Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Kokousaika klo 16:00 Kokouspaikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat (asialista) Asia Otsikko Sivu 290 Valtuuston kokoonpanossa tapahtuneet muutokset / varajäsen Sosiaali- ja terveyslautakunnan vaali toimikaudeksi / Eron myöntäminen Airi Saijetsille ja uuden jäsenen valinta / varajäsenen valinta Meeri Nivasalolle/eron myöntäminen Sisko-Mirja Jefremoffille ja Leena Aleniukselle ja jäsenten valinta Kunnanhallituksen vaali toimikaudeksi / uuden jäsenen ja II varapuheenjohtajan valinta/leena Aleniuksen ero ja uuden varajäsenen valinta 293 Tarkastuslautakunnan vaali toimikaudeksi / Reea Juvosen eronpyyntö ja uuden jäsenen valinta/ Leena Aleniuksen ero ja uuden varajäsenen valinta 294 Kuntayhtymien yhtymävaltuustojen jäsenten ja varajäsenten vaali toimikaudeksi / Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuuston varajäsenen valinta 295 Avustus Saariselkä Ski & Sport Resort Oy:lle siirtorinteen rakentamiseksi

2 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Valtuuston kokoonpanossa tapahtuneet muutokset / varajäsen 313/ /2012, 611/ /2012 KHALL 51 Ohessa on selvitys tilanteen mukaisesti valtuutetuista ja valtuuston varajäsenistä. Valtuutettu Ulla-Maija Kemppainen ja Kansallisen Kokoomus r.p:n viimeinen varajäsen ovat kuolleet. Valtuustoon tulee Ulla- Maija Kemppaisen tilalle Kansallisen Kokoomus r.p:n ensimmäinen varajäsen Raimo Parviainen. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle 1. merkittäväksi tiedoksi valtuuston kokoonpanossa tapahtuneet em. muutokset 2. todettavaksi, että valtuustoon tulee Ulla-Maija Kemppaisen tilalle Kansallisen Kokoomus r.p:n ensimmäinen varajäsen Raimo Parviainen ja että kokoomuksella on kuusi varajäsentä. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan ehdotuksen. Valtuustolle Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh VALT 5 Ohessa on selvitys tilanteen mukaisesti valtuutetuista ja valtuuston varajäsenistä. Kunnanhallituksen ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle 1. merkittäväksi tiedoksi valtuuston kokoonpanossa tapahtuneet em. muutokset 2. todettavaksi, että valtuustoon tulee Ulla-Maija Kemppaisen tilalle Kansallisen Kokoomus r.p:n ensimmäinen varajäsen Raimo Parviainen ja että kokoomuksella on kuusi varajäsentä.

3 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Valtuusto hyväksyi yksimielisesti kunnanhallituksen päätösehdotuksen. Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh KHALL 224 Kansallisen Kokoomus r.p:n varavaltuutettu Heimo Luukkanen on kuollut, joten kokoomuksella on viisi varajäsentä. Kunnanhallitus esittää valtuustolle todettavaksi, että kokoomuksella on viisi varajäsentä. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan ehdotuksen. Valtuustolle Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh VALT 29 Kunnanhallituksen ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle todettavaksi, että kokoomuksella on viisi varajäsentä. Valtuusto totesi yksimielisesti, että kokoomuksella on viisi varajäsentä. Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh KHALL Sisko-Mirja Jefremoff irtisanoutuu sähköpostilla luottamustehtävistään maasta muuton vuoksi alkaen. Hän on valtuustossa Suomen Keskustan 4. varajäsen. Keskustasta valtuuston 8. varajäseneksi tulee Hannele Kukkala.

4 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Leena Alenius irtisanoutuu sähköpostilla luottamustehtävistä s paikkakunnalta pois muuton vuoksi alken. Hän on valtuustossa Kansallisen Kokoomuksen 4. varajäsen. Ohessa on selvitys tilanteen mukaisesti valtuutetuista ja valtuuston varajäsenistä Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle 1. myönnettäväksi ero Sisko-Mirja Jefremoffille ja Leena Aleniukselle valtuuston varajäsenyydestä 2. todettavaksi, että valtuuston Suomen Keskustan 8. varajäseneksi tulee Hannele Kukkala ja Kansallisella Kokoomuksella on neljä varajäsentä.

5 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Sosiaali- ja terveyslautakunnan vaali toimikaudeksi / Eron myöntäminen Airi Saijetsille ja uuden jäsenen valinta / varajäsenen valinta Meeri Nivasalolle/eron myöntäminen Sisko-Mirja Jefremoffille ja Leena Aleniukselle ja jäsenten valinta 682/ /2012, 17/ /2013 KHALL 15 Kuntalain 17 :n mukaan kunnan toimielimiä ovat valtuuston lisäksi kunnanhallitus, lautakunnat ja johtokunnat, niiden jaostot sekä toimikunnat. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta. Valtuusto on hallintosäännössä päättänyt toimielimistä ja niiden toimikausista. Hallintosäännön 3 :n mukaan mukaan sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenmäärä on yhdeksän. Valtuusto valitsee lautakunnan toimikaudekseen. Valtuusto valitsee jäsenten keskuudesta lautakunnan puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan. Kuntalain 20 :n mukaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan samassa vaalitoimituksessa. Vaalikelpoisuudesta lautakunnan jäseneksi ja varajäseneksi on säädetty kuntalain 36 :ssä. Lain mukaan vaalikelpoinen ei ole asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö. Toimielinten valinnassa on otettava huomioon naisten ja miesten tasa-arvosta annetun lain (609 / 1986) säännökset. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se 1. toimittaisi sosiaali- ja terveyslautakunnan yhdeksän jäsenen ja yhdeksän henkilökohtaisen varajäsenen vaalin toimikaudeksi valitsisi yhden jäsenistä puheenjohtajaksi, yhden I varapuheenjohtajaksi ja yhden II varapuheenjohtajaksi. Pöytäkirja tarkastetaan tämän pykälän osalta kokouksessa Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan ehdotuksen. Valtuustolle Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen,

6 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto puh VALT 9 Kunnanhallituksen ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se 1. toimittaisi sosiaali- ja terveyslautakunnan yhdeksän jäsenen ja yhdeksän henkilökohtaisen varajäsenen vaalin toimikaudeksi valitsisi yhden jäsenistä puheenjohtajaksi, yhden I varapuheenjohtajaksi ja yhden II varapuheenjohtajaksi. Valtuusto valitsi yksimielisesti 1. sosiaali- ja terveyslautakuntaan seuraavat henkilöt: jäsen Veikko Väänänen Jouni I. Jomppanen Vesa Pietikäinen Sisko-Mirja Jefremoff Meeri Nivasalo Leena Alenius Sergei Kp. Fofonoff Airi Saijets Lauri Titola henkilökohtainen varajäsen Pekka Roinesalo Arvi Kustula Satu Yliluoma Ritva Hirvelä Heimo Luukkanen Anne Tuovila Maija Hakovirta Göran Blomster Matti Kyllönen 2. puheenjohtajaksi Veikko Väänäsen, I varapuheenjohtajaksi Jouni I. Jomppasen ja II varapuheenjohtajaksi Vesa Pietikäisen. Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh KHALL 430 Airi Saijets on toimittanut kuntaan seuraavan kirjeen: "Pyydän eroa Sos- ja terveyslautakunnan jäsenyydestä alkaen, pakkakunnalta pois muuton vuoksi." Kuntalain 33 :n mukaan vaalikelpoinen on henkilö, jonka kotikunta kyseinen kunta on. Kuntalain 37 :n mukaan luottamushenkilön menettäessä vaalikelpoisuutensa on sen toimielimen, jonka valittava luottamushenkilö on, todettava luottamustoimi päättyneeksi.

7 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Mikäli varajäsen valitaan varsinainen tilalle, selvintä on samalla valita uusi varajäsen. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle 1. myönnettäväksi Airi Saijetsille ero sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenyydestä alkaen 2. valittavaksi Airi Saijetsin tilalle sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan ehdotuksen. Valtuustolle Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh VALT 71 Sosiaali- ja terveyslautakunta, toimikausi : jäsen Veikko Väänänen Jouni I. Jomppanen Vesa Pietikäinen Sisko-Mirja Jefremoff Meeri Nivasalo Leena Alenius Sergei Kp. Fofonoff Airi Saijets Lauri Titola henkilökohtainen varajäsen Pekka Roinesalo Arvi Kustula Satu Yliluoma Ritva Hirvelä Heimo Luukkanen Anne Tuovila Maija Hakovirta Göran Blomster Matti Kyllönen Puheenjohtaja Veikko Väänänen, I vpj. Jouni I. Jomppanen ja II vpj. Vesa Pietikäinen. Kunnanhallituksen ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle 1. myönnettäväksi Airi Saijetsille ero sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenyydestä alkaen 2. valittavaksi Airi Saijetsin tilalle sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsen.

8 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Valtuusto hyväksyi yksimielisesti kunnanhallituksen päätösehdotuksen. Airi Saijetsin tilalle sosiaali- ja terveyslautakunnan jäseneksi valittiin Mari Lukkari. Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh KHALL 225 Meeri Nivasalon varajäsen Heimo Luukkanen on kuollut. Kunnanhallitus esittää valtuustolle valittavaksi Meeri Nivasalolle varajäsen. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan ehdotuksen. Valtuustolle Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh VALT 30 Sosiaali- ja terveyslautakunta, toimikausi : jäsen Veikko Väänänen Jouni I. Jomppanen Vesa Pietikäinen Sisko-Mirja Jefremoff Meeri Nivasalo Leena Alenius Sergei Kp. Fofonoff Mari Lukkari Lauri Titola henkilökohtainen varajäsen Pekka Roinesalo Arvi Kustula Satu Yliluoma Ritva Hirvelä Heimo Luukkanen Anne Tuovila Maija Hakovirta Göran Blomster Matti Kyllönen Puheenjohtaja Veikko Väänänen, I vpj. Jouni I. Jomppanen ja II vpj. Vesa Pietikäinen.

9 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallituksen ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle valittavaksi Meeri Nivasalolle varajäsen. Valtuusto valitsi yksimielisesti Meeri Nivasalolle henkilökohtaiseksi varajäseneksi Raimo Parviaisen. Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh KHALL Sisko-Mirja Jefremoff irtisanoutuu sähköpostilla irtisanoutuvansa luottamustehtävistään maasta muuton vuoksi alkaen. Leena Alenius irtisanoutuu sähköpostilla luottamustehtävistä paikkakunnalta pois muuton vuoksi alken. Molemmat ovat sosiaali- ja terveyslautakunnan jäseniä. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle 1. myönnettäväksi ero Sisko-Mirja Jefremoffille ja Leena Aleniukselle sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenyydestä 2. valittavaksi sosiaali- ja terveyslautakuntaan jäsenen heidän tilalleen.

10 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallituksen vaali toimikaudeksi / uuden jäsenen ja II varapuheenjohtajan valinta/leena Aleniuksen ero ja uuden varajäsenen valinta 11/ /2015 KHALL 6 Kuntalain 17 :n mukaan kunnan toimielimiä ovat valtuuston lisäksi kunnanhallitus, lautakunnat ja johtokunnat, niiden jaostot sekä toimikunnat. Kuntalain 19 :n mukaan kunnanhallitus valitaan tammikuussa pidettävässä valtuuston kokouksessa valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta. Valtuusto on hallintosäännössä päättänyt toimielimistä ja niiden toimikausista. Hallintosäännön 3 :n mukaan mukaan kunnanhallituksen jäsenmäärä on yhdeksän ja toimikausi kaksi vuotta. Valtuusto valitsee jäsenten keskuudesta kunnanhallituksen puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan. Kuntalain 20 :n mukaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan samassa vaalitoimituksessa. Vaalikelpoisuudesta kunnanhallituksen jäseneksi ja varajäseneksi on säädetty kuntalain 35 :ssä. Lain mukaan vaalikelpoinen ei ole mm. kunnanhallituksen alainen henkilö. Enemmistön kunnanhallituksen jäsenistä on oltava muita kuin kunnan tai kunnan yhtiön palveluksessa olevia henkilöitä. Jos kunnanhallituksen jäsen valitaan valtuuston puheenjohtajaksi tai varapuheenjohtajaksi, hänen toimensa jäsenenä päättyy. Sama koskee kunnanhallituksen varajäsentä. Toimielinten valinnassa on otettava huomioon naisten ja miesten tasa-arvosta annetun lain (609 / 1986) säännökset. Eduskunnan käsiteltävänä on hallituksen esitys vaalilain muuttamisesta niin, että uudet kuntavaalit (nyt kunnallisvaalit) pidettäisiin huhtikuussa 2017 ja kuntalain muuttaminen niin, että nykyisten valtuustojen toimikautta jatkettaisiin vuoden 2017 toukokuun loppuun. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se 1. toimittaisi kunnanhallituksen yhdeksän jäsenen ja näille kullekin henkilökohtaisen varajäsenen vaalin toimikaudeksi valitsisi jäsenten keskuudesta kunnanhallituksen puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan.

11 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan ehdotuksen. Valtuustolle Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh VALT 4 Kunnanhallituksen ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se 1. toimittaisi kunnanhallituksen yhdeksän jäsenen ja näille kullekin henkilökohtaisen varajäsenen vaalin toimikaudeksi valitsisi jäsenten keskuudesta kunnanhallituksen puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan. Valtuusto valitsi yksimielisesti 1. kunnanhallitukseen seuraavat henkilöt: jäsen Jari Huotari Ulla Kemppainen Veikko Väänänen Tanja Sanila Heli Portti Kari Akujärvi Valtteri Huhtamella Maire Puikko Timo Väisänen henkilökohtainen varajäsen Vesa Pietikäinen Anne Tuovila Markku Harri Eeva Harmanen Laila Aikio Arvi Kustula Mari Lukkari Ilkka Kuuva Matti Kyllönen 2. puheenjohtajaksi Jari Huotarin, I varapuheenjohtajaksi Kari Akujärven ja II varapuheenjohtajaksi Ulla-Maija Kemppaisen. Kunnanhallituksen puheenjohtaja Jari Huotari kiitti luottamuksesta ja piti puheen. Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh KHALL 52

12 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallituksen jäsen Ulla-Maija Kemppainen on kuollut, joten hänen tilalleen tulee valita hallituksen jäsen ja hallituksen II varapuheenjohtaja. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle 1. valittavaksi Ulla-Maija Kemppaisen tilalle kunnanhallituksen jäsen 2. valittavaksi kunnanhallituksen II varapuheenjohtaja. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan ehdotuksen. Valtuustolle Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh VALT 6 Kunnanhallituksen ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle 1. valittavaksi Ulla-Maija Kemppaisen tilalle kunnanhallituksen jäsen 2. valittavaksi kunnanhallituksen II varapuheenjohtaja. Valtuusto valitsi yksimielisesti 1. kunnanhallituksen jäseneksi Anne Tuovilan 2. Anne Tuovilalle henkilökohtaiseksi varajäseneksi kunnanhallitukseen Leena Aleniuksen 3. kunnanhallituksen II varapuheenjohtajaksi Veikko Väänäsen. Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh KHALL Leena Alenius irtisanoutuu sähköpostilla luottamustehtävistä paikkakunnalta pois muuton vuoksi alken. Hän on kunnanhallituksessa Anne Tuovila henkilökohtainen varajäsen. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle

13 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto myönnettäväksi Leena Aleniukselle ero kunnanhallituksen varajäsenyydestä 2. valittavaksi Veikko Väänäselle henkilökohtainen varajäsen.

14 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Tarkastuslautakunnan vaali toimikaudeksi / Reea Juvosen eronpyyntö ja uuden jäsenen valinta/ Leena Aleniuksen ero ja uuden varajäsenen valinta 674/ /2012, 313/ /2012 KHALL 13 Kuntalain 71 :n mukaan valtuusto asettaa tarkastuslautakunnan toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastuksen järjestämistä varten. Lautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tulee olla valtuutettuja. Tarkastuslautakunnan on valmisteltava valtuuston päätettävät hallinnon ja talouden tarkastusta koskevat asiat sekä arvioitava, ovatko valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet toteutuneet. Vaalikelpoisuus tarkastuslautakuntaan ilmenee Kuntaliiton yleiskirjeestä 19 / 80 / Kunnan tarkastussäännön 2 on seuraava: Tarkastuslautakunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä viisi (5) muuta jäsentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja ovat valtuutettuja. Toimielinten valinnassa on otettava huomioon naisten ja miesten tasa-arvosta annetun lain (609 / 1986) säännökset. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se 1. toimittaisi tarkastuslautakunnan seitsemän jäsenen ja seitsemän henkilökohtaisen varajäsenen vaalin toimikaudeksi valitsisi jäsenten keskuudesta tarkastuslautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan ehdotuksen. Valtuustolle Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh

15 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto VALT 7 Kunnanhallituksen ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se 1. toimittaisi tarkastuslautakunnan seitsemän jäsenen ja seitsemän henkilökohtaisen varajäsenen vaalin toimikaudeksi valitsisi jäsenten keskuudesta tarkastuslautakunnan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Käsittely: Timo Väisänen poistui kokouksesta klo ja tilalle kutsuttiin varavaltuutettu Riitta Näkkäläjärvi. Valtuusto valitsi yksimielisesti 1. tarkastuslautakuntaan seuraavat henkilöt: jäsen Teuvo Katajamaa Pekka Roinesalo Satu Yliluoma Arto Valo Riitta Näkkäläjärvi Satu Kuha Reea Juvonen henkilökohtainen varajäsen Jani Palokangas Seppo Hautamäki Leena Alenius Ritva Savela Juha Länsman Suvi Kivelä Arto Törmänen 2. puheenjohtajaksi Teuvo Katajamaan ja varapuheenjohtajaksi Pekka Roinesalon. Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh KHALL 413 Reea Juvonen pyytää sähköpostillaan eroa tarkastuslautakunnan jäsenyydestä, koska hän on muuttanut toiselle paikkakunnalle. Kuntalain 33 :n mukaan "Vaalikelpoinen kunnan luottamustoimeen on henkilö: 1) jonka kotikunta kyseinen kunta on;" Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle 1. myönnettäväksi Reea Juvoselle ero tarkastuslautakunnan jäsenyydestä 2. valittavaksi tarkastuslautakuntaan jäsen hänen tilalleen.

16 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Käsittely: Todettiin, että Reea Juvonen on myös valtuuston Perussuomalaiset r.p:n 1. varajäsen. Kunnanjohtajan ehdotuksen muutos: Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle 1. myönnettäväksi Reea Juvoselle ero tarkastuslautakunnan jäsenyydestä 2. valittavaksi tarkastuslautakuntaan jäsen hänen tilalleen 3. myönnettäväksi Reea Juvoselle ero valtuuston varajäsenyydestä 4. merkittäväksi tiedoksi, että valtuuston Perussuomalaiset r.p:n 2. varajäsen nousee Reea Juvosen tilalle. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan muutetun ehdotuksen. Valtuustolle Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh VALT 60 Kunnanhallituksen ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle 1. myönnettäväksi Reea Juvoselle ero tarkastuslautakunnan jäsenyydestä 2. valittavaksi tarkastuslautakuntaan jäsen hänen tilalleen 3. myönnettäväksi Reea Juvoselle ero valtuuston varajäsenyydestä 4. merkittäväksi tiedoksi, että valtuuston Perussuomalaiset r.p:n 2. varajäsen nousee Reea Juvosen tilalle. _ Arto Hoffrén nousee valtuuston Perussuomalaiset r.p:n toiseksi varajäseneksi. Valtuusto hyväksyi yksimielisesti kunnanhallituksen päätösehdotuksen. Tarkastuslautakunnan jäseneksi Juvosen tilalle valittiin yksimielisesti Eila Kallioinen. Todettiin, että Arto Hoffrén nousee valtuuston Perussuomalaiset r.p:n toiseksi varajäseneksi. Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh

17 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto KHALL Leena Alenius irtisanoutuu sähköpostilla luottamustehtävistä paikkakunnalta pois muuton vuoksi alken. Hän on tarkastuslautakunnassa Satu Yliluoman henkilökohtainen varajäsen. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle 1. myönnettäväksi Leena Aleniukselle ero tarkastuslautakunnan varajäsenyydestä 2. valittavaksi tarkastuslautakuntaan Satu Yliluomalle henkilökohtainen varajäsen

18 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Kuntayhtymien yhtymävaltuustojen jäsenten ja varajäsenten vaali toimikaudeksi / Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuuston varajäsenen valinta 688/ /2012 KHALL 20 Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymä Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymän perussopimuksen 6 :n mukaan: Jäsenkuntien valtuustot valitseva jäseniä kuntayhtymän valtuustoon seuraavasti: Kunnan väestötietolain 18 :n Jäsenten mukainen valintavuotta edeltävän lukumäärä vuoden vaihteen asukasluku Kullekin jäsenelle valitaan henkilökohtainen varajäsen Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän perussopimuksen 6 :n mukaan jäsenkuntien valtuustot valitsevat yhtymävaltuustoon jäseniä seuraavasti: Kunnan asukasluku kunnallis- Jäsenten vaalivuonna lukumäärä Kullekin jäsenelle valitaan henkilökohtainen varajäsen. Toimielinten valinnassa on otettava huomioon naisten ja miesten tasa-arvosta annetun lain (609 / 1986) säännökset. Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se toimittaisi 1. Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymän yhtymävaltuuston kahden jäsenen ja kahden henkilökohtaisen varajäsenen vaalin toimikaudeksi

19 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuuston kahden jäsenen ja kahden henkilökohtaisen varajäsenen vaalin toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan ehdotuksen. Valtuustolle Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh VALT 15 Kunnanhallituksen ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se toimittaisi 1. Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymän yhtymävaltuuston kahden jäsenen ja kahden henkilökohtaisen varajäsenen vaalin toimikaudeksi Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuuston kahden jäsenen ja kahden henkilökohtaisen varajäsenen vaalin toimikaudeksi Valtuusto valitsi yksimielisesti 1. Kolpeneen palvelukeskuksen kuntayhtymän yhtymävaltuustoon seuraavat henkilöt: jäsen Marko Katajamaa Heli Portti henkilökohtainen varajäsen Eeva Harmanen Kari Akujärvi. 2. Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuustoon seuraavat henkilöt: jäsen Veikko Väänänen Toini Sanila henkilökohtainen varajäsen Ulla Kemppainen Teuvo Katajamaa. Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh KHALL 54

20 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuuston jäsen Veikko Väänäsen henkilökohtainen varajäsen Ulla-Maija Kemppainen on kuollut, joten hänen tilalleen tulee valita henkilökohtainen varajäsen Veikko Väänäselle. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle valittavaksi Ulla-Maija Kemppaisen tilalle henkilökohtainen varajäsen Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuuston jäsen Veikko Väänäselle. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan ehdotuksen. Valtuustolle Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh VALT 10 Kunnanhallituksen ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle valittavaksi Ulla-Maija Kemppaisen tilalle henkilökohtainen varajäsen Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuuston jäsen Veikko Väänäselle. Valtuusto valitsi yksimielisesti Veikko Väänäsen henkilökohtaiseksi varajäseneksi Leena Aleniuksen Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuustoon. Lisätietoja: hallintojohtaja Pentti Tarvainen, puh KHALL Leena Alenius irtisanoutuu sähköpostilla luottamustehtävistä paikkakunnalta pois muuton vuoksi alken. Hän on Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuuston jäsen Veikko Väänäsen varajäsen. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle Leena Aleniuksen

21 Inarin kunta Lisälista 19/ Kunnanhallitus Valtuusto Kunnanhallitus Valtuusto tilalle henkilökohtainen varajäsen Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän yhtymävaltuuston jäsen Veikko Väänäselle.

22 Inarin kunta Lisälista 19/ Avustus Saariselkä Ski & Sport Resort Oy:lle siirtorinteen rakentamiseksi KHALL Tekninen johtaja Kunnanjohtaja Hyttinen ja Saariselkä Ski & Sport Resort Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Katajamaa ovat sopineet, että kunta maksaa puolet pulkkamäen sillalta tuolihissille menevästä siirtymärinteestä. Alustava kustannusarvio on n (alv 0 %). Kartta ja Destia Oy:n tarjous ohessa. Lisäksi kustannuksia on muodostunut rinteen raivauksesta ja puiden kuljetuksesta. Kunnanjohtaja on lähettämässään sähköpostissa ohjeistanut että, kh:n päätöksellä maksetaan kunnan osuus Saariselän kehittämisrahaston kuluna. Saariselän kehittämisrahastolla ei ole varoja esitettyihin kustannuksiin. Asiallisesti kyse on Saariselkä Ski & Sport Resort Oy:lle annettavasta avustuksesta. Avustus tulisi antaa kehittämis- ja yhteistyöhankemäärärahoista. Sinne ei kuitenkaan ole vielä kertynyt maanmyyntituloja niin paljon, että riittäisivät kattamaan jo päätetyt maanmyynnit. Saariselän kehittämisrahasto ei ole varautunut avustusten antamiseen. Kunnanhallitus päättää antaa Saariselkä Ski & Sport Resort Oy:lle enintään euron suuruisen avustuksen em. tarkoitukseen. Avustus on tarkoitettu kattamaan enintään puolet pulkkamäen sillalta tuolihissille menevästä siirtymärinnekustannuksista. Avustus maksetaan Saariselän kehittämisrahaston varoista.

Inarin kunta Lisälista 15/ Kunnanhallitus. Kokousaika klo 16:00. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Inarin kunta Lisälista 15/ Kunnanhallitus. Kokousaika klo 16:00. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Inarin kunta Lisälista 15/2016 1 Kunnanhallitus Kokousaika 22.08.2016 klo 16:00 Kokouspaikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat (asialista) Asia Otsikko Sivu 224 Valtuuston kokoonpanossa

Lisätiedot

Inarin kunta Esityslista 4/ Valtuusto. Kokousaika klo 14:00. Käsiteltävät asiat (asialista)

Inarin kunta Esityslista 4/ Valtuusto. Kokousaika klo 14:00. Käsiteltävät asiat (asialista) Inarin kunta Esityslista 4/2016 1 Valtuusto Kokousaika 10.11.2016 klo 14:00 Kokouspaikka Kunnantalo, valtuustosali Käsiteltävät asiat (asialista) Asia Otsikko Sivu 37 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Muut saapuvilla olleet Toni K. Laine kunnanjohtaja Pentti Tarvainen hallintojohtaja, pöytäkirjanpitäjä. Ilkka Korhonen toimialajohtaja

Muut saapuvilla olleet Toni K. Laine kunnanjohtaja Pentti Tarvainen hallintojohtaja, pöytäkirjanpitäjä. Ilkka Korhonen toimialajohtaja Inarin kunta Pöytäkirja 4/2018 118 Valtuusto Kokousaika 23.08.2018 klo 14:00-14:41 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla oli 27 valtuutettua tai varavaltuutettua.

Lisätiedot

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. Timo Väisänen II varapuheenjohtaja

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. Timo Väisänen II varapuheenjohtaja Inarin kunta Epävirallinen päätösluettelo 12/2018 518 Kunnanhallitus Kokousaika 06.08.2018 klo 16:00-16:55 Kokouspaikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Jari Huotari

Lisätiedot

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. Tanja Sanila jäsen, poistui klo 20.50 Timo Väisänen Veikko Väänänen

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. Tanja Sanila jäsen, poistui klo 20.50 Timo Väisänen Veikko Väänänen Inarin kunta Pöytäkirja 4/2016 122 Kunnanhallitus Kokousaika 07.03.2016 klo 16:00-21:19 Kokouspaikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Jari Huotari puheenjohtaja Heli

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 277 Sosiaali- ja terveyslautakunnan jaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003138 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Aikaisemmin kiinteistötoimitusten uskottuja miehiä on valittu kym me nen. Heille ei valita varajäseniä.

Aikaisemmin kiinteistötoimitusten uskottuja miehiä on valittu kym me nen. Heille ei valita varajäseniä. Kunnanhallitus 18 14.01.2013 Valtuusto 13 24.01.2013 Kunnanhallitus 102 16.03.2015 Valtuusto 13 26.03.2015 Kunnanhallitus 6 18.01.2016 Valtuusto 8 17.03.2016 Kunnanhallitus 227 22.08.2016 Valtuusto 32

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2017 1 (5) 656 Työterveysliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002989 T 00 00 02 Päätös päätti valita kahden vuoden toimikaudeksi

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 59 19.02.2018 Sivistyslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 59 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 165 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 190 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 12 V 7.6.2017, Keskusvaalilautakunnan asettaminen ja jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002991 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 274 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003135 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 190 29.5.2017 6 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 190

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus

Kuntayhtymän hallitus Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2017 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 129 11.9.2017 7 334/00.00.01.00.00/2017 Kuntayhtymän hallituksen jäsenten vaali Päätöshistoria Kuntayhtymän hallitus 11.9.2017

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 63 19.02.2018 Tarkastuslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 63 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 170 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 258 n vaalilautakunnan asettaminen ja jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002995 T 00 00 02 Päätös päätti asettaa toimikaudekseen kaupunginvaltuuston

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 262 Tarkastuslautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002990 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Esityslista 12/2017 1 (5) 13 Tarkastuslautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002990 T 00 00 02 Päätösehdotus päättää valita toimikaudekseen tarkastuslautakuntaan

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2017 1 (5) 657 Palvelukeskusliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002978 T 00 00 02 Päätös päätti valita kahden vuoden

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 19.6.2017 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/2017 1 (5) 596 V 7.6.2017, Liikenneliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003131 T 00 00 02 Päätös esitti kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ varajäsenensä seuraavasti: Jäsen Varajäsen

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/ (5) Kaupunginhallitus Asia/ varajäsenensä seuraavasti: Jäsen Varajäsen Helsingin kaupunki Pöytäkirja 23/2017 1 (5) 658 Taloushallintopalveluliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002983 T 00 00 02 Päätös päätti valita kahden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 271 Liikenneliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003131 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 7/2017 106 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 03.10.2017 klo 16:00-18:49 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen Eira puheenjohtaja Pekkala Aslak I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 20 V 7.6.2017, Kasvatus- ja koulutuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002999 T 00 00 02 Päätösehdotus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 261 Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002973 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 53 19.02.2018 Teknisen lautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 53 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 163 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 9 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen elinkeinojaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002974 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 268 Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003127 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 15 V 7.6.2017, Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003127 T 00 00 02 Päätösehdotus

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 58 19.02.2018 Ympäristölautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 58 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 164 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 260 Kaupunginhallituksen elinkeinojaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002974 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 57 19.02.2018 Kaupunginhallituksen jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 57 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 162 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 10 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002973 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 61 19.02.2018 Asukaslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 61 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 168 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Eron myöntäminen perusturvalautakunnan jäsenyydestä ja perusturvalautakunnan täydennysvaali

Eron myöntäminen perusturvalautakunnan jäsenyydestä ja perusturvalautakunnan täydennysvaali Kaupunginhallitus 60 19.02.2018 Kaupunginvaltuusto 27 12.03.2018 Kaupunginhallitus 373 17.12.2018 Eron myöntäminen perusturvalautakunnan jäsenyydestä ja perusturvalautakunnan täydennysvaali 287/00.00.01/2017

Lisätiedot

Asia Otsikko Sivu 61 Keskusvaalilautakunnan vaali toimikaudeksi / lautakunnan täydentäminen. 62 Muut mahdolliset asiat 9

Asia Otsikko Sivu 61 Keskusvaalilautakunnan vaali toimikaudeksi / lautakunnan täydentäminen. 62 Muut mahdolliset asiat 9 Inarin kunta Lisälista 4/2017 1 Kunnanhallitus Kokousaika 20.02.2017 klo 16:00 Kokouspaikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat (asialista) Asia Otsikko Sivu 61 Keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies Kaupunginhallitus 187 23.05.2017 Valtuusto 39 05.06.2017 Kaupunginhallitus 224 27.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021/Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies 1323/01.45/2017

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 60 19.02.2018 Kaupunginvaltuusto 27 12.03.2018 Perusturvalautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 60 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30 Valtuusto 28.4.2015 30 1. MÄÄRÄALAN MYYMINEN RISTO MOISIOLLE Kh. 20.4.2015 35 Esityslistan liite 1 Risto Moisio haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Simola-nimisestä

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 60 19.02.2018 Perusturvalautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 60 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 167 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 1 Valtuusto LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 2017-2020 Valtuuston on valittava henkilöt kunnallisiin ja eräisiin valtiollisiin luottamustoimiin. HALLITUS Valtuusto valitsee hallitukseen yhdeksän jäsentä

Lisätiedot

Nivasalo Meeri jäsen

Nivasalo Meeri jäsen Inarin kunta Pöytäkirja 1/2016 1 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 27.01.2016 klo 16:00-16:53 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Pietikäinen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 267 Kaupunkiympäristölautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003002 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6592/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6592/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat 56 21.11.2016 41 Asianro 6592/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus,

Lisätiedot

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan:

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: Kunnanhallitus 179 06.06.2017 Valtuusto 63 14.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021 KH 06.06.2017 179 Kuntalain 32 :n mukaan tulee valtuuston suorittaa kunnanhallituksen, tarkastuslautakunnan ja

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 62 19.02.2018 Keskusvaalilautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 62 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 169 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015 Kaupunginhallitus 144 15.06.2015 Kaupunginvaltuusto 54 15.06.2015 Markku Ahjoniemen eronpyyntö Karkkilan kaupungin luottamustehtävistä 1/00.00.01/2013, 3/00.00.01/2013, 9/00.00.01/2013, 10/00.00.01/2013,

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017 Kaupunginhallitus 269 29.05.2017 Kaupunginvaltuusto 10 05.06.2017 Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/00.00.01.00/2017 Kaupunginhallitus 29.05.2017 269 Valmistelija: kansliapäällikkö Irma Nieminen,

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 2/2017 16 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 28.02.2017 klo 15:00-17:22 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Jomppanen Jouni I. I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

vapaa-ajan lautakunnan varajäsen

vapaa-ajan lautakunnan varajäsen Valtuusto 1 23.01.2017 Laukaan kunnan uusien luottamushenkilöiden valinta ja luottamustoimipaikkojen täyttö kevääksi 2017 eroavien luottamushenkilöiden tilalle 4/00.00.01/2017 Kunnanhallitus 19.12.2016

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat 55 21.11.2016 40 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus,

Lisätiedot

Kunnanhallituksen toimikauden pituus ja kunnanhallituksen valitseminen (ohm. 1)

Kunnanhallituksen toimikauden pituus ja kunnanhallituksen valitseminen (ohm. 1) Kunnanhallitus 8 19.01.2015 Kunnanvaltuusto 5 26.01.2015 Kunnanhallituksen toimikauden pituus ja kunnanhallituksen valitseminen (ohm. 1) Khall 19.01.2015 8 Kunnanhallituksen asema ja tehtävät määritellään

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 24.03.2014 Sivu 1 / 1 5446/00.00.01/2012 Kaupunginhallitus 69 10.3.2014 29 Kaupunkisuunnittelulautakunnan vaali Valmistelijat / lisätiedot: Katja Rytilahti, puh. 050 382 6951 Jouni Majuri, puh.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (1) 55 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Valtioneuvosto on tehnyt 16. kesäkuuta 2016 päätöksen Kuopion ja Juankosken

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 18 V 7.6.2017, Kasvatus- ja koulutuslautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002997 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 8 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002970 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen jäsenten vaali

Kaupunginhallituksen jäsenten vaali Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 5 Kaupunginhallituksen jäsenten vaali Asianro 805/00.00.01/2012 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 19.1.2015 6: Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 6 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 11. joulukuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 47 Suomen Kuntaliiton valtuuskunnan vaali... 104 48 Hämeen poliisilaitoksen

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunnan varajäsenen valinta

Keskusvaalilautakunnan varajäsenen valinta SAVUKOSKEN KUNTA Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 2.2.2015 klo 15.00-15.37 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Asiano Liite no Savukosken kunnanvirasto 1 1 Järjestäytymisasiat 2 2 oheismateriaali Keskusvaalilautakunnan

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (6) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (6) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/2017 1 (6) 588 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002970 T 00 00 02 Päätös esitti kaupunginvaltuustolle seuraavaa:

Lisätiedot

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti Kaupunginhallitus 41 21.01.2013 Kaupunginvaltuusto 23 28.01.2013 Kaupunginhallitus 151 22.04.2013 Kaupunginvaltuuston päätöksen 28.1.2013 23 Jäsenten valitseminen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitukseen

Lisätiedot

Yhteisen kirkkovaltuuston vaali Inarin seurakunta, Pohjois-Lapin seurakuntayhtymä Vaalin tulos vertailulukujärjestyksessä

Yhteisen kirkkovaltuuston vaali Inarin seurakunta, Pohjois-Lapin seurakuntayhtymä Vaalin tulos vertailulukujärjestyksessä Yhteisen kirkkovaltuuston vaali Vaalin tulos vertailulukujärjestyksessä Ehd.no Nimi Lista Äänet Vertailuluku Tulos 19 Kuhmonen, Laila ANNELI Lähellä sinua 53 181 Jäsen 21 Jomppanen, Jouni Ilmari Lähellä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 272 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003132 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 25 V 7.6.2017, Sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003137 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (7) 259 Kaupunginhallituksen jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002970 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 2 / 2017 Aika Maanantaina klo 19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 2 / 2017 Aika Maanantaina klo 19.00 Esityslista Kokousnumero 2 / 2017 Aika Maanantaina 12.06.2017 klo 19.00 Paikka Valtuustosali Henkilötiedot poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 12.06.2017 klo 19.00

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 21 V 7.6.2017, Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003132 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Käsittely: Kunnanhallitukselle jaettiin kunnanjohtajan viikkokatsaus vko 10 / 2012 sekä hallintojohtajan viranhaltijapäätös

Käsittely: Kunnanhallitukselle jaettiin kunnanjohtajan viikkokatsaus vko 10 / 2012 sekä hallintojohtajan viranhaltijapäätös Tiedote Tiedote on epävirallinen. 5.3.2013 Kunnanhallituksen 4.3.2013 kokouksen päätösluettelo 109 Viranhaltijain päätökset ja tiedoksi saatettavat asiat Kunnanhallitukselle jaettiin kunnanjohtajan viikkokatsaus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2015 1 (5) 7 Kaupunginhallituksen johtamisen jaoston jäsenten valinta toimikaudeksi 2015 2016 HEL 2014-013179 T 00 00 02 Päätös päätti valita kaupunginhallituksen toimikaudeksi

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika 22.1.2009 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. Timo Väisänen II varapuheenjohtaja. Jaana Seipiharju jäsen

Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone. Timo Väisänen II varapuheenjohtaja. Jaana Seipiharju jäsen Inarin kunta Epävirallinen päätösluettelo 7/2018 1 Kunnanhallitus Kokousaika 14.05.2018 klo 10:00-13:22 Kokouspaikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Jari Huotari puheenjohtaja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2015 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Asia Otsikko Sivu 76 Toimintakertomus / Inarin koulu, Ivalon alaasteen

Asia Otsikko Sivu 76 Toimintakertomus / Inarin koulu, Ivalon alaasteen Inarin kunta Esityslista 11/2018 1 Sivistyslautakunta EPÄVIRALLINEN PÄÄTÖSLUETTELO Kokousaika 19.09.2018 klo 16:00-17.45 Kokouspaikka Kunnantalo Käsiteltävät asiat (asialista) Asia Otsikko Sivu 76 Toimintakertomus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 189 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

ESITYSLISTA Nro 6 / 2017

ESITYSLISTA Nro 6 / 2017 EVIJÄRVEN KUNTA Aika 19.6.2017 ESITYSLISTA Nro 6 / 2017 KOKOUSAIKA 19.6.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, valtuustosali Läsnä Juha Alkio, pj Jari Anttikoski Rita Haapasaari

Lisätiedot

Inarin kunta Esityslista 3/ Valtuusto. Kokousaika klo 14:00. Käsiteltävät asiat (asialista)

Inarin kunta Esityslista 3/ Valtuusto. Kokousaika klo 14:00. Käsiteltävät asiat (asialista) Inarin kunta Esityslista 3/2017 1 Valtuusto Kokousaika 15.06.2017 klo 14:00 Kokouspaikka Kunnantalo, valtuustosali Käsiteltävät asiat (asialista) Asia Otsikko Sivu 29 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto..06 Sivu / /06 00.00.0.00 Kaupunginhallitus 75 5..06 Valtuutetun, kaupunginhallituksen jäsenen, kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaoston jäsenen ja kaupunginhallituksen tila- ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (11) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (11) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2013 1 (11) 15 Kuntalain 17 :ssä tarkoitetut vaalit HEL 2012-016953 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti valita toimikaudeksi 2013-2016 liitteen

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 6/2016 78 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 27.09.2016 klo 16:00-18:00 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Jomppanen Jouni I. I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Vaalikelpoisuutta kunnanhallitukseen rajoitetaan kuntalain 5 luvun 35 :ssä seuraavasti:

Vaalikelpoisuutta kunnanhallitukseen rajoitetaan kuntalain 5 luvun 35 :ssä seuraavasti: Kunnanhallitus 4 13.01.2015 Kunnanvaltuusto 5 26.01.2015 Kunnanhallitus 31 03.02.2015 Kunnanvaltuusto 13 09.02.2015 Kunnanhallituksen valitseminen KHALL 4 Hallintojohtaja Kuntalain 3 luvun 17 :n mukaan

Lisätiedot

Harri Markku varajäsen Hannola Janne jäsen Yliluoma Satu jäsen, poistui klo Fofonoff Sergei Kp jäsen

Harri Markku varajäsen Hannola Janne jäsen Yliluoma Satu jäsen, poistui klo Fofonoff Sergei Kp jäsen 9/2017 134 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 28.11.2017 klo 15:00-15:26 Kokouspaikka Virtaniemi, Nellim Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen Eira puheenjohtaja Akujärvi Kari varajäsen Hirvelä Ritva

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.1.2013 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu.

Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. -3, KV 30.5.2013 18:00 Ennen valtuuston kokousta klo 18.00 Niva-Kaijan koulun peruskorjauskohteeseen tutustuminen. Paikalla Alpo Hietala ja Toni Kainu. Huom!!!!! Kokouskin pidetään Niva-Kaijan koululla

Lisätiedot

528 Lausunto Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle kaupunginhallituksen vaalia koskevan valituksen johdosta. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli

528 Lausunto Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle kaupunginhallituksen vaalia koskevan valituksen johdosta. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Tampere Ote pöytäkirjasta 48/2017 1 (7) Kaupunginhallitus, 528, 11.09.2017 Kaupunginhallitus, 279, 15.05.2017 Kaupunginhallitus, 358, 29.05.2017 Kaupunginvaltuusto, 152, 12.06.2017 528 Lausunto Hämeenlinnan

Lisätiedot

Kunnanhallitus päättää esittää, että valtuusto. 2.) valitsee jäsenten keskuudesta puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan.

Kunnanhallitus päättää esittää, että valtuusto. 2.) valitsee jäsenten keskuudesta puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus 78 15.05.2017 Valtuusto 35 05.06.2017 Kunnanhallituksen vaali vuosille 2017-2019 439/00.00.01/2017 Kunnanhallitus 15.05.2017 78 Valmistelija: hallintojohtaja Niku Latva-Pukkila, puh. 050

Lisätiedot

Inarin kunta Esityslista 3/ Valtuusto. Kokousaika klo 14:00. Käsiteltävät asiat (asialista)

Inarin kunta Esityslista 3/ Valtuusto. Kokousaika klo 14:00. Käsiteltävät asiat (asialista) Inarin kunta Esityslista 3/2016 1 Valtuusto Kokousaika 12.09.2016 klo 14:00 Kokouspaikka Kunnantalo, valtuustosali Käsiteltävät asiat (asialista) Asia Otsikko Sivu 20 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali MERIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.6.2017 klo 19.00 Paikka Kilpukan ruokala Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pöytäkirjantarkastajien valinta 3. Suhteellisten

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 189 29.5.2017 5 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 189 Yleistä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (7) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (7) 276 Sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003137 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastustapa Pöytäkirja tarkastetaan kunnantalolla. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Eeva Harmanen ja Aleksi Kinnunen.

Pöytäkirjan tarkastustapa Pöytäkirja tarkastetaan kunnantalolla. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Eeva Harmanen ja Aleksi Kinnunen. Inarin kunta Pöytäkirja 5/2017 189 Valtuusto Kokousaika 09.11.2017 klo 14:00 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, valtuustosali Saapuvilla oli 27 valtuutettua tai varavaltuutettua. Poissa

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

Nastolan kunta Pöytäkirja 9/2012. Tarkastuslautakunta 2009-2012. Aika 1.11.2012 klo 14.00 16.20. Nastolan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Nastolan kunta Pöytäkirja 9/2012. Tarkastuslautakunta 2009-2012. Aika 1.11.2012 klo 14.00 16.20. Nastolan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone 9/2012 Aika 1.11.2012 klo 14.00 16.20 Paikka Nastolan kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 43 ntarkastajien valinta 44 Elinkeinoyhteistyö klo 14.00 45 Talousennusteet ja näkymät 2013

Lisätiedot