SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta"

Transkriptio

1 SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta Aika: Paikka: Torstaina kello (Kahvitarjoilu ruokalassa klo alkaen) KH huone Kokoukseen kutsutut: Koululautakunnan jäsenet Päivärinta Markus, pj Huhtala Satu, vpj Arvola Maarit Eskola Ilse Jokitalo Jukka Jylkkä Katja Takanen Timo Tervamäki Petri Vähäsalo Terhi Henkilökohtaiset varajäsenet Ahokangas Terhi Huovari Tomi Virkkala Sari Tuomaala Merja Jokitalo Petri Kilpeläinen Jenny Ahola Ari Kangasoja Petri Honkala Jukka Pekka Kunnanhallituksen edustajat: Korkeakangas Tapani Huovari Piritta Käsiteltävät asiat: Sivu Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta 1 Varhaiskasvatussuunnitelman laatiminen Koulujen työ- ja toimintasuunnitelmat Koulutoimen taloussuunnitelma Koulutoimen ehdotukset investoinneiksi v Pöytäkirjan nähtävänäpito Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, julkaistaan yleisessä tietoverkossa kokousviikon jälkeisenä seuraavana torstaina Markus Päivärinta puheenjohtaja, mtty Matti Saarenpää koulutoimenjohtaja

2 SIEVIN KUNTA ESITYSLISTA 9/ 2017 Sivu 2 Dnro KO:6 / / VARHAISKASVATUSSUUNNITELMAN LAATIMINEN Koululautakunta Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden laatimista ohjaa varhaiskasvatuslaki, jossa säädetään lapsen oikeudesta varhaiskasvatukseen sekä varhaiskasvatuksen tavoitteista. Valtakunnalliset varhaiskasvatuksen perusteet julkaistiin , ja sen myötä kuntakohtainen varhaiskasvatussuunnitelmatyö on käynnistynyt. Opetushallitus määrää puitteet, joidenka mukaan kuntakohtaiset suunnitelmat sekä lasten varhaiskasvatussuunnitelmat laaditaan. Varhaiskasvatuksen tehtävä on edistää lasten kokonaisvaltaista kasvua, kehitystä ja oppimista yhteistyössä huoltajien kanssa. Varhaiskasvatus on lasten tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta edistävä sekä syrjäytymistä ehkäisevä palvelu. Varhaiskasvatuksessa opitut tiedot ja taidot vahvistavat lasten osallisuutta ja aktiivisuutta yhteiskunnassa. Valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma netissä: Varhaiskasvatuslaki netissä: Sievin varhaiskasvatussuunnitelmaa tehdään mm. päiväkotien keskuudessa työryhmissä ja suunnitelman sisältöön voivat vaikuttaa lapset ja huoltajat sekä varhaiskasvatuksen henkilökunta. Varhaiskasvatussuunnitelmaa tehdään yhteisesti sovittujen teemojen kautta. Huoltajille tehdään mm. kyselyjä toimintakauden aikana ja myös lasten mielenkiinnon kohteita ja tarpeita selvitetään toimintayksiköissä. Voidaan kysyä esim. lasten ajatuksia siitä, mikä päivähoidossa on mukavinta/tylsintä ja millaisia ajatuksia tulee sanoista osallistuminen, vaikuttaminen, kuunteleminen ja hyvinvointi. Sievin varhaiskasvatuksen henkilöstöstä vasu työn ohjausryhmän jäseniksi esitetään henkilökunasta: Lystilän päiväkodista Salla- Maria Härö ja Anne Kariniemi, Tuulihatun päiväkodista Virva Mäki-Asiala, Piia-Liisa Kangasoja ja Marja Kippola, Kakaravaaran päiväkodista Minna Lahti ja Sirkku Salonsaari, perhepäivähoidosta Mari Impola ja Katja Vehkalampi sekä Järvirinteen ryhmäperhepäiväkodista Jaana Kopola. Hallinnosta mukana ovat päiväkodin johtaja Leena Heloviita ja varhaiskasvatuksen vastaava Kristiina Korpi. Ohjausryhmä kokoontuu pääasiassa iltaisin / työajan jälkeen, jonka lisäksi kehittämistyötä tulee tehdyksi myös omana aikana. Vasu työn aiheuttama lisätyö ei kertyisi ylitöiksi vaan voidaan korvata joko kokouspalkkio- tai kuukausipalkkiomenettelyllä, esim eur kuukaudessa. Suunnitelmatyö on aloitettu tammikuussa ja työn on laskettu vaativan aikaa n. 5 kk ( ). (Anne Kariniemi jääväsi itsensä tämän pykälän kohdalla.) Koulutoimenjohtajan päätösehdotus: Koululautakunta päättää 1. Nimetä varhaiskasvatussuunnitelman vasu ohjausryhmään seuraavat: Salla- Maria Härö, Anne Kariniemi, Virva Mäki-Asiala, Piia-Liisa Kangasoja, Marja Kippola, Minna Lahti, Sirkku Salonsaari, Mari Impola, Katja Vehkalampi, Jaana Kopola, Leena Heloviita, Kristiina Korpi.

3 SIEVIN KUNTA ESITYSLISTA 9/ 2017 Sivu 3 2. Ohjausyhmän jäsenille maksettava kuukausikorvaus kevätkaudella on 50 euroa/ kk. Hyväksyttiin. VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA Koululautakunta Varhaiskasvatussuunnitelmaa on työstetty laajahkolla 12 henkilön kokoisella ohjausryhmällä ja ajoittain pienemmällä joukolla alkusyksyyn saakka ja tuloksena on 84 sivuinen Opetushallituksen perusteiden mukaan tehty mittava suunnitelma. Päiväkotien henkilöstö on asiakirjan jo käsitellyt, mutta suunnitelma on vielä perhepäivähoitajilla kommentoitavana 25.9 mennessä. Varhaiskasvatuksen vastaava Kristiina Korpi on kokouksessa mukana esittelemässä asian (taustamateriaali 1). Koulutoimenjohtajan päätösehdotus: Lautakunta hyväksyy varhasisvatussuunitelman esittelyn ja taustamateriaalin perusteella.

4 SIEVIN KUNTA ESITYSLISTA 9/ 2017 Sivu 4 2 KOULUJEN TYÖ- JA TOIMINTASUUNNITELMAT Koululautakunta Koulujen lukuvuoden toiminta- ja työsuunnitelmat on valmisteltu kouluilla rehtoreiden ja koulunjohtajien toimesta. Oleellisimpia asioita työsuunnitelmissa ovat oppilasmäärät kuljetusoppilaineen, tuntikehyksen käyttö ja siihen liittyvät opettajien lukujärjestykset sekä lukuvuosikohtaiset painopistealueet. Merkittävä erityinen suunnittelun osa-alue on talousarvioesitys seuraavalle vuodelle sekä kehittämiskohteet. Kuluvana lukuvuotena erityisen tarkastelun kohteena ovat koulukohtaisen oppilashuollon mallin ja turvallisuussuunnitelman toteutuminen. Rakennuksiin liittyvät ehdotukset on toimitettu tekniseen toimeen. Toimintavuoden lukuvuosirunko sisältyy asiakirjoihin ja se käsittää lukuvuoden työpäiviin kuuluvat erityistapahtumat. Työ- ja loma-ajat sisältää lukuvuoden päätöksen lisäksi kaksi lauantaikoulupäivää, urheilu- / taksvärkkipäivän sekä lukuvuoden päättäjäispäivän Koulujen työsuunnitelmat on päivätty kouluilla seuraavasti: Jokikylän koulu , Jyringin koulu , Järvikylän koulu , Kiiskilän koulu , Korhosen koulu , Leppälän koulu , Lauri Haikolan koulu , Jussinpekan koulu ja Lukio Koulukohtaiset työsuunnitelma-asiakirjat ovat nähtävillä kokouksessa. Mikäli lukuvuoden aikana tulee yksittäisiä muutoksia työsuunnitelmiin, on käytännöllisin tapa valtuuttaa koulutoimenjohtaja hyväksymään muutokset. Koulutoimenjohtajan päätösehdotus: Lautakunta hyväksyy koulujen toimintasuunnitelmat. Mikäli lukuvuoden aikana tulee yksittäisiä muutoksia työsuunnitelmiin, valtuutetaan koulutoimenjohtaja hyväksymään muutokset.

5 SIEVIN KUNTA ESITYSLISTA 9/ 2017 Sivu 5 3 KOULUTOIMEN TALOUSSUUNNITELMA Koululautakunta Kuntalain (410/2015) 110 :n mukaan valtuuston on vuoden loppuun mennessä hyväksyttävä kunnalle seuraavaksi kalenterivuodeksi talousarvio. Sen hyväksymisen yhteydessä valtuuston on hyväksyttävä myös taloussuunnitelma vähintään kolmeksi vuodeksi. Talousarviossa ja - suunnitelmassa hyväksytään kunnan toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Talousarvio ja - suunnitelma ovat laadittava siten, että edellytykset kunnan tehtävien hoitamiseen turvataan. Raamina vuoden 2018 käyttötalouden talousarviolle on vuoden 2017 talousarvion taso, kuitenkin niin että esim. mahdolliset tehtävien vähennykset tulee huomioida täysimääräisesti määrärahojen leikkauksina. Hallintokuntien tulee talousarvioesityksissään selvittää, minkälaisilla ratkaisuilla ja edellytyksillä raamin mukainen talousarvio voidaan laatia vuodelle Koulutoimen kohdalla merkittävää lisäystä on tullut perusopetuksen palkkoihin; vuosisidonnaiset lisät aiheuttavat nousua sekä digitutorhankkeen ja liikkuva koulun rahoitukseen edellytetyt omavastuuosuudet. Kulut näyttävät pienenevän suunnitelmavuonna koulutoimen hallinnossa 2000 eur, esiopetuksessa euroa ja varhaiskasvatuksessakin euroa. Yhteensä näissä kolmessa määrärahasäästöä euroa, mutta perusopetuksen menolisäys näyttää nousevan yli euroon, joka usealla koululla näkyy palkkakulujen lisäyksenä, vaikka henkilöstöä ei ole olellisesti lisätty. Kaikkiaan kasvua edelliseen vuoteen tulee euroa (2 %), mikä normaalissa taloustilanteessa olisi indeksin mukaista. Tässä vaiheessa vuodelle 2018 tavoitteena oleva 0 % kasvun taso ei näytä olevan mahdollista koulutoimessa. On huomattava vielä, että sisäisiä vuokria ym. eriä ei taloushallinnosta ole vielä saatu ja niillä on oma merkityksensä lopullisessa talousarviossa. Kokoukseen mennessä käydään läpi erityisesti palkkahallinnon toimittamat perusopetuksen palkkalaskelmat, ovatko ne oikein. Taustamateriaaleissa 2 ja 3 ovat taloustiedot, sanalliset tavoitteet toimitetaan myöhemmin. Koulutoimenjohtajan päätösehdotus: Lautakunta vahvistaa taloussuunnitelma asiakirjat vuosille kunnanvaltuuston ja hallituksen käsittelyä varten.

6 SIEVIN KUNTA ESITYSLISTA 9/ 2017 Sivu 6 4 KOULUTOIMEN EHDOTUKSET INVESTOINNEIKSI V Koululautakunta Koulutoimen varhaiskasvatuksen ja teknisen toimen yhteistyönä on valmisteltu uuden päiväkodin rakentamishanketta. Päiväkoti rakennettaisiin kokoluokaltaan sellaisena, että nykyisen Lystilän ja Kakaravaaran päiväkotien lapset (2 x 40 = 80 lasta) mahtuisivat sinne. Lisäksi subjektiivisen päivähoidon takaamista varten perustetut varhaiskasvatusryhmä (16) ja kerho (16) mahtuisivat samoihin tiloihin. Yhteensä uuden päiväkodin koko takaisi tilat n lapselle. Päiväkoti on alustavassa suunnitelmassa kooltaan n m2. Investoinnin kokonaishinta olisi n. 2,5 milj. euroa ja tästä johdettu vuosikustannus n Lystilän ja Kakaravaaran jäädessä pois käytöstä säästyy vuositasolla n Syntyvää kustannusten kokonaiskasvua olisi n /vuosi. Kokouksessa tarkastellaan hanketta pidetyn teemaseminaarin pohjalta. Varhaiskasvatuksessa myös vuonna 1989 valmistunut Tuulihatun päiväkoti vaatii peruskorjausta toiminnan jatkuessa ennallaan ko. kiinteistössä. Peruskorjauksen hintaa ei ole määritelty, mutta hanke tulee ottaa huomioon investointiohjelmassa. Koulutoimenjohtajan päätösehdotus: Lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja valtuustolle, että investointiohjelmaan otetaan 1. vuodelle 2018 n. 2,5 miljoonan euron päiväkotihanke. 2. vuosille Tuulihatun päiväkodin peruskorjaus.

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Torstai 28.09.2017 kello 19.00 22.4 5 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Arvola Maarit Virkkala Sari Eskola

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 julkaistu extranettiin 19.01.2018 Koululautakunta Aika: Paikka: Torstai 25.01.2018 kello 19.00 (Kahvit ennen kokousta klo 18.40 alkaen) Lukio. - Kokouksen alussa

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :30, Esityslista 1

Sisällysluettelo KO, :30, Esityslista 1 Sisällysluettelo KO, 17.12.2018 18:30, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 2 Koulujen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2019-2020... 2 3 Päiväkodinjohtajan virka... 3 4 Tiedoksiantoasiat...

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin 03.11.2017 Koululautakunta Aika: Paikka: Tiistai 07.11.2017 kello 19.00 (kahvit ruokalassa klo 18.45 alkaen) KH huone Päätöksentekotapa: Varsinainen

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo KO, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo KO, 26.3.2019 19:00, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 1 Koulutoimen tilinpäätös vuodelta 2018... 2 2 Auki julistettavat virat kevätkaudella 2019... 3 3 Tiedoksiantoasiat...

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo KO, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo KO, 27.5.2019 19:00, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 1 Esitys ryhmäperhepäiväkodin perustamisesta... 2 2 Sievin koulukuljetusten kilpailutus... 3 Liite: Tarjousvertailu...

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2019 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2019 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2019 Sivu 1 julkaistu extranettiin 10.01.2019 Koululautakunta Aika: Paikka: Maanantai 14.01.2019 kello 17.30 Valtuustosali Päätöksentekotapa: Varsinainen kokous Kokoukseen kutsutut:

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin 24.08.2017 Koululautakunta Aika: Paikka: Keskiviikko 30.08.2017 kello 19.00 (Kahvit kunnanatalon ruokalassa 18.40 alk.) KH huone Kokoukseen

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo KO, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo KO, 11.2.2019 15:00, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 1 Lauri Haikolan koulun rehtorin valinta... 2 2 Esikoulujärjestelyt lukuvuonna 2019-20... 3 3 Tiedoksiantoasiat...

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin 20.01.2017 Koululautakunta Aika: Paikka: Keskiviikko 25.01.2017 kello 19.00 KH huone Kokoukseen kutsutut: Koululautakunnan jäsenet Huhtala

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Torstai 29.09.2016 kello 19.00 21 :10 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja Kinnunen

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 7.11.2018 19:00, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1 33 irtisanoutuminen päiväkodinjohtajan virasta... 2 34 Päiväkodin rakentamishanke... 3 35 Varhaiskasvatuksen

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Torstai 16.02.2017 kello 19.00 21.1 5 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu puheenjohtaja Kinnunen

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017 Sivu 1 julkaistu extranettiin 24.03.2017 Koululautakunta Aika: Paikka: Keskiviikkona 29.03.2017 kello 19.00 KH huone Kokoukseen kutsutut: Koululautakunnan jäsenet Huhtala

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 11/2016 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 11/2016 Sivu 1 julkaistu extranettiin Koululautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 11/2016 Sivu 1 julkaistu extranettiin 11.11.2016 Koululautakunta Aika: Paikka: Torstai 17.11.2016 kello 19.00 KH huone Kokoukseen kutsutut: Koululautakunnan jäsenet Huhtala Satu-Marja,

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2017 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Tiistai 07.11.2 017 k ello 19.00 21 :00 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Arvola Maarit Virkkala Sari

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Maanantai 21.09.2015 kello 19.00 21.15 Kokouspaikka: Kv sali Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja Lehtola

Lisätiedot

HOX! Ennen kokousta klo 15:00 kokoontuminen Pajulan työmaalle

HOX! Ennen kokousta klo 15:00 kokoontuminen Pajulan työmaalle SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Sivu 1 toimitettu 04.05.2018 Tekninen lautakunta Aika: 09.05.2018 kello 16.00 Paikka: Kunnantalo, kh:n huone HOX! Ennen kokousta klo 15:00 kokoontuminen Pajulan työmaalle

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2017 Sivu 1 toimitettu klo 8:40 Kiireellisyysperuste, Hallintosääntö 144 Kunnanhallitus

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2017 Sivu 1 toimitettu klo 8:40 Kiireellisyysperuste, Hallintosääntö 144 Kunnanhallitus SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2017 Sivu 1 toimitettu 28.9.2017 klo 8:40 Kiireellisyysperuste, Hallintosääntö 144 Aika: Perjantaina 29.09.2017 kello 14.15 Paikka: Kunnanhallituksen kokoushuone K a h v i kokoushuoneessa

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Maanantai 26.03.2018 kello 19.00 21.12 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: Arvola Maarit X Virkkala Sari X

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Tiistai 25.09.2 018 k ello 19.00 22.00 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Arvola Maarit Virkkala Sari Eskola

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Keskiviikko 11.05.2016 kello 18.00 21.0 0 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo KO, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo KO, 12.6.2019 19:00, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 1 Koulujen johtajat, rehtorit ja varajohtajat... 2 2 Oikaisuvaatimus koulunkäynnin ohjaajan valinnasta...

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Keskiviikko 30.08.2017 kello 19.00 21 :40 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Arvola Maarit Virkkala Sari

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin Tarkastuslautakunta SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 laitettu extranettiin 10.1.2018 Tarkastuslautakunta Aika: Keskiviikkona 17.01.2018 kello 09.00 Kahvi kokoushuoneessa klo 8.45 Paikka: Kunnanhallituksen huone Päätöksentekotapa:

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Keskiviikko 06.09.201 7 kello 18.3 0 21.1 5 Kokouspaikka: Kiurunka ngas Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Arvola Maarit Virkkala

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 25.9.2018 19:00, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1 24 Varhaiskasvatuksen työntekijöiden nimikemuutokset... 2 25 Varhaiskasvatuksen palvelusetelin hinnan tarkistus...

Lisätiedot

1 Kunnanhallituksen puheenjohtajan ajankohtaiskatsaus Vt. kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus Kunnankamreerin ajankohtaiskatsaus...

1 Kunnanhallituksen puheenjohtajan ajankohtaiskatsaus Vt. kunnanjohtajan ajankohtaiskatsaus Kunnankamreerin ajankohtaiskatsaus... SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 Sivu 1 toimitettu 24.10.2017 Tarkastuslautakunta Aika: Tiistaina 31.10.2017 kello 17.00 Kahvi kokoushuoneessa klo 17.00 Paikka: Kunnanhallituksen huone Päätöksentekotapa:

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Sivu. 1 Juha Neuvosen esitys kioskin tontin vuokrasta... 2

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Sivu. 1 Juha Neuvosen esitys kioskin tontin vuokrasta... 2 SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Sivu 1 toimitettu 23.05.2018 Tekninen lautakunta Aika: 29.05.2018 kello 17.00 Paikka: Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Päätöksentekotapa: Varsinainen kokous Kokoukseen

Lisätiedot

Sisällysluettelo TE, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo TE, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo TE, 9.9.2019 17:00, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 1 Taloussuunnitelman laatiminen vuosille 2020-2022 (sisäiset erät tekn.ltk)... 2 2 Asemakaavan muutos korttelit

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Torstai 04.05.2017 kello 17.30 21.0 0 Kokouspaikka: KH Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu puheenjohtaja Kinnunen Juha

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 27.5.2019 19:00, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1-1 Pöytäkirjan kansilehti (sisällysluettelo)... 2 33 Esitys ryhmäperhepäiväkodin perustamisesta... 3 34 Kuljetusten

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 25.2.2019 16:00, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1 10 Lauri Haikolan koulun rehtorin valinta... 2 11 Erityisopettajan irtisanoutuminen... 3 12 Luokanopettajan

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 13/2017 Sivu 1 toimitettu Kunnanhallitus

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 13/2017 Sivu 1 toimitettu Kunnanhallitus SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 13/2017 Sivu 1 toimitettu 26.07.2017 Kunnanhallitus Aika: Maanantaina 31.07.2017 kello 14.15 Paikka: Kunnanhallituksen kokoushuone K a h v i kokoushuoneessa klo 14.00 Kokoukseen

Lisätiedot

Kokouksen jälkeen pidetään valtuustoseminaari. Seminaarissa keskustellaan tulevasta valtuustokaudesta ja hallintosääntöuudistuksesta.

Kokouksen jälkeen pidetään valtuustoseminaari. Seminaarissa keskustellaan tulevasta valtuustokaudesta ja hallintosääntöuudistuksesta. SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 Sivu 1 toimitettu 13.4.2017 Kunnanvaltuusto Aika: Torstai 20.04.2017 kello 19.00 Paikka: Valtuustosali K a h v i kello 18.45 Kokoukseen kutsutut: Kunnanvaltuutetut: Toivola

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Keskiviikko 07.09.2016 kello 19.00 21.0 0 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :30, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :30, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 17.12.2018 18:30, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1 45 Koulujen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2019-2020... 2 Liite: Tyopaivat_2019_2020... 3 46 Päiväkodinjohtajan

Lisätiedot

Jokitalo Juha - Rahkonen Pirjo Huovari Piritta X Sipilä Ari

Jokitalo Juha - Rahkonen Pirjo Huovari Piritta X Sipilä Ari SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 1 Tekninen lautakunta Kokousaika: 11.04.2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka: Kunnantalo, kh:n huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huovari Tomi Puheenjohtaja

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019

199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 199 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 19.9.2019 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 5/2019 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: Tiistaina 19.9.2019 klo 18.00 Karvian kunnantalo

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :30, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :30, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 14.1.2019 17:30, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1 1 Pöytäkirjan nähtävänä pitäminen v. 2019... 2 2 Laskujen ja suoritusten vastaanottajat ja hyväksyjät v. 2019...

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Sivu. 2 Määrärahamuutokset investointeihin... 2

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Sivu. 2 Määrärahamuutokset investointeihin... 2 SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2017 Sivu 1 toimitettu 15.09.2017 Tekninen lautakunta Aika: ti 26.09.2017 kello 17.00 Paikka: Kunnantalo, valtuustosali Kokoukseen kutsutut: Teknisen lautakunnan jäsenet Pelkonen

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Tiistai 15.03.2 016 k ello 18.45 21.05 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja Lehtola

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 12.3.2019 18:00, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1 14 Lauri Haikolan koulun rehtorin valinta... 2 15 Tiedoksiantoasiat... 4 9998 Oikaisuvaatimusohjeet... 5 -2,

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 7/2018 Aika 1.10.2018 klo 8.37 11.32 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Isotalo Aila varapuheenjohtaja Halmela Kari jäsen Huhdanmäki

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :30, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :30, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 13.11.2018 18:30, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1 39 irtisanoutuminen päiväkodinjohtajan virasta... 2 40 Talousarvion 2019 säästökohteet... 3 9998 Oikaisuvaatimusohjeet...

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :45, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :45, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 29.4.2019 19:45, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1 27 Lauri Haikolan koulun luokanopettajan virka... 2 28 Lauri Haikolan koulun määräaikainen luokanopettajan

Lisätiedot

Sisällysluettelo TE, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo TE, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo TE, 28.5.2019 17:00, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 1 Juolukkatien ja Marjatien jk/pp katurakentamisen urakoitsijan valinta... 2 2 Avustushakemus yksityistien

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Torstai 26.03.2015 kello 18.30 21.3 5 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja Lehtola

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Keskiviikko 25.01.2017 kello 19.00 20.4 1 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja

Lisätiedot

418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018

418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018 418 KARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Kasvatus- ja opetuslautakunta 1.10.2018 1 KOKOUSKUTSU KARVIAN KASVATUS- JA OPETUSLAUTAKUNTA 7/2018 KOKOUSAIKA JA -PAIKKA: 1.10.2018 klo 8.30 Karvian kunnantalo Kunnanhallituksen

Lisätiedot

Sisällysluettelo TE, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo TE, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo TE, 27.3.2019 17:00, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 1 Teknisen lautakunnan tilinpäätös 2018... 2 2 Tiedoksiantoasiat... 4 -1, TE 27.3.2019 17:00 Sivu 1 Aika:

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Kokouskutsu 4/

Rautavaaran kunta Kokouskutsu 4/ Rautavaaran kunta Kokouskutsu 4/2017 47 Aika 09.11.2017 klo 18:30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 26 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 49 27 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :20, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :20, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 4.12.2018 18:20, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1 41 Koulukeskuksen kopiokoneiden leasing - sopimukset... 2 42 Oppimisen tuen ja oppilashuollon käsikirja...

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 28.10.2011 Kokousaika Torstai 3.11.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

Kokouksen alussa Pohjois-Pohjanmaan LAPE-muutosohjelman muutosagentti Tuomo Lukkari esittäytyy ja kertoo ajankohtaisista asioista LAPE-hankkeessa.

Kokouksen alussa Pohjois-Pohjanmaan LAPE-muutosohjelman muutosagentti Tuomo Lukkari esittäytyy ja kertoo ajankohtaisista asioista LAPE-hankkeessa. SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2018 Sivu 1 toimitettu 20.4.2018 Kunnanvaltuusto Aika: Torstai 26.04.2018 kello 19.00 Paikka: Valtuustosali K a h v i kello 18.30 Päätöksentekotapa: Varsinainen kokous Kokoukseen

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Pöytäkirjan tarkastajien valinta. Sivu

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Pöytäkirjan tarkastajien valinta. Sivu SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2017 Sivu 1 toimitettu 22.6.2017 Vapaa-aikalautakunta Aika: Keskiviikko 28.06.2017 kello 18.00 Paikka: Kunnanhallituksen huone Kokoukseen kutsutut: Vapaa-aikalautakunnan jäsenet

Lisätiedot

Emmi Ristolainen Emmi Ristolainen

Emmi Ristolainen Emmi Ristolainen Kokouskutsu Nro Koulutuslautakunta 20.9.2017 4 Kokousaika Tiistai 26.9.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Miinan koulun opettajien huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Keskiviikko 10.05.201 7 kello 19.0 0 21.0 5 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu puheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanvirasto, valtuustosali 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 6. MUUT MAHDOLLISET ASIAT

Kunnanvirasto, valtuustosali 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN 3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 6. MUUT MAHDOLLISET ASIAT KOKOUSKUTSU 10/2018 Valtuusto KOKOUSAIKA 27.12.2018 klo 18 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1. KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 26.3.2019 19:00, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1 16 Koulutoimen tilinpäätös vuodelta 2018... 2 17 Auki julistettavat virat kevätkaudella 2019... 3 Liite: Liite

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Tiistai 30.05.2 017 k ello 19.00-20.55 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu * puheenjohtaja Kinnunen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 Sivistyslautakunta No 28.10.2009 4/2009. Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu 38 No 28.10.2009 4/2009 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 28.10.2009 kello 14.00 14.55 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA Aika: 01.02.2018 Paikka: Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 2 KOKOUSVIRKAILIJOIDEN; PUHEENJOHTAJAN,

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 11.2.2019 15:00, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1 6 Lauri Haikolan koulun rehtorin valinta... 2 7 Esikoulujärjestelyt lukuvuonna 2019-20... 3 8 Tiedoksiantoasiat...

Lisätiedot

Sisällysluettelo VA, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo VA, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo VA, 28.1.2019 17:00, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 1 Käyttösuunnitelma vuodelle 2019... 2 2 Laskujen hyväksyjät 2019... 3 3 Vapaa-aikalautakunnan pöytäkirjojen

Lisätiedot

Sisällysluettelo TE, :00, Esityslista 1

Sisällysluettelo TE, :00, Esityslista 1 Sisällysluettelo TE, 2.10.2019 17:00, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 1 Taloussuunnitelman laatiminen vuosille 2020-2022... 2 2 Kaavoituskatsaus... 4 3 Sammutusvesikaivon rakentaminen

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Keskiviikko 13.04.2016 kello 16.00 20.5 5 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu. Kokouspäivä SIVISTYSLAUTAKUNTA SIVISTYSLAUTAKUNTA 26.03.2013 12 ASIALISTA KOKOUSAIKA Tiistaina 26.03.2013 klo 18.00 19.13 KOKOUSPAIKKA Pelkosenniemen koululla KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä no Sivu Asia 10 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Asia Otsikko Sivu 76 Toimintakertomus / Inarin koulu, Ivalon alaasteen

Asia Otsikko Sivu 76 Toimintakertomus / Inarin koulu, Ivalon alaasteen Inarin kunta Esityslista 11/2018 1 Sivistyslautakunta EPÄVIRALLINEN PÄÄTÖSLUETTELO Kokousaika 19.09.2018 klo 16:00-17.45 Kokouspaikka Kunnantalo Käsiteltävät asiat (asialista) Asia Otsikko Sivu 76 Toimintakertomus

Lisätiedot

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo

Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, Espoo Espoon kaupunki terveyslautakunnan sosiaali- ja Pöytäkirja 20.04.2017 Sivu 1 / 10 Kokoustiedot Aika 20.04.2017 torstai klo 17:05-19:25 Paikka Valtuustotalo, Vihreiden ryhmätila, Espoonkatu 5, 02770 Espoo

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio

Henkilökohtaiset varajäsenet: ( ) ( ) ( ) ( ) ( ) Pauli Salonpää Hannu Oksanen Raili Laitinen Eeva-Liisa Puranen Hillevi Kanervio KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvajaos Nro 9/2017 23.11.2017 Kokousaika Torstaina 23.11.2017 klo 16.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019

KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 KARVIAN KUNTA Kasvatus- ja opetuslautakunta 5/2019 Aika Torstai 19.9.2019 klo 18.00 21.15 Paikka Karvian kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Läsnä Haavisto Jonna puheenjohtaja Isotalo Aila varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 27.8.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 71 Kokousaika 25.8.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Merihelmi, Laitakari Käsiteltävät asiat 61 62 63 64 65 66 67 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Sivu. 1 Käyttösuunnitelma vuodelle Laskujen hyväksyjät Vapaa-aikalautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pito vuonna

Sivu. 1 Käyttösuunnitelma vuodelle Laskujen hyväksyjät Vapaa-aikalautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pito vuonna SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2018 Sivu 1 toimitettu 17.1.2018 Vapaa-aikalautakunta Aika: Maanantaina 22.01.2018 kello 18.00 Paikka: Kunnanhallituksen huone Päätöksentekotapa: Varsinainen kokous Kokoukseen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 18/2017

KUNNANHALLITUS No 18/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 18/2017 KOKOUSAIKA 13.11.2017 valtuuston kokouksen jälkeen KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 249 Kokouksen

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Pöytäkirjan tarkastajien valinta. Sivu

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Pöytäkirjan tarkastajien valinta. Sivu SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2018 Sivu 1 toimitettu 21.9.2018 Vapaa-aikalautakunta Aika: Tiistaina 25.09.2018 kello 18.00 Paikka: Kunnanhallituksen huone Päätöksentekotapa: Varsinainen kokous Kokoukseen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

Sisällysluettelo TE, :00, Pöytäkirja

Sisällysluettelo TE, :00, Pöytäkirja Sisällysluettelo TE, 8.7.2019 12:00, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1-1 Pöytäkirjan kansilehti (sisällysluettelo)... 2 15 Päiväkodin irtokalusteiden hankkiminen... 3 Liite: Muistio_tarjousten_avaamisesta_irtokalusteet_12062019...

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (-) (x) (-) Kalevi Kinnunen. Joonas Kinnunen Elina Harjula. Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio

(x) (x) (x) (x) (-) (x) (-) Kalevi Kinnunen. Joonas Kinnunen Elina Harjula. Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Nro 16 22.11.2016 Kokousaika Keskiviikko 22.11.2016 klo 16.43-18.35 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

Sisällysluettelo KH, :15, Esityslista 1

Sisällysluettelo KH, :15, Esityslista 1 Sisällysluettelo KH, 23.9.2019 14:15, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 1 Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointisopimus 2019-2025... 2 2 Kerttu Saalasti säätiön rahoitusosuus 2020-2022...

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Keskiviikko 27.01.2016 kello 18.45 - Kokouspaikka: Jokikylän koulu Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Keskiviikko 10.02.2016 kello 18.45 19.4 5 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja

Lisätiedot

Sisällysluettelo KH, :15, Esityslista 1

Sisällysluettelo KH, :15, Esityslista 1 Sisällysluettelo KH, 20.5.2019 14:15, Esityslista 1-1 Esityslistan kansilehti (kokouskutsu)... 1 1 Rakennustarkastajan palvelujen myynti... 2 2 Kunnanvaltuuston puheenjohtajiston vaali kaudelle 6/2019-5/2021...

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Tiistai 26.05.2 015 k ello 18.00 22.15 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja Lehtola

Lisätiedot

58 Lautakunnan vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille

58 Lautakunnan vuoden 2018 talousarvio ja taloussuunnitelma vuosille Kangasniemi Pöytäkirja 7/2017 1 (13) Aika 10.10.2017, klo 15:00-17:50 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 53 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 54 Pöytäkirjan

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: keskiviikko 11.02.2015 kello 18.30 - Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja Lehtola

Lisätiedot

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi. Asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan sivistyslautakunnan jäsenet:

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi. Asiat Pöytäkirjan Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan sivistyslautakunnan jäsenet: KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/19.11.2013 Kokousaika Tiistai 19.11.2013 klo 19.00 21.46 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

Alakangas Ari X Sipilä Terttu. Jylkkä Katja X Voltti Heikki

Alakangas Ari X Sipilä Terttu. Jylkkä Katja X Voltti Heikki SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika: Keskiviikko 29.11.2017 kello 08.15 11.30 Kokouspaikka: Kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Pärkkä Annu

Lisätiedot

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio

Valtuusto 4/2018. Perjantai klo Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski, auditorio KOULUTUKSEN KUNTAYHTYMÄ KOKOUSKUTSU ASIALUETTELO Valtuusto 4/2018 KOKOUSTIEDOT Aika Paikka Perjantai 14.12.2018 klo 13.00 Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken yksikkö Piilolantie 17, Äänekoski,

Lisätiedot

HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU SIVISTYSLAUTAKUNTA 4/2017

HUMPPILAN KUNTA KOKOUSKUTSU SIVISTYSLAUTAKUNTA 4/2017 KOKOUSKUTSU SIVISTYSLAUTAKUNTA 4/2017 KOKOUSAIKA Torstai 7.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite 30 31 32 33 1 34 2 35 3 36 4 37 5 38 Kunnanvirasto Asia nro, asia, liite nro Kokouksen

Lisätiedot

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus

Paikka ja aika Kunnantoimistolla klo Allekirjoitus KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 10 19.9.2017 Kokousaika 19.9.2017 klo 17.00 Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet:

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/2006. Sivu. 1 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. 2 Valitaan pöytäkirjantarkistajat 3

NURMIJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/2006. Sivu. 1 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2. 2 Valitaan pöytäkirjantarkistajat 3 NURMIJÄRVEN KUNTA Pöytäkirja 1/2006 NURMIJÄRVEN YHTEISKOULUN JOHTOKUNTA LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 1 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 2 Valitaan pöytäkirjantarkistajat 3 3

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) KIRKKONEUVOSTO 7.12.2009 10/2009

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) KIRKKONEUVOSTO 7.12.2009 10/2009 SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 5 ) Aika Maanantai 7.12.2009 klo 16.00 16.40 Paikka Hautausmaat, Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Matti Kurvinen puheenjohtaja Hannu Hyttinen

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 1

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 1 SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 1 Koululautakunta Kokousaika: Keskiviikko 15.06.2016 kello 19.0 0 20.5 2 Kokouspaikka: KH huone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Huhtala Satu Puheenjohtaja

Lisätiedot

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja

Sisällysluettelo KO, :00, Pöytäkirja Sisällysluettelo KO, 4.9.2019 19:00, Pöytäkirja -2 Pöytäkirjan kansilehti (osallistujat)... 1 44 Vuorohoidon periaatteet varhaiskasvatuksessa 1.9.2019 alkaen... 2 Liite: Liite_1_Vuorohoidon_periatteet_...

Lisätiedot

Emmi Romppainen Emmi Romppainen

Emmi Romppainen Emmi Romppainen Kokouskutsu Nro Koulutuslautakunta 9.5.2019 3 Kokousaika Tiistai 14.5.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Miinan koulun opettajien huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot