Pois kytketty. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Pois kytketty. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network)"

Transkriptio

1 Pois kytketty Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network)

2 2 Turvallisuus on tärkeintä Haluat tietenkin parasta mahdollista suojaa kodillesi ja pienyrityksellesi.

3 3 Easy Series -rikosilmoitinkeskus helppokäyttöinen, luotettava, hyvännäköinen ja helposti asennettava. Tarvitset luotettavan rikosilmoitinkeskuksen, joka ohjaa turvajärjestelmääsi älykkäästi. Et kuitenkaan halua mitä tahansa tuotetta voihan henkesi ja omaisuutesi olla sen varassa. Bosch Security Systemsin Easy Series -rikosilmoitinkeskus on ihanteellinen ratkaisu. Se on erittäin helppokäyttöinen ja tarjoaa lisäksi tarvitsemaasi tehoa ja luotettavuutta. Ja se näyttääkin hyvältä! Yksinkertaiset ja selvät viestit Rikosilmoitinkeskus viestii puhumalla. Se todella ohjaa sinua puheella ja antaa hälytyksiä ja järjestelmän tilaa koskevia tietoja. Laitteen puhumat viestit tavoittavat sinut äidinkielelläsi puhelimitse, vaikka olisit kaukanakin. Helppo käyttää Korkealaatuinen ja monivärinen näyttö näyttää helposti ymmärrettäviä animaatioita. Voit hallita tekstitöntä käyttölaitetta kulkukortilla tai painamalla yhtä painiketta. Easy Series on niin helppokäyttöinen, että jopa lapsi osaa käyttää sitä. Nyt Easy Series -rikosilmoitinkeskus tukee myös langatonta wlsn-tekniikkaa (Local Security Network). Järjestelmä valvoo itseään, joten se on entistä luotettavampi ja takaa mielenrauhan. Useat kansainväliset laitokset ovat palkinneet Easy Series -järjestelmän sen ylivertaisista ominaisuuksista. Kaikki hälytys- ja tilatiedot ovat selvästi tunnistettavissa ja voidaan lähettää matkapuhelimeesi tekstiviestinä.

4 4 Suunniteltu tarjoamaan vaihtoehtoja Boschin Easy Series -rikosilmoitinkeskuksessa on ainutlaatuinen, helppokäyttöinen käyttölaite. Nopea suojaus -toiminnolla voit virittää järjestelmän yhden painikkeen painalluksella ilman erillistä koodi- tai etätunnistinvarmennetta. Mukautettu suojaus -toiminnolla voit päättää ja esivalita suojauskohteita, ja voit esimerkiksi jättää ikkunan auki kesäisin. Poissa-suojaus -toiminnolla voit lähteä rakennuksesta ja ottaa käyttöön kaikki kiinteistössä olevat ilmaisimet. Valvottu suojaus - ja Tehosuojaus -toiminnot ovat aina käytettävissä. Säästä rahaa ja vähennä vääriä hälytyksiä Easy Series sisältää monia ominaisuuksia, jotka minimoivat väärien hälytysten aiheuttamia kustannuksia. Rikosilmoitinkeskus käyttää älykästä uhan arviointia viallisten laitteiden, vian ajoituksen ja nykyisen suojaustason analysoinnissa. Hälytyksen äänivahvistuksella valvontakeskuksen käyttäjä voi soittaa keskukseesi välittömästi ja kuunnella, mitä hälytyskohteessa tapahtuu. Nämä ominaisuudet ovat niin tehokkaita väärien hälytysten vähentämisessä, että järjestelmä on saanut niiden ansiosta jopa palkintoja. Etätunnistimet helpottavat järjestelmänhallintaa

5 5 Sisääntulo- ja poistumisviiveen ansiosta voit tulla sisään rakennukseen ja lähteä rakennuksesta aiheuttamatta hälytystä. Laite ilmaisee viiveen alkamisen äänenvoimakkuudeltaan nousevalla äänimerkillä ja valomerkeillä. Innovatiivinen hälytyksen lähetys Integroitu valitsin lähettää hälytyksen valvontakeskuksiin, kun taas äänivalitsimella voit lähettää hälytyksen naapureille, ystäville, valvontakeskuksille tai matkapuhelimiin. Matkapuhelimeesi lähetettäviä tekstiviestejä tuetaan myös, samoin kuin ulkoisia varoituslaitteita, kuten summereita. Helppokäyttöinen Äidinkielelläsi annetut äänikehotteet ohjaavat sinua koko prosessin ajan. Käyttölaitteen äänetön toiminto mahdollistaa tärkeydeltään vähäisten ilmoitusten pois kytkemisen. Jopa suorat hätä-, palo- ja sairaskohtaushälytykset voidaan lähettää vain yhden painikkeen painalluksella. Rikosilmoitinkeskus on osa langatonta wlsn-verkkoa. Tämä tarkoittaa, että se tukee useita kaukosäädinavaimenperällä ohjattavia toimintoja, kuten autotallin ovien ja sälekaihtimien avaamista, valojen sytyttämistä ja sammuttamista sekä suoran hätähälytyksen laukaisemista. Langaton sireeni varoittaa sinua ja perhettäsi hälytystilanteesta. Tämä takaa, että tunnet olosi täysin rentoutuneeksi ja turvalliseksi omassa kodissasi. Vartijakoodi Jos hälytys laukeaa, kun olet poissa kotoa, vartija voi tarkistaa tilat. Koodia käyttämällä hän voi virittää keskuksen tai poistaa sen toiminnasta hälytyksen jälkeen. Tämä poistaa asiattoman käytön mahdollisuuden. Langaton tekniikka Asennus on helpompaa, sillä seiniin ja kattoon ei enää tarvitse porata reikiä johtojen vetämistä varten. Tämä pienentää asennuskustannuksia.

6 6 Käyttölaitteessa on monivärinen näyttötekniikka, jossa käytetään merkkejä ja äänikomentoja.

7 7 Innovatiivinen ohjauskeskuksen rakenne lisää helppokäyttöisyyttä Ääniraportointi äidinkielelläsi Pois kytketty Käyttölaitteessa on myös sisäänrakennettu mikrofoni ja kaiutin, joilla voidaan hallita keskuksen hälytyksen äänivahvistuksia. Tässä integroidussa toiminnossa on kaksisuuntainen ääniyhteys, jossa on kuuntelu- ja puhetoiminto. Innovatiivisessa käyttölaitteessa on lisäksi yhden painikkeen tiedonvälitysjärjestelmä. Äänipalaute ohjaa sinua vaihe vaiheelta. Se myös näyttää hyvältä Tyylikäs ja katseenkestävä Easy Series -käyttölaite sulautuu mihin tahansa sisutukseen. Laaja sovellusvalikoima Easy Series -rikosilmoitinkeskus on ihanteellinen ratkaisu kodeille ja pienyrityksille erinomaisen hinta laatu-suhteensa ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Vaikka järjestelmää voi hallita myös painikkeilla, järjestelmän pääohjausmenetelmä on etätunnistin tai wlsn-kaukosäädinavaimenperä, joten sen käyttäminen ei voisi olla yksinkertaisempaa. Järjestelmää voi laajentaa täysin integroiduksi suojausjärjestelmäksi, joka kattaa lisätoimintoja, kuten paloilmoittimen sekä hätä- ja sairashälyttimen.

8 8 Täydellistä turvaa kodillesi tai pienyrityksellesi Hyödyllisiä ominaisuuksia: Oheislaitteet johdotetut tai langattomat: Liiketunnistin Savunilmaisin Lasirikkotunnistin Ovi-/ikkunakosketin wlsnkaukosäädinavaimenperä wlsn-sireeni sisätiloihin wlsn-tekniikan lisäetuuksia: kaksisuuntainen langaton hälytysten lähetys lisää mielenrauhaa järjestelmän kaikkia osia valvotaan jatkuvasti, mikä lisää luotettavuutta.

9 9 käyttölaitteen tyylikäs muotoilu yksinkertaiset ja selvät viesti omalla äidinkielelläsi intuitiivinen, helppokäyttöinen näppäimistö yksinkertainen hälytysilmoitus puheena, tekstiviestinä jne vähemmän vääriä hälytyksiä kehittyneen tekniikan ansiosta Innovatiivinen hälytyksen lähetys: digitaalinen valitsin lähettää hälytysraportteja valvontakeskukseen äänivalitsin lähettää viestejä naapureillesi, ystävillesi tai matkapuhelimeesi saat tiedon tekstiviestillä matkapuhelimeesi suora sairas-, hätä- tai palohälytyksen lähetys Langattomia käyttösovelluksia, kuten autotallin ovien ohjaaminen. Ei reikien poraamista seiniin ja kattoon johtoja varten, mikä pienentää asennuskustannuksia. Kaukosäädinavaimenperän palautteen ansiosta saat aina tiedon, kun järjestelmä viritetään tai kytketään pois.

10 10 Easy Series -järjestelmäkomponentit ja yhteensopivat laitteet Käyttölaite Käyttölaite yhdistää ääni- ja kuvatiedot. Se puhuu äidinkieltäsi ja näyttää animoituja kuvakkeita, jotka vahvistavat puhutut viestit. Tämä minimoi käyttövirheet. Läsnäolotunnistin Korkealaatuinen ja monivärinen kuvakenäyttö Integroitu kaiutin Toimintailmaisin Sisäänrakennettu mikrofoni Sisäänrakennettu etälukija (RFID) Helppokäyttöinen yhden painikkeen käyttöliittymä Yhden painikkeen käyttöliittymä Erityistoimintojen käyttö Kulkukortti Sisäänrakennettu opastus yhden painikkeen tiedonvälitysjärjestelmällä Palohälytys Hätäpainike Sairashälytys Lisää/poista/vaihda käyttäjää Äänimerkin tila Äänenvoimakkuuden säätö Yksittäiset käyttäjät voivat käyttää järjestelmää kulkukortin tai etätunnistimen avulla. Pienikokoisilla etätunnistimilla hallitaan järjestelmää.

11 11 Komponentteja ja varusteita täydellisen valvontajärjestelmän rakentamiseen Voit rakentaa järjestelmän useista erilaisista komponenteista ja varusteista. Järjestelmä vastaa tarpeitasi täydellisesti ja takaa kotisi ja pienyrityksesi turvallisuuden. Liiketunnistin johdotettu tai langaton Ovi-/ikkunakosketin Johdotettu summeri/vilkkuvalo Savunilmaisin wlsn-vesi-ilmaisin wlsn-lasirikkotunnistin Esimerkkejä wlsn-tuotteista: wlsn-kaukosäädinavaimenperä wlsn-ulkoilmasireeni wlsn-ovi-/ikkunakosketin

12 Laadun ja luovuuden perinne Boschin nimi on jo yli sadan vuoden ajan edustanut laatua ja luotettavuutta. Bosch on innovatiivisen tekniikan maailmanlaajuinen toimittaja, jonka ylläpito- ja tukitoiminnot ovat korkeinta luokkaa. Bosch Security Systems tarjoaa laajan valikoiman turvallisuus-, viestintä- ja äänentoistojärjestelmiä, joihin luotetaan ympäri maailman erilaisissa sovelluksissa, niin valtion laitoksissa ja julkisissa rakennuksissa kuin liiketiloissa, kouluissa ja kodeissa. Bosch Security Systems Lisätietoja löydät osoitteesta tai lähetä sähköpostia osoitteeseen Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Oikeudet muutoksiin pidätetään Painettu Saksassa 02/08 Printer AS-OT-fi-01_ _05

Pois kytketty. Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti

Pois kytketty. Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti Pois kytketty Easy Series Rikosilmoitinkeskus - Turvallisuutta helposti Turvallisuus on tärkeintä Haluat tietenkin parasta mahdollista suojaa kodillesi tai pienyrityksellesi. 2 Easy Series -rikosilmoitinkeskus

Lisätiedot

Kaikki testattu. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network)

Kaikki testattu. Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network) Kaikki testattu Easy Series -rikosilmoitinkeskus Turvallisuutta helposti nyt mukana wlsn* * langaton LSN (Local Security Network) 2 Tehokas ja yksinkertainen rikosilmoitinkeskus Tehokkaan rikosilmoitinkeskuksen

Lisätiedot

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin.

LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. LC4-laajakulmakattokaiutin Pienikokoisin. Peittoalueeltaan laajin. 2 LC4-laajakulmakattokaiutin Pieni koko, laatu ja ainutlaatuinen peittoalue ff Alan laajin avauskulma vähentää tarvittavien kaiuttimien

Lisätiedot

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin

Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin Modulaarinen kattokaiutin Älykäs ääniratkaisu kaikkiin kattoihin 2 Modulaarinen kattokaiutin Suunniteltu helppoon asennukseen Sopii melkein kaikkiin kattotyyppeihin Innovatiivinen modulaarirakenne Helppo

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan

Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan 2 Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä Nopein reitti turvaan Plena-yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä

Lisätiedot

Easy Series -rikosilmoitinkeskusten. Tekninen opas

Easy Series -rikosilmoitinkeskusten. Tekninen opas Easy Series -rikosilmoitinkeskusten Tekninen opas Sisällysluettelo 3 1. Perustiedot 2. Järjestelmän yleiskuvaus 5 2.1 Easy Series -käyttölaite 6 Easy Series -näytön tilat 7 2.2 Keskus ja laitteet 10 2.3

Lisätiedot

Easy Series -rikosilmoitinkeskus. Tuoteopas

Easy Series -rikosilmoitinkeskus. Tuoteopas Easy Series -rikosilmoitinkeskus Tuoteopas Sisällysluettelo 3 1. Perustiedot 2. Järjestelmän yleistiedot 5 2.1 Easy Series -käyttölaite 6 Easy Series -näytön tilat 7 2.2 Keskus ja laitteet 10 2.3 Langattomat

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa

Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Helppoa äänenhallintaa 2 Plena-yleisäänentoistojärjestelmä Easy Line Käytännöllinen tapa laadukkaaseen äänentoistoon Helppokäyttöiset vyöhykemerkinnät ja asetusosoittimet

Lisätiedot

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa

Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa Praesideo, digitaalinen yleisäänentoistoja äänievakuointijärjestelmä Vie viestit perille tilanteessa kuin tilanteessa 2 Bosch Praesideo -yleisäänentoisto- ja äänievakuointijärjestelmät Yleisön tiedottaminen

Lisätiedot

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä

REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä REG-Sentry -järjestelmä Boschilta Automaattinen ajoneuvojen kulunvalvontajärjestelmä 2 Automaattinen Bosch REG-Sentry -kulunhallintajärjestelmä ajoneuvoille REG-Sentry on rekisterikilven tunnistukseen

Lisätiedot

wlsn* kaksisuuntainen langaton verkko Nopeaa ja luotettavampaa turvallisuutta * langaton LSN (Local Security Network)

wlsn* kaksisuuntainen langaton verkko Nopeaa ja luotettavampaa turvallisuutta * langaton LSN (Local Security Network) wlsn* kaksisuuntainen langaton verkko Nopeaa ja luotettavampaa turvallisuutta * langaton LSN (Local Security Network) 2 Mikä on wlsn? Bosch Security Systemsin langaton wlsn (Local SecurityNetwork) on usean

Lisätiedot

Easy Series ICP-EZM2 v3 Programming Addendum. v3 Liite

Easy Series ICP-EZM2 v3 Programming Addendum. v3 Liite Easy Series ICP-EZM2 v3 Programming Addendum fi v3 Liite Easy Series Easy Series (ICP-EZM2) v3 -ohjelmointiliite fi 3 1 Easy Series (ICP-EZM2) v3 -ohjelmointiliite Tämä asiakirja sisältää täydentäviä

Lisätiedot

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta

AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta AEGIS-valaisimet Boschilta Turvallista valaistusta 2 AEGIS-valaisimet AEGIS-valaisimet Turvallista valaistusta Constant Light -tekniikka (patenttia haettu) kompensoi LED-valon heikentymistä. Black Diamond

Lisätiedot

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat

MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat MIC 550 -sarja Kestävät, ulkokäyttöön tarkoitetut PTZ-kamerat 2 MIC 550 -sarja Valvontajärjestelmien edelläkävijä Kompakti tyylikäs muotoilu mahdollistaa huomaamattoman asennuksen valvontaympäristöissä

Lisätiedot

Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei.

Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Professional-sarjan liiketunnistin tietää, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Monipisteinen peittämisen tunnistus ja integroitu suihkeen havainnointi! Uskomattomat Bosch-tekniikat parantavat

Lisätiedot

Easy Series. Käyttöopas. Rikosilmoitinkeskus

Easy Series. Käyttöopas. Rikosilmoitinkeskus Easy Series FI Käyttöopas Rikosilmoitinkeskus Easy Series Käyttöopas Käyttölaitteen käyttö Käyttölaitteen käyttö Näytön tilat Näyttö Järjestelmä on pois kytketty. Hälytystilaa tai häiriötä ei ole. Voit

Lisätiedot

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota...

Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... Bosch CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä Lisää innovaatiota... 2 CCS 800 Ultro -keskustelujärjestelmä...joustavalla, kaikenkattavalla kokousjärjestelmällä Ainutlaatuinen, sisäänrakennettu digitaalinen

Lisätiedot

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla

Turvallisuus. Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla Turvallisuus Kodin suojaaminen ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa. Hälytinjärjestelmä S3b-SV IP HD kameralla S3b -SV GSM Hälytinjärjestelmä Sopii kotiin ja pienyrityksiin. Vaatii SIM -kortin 1 Suojaa

Lisätiedot

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1

PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 PAVIRO Kuulutus- ja äänievakuointijärjestelmä ammattilaistason äänenlaadulla Joustavuutta alusta alkaen PAVIRO 1 2 PAVIRO PAVIRO 3 Pitää ihmiset turvassa, tietoisena, ja viihdyttää Boschilla on yli 100

Lisätiedot

ABLOY CONTROL Avain uuteen turvallisuuteen

ABLOY CONTROL Avain uuteen turvallisuuteen ABLOY CONTROL Avain uuteen turvallisuuteen Kodin langaton lukitus- ja hälytysjärjestelmä An ASSA ABLOY Group brand ABLOY CONTROL on kodin langaton lukitusjärjestelmä Helppo asentaa uusiin ja vanhoihin

Lisätiedot

Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon

Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon Vari-directional-järjestelmä Älykäs ratkaisu täydelliseen äänentoistoon 2 Bosch Vari-directional -järjestelmä Paras äänenlaatu akustisesti haastaviin ympäristöihin Paras mahdollinen äänenlaatu ja puheen

Lisätiedot

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin

Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin Esittelyssä AutoDome Easy Täydellinen keskikokoisiin kohteisiin PTZ-kamera, joka on suunniteltu sopimaan täydellisesti kaikkialle Kun kiinteä minidome-kamera ei riitä, mutta perinteinen PTZ-kamera on turhan

Lisätiedot

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet

Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Aukoton havaitseminen. Varmasti luotettava. Commercial Series -liiketunnistimet Havaitseminen on ensimmäinen vaihe kodin tai yrityksen ja niiden seinien sisällä olevien ihmisten ja omaisuuden suojelemisessa.

Lisätiedot

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä

Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä Boschin yleisäänentoistojärjestelmät Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjänä 2 Akustisten ominaisuuksien suunnannäyttäjä Kehittynyttä akustiikkaosaamista Bosch on yli 60 vuoden kokemuksellaan muotoilun

Lisätiedot

Hälytinjärjestelmä GSM Touch

Hälytinjärjestelmä GSM Touch Hälytinjärjestelmä GSM Touch Hälytinjärjestelmä GSM Touch GSM, SMS, RFID V2.3 2013 Ominaisuudet Etupaneeli Tukee 10 kaukosäädintä Tukee 50 langatonta sensoria Tukee 50 kulkunappia Toimii matkapuhelinverkossa

Lisätiedot

Professional-sarjan liiketunnistimet

Professional-sarjan liiketunnistimet 1 Professional-sarjan liiketunnistimet tietävät, milloin hälytys on laukaistava ja milloin taas ei. Monipisteinen peittämisen tunnistus ja integroitu suihkeen havainnointi! 2 Kehittynyt anturien tietojen

Lisätiedot

Kotona kuten ennenkin.

Kotona kuten ennenkin. hea l t h pe rato r Kotona kuten ennenkin. OMAseniori-palvelussa olen kokenut parhaimpana sen, että saan tarvitsemaani tietoa äitini päivän aktiivisuudesta ja unen rytmistä. Yksinasuvan 92 -vuotiaan äidin

Lisätiedot

Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni

Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni Vari-directional-järjestelmä Aina oikeaan suuntaan ohjautuva ääni 2 Bosch Vari-directional -järjestelmä Paras äänenlaatu akustisesti haastaviin ympäristöihin Paras mahdollinen äänen laatu ja puheen selkeys

Lisätiedot

CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1. CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas

CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1. CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä 1 CCS 1000 D -keskustelujärjestelmä Kompakti ja tehokas 2 CCS 1000 D Digitaalinen keskustelujärjestelmä Suunniteltu heti käyttövalmiiksi ja helppokäyttöiseksi

Lisätiedot

Taito Tehdä Turvallisuutta

Taito Tehdä Turvallisuutta Taito Tehdä Turvallisuutta Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä HOME CONTROLLER HOME CONTROLLER HC-0016, HC-WF HELPPOKÄYTTÖINEN KODINOHJAUSJÄRJESTELMÄ Käyttö ja ohjelmointi helposti näytöllä

Lisätiedot

Plena-yleisäänentoistoratkaisut Joustavaa äänenhallintaa

Plena-yleisäänentoistoratkaisut Joustavaa äänenhallintaa Plena-yleisäänentoistoratkaisut Joustavaa äänenhallintaa 2 Plena-yleisäänentoistoratkaisut Helposti laajennettava yleisäänentoistojärjestelmä Olipa kyseessä tavaratalo, myymäläketju, toimistorakennus,

Lisätiedot

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA.

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. LANGATON KUTSUJÄRJESTELMÄ TURVALLISUUTTA JA HUOLETTOMUUTTA Rouva Niemi Huone 25 22:15 MISSÄ ROUVA NIEMI ON? HÄLYTYS 1 2? Ilman Ascom

Lisätiedot

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN

KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN KÄSITYÖKALUJA MUOVIVANNEHTIMISEEN STRAPEXIN EDUT Käsityökalut, vanne ja huoltopalvelu kokonaispakettina OIKEA TYÖKALU Sovellukset käsin tehtävään vannehtimiseen ovat moninaiset aivan kuten Strapexin tuotevalikoima.

Lisätiedot

Avaa ovi älykkääseen kotiin. Älykkäämpi tapa suojata kotisi.

Avaa ovi älykkääseen kotiin. Älykkäämpi tapa suojata kotisi. Avaa ovi älykkääseen kotiin Älykkäämpi tapa suojata kotisi. Smart Living. Älykäs kodin turvajärjestelmä, joka luo huolettomuutta. Yale Smart Living -konsepti on luotu juuri sinun elämääsi sopivaksi - se

Lisätiedot

Taito Tehdä Turvallisuutta. Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER

Taito Tehdä Turvallisuutta. Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER Taito Tehdä Turvallisuutta Kotimainen GSM-pohjainen ohjaus ja valvontajärjestelmä PRO CONTROLLER PRO CONTROLLER PC-8016 KAMEROILLA VARUSTETTU KOTIAUTOMAATIOKESKUS Käyttö ja ohjelmointi helposti näytöllä

Lisätiedot

TeleCare Solution PALVELUKODEILLE JA KOTIHOIVAAN

TeleCare Solution PALVELUKODEILLE JA KOTIHOIVAAN PALVELUKODEILLE JA KOTIHOIVAAN 02/2014 Miksi kukaan ei vastaa puhelimeen? Elsi Technologies on johtava ammatillisten hoivaratkaisujen tarjoaja ikäihmisten hoivatyön sektorilla. Perustamisvuodestaan 2005

Lisätiedot

VERSA. monipuolinen hälytinkeskus. Versa

VERSA. monipuolinen hälytinkeskus. Versa VERSA monipuolinen hälytinkeskus VERSA on nykyaikainen hälytinkeskus. Edullinen VERSA soveltuu suurenkin kohteen järjestelmäksi. Keskukseen sopii laaja valikoiman langattomia ilmaisimia. Hälytyksensiirto

Lisätiedot

Ensto Intro -kodinohjain Aina kotona.

Ensto Intro -kodinohjain Aina kotona. Ensto Intro -kodinohjain Aina kotona. Olitpa itse kotona tai poissa, Ensto Intro -kodinohjain tuo huolettomuutta asumiseen. 2 Ensto Intro -kodinohjausjärjestelmä tarjoaa yksinkertaisen ja helpon kotona/poissa

Lisätiedot

Enemmän turvaa. Vähemmän huolia. Sonera Vahdin avulla tiedät, mitä kotonasi tapahtuu.

Enemmän turvaa. Vähemmän huolia. Sonera Vahdin avulla tiedät, mitä kotonasi tapahtuu. Enemmän turvaa. Vähemmän huolia. Sonera Vahdin avulla tiedät, mitä kotonasi tapahtuu. Sonera Vahdin avulla ennakoit, tarkkailet ja tiedät mitä kotonasi tapahtuu Sonera Vahti -palvelun avulla valvot kotisi

Lisätiedot

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA.

telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. telecare IP langaton kutsujärjestelmä LISÄÄ VAPAUTTA. VÄHEMMÄN HUOLTA. LANGATON KUTSUJÄRJESTELMÄ TURVALLISUUTTA JA HUOLETTOMUUTTA Rouva Niemi Huone 25 22:15 MISSÄ ROUVA NIEMI ON? HÄLYTYS 1 2? Ilman Ascom

Lisätiedot

Hälytysjärjestelmän käyttöohje

Hälytysjärjestelmän käyttöohje Hälytysjärjestelmän käyttöohje Järjestelmä: Domonial Tervetuloa Sector Alarmin asiakkaaksi Kiitos, että valitsit Sector Alarmin hälytysjärjestelmäsi toimittajaksi! Tämä käyttöohje on tarkoitettu päivittäisen

Lisätiedot

TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS

TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS TALOAUTOMAATIO KODIN KESKITETTY SÄHKÖTOIMINTOJEN OHJAUS 2015 Kaikki kodin sähkötoiminnot yhdessä järjestelmässä VALVONTA AUTOTALLIN OVET VERHO-OHJAUS OHJAUSJÄRJESTELMÄ ENERGIANKULUTUS LÄMMITYS VALAISTUS

Lisätiedot

Kello joka voi pelastaa henkiä.

Kello joka voi pelastaa henkiä. Kello joka voi pelastaa henkiä. Limmex turvakellon avulla voit pyytää apua napin painalluksella. 1 1. PAINA HÄLYTYSNAPPIA Turvakello toimii sekä kotona että kodin ulkopuolella: Pyydä apua yhdellä napin

Lisätiedot

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300

Toshiba EasyGuard käytännössä: Portégé M300 Erinomainen ja vankkatekoinen all-in-one-ultrakannettava. Toshiba EasyGuard sisältää monia ominaisuuksia, joiden avulla yritysasiakkaat voivat parantaa tietoturvaansa, tehostaa järjestelmän suojausta ja

Lisätiedot

Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa

Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa Blue Line -liiketunnistimet Tieto on valtaa Turvallisuutta, johon voit luottaa Blue Line Gen 2 -liiketunnistimet Järjestelmien on oltava luotettavia, onpa suojauksen kohteena sitten koti, jälleenmyyntiliike

Lisätiedot

Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta

Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta Bosch ja Extreme Extreme CCTV -ryhmän tuotteet ovat nyt saatavilla Boschilta 2 I Bosch ja Extreme Laatua, innovaatiota ja tehoa Bosch Security Systems osti hiljattain Extreme CCTV -ryhmän, jonka tuotteita

Lisätiedot

Integrus-puheviestintäjärjestelmä Täydellisyyden kieli

Integrus-puheviestintäjärjestelmä Täydellisyyden kieli Integrus-puheviestintäjärjestelmä Täydellisyyden kieli 2 Integrus-puheviestintäjärjestelmä Erittäin helppokäyttöinen digitaalinen puheviestintäjärjestelmä Edistynyt digitaalinen tekniikka takaa erinomaisen

Lisätiedot

DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi.

DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi. DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi. 2 Boschin DCN-multimediakonferenssijärjestelmä Tiedota, vaikuta, inspiroi. Innosta muut ryhtymään toimeen Useimpien kokousten ja konferenssien

Lisätiedot

Kotona kuten ennenkin.

Kotona kuten ennenkin. Kotona kuten ennenkin. OMAseniori-palvelussa olen kokenut parhaimpana sen, että saan tarvitsemaani tietoa äitini päivän aktiivisuudesta ja unen rytmistä. Yksinasuvan 92 -vuotiaan äidin omainen OMAseniori-turvapalvelu

Lisätiedot

Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa.

Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa. Välitä viestisi, kaikissa tilanteissa. PRAESIDEO Digital Yleisäänentoistoja -äänievakuointijärjestelmä boschsecurity.com PRAESIDEO Digital Yleisäänentoisto- ja -äänievakuointijärjestelmä 3 Pidä kohdeyleisösi

Lisätiedot

Kotihoidon turvapalvelujen laitevalikoima ja muut teknologiaratkaisut 2019

Kotihoidon turvapalvelujen laitevalikoima ja muut teknologiaratkaisut 2019 Kotihoidon turvapalvelujen laitevalikoima ja muut teknologiaratkaisut 2019 Turvapuhelin Turvapuhelin asennetaan kodissa keskeiselle paikalle, siinä on herkkä kaiutin ja mikrofoni, jonka avulla ääni kuuluu

Lisätiedot

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ

LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ LANGATON RENGASPAINEEN JA LÄMPÖTILAN VALVONTAJÄRJESTELMÄ TPMS Käyttöohjekirja Malli n:o: CL-M2+SO 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. TPMS:n PÄÄTOIMINNOT... 1 2. TUOTTEEN OMINAISUUDET...1 3. JÄRJESTELMÄN KOMPONENTIT...1-2

Lisätiedot

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet Voi olla, etten enää pysty tekemään kaikkea, mitä haluaisin yhtä helposti kuin ennen, mutta kun saan vähän apua, aion vielä yrittää tehdä yhtä ja toista! Doro Care Electronics vahvistin puhelimet ja apuvälineet

Lisätiedot

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona

Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Maakohtainen myyntiesite Suomi () Langattomat AudioBoost-TV-kuulokkeet 15 mm:n elementit / suljettu takaosa Nappikuuloke SSC5001/10 Mukauta kuuntelukokemustasi kotona Kevyillä ja langattomilla SSC5001

Lisätiedot

Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move

Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move www.siemens.fi/paloturvallisuus Paloilmoitusjärjestelmän laajennusratkaisu - Sinteso Move Yhdistä nykyinen paloilmoitusjärjestelmäsi Sintesoon. Se on palontorjunnan uusi ulottuvuus. Infrastructure & Cities

Lisätiedot

Hälytysjärjestelmän käyttöohje

Hälytysjärjestelmän käyttöohje Hälytysjärjestelmän käyttöohje Järjestelmä: Domonial Tervetuloa Sector Alarmin asiakkaaksi Kiitos, että valitsit Sector Alarmin hälytysjärjestelmäsi toimittajaksi! Tämä käyttöohje on tarkoitettu päivittäisen

Lisätiedot

Esittely. Tuote. HomeSecure Smart Ulkosireeni:

Esittely. Tuote. HomeSecure Smart Ulkosireeni: Esittely Langaton ulkosireeni ennalta ehkäisee murtoja jo pelkällä näkyyvydellään, karkottaa tunkeutujat paikalta ja herättää huomiota mikäli hälytys laukaisee. Ulkosireeni toimii osana hälytysjärjestelmää,

Lisätiedot

mobile PhoneTools Käyttöopas

mobile PhoneTools Käyttöopas mobile PhoneTools Käyttöopas Sisältö Vaatimukset...2 Ennen asennusta...3 Asentaminen - mobile PhoneTools...4 Matkapuhelimen asennus ja määritys...5 Online-rekisteröinti...7 Asennuksen poistaminen - mobile

Lisätiedot

MOBIILIPEDAKOGIA OPETUKSESSA. FERCS10 kiinteistön ohjaus- ja valvontajärjestelmän kytkentä, konfigurointi ja käyttö

MOBIILIPEDAKOGIA OPETUKSESSA. FERCS10 kiinteistön ohjaus- ja valvontajärjestelmän kytkentä, konfigurointi ja käyttö MOBIILIPEDAKOGIA OPETUKSESSA FERCS10 kiinteistön ohjaus- ja valvontajärjestelmän kytkentä, konfigurointi ja käyttö Uudenkaupungin ammatti- ja aikuisopisto Novida Sähkö- ja automaatiotekniikka LSKKY 5.12.2013

Lisätiedot

Paristokäyttöiset palovaroittimet ovat yksinkertaisin sekä edullisin paloturvallisuuslaite

Paristokäyttöiset palovaroittimet ovat yksinkertaisin sekä edullisin paloturvallisuuslaite Kotihälyttimet Paristokäyttöiset palovaroittimet ovat yksinkertaisin sekä edullisin paloturvallisuuslaite asunnoissa. Turvallisuustaso lisääntyy kytkemällä palovaroittimet yhteen ja mielellään keskukseen

Lisätiedot

1.1. Järjestelmän käynnistys

1.1. Järjestelmän käynnistys 1.1. Järjestelmän käynnistys 1. Käyttölaitteen käynnistys Kytke verkkojännite keskuksen virtalähteeseen ja odota noin yksi minuutti. Jos käyttölaitteessa ei ole merkkivaloja tai näytössä on teksti keybus

Lisätiedot

Easy Series. Asennusopas. Rikosilmoitinkeskus

Easy Series. Asennusopas. Rikosilmoitinkeskus Easy Series FI Asennusopas Rikosilmoitinkeskus Easy Series (ICP-EZM2) Asennusopas Sisällysluettelo Sisällysluettelo. Pikaohje.... Järjestelmän yleiskatsaus....2 Käyttölaitteen yleiskatsaus.... Peruskäyttöohjeet...4.4

Lisätiedot

Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut

Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut Boschin Advantage Line Vaihtoehto, jota olet odottanut Bosch Security Systems laajentaa videolaitteiden valikoimaansa uudella edullisella ammattitason Advantage Line CCTV-kamera-sarjalla. Advantage Line

Lisätiedot

Radiokanta KI RF Verkkokäyttöisten KAMIC Installation KI sarjan palovaroittimien langattomaan yhteenliitäntään Snro: 7111999

Radiokanta KI RF Verkkokäyttöisten KAMIC Installation KI sarjan palovaroittimien langattomaan yhteenliitäntään Snro: 7111999 Radiokanta KI RF Verkkokäyttöisten KAMIC Installation KI sarjan palovaroittimien langattomaan yhteenliitäntään Snro: 7111999 SuperSafe tekniikalla luotettavuuden ja turvallisuuden parantamiseksi. Johdanto

Lisätiedot

Smoke Alarm FERION 4000 O

Smoke Alarm FERION 4000 O Smoke Alarm FERION 4000 O fi Smoke Alarm Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Graphics 4 2 Johdanto 6 3 Kiinnitys 7 4 Ylläpito 9 5 Tekniset tiedot 10 6 Asiakaspalvelu 11 Bosch Sicherheitssysteme GmbH

Lisätiedot

Digitaalinen PLENA matrix -äänentoistojärjestelmä Erittäin joustavat toiminnot. Tehokas ohjaus.

Digitaalinen PLENA matrix -äänentoistojärjestelmä Erittäin joustavat toiminnot. Tehokas ohjaus. Digitaalinen PLENA matrix -äänentoistojärjestelmä Erittäin joustavat toiminnot. Tehokas ohjaus. 2 Digitaalinen PLENA Matrix -äänentoistojärjestelmä Monipuolinen valinta laadukkaaseen äänentoistoon Usean

Lisätiedot

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla

SOUNDGATE. Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla SOUNDGATE Yhteydessä maailmaan SoundGaten avulla Vaihtoehtoja yhteyksien muodostamiseen on enemmän kuin koskaan. Olemme yhteydessä läheisiimme, ystäviimme ja työkavereihimme missä ja milloin tahansa erilaisten

Lisätiedot

Smoke Alarm FERION 1000 O

Smoke Alarm FERION 1000 O Smoke Alarm FERION 1000 O fi Smoke Alarm Sisällysluettelo fi 3 Sisällysluettelo 1 Graphics 4 2 Johdanto 6 3 Kiinnitys 7 4 Ylläpito 9 5 Tekniset tiedot 10 6 Asiakaspalvelu 11 Bosch Sicherheitssysteme GmbH

Lisätiedot

Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Kaikkialla, missä ihmiset tapaavat...

Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Kaikkialla, missä ihmiset tapaavat... Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Kaikkialla, missä ihmiset tapaavat... 2 Langaton DCN-keskustelujärjestelmä Langaton keskustelujärjestelmä helppokäyttöisyyttä ja joustavuutta Huippuratkaisu myös tuleviin

Lisätiedot

Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla

Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla Bosch Video Management System Tulevaisuuden turvaaminen IP-ratkaisuilla IP-videoturvallisuus Yhdistäminen kannattaa Bosch Video Management System (VMS) -videonhallintajärjestelmä hallinnoi kaikkea IP-muotoista

Lisätiedot

TALOMAT Easy. asennus- ja käyttöohje T91

TALOMAT Easy. asennus- ja käyttöohje T91 TALOMAT Easy asennus- ja käyttöohje T91 Talomat Easy -järjestelmä sisältää seuraavat komponentit: ohjausyksikkö 4-os talomat-painike x 2 2-os kytkinten asennuskehys kytkinten yhdyskaapeli kosteusteippianturi

Lisätiedot

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö FIN

Ominaisuudet. Pakkauksen sisältö FIN FIN Ominaisuudet ASA-30:tä voidaan käyttää joko hälytysjärjestelmään liitettynä lisäsireeninä tai itsenäisenä sireeninä, joka on liitettyä kaukosäätimeen ja/tai langattomiin tunnistimiin. - Langaton yhteys

Lisätiedot

Käyttöohje. Järjestelmä: Sector Alarm TC

Käyttöohje. Järjestelmä: Sector Alarm TC Käyttöohje Järjestelmä: Sector Alarm TC Tervetuloa Sector Alarmin asiakkaaksi Tämä käyttöohje on tarkoitettu päivittäisen käytön tueksi. Lue ohje läpi niin tiedät kuinka hälytysjärjestelmäsi toimii. Toivomme,

Lisätiedot

5 ] ollessasi käyttäjätilassa

5 ] ollessasi käyttäjätilassa 7.3 Käyttäjäkoodien ohjelmointi. Näppäile [ [ 5 ollessasi käyttäjätilassa. Näppäile käyttäjänumero jonka haluat vaihtaa [ 0 - [ numero 4) 5, esim. 04 (käyttäjä 3. Näppäile uusi käyttäjäkoodi (XXXX,X,X)

Lisätiedot

Kello joka voi pelastaa henkiä.

Kello joka voi pelastaa henkiä. Kello joka voi pelastaa henkiä. Limmex turvakellon avulla voit pyytää apua napin painalluksella. 1 1. PAINA HÄLYTYSNAPPIA Turvakello toimii sekä kotona että kodin ulkopuolella: Pyydä apua yhdellä napin

Lisätiedot

Asentaminen Android-laitteeseen

Asentaminen Android-laitteeseen Asentaminen Android-laitteeseen Huomaa! Tarkempia tietoja ohjelmien asentamisesta saat tarvittaessa puhelimesi käyttöoppaasta. MyMMX mobile -sovelluksen asentaminen Android-laitteeseen: 1. Avaa laitteesi

Lisätiedot

KÄNNYKKÄ. Kaveriksi ikäihmiselle! Aina mukana! Aina päällä! Matti Tossavainen 27.09.2008 Foibe klo 10-14 (LongLifeLearning/EU)

KÄNNYKKÄ. Kaveriksi ikäihmiselle! Aina mukana! Aina päällä! Matti Tossavainen 27.09.2008 Foibe klo 10-14 (LongLifeLearning/EU) KÄNNYKKÄ Kaveriksi ikäihmiselle! Aina mukana! Aina päällä! Matti Tossavainen 27.09.2008 Foibe klo 10-14 (LongLifeLearning/EU) Seniorikännykän tärkeitä ominaisuuksia (1/4) Pysyy hyvin kädessä - hyvä tuntuma

Lisätiedot

Ikäihmisten kärkihanke Rovaniemi Pasi Nurmela Seniortek Oy

Ikäihmisten kärkihanke Rovaniemi Pasi Nurmela Seniortek Oy Ikäihmisten kärkihanke Rovaniemi 11.8.2016 Pasi Nurmela Seniortek Oy Seniortek Oy riippumaton, yksityinen ja 100% Suomalainen yritys perustettu Rovaniemellä 2005 kehittää innovatiivisia ja toimittaa turvapalveluratkaisuja

Lisätiedot

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin

Uponor C-46 -lämmönsäädin. Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Uponor C-46 -lämmönsäädin Säätilan mukaan kompensoituva ohjain vesikiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin Tuotteen kuvaus Luovaa tekniikkaa helppo asentaa ja käsitellä Uponorin C-46-lämmönsäädin

Lisätiedot

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera

Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera No.1. Plug and Play IP Kamera Markkinoiden helpoin ja käytännöllisin IP Kamera Helppo Käyttäjän ei tarvitse tietää mitään verkkotekniikasta eikä tehdä mitään asetuksia tai porttiohjauksia reitittimeen.

Lisätiedot

Nokia autosarja CK-100 9210123/1

Nokia autosarja CK-100 9210123/1 Nokia autosarja CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Navi ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

TIDOMAT smartone. Turvallisuus verkossa

TIDOMAT smartone. Turvallisuus verkossa TIDOMAT smartone Turvallisuus verkossa Kulunvalvontajärjestelmä smartone: Järjestelmä koostuu keskusyksiköstä, oviohjaimista ja etälukijoista ja helposti asennettavasta GSM-modeemista, laajennuskortista

Lisätiedot

G Kytkentäohje. 1.1 Yleistä. 1.4 Pellin toimilaite. 1.5 Savunilmaisin/Palotermostaatti. 1.2 Tulot. 1.3 Lähdöt

G Kytkentäohje. 1.1 Yleistä. 1.4 Pellin toimilaite. 1.5 Savunilmaisin/Palotermostaatti. 1.2 Tulot. 1.3 Lähdöt G5996.3 Fi Asennusohjeet Valvonta- ja liikuttelujärjestelmä 1 Kytkentäohje 1.1 Yleistä Ohjausyksikkö sisältää elektronisia komponentteja, jotka voivat vahingoittua, jos niitä käsitellään väärin. Kaikkien

Lisätiedot

Pikakäyttöopas PowerMax Pro

Pikakäyttöopas PowerMax Pro Sector Alarm Oy Esterinportti 2 00240 Helsinki Puh. 0207 345 000 info@sectoralarm.fi sectoralarm.fi Y-tunnus 0667761-0 Pikakäyttöopas PowerMax Pro Keskusyksikön näppäimistöselitteet 1. Hälytysjärjestelmän

Lisätiedot

Asuminen turvallisemmaksi oikeanlaisilla teknologiatuotteilla

Asuminen turvallisemmaksi oikeanlaisilla teknologiatuotteilla Asuminen turvallisemmaksi oikeanlaisilla teknologiatuotteilla Ulkona liikkuminen huolettomammaksi valvontalaittein ja hälyttimin Apua arjesta suoriutumiseen toimintakyvyn ollessa alentunut Yksinkertaisia

Lisätiedot

MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ

MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ 1 (8) MICRA HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SMS-VIESTEILLÄ Made in EU Poland, valmistaja Satel. Micra on aito ammattitason hälytysjärjestelmä omakotitaloihin, verstaisiin, maatalouteen ja muihin pienempiin kohteisiin.

Lisätiedot

HÄLYRI-SOVELLUKSEN KÄYTTÖOHJEET

HÄLYRI-SOVELLUKSEN KÄYTTÖOHJEET HÄLYRI-SOVELLUKSEN KÄYTTÖOHJEET 1 TILIN LUONTI Aloita Hälyrin käyttö luomalla tili. Mikäli tilasit tuotteen verkkokaupastamme, sinulla on jo tunnukset eikä uutta tiliä tarvitse luoda. Kirjaudu tällöin

Lisätiedot

Divar. Käyttökohdeopas. Divar application guide

Divar. Käyttökohdeopas. Divar application guide Divar Käyttökohdeopas Bosch Divar application Divar Digitaalitallennin guide Bosch Divar Digitaalitallennin Divar on digitaalitallennin, joka tuo digitaalisen CCTV-valvontatekniikan entistä laajemman käyttäjäryhmän

Lisätiedot

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike

SoundGate. Bernafon SoundGate. Näppäinlukko. Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen. Puhelu. Musiikki/audio-painike. Bluetooth -painike Bernafon SoundGate SoundGate PIKAOHJE Näppäinlukko Äänenvoimakkuuden ja ohjelman vaihtaminen Puhelu Musiikki/audio-painike Bluetooth -painike Akun merkkivalo Tämä ohje on vain lyhyt tiivistelmä. Tärkeä

Lisätiedot

Pikakäyttöopas iconnect

Pikakäyttöopas iconnect Sector Alarm Oy Esterinportti 2 00240 Helsinki Puh. 0207 345 000 info@sectoralarm.fi sectoralarm.fi Y-tunnus 0667761-0 Pikakäyttöopas iconnect Tärkeimmät käyttöominaisuudet keskusyksiköltä ja näppäimistöltä

Lisätiedot

Ovisilmäkamerat. Malli 1- Langaton ovisilmäkamera puheyhteydellä. Malli 2 - Langaton ovisilmäkamera

Ovisilmäkamerat. Malli 1- Langaton ovisilmäkamera puheyhteydellä. Malli 2 - Langaton ovisilmäkamera Asuminen turvallisemmaksi oikeanlaisilla teknologiatuotteilla Ulkona liikkuminen huolettomammaksi valvontalaittein ja hälyttimin Apua arjesta suoriutumiseen toimintakyvyn ollessa alentunut Yksinkertaisia

Lisätiedot

PVA-CSK PAVIRO -kuulutuskojesarja

PVA-CSK PAVIRO -kuulutuskojesarja Viestintäjärjestelmät PVA-CSK PAVIRO -kuulutuskojesarja PVA-CSK PAVIRO -kuulutuskojesarja www.boschsecurity.fi PVA-CSK-kuulutuskojesarja on kuulutuskojeen piirilevy (PCB) PAVIRO-järjestelmälle. Piirilevy

Lisätiedot

e-sense Organic Plug and play

e-sense Organic Plug and play e-sense Organic e-sense Organic Plug and play e-sense Organic on työpaikoille kehitetty langaton valonohjausjärjestelmä. Kaikissa valaisimissa on tunnistin, joka reagoi läsnäoloon ja päivänvaloon. Jokainen

Lisätiedot

STAIRLIFT VARMA VALINTA

STAIRLIFT VARMA VALINTA STAIRLIFT VARMA VALINTA TYYTYVÄISYYS Flow-tuolihissi on varma valinta sinulle, joka haluat selvitä kodin arjesta itsenäisesti. Flow n ansiosta sujuva liikkuminen kerrosten välillä on enää yhden painikkeen

Lisätiedot

AirPatrol WiFi versio 2 ohjekirja. for ios V4.2

AirPatrol WiFi versio 2 ohjekirja. for ios V4.2 AirPatrol WiFi versio 2 ohjekirja for ios V4.2 Sisällysluettelo MitenAirPatrolWiFi toimii? 3 Merkkivalotja painikkeet 4 Langaton verkko (WiFi ) 5 AirPatrol WiFin asennus 6 Pika-asetukset 7 AirPatrol WiFin

Lisätiedot

Alerta-palvelut Hallittua turvallisuutta. 16.5.2011 Alerta-palvelut

Alerta-palvelut Hallittua turvallisuutta. 16.5.2011 Alerta-palvelut Alerta-palvelut Hallittua turvallisuutta 1 Onko kiinteistöjesi hälytyksensiirto hallittua? Kulkeeko tieto kiinteistöjen hälytyksistä luotettavasti? Välittyvätkö hälytysilmoitukset oikeille vastaanottajille?

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeet. Sisäänrakennettu kaiutin

Asennus- ja käyttöohjeet. Sisäänrakennettu kaiutin Asennus- ja käyttöohjeet Sisäänrakennettu kaiutin 1258 00 Laitekuvaus 2 Gira-ovipuhelinjärjestelmä voidaan liittää sisäänrakennetun kaiuttimen kanssa postilaatikoihin, puheyksiköihin, oven sivulle asennettaviin

Lisätiedot

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu

Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille. 2 vuoden takuu Bluetooth Hands Free -laite Bluetooth-matkapuhelimille 2 vuoden takuu A. Tuotteen kuvaus SUPERTOOTH BUDDY on Bluetooth hands free -laite, joka tukee kuulokkeita ja hands free -profiilin omaavia puhelimia.

Lisätiedot

Uusi monitoimilaite asennukseen: ESYLUX ESY-Pen

Uusi monitoimilaite asennukseen: ESYLUX ESY-Pen LEHDISTÖTIEDOTE Ahrensburg/Frankfurt, 15. helmikuuta 2018 Uusi monitoimilaite asennukseen: ESYLUX ESY-Pen ESYLUX ESY-Pen on kätevä ja helppokäyttöinen monitoimilaite käyttöönottoa, kauko-ohjausta, valomittausta

Lisätiedot

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet

metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis GSM-ilmoituksensiirtolaitteet metis -tuoteperhe metis -tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja toimintavarmoja GSM-valvonta- ja ohjauslaitteita. Ne voivat lähettää viestejä ilmaisimien ja antureiden tilan

Lisätiedot