MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 25"

Transkriptio

1 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Keskusvaalilautakunta AIKA klo 17:30-18:10 PAIKKA Muhoksen kunnanvirasto, kahvio KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: 16 VAALITOIMIKUNNAN VALMISTELUPALAVERI MAKSETTAVAT KORVAUKSET 17 ALUSTAVAN ÄÄNTENLASKENNAN TIEDOTUS ENNAKKOÄÄNESTYSASIAKIRJOJEN TARKASTAMINEN 30 Sivu 27

2 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Keskusvaalilautakunta AIKA klo 17:30-18:10 PAIKKA Muhoksen kunnanvirasto, kahvio LÄSNÄOLLEET: JÄSENET Kohtalo-Törmänen Helena puheenjohtaja Reijonen Eero varapuheenjohtaja Kangas-Heino Anneli jäsen Salonen Veikko jäsen Heikkinen Marja jäsen MUU Piippo Rauno keskusvltk:n sihteeri LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS ASIAT PÄÄTÖS: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi :t PÖYTÄKIRJAN TARKAS- TUSTAPA PÄÄTÖS: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Eerro Reijonen ja Marja Heikkinen. PÖYTÄKIRJAN ALLE- KIRJOITUS JA VAR- MENNUS Puheenjohtaja Helena Kohtalo-Törmänen Pöytäkirjanpitäjä Rauno Piippo PÖYTÄKIRJAN TARKAS- TUS Tarkastusaika Allekirjoitukset Muhos Marja Heikkinen Eero Reijonen PÖYTÄKIRJA ON PIDET- TY YLEISESTI NÄHTÄ- VÄ NÄ Paikka ja pvm Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty valitusosoitus, on pidetty yleise si nähtävillä Muhoksen kunnanvirastossa virka-aikana. tietopalvelusihteerin sijainen Rauno Piippo

3 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Keskusvaalilautakunta VAALITOIMIKUNNAN VALMISTELUPALAVERI MAKSETTAVAT KORVAUKSET Keskusvaalilautakunta 16 Vaalitoimikunnan puheenjohtaja Mika Rahja kutsui pidettyyn val miste lu pa la ve riin vaalitoimikunnan jäsenet ja varajäsenet. Asiasta sovittiin Rahjan, kes kus vaa li lau ta kun nan puheenjohtajan ja keskusvaalilautakunnan sihteerin kesken Palaveri on järjestetty jotta saadaan selvyys vaalitoimikunnan jäsen ten ja varajäsenten mahdollisuuksista osallistua laitosäänestyksiin ja ko ti äänes tyk siin. Palaveri on pidetty klo ja siihen osallistuivat em. hen kilöi den lisäksi vaalitoimikunnan varapuheenjohtaja Seija Pirttikoski, jäsen Tuomo Suik ka nen ja varajäsenet Anneli Rissanen ja Kauko Juka. Palaverista on laadittu muistio. SIHTEERIN ESITYS: Keskusvaalilautakunta päättää, että em. val mis te lu pa la veriin osallistuneille korvataan mahdolliset matkakulut ja ansionmenetyskorvaukset. PÄÄTÖS: Keskusvaalilautakunta hyväksyi sihteerin esityksen.

4 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Keskusvaalilautakunta ALUSTAVAN ÄÄNTENLASKENNAN TIEDOTUS Keskusvaalilautakunta 17 Keskusvaalilautakunnan sihteeri Rauno Piippo ( ): Keskusvaalilautakunnan on huolehdittava europarlamenttivaalien vaalipäivän äänes tyk sen alustavan ääntenlaskennan tiedotuksesta. Jos kunnassa on vähintään kak si ää nestysaluetta, on keskusvaalilautakunnan perustettava tiedotusta varten ilmoi tuskeskus. Kunnan keskusvaalilautakunnan käytössä on vaalitietojärjestelmään (KuntaVAT) kuu lu va tuloslaskentajärjestelmä. Vaalilautakunnilla tulee olla käytettävissä tarvittavat lomakkeet mm. tulosten keruuta ja tulosten ilmoittamista varten. Nämä lo mak keet on saatu erillisestä Internet-osoitteesta. Lomakkeet jaetaan vaalilautakunnille muun materiaalin mukana lauantaina Vaalilautakunnille on kirjeellä ilmoitettu mm. vaalipäivän tulosten tiedotusjärjestelyistä. Keskusvaalilautakunnan on mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään lauantaina klo 12 ilmoitettava pienistä äänestysalueista ja niiden ääntenlas kennan järjestelyistä. Lisäksi vaalipiirilautakunnalle on ilmoitettava tuloslasken nan ja tie do tuk sen vastuuhenkilöt yhteystietoineen. Keskusvaalilautakunta suorittaa seuraavat tehtävät 1) kokoaa äänestysalueittain - vaalipäivänä äänestäneiden lukumäärän klo mennessä ja - vaalipäivän äänestyksen alustavan tuloksen klo mennessä; 2) yhdistää tiedot koko kunnan tulokseksi sekä 3a) tallentaa tiedot tuloslaskentaohjelmistoon seuraavasti: - vaalipäivänä äänestäneiden lukumäärä klo mennessä ja - vaalipäivän äänestyksen alustava tulos klo mennessä KESKUSVAALILAUTAKUNNAN SIHTEERIN ESITYS: Keskusvaalilautakunta määrää keskusvaalilautakunnan sihteerin huolehtimaan vaalilautakuntien tarvitsemien lomakkeiden jakelusta. Lisäksi keskusvaalilautakunta toteaa, että erikseen myö hem mäs sä kokouksessa määrätään mahdolliset vaalilain 82 :n mukaiset äänestysalueet. Keskusvaalilautakunta päättää perustaa vaalien tiedotusta varten ilmoituskeskuksen, jonka toimintaan osallistuvat kunnan tietopalvelusihteeri Päivi Kivelä, asunto sih tee ri Päivi Similä ja keskus vaali lauta kunnan sih teeri. He vastaavat tietojen ke ruus ta ja tietojen tallentamises ta tu los laskenta jär jestelmään. Kes kus vaa li lau takun ta seuraa kokouksessaan tieto jen ke ruuta ja tal lentamista.

5 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Keskusvaalilautakunta Lisäksi keskusvaalilautakunta päättää, että - tuloslaskennan vastuuhenkilönä on Päivi Kivelä ja hänen varallaan Päivi Similä - tiedotuksen vastuuhenkilö on Rauno Piippo ja hänen varallaan Päivi Kivelä. PÄÄTÖS: Keskusvaalilautakunta hyväksyi sihteerin esityksen.

6 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta ENNAKKOÄÄNESTYSASIAKIRJOJEN TARKASTAMINEN 305/0/06/064/2013 Keskusvaalilautakunta 14 Keskusvaalilautakunnan sihteeri Rauno Piippo (puhelin ): Keskusvaalilautakunnalle saapuneet ennakkoäänestysasiakirjat tarkastetaan vaalikuoria avaamatta kokouksissa, jotka on pidettävä siten, että perjantaina ennen klo saapuneet ennakkoäänestysasiakirjat ehditään niissä kä si tel lä. Keskusvaalilautakunnan harkintaan jää, miten se käytännössä suorittaa ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastuksen. Lautakunta voi pitää yhden tai useamman kokouksen ja päättää tarkastukseen liittyvistä valmistavista toimenpiteistä. Kokouksista on pidettävä pöytäkirjaa. Kaikki määräaikaan mennessä saapuneet ennakkoäänestysasiakirjat on ehdittävä käsitellä. Yksityiskohtaiset ohjeet ennakkoäänestysasiakirjojen käsittelystä ja säilytyksestä löy ty vät oikeusministeriön ohjekirjeestä n:o 1 (Kunnan keskusvaalilautakunnan teh tä vät). Keskusvaalilautakunnan tulee lähetekuoren saatuaan (ennen sen avaamista) tarkistaa lähetekuoren osoitekentästä, että lähetekuori on sille osoitettu. Väärään paik kaan saapuneet kuoret (vastaanottajaksi merkitty jonkin muun kunnan keskusvaalilautakunta) on viipymättä toimitettava lähetekuorten kuittauslista-lomaketta käyttäen lähimpään postitoimipaikkaan tai asiamiespostiin oikealle vastaanottajalle edelleen lähetettäväksi. Lähetekuoret on lajiteltava äänestysalueittain. Kaikki määräaikana saapuneet lähetekuoret on avattava siten, että niiden sisältö ei va hin goi tu. Avaamisvaiheessa lähetekuoressa olevia lähetekirjettä ja vaalikuorta ei saa erottaa toisistaan. Erottelu tehdään vasta sitten, kun lähetekirje ja vaalikuori voi daan hyväksyä. Määräajan jälkeen saapuneet lähetekuoret jätetään avaamatta huomioon ottamatta. Jokaiseen tällaiseen avaamattomaan lähetekuoreen on tehtävä merkintä siitä, mi nä päivänä ja mihin kellonaikaan kuori on saapunut kunnan keskusvaalilautakuntaan. Keskusvaalilautakunnalle saapuu kahdenlaisia lähetekuoria: - kuittausmerkinnällä varustettuja ja - ilman kuittausmerkintää olevia.

7 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta Jos kuittausmerkintä puuttuu, lähetekuori avataan ja lähetekirje ja vaalikuori tarkastetaan. Tämän lisäksi on tarkistettava äänioikeusrekisteristä, että äänestäjä on mer kit ty äänioikeutetuksi kunnan johonkin äänestysalueeseen. Virheellisesti osoitettu lähetekuori tulee sisältöineen siirtää toisen kunnan keskusvaalilautakunnalle koko maan alueella. Ennakkoäänestys on jätettävä ottamatta huomioon, jos: 1) Ennakkoon äänestänyttä henkilöä ei ole otettu äänioikeusrekisteriin; 2) Vaalikuoreen on tehty äänestäjää tai ehdokasta koskeva tai muu asiaton merkintä; 3) Lähetekirje on niin puutteellinen tai epäselvä, ettei varmasti voida vakuuttua, on ko äänestys tapahtunut laissa säädetyin tavoin, tai päätellä, kuka on äänestänyt; 4) Kotiäänestys on kohdissa 1-3 mainittujen syiden lisäksi jätettävä huomioon ottamatta, jos lähetekirjeestä puuttuu äänestyksessä läsnä olleen 18 vuotta täyttäneen henkilön allekirjoitus. Kun äänestys jätetään ottamatta huomioon, on siitä tehtävä merkintä keskusvaalilautakunnan kokouksessa pidettävään pöytäkirjaan. Vaalikuorta ei saa avata. Huomioon ottamatta jätetty avaamaton vaalikuori on lähetekirjeineen ja -kuorineen liitettävä pöytäkirjaan. Vaalikuoren avonaisuus ei ole huomioon ottamatta jättämisen peruste, mutta jos vaalikuori muusta syystä jätetään ottamatta huo mi oon ja se on avonainen, se on suljettava vaalisalaisuus säilyttäen. Kun äänestys jätetään ottamatta huomioon, äänioikeusrekisteriin tai vaaliluetteloon ei saa tehdä minkäänlaista merkintää. Keskusvaalilautakunnan on merkittävä äänioikeusrekisteriin kaikki ne hyväksytyt en nak ko ää nes tyk set, joita ei ole merkitty äänioikeusrekisteriin ennakkoäänestyspaikassa. Tällaisia ennakkoäänestyksiä ovat mm. ulkomailla edustustoissa sekä lai tos- ja kotiäänestykset. Lähetekirjeet on säilytettävä äänestysalueittain lajiteltuna henkilöiden nimien mukaisessa aakkosjärjestyksessä tai muutoin siten, että asianomainen lähetekirje on tar vit taes sa helposti löydettävissä. Keskusvaalilautakunta päätti kokouksessaan , että kunnanviraston keskustoimiston henkilöstö ja keskusvaalilautakunnan sihteerin tarvittaessa ni meämä muu kunnanviraston henkilöstö suorittaa oikeusministeriön ohjeiden mu kaisesti en nak ko ää nes tys asia kir jo jen lajittelun, avaamisen ja alustavan tarkasta misen vuoden 2014 europarlamenttivaaleissa.

8 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta 18 SIHTEERIN ESITYS: Keskusvaalilautakunta aloittaa ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastamisen laissa ja oikeusministeriön ohjeissa mainitulla tavalla. PÄÄTÖS: Keskusvaalilautakunta tarkasti ennakkoäänestysasiakirjoja seuraavasti: * Yhteensä käsiteltiin 407 kpl ennakkoäänestysasiakirjoja. Kaikki äänestykset otet tiin huomioon. * Eri äänestysalueille hyväksyttyjen vaalikuorten lukumääriksi ja äänioikeusrekisteriin äänestäneiksi merkittyjen määriksi saatiin: 1. Huovila Hyrkki Laitasaari Mäntyranta Ponkila Kirkonkylä Kylmälänkylä 13 YHTEENSÄ 407 Tarkastuksen päätyttyä hyväksytyt vaalikuoret poistettiin lähetekirjekuorista, laitet tiin äänestysalueittain nippuihin a niput laitettiin laatikkoon, joka sinetöi tiin. Keskusvaalilautakunta päätti jatkaa ennakkoäänestysasiakirjojen käsittelyä tiistaina klo SIHTEERIN ESITYS: Keskusvaalilautakunta jatkaa ennakkoäänestysasiakirjojen tar kas ta mis ta. PÄÄTÖS. Keskusvaalilautakunta hyväksyi sihteerin esityksen. Keskusvaalilautakunta tarkasti ennakkoäänestysasiakirjoja seuraavasti: * Yhteensä käsiteltiin 320 kpl ennakkoäänestysasiakirjoja. Kaikki äänestykset otet tiin huomioon. * Eri äänestysalueille hyväksyttyjen vaalikuorten lukumääriksi ja ää ni oi keus re kiste riin äänestäneiksi merkittyjen määriksi saatiin: 1. Huovila Hyrkkki Laitasaari Mäntyranta 28

9 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta Ponkila Kirkonkylä Kylmälänkylä 10 YHTEENSÄ 320 Tarkastuksen päätyttyä hyväksytyt vaalikuoret poistettiin lähetekirjekuorista, laitet tiin äänestysalueittain nippuihin ja niput laitettiin laatikkoon, joka sinetöitiin. Keskusvaalilautakunta päätti jatkaa ennakkoäänestysasiakirjojen käsittelyä kes kiviik ko na klo

10 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ OIKAISUVAATIMUSOHJE/VALITUSOSOITUS: Keskusvaalilautakunta OIKAISUVAATIMUS Päätökseen, mikäli se ei ole luonteeltaan yksinomaan valmistelua tai täytäntöönpanemista, on oikeutettu ha ke maan muutosta se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välit tö mäs ti vaikuttaa sekä kunnan jäsen. Oikaisuvaatimuksena muutosta haetaan keskusvaalilautakunnalta. Oikaisuvaatimus tehdään kirjallisena, siitä on käytävä ilmi vaatimus perusteluineen ja se on tekijän allekirjoitettava. Keskusvaalilautakunnan osoite on: Muhoksen kunnan keskusvaalilautakunta, PL 39, MUHOS. Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista MUUTOKSENHAKUKIELTO Muutoksenhakukielto ja sen peruste Koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa, kuntalain 91 :n nojalla tästä päätöksestä ei saa teh dä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta. Muu peruste, mikä (vaalilain 66 ) (vaalilain 66 ja 83 ) 17 (vaalilain 83 ) Yksityiskohtainen oikaisuvaatimusohje/valitusohje liitetään pöytäkirjanotteeseen

Keskusvaalilautakunnalle saapuu kahdenlaisia lähetekuoria: - kuittausmerkinnällä varustettuja ja

Keskusvaalilautakunnalle saapuu kahdenlaisia lähetekuoria: - kuittausmerkinnällä varustettuja ja Keskusvaalilautakunta 28 31.03.2017 Keskusvaalilautakunta 31 04.04.2017 Keskusvaalilautakunta 34 05.04.2017 Keskusvaalilautakunta 36 07.04.2017 ENNAKKOÄÄNESTYSASIAKIRJOJEN TARKASTAMINEN Keskusvaalilautakunta

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 07.04.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 14 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 81

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 81 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 81 Tarkastuslautakunta AIKA 02.09.2015 klo 16:15-17:37 PAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 38 HALLINTO- JA TALOUSJOHTAJAN

Lisätiedot

*Keskusvaalilautakunta *Keskusvaalilautakunta Kuntavaalit 2017/ Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkistaminen 608/031/2016

*Keskusvaalilautakunta *Keskusvaalilautakunta Kuntavaalit 2017/ Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkistaminen 608/031/2016 *Keskusvaalilautakunta 7 17.01.2017 *Keskusvaalilautakunta 28 07.04.2017 Kuntavaalit 2017/ Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkistaminen 608/031/2016 *Keskusvaalilautakunta 17.01.2017 7 Keskusvaalilautakuntaan

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Muhoksen kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Muhoksen kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2019 62 Tarkastuslautakunta AIKA 28.05.2019 klo 16:00-16:55 PAIKKA Muhoksen kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 33 PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/ MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2017 89 Keskusvaalilautakunta AIKA 09.04.2017 klo 15:00-22:32 PAIKKA Muhoksen kunnanvirasto, kahvio KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: 37 LÄSNÄOLO- JA PUHEOIKEUDEN MYÖNTÄMINEN KOKOUKSEEN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 8/2017 51 Keskusvaalilautakunta Aika 29.12.2017 klo 14:00-14:20 Paikka Kunnantalo, kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä

Lisätiedot

Sovellettava lainkohta: Kunta laki 91.

Sovellettava lainkohta: Kunta laki 91. MUUTOKSENHAKUKIELTO Liikelaitosten johtokunta :t 38, 39, 41, 42, 43, 44, 45, 48, 49, 50 Valmistelua tai täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutos ta Sovellettava lainkohta: Kunta laki 91.

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkistaminen 607/031/2016. Keskusvaalilautakunta

Keskusvaalilautakunta Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkistaminen 607/031/2016. Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta 30 07.04.2017 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkistaminen 607/031/2016 Keskusvaalilautakunta 07.04.2017 30 Keskusvaalilautakuntaan saapuneet ennakkoäänestysasiakirjat tarkastetaan vaa

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4

Sisällysluettelo. 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 4/2019 1 Keskusvaalilautakunta 24.05.2019 Sisällysluettelo Sivu 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 21 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ TILINTARKASTAJAN KATSAUS ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA MUUT ESILLE TULLEET ASIAT 150

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ TILINTARKASTAJAN KATSAUS ARVIOINTIKERTOMUS VUODELTA MUUT ESILLE TULLEET ASIAT 150 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2018 146 Tarkastuslautakunta AIKA 19.12.2018 klo 18:00-18:45 PAIKKA Scandic, Saaristonkatu 4 Oulu KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 82 TILINTARKASTAJAN KATSAUS 148 83 ARVIOINTIKERTOMUS

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2019 Sivu 1 toimitettu sähköpostitse Keskusvaalilautakunta. Sivu

SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2019 Sivu 1 toimitettu sähköpostitse Keskusvaalilautakunta. Sivu SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2019 Sivu 1 toimitettu sähköpostitse 8.4.2019 Keskusvaalilautakunta Aika: Perjantaina 12.04.2019 kello 18.15 Paikka: Kunnanhallituksen huone Kahvitarjoilu klo 18.00 Päätöksentekotapa:

Lisätiedot

PALTAMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kokoushuone Leino (kunnanhallituksen huone)

PALTAMON KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kokoushuone Leino (kunnanhallituksen huone) PALTAMON KUNTA PÖYTÄKRJA 3/2019 1 Keskusvaalilautakunta 24.05.2019 AKA 17:00-19:00 PAKKA Kokoushuone Leino (kunnanhallituksen huone) OSALLSTUJAT Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Keränen Ville 17:00-19:00

Lisätiedot

Muutoksenhakuohje. Muutoksenhakukiellot. Oikaisuvaatimus. Valitusosoitus

Muutoksenhakuohje. Muutoksenhakukiellot. Oikaisuvaatimus. Valitusosoitus Muutoksenhakuohje Muutoksenhakukiellot Päätöksistä ei saa tehdä oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, jos päätös koskee kuntalain 91 :n mukaan valmistelua tai täytäntöönpanoa työ- tai virkaehtosopimuksen

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5.3.2014/10.3.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Maanantai 10.03.2014 klo 17.30 - Käsiteltävät asiat:

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5.3.2014/10.3.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Maanantai 10.03.2014 klo 17.30 - Käsiteltävät asiat: SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 5.3.2014/10.3.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 10.03.2014 klo 17.30 - Paikka: Terveysasema Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ TILINTARKASTAJAN KATSAUS VUODEN 2015 ARVIOINTIKERTOMUS MUUT ASIAT 121

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ TILINTARKASTAJAN KATSAUS VUODEN 2015 ARVIOINTIKERTOMUS MUUT ASIAT 121 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2015 117 Tarkastuslautakunta AIKA 18.11.2015 klo 16:30-18:08 PAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 60 TILINTARKASTAJAN KATSAUS

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/ MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2016 71 Tarkastuslautakunta AIKA 24.05.2016 klo 16:00-18:20 PAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 33 PÖYTÄKIRJANPITÄJÄN VALINTA

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4

Sisällysluettelo. 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä 4 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 2/2019 1 Keskusvaalilautakunta 12.04.2019 Sisällysluettelo Sivu 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 10 Pöytäkirjantarkastajien valinta ja pöytäkirjan pitäminen nähtävillä

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 1/2018 1 (8) Aika 19.01.2018, klo 16:05-16:53 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Sivu 19 Ennakkoäänten laskenta 3

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ Sivu 19 Ennakkoäänten laskenta 3 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 Keskusvaalilautakunta 09.04.2017 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 19 Ennakkoäänten laskenta 3 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 2 Keskusvaalilautakunta Aika 09.04.2017 klo

Lisätiedot

21 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 23 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

21 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 23 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen Puumala Pöytäkirja 6/2017 1 (10) Aika 07.04.2017, klo 18:59-19:22 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 21 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 6/2012 Perusturvalautakunta 22.10.2012

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 6/2012 Perusturvalautakunta 22.10.2012 Perusturvalautakunta 22.10.2012 KOKOUSAIKA 22.10.2012 klo 17.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 18 SOSIAALIOHJAAJAN VALINTA 31 20 PERUSTURVATOIMEN LISÄMÄÄRÄRAHAT 2012 32 21

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Sivu 17 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 18 Ilmoitusasiat 5

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Sivu 17 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 18 Ilmoitusasiat 5 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 Keskusvaalilautakunta 07.04.2017 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 17 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 18 Ilmoitusasiat 5 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 2 Keskusvaalilautakunta

Lisätiedot

18 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 20 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

18 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 20 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen Puumala Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 04.04.2017, klo 17:59-18:53 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 17 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen. 17 Kuntavaalien 2017 ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen Puumala Pöytäkirja 4/2017 1 (9) Aika 31.03.2017, klo 18:21-19:16 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Khall 24.02.2015 75 Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Kunnanhallituksen tehtäviin ennen vaaleja kuuluvat:

Khall 24.02.2015 75 Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Kunnanhallituksen tehtäviin ennen vaaleja kuuluvat: Kunnanhallitus 75 24.02.2015 EDUSKUNTAVAALIT 19.4.2015 618/0/06/060/2014 Khall 24.02.2015 75 Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Eduskuntavaalit toimitetaan sunnuntaina 19.4.2015. Vaaleissa

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2019 1 ( 7) Aika 12.04.2019, klo 19:00-19:49 Paikka Kaupungintalo, Kaupunginhallituksen entinen kokoushuone Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/ Otsikko Sivu 3 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/ Otsikko Sivu 3 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 2/2018 1 Keskusvaalilautakunta Aika 26.01.2018 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 3 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 4 Presidentinvaalin 2018 yleisten ennakkoäänestyspaikkojen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/2016 Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 3/2016 Tekninen lautakunta SISÄLLYSLUETTELO 3/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 24.2.2016 klo 17.00-17.39 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 14 Sataman veneparkki... 23 15 Viranhaltijapäätökset... 24 16

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Sivu 9 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3

NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Sivu 9 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 1 Keskusvaalilautakunta 17.04.2015 KÄSITELLYT ASIAT Sivu 9 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen 3 NURMIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 2 Keskusvaalilautakunta Aika

Lisätiedot

Otsikko Sivu 39 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN 72 TOTEAMINEN 40 SIHTEERIN VALINTA TARKASTUSLAUTAKUNNAN

Otsikko Sivu 39 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN 72 TOTEAMINEN 40 SIHTEERIN VALINTA TARKASTUSLAUTAKUNNAN PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 7/2012 70 Tarkastuslautakunta AIKA 25.04.2012 klo 17:00-18:50 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 39 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN

Lisätiedot

Puumala Pöytäkirja 2/ ( 8) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Puumala Pöytäkirja 2/ ( 8) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen Puumala Pöytäkirja 2/2019 1 ( 8) Aika 05.04.2019, klo 16:00-16:54 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnantalo Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus, päätösvaltaisuus ja työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Keskusvaalilautakunta Aika 17.04.2015 klo 17:00-20:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Keskusvaalilautakunta Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 1/2018 1 (7) Aika 26.01.2018, klo 19:00-20:11 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Keskusvaalilautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet perjantai 26.1.2018 klo 19.00-21.00 Kunnanviraston kokoushuone Yli-Kujala

Lisätiedot

Kettumäki Jukka. Muut Tuominen Pirjo keskusvaalilautakunnan sihteeri

Kettumäki Jukka. Muut Tuominen Pirjo keskusvaalilautakunnan sihteeri Iitin kunta Pöytäkirja 5/2015 1 Keskusvaalilautakunta 25.09.2015 Aika Perjantai 25.09.2015 klo 19:05-19:25 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Leinonen Heikki Salonen Irmeli Kakko

Lisätiedot

VETELIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1

VETELIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 VETELIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 19.12.2017 klo 18:05-19:20 Paikka Kunnanvirasto kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat Sivu 18 Koulutuksen järjestäminen vaaliviranomaisille

Lisätiedot

Perusturvakuntayhtymä Akseli PÖYTÄKIRJA 3/2010 31. Maskun kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Perusturvakuntayhtymä Akseli PÖYTÄKIRJA 3/2010 31. Maskun kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Perusturvakuntayhtymä Akseli PÖYTÄKIRJA 3/2010 31 OHJAUSRYHMÄ 14.04.2010 AIKA 14.04.2010 klo 17:00-17:30 PAIKKA Maskun kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 22 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kettumäki Jukka. Muut Tuominen Pirjo keskusvaalilautakunnan sihteeri

Kettumäki Jukka. Muut Tuominen Pirjo keskusvaalilautakunnan sihteeri Iitin kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Keskusvaalilautakunta 23.05.2014 Aika Perjantai 23.05.2014 klo 19:05-19:18 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Leinonen Heikki Salonen Irmeli Kakko

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Tarkastuslautakunta AIKA 30.01.2019 klo 14:00-15:25 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 1 TILINTARKASTAJAN KATSAUS 3 2 TARKASTUSLAUTAKUNNAN

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 10.04.2017 klo 09:00-13:45 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 40 Kokouksen

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2018 139 Tarkastuslautakunta AIKA 12.12.2018 klo 16:30-18:00 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 78 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 141 79 KUNNANHALLITUKSEN

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 24

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 24 TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 24 Keskusvaalilautakunta AIKA 15.04.2015 klo 16:00-17:15 PAIKKA Taipalsaaren kunnanvirasto, Ruorisilta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sähköpostiosoite: Postiosoite: PL 10 00099 HELSINGIN KAUPUNKI

Sähköpostiosoite: Postiosoite: PL 10 00099 HELSINGIN KAUPUNKI MUUTOKSENHAKUOHJEET MUUTOKSENHAKU HANKINTAPÄÄTÖKSEEN Tähän päätökseen tyytymätön asianosainen voi hakea päätökseen muutosta vaatimalla hankintaoikaisua tai tekemällä valituksen markkinaoikeudelle taikka

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 13 7 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 15 8 KATSAUS MUHOKSEN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEEN

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 13 7 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 15 8 KATSAUS MUHOKSEN KUNNAN SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMEEN MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 13 Tarkastuslautakunta AIKA 26.02.2014 klo 17:00-19:54 PAIKKA Muhoksen terveyskeskuksen kahvihuone KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 7 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 15 8 KATSAUS

Lisätiedot

Otsikko Sivu 29 Vs. terveyspalvelujohtajan palkkaus 3

Otsikko Sivu 29 Vs. terveyspalvelujohtajan palkkaus 3 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio Pöytäkirja 8/2011 1 Aika 04.03.2011 Paikka Jatkokokous sähköpostitse Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 29 Vs. terveyspalvelujohtajan palkkaus 3 Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 5/ / 9. Keskusvaalilautakunta Aika klo 19:00-20:40. Toivakkatalo, neuvotteluhuone

Toivakan kunta Pöytäkirja 5/ / 9. Keskusvaalilautakunta Aika klo 19:00-20:40. Toivakkatalo, neuvotteluhuone Toivakan kunta Pöytäkirja 5/2017 1 / 9 Keskusvaalilautakunta 05.04.2017 Aika 05.04.2017 klo 19:00-20:40 Paikka Toivakkatalo, neuvotteluhuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Liikennelaitos -liikelaitos (HKL) Kunnossapitoyksikkö 22.03.2016 Yksikön johtaja

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Liikennelaitos -liikelaitos (HKL) Kunnossapitoyksikkö 22.03.2016 Yksikön johtaja Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 20 Metron vaihteiden ja vaihteiden osien hankinta HEL 2016-003445 T 02 08 01 00 Päätös Päätöksen perustelut päätti tilata Salomar Oy:ltä metron vaihteet ja vaihteiden

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Muhoksen kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone.

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Muhoksen kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 14 Tarkastuslautakunta AIKA 25.02.2016 klo 16:00-17:50 PAIKKA Muhoksen kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 8 TILINTARKASTAJAN KATSAUS

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 07.02.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 2 Tilapäisen henkilökunnan palkkaaminen

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016 Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016 Kokousaika Maanantai 27.6.2016 kello 18.30 18.45 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj.

Lisätiedot

Vaalilain 15 :n mukaan kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaa le ja asetettava:

Vaalilain 15 :n mukaan kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaa le ja asetettava: Kunnanhallitus 255 07.11.2016 Kunnanhallitus 287 05.12.2016 Kunnanhallitus 71 27.02.2017 Hannu Hiljasen eroanomus vaalitoimikunnan varajäsenyydestä 225/00.001/2016, 70/00.001/2017 Kunnanhallitus 255 Vaalilain

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 12 10.11.2015 AIKA 10.11.2015 klo 17:00-19:38 PAIKKA Muhoksen terveyskeskuksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: 12-15 Sivu 12 MUHOKSEN LAURIN JA MATIN KODIN ESITTELY

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen

Keskusvaalilautakunta Sivu 1 / 9. Anja Kurki, puheenjohtaja Marianne Ehrnstén Seppo Lintunen Marjut Lindroos Markus Soronen Keskusvaalilautakunta 07.04.2017 Sivu 1 / 9 Kokoustiedot Aika 07.04.2017 perjantai klo 19:00-21:15 Paikka Asemakuja 2 C, kokoushuone Arvo, 5. kerros Saapuvilla olleet jäsenet Anja Kurki, puheenjohtaja

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1 Keskusvaalilautakunta Aika 15.04.2011 klo 17:00-20:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1

Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 Nilsiän kaupunki Pöytäkirja 2/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 20.01.2012 klo 19:00-19:40 Paikka Kaupungintalo, kaupunginvaltuuston istuntosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus 24

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastus 24 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2019 21 Keskusvaalilautakunta 12.04.2019 Aika 12.04.2019 klo 19:07-20:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Kokouksen

Lisätiedot

Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2018 presidentinvaaleja varten

Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2018 presidentinvaaleja varten Kunnanhallitus 279 09.10.2017 Kunnanhallitus 317 06.11.2017 Kunnanhallitus 341 27.11.2017 Kunnanhallitus 362 18.12.2017 Vaalilautakunnan ja vaalitoimikunnan asettaminen vuoden 2018 presidentinvaaleja varten

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) Aika keskiviikkoa 29.9.2010 klo 19.00 - Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä

Lisätiedot

VETELIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

VETELIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 VETELIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Keskusvaalilautakunta Aika 2.5.2019 klo 18:00-18:32 Paikka Kunnanvirasto johtokeskus Käsitellyt asiat Sivu 10 Koulutuksen järjestäminen vaaliviranomaisille 3 11 Vaalitoimitsijoiden

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 1/2012 1 / 10. Maaseutuelinkeinolautakunta 21.03.2012. Aika 21.03.2012 klo 17:30-18:45. Toivakan kunnanvirasto

Toivakan kunta Pöytäkirja 1/2012 1 / 10. Maaseutuelinkeinolautakunta 21.03.2012. Aika 21.03.2012 klo 17:30-18:45. Toivakan kunnanvirasto Toivakan kunta Pöytäkirja 1/2012 1 / 10 Maaseutuelinkeinolautakunta 21.03.2012 Aika 21.03.2012 klo 17:30-18:45 Paikka Toivakan kunnanvirasto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 03.02.2012 klo 17:00-20:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 11 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Päätökset ( ) 269 271, 279. Sovellettava lainkohta: kuntalain (365/1995) 91. Päätökset ( ): 272 278, 280-288

Päätökset ( ) 269 271, 279. Sovellettava lainkohta: kuntalain (365/1995) 91. Päätökset ( ): 272 278, 280-288 LUUMÄEN KUNTA OTE PÖYTÄKIRJASTA MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain (365/1995) 89 :ssä tarkoitettua oikaisuvaatimusta eikä 90 :ssä tarkoitettua kunnallisvalitusta,

Lisätiedot

VALITUSOSOITUS (Poikkeamisluvat 36)

VALITUSOSOITUS (Poikkeamisluvat 36) VALITUSOSOITUS (Poikkeamisluvat 36) Valitusaika Ympäristöteknisen lautakunnan lupajaoston päätökseen saa hakea muu tos ta va littamalla Pohjois-Suomen hallinto-oikeuteen kirjallisella va li tuk sel la.

Lisätiedot

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Keskusvaalilautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Keskusvaalilautakunta LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PARKANON KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 Keskusvaalilautakunta 22.05.2019 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 4 3 Europarlamenttivaalien

Lisätiedot

Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2013 58 Tarkastuslautakunta AIKA 19.03.2013 klo 08:00-14:10 PAIKKA Emolahden koulu, kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 38 KOKOUKSEN

Lisätiedot

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1. Haaponiemi Miikka X Karjula Raija

SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1. Haaponiemi Miikka X Karjula Raija SIEVIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 Sivu 1 Vapaa-aikalautakunta Kokousaika: Keskiviikkona 20.2.2013 kello 19.00 21.35 Kokouspaikka: Kunnanhallituksenhuone Saapuvilla olleet: Jäsenet: Varajäsenet: X Sipilä Ari

Lisätiedot

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen

Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3. Kärkkäinen Eero jäsen Pöytäkirja 2/2015 1 Hallituksen henkilöstöjaosto Aika 23.09.2015 klo 14:06-14:27 Paikka P-K:n ammattiopisto Joensuu tekniikka ja kulttuuri, kokoushuone E215, Peltolankatu 4, Joensuunkatu 3 Osallistujat

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 15 Keskusvaalilautakunta AIKA 13.04.2015 klo 17:00-18:50 PAIKKA Taipalsaaren kunnanvirasto, Ruorisilta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ ( 14) Keskusvaalilautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 5/ ( 14) Keskusvaalilautakunta Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 5/2019 1 ( 14) Aika 06.05.2019, klo 16:54-17:09 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 36 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

Sonkajärven kunta Pöytäkirja 3/2014 1

Sonkajärven kunta Pöytäkirja 3/2014 1 Sonkajärven kunta Pöytäkirja 3/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika Tiistai 29.04.2014 klo 09:00-15:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Tommila

Lisätiedot

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018. Keskusvaalilautakunta

SAVONLINNAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018. Keskusvaalilautakunta Keskusvaalilautakunta 26.01.2018 1 Aika 26.01.2018 kello 19:00-19:32 Paikka Keskusvaalilautakunnan toimisto Läsnä Hirvonen Asko puheenjohtaja Kerman Juhani varapuheenjohtaja Härkönen Elina jäsen Kosonen

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/ Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 16/2016 138 Tarkastuslautakunta AIKA 10.11.2016 klo 16:00-18:00 PAIKKA Kunnanvirasto, teknisen toimiston neuvotteluhuone KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 64 TILINTARKASTAJAN KATSAUS

Lisätiedot

Kettumäki Jukka. Muut Tuominen Pirjo keskusvaalilautakunnan sihteeri

Kettumäki Jukka. Muut Tuominen Pirjo keskusvaalilautakunnan sihteeri Iitin kunta Pöytäkirja 2/2015 1 Keskusvaalilautakunta 17.04.2015 Aika Perjantai 17.04.2015 klo 19:03-19:20 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Leinonen Heikki Salonen Irmeli Kakko

Lisätiedot

Muutoksenhaku Oikaisuvaatimusohje, yleisten töiden lautakunta Otteet Otteen liitteet Oikaisuvaatimusohje, yleisten töi-

Muutoksenhaku Oikaisuvaatimusohje, yleisten töiden lautakunta Otteet Otteen liitteet Oikaisuvaatimusohje, yleisten töi- Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) n lakimies 363 Takaisinsaantivaatimuksen hyväksyminen, If Vahinkovakuutusyhtiö Oy, liukastuminen Tikkurikujalla Suutarilassa HEL 2015-003384 T 03 01 00 Jalkakäytävä

Lisätiedot

478 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 287 482 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

478 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 287 482 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 19/2005 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2005 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 478 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 Kokousaika 6.4.2016 kello 18.04 19.15 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 1(9) Keuruun Vuokra-asunnot Liikelaitoksen johtokunta 02.03.2016 AIKA 02.03.2016 klo 16:00-16:45 PAIKKA Kaupungintalo, takkahuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 Kokouksen

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Keskusvaalilautakunta AIKA 16.03.2015 klo 17:00-17:50 PAIKKA Taipalsaaren kunnanvirasto, Ruorisilta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/ Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2019 11 Keskusvaalilautakunta Aika 12.04.2019 klo 18:30-20:01 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone K1-K2 Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 7 Europarlamenttivaaleista tiedottaminen

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävillä pito 4. 3 Vaaleista tiedottaminen 5

Sisällysluettelo. 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävillä pito 4. 3 Vaaleista tiedottaminen 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 Keskusvaalilautakunta 07.03.2019 Sisällysluettelo Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen ja nähtävillä pito 4 3 Vaaleista tiedottaminen

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 10.01.2019 klo 07:30-10:45 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

75 Päihdetyön tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä. Päätös

75 Päihdetyön tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (9) 75 Päihdetyön tuntiopettajan virkasuhteinen tehtävä HEL 2014-007053 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Rehtori päätti kokonaisarvion perusteella valita Stadin

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/2015 27. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/2015 27. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/2015 27 Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Kokousaika 10.12.2015 klo 09:00-10:25 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala

Lisätiedot

Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Kunnanhallituksen tehtäviin ennen vaaleja kuuluvat:

Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Kunnanhallituksen tehtäviin ennen vaaleja kuuluvat: Kunnanhallitus 75 24.02.2015 Kunnanhallitus 100 09.03.2015 EDUSKUNTAVAALIT 19.4.2015 618/0/06/060/2014 Khall 24.02.2015 75 Hallintosihteeri Rauno Piippo (puhelin 044-497 0003): Eduskuntavaalit toimitetaan

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Keskusvaalilautakunta Aika 23.05.2014 klo 17:00-19:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

Keskusvaalilautakunta 2/2019

Keskusvaalilautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALISTA Keskusvaalilautakunta 2/2019 Kokousaika: 12.4.2019 klo 18.00-20.57 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite 14 Laillisuus ja

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 19:00-19:07. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 19:00-19:07. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2018 1 (10) Aika 26.01.2018, klo 19:00-19:07 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KIRKKOVALTUUSTO 13.1.2015 ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 /2015 1/9 KOKOUSAIKA 13.1.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila, puheenjohtaja Mononen Liisa varapuheenjohtaja LÄSNÄ Haapsaari Tuula Lehikoinen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajat: PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116. Tarkastuslautakunta1. AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02

Pöytäkirjan tarkastajat: PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116. Tarkastuslautakunta1. AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02 PYHÄJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2016 116 Tarkastuslautakunta1 AIKA 13.05.2016 klo 08:30-15:02 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 75 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Keskusvaalilautakunta

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/ (6) Keskusvaalilautakunta Kuopion kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (6) Julkinen Kokoustiedot Aika perjantai klo 19:00-19:40 Paikka Kaupungintalo, kabinetti Saapuvilla olleet jäsenet Jouni Holopainen, puheenjohtaja Veikko Vilmi, varajäsen

Lisätiedot

Kokousaika 17.04.2015 kello 18:00-21:15

Kokousaika 17.04.2015 kello 18:00-21:15 Siilinjärven kunta Pöytäkirja 3/2015 1 Keskusvaalilautakunta Kokousaika 17.04.2015 kello 18:00-21:15 Kokouspaikka Siilinjärven kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Asiat Otsikko Sivu 21 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2015 Kirkkoneuvosto

PÖYTYÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 4/2015 Kirkkoneuvosto KOKOUSAIKA maanantaina30.3.2015 klo 19.00 (KOKOUSPAIKKA Yläneen seurakuntatalo SAAPUVILLA Jäsenet OLLEET JÄSENET / Petri Thuren pj VARAJÄSENET Sirpa Kangas vpj Harri Auranen Ilkka Ali-Rontti Matti Kaurila

Lisätiedot

Vaalilain 15 :n mukaan kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaa le ja asetettava:

Vaalilain 15 :n mukaan kunnanhallituksen on hyvissä ajoin ennen vaa le ja asetettava: Kunnanhallitus 255 07.11.2016 Kunnanhallitus 287 05.12.2016 Kunnanhallitus 84 13.03.2017 Kati Kähkösen eroanomus vaalilautakunnan varajäsenyydestä 225/00.001/2016, 82/00.001/2017 Kunnanhallitus 255 Vaalilain

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 16. Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 16. Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2015 16 Keskusvaalilautakunta Kokousaika 17.04.2015 klo 17:00 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 11

Lisätiedot

TALOUSARVION 2015 MUUTOS / HUOVILAN KOULUN ILTAPÄIVÄTOIMINTA / OPETUS- JA VARHAISKASVATUSPALVELUT

TALOUSARVION 2015 MUUTOS / HUOVILAN KOULUN ILTAPÄIVÄTOIMINTA / OPETUS- JA VARHAISKASVATUSPALVELUT Opetus- ja 112 26.08.2015 varhaiskasvatuslautakunta Kunnanhallitus 303 14.09.2015 Valtuusto 64 28.09.2015 TALOUSARVION 2015 MUUTOS / HUOVILAN KOULUN ILTAPÄIVÄTOIMINTA / OPETUS- JA VARHAISKASVATUSPALVELUT

Lisätiedot

JUANKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1

JUANKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 JUANKOSKEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 Sosiaalilautakunta Aika 24.03.2015 klo 9:00-10:50 Paikka Kaupungintalo / Auditorio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 17

Lisätiedot

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/

MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/ MUHOKSEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 17/2017 139 Tarkastuslautakunta AIKA 26.09.2017 klo 15:00-16:30 PAIKKA Muhoksen yläkoulun neuvotteluhuone KÄSITELLYT ASIAT Pykälät: Sivu 69 ASIAKIRJAPYYNTÖ/PESULAPALVELUIDEN HANKINTA

Lisätiedot