HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 10/ KAUPUNGINVALTUUSTON ASIAKIRJAT KAUPUNGINVALTUUSTON PÄÄTÖKSET

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 10/ KAUPUNGINVALTUUSTON ASIAKIRJAT KAUPUNGINVALTUUSTON PÄÄTÖKSET"

Transkriptio

1 HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 10/2011 KAUPUNGINVALTUUSTON ASIAKIRJAT KAUPUNGINVALTUUSTON PÄÄTÖKSET KOKOUSKUTSU Kokousaika klo 16 Kokouspaikka Vanha Raatihuone, Aleksanterinkatu 20 Käsitellään Tällä esityslistalla mainitut asiat Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja

2 HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 10/ Asia PUHEENJOHTAJA Nimenhuuto, laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta KAUPUNGINJOHTAJA Varsinaiset: Nina Huru ja Mari Puoskari Varalle: Mika Ebeling ja Nils Torvalds Sosiaalilautakunnan varajäsenen valinta siten täydennettynä, että Jussi Tarkkasen uudeksi henkilökohtaiseksi varajäseneksi sosiaalilautakuntaan valittiin Andreas Helminen Helsingin kaupungin hallinnon ja talouden tarkastussäännön muuttaminen Pöydälle pidettävään kokoukseen asti Kokonaisselvitys harmaan talouden tilasta ja torjunnasta Helsingin kaupunkikonsernissa Lisäksi hyväksyttiin seuraavat toivomusponnet: 1 Kaupunginvaltuusto edellyttää, että kaupunki selvittää miten eri tavalla Suomessa tulkitaan EU:n hankintadirektiiviä ja miten eri tavalla markkinaoikeuskäytäntö on järjestetty muissa EU:n jäsenmaissa. (Tea Vikstedt, äänin 47 0) 2 Kaupunginvaltuusto edellyttää, että kaupunki jatkaa aktiivista yhteistyötä valtiovallan kanssa harmaiden yritysten ja työntekijöiden karsimiseksi ehdottamalla kaikkia Suomessa toimivia yrityksiä ja työntekijöitä koskevan läpinäkyvän tulojen rekisteröimisjärjestelmän

3 HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 10/ luomista täällä tapahtuvan taloudellisen toiminnan osalta. (Pekka Saarnio, äänin 48 3) Määrärahasiirrot HUS:n, terveyskeskuksen ja sosiaaliviraston välillä vuoden 2011 talousarviossa KAUPUNKISUUNNITTELU- JA KIINTEISTÖTOIMI Lapinlahden sairaalan säilyttävän korjauksen hankesuunnitelma Lisäksi hyväksyttiin seuraavat toivomusponnet: 1 Kaupunginvaltuusto edellyttää, että selvitetään mahdollisuus järjestää vierailijoille avointa kahvila- tai ravintolatoimintaa olemassa olevaa rakennuskantaa hyödyntäen. Toiminta voitaisiin mahdollisuuksien mukaan järjestää alueen asukkaiden kuntouttavana toimintana. (Mari Holopainen, äänin 56 0) 2 Kaupunginvaltuusto edellyttää, että tutkitaan mahdollisuuksia sijoittaa alueelle soveltuvaa kulttuuritoimintaa. (Mari Holopainen, äänin 50 0) Viikin Latokartano V-alueen korttelin nro tonttien vuokrausperusteiden tarkistaminen ja osto-oikeuden sisällyttäminen tonttien maanvuokrasopimuksiin Vuokrausperusteet yhdelletoista Myllypuron puukaupungin asuinpientalotontille (Vartiokylä, Myllypuro, tontit 45568/10 13, 45570/ 1 ja 2, 45572/1, 45573/11 14) Vuokrausperusteet Myllypuron asuintonteille (Vartiokylä, Myllypuro, tontit 45585/2 4)

4 HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 10/ KOKOUKSESSA JÄTETYT ALOITTEET /Ryj Vt Antti Vuorelan ym. aloite Linnanmäen puistoalueen kunnostamisesta /Stj Vt Annika Anderssonin ym. aloite siirrettävän moduulipäiväkodin sijoittamisesta Munkkiniemeen /Sj Vt Kauko Koskisen ym. aloite koulutilojen vuokrauksesta /Sj Vt Tuomo Valokaisen ym. aloite nuorten mielenterveyskuntoutujien tukemisesta /Sj Vt Antti Vuorelan ym. aloite Hakaniemen Venekerhon laiturista /Kaj Vt Tuomo Valokaisen ym. aloite tyhjien tilojen vuokraamisesta rockmusiikin harrastajille

5 HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 10/ VT ANTTI VUORELAN YM. ALOITE LINNANMÄEN PUISTOALUEEN KUNNOSTAMISESTA Khs Esitän, että Helsinginkadun, Kolmannen Linjan ja Alppikadun rajaaman puistoalueen kunnostus saatetaan loppuun ensi tilassa. Puisto sijaitsee vastapäätä Linnanmäen huvipuiston eteläistä sisäänkäyntiä. Kaupunki on teettänyt puistosuunnitelman puistoalueen kunnostamisesta ja entisöinyt poistoalueen itäosan. Entisöinti ja kunnostaminen jätettiin kesken. Esitän, että Helsingin kaupunki ryhtyy välittömiin toimenpiteisiin alueen siistimiseksi ja edistää näin asumisviihtyvyyttä ja lisää alueen vetovoimaa. Puisto sijaitsee Linnanmäen huvipuiston välittömässä läheisyydessä ja sen ohi kulkee satoja tuhansia Linnanmäen kävijöitä sekä alueen asukkaita. Nykyisellään puiston länsiosa on ainoa hoitamaton puiston osa lähialueella. Puiston on tärkeä osa Kallion viheralueita. Olen tehnyt puiston kunnostamiseksi jo kolme valtuustoaloitetta ( , , ) ja toivon, että tänä vuonna asia hoidetaan viimeinkin kuntoon.

6 HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 10/ VT ANNIKA ANDERSSONIN YM. ALOITE SIIRRETTÄVÄN MODUULI- PÄIVÄKODIN SIJOITTAMISESTA MUNKKINIEMEEN Khs Teen valtuustoaloitteen koskien siirrettävän moduulipäiväkodin sijoittamista Munkkiniemeen. Alueen päivähoitotilanne on ollut jo vuosia hankala ja helpotusta tulee vasta 2015, kun suunniteltu lisärakennus valmistunee päiväkoti Kaartintorpan viereen. Joten pitäisikin pikaisesti tutkia päiväkotimoduulin sijoittamista esim. Koneen puistoon Munkkiniemeen vuosille Tällä hetkellä n lasta joudutaan sijoittamaan päivähoitoon muille alueille. Pidän tärkeänä, että lapsilla on mahdollisuus päästä päivähoitoon omalle asuinalueelle omien tuttujen kavereiden kanssa ja siten lapsen yhtenäinen polku päiväkodista oman alueen kouluun ei katkea. Moduulihanketta on vastustettu mm. Munkkiniemen kaupunkikuvalliseen tärkeyteen vedoten. Siksi korostan, että ratkaisu olisi väliaikainen ja että Koneen puisto on alueena laaja eikä moduuli puiston laidassa vaikeuta alueen virkistyskäyttöä. Muutoinkin tällaisia joustavia ratkaisuja pitäisi lisätä päivähoidon tilaongelmissa.

7 HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 10/ VT KAUKO KOSKISEN YM. ALOITE KOULUTILOJEN VUOKRAUKSESTA Khs Koulutilojen iltakäytön vuokraus on saatava asiakasystävällisemmäksi ja selkeämmäksi. Nykyinen koulutilojen varaus- ja vuokrausjärjestelmä on luotu lähinnä kertaluonteista vuokrausta varten. Esimerkiksi urheiluseurojen ja muiden monivuotisten vuokralaisten osalta voitaisiin siirtyä pitkäaikaisempiin sopimuksiin. Näissä sopimuksissa sovittaisiin yksityiskohtaisesti mm. vuokrista, maksumenettelyistä sekä tilojen käytöstä ja omavalvonnasta. Vuokrasopimukset päivitettäisiin vuosittain tai lukukausittain todellisen käyttötarpeen mukaan. Opetuslautakunnan päätöksen mukaan Helsingin seudun kesäyliopistoon, kansalais- ja työväenopistoon sekä musiikkikouluihin ja -opistoi-hin sovelletaan koulutiloja vuokrattaessa erityshinnastoa, jonka perusteella mainitut tahot saavat luokkatilat alennettuun omavalvontahintaan, luokkatilojen lukumäärän mukaisin määräalennuksin. Myös tämä kohderyhmä tulisi tarkistaa niin, että muita vastaavia tahoja kohdellaan tasapuolisesti.

8 HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 10/ VT TUOMO VALOKAISEN YM. ALOITE NUORTEN MIELENTERVEYS- KUNTOUTUJIEN TUKEMISESTA Khs Niemikotisäätiön ELVIS-hanke, jossa mielenterveyskuntoutujia koulutetaan toimimaan vertaisohjaajina toiminnallisissa ryhmissä nuorille aikuisille mielenterveyskuntoutujille. Ryhmien toimintamuotoja ovat muun muassa multimedia, musiikki, taide, tietotekniikka ja liikunta. Tavoitteena on parantaa kuntoutujien elämänhallintaa sekä työ- ja toimintakykyä nuorten omien mielenkiinnon kohteiden kautta. Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen ja Niemikotisäätiön välinen yhteistyösopimus on lisännyt merkittävästi myös Harjun nuorisotalon ja Toimintakeskus Hapen päiväkäyttöä. Vaikka monet tahot ovat aktiivisesti jalkauttamassa uutta mallia moniin muihin kaupunkeihin, hankkeen rahoituksen loppuminen vuoden lopussa kuitenkin uhkaa talon toimintaa. Talossa pyörii n. 25 toiminnallista ryhmää viikossa, vaikka työntekijöitä on vain kolme. Talon 60 nuoresta kuntoutujasta ensimmäisen vuoden aikana 16 on hakeutunut opiskelun tai työn pariin. ELVIS on tärkeä osa nuorille, vastasairastuneille psykoosipotilaille suunnattua varhaiskuntoutusprosessia. Varsinainen hoito tapahtuu pääosin psykiatrian poliklinikoilla mutta toiminnallisen kuntoutuksen painopiste on ELVIKSESSÄ. Hanke on myös oiva esimerkki julkisen terveydenhuollon ja kolmannen sektorin hedelmällisestä yhteistyöstä. Kelan tutkimuksen mukaan Suomessa viisi nuorta jää päivittäin eläkkeelle mielenterveyshäiriöiden takia. Kaupunginvaltuusto edellyttää, että Helsingin kaupunginhallitus yhdessä asiainomaisten tahojen kanssa jatkaa laissa määrätyn toiminnan tukemista nuorien kuntoutujien auttamiseksi, esitetyn, toimivan hankkeen tapaan.

9 HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 10/ VT ANTTI VUORELAN YM. ALOITE HAKANIEMEN VENEKERHON LAITURISTA Khs Hakaniemen Venekerho ei pysty rakennuttamaan uutta laituria pankkilainalla eikä kerhon käyttövaroilla. Uusi laituri on venekerhon toiminnan kannalta välttämätön. Esitän, että liikuntaviraston merellinen osasto järjestää ensi tilassa neuvottelut Hakaniemen Venekerhon kanssa nykyisen laiturin korvaamisesta uudella laiturilla.

10 HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 10/ VT TUOMO VALOKAISEN YM. ALOITE TYHJIEN TILOJEN VUOKRAA- MISESTA ROCK-MUSIIKIN HARRASTAJILLE Khs Helsingin kaupungissa on runsaasti tyhjää liike-, toimisto- ja varastotilaa. Helsingin kaupungin tyhjistä tiloista vastaa tilakeskus. Kuitenkaan ko. virasto ei ole tarjonnut minkäänlaisia vaihtoehtoja rockmusiikin harjoittamiseen. Moni yhtye olisi halukas vuokraamaan tilansa kaupungilta. Muistutan että rock-yhtyeet työllistävät ihmisiä ja tuovat veroeuroja valtion kassaan. Rock-musiikin harjoittajat eivät pääse uusiin tiloihin, taloihin tai saleihin, joita Helsingissä on. Kaupungissamme on lukuisia rock-yhtyeitä jotka eivät mahdu Elmu ry:n Nosturiin tai Kaapelitehtaan tiloihin. Myöskään yksityisiltä yrittäjiltä ei tiloja löydy. Toivomme, että kaupunki huomioi harjoittelutilojen puutteen ja musiikin sekä työllistävän että terapeuttisen vaikutuksen, ja ryhtyy näin ollen tukemaan tilojensa vuokrausta myös rock-musiikin harjoittamiseen ammattina.

HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 9/ KAUPUNGINVALTUUSTON ASIAKIRJAT KAUPUNGINVALTUUSTON PÄÄTÖKSET

HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 9/ KAUPUNGINVALTUUSTON ASIAKIRJAT KAUPUNGINVALTUUSTON PÄÄTÖKSET HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 9/2011 KAUPUNGINVALTUUSTON ASIAKIRJAT KAUPUNGINVALTUUSTON PÄÄTÖKSET 9-2011 KOKOUSKUTSU Kokousaika klo 18 Kokouspaikka Vanha Raatihuone, Aleksanterinkatu 20 Käsitellään

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (8) Kaupunginhallitus Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (8) Kaupunginhallitus Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2013 1 (8) 53 Valtuutettu Tuomo Valokaisen toivomusponsi kulttuurin harjoittamiseen vuokraamalla harjoittelutiloja HEL 2011-010817 T 00 00 03 Päätös päätti merkitä tiedoksi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/2013 1 (5) 335 Stj / Valtuutettu Tuomo Valokaisen aloite kuntouttavasta hoitotyöstä päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti katsoa valtuutettu Tuomo Valokaisen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Liikuntalautakunta ULOS/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/ (5) Liikuntalautakunta ULOS/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2013 1 (5) 35 Pitkäaikaisen maanvuokrasopimuksen solmiminen KOY Väiskin kanssa Väinämöisenkentän vuokraamiseksi Lautakunta päätti kaupunginhallituksen (28.1.2013, 142) antamin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (7) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (7) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2017 1 (7) 466 V 17.5.2017, Valtuutettu Helena Kantolan aloite Mellarin asukastilan tilanteen korjaamiseksi Päätös Käsittely päätti palauttaa asian uudelleen valmisteltavaksi.

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (6) Kaupunginhallitus Kj/ Kaupunginhallitus päätti panna asian pöydälle.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (6) Kaupunginhallitus Kj/ Kaupunginhallitus päätti panna asian pöydälle. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2017 1 (6) 384 V 3.5.2017, Valtuutettu Helena Kantolan aloite Mellarin asukastilan tilanteen korjaamiseksi Päätös Käsittely päätti panna asian pöydälle. päätti yksimielisesti

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA Ki/3 1 YLEISTEN TÖIDEN LAUTAKUNTA 1.3.2011

HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA Ki/3 1 YLEISTEN TÖIDEN LAUTAKUNTA 1.3.2011 HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA Ki/3 1 3 ILMOITUSASIAT HKR EHDOTUS Yleisten töiden lautakunta päättänee merkitä tiedoksi ilmoitukset päätöksistä. Ilmoitukset päätöksistä toimeenpanokehotuksin asianosaisille

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 8/2011 Kokousaika 19.12.2011 klo 19.00. Teknologiakylän auditorio

Kaupunginvaltuusto NRO 8/2011 Kokousaika 19.12.2011 klo 19.00. Teknologiakylän auditorio HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 8/2011 Kokousaika 19.12.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Teknologiakylän auditorio Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1033-01/16 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0815_1 HEL 2011-004816 26.4.2016

HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1033-01/16 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0815_1 HEL 2011-004816 26.4.2016 HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1033-01/16 1 (6) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0815_1 HEL 2011-004816 26.4.2016 LINNANMÄEN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Tämä osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kaupunginvaltuusto Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kaupunginvaltuusto Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/06 (8) 79 Vuokrausperusteet ja osto-oikeuden sisällyttäminen toimisto- ja hotellitonttien vuokrasopimukseen (Länsisatama, korttelin 0007 tontit 0 ja, Jätkäsaarenlaituri,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 304 Rasitteenluonteisen sopimuksen hyväksymistä koskevan päätöksen muuttaminen ja uuden rasitteenluonteisen sopimuksen hyväksyminen sekä liittäminen pitkäaikaisiin maanvuokrasopimuksiin

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Kaupunginhallitus 590 27.11.2017 Kaupunginvaltuusto 143 11.12.2017 Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 11.12.2017 32/14.00.00.00/2017 KH 590 Esittelijä: Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (6) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/ (6) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 7/2013 1 (6) 115 Sj / Kunnan asukkaan aloite maksuttomasta sporttikortista yli 68- vuotiaille helsinkiläisille HEL 2012-008118 T 12 03 00 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (9)

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (9) Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (9) 45 Täyttölupien myöntäminen HEL 2015-013426 T 01 01 01 00 Päätös Kaupunginjohtaja päätti johtajistokäsittelyssä, että seuraavat avoimeksi tulleet virat/toimet

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 18/ (12) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 18/ (12) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 18/2011 1 (12) 246 Valtuutettujen tekemien aloitteiden käsitteleminen HEL 2011-003234 T 00 00 02 Päätös Käsittely päätti katsoa liitteessä 1 mainittujen aloitteiden 1-19 ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 16/2013 1 (5) Kaupunginhallitus Kj/1 22.04.2013

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 16/2013 1 (5) Kaupunginhallitus Kj/1 22.04.2013 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 16/2013 1 (5) 441 V Lainan myöntäminen Tuomarinkylän Talli Oy:lle HEL 2013-003007 T 02 05 03 00 Päätös päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto päättäisi

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Opetuslautakunta POL/

Helsingin kaupunki Esityslista 12/ (5) Opetuslautakunta POL/ Helsingin kaupunki Esityslista 12/2011 1 (5) Päätöshistoria Kaupunginvaltuusto 14.09.2011 154 HEL 2011-001733 T 12 00 01 Päätös Käsittely Kaupunginvaltuusto päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2012 1 (5) 489 V Ryj / Vt Mari Holopaisen aloite Hakaniemen torin rakennustöiden haittojen vähentämisestä päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (6)

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (6) Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (6) 61 Täyttölupien myöntäminen HEL 2016-007644 T 01 01 01 00 Päätös Kaupunginjohtaja päätti johtajistokäsittelyssä, että seuraavat avoimeksi tulleet virat/toimet

Lisätiedot

Keskiviikkona klo Enontekiön kunnan virastotalo. Enontekiö

Keskiviikkona klo Enontekiön kunnan virastotalo. Enontekiö Pöytäkirja 1 Kokousaika: Keskiviikkona klo 09.00-12.15. Kokouspaikka: Enontekiön kunnan virastotalo Saapuvilla olleet jäsenet: Varsinainen jäsen Birgitta 8ira, pj. Oula Matti Palojärvi Hannu Ranta, vpj

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kaupunginhallituksen konsernijaosto Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kaupunginhallituksen konsernijaosto Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (8) 41 Kaupunkisuunnittelu- ja kiinteistötoimen toimialaan kuuluvien asuntoyhtiöiden edustajien nimeäminen HEL 2017-001827 T 00 01 05 Päätös päätti kehottaa 1 kaupunginkanslian

Lisätiedot

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 33/ (6)

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 33/ (6) Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 33/2015 1 (6) 66 Vuoden 2015 täyttölupien myöntäminen, aikana 1.8.-31.12.2015, syyskausi HEL 2015-007082 T 01 01 01 00 Päätös KJ RYJ Kaupunginkanslia Kaupunginjohtaja

Lisätiedot

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva

Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen Esittelijä: Kaupunginjohtaja Kimmo Jarva Lappeenrannan Toimitilat Oy:n varsinaisen yhtiökokouksen pitäminen 4.6.2018 Liittyy asiahallinnan asiaan: LPR/1329/00.00.01.08/2018 Käsittelyhistoria Kaupunginhallitus 267 28.5.2018 Aiempi käsittely: Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (9) Kaupunginvaltuusto Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/ (9) Kaupunginvaltuusto Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 13/2012 1 (9) 230 Taka-Töölössä sijaitsevan maanalaisen pysäköintilaitoksen alueen vuokrausperusteet HEL 2012-009123 T 10 01 01 02 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (10)

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (10) Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (10) 75 Täyttölupien myöntäminen HEL 2016-007644 T 01 01 01 00 Päätös KJ RYJ Kaupunginkanslia Hankintakeskus Rakennusvirasto Kaupunginjohtaja päätti johtajistokäsittelyssä,

Lisätiedot

Vakiintuneen käytännön mukaan vuokraukset aloitetaan joko kuun 1. tai 16. päivä. Siten vuokraus aloitetaan

Vakiintuneen käytännön mukaan vuokraukset aloitetaan joko kuun 1. tai 16. päivä. Siten vuokraus aloitetaan 1 MUISTIO/KN Asuntotontin (kerrostalo, 2 304 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asunto Oy Helsingin Tähtisaranpolku 3:lle (Mellunkylä, Kivikko, tontti 47352/3) Tähtisaranpolku 3 Hakemus Asunto Oy Helsingin

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Osastopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Osastopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 22 Asuntotontin (kerrostalo, 5 400 k-m²) pitkäaikainen vuokraaminen Helsingin kaupungin asunnot Oy:lle valtion korkotukemia vuokraasuntoja varten (Länsisatama, Jätkäsaari,

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN TEKNINEN LAUTAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Nro 6. Tiistaina 20.06.2006. klo 18.00. Palokunnan huone

KIVIJÄRVEN TEKNINEN LAUTAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Nro 6. Tiistaina 20.06.2006. klo 18.00. Palokunnan huone KIVIJÄRVEN TEKNINEN LAUTAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 Tiistaina 20.06.2006 klo 18.00 Palokunnan huone KIVIJÄRVEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 6/2006 Tiistaina 20.06.2006 klo 18.00 Palokunnan huone

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 31/ (6) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 31/ (6) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 31/2013 1 (6) 914 V 25.9.2013, Stj / Valtuutettu Osku Pajamäen aloite Tarja Halonen - leikkipuistosta Kallioon Päätös päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

asti seuraavin ehdoin: 1

asti seuraavin ehdoin: 1 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/2016 1 (5) 317 Toimitilatontin pitkäaikainen vuokraaminen sekä esitys kaupunginhallitukselle vuokraus- ja myyntiperusteiden määräämiseksi Myllypuron Metropolian kampushanketta

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2019 1 Kokousaika 25.3.2019 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Torstaina 13.9.2018 klo 9.00 12.05 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kuopion ja Maaningan yhdistymishallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (8) Kuopion ja Maaningan yhdistymishallitus. Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (8) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 17:30-17:45 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Heikki Mensonen, puheenjohtaja

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA 1 Kokousaika: Torstaina 13.12.2018 klo 9.00 12.15 Kokouspaikka: Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja Pietiläinen Päivi. Hallituksen jäsenet Ruokoniemi Kimmo hallituksen puheenjohtaja

OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja Pietiläinen Päivi. Hallituksen jäsenet Ruokoniemi Kimmo hallituksen puheenjohtaja LAPPEENRANNAN KUNTAKIINTEISTÖT OY PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 1 KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai Paikka Sähköpostikokous OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja Pietiläinen Päivi sihteeri Hallituksen jäsenet

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (6) Kaupunginvaltuusto Kaj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/ (6) Kaupunginvaltuusto Kaj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 21/2012 1 (6) 437 Myllypuron vanhustenkeskuksen siirto apporttiomaisuutena Kiinteistö Oy Helsingin Palveluasunnoille HEL 2012-015114 T 10 01 03 Päätös päätti kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Nimenhuudossa saapuvilla olleet jäsenet ilmenevät pöytäkirjan liitteestä nro 61a/2011.

Nimenhuudossa saapuvilla olleet jäsenet ilmenevät pöytäkirjan liitteestä nro 61a/2011. HAAPAVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kaupunginvaltuusto 8/2011 130 KOKOUSAIKA 19.12.2011 klo 19.00 19.55 KOKOUSPAIKKA Teknologiakylän auditorio SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (5) Kiinteistölautakunta Tila/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2012 1 (5) 446 Lausunto kaupunginhallitukselle valtuutettu Annika Anderssonin talousarvioaloitteesta koskien Ruotsin mallin mukaisten siirrettävien moduulipäiväkotiyksikköjen

Lisätiedot

KAUPUNGINVALTUUSTON ASIAKIRJAT

KAUPUNGINVALTUUSTON ASIAKIRJAT HELSINGIN KAUPUNGINVALTUUSTO PÄÄTÖKSET 6/2009 KAUPUNGINVALTUUSTON ASIAKIRJAT KAUPUNGINVALTUUSTON PÄÄTÖKSET 6-2009 KOKOUSKUTSU Kokousaika klo 18 Kokouspaikka Vanha Raatihuone, Aleksanterinkatu 20 Käsitellään

Lisätiedot

Emmi Romppainen Emmi Romppainen

Emmi Romppainen Emmi Romppainen Kokouskutsu Nro Koulutuslautakunta 21.3.2019 2 Kokousaika TORSTAI 28.3.2019 KLO 18.00 Kokouspaikka Miinan koulun opettajien huone Käsiteltävät asiat 1 2 3 4 5 6 7 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Luksian Nummentien kiinteistön ja Harjun koulun vaihtokauppa

Luksian Nummentien kiinteistön ja Harjun koulun vaihtokauppa Kaupunginhallitus 133 08.05.2017 Kaupunginvaltuusto 74 17.05.2017 Luksian Nummentien kiinteistön ja Harjun koulun vaihtokauppa 509/10.03.02/2017 KH 08.05.2017 133 Kaupunginhallituksen asettama kouluverkkoryhmä

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (7) Salon kaupunki Kokousaika 25.10.2017 kello 16:30 Saapunut 9.11.2017 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Asuntotontin (A, k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asunto Oy Helsingin Honkasuon Pohjanpajulle (Kaarela, Honkasuo, tontti 33366/3)

Asuntotontin (A, k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asunto Oy Helsingin Honkasuon Pohjanpajulle (Kaarela, Honkasuo, tontti 33366/3) 1 MUISTIO/KN 3. marraskuuta 2015 Asuntotontin (A, 3 760 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asunto Oy Helsingin Honkasuon Pohjanpajulle (Kaarela, Honkasuo, tontti 33366/3) Leirikuja 3 Hakemus Suomen Vuokrakodit

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2011 1 (5) Kaupunginvaltuusto Kaj/23 14.09.2011

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 12/2011 1 (5) Kaupunginvaltuusto Kaj/23 14.09.2011 Helsingin kaupunki Pöytäkirja /0 (5) 57 Vuokraus- ja myyntiperusteet Ruskeasuon kahdelle toimistotontille HEL 0-00047 T 0 0 0 0 Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti oikeuttaa kiinteistölautakunnan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Kiinteistövirasto 38/2015 Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) Kiinteistövirasto 38/2015 Tonttiosasto Asuntotonttitoimisto Asuntotonttitoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (8) 77 Rasitesopimuksen liittämistä koskevan päätöksen tarkistaminen (Laajasalo, Gunillankallio, tontit 49048/2 ja 3) HEL 2015-003114 T 10 01 01 05 Gunillantie 18 ja 20

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 9/ (5) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Esityslista 9/ (5) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Esityslista 9/2014 1 (5) 4 Asuntotontin (rivitalo) pitkäaikainen vuokraaminen Asunto Oy Helsingin Halkosuontie 14-16:lle sekä yhtiöjärjestyksen hyväksyminen (Länsi-Pakila, tontti 34117/6)

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 6/2011 Kokousaika 17.10.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (7) 22/

Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (7) 22/ Helsingin kaupunginhallitus Pöytäkirja 1 (7) 54 Turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahaston seurantakomitean vaihtuvan jäsenen ja varajäsenen nimeäminen HEL 2015-004801 T 00 01 06 Päätös päätti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (7) Kaupunginhallitus Ryj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/ (7) Kaupunginhallitus Ryj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 22/2014 1 (7) 648 Vanhan kauppahallin ja Hietalahden kauppahallin uudet hinnat ja sopimusehdot HEL 2014-005185 T 10 01 03 Päätös päätti ottaa teknisen palvelun lautakunnan

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut / /2017

Salon kaupunki Saapunut / /2017 Salon PÖYTÄKIRJA 11/2017 1 (6) Kokousaika 19.12.2017 kello 16:00 Salon kaupunki Saapunut 10.1.2018 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 109

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (8) Kiinteistölautakunta Vp/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/ (8) Kiinteistölautakunta Vp/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 11/2014 1 (8) 289 Päätösvallan siirtäminen kiinteistöviraston osastojen viranhaltijoille HEL 2014-006088 T 00 01 00 Päätös Käsittely päätti kiinteistöviraston osastojen viranhaltijoiden

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (7) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/ (7) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 14/2013 1 (7) 333 Stj / Valtuutettu Osku Pajamäen aloite Tarja Halonen -leikkipuistosta Kallioon päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti katsoa valtuutettu Osku

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 15/2012 1 (5) 308 Sj / Valtuutettu Maija Anttilan aloite nettipalvelupisteiden saamisesta vanhusten palvelukeskuksiin Pöydälle Puheenjohtajan ehdotuksesta kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto päätti (141 ) tekemällään päätöksellä vahvistaa periaatteet vuokratonttien lisärakentamisen edistämiseksi.

Kaupunginvaltuusto päätti (141 ) tekemällään päätöksellä vahvistaa periaatteet vuokratonttien lisärakentamisen edistämiseksi. HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA To/2 1 2 VUOKRATONTEILLA TAPAHTUVAN TÄYDENNYSRAKENTAMISEN EDISTÄMISPERIAATTEIDEN SOVELTAMISOHJEET Kv 2005-2501 Johdanto Kaupunginvaltuusto päätti 8.6.2005 (141 ) tekemällään

Lisätiedot

Kaupunginhallitus päätti (235 ) jatkaa muun muassa tontin 47031/12 varausta saakka.

Kaupunginhallitus päätti (235 ) jatkaa muun muassa tontin 47031/12 varausta saakka. 1 MUISTIO/KN 31.3.2017 Asuntotontin (erityisasuminen, 4 000 k-m 2 ) lyhytaikainen vuokraaminen asuntotuotantotoimistolle rakennusluvan hakemista varten (Mellunkylä, Kontula, tontti 47031/12) Kotikonnuntie

Lisätiedot

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus

Laatimispäivämäärä Yhtymähallitus SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 10.2.2017 1 KOKOUSAIKA Tiistai 14.2.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Harjavalta, kokoushuone, 2. krs, Myllykatu 10 7 Rehtori Hannu

Lisätiedot

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä

4 Vaalijalan hallituksen ja johdon seminaaripäivä VAALIJALAN KUNTAYHTYMÄ Kokouskutsu TARKASTUSLAUTAKUNTA 24.1.2019 Päivän ohjelma: klo 10.00 Kahvi + kokous Tutustuminen kuntoutusyksikkö Sataman toimintaan n. klo 12.00 Ruokailu KOKOUSAIKA: 31.1.2019 kello

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/ (5) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 5/2013 1 (5) 112 Toimitilatontin vuokraaminen FSR Consulting Oy:lle ja Toiminimi Axel Straschonoylle perustettavan yhtiön lukuun (Pikku-Huopalahti, tontti 16707/7) Pöydälle

Lisätiedot

Kai Hyttinen, Aducate, kohta 3, paikalla klo 14.20-14.50 Sirpa Alho-Törrönen, Anakom, kohta 3, paikalla klo 14.50 15.30

Kai Hyttinen, Aducate, kohta 3, paikalla klo 14.20-14.50 Sirpa Alho-Törrönen, Anakom, kohta 3, paikalla klo 14.50 15.30 VARKAUDEN KAUPUNKI TYÖLLISYYSTYÖRYHMÄ MUISTIO AIKA 12.4.2016 klo 14.00 16.00 PAIKKA LÄSNÄ Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Hannu Tsupari pj, kaupunginjohtaja Minna Selkomaa, kaupunginhallituksen

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 Nuorisolautakunta

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 Nuorisolautakunta Helsingin kaupunki Pöytäkirja 2/2017 Kokousaika 17:00-18:07 Kokouspaikka Hietaniemenkatu 9 B Läsnä Jäsenet Kontio, Timo puheenjohtaja Chydenius, Jussi Ellenberg, Benjamin Isoaho, Olli Kantola, Helena saapui

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/ (5) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 3/2016 1 (5) 57 Kiinteistölautakunnan esitys kaupunginhallitukselle vuokraus- ja myyntiperusteiden määräämiseksi Jätkäsaaren Wood City -hankkeen toimisto- ja hotellitonteille

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2017

Salon kaupunki / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(14) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 11.1.2017 klo 16.59 18.44 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Mänty), Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 2/2015 12 Kokousaika 12.3.2015 kello 18.00 18.52 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali, Koulutie 2 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka

Lisätiedot

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017

Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle Kaupungin talouskatsaus Tarkastuslautakunnan talousarvioehdotus vuodelle 2017 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2016 1 Aika 24.8.2016 klo 15:00 17:30 Paikka Kokoustila K1-K2, kaupungintalo Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 61 62 63 64 65 66 Tilintarkastuksen työohjelma vuodelle 2016

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () ()

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo () () () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19- Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä

Lisätiedot

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja

Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen. OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja LAPPEENRANNAN KUNTAKIINTEISTÖT OY KOKOUSTIEDOT PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018 1 Aika Torstai klo 17:00 19:53 Paikka Lappeenrannan kaupungintalo, kokoushuone Sorjonen OSALLISTUJAT Iitiä Markus kokouksen puheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 13.08.2012 kello 18.00 18.26 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Hellgrén Jussi,

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 2/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 2/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 2/2018 9 Kokousaika 21.5.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2/ TEKNISEN PALVELUN LAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI TEKNISEN PALVELUN LAUTAKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2/ TEKNISEN PALVELUN LAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI TEKNISEN PALVELUN LAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2/2010 1 HELSINGIN KAUPUNKI ESITYSLISTA 2-2010 Lautakunnan sihteerin yhteystiedot Hannu Hämäläinen, puhelin 0500-425030 sähköposti: hannu.hamalainen@hel.fi Huom! Asian jäädessä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 14/ (5) Kiinteistölautakunta To/

Helsingin kaupunki Esityslista 14/ (5) Kiinteistölautakunta To/ Helsingin kaupunki Esityslista 14/2016 1 (5) 15 Toimitilatontin pitkäaikainen vuokraaminen sekä esitys kaupunginhallitukselle vuokraus- ja myyntiperusteiden määräämiseksi Myllypuron Metropolian kampushanketta

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 26/2012 1 (6) Kaupunginhallitus Kaj/12 06.08.2012

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 26/2012 1 (6) Kaupunginhallitus Kaj/12 06.08.2012 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 26/2012 1 (6) 811 V Viikinmäen asuntotontin (tontti 36110/12) vuokrausperusteet HEL 2012-007240 T 10 01 01 02 Päätös päätti ehdottaa kaupunginvaltuustolle, että se päättäisi

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0944_18 HEL

HELSINGIN KAUPUNKI Oas /16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0944_18 HEL HELSINGIN KAUPUNKI Oas 1246-00/16 1 (5) KAUPUNKISUUNNITTELUVIRASTO Hankenro 0944_18 HEL 2016-004225 10.5.2016 ANNALAN ASEMAKAAVAN MUUTOS OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA Suunnittelun tavoitteet ja

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 5/2010 Kokousaika 4.10.2010 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta

Kaupunginvaltuusto NRO 5/2010 Kokousaika 4.10.2010 klo 19.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 5/2010 Kokousaika 4.10.2010 klo 19.00 Kokouspaikka Kaupungintalo Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOKOUSAIKA Torstai klo Muuntamo kesäkahvila, Seuratalonrinne 1, Kokemäki

KOKOUSAIKA Torstai klo Muuntamo kesäkahvila, Seuratalonrinne 1, Kokemäki KOKOUSKUTSU 6 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 18.8.2016 1 KOKOUSAIKA Torstai 25.8.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Muuntamo kesäkahvila, Seuratalonrinne 1, Kokemäki 40

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (6) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2013 1 (6) 179 V Lainan myöntäminen Tuomarinkartanon Kilpatalli Oy:lle HEL 2012-012634 T 02 05 03 00 Päätös päätti esittää, että kaupunginvaltuusto päättäisi seuraavaa:

Lisätiedot

16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Kuntarakenneuudistus.

16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käsittelyjärjestys Kuntarakenneuudistus. Kotkan - Haminan seudun seutuvaliokunta 29.1.2013 PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 KOKOUSAIKA Tiistai 29.1.2013 kello 9.30 10.40 KOKOUSPAIKKA Cursor Oy, Kyminlinnantie 6, Kotka 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus...3

Lisätiedot

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017

40 Talousarvion toteutuminen Talousarvion kehys Yhtymähallituksen kokoukset syksyllä 2017 KOKOUSKUTSU 8 SATAKUNNAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Laatimispäivämäärä Sivu Yhtymähallitus 15.9.2017 1 KOKOUSAIKA Torstai 21.9.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Sataedu Kokemäki, aulaluokka, 1. krs (Suoratie 1) 40

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

Asuntotontin (kerrostalo, k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:lle (Laajasalo, Gunillankallio, tontti 49048/6)

Asuntotontin (kerrostalo, k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:lle (Laajasalo, Gunillankallio, tontti 49048/6) 1 MUISTIO/KN Asuntotontin (kerrostalo, 2 400 k-m 2 ) pitkäaikainen vuokraaminen Asuntosäätiön Asumisoikeus Oy:lle (Laajasalo, Gunillankallio, tontti 49048/6) Mellinintie 3 Hakemus Asuntosäätiön Asumisoikeus

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 362/ /2018 Salon PÖYTÄKIRJA 11/ (6) nuorisovaltuusto

Salon kaupunki Saapunut , 362/ /2018 Salon PÖYTÄKIRJA 11/ (6) nuorisovaltuusto Salon kaupunki Saapunut 31.12.2018, 362/00.02.12.02/2018 Salon PÖYTÄKIRJA 11/2018 1 (6) Kokousaika 13.12.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Kahvila Kaneliomena Käsiteltävät asiat Otsikko

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/2016 30 Kokousaika 12.5.2016 kello 18.03 18.51 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 1/2018 1 Kokousaika 19.3.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45 KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2014 45 KOKOUSAIKA Tiistai 27.05.2014 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo

KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017. Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo. Haapavesi, läsnä Ollila Päivi. Haapavesi, läsnä Viinala Jarmo 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2017 Kokousaika: Kokouspaikka: Saapuvilla: Keskiviikko 13.12.2017 klo 19.00-20.21 Haapaveden kaupungintalo, Haapavesi Näätänen Teuvo Haapavesi, läsnä Ollila Päivi Haapavesi, läsnä

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 68/ (7) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Maanluovutustoimisto Maanluovutustoimiston toimistopäällikkö

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 68/ (7) Kiinteistövirasto Tonttiosasto Maanluovutustoimisto Maanluovutustoimiston toimistopäällikkö Helsingin kaupunki Pöytäkirja 68/2014 1 (7) 166 Asuntotontin (kaupunkipientalo) lyhytaikainen vuokraaminen yksityishenkilöille (Suurmetsä, Alppikylä, tontti 41291/6) HEL 2014-008710 T 10 01 01 02 Kyytimiehenkatu

Lisätiedot

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta

NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta NOKIAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2014 Tarkastuslautakunta 2013 2016 KOKOUSTIEDOT Kokousaika Perjantai 23.5.2014 klo 13.00 14.48 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone, Harjukatu 23 OSALLISTUJAT Esa

Lisätiedot

Päättäjät varajäsenet

Päättäjät varajäsenet KOKOUSKUTSU Kokouskutsu Tiistai klo. 14.00, Ympäristötalo, Kaikutie 11, Pietarsaari Päättäjät Varsinaiset jäsenet Ulrika Rönnback, puheenjohtaja Ulf Stenman, varapuheenjohtaja Helena Berger Jan-Erik Högdahl

Lisätiedot

Mielenterveyskuntoutujien asunto- ja palvelutalohanke; Kiinteistöosakeyhtiö Riihimäen Inkilänrinteen

Mielenterveyskuntoutujien asunto- ja palvelutalohanke; Kiinteistöosakeyhtiö Riihimäen Inkilänrinteen Mielenterveyskuntoutujien asunto- ja palvelutalohanke; Kiinteistöosakeyhtiö Riihimäen Inkilänrinteen osakkeiden ostaminen Tekla 14.2.2012 58 Khall. 27.2.2012 90 Khall. 3.6.2013 292 Khall. 19.6.2013 316

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

KAUPUNGINHALLITUKSEN EHDOTUKSET KAUPUNGINVALTUUSTOLLE

KAUPUNGINHALLITUKSEN EHDOTUKSET KAUPUNGINVALTUUSTOLLE Helsingin kaupunginhallituksen kokous 30.3. 2015, päätökset 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen sekä pöytäkirjan tarkastajien valinta Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Kivekäs ja

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/ (5) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 6/2014 1 (5) 159 V 26.2.2014, Stj / Valtuutettu Tuomo Valokaisen aloite terveyskeskuksen ja kaupunginsairaalan palveluista HEL 2013-009003 T 00 00 03 Päätös päätti esittää

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 32 Kirkkoneuvosto 3/2014 5.5.2014

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 32 Kirkkoneuvosto 3/2014 5.5.2014 32 29 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 5.5.2014 29 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut / /2017

Salon kaupunki Saapunut / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (6) Kokousaika 15.8.2017 kello 15:00 Kokouspaikka Palvelupiste Voimala, Vilhonkatu 2 Salon kaupunki Saapunut 4.9.2017 207/00.02.12.02/2017 Käsiteltävät asiat Otsikko

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (6) Kaupunginhallitus Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/ (6) Kaupunginhallitus Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 17/2012 1 (6) 513 V Stj/ Vt Tuomo Valokaisen aloite vanhemmille ihmisille suunnattujen keskustelutilaisuuksien järjestämisestä päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (1) Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta 48 19.05.2015. 48 Asianro 2577/10.03.02.04/2015

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (1) Hyvinvoinnin edistämisen lautakunta 48 19.05.2015. 48 Asianro 2577/10.03.02.04/2015 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2015 1 (1) 34 21.4.2015 48 Asianro 2577/10.03.02.04/2015 Alavan toimintakeskuksen tilojen käytön organisointi syyskaudella 2015 Päätöshistoria 21.4.2015 34 Taustaa Perusturvan

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 19/2014 1 (5) 398 Sj / Valtuutettu Henrik Nyholmin aloite uimarantojen toiminnallisten mahdollisuuksien parantamisesta Päätös päätti kaupunginhallituksen ehdotuksen mukaisesti

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Esityslista 14/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/

Helsingin kaupunki Esityslista 14/ (5) Kaupunginvaltuusto Kj/ Helsingin kaupunki Esityslista 14/2013 1 (5) historia Kaupunginhallitus 09.09.2013 914 Kaupunginhallitus päätti esittää kaupunginvaltuustolle, että kaupunginvaltuusto päättäisi seuraavaa: päättänee katsoa

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 1/2017 1 Kokousaika 1.2.2017 kello 18.00 18.52 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot