Kompakti, nopea, tehokas. CONSIS kanavarobotit.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kompakti, nopea, tehokas. CONSIS kanavarobotit."

Transkriptio

1 Kompakti, nopea, tehokas. CONSIS kanavarobotit.

2 Ilman henkilökuntaa, lääkkeitä ja varastotiloja apteekkia ei voi pyörittää. CONSIS tarjoaa parhaan mahdollisen tavan yhdistää kaikki kolme.

3 .B Consis B hoitaa lääkkeiden varastoinnin ja jakelun todella tehokkaasti. Kaikkien resurssien taloudellinen hyödyntäminen on ratkaisevan tärkeää apteekin tehokkaan toiminnan kannalta. Willachin CONSIS robotit luovat optimaaliset edellytykset tällaiselle toimintapohjalle. Consis B kanavarobotin voi yhdistää saumattomasti ja vaivatta oman apteekin toimintoihin se vaatii vain vähän tilaa ja on joustavuudeltaan ja suorituskyvyltään lyömätön. Aluksi on laadittava selkeä analyysi oman apteekin työprosesseista ja lopuksi summataan parannettu tehokkuusaste, kitkattomat prosessit ja tyytyväiset asiakkaat.

4 Kun alussa tehdään selkeät rajaukset, tuloksena on onnistunut kokonaisuus. Tässä kuvattu ratkaisumalli pohjautuu 80/20-periaatteeseen ja soveltuu varsinkin sellaisten apteekkien konseptiksi, jotka tähtäävät optimaaliseen hinta-hyöty-suhteeseen. Konseptin ydin on Consis B kanavarobotti, johon varastoidaan suunnilleen 80 % nopeasti kiertävistä lääkepakkauksista. Loput 20 % tuotevalikoimasta lajitellaan järjestelmällisesti FAMA apteekkilaatikostoihin. Ratkaisevaa on, että tavaravarasto lajitellaan kysynnän ja menekin mukaan. Ja että jakelutiet ovat mahdollisimman lyhyitä eikä tarvitse poistua asiakkaiden luota. Kun summataan 80 % ja 20 %, saadaan tulokseksi sataprosenttisen tyytyväiset asiakkaat. Järkeistetty varastointi lisää tehokkuutta. Tässä esitetty konsepti kuvaa malliapteekkia, jossa lääkkeiden varastointi on optimoitu pääasiassa CONSIS apteekkirobottiin, jota täydentävät FAMA apteekkilaatikostot..b2.b2 Consis B kanavarobotit usein kysyttyjen lääkkeiden automaattiseen varastointiin ja jakeluun (nopeasti kiertävät lääkkeet). Kompaktin rakenteensa ansiosta CONSIS apteekkirobotit voidaan sijoittaa välittömästi vapaakauppahyllyjen taakse. Pakkaukset ohjataan robotista kourua pitkin perille eri suoratoimituspaikkoihin. Minkäänlaisia kuljetinhihnoja ei tarvita. 80 % käsitellyistä pakkauksista Fama apteekkilaatikostot hitaasti kiertävien lääkkeiden varastointiin. FAMA pöytälaatikostot, sijoitettu vapaakauppahyllyjen alle, esim. ylivarastojen ja noudettavaksi varattujen tuotteiden varastointiin. FAMA pöytälaatikostot myyntitiskien yhteydessä päivittäin kysyttyjen tuotteiden varastointiin. 20 % käsitellyistä pakkauksista Periaate on 80/20.

5 .B Reilut 80 % lääkevarastosta helposti hallintaan Consis B robotilla. Pakkauksien varastointi 1 Toimitusten kirjaaminen ja lääkkeiden 2 Nopea ja virheetön lajittelu varastoon 3 Varastoitujen pakkauksien lukumäärä varastointi CONSIS robottiin tapahtuvat yhdessä ja samassa paikassa. Näin säästetään aikaa ja vältetään turhat noutokerrat. optisesti ohjatun OPS-järjestelmän ansiosta. Kun lajitteluaukon luukku aukeaa, osoittaa lasersäde täsmälleen oikean varastopaikan. vahvistetaan lisäksi viivakoodilukijan avulla. Pakkauksien jakelu 4 Kun lääketilaus tulee apteekkiohjelmasta, 5 Pakkaus päätyy jakelukaukaloon, 6 Henkilökunnan ei tarvitse poistua robotin manipulaattori hakee pakkauksen ja ohjaa sen yhteen kahdeksasta jakelupisteestä. jotka ovat sijoitettu välittömästi suoratoimistustiskien yhteyteen. tiskiltä, vaan säästyvän ajan voi käyttää tuottoisammin asiakasneuvontaan ja myyntiin. Ja FAMA apteekkilaatikostot auttavat organisoimaan loput 20 % tuotteista optimaalisesti. FAMA apteekkilaatikostot: Perinteisiin FAMA apteekkilaatikostoihin varastoidaan systemaattisesti ja tilaa säästäen hitaasti kiertävät lääkkeet sekä sellaiset tuotteet, joita ei voida käsitellä robotissa Sijaintipaikka hyllyjen alla: Hyllyihin sijoitettujen tuotteiden ylivarastomäärät voi säilyttää kätevästi suoraan hyllyn alla olevissa FAMA pöytälaatikostoissa. Myyntitiskien laatikostot: Niinikään FAMA pöytälaatikostoihin varastoidaan nopeasti saataville ne lääkkeet, joita kysytään jatkuvasti.

6 Jokainen apteekki vaatii oman sopivan automatisointiratkaisunsa. Consis B joustaa ja soveltuu jokaisen apteekin tarpeisiin. Pienin Consis on B0, joka vaatii vain 1,3 m 2 lattiatilan ja on siten ihanteellinen vaihtoehto pieneen apteekkiin, ja suurimmassa Consis B5 mallissa taas on tilaa noin pakkaukselle Willach tarjoaa optimaalisen ratkaisun kaikenkokoisiin apteekkeihin. Consis B0 Consis B2 Consis B4 Etunäkymä Sivunäkymä Etunäkymä Sivunäkymä Etunäkymä Sivunäkymä Varastokapasiteetti: yht. jopa pakkausta Lattiatila: 1,3 m 2 Varastokapasiteetti: yht. jopa pakkausta Lattiatila: 3,3 m 2 Varastokapasiteetti: yht. jopa pakkausta Lattiatila: 4,8 m 2 Consis B1 Consis B3 Consis B5 Etunäkymä Sivunäkymä Etunäkymä Sivunäkymä Etunäkymä Sivunäkymä Varastokapasiteetti: yht. jopa pakkausta Lattiatila: 1,7 m 2 Varastokapasiteetti: yht. jopa pakkausta Lattiatila: 4,2 m 2 Varastokapasiteetti: yht. jopa pakkausta Lattiatila: 6,2 m 2 Consis Labelmaster voidaan yhdistää Consis B sarjan useimpiin moduuleihin mallivuodesta 2010 lähtien ja se soveltuu myös jälkiasennettavaksi. Consis B0 ja B1 moduuleihin Labelmasteria ei kuitenkaan voida yhdistää. Järjestelmissä, joihin kuuluu Consis Labelmaster, manipulaattorin Multi-pick toimintoa voidaan hyödyntää vain tietyin rajoituksin.

7 labelmaster Kallisarvoista työaikaa ei kannata tuhlata etiketöintiin. Parempi on omistaa se asiakkaille. Consis Labelmaster on ihanteellinen täydennys Consis B robottiin. Consis Labelmaster etiketöi pakkaukset täysautomaattisesti ennen niiden jakelua nopeasti ja tehokkaasti. Kallista työaikaa vapautuu neuvontaan eikä kulu pakkauksien etiketöintiin käsin. Näin säästyy aikaa ja virheprosentti laskee. Virheet, joita ihmisille aina sattuu, saadaan minimoitua, kun Consis Labelmaster huolehtii etiketöinnistä. Kiitos moduulirakenteen ja pienen tilantarpeen vain 0,23 m² Labelmaster voidaan myös jälkiasentaa CONSIS robotin yhteyteen.

8 Consis B sulautuu täydellisesti apteekin sisustukseen. Muotoilultaan innovatiivinen, laaja valikoima värejä ja materiaaleja. Automatisointi on merkittävä askel jokaiselle apteekille. Consis B on järjestelmä, joka mahtuu pieneenkin tilaan ja on yksilöllisesti muuntelukykyinen. Consis B apteekkirobotin kompakti rakenne ja pieni tilantarve mahdollistavat sen pystytyksen välittömästi vapaakauppahyllyjen taakse. Näin noutomatkat ovat lyhyet ja pakkauksien jakelu käy kädenkäänteessä. Ylimmiltä jakelupisteiltä pakkaukset liukuvat kouruja pitkin suoraan oikeaan suoratoimituspisteeseen tai toimistotiloihin. Kuljetustekniikkaa tai kuljetinhihnoja ei useimmissa tapauksissa tarvita lainkaan. Consis B4 90 kulmassa vapaakauppahyllyjen takana Consis B2 0 kulmassa vapaakauppahyllyjen takana Consis B3 samansuuntaisena vapaakauppahyllyihin upotettuna

9 .B Yksilöllinen design sointuu sisustukseen. Consis B sopeutuu paitsi tilantarpeensa puolesta myös muotoilultaan optimaalisesti apteekin sisustukseen. Automaatin rungon väriksi voi valita joko ajattoman valkoisen tai modernia optiikkaa viestittävän hopeanharmaan metallivärin. Metalli värivalkoinen (RAL9003) Hopeanharmaa metalliväri (RAL9007) Metalliväri valkoinen (RAL9003) + kirkkaan punainen (RAL3020) Hopeanharmaa metalliväri (RAL9007) + kirkkaan sininen (RAL5005) Sekä etu- että sivupaneeleihin on väri- ja materiaalivaihtoehtoja lähes rajaton määrä yksilöllisen maun mukaan. Ideoita ja neuvoa saa sisustussuunnittelijalta. teräs rt-teräs puu

10 Consis B takaa maksimaalisen tehokkuuden. Consis B: summa summ Kiitos 80/20-periaatteen saa minimaalisilla investoinneilla maksimaalista tehokkuutta. Koska nopeasti kiertävien lääkkeiden varastointi ja jakelu on keskitetty, budjetin ja tilankäytön suunnitteluun jää enemmän pelivaraa. Consis B jakelupisteet on sijoitettu juuri sinne, missä etäisyydet ovat lyhimmät. Yhteensä 8 vapaasti sijoitettavaa jakelupistettä - 6 jakelupistettä voidaan sijoittaa pääkorkeuden yläpuolelle. Kallista kuljetintekniikkaa ei niin ollen tarvita lainkaan. Multi-pick toiminnon ansiosta voidaan jakelussa hoitaa useampi pakkaus yhdellä kertaa. muut mahdolliset jakelupisteet Consis B on lapsellisen helppo käyttää. Consis B on varustettu korkeussäätöisellä kosketusnäyttö-monitorilla, johon kuuluu viivakoodin lukija. Käyttäjäystävällisen ohjelmiston ansiosta Consis B on helppo käyttää ja voidaan yhdistää ongelmitta apteekin omaan apteekkijärjestelmään. Consis B sopii kompaktina moduulina jokaiseen apteekkiin. Pienin Consis B kanavarobotti mahtuu jo 1,3 m² tilaan. Sen älykäs rakenne mahdollistaa merkittävän suuren varastointikapasiteetin. Näin säästyy tilaa ja jakeluetäisyydet ovat lyhyet.

11 arum kaikkine etuineen Consis B nopeuttaa tulevan tavaran käsittelyä. Toimitusten kirjaaminen ja lääkkeiden varastointi CONSIS robottiin tapahtuvat yhdessä ja samassa paikassa. Näin säästetään aikaa ja vältetään turhat noutokerrat. Optinen OPSpaikanhakujärjestelmä takaa, että varastointi sujuu nopeasti, virheettä ja kätevästi. Consis B mukautuu ihanteellisesti apteekin sisukseen. Consis B on saatavana useissa väriyhdistelmissä joko yksi- tai kaksivärisenä. Etu- ja sivupaneelien väreissä ja materiaaleissa on runsaasti valinnan varaa yksilöllisen maun mukaan. Consis B toimii vaikka ilman sähköä. Jos sähköt katkeavat tai tietokone kaatuu, Consis B robotista voi hätätilassa hakea pakkaukset helposti myös käsin. Avaa lasinen liukuovi, ota pakkaus kanavasta ja myyntiä voi jatkaa. Consis B mahdollistaa täysautomaattisen etiketöinnin. Consis B:n varusteena on Consis Labelmaster, joka etiketöi lääkkeet täysin automaattisesti. Se minimoi virheprosentin ja on merkittävä ajansäästäjä.

12 Willach Pharmacy Solutions. Sopiva resepti kaikkiin apteekkeihin. Willach on Euroopan maissa markkinajohtaja apteekkien varastointi- ja jakelujärjestelmien tarjoana. Willachin FAMA ja CONSIS kattavat sekä perinteiset että täysautomaattiset järjestelmäratkaisut. Kaikentyyppisiin apteekkeihin. Kaikenkokoisiin apteekkeihin. Huippulaadun takaamiseksi Willachin tuotekehtitys ja tuotanto yksinomaan Saksassa. apteekkirobotit Consis-apteekkirobotit ovat mittatyönä tehtyjä, huipputehokkaita automaatiojärjestelmiä kaikkiin apteekkeihin. Samantekevää, tähdätäänkö lähinnä ajan- vai tilansäästöön: Consis tarjoaa sopivan ratkaisun kaikkiin tilanteisiin. apteekkilaatikostot Fama GX ja MX apteekkilaatikostot: optimaalinen ratkaisu, nopeat noutoajat, sisältö selkeästi näkyvillä, paras tilan hyväksikäyttö lääkevarastoinnissa sekä ergonomisesti esimerkillinen käytössä. Missään muussa järjestelmässä ei ole laatikostoja, joihin mahtuu enemmän pakkauksia samaan tilaan. hyllystöt Fama työtasohyllyt ja nopeasti kiertäville tuotteille suunnitellut hyllystöt ovat moduulirakenteisina äärettömän joustavia ja laadultaan huipputasokkaita. Ne voidaan koota täsmälleen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Fama karusellihyllyjen kokoonpano voidaan valita vapaasti: niissä tuotteet ovat heti käsillä, lähinnä nopeasti kiertävien pakkauksien säilytykseen. Neuvonta, myynti ja huolto: Automation House Oy Palopellonkatu KERAVA Puhelin Faksi info@automationhouse.fi Tuotekehitys ja tuotanto: Willach Pharmacy Solutions GmbH Stein Ruppichteroth Saksa Tel. +49 (0) Fax +49 (0) info@willach.com 07/2010 Tuoteselosteita, piirustuksia ja kuvitusta ei ole tarkoitettu tulkittaviksi takuuna tietyistä ominaisuuksista eikä myöskään takuutodistuksena.

Uuden sukupolven apteekkirobotit tarjoavat optimaalisen hyödyn

Uuden sukupolven apteekkirobotit tarjoavat optimaalisen hyödyn .E Uuden sukupolven apteekkirobotit tarjoavat optimaalisen hyödyn Pharmacy Solutions Miten Consis E nostaa apteekkinne tulosta. Consis E apteekin uusi sydän. Askarruttaako Teitäkin ongelma siitä, miten

Lisätiedot

Varastokalusteet. Lisätietoja ulokehyllyistä. Toyota Storage Solutions. www.toyota-forklifts.fi

Varastokalusteet. Lisätietoja ulokehyllyistä. Toyota Storage Solutions. www.toyota-forklifts.fi Lisätietoja ulokehyllyistä Toyota Storage Solutions Varastokalusteet Ulokehyllyt Pylväskorkeus (mm) Ulokepituudet (mm) Kevyt 2000, 2600, 3000 400, 500, 600, 700 ja 800 Keskiraskas 3000, 3600, 4000 400,

Lisätiedot

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille HYLLYSTÖT TEHOKÄYTTÖÖN RFID-TEKNIIKALLA Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille Sähköiset hyllyjärjestelmät Kaikki SCHÄFERin varasto- ja hyllyjärjestelmät voidaan asentaa siirrettäville alustoille. Periaate

Lisätiedot

RT 38160. BIKEKEEPER RUNKOLUKITTAVAT PYÖRÄTELINEET JA -KATOKSET Juho Sillanpää Oy TURVALLINEN TEHOKAS TYYLIKÄS TOIMIVA

RT 38160. BIKEKEEPER RUNKOLUKITTAVAT PYÖRÄTELINEET JA -KATOKSET Juho Sillanpää Oy TURVALLINEN TEHOKAS TYYLIKÄS TOIMIVA TARVIKETIETO marraskuu 2011 voimassa 31.5.2013 korvaa RT X70/273.6-37901 1 (4) RT 38160 173.6 Talo 2000 273.6 Talo 90 X70 talovarusteet SfB BIKEKEEPER RUNKOLUKITTAVAT PYÖRÄTELINEET JA -KATOKSET BikeKeeper

Lisätiedot

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax.

Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit. Uutuus. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA. puh. 09 867 8450 fax. Geberit Oy Tahkotie 1 01530 VANTAA puh. 09 867 8450 fax. 09 867 84577 www.geberit.fi Nykyajan kylpyhuone. Geberit Monolith saniteettimoduulit by Geberit Oy Uutuus Ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen. Kylpyhuoneen

Lisätiedot

renkaiden varastointiratkaisuja

renkaiden varastointiratkaisuja A Member of the Constructor Group renkaiden varastointiratkaisuja Pientavarahylly Kuormalavahylly Rengashylly Rengashyllyratkaisumme tehokkaaseen, laadukkaaseen ja ergonomiseen varastointiin myynti@kasten.fi

Lisätiedot

VARASTOAUTOMAATIT - LISÄOSAT

VARASTOAUTOMAATIT - LISÄOSAT A Member of the Constructor Group VARASTOAUTOMAATIT - LISÄOSAT Lisää tuotavuutta ja keräilytehokkuutta Varastoautomaatit Lisäosat Varastoautomaatit - räätälöity aina tarpeen mukaan Kasten-varastoautomaatit

Lisätiedot

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Kun viljelykasvien valikoima on laaja, kasvit ovat eri kasvuasteilla ja rivivälit erilevyisiä, ei oikean koneen löytäminen ole helppoa. Usein huomaat etteivät valmistajien

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän.

www.kastowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Uusi KASTOwin Mestariteos sarjatuotantona www.astowin.com Sahaus. Varastointi. Ja enemmän. Enemmän uin ainutlaatuinen: Uusi KASTOwin. Kannattavan automaattisahausen asi täreintä teijää ovat: suuri leuuteho

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA

SIISTI JA ÄLYKÄS VALINTA SARJA[P] 2 Sarja[P] SARJA[P] Skandinaavinen muotoilu on ajatonta ja pohjautuu rakkauteemme valoa ja luontoa kohtaan. Sarjan[P] pöydät perustuvat tähän perinteeseen, johon kuuluvat puhtaat linjat, toimiva

Lisätiedot

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava

Teollisuushyllyt ja -kaapit. Tavaralle kuin tavaralle oma paikka. Työvälineiden ikä pitenee. Sovella-säilytysjärjestelmä on monipuolisesti muunneltava Tavaralle kuin tavaralle oma paikka Erilaiset hyllyt ja kaapit ovat tarpeen, jotta järjestys säilyy työpaikalla. Valikoimamme on runsas ja monipuolinen, joten esittelemme tällä aukeamalla tuoteperheet

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

Leipomotuotteiden modulaarinen esillepano

Leipomotuotteiden modulaarinen esillepano Leipomotuotteiden modulaarinen esillepano Läpinäkyvä ja joustava. LEIPOMOTUOTTEIDEN MODULAARINEN ESILLEPANO Vastustamattoman houkutteleva esillepano! Leipomotuotteiden modulaarinen esillepano läpinäkyvä

Lisätiedot

Palvelulasikko AIDA. Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille

Palvelulasikko AIDA. Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille Palvelulasikko AIDA Monipuolinen palvelulasikko leipomotuotteille Aida 2/3 Kasvata myyntiä näyttävällä lasikolla Aida on innovatiivinen palvelulasikkomallisto, jossa muotoilu yhdistyy toimivuuteen ja viimeisin

Lisätiedot

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO

MIELLYTTÄVÄ ÄÄNITASO ORIGO 2 Origo Origo 3 ORIGO Origo on oppimista tukeva pöytä joka haluaa olla osa tärkeintä päivää. Koulupäivää. Pöytäsarja, joka on luotu täysin tulevien käyttäjiensä mukaan. Kaikenikäisten ja -pituisten

Lisätiedot

OTTO. naulakkojärjestelmä. Mukautuvat ja säädettävät kokonaisuudet

OTTO. naulakkojärjestelmä. Mukautuvat ja säädettävät kokonaisuudet OTTO naulakkojärjestelmä Mukautuvat ja säädettävät kokonaisuudet OTTO naulakkojärjestelmä Otto-naulakkojärjestelmän muunneltavuuden ansiosta Sinä päätät naulakon käyttötarkoituksesta ja varustelusta. Naulakon

Lisätiedot

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi.

COMBINE. Combine 3. linjoja ja pehmeitä kaaria. Näyttävää materiaalien ja muotojen tasapainoa. Voit luoda oman pöytäsi. Täydellisen yhdistelmäsi. COMBINE 2 Combine Combine 3 COMBINE Yhdistele. Ja valitse vapaasti. Etsi kaikkein sopivin sohvapöytä. Tilaan. Tehtävään. Ja tunnelmaan. Sijoittelu sohvan, jakkaran tai nojatuolin kanssa. Ryhmälle tai yksittäiselle

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

W W W. D E S I G N A. C O M FIN

W W W. D E S I G N A. C O M FIN WWW.DESIGNA.COM FIN N W O JÄRJESTELMÄKUVAUS S SISÄÄN (lipunantajalaite) ULOS (lipunlukijalaite) PUOMILAITE AUTOMAATTIKASSA KÄYTTÖLIITTYMÄ KÄSIKASSA ALENNUSLIPUKE TOIMINTO FINNPARK SLIMPARK Virtaviivaista

Lisätiedot

Huoltovapaat kadunkalusteet Laatukilveltä

Huoltovapaat kadunkalusteet Laatukilveltä Huoltovapaat kadunkalusteet Laatukilveltä Huoltovapaat kadunkalusteet Laatukilveltä Laatukilven kadunkalusteet ovat muotoilultaan ajattomia, kestävärakenteisia ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin soveltuviksi.

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

Maxos LED Recessed valoa sinne, missä sitä tarvitaan

Maxos LED Recessed valoa sinne, missä sitä tarvitaan Lighting Maxos LED Recessed valoa sinne, missä sitä tarvitaan Maxos LED, recessed Maxos LED Recessed on puolimodulaarinen upotettava ledivalaisin hyllyjen ja hyllynpäätyjen valaisemiseen. Säädettävän optiikan

Lisätiedot

Z-hylly Kaikki näkyvästi esillä! Takaa tuotteiden joustavan esillepanon.

Z-hylly Kaikki näkyvästi esillä! Takaa tuotteiden joustavan esillepanon. Z-hylly Kaikki näkyvästi esillä! Takaa tuotteiden joustavan esillepanon. KESSEBÖHMERIN Z-HYLLY Zby Kesseböhmer TUOTTEIDEN NÄKYVÄ JA JOUSTAVA ESILLEPANO Z-hylly: kätevä monitaituri. Z-hylly vie vähän tilaa

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin.

Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Notkeaa ja helppoa sisustusta konstikkaampiinkin julkisiin tiloihin. Konstit on monet Konsti on uudenlainen, erityisesti julkisiin tiloihin suunniteltu kalustesarja Soft-Kalusteelta. Tuoteperheen sohvat,

Lisätiedot

Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka

Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg/Frankfurt, 18. maaliskuuta 2018 Paras työvalaistus budjetille kuin budjetille: ESYLUX Light Control - ohjaustekniikka ESYLUX Light Control ELC on ESYLUXin kehittämä ohjaustekniikka

Lisätiedot

Geberit urinaalijärjestelmät. Sopii kaikkiin tarpeisiin.

Geberit urinaalijärjestelmät. Sopii kaikkiin tarpeisiin. Geberit urinaalijärjestelmät Sopii kaikkiin tarpeisiin. Kaikki hyödyt yhdestä lähteestä. Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm

Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Tuote-esite Lisää ulottuvuutta Hiab XS 422 Kapasiteettiluokka 34 41 tm Hiab XS 422 Hiabin XS 422 on luokkansa suorituskykyisin nosturi, jossa yhdistyy voima ja

Lisätiedot

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit

TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit TAURUS Speed Rivet-niittaustyökalut ja G-Speed -vetoniitit GESIPA G-Speed GESIPA -uutuus, G-Speed -vetoniitti, tarjoaa nopeutta ja luotettavuutta liittessä metallia, muovia, komposiittimateriaaleja sekä

Lisätiedot

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin.

Säilytystilaa kodin kaikkiin tiloihin. Ideakuvastosta saat vinkkeä miten voit rakentaa kodin säilytystilat toimiviksi ja ilmeeltään yhtenäisiksi. Mitä pienempi asunto, sitä tärkeämpää on osata ottaa kaikki tila käyttöön. Mallisto on erittäin

Lisätiedot

TUOTTEIDEN YLEISESITTELY

TUOTTEIDEN YLEISESITTELY TUOTTEIDEN YLEISESITTELY Niittokoneet Pöyhimet Karhottimet Koko valikoima 2014/2015 fefe_bro_stirnrad_2014_fin_03_rro.indd 1 22.07.14 15:24 fefe_bro_kompaktwinkel_2014_fin_01_sd.indd 1 28.07.14 10:44 fefe_bro_heuwender_2014_fin_04_rro.indd

Lisätiedot

Sairaalasänky. Kevyt ja ketterä

Sairaalasänky. Kevyt ja ketterä Sairaalasänky Kevyt ja ketterä Taloudellinen vaihtoehto Adatto sairaalasänky on taloudellisesti järkevä vaihtoehto. Sänkyyn on saatavana monia erilaisia kokoonpanoja ja vaihtoehtoja. Myös Merivaara Futura

Lisätiedot

KaVo MASTERmatic -sarja. Uusi KaVo MASTERmatic -sarja. Elä. vaatimuksiesi mukaisesti

KaVo MASTERmatic -sarja. Uusi KaVo MASTERmatic -sarja. Elä. vaatimuksiesi mukaisesti -sarja Uusi -sarja. Elä vaatimuksiesi mukaisesti -sarja -sarja. Koe vaatimuksiesi täyttyvän. Parhaat lopputulokset. Eliniän verran. Nauti optimaalisista käyttömahdollisuuksista ja huipputarkkuudesta kaikissa

Lisätiedot

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi

Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Muutamia ideoita BoKlok-kodin lisäsäilytysratkaisuiksi Helppo resepti unelmakeittiöön BoKlok-kodin keittiöön saat lisää säilytystilaa pienilläkin muutoksilla. Jos kaipaat enemmän säilytystilaa, tutustu

Lisätiedot

Packaging solutions close to you

Packaging solutions close to you Packaging solutions close to you SISÄLLYS TIETOA STENQVISTISTÄ sivu 04 LAATU sivu 06 YMPÄRISTÖ sivu 08 TUOTANTO sivu 10 TUOTTEET VÄHITTÄISKAUPALLE sivu 12 TUOTTEET TEOLLISUUDELLE sivu 13 MITÄ STENQVIST

Lisätiedot

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN

SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN SÄHKÖTYÖPISTEET TEOLLISUUTEEN JA OPPILAITOKSIIN www.teklab.fi TEKLAB-SÄHKÖ LAATU Korkealaatuiset materiaalit ja kotimainen laatutyö takaavat tunnetusti pitkän käyttöiän työpisteillemme TURVALLISUUS Kaikki

Lisätiedot

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla.

OSTOAPU EKET. -säilytysjärjestelmä. HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. OSTOAPU EKET -säilytysjärjestelmä SUOMI HOITO-OHJEET Pyyhi mietoon puhdistusaineeseen kostutetulla liinalla. Pyyhi kuivaksi puhtaalla liinalla. TURVALLISUUS Kaatumisriskin vuoksi kaluste täytyy aina kiinnittää

Lisätiedot

RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6)

RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6) RT 38564 Tuotetieto 1 Tuotetieto syyskuu 2014 voimassa 31.10.2016 asti korvaa RT X76/641-38274 1 (6) RT 38564 533 Talo 2000 641 Talo 90 X76 SfB KIINTO- JA SIIRTOHYLLYT TOIMISTOLAATIKOSTOT JA -KAAPIT PIIRUSTUSLAATIKOSTOT

Lisätiedot

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita.

Turvallisuusasiat ovat tärkeitä meille ja automaattitrukit sisältävät paljon erilaisia turvalaitteita. Showajat: 11:30, 13:00 ja 14:30 ENSIMMÄINEN ESITELTÄVÄ Automaattitrukki Tervetuloa tänne Roclan osastolle hyvä yleisö! Minun nimeni on Markku Sivonen ja toimin tämän trukkiesittelyn assistenttina ja jututan

Lisätiedot

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia

Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Liukuovivalikoiman profiilit ja ovimallit Magia Magiassa on teräsprofiilit ja samanväriset teräskiskot. Oven vedin osana profiilia. Oven mukana tulee yläkiskoon asennettava oven paikoitin. Valkoinen Hopea

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

...joustava messu- ja näyttelyjärjestelmä.

...joustava messu- ja näyttelyjärjestelmä. ...joustava messu- ja näyttelyjärjestelmä. elposti ja nopeasti pystytettävä rakenne suuri saumaton kuvapinta saatavana läes rajattomasti kokoja ja muotoja patentoitu runkorakenne, elinikäinen takuu Helposti

Lisätiedot

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille

High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille High Class ratkaisu! Joustavat moduuliratkaisut kouluille ja päiväkodeille www.ramirent.fi Korkeat standardit Monipuolisiin High Class-tiloihin sovelletaan standardeja, jotka ovat lähes yhtä tiukat kuin

Lisätiedot

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

KOKONAISRATKAISUT YHDESTÄ PAIKASTA

KOKONAISRATKAISUT YHDESTÄ PAIKASTA KOKONAISRATKAISUT YHDESTÄ PAIKASTA Monipuoliset järjestelmät varastointiin ja tuotantoon TUOTELUETTELO 2009 Kappale H Korkeavarasto hallin sisällä tai katon ja seinät omaavana siilovarastona Korkeavarastot

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Varastokalusteet.

Varastokalusteet. Varastokalusteet www.toyota-forklifts.fi www.toyota-hyllyt.fi Toyota varastokalusteratkaisut Toyota Material Handling Finland (TM- HFi) tarjoaa samasta osoitteesta sekä materiaalin säilytykseen tarvittavat

Lisätiedot

MICO. Ratkaisut älykkääseen tehonjakeluun. Valvonta. Katkaisu. Tunnistus

MICO. Ratkaisut älykkääseen tehonjakeluun. Valvonta. Katkaisu. Tunnistus MICO Ratkaisut älykkääseen tehonjakeluun Valvonta Katkaisu Tunnistus 02 MICO 03 RATKAISUT ÄLYKKÄÄSEEN TEHONJAKELUUN Monimuotoiset useita komponentteja sisältävät tehonsyöttöjärjestelmät vaativat luotettavan

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 03 [ 065 ] HEINE laryngoskoopit Classic+ Macintosh Classic+ Miller Classic+ WIS Classic+ Paed Modular+ Macintosh Modular+ Miller FlexTip+

Lisätiedot

Tuoteperhe parhaimmillaan

Tuoteperhe parhaimmillaan LoFric-perhe Jokaiselle sopiva katetri kaikkiin tilanteisiin Ympäristöystävällinen valinta* Tuoteperhe parhaimmillaan www.lofric.fi Kun joutuu valitsemaan varmasti oikein Riippumatta siitä, mistä syystä

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Virtaustekniset suoritusarvot ja s

Virtaustekniset suoritusarvot ja s Virtaustekniset suoritusarvot ja s VTT:n testausseloste Nro VTT-S-661-12 3 2 23V ine p t, Pa 2 1 1 18V 16V 14V 12V 1V 8V 6V 1 2 3 4 6 7 8 9 1 11 12 7 6 6 4 23VMX-ilmanvaihtotuotteet Tekninen esite MX-ilmanvaihtotuotteet

Lisätiedot

Kardex VLM BOX. Täydellinen varastolaatikkojärjestelmä: Enemmän joustavuutta Suurempi varastointikapasiteetti Paremmat varastointiprosessit

Kardex VLM BOX. Täydellinen varastolaatikkojärjestelmä: Enemmän joustavuutta Suurempi varastointikapasiteetti Paremmat varastointiprosessit Kardex VLM BOX Täydellinen varastolaatikkojärjestelmä: Enemmän joustavuutta Suurempi varastointikapasiteetti Paremmat varastointiprosessit Kardex VLM BOX Varastointiratkaisu, joka räätälöidään yrityksen

Lisätiedot

NYKYAIKAINEN ÖLJYLÄMMITYS/AURINKOÖLJYLÄMMITYS

NYKYAIKAINEN ÖLJYLÄMMITYS/AURINKOÖLJYLÄMMITYS NYKYAIKAINEN ÖLJYLÄMMITYS/AURINKOÖLJYLÄMMITYS Nykyaikainen öljylämmitys tarjoaa perinteisen kevytöljyn lisäksi mahdollisuuden käyttää lukuisia muitakin energiavaihtoehtoja kuten: - bioöljy - aurinkoenergia

Lisätiedot

KempArc Pulse 350 AUTOMATISOITUA LAATUA JA TUOTTAVUUTTA. Kemppi K5 Hitsauslaitteet. KempArc Pulse 350, Automatisoitua laatua ja tuottavuutta

KempArc Pulse 350 AUTOMATISOITUA LAATUA JA TUOTTAVUUTTA. Kemppi K5 Hitsauslaitteet. KempArc Pulse 350, Automatisoitua laatua ja tuottavuutta KempArc Pulse 350 AUTOMATISOITUA LAATUA JA TUOTTAVUUTTA Kemppi K5 Hitsauslaitteet 16.06.2016 1(11) KempArc Pulse 350, Automatisoitua laatua ja tuottavuutta PULSSI-MIG/MAGHITSAUSAUTOMAATIOJÄRJESTELMÄ KempArc

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

Prestige annostelijat

Prestige annostelijat Clou Prestige annostelija valikoima Uusista Prestige automaateista löytyy aina sopiva ratkaisu henkilöhygienian tarpeisiisi tiloissa, joissa käy suuria määriä ihmisiä. On osoittautunut, että nykyaikaiset

Lisätiedot

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu.

Pesualtaat. teknologia ja moderni muotoilu. Pesualtaat Olkoonpa altaasi valinnan lähtökohta säilytystilojen maksimointi, altaan helppohoitoisuus, ulkonäkö tai vaikka seinän rakenne, löytyy sinulle valikoimastamme sopiva ratkaisu. Runsas tuotevalikoimamme

Lisätiedot

LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi. "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!"

LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi. Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin! LATE- lajittelijat, lajittelun uusi aikakausi "Asiakaskeskeiset ratkaisut - Palvelemme paremmin!" Useita malleja tarpeiden mukaan LATET "pähkinänkuoressa" Olemme kehittäneet uudenlaiseen ajatteluun perustuvat

Lisätiedot

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %)

Muut Sovella tuotteet. Vaatteiden ripustaminen. Verraton varasto KODIN SÄILYTYSJÄRJESTELMÄT. 535,20 (sis. alv 22 %) Muut Sovella tuotteet Vaatteiden ripustaminen Housunkannatin naulakkoon, kpl pss,0 Tuuletusteline Tamppausteline 0 0 Naulakko, koukkua, 0 Naulakko, koukkua,00, 0, 0 0 Vaatteiden kannatinputki,, sinkitty,0

Lisätiedot

A I R - C O N D I T I O N I N G

A I R - C O N D I T I O N I N G AIR-CONDITIONING Palvelumme perustuu korkeaan ammattitaitoon ja tinkimättömään laatuun prosessin kaikissa vaiheissa Chiller Oy on Suomen suurin ilmastoinnin jäähdytyslaitevalmistaja. Tavoitteemme on olla

Lisätiedot

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa.

KEITTIÖ- MEKANISMIT. Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. KEITTIÖ- MEKANISMIT Ratkaisuja, jotka tekevät arjesta sujuvampaa. AVENTOS NOSTOMEKANISMIT Erityisesti yläkaapistojen avaamista helpottamaan suunniteltu AVENTOS-nostomekanismijärjestelmä yhdistää turvallisuuden

Lisätiedot

SCREENS FOR FOCUSING 1

SCREENS FOR FOCUSING 1 SCREENS FOR FOCUSING 1 Ympäristöä kunnioittavaa designia Seinäkejärjestelmä, joka mahdollistaa viihtyisän avoimuuden tunteen yhdistämisen eheän oman tilan tunteeseen. Lukuisat mahdollisuudet yhdistellä

Lisätiedot

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 Edge Power Pöydän reunaan kiinnitettävä. 4 kpl maadoitettua pistorasiaa, ja 2 kpl Rj45 verkko/puhelinulosottoa. Varustettu 2,5 metrin syöttöjohdoilla. Verkkokaapeli

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita.

Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Suunnitelmissa mukana mm. näiden yhteistyökumppaniemme tuotteita. Sisustussuunnitelmasi Hei, ohessa sisustussuunnitelma teidän uuteen olohuoneeseenne. Tein suunnitelmasta modernin ja nuorekkaan ja sisustuksen

Lisätiedot

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT

MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT MENESTYSTÄ sinulle FÜR DEN GEMEINSAMEN ERFOLG WELTWEIT YRITYS EIN UNTERNHEMEN AUF sinulle ERFOLGSKURS. Noin 10 vuotta sitten perustettu GGM Gastro International GmbH on tullut maailmanlaajuisesti tunnetuksi

Lisätiedot

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI

HUOMAA UUSI SÄHKÖISTEN DESIGNLÄMMITTIMIEN STANDARDI Asiakirja on laadittu mahdollisimman huolellisesti. Sitä ei saa toisintaa edes osittain ilman Rettig ICC:n nimenomaista kirjallista lupaa. Rettig ICC ei ole vastuussa mistään tässä asiakirjassa esitetyn

Lisätiedot

Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit

Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Alkuperäinen kansainväliset hyväksynnät, sarjavalmisteisena varastotuotteena monissa standardimitoissa. Kokovalikoima ja toiminnalliset lisävarusteet

Lisätiedot

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin.

Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Puhtaat kaivot. Ratkaisuja suihkutiloihin. Tasalattiasuihkujen suosio kasvaa. Yhä enemmän ja enemmän ihmiset haluavat saada avointa tilaa kylpyhuoneeseensa. Vähemmän esteitä - enemmän hyötyjä Tasalattiaiset

Lisätiedot

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku!

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Suurin mahdollinen iskuvoima vakuuttavien mittojen ansiosta! az UF Suurin iskuvoima saadaan aikaan samanaikaisesti luokkansa suurimmalla säiliötilavuudella ja suurimmalla

Lisätiedot

Kopadi Oy - BROKK valikoima

Kopadi Oy - BROKK valikoima Kopadi Oy - BROKK valikoima Miksi valita kauko-ohjattava Brokk purkurobotti? Seitsemän eri koko / painoluokkaa sisältävä tuoteohjelma. 500 kg:n Brokk 60:stä aina 10 000 kg painavaan Brokk 800:aan. Koneet

Lisätiedot

LOISTE. Suunnittelijan sanoin;

LOISTE. Suunnittelijan sanoin; LKALUSTE LOISTE Suunnittelijan sanoin; Uutta Loiste-kalustemallistoa suunniteltaessa lähtökohtanani oli luoda mallisto, joka taipuu niin pieneen kuin suurempaankin kylpyhuoneeseen. Mallisto koostuu erikokoisista

Lisätiedot

20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE

20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE 20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE THINKVANTAGE TECHNOLOGY AND DESIGN Napsauta tästä ThinkVantage Technology and Design -ominaisuudet ovat ThinkPad -kannettaviin

Lisätiedot

REFERENSSIT 2008-2010

REFERENSSIT 2008-2010 REFERENSSIT 2008-2010 KUVITTAMINEN Piirretty Wacom Cintiq piirtonäytöllä ja Alias SketchBook Pro ohjelmistolla. 2007-2010 KUVITTAMINEN Piirretty Wacom Cintiq piirtonäytöllä ja Alias SketchBook Pro ohjelmistolla.

Lisätiedot

LATTIALÄMMITYS UPONOR CONTROL SYSTEM. Uponor Control System Energiaa säästävä lämmönsäätö - Lisää mukavuutta vähemmällä energiankulutuksella

LATTIALÄMMITYS UPONOR CONTROL SYSTEM. Uponor Control System Energiaa säästävä lämmönsäätö - Lisää mukavuutta vähemmällä energiankulutuksella LATTIALÄMMITYS UPONOR CONTROL SYSTEM Uponor Control System Energiaa säästävä lämmönsäätö - Lisää mukavuutta vähemmällä energiankulutuksella 10 2009 5005 Kun uusin tekniikka ja optimaalinen lämmitysjärjestelmä

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

Lisäarvoa asiakkaalle

Lisäarvoa asiakkaalle Lisäarvoa asiakkaalle Hyvä kumppani tuo yritystoiminnalle selkeän lisäarvon. Mellano Oy:n toiminnan tavoitteena on olla asiakkaalleen paras lisäarvon tuottaja. Olemme Suomen johtava kodin kiintokalustekomponenttien

Lisätiedot

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA

VARAAJAT JATKAVAT MATKAA HAWKER MODULAARISET VARAAJAT JATKAVAT MATKAA VAIKKA OSA JOUKKUEESTA PUUTTUISIKIN... MODULAR: ASETTAA UUDEN STANDARDIN HUIPPUTEHOKAS JA LUOTETTAVA Varaajan algoritmi hallinnoi moduuleja, jotka tarvitsee

Lisätiedot

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA

UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA UUDET KIINTEÄT KUIVURIT: S-SARJA S-SARJAN KIINTEÄT KUIVURIT KORKEALAATUISEEN JA TEHOKKAASEEN VILJANKUIVAUKSEEN Mepun S-sarjan uudet, kiinteät kuivurit kuivaavat viljan tasalaatuisesti, energiatehokkaasti

Lisätiedot

Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin

Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin 2 Schüco Aurinkosähköä Schücon kanssa Aurinkosähköä Schüco kanssa verkkoon kytketyille ja verkosta riippumattomille järjestelmille Verkkoon

Lisätiedot

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut 08 Suojakumisarjat / korjaamotyökalut LÖBRO suojakumit LÖBRO suojakumit Alkuperäisen laitevalmistajan toimittajalta Vetoakselin suojakumit ovat erittäin tärkeitä vakionopeusnivelten tehokkaalle ja luotettavalle

Lisätiedot

Siirtohyllystöt renkaiden ja rengassarjojen varastointiin Optimaalinen säilytyskapasiteetti ja turvallinen käsittely

Siirtohyllystöt renkaiden ja rengassarjojen varastointiin Optimaalinen säilytyskapasiteetti ja turvallinen käsittely Siirtohyllystöt renkaiden ja rengassarjojen varastointiin Optimaalinen säilytyskapasiteetti ja turvallinen käsittely Tehokasta tilankäyttöä ja tehokkuutta Renkaiden ja rengassarjojen optimaalinen säilytys

Lisätiedot

Lisävarusteet/Työpöydät ja istuma-seisomapöydät EFG Tab 21/06/2016

Lisävarusteet/Työpöydät ja istuma-seisomapöydät EFG Tab 21/06/2016 EFG012371 EFG Tab EFG Tab on ääntävaimentava pöytäseinäke, jossa on tyylikäs puhdaslinjainen muotoilu. EFG Tab -pöytäseinäkkeillä voit muodostaa työpisteitä tarpeiden ja toimintojen mukaan. Käytännöllinen

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Nyt avataan maailman pienin päivystysvastaanotto. Käy sisään!

Nyt avataan maailman pienin päivystysvastaanotto. Käy sisään! Nyt avataan maailman pienin päivystysvastaanotto Käy sisään! Tervetuloa maailman pienim- mälle päivystysvastaanotolle. Huom! Cederroth 235 ml:n silmänhuuhtelupullo tilataan erikseen (REF 7221). Cederroth

Lisätiedot

S M ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.2 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. henkilölle. 1-2 henkilölle 1-4

S M ALL. 45 dbrw asti * Korkeus 2.5 m. Muunneltavissa. Ilman jäähdytys * Korkeus 2.2 m. Esteetön tila. Tilan sopivuus. henkilölle. 1-2 henkilölle 1-4 XS SLS MLM L XL GW n sopivuus 2.2 m 2.5 m 45 dbrw asti * Muunneltavissa * Ilman jäähdytys * Esteetön tila XS S M L XL 1 henkilölle 1-2 henkilölle 1-4 henkilölle 1-6 henkilölle Yli 8 henkilölle Helppo pystyttää

Lisätiedot

DUO. Ulkovalaisin suunnattavalla ylävalolla

DUO. Ulkovalaisin suunnattavalla ylävalolla DUO Ulkovalaisin suunnattavalla ylävalolla DUO luo uusia mahdollisuuksia Olemme hyvin ylpeitä voidessamme esitellä DUO:n täysin uudenlaisen ulkovalaisimen, joka sopii niin kaupunki- kuin puistoympäristöön.

Lisätiedot

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN KAIKKI HYÖDYT YHDESTÄ LÄHTEESTÄ Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki - järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44

Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Tumman harmaa kalvolasi s. 44 36 37 Ovet: Merlin s. 43 Profiili: Hopea s. 43 Kuosi: Kirkas peili & tumman harmaa kalvolasi s. 44 38 39 Ovet: Kalusteliukuovi

Lisätiedot

Pienkoneet powerbloc powerbloc dry

Pienkoneet powerbloc powerbloc dry Pienkoneet powerbloc powerbloc dry Enemmän tehoa pienkoneisi powerbloc powerbloc dry Powerbloc ja powerbloc dry sarjojen akut kaikille pienkonesovelluksille: siivouskoneet, lavansiirtovaunut, teollisuusajoneuvot

Lisätiedot

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin.

ITAB-KASSAPÖYDÄT. Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. KASSAPÖYDÄT Lyhyemmät F-2000 mallit sopivat erinomaisesti pieniin erikoiskauppoihin. Kaikkien F-2000 mallien pakkaustasot kestävää korkeapainelaminaattia. F-2000 Laatua ja tehokkuutta ITAB Pan-Ostonin

Lisätiedot

RT 38275. Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy

RT 38275. Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy TARVIKETIETO elokuu 2012 voimassa 30.9.2014 asti korvaa RT X76/615-37764 1 (8) RT 38275 521.4 Talo 2000 615 Talo 90 X76 SfB Sovella -säilytysjärjestelmät Sovella Oy Sovella -hyllyjärjestelmän käyttömahdollisuudet

Lisätiedot

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput

Vuodesta 1946. Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Vuodesta 1946 Tynnyri- ja konttipumput Tiivisteettömät keskipakopumput Lutz - ammattilaisen turvallinen valinta Lutz pumput ovat ammattilaisen turvallinen valinta pumpattaessa tynnyreistä, konteista tai

Lisätiedot

Tuoreen mansikan kokeiluvienti Venäjälle

Tuoreen mansikan kokeiluvienti Venäjälle Sisä-Savon Seutuyhtymä Tuoreen mansikan kokeiluvienti Venäjälle Alexandra Bogolyubova Suonenjoki 11.12.2014 Heinäkuussa 2014 tuoreen mansikan vienti Pietariin Kolme erää = noin 1 000 kiloa Tavarantoimittaja

Lisätiedot

Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista.

Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista. ME TOTEUTAMME IDEAT Direktlaminat tarjoaa laminaattisten komponenttien huippuosaamista. F900 SUORAT VAI PYÖREÄT KULMAT? Joustavuus ja erikoistuminen takaa tyytyväisiä asiakkaita Kuten nimestämme voi päätellä,

Lisätiedot