P e l a a j a n / K a t s o j a n opas

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "P e l a a j a n / K a t s o j a n opas"

Transkriptio

1 P e l a a j a n / K a t s o j a n opas

2 Yleistä Linnoitus Open pelataan kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla Lappeenrannan Linnoituksen alueella. Kisa pelataan yksipäiväisenä 2 X 18 väylän ratana. Koreina siirtokorit (Innova DisCatcher Sport). Kisan TD Markus Sinkko Timo Mäntylä (Vara-TD) Sarjat Avoin, Naiset, Juniorit Aikataulu Ilmottautuminen viimeistään!! klo Pakollinen pelaajakokous!! klo Kisa alkaa!!!!! klo Tauko!!!!! klo Toinen kierros alkaa!!! klo Palkintojen jako!!! n. klo Illanvietto!!!! klo 19.00

3 Pysäköinti Lappeenrannan Satamatien varressa olevilla pysäköintialueille. Satama-alueelta on kävelymatka kisatoimistolle. Pysäköinti em. alueella on maksutonta. Kilpailutoimisto Kilpailutoimisto aukeaa klo 8.15 lauantaina. Kilpailutoimisto sijaitsee osoitteessa Kristiinankatu 8, Lappeenranta. Kilpailutoimisto sijaitsee tieltä katsottuna rakennuksen kauemmassa päädyssä. Kilpailutoimisto on auki läpi kilpailun. Osallistumismaksun sisältämä ruokailu Jokaiselta pelaajalta peritty osallistumismaksu sisältää yhden ruokailun. Tämä ruokailu tapahtuu lauantaina ensimmäisen ratakierroksen jälkeen, jonka aikana pelaajaryhmät myös jaotellaan uudestaan tulosten perusteella. Pelaajakokous Pelaajakokous pidetään kilpailutoimiston edessä klo Pelaajakokous on pakollinen jokaiselle kilpailijalle. Pelaajakokouksen yhteydessä pidetään nimenhuuto. Kahvio Kilpailutoimiston yhteydessä toimii kahvio. Kahvio on auki, kun kilpailutoimisto on auki. Kahviossa on tarjolla virvokkeita, kahvia, teetä, pientä purtavaa, makeisia yms. Kahviossa voit maksaa kortilla tai käteisellä. Vuoden 2013 voittaja Sam Sinkkonen

4 Säännöt Kilpailussa noudatetaan PDGA:n virallista sääntökirjaa. Alkoholin nauttiminen ja kilpailupaikalle tuominen on jyrkästi kielletty ja auheuttaa pelaajan sulkemisen pois kilpailusta. Väylille otetaan käyttöön bunkkerisääntö kilpailun ajaksi. Palkinnot Osallistumismaksuista 80% jaetaan ulos tavarapalkintoina (lahjakortteja,kiekkoja jne.) Jokaisen sarjan parhaimmat palkitaan. WC tilat ja peseytymismahdollisuus Kilpailutoimistolla on käytössä WC miehille ja naisille kilpailupäivän ajan. Kilpailun jälkeen on saunomismahdollisuus 5 euron erillistä maksua vastaan. Saunomismahdollisuus on Sataman Loisteessa osoitteessa: Satamatie 9. Pukeutumissääntö Koska kisa käydään yleisellä alueella on asianmukainen pukeutuminen syytä huolehtia kuntoon. Pukeudu siis ehjiin housuihin ja paitaan. Hame ja toppi sallitaan naispelaajilla. Myös jalkineet ovat pakolliset kaikilla pelaajilla. Heittopaikan merkitseminen Merkkauskiekon käyttö pakollinen sääntöjen mukaisesti. Käytä merkitsemiseen minikiekkoa tai pelaa jo heitetyn kiekon takaa. OB ja bunkkerisääntö Jos heitto päätyy Out of Bounds (OB) alueelle heitetään seuraava heitto kohdasta, jossa kiekko ylitti OB-rajan, kuitenkin siten ettei yksikään pelaajan tukipiste ole OB-alueella. OB-rajan ylityksestä tuloskorttiin lisätään yksi heitto rangaistukseksi. Bunkkerisääntöä käytettäessä tuloskorttiin ei lisätä rangaistusheittoa mandon tai OBrajan ylittämisestä. Pelaamista jatketaan edellisestä heittopaikasta. (Kaikki heitetyt heitot lasketaan)

5 Varaheitto Varaheitot ovat ylimääräisiä heittoja, joita ei lasketa pelaajan tulokseen, ellei niitä lopulta käytetä väylän loppuun pelaamisessa. Varaheiton heittäminen on suositeltavaa kaikissa tilanteissa, joissa oikean heittopaikan tulkinta on epäselvä ja varaheiton heittäminen nopeuttaisi peliä. Käyttämättä jääneitä heittoja ei lasketa pelaajan tuloseen harjoitusheittoina tai muuten, jos pelaaja ennen heittoa ilmitta, että kyseessä on varaheitto. Varaheittojen käyttäminen on tarkoituksenmukaista seuraavissa tilanteissa: a) kiekon sijaintia ei voida välittömästi havaita b)ryhmän enemmistö on sitä mieltä, että varaheiton heittäminen voi säästää aikaa, ja c) alkuperäinen kiekko voi olla ulkona pelialueelta, kadonnut tai kulkenut pakollisen reitin (eli mandon) vastaisesti. Radan vaikeusasteesta ja OB-rajoista johtuen pelaajia rohkaistaan käyttämään varaheittoja aina kun pelaajan omasta tai ryhmän mielestä on olemassa mahdollisuus siihen, että kiekko on mennyt OB-alueelle tai kadonnut. Kadonnut kiekko Kiekko julistetaan kadonneeksi, mikäli pelaaja ei löydä sitä kolmen minuutin kuluessa siitä, kun hän saapuu paikalle, jossa ryhmä näki kiekon viimeksi. Muut ryhmän pelaajat ilmoittavat, milloin kolmen minuutin laskenta alkaa. Ryhmän kaikkien pelaajien on pyydettäessä osallistuttava kiekon etsintään koko kolmen minuutin ajan ennen kuin kiekko julistetaan kadonneeksi. Jos pelaajan kiekko julistetaan kadonneeksi, hänen tulokseensä lisätään yksi rangaistusheitto. Jos heitto pelattiin avauspaikalta, pelaajan on uusittava se. Muussa tapauksessa ryhmä määrittää arvioidun heittopaikan, josta heitto pelattiin. Pelaajan on jatkettava peliä tältä heittopaikalta.

6 Linnoitus Open Par 3 75m

7 Väyläkuvaus Avauksen tiellä iso koivu, jonka voi kiertää sekä oikealta että vasemmalta puolelta. Kori sijaitsee isojen puiden keskellä. OB-alueet Talojen katot sekä hiekkatien oikea laita.

8 Linnoitus Open Par 3 64m

9 Väyläkuvaus Lyhyt väylä, jota vaikeuttaa korin takana sijaitseva jyrkkä rinne. OB-alueet Korin takana OB-linja. Väylä bunkkerisäännön mukaisesti.

10 Linnoitus Open Par 3 113m

11 Väyläkuvaus Puiden välistä isoon alamäkeen heitettävä 113 metrinen väylä. Järveltä puhaltava tuuli vaikeuttaa usein heittoa. Huomioi jalankulkijat mäen alla kulkevalla polulla. OB-alueet Vallin sisäpuoli (kiviseinä).

12 Linnoitus Open Par 3 95m

13 Väyläkuvaus Vallin päällä kulkeva väylä. Kori sijaitsee 6 x 12 metrisen vallin päällä. OB-alueet Vallin oikea reuna, joka jatkuu korin ohitse. Huomioi vallin läpäisevän polun OBlinja.

14 Linnoitus Open Par 3 115m

15 Väyläkuvaus Aukea väylä loivaan ylämäkeen. OB-alueet Talon&ka(o.&Bunkkerisääntö&voimassa.

16 Linnoitus Open Par 3 87m

17 Väyläkuvaus Suora väylä loivaan alamäkeen, jossa kori sijaitsee isojen puiden ympäröimänä. Korin takana tiheähköä pusikkoa. OB-alueet Ei ole.

18 Linnoitus Open Par 3 100m

19 Väyläkuvaus Loivaan alamäkeen pelattava väylä. Heittoa vaikeuttavat puskat väylän loppu päässä. Huomioi oikealla kulkeva kävelytie. OB-alueet Ei ole.

20 Linnoitus Open Par 3 85m

21 Väyläkuvaus Jyrkkään ylämäkeen heitettävä kovakätisten väylä. Kori sijaitsee vallitasanteessa ison puun vasemmalla puolella. OB-alueet Ei ole.

22 Linnoitus Open Par 3 82m

23 Väyläkuvaus Puukuja, jossa tarvitaan matalaa ja tarkkaa heittoa. OB-alueet Väylän&oikeassa&laidassa&sijaitsevan&vallin&vasen&laita&(kiviseinä),&joka&kääntyy&korin&takana.&

24

25

26

27

28

29 Linnoitus Open Par 3 102m

30 Väyläkuvaus Tällä alamäkeen heitettävällä väylällä tilaa on lähinnä vain alkupäässä. Sen jälkeen vain mielikuvitus on rajana. Huomio korin lähellä kulkeva jalkakäytävä. Suositellaan spottaajan käyttämistä! OB-alueet Ei ole.

31 Linnoitus Open Par 3 62m

32 Väyläkuvaus Suora väylä, jossa isot kuuset rajoittavat heiton korkeutta. Puolessa välissä väylää on porttimando. Huomioi risteävä väylä nro 12 sekä jalankulkuteillä liikkujat. OB-alueet Väylällä käytössä bunkkerisääntö. Jos heitto menee mandoportin ohitse = uusi heitto samasta heittopaikasta ilman rangaistusheittoa.

33 Linnoitus Open Par 3 116m

34 Väyläkuvaus Loivasti oikealle kääntyvä 116m väylä. Avaus heitetään pari metriä korkealta lavalta. Huomioi risteävä väylä nro 11 sekä jalankulkuteillä liikkujat. Suositellaan spottaajia! OB-alueet Ei ole.

35 Linnoitus Open Par 3 105m

36 Väyläkuvaus Kapeaan puuränniin loivasti oikealle kääntyvä väylä. Puiden oksat rajoittavat heiton korkeutta. Huomioi väylänä toimivan jalankulkutien liikkujat. OB-alueet Ei ole.

37 Linnoitus Open Par 4 200m

38 Väyläkuvaus Loivaan alamäkeen avattava kilpailun pisin väylä. Avausheiton jälkeen lähestytään isojen puiden keskellä olevaa koria. Korin ympäröivät n. 10m säteellä olevat metrin korkuiset vallit. Huomioi jalankulkutiellä liikkujat sekä mahdollinen tilapäinen vesieste aivan väylän vasemmalla laidassa. OB-alueet Avauspaikalta lähtevän jalankulkutien väylän puoleinen reuna, joka vaihtuu vallinsuuntaiseksi OB-rajaksi. Vallin ulkoreuna OB.

39 Linnoitus Open Par 3 125m

40 Väyläkuvaus Avausheitto heitetään vallin päältä loivaan ylämäkeen. Korin ympäröivät n.10m säteellä olevat metrin korkuiset vallit. OB-alueet Avauspaikalta lähtevän vallin vasenlaita, joka jatkuu korin ohitse.

41 Linnoitus Open Par 4 156m

42 Väyläkuvaus Avausheitto heitetään loivaan ylämäkeen vallin yli jonka jälkeen lähestytään pieneen alamäkeen korille. Väylällä on kaksi mandoa, ensimmäinen näkyy avaus paikalle ja se kierretään vasemmalta puolelta. Mikäli mando suoritetaan väärin jatketaan DZ-paikalta ja lisätään rangaistusheitto. Toinen mando? OB-alueet Ehkäpä

43 Linnoitus Open Par 3 61m

44 Väyläkuvaus Lyhyt oikealle kääntyvä lyhyehkö väylä loivaan ylämäkeen. OB-alueet Väylän alussa mando, joka pitää kiertää vasemmalta. Hiekkaparkkipaikalla OB merkattu.

45 Linnoitus Open Par 3 76m

46 Väyläkuvaus 16- ja 17-väylien välissä kulkeva pieneen ylämäkeen pelattava väylä. Mahdollista pelata haarapuun vasemmalta tai oikealta puolelta. OB-alueet Tykkien lähellä OB-raja merkattu.

47

48

49 KUVIA VUODELTA 2013

50 Kilpailukalenteri 17.5.!! Sawo-Karjala Tour Savonlinna 1.6.!! Pikisaari Memorial 7.6.!! Sawo-Karjala Tour Imatra 6.7.!! Lpr Sammonlahti Ace Race !! Sawo-Karjala Tour - Lappeenranta 17.8.!! Sawo-Karjala Tour Mikkeli 31.8.!! Seuran mestaruuskisat Myllymäki-Karhumäki !! Halloween ledikisa, Lpr Myllymäki WDG:n viikkokisat Huhti- elokuussa Viikkokisat Karhumäessä joka tiistai klo 18:00 Myllymäessä joka torstai klo 18:00 Lisäksi pidetään erikseen ilmoitettavia viikkokilpailuja sunnuntaisin. Syys- lokakuussa Viikkokisa Imatralla joka lauantai klo 11:00 Viikkokisa Myllymäessä joka sunnuntai klo 11:00 Talvikausi Talviliigan avauskisa Myllymäessä klo Talviliigaa pelataan sunnuntaisin klo

51 Liittymislomake - toimita täytetty lomake kisatoimistoon Etunimet!!! Sukunimi! Lähiosoite Kotipaikkakunta! Sähköpostiosoite Syntymäaika!!!! Nimikirjoitus!! Maksettu käteisellä! pvm. Huom! Jos et maksanut jäsenmaksua käteisellä, saat maksukaavakkeen sähköpostiisi muutaman päivän sisällä. Jäsenmaksun maksettuasi olet liittynyt jäseneksi.

Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisat Pelaajainfo

Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisat Pelaajainfo Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisat 21.4.2012 Pelaajainfo www.frisbeegolfkankaanpaa.wordpress.com www.frisbeeliitto.fi Kilpailun tiedot Viidentienristeyksen ei-pääsiäiskisa jatkaa 2011 pääsiäisenä aloitettua

Lisätiedot

Frisbeepoint Tour - Viidentienristeys 11.-12.6.

Frisbeepoint Tour - Viidentienristeys 11.-12.6. Frisbeepoint Tour - Viidentienristeys 11.-12.6. Pelaajainfo www.frisbeepoint.net www.frisbeegolfkankaanpaa.wordpress.com www.frisbeeliitto.fi Ajo-ohje Nimen mukaisesti, Viidentienristeyksen radalle voi

Lisätiedot

Väylä 1 - Ei niin helppo startti

Väylä 1 - Ei niin helppo startti Väylä 1 - Ei niin helppo startti Kiinteän radan väylä 1 hieman pidennettynä. Edelleen aika lyhyt, mutta haastava heitto ylämäkeen. Heittopaikka kulkureitillä suoraan normaalin tiin takana. Viime vuodesta

Lisätiedot

SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT PEURUNKA 1

SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT PEURUNKA 1 SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT 19.-20.5.2018 PEURUNKA 1 SEKAPARIFRISBEEGOLF SM KILPAILUT 19.-20.5.2018 PEURUNKA 2 Tapahtuma on Suomen frisbeegolfliiton alainen SM-kilpailu ja kilpailussa noudatetaan

Lisätiedot

Sepän Heitto 2016. PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Sepän heitto 2016 kilpailuun su 29.5.!

Sepän Heitto 2016. PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Sepän heitto 2016 kilpailuun su 29.5.! Sepän Heitto 2016 PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Sepän heitto 2016 kilpailuun su 29.5.! Tämä pelajaan opas sisältää tärkeimpiä tietoja kisaan liittyen. Mikäli jokin asia

Lisätiedot

Turnausmuoto ja säännöt

Turnausmuoto ja säännöt PELAAJAOPAS Turnausmuoto ja säännöt Suomen mestaruudet 2014 ratkaistaan yhdessä kilpailussa, joka on nelipäiväinen. Kaikki pelaajat pelaavat vähintään kolme täyttä kierrosta. Sunnuntaina n. 50% jokaisesta

Lisätiedot

Caddy Book Mukkula, Lahti

Caddy Book Mukkula, Lahti Caddy Book Mukkula, Lahti 1.-2.9.2018 YLEISTÄ Yhteystiedot Kilpailunjohtaja Eero Leinonen, 050 545 8736, pj@lahdenfrisbeeclub.fi Apulaiskilpailunjohtaja Joona Laajoki, 040 845 1511 Ruokailu Neste Taukotuulessa

Lisätiedot

Väylä 1 - Ei niin helppo startti

Väylä 1 - Ei niin helppo startti Väylä 1 - Ei niin helppo startti Kiinteän radan väylä 1 hieman pidennettynä. Edelleen aika lyhyt, mutta haastava heitto ylämäkeen. Heittopaikka kulkureitillä suoraan normaalin tiin takana. Heittopaikka

Lisätiedot

Ajo-ohje Karkkilan frisbeegolfrata löytyy osoitteesta: Asemakatu 1, Karkkila Radalle on muutama käännös valtatie 2:lta.

Ajo-ohje Karkkilan frisbeegolfrata löytyy osoitteesta: Asemakatu 1, Karkkila Radalle on muutama käännös valtatie 2:lta. PELAAJAN OPAS Tervetuloa Tervetuloa Karkkilaan. Tämä pelaajan opas pyrkii antamaan kattavat ohjeet Kevätkisoihin osallistuville amatööreille, että Karkkila Open mestaruuskisaan saapuville kilpailijoille.

Lisätiedot

VÄYLÄ 1 Par 3 100 m -5 m

VÄYLÄ 1 Par 3 100 m -5 m VÄYLÄ 1 100 m -5 m Alamäkiväylä, joka taittuu n. 60 metrin päässä vasemmalle. Loppu 40 m tasamaalla. Onnistuneella avausheitolla on mahdollista päästä korille. VÄYLÄ 2 Par 4 171 m -6 m Väylän alku heitetään

Lisätiedot

Keljonkankaan frisbeegolfrata

Keljonkankaan frisbeegolfrata P Kisakeskus Keljonkankaan OB Katsomo OB 18 OB 1 100m 83m Frisbeegolfradan säännöt 6 Frisbeegolf Frisbeegolf on peli, jota voivat harrastaa kaikki ikään tai sukupuoleen katsomatta. Frisbeegolfin periaate

Lisätiedot

Ilmoittautuminen / osanottomaksu

Ilmoittautuminen / osanottomaksu Valkeakoski Open kilpailu 2019 käydään Valkeakoskella Korkeakangas DGP radalla 14.9.2019 klo 9:00-17:00 sekä 15.9 Valkeakosken keskustaan tehtävällä 18- väyläisellä POP UP radalla klo 9:00-18:00. Kilpailussa

Lisätiedot

PELAAJAN OPAS SUO EN FRISBEEGOLFLIITTO FINNISH DISC GOLF ASSOCIATION

PELAAJAN OPAS SUO EN FRISBEEGOLFLIITTO FINNISH DISC GOLF ASSOCIATION PELAAJAN OPAS SUO EN FRISBEEGOLFLIITTO FINNISH DISC GOLF ASSOCIATION Tervetuloa! Karkkilan frisbeegolfkerho ry toivottaa teidät tervetulleeksi Karkkilaan! Tämä pelaajan opas pyrkii antamaan kattavat ohjeet

Lisätiedot

HÄMEEN PELASTUSLIITON PALOKUNTANUORTEN FRISBEEGOLF -KISOJEN SÄÄNNÖT

HÄMEEN PELASTUSLIITON PALOKUNTANUORTEN FRISBEEGOLF -KISOJEN SÄÄNNÖT HÄMEEN PELASTUSLIITTO RY FRISBEEGOLF 1 (5) HÄMEEN PELASTUSLIITON PALOKUNTANUORTEN FRISBEEGOLF -KISOJEN 1. Kilpailun tarkoitus Kilpailun tärkein tarkoitus on pitää hauskaa ja antaa tilaisuus tutustua toisiin

Lisätiedot

1. Ajo-ohje Karkkilan Frisbeegolfrata sijaitsee osoitteessa

1. Ajo-ohje Karkkilan Frisbeegolfrata sijaitsee osoitteessa Pelaajan opas 1. Ajo-ohje Karkkilan Frisbeegolfrata sijaitsee osoitteessa Asemakatu 1, 03600 Karkkila Navigaattorit löytävät paikalle mainiosti. 2. Pysäköinti Pysäköintitilaa on normaalilla väylällä 1,

Lisätiedot

Sammonlahden frisbeegolfratahanke

Sammonlahden frisbeegolfratahanke Sammonlahden frisbeegolfratahanke Ratasuunnitelma Lauri Huotarinen, aktiiviharrastaja 040-5315148 lauri.huotarinen@gmail.com Johdanto Frisbeegolf on nimensä mukaisesti golfia frisbeellä. Lajin perusperiaate

Lisätiedot

SFL-ERILLISKILPAILU PDGA B-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RADAT

SFL-ERILLISKILPAILU PDGA B-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RADAT SFL-ERILLISKILPAILU PDGA B-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RADAT Versio: 12.5.2019 YHTEISTYÖSSÄ 1 1 POHJOIS-KARJALAN AVOIMET 2019 TERVETULOA KISOIHIN! Joen Liitokiekko toivottaa kaikki pelaajat ja katsojat

Lisätiedot

SFL-ERILLISKILPAILU PDGA B-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RADAT

SFL-ERILLISKILPAILU PDGA B-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RADAT SFL-ERILLISKILPAILU PDGA B-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RADAT Versio: 26.6.2018 YHTEISTYÖSSÄ 1 1 POHJOIS-KARJALAN AVOIMET 2018 5-VUOTISJUHLAKILPAILU Vuonna 2013 Joen Liitokiekon pelaajista noin kolmella

Lisätiedot

Caddie Book Sekaparifrisbeegolfin SM-kisat. Pikkarala, Oulu

Caddie Book Sekaparifrisbeegolfin SM-kisat. Pikkarala, Oulu Caddie Book Sekaparifrisbeegolfin SM-kisat Pikkarala, Oulu 15.-16.6 Yleistä kisasta Oulun Pikkaralassa pelataan kesäkuussa sekaparifrisbeegolfin SM, kisojen järjestelyistä vastaa Oulun frisbeeseura yhteistyössä

Lisätiedot

PELAAJAOPAS

PELAAJAOPAS PELAAJAOPAS Yhteistyössä mukana Tapahtuma on Suomen frisbeegolfliiton alainen SM-kilpailu ja kilpailussa noudatetaan sekä PDGA että SFL kilpailusääntöjä. Kilpailussa pelataan 18-väyläistä rataa 3 kierrosta.

Lisätiedot

Professional Disc Golf Associationin. Frisbeegolfin viralliset säännöt

Professional Disc Golf Associationin. Frisbeegolfin viralliset säännöt Professional Disc Golf Associationin Frisbeegolfin viralliset säännöt Sisällys 800 Johdanto 800.01 Pelin kuvaus 800.02 Sanasto 800.03 Muunnokset 800.04 Linkit 801 Yleistä 801.01 Sääntöjen noudattaminen

Lisätiedot

MASTEREIDEN SM-KILPAILUT PDGA XA-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RATA

MASTEREIDEN SM-KILPAILUT PDGA XA-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RATA MASTEREIDEN SM-KILPAILUT PDGA XA-TIER CADDY BOOK INFO / SÄÄNNÖT / RATA Versio: 3.8.2018 YHTEISTYÖSSÄ 1 1 TERVETULOA JOENSUUHUN KILPAILEMAAN Frisbeegolfin suosio ja harrastajamäärät ovat kasvaneet huimaa

Lisätiedot

Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith,

Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith, Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith, Valonnopeudella Oy, Vihdin kunta, Westsidediscs Aikataulu: Perjantai

Lisätiedot

Frisbeegolfin tulevaisuus näyttää hyvältä ja uusia frisbeegolfratoja suunnitellaan myös Vihtiin.

Frisbeegolfin tulevaisuus näyttää hyvältä ja uusia frisbeegolfratoja suunnitellaan myös Vihtiin. Tervetuloa kisaamaan aktiivisten ihmisten Vihtiin! Vihdin kunnan puolesta haluan toivottaa teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi frisbeegolfin mastereiden SM-kisoihin Koivissiltaan Kaatiksen kentälle.

Lisätiedot

Professional Disc Golf Association

Professional Disc Golf Association Professional Disc Golf Associationin Frisbeegolfin viralliset säännöt suomenkielinen painos Professional Disc Golf Association www.pdga.com Sisällysluettelo Professional Disc Golf Association Tämä versio

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE Ampumahiihdon kansalliset kilpailut ja nuorten Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 10.12. Klo 09.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

PELAAJAN OPAS. Tyyni järjestetään nyt kolmatta kertaa ja on jo oleellinen osa vuosirytmiä Kivikon frisbeegolfradalla.

PELAAJAN OPAS. Tyyni järjestetään nyt kolmatta kertaa ja on jo oleellinen osa vuosirytmiä Kivikon frisbeegolfradalla. PELAAJAN OPAS Alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Kivikon Tyyni 2015 kilpailuun! Tyyni järjestetään nyt kolmatta kertaa ja on jo oleellinen osa vuosirytmiä Kivikon frisbeegolfradalla. Tämä

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset kilpailut ja nuorten Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 15.12. Klo 9.00 Kilpailutoimisto avautuu Klo

Lisätiedot

Professional Disc Golf Association

Professional Disc Golf Association Professional Disc Golf Associationin Frisbeegolfin Viralliset Säännöt Suomenkielinen painos Professional Disc Golf Association www.pdga.com Sisällysluettelo 800 Määritelmät 801 Pelaajien toiminta 801.01

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset 17. 18.2.2018 OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET 17.-18.2.2018 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 17.2. Klo 9.00 Klo 9.00 Klo 10.00 10.45 Klo 11.00 Kilpailutoimisto aukeaa

Lisätiedot

TD:n OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja. Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen

TD:n OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja. Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen TD:n OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen 1 Vaatimuksia SFL / PDGA -jäsenyys Toimitsijakoe Official

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset OHJEET KILPAILIJOILLE Ampumahiihdon kansalliset 11. 12.2.2017 OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET 11.-12.2.2017 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 11.2. Klo 9.00 Klo 9.00 Klo 10.00 10.45 Klo 11.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

Professional Disc Golf Associationin. Frisbeegolfin viralliset säännöt

Professional Disc Golf Associationin. Frisbeegolfin viralliset säännöt Professional Disc Golf Associationin Frisbeegolfin viralliset säännöt Sisällys 800 Johdanto 800.01 Pelin kuvaus 800.02 Sanasto 800.03 Muunnokset 800.04 Linkit 801 Yleistä 801.01 Sääntöjen noudattaminen

Lisätiedot

Ampumahiihdon kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE

Ampumahiihdon kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset ja nuorten MM-tarkkailut Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 19.12. Klo 9.00 Kilpailutoimisto avautuu

Lisätiedot

Professional Disc Golf Association

Professional Disc Golf Association Professional Disc Golf Associationin Frisbeegolfin Viralliset Säännöt Suomenkielinen painos Professional Disc Golf Association www.pdga.com Sisällysluettelo 800 Määritelmät 801 Pelaajien toiminta 801.01

Lisätiedot

Professional Disc Golf Associationin. Frisbeegolfin viralliset säännöt

Professional Disc Golf Associationin. Frisbeegolfin viralliset säännöt Professional Disc Golf Associationin Frisbeegolfin viralliset säännöt Sisällys Professional Disc Golf Association 1. tammikuuta 2013 800 Johdanto 800.01 Pelin kuvaus 800.02 Sanasto 800.03 Muunnokset 800.04

Lisätiedot

Sivu. 810 Peliin puuttuminen Virheellinen peli Käyttäytyminen Liite A: Reikäpelin säännöt...16

Sivu. 810 Peliin puuttuminen Virheellinen peli Käyttäytyminen Liite A: Reikäpelin säännöt...16 800 Pelin kuvaus...1 801 Sääntöjen noudattaminen...1 801.01 Reiluuden periaate 801.02 Sääntöjen valvonta 801.03 Sääntöratkaisusta valittaminen Sivu 802 Heittäminen...3 802.01 Heitto 802.02 Heittojärjestys

Lisätiedot

TD OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja

TD OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja TD OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen Sisältö 1. Esisuunnittelu Vaatimuksia kilpailunjohtajalle

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015

KILPAILIJAOHJE. Ilmoittautuminen. ORPE Rallicross SM Kouvola 16.5.2015 KILPAILIJAOHJE - Perjantaina varikko aukeaa klo 12.00, sitä ennen kilpailijat eivät pääse kalustoineen varikolle muuten kun kilpailun johdon luvalla. - Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu FK-kerhon huoltorakennuksen

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE nuorten SM-kilpailut ja nuorten MM-katsastukset Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 20.1. Klo 13.00-17.00 Klo 14.00-17.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT 10.-11.1.201 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 9.1. Klo 13.00-17.00 Klo 1.00-17.00 Kilpailutoimisto auki Harjoittelu ja ratoihin tutustuminen

Lisätiedot

Eläkeliiton mestaruushiihdot OHJEET KILPAILIJOILLE

Eläkeliiton mestaruushiihdot OHJEET KILPAILIJOILLE Eläkeliiton mestaruushiihdot 26. 27.2.2019 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Maanantai 25.2. Klo 14.00-18.00 Virallinen harjoitteluaika Tiistai 26.2. Klo 8.00-10.00 Klo 9.00 Klo 9.00

Lisätiedot

SAKUgames Frisbeegolfareiden info

SAKUgames Frisbeegolfareiden info SAKUgames 15.5.2019 Frisbeegolfareiden info Tervetuloa kilpailemaan frisbeegolfissa SAKUgames-tapahtumaan Tampereelle 15.5.2019. Tässä infokirjeessä on kerrottu kaikki oleellinen kilpailuun liittyen, sekä

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON NUORTEN SM-KILPAILUT 2.-26.1.201 OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 2.1. Klo 13.00-17.00 Klo 1.00-17.00 Kilpailutoimisto auki Harjoittelu ja ratoihin tutustuminen

Lisätiedot

TD-OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja. Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen

TD-OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja. Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen TD-OPAS TD = Tournament Director, kilpailunjohtaja Ohjeita kilpailunjohtajalle SFL:n alaisen kilpailun (PDGA sanctioned events) järjestämiseen 1 Sisältö 1. Esisuunnittelu Vaatimuksia kilpailunjohtajalle

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint 10.5.2019 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ Järjestäjänä toimii Hämeen Moottoriseura Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemoottoriurheilun kattojärjestö Ry:n (Hamu ry) teknisiä-

Lisätiedot

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT

IAME Series Finland. Kilpailuorganisaatio. Kilpailun luokat. Aikataulu TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT TÄRKEÄT INFOT SÄÄNNÖT IAME Series Finland Rata Porin FK-rata Osoite Vanha Raumantie 699 28660 Pori, Finland Järjestäjä Radalle Urheiluautoilijat ry Päivämäärä 3.-4.8.2019 GPS-koordinaatit 61.441600, 21.658539

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko 2010

Hangon Bridgeviikko 2010 kilpailuselosteet: Hangon Bridgeviikko 2010 Hanko Cup (24. 25.7.) Kilpailussa pelataan neljä erillistä (kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina) 22 jaon osakilpailua joiden yhteistulos ratkaisee v. 2010

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU TAMPERE KUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU TAMPERE KUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 6-7.4.2013 TAMPERE KUTSU 6-7.4.2013 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu Ilmoittautuminen 30 / kilpailija / sarja 75 / joukkue

Lisätiedot

TEAMGOLF-KUTSU. Kilpailu järjestetään Veritas-Stadionin sisähallissa (Hippoksentie 6, Kupittaa, Turku) sunnuntaina 22.1.2006.

TEAMGOLF-KUTSU. Kilpailu järjestetään Veritas-Stadionin sisähallissa (Hippoksentie 6, Kupittaa, Turku) sunnuntaina 22.1.2006. TEAMGOLF-KUTSU Ajankohta Kilpailu järjestetään Veritas-Stadionin sisähallissa (Hippoksentie 6, Kupittaa, Turku) sunnuntaina 22.1.2006. Lähtöaika Ensimmäinen lähtö klo 10.00. Pelitapa Kierrokset Parikilpailu

Lisätiedot

Suomen Cup 2018 Rovaniemi. Joukkueenjohtajien kokous N 10 km (P) ja M 15 km (P)

Suomen Cup 2018 Rovaniemi. Joukkueenjohtajien kokous N 10 km (P) ja M 15 km (P) Suomen Cup 2018 Rovaniemi Joukkueenjohtajien kokous N 10 km (P) ja M 15 km (P) Asialista 1. Kokouksen avaus 2. Järjestäjien esittely 3. Juryn esittely 4. Osallistujien tarkistus ja lähtöjärjestys 5. Latukartat

Lisätiedot

TIETOISKU SÄÄNNÖISTÄ SENIORITREFFIT HARRI HONKATUKIA.

TIETOISKU SÄÄNNÖISTÄ SENIORITREFFIT HARRI HONKATUKIA. TIETOISKU SÄÄNNÖISTÄ SENIORITREFFIT 6.3.2018 HARRI HONKATUKIA harri.honkatukia@kolumbus.fi Tiiauspaikka PALLO PELATTAVA PAIKALTAAN SÄÄNTÖ 13. PALLO PELATTAVA PAIKALTAAN Pelaaja ei saa parantaa eikä sallia

Lisätiedot

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU Alue 5. Häme Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU AKK:n LUPA /FK 2009 KILPAILUKUTSU Valkeakoski Motorsport Finland ry kutsuu Akk-motorsport ry Hämeen alueen

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU FINNISH MOS OPEN 2017

KILPAILUKUTSU FINNISH MOS OPEN 2017 KILPAILUKUTSU FINNISH MOS OPEN 2017 Suomen Ratagolfliitto järjestää yhteistyössä Lampila Golfin kanssa The Pirate Adventuregolf -kentällä Minigolf Open Standard -kilpailun su 07.05.2017 http://www.pirateadventuregolf.fi

Lisätiedot

Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut ja nuorten aluekilpailu Suikkilassa

Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut ja nuorten aluekilpailu Suikkilassa ALUSTAVA KILPAILUOHJE Lounais-Suomen Partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailut ja nuorten aluekilpailu Suikkilassa 21.5.2018 Säännöt Partiolaisten kilpailussa noudatetaan Lounais-Suomen partiopiirin suunnistusmestaruuskilpailujen

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 5-6.4.2014 TAMPERE KILPAILUKUTSU 5-6.4.2014 PYYNIKIN PALLOILUHALLI, TAMPERE Osoite: Ammattikoulunkatu 20, 33230 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja 50 / joukkue / sarja

Lisätiedot

Leiriydy. Iso Kirja Camping. Tervetuloa pelaamaan Pikku Putille!

Leiriydy. Iso Kirja Camping. Tervetuloa pelaamaan Pikku Putille! 1 Tervetuloa pelaamaan Pikku Putille! Rata on tarkoitettu pelattavaksi puttikiekoilla. Muista varoa muita alueella liikkujia sekä autoja yms. Kiekko on aina heittäjän vastuulla. Kiekkoja saa kesäaikaan

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen Hiihtoliiton SM-kilpailujen sääntöjä. KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset 15. 16.12.2018 OHJEET KILPAILIJOILLE NUORTEN MM JA EYOF-KATSASTUS OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 14.12. Klo 17.00-19.00 Lauantai 15.12. Klo 9.00 Klo 9.00 Klo 10.00 10.45 Klo 11.00

Lisätiedot

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA OHJEITA PELAAJILLE/PELINJOHTAJILLE

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA OHJEITA PELAAJILLE/PELINJOHTAJILLE KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA OHJEITA PELAAJILLE/PELINJOHTAJILLE YLEISTÄ Club Finlandia Golf ei ole mihinkään kansalliseen liittoon kuuluva virallinen golfseura, vaan epävirallinen yhdistys, joten järjestämämme

Lisätiedot

90 cm, Prix de Keravan Ratsastuskoulu, ESRA:n aluemestaruus. Klo Koulukoe, Helppo C Tutustumisluokan kouluohjelma (rata B) 2016

90 cm, Prix de Keravan Ratsastuskoulu, ESRA:n aluemestaruus. Klo Koulukoe, Helppo C Tutustumisluokan kouluohjelma (rata B) 2016 KILPAILIJATIEDOTE JA AIKATAULU Sunnuntai 10.9.2017 Luokka 1 3-taso 105 cm, Prix de Keravan Ratsastusseura ry Avoin kaikille (160, 120, 100, 80 ) Klo 11.30-13.30 Koulukoe, FEI:n kenttäkilpailuohjelma 1*

Lisätiedot

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO

RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT KLO KISAINFO RAAHEN SHT SM-RALLISPRINT 6.5.2017 KLO 14.00 KISAINFO Tervetuloa Raaheen! Raahen SHT SM-Rallisprint kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 133 kuljettajaa, jotka kaikki hyväksyttiin mukaan. Kisapäivän

Lisätiedot

KARPIN VIESTI JA OPTISTART

KARPIN VIESTI JA OPTISTART 1. Säännöt MARJANIEMENPURJEHTIJAT www.marjaniemen-purjehtijat.fi KARPIN VIESTI JA OPTISTART PURJEHDUSOHJEET Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä SPV:n haastajasarjaan

Lisätiedot

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE

P04 21.-22.5.2016 TIEDOTE JA OHJEET OSALLISTUJILLE Ajankohta: La 21.5. su 22.5.2016 klo 9-18. Sijainti ja parkkitilat Tapahtumapaikan osoite on Pakilantie 86. Autoille parkkitilaa löytyy kentän viereltä sekä lähialueiden katujen varsilta. Alepan parkkipaikalle

Lisätiedot

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä)

4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua edeltävänä päivänä) KILPAILUN JÄRJESTÄMISEN OHJEISTUS 1. Kilpailupaikka 2. Kilpailusta tiedottaminen 3. Tuomareiden ja toimihenkilöiden varaaminen 4. Kaluston varaaminen ja kilpailutilojen kunnostaminen (viimeistään kilpailua

Lisätiedot

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki

Järilänvuori Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu Kokemäki Järilänvuori 2016 Suomen Kartingliiton mestaruussarjan osakilpailu 28.8.2016 Kokemäki KILPAILUKUTSU Kokemäen FK-Kerho ry kutsuu karting kilpailijoita, joilla on jonkin FIA:n kansallisen lajiliiton myöntämä

Lisätiedot

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU

SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU SM-KARATE VIIKONLOPPU 28 29.3.2015 TAMPERE KILPAILUKUTSU 28-29.3.2015 TAMPEREEN MESSU- JA URHEILUKESKUS D-HALLI, TAMPERE Osoite:Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere Osallistumismaksu 30 / kilpailija / sarja

Lisätiedot

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille KILPAILUN SÄÄNNÖT Ramirent JM SM Liiga 18-19.08.2018 SM Liiga Lakeuden Urheiluautoilijat Oulu-Zone, Ylikiiminki I OHJELMA 31.05.2018 Joukkueiden ennakkoilmoittautumisaika päättyy 18.07.2018 Joukkueiden

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU

JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU JUSSIN KISAT 2017, TEAMGOLF-KUTSU Ajankohta Kilpailu järjestetään Impivaarassa sunnuntaina 21.5. Lähtöaika Kilpailu alkaa massalähdöllä klo 9.00. Pelitapa Kierrokset Parikilpailu parannusyrityksillä, tarkempi

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT Aluemestaruuskilpailu 2014, Alue 5, Kangasala 31.8.2014 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting kilpailijoita osallistumaan Aluemestaruuskilpailu 2014 nimiseen

Lisätiedot

PELAAJAN OPAS. TD:n alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Kivikon Tyyni 2016 kilpailuun!

PELAAJAN OPAS. TD:n alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Kivikon Tyyni 2016 kilpailuun! PELAAJAN OPAS TD:n alkusanat Kiitos ilmoittautumisesta ja tervetuloa Kivikon Tyyni 2016 kilpailuun! Tyyni on nyt neljättä kertaa järjestettävä kilpailu, jota voi jo hyvillä mielin kutsua perinteiseksi.

Lisätiedot

KULJETUS SUNDELL - RACE LOHJA 31.8.2014 SPV:n luvalla

KULJETUS SUNDELL - RACE LOHJA 31.8.2014 SPV:n luvalla KULJETUS SUNDELL - RACE LOHJA 31.8.2014 SPV:n luvalla KILPAILUKUTSU JÄRJESTÄJÄ PAIKKA C/O Virkkalantie 31 08700 Lohja Lohja, Aurlahti - Liessaarenkatu AJETTAVAT LUOKAT F4S GT30 SJ 15 GT15 SM osakilpailu

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA

KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA 3.3.2019 YLEISTÄ Ensimmäinen Saimaan maakuntaviesti ja harraste-haasteviesti hiihdetään sunnuntaina 3.3.2019

Lisätiedot

1.1 Kilpailuissa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä. 1.2 Mitkään kansallisen järjestön määräykset eivät ole voimassa.

1.1 Kilpailuissa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä. 1.2 Mitkään kansallisen järjestön määräykset eivät ole voimassa. Espoon Merenkävijät ry KILPAILUKUTSU - EMK JATKOLUOKKAREGATTA 2018 Tapahtuma: Jatkoluokkaregatta 2018 Zoom8 SM Europe SM Laser Radial SM Laser 4.7 ranking Laser Standard ranking Järjestäjä: Espoon Merenkävijät

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

Villumäen frisbeegolfratahanke

Villumäen frisbeegolfratahanke Villumäen frisbeegolfratahanke Hankeselonteko Tekijät: Willimiehen Disc Golf ry & Miikka Nieminen Lajin nykytilanne Lappeenrannassa Frisbeegolf on golfmainen peli, jossa pelivälineenä käytetään mailan

Lisätiedot

Rullahiihdon SM Sotkamo Vuokattisport Club JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sprintti P 24.8 ja väliaikalähtö V 25.8

Rullahiihdon SM Sotkamo Vuokattisport Club JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sprintti P 24.8 ja väliaikalähtö V 25.8 Rullahiihdon SM Sotkamo Vuokattisport Club 24.-25.8 JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sprintti P 24.8 ja väliaikalähtö V 25.8 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Osallistujien toteaminen (nimilista kiertämään) 3.

Lisätiedot

MINI- JA MIDITENNISKIERTUE

MINI- JA MIDITENNISKIERTUE MINI- JA MIDITENNISKIERTUE Minitennis Osallistumiskelpoisuus, luokkajako, ilmoittautuminen ja osanottajamäärän rajoittaminen Minitenniskilpailuun osallistuvan pelaajan ei tarvitse maksaa kilpailulisenssiä.

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU/KILPAILUN SÄÄNNÖT. TÖYSÄN SJM-karting

KILPAILUKUTSU/KILPAILUN SÄÄNNÖT. TÖYSÄN SJM-karting KILPAILUKUTSU/KILPAILUN SÄÄNNÖT TÖYSÄN SJM-karting 2017 30.6-2.7.2017 KILPAILUKUTSU SuomenSelän Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan Töysän SJM 2017 nimiseen kilpailuun 30.6-2.7.2017 Töysän

Lisätiedot

Värivöiden ja joukkueiden kilpailut

Värivöiden ja joukkueiden kilpailut Suomen ITF Taekwon-Do ry järjestää yhdessä Jyväskylän ITF Taekwon-Do seuran kanssa 11.11.2017 Värivöiden ja joukkueiden kilpailut Värivöiden kilpailut A-, B-, C-, ja D - juniorien kilpailut Joukkuekilpailut

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2015 24.-26.7.2015 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting nimiseen kilpailuun 24.-26.7.2015

Lisätiedot

Kemora asfalttisprint

Kemora asfalttisprint Kemora asfalttisprint 18.4.2015 OHJAAJAINFO 1. LUOKAT Kilpailussa ajetaan kilpailukutsun mukaiset luokat. 2. PÄÄTOIMIHENKILÖT Tuomariston puheenjohtaja Pentti Varis Imatra Tuomarit Ilari Kumpulainen Toholampi

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP TEKNINEN OPAS Bioracer Evoc GP 13.5.2017 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Kilpailun organisaatio 3.Ohjeita kilpailijoille 3.1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 3.2. Kilpailuluokat 3.3. Kilpailukanslia

Lisätiedot

Hyundai-turnaus. Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015. Karhula -05

Hyundai-turnaus. Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015. Karhula -05 Hyundai-turnaus Kotka, Ruonalan urheiluhalli 2.5.2015 Karhula -05 Tiedotteet ja tulospalvelu: http://www.kotkannappulat.fi/joukkueet/karhula-05/hyundai-turnaus-kotka-2-5-2015/ Turnausinfo Hyundai-turnaus

Lisätiedot

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS

SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS SUOMEN RATAGOLFLIITTO RY SM-LIIGAN SÄÄNNÖT 2013 PELIOIKEUS Liigaan voivat osallistua Ratagolfliiton jäsenseurat rajoittamattomalla joukkuemäärällä. Kahdella ylimmällä sarjatasolla kuitenkin voi pelata

Lisätiedot

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla.

Näkyvissä kioskirakennuksen seinällä olevalla ilmoitustaululla. P02 SYYSTURNAUSINFO 2015 Tervetuloa FC Halikko P02/P03-joukkueiden järjestämään jalkapalloturnaukseen Halikon Aseman Urheilukentälle (Mustamäentie 153). Karttalinkki Turnaustoimisto Pysäköinti Turnaustoimisto

Lisätiedot

Freestyle SM Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle kauden huipennukseen

Freestyle SM Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle kauden huipennukseen Freestyle SM- 2014 Ski Sport Finland ry kutsuu kaikki Suomen freestyletaitajat Rukalle 8. - 13.4.2014- kauden huipennukseen Freestylen FIS kilpailuihin SM- kilpailuihin ja Audi Freestyle Ski Tour 2014

Lisätiedot

1.Riihivuori RalliSprint

1.Riihivuori RalliSprint KILPAILIJATIEDOTE Ajo-ohje: Trailerit: Kilpailun varikko on rinteiden päällä, Riihivuoren piha-alueella, parkkitasanteilla. Riihivuori sijaitsee Muuramen keskustan tuntumassa seuraa kilpailun ja Riihivuoren

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting

KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting KILPAILUKUTSU / KILPAILUN SÄÄNNÖT PirKa SJM-karting 2018 16.-17.6.2018 KILPAILUKUTSU Pirkanmaan Karting ry kutsuu karting-kilpailijoita osallistumaan PirKa SJM-karting 2018 nimiseen kilpailuun 16.-17.6.2018

Lisätiedot

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma

Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016. Turnausinfo ja otteluohjelma Järvenpään Palloseura P04 FOREVER-kesäturnaus 11.06.2016 Turnausinfo ja otteluohjelma Huom! Välittäkää tiedot etukäteen joukkueillenne. Tätä dokumenttia ei jaeta paikanpäällä kaikille. Tervetuloa Järvenpään

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS PORKKA-SM-KORTTELIT

TEKNINEN OPAS PORKKA-SM-KORTTELIT 1 Paikka: Huurretie13, 33470 Ylöjärvi Aika: 21.8.2016 PORKKA-SM-korttelit klo 14: Elite, M-18, Naiset, N-18 SUP-Juniorikorttelit klo 11: M/N10- M/N16 1. Ilmoittautuminen ja osanottomaksu Porkka SM-kortteliin

Lisätiedot

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016

TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA HYUNDAI VAPPUTURNAUS 30.4-1.5.2016 TERVETULOA TURNAUKSEEN! Turnaustoimisto: Sijaitsee keskuskentän sisäänkäynnin viereisessä kopissa yhteyshenkilönä Karita Koskinen 0400 392782 Puhelinnumeroita:

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt

LAPPEENRANTA GP 28.4.2012. Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt LAPPEENRANTA GP 28.4.2012 Joulella pisimmälle Kilpailukutsu ja säännöt KILPAILUKUTSU: Joulella pisimmälle Lappeenranta GP on Lappeenrannan teknillisen yliopiston ja Saimaan ammattikorkeakoulun yhteistyönä

Lisätiedot

2.4 mr SM 2014 KILPAILUKUTSU

2.4 mr SM 2014 KILPAILUKUTSU Järjestäjä Rauman Purjehdusseura ry ( RPS ), Kuuskarintie 76 Aika 1. 3.8. 2014 1 SÄÄNNÖT 1.1 Kilpailussa noudatetaan Purjehduksen kilpailusäännöissä määriteltyjä sääntöjä. 1.2 Mitkään kansallisen järjestön

Lisätiedot

-TUOTE RALLISPRINT

-TUOTE RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE KILPAILUALUE JA TOIMISTO Kilpailupaikkana on Myllynummen alue Keravalla. Kilpailutoimisto sijaitsee varikkoalueella ja on avoinna alla olevan aikataulun mukaisesti. Sisääntulo alueelle Sementtitehtaankadun

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot