Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) Kunnanhallitus"

Transkriptio

1 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) Aika , klo 15:00-16:43 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 123 Pöytäkirjan tarkastus 124 Leimikkojen myynti Talousarvio 2019 Lisämäärärahan hakeminen / Sosiaali- ja terveyspalvelujen vastuualue Sivistys- ja hyvinvointitoimen vuonna 2019 saamat valtionavustukset / hankkeet 127 Kunnanvaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien valiseminen 128 Kunnanhallituksen valitseminen 129 Kunnanhallituksen kehittämisjaoston lakkauttaminen 130 Eroilmoitus luottamustehtävästä 131 Kauppakirjan hyväksyminen 132 Viranhaltijoiden päätösten otto- oikeus / HRM 133 Viranhaltijoiden päätösten otto- oikeus/casem

2 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) Saapuvilla olleet jäsenet Tapani Nykänen, puheenjohtaja Tiina Väisänen, 1. varapuheenjohtaja Marjaana Sävilammi Markku Kuusjärvi Tapio Viljanen Maisa Juntunen, varajäsen Tuomo Janhunen, varajäsen, poistui 16:28 Muut saapuvilla olleet Sari Linturi-Sahlman, sihteeri Tuula Vornanen Rauni Pietarinen Tommi Vehmala Risto Nylund Heikura Aura, metsänhoitoyhdistys, poistui 15:34 Poissa Petra Laitinen Timo Seppälä Allekirjoitukset Tapani Nykänen Puheenjohtaja Sari Linturi-Sahlman Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty Maisa Juntunen Tapio Viljanen Pöytäkirjan nähtävänäolo Pöytäkirja julkaistaan Kangasniemen kunnan verkkosivuilla. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet / valitusosoitus, pidetään lisäksi yleisesti nähtävillä kokouksesta seuraavana perjantaina virka-aikana Kangasniemen kunnantalolla, hallintopäällikön työhuoneessa

3 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) Sari Linturi-Sahlman, hallintopäällikkö

4 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) 122 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 1. Puheenjohtaja toteaa kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 2. Asialista hyväksytään tämän kokouksen työjärjestykseksi. hyväksyttiin.

5 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) 123 Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja tarkastetaan kokouksen jälkeen. Mikäli kokouksen aikana ilmenee teknisiä ongelmia, ettei pöytäkirjaa saada valmiiksi, tarkastetaan pöytäkirja kokousta seuraavana torstaina. Pöytäkirja julkaistaan Kangasniemen kunnan verkkosivuilla. Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet / valitusosoitus, pidetään lisäksi yleisesti nähtävillä kokouksesta seuraavana perjantaina virka- aikana Kangasniemen kunnantalolla, hallintopäällikön työhuoneessa. Tämän kokouksen pöytäkirja tarkastetaan kokouksen jälkeen. Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Petra Laitinen ja Tapio Viljanen. Valittiin pöytäkirjantarkastajiksi Maisa Juntunen ja Tapio Viljanen.

6 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) 124 Leimikkojen myynti 2019 KNGDno Valmistelija / lisätiedot: Sari Linturi- Sahlman sari.linturi- sahlman@kangasniemi.fi Liitteet 1 Avauspöytäkirja leimikot 2019.pdf 2 Tarjousvertailu.pdf 3 Leimikkokartat.pdf Kunnalla on ollut myytävänä seuraavat leimikot: E- 19 Harjula, Haapakangas m F- 19 Harjula m H- 19 Leppäniemi m J- 19 Käräjäniemi 314 m K- 19 Karjulahti, Kenttä m3 Metsänhoitoyhdistys Kangasniemi- Pieksämäki ry:n Aura Heikura on hoitanut tarjouspyynnöt ja tehnyt saatujen tarjousten perusteella vertailun. Leimikoissa on avo-, ensi- ja harvennushakkuuta sekä ylispuiden poistoa. Tarjoukset pyydettiin 9 metsäyritykseltä. Määräaikaan mennessä tarjouksen jätti 5 yritystä: MetsäGroup, Stora Enso Oy, UPM ja VersoWood Oy/Harvestia yhteistarjouksella. Tarjousten avauspöytäkirja, kartat alueista sekä tarjousvertailu on liitteinä. Kunnanhallitus hyväksyy, että 1. puukaupat Harjula+Haapakangas, Harjula ja Karjulahti+Kenttä tehdään Versowood ja Harvestia yhteistarjouksen kanssa hintaan euroa ja 2. puukaupat Leppäniemi ja Käräjäniemi tehdään Stora Enso Oyj:n kanssa hintaan euroa. Aura Heikura metsänhoitoyhdistyksestä osallistui asiantuntijana tämän pykälän esittelyyn ja poistui kokouksesta klo 15:34. hyväksyttiin. Tiedoksi Harvestia, MetsäGroup, Stora Enso Oy, UPM, VersoWood, Aura Heikura

7 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) 125 Talousarvio 2019 Lisämäärärahan hakeminen / Sosiaali- ja terveyspalvelujen vastuualue KNGDno Valmistelija / lisätiedot: Mirja Ursin Käyttötalouden osalta kunnan valtuuston hyväksymän talousarvion mukaisesti vastuualueiden bruttomenot ja tuloarviot ovat valtuustoon nähden sitovia. Talousarviosta poikkeaminen vuositasolla edellyttää valtuuston hyväksyntää. Tarvittava lisämääräraha tulee ensisijaisesti pyrkiä kattamaan ko. hallintokunnan ja viime kädessä koko kunnan määrärahoista. Sosiaali- ja terveyspalvelujen vastuualue kuuluu kunnanhallituksen toimialueeseen. Talousarviossa 2019 on kunnanvaltuuston hyväksymä määräraha sosiaali- ja terveyspalvelujen vastuualueelle asiakaspalvelujen ostoihin Essote ky:ltä euroa Essote ky:n antaman arvion mukaisesti. Etelä- Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän hallitus on käsitellyt talouden ennustetta tammi- maaliskuulta 2019 kokouksessaan Essote hallituksen pöytäkirjan liitteenä olevassa neljännesvuosikatsauksessa ennuste Kangasniemen kunnan maksuosuudeksi v on 24, 4 milj. euroa, jossa ylitystä talousarvioon nähden on 1, 5 milj euroa. Suurimmat ylitykset Essote ky ennakoi asiakaspalvelujen ostoihin. Essote ky on käynnistänyt talous- ja muutosohjelman, jolla haetaan keinoja kustannusten kasvun hillitsemiseksi. Kangasniemen kunnan kirjanpidon mukaan asiakaspalvelujen ostot Essote ky:ltä ovat , jossa ylitystä talousarvioon on n euroa. Toteuman perusteella voidaan arvioida tilinpäätökseen 2019 ylitystä n. 1 milj euroa asiakaspalvelujen ostoihin Essote ky:ltä. Kangasniemen kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että se myöntää sosiaali- ja terveyspalvelujen vastuualueelle lisämäärärahaa euroa talousarvioon hyväksyttiin.

8 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta, 49, Kunnanhallitus, 126, Sivistys- ja hyvinvointitoimen vuonna 2019 saamat valtionavustukset / hankkeet KNGDno Sivistys- ja hyvinvointilautakunta, , 49 Valmistelijat / lisätiedot: Mika Huovinen mika.huovinen@kangasniemi.fi Sivistys- ja hyvinvoititoimi on saanut hakemusten perusteella valtionavustuksia: Valtionavustus Koulun kerhotoiminnan tukemiseen on suuruudeltaan 9000 euroa, ja sen käyttöaika alkaa syyslukukauden 2019 alusta ja päättyy Valtion erityisavustus esi- ja perusopetuksen tasa- arvoa edistäviin toimenpiteisiin on , ja sen käyttöaika on Valtion erityisavustus alueellisen tutoropettajatoiminnan vakiinnuttamiseen on suuruudeltaan , ja avustuksen käyttöaika päättyy Valtion erityisavustus tutoropettajien toimintaan ja osaamisen kehittämiseen on suuruudeltaan 6157, ja sen käyttöaika päättyy Lisäksi sivistys- ja hyvinvointitoimella on käytettävissään perusopetuksen innovaatio- ja kokeiluhausta saatu suuruinen valtionavustus, jonka käyttöaika päättyy Esittelijä: Mika Huovinen Sivistys- ja hyvinvointilautakunta päättää, että valtionavustuksien osalta toimitaan seuraavasti: Rehtorit vastaavat koulun kerhotoimintaan suunnatun valtionavustuksen käytöstä. Valtion erityisavustuksella esi- ja perusopetuksen tasa- arvoa edistäviin toimenpiteisiin rekrytoidaan lukuvuoden työajaksi määräaikainen laaja- alainen erityisopettaja kirkonkylän perusopetukseen. Valtion erityisavustus alueellisen tutoropettajatoiminnan vakiinnuttamiseen käytetään määräaikaisen alueellisen tutoropettajan palkkaamiseen siten, että tällä hetkellä määräaikaisena tutoropettajana toimiva luokanopettaja KM Joni Kääriäinen siirtyy alueelliseksi tutoropettajaksi alkaen avustuksen käyttöajan päättymiseen saakka, ja hänen tilalleen rekrytoidaan määräaikainen sijainen. Valtion erityisavustus tutoropettajien toimintaan ja osaamisen kehittämiseen käytetään hankesuunnitelman mukaisesti alueellisen tutoropettajan johdolla. Perusopetuksen innovaatio- ja kokeiluhausta saadulle avustuksella haetaan käyttöajan pidennystä kesään 2020 ja avustuksen perusteella rekrytoidaan määräaikainen digitutor perusopetukseen oman opetushenkilökunnan joukosta lukuvuoden työajaksi, ja tehtävään nimettävälle henkilölle rekrytoidaan määräaikainen sijainen.

9 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) Hanketoiminnan perusteella palkattavien määräaikaisten työntekijöiden rekrytoinneissa hyödynnetään päättyneitä opetustoimen avoimien paikkojen hakuja. Hankkeiden rekrytointien osalta asia on käyty palkka- asiamiehen kanssa läpi. Sivistys- ja hyvinvointilautakunta vie saatujen hankerahojen ja niiden toimenpiteet tiedoksi kunnanhallitukselle. hyväksyttiin. Kunnanhallitus, , 126 Valmistelija / lisätiedot: Mika Huovinen Kunnanhallitus merkitsee asian tiedokseen. Merkittiin tiedoksi.

10 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) 127 Kunnanvaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien valiseminen KNGDno Valmistelija / lisätiedot: Sari Linturi- Sahlman sari.linturi- sahlman@kangasniemi.fi Kuntalain 18 mukaan valtuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajanja tarpeellisen määrä varapuheenjohtajia toimikaudekseen, jollei valtuusto ole päättänyt, että heidän toimikautensa on valtuuston toimikautta lyhyempi. Puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat valitaan samassa vaalitoimituksessa. Kangasniemen kunnan hallintosäännön 79 mukaan Kangasniemen valtuustossa on kaksi varapuheenjohtajaa ja valtuuston puheenjohtajisto valitaan 2 vuoden toimikaudeksi. Kunnanvaltuuston puheenjohtajisto on valittu seuraavasti: puheenjohtaja Tommi Vehmala 1. varapuheenjohtaja Tuula Vornanen 2. varapuheenjohtaja Rauni Pietarinen. Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se valitsee kunnanvaltuuston puheenjohtajan, ensimmäisen ja toisen varapuheenjohtajan jäljellä olevalle vaalikaudelle hyväksyttiin.

11 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) 128 Kunnanhallituksen valitseminen KNGDno Valmistelija / lisätiedot: Sari Linturi- Sahlman sari.linturi- sahlman@kangasniemi.fi Kuntalain ja voimassa olevan hallintosäännön mukaisesti kunnanvaltuusto valitsee kunnanhallituksen, johon tulee valita 7 jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Kunnanvaltuuston tulee lisäksi nimetä kunnanhallituksen puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Nykyinen kunnanhallituksen kokoonpano on seuraava: puheenjohtaja Tapani Nykänen varapuheenjohtaja Tiina Väisänen Jäsen Timo Seppälä Marjaana Sävilammi Markku Kuusjärvi Petra Laitinen Tapio Viljanen henkilökohtainen varajäsen Sari Leskinen Tuula Vornanen Tuomo Janhunen Hannu Tiusanen Jani Savolainen Maisa Juntunen Arto Tommola Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se 1. valitsee kunnanhallitukseen seitsemän (7) jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet jäljellä olevalle valtuustokaudelle ja 2. nimeää varsinaisiksi jäseniksi valituista puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. hyväksyttiin.

12 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) 129 Kunnanhallituksen kehittämisjaoston lakkauttaminen KNGDno Valmistelija / lisätiedot: Sari Linturi- Sahlman sari.linturi- sahlman@kangasniemi.fi Kunnanvaltuuston hyväksymän hallintosäännön 24 :n mukaisesti kehittämisjaoston tehtävät ja toimivalta: Kehittämisjaosto toimii kunnanhallituksen valmistelevana jaostona. Se kehittää ja toteuttaa kunnan strategiaa ja kunnanhallituksen valmistelevana toimielimenä. Kehittämisjaoston tehtävät liittyvät työllisyyden hoitamiseen, elinkeinoasioihin, markkinointiin ja kunnan konserniohjaukseen sekä sisäiseen valvontaan, jos ne eivät kuulu kunnanhallituksen toimivaltaan. Jaoston esittelijänä toimii kunnanjohtaja. Kehittämisjaosto vastaa omistajanohjauksen toteuttamisesta ja konsernivalvonnasta kunnanhallitukselle seuraa ja arvioi yhtiöiden tavoitteiden toteutumista ja taloudellisen aseman kehitystä ja tekee niiden perusteella tarvittaessa esityksiä kunnanhallitukselle, antaa kunnan ennakkokannan konserniohjeen edellyttämissä asioissa, valmistelee konserniohjeessa tarkoitetun ennakkohyväksynnän antamisesta tytäryhteisöille ja lausuu tarvittaessa tytäryhteisöille näiden taloussuunnitelmista ja arvioista vastaa sisäisestä valvonnasta ja riskien hallinnasta käyttää osakkeenomistajalle kuuluvaa päätösvaltaa silloin, kun päätös tehdään yhtiökokousta pitämättä tekee vaatimuksen ylimääräisen yhtiökokouksen tai vastaavan koolle kutsumisesta valmistelee kunnanhallitukselle yhtiöiden ja muiden yhteisöjen perustamista, osakkeiden ja osuuksien ostamista ja myymistä sekä säätiöiden perustamista koskevista asioista valmistelee kunnanhallitukselle tekee vaatimuksen erityistilintarkastuksen järjestämiseksi vastaa konserniohjeen kehittämisestä ja valmistelusta, valmistelee kunnanhallitukselle keskeisimmät elinvoimahankkeet edistää ja kehittää kuntakonsernin ja elinkeinotoimijoiden välistä yhteistyötä vastaa elinvoimaa tukevien kumppanuuksien kehittämisestä edistää ja kehittää osaltaan kuntamarkkinointi Kehittämisjaosto voi siirtää toimivaltaansa alaisilleen toimikunnille, luottamushenkilöille ja viranhaltijoille. Kangasniemen kunnan hallintosäännön mukaisesti kunnanvaltuusto on asettanut kunnanhallitukselle kehittämisjaoston, johon kuuluu 5 jäsentä ja yhtä monta henkilökohtaista varajäsentä. Kunnanvaltuusto on lisäksi nimennyt kehittämisjaoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kehittämisjaosto on nimetty kunnanhallituksen toimikautta vastaavaksi ajaksi.

13 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) Kunnanvaltuusto valitsi kunnanhallituksen kehittämisjaoston seuraavasti: puheenjohtaja Tapani Nykänen varapuheenjohtaja Markku Kuusjärvi jäsenet Marjaana Sävilammi Arja Kuparinen Maisa Juntunen henkilökohtainen varajäsen Sari Leskinen Juhani Raatikainen Timo Seppälä Kaija Koskinen Simo Hokkanen Kehittämisjaosto on kokoontunut neljä kertaa, joista ensimmäinen kokous on ollut järjestäytymiskokous. Toisessa vuonna 2017 kokouksessaan jaosto käsitteli kotisivujen uudistusta ja Kangasniemen vuokratalojen selvitystä taloudesta ja toiminnasta. Vuonna 2018 jaosto käsitteli ainoastaan elinkeinoelämän tukemisperiaatteita, varallisuuden siirtoa Kangasniemen vanhustentalosäätiöltä sekä Kiviniemen alueen kehittämistä. Kangasniemen kunnassa asioiden valmistelu suoraan kunnanhallituksen käsiteltäväksi on koettu luontevana ja joustavana, joten kehittämisjaoston rooli valmistelutoimielimenä on jäänyt vähäiseksi. Sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan rooli ei ole juurikaan toteutunut. Valtuustoseminaarissa toukokuussa 2019 käytiin keskustelu kehittämisjaoston roolista ja päädyttiin siihen, että se voidaan lakkauttaa hallintosäännön päivityksen yhteydessä. Hallintosäännön päivitys tuodaan kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi syksyllä Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että 1. se lakkauttaa kunnanhallituksen kehittämisjaoston, 2. lakkauttamispäätöksen jälkeen hallintosääntö päivitetään siten, että kehittämisjaoston tehtävät siirretään kunnanhallitukselle ja sen perustamille toimikunnille sekä viranhaltijoille, 3. kehittämisjaosto jatkaa nykyisellä kokoonpanolla siihen saakka, kunnes päivitetty hallintosääntö on saanut lainvoiman. hyväksyttiin.

14 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) 130 Eroilmoitus luottamustehtävästä KNGDno Valmistelija / lisätiedot: Sari Linturi- Sahlman sari.linturi- sahlman@kangasniemi.fi Sirpa Söderström on lähettämällään sähköpostilla ilmoittanut, että hän hakee eroa Kangasniemen kunnan luottamustehtävistä paikkakunnalta muuton vuoksi alkaen. Sirpa Söderström hakee eroa: 1) Kangasniemen kunnanvaltuustosta valtuutetun tehtävästä 2) Sivistys- ja hyvinvointilautakunnan jäsenen tehtävästä 3) Keskusvaalilautakunnan varajäsenen tehtävästä Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se 1. myöntää eron Sirpa Söderströmille kunnanvaltuuvaltuustosta, sivistys- ja hyvinvointilautakunnan jäsenen tehtävästä ja keskusvaalilautakunnan varajäsenen tehtävästä ja 2. toteaa, että hänen tilalleen valtuustoon kutsutaan KOK+KD:n ensimmäinen varavaltuutettu Petri Pylvänäinen ja 3. valitsee jäsenen sivistys- ja hyvinvointilautakuntaan jäljellä olevalle vaalikaudelle ja 4. valitsee varajäsenen keskusvaalilautakuntaan jäljellä olevalle vaalikaudelle hyväksyttiin.

15 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) 131 Kauppakirjan hyväksyminen KNGDno Valmistelija / lisätiedot: Sari Linturi- Sahlman sari.linturi- sahlman@kangasniemi.fi Kangasniemen kunta myy allekirjoitettavalla kauppakirjalla xxxxxxxxxx Kangasniemen kunnassa sijaitsevan Lepola- nimisen tilan, kiinteistötunnus xxxxxxxxxx, jonka pinta- ala on kiinteistörekisteriotteen mukaan m². Kaupan kohde on Läsäkosken yleiskaavan mukainen asuinrakennuksen rakennuspaikka ja se on merkitty kauppakirjan liitekarttaan. Kauppahinta on 1 / m² eli Kauppahinta on kunnanvaltuuston tekemä hinnoittelupäätöksen mukainen. Kauppahinta tulee maksaa viimeistään mennessä. Kauppakirja liitteenä. Kunnanhallitus hyväksyy kaupan ja kauppakirjan liitteen mukaisesti. hyväksyttiin. Tiedoksi ostaja, Jouko Romo

16 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) 132 Viranhaltijoiden päätösten otto- oikeus / HRM KNGDno Valmistelija / lisätiedot: Sari Linturi- Sahlman sari.linturi- sahlman@kangasniemi.fi Kunnanhallitus merkitsee tietoonsa kunnanjohtajan, hallintopäällikön ja talouspäällikön viranhaltijapäätökset ajalta ja päättää, ettei se käytä kuntalain 92 :n mukaista otto- oikeuttaan. hyväksyttiin.

17 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) 133 Viranhaltijoiden päätösten otto- oikeus/casem hallintopäällikkö Pysyvästi säilytettävä henkilöstöpäätös: 10 Työkokemuslisän myöntäminen / xxxxxx, Vuosisidonnaisen lisän myöntäminen / xxxxxx, Vuosidonnaisen lisän myöntäminen / xxxxxx, Työkokemuslisän myöntäminen / xxxxxx, Viranhaltijapäätöksen 12 kumoaminen, Vuosisidonnaisen lisän myöntäminen / xxxxxx, Kunnanhallitus merkitsee tietoonsa hallintopäällikön viranhaltijapäätökset ajalta ja päättää, ettei käytä kuntalain 92 :n mukaista otto- oikeuttaan. hyväksyttiin.

18 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) Muutoksenhakukielto 122, 123, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 132, 133 Muutoksenhakukielto Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee: - vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136 ) - virka- tai työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50 2 mom.) - etuosto- oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22 )

19 Kangasniemi Pöytäkirja 10/ ( 19) Oikaisuvaatimus 124, 131 Oikaisuvaatimusohje Kunnanhallituksen päätöksestä tehtävä oikaisuvaatimus Oikaisuvaatimusoikeus Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Oikaisuvaatimuksen saa tehdä se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen) sekä kunnan jäsen. Oikaisuviranomainen Oikaisua haetaan päätösotteessa mainitulta muutoksenhakuviranomaiselta. Oikaisuvaatimus tulee toimittaa osoitteella: Kangasniemen kunta Kunnanhallitus Otto Mannisen tie Kangasniemi Oikaisun voi lähettää myös faxilla tai sähköpostilla kirjaamo@kangasniemi.fi. Kangasniemen kunta ei vastaa sähköpostilla lähetetyn oikaisuvaatimuksen tietoturvallisuudesta. Oikaisuvaatimusaika Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Tiedoksisaanti Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, 7 päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä, 3 päivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä, saantitodistuksen osoittamana aikana tai erilliseen tiedoksisaantitodistukseen merkittynä aikana. Tiedoksisaantipäivää tai sitä päivää, jona päätös on asetettu nähtäväksi, ei lueta määräaikaan. Jos määräajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa tehtävän toimittaa ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen. Oikaisuvaatimus Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava. Oikaisuvaatimus on toimitettava oikaisuvaatimusajan kuluessa oikaisuvaatimusviranomaiselle. Oikaisuvaatimuksen tulee olla perillä oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen virastoajan päättymistä klo 15:00 mennessä. Oikaisuvaatimuksen lähettäminen postitse tai sähköisesti tapahtuu lähettäjän omalla vastuulla.

Kangasniemi Pöytäkirja 3/ ( 10) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 3/ ( 10) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 3/2019 1 ( 10) Aika 05.03.2019, klo 18:00-19:13 Paikka Kunnanhallituksenhuone Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan tarkastus 24 Sivistys- ja

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ ( 8) Kunnanhallituksen kehittämisjaosto

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ ( 8) Kunnanhallituksen kehittämisjaosto Kangasniemi Pöytäkirja 2/2018 1 ( 8) Aika 27.08.2018, klo 13:00-14:59 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 3/ ( 26) Kunnanvaltuusto Kunnanvaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien valitseminen

Kangasniemi Pöytäkirja 3/ ( 26) Kunnanvaltuusto Kunnanvaltuuston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien valitseminen Kangasniemi Pöytäkirja 3/2019 1 ( 26) Aika 10.06.2019, klo 18:00-19:45 Paikka Kunnantalo, Kangasniemisali Käsitellyt asiat 16 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 17 Pöytäkirjan tarkastus 18 Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto

Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/ ( 9) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto Hämeenkyrö Pöytäkirja 3/2018 1 ( 9) Aika 22.10.2018, klo 15:32-16:11 Paikka Kunnanviraston 1. krs:n neuvotteluhuone Käsitellyt asiat 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

38 Viranhaltijoiden päätösluettelot ja toimielinten pöytäkirjat

38 Viranhaltijoiden päätösluettelot ja toimielinten pöytäkirjat Hämeenkyrö Pöytäkirja 4/2018 1 (11) Aika 05.03.2018, klo 17:40-17:48 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Pöytäkirjan tarkastus 37 Kettupolun päiväkodin

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ ( 14) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ ( 14) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 2/2019 1 ( 14) Aika 14.02.2019, klo 13:04-14:23 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 14 Pöytäkirjan tarkastus 15

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ ( 13) Kunnanvaltuusto

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ ( 13) Kunnanvaltuusto Kangasniemi Pöytäkirja 1/2019 1 ( 13) Aika 18.02.2019, klo 18:00-18:33 Paikka Kangasniemen kunnantalo, Kangasniemi- sali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 13/ ( 18) Kunnanhallitus

Kangasniemi Pöytäkirja 13/ ( 18) Kunnanhallitus Kangasniemi Pöytäkirja 13/2018 1 ( 18) Aika 27.08.2018, klo 15:05-17:15 Paikka Kangasnieme kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 151 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 152 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (7) Kunnanhallituksen kehittämisjaosto Aika , klo 13:30-14:52

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ (7) Kunnanhallituksen kehittämisjaosto Aika , klo 13:30-14:52 Kangasniemi Pöytäkirja 1/2018 1 (7) Aika 12.03.2018, klo 13:30-14:52 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 Elinkeinotoimikunta 14.01.2019 AIKA 17:00-18:50 PAIKKA Askolan terveyskeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 2 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 11) Tarkastuslautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 4/2018 1 ( 11) Aika 26.06.2018, klo 15:00-17:10 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 23 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 24 Talouskatsaus

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 9/ ( 15) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 9/ ( 15) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 9/2018 1 ( 15) Aika 12.10.2018, klo 13:00-16:39 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 94 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 95 Pöytäkirjan tarkastus 96

Lisätiedot

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta

3 Adressi Mäntyharjun kunnalle koskien Toivolan koulun keittiötä Laskujen asiatarkastajat ja hyväksyjät 2017 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (11) Aika 18.01.2017, klo 17:00-17:48 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Adressi Mäntyharjun

Lisätiedot

40 Jäsenten nimeäminen Tampereen Palvelukiinteistöt Oy:n hallitukseen vuonna 2018 alkavaksi toimikaudeksi. Valmistelija / lisätiedot: Vuojolainen Arto

40 Jäsenten nimeäminen Tampereen Palvelukiinteistöt Oy:n hallitukseen vuonna 2018 alkavaksi toimikaudeksi. Valmistelija / lisätiedot: Vuojolainen Arto Tampere Ote pöytäkirjasta 3/2018 1 (5) 40 Jäsenten nimeäminen Tampereen Palvelukiinteistöt Oy:n hallitukseen vuonna 2018 alkavaksi toimikaudeksi TRE:2337/00.03.01/2018 Valmistelija / lisätiedot: Vuojolainen

Lisätiedot

3 Perusturvalautakunnan järjestäytyminen ja kokoukset 2017

3 Perusturvalautakunnan järjestäytyminen ja kokoukset 2017 Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (7) Aika 11.01.2017, klo 16:01-18:58 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Kalla Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Perusturvalautakunnan

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/ (9) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 6/2017 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 8:00-9:30 Paikka Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja Antti

Lisätiedot

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt

Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, Kajaani. 19 Pelastusjohtajan sijaisuus ja tulosalueiden päälliköt Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 3/2017 1 (12) Aika 05.10.2017, klo 17:00-18:33 Paikka Kajaanin kaupungintalo, kokoushuone Brahe, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

11 Alueellisen jätehuoltolautakunnan päätösvallan siirto jätelain 81, 82 ja 91 :n mukaisissa asioissa. Valmistelija / lisätiedot: Nikko Patricia

11 Alueellisen jätehuoltolautakunnan päätösvallan siirto jätelain 81, 82 ja 91 :n mukaisissa asioissa. Valmistelija / lisätiedot: Nikko Patricia Tampere Ote pöytäkirjasta 1/2017 1 (5) 11 Alueellisen jätehuoltolautakunnan päätösvallan siirto jätelain 81, 82 ja 91 :n mukaisissa asioissa TRE:4134/00.02.01/2017 Valmistelija / lisätiedot: Nikko Patricia

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 15/ ( 18) Kunnanhallitus

Kangasniemi Pöytäkirja 15/ ( 18) Kunnanhallitus Kangasniemi Pöytäkirja 15/2018 1 ( 18) Aika 08.10.2018, klo 15:00-17:26 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 172 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 173 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Yhdyskuntalautakunnan alueellisen ympäristöterveydenhuollon jaosto, 9, Kaupunginhallitus, 365,

Yhdyskuntalautakunnan alueellisen ympäristöterveydenhuollon jaosto, 9, Kaupunginhallitus, 365, Tampere Ote pöytäkirjasta 1/2017 1 (6), 9, Kaupunginhallitus, 365, 05.06.2017 9 Alueellisen n toimivallan siirtäminen ympäristöterveyden viranhaltijoille TRE:4278/00.02.01/2017,, 9 Valmistelija / lisätiedot:

Lisätiedot

691 Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin välisen liiketoiminnan kauppakirjan hyväksyminen. Valmistelija / lisätiedot: Kuosmanen Taru

691 Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin välisen liiketoiminnan kauppakirjan hyväksyminen. Valmistelija / lisätiedot: Kuosmanen Taru Tampere Ote pöytäkirjasta 60/2017 1 (5) 691 Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin välisen liiketoiminnan kauppakirjan hyväksyminen TRE:8850/14.02.00/2017 Valmistelija / lisätiedot: Kuosmanen

Lisätiedot

42 Jäsenten nimeäminen Tampereen Tilapalvelut Oy:n hallitukseen vuonna 2018 alkavaksi toimikaudeksi. Valmistelija / lisätiedot: Vuojolainen Arto

42 Jäsenten nimeäminen Tampereen Tilapalvelut Oy:n hallitukseen vuonna 2018 alkavaksi toimikaudeksi. Valmistelija / lisätiedot: Vuojolainen Arto Tampere Ote pöytäkirjasta 3/2018 1 (5) 42 Jäsenten nimeäminen Tampereen Tilapalvelut Oy:n hallitukseen vuonna 2018 alkavaksi toimikaudeksi TRE:2335/00.03.01/2018 Valmistelija / lisätiedot: Vuojolainen

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (10) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:11-14:22. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone

Kangasniemi Pöytäkirja 2/ (10) Sivistyslautakunta Aika , klo 13:11-14:22. Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Kangasniemi Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Aika 20.02.2017, klo 13:11-14:22 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 16 Pöytäkirjan tarkastus 17

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Pelastusjohtaja

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Pelastusjohtaja Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Pirkanmaan pelastuslaitoksen sopimusten allekirjoittajat ja valvojat 1.1.2018 alkaen TRE:347/00.02.01/2017 Lisätietoja päätöksestä Pelastusjohtaja Olli-Pekka Ojanen,

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 5/ ( 13) Kunnanvaltuusto

Kangasniemi Pöytäkirja 5/ ( 13) Kunnanvaltuusto Kangasniemi Pöytäkirja 5/2018 1 ( 13) Aika 12.11.2018, klo 18:00-18:39 Paikka Kangasniemen kunnantalo, Kangasniemi- sali Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma

21 Esi- ja perusopetuksen tieto- ja viestintätekniikkasuunnitelma Mäntyharju Pöytäkirja 3/2018 1 (11) Aika 20.03.2018, klo 18:01-18:36 Paikka Kunnantalo, Kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastus 20 Kirjaston

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 8) Hallitus Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 8) Aika 08.04.2019, klo 08:30-08:32 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 52 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 53 Pöytäkirjan tarkastajat 54 Sairaanhoitopiirin

Lisätiedot

Liitteet 1 raportti valtuuston asettamien toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen tammielokuu

Liitteet 1 raportti valtuuston asettamien toiminnallisten tavoitteiden toteutuminen tammielokuu Kangasniemi Ote pöytäkirjasta 7/2015 1 (7) Kunnanhallitus, 141, 21.09.2015 Kunnanvaltuusto, 33, 28.09.2015 Kunnanhallitus, 219, 07.12.2015 Kunnanvaltuusto, 53, 14.12.2015 53 Käyttötalouden vuoden 2015

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh , Tampere Ote pöytäkirjasta 51/2017 1 (5) Kaupunginhallitus, 578, 02.10.2017 Keskusvaalilautakunta, 68, 04.09.2017 578 Vuoden 2018 presidentinvaalien yleiset ennakkoäänestyspaikat TRE:6586/00.00.02/2017

Lisätiedot

ma, ti, to Koivistonkylän kirjasto ti, ke, pe ti, ke, pe ti, ke, pe Sampolan kirjasto ja tietotori

ma, ti, to Koivistonkylän kirjasto ti, ke, pe ti, ke, pe ti, ke, pe Sampolan kirjasto ja tietotori Tampere Viranhaltijapäätös 1 (6) Kirjastojen aukioloajat 1.9. - 31.12.2017 TRE:8987/00.01.01/2016 Lisätietoja päätöksestä Kirjasto- ja kansalaisopistoyksikön johtaja Pirkko Lindberg, puh. 0400 985 991,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/ (12) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 7/2017 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 12:00-13:25 Paikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Leila Savolainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

220 Valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutuminen

220 Valtuuston asettamien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutuminen Kangasniemi Pöytäkirja 15/2016 1 (12) Aika 26.09.2016, klo 15:05-16:20 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 218 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 219 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Konsernijohtaja

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Konsernijohtaja Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Tampereen seudun ammattiopisto Tredun maahanmuuttaja ja tutkintoja edeltävä koulutus -koulutusalan koulutusalajohtajan viran määräaikainen täyttäminen TRE:8040/01.02.01/2017

Lisätiedot

Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (11) Sivistyslautakunta 16.06.2015. Aika 16.06.2015, klo 18:00-18:30. Kunnantalo, kokoushuone Lahna.

Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (11) Sivistyslautakunta 16.06.2015. Aika 16.06.2015, klo 18:00-18:30. Kunnantalo, kokoushuone Lahna. Mäntyharju Pöytäkirja 4/2015 1 (11) Aika 16.06.2015, klo 18:00-18:30 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 22 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 23 Pöytäkirjan tarkastus 24 Rehtorin

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Ammatillisen koulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Ammatillisen koulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Yhdessä-projektin yhteistyösopimusten hyväksyminen TRE:8918/02.04.01/2017 Lisätietoja päätöksestä Ammatillisen koulutuksen johtajan 1. varahenkilö Jari Rauhala,

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/ ( 13) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 5/2019 1 ( 13) Aika 23.04.2019, klo 08:30-11:55 Paikka Tammerkoski Käsitellyt asiat 25 26 27 28 29 30 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

525 Tampereen päivä 2017 ja Tampereen päivän yleisötapahtuman toteutusperiaatteet. Valmistelija / lisätiedot: Rantanen Teppo T, Kuosmanen Taru

525 Tampereen päivä 2017 ja Tampereen päivän yleisötapahtuman toteutusperiaatteet. Valmistelija / lisätiedot: Rantanen Teppo T, Kuosmanen Taru Tampere Ote pöytäkirjasta 48/2017 1 (5) 525 Tampereen päivä 2017 ja Tampereen päivän yleisötapahtuman toteutusperiaatteet TRE:6196/00.04.02/2017 Valmistelija / lisätiedot: Rantanen Teppo T, Kuosmanen Taru

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Lukiokoulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Lukiokoulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) GO toinen aste GO! -projektin toteuttaminen Tampereen lukiokoulutuksessa TRE:1490/02.04.01/2017 Lisätietoja päätöksestä Lukiokoulutuksen johtaja Jorma Suonio,

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Lupajaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen

Järvenpää Pöytäkirja 3/ ( 7) Lupajaosto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen Järvenpää Pöytäkirja 3/2018 1 ( 7) Aika 09.11.2018, klo 08:30-08:35 Paikka Seutulantalo, kokoushuone Aino Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä pöytäkirjan tarkastaminen 8 Oikeuden

Lisätiedot

Tampere Ote pöytäkirjasta 4/ (5) Sivistys- ja kulttuurilautakunta

Tampere Ote pöytäkirjasta 4/ (5) Sivistys- ja kulttuurilautakunta Tampere Ote pöytäkirjasta 4/2017 1 (5) 54 Apulaisrehtorin virkojen perustaminen ja rehtorin virkojen lakkauttaminen hyvinvoinnin palvelualueella kasvatus- ja opetuspalveluiden palveluryhmässä TRE:8042/01.02.01/2017

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 8/ ( 18) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 8/ ( 18) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 8/2018 1 ( 18) Aika 21.09.2018, klo 13:11-14:37 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 83 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 84 Pöytäkirjan tarkastus 85

Lisätiedot

122 Kiinteistö Oy Salmelan maja Oy / yhtiöjärjestys ja perustamissopimus

122 Kiinteistö Oy Salmelan maja Oy / yhtiöjärjestys ja perustamissopimus Kangasniemi Ote pöytäkirjasta 12/2015 1 (5) 122 Kiinteistö Oy Salmelan maja Oy / yhtiöjärjestys ja perustamissopimus KNGDno-2015-32 Valmistelija / lisätiedot: Johanna Luukkonen johanna.luukkonen@kangasniemi.fi

Lisätiedot

127 Hallintajohtajan virka / talous- ja hallintojohtajan viran täyttäminen

127 Hallintajohtajan virka / talous- ja hallintojohtajan viran täyttäminen Kangasniemi Ote pöytäkirjasta 12/2015 1 (6) 127 Hallintajohtajan virka / talous- ja hallintojohtajan viran täyttäminen KNGDno-2015-711 Valmistelija / lisätiedot: Johanna Luukkonen johanna.luukkonen@kangasniemi.fi

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 16) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 4/ ( 16) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 4/2019 1 ( 16) Aika 15.03.2019, klo 13:00-14:02 Paikka Kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 25 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 26 Pöytäkirjan tarkastus 27 Vuoden 2018

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 12) Henkilöstöjaosto

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/ ( 12) Henkilöstöjaosto Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 7/2018 1 ( 12) Aika 17.10.2018, klo 17:01-19:33 Paikka Kirkkonummen kunnantalo, kokoushuone Herman Käsitellyt asiat 49 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ ( 16) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta Esikouluun ja kouluun ilmoittautuminen / lukuvuosi

Kangasniemi Pöytäkirja 1/ ( 16) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta Esikouluun ja kouluun ilmoittautuminen / lukuvuosi Kangasniemi Pöytäkirja 1/2019 1 ( 16) Aika 25.01.2019, klo 13:00-15:24 Paikka Kangasniemen kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Esikouluun

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p ,

Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, p , Tampere Ote pöytäkirjasta 41/2017 1 (5) 483 Tiederahaston toimikunnan asettaminen TRE:3350/00.01.05/2017 Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Valmistelijan yhteystiedot Päätösvalmistelusuunnittelija

Lisätiedot

511 Edustajien nimeäminen Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukuntaan. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli

511 Edustajien nimeäminen Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukuntaan. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Ote pöytäkirjasta 46/2017 1 (5) 511 Edustajien nimeäminen Pirkanmaan pelastustoimen neuvottelukuntaan TRE:3351/00.01.05/2017 Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Valmistelijan yhteystiedot Päätösvalmistelusuunnittelija

Lisätiedot

470 Kaupunginhallituksen edustajan määrääminen Tampereen Voimia Liikelaitoksen johtokuntaan. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli

470 Kaupunginhallituksen edustajan määrääminen Tampereen Voimia Liikelaitoksen johtokuntaan. Valmistelija / lisätiedot: Hirvelä Heli Tampere Ote pöytäkirjasta 40/2017 1 (6) Kaupunginhallitus, 470, 14.08.2017 Kaupunginhallitus, 410, 19.06.2017 470 Kaupunginhallituksen edustajan määrääminen Tampereen Voimia Liikelaitoksen johtokuntaan

Lisätiedot

4 Vuolijoen aluelautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pito v Aluelautakunnan kannanotto diakonin virkaan Vuolijoen-Otanmäen alueella

4 Vuolijoen aluelautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pito v Aluelautakunnan kannanotto diakonin virkaan Vuolijoen-Otanmäen alueella Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2017 1 (14) Aika 19.01.2017, klo 17:59-19:33 Paikka Otanmäen urheilutalo, Rullaajantie 4, Otanmäki Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/ ( 11) Tarkastuslautakunta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri Pöytäkirja 6/2019 1 ( 11) Aika 27.05.2019, klo 08:30-11:20 Paikka Nä sijä rvi Käsitellyt asiat 32 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 33 Pöytäkirjan tarkastajat 34 Tarkastuslautakunnan

Lisätiedot

7 Selvitys Kangasniemen Vuokratalot Oy:n taloudesta ja toiminnasta

7 Selvitys Kangasniemen Vuokratalot Oy:n taloudesta ja toiminnasta Kangasniemi Pöytäkirja 2/2017 1 (10) Aika 20.11.2017, klo 14:40-16:14 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 4 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Bojang Merja. Päätös Päätösehdotus hyväksyttiin.

Valmistelija / lisätiedot: Bojang Merja. Päätös Päätösehdotus hyväksyttiin. Tampere Ote pöytäkirjasta 1/2017 1 (6) 10 Elintarvike- ja vesiepidemioiden selvitystyöryhmän nimeäminen TRE:5827/00.01.05/2017 Valmistelija / lisätiedot: Bojang Merja Valmistelijan yhteystiedot Ympäristöterveyspäällikkö

Lisätiedot

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1.

Poissa Pitkänen Jyrki 1. varapuheenjohtaja. Muut Lehtinen Esa kunnanvaltuuston puheenjohtaja Pasila Olli kunnanvaltuuston 1. Iitin kunta Pöytäkirja 24/2014 605 Kunnanhallitus 27.10.2014 Aika Maanantai 27.10.2014 klo 17:30-18:56 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla Salonen Jarkko Drockila Leif Alestalo

Lisätiedot

3 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat / tielautakunta

3 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat / tielautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2016 1 (11) Aika 23.03.2016, klo 16:30-16:46 Paikka Kunnantalo, teknisen johtajan huone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Laskujen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 1/ ( 17) Tarkastuslautakunta Tilintarkastuksen väliraportti tilikauden 2018 tilintarkastuksesta

Laihia Pöytäkirja 1/ ( 17) Tarkastuslautakunta Tilintarkastuksen väliraportti tilikauden 2018 tilintarkastuksesta Laihia Pöytäkirja 1/2019 1 ( 17) Aika 24.01.2019, klo 13:00-16:33 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Tampere Ote pöytäkirjasta 9/ (5) Elinvoima- ja osaamislautakunta

Tampere Ote pöytäkirjasta 9/ (5) Elinvoima- ja osaamislautakunta Tampere Ote pöytäkirjasta 9/2018 1 (5) 112 Kehitysjohtajan viran perustaminen elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen työllisyyspalvelut- palveluryhmään ja palveluyksikön johtajan viran lakkauttaminen

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S)

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/ (8) Kaupunkirakennelautakunta (S) Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2014 1 (8) Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:20-16:30 Paikka Valtuusto-virastotalo, lautakuntien kokoushuone Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Iris Asikainen, puheenjohtaja

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/ (6) Kaupunginhallitus (S) Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 (6) Kokoustiedot Aika maanantai klo 13:00-13:50 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Antti Kivelä, puheenjohtaja Pekka Kantanen,

Lisätiedot

45 Johtajan viran perustaminen ammatillisen koulutuksen palveluryhmään (yhteistoiminta-alueen asia) Valmistelija / lisätiedot: Mäkelä Sarita

45 Johtajan viran perustaminen ammatillisen koulutuksen palveluryhmään (yhteistoiminta-alueen asia) Valmistelija / lisätiedot: Mäkelä Sarita Tampere Ote pöytäkirjasta 4/2017 1 (5) 45 Johtajan viran perustaminen ammatillisen koulutuksen palveluryhmään (yhteistoiminta-alueen asia) TRE:6790/01.02.01/2017 Valmistelija / lisätiedot: Mäkelä Sarita

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 9/ (11) Kunnanhallitus Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 9/ (11) Kunnanhallitus Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 9/2018 1 (11) Aika 17.04.2018, klo 16:45-16:52 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 140 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 141 Pöytäkirjan tarkistus 142 Maanvuokrasopimus/Isootupa

Lisätiedot

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 19:00-19:07. Käsitellyt asiat

Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/ (10) Keskusvaalilautakunta Aika , klo 19:00-19:07. Käsitellyt asiat Hämeenkyrö Pöytäkirja 1/2018 1 (10) Aika 26.01.2018, klo 19:00-19:07 Paikka Valtuustosali Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Ennakkoäänestysasiakirjojen

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 6/2013 57 Sivistyslautakunta 25.09.2013 AIKA 25.09.2013 klo 18:30-18:55 PAIKKA Kunnanviraston johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Kiinteistöjohtaja

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Kiinteistöjohtaja Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Asuntotontin 837-78-7300-1 (Hervantajärvi) vuokrauksen uudelleenjärjestely TRE:8100/10.00.03/2017 Lisätietoja päätöksestä Kiinteistöjohtaja Virpi Ekholm, puh.

Lisätiedot

10 Sivistys- ja kulttuurilautakunnan kumppanuusavustukset vuodelle Valmistelija / lisätiedot: Savisaari Lauri

10 Sivistys- ja kulttuurilautakunnan kumppanuusavustukset vuodelle Valmistelija / lisätiedot: Savisaari Lauri Tampere Ote pöytäkirjasta 1/2018 1 (5) 10 Sivistys- ja kulttuurilautakunnan kumppanuusavustukset vuodelle 2018 TRE:8513/12.03.00/2017 Valmistelija / lisätiedot: Savisaari Lauri Valmistelijan yhteystiedot

Lisätiedot

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta

Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/ ( 7) Vesihuoltoliikelaitoksen johtokunta Tuusulan kunta Pöytäkirja 5/2018 1 ( 7) Aika 18.10.2018, klo 17:00-18:38 Paikka Hvidovre kokoustila kunnantalo Käsitellyt asiat 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 28 Pöytäkirjan tarkastus 29 Palveluhinnaston

Lisätiedot

Valmistelijan yhteystiedot Tuntiopettaja Ville Sirén, puh ,

Valmistelijan yhteystiedot Tuntiopettaja Ville Sirén, puh , Tampere Viranhaltijapäätös 1 (5) GO toinen aste GO! -projektin ohjausryhmän nimeäminen TRE:1490/02.04.01/2017 Lisätietoja päätöksestä Ammatillisen koulutuksen johtaja Helena Koskinen, puh. 0400 236 990,

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (12) Omistajaohjausjaosto

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/ (12) Omistajaohjausjaosto Kuopion kaupunki Pöytäkirja 4/2019 1 (12) Julkinen Kokoustiedot Aika maanantai klo 17:30-19:05 Paikka Kuopion Energia, Haapaniementie 30 Saapuvilla olleet jäsenet Pekka Kantanen, puheenjohtaja Jaakko Kosunen,

Lisätiedot

LIMINGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/

LIMINGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ LIMINGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 104 Tekninen lautakunta 24.11.2016 AIKA 24.11.2016 klo 17:00-19:30 PAIKKA Kunnantalo KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 71 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 106 72 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJAT

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Rantanen Teppo T. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh ,

Valmistelija / lisätiedot: Rantanen Teppo T. Lisätietoja päätöksestä Kaupunginlakimies Jouko Aarnio, puh , Tampere Ote pöytäkirjasta 57/2017 1 (5) 649 Yhteistyösopimus Kiinteistö Oy Tampereen Hansan kanssa TRE:8056/10.02.00/2017 Valmistelija / lisätiedot: Rantanen Teppo T Valmistelijan yhteystiedot Kiinteistöjohtaja

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu

Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, Joensuu Pöytäkirja 10/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 21.12.2016 kello 13:00-16:30 Paikka Keskussairaala, M-talo, 1. kerroksen kokoustila 1, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Kukkonen Pekka

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 07.03.2017 klo 14:00-17:20 Paikka Rautjärven kunnantalo, valtuustosali, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 21 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Otsikko Sivu 21 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 Henkilöstöjaosto 04.06.2018 AIKA 16:30-16:59 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 21 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN 3 TOTEAMINEN 22 PÖYTÄKIRJAN

Lisätiedot

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2015 1

Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Rautjärven kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 17.02.2015 klo 14:00-16:00 Paikka Rautjärven kunnantalo, valtuustosali, Simpele Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Yritys- ja yhteiskuntasuhdejohtaja, Elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualue Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Osallistuminen 6Aika Kasvun Ekosysteemit -projektin rahoitukseen TRE:695/02.02.01/2018 Lisätietoja päätöksestä Suhdetoimintasihteeri Erika McSherry, puh. 040 758

Lisätiedot

12 Valtuutettujen ja kunnan asukkaiden aloitteet v Eron myöntäminen kunnanhallituksen jäsenyydestä/tapani Kuusela

12 Valtuutettujen ja kunnan asukkaiden aloitteet v Eron myöntäminen kunnanhallituksen jäsenyydestä/tapani Kuusela Kangasniemi Pöytäkirja 2/2017 1 (14) Aika 27.03.2017, klo 18:00-19:04 Paikka Kangasniemen kunnantalo, Kangasniemi-sali Käsitellyt asiat 9 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 10 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Lasten ja nuorten lautakunta Yksilöasiainjaoston jäsenten valitseminen vuosiksi

Järvenpää Pöytäkirja 1/ (7) Lasten ja nuorten lautakunta Yksilöasiainjaoston jäsenten valitseminen vuosiksi Järvenpää Pöytäkirja 1/2017 1 (7) Aika 15.08.2017, klo 17:45-18:27 Paikka Primulan Herkkupajan kokoustila/yläkerta Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Ammatillisen koulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Ammatillisen koulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Co-Studio -projektin yhteistyösopimuksen hyväksyminen TRE:3149/02.04.01/2017 Lisätietoja päätöksestä Ammatillisen koulutuksen johtaja Helena Koskinen, puh. 0400

Lisätiedot

9 Käytöstä poistetun irtaimen omaisuuden myynti, Pelastuslaitos

9 Käytöstä poistetun irtaimen omaisuuden myynti, Pelastuslaitos Mikkeli Pöytäkirja 2/2015 1 (9) Etelä-Savon pelastuslautakunta 03.06.2015 Aika 03.06.2015, klo 14:00-14:40 Paikka Juva Käsitellyt asiat 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 8 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

22 Hallintopalveluiden vuoden 2017 talouden käyttösuunnitelma

22 Hallintopalveluiden vuoden 2017 talouden käyttösuunnitelma Kangasniemi Pöytäkirja 2/2017 1 (16) Aika 30.01.2017, klo 15:00-16:57 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 09.01.2019, klo 08:30-11:25 Paikka Kunnanhallituksen huone, Kunnanvirasto, Rautalampi Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti

PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta ( ) PHKS Karpalo-kabinetti PÄIJÄT-HÄMEEN HYVINVOINTIYHTYMÄ ESITYSLISTA N:o 16/2017 Tarkastuslautakunta (2017-2020) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 18.10.2017 klo 14.00 - Paikka PHKS Karpalo-kabinetti KÄSITELTÄVÄT ASIAT 59 Kokouksen

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 12) Vuolijoen aluelautakunta Vuolijoen aluelautakunnan tiedoksi merkittävät asiat v.

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/ ( 12) Vuolijoen aluelautakunta Vuolijoen aluelautakunnan tiedoksi merkittävät asiat v. Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 22.01.2019, klo 18:07-19:27 Paikka Otanmäen koulu, Uunimiehentie 10 Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

4 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat 2017 / sivistyslautakunta. 5 Kunnallisen perhepäivähoidon kustannuskorvaukset 2017

4 Laskujen hyväksyjät ja asiatarkastajat 2017 / sivistyslautakunta. 5 Kunnallisen perhepäivähoidon kustannuskorvaukset 2017 Mäntyharju Pöytäkirja 1/2017 1 (15) Aika 24.01.2017, klo 17:59-18:18 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Sivistyslautakunnan

Lisätiedot

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA

LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 Aika: 30.03.2017 klo 18:00-21:17 Paikka: Kaupungintalo, kokoushuone 3 LUETTELO KÄSITELLYISTÄ ASIOISTA Otsikko Sivu 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 21 Edellisen kokouksen

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (6) Konsernijohtaja

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (6) Konsernijohtaja Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (6) Hygieniatyöryhmän nimeäminen vuosiksi 2019-2020 TRE:6892/00.01.05/2018 Lisätietoja päätöksestä Johdon assistentti Mia Helin, puh. 040 570 4065, etunimi.sukunimi@tampere.fi

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Hallintojohtaja

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Hallintojohtaja Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Virkamies2020 -kehittämisprojekti TRE:3534/00.01.05/2017 Lisätietoja päätöksestä Hallintojohtaja Heli Hirvelä, puh. 050 434 5466, etunimi.sukunimi@tampere.fi Valmistelijan

Lisätiedot

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 7/ ( 10) Työllisyysjaosto Kainuun ja Kajaanin työllisyysnäkymät sekä Kasvupalvelupilotti Kopakka

Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 7/ ( 10) Työllisyysjaosto Kainuun ja Kajaanin työllisyysnäkymät sekä Kasvupalvelupilotti Kopakka Kajaanin kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 ( 10) Aika 12.11.2018, klo 16:05-17:36 Paikka Kaupungintalo, neuvotteluhuone Kekkonen Käsitellyt asiat 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 37 Pöytäkirjan tarkastus

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Työllisyysjohtaja, Työllisyydenhoidon

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Työllisyysjohtaja, Työllisyydenhoidon Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Kansainvälisen osaamisen päällikön valinta työllisyyspalveluissa TRE:4929/01.02.01/2018 Lisätietoja päätöksestä Työllisyysjohtaja Regina Saari, 050 346 9603 Valmistelijan

Lisätiedot

Valmistelija / lisätiedot: Häyrynen Juha-Pekka. Esittelijä: Mika Periviita, Joukkoliikennejohtaja

Valmistelija / lisätiedot: Häyrynen Juha-Pekka. Esittelijä: Mika Periviita, Joukkoliikennejohtaja Tampere Ote pöytäkirjasta 2/2018 1 (5) 15 Joukkoliikenteen palvelutaso talvikaudella 2018-2019 TRE:1307/08.01.01/2018 Valmistelija / lisätiedot: Häyrynen Juha-Pekka Valmistelijan yhteystiedot Suunnittelupäällikkö

Lisätiedot

36 Koulutuksen järjestäjän edustajan nimeäminen Sora-lainsäädännön mukaiseen toimielimeen (yhteistoiminta-alueen asia)

36 Koulutuksen järjestäjän edustajan nimeäminen Sora-lainsäädännön mukaiseen toimielimeen (yhteistoiminta-alueen asia) Tampere Ote pöytäkirjasta 3/2017 1 (5) 36 Koulutuksen järjestäjän edustajan nimeäminen Sora-lainsäädännön mukaiseen toimielimeen (yhteistoiminta-alueen asia) TRE:6249/00.01.05/2017 Valmistelija / lisätiedot:

Lisätiedot

20 Perusopetuksen opetustuntimäärät lukuvuonna

20 Perusopetuksen opetustuntimäärät lukuvuonna Mäntyharju Pöytäkirja 3/2017 1 (11) Aika 21.03.2017, klo 18:01-18:39 Paikka Kunnantalo, kokoushuone Lahna Käsitellyt asiat 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18 Pöytäkirjan tarkastus 19 Talousarvion

Lisätiedot

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10.

Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, Joensuu. Pirskanen ilkka toimitusjohtaja poistui klo 10. Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.08.2016 kello 10:00-11:09 Paikka Keskussairaala, M-talo 1. krs kokoushuone 2, Tikkamäentie 16, 80210 Joensuu Saapuvilla olleet jäsenet Tohkanen Matti Karjalainen

Lisätiedot

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (13) Perusturvalautakunta

Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/ (13) Perusturvalautakunta Kirkkonummen kunta Pöytäkirja 3/2017 1 (13) Aika 13.09.2017, klo 17:34-17:59 Paikka Kokoushuone Ervasti Käsitellyt asiat 31 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 32 Pöytäkirjan tarkastus 33 Perusturvajaoston

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 5/ ( 18) Kunnanhallitus

Kangasniemi Pöytäkirja 5/ ( 18) Kunnanhallitus Kangasniemi Pöytäkirja 5/2019 1 ( 18) Aika 11.03.2019, klo 15:00-17:09 Paikka Kangasniemen kunnantalo, kunnanhallituksen huone Käsitellyt asiat 61 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 62 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Ammatillisen koulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut

Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Ammatillisen koulutuksen johtaja, Toisen asteen koulutuspalvelut Tampere Ote viranhaltijapäätöksestä 1 (5) Näyttöaineistojen kehittäminen (mielenterveys- ja päihdetyö) -projektin toteuttaminen ja projektiorganisaation muodostaminen TRE:4826/02.04.01/2017 Lisätietoja

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 6/ ( 12) Konsernijaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Laihia Pöytäkirja 6/ ( 12) Konsernijaosto Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen Laihia Pöytäkirja 6/2018 1 ( 12) Aika 19.11.2018, klo 17:30-19:40 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 34 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus sekä työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 16:00-18:35

KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Tarkastuslautakunta AIKA klo 16:00-18:35 KEMIJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 Tarkastuslautakunta AIKA 12.12.2018 klo 16:00-18:35 PAIKKA Lautakuntien kokoushuone, Hallituskatu 4, 98100 Kemijärvi KÄSITELLYT ASIAT Sivu 48 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kangasniemi Pöytäkirja 5/ ( 18) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta

Kangasniemi Pöytäkirja 5/ ( 18) Sivistys- ja hyvinvointilautakunta Kangasniemi Pöytäkirja 5/2019 1 ( 18) Aika 17.04.2019, klo 09:00-10:13 Paikka Kunnantalo, takkahuone Käsitellyt asiat 35 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 36 Pöytäkirjan tarkastus 37 Koulujen tuntikehykset

Lisätiedot