PlayStation Move-liikeohjain. Käyttöopas CECH-ZCM1E (1)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "PlayStation Move-liikeohjain. Käyttöopas CECH-ZCM1E 4-194-548-22(1)"

Transkriptio

1 FI PlayStation Move-liikeohjain Käyttöopas CECH-ZCM1E (1)

2 Varotoimet Lue kaikki tuotteeseen liittyvät oppaan ohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttämistä ja säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. Lue myös kaikki ohjeet, jotka koskevat PlayStation 3-järjestelmää. Vältä PS3 -järjestelmän pitkäaikaista käyttöä. Pidä kunkin pelitunnin aikana aina 15 minuutin tauko. Lopeta järjestelmän käyttö välittömästi, jos tunnet olevasi väsynyt tai jos käsissäsi tuntuu kipua tai epämiellyttäviä tuntemuksia, kun käytät liikeohjainta. Jos oireet jatkuvat, ota yhteyttä lääkäriin. Jos kärsit käytön aikana yhdestäkään seuraavista oireista, lopeta järjestelmän käyttö välittömästi. Jos oireet jatkuvat, ota yhteyttä lääkäriin. Huimausta, pahoinvointia tai uupumusta tai matkapahoinvointia muistuttavia oireita Kipua jossakin ruumiinosassa, kuten silmissä, korvissa, käsissä tai käsivarsissa. Tuote on tarkoitettu vain käsin käytettäväksi. Tuotteen värinätoiminto saattaa pahentaa vammoja. Älä käytä värinätoimintoa, jos käsiesi tai käsivarsiesi luustossa, nivelissä tai lihaksissa on jokin sairaus tai vamma. Kun käytät liikeohjainta, vältä ohjaimen tuomista alle 20 senttimetrin etäisyydelle kasvoista tai silmistä. Jos sinulla on jokin sairaus tai vamma, käy lääkärissä ennen tuotteen käyttöä. Jos joudut kosketuksiin akusta vuotavan aineen kanssa, toimi seuraavasti: Jos ainetta joutuu silmiin, älä hiero silmiä. Huuhtele silmät välittömästi puhtaalla vedellä ja mene lääkäriin. Jos ainetta joutuu kosketuksiin ihon tai vaatteiden kanssa, huuhtele alue välittömästi puhtaalla vedellä. Mene lääkäriin, jos ihoalue ärtyy tai kipeytyy. Varoituksia Kun käytät liikeohjainta, kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin. Liikeohjain saattaa aiheuttaa esine- tai henkilövahinkoja, jos se osuu esineeseen tai henkilöön. Liitä ohjaimen mukana tullut hihna liikeohjaimeen ja pidä hihnaa kiinni ranteessasi, jottet menetä otettasi liikeohjaimesta. Kun käytät liikeohjainta, pidä ohjaimesta tiukasti kiinni, jotta ohjain ei vahingossa pääse otteestasi. Vältä lisäksi ohjaimen liian voimakasta heilutusta. Kun käytät liikeohjainta yhdessä PlayStation Movenavigointiohjaimen (myydään erikseen) tai langattoman DUALSHOCK 3-ohjaimen (myydään erikseen) kanssa, pidä ohjaimesta tiukasti kiinni ja vältä sen liian voimakasta heiluttamista. Varmista ennen käyttöä, että ympärilläsi on runsaasti vapaata tilaa.

3 Käyttö ja käsittely Älä purista palloa liian lujaa tai aseta sen päälle esineitä, sillä ne saattavat vaurioittaa pallon muotoa. Älä säilytä tuotetta kuumissa tai kosteissa paikoissa tai suorassa auringonvalossa. Älä päästä tuotetta kastumaan. Älä aseta raskaita esineitä tuotteen päälle. Älä heitä tai pudota tuotetta tai altista sitä voimakkaille iskuille. Älä kosketa liikeohjaimen liitäntöjä. Älä päästä liikeohjaimeen pölyä, pieniä roskia tai muuta vierasta ainesta. Noudattamalla alla olevia ohjeita ehkäiset tuotteen ulkopintojen kulumisen ja väripintojen haalistumisen. Pyyhi pinnat pehmeällä, kuivalla kankaalla. Älä aseta kumi- tai vinyylipintaisia esineitä tuotteen päälle pitkiksi ajoiksi. Älä käytä puhdistuksessa liuottimia tai muita kemikaaleja. Älä pyyhi pintoja kemiallisesti käsitellyllä puhdistusliinalla. Älä anna akun joutua kosketuksiin tulen kanssa tai altista sitä suurille lämpötiloille (kuten suoraan auringonvaloon, kuumaan autoon tai lämmittimen läheisyyteen). Lisätietoa PlayStation Move-tuotteista PlayStation Move-tuotteet seuraavat liikkeitäsi ja välittävät ne peliin. Näin pelin ohjaus on välitöntä ja se on helppo oppia. PlayStation Eye-kamera (myydään erikseen) PlayStation 3- järjestelmä Liikeohjain Vinkkejä PlayStation Eye-kamera (myydään erikseen) seuraa liikkeitäsi liikeohjaimessa olevan pallon avulla. Pallon väri muuttuu ohjelmiston toiminnon ja käyttöolosuhteiden mukaan. Liikeohjain tukee värinätoimintoa. Mikäli televisiossa on peleille tarkoitettuja toimintamuotoja, niiden päälle kytkeminen on suositeltavaa pelin toiminnan kohentamiseksi.

4 Osien nimet Edestä Pallo -näppäin -näppäin -näppäin -näppäin START-näppäin Move-näppäin PS-näppäin Tilan merkkivalo Takaa Alhaalta USB-liitäntä T-näppäin SELECT-näppäin Lisäosaliitäntä Reset-näppäin Hihnan pidike Käyttöä edeltävät toimet Ohjaimen mukana tulleen hihnan liittäminen Noudata kuvan ohjetta hihnaa asentaessasi.

5 PS3 -järjestelmän käyttöjärjestelmän version tarkistaminen Jotta voisit käyttää liikeohjainta, PS3 -järjestelmän käyttöjärjestelmän on oltava vähintään versio Voit tarkistaa käyttöjärjestelmän version valitsemalla PS3 -järjestelmäsi XMB (XrossMediaBar) -valikosta vaihtoehdon (Asetukset) (Järjestelmäasetukset) [Järjestelmätiedot]. Liikeohjaimen yhdistäminen PS3 -järjestelmään Ennen kuin käytät liikeohjainta, sinun tulee rekisteröidä tai yhdistää liikeohjain ja PS3 järjestelmä. Tämä tulee tehdä vain, kun liikeohjainta käytetään ensimmäistä kertaa. 1 Kytke virta PS3 -järjestelmään. 2 Yhdistä liikeohjain PS3 -järjestelmään USB-kaapelilla. 3 Paina liikeohjaimen PS-näppäintä. Nyt liikeohjain yhdistetään PS3 -järjestelmään. Vinkkejä Liikeohjaimen mukana ei toimiteta USB-kaapelia. Käytä PS3 -järjestelmän mukana toimitettua USB-kaapelia tai mitä tahansa A-tyypin mini-b-usb-kaapelia tuotteen yhdistämiseen tai lataamiseen. Voit käyttää yhtä aikaa jopa neljää liikeohjainta. Jos yhdistettyä liikeohjainta käytetään toisen PS3 -järjestelmän kanssa, yhdistämistiedot alkuperäisen järjestelmän kanssa poistetaan. Yhdistä liikeohjain uudelleen järjestelmän kanssa, jos sitä on käytetty toisen järjestelmän kanssa. Liikeohjaimen lataaminen Jotta voisit käyttää liikeohjainta, sen akkujen tulee olla ladattuja. Kun PS3 -järjestelmä on kytketty päälle (virtamerkkivalo palaa vihreänä), yhdistä liikeohjain järjestelmään käyttämällä USB-kaapelia. Liikeohjaimen tilan merkkivalo alkaa vilkkua hitaasti ja lataus alkaa. Tilan merkkivalo lakkaa vilkkumasta, kun lataus on valmis. Vinkkejä Mikäli pidät liikeohjaimen PS-näppäintä painettuna vähintään sekunnin, ruudulle ilmaantuu näkyville akkujen varaustila. Suorita lataus tilassa, jonka lämpötila on C. Muissa lämpötiloissa lataaminen ei ehkä ole yhtä tehokasta. Akkukesto vaihtelee käytön ja käyttöolosuhteiden mukaan. Akkujen käyttöikä on rajattu. Toistuvassa käytössä akkujen käyttöaika vähitellen heikkenee. Akkujen käyttöikään vaikuttavat myös säilytystapa, käyttöaste, käyttöolosuhteet ja muut tekijät. Vaikka et aikoisi käyttää liikeohjainta pitkään aikaan, sen akut kannattaa ladata täyteen vähintään kerran vuodessa, jotta niiden käyttöikä ei turhaan heikkene.

6 Liikeohjaimen käyttäminen PlayStation Eye-kameran asentaminen 1 Aseta PlayStation Eye-kamera (myydään erikseen) laajakulmanäkymään. Mikäli kameraa ei ole asetettu laajakulmanäkymään, liikeohjainta ei tunnisteta oikein. Aseta linssin kuvakulman osoitin siten, että se on linjassa sinisen kuvakulman osoittimen kanssa. 2 Yhdistä kameran USB-liitin johonkin PS3 - järjestelmän USB-liitännöistä. 3 Sijoita kamera TV:n keskipisteen linjalle. Aseta kamera TV:n ylä- tai alapuolelle. TV:n yläpuolella TV:n alapuolella tai Ohjaimen käyttäminen Huomautus Älä käytä liikeohjainta, kun se on liitetty PS3 -järjestelmään USB-kaapelilla, sillä kaapeli rajoittaa liikkeitäsi. Tällainen käyttö voi vahingoittaa liittimiä tai aiheuttaa vammoja, mikäli USB-kaapeli kiskaistaan äkkiä PS3 -järjestelmästä. 1 Kytke virta PS3 -järjestelmään. 2 Paina liikeohjaimen PS-näppäintä. Liikeohjaimelle annetaan automaattisesti numero. 3 Kiinnitä hihna ranteeseesi.

7 Kiristä hihna hihnalukon avulla. Vinkkejä Kun pidät T-näppäintä painettuna, voit liikkua XMB -valikossa liikeohjaimen avulla. Voit vahvistaa kohteen valinnan painamalla Move-näppäintä tai -näppäintä. Mikäli pidät liikeohjaimen PS-näppäintä painettuna vähintään sekunnin, ruudulle ilmaantuu näkyville ohjaimen numero. Jos haluat lopettaa pelin, paina ensin liikeohjaimen PS-näppäintä ja valitse sitten (Pelit) (Lopeta peli). Liikeohjaimen asetusten muuttaminen Voit muuttaa liikeohjaimen asetuksia valitsemalla PS3 -järjestelmän XMB -valikosta vaihtoehdon (Asetukset) (Lisälaiteasetukset). Ohjainten uudelleenosoittaminen Mikäli ohjelmisto on määrittänyt liikeohjaimen portin tai numeron, voit vaihtaa tilalle haluamasi ohjainportin tai numeron tämän asetuksen avulla. Ohjaimen värinätoiminto Värinätoiminto voi olla päällä tai pois päältä. Oletusarvoisesti sen asetus on [Päällä]. Vinkkejä Voit vaihtaa asetuksia pelin aikana painamalla liikeohjaimen PS-näppäintä. Valitse sitten XMB -valikosta (Asetukset) (Lisälaiteasetukset) tai valitse [Ohjainasetukset] ruudulta, joka ilmaantuu näkyville kun painat PS-näppäintä.

8 Ongelmanratkaisu Täältä näet lisäohjeita liikeohjaimen käytössä mahdollisesti esiintyviin ongelmiin. Jos et saa ongelmaa ratkaistua, siirry osoitteeseen Järjestelmä ei tunnista liikeohjainta tai se vastaa liikkeisiin hitaasti. C C Mikäli liikeohjainta käytetään liian valoisassa tilassa tai suorassa auringonpaisteessa, järjestelmä ei ehkä tunnista sitä oikein. C C Varmista, ettei PlayStation Eye-kameran ja liikeohjaimen välillä ole esteitä. C C Järjestelmä ei ehkä tunnista liikeohjainta, jos se on liian kaukana PlayStation Eyekamerasta. Kameran ja liikeohjaimen välinen suositusetäisyys on yhdestä kolmeen metriä. C C Aseta PlayStation Eye-kamera laajakulmanäkymään (katso ohjeita kohdasta PlayStation Eye-kameran asentaminen). Liikeohjain toimii epätavallisesti tai sitä ei voida käyttää tarkoituksenmukaisesti. C C Yritä palauttaa liikeohjain alkutilaan painamalla ohjaimen takaosassa olevaa Reset-näppäintä ohutkärkisellä esineellä, kuten kynällä. C C Varmista, ettei liikeohjainta ole sijoitettu tai käytetä magneettisen kohteen lähettyvillä. C C Suorita liikeohjaimen sisäisen sensorin kalibrointi. Valitse XMB -valikosta (Asetukset) (Lisälaiteasetukset) [Kalibroi liikeohjain]. Viimeistele toiminto noudattamalla näkyviin tulevia ohjeita. Liikeohjain ei toimi. C C Liikeohjain täytyy yhdistää PS3 -järjestelmään. Tällöin järjestelmä tai ohjelmisto määrittää sille ohjainnumeron. Kun järjestelmään on kytketty virta (virtamerkkivalo palaa vihreänä), yhdistä liikeohjain järjestelmään USB-kaapelilla ja paina sitten liikeohjaimen PS-näppäintä. C C Tarkista liikeohjaimen akun varaus. Liikeohjain ei toimi, mikäli sen akussa ei ole virtaa. Lataa akku yhdistämällä liikeohjain järjestelmään USB-kaapelilla. Akku ei lataudu tai se latautuu vain osittain. C C Akku latautuu vain, kun PS3 -järjestelmään on kytketty virta (järjestelmän etuosassa oleva virtamerkkivalo palaa vihreänä). Liikeohjain ei värise. C C Tarkista, että [Ohjaimen värinätoiminto] kohdassa (Asetukset) (Lisälaiteasetukset) on kytketty [Päälle]. C C Kaikki ohjelmistot eivät tue värinätoimintoa. Tarkista toiminto käyttöoppaasta, joka toimitettiin ohjelmiston mukana.

9 Laitteistotiedot Virrankulutus Akkutyyppi Akun volttimäärä Akun kapasiteetti DC 5 V, 800 ma Sisäänrakennettu ladattava litium-ioniakku DC 3,7 V mah Käyttölämpötila 5 35 C Ulkoiset mitat (pois lukien ulottuvin osa) Paino Noin 200 mm 46 mm (korkeus ympärysmitta) Noin 145 g Osat Hihna (1), käyttöopas (tämä ohjekirja) (1) Rakennetta ja ominaisuuksia voidaan muuttaa ilman ennakkoilmoitusta. TAKUU Lisätietoa valmistajan takuista on PlayStation 3-järjestelmän käyttöoppaassa Tuotteen valmistaja on Sony Computer Entertainment Inc., Minami-Aoyama, Minato-ku Tokyo, Japan. Sähkömagneettisen yhteensopivuuden (EMC) ja tuoteturvallisuuden valtuutettu edustaja Euroopassa on Sony Deutschland GmbH, Hedelfinger Strasse 61, Stuttgart, Germany. Tuotteen jakelusta Euroopassa vastaa Sony Computer Entertainment Europe Ltd, 10 Great Marlborough Street, London, W1F 7LP, United Kingdom. Tuote saattaa olla kansallisten vientirajoituslakien alainen. Käyttäjän on noudatettava kaikkien kyseisten lakien vaatimuksia sekä kaikkia muita tuotetta koskevia lakeja. Jos sähkötuotteessamme, akussamme tai pakkauksessamme on kumpi tahansa näistä merkeistä, se tarkoittaa sitä, että kyseistä sähkötuotetta tai akkua ei saa hävittää tavallisen talousjätteen mukana missään Euroopan maassa. Varmista tuotteen ja akun oikea käytöstäpoisto hävittämällä se paikallisten lakien tai sähkötuotteita/akkuja koskevien hävitysvaatimusten mukaisesti. Näin autat säästämään luonnonvaroja ja parantamaan sähkölaitteiden jätekäsittelyyn ja hävitykseen liittyvää luonnonsuojelun tasoa. Tätä merkkiä saatetaan käyttää paristoissa ja akuissa yhdessä muiden kemiallisten merkkien kanssa. Elohopean (Hg) ja lyijyn (Pb) kemiallisia merkkejä käytetään, jos paristo tai akku sisältää yli 0,0005 prosenttia elohopeaa tai yli 0,004 prosenttia lyijyä. Tässä tuotteessa on kiinteä sisäinen akku turvallisuuden, suorituskyvyn tai tietojen eheyden varmistamiseksi. Akkua ei yleensä tarvitse vaihtaa tuotteen käyttöiän aikana, ja jos akku on poistettava, tehtävä tulee teettää asiantuntevalla huoltohenkilöllä. Varmista akun oikea jätekäsittely hävittämällä tuote sähköromuna.

10 , PlayStation, DUALSHOCK, ja ovat Sony Computer Entertainment Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. on saman yrityksen tavaramerkki. XMB ja xross media bar ovat Sony Corporationin ja Sony Computer Entertainment Inc:n tavaramerkkejä. SONY ja ovat Sony Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. The Bluetooth word mark and logos are owned by the Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Sony Computer Entertainment Inc. is under license. Other trademarks and trade names are those of their respective owners. eu.playstation.com/ps Sony Computer Entertainment Inc. All rights reserved.

DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas

DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas FI DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas CECH-ZDC1E Varotoimet Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä ja säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. Lue myös PlayStation 3-järjestelmää

Lisätiedot

PlayStation Move-navigointiohjain. Käyttöopas CECH-ZCS1E (1)

PlayStation Move-navigointiohjain. Käyttöopas CECH-ZCS1E (1) FI PlayStation Move-navigointiohjain Käyttöopas CECH-ZCS1E 4-196-653-21(1) Varotoimet Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen laitteen käyttämistä ja säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. Lue myös ohjeet,

Lisätiedot

PlayStation Move-rattiohjain. Käyttöohje CECHYA-ZWA

PlayStation Move-rattiohjain. Käyttöohje CECHYA-ZWA PlayStation Move-rattiohjain Käyttöohje CECHYA-ZWA1 7019810 Osien nimet Etunäkymä vasen irrotuskytkin -näppäin -näppäin oikea suuntanäppäin yläsuuntanäppäin vasen suuntanäppäin alasuuntanäppäin yläpidike

Lisätiedot

PlayStation Move-tarkkuusase

PlayStation Move-tarkkuusase FI PlayStation Move-tarkkuusase Käyttöohje CECHYA-ZRA1E 7017291 Osien nimet Näkymä sivulta SELECTnäppäin Yläsuojus Vapautusvipu näppäin näppäin Tulitustilan valitsin Säädettävä tukki Piipun ohjain Pumppulatauskahva

Lisätiedot

Langaton näppäimistö Käyttöohje CECH-ZKB1

Langaton näppäimistö Käyttöohje CECH-ZKB1 Langaton näppäimistö Käyttöohje CECH-ZKB1 7018156 Varotoimet Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä ja säilytä ohje tulevaa käyttöä varten. Lue myös PlayStation 3-järjestelmän ohjeet.

Lisätiedot

PlayStation Camera. Käyttöohje CUH-ZEY

PlayStation Camera. Käyttöohje CUH-ZEY PlayStation Camera Käyttöohje CUH-ZEY2 7028418 FI Ennen käyttöä ˎˎLue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. ˎˎPäivitä käyttöjärjestelmä

Lisätiedot

PlayStation Camera. Käyttöohje CUH-ZEY

PlayStation Camera. Käyttöohje CUH-ZEY PlayStation Camera Käyttöohje CUH-ZEY2 7028418 FI Ennen käyttöä ˎˎLue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. ˎˎPäivitä käyttöjärjestelmä

Lisätiedot

Kiintolevyasema (ja kiinnityskannatin) Käyttöopas

Kiintolevyasema (ja kiinnityskannatin) Käyttöopas Kiintolevyasema (ja kiinnityskannatin) Käyttöopas CECH-ZHD1 7020228 Yhteensopiva laitteisto PlayStation 3-järjestelmä (CECH-400x-sarja) Varotoimet Lue tämä käyttöopas ja PlayStation 3-käyttöopas ennen

Lisätiedot

Langattomat stereokuulokkeet 2.0

Langattomat stereokuulokkeet 2.0 Langattomat stereokuulokkeet 2.0 Turvaopas CECHYA-0083 VAROITUS Älä kuuntele suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja, koska se voi aiheuttaa kuulovaurioita. Turvallisuus ja varotoimet Lue tässä ohjekirjassa

Lisätiedot

Kiintolevyaseman kiinnityskannatin Käyttöopas

Kiintolevyaseman kiinnityskannatin Käyttöopas Kiintolevyaseman kiinnityskannatin Käyttöopas CECH-ZCD1 7020229 Yhteensopiva laitteisto PlayStation 3-järjestelmä (CECH-400x-sarja) Varotoimet Lue tämä käyttöopas ja PlayStation 3-käyttöopas ennen tuotteen

Lisätiedot

DUALSHOCK 4:n langaton USB-sovitin

DUALSHOCK 4:n langaton USB-sovitin DUALSHOCK 4:n langaton USB-sovitin Käyttöohje CUH-ZWA1E 7028438 FI Ennen käyttöä Lue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. Varotoimet

Lisätiedot

Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas

Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas Welcome to the World of PlayStation Pika-aloitusopas Suomi PCH-2016 7025574 PlayStation Vita-järjestelmän käyttäminen ensimmäistä kertaa Paina viisi sekuntia Kytke virta PS Vita -järjestelmään. Kun kytket

Lisätiedot

Langaton DUALSHOCK 4-ohjain Käyttöohje CUH-ZCT2E

Langaton DUALSHOCK 4-ohjain Käyttöohje CUH-ZCT2E Langaton DUALSHOCK 4-ohjain Käyttöohje CUH-ZCT2E 7028423 FI Ennen käyttöä ˎˎLue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. ˎˎPäivitä

Lisätiedot

FI VTE-1016 Turvaopas 7025704

FI VTE-1016 Turvaopas 7025704 FI Turvaopas VTE-1016 7025704 VAROITUKSIA Sähköiskujen välttämiseksi koteloa ei pidä avata. Huoltotoimenpiteet tulee antaa valtuutetun ammattimiehen hoidettavaksi. Laitteisto on testattu, ja sen on todettu

Lisätiedot

SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje. SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar -mikrofonipaketti Käyttöohje SCEH-0001 7010524 2010 Sony Computer Entertainment Europe Kiitos siitä, että olet ostanut SingStar -mikrofonipaketin. Lue tämä käyttöohje huolellisesti ennen tuotteen

Lisätiedot

PlayStation VR-tähtäinohjain. Käyttöohje CECHYA-ZRA

PlayStation VR-tähtäinohjain. Käyttöohje CECHYA-ZRA PlayStation VR-tähtäinohjain Käyttöohje CECHYA-ZRA2 7029584 Ennen käyttöä ˎˎLue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. ˎˎPäivitä

Lisätiedot

3D-näyttö. Käyttöohje CECH-ZED1E

3D-näyttö. Käyttöohje CECH-ZED1E 3D-näyttö Käyttöohje CECH-ZED1E VAROITUS ˎˎSähköiskujen välttämiseksi koteloa ei pidä avata. Huoltotoimenpiteet tulee antaa valtuutetun ammattimiehen suoritettavaksi. ˎˎLaitteisto on testattu. Sen on todettu

Lisätiedot

Tervetuloa PlayStationin maailmaan. Aloita PS4:n käyttäminen tämän kätevän pikaoppaan avulla. Pikaopas. Suomi CUH-1216A / CUH-1216B 7026990

Tervetuloa PlayStationin maailmaan. Aloita PS4:n käyttäminen tämän kätevän pikaoppaan avulla. Pikaopas. Suomi CUH-1216A / CUH-1216B 7026990 Tervetuloa PlayStationin maailmaan Aloita PS4:n käyttäminen tämän kätevän pikaoppaan avulla. Pikaopas Suomi CUH-1216A / CUH-1216B 7026990 Aloittaminen Liitä järjestelmä televisioon. Liitä PlayStation 4-järjestelmä

Lisätiedot

PlayStation Move-liikeohjain. Käyttöohje CECH-ZCM1E

PlayStation Move-liikeohjain. Käyttöohje CECH-ZCM1E PlayStation Move-liikeohjain Käyttöohje CECH-ZCM1E 7028432 FI Ennen käyttöä ˎˎLue tämä käyttöohje ja yhteensopivien laitteiden käyttöohjeet huolellisesti. Säilytä ohjeet tulevaa tarvetta varten. ˎˎPäivitä

Lisätiedot

Pika-aloitusopas. Suomi VTE-1016

Pika-aloitusopas. Suomi VTE-1016 Pika-aloitusopas Suomi VTE-1016 7025691 1 Aloitetaan! Yhdistä ohjaimesi PlayStation TV-järjestelmään Voit käyttää langatonta DUALSHOCK 3- tai DUALSHOCK 4-ohjainta PS TV -järjestelmässä. Kytke vain ohjaimen

Lisätiedot

Pikaopas. Suomi CUH-1116A 7026135

Pikaopas. Suomi CUH-1116A 7026135 Pikaopas Suomi CUH-1116A 7026135 Aloittaminen Liitä järjestelmä televisioon. Liitä PlayStation 4-järjestelmä televisioon suorittamalla alla olevat vaiheet. Takanäkymä AC IN -liitäntä HDMI OUT -portti HDMI-tuloportti

Lisätiedot

Langattomat stereokuulokkeet Käyttöopas CECHYA-0080

Langattomat stereokuulokkeet Käyttöopas CECHYA-0080 Langattomat stereokuulokkeet Käyttöopas CECHYA-0080 7018062 Varotoimet Lue tässä ohjekirjassa ja pakkauksessa olevat tiedot huolellisesti, ennen kuin käytät tuotetta. Lue myös PlayStation 3-järjestelmän

Lisätiedot

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Nokia Bluetooth Headset BH-202 9251777/1

Nokia Bluetooth Headset BH-202 9251777/1 Nokia Bluetooth Headset BH-202 22 3 1 4 5 7 6 8 9 9251777/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA vakuuttaa täten, että HS-38W-tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien

Lisätiedot

Langaton kuulokemikrofoni

Langaton kuulokemikrofoni Langaton kuulokemikrofoni Käyttöopas CECHYA-0076 Langaton kuulokemikrofoni MIC MUTING -näppäin Tilan merkkivalo POWER-näppäin Näppäin VOL + Näppäin VOL - Puhelinnäppäin Mikrofoni Korvapidike Kaiutin RESET-näppäin

Lisätiedot

Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1

Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1 Nokia langaton audioyhteyslaite AD-42W 9247810/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote AD-42W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä. Vaatimustenmukaisuusilmoituksesta

Lisätiedot

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

SLAMMERS LANGATTOMAT KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-102 9207247/2

Nokia Bluetooth-HF BH-102 9207247/2 Nokia Bluetooth-HF BH-102 1 2 3 4 45 46 7 8 10 119 9207247/2 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA vakuuttaa täten, että HS-107Wtyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien

Lisätiedot

Langattomasti ladattava Nokia Luna (BH-220) -käyttöohje

Langattomasti ladattava Nokia Luna (BH-220) -käyttöohje Langattomasti ladattava Nokia Luna (BH-220) -käyttöohje 1.0. painos 2 Johdanto Tietoja kuulokkeesta Nokia Luna Bluetooth Headset kuulokkeella voit hallita puheluja myös käyttäessäsi kahta puhelinta samanaikaisesti.

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-900 Käyttöohje

Nokia Bluetooth-HF BH-900 Käyttöohje Nokia Bluetooth-HF BH-900 Käyttöohje 9248116 2. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-25W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä.

Lisätiedot

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

Langattoman Nokia AD-5B -äänisovittimen käyttöohje. 9230632 1. painos

Langattoman Nokia AD-5B -äänisovittimen käyttöohje. 9230632 1. painos Langattoman Nokia AD-5B -äänisovittimen käyttöohje 9230632 1. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote AD-5B noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-602-käyttöohje

Nokia Bluetooth-HF BH-602-käyttöohje Nokia Bluetooth-HF BH-602-käyttöohje 9203999 1. painos / FI VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA OYJ vakuuttaa, että tuote HS-91W on direktiivin 1999/5/EY olennaisten vaatimusten ja sitä koskevien direktiivin

Lisätiedot

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen)

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) 6 Korvanappi 7 Mikrofoni 8 Pidike 9 Varauksen osoitin (punainen) 10 Virtavalo (vihreä) Asennus

Lisätiedot

Nokia Bluetooth HF BH-606 9211749/2

Nokia Bluetooth HF BH-606 9211749/2 Nokia Bluetooth HF BH-606 2 1 4 5 3 7 6 8 9 10 11 12 9211749/2 VAATIMUSTENMUKAISUUSVAKUUTUS NOKIA Oyj vakuuttaa, että tämä HS-128Wtyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja direktiivin

Lisätiedot

Nokia DT-600 -laturi. Painos 1.2

Nokia DT-600 -laturi. Painos 1.2 Nokia DT-600 -laturi 6 1 2 2 5 4 3 7 Painos 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto Nokia DT-600 -laturilla voit ladata viiden yhteensopivan laitteen akun samanaikaisesti. DT-600-laitteessa

Lisätiedot

Nokia FM-lähetin CA-300 9203671/1

Nokia FM-lähetin CA-300 9203671/1 Nokia FM-lähetin CA-300 6 3 5 7 9203671/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj vakuuttaa täten, että CA-119- tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä koskevien direktiivin

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

COMET TRUE WIRELESS NAPPIKUULOKKEET

COMET TRUE WIRELESS NAPPIKUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Kun käytät näitä nappikuulokkeita, kiinnitä oman turvallisuutesi takia huomiota ympäristöön.

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-601 Käyttöohje

Nokia Bluetooth-HF BH-601 Käyttöohje Nokia Bluetooth-HF BH-601 Käyttöohje VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote HS-34W noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä. Vaatimustenmukaisuusilmoituksesta

Lisätiedot

Touch Memo -laitteen käyttöopas

Touch Memo -laitteen käyttöopas Touch Memo -laitteen käyttöopas Kiitos, että olet ostanut Touch Memo -äänimerkkauslaitteen. Lue tämä käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöä ja huomioi varotoimenpiteet. Säilytä käyttöohje

Lisätiedot

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Suomi 95 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet 2.5 h Clavier ultra-portable

Lisätiedot

F: Liitäntäpainike G: Paristotila H: Varausliitäntä I: Liiketunnistin/merkkivalo. 12 h

F: Liitäntäpainike G: Paristotila H: Varausliitäntä I: Liiketunnistin/merkkivalo. 12 h TRUST MI5400X BLUETOOTH OPTICAL MOUSE Tuotetiedot Hiiri Laturi F A B D G I E C H J A: Hiiren kakkospainike B: Intelli-rullahiiri/ pariston merkkivalo tyhjä ja varattu C: Hiiren ykköspainike D: Selaa taaksepäin

Lisätiedot

Plantronics M70. -M90 sarja. Käyttöopas

Plantronics M70. -M90 sarja. Käyttöopas Plantronics M70 -M90 sarja - Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö* 4 Kielen valitseminen 5 Pariliitoksen muodostaminen 6 Kuulokkeen osat 7 Käytä turvallisesti! 7 Hallinta 8 Puheluun

Lisätiedot

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

Nokia latausliitäntäkaapeli CA-126

Nokia latausliitäntäkaapeli CA-126 Nokia latausliitäntäkaapeli CA-126 SUOMI Tämän kaapelin avulla voit siirtää ja synkronoida tietoja yhteensopivan tietokoneen ja Nokia-laitteen välillä. Kaapelin avulla voit myös samalla ladata yhteensopivan

Lisätiedot

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide

Plantronics DA80 Audio Processor. User Guide Plantronics DA80 Audio Processor User Guide Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Virta 4 Plantronics Spokes -ohjelmisto 5 Sovelluksen asentaminen 5 Aloita ohjelmistot 5 Hub-sovelluksen välilehdet 5 Kuulokkeen

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03 DEUTSCH D Silent 41 8211-3453-03 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S ABC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on seuraavat

Lisätiedot

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Suomi 114 www.logitech.com/support/type-s

Lisätiedot

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa SBA3011/00. Käyttöopas

Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa  SBA3011/00. Käyttöopas Rekisteröi tuote ja hae tukitietoja osoitteessa www.philips.com/welcome SBA3011/00 Käyttöopas 1 Tärkeää Turvallisuus Tärkeitä turvallisuusohjeita Huomioi varoitukset. Noudata kaikkia ohjeita. Älä

Lisätiedot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot

C. Painikkeiden toiminnot ja soittimen käyttö 1. Painikkeiden toiminnot Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A.VAROITUS Lue turvavaroitukset ennen kuin muutat

Lisätiedot

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein.

Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. Kiitos tämän digitaalisen MP3-soittimen ostamisesta. Lue laitteen käyttöohje huolellisesti ennen käyttöä. Näin varmistat, että käytät laitetta oikein. A. Huomaa 1) Sammuta virta, kun et käytä laitetta.

Lisätiedot

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet HP Roar Plus -kaiutin Muut ominaisuudet Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ja Windows Vista ovat Microsoft-konsernin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti.

Pakkauksen sisältö. Tervetuloa. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli. USBvirtasovitin. Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -pikaopas Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlo Babyn. Pääset alkuun helposti. Arlo Baby -kamera USBvirtakaapeli USBvirtasovitin Pikaopas Seinäpidike Kiinnitysruuvit Liitä

Lisätiedot

Tervetuloa PlayStationin maailmaan. Aloita PS4:n käyttäminen tämän kätevän pikaoppaan avulla. Pikaopas. Suomi CUH-1004A

Tervetuloa PlayStationin maailmaan. Aloita PS4:n käyttäminen tämän kätevän pikaoppaan avulla. Pikaopas. Suomi CUH-1004A Tervetuloa PlayStationin maailmaan Aloita PS4:n käyttäminen tämän kätevän pikaoppaan avulla. Pikaopas Suomi CUH-1004A Aloittaminen Liitä järjestelmä televisioon. Liitä PlayStation 4-järjestelmä televisioon

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE NO.CX-10. Lue tämä ohje huolellisesti ennen käyttöä

KÄYTTÖOHJE NO.CX-10. Lue tämä ohje huolellisesti ennen käyttöä KÄYTTÖOHJE NO.CX-10 Lue tämä ohje huolellisesti ennen käyttöä 1 Turvaohjeet Lithium-akulle Turvaohjeet Lithium-akulle Litium-akun lataus voi aiheuttaa tulipalon tai loukkaantumisen tai omaisuuden menettämistä.

Lisätiedot

Quha Zono. Käyttöohje

Quha Zono. Käyttöohje Quha Zono Käyttöohje 2 Virtakytkin/ merkkivalo USB-portti Kiinnitysura Tervetuloa käyttämään Quha Zono -hiiriohjainta! Tämä käyttöohje kertoo tuotteen ominaisuuksista ja opastaa laitteen käyttöön. Lue

Lisätiedot

Li-Ion Akkupack. Käyttöohje Turvaohjeet

Li-Ion Akkupack. Käyttöohje Turvaohjeet Li-Ion Akkupack Käyttöohje Turvaohjeet STABILA-litiumioniakkupakkauksen ja verkkolaitteen käyttöohje Tärkeitä ohjeita Lue turvaohjeet ja käyttöohje huolellisesti läpi. Tämä käyttöohje on säilytettävä ja

Lisätiedot

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen

PIKAOPAS. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen PIKAOPAS Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen Sisällysluettelo 1. Johdanto...1 2. Mitä tarvitaan...1 3. Nokia Connectivity Cable Drivers -ohjainten asentaminen...2 3.1 Ennen asennusta...2

Lisätiedot

Nokia autosarja CK-100 9210123/1

Nokia autosarja CK-100 9210123/1 Nokia autosarja CK-100 9210123/1 2008 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Nokia, Nokia Connecting People, Navi ja Nokia Original Accessories -logo ovat Nokia Oyj:n tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Nokia Bluetooth-HF BH-703 Käyttöohje. 9207482 1. painos / FI

Nokia Bluetooth-HF BH-703 Käyttöohje. 9207482 1. painos / FI Nokia Bluetooth-HF BH-703 Käyttöohje 9207482 1. painos / FI VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj vakuuttaa täten, että HS-106W-tyyppinen laite on direktiivin 1999/5/EY oleellisten vaatimusten ja sitä

Lisätiedot

ASENNUSOHJE TVM110 MetaTrak

ASENNUSOHJE TVM110 MetaTrak 5040XXXXXX ASENNUSOHJE TVM110 MetaTrak SARJA SISÄLTÄÄ FI TVM110 KESKUSYKSIKKÖ JOHTOSARJA IRROTA AJONEUVON AKKU GPS ANTENNI GSM ANTENNI KIIHTYVYYSANTURI TARVIKEPUSSI TEKNISET TIEDOT Mitat...104 x 75 x 27

Lisätiedot

Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja TERVETULOA. Pikaopas. Liitä. Asenna. Nauti

Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja TERVETULOA. Pikaopas. Liitä. Asenna. Nauti Digitaalinen langaton puhelin Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE140 SE145 TERVETULOA Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti Pakkauksen sisältö SE140/SE145 luuri SE140 tai SE145 tukiasema Verkkolaite

Lisätiedot

Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245

Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245 Digitaalinen langaton puhelin SE 240 Digitaalinen langaton puhelin ja puhelinvastaaja SE 245 TERVETULOA Pikaopas 1 2 3 Liitä Asenna Nauti Pakkauksen sisältö SE240/SE245 luuri SE240 tai SE245 tukiasema

Lisätiedot

Jabra EASYGO USER MANUAL

Jabra EASYGO USER MANUAL USER MANUAL Sisällysluettelo KIITOS......................................................... 2 ESITTELYSSÄ JABRA EASYGO................................... 2 KUULOKKEEN OMINAISUUDET.................................

Lisätiedot

BOOMBAR + BLUETOOTH-KAIUTIN KÄYTTÖOPAS

BOOMBAR + BLUETOOTH-KAIUTIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas

BackBeat FIT sarja. Käyttöopas BackBeat FIT 3100 -sarja Käyttöopas Sisällysluettelo Toimintojen hallinta 3 Virta, pariliitos ja lataaminen 4 Kotelon virran kytkeminen 4 Pariliitoksen muodostaminen ensimmäistä kertaa 4 Pariliitostila

Lisätiedot

Ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset Ohjelmistopäivitykset Käyttöopas Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows on Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimä tavaramerkki. Tässä olevat tiedot voivat muuttua

Lisätiedot

TWE-50 TWS langattomat nappikuulokkeet

TWE-50 TWS langattomat nappikuulokkeet TWE-50 TWS langattomat nappikuulokkeet Käyttöopas Pakkauksen sisältö Käyttöopas Tuotteen yleiskatsaus Siivekeosa Latausliittimet Monitoimipainike -merkkivalo Mikrofoni Korvaosa Tuotetiedot Mallin nimi

Lisätiedot

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille

Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille KÄYTTÖOPAS Akun laturi Smart 20 1 120 Ah lyijyakuille Lue käyttöopas huolellisesti ennen latauslaitteen käyttämistä Käytä suojalaseja akkuja käsitellessäsi ESITTELY Kiitos, että valitsit ammattilaistason

Lisätiedot

MIAMI LANGATON KAIUTIN KÄYTTÖOPAS

MIAMI LANGATON KAIUTIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM Pikaopas Digitaalinen langaton puhelin Malli KX-TG7200NE/KX-TG7202NE KX-TG7203NE Digitaalinen langaton vastaajapuhelin Malli KX-TG7222NE

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. PIONEER AVIC-S1 http://fi.yourpdfguides.com/dref/1236045

Käyttöoppaasi. PIONEER AVIC-S1 http://fi.yourpdfguides.com/dref/1236045 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle PIONEER AVIC-S1. Löydät kysymyksiisi vastaukset PIONEER AVIC-S1 käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet,

Lisätiedot

pikaopas FORERUNNER 50 ja langaton ANT+Sport -tekniikka

pikaopas FORERUNNER 50 ja langaton ANT+Sport -tekniikka pikaopas FORERUNNER 50 ja langaton ANT+Sport -tekniikka Varoitus: Tämä tuote sisältää vaihdettavan nappipariston. Tärkeitä akun käyttämiseen liittyviä turvallisuustietoja on laitteen pakkauksessa toimitetussa

Lisätiedot

BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje

BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje BH280/BH380 Panoraamanäyttö Käyttöohje Vastuuvapauslauseke BenQ Corporation ei anna mitään suoraa tai epäsuoraa takuuta tämän julkaisun sisällöstä. BenQ Corporation varaa oikeuden tämän julkaisun korjaamiseen

Lisätiedot

G TECTA SG Korkealuokkainen yhden kaasun ilmaisin

G TECTA SG Korkealuokkainen yhden kaasun ilmaisin G TECTA SG Korkealuokkainen yhden kaasun ilmaisin FI Pikaopas 2 FI Sisältö Turvallisuus- ja varoitustiedot 2 Pakkauksen sisältö 3 Tuotteen yleiskuvaus 3 Tuotteen ominaisuudet 3 Akun/paristojen tarkistaminen

Lisätiedot

Nokia langaton äänisovitin AD-47W

Nokia langaton äänisovitin AD-47W Nokia langaton äänisovitin AD-47W 9247383/1 SUOMI AD-47W-sovittimen avulla voit kytkeä langatonta Bluetooth-tekniikkaa tukevan yhteensopivan HF-laitteen tietokoneeseen (tai muuhun yhteensopivaan laitteeseen).

Lisätiedot

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS

Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Taskutulostin KÄYTTÖOPAS Kiitos Polaroid Mint -taskutulostimen ostamisesta. Tämä käyttöopas on tarkoitettu tarjoamaan sinulle ohjeita, joita noudattamalla tämän tuotteen käyttö on turvallista eikä se aiheuta

Lisätiedot

DENVER SBT-10BLACK. Bluetooth Selfie -tuki

DENVER SBT-10BLACK. Bluetooth Selfie -tuki DENVER SBT-10BLACK Bluetooth Selfie -tuki Lue nämä ohjeet huolellisesti ennen käyttöä ja säilytä ne tulevaa tarvetta varten. Vastuuvapaalauseke Denver Electronics A/S ei missään olosuhteissa hyväksy vastuuta

Lisätiedot

Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti.

Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti. Pikaopas 1 Pakkauksen sisältö Tervetuloa Kiitos, että valitsit Arlon. Pääset alkuun helposti. Tukiasema Tukiaseman virtasovitin Täysin langattomat kamerat Ethernet-kaapeli Magneettiset seinätelineet 123-litiumparistot

Lisätiedot

Nelikanavainen luokan D vahvistin

Nelikanavainen luokan D vahvistin 4-581-373-11(2) (FI) Nelikanavainen luokan D vahvistin Käyttöohjeet Omistajan merkinnät Tuotteen malli- ja sarjanumerot on merkitty laitteen pohjaan. Kirjoita sarjanumero alla olevaan tilaan. Tarvitset

Lisätiedot

MYJACK LANGATON AUX-IN-MUUNNIN KÄYTTÖOPAS

MYJACK LANGATON AUX-IN-MUUNNIN KÄYTTÖOPAS Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound -yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi ohjeen tuotteet.

Lisätiedot

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas

Plantronics Explorer 50. Käyttöopas Plantronics Explorer 50 Käyttöopas Sisällysluettelo Tervetuloa 3 Pakkauksen sisältö 4 Kuulokkeen osat 5 Käytä turvallisesti! 5 Pariliitoksen muodostaminen ja lataaminen 6 Pariliitoksen muodostaminen 6

Lisätiedot

Nokia Image Viewer SU-5 -kuvankatselulaitteen käyttöohje. 9356196 1. painos

Nokia Image Viewer SU-5 -kuvankatselulaitteen käyttöohje. 9356196 1. painos Nokia Image Viewer SU-5 -kuvankatselulaitteen käyttöohje 9356196 1. painos VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuote SU-5 noudattaa Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY

Lisätiedot

Plantronics Blackwire C610 Blackwire C620

Plantronics Blackwire C610 Blackwire C620 Plantronics Blackwire C610 Blackwire C60 KÄYTTÖOPAS TERVETULOA Tervetuloa Plantronicsin kuuloketuoteperheen pariin. Plantronics tarjoaa laajan tuotevalikoiman, joka kattaa tavoitteiden ja liiketoiminnan

Lisätiedot

Nokia Sport-HF (HS-29 ja AD-45) 9250253/1

Nokia Sport-HF (HS-29 ja AD-45) 9250253/1 Nokia Sport-HF (HS-29 ja AD-45) 9250253/1 VAATIMUSTENMUKAISUUSILMOITUS NOKIA Oyj ilmoittaa vastaavansa siitä, että tuotteet HS-29 ja AD-45 noudattavat Euroopan neuvoston direktiivin 1999/5/EY määräyksiä.

Lisätiedot

HIVE X BLUETOOTH -KAIUTIN

HIVE X BLUETOOTH -KAIUTIN Bluetooth -sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc.:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, joiden käyttöön Kondor Ltd.:llä on käyttölupa. Muut tavaramerkit ja tuotenimet ovat omistajiensa omaisuutta. Kaikki

Lisätiedot

Perkko Oy, 09-4780500. C. A.

Perkko Oy, 09-4780500. C. A. DW0734j adw0735 5. Paina S 3-anturia, minuutit alkavat vilkkua. Siirrä sormi S 2-anturilta S 1-anturille tai päinvastoin suurentaaksesi tai vähentääksesi minuuttiarvoa. Voit nopeuttaa säätämistä sormea

Lisätiedot

Tervetuloa pelaamisen tulevaisuuteen. Pikaopas. Suomi CUH-2216A / CUH-2216B

Tervetuloa pelaamisen tulevaisuuteen. Pikaopas. Suomi CUH-2216A / CUH-2216B Tervetuloa pelaamisen tulevaisuuteen. Pikaopas Suomi CUH-2216A / CUH-2216B 7031175 Aloitetaan Liitä järjestelmä televisioon. Tee kaikki kytkennät, ennen kuin liität virtajohdon pistorasiaan. Takanäkymä

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02

DEUTSCH. Silent 40 Batt 8211-3453-02 DEUTSCH D Silent 40 Batt 8211-3453-02 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S A BC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on

Lisätiedot

HS-8100 BLUETOOTH CAR KIT Tuotetiedot

HS-8100 BLUETOOTH CAR KIT Tuotetiedot Tuotetiedot Hands free -laite Mikrofoni Lyhyt mikrofoni 1 12 V -liitin 2 Mikrofoniliitäntä 3 Linkkipainike 4 Toiminnon merkkivalo (sininen/punainen) 5 Soittopainike 6 Äänenvoimakkuuden lisääminen (+) Käyttö

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. NOKIA LD-1W http://fi.yourpdfguides.com/dref/825070

Käyttöoppaasi. NOKIA LD-1W http://fi.yourpdfguides.com/dref/825070 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle NOKIA LD-1W. Löydät kysymyksiisi vastaukset NOKIA LD-1W käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet,

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044

Käyttöoppaasi. HP COMPAQ PRESARIO F760EM http://fi.yourpdfguides.com/dref/4171044 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle HP COMPAQ PRESARIO F760EM. Löydät kysymyksiisi vastaukset HP COMPAQ PRESARIO F760EM käyttöoppaasta ( tiedot,

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20 Sisällysluettelo Huomautuksia 1 Rakenne. 2 Ominaisuudet. 3 Tekniset tiedot... 4 Pikaopas. 5 Ongelmanratkaisu.. 6 Huomautuksia: 1. Älä

Lisätiedot

LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE

LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE 2.1-KANAVAINEN BLUETOOTH KAIUTIN LUE ENNEN LAITTEEN KÄYTTÄMISTÄ. KÄYTTÖOHJE VAROITUKSET Tämä tuote on suunniteltu ja valmistettu täyttämään tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit. On kuitenkin joitakin

Lisätiedot

Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260. langaton käsimittari. Nokeval

Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260. langaton käsimittari. Nokeval Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260 langaton käsimittari Nokeval Yleiskuvaus KMR260 on helppokäyttöinen käsilämpömittari vaativiin olosuhteisiin. Laite on koteloitu kestävään roiskevesisuojattuun

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot