KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali"

Transkriptio

1 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko kello KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Levänen Kari, kunnanjohtaja Hyppönen Jouko, kunnansihteeri, pöytäkirjanpitäjä ASIAT :t 1-23 PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Jouko Hyppönen LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS SEKÄ PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien allekirjoitukset) Valtuusto totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi (kutsu ja esityslista postitettu , asialista nähtävänä kunnan ilmoitustaululla ja kuulutus Laukaa-Konnevesi-lehdessä ). Pöytäkirjantarkastajien valinta Pöytäkirjantarkastajiksi valtuusto valitsi aakkosjärjestyksen mukaisesti Sara Huhtasen ja Matti Hytölän. Tarkastusaika Konnevedellä Sara Huhtanen Matti Hytölä PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Konneveden kunnantalossa kello 9-15 Virka-asema Allekirjoitus Kunnansihteeri Jouko Hyppönen

2 Valtuusto VALTUUSTON SUHTEELLISTEN VAALIEN LAUTAKUNNAN VAALI TOIMIKAU- DEKSI Kh Valtuuston työjärjestyksen 26 :n mukaan valtuusto valitsee toimikaudekseen suhteellisten vaalien toimittamista varten vaalilautakunnan. Lautakunnassa on kolme jäsentä ja kullakin henkilökohtainen varajäsen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista lautakunnan puheenjohtajan ja yhden varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen suhteellisten vaalien lautakuntaan kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 1 Valtuusto valitsee toimikaudekseen suhteellisten vaalien lautakuntaan kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

3 Valtuusto VALTUUSTON PUHEENJOHTAJAN JA VARAPUHEENJOHTAJIEN VAALI TOIMI- KAUDEKSI Kh Kuntalain 12 :n mukaan valtuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia toimikaudekseen, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan samassa vaalitoimituksessa. Valtuuston työjärjestyksen 1 :n mukaan valtuustossa on kaksi varapuheenjohtajaa. Valtuuston toimikauden ensimmäisen kokouksen kutsuu koolle kunnanhallituksen puheenjohtaja, ja kokouksen avaa iältään vanhin läsnä oleva valtuutettu, joka johtaa puhetta, kunnes valtuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat on valittu. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee keskuudestaan toimikaudekseen puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan toimikaudeksi Valt. 2 Valtuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan sekä ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan toimikaudeksi

4 Valtuusto TARKASTUSLAUTAKUNNAN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Kuntalain 17 :n mukaan kunnan toimielimiä ovat valtuuston lisäksi kunnanhallitus, lautakunnat ja johtokunnat, niiden jaostot sekä toimikunnat. Valtuusto asettaa kunnanhallituksen sekä 71 :ssä tarkoitetun tarkastuslautakunnan. Valtuusto voi lisäksi asettaa 1) kunnanhallituksen alaisena toimivia lautakuntia pysyväisluonteisten tehtävien hoitamista varten sekä 2) johtokuntia liike- tai muun laitoksen taikka tehtävän hoitamista varten. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kunnallisissa toimielimissä tulee valtuustoa lukuun ottamatta olla vähintään 40 % naisia ja vähintään 40 % miehiä, jollei erityisistä syistä muuta johdu. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 71 :n (519/2007) mukaan valtuusto asettaa tarkastuslautakunnan toimikauttaan vastaavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastuksen järjestämistä varten. Puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan tulee olla valtuutettuja. Tarkastuslautakunnan on valmisteltava valtuuston päätettävät hallinnon ja talouden tarkastamista koskevat asiat sekä arvioitava, ovatko valtuuston asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet kunnassa ja kuntakonsernissa toteutuneet. Tarkastuslautakunnan on huolehdittava kunnan ja sen tytäryhteisöjen tarkastuksen yhteensovittamisesta. Jos kunnan taseessa on kattamatonta alijäämää, tarkastuslautakunnan on arvioitava talouden tasapainotuksen toteutumista tilikaudella sekä voimassa olevan taloussuunnitelman ja toimenpideohjelman riittävyyttä. Vaalikelpoinen tarkastuslautakuntaan ei ole 1) kunnanhallituksen jäsen, 2) apulaispormestari, 3) henkilö, joka on kunnanhallituksen jäsenen, kunnanjohtajan, pormestarin tai apulaispormestarin hallintolain 28 :n 2 ja 3 momentissa tarkoitettu läheinen, 4) kuntaan tai kunnan määräämisvallassa olevaan yhteisöön tai säätiöön pysyväisluonteisessa palvelussuhteessa oleva henkilö eikä 5) henkilö, joka ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen.

5 Valtuusto Hallintosäännön 47 :n mukaan tarkastuslautakunnassa on puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja sekä kolme muuta jäsentä. Jokaisella jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja ovat valtuutettuja. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen tarkastuslautakuntaan viisi jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 3 Valtuusto valitsee toimikaudekseen tarkastuslautakuntaan viisi jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

6 Valtuusto KUNNANHALLITUKSEN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Kuntalain 35 :n mukaan vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1) kunnan keskushallinnossa kunnanhallituksen alaisena toimiva kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2) kunnan palveluksessa oleva henkilö, joka lautakunnan esittelijänä tai muuten vastaa kunnanhallituksen käsiteltäväksi tulevien asioiden valmistelusta eikä 3) henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle kunnanhallituksessa tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Henkilöstön edunvalvonnasta asianomaisessa kunnassa huolehtivan yhteisön hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen puheenjohtaja ei ole vaalikelpoinen kunnanhallitukseen. Vaalikelpoinen ei myöskään ole henkilö, joka yhteisön neuvottelijana tai muussa vastaavassa ominaisuudessa vastaa edunvalvonnasta. Enemmistön kunnanhallituksen jäsenistä on oltava muita kuin kunnan tai kunnan määräämisvallassa olevan yhteisön tai säätiön palveluksessa olevia henkilöitä. Hallintosäännön 25 :n mukaan kunnanhallituksessa on seitsemän jäsentä. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa.

7 Valtuusto Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen kunnanhallitukseen seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden kunnanhallituksen puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Kunnanhallitus päätti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen kunnanhallitukseen seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden kunnanhallituksen puheenjohtajaksi, yhden ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi ja yhden toiseksi varapuheenjohtajaksi. Valt. 4 Valtuusto valitsee toimikaudekseen kunnanhallitukseen seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden kunnanhallituksen puheenjohtajaksi, yhden ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi ja yhden toiseksi varapuheenjohtajaksi.

8 Valtuusto YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on ympäristölautakunta, jossa on seitsemän jäsentä. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1) asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2) henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3) henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen ympäristölautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

9 Valtuusto Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee ympäristölautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt. 5 Valtuusto valitsee ympäristölautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

10 Valtuusto SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNNAN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on sosiaali- ja terveyslautakunta, jossa on seitsemän jäsentä. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1) asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2) henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3) henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen sosiaali- ja terveyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

11 Valtuusto Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee sosiaali- ja terveyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt. 6 Valtuusto valitsee sosiaali- ja terveyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

12 Valtuusto SIVISTYSLAUTAKUNNAN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on sivistyslautakunta, jossa on seitsemän jäsentä. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1) asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2) henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3) henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen sivistyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

13 Valtuusto Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee sivistyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt. 7 Valtuusto valitsee sivistyslautakuntaan seitsemän jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

14 Valtuusto KUNNAN KESKUSVAALILAUTAKUNNAN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Vaalilain (714/1998) 13 :n mukaan valtuuston on asetettava kuntaan toimikaudekseen kunnan keskusvaalilautakunta, johon kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kolme muuta jäsentä sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, joita on kuitenkin oltava vähintään viisi. Varajäsenet on asetettava siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. Sekä jäsenten että varajäsenten tulee mahdollisuuksien mukaan edustaa kunnassa edellisissä kunnallisvaaleissa ehdokkaita asettaneita äänestäjäryhmiä. Jotta kunnan keskusvaalilautakunnan jäsenet mahdollisuuksien mukaan edustaisivat edellisissä kunnallisvaaleissa esiintyneitä äänestäjäryhmiä, on kustakin äänestäjäryhmästä valittava yksi edustaja, kunnes viisi vaaleissa esiintynyttä äänestäjäryhmää on saanut edustuksensa lautakuntaan. Vaikka laki ei sitä edellytä, käytännössä valinta on usein tehty siten, että lautakuntaan on valittu edellisissä kunnallisvaaleissa viiden eniten ääniä saaneen äänestäjäryhmän edustajat. Niin kauan kuin yksikin huomioon otettava äänestäjäryhmä on vailla edustusta, keskusvaalilautakuntaan ei tule valita muusta ryhmästä kahta edustajaa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen keskusvaalilautakuntaan viisi jäsentä ja tarpeellisen määrän varajäseniä. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valtuusto asettaa varajäsenet siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti.

15 Valtuusto Valt. 8 Valtuusto valitsee toimikaudekseen keskusvaalilautakuntaan viisi jäsentä ja tarpeellisen määrän varajäseniä. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden lautakunnan puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valtuusto asettaa varajäsenet siihen järjestykseen, jossa he tulevat jäsenten sijaan.

16 Valtuusto YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN TIEJAOSTON VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on ympäristölautakunnan tiejaosto, jossa on kolme jäsentä. Kuntalain 17 :n mukaan kunnanhallituksen, lautakunnan ja johtokunnan jaostosta on soveltuvin osin voimassa, mitä asianomaisesta toimielimestä säädetään. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1) asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2) henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3) henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

17 Valtuusto Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt. 9 Valtuusto valitsee ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

18 Valtuusto SIVISTYSLAUTAKUNNAN VAPAA-AIKAJAOSTON VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on sivistyslautakunnan vapaaaikajaosto, jossa on kolme jäsentä. Kuntalain 17 :n mukaan kunnanhallituksen, lautakunnan ja johtokunnan jaostosta on soveltuvin osin voimassa, mitä asianomaisesta toimielimestä säädetään. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1)asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2) henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3)henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen sivistyslautakunnan vapaa-aikajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

19 Valtuusto Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee sivistyslautakunnan vapaa-aikajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt. 10 Valtuusto valitsee sivistyslautakunnan vapaa-aikajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

20 Valtuusto YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN LUPAJAOSTON VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on ympäristölautakunnan lupajaosto, jossa on kolme jäsentä. Kuntalain 17 :n mukaan kunnanhallituksen, lautakunnan ja johtokunnan jaostosta on soveltuvin osin voimassa, mitä asianomaisesta toimielimestä säädetään. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1)asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2)henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3)henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen ympäristölautakunnan lupajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

21 Valtuusto Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee ympäristölautakunnan lupajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt. 11 Valtuusto valitsee ympäristölautakunnan lupajaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

22 Valtuusto KÄRÄJÄOIKEUDEN LAUTAMIESTEN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Käräjäoikeuslain 7 :n (813/2008) mukaan valtuusto valitsee lautamiehet toimikauttaan vastaavaksi ajaksi. Kunnasta valittavien lautamiesten tulee mahdollisimman tasapuolisesti edustaa kunnan väestön ikä-, elinkeino-, sukupuoli- ja kielijakautumaa. 6 :n (459/1999) mukaan lautamiehen tulee olla käräjäoikeuden tuomiopiiriin kuuluvassa kunnassa asuva Suomen kansalainen, joka ei ole konkurssissa, jonka toimintakelpoisuutta ei ole rajoitettu ja jota on pidettävä sopivana toimimaan lautamiehenä. Lautamieheksi ei saa valita henkilöä, joka on alle 25-vuotias tai joka on täyttänyt 63 vuotta. Lautamiehenä ei saa olla henkilö, jolla on virka yleisessä tuomioistuimessa tai rangaistuslaitoksessa taikka joka virassaan suorittaa ulosottotehtäviä, rikoksen esitutkintaa taikka tulli- tai poliisivalvontaa, eikä myöskään syyttäjä, asianajaja tai muu ammatikseen asianajoa harjoittava henkilö. (451/2011) Oikeusministeriön päätöksen mukaan Konneveden valtuusto valitsee kaksi lautamiestä. Konnevesi kuuluu Vaasan hovioikeuspiiriin ja Keski-Suomen käräjäoikeuden tuomiopiiriin. Keski-Suomen käräjäoikeus pyytää, että kaikki käräjäoikeuden tuomiopiirin kunnat tekisivät lautamiesvalintapäätökset siten, että uudet lautamiehet aloittaisivat luottamustoimessaan Vanhat lautamiehet jatkaisivat siten saakka. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen Keski-Suomen käräjäoikeuteen kaksi lautamiestä, joiden toimikausi alkaa Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 12 Valtuusto valitsee toimikaudekseen Keski-Suomen käräjäoikeuteen kaksi lautamiestä, joiden toimikausi alkaa

23 Valtuusto KIINTEISTÖTOIMITUSTEN USKOTTUJEN MIESTEN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Kiinteistönmuodostamislain (554/1995) 6 :n mukaan valtuuston tulee valita kunnan kiinteistötoimitusten uskotuiksi miehiksi vähintään kuusi henkilöä toimikauttaan vastaavaksi ajaksi. Uskottujen miesten tulee olla kiinteistöasioihin perehtyneitä ja paikalliset olot tuntevia henkilöitä. Heidän vaalikelpoisuudestaan on muutoin voimassa, mitä käräjäoikeuden lautamiesten vaalikelpoisuudesta on säädetty. Muutoin uskotuista miehistä on voimassa, mitä kuntalaissa säädetään kunnan luottamushenkilöstä, jollei kiinteistönmuodostamislaissa toisin säädetä. (914/2011) Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen kuusi kiinteistötoimitusten uskottua miestä. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen yhdeksän kiinteistötoimitusten uskottua miestä. Valt. 13 Valtuusto valitsee toimikaudekseen yhdeksän kiinteistötoimitusten uskottua miestä.

24 Valtuusto POLIISIN NEUVOTTELUKUNNAN JÄSENEN JA VARAJÄSENEN VAALI TOIMI- KAUDEKSI Kh Poliisin hallinnosta annetun asetuksen 13 :n (516/2009) mukaan valtuusto valitsee poliisin neuvottelukuntaan jäsenet toimikaudekseen. Kullakin jäsenellä on henkilökohtainen varajäsen. Poliisihallitus vahvistaa jäsenten määrän. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee jäsenen ja hänelle varajäsenen poliisin neuvottelukuntaan toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 14 Valtuusto valitsee jäsenen ja hänelle varajäsenen poliisin neuvottelukuntaan toimikaudeksi

25 Valtuusto KUNNAN EDUSTAJIEN VAALI KUNTAYHTYMIEN YHTYMÄVALTUUSTOIHIN TOIMIKAUDEKSI Kh Kuntayhtymien toimielimistä säädetään kuntalain 81 :ssä. Jäsenkuntien päätösvaltaa kuntayhtymässä käyttää joko kuntayhtymän yhtymäkokous tai perussopimuksessa määrätty jäsenkuntien valitsema toimielin. Ylimpänä toimielimenä on usein yhtymävaltuusto, jonka jäsenet jäsenkunnan valtuusto perussopimuksen mukaisesti valitsee. Yhtymäkokousedustajan valitsee jäsenkunnan kunnanhallitus tai valtuuston päättämä kunnan muu toimielin. Kuntalain 82 :n mukaan vaalikelpoinen kuntayhtymän toimielimiin on henkilö, joka 33 :n mukaan on vaalikelpoinen kuntayhtymän jäsenkunnan luottamustoimeen. Vaalikelpoinen ei kuitenkaan ole 34 :n 1 momentin 1 kohdassa tarkoitettu henkilö (valtion virkamies, joka hoitaa välittömästi kunnallishallintoa koskevia valvontatehtäviä) eikä samaan kuntayhtymään pysyväisluonteisessa palvelussuhteessa oleva henkilö. Perussopimuksessa voidaan sopia, että kuntayhtymän muun toimielimen kuin yhtymäkokouksen jäsenten ja varajäsenten tulee olla jäsenkuntien valtuutettuja. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee seuraaviin kuntayhtymiin kuntayhtymien yhtymävaltuustojen jäsenet ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi : - Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ky: kaksi jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet, - Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky: yksi jäsen ja hänelle henkilökohtainen varajäsen. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti.

26 Valtuusto Valt. 15 Valtuusto valitsee seuraaviin kuntayhtymiin kuntayhtymien yhtymävaltuustojen jäsenet ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi : - Keski-Suomen sairaanhoitopiirin ky: kaksi jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet, - Äänekosken ammatillisen koulutuksen ky: yksi jäsen ja hänelle henkilökohtainen varajäsen.

27 Valtuusto HANKASALMEN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN JÄSENTEN JA VARAJÄSENTEN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hankasalmen kunnassa kansalaisopiston asioista huolehtii sivistyslautakunta. Konneveden kunta voi valita Hankasalmen sivistyslautakuntaan kolme jäsentä, joilla on läsnäolo-, puhe- ja äänioikeus kansalaisopistoa koskevissa asioissa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee Hankasalmen kunnan sivistyslautakuntaan kolme jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 16 Valtuusto valitsee Hankasalmen kunnan sivistyslautakuntaan kolme jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet toimikaudeksi

28 Valtuusto LAUKAAN KUNNAN YMPÄRISTÖTERVEYSLAUTAKUNNAN JÄSENEN JA VARAJÄSENEN VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Konneveden kunta, Laukaan kunta ja Äänekosken kaupunki ovat sopineet ympäristöterveydenhuollon ja eläinlääkintähuollon järjestämisestä näiden kuntien alueella. Vastuukuntana toimii Laukaa. Ympäristöterveydenhuollosta ja eläinlääkintähuollosta vastaa Laukaan valtuuston toimikaudekseen asettama ylikunnallinen ympäristöterveyslautakunta. Äänekosken kaupunki nimeää lautakuntaan kolme jäsentä, Laukaan kunta kolme jäsentä ja Konneveden kunta yhden jäsenen sekä jäsenille henkilökohtaiset varajäsenet. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee Laukaan kunnan ympäristöterveyslautakuntaan yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 17 Valtuusto valitsee Laukaan kunnan ympäristöterveyslautakuntaan yhden jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi

29 Valtuusto KUNNAN EDUSTAJAN VAALI KESKI-SUOMEN LIITON EDUSTAJAIN- KOKOUKSEEN Kh Keski-Suomen maakuntavaltuuston valinta tapahtuu edustajainkokouksessa, johon kukin jäsenkunta valitsee edustajansa kunnan edellisen vuoden alun asukasluvun mukaan. Kullakin jäsenkunnalla on yksi edustaja jokaista alkavaa asukasta kohti, kuitenkin enintään 40,6 % rajoittamattomasta kokonaisedustajamäärästä. Kullekin edustajalle valitaan varaedustaja. Sekä edustajan että varaedustajan on oltava jäsenkunnan valtuutettu. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee edustajan ja hänelle varaedustajan Keski-Suomen liiton edustajainkokoukseen. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 18 Valtuusto valitsee edustajan ja hänelle varaedustajan Keski-Suomen liiton edustajainkokoukseen.

30 Valtuusto KUNNAN EDUSTAJAN VAALI KUNTAPÄIVILLE Kh Kuntaliiton sääntöjen mukaan yhdistyksen varsinainen kokous, kuntapäivät pidetään joka neljäs vuosi kunnallisvaalien jälkeisenä vuonna. Kuntapäivät on liiton ylin päättävä elin, joka muun muassa valitsee liiton valtuuston. Valtuusto määrää kokouspaikan ja ajan. Kuntapäivät pidetään Oulussa. Kokouspaikkana on Oulun kaupunginteatteri. Liiton sääntöjen mukaan jäsenkunnat saavat valita edustajia kuntapäiville kunnallisvaaleja edeltävän vuodenvaihteen asukasluvun mukaan. Edustajien lukumäärä vaihtelee Alle asukkaan kunta saa valita yhden edustajan. Jäsenkunta voi valita varsinaisille edustajille tarpeellisen määrän varaedustajia. Varaedustaja osallistuu kuntapäiville varsinaisen edustajan ollessa estyneenä. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee Konneveden kunnan edustajan ja tarpeellisen määrän varaedustajia kuntapäiville. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 19 Valtuusto valitsee Konneveden kunnan edustajan ja tarpeellisen määrän varaedustajia kuntapäiville.

31 Valtuusto VALTUUSTON KOKOUSKUTSUJEN JULKAISEMINEN VALTUUSTOKAUDELLA Kh Valtuuston voimaan tulleen työjärjestyksen 8 :n mukaan kutsu valtuuston kokoukseen on vähintään neljä päivää ennen kokousta lähetettävä erikseen kullekin valtuutetulle sekä niille, joilla on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus. Samassa ajassa on kokouksesta annettava yleisesti tieto julkisten kuulutusten ilmoitustaululla. Kokouskutsussa on ilmoitettava kokouksen aika ja paikka sekä käsiteltävät asiat. Työjärjestyksen 10 :n mukaan valtuuston kokouksen ajasta ja paikasta tiedotetaan ennen kokousta niissä tiedotusvälineissä, joissa valtuusto on päättänyt kokouksestaan ilmoittaa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuuston kokouksista tiedotetaan valtuuston työjärjestyksen mukaisesti. Kokouskutsu julkaistaan kunnan virallisella ilmoitustaululla ja Laukaa-Konnevesi-lehdessä. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 20 Valtuusto päättää, että valtuuston kokouksista tiedotetaan valtuuston työjärjestyksen mukaisesti. Kokouskutsu julkaistaan kunnan virallisella ilmoitustaululla ja Laukaa-Konnevesi-lehdessä.

32 Valtuusto KUNNALLISTEN ILMOITUSTEN JULKAISEMINEN VALTUUSTOKAUDELLA Kh Kuntalain 64 :n mukaan kunnan ilmoitukset saatetaan tiedoksi julkaisemalla ne julkisten kuulutusten ilmoitustaululla sekä tarpeen vaatiessa muulla kunnan päättämällä tavalla. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että kunnalliset ilmoitukset julkaistaan valtuustokaudella kunnan virallisella ilmoitustaululla, minkä lisäksi ne voidaan julkaista Laukaa-Konnevesi-lehdessä tai tarpeen mukaan muussa lehdessä, kunnan kotisivuilla ja kunnan julkaisemassa kuntatiedotteessa. Näistä ilmoituksista kukin osasto päättää määrärahojensa rajoissa. Viranhaku- ja työpaikkailmoitukset sekä muut erityislainsäädännön mukaiset ilmoitukset voidaan julkaista alan ammattilehdissä. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 21 Valtuusto päättää, että kunnalliset ilmoitukset julkaistaan valtuustokaudella kunnan virallisella ilmoitustaululla, minkä lisäksi ne voidaan julkaista Laukaa-Konnevesi-lehdessä tai tarpeen mukaan muussa lehdessä, kunnan kotisivuilla ja kunnan julkaisemassa kuntatiedotteessa. Näistä ilmoituksista kukin osasto päättää määrärahojensa rajoissa. Viranhaku- ja työpaikkailmoitukset sekä muut erityislainsäädännön mukaiset ilmoitukset voidaan julkaista alan ammattilehdissä.

33 Valtuusto KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMINEN Kh Esityslistan liite 1 Keski-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän perussopimus on tullut voimaan Sopimuksen 2 :ssä on lueteltu kuntayhtymän jäsenkunnat. Koska Jämsän kaupunki ja Kuhmoisten kunta ovat päättäneet liittyä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän jäseneksi alkaen, on perussopimuksen 2 tarpeen muuttaa siten, että Jämsän kaupunki ja Kuhmoisten kunta poistetaan jäsenkuntien luettelosta. Kuntalain 79 :n 1 momentin mukaan perussopimusta voidaan muuttaa, jos vähintään kaksi kolmannesta jäsenkunnista sitä kannattaa ja niiden asukasluku on vähintään puolet kaikkien jäsenkuntien yhteenlasketusta asukasluvusta. Esityslistan liitteenä on ehdotus uudeksi perussopimukseksi. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan ehdotuksen Keski-Suomen sairaanhoitopiirin uudeksi perussopimukseksi. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 22 Esityslistan liite 1 Valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan ehdotuksen Keski- Suomen sairaanhoitopiirin uudeksi perussopimukseksi.

34 Valtuusto KONNEVEDEN KUNNAN HENKILÖSTÖSTRATEGIA Kh Esityslistan liite 1 Kunnanjohtajan asettama työryhmä on laatinut liitteenä olevan ehdotuksen Konneveden kunnan henkilöstöstrategiaksi. Kunnan yhteistyökomitealla ei ole huomautettavaa henkilöstöstrategiasta, mutta se kiinnitti huomiota kohdassa 6 (Johtaminen) mainittuun kehityskeskustelukäytäntöön. Yhteistyökomitea edellyttää, että esimiesten tulee pitää kehityskeskustelut vuoden 2006 alusta lukien vuosittain. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan Konneveden kunnan henkilöstöstrategian. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt Esityslistan liite 1 Valtuusto päättää hyväksyä esityslistan liitteenä olevan Konneveden kunnan henkilöstöstrategian Jouko Salonen ehdotti kohdan 14 (Muistaminen) toisen kappaleen muuttamista seuraavaksi: Näitä säännöksiä noudatetaan alkaen. Aikaisemmin saavutetusta yli 20 vuoden oman kunnan palveluksesta annetaan viikon palkallinen loma. Pekka Pynnönen kannatti Salosen ehdotusta. Valtuusto hyväksyi esityslistan liitteenä olevan Konneveden kunnan henkilöstöstrategian Jouko Salosen ehdottamalla muutoksella yksimielisesti.

35 Valtuusto Kh Esityslistan liite 2 Esityslistan liitteenä on ehdotus uudeksi henkilöstöstrategiaksi. Yhteistyötoimikunta käsitteli pitämässään kokouksessa ehdotusta. Toimikunta hyväksyi ehdotuksen siten, että kohta 9 pidetään ennallaan. Poistettaviksi ehdotettavat kohdat ovat [hakasulkeissa] ja lisättäviksi ehdotettavat kohdat punaisella. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan ehdotuksen uudeksi henkilöstöstrategiaksi. Kunnanhallitus hyväksyi päätösehdotuksen yksimielisesti. Valt. 23 Esityslistan liite 2 Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan ehdotuksen uudeksi henkilöstöstrategiaksi.

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI

LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 1 Valtuusto LUOTTAMUSHENKILÖVAALIT TOIMIKAUDEKSI 2017-2020 Valtuuston on valittava henkilöt kunnallisiin ja eräisiin valtiollisiin luottamustoimiin. HALLITUS Valtuusto valitsee hallitukseen yhdeksän jäsentä

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa maanantaina 19.6.2017 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 38 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 39

Lisätiedot

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan:

(KuntaL 73 ) Vaalikelpoinen kunnanhallitukseen on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan: Kunnanhallitus 179 06.06.2017 Valtuusto 63 14.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021 KH 06.06.2017 179 Kuntalain 32 :n mukaan tulee valtuuston suorittaa kunnanhallituksen, tarkastuslautakunnan ja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat 55 21.11.2016 40 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/ (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat Asianro 6591/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 (1) 55 Asianro 6591/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Valtioneuvosto on tehnyt 16. kesäkuuta 2016 päätöksen Kuopion ja Juankosken

Lisätiedot

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies

Toimielinten jäsenten vaali /Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies Kaupunginhallitus 187 23.05.2017 Valtuusto 39 05.06.2017 Kaupunginhallitus 224 27.06.2017 Toimielinten jäsenten vaali 2017-2021/Käräjäoikeuden lautamies ja kiinteistötoimitusten uskottu mies 1323/01.45/2017

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.1.2013 kello 18.00-18.45 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 189 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 21.1.2013 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 189 29.5.2017 5 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta kunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 189 Yleistä

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 32 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 32 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 32 (78) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 12.6.2017 kello 18.00-19.25 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 62 19.02.2018 Keskusvaalilautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 62 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 169 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 1/2009 Kokousaika 22.1.2009 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 63 19.02.2018 Tarkastuslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 63 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 170 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/ (1) Kaupunginhallitus Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (1) 190 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Yleistä Kuntalain (410/2015) 32 :n mukaan toimielinten jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2017 Kunnanvaltuusto

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2017 Kunnanvaltuusto SISÄLLYSLUETTELO 3 / 2017 Kunnanvaltuusto Kokousaika Maanantai 12. kesäkuuta 2017 klo 18.00 Kokouspaikka Kuntala, Valtuustosali 19 Valtuuston suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali... 41 20 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015

1/ /2013, 3/ /2013, 9/ /2013, 10/ /2013, 110/ /2015 Kaupunginhallitus 144 15.06.2015 Kaupunginvaltuusto 54 15.06.2015 Markku Ahjoniemen eronpyyntö Karkkilan kaupungin luottamustehtävistä 1/00.00.01/2013, 3/00.00.01/2013, 9/00.00.01/2013, 10/00.00.01/2013,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 5/2017 Sivu 32 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 5/2017 Sivu 32 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 5/2017 Sivu 32 () Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 12.6.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali

MERIJÄRVEN KUNTA KUNNANVALTUUSTO ESITYSLISTA. 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali MERIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 21.6.2017 klo 19.00 Paikka Kilpukan ruokala Käsiteltävät asiat 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. Pöytäkirjantarkastajien valinta 3. Suhteellisten

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (1) Kaupunginvaltuusto Asianro 3131/ /2017 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (1) Kaupunginhallitus 190 29.5.2017 6 Asianro 3131/00.00.01.00/2017 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus 29.5.2017 190

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 57 19.02.2018 Kaupunginhallituksen jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 57 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 162 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 59 19.02.2018 Sivistyslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 59 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 165 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Siun sote neuvottelukunta

Siun sote neuvottelukunta Siun sote neuvottelukunta VALTUUSTON PÖYTÄKIRJAN 12.6.2017 liite nro 38 / 1 Siun sote neuvottelukunnassa on viisi (5) valtuuston valitsemaa jäsentä, joista yksi valitaan puheenjohtajaksi ja yksi varapuheenjohtajaksi.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 12 V 7.6.2017, Keskusvaalilautakunnan asettaminen ja jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002991 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 31.1.2017 kello 19.00 19.25 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto

Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Kuntayhtymän yhtymävaltuusto Esityslista N:o 1 25.1.2019 Asialuettelo: 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 2 NIMENHUUTO JA ÄÄNIVALLAN TOTEAMINEN 3 3 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN Liite nro 1

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 58 19.02.2018 Ympäristölautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 58 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 164 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2015 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 2 / 2017 Aika Maanantaina klo 19.00

KIVIJÄRVEN KUNTA. Esityslista. Kunnanvaltuusto. Kokousnumero 2 / 2017 Aika Maanantaina klo 19.00 Esityslista Kokousnumero 2 / 2017 Aika Maanantaina 12.06.2017 klo 19.00 Paikka Valtuustosali Henkilötiedot poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 12.06.2017 klo 19.00

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 10/ (41) Kunnanhallitus Raija Lehtimäki Pirkko Rauhala Markku Vuollo

Muonion kunta Esityslista 10/ (41) Kunnanhallitus Raija Lehtimäki Pirkko Rauhala Markku Vuollo Muonion kunta Esityslista 10/2017 1 (41) Kunnanhallituksen kokous Aika ma 5.6.2017 klo 17.30 Paikka kunnantalon valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Matti Myllykangas varapuheenjohtaja Hannaleena

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 4/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Valtuusto 4/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 4/2017 52 KOKOUSAIKA Maanantai 12.6.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keiteleranta, Laituritie

Lisätiedot

Kunnanhallitus Valtuusto OULUN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN

Kunnanhallitus Valtuusto OULUN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN Kunnanhallitus 213 05.06.2017 Valtuusto 68 12.06.2017 OULUN SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUSEDUSTAJIEN VALITSEMINEN KHALL 213 Valmistelija: hallinnon sihteeri Marja Harjunen, 050-4636 280 Oulun

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 61 19.02.2018 Asukaslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 61 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 168 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 24.03.2014 Sivu 1 / 1 5446/00.00.01/2012 Kaupunginhallitus 69 10.3.2014 29 Kaupunkisuunnittelulautakunnan vaali Valmistelijat / lisätiedot: Katja Rytilahti, puh. 050 382 6951 Jouni Majuri, puh.

Lisätiedot

Espoon kaupunki Kokouskutsu Asia 7. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Kokouskutsu Asia 7. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 29.05.2017 Sivu 1 / 1 1978/2017 00.00.01.00 7 Kaupunginhallituksen ja sen jaostojen vaali (Kv-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Katja Rytilahti, puh. 050 382 6951 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokous

Kunnanhallituksen kokous Kunnanhallituksen kokous 139 Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan valitseminen 140 Kunnanvaltuuston puheenjohtajiston valitseminen 141 Kunnanhallituksen jäsenten valitseminen 142 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

ESITYSLISTA Nro 6 / 2017

ESITYSLISTA Nro 6 / 2017 EVIJÄRVEN KUNTA Aika 19.6.2017 ESITYSLISTA Nro 6 / 2017 KOKOUSAIKA 19.6.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, valtuustosali Läsnä Juha Alkio, pj Jari Anttikoski Rita Haapasaari

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 53 19.02.2018 Teknisen lautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 53 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 163 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 9 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen elinkeinojaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002974 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 4/ (38) Kunnanvaltuusto

Muonion kunta Esityslista 4/ (38) Kunnanvaltuusto Muonion kunta Esityslista 4/2017 1 (38) n kokous Aika to klo 18.00 Paikka Läsnä olevat valtuutetut ja varavaltuutetut Muut läsnäolijat kunnantalon valtuustosali Mika Brännare Manu Friman Mikael Heikkilä

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1/2015 1 (5) 7 Kaupunginhallituksen johtamisen jaoston jäsenten valinta toimikaudeksi 2015 2016 HEL 2014-013179 T 00 00 02 Päätös päätti valita kaupunginhallituksen toimikaudeksi

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 60 19.02.2018 Kaupunginvaltuusto 27 12.03.2018 Perusturvalautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 60 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017

Lisätiedot

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30 Valtuusto 28.4.2015 30 1. MÄÄRÄALAN MYYMINEN RISTO MOISIOLLE Kh. 20.4.2015 35 Esityslistan liite 1 Risto Moisio haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Simola-nimisestä

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 60 19.02.2018 Perusturvalautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 60 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 167 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti

Esittelijä: kaupunginjohtaja Juha Majalahti Kaupunginhallitus 41 21.01.2013 Kaupunginvaltuusto 23 28.01.2013 Kaupunginhallitus 151 22.04.2013 Kaupunginvaltuuston päätöksen 28.1.2013 23 Jäsenten valitseminen Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitukseen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 260 Kaupunginhallituksen elinkeinojaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002974 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto

Raision seudun koulutuskuntayhtymä. Yhtymävaltuusto Raision seudun koulutuskuntayhtymä Esityslista 30.8.2017 RAISION SEUDUN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ YHTYMÄVALTUUSTO ESITYSLISTA 2/2017 YHTYMÄVALTUUSTON ESITYSLISTA 2/2017 Aika Keskiviikko 30.8.2017 klo 17.00 Paikka

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 10 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002973 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Kuntayhtymän hallitus

Kuntayhtymän hallitus Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 2/2017 1 (1) Kuntayhtymän hallitus 129 11.9.2017 7 334/00.00.01.00.00/2017 Kuntayhtymän hallituksen jäsenten vaali Päätöshistoria Kuntayhtymän hallitus 11.9.2017

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto..06 Sivu / /06 00.00.0.00 Kaupunginhallitus 75 5..06 Valtuutetun, kaupunginhallituksen jäsenen, kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaoston jäsenen ja kaupunginhallituksen tila- ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 277 Sosiaali- ja terveyslautakunnan jaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003138 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 261 Kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002973 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2017 Sivu 124 (165) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2017 Sivu 124 (165) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2017 Sivu 124 (165) Kunnanhallitus Maanantai 29.5.2017 kello 18.00-20.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2017 Sivu 124 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2017 Sivu 124 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2017 Sivu 124 () Kunnanhallitus Maanantai 29.5.2017 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

Eron myöntäminen perusturvalautakunnan jäsenyydestä ja perusturvalautakunnan täydennysvaali

Eron myöntäminen perusturvalautakunnan jäsenyydestä ja perusturvalautakunnan täydennysvaali Kaupunginhallitus 60 19.02.2018 Kaupunginvaltuusto 27 12.03.2018 Kaupunginhallitus 373 17.12.2018 Eron myöntäminen perusturvalautakunnan jäsenyydestä ja perusturvalautakunnan täydennysvaali 287/00.00.01/2017

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/ Yhtymäkokous kokouskutsu 2/2017 22.6.2017 Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän yhtymäkokous pidetään 22.6.2017 klo 12.00 alkaen, Tampereen kaupunkiseutu, kokoushuone Tammer, Kelloportinkatu 1 B. Tampereella

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 3/2017 1

Utsjoen kunta Esityslista 3/2017 1 Utsjoen kunta Esityslista 3/2017 1 uusto Aika 19.06.2017 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 35 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 36 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 20 V 7.6.2017, Kasvatus- ja koulutuslautakunnan ruotsinkielisen jaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002999 T 00 00 02 Päätösehdotus

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017 Kaupunginhallitus 269 29.05.2017 Kaupunginvaltuusto 10 05.06.2017 Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/00.00.01.00/2017 Kaupunginhallitus 29.05.2017 269 Valmistelija: kansliapäällikkö Irma Nieminen,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Esityslista 12/2017 1 (5) 13 Tarkastuslautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002990 T 00 00 02 Päätösehdotus päättää valita toimikaudekseen tarkastuslautakuntaan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/2017 1 (5) 596 V 7.6.2017, Liikenneliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003131 T 00 00 02 Päätös esitti kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2017 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2017 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 10 / 2017 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 5. kesäkuuta 2017 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 85 Valtuuston suhteellisten vaalien vaalilautakunnan vaali... 147 86 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto. SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja OLLEET JÄSENET Alatörmänen Seppo Kultima Unto ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 1. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.4.2018 klo 17.00 (valtuustoseminaari klo 13) KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kultima Elli-Marja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6592/ /2016

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (1) Osayhteisvaltuusto Asianro 6592/ /2016 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 (1) Kaupunginhallitus, suunnitteluasiat 56 21.11.2016 41 Asianro 6592/00.00.01.00/2016 Jäsenten valinta ylikunnallisiin luottamustoimiin Päätöshistoria Kaupunginhallitus,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 274 Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan liikuntajaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003135 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 271 Liikenneliikelaitoksen johtokunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003131 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

1 / 5 ESITYSLISTA. Aika: :00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali

1 / 5 ESITYSLISTA. Aika: :00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali 1 / 5 EDUSTAJAINKOKOUS 28.8.2017 ESITYSLISTA KL/467/000204/2017 Aika: 28.8.2017 10:00 Paikka: Kotkan kaupungintalo, valtuustosali 1 Kokouksen avaus As. nro 1 2 Sihteerin valinta As. nro 2 3 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA ESITYSLISTA 4/2017 1 AIKA 15.11.2017 klo 13:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 16 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 17 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMISTOIMET

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.4.2012 kello 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua

Lisätiedot

KHALL Asian valmistelija: hallinto-/kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi

KHALL Asian valmistelija: hallinto-/kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi Kunnanhallitus 137 29.05.2017 Kunnan luottamushenkilövalinnat 1/00.00.01/2017 KHALL 29.05.2017 137 Asian valmistelija: hallinto-/kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi Kuntalain (410/2015) 30 :n mukaan kunnassa

Lisätiedot

Kunnallisten ilmoitusten julkaiseminen ajalla Muut mahdolliset asiat

Kunnallisten ilmoitusten julkaiseminen ajalla Muut mahdolliset asiat SAVUKOSKEN KUNTA Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Asiano Liite no Maanantai 12.6.2017 klo 15.00-15.58 Savukosken kunnanvirasto 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 15 V 7.6.2017, Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003127 T 00 00 02 Päätösehdotus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 262 Tarkastuslautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002990 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 302 Kunnanhallitus 12.06.2017 AIKA 12.06.2017 klo 18:00-19:03 PAIKKA Valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 144 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 305

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 268 Kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003127 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/

1 Tarkastuslautakunta ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 2/ 1 KOKOUSAIKA klo 9.00 KOKOUSPAIKKA Saksankatu 27, A-rak. kokoushuone 1014 LÄSNÄ Pauli Marttila puheenjohtaja Tuija Näppinen varapuheenjohtaja Christer Friskof jäsen Nina Schulman jäsen POISSA MUUT Tuula

Lisätiedot

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013,

KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013, KUNNANHALLITUKSEN KOKOUS 1/2013, 7.1.2013 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja kunnanhallitus päätösvaltaiseksi. 2 Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirjan tarkastajiksi

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN KUNTA ESITYSLISTA 11/2017 1

SUOMUSSALMEN KUNTA ESITYSLISTA 11/2017 1 SUOMUSSALMEN KUNTA ESITYSLISTA 11/2017 1 Kunnanhallitus Tiistai 06.06.2017 AIKA 17:00 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Valtuusto 2/2017. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 2/2017 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 18.8.2017 klo 13.00 13.35 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, auditorio Piilolantie 17, Äänekoski

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 21/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 21/2017 1 (5) 8 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002970 T 00 00 02 Päätösehdotus esittää kaupunginvaltuustolle

Lisätiedot

Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT. Aika Maanantai klo Paikka Savukosken kunnanvirasto. KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t

Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT. Aika Maanantai klo Paikka Savukosken kunnanvirasto. KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 Aika Maanantai

Lisätiedot

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys

VALTUUSTO 4/2016. Sisällys REISJÄRVEN KUNTA VALTUUSTO 4/2016 ASIALISTA Aika: Tiistai 24.5.2016 klo 18.00 18.12 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Läsnä: Liite 1 Tikkanen Timo, kunnanhallituksen jäsen Ranto Mauno, va. kunnanjohtaja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 17.00-17.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2017 kello 18.00-18.25 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 16 valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 258 n vaalilautakunnan asettaminen ja jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002995 T 00 00 02 Päätös päätti asettaa toimikaudekseen kaupunginvaltuuston

Lisätiedot

Kunnanhallitus 10/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20

Kunnanhallitus 10/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 10/2017 KOKOUSAIKA 13.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 89 Toimielinten pöytäkirjat 90 Saapuneet asiakirjat

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/ (6) Kaupunginvaltuusto Asia/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2017 1 (6) 267 Kaupunkiympäristölautakunnan jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-003002 T 00 00 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 277 Nro 10 Kokoustiedot Aika: Maanantai , klo Kunnanvirasto, Vinkkilä Sivu

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 277 Nro 10 Kokoustiedot Aika: Maanantai , klo Kunnanvirasto, Vinkkilä Sivu Kunnanhallitus Kokous 277 Nro 10 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.06.2017, klo 17.15 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Sivu 151 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 278 152 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Liikelaitoskuntayhtymä Meri-Lapin kuntapalvelut yhtymäkokouksen kokouskutsu

Liikelaitoskuntayhtymä Meri-Lapin kuntapalvelut yhtymäkokouksen kokouskutsu LIITE 151a Kunnanhallitus 18/28.10.2008 457 Liikelaitoskuntayhtymä Meri-Lapin kuntapalvelut yhtymäkokouksen kokouskutsu AIKA 2.12.2008 klo 10.00- PAIKKA Länsi-Pohjan keskussairaala, Selkäsaarikabinetti

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 2.2.2016 kello 18.00-18.45 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 19 (25) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 11.6.2018 kello 18.00-18.34 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 21 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

pj Ilpo Leppänen (x) I vpj Leo Urpilainen (x) II vpj Esko Pelkonen (x) Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

pj Ilpo Leppänen (x) I vpj Leo Urpilainen (x) II vpj Esko Pelkonen (x) Todettiin kokous lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1 / 2009 1 Kokousaika 12.01.2009 klo 17.00 19.15 (iltakoulu klo 18.33 19.15) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka

Lisätiedot

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello

Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina alkaen kello JÄMIJÄRVEN KUNNANVALTUUSTON KOKOUS Pidetään valtuuston kokoushuoneessa, Koulutie 2 B (Raharinne), maanantaina 4.3.2019 alkaen kello 19.00. Kokouksessa käsitellään seuraavat asiat: 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (6) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (6) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/2017 1 (6) 588 V 7.6.2017, Kaupunginhallituksen jäsenten valinta vuonna 2017 alkavaksi toimikaudeksi HEL 2017-002970 T 00 00 02 Päätös esitti kaupunginvaltuustolle seuraavaa:

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/

MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/ MARTTILAN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 59 Kokousaika Tiistai 13.06.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Marttilan kunnantalo Pykälä: 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67

Lisätiedot