuntien kysely tulossa vuoden vaihteessa #100palokuntaa

Lisätiedot

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018

YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 YHDESSÄ VIREÄ ARKI Keinupuiston lähitorilla kesäkuu 2018 Perjantai 1.6. 13.15-14.15 KEINUPUISTON KEVÄTJUHLA, Juhlitaan kesää ja aurinkoa yhdessä! Kevätjuhlassa jaetaan henkilökunnalle todistukset kuluneesta

Lisätiedot

Leirilippukunnan infomateriaali

Leirilippukunnan infomateriaali Leirilippukunnan infomateriaali AIHEET Valmistautuminen Leiriarki Majoitus Ohjelma Matkustus Leirivierailu VALMISTAUTUMINEN VARUSTEET Tavaroiden merkitseminen: Leiriläisen nimi Alaleirin nimi Leirilippukunnan

Lisätiedot

NYT TARKKANA. Ilmoittautuminen HAKA-palokuntarekisterin kautta LEIRIKIRJE 1

NYT TARKKANA. Ilmoittautuminen HAKA-palokuntarekisterin kautta LEIRIKIRJE 1 LEIRIKIRJE 1 NYT TARKKANA Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto järjestää ensi kesänä Säkylässä Rauman toimintaalueella 30.6-5.7.2013 TULIMYLLY 2013 palokuntanuorisleirin. Ilmoittautuminen HAKA-palokuntarekisterin

Lisätiedot

Hei HuHu yhteyshenkilö!

Hei HuHu yhteyshenkilö! Hei HuHu yhteyshenkilö! Lounais-Suomen Partiopiirin samoajien vaeltajien piirileiri HuHun ilmoittautumisaika on alkanut! Sinut on valittu lippukuntasi HuHu yhteyshenkilöksi. Tehtäväsi on kertoa HuHusta

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2018 Yleistä Vuosi 2018 oli pelastusliiton 89. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

TAKU 1 AKU 2 NUMERO 2. Leirin avajaiset. Sää huomenna 14 [1] Lieskahdus. Kävimme VESIHIIHTO- HARJOITUKSISSA. Pelastusjohtaja Harri Setälä

TAKU 1 AKU 2 NUMERO 2. Leirin avajaiset. Sää huomenna 14 [1] Lieskahdus. Kävimme VESIHIIHTO- HARJOITUKSISSA. Pelastusjohtaja Harri Setälä Leirilehti 11.06.2015 NUMERO 2 Leirin avajaiset Pelastusjohtaja Harri Setälä Kävimme VESIHIIHTO- HARJOITUKSISSA TAKU 1 ILOISIA LEIRIKASVOJA AKU 2 Sää huomenna 14 RUOAKSI HUOMENNA: 7.30 aamupala: kaurapuuro,

Lisätiedot

Vierumäen Leiritulet -liikuntaleiri 2012

Vierumäen Leiritulet -liikuntaleiri 2012 Järjestäjä: Päijät-Hämeen Liikunta ja Urheilu ry Yhteistyökumppanit: Suomen Urheiluopisto, urheiluseurat, lajiliitot Kohderyhmä 8-14 vuotiaat tytöt ja pojat Ajankohta 11.-14.6.2012 Paikka: Suomen Urheiluopisto,

Lisätiedot

KESKISUOMEN MÄKIVIIKKO

KESKISUOMEN MÄKIVIIKKO KESKISUOMEN MÄKIVIIKKO 23.-25.8 Saarijärvi-Jyväskylä-Jämsänkoski Perinteinen Keski-Suomen mäkiviikko polkaistaan jälleen muutaman vuoden tauon jälkeen käyntiin, tällä kertaa kesäkiertueena. Mäkiviikko

Lisätiedot

Hei Kolkkametsä-yhteyshenkilö! TOIMI NÄIN. Polussa viimeistään 15.3.2007 HINTA JA MAKSAMINEN ILMOITTAUTUMINEN OSALLISTUJAT

Hei Kolkkametsä-yhteyshenkilö! TOIMI NÄIN. Polussa viimeistään 15.3.2007 HINTA JA MAKSAMINEN ILMOITTAUTUMINEN OSALLISTUJAT Hei Kolkkametsä-yhteyshenkilö! Varsinais-Suomen Partiopiirin sudenpentujen Tammileiri Kolkkametsän ilmoittautumisaika on alkanut! Lippukuntasi on valinnut Sinut toimimaan lippukuntasi Kolkkametsä-yhteyshenkilönä.

Lisätiedot

Kaikkia palokuntia (yksi vastaus) pyydetään vastaamaan kyselyyn 18.6.mennessä osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/s/3abe099a7c13f313.

Kaikkia palokuntia (yksi vastaus) pyydetään vastaamaan kyselyyn 18.6.mennessä osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/s/3abe099a7c13f313. Palokuntien vastuuhenkilöt 30.5.2017 Tervetuloa HIEKKA 2017 palokuntanuorten leirille Lohtajalle! Palokuntasi on ilmoittautunut 2017 leirille 2.-8.7.2017. Leirille on ilmoittautunut tällä hetkellä 200

Lisätiedot

8.3.2010. - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6

8.3.2010. - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja. Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6 8.3.2010 - Pohjoisen Keski-Suomen alueen lapsille ja nuorille suunnattuja kesätoimintoja Äänekoski s. 2-4 Viitasaari..s. 5-6 1 Äänekosken kaupungin nuorisopalvelut Lasten leiri 7.6.-9.6. 8-12 -vuotiaille.

Lisätiedot

LEIRIKIRJE ROLLOILLE 2015

LEIRIKIRJE ROLLOILLE 2015 LEIRIKIRJE ROLLOILLE 2015 Hei, olet osallistumassa Rolloille Oulussa 12. 17.6. Tässä sinulle leirikirje, joka sisältää lisätietoja tapahtumasta. Rollot koostuvat kahdesta osasta: kilpailuista ja leiristä.

Lisätiedot

============================================================================

============================================================================ Syyspäivät 2014 Lähettäjä Minna Huuhtanen - 03.04.14 21:06 Yhdistyksen syyspäivät vietetään jo hyväksi havaitussa Hauhon lomakeskuksessa 3.-5.10. 2014 http://www.lastenkesa.fi/hauhon-lomakeskus/ Päivittelen

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMISOHJE ILVES19

ILMOITTAUTUMISOHJE ILVES19 ILMOITTAUTUMISOHJE ILVES19 Ilves19 leirille ilmoittaudutaan Kuksaan tämän ilmoittautumislinkin kautta: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/login.aspx?id=18142 Ilmoittautuminen alkaa 7.1. klo 00:01. Kaikki

Lisätiedot

ILMOITTAUDU 30.4.2015 mennessä, jälki-ilmoittautuminen 31.5.2015. Yli-18-vuotiaat johtajat: 70 Päivämaksu: 18 Rakennusleiri: 0

ILMOITTAUDU 30.4.2015 mennessä, jälki-ilmoittautuminen 31.5.2015. Yli-18-vuotiaat johtajat: 70 Päivämaksu: 18 Rakennusleiri: 0 Monen vuoden tauon jälkeen Susiveikot lähtee ikiomalle kesäleirille Bengtsårin saareen Hangon edustalle. Saarella odottaa huikea seikkailu täynnä yllätyksiä ja elämyksiä. Et varmasti halua jäädä rannalle

Lisätiedot

LEIRIN TAVOITTEET. Olen ylpeä palokuntalainen. Tehdään palokuntanuorisotyöstä näkyvä Opin leirillä jotain uutta Saan leirillä uusia elämyksiä

LEIRIN TAVOITTEET. Olen ylpeä palokuntalainen. Tehdään palokuntanuorisotyöstä näkyvä Opin leirillä jotain uutta Saan leirillä uusia elämyksiä YLEISTÄ 17. suurleiri Lapin järjestämänä aiemmin Pohtimolampi 1971 ja Yötön Yö 2006 Lapin Pelastusliitto vastaa infran rakentamisesta ja taloudesta että sopimuksista sekä henkilöstön riittävyydestä SPEK

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2015 Yleistä Vuosi 2015 oli pelastusliiton 86. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

ILMOITTAUTUMISLOMAKE HENKILÖTIEDOT LEIRIOHJELMA. ILMOITTAUTUMINEN RAKENNUS- JA PURKULEIREILLE (vain samoajat ja sitä vanhemmat)

ILMOITTAUTUMISLOMAKE HENKILÖTIEDOT LEIRIOHJELMA. ILMOITTAUTUMINEN RAKENNUS- JA PURKULEIREILLE (vain samoajat ja sitä vanhemmat) ILMOITTAUTUMISLOMAKE Lomake palautetaan lippukunnan Piiru-yhteyshenkilölle 28.2.2014 mennessä. Kaikki tiedot ovat luottamuksellisia kä niitä luovuteta ulkopuolisille. HENKILÖTIEDOT Lriläisen etu- ja sukunimi:

Lisätiedot

Vuoden 2017 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa

Vuoden 2017 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa Vuoden 2017 Scandinavian Defendon Suurleiri- Kotkassa 1.-2.4.2017 LEIRIN OHJAAJAT: Jyrki Saario -pääkouluttaja Scandinavian Defendo Antti Nurmi 4.aste musta vyö Defendo -Defendo Blue pääkouluttaja -I.D.D.I-

Lisätiedot

Hyvää Pisara-vuotta 2019! Ilmoittautuminen Pisara-suurleirille avautunut. Allergia-asiaa. Materiaalia markkinointiin.

Hyvää Pisara-vuotta 2019! Ilmoittautuminen Pisara-suurleirille avautunut. Allergia-asiaa. Materiaalia markkinointiin. Hyvää Pisara-vuotta 2019! Pisara-suurleiriläiset ovat kuuden kuukauden kuluttua jo nukkuneet ensimmäisen yön teltoissa! T ässä uutiskirjeessä on Sinulle ajankohtaista asiaa Pisara-suurleiristä. Ilmoittautuminen

Lisätiedot

Sitova ilmoittautumiskaavake...

Sitova ilmoittautumiskaavake... Sitova ilmoittautumiskaavake... Palautettava järjestäjälle Osallistumismaksut ja osallistujapassit Yhteisön nimi: Yhteyshenkilö (nimi, puhelinnumero ja sähköposti): Osallistumismaksu tapahtumaan on 10

Lisätiedot

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke

Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke TYLSYYDENTORJUNTAVIRASTO SUOSITTELEE: Järjestäjinä: Muhoksen seurakunta Muhoksen kunnan nuorisotoimi Muhoksen 4H-yhdistys Luonnosta Käsin -hanke Pitelet käsissäsi uunituoretta KESÄKIMARA 2018-vihkoa, johon

Lisätiedot

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin!

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016 Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Parempi avioliitto ry järjestää Avioparikurssin Itä-Hämeen opistossa Tainionvirran

Lisätiedot

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc)

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tällä lomakkeella tilataan pääsyliput, majoitus, kuljetukset ja ateriat Tampere 2019

Lisätiedot

Bemarileiri Kuortaneen urheiluopistolla 16.-19.1.2016

Bemarileiri Kuortaneen urheiluopistolla 16.-19.1.2016 6.1.2016 1 / 5 Bemarileiri Kuortaneen urheiluopistolla 16.-19.1.2016 Hei voimistelijat, valmentajat ja seurat tutustukaa alla oleviin linkkeihin! - 2015-2016 Bemaritoiminta (13v ja vanhemmat) http://voimistelu.fi/fi/kilpavoimistelu/naisten-telinevoimistelu/valmennus/valmennusringit/bemarit

Lisätiedot

11:50 Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentokentällä T2. 12:00 Lentoliikenne Yhdysvaltoihin, Finnairin viestintäjohtaja Arja Suominen

11:50 Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentokentällä T2. 12:00 Lentoliikenne Yhdysvaltoihin, Finnairin viestintäjohtaja Arja Suominen Ohjelma: TORSTAI 21.8. 11:50 Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentokentällä T2 12:00 Lentoliikenne Yhdysvaltoihin, Finnairin viestintäjohtaja Arja Suominen 12:30 Tutustuminen Finnairin uuteen Premium-loungeen

Lisätiedot

Hiekka Leiriaapinen

Hiekka Leiriaapinen Hiekka 2017 Leiriaapinen Sisällysluettelo Tervetuloa Lohtajalle!.................................. 3 Leiripäällikön tervehdys................................. 4 Nuorten edustajan tervehdys..............................

Lisätiedot

Rollo-info. Rollo-kilpailut

Rollo-info. Rollo-kilpailut Rollo-info 2.2.2017 Rollo-kilpailut 9.-11.6.2017 Rollo-uinnit uidaan 9.-11.6. Hyvinkään Sveitsin ulkouimalassa 50m altaalla. Kilpailuihin voivat osallistua 10-12-vuotiaat tytöt ja 11-13-vuotiaat pojat.

Lisätiedot

Palokuntien harjoitusalue Padasjoen Tarusjärven rannalla osoitteessa Kelkutteentie 147, Nyystölä.

Palokuntien harjoitusalue Padasjoen Tarusjärven rannalla osoitteessa Kelkutteentie 147, Nyystölä. LEIRIKUTSU On aika ilmoittautua palokuntien järjestötoiminnan suurimpaan tapahtumaan Palokuntanuorten Hehku 2017 leirille. Tulevana kesänä järjestetään Helsingin ja Uudenmaan pelastusliittojen koulutusleiri

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:56 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:56 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 36/2015 (1. jakso) 31.08. - 06.09.2015 Viikkotuntimäärä: 7 Maanantai 31.08. Tiistai 01.09. Keskiviikko 02.09. Torstai 03.09. Perjantai 04.09. Lauantai 05.09. Sunnuntai 06.09. 37/2015 (1. jakso) 07. - 13.09.2015

Lisätiedot

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry

Pohjois-Suomen pelastusliitto ry Pohjois-Suomen pelastusliitto ry toimintakertomus 2016 Yleistä Vuosi 2016 oli pelastusliiton 87. toimintavuosi. Liiton toiminta toteutettiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) kanssa tehdyn sopimuksen

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

Leirikirje. Kulttuuriympäristöleiri

Leirikirje. Kulttuuriympäristöleiri Kulttuuriympäristöleiri 18.-20.8.2017 Leirikirje Tervetuloa kulttuuriympäristöleirille Kangasalle! Päävastuu leirin järjestelyistä on Pirkanmaan maakuntamuseolla. Leiri on osa maakuntamuseon Adoptoi monumentti

Lisätiedot

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT IAME Series Finland Rata Porin FK-rata Osoite Vanha Raumantie 699 28660 Pori, Finland Järjestäjä Radalle Urheiluautoilijat ry Päivämäärä 3.-4.8.2019 GPS-koordinaatit 61.441600, 21.658539

Lisätiedot

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016 Raahen nuorisotoimi Sisältö Sisältö: Nuorisotoimen tervehdys Nuorisotoimen tapahtumat Nuorisotilojen aukioloajat Kaupunginlahden liikennepuisto Järjestöjen tarjonta Nuorisotoimen

Lisätiedot

Samoajaluotsin infowebinar. Riikka Antikainen ja Marika Mansikkamäki

Samoajaluotsin infowebinar. Riikka Antikainen ja Marika Mansikkamäki Samoajaluotsin infowebinar Riikka Antikainen ja Marika Mansikkamäki Samoajan Ilves19 Samoaja saa vaikuttaa jo aika paljon oman leirinsä sisältöön Leiri koostuu pestistä ja ohjelmasta Pestiä on kolmena

Lisätiedot

Kutsu palokuntanuorten ROVIO 2015 -leirille

Kutsu palokuntanuorten ROVIO 2015 -leirille Kutsu palokuntanuorten ROVIO 2015 -leirille On aika ilmoittautua vuoden odotetuimpaan ja suurimpaan nuorten tapahtumaan palokuntanuorten Rovio 2015 leirille. Perinteiseen tapaan leiri järjestetään Palotaruksella,

Lisätiedot

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012

HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 HAKA GYM RY:N JÄSENTIEDOTE KESÄLLE 2012 Hei! Tässä Haka Gym ry:n jäsentiedote kaikille jäsenille! Tiedotteesta löydät tietoa mm. kesän jumppa- tarjonnasta sekä leikkikenttä- ja kesäkerhoista. Muistuttelemme

Lisätiedot

- LOSE WEIGHT SMILING- Sisältö: Painonpudotus, painonhallinta ja elämäntapamuutos leiri

- LOSE WEIGHT SMILING- Sisältö: Painonpudotus, painonhallinta ja elämäntapamuutos leiri - LOSE WEIGHT SMILING- Painonpudotus, painonhallinta ja elämäntapamuutos leiri Sisältö: - FIT CAMP idea - Liikunta - Ruokailu - Ilmoittautuminen ja yhteystiedot 1. FIT CAMP FIT CAMP on leiriohjelma joka

Lisätiedot

LEIRILÄISTEN UNELMIEN LIIKUNTATUOKIO

LEIRILÄISTEN UNELMIEN LIIKUNTATUOKIO 4 LEIRILÄISTEN UNELMIEN LIIKUNTATUOKIO Tänä vuonna leirillä kuunnellaan tavallista enemmän lasten liikuntaunelmia. Talvileirillä keräsimme lapsilta toiveita ja niiden pohjalta muun muassa leirin lajivalikoimaan

Lisätiedot

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2015

HNMKY Seuraleiri Kisakallio 2015 HNMKY Seuraleiri Kisakallio 21.- 23.08. HNMKY Seuraleiri 21.-23.08. Kisakallion seuraleirikirje Seuramme lähtee jälleen avaamaan kautta seuraleirille. Leiri järjestetään jälleen Lohjan Kisakalliossa. Seuraleirille

Lisätiedot

UUSI OPETUSSUUNNITELMA OPPIVA YHTEISÖ miten teemme sen?

UUSI OPETUSSUUNNITELMA OPPIVA YHTEISÖ miten teemme sen? KUTSU ESAVI/4699/2015 Etelä-Suomi 28.5.2015 Opetus- ja kulttuuritoimi - vastuualue Jakelussa mainituille Tervetuloa Etelä-Suomen aluehallintoviraston järjestämään valmennukseen 15. 16.9. ja 29.10.2105

Lisätiedot

#Kesis2017 SAUVON AHTELA

#Kesis2017 SAUVON AHTELA #Kesis2017 SAUVON AHTELA 13.-16.6.2017 #Suomi100 #Yhdessä #unelmatliikkeelle #LiikU #Kesis2017 Sporttipaketit (ent. Lajipaketit) Kesis on Varsinais-Suomen suurin ja monipuolisin liikuntaleirikokonaisuus,

Lisätiedot

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23

Ahlmanin ammattiopisto, Tampere 22.06.2015 10:24 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 33/2015 (1. jakso) 10. - 16.08.2015 Viikkotuntimäärä: 23 Maanantai 10.08. Tiistai 11.08. Keskiviikko 12.08. Torstai 13.08. Perjantai 14.08. Lauantai 15.08. Sunnuntai 16.08. Matematiikka YHT2.1. Ma Fyke

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

KOMIA! Ensiavun suurleiri Valmiuden yksikkö

KOMIA! Ensiavun suurleiri Valmiuden yksikkö Tehdään yhdessä KOMIA! KOMIA! on ainutlaatuinen ensiavun suurleiri KOMIA! juhlistaa 60-vuotista ensiapuryhmätoimintaa KOMIA! leirillä harjoitellaan ensiapua, tavataan uusia ihmisiä, parannetaan Punaisen

Lisätiedot

Rakennusalan työsuojelun peruskurssi

Rakennusalan työsuojelun peruskurssi Rakennusalan työsuojelun peruskurssi 1. jakso 2. 4.10. ja 2. jakso 23. 24.10.2012 Siikaranta-opisto opitaan yhdessä Rakennusalan työsuojelun peruskurssi, Siikaranta-opisto 1. jakso 2. 4.10. ja 2. jakso

Lisätiedot

Leirin ohjaajina toimivat:

Leirin ohjaajina toimivat: Taekwondo Kouvola ry kutsuu kaikki Sim UU -perheen seurat leirille Kouvolaan 19-21.5.2017. Leirin teemana on Taekwondoa Suomalaisen taekwondoperheen voimin. Leiri on avoin kaikille vyöarvoille ja harjoituksia

Lisätiedot

LEIRIUUTISET Joulukuu 2017

LEIRIUUTISET Joulukuu 2017 LEIRIUUTISET Joulukuu 2017 Edessäsi on Lohtajan leiriuutisten joulukuun numero. Leiriuutisissa ajankohtaista asiaa sekä tietoa leiristä. Lisä-infoa leiristä on saatavilla myös leirin nettisivuilta, facebookista

Lisätiedot

Leirin ajankohta on poikkeuksellisesti viikkoa myöhemmin kuin edellisinä vuosina. Leirialueena toimii Mynämäen urheilukeskus.

Leirin ajankohta on poikkeuksellisesti viikkoa myöhemmin kuin edellisinä vuosina. Leirialueena toimii Mynämäen urheilukeskus. LEIRIKIRJE 1 VIKSU 2014 -leiri on onnistuneesti takana ja on aika palata ruotuun. Länsi-Suomen Pelastusalan Liitto järjestää ensi kesänä Mynämäessä Vakka-Suomen toiminta-alueella 5.7-10.7.2015 TuliHukka

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot