Nro 1 Mobile-alalla. Tunnuslauseellamme viestitämme asiakkaillemme ja tavarantoimittajillemme, että haluamme olla yksinkertaisesti alamme paras.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Nro 1 Mobile-alalla. Tunnuslauseellamme viestitämme asiakkaillemme ja tavarantoimittajillemme, että haluamme olla yksinkertaisesti alamme paras."

Transkriptio

1 Mobile

2 Nro 1 Mobile-alalla Tunnuslauseellamme viestitämme asiakkaillemme ja tavarantoimittajillemme, että haluamme olla yksinkertaisesti alamme paras.» Paras tuotevalikoima Mobile-alalla Paras hinta laatu-suhde Markkinoiden paras asiakaspalvelu Paras logistiikkavarmuus Olemme vakuuttuneita, että pitämällä kiinni näistä periaatteista kaikessa toiminnassamme voimme auttaa myös asiakkaitamme tulemaan paremmiksi. Tämä hyödyttää molempia osapuolia. Sensor Control Nordic AB on liikkuviin sovelluksiin tarkoitettujen komponenttien ja -järjestelmien riippumaton toimittaja. Tavoitteemme on olla Pohjoismaiden johtava, riippumaton komponenttien ja järjestelmien toimittaja koneenrakennusalan tarpeisiin. Toimimme koko Pohjolan alueella. Pääkonttorimme sijaitsee Tukholmassa, ja meillä on paikallistoimistot sekä Malmössä että Helsingissä. Pääasiallisia asiakkaitamme ovat keskisuuret ja suuret koneenrakennusyritykset. Jotta voisimme tarjota asiakkaillemme alan parasta palvelua ja tukea, olemme kehittäneet tuotevalikoimamme asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. LIIKETOIMINTA-ALUEET AUTOMATION MOBILE DEFENCE

3 Sensor Control Nordicin paikallistoimisto Sensor ECS:n Ruotsin-toimisto + varasto Sensor Control Nordicin pääkonttori + varasto Sensor ECS:n Tanskan-toimisto Sensor Control Nordicin paikallistoimisto TUOTEALUEET TUNNUSTUKSET Kokonaisvaltaisen ja kilpailukykyisen tuotevalikoimamme olemme kehittäneet yhteistyössä kumppaneidemme kanssa, jotka kaikki ovat alansa asiantuntijoita ja kustannustehokkaita toimijoita. Tuotevalikoimamme muodostuu neljästä tuotealueesta: Ohjausjärjestelmät Tietokoneet Komponentit Anturit Sensor Control Nordic AB on saanut korkeimman luottoluokituksen Dun & Bradstreetilta, minkä lisäksi liikeelämän julkaisut Veckans Affärer ja Dagens Industri ovat myöntäneet meille arvostetut "Superföretag"- ja "Gasellföretag"-tunnustukset. Se on osoitus siitä, että työskentelemme oikealla tavalla ja että tavoitteemme ovat yhdenmukaisia asiakkaidemme päämäärien kanssa: haluamme olla nro 1! Yhteistyökumppanimme on valittu huolellisesti ja konseptimme huomioon ottaen. Edellytämme kumppaneiltamme, että ne edustavat tekniikan, joustavuuden ja kustannustason kärkeä.

4 Komponentit DC-kontaktorit Ametek on maailman johtava, liikkuviin sovelluksiin tarkoitettujen kontaktorien valmistaja. Ametekin kontaktoreja suositellaan erityisesti sellaiseen käyttöön, jossa täytyy katkaista ja pysäyttää erittäin voimakkaita sähkövirtoja. Meillä on laaja valikoima A:n kontaktoreja erimallisina, sekä avoimina että suljettuina. Kontaktorit valmistetaan ja toimitetaan tavallisesti suurissa erissä, minkä ansiosta myös hintataso on edullinen. SCN toimittaa DC-kontaktoreja asiakkaille kaikkialle Pohjois-Eurooppaan sekä liikkuviin että trukkisovelluksiin. Hermeettiset releet Releemme soveltuvat erityisesti liikkuviin sovelluksiin ja raidepohjaisiin kohteisiin. Releet valmistaa Esterline Power Systems/Leach. Ne ovat hermeettisiä ja täyttävät MIL- ja Rail-standardit. Releitä on saatavilla seuraaville kuormituksille: 0,5 50 A, VDC sekä VAC, Hz. Kattavaan tuotevalikoimaan sisältyvät lisäksi ohjelmoitavat aikareleet sekä virta- ja jänniteanturit. Koteloidut kontaktorit Tarjoamme Gigavacin kontaktoreja liikkuviin kohteisiin. Tarkoitettu seuraaville kuormituksille: A ja VAC/VDC. Saatavilla myös apukontaktoreja, integroitu häiriönpoisto sekä virta-/jänniteantureita. Valikoimaan kuuluu myös useampinapaisia malleja. Muun muassa sotilas- ja teollisuusajoneuvoihin on saatavilla Gigavacin kaasutäytteisiä, kompakteja AC/DC-kontaktoreja, joissa käytetään ainutlaatuista EPIC tiivistetekniikkaa (Extended Performance Impervious Ceramic). Tekniikka mahdollistaa muun muassa korkeamman lämpötilan sekä kompaktimmat ja kevyemmät yksiköt kuin perinteiset kotelointitekniikat. Liukurenkaat Edustamme saksalaista valmistajaa, joka on markkinajohtaja liikkuviin sovelluksiin tarkoitettujen liukurenkaiden, resolverien ja pulssiantureiden alalla. LTN:n erikoisalaa on asiakkaille räätälöityjen, sekä mekaanisten että sähköisten ratkaisujen kehittäminen. Liukurenkaat voivat siirtää saman yksikön läpi sekä suurtaajuuksisia signaaleja että voimaa. Resolverit ja pulssianturit valmistetaan suurella tarkkuudella, ja niiden mekaniikka kestää kovankin rasituksen.

5 Tietokoneet Box PC:t SCN tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman AAEON:n, IEI:n ja Winmaten box PC:itä, joissa ei ole tuulettimia. Kyseiset valmistajat edustavat kehityksen ehdotonta kärkeä ja tarjoavatkin uusinta tekniikkaa CPU-suorituskyvyssä, mikä tarkoittaa tällä hetkellä Intel i5/i7-suoritinta. Kattavan perusvalikoiman lisäksi tarjoamme myös asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä tietokoneita. Meillä on pitkä kokemus kestävistä tietokoneista, joissa ei ole tuulettimia tai liikkuvia osia. Niihin on saatavilla myös erilaisia kenttäväyläliittimiä. Näytöt SCN:llä on laaja valikoima teollisuuskäyttöön soveltuvia, 2,7 65 tuuman näyttöjä pääasiassa Winmatelta ja IEI:ltä mutta myös muilta valmistajilta. Kyseiset valmistajat tarjoavat erisuuruisia näyttöjä, joista suurimmat ovat jopa 65-tuumaisia. Näyttökoon lisäksi saatavilla on erilaisia ratkaisuja muun muassa koteloluokan, kosketustekniikan tyypin, asennustavan, kirkkauden ja videotulon osalta. Kattavan perusvalikoiman lisäksi tarjoamme myös asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä näyttöjä. SCN:llä on pitkä kokemus teollisuusnäyttöjen toimittamisesta liikkuviin sovelluksiin. Paneeli-PC:t/cockpit-PC:t SCN:llä on laaja valikoima 4,3 65 tuuman, pääasiassa AAEON:n paneeli-pc:itä, mutta tarjoamme myös Winmaten ja IEI:n laitteita. Kyseiset valmistajat tarjoavat uusinta tekniikkaa CPU-suorituskyvyssä, mikä tarkoittaa tällä hetkellä Intel i5/i7-suoritinta. Saatavilla on erilaisia ratkaisuja myös koteloluokan, näyttökoon ja kosketustekniikan tyypin osalta. Kattavan perusvalikoiman lisäksi tarjoamme myös asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä paneeli-pc:itä. SCN:llä on pitkä kokemus ratkaisujen toimittamisesta useimpiin sovelluksiin ja käyttötarkoituksiin: muun muassa metsäkoneet, kallioporaus, trukit, materiaalinkäsittely sekä muu teollisuusautomaatio. Tabletti-PC:t Yhteistyössä useiden taiwanilaisten tavarantoimittajien kanssa SCN tarjoaa laajan valikoiman kannettavia tabletti-pc:itä 8,4 tuumasta aina 15 tuumaan. Akun pitkä kesto, kirkkaat kosketustoiminnolla varustetut näytöt, WLAN ja GPRS ovat vain joitakin niistä ominaisuuksista, jotka tabletti-pc:mme täyttävät. Lisäksi useimpiin malleihin on saatavilla runsas valikoima lisävarusteita, esimerkiksi telakointiasema, laukku, vara-akku jne. Perusvalikoiman lisäksi voimme tarjota suurissa tilauserissä asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöityjä laitteita, joissa on esimerkiksi asiakkaan logo ja värit.

6 Anturit Pyörivät absoluuttianturit/inkrementaaliset pulssianturit Saksan Kölnissä pääkonttoriaan pitävä Posital on absoluuttisten optisten ja magneettisten pyörivien kulma-antureiden johtava valmistaja. Se on erikoistunut erilaisiin kenttäväyliin ja Ethernet-protokolliin liitettäviin antureihin. Valikoimaan kuuluu pyöriviä antureita CANbusiin, Ethernet IP:hen jne. Myös analogiseen ulostuloon tai erilaisiin kenttäväyliin on saatavilla erittäin laaja valikoima niin kutsuttuja inklinometrejä (kaltevuusmittareita). Kaltevuusmittarit Saksalaisella Gemacilla on laaja valikoima inklinometrejä eli kaltevuus- tai kiihtyvyysmittareita. Tarjontamme on kattava ja sisältää ratkaisuja kaikkeen pienistä kulma-alueista (+/- 5 astetta) jopa 360 asteen mittausalueisiin. Analogiset lähtösignaalit sekä kenttäväylät ja digitaaliset signaalit ovat myös edustettuina. Resolverit Edustamme saksalaista valmistajaa, joka on markkinajohtaja liikkuviin sovelluksiin tarkoitettujen liukurenkaiden, resolverien ja pulssiantureiden alalla. LTN:n erikoisalaa on asiakkaille räätälöityjen, sekä mekaanisten että sähköisten ratkaisujen kehittäminen. Liukurenkaat voivat siirtää saman yksikön läpi sekä suurtaajuuksisia signaaleja että voimaa. Resolverit ja pulssianturit valmistetaan suurella tarkkuudella, ja niiden mekaniikka kestää kovankin rasituksen.

7 Anturit Hall-anturit Rheintacho Messtechnik GmbH on moderni, innovatiivinen ja dynaaminen yritys, joka on erikoistunut pyörimisnopeusantureihin. Antureissa käytetään erityyppisiä magneettisia tunnistusperiaatteita, joiden avulla voidaan valvoa koneiden komponenttien nopeutta alueella r/min. Tasoanturit/-vahdit Tarjoamme Reed-reletekniikkaan perustuvia tasoantureita Celducilta. Antureissa on ainoastaan yksi liikkuva osa, ja ne voivat esimerkiksi mitata polttoainesäiliön nestetason. Ne tarjoavat jatkuvaa tarkkuutta ja vaativat vain vähän ylläpitoa. Asiakkaille räätälöidyt tuotteet Tarjoamme standardikomponentteja, jotka voimme sopeuttaa asiakkaiden tarpeisiin esimerkiksi kaapeloinnilla/kosketinlaitteilla ja mekaanisilla liittimillä. Vaihtoehtoisesti voimme toimittaa täysin räätälöityjä komponentteja, antureita ja tietokoneita asiakkaiden toiveiden mukaan. Lisäksi voimme toimittaa osajärjestelmiä, kuten piirilevyyn, rack-järjestelmään tai DIN-kiskoille asennettuja relepaneeleita, joihin sisältyvät myös sähköiset/mekaaniset rajapinnat ja koteloinnit. Ratkaisut toteutamme paikallisesti Ruotsissa tai yhteistyössä toimittajiemme kanssa.

8 Helsinki Sensor Control Nordic AB Paciuksenkatu 27 FI Helsinki Suomi Tukholma, pääkonttori Sensor Control Nordic AB Sollentunavägen 49 SE Sollentuna Ruotsi Malmö Sensor Control Nordic Syd Rönnviksgatan 13 SE Malmö Ruotsi Puh Puh. +46 (0) Faksi +46 (0) Puh. +46 (0)

SCN Group. Sensor Control Nordic AB. Sensor ECS AB. Sensor ECS A/S. SCN Norja. SCN Tanska. SCN Suomi. SCN paikallistoimisto

SCN Group. Sensor Control Nordic AB. Sensor ECS AB. Sensor ECS A/S. SCN Norja. SCN Tanska. SCN Suomi. SCN paikallistoimisto Yritysesittely SCN Group SCN paikallistoimisto Sensor ECS:n Ruotsin-toimisto + varasto SCN pääkonttori + varasto Sensor ECS:n Tanskan-toimisto SCN paikallistoimisto SCN Group Sensor Control Nordic AB Sensor

Lisätiedot

Nro 1 Automation-alalla

Nro 1 Automation-alalla Automation Nro 1 Automation-alalla» Tunnuslauseellamme viestitämme asiakkaillemme ja tavarantoimittajillemme, että haluamme olla yksinkertaisesti alamme paras. Paras tuotevalikoima Automation-alalla Paras

Lisätiedot

YRITYSESITTELY SCN group

YRITYSESITTELY SCN group YRITYSESITTELY SCN group SCN Group SCN Uumaja SCN Suomi Sensor ECS pääkonttori + varasto SCN pääkonttori + varasto SCN Baltia Sensor ECS Tanskan toimisto SCN Malmö SCN Group Sensor Control Nordic AB Sensor

Lisätiedot

Nro 1 Automation-alalla

Nro 1 Automation-alalla AUTOMATION Nro 1 Automation-alalla» Tunnuslauseellamme viestitämme asiakkaillemme ja tavarantoimittajillemme, että haluamme olla yksinkertaisesti alamme paras. Paras tuotevalikoima Automation-alalla Paras

Lisätiedot

YRITYSESITTELY SCN group

YRITYSESITTELY SCN group YRITYSESITTELY SCN group SCN Group SCN Uumaja SCN Helsinki Sensor ECS Helsinki SCN pääkonttori + varasto Sensor ECS pääkonttori + varasto SCN Tallinna SCN Malmö Sensor ECS Malmö SCN Group Sensor Control

Lisätiedot

HOUSTON, WE HAVE A SOLUTION!

HOUSTON, WE HAVE A SOLUTION! HOUSTON, WE HAVE A SOLUTION! The simplest way to save your time and costs. Tehokkaat, toimivat ja optimoidut tulostusympäristöt ovat haasteemme ja tavoitteemme. Vuodesta 1993 lähtien olemme kehittäneet

Lisätiedot

CEF TEOLLISUUSTIETOKONEET

CEF TEOLLISUUSTIETOKONEET CEF TEOLLISUUSTIETOKONEET Laadukkaat teollisuustietokoneet Suomesta TIETOTEKNIIKKAA VAATIVIIN OLOSUHTEISIIN Miksi CEF? Tuotteidemme ominaispiirteet Suomalainen tietotekniikkayritys Luotettavuus Joustavuus

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis -tuoteperhe metis -tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja GSM-valvonta- ja ohjauslaitteita. Ne voivat lähettää viestejä ilmaisimien ja antureiden tilan

Lisätiedot

RCV-säätöventtiilit kaasuille ja nesteille. Räätälöityjä ratkaisuja myös haastaviin olosuhteisiin. YTM-Industrial INDUTRADE GROUP

RCV-säätöventtiilit kaasuille ja nesteille. Räätälöityjä ratkaisuja myös haastaviin olosuhteisiin. YTM-Industrial INDUTRADE GROUP RCV-säätöventtiilit kaasuille ja nesteille Räätälöityjä ratkaisuja myös haastaviin olosuhteisiin. YTM-Industrial INDUTRADE GROUP YTM - Yhden Toimittajan Mahdollisuus YTM-Industrial Oy on teknisten laitteiden,

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

LOVATO. Moduulikomponentit 16 A 125 A KUORMANEROTTIMET...2 MODUULIKONTAKTORIT...4 VIRRANSYÖTTÖMODUULIT...4 MODUULIAIKARELEET...6

LOVATO. Moduulikomponentit 16 A 125 A KUORMANEROTTIMET...2 MODUULIKONTAKTORIT...4 VIRRANSYÖTTÖMODUULIT...4 MODUULIAIKARELEET...6 LOVATO Moduulikomponentit 16 A 125 A KUORMANEROTTIMET...2 MODUULIKONTAKTORIT...4 VIRRANSYÖTTÖMODUULIT...4 MODUULIAIKARELEET...6 MITTAUSLAITTEET, MODUULIMALLIT...8 ENERGIAMITTARIT...9 www.klinkmann.fi 16

Lisätiedot

Mittaus- ja valvontareleet Zelio Control Toimilaitteiden Luotettavaan valvontaan

Mittaus- ja valvontareleet Zelio Control Toimilaitteiden Luotettavaan valvontaan Mittaus- ja valvontareleet Zelio Control Toimilaitteiden Luotettavaan valvontaan Simply Smart! Nerokkuutta ja älyä, joka tekee käytöstä helppoa Mittaus- ja valvontareleet Simply Smart! Nerokkuutta ja älyä,

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaite

metis GSM-ilmoituksensiirtolaite metis GSM-ilmoituksensiirtolaite Tuotekatalogi metis tilausnumero: A106 metis on ilmoituksensiirtolaite GSM - verkkoon. Laitteessa on liitännät neljälle ilmaisimelle, ohituskytkimelle, lämpötilaanturille,

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ

IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ IQ3XCITE JÄRJESTELMÄ IQ3xcite-järjestelmän esittely Tämän päivän rakennusten hallinnointi ja valvonta on aina vain kehittyneempää. Rakennusautomaatiojärjestelmä tulee räätälöidä jokaisen asiakkaan tarpeiden

Lisätiedot

K100. Pyörivien letkuliittimien seuraava sukupolvi

K100. Pyörivien letkuliittimien seuraava sukupolvi FI K100 Pyörivien letkuliittimien seuraava sukupolvi TESTIN PARAS K100 on suoriutunut kaikista käyttöikätesteistä vakuuttavasti. Satunnaisesti sarjatuotannosta testiin valitut liittimet osoittavat, että

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet Metis -tuoteperhe metis -tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja GSM-valvonta- ja ohjauslaitteita. Ne voivat lähettää viestejä ilmaisimien ja antureiden tilan

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaite ja kauko-ohjain

metis GSM-ilmoituksensiirtolaite ja kauko-ohjain metis GSM-ilmoituksensiirtolaite ja kauko-ohjain Tuotekuvasto 27.7.2006 metis A106 metis on ilmoituksensiirtolaite GSM-verkkoon. Laitteessa on liitännät neljälle ilmaisimelle, ohituskytkimelle, lämpötila-anturille,

Lisätiedot

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT YRITYS EIN UNTERNHEMEN AUF sinulle ERFOLGSKURS. Noin 10 vuotta sitten perustettu GGM Gastro International GmbH on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi

Lisätiedot

Lähtökohtana turvallisuus

Lähtökohtana turvallisuus Lähtökohtana turvallisuus Työtä turvallisuuden puolesta Sijoitamme aikaa ja energiaa yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Haluamme löytää jokaiselle asiakkaallemme parhaan mahdollisen ratkaisun. MALUX FINLAND

Lisätiedot

MultiPlus-II 48/3000/ V (aiempi tuotenimi: MultiGrid-II)

MultiPlus-II 48/3000/ V (aiempi tuotenimi: MultiGrid-II) MultiPlus-II 48/3000/35-32 230V (aiempi tuotenimi: MultiGrid-II) Vertailu MultiGrid 48/3000/35-50 230V -malliin ja asennusohjeita 28-05-2018 1. Tekniset tiedot MultiPlus-II 48/3000/35 230V MultiGrid 48/3000/35-50

Lisätiedot

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN www.teklab.fi TEKLAB-SÄHKÖ LAATU Korkealaatuiset materiaalit ja kotimainen laatutyö takaavat tunnetusti pitkän käyttöiän työpisteillemme TURVALLISUUS Kaikki

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Kustannustehokas hankintaosastosi. Beijing - Shanghai - Hong Kong - New Delhi - Stockholm - Helsinki

Kustannustehokas hankintaosastosi. Beijing - Shanghai - Hong Kong - New Delhi - Stockholm - Helsinki Kustannustehokas hankintaosastosi Beijing - Shanghai - Hong Kong - New Delhi - Stockholm - Helsinki Nikolai Sourcing Hankinta- ja logistiikkaratkaisuja ja vastuullisuuden hankintapalveluita teollisuudelle

Lisätiedot

Stay in charge. Suomen olosuhteet OPTIMAL CHARGING TEMPERATURE COMPENSATING

Stay in charge. Suomen olosuhteet OPTIMAL CHARGING TEMPERATURE COMPENSATING EXTRA CABLE INCLUDED Stay in charge OPTIMAL CHARGING Suomen olosuhteet EXTRA CABLE INCLUDED 12/3.8 Pieni ja tehokas Exide 12/3.8 -varaaja (12 V, 3.8 A) on pieni, mutta erittäin tehokas. Erinomainen akku

Lisätiedot

KAIKKI MITÄ TARVITAAN LÄMPÖTILOJEN OMAVALVONTAAN

KAIKKI MITÄ TARVITAAN LÄMPÖTILOJEN OMAVALVONTAAN KAIKKI MITÄ TARVITAAN LÄMPÖTILOJEN OMAVALVONTAAN Langatonta mittaustekniikkaa Nokeval Kotimaista osaamista ja luotettavuutta OVA LÄMPÖTILOJEN OMAVALVONTA Nokeval on kehittänyt langattoman lämpötilan mittausjärjestelmän

Lisätiedot

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA HAWKER MODULAARISET VARAAJAT JATKAVAT MATKAA VAIKKA OSA JOUKKUEESTA PUUTTUISIKIN... MODULAR: ASETTAA UUDEN STANDARDIN HUIPPUTEHOKAS JA LUOTETTAVA Varaajan algoritmi hallinnoi moduuleja, jotka tarvitsee

Lisätiedot

REXEL TEOLLISUUSAUTOMAATIO

REXEL TEOLLISUUSAUTOMAATIO N KOKONAISRATKAISUT Toimiva teollisuusautomaatio toimii koko tehtaan prosessitoiminnan keskitettynä työkaluna. Lisäksi oikeaoppinen automaatiokokonaisuus vähentää energiankulutusta jopa 30 prosenttia!

Lisätiedot

engcon Group kolme johtavaa tuotemerkkiä

engcon Group kolme johtavaa tuotemerkkiä engcon Group kolme johtavaa tuotemerkkiä VAHVA KUMPPANI engcon Group koostuu kolmesta markkinoiden johtavasta tuotemerkistä engcon, Mählers ja Drivex ja yrityksellä on pitkä kokemus laadukkaiden työlaitejärjestelmien

Lisätiedot

Sääasema Probyte JUNIOR

Sääasema Probyte JUNIOR Sääasema Probyte JUNIOR JUNIOR sääanturi COM1 12VDC RS-232 signaali PC W9x Excel-tiedosto PROBYTE JUNIOR sääanturin toimintaperiaate Yleistä Probyte SÄÄASEMA JUNIOR1 on sään mittaukseen tarkoitettu ulkoanturi,

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Verkkodatalehti. UE410-XU3T0 Flexi Classic TURVAOHJAIMET

Verkkodatalehti. UE410-XU3T0 Flexi Classic TURVAOHJAIMET Verkkodatalehti UE410-XU3T0 Flexi Classic A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot I/O-moduulit Tulot 4 turvatuloa 4 ohjaustuloa Liitettävien passivointianturien määrä Muita laiteversioita ja varusteita

Lisätiedot

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ

www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ www.ruukki.fi/flex RUOSTUMATONTA TERÄSTÄ JA ALUMIINIA TOIVEIDESI MUKAAN Ruukki FLEX Ruostumaton teräs ja alumiini juuri sinun mittojesi mukaan Ajattele ratkaisua, jossa saat yhden kontaktin palveluna juuri

Lisätiedot

Pehmokäynnistimet. Tyyppi PSR. Uusi. Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801

Pehmokäynnistimet. Tyyppi PSR. Uusi. Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801 Pehmokäynnistimet Tyyppi PSR Esite PSR1FI06_11 1SFC132003C1801 Uusi ABB-pehmokäynnistimet Yleistä Vasemmalla: yhdistelmä, jossa on PSR ja moottorinsuojakytkin MS116 Yllä: PSR16, PSR30 ja PSR 45 *) Moottorin

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

Arto Luukkainen 24.3.2014

Arto Luukkainen 24.3.2014 Arto Luukkainen 24.3.2014 2 Agenda Kaukomarkkinat ja Panasonic Toughbook Trendit mobiilipäätteissä ammattikäytössä Tablet trouble tutkimus Panasonic Toughpad tietokoneet Lisävarusteet 3 Kaukomarkkinat

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU ELEMENTS. 100% hyöty, 100% lveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme teille parhaimman palvelun toiveitteinne mukaisesti, IVECO on kehittänyt Elements-ohjelman. Tämä ohjelma sisältää

Lisätiedot

Verkkodatalehti. UE410-MM3 Flexi Classic TURVAOHJAIMET

Verkkodatalehti. UE410-MM3 Flexi Classic TURVAOHJAIMET Verkkodatalehti UE410-MM3 Flexi Classic A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Päämoduulit Tulot Liitettävien passivointianturien määrä Muita laiteversioita ja varusteita 2 / 4 2 turvalähtöä 2 testilähtöä

Lisätiedot

Tasavirtajarrut. Tasavirtajarrujen käyttö parantaa sekä turvallisuutta. Dold tasavirtajarruja

Tasavirtajarrut. Tasavirtajarrujen käyttö parantaa sekä turvallisuutta. Dold tasavirtajarruja Tehoelektroniikka Tehoelektroniikka DOLD tehoelektroniikka Doldilla on yli 70 vuoden kokemus sähköteknisten laitteiden valmistuksesta. Dold on yksi Euroopan johtavia relevalmistajia. Toiminta on sertifioitu

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN

SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN SÄHKÖKESKUKSET TEOLLISUUTEEN JA KIINTEISTÖRAKENTAMISEEN Eiskon Sähkö Oy:n asiakkaalle räätälöityjen sähkökeskusten laadun takaavat ammattitaitoiset asentajat, tasokkaat rakennemateriaalit sekä tunnettujen

Lisätiedot

Weland-välitasot. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900

Weland-välitasot. 2 www.finnrasti.fi 02-6343 900 Välitasot Lisää lattiapintaa Weland-välitasot Weland-välitasoilla voit hyödyntää tilan koko tilavuuden lattia-alan lisäämiseksi. Yksinkertainen ja kustannustehokas tapa hyödyntää tilojen mahdollisuudet.

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Dell Vostro V130. Tietoja vaaroista. Asennus- ja ominaisuustiedot. VAARA: VAROITUS kertoo tilanteista, joihin saattaa liittyä.

Dell Vostro V130. Tietoja vaaroista. Asennus- ja ominaisuustiedot. VAARA: VAROITUS kertoo tilanteista, joihin saattaa liittyä. Dell Vostro V130 Asennus- ja ominaisuustiedot Tietoja vaaroista VAARA: VAROITUS kertoo tilanteista, joihin saattaa liittyä omaisuusvahinkojen, loukkaantumisen tai kuoleman vaara. Näkymä edestä 1 mikrofoni

Lisätiedot

TYÖNTEKIJÄMME TARJOAVAT PARASTA NEUVONTAA JA HUOLTOA

TYÖNTEKIJÄMME TARJOAVAT PARASTA NEUVONTAA JA HUOLTOA WWW.GNB-NORDIC.COM TUNNET MEIDÄT NIMELLÄ EXIDE MUTTA NYT OSASTOMME NIMI ON GNB GNB ON MAAILMAN SUURIMPIA AKKUVALMISTAJIA... TYÖNTEKIJÄMME TARJOAVAT PARASTA NEUVONTAA JA HUOLTOA ASIAKAS KErTOO: GNB:SSÄ

Lisätiedot

Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne

Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne ATEX / INSTRUMENTIT Lämpötila-anturit ATEX- ja IECEx-hyväksytyt, Ex d -rakenne Sisällysluettelo sivu Tietoa valmistajasta ja tuotteista SKS Group

Lisätiedot

Kallio-, maaperä ja pohjavesitutkimuskoneiden asiantuntija

Kallio-, maaperä ja pohjavesitutkimuskoneiden asiantuntija Kallio-, maaperä ja pohjavesitutkimuskoneiden asiantuntija Kestäviä kallio- ja maaperätutkimuskoneita vaativiin olosuhteisiin Geomachine Oy on vuonna 1984 perustettu kallio- ja maaperätutkimuslaitteiden

Lisätiedot

Tuotetietoa. Neulasulku tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin EWIKONin sähköinen neulasulku

Tuotetietoa. Neulasulku tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin EWIKONin sähköinen neulasulku Tuotetietoa Neulasulku tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin EWIKONin sähköinen neulasulku EWIKONin sähköinen neulasulkutekniikka EWIKONin sähkökäytöillä varustetut neulasulkujärjestelmät älykkäine ohjauksineen

Lisätiedot

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä 2 Automaattinen Bosch REG-Sentry -kulunhallintajärjestelmä ajoneuvoille REG-Sentry on rekisterikilven tunnistukseen

Lisätiedot

NALmaaviemärijärjestelmä

NALmaaviemärijärjestelmä PIPELIFE NAL- MAAVIEMÄRIJÄRJESTELMÄ NALmaaviemärijärjestelmä NAL -maaviemärijärjestelmä NAL- maaviemärijärjestelmä on sileäpintainen jäte- ja hulevesien viettoviemäröintiin tarkoitettu järjestelmä. Valikoima

Lisätiedot

RST-kalusteet perustarpeista vaativiin erikoiskohteisiin. "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!"

RST-kalusteet perustarpeista vaativiin erikoiskohteisiin. Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin! RST-kalusteet perustarpeista vaativiin erikoiskohteisiin "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!" Miksi VisioMediltä? Ammatilaisosaamista Me VisioMedillä olemme perehtyneet erilaisiin vaativiin

Lisätiedot

Kiinteä nosto-orsi TTS-E

Kiinteä nosto-orsi TTS-E YALE nosto- 70.4.10 TIGRIP nosto- TTS-E ja TTS Tigrip nosto- ovat turvallisia pitkien kappaleiden siirroissa: ei taakan notkumista eikä kääntymistä. Ne ovat käytännöllisiä myös silloin, kun taakalle tarvitaan

Lisätiedot

ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI

ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI ASIAKASLUPAUKSEMME HELSINKI 02 ASIAKKAAMME PARAS KUMPPANI Meillä Swagelok Helsingissä on tavoitteena aina tyytyväinen asiakas. Haluamme tehdä joka päivä parhaamme asiakkaidemme eteen. Asiakaspalvelu Tarjoamme

Lisätiedot

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät

Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin. Lukitusjärjestelmät Oikea konsepti kaikkiin tarpeisiin Lukitusjärjestelmät dormakaba Lukitusjärjestelmät Ensimmäinen askel kohti turvallisempaa ympäristöä dormakaban lukitusjärjestelmiä on saatavana eri konsepteina, jotka

Lisätiedot

Valmatics. Ohjausjärjestelmän avulla voit ohjata prosessia tärkeimpien tarvitsemiesi muuttujien mukaan. Joka ainoassa kuivauksessa erikseen.

Valmatics. Ohjausjärjestelmän avulla voit ohjata prosessia tärkeimpien tarvitsemiesi muuttujien mukaan. Joka ainoassa kuivauksessa erikseen. Valmatics Ohjausjärjestelmän avulla voit ohjata prosessia tärkeimpien tarvitsemiesi muuttujien mukaan. Joka ainoassa kuivauksessa erikseen. Valutecin menestykseen markkinoilla on monta syytä. On helppo

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista.

Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista. ME TOTEUTAMME IDEAT Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista. F900 SUORAT VAI PYÖREÄT KULMAT? Joustavuus ja erikoistuminen takaa tyytyväisiä asiakkaita Kuten nimestämme voi päätellä,

Lisätiedot

RealFlow paperikoneen digitaalinen kiertovoitelumittarijärjestelmä

RealFlow paperikoneen digitaalinen kiertovoitelumittarijärjestelmä RealFlow paperikoneen digitaalinen kiertovoitelumittarijärjestelmä RealFlow digitaalinen kiertovoitelumittari on suunniteltu erityisesti valvomaan ja mittaamaan paperikoneiden kiertovoiteluöljyn tilavuusvirtauksia,

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

Capelon ohjausjärjestelmät

Capelon ohjausjärjestelmät Capelon ohjausjärjestelmät Capelon on vuodesta 1995 kehittänyt ja markkinoinut tuotteita mittaukseen, seurantaan ja ohjaukseen Vuodesta 2006 Capelon on keskittynyt katuvalo-ohjaukseen Silux edustaa Capelonin

Lisätiedot

Tuotevalikoima 2012 / 2013 ÄLYKÄS KYTKENTÄ AJALLE, LÄMPÖTILALLE JA VALOLLE.

Tuotevalikoima 2012 / 2013 ÄLYKÄS KYTKENTÄ AJALLE, LÄMPÖTILALLE JA VALOLLE. Tuotevalikoima 2012 / 2013 ÄLYKÄS KYTKENTÄ AJALLE, LÄMPÖTILALLE JA VALOLLE. Finnish Grässlin kytkinkelloteknologiaa tehokasta ja helppoa käyttää. Aina oikeaan aikaan oikeassa paikassa! Olemme yli 50 vuoden

Lisätiedot

Sähkökäyttöinen verhokisko Silent Gliss 5600

Sähkökäyttöinen verhokisko Silent Gliss 5600 Vaikuttavan... hiljainen nopea tehokas Sähkökäyttöinen verhokisko Silent Gliss 5600 Silent Gliss 5600 -verhokiskojärjestelmä on uusinta tekniikkaa edustava, sveitsiläiseen osaamiseen perustuva ratkaisu,

Lisätiedot

Tuotetiedot helpottamaan hankintatoimen arkea ja kokonaishankinnat hankintatoimen tehostajana Terveys- ja talouspäivät Hämeenlinna 27.9.

Tuotetiedot helpottamaan hankintatoimen arkea ja kokonaishankinnat hankintatoimen tehostajana Terveys- ja talouspäivät Hämeenlinna 27.9. Tuotetiedot helpottamaan hankintatoimen arkea ja kokonaishankinnat hankintatoimen tehostajana Terveys- ja talouspäivät Hämeenlinna 27.9.2013 Ilari Vaalavirta, toimitusjohtaja Mediq Suomi Oy Esityksen sisältö

Lisätiedot

Verkkodatalehti. WTB4S-3P5232H W4S-3 Inox Hygiene VALOKENNOT

Verkkodatalehti. WTB4S-3P5232H W4S-3 Inox Hygiene VALOKENNOT Verkkodatalehti WTBS-3P5232H WS-3 Inox Hygiene WTBS-3P5232H WS-3 Inox Hygiene A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero WTBS-3P5232H 586 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/ws-3_inox_hygiene

Lisätiedot

Tailor-made Transportation Solutions FIN

Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions FIN Tailor-made Transportation Solutions Tyllis Oy Ab on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan räätälöityjä rakenneratkaisuja kuljetusalalle. Yritys suunnittelee

Lisätiedot

Kompakti, nopea, tehokas. CONSIS kanavarobotit.

Kompakti, nopea, tehokas. CONSIS kanavarobotit. Kompakti, nopea, tehokas. CONSIS kanavarobotit. Ilman henkilökuntaa, lääkkeitä ja varastotiloja apteekkia ei voi pyörittää. CONSIS tarjoaa parhaan mahdollisen tavan yhdistää kaikki kolme. .B Consis B hoitaa

Lisätiedot

SensaGuard RFID turvakytkimet

SensaGuard RFID turvakytkimet SensaGuard RFID turvakytkimet Tekniset tiedot t IEC 60947 5 3, IEC 61508, EN 954 Turvaluokka Luokka 4 / SIL 3 Hyväksynnät CE merkintä, culus (UL508) & TÜV Toiminnallinen PFHd > 1.12 10⁹ turvallisuus MTTFd:

Lisätiedot

Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta!

Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta! Race Technology tiedonkeruu tuotteet s2i Motorsportilta! Radalle, ralliin, kadulle, vesille ja vaikka lumelle kattava valikoima GPS pohjaisia tiedonkeruu järjestelmiä, näyttöjä ja antureita autoihin, veneisiin,

Lisätiedot

PR08013 8. huhtikuu 2013 Hannoverin messut Sivu 1 / 6. Beckhoff monipuolisesti esillä Hannoverin messuilla 2013

PR08013 8. huhtikuu 2013 Hannoverin messut Sivu 1 / 6. Beckhoff monipuolisesti esillä Hannoverin messuilla 2013 Hannoverin messut Sivu 1 / 6 Beckhoff monipuolisesti esillä Hannoverin messuilla 2013 Beckhoffin ohjausratkaisuja ja teknologiaosaamista sovelletaan yleisesti kaikilla teollisuudenaloilla aina tehdasautomaatiosta

Lisätiedot

Verkkodatalehti. IQ40-15BDP-KK1 IQ Standard INDUKTIIVISET LÄHESTYMISKYTKIMET

Verkkodatalehti. IQ40-15BDP-KK1 IQ Standard INDUKTIIVISET LÄHESTYMISKYTKIMET Verkkodatalehti IQ40-15P-KK1 IQ Standard Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero IQ40-15P-KK1 605817 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/iq_standard Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Ominaisuudet H

Lisätiedot

lineaariyksikkö KR Kuvaus

lineaariyksikkö KR Kuvaus Moottori Lineaariliike Lineaariyksiköt lineaariyksikkö KR Erittäin kompakti ja jäykkä rakenne Kestää saman kuormituksen kaikissa neljässä suunnassa Suuri nopeus ja korkea kuormituskyky Kuvaus KR-lineaariyksikkö

Lisätiedot

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Työvaateprofilointi Painettu & Valmis PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Nykyään yhä useampi yritys haluaa työvaatteisiin yrityksen logon. Ahlsell

Lisätiedot

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi

Meidän visiomme......sinun tulevaisuutesi Meidän visiomme... Asiakkaittemme akunvaihdon helpottaminen...sinun tulevaisuutesi Uusia asiakkaita, lisää kannattavuutta ja kehitystä markkinoiden tahdissa Synergy Battery Replacement Programme The Battery

Lisätiedot

ECOMATION. environment in mind ECOMATION - TUOTTEITA JA RATKAISUJA NYKYAIKAISILLE KULLANKAIVAJILLE. Recycling Technologies

ECOMATION. environment in mind ECOMATION - TUOTTEITA JA RATKAISUJA NYKYAIKAISILLE KULLANKAIVAJILLE. Recycling Technologies ECOMATION environment in mind Recycling Technologies ECOMATION - TUOTTEITA JA RATKAISUJA NYKYAIKAISILLE KULLANKAIVAJILLE YRITYS Ecomation Oy suunnittelee ja toimittaa asiakkailleen koneita, laitteistoja,

Lisätiedot

PARASOL. PARASOL Tekninen opas. ADAPT Parasol. Ilmastointimoduulit neuvotteluhuoneisiin ja toimistoihin. www.swegon.fi

PARASOL. PARASOL Tekninen opas. ADAPT Parasol. Ilmastointimoduulit neuvotteluhuoneisiin ja toimistoihin. www.swegon.fi PARASOL Tekninen opas TM Ilmastointimoduulit neuvotteluhuoneisiin ja toimistoihin PARASOL VAV PARASOL www.swegon.fi ADAPT Parasol Ratkaisu kaikkiin tarpeisiin Alla olevassa kuvassa on esimerkki siitä,

Lisätiedot

TIETOTEKNIIKKAA VAATIVIIN OLOSUHTEISIIN TARJOAMME LAADUKKAITA JA KESTÄVIÄ TIETOKONEITA ASIAKKAIDEMME LIIKETOIMINNAN PARANTAMISEKSI. MIKSI CEF?

TIETOTEKNIIKKAA VAATIVIIN OLOSUHTEISIIN TARJOAMME LAADUKKAITA JA KESTÄVIÄ TIETOKONEITA ASIAKKAIDEMME LIIKETOIMINNAN PARANTAMISEKSI. MIKSI CEF? TIETOTEKNIIKKAA TARJOAMME LAADUKKAITA JA KESTÄVIÄ TIETOKONEITA ASIAKKAIDEMME LIIKETOIMINNAN PARANTAMISEKSI. VAATIVIIN OLOSUHTEISIIN MIKSI CEF? OLOSUHDETIETOISET TIETOKONEET UUSIMMAN TEKNOLOGIAN HYÖDYNTÄMINEN

Lisätiedot

Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka

Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg/Frankfurt, 18. maaliskuuta 2018 Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka ESYLUX Light Control ELC on ESYLUXin kehittämä ohjaustekniikka

Lisätiedot

Toimintavarmat ammattiradiot

Toimintavarmat ammattiradiot Toimintavarmat ammattiradiot Siirry digiaikaan! MOTOTRBO TM tarjoaa yhteydenpitoon toimintavarman, kustannustehokkaan ja aina räätälöidyn ratkaisun. MOTOTRBO TM on uusi digitaalinen tuoteperhe, johon kuuluvat

Lisätiedot

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K

VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K VAUNUKUIVURIT K-SARJA M 180 365K K-SARJAN VAUNUKUIVURI TALOUDELLISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun K-sarjan vaunukuivuri on edullinen, tehokas ja erittäin nopeasti käyttöönotettava lämminilmakuivuri.

Lisätiedot

TUOTTEIDEN YLEISESITTELY

TUOTTEIDEN YLEISESITTELY TUOTTEIDEN YLEISESITTELY Niittokoneet Pöyhimet Karhottimet Koko valikoima 2014/2015 fefe_bro_stirnrad_2014_fin_03_rro.indd 1 22.07.14 15:24 fefe_bro_kompaktwinkel_2014_fin_01_sd.indd 1 28.07.14 10:44 fefe_bro_heuwender_2014_fin_04_rro.indd

Lisätiedot

Meillä on RATKAISU KTS 560 / KTS 590. Ohjainlaitediagnoosi ESI[tronic] 2.0:n avulla

Meillä on RATKAISU KTS 560 / KTS 590. Ohjainlaitediagnoosi ESI[tronic] 2.0:n avulla Meillä on RATKAISU KTS 560 / KTS 590 Ohjainlaitediagnoosi ESI[tronic] 2.0:n avulla Moderneinta ohjainlaitediagnoosia äärimmäiseen tehokkuuteen Uusien, kestävien kommunikaatiomoduulien KTS 560:n ja KTS

Lisätiedot

Verkkodatalehti. WTB4S-3P3264H W4S-3 Inox Hygiene VALOKENNOT

Verkkodatalehti. WTB4S-3P3264H W4S-3 Inox Hygiene VALOKENNOT Verkkodatalehti WTBS-3P326H WS-3 Inox Hygiene WTBS-3P326H WS-3 Inox Hygiene A B C D E F Esimerkkikuva Tilaustiedot Tyyppi Tuotenumero WTBS-3P326H 807 Muita laiteversioita ja varusteita www.sick.com/ws-3_inox_hygiene

Lisätiedot

Verkkodatalehti. ACM60B-S1KE13x06 ACM60 ABSOLUUTTIANTURIT

Verkkodatalehti. ACM60B-S1KE13x06 ACM60 ABSOLUUTTIANTURIT Verkkodatalehti ACM60B-SKEx06 ACM60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Esimerkkikuva Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Suorituskyky Resoluutio enint. Tilaustiedot Tyyppi Muita laiteversioita ja varusteita

Lisätiedot

xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut

xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut xxxxxx0209afi Schneider KNX Kiinteistöautomaation ja ohjausjärjestelmien vakioratkaisut Vakioratkaisut kiinteistöjen toimintojen ohjaukseen Tehokas energianhallinta Schneider KNX -vakioratkaisujen energiatehokkuuden

Lisätiedot

Turvallista matkaa alkolukon kanssa

Turvallista matkaa alkolukon kanssa Turvallista matkaa alkolukon kanssa räger Interlock XT on helposti asennettava ja laadukas alkolukko, joka estää alkoholin vaikutuksenalaista kuljettajaa ajamasta ajoneuvoa. Jos kuljettajan uloshengitysilman

Lisätiedot

VIM-M2 VIBRATION MONITOR KUVAUS VIM-M2. Sisältö

VIM-M2 VIBRATION MONITOR KUVAUS VIM-M2. Sisältö VIM-M2 VIBRATION MONITOR KUVAUS Sisältö 1. TEKNISET TIEDOT... 2 2. KUVAUS... 3 3. KÄYTTÖ... 4 4. LIITÄNTÄ... 5 5. VIAN ETSINTÄ... 6 6. VALMISTAJA... 6 VIM-M2 FI.docx 2006-03-01 / BL 1(6) 1. TEKNISET TIEDOT

Lisätiedot

päivää vapaa pistorasiasta!

päivää vapaa pistorasiasta! 365 päivää vapaa pistorasiasta! Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen

Lisätiedot

Verkkodatalehti. ACM60B-S1KE13x06 ACM60 ABSOLUUTTIANTURIT

Verkkodatalehti. ACM60B-S1KE13x06 ACM60 ABSOLUUTTIANTURIT Verkkodatalehti ACM60B-SKEx06 ACM60 ACM60B-SKEx06 ACM60 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Esimerkkikuva Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Suorituskyky Asemamäärä kierrosta kohden Kierrosten lukumäärä

Lisätiedot

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen

Canon Essential Business Builder Program. Avain yrityksesi menestykseen Canon Essential Business Builder Program Avain yrityksesi menestykseen Essential Business Builder Program: esittely Painotoimintaan liittyy monenlaisia haasteita, ja toiminnan kasvattaminen on usein vaikeaa.

Lisätiedot

MOOTTORI-, PUTKISTO- JA LAITE-ERISTEET

MOOTTORI-, PUTKISTO- JA LAITE-ERISTEET MOOTTORI-, PUTKISTO- JA LAITE-ERISTEET Intohimona turvalliset ja optimoidut teollisuusprosessit JLX Industry on raumalainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen teollisuuteen kokonaisvaltaisia, räätälöityjä

Lisätiedot

mikä sen merkitys on liikkuvalle ammattilaiselle?

mikä sen merkitys on liikkuvalle ammattilaiselle? artikkeli WWAN-verkko WWAN-verkko: mikä sen merkitys on liikkuvalle ammattilaiselle? Nopeiden, saumattomien yhteyksien merkitys minkä tahansa yrityksen menestykseen sekä liikkuvan ammattilaisen tehokkuuteen

Lisätiedot

Korkean pohjoismaisen laadun kupariputkien ja palveluiden toimittaja

Korkean pohjoismaisen laadun kupariputkien ja palveluiden toimittaja 1 Korkean pohjoismaisen laadun kupariputkien ja palveluiden toimittaja Cupori on vuonna 2008 perustettu uusi yritys, kun yhtiö osti Outokummulta sen kupariputkiliiketoiminnan MBO-kaupalla. Oma myyntiyhtiö

Lisätiedot

Verkkodatalehti. WS/WE2F-E110 W2 Flat MINIVALOKENNOT

Verkkodatalehti. WS/WE2F-E110 W2 Flat MINIVALOKENNOT Verkkodatalehti WS/WE2F-E0 W2 Flat A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Esimerkkikuva Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Ominaisuudet Tilaustiedot Anturin toimintaperiaate/tunnistusperiaate Mitat (l x

Lisätiedot

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI UUSI Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen -

Lisätiedot

Suojaa prosessi. Estä vahingot ja seisokit. Emotron M20 akselitehon vartija

Suojaa prosessi. Estä vahingot ja seisokit. Emotron M20 akselitehon vartija Suojaa prosessi Estä vahingot ja seisokit Emotron M20 akselitehon vartija Vakuutuksesi vahinkoja ja seisokkeja vastaan Emotron M20 -akselitehon vartija auttaa säästämään aikaa ja rahaa. Se suojaa pumppuja

Lisätiedot

Verkkodatalehti. FX3-MOC Flexi Soft TURVAOHJAIMET

Verkkodatalehti. FX3-MOC Flexi Soft TURVAOHJAIMET Verkkodatalehti FX3-MOC000000 Flexi Soft A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Yksityiskohtaiset tekniset tiedot Ominaisuudet Moduuli Konfiguraatiotapa Turvatekniset ominaisuudet Tilaustiedot Tyyppi Muita

Lisätiedot

MasterTig MLS 2300ACDC

MasterTig MLS 2300ACDC KEMPPI K5 HITSAUSLAITTEET MasterTig MLS 2300ACDC VAATIVASTA TYÖSTÄ HELPPOA 20.01.2019 MasterTig MLS 2300ACDC MLS -OHJATTUA TIG-HITSAUKSEN HUIPPULAATUA MasterTig MLS 2300ACDC:n tarkka hallittavuus vastaa

Lisätiedot