KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Sivu 54 (68) Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Sivu 54 (68) Kunnanhallitus"

Transkriptio

1 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 Sivu 54 (68) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai kello KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone JÄSENET VARAJÄSENET Mehto Antti, pj. x Varis Antti - Laaksonen Vappu, 1. vpj. x Hänninen Seija - Poikolainen Virpi, 2. vpj. x Mäkäräinen Ritva - Hytölä Matti - Mehto-Hämäläinen Ulla x Kytölä Pentti x Kakko Matti - Minkkinen Mirja x Valkonen Olavi - Väisänen Simo - Manninen Timo x Valtuuston pj. Karhunen Pekka x Valtuuston I vpj. Oittinen Heikki x Valtuuston II vpj. Hänninen Mauri x MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Levänen Kari, kunnanjohtaja, esittelijä Hyppönen Jouko, kunnansihteeri, pöytäkirjanpitäjä ASIAT PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Antti Mehto Jouko Hyppönen LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAI- SUUS SEKÄ PÖYTÄKIRJAN TAR- KASTUS (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien allekirjoitukset) Kunnanhallitus totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajien valinta Pöytäkirjantarkastajiksi kunnanhallitus valitsi aakkosjärjestyksen mukaisesti Vappu Laaksosen ja Virpi Poikolaisen. Tarkastusaika Konnevedellä Vappu Laaksonen Virpi Poikolainen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEI- SESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Konneveden kunnantalossa kello 9-15 Virka-asema Allekirjoitus Kunnansihteeri Jouko Hyppönen

2 Kunnanhallitus MÄÄRÄALAN MYYMINEN RISTO MOISIOLLE Kh. 35 Esityslistan liite 1 Risto Moisio haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Simola-nimisestä tilasta (5:70). Määräalan pinta-ala on noin 5,2 hehtaaria. Kauppahinta on euroa. Kauppahinta sisältää puuston arvon. Esityslistan liitteenä on Konneveden kunnan ja Risto Moision välinen kauppakirjaluonnos. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan kauppakirjaluonnoksen ja oikeuttaa samalla kunnanjohtajan ja kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen kauppakirjan Konneveden kunnan puolesta.

3 Kunnanhallitus MÄÄRÄALAN MYYMINEN JOUNI PIRKKALAISELLE Kh. 36 Esityslistan liite 2 Jouni Pirkkalainen haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Kärkkäiskylässä sijaitsevasta Jussila-nimisestä tilasta (13:93). Määräalan pinta-ala on noin 1,5 hehtaaria. Kauppahinta on euroa. Määräalalla olevat puut jäävät kunnan omistukseen. Esityslistan liitteenä on Konneveden kunnan ja Jouni Pirkkalaisen välinen kauppakirjaluonnos. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto hyväksyy esityslistan liitteenä olevan kauppakirjaluonnoksen ja oikeuttaa samalla kunnanjohtajan ja kunnansihteerin allekirjoittamaan luonnoksen mukaisen kauppakirjan Konneveden kunnan puolesta.

4 Kunnanhallitus LAUSUNTO ETELÄ-KONNEVEDEN KANSALLISPUISTON HOITO- JA KÄYTTÖSUUNNITELMASTA Kh. 37 Metsähallitus pyytää Konneveden kunnan lausuntoa Etelä-Konneveden kansallispuiston hoito- ja käyttösuunnitelmasta. Suunnitelman on valmistellut Metsähallituksen asiantuntijoista koostuva projektiryhmä. Suunnitelma löytyy internet-osoitteesta Kunnanhallitus päättää antaa Etelä-Konneveden kansallispuiston hoitoja käyttösuunnitelmasta seuraavan lausunnon. Hoito- ja käyttösuunnitelma on kattava ja laaja. Näkökohdat niin luonnonhoidon kuin virkistyskäytön suhteen on huomioitu monipuolisesti. Kansallispuisto on sikäli poikkeuksellinen, että sen käytettävyydessä ovat suuressa roolissa paikalliset yrittäjät. Portit kansallispuistoon ovat paikallisten yrittäjien hallinnassa ja paikallisen opastuskeskuksen puuttuessa näiden yrittäjien sitouttaminen kansallispuiston tavoitteisiin ja käytettävyyteen on tärkeää. Kansallispuistoon ehdotetut toimenpiteet virkistyskäytön osalta ovat kattavat. Uudet reitit, laavut ja rantautumispaikat lisäävät alueen käytettävyyttä ja houkuttelevuutta kansallisesti ja kansainvälisestikin. Suunnitelmasta ei kuitenkaan käy ilmi, milloin rakenteita alueelle tulee. Suunnitelman toteutuksen seurannassa tavoitevuodeksi on asetettu Kansallispuisto on kuitenkin herättänyt jo kävijöiden kiinnostuksen ja puutteelliset varustukset, reitit ja kartat olivat jo viime kesänä haasteelliset ja saattoivat aiheuttaa pettymyksen kävijöissä. Toimenpiteille tulisi olla selkeä aikataulu, jolla voidaan informoida kävijöitä ja pitää yllä alueen houkuttelevuutta. Kansallispuiston tulevista rakenteista voisi julkistaa myös yleisöversion, jotta retkeilijät saadaan palaamaan Etelä- Konneveden kansallispuistoon yhä uudelleen tutustumaan uusiin reitteihin ja nähtävyyskohteisiin.

5 Kunnanhallitus ETELÄ-KONNEVEDEN RANTAOSAYLEISKAAVAN MUUTOS Kh Esityslistan liite 2 Kivisalmen levähdysalue on Liikenneviraston omistuksessa, ja sitä hallinnoi Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Alue olisi nykyistä tehokkaammin hyödynnettävissä vesistömatkailuun ja muuhun elinkeinotoimintaan, mikäli se olisi kunnan omistuksessa. Paikka on maantieteellisesti tärkeä muun muassa juuri perustetun kansallispuiston vuoksi. Käytännössä levähdysalueen saaminen kunnan omistukseen onnistuu vain kaavoituksen kautta, koska levähdysalue on tiealuetta. Tästä syystä kunnan tulisi käynnistää ranta-asemakaavan laadinta alueelle. Va. kunnanjohtajan ehdotus Kunnanhallitus päättää käynnistää Kivisalmen ranta-asemakaavan laadinnan. Kh Keulatniemen ranta-asemakaava on ristiriidassa Etelä-Konneveden rantaosayleiskaavan kanssa. Ristiriidan korjaus olisi järkevää tehdä Kivisalmen ranta-asemakaavan laatimisen yhteydessä. Anitta ja Mikko Etula ovat jättäneet kuntaan hakemuksen rantarakennuspaikan siirtämiseksi Savolaisniemi-nimisella tilalla (1:38). Myös tämä muutos olisi järkevää tehdä Kivisalmen ranta-asemakaavan laatimisen yhteydessä. Kunnanhallitus päättää, että esittelyosassa mainitut muutokset tehdään Kivisalmen ranta-asemakaavan laatimisen yhteydessä. Etulat maksavat rantarakennuspaikan siirtämisestä aiheutuvat kustannukset suoraan kaavoittajalle. Kunta laskuttaa heiltä muut siirtämisestä aiheutuvat kustannukset.

6 Kunnanhallitus Kh. 38 Esityslistan liitteet 3-6 Etelä-Konneveden rantaosayleiskaavan muutoksen kaavaluonnos, kaavamerkinnät ja määräykset, kaavaselostus sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat esityslistan liitteinä. Kunnanhallitus päättää asettaa Etelä-Konneveden rantaosayleiskaavan muutoksen valmisteluaineiston luonnoksena yleisesti nähtäville ajaksi Samalla kunnanhallitus päättää pyytää valmisteluaineistosta lausunnon Keski-Suomen liitolta, Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta ja Keski-Suomen museolta.

7 Kunnanhallitus KIVISALMEN RANTA-ASEMAKAAVA Kh Esityslistan liite 2 Kivisalmen levähdysalue on Liikenneviraston omistuksessa, ja sitä hallinnoi Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus. Alue olisi nykyistä tehokkaammin hyödynnettävissä vesistömatkailuun ja muuhun elinkeinotoimintaan, mikäli se olisi kunnan omistuksessa. Paikka on maantieteellisesti tärkeä muun muassa juuri perustetun kansallispuiston vuoksi. Käytännössä levähdysalueen saaminen kunnan omistukseen onnistuu vain kaavoituksen kautta, koska levähdysalue on tiealuetta. Tästä syystä kunnan tulisi käynnistää ranta-asemakaavan laadinta alueelle. Va. kunnanjohtajan ehdotus Kunnanhallitus päättää käynnistää Kivisalmen ranta-asemakaavan laadinnan. Kh Keulatniemen ranta-asemakaava on ristiriidassa Etelä-Konneveden rantaosayleiskaavan kanssa. Ristiriidan korjaus olisi järkevää tehdä Kivisalmen ranta-asemakaavan laatimisen yhteydessä. Anitta ja Mikko Etula ovat jättäneet kuntaan hakemuksen rantarakennuspaikan siirtämiseksi Savolaisniemi-nimisella tilalla (1:38). Myös tämä muutos olisi järkevää tehdä Kivisalmen ranta-asemakaavan laatimisen yhteydessä. Kunnanhallitus päättää, että esittelyosassa mainitut muutokset tehdään Kivisalmen ranta-asemakaavan laatimisen yhteydessä. Etulat maksavat rantarakennuspaikan siirtämisestä aiheutuvat kustannukset suoraan kaavoittajalle. Kunta laskuttaa heiltä muut siirtämisestä aiheutuvat kustannukset.

8 Kunnanhallitus Kh. 39 Esityslistan liitteet 7-9 Kivisalmen ranta-asemakaavaluonnos asemakaavamerkintöineen ja määräyksineen, kaavaselostus sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat esityslistan liitteinä. Kunnanhallitus päättää asettaa Kivisalmen ranta-asemakaavan valmisteluaineiston luonnoksena yleisesti nähtäville ajaksi Samalla kunnanhallitus päättää pyytää valmisteluaineistosta lausunnon Keski-Suomen liitolta, Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Keski-Suomen museolta ja Rautalammin kunnalta.

9 Kunnanhallitus PÖLKYNMÄEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Kh. 40 Esityslistan liitteet Esa Rossi on laittanut vireille Pölkynmäen ranta-asemakaavan muutoksen. Pölkynmäen ranta-asemakaavan muutoksen kaavaluonnos asemakaavamerkintöineen ja määräyksineen, kaavaselostus sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat esityslistan liitteinä. Kunnanhallitus päättää asettaa Pölkynmäen ranta-asemakaavan muutoksen valmisteluaineiston luonnoksena yleisesti nähtäville ajaksi Samalla kunnanhallitus päättää pyytää valmisteluaineistosta lausunnon Keski-Suomen liitolta, Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta ja Keski-Suomen museolta. Esa Rossi maksaa ranta-asemakaavan muutoksesta aiheutuvat kaavoituskustannukset suoraan kaavoittajalle. Kunta laskuttaa häneltä muutoksesta kunnalle aiheutuvat kustannukset.

10 Kunnanhallitus LIESVEDEN RANTA-ASEMAKAAVAN MUUTOS Kh. 41 Esityslistan liitteet Maanomistajat ovat laittaneet vireille Liesveden ranta-asemakaavan muutoksen. Liesveden ranta-asemakaavan muutoksen kaavaluonnos asemakaavamerkintöineen ja määräyksineen, kaavaselostus sekä osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat esityslistan liitteinä. Kunnanhallitus päättää asettaa Liesveden ranta-asemakaavan muutoksen valmisteluaineiston luonnoksena yleisesti nähtäville ajaksi Samalla kunnanhallitus päättää pyytää valmisteluaineistosta lausunnon Keski-Suomen liitolta, Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta ja Keski-Suomen museolta. Maanomistajat maksavat ranta-asemakaavan muutoksesta aiheutuvat kaavoituskustannukset suoraan kaavoittajalle. Kunta laskuttaa heiltä muutoksesta kunnalle aiheutuvat kustannukset.

11 Kunnanhallitus YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN TIEJAOSTON VAALI TOIMIKAUDEKSI Kh Hallintosäännön mukaan kunnassa on ympäristölautakunnan tiejaosto, jossa on kolme jäsentä. Kuntalain 17 :n mukaan kunnanhallituksen, lautakunnan ja johtokunnan jaostosta on soveltuvin osin voimassa, mitä asianomaisesta toimielimestä säädetään. Kuntalain 36 :n mukaan vaalikelpoinen lautakuntaan on henkilö, joka on vaalikelpoinen valtuustoon, ei kuitenkaan 1) asianomaisen lautakunnan alainen kunnan palveluksessa oleva henkilö, 2) henkilö, joka on asianomaisen lautakunnan tehtäväalueella toimivan, kunnan määräämisvallassa olevan yhtiön tai säätiön palveluksessa eikä 3) henkilö, joka on hallituksen tai siihen rinnastettavan toimielimen jäsenenä taikka johtavassa ja vastuullisessa tehtävässä tai siihen rinnastettavassa asemassa liiketoimintaa harjoittavassa yhteisössä, jos kysymyksessä on sellainen yhteisö, jolle asianomaisessa toimielimessä tavanomaisesti käsiteltävien asioiden ratkaisu on omiaan tuottamaan olennaista hyötyä tai vahinkoa. Toimielimiä valittaessa on otettava huomioon tasa-arvolain säännökset. Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston toimikaudeksi, jollei valtuusto ole päättänyt lyhyemmästä toimikaudesta tai jollei kuntalaissa toisin säädetä. Kuntalain 20 :n mukaan valtuusto tai muu valinnan suorittava toimielin valitsee jäseniksi valituista toimielimen puheenjohtajan ja tarpeellisen määrän varapuheenjohtajia. Heidät valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee toimikaudekseen ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen. Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

12 Kunnanhallitus Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valt Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto valitsee ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valtuusto valitsi yksimielisesti ympäristölautakunnan tiejaostoon seuraavat henkilöt: Jäsen Timo Iivonen Eeva-Liisa Korhonen Antti Kallio Henkilökohtainen varajäsen Mauri Hänninen Mauri Korhonen Heidi Autio. Valtuusto valitsi yksimielisesti jaoston puheenjohtajaksi Timo Iivosen ja varapuheenjohtajaksi Eeva-Liisa Korhosen. Kh Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

13 Kunnanhallitus Valt. 5 Kunnanhallituksen ehdotus Valtuusto valitsee ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi. Valtuusto valitsi yksimielisesti ympäristölautakunnan tiejaostoon seuraavat henkilöt: Jäsen Timo Iivonen Eeva-Liisa Korhonen Antti Kallio Henkilökohtainen varajäsen Mauri Hänninen Mauri Korhonen Heidi Autio. Valtuusto valitsi yksimielisesti jaoston puheenjohtajaksi Timo Iivosen ja varapuheenjohtajaksi Eeva-Liisa Korhosen. Kh. 42 Päätöksellään kunnanhallitus päätti palauttaa ympäristölautakunnan tiejaoston vaalin valtuustolle uudelleen käsiteltäväksi. Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee ympäristölautakunnan tiejaostoon kolme jäsentä ja kullekin henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi Valtuusto valitsee jäseniksi valituista yhden jaoston puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

14 Kunnanhallitus KUNNANJOHTAJAN VIRAN TÄYTTÄMINEN Kh Valtuusto myönsi päätöksellään kunnanjohtaja Kari Leväselle eron kunnanjohtajan virasta lukien. Viran julistaminen haettavaksi on hallintosäännön mukaan kunnanhallituksen tehtävä. Kunnanhallitus päättää julistaa kunnanjohtajan viran haettavaksi. Kunnanhallitus päätti julistaa kunnanjohtajan viran haettavaksi siten, että uusi kunnanjohtaja aloittaa Kh Esityslistan liitteet 1-2 Esityslistan liitteenä ovat hakijoiden ansioluettelot sekä tiivistelmä hakemuksista. Kunnanhallitus päättää jatkotoimenpiteistä. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti jatkaa kunnanjohtajan viran hakuaikaa saakka. Kunta julkaisee hakuilmoituksen Helsingin Sanomissa, Keskisuomalaisessa ja mahdollisuuksien mukaan Kuntalehdessä. Kh Kunnanjohtajan virkaa mennessä hakivat Christer Brännkärr, Juha Matti Jokitalo, Teemu Kejonen, Raimo Laaksonen, Jukka Markkanen, Jarmo Matilainen, Heikki Susiluoma ja Jussi Tuovinen. Tuovinen perui hakemuksensa, mutta ilmoitti myöhemmin puhelimitse hakevansa virkaa.

15 Kunnanhallitus Toisella kierroksella virkaa hakivat Mauno Harju, Jari Karttunen, Sanna Korhonen, Mauno Ranto, Pekka Reiman, Satu Sarin, Karin Karjalainen, Jyri Kokkonen ja Matti Mäkelä. Kunnanhallitus päättää, ketkä kunta kutsuu haastatteluun. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti kutsua haastatteluun seuraavat hakijat: Christer Brännkärr, Juha Matti Jokitalo, Teemu Kejonen, Jussi Tuovinen ja Jyri Kokkonen. Kh. 43 Kunta haastatteli haastatteluun kutsutut Kunnanhallitus päättää esittää valtuustolle, että valtuusto valitsee kunnanjohtajan virkaan Juha Jokitalon. Koeaika on kuusi kuukautta.

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30

Konneveden kunta Kokouspäivämäärä Sivu Valtuusto 28.4.2015 30 Valtuusto 28.4.2015 30 1. MÄÄRÄALAN MYYMINEN RISTO MOISIOLLE Kh. 20.4.2015 35 Esityslistan liite 1 Risto Moisio haluaisi ostaa kunnalta määräalan Konneveden kunnan Siikakosken kylässä sijaitsevasta Simola-nimisestä

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 29 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.4.2015 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 Sivu 45 (51) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2016 kello 18.00-19.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 () Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien valinta

Pöytäkirjantarkastajien valinta KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 20 (26) Kunnanhallitus Maanantai 19.2.2018 kello 18.00-18.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 93 (97) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 2.5.2013 kello 20.00-21.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Sivu 123 (129) Kunnanhallitus Maanantai 20.8.2018 kello 17.00 17.45 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 9/2017 Sivu 101 () Kunnanhallitus Keskiviikko 24.4.2017 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 92 (106) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 92 (106) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 Sivu 92 (106) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.6.2015 kello 18.00 18.54 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 12/2018 Sivu 135 () Kunnanhallitus Maanantai 17.9.2018 kello 17.00 - KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai kello 17.00

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai kello 17.00 KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2019 Sivu 13 () Kunnanhallitus Maanantai 21.1.2019 kello 17.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Sivu 103 (117) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.6.2014 kello 18.00-19.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2018 Sivu 195 (200) Kunnanhallitus Maanantai 26.11.2018 kello 17.00 19.20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2015 Sivu 144 (150) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 22.10.2015 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 Sivu 101 (107) Kunnanhallitus Maanantai 24.4.2017 kello 18.45 19.45 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2012 Sivu 157 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 5.11.2012 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 13 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 3.5.2017 klo 8.05 8.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 87 (92) Kunnanhallitus Torstai 30.3.2017 kello 18.00 20.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 Sivu 180 (214) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 Sivu 180 (214) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2014 Sivu 180 (214) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 1.12.2014 kello 18.00 19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 Sivu 81 (91) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.6.2015 kello 18.00 19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2013 Sivu 21 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 23.10.2013 klo 18.00 19.35

Lisätiedot

< KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo

< KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona klo < KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.1.2017 klo 8.00 8.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2015 1 Kokousaika 12.1.2015 kello 18.00 18.06 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Halkivaha, Erkki Isotalo, Päivi Jokinen, Olli Juhala,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 18.25 Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 Sivu 128 (133) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 28.11.2016 kello 18.00 19.29 tauko 19.53 20.02 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 25.1.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko kello Lapunmäen koulu, luokka B230

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko kello Lapunmäen koulu, luokka B230 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2017 Sivu 119 (123) Kunnanhallitus Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.45-19.50 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Sivu 1 (9) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 31.1.2017 kello 19.00 19.25 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00. Kh:n pj. Mehto Antti Kh:n edustaja Pentti Kytölä

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00. Kh:n pj. Mehto Antti Kh:n edustaja Pentti Kytölä KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 2/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Keskiviikkona 7.5.2014 klo 18.00 Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 Sivu 58 (63) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.9.2012 kello 17.00-17.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2015 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 88 (93) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 88 (93) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 88 (93) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.8.2016 kello 16.00 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Sivu 135 (144) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Sivu 135 (144) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2018 Sivu 135 (144) Kunnanhallitus Maanantai 17.9.2018 kello 17.00 18.35 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 Sivu 19 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 11.3.2015 klo 18.00 19.15

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 81 (91) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 81 (91) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 Sivu 81 (91) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 18.11.2013 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Sivu 35 (46) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 18 valtuutettua LIITE A 3 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Sivu 35 (46) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 18 valtuutettua LIITE A 3 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 Sivu 35 (46) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 8.11.2018 kello 19.00 19.17 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Konneveden kunnantalo, Konnevesisali 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Sivu 27 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 13.11.2013 klo 18.00 19.25

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2011 Sivu 42 (51) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2011 kello 18.00-18.15 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 35 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Tiistaina 17.12.2013 klo 18.00 18.45

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 35 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Tiistaina 17.12.2013 klo 18.00 18.45 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 Sivu 35 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Tiistaina 17.12.2013 klo 18.00 18.45 Konneveden

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 8/2012 SIVISTYSLAUTAKUNTA Sivu 50 KOKOUSAIKA 13.12.2012 klo 17- KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: VARAJÄSEN: Timo Manninen, pj Marko

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 Sivu 49 (61) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 17.11.2014 kello 18.00-18.20 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2012 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 38 KOKOUSAIKA 14.08.2012 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone JÄSEN: Aino Savolainen, pj Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30. Kh:n pj. Kuusinen Katja Kh:n edustaja Suokivi Raija

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30. Kh:n pj. Kuusinen Katja Kh:n edustaja Suokivi Raija KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 7/2012 Sivu 53 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantaina 3.12.2012 klo 16.30 Konneveden kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10. Kunnantalon takkahuone 1 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1( ) VAPAA-AIKAJAOSTO Keskiviikko 13.3.2013 klo 18.00-19.10 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 93 (100) Kunnanhallitus Keskiviikko kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 93 (100) Kunnanhallitus Keskiviikko kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 Sivu 93 (100) Kunnanhallitus Keskiviikko 12.4.2017 kello 18.00 20.40 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto. Yliopiston tutkimusasema. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 26 (34) Valtuusto KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2018 kello 18.00 18.13 KOKOUSPAIKKA Yliopiston tutkimusasema SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE A 1 varavaltuutettu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (7) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 2.2.2016 kello 18.00-18.45 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 18 valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Sivu 118 (130) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Sivu 118 (130) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 Sivu 118 (130) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.6.2014 kello 18.00 18.16 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien valinta

Pöytäkirjantarkastajien valinta KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2018 Sivu 130 (134) Kunnanhallitus Maanantai 3.9.2018 kello 20.05-20.15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 243. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto..06 Sivu / /06 00.00.0.00 Kaupunginhallitus 75 5..06 Valtuutetun, kaupunginhallituksen jäsenen, kaupunginhallituksen elinkeino- ja kilpailukykyjaoston jäsenen ja kaupunginhallituksen tila- ja

Lisätiedot

Torstaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Iivonen Timo, pj.

Torstaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone. Iivonen Timo, pj. KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKJRJA 1/2017 YMPÄRISTÖLAUTAKUNT A, Tie1aosto 1 KOKOUSAIKA Torstaina klo 10.00-10.17 Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 29. Valtuusto Sivu 1 / 1 Valtuusto 24.03.2014 Sivu 1 / 1 5446/00.00.01/2012 Kaupunginhallitus 69 10.3.2014 29 Kaupunkisuunnittelulautakunnan vaali Valmistelijat / lisätiedot: Katja Rytilahti, puh. 050 382 6951 Jouni Majuri, puh.

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 94 (102) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 94 (102) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 Sivu 94 (102) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 19.9.2016 kello 18.00-18.36 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Ahoniemi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 (11) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 25.1.2016 kello 18.00-19.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2012 Sivu 36 (42) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.4.2012 kello 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 () Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 () Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2017 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 5.3.2014 klo 18.00 19.38

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Keskiviikkona 5.3.2014 klo 18.00 19.38 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2014 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikkona 5.3.2014 klo 18.00 19.38 Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 41 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 41 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 Sivu 41 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 4.2.2013 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone)

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston kokoushuone, Tervontie 4 (uusi kokoushuone) ympäristölautakunta Tervontie 4, 72210 Tervo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 2/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Tiistai 25.03.2014 klo 18.00-18.40. Kunnanviraston

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka. 3 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto. Lapunmäen koulu, käsityöluokka. 3 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 Sivu 110 (116) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.11.2017 kello 18.00-18.25 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, käsityöluokka SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 16 valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 () Kunnanhallitus Tiistai kello 18.00

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 () Kunnanhallitus Tiistai kello 18.00 KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 () Kunnanhallitus Tiistai 12.12.2017 kello 18.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2015 Sivu 151 (167) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2015 Sivu 151 (167) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2015 Sivu 151 (167) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.11.2015 kello 17.00-18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 (37) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 1 varavaltuutettu KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 (37) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.1.2013 kello 18.00-18.45 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 20 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 55 (64) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 55 (64) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 55 (64) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 20.2.2017 kello 18.00 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 3/2011 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 20 KOKOUSAIKA 14.06.2011 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kunnantalo, kunnanhallituksen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 () Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.1.2013 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Tiistaina klo

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA. Tiistaina klo KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 Sivu 1 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Tiistaina 23.2.2016 klo 8.00 8.43 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA\ESITYSLISTA No2/2013 YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN LUPAJAOSTO Sivu 17. kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA\ESITYSLISTA No2/2013 YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN LUPAJAOSTO Sivu 17. kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA\ESITYSLISTA No2/2013 YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN LUPAJAOSTO Sivu 17 KOKOUSAIKA 27.2.2013 klo 17.00 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Sivu 185 (201) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Sivu 185 (201) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 13/2013 Sivu 185 (201) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 9.12.2013 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 Sivu 152 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 Sivu 152 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2014 Sivu 152 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 13.10.2014 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Sivu 1 () Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Sivu 1 () Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA ESITYSLISTA 1/2017 Sivu 1 () Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 2.1.2017 kello 18.00 - KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55

No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA/ ESITYSLISTA No 8/2013 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 55 KOKOUSAIKA 12.12.2013 klo 18.30-19.25 KOKOUSPAIKKA MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kirkonkylän koulu, Lapunmäentie

Lisätiedot

Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 Sivu 19 (25) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 11.6.2018 kello 18.00-18.34 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 21 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Espoon kaupunki Kokouskutsu Asia 7. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Kokouskutsu Asia 7. Kaupunginhallitus Sivu 1 / 1 Kaupunginhallitus 29.05.2017 Sivu 1 / 1 1978/2017 00.00.01.00 7 Kaupunginhallituksen ja sen jaostojen vaali (Kv-asia) Valmistelijat / lisätiedot: Katja Rytilahti, puh. 050 382 6951 etunimi.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 (50) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 (50) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 Sivu 42 (50) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2015 kello 18.00-20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden

Lisätiedot

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo

No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1. Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo KONNEVEDEN KUNTA KOKOUS ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA No 5/2017 SIVISTYSLAUTAKUNTA sivu 1 KOKOUSAIKA 9.8.2017 klo 18.36 19.00 KOKOUSPAIKKA Lautakuntien kokoushuone, kunnantalo JÄSEN: VARAJÄSEN: Antti Waris, pj

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 KOKOUSAIKA 6.8.2013.2013 klo 18.00- KOKOUSPAIKKA Villa Konnevesi, Kuuselantie 12 JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 Sivu 196 (209) Kunnanhallitus Maanantai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 Sivu 196 (209) Kunnanhallitus Maanantai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2017 Sivu 196 (209) Kunnanhallitus Maanantai 10.7.2017 kello 18.00-19.00 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta. Kunnanhallituksen huone. Kh:n pj. Mehto Antti - Kh:n edustaja Kakko Matti -

Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta. Kunnanhallituksen huone. Kh:n pj. Mehto Antti - Kh:n edustaja Kakko Matti - Konneveden kunta Pöytäkirja YMP 1/2018 Sivu 1 (5) Ympäristölautakunta KOKOUSAIKA Päivä: 07.02.2018 Kello: 16:00-16.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄ- SENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 32 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 32 (78) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 2 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 Sivu 32 (78) Valtuusto KOKOUSAIKA Maanantai 12.6.2017 kello 18.00-19.25 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 19 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Maanantaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Konneveden kunnantalo, lautakuntien kokoushuone KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 25 YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA KOKOUSAIKA Maanantaina 3.7.2017 klo 16-17 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Konneveden kunnantalo,

Lisätiedot

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017

Kaupunginhallitus Kaupunginvaltuusto Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/ /2017 Kaupunginhallitus 269 29.05.2017 Kaupunginvaltuusto 10 05.06.2017 Kaupunginhallituksen jäsenten vaali 1088/00.00.01.00/2017 Kaupunginhallitus 29.05.2017 269 Valmistelija: kansliapäällikkö Irma Nieminen,

Lisätiedot

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43

- KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 - KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 4/2013 SOSIAALI- JA TERVEYSLAUTAKUNTA Sivu 43 KOKOUSAIKA 6.8.2013.2013 klo 18.00-19.23 KOKOUSPAIKKA Villa Konnevesi, Kuuselantie 12 JÄSEN: VARAJÄSEN: Teemu Pakarinen,

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello Jyväskylän yliopiston tutkimusasema

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko kello Jyväskylän yliopiston tutkimusasema KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 Sivu 28 () Kunnanhallitus Keskiviikko 27.3.2019 kello 14.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Jyväskylän

Lisätiedot

Kaupunginhallituksen jäsenten vaali

Kaupunginhallituksen jäsenten vaali Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) 5 Kaupunginhallituksen jäsenten vaali Asianro 805/00.00.01/2012 Päätöshistoria Kaupunginhallitus 19.1.2015 6: Kuntalain 19 :n mukaan toimielimen jäsenet valitaan valtuuston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2015 Sivu 121 (133) Kunnanhallitus

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2015 Sivu 121 (133) Kunnanhallitus KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 12/2015 Sivu 121 (133) Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 14.9.2015 kello 18.00-19.44 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 (325) Kunnanhallitus Tiistai kello

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 (325) Kunnanhallitus Tiistai kello KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 21/2017 Sivu 315 (325) Kunnanhallitus Tiistai 12.12.2017 kello 18.00-20.30 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 17.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Sivu 18 () Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.6.2016 kello 18.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A varavaltuutettua

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja

2) jolla on jossakin kunnassa äänioikeus kuntavaaleissa sinä vuonna, jona valtuutetut valitaan tai vaali muuhun luottamustoimeen toimitetaan; ja Kaupunginhallitus 59 19.02.2018 Sivistyslautakunnan jäsenten ja varajäsenten valitseminen 287/00.00.01/2017 KAUPHALL 19.02.2018 59 565/01.011/2016 KAUPHALL 29.05.2017 165 Kuntalaki 71 Yleinen vaalikelpoisuus

Lisätiedot