Luo itsellesi unelmien keittiö TAI UUDISTA KYLPY- JA SAUNATILAT STAILERILLA!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Luo itsellesi unelmien keittiö TAI UUDISTA KYLPY- JA SAUNATILAT STAILERILLA!"

Transkriptio

1 Luo itsellesi unelmien keittiö TAI UUDISTA KYLPY- JA SAUNATILAT STAILERILLA!

2 Keittiösuunnittelu kuuluu hintaan! Kaikki valaisimet ovat energiaystävällisiä ledejä

3 Mikä on Staileri? KODIN SYDÄN ON SINUN KEITTIÖSI. UNELMOI. Olemme koonneet sinulle tähän esitteeseen inspiraation lähteitä, jotta voisit ideoida vielä viihtyisämmän kodin. Staileri ja sisustussuunnittelijamme auttavat sinua luomaan kotiisi unelmiesi tunnelman. Staileri on ammattilaisten sinulle suunnittelma ratkaisu, jolla voit uudistaa kotisi ilmettä lattiasta kattoon; keittiöstä kylpyhuoneeseeen. Sauna muuntuu sisustussuunnittelijamme pöydällä vaatehuoneeksi tai toimivaksi työtilaksi. Mallistosta löytyvät myös lattiapinnat, joista voit valita joko laminaatin tai parketin. Valikoimamme tarjoaa vaihtoehtoja useisiin tarpeisiin. Tutustu ja soita sisustussuunnittelijallemme jo tänään. Hän auttaa sinua toteuttamaan sinun näköisesi kodin. Esitteen kuvat ja hintatiedot ovat viitteellisiä. Tarkemmat omaan kotiisi sopivat tuote- ja hintatiedot saat Asokotien toimistolta tai kirjautumalla Kotikulmaan.

4 Suunnittelijan palvelut Rungot, ovet ja vetimet Upotetun altaan ja hanan Työtasolaminaatit Välitilamateriaalin Välitilavalaistuksen

5 Tyyni Tyyni tarjoaa ajatonta kauneutta ja selkeää harmoniaa. Hyvää oloa tulee kuin itsestään, sillä kaikki on toimivaa ja käytännöllistä. Tyyneen tuo pientä särmää tummempi työtaso. Tuo omaa persoonallisuuttasi esiin tason sävyvalinnalla ja tyylikkäillä vetimillä. HINTARYHMÄ 1 Vetimillä ja työtasoilla saat haluamaasi ilmettä Mikroaaltouunikaappi on kaikissa malleissa vakiona Staileri-paketteihin (keittiö - kylpyhuone/sauna) voit kätevästi yhdistää myös huoneiston maalauksen, lattioiden uusimisen tai myöskin väliovien vaihdon. Hanki yhdessä tai erikseen. Miten sinulle parhaiten sopii.

6 Lumi Lumen valkoinen hehku luo kotiisi valoisan ilmeen. Valo kutsuu kotikokkia ja ystäviä herkuttelemaan keittiön Keittiön välitilamateriaali joko painottaa muita kodin värejä. Pienempään kotiin se antimia ja tunnelmaa. Valkoinen on aina tyylikäs ja tasakeraaminen laatta antaa kaivattua avaruutta. Ihastuttava kokonaisuus. tai välitilalaminaatti HINTARYHMÄ 2 Staileri-paketteihin (keittiö - kylpyhuone/sauna) voit kätevästi yhdistää myös huoneiston maalauksen, lattioiden uusimisen tai myöskin väliovien vaihdon. Hanki yhdessä tai erikseen. Miten sinulle parhaiten sopii.

7 Suunnittelijan palvelut Rungot, ovet ja vetimet Upotetun altaan ja hanan Työtasolaminaatit Välitilamateriaalin Välitilavalaistuksen

8 Suunnittelijan palvelut Rungot, ovet ja vetimet Upotetun altaan ja hanan Työtasolaminaatit Välitilamateriaalin Välitilavalaistuksen

9 Kajo Tämä trendikäs keittiö inspiroi taatusti kotikokkeja! Kajoon voit valita sävyn työtasoon ja ruskean sävy tason alla luo tammisen karheuden. Melkein voit haistaa metsän raikkaan tuoksun. Keittiö ei voisi olla coolimpi! HINTARYHMÄ 2 Kulmakaruselli kaikissa malleissa vakiona Kuvassa Premium-malli Staileri-paketteihin (keittiö - kylpyhuone/sauna) voit kätevästi yhdistää myös huoneiston maalauksen, lattioiden uusimisen tai myöskin väliovien vaihdon. Hanki yhdessä tai erikseen. Miten sinulle parhaiten sopii.

10 Onni Kodin sydän, sitä sinun keittiösi on. Onni on maalaisromantiikkaa, rauhallisia värejä, hemmottelua ja tuhansia muita pieniä asioita. Keittiö luo puitteet yhdessäololle. Onni on samanaikaisesti maalaismainen ja urbaani. HINTARYHMÄ 3 Laaja valikoima vetimiä Staileri-paketteihin (keittiö - kylpyhuone/sauna) voit kätevästi yhdistää myös huoneiston maalauksen, lattioiden uusimisen tai myöskin väliovien vaihdon. Hanki yhdessä tai erikseen. Miten sinulle parhaiten sopii.

11 Suunnittelijan palvelut Rungot, ovet ja vetimet Upotetun altaan ja hanan Työtasolaminaatit Välitilamateriaalin Välitilavalaistuksen

12 Suunnittelijan palvelut Rungot, ovet ja vetimet Upotetun altaan ja hanan Työtasolaminaatit Välitilamateriaalin Välitilavalaistuksen Kaikki valaisimet (keittiö, kylpyhuone, wc) ovat energiaystävällisiä ledejä.

13 Lupaus Lupaus on raikas tuulahdus, jolla voit luoda keittiöösi yksilöllisen ilmeen. Lupauksen viattomuus ja puhtaus ovat valkoisen ominaisuuksia, joista ei tingitä. Kehykset luovat eloisan varjon oveen. Lupaus viihtyisämmästä keittiöstä on tässä. HINTARYHMÄ 3 Staileri-paketteihin (keittiö - kylpyhuone/sauna) voit kätevästi yhdistää myös huoneiston maalauksen, lattioiden uusimisen tai myöskin väliovien vaihdon. Hanki yhdessä tai erikseen. Miten sinulle parhaiten sopii.

14 Suunnittelijan palvelut Rungot, ovet ja vetimet Upotetun altaan ja hanan Työtasolaminaatit Välitilamateriaalin Välitilavalaistuksen

15 Usva Keittiön ovissa on "softclose" -mekanismi, laatikostoissa hidastin Usva on rohkeutta valita eleetön ja hillitty keittiö. Valkoisen ja tumman sävyn yhdistelmä luo kontrastin, joka hivelee vaativaakin silmää. Tason alle mahtuu useita laatikoita, joilla voit optimoida säilytystilasi. HINTARYHMÄ 3 Staileri-paketteihin (keittiö - kylpyhuone/sauna) voit kätevästi yhdistää myös huoneiston maalauksen, lattioiden uusimisen tai myöskin väliovien vaihdon. Hanki yhdessä tai erikseen. Miten sinulle parhaiten sopii.

16 Kylpyhuone & sauna & wc Pyrimme Staileri-remontilla parantamaan em. tilojen toiminnallisuutta, lisäämällä kiintokalusteita, vaaleilla materiaaleilla saadaan pieniinkin tiloihin valoa. Lattialaatta-malleja on useita, värit mokan ruskeasta antrasiitin harmaaseen. Isoilla valkoisilla seinälaatoilla saadaan upea lopputulos. HINTARYHMÄ 3 seinien ja lattioiden laatoitus katon panelointi välioven vaihto karmeineen allaskalusteryhmä sekä wc-istuin suihkuhanoineen. Suihkussa kääntyvä suihkuseinä. Lisätilauksena rosteriset rättipatterit, kattoon upotetut led- spotit ym. Staileri-paketteihin (keittiö - kylpyhuone/sauna) voit kätevästi yhdistää myös huoneiston maalauksen, lattioiden uusimisen tai myöskin väliovien vaihdon. Hanki yhdessä tai erikseen. Miten sinulle parhaiten sopii.

17 Muunna saunasta tilaihme ja ota hukkatila käyttöösi! Tilaihme LISÄTILAA PIENIIN ASUNTOIHIN Onko saunasta tullut tarpeeton? Voit nyt muuttaa saunan lisätilaksi. Kartoitetaan mahdollisuudet ja suunnitellaan toteutus yhdessä huomioiden kotisi pohjaratkaisu. Mahdollisuuksia on useita, voit jopa rakentaa saunaan uuden sisäänkäynnin. Silloin saunasta voi muotoutua vaatehuone, työhuone, isompi eteinen, alkovi tai muu tarpeitasi vastaava tila. Jos et halua tehdä uutta sisäänkäyntiä tai se ei kodissasi ole mahdollista, voit tehdä tarpeettomasta saunasta vaikka kodinhoitohuoneen, tai avaramman kylpyhuoneen, - jopa spa:n.

18 Tee unelmistasi totta ja kodistasi itsellesi paras mahdollinen.

19 Keittiön työtasovaihtoehtoja on useita ja niitä tulee lisää, Laminaattilattiat sisältävät myös jalkalistat LATTIA ON SUURENA PINTANA TÄRKEÄ SISUSTUSELEMENTTI Tarjolla on useita laadukkaita laminaattimalleja. Käytämme pääasiassa harmonisia värejä, jolloin pienenkin kodin tilantuntu säilyy. Tutustu malleihin myyjäsi tai isännöitsijäsi luona. Laminaattipaketit sisältävät myös jalkalistat. Muutokset materiaaleihin ovat mahdollisia.

20 MITÄ STAILERI MINULLE MAKSAA? Olemme neuvotelleet sinulle edulliset työ- ja materiaalikustannukset. Stailerin hintaan vaikuttavat huoneiston koko, talon ikä sekä valittavat materiaalit. Suuntaa antavat hinnat löydät Kotikulmasta. Tässä on muutama esimerkki. Jokaisessa ratkaisussa voidaan kuitenkin toteuttaa sinun haaveitasi, jolloin saat sisustussuunnittelijalta tarjouksen lopullisesta hinnasta. Keittiövaihtoehdot on jaoteltu hintaryhmiin 1 3. KOTITALOUSVÄHENNYS ON TYÖN OSUUDESTA Tiesithän, että saat vähentää asokodissasi teettämäsi kunnossapito- ja perusparannustyön verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Vähennyksen suuruuden voit tarkistaa vuosittain osoitteesta vero.fi. Kotitalousvähennyksen saat vain teetetystä työstä aiheutuneista kustannuksista VALMISTUNUT TALO, 3H + K Keittiö hintaryhmä ,00 Keittiö hintaryhmä ,00 Kh + sauna hintaryhmä ,50 Laminaatti hintaryhmä , VALMISTUNUT TALO, 3H + K Keittiö hintaryhmä ,00 Keittiö hintaryhmä ,00 Kh + sauna hintaryhmä ,50 Laminaatti hintaryhmä ,00 Muutokset hintoihin ovat mahdollisia. STAILERI ON HYVITETTÄVÄ MUUTOSTYÖ Elämäntilanteet vaihtelevat. Jos käy niin, että päätätkin muuttaa pois asokodistasi, saat luopumisen yhteydessä muutostyöhyvitystä 10 vuoden ajan. Hyvitys pienenee 14% ensimmäisen 5 vuoden aikana ja seuraavien 5 vuoden aikana 6% / vuosi. Korvattavien muutostöiden enimmäishinta luovutushetkellä on 100 euroa / jm². Säilytäthän itselläsi kaikki muutostyöhön liittyvät asiapaperit, tositteet ja kuitit. Voit myös maksettuasi työn toimittaa kuiteista kopiot tallennettavaksi asumisoikeussopimuksen liitteeksi. Muutostyöohjeet voit tarkistaa Kotikulmasta tai sisustussuunnittelijaltasi, kun teetät Staileria.

21

22 NÄIN SAAT STAILERIN: Tutustu vaihtoehtoihin. Valitse unelmiesi vaihtoehto pyydä tarjous. Päätä remontin laajuus. Sopimus toimituksesta. Kalustetoimittajan mittakäynti. Sovitaan aikataulu urakoitsija Asokodeilta. Osa laskusta erääntyy. Remontin toteutus. Muista kotivakuutus ja sähkösopimus. Remontin vastaanottotarkastus. Loppulasku työn osuus *) eriteltynä. *) Huomaathan, että saat vähentää kodissasi teettämäsi kunnossapito- ja perusparannustyön verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

23

24 ASOKODIT ASUNTOPALVELUT Leankatu 3, Helsinki puhelin Lisätiedot: Katja Törmänen, sisustussuunnittelija puhelin asuntosaatio.fi

Luo itsellesi unelmien keittiö TAI UUDISTA KYLPY- JA SAUNATILAT STAILERILLA!

Luo itsellesi unelmien keittiö TAI UUDISTA KYLPY- JA SAUNATILAT STAILERILLA! Luo itsellesi unelmien keittiö TAI UUDISTA KYLPY- JA SAUNATILAT STAILERILLA! Keittiösuunnittelu kuuluu hintaan! kaikki valaisimet ovat energiaystävällisiä ledejä Mikä on Staileri? KODIN SYDÄN ON SINUN

Lisätiedot

Asopaketit Asumisviihtyisyyttä yksilöllisesti ja helposti

Asopaketit Asumisviihtyisyyttä yksilöllisesti ja helposti Asopaketit Asumisviihtyisyyttä yksilöllisesti ja helposti 1 Asopaketin avulla viihtyisämpi koti Uudista samalla kertaa keittiö, kylpyhuone ja sauna! Asopaketit ovat ammattilaisten suunnittelemia valmiita

Lisätiedot

ASOPAKETIT Asumisviihtyisyyttä yksilöllisesti ja helposti

ASOPAKETIT Asumisviihtyisyyttä yksilöllisesti ja helposti ASOPAKETIT Asumisviihtyisyyttä yksilöllisesti ja helposti 1 Asopaketin avulla viihtyisämpi koti Uudista samalla kertaa keittiö, kylpyhuone ja sauna! Asopaketit ovat ammattilaisten suunnittelemia valmiita

Lisätiedot

AsopAketit Asumisviihtyisyyttä yksilöllisesti ja helposti

AsopAketit Asumisviihtyisyyttä yksilöllisesti ja helposti AsopAketit Asumisviihtyisyyttä yksilöllisesti ja helposti 1 Asopaketin avulla viihtyisämpi koti Uudista samalla kertaa keittiö, kylpyhuone ja sauna! Asopaketit ovat ammattilaisten suunnittelemia valmiita

Lisätiedot

Koti kattojen yllä...

Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Koti kattojen yllä... Upeat ullakkoasunnot parhaimmalla paikalla Helsingin Kruununhaassa Kirkkokatu 5 A 51, Helsinki Ylellinen ullakoasunto Helsingin parhaalla paikalla Kruununhaassa.

Lisätiedot

ASUNTOJEN PINTAMATERIAALIT, VARUSTEET JA LAITTEET

ASUNTOJEN PINTAMATERIAALIT, VARUSTEET JA LAITTEET Harventajantie 20 36200 Kangasala 19.12.2018 ASUNTOJEN PINTAMATERIAALIT, VARUSTEET JA LAITTEET Kopio- ja painoteknisistä syistä esitteen materiaalien värit voivat poiketa todellisesta. Kuvat ovat suuntaa

Lisätiedot

YH Kodit Turun Kielonrinne

YH Kodit Turun Kielonrinne YH Kodit Turun Kielonrinne KIINTOKALUSTEET / KEITTIÖ Kalusteovi valkoinen, suorareunainen mdf-levy Kalusterungot, ylä- ja alasokkelit sekä mahdolliset sivutäytteet ovat valkoista melamiinia. Vedin Rst

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Raision Kaislaniitty

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Raision Kaislaniitty YH-Asumisoikeus Länsi Oy Raision Kaislaniitty SISUSTUSMATERIAALIEN VALITSEMINEN Tässä esitteessä esittelemme asunnon hintaan kuuluvia sisustusmateriaaleja, varusteita ja laitteita. Asukkaalla on mahdollisuus

Lisätiedot

Koti lähellä kaupungin keskustaa

Koti lähellä kaupungin keskustaa Koti lähellä kaupungin keskustaa Laadustaan tunnettu Jopera rakentaa upeita koteja viihtyisään ja pidettyyn Haapalehtoon. Alueella on runsaasti palveluja ja hyvät liikenneyhteydet. Matkaa Oulun kaupungintalolle

Lisätiedot

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN

TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TOIMINNALLINEN TURVALLINEN YKSILÖLLINEN TEHTY ELÄMÄÄN TEHTY ELÄMÄÄN AINOA KAARI on suunniteltu joustamaan asukkaansa elämän mukana. Se on tilava ja toimiva kaikissa elämäntilanteissa. Kaaren käytännölliset

Lisätiedot

YH Kodit Kaarinan Ritariperho

YH Kodit Kaarinan Ritariperho YH Kodit Kaarinan Ritariperho SISUSTUSMATERIAALIEN VALITSEMINEN Tässä esitteessä esittelemme asunnon hintaan kuuluvia sisustusmateriaaleja, varusteita ja laitteita. Asukkaalla on mahdollisuus valita osa

Lisätiedot

ASOY HELSINGIN MALLI ASUNNON MATERIAALIVALINTATILAUS JA LISÄ- JA MUUTOSTYÖTARJOUS / -TILAUS. XX.XX.201X As Oy Helsingin Malli / Huoneisto A1

ASOY HELSINGIN MALLI ASUNNON MATERIAALIVALINTATILAUS JA LISÄ- JA MUUTOSTYÖTARJOUS / -TILAUS. XX.XX.201X As Oy Helsingin Malli / Huoneisto A1 ASOY HELSINGIN MALLI ASUNNON MATERIAALIVALINTATILAUS JA LISÄ- JA MUUTOSTYÖTARJOUS / -TILAUS As Oy Helsingin Malli / Huoneisto A1 Tässä lisä- ja muutostyötarjouksessa / tilauksessa on esitetty asunnon perushintaiset

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126.

Tietoa kohteesta. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126. 235 000 Jokivarrentie 31 91900, Liminka 4mh+oh+k/ruok+khh+ph+ s 126.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA neljän makuhuoneen omakotitalo, uudelle alueelle Jokivarrentielle Liminkaan. Kokonaisuus

Lisätiedot

Lattiat TK, MH Muovimatto UPOFLOOR 53 / 25050 harmaa. Jalkalistat valkoiset. ET, KE ja OH Tammiparketti. Jalkalistat tammensävyinen MDF-lista.

Lattiat TK, MH Muovimatto UPOFLOOR 53 / 25050 harmaa. Jalkalistat valkoiset. ET, KE ja OH Tammiparketti. Jalkalistat tammensävyinen MDF-lista. 2H+KE+ 540 TK, MH ET, KE ja Tammiparketti Jalkalistat tammensävyinen MDF-lista PH/KHH/WC ja TK, KE ja ET MH PH/KHH/ WC Boordi sininen 15x200 mm (Kalustekaavion mukaan) TK, ET, KE, ja MH PH/KHH/WC ja 3H+KT+

Lisätiedot

Tyylikästä tilan hallintaa

Tyylikästä tilan hallintaa Tyylikästä tilan hallintaa Säilytysjärjestelmät mittojesi mukaan www.iskukeittiot.fi Modernit tarpeet ja halu uudistaa suomalaista sisustusta. Isku Keittiöissä. Miksi komeron pitäisi näyttää komerolta?

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Keskustie 2 C Keskustie 2 C 90900, Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 92.

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Keskustie 2 C Keskustie 2 C 90900, Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 92. 223 000 Keskustie 2 C 90900, Oulu 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 92.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA Kiimingin keskusta alueella paraati paikalla, harvoin tarjolla oleva erillistalo kohde. Kokonaisuuden

Lisätiedot

PITKÄAIKAISEN ASUKKAAN PALKITSEMINEN

PITKÄAIKAISEN ASUKKAAN PALKITSEMINEN PITKÄAIKAISEN ASUMISEN PALKITSEMINEN Kiitos että olet viihtynyt asiakkaanamme Meille on tärkeää, että asunnoissamme myös viihdytään. Kiitoksena siitä, että olet asunut AVAIN Asumisoikeuden asunnossa yhtäjaksoisesti

Lisätiedot

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA

EnnAkkoMArkkInoInTI Teppola MULTIA Teppola MULTIA Ennakkomarkkinointi Kaipaatko maaseudun rauhaan? Multian keskusta 1,4 km Lähikauppa 1,4 km Keuruun keskusta 19 km Jyväskylän keskusta 65 km Lentokenttä 58 km Juna-asema 19 km Koulu 2,2

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Liminka Jokivarrentie Jokivarrentie , Liminka. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100. 253 000 Jokivarrentie 7 91900, Liminka 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 100.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA tilava omakotitalo, jossa yläkerta varaus valmiina. Kokonaisuus on suunniteltu niin että

Lisätiedot

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,-

Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- SYYSTARJOUKSET KYLPYHUONEESEEN Kampanja on voimassa 16. syyskuuta - 27. lokakuuta 2013. D-light 70 575,- sh. 719,- Indigo 70/laguuni 895,- sh. 1256,- INDIGO Monien suosikki Indigo osaa muuntautua. Sen

Lisätiedot

Asukkaiden muutostyöt

Asukkaiden muutostyöt HELSINGIN KAUPUNKI 1 (11) OHJE Asukkaiden muutostyöt Ohje suunnittelijoille ja urakoitsijalle Sisällysluettelo: 1 Muutostyöohje suunnittelijalle... 2 1.1 Yleistä... 2 1.2 Seuraavat vakiomuutokset tulee

Lisätiedot

ASOY HELSINGIN MALLI. Lisää tähän kohteen havainnekuva. Asunnon materiaalivalinnat

ASOY HELSINGIN MALLI. Lisää tähän kohteen havainnekuva. Asunnon materiaalivalinnat ASOY HELSINGIN MALLI Lisää tähän kohteen havainnekuva Asunnon materiaalivalinnat Kalusteet, keittiö Kaapiston ovet Novart Milka 961: Valkoinen maalattu, sileä MDF 19mm Novart Milka 965: harmaa maalattu,

Lisätiedot

Sisustusesite AS OY RIISTATIE 12-14

Sisustusesite AS OY RIISTATIE 12-14 Sisustusesite AS OY RIISTATIE 12-14 HUONETILOJEN VARUSTEET YLEISET TILAT 1 SISÄOVET JEasy 201 umpi KOSTEAN TILAN OVET LIUKUOVET steady 411 JBath kosteantilan ovi SAUNAN OVET, kokolasiovi sisäkattoon asti.

Lisätiedot

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 37,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero h,kt, 37,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Kuopio, Lehtoniemi Kohdenumero 596574 2h,kt, 37,0 m² Kov. 2018 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 53 318,00 Vh. 123 950,00 Lehtoniementie 116 C. Lehtoniemeen rakenteilla erikoisia koteja jokaisen elämäntilanteen

Lisätiedot

MUUTOSTYÖOHJE ASUMISOIKEUDEN HALTIJALLE. Rakennusaikaiset muutostyöt

MUUTOSTYÖOHJE ASUMISOIKEUDEN HALTIJALLE. Rakennusaikaiset muutostyöt MUUTOSTYÖOHJE ASUMISOIKEUDEN HALTIJALLE Rakennusaikaiset muutostyöt 1 Yleistä Tätä ohjetta noudatetaan 1.10.2010 lukien Asokotien kiinteistöissä asumisoikeuden haltijoiden kustannuksillaan toteuttamissa

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Liedon Amalianhovi

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Liedon Amalianhovi YH-Asumisoikeus Länsi Oy Liedon Amalianhovi KIINTOKALUSTEET / KEITTIÖ Värimaailma 1: Kalusteovi taivereunainen laminaattiovi, väri valkoinen Vedin kromattu lankavedin, malli voi poiketa kuvasta. Kalustevälilaataksi

Lisätiedot

172,0 m², 7h, 2x k, 2x...,

172,0 m², 7h, 2x k, 2x..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Samu Saarnio Puh: 0407215991 Aurea LKV Kempeleentie 7 B 90400 Oulu Puh: 08 370 900 Tämä kodikas puutalokoti sijaitsee rauhallisella Yläsiirtolan alueella kaupungin välittömässä

Lisätiedot

Huittinen, Untonmäki Kohdenumero h,k,s ja at, 57,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Huittinen, Untonmäki Kohdenumero h,k,s ja at, 57,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Huittinen, Untonmäki Kohdenumero 605625 2h,k,s ja at, 57,0 m² Kov. 1990 Energialuokka e-tod. Mh. 85 000,00 Vh. 85 000,00 Untonmäentie 4 A. Toimivapohjainen, kauttaaltaan kauniilla sävyillä ja

Lisätiedot

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa

Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Terveellistä asumista modernissa hirsitalossa Aito puu on luonnollinen ja ekologinen valinta. Hirsitalosta on helppo sisustaa lämmin ja ajattoman tyylikäs koti. Rakennamme kaksi modernia hirsitaloa Soittajankankaalle

Lisätiedot

Kalusteovi: Valkoinen melamiini (141 Aino, Novart Oy) VAKIO. Valkoinen taivelaminaatti (321 Aurora, Novart Oy) VAKIO

Kalusteovi: Valkoinen melamiini (141 Aino, Novart Oy) VAKIO. Valkoinen taivelaminaatti (321 Aurora, Novart Oy) VAKIO 1 (6) ETEINEN Eteiskalusteina on piirustuksessa esitetyssä laajuudessa komerokaappeja. Rungot sekä ylä- ja alatäytteet ovat väriltään valkoiset. Kalusteovi: Valkoinen melamiini (141 Aino, Novart Oy) KEITTIÖ

Lisätiedot

Materiaalivalikoima ASUNTO OY LARUN PORTTI HELSINKI, ASUNTO A15. Asunto Oy Larun Portti Helsinki A15 6 A A9 A12 A15

Materiaalivalikoima ASUNTO OY LARUN PORTTI HELSINKI, ASUNTO A15. Asunto Oy Larun Portti Helsinki A15 6 A A9 A12 A15 Materiaalivalikoima ASUNTO OY LARUN PORTTI HELSINKI, ASUNTO A15 Kohde Asunto Talo Kerros Porras Huoneistopohja Asunto Oy Larun Portti Helsinki A15 6 A A9 A12 A15 Huomioitavaa on, että pohjapiirustukseen

Lisätiedot

22,0 m², 2h, avok, parvi,

22,0 m², 2h, avok, parvi, Kohteen ilmoittaja Nimi: Harri Sallankivi Puh: +358 400 630 848 RE/MAX Extra Kodit Malmin raitti 7 00700 Helsinki Puh: 050 361 5099 Tämä ylimmän kerroksen näppärä kaksio viehättää avaruudellaan ja selkeällä

Lisätiedot

Kodin materiaalit Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Carina

Kodin materiaalit Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Carina Taiteilijan näkemys KU NTIE LEIKKIPOL R A K E N TA JA N K AT U SISUSTUSVALINNAT T O R N I TA LO Kodin materiaalit Asunto Oy Vantaan Tikkurilan Carina K O U L U K AT U 2 SRV Rakennus Oy pidättää oikeuden

Lisätiedot

Oulu, Pyykösjärvi Kohdenumero h,k,s,ullakkohuone,autokatos, 185,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh.

Oulu, Pyykösjärvi Kohdenumero h,k,s,ullakkohuone,autokatos, 185,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh. Erillistalo Oulu, Pyykösjärvi Kohdenumero 595964 6h,k,s,ullakkohuone,autokatos, 185,0 m² Kov. 1981 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 210 000,00 Vh. 210 000,00 Haukikuja 6. Pyykösjärven uimarannan tuntumasta

Lisätiedot

Materiaalivalikoima ASUNTO OY LARUN PORTTI HELSINKI, ASUNTO A1. Asunto Oy Larun Portti Helsinki 2 A

Materiaalivalikoima ASUNTO OY LARUN PORTTI HELSINKI, ASUNTO A1. Asunto Oy Larun Portti Helsinki 2 A Materiaalivalikoima ASUNTO OY LARUN PORTTI HELSINKI, ASUNTO A1 Kohde Asunto Talo Kerros Porras Huoneistopohja Asunto Oy Larun Portti Helsinki A1 2 A A1 Huomioitavaa on, että pohjapiirustukseen on saattanut

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Kaunisharjun Rantahelmi

As Oy Jyväskylän Kaunisharjun Rantahelmi As Oy Jyväskylän Kaunisharjun Rantahelmi As Oy Jyväskylän Kaunisharjun Rantahelmi Asunnot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa Jyväskylän Kaunisharjuun omarantaiselle puistoon rajoittuvalle tontille rakennetaan

Lisätiedot

Taiteilijan näkemys

Taiteilijan näkemys Asunto Oy Kivistön Höylä, Vantaa S I S U S T U S VA L I N N AT Taiteilijan näkemys 1 TUOHI selkeälinjainen sisustustyyli, jossa vaalea värimaailma ja luonnon materiaalit toistuvat huoneiston kaikissa tiloissa.

Lisätiedot

Kaunis koti viihtyisällä alueella

Kaunis koti viihtyisällä alueella Kaunis koti viihtyisällä alueella Rakennamme valoisan kodin omakotitaloon Ylöjärven Kangasniemeen. Ympäristö on viihtyisä. Lähialueen tiet ja puistot on rakennettu valmiiksi. Kodin läheltä löytyvät päiväkoti,

Lisätiedot

L i u k u o v i k a a p i s t o t

L i u k u o v i k a a p i s t o t Liukuovikaapistot Smart on Tank Indoorin ratkaisu kodin säilytysongelmiin. Suunnittelimme räätälöitävien säilytysjärjestelmien malliston joka sopii kaikkiin tiloihin. Kapeammat kaksioviset tai leveämmäksi

Lisätiedot

Materiaalit ja varusteet

Materiaalit ja varusteet Materiaalit ja varusteet ASUNTO OY ESPOON LOTANKALLIO, ASUNTO 12 Kohde Asunto Talo Kerros Porras Huoneistopohja Asunto Oy Espoon Lotankallio 12 A 2 A A12 Huomioitavaa on, että pohjapiirustukseen on saattanut

Lisätiedot

Omakotitalo. Lieto, Tammi/Vanhalinna Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh.

Omakotitalo. Lieto, Tammi/Vanhalinna Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh. Omakotitalo Lieto, Tammi/Vanhalinna Kohdenumero 596242 5h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 285 000,00 Mestarintie 5. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON

Lisätiedot

Materiaalit Asunto Oy Jyväskylän Syke City, Jyväskylä

Materiaalit Asunto Oy Jyväskylän Syke City, Jyväskylä Rakennuttaja Materiaalit Asunto Oy Jyväskylän Syke City, Jyväskylä Tässä lomakkeessa on esitetty Asunto Oy Jyväskylän Syke City vakiomateriaalivalinnat. Rakennuttaja pidättää oikeuden muutoksiin 26.2.2016

Lisätiedot

MATINKYLÄ Leenankuja 3 3h, k, kph ja wc, las. parv. 76m2

MATINKYLÄ Leenankuja 3 3h, k, kph ja wc, las. parv. 76m2 MATINKYLÄ Leenankuja 3 3h, k, kph ja wc, las. parv. 76m2 Asunnossa tehdään kokonaisvaltainen remontti huhti-toukokuussa 2015. Remontissa uusitaan kaikki asunnon pinnat sekä keittiö ja kylpyhuone. Asunnon

Lisätiedot

Omakotitalo. Kaarina, Hulkkio Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 101,5 m²/101,5 m² Kov Energialuokka C Mh.

Omakotitalo. Kaarina, Hulkkio Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 101,5 m²/101,5 m² Kov Energialuokka C Mh. Omakotitalo Kaarina, Hulkkio Kohdenumero 600774 4h,k,ph,s,khh,erill.wc, 101,5 m²/101,5 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 261 500,00 Kaijalankatu 7. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON ilman

Lisätiedot

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone

Kylpyhuonekalusteet. Kylpyhuone Kylpyhuonekalusteet Kylpyhuone 1 Cello on upeita kokonaisuuksia Cello on raikas ja ajanhenkinen sisustuksen ja kotona viihtymisen merkki, joka tarjoaa upeita kokonaisuuksia ja inspiroivia ideoita suomalaiseen

Lisätiedot

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Smart 42. Hintatietoiset ratkaisut. Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 Hintatietoiset ratkaisut Crawford Smart 42, malli Trend kuosi Brilliant, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Smart 42 - hintatietoinen Sisältä ja ulkoa Crawford Smart 42 on autotallinovi,

Lisätiedot

Remonttisuunnitelma 1 (12) Kohde

Remonttisuunnitelma 1 (12) Kohde Remonttisuunnitelma 1 (12) 1 Kohde As Oy yhtiön Huoneisto sijaitsee Tahmelassa,Tamperella. Taloyhtiön rakennukset ovat otettu käyttöön vuonna 1980-1981. Yhtiöjärjestyksen mukaan huoneisto on 3. Kerroksinen

Lisätiedot

104,0 m², 3h, k,

104,0 m², 3h, k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Teppo Tuijula Puh: 0500 530 942 Solid House Oy LKV, Turku Eerikinkatu 13, 3 krs. 20100 Turku Puh: 044 282 0038 MAASEUDUN RAUHAA JA VÄLJÄÄ ASUMISTA Tässä paikassa voit yhdistää

Lisätiedot

Indoor. Systems TILAJÄRJESTELMÄT

Indoor. Systems TILAJÄRJESTELMÄT Indoor Systems TILAJÄRJESTELMÄT 1 Tank XO Tank XO nimi kertoo kaiken! Oli seinän takana mitä tahansa, itse seinäkin saa olla upea liukuva tai kiinteä, ihan niin kuin haluat. Suuret ja jämäkät elementit

Lisätiedot

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, 2 x kph, s, khh, wc, varasto, 174,0 m²/189,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh.

Raasepori, Tammisaari Kohdenumero h, k, 2 x kph, s, khh, wc, varasto, 174,0 m²/189,5 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. Omakotitalo Raasepori, Tammisaari Kohdenumero 602724 5 h, k, 2 x kph, s, khh, wc, varasto, 174,0 m²/189,5 m² Kov. 2007 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 458 000,00 Kalliolahdentie 40. Upea ja tyylikäs energiatehokas

Lisätiedot

Kaarina, Raadelma Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00

Kaarina, Raadelma Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Omakotitalo Kaarina, Raadelma Kohdenumero 626557 5h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov. 2019 Energialuokka B 2018 Mh. 286 000,00 Rettigintie 11. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON

Lisätiedot

AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T. AKUKOTI. Kaikki oikeudet pidätetään.

AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T. AKUKOTI. Kaikki oikeudet pidätetään. AKUKOTI S I S U S T U S V A I H T O E H D O T Tähän esitteeseen AKUKOTI on laatinut teille sisustussuunnittelijan avustuksella kolme sisustusvaihtoehtoa: Cosy, City ja Classic. Näiden tavoitteena on luoda

Lisätiedot

150,0 m², 4h, avok, kp...,

150,0 m², 4h, avok, kp..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Timo Lindström Puh: 040 170 2011 Solid House Oy LKV Helsinki Erottajankatu 1-3 00130 Helsinki Puh: 044 282 0038 Vuonna 2013 vanha, 40-luvulla rakennettu talo Aulangolla, Vanajaveden

Lisätiedot

AS OY RIISTATIE 12-14

AS OY RIISTATIE 12-14 Sisustus-esite A S OY R I I S T A T I E 1 2-1 4 HUONETILOJEN VARUSTEET YLEISET TILAT 1 SISÄOVET JEasy 201 umpi KOSTEAN TILAN OVET LIUKUOVET steady 411 JBath kosteantilan ovi SAUNAN OVET, kokolasiovi sisäkattoon

Lisätiedot

PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU

PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU PARITALO, KNUUTILANKANGAS, OULU Syväkiventie 3 B7 ja B8 90240 OULU Juuri valmistuneessa taloyhtiössä on vapaana kaksi paritalokotia. As Oy Oulun Knuutilanrinne on rakennettu Syväkiventielle Knuutilankankaalle.

Lisätiedot

67,0 m², 3h+k,

67,0 m², 3h+k, Kohteen ilmoittaja Nimi: Tiina Björkman Puh: 045 129 9909 OP Koti Länsi-Uusimaa Oy LKV Nummela Vihdintie 3 03100 Nummela Puh: 010 254 5206 Etsitkö kotia aivan Nummelan keskustassa mutta kuitenkin suojaisen

Lisätiedot

Lieto, Vanhalinna, Nenämäki Kohdenumero h,k,ph,s,khh,wc(+laaj.mahd.yläk.), 100,0 m²/100,0 m² Kov Energialuokka C Mh.

Lieto, Vanhalinna, Nenämäki Kohdenumero h,k,ph,s,khh,wc(+laaj.mahd.yläk.), 100,0 m²/100,0 m² Kov Energialuokka C Mh. Omakotitalo Lieto, Vanhalinna, Nenämäki Kohdenumero 601691 4h,k,ph,s,khh,wc(+laaj.mahd.yläk.), 100,0 m²/100,0 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 251 000,00 Nenärengas 26. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN

Lisätiedot

Omakotitalo. Sauvo, Sauvo Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00

Omakotitalo. Sauvo, Sauvo Kohdenumero h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov Energialuokka C Mh ,00 Omakotitalo Sauvo, Sauvo Kohdenumero 578956 5h,k,ph,s,khh,erill.wc, 121,5 m²/121,5 m² Kov. 2017 Energialuokka C Mh. 226 000,00 Koskentie 9. NYT HELPOSTI JA VAIVATTOMASTI UUTEEN OMAKOTITALOON ilman rakentajan

Lisätiedot

Messukohde LAPPLIN LUMO LAPPLI-TALOJEN ASUNTOMESSUTALO 2013

Messukohde LAPPLIN LUMO LAPPLI-TALOJEN ASUNTOMESSUTALO 2013 10 Messukohde LAPPLIN LUMO LAPPLI-TALOJEN AUNTOMEUTALO 2013 LAPPLIN LUMO Lappli-Talojen yksilöllinen messutalo ja sen seitsemän muunnosta 2 LUMO RÄÄTÄLÖITIIN PERHEEN TOIVEIDEN MUKAIEKI. Kun rakentajaperhe

Lisätiedot

Piirustuluettelo. Liitteet

Piirustuluettelo. Liitteet Rakennustapaseloste Seinät - kaikki seinät tasoitetaan lasikuitutapetista ja muista epätaisuuksista - kaikki seinät maalataan, jos huonekortissa ei ole toisin mainittu - myös kiintokalusteiden taustat

Lisätiedot

OMAKOTITALO, PERÄVAINIO, OULU

OMAKOTITALO, PERÄVAINIO, OULU OMAKOTITALO, PERÄVAINIO, OULU Jarvantie 12B 90410 OULU 126m² 5h+k + varasto ja autokatos Myyntihinta: 329 800 Koti on viihtyisällä vanhalla asuinalueessa lähellä kaupungin keskustaa. Naapureiden talot

Lisätiedot

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TULLIKATU 7, NAANTALI MYYNTIESITE NAANTALI, KERROSTALO 3h+kt+s+ph/khh+wc+vh+las.terassi+v+ak, 84 m, 314 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA 040 041 048

Lisätiedot

Tuusula, Jokela Kohdenumero h,k,s,ak, 100,0 m² Kov Energialuokka A Mh ,61 Vh ,00

Tuusula, Jokela Kohdenumero h,k,s,ak, 100,0 m² Kov Energialuokka A Mh ,61 Vh ,00 Paritalo Tuusula, Jokela Kohdenumero 591667 4h,k,s,ak, 100,0 m² Kov. 2011 Energialuokka A Mh. 229 077,61 Vh. 234 000,00 Iltalenkki 1. V. 2011 valmistunut paritalohuoneisto I-tasossa uudehkolta asuinalueelta.

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k+ruoktila+khh+ph+s Liminka Kurjenmiekka 1 A Kurjenmiekka 1 A 91900, Liminka. 3mh+oh+k+ruoktila+khh+ ph+s 100.

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k+ruoktila+khh+ph+s Liminka Kurjenmiekka 1 A Kurjenmiekka 1 A 91900, Liminka. 3mh+oh+k+ruoktila+khh+ ph+s 100. 197 500 Kurjenmiekka 1 A 91900, Liminka 3mh+oh+k+ruoktila+khh+ ph+s 100.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA erillistalokohde huippu paikalla Limingan, Okkosen alueella, joka on valmiiksi rakennetun

Lisätiedot

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014

Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 Gaala-säilytysjärjestelmät ja liukuovet 2014 www.gaalakeittiot.fi Kaikkialle kotiin Eteiseen Eteinen on kotisi käyntikortti. Hyvin suunnitellussa eteiskalustuksessa löytyy luontevasti paikka kengille,

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Oksatie Oksatie , Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m²

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ph+s Oulu Oksatie Oksatie , Oulu. 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m² 232 000 Oksatie 14 90800, Oulu 3mh+oh+k/ruok+vh+khh+ ph+s 90.5 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA järkevästi suunniteltu omakotitalo, Pateniemen liikekeskuksen lähellä. Kokonaisuus on suunniteltu

Lisätiedot

Omakotitalo. Kajaani, Kätönlahti Kohdenumero h+k+kph+s+khh, 120,5 m²/168,0 m² Kov Energialuokka E Mh ,00

Omakotitalo. Kajaani, Kätönlahti Kohdenumero h+k+kph+s+khh, 120,5 m²/168,0 m² Kov Energialuokka E Mh ,00 Omakotitalo Kajaani, Kätönlahti Kohdenumero 600328 3h+k+kph+s+khh, 120,5 m²/168,0 m² Kov. 1980 Energialuokka E Mh. 159 000,00 Sopukka 2. Omakotitalon etsijät huomio! Etsitkö taloa viihtyisältä ja rauhalliselta

Lisätiedot

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Helsingin Klyyssi

YIT Kodin Materiaalit. Asunto Oy Helsingin Klyyssi YIT Kodin Materiaalit Asunto Oy Helsingin Klyyssi YIT Koti A3, A6, B23, B26 TÄSSÄ TEEMASSA aistikkaan syväntummat ja aivan vaaleat sävyt täydentävät sopuisasti toisiaan. Ne muodostavat klassisen parivaljakon

Lisätiedot

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET

OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET OVET SAUNAN LASISEINÄT SAUNAN LASIOVET LASIVÄLIOVET LASILIUKUOVET VIHTAOVET OY PL44 90401 OULU Puhelin 0290 092 515 tilaus@vihtaovet.fi www.vihtaovet.fi TERVETULOA TUTUSTUMAAN SUOMALAISEEN VIHTA TUOTEPERHEESEEN.

Lisätiedot

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00

Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero h,tk,s, 121,0 m² Kov Energialuokka C 2018 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Hämeenlinna, Keskusta Kohdenumero 616558 3h,tk,s, 121,0 m² Kov. 1900 Energialuokka C 2018 Mh. 185 000,00 Vh. 449 990,00 Raatihuoneenkatu 3. Asunto Oy Hämeenlinnan Kultakino peruskorjataan kunnioittaen

Lisätiedot

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita.

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sisustussuunnitelmasi Hei, Kiitos sisustustilauksestasi, makuuhuoneesi uutta ilmettä oli kiva suunnitella. Lähdin suunnitelmassani kokonaisvaltaisesta

Lisätiedot

Seinäjoki, Kärki Kohdenumero h,k,s, 53,0 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00

Seinäjoki, Kärki Kohdenumero h,k,s, 53,0 m² Kov Energialuokka C 2007 Mh ,00 Vh ,00 Luhtitalo Seinäjoki, Kärki Kohdenumero 635684 2h,k,s, 53,0 m² Kov. 2007 Energialuokka C 2007 Mh. 105 000,00 Vh. 105 000,00 Koulutaival 1. Toisen kerroksen hyväkuntoinen kaksio etsii uusia asukkaita. Asuinhuoneiden

Lisätiedot

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä.

Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Rauhallinen ja tilava koti Simonkylässä. Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 Helsinki-Vantaa lentokenttä Koivukylänväylä Koivukylä Asunto Oy Vantaan Sananjalantie 2 rakennetaan Simonkylän alueelle Vantaalle

Lisätiedot

Asunnon materiaalivalinnat

Asunnon materiaalivalinnat HELSINGIN KAUPUNKI 1 (13) Asunnon materiaalivalinnat Asunto Oy Helsingin Ruusunen HELSINGIN KAUPUNKI 2 (13) Kalusteet, keittiö Kaapiston ovet Maalattu MDF: Petra Valkoinen Maalattu MDF: Petra, Cappuccino

Lisätiedot

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Helppo resepti unelmakeittiöön BoKlok-kodin keittiöön saat lisää säilytystilaa pienilläkin muutoksilla. Jos kaipaat enemmän säilytystilaa, tutustu

Lisätiedot

Muutostyöohje asumisoikeuden haltijalle

Muutostyöohje asumisoikeuden haltijalle 01.05.2015 Muutostyöohje asumisoikeuden haltijalle Asumisaikaiset muutostyöt 1. Yleistä Tätä ohjetta noudatetaan 1.3.2014 alkaen Asokotien kiinteistöissä asumisoikeuden haltijoiden kustannuksillaan toteuttamissa

Lisätiedot

Lisätietoja autopaikoista: Autohallipaikkoja ostettavissa Rakennusteholta; velaton hinta (5 kpl tilanne )

Lisätietoja autopaikoista: Autohallipaikkoja ostettavissa Rakennusteholta; velaton hinta (5 kpl tilanne ) 12.09.18 1 TIETOJA HUONEISTOSTA Osoite: Kaupunki/Kunta: Kaupungin/Kunnanosa: Talotyyppi: Huoneet: Höyrymyllyntie 8 B 66, 90520 Oulu Oulu Toppilansalmi Kerrostalo Huoneluku yhtiöjärjestyksessä: 2h+kk+s

Lisätiedot

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, RIVITALO 2 5h+k+2 kph+s+wc, 131 m, 447 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Tässä asunnossa on

Lisätiedot

Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero h, k, s, 73,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00

Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero h, k, s, 73,5 m² Kov Energialuokka B 2018 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Pori, Uus-Aittaluoto Kohdenumero 627959 3h, k, s, 73,5 m² Kov. 2019 Energialuokka B 2018 Mh. 85 319,00 Vh. 213 297,00 Uus-Aittaluodontie 3. RAKENTEILLA. Valmiille, vehreälle asuinalueelle tulossa

Lisätiedot

OMAKOTITALOT, KIULUKANGAS, OULU

OMAKOTITALOT, KIULUKANGAS, OULU OMAKOTITALOT, KIULUKANGAS, OULU Lakeisentie 7 A ja B Koti on viihtyisällä uudella asuinalueessa lähellä kaupungin keskustaa. Naapureiden talot ja pihat ovat rakennettu jo valmiiksi. Taloilla on oma tontti,

Lisätiedot

53,5 m², 2h,kt,s,p,

53,5 m², 2h,kt,s,p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Jorma Kamaja Puh: 0400 812 831 OP Koti Uusimaa Oy LKV Järvenpää Sibeliuksenkatu 17 04400 Järvenpää Puh: 010 254 2700 Nätti hyväkuntoinen saunallinen kaksio huippupaikalla Järvenpään

Lisätiedot

Materiaalivalikoima ASUNTO OY LARUN PORTTI HELSINKI, ASUNTO A14. Asunto Oy Larun Portti Helsinki A14 5 A A11, A14

Materiaalivalikoima ASUNTO OY LARUN PORTTI HELSINKI, ASUNTO A14. Asunto Oy Larun Portti Helsinki A14 5 A A11, A14 Materiaalivalikoima ASUNTO OY LARUN PORTTI HELSINKI, ASUNTO A14 Kohde Asunto Talo Kerros Porras Huoneistopohja Asunto Oy Larun Portti Helsinki A14 5 A A11, A14 Huomioitavaa on, että pohjapiirustukseen

Lisätiedot

Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa

Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa Koti pellon reunalla lähellä kaupungin keskustaa Rakennamme omakotitalon maalaismaisemaan 5 km päähän Oulun kaupungin keskustasta. Kaupunkiin pääset kätevästi bussilla ja pyöräillen. Lähialueen tiet ja

Lisätiedot

Asunnon materiaalivalinnat

Asunnon materiaalivalinnat HELSINGIN KAUPUNKI 1 (13) Asunnon materiaalivalinnat Asunto Oy Helsingin Ruusunen HELSINGIN KAUPUNKI 2 (13) Kalusteet, keittiö Kaapiston ovet Maalattu MDF: Petra Valkoinen Maalattu MDF: Petra, Tuhkanharmaa

Lisätiedot

22,5 m², 1h+keittosyve..., 395 / kk

22,5 m², 1h+keittosyve..., 395 / kk Kohteen ilmoittaja Nimi: Toimisto Puh: 05-217 100 Merikotkan Pesä Ky Koulukatu 10 48100 Kotka Puh: 05 217 100 AIVAN KARHULAN KESKUSTASSA SUPERNÄPPÄRÄ, JUURI UUDET PINNAT SAANUT, VALOISA PIENKOTI! YRITYKSETKIN

Lisätiedot

Vakiomateriaalit - As Oy Keskushovi Riihimäki

Vakiomateriaalit - As Oy Keskushovi Riihimäki Vakiomateriaalit - As Oy Keskushovi Riihimäki Tässä lomakkeessa on esitetty As Oy Keskushovi Riihimäki vakiomateriaalivalinnat. Rakennuttaja pidättää oikeuden muutoksiin. Päiväys 23.9.2014 Havainnekuva

Lisätiedot

Kostean tilan vedenkestävät avaukset

Kostean tilan vedenkestävät avaukset Kostean tilan vedenkestävät avaukset Valoisat ratkaisut kodin kaikkiin kosteisiin tiloihin. FP-Tuotteiden laajasta valikoimasta löydät oikeanlaiset ovet ja seinät kodin märkätiloihin. Ne suojaavat, avartavat

Lisätiedot

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2

HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 HONKA LEHMUSKUJA 160 m 2 l 180 m 2 TUNNELMAA JA KODIKKUUTTA modernilla tavalla Lehmuskuja on suunniteltu sinulle, joka haluat kodiltasi toimivuutta sekä klassisia yksityiskohtia kuten ruutuikkunoita ja

Lisätiedot

279,0 m², 5h+k+rt+kph+...,

279,0 m², 5h+k+rt+kph+..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Julia Jäppinen Puh: 050 301 0027 Kiinteistömaailma, Helsinki-Etelä, KKNeliöt Oy LKV, Kruununhaka Liisankatu 12 00170 Helsinki Puh: 050 300 9985 Prikitiellä, Jollaksen Laajasalon

Lisätiedot

Kajaani, Kättö Kohdenumero oh+k+2mh+takkahuone+kph+s+wc, 92,5 m²/128,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00

Kajaani, Kättö Kohdenumero oh+k+2mh+takkahuone+kph+s+wc, 92,5 m²/128,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Omakotitalo Kajaani, Kättö Kohdenumero 595170 oh+k+2mh+takkahuone+kph+s+wc, 92,5 m²/128,0 m² Kov. 1976 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 109 000,00 Jalastie 10. Rauhallisella asuinalueella sijaitseva näppärän

Lisätiedot

134,0 m², Yläkrs: h,as...,

134,0 m², Yläkrs: h,as..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Mika Lehtonen Puh: 050 476 2332 Hämeen Laatu LKV Pakkastie 5 13500 Hämeenlinna Puh: 0504525254 Myllymäessä tunnelmallinen 2000-luvun alkupuolella täysin nykyaikaiseksi remontoitu

Lisätiedot

Glass House. Huvilat, saunat, aitat

Glass House. Huvilat, saunat, aitat Glass House Huvilat, saunat, aitat Modernit Glass House - ajatonta tyylikkyyttä 2 3 Kontio Glass House-mallisto syntyi intohimostamme modernia arkkitehtuuria ja Yksi suurimmista inspiraation lähteistä

Lisätiedot

HELMIKUU 02/2019. Persoonallinen koti. lisähintaisilla valinnoilla

HELMIKUU 02/2019. Persoonallinen koti. lisähintaisilla valinnoilla HELMIKUU 02/2019 Persoonallinen koti lisähintaisilla valinnoilla Inspiroidu Materiaalit ja tilaratkaisut Luo uutta väreistä, pinnoista ja tunnelmista. Hio yksityiskohtia, tyylittele mieliväreillä ja erilaisilla

Lisätiedot

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet

Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Saunan lasiovet lasiväliovet Lasiliukuovet saunan lasiseinät suihkuseinät suihkukulmat puuovet Tuotekuvasto Tervetuloa tutustumaan Suomalaiseen VIHTAOvet tuoteperheeseen. VIHTAOVET- tuotteiden avulla rakennat

Lisätiedot

Huittinen, Hein-Erkkilä Kohdenumero h,k,s, 58,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Huittinen, Hein-Erkkilä Kohdenumero h,k,s, 58,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Huittinen, Hein-Erkkilä Kohdenumero 607234 2h,k,s, 58,0 m² Kov. 1987 Energialuokka e-tod. Mh. 65 250,00 Vh. 79 500,00 Kyntäjänkatu 3. Rivitalokaksio päättyvän kadun varrella lähellä keskustaa.

Lisätiedot

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+ruok+k+khh+s Oulu Heikkisenkuja 3 B Heikkisenkuja 3 B 90800, Oulu. 3mh+oh+ruok+k+khh+s 99.0 m²

Tietoa kohteesta. 3mh+oh+ruok+k+khh+s Oulu Heikkisenkuja 3 B Heikkisenkuja 3 B 90800, Oulu. 3mh+oh+ruok+k+khh+s 99.0 m² 249 000 Heikkisenkuja 3 B 90800, Oulu 3mh+oh+ruok+k+khh+s 99.0 m² Tietoa kohteesta ENNAKKOMARKKINOINNISSA erillistalokohde huippu paikalla Länsi- Patelassa, josta suora näkymä Perämerelle! Kokonaisuus

Lisätiedot

Viihtyisä koti puiston reunalla Ruskeasanta on viihtyisä ja luonnonläheinen asuinalue, josta on hyvät kulkuyhteydet sekä Hesinkiin että Espooseen.

Viihtyisä koti puiston reunalla Ruskeasanta on viihtyisä ja luonnonläheinen asuinalue, josta on hyvät kulkuyhteydet sekä Hesinkiin että Espooseen. Viihtyisä koti puiston reunalla Ruskeasanta on viihtyisä ja luonnonläheinen asuinalue, josta on hyvät kulkuyhteydet sekä Hesinkiin että Espooseen Paritalo, Vantaa, Ruskeasanta, Laakotie 4 B Huoneita Asunto

Lisätiedot

Luumäki Kohdenumero h + k + s, 62,5 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00

Luumäki Kohdenumero h + k + s, 62,5 m² Kov Energialuokka E 2013 Mh ,00 Vh ,00 Rivitalo Luumäki Kohdenumero 631290 2h + k + s, 62,5 m² Kov. 1989 Energialuokka E 2013 Mh. 59 000,00 Vh. 59 000,00 Sepänkuja 11. Aivan Taavetin keskustassa todella hyvän ja tilavan pohjaratkaisun omaava

Lisätiedot

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea.

Trendinä sisustus kasvaa edelleen. Yhä useampi meistä edellyttää kauniiden värien ja pintojen lisäksi kestävyyttä, toimivuutta ja helppoa arkea. Intro IN 25 maitolasi, kehysovi valkoinen (589 ), IN 22 maitolasi, kehysovi valkoinen (429 ) sekä IN 27 maitolasi, kehysovi valkoinen (289 ), vetimet ja jalat alumiini Trendinä sisustus kasvaa edelleen.

Lisätiedot

95,0 m², 3 mh, oloh, k...,

95,0 m², 3 mh, oloh, k..., Kohteen ilmoittaja Huom! Heinola, Kiinteistötoimisto Kekkonen & Surakka LKV Oy Torikatu 3 18100 Heinola Puh: 0456920460 Hieno kodin ja vapaa-ajan asumisen yhdistelmä vain n. 20 km Heinolan keskusta! Kokonaisuus

Lisätiedot