1 : SQOOM käyttöohjeet

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "1 : SQOOM käyttöohjeet"

Transkriptio

1 : SQOOM käyttöohjeet 1

2 2 :SQOOM Vanhenemisen vastaista teknologiaa korkeimmalla tieteellisellä tasolla. Kiitos että valitsit tämän tuotteen. Tämä lääketieteen ja ihotautien asiantuntijan, SCHICK Medicalin, korkealaatuinen laite tarjoaa kuusi ohjelmaa tehokkaaseen ikääntymisen vastaiseen käsittelyyn: puhdistus, hieronta, ravitseminen, kiinteytys, kirkastus ja juonnenhoito. Jokainen ohjelma on tieteellisesti todistettu ja dermatologisesti testattu. :SQOOM on mikrotietokoneohjattu innovatiivinen ikääntymisen merkkejä poistava menetelmä joka elävöittää ihosi syvältä. Ainutlaatuinen ja patentoitu ionozymitoiminto tekee ihosi lyhyessä ajassa kirkkaamman ja nuoremman näköiseksi kuten intensiivinen käsittelyjakso kauneushoitolassa. Helppo ja pehmeä käsittely kiristää juonteita, uudistaa liitoskudoksia ja luo uusia soluja. Lue nämä ohjeet huolella ennen käyttöä saavuttaaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen.

3 3 Sisällysluettelo :SQOOM Yleiskatsaus 4 Toiminta 6 Ionozymitoiminto 7 Käyttö 8 Käyttöohjelmat Puhdistus 10 Hieronta 12 Ravitseminen 14 Kiinteytys 16 Kirkastus 18 Juonnehoito 20 Hoitosyklit 22 Hoitopöytäkirja 24 Muut käyttökohteet 25 Ylläpito ja varastointi 26 Tekniset tiedot 27 Yhteenveto 28

4 4 Yleiskatsaus :SQOOM Ole hyvä ja lue tämä yleiskatsaus tutustuaksesi laitteeseen. Yleiskatsaus lue ensivaikutelman laitteen toiminnoista.

5 5

6 6 Toiminta :SQOOM Mitkä ovat :SQOOMin vaikutukset ja miten se toimii? :SQOOM on tieteellisesti testattu menetelmä ihon tehokkaaseen rakenteelliseen parantamiseen ja silotukseen. Anturi tuottaa miljoona hellää värähdystä per sekunti. Värähdykset lävistävät myös syvemmän ihon ja kudoskerrokset. Täällä muodostuu kollageeni, joka on tärkeää ihon pehmeydelle. Kollageenin ja hyaluronihapon puute ovat pääsyyt juonteiden muodostumiselle. Ihon hyaluronihappopitoisuus on iässä 40+ noin 60% ja iässä 60+ vain 10-20% verrattuna alkuperäiseen hyaluronihappopitoisuuteen. Monimuotoinen :SQOOM teho koostuu yhdistelmästä innovatiivisia biomolekyylikäsittelyjä joissa yhdistyvät lämpökäsittelyt, mekaaniset käsittelyt ja fysiokemialliset käsittelyt. Laitteen anturin värinä hieroo epidermistä (orvaskesiä) ja dermistä (verinahkaa) kivuttomasti, pehmeästi ja tehokkaasti (mikrohieronta). Jopa alla oleva lihaskudos aktivoituu hellävaraisesti ja käsittelee täsmähoitona ongelma- alueet, kuten myös aineenvaihdunta ja puhdistus. Ihoon kulkee jälleen enemmän ravinteita ja happea, verisuonien virtaus paranee, rasvasolut vähenevät ja keho muokkautuu. Lymfaattinen järjestelmä stimuloituu ja kollageenintuotanto voimistuu. Solujen uudistus aktivoituu. Biomolekyylinen impulssi auttaa ihoa uudistamaan itseään, kiinteyttäen sitä ja käynnistäen uudistumis- ja paranemisprosessin.

7 7 Ionozymitoiminto :SQOOM Erityinen etu: Ionozymitoiminto. Maailmanlaajuisesti patentoitu ja ainutlaatuinen ionozymijärjestelmä yhdistää ionisaation (iontophoresis) ja ultraäänen (sonophoresis) ja lisää täten moninkertaisesti molempien menetelmien tehoa. Tämä lisää kehon omaa kollageenituotantoa, ja mahdollistaa arvokkaiden tehoaineiden imeytymistä kudoksiin ylemmissä ja alemmissa ihokerroksissa aktivoiden ihon toimintoja vähentäen ikääntymisen merkkejä. Iho kiinteytyy, juonteet vähenevät ja ihonväri tasoittuu ja kirkastuu lyhyessä ajassa.

8 8 Käyttö :SQOOM Puhdista ihosi tavallisesti ennen jokaista käsittelyä. Lisää seuraavaksi cleansergeliä tai hyageliä (hyaluroninen geeli) runsaasti suoraan anturille tai iholle, riippuen valitusta ohjelmasta.

9 9 Valitse nyt sopiva hoito-ohjelma ja pitele laitetta tukevasti kiinni. Levitä iholle tai anturille valitsemasi hoitogeeli. Aseta anturi käsiteltävälle ihoalueelle ja liikuttele sitä pehmeästi ihon yllä hitain pyörivin liikkein koko käsittelyn ajan. Huomaa, jos käsittelet muita henkilöitä laitteella, kosketa henkilöä vapaalla kädelläsi sulkeaksesi laitteen virtapiiriympyrän ja taataksesi laitteen oikean toiminnan.

10 10 Käyttöohjelmat PUHDISTUS ohjelma 1 Ihon syväpuhdistus Ohjelma: C Geeli: cleansergel Käsittelyaika: 4min Yhdistettynä cleansergeliin tämä taso antaa puhtaan ja virheettömän ihon. Ionozymitoiminto lisää positiivista tulosta. Keratiini, tali ja muut epäpuhtaudet liukenevat ja ne voidaan pestä pois kostealla rätillä käsittelyn jälkeen. Lisää ensin runsaasti cleansergeliä anturiin ja käsiteltävälle iholle. Pitele laitetta tukevasti molemmilta puolilta pitäen kiinni kahvoista. Aseta anturi käsiteltävälle ihoalueelle ja liikuta sitä hitain pyörivin liikkein.

11 11 1. Puhdista iho kuten tavallisesti (poista meikit, rasvat, hajusteet) ja käynnistä laite painamalla virtanappia 2. Paina STEP nappia kunnes valo C (puhdistus) syttyy 3. Paina seuraavaksi MODE nappia valitaksesi tilan ION ja ULTRA, molempien valojen tulee syttyä 4. Paina L/H nappia valitaksesi ultraäänitason HIGH (korkea) Kun laitteesi on oheisen kuvan mukainen, laite on valmis ja käsittely voidaan aloittaa. Vakiokäsittelyaika on 4 minuuttia. Voit toistaa käsittelyn äänisignaalin jälkeenkin painamalla nappia STEP toistuvasti. Lopetettuasi puhdistustoiminnon, puhdista kasvosi kostealla vanulla ja huuhtele kasvot runsaalla haalealla vedellä. Seuraavaksi voit aloittaa hyagel käsittelyn.

12 12 Käyttöohjelmat HIERONTA ohjelma 2 Ohjelma: M Geeli: hyagel (hyaluroninen geeli) tai DermaChic-sarjan geeli Käsittelyaika: 8min Aivan kuten perinteinen hieronta, :SQOOM hieronta palauttaa ihon rentouden ja elastisuuden. Negatiiviset ja positiiviset ionit yhdessä ääniaaltojen kanssa aktivoivat soluvälit ja stimuloivat tehokkaasti aineenvaihduntaa. Ihosi kauneus lisääntyy huomattavasti. Tämä metodi soveltuu myös selluliitin käsittelyyn sekä niskan ja hartioiden alueen kireyden käsittelyyn. Lisää ensin runsaasti hyageliä tai DermaChic-sarjan geeliä anturiin ja käsiteltävälle ihoalueelle. Aseta sitten anturi käsiteltävälle ihoalueelle, ja liikuta sitä kevyesti iholla pyörivin liikkein.

13 13 1. Suosittelemme puhdistusohjelman suorittamista ennen jokaista käyttökertaa. Käynnistä laite painamalla virtanappia 2. Paina nappia STEP kunnes ohjelmavalo M (hieronta) syttyy 3. Paina seuraavaksi MODE nappia valitaksesi tilan ION ja ULTRA, molempien valojen tulee syttyä 4. Paina L/H nappia valitaksesi ultraäänitasot HIGH (korkea) ja LOW (matala) Kun laitteesi on oheisen kuvan mukainen, laite on valmis ja käsittely voidaan aloittaa. Vakiokäsittelyaika on 4 minuuttia. Voit toistaa käsittelyn äänisignaalin jälkeenkin painamalla nappia STEP toistuvasti. Lopetettuasi :SQOOM hyagel käsittelyn sinulla on kaksi vaihtoehtoa: pese pois hyagel geeli kostealla vanulla tai anna arvokkaan hyagelin olla kasvoillasi kasvonaamion lailla. Voit antaa naamion olla yön yli saadaksesi erittäin pehmeän ihon. Pese hyagel pois huolellisesti ennen kosteusvoiteen lisäämistä.

14 14 Käyttöohjelmat RAVITSEMINEN ohjelma 3 Erittäin tehokas ihon ravitseminen Ohjelma: N Geeli: hyagel (hyaluroninen geeli) Käsittelyaika: 8min Ihosi tarvitsee ravinteita. Ainutlaatuinen ionozymitoiminto aktivoi voimakkaasti soluvälejä, ja takaa täten tehokkaan ravinteiden imeytymisen yhdistettynä tehokkaaseen hyageliin. Huomaa: Jos ihosi on erittäin herkkä, suosittelemme että käytät ohjelmaa L (kohotus) ohjelman N (ravitseminen) sijaan. Lisää ensin hyageliä runsaasti anturiin ja käsiteltävälle ihoalueelle. Aseta seuraavaksi anturi käsiteltävälle kohdalle ja liikuttele sitä hitain pyörivin liikkein.

15 15 1. Suosittelemme puhdistusohjelman suorittamista ennen jokaista käyttökertaa. Käynnistä laite painamalla virtanappia 2. Paina nappia STEP kunnes ohjelmavalo N (ravitseminen) syttyy 3. Paina seuraavaksi MODE nappia valitaksesi tilan ION ja ULTRA, molempien valojen tulee syttyä 4. Paina L/H nappia valitaksesi ultraäänitasot HIGH (korkea) ja LOW (matala) Kun laitteesi on oheisen kuvan mukainen, laite on valmis ja käsittely voidaan aloittaa. Vakiokäsittelyaika on 4 minuuttia. Voit toistaa käsittelyn äänisignaalin jälkeenkin painamalla nappia STEP toistuvasti. Lopetettuasi :SQOOM hyagel käsittelyn sinulla on kaksi vaihtoehtoa: pese pois hyagel geeli kostealla vanulla tai anna arvokkaan hyagelin olla kasvoillasi kasvonaamion lailla. Voit antaa naamion olla yön yli saadaksesi erittäin pehmeän ihon. Pese hyagel pois huolellisesti ennen kosteusvoiteen lisäämistä.

16 16 Käyttöohjelmat KIINTEYTTÄMINEN ohjelma 4 Juonteiden vähentäminen, ihon kiinteytys Ohjelma: L Geeli: hyagel (hyaluroninen geeli) Käsittelyaika: 8min Tämän ohjelman säännöllinen käyttö kiinteyttää ja nuorentaa ihoa nopeasti. Rypyt, etenkin syvät rypyt vähentyvät huomattavasti. Ihosta tulee jälleen pehmeä ja elastinen. Ionozymitoiminto aktivoi kehon elastiini- ja kollageenituotannon. Lisää ensin hyageliä runsaasti anturiin ja käsiteltävälle ihoalueelle. Aseta seuraavaksi anturi käsiteltävälle kohdalle ja liikuttele sitä hitain pyörivin liikkein.

17 17 1. Suosittelemme puhdistusohjelman suorittamista ennen jokaista käyttökertaa. Käynnistä laite painamalla virtanappia 2. Paina nappia STEP kunnes ohjelmavalo L (kohotus) syttyy 3. Paina seuraavaksi MODE nappia valitaksesi tilan ION ja ULTRA, molempien valojen tulee syttyä 4. Paina L/H nappia valitaksesi ultraäänitasot HIGH (korkea) ja LOW (matala) Kun laitteesi on oheisen kuvan mukainen, laite on valmis ja käsittely voidaan aloittaa. Vakiokäsittelyaika on 4 minuuttia. Voit toistaa käsittelyn äänisignaalin jälkeenkin painamalla nappia STEP toistuvasti. Lopetettuasi :SQOOM hyagel käsittelyn sinulla on kaksi vaihtoehtoa: pese pois hyagel geeli kostealla vanulla tai anna arvokkaan hyagelin olla kasvoillasi kasvonaamion lailla. Voit antaa naamion olla yön yli saadaksesi erittäin pehmeän ihon. Pese hyagel pois huolellisesti ennen kosteusvoiteen lisäämistä.

18 18 Käyttöohjelmat KIRKASTAMINEN ohjelma 5 Aknen, couperosan, pigmenttihäiriöiden ja läikkien hoito Ohjelma: W Geeli: hyagel (hyaluroninen geeli) tai DermaChic-sarjan geeli Käsittelyaika: 8min Ärsyttävien pigmenttihäiriöiden tai läikkien täsmäkäsittelyyn, valitse :SQOOM laitteesta tämä ohjelma. Tehokkaiden geelien imeytyminen poistaa tehokkaasti ihon värjäytymiä. Tämä menetelmä tehoaa myös akneen, couperosaan ja keratodermiaan. Lisää ensin hyageliä tai DermaChic-sarjan geeliä runsaasti anturiin ja käsiteltävälle ihoalueelle. Aseta seuraavaksi anturi käsiteltävälle kohdalle ja liikuttele sitä hitain pyörivin liikkein.

19 19 1. Suosittelemme puhdistusohjelman suorittamista ennen jokaista käyttökertaa. Käynnistä laite painamalla virtanappia 2. Paina nappia STEP kunnes ohjelmavalo W (kirkastaminen) syttyy 3. Paina seuraavaksi MODE nappia valitaksesi tilan ION ja ULTRA, molempien valojen tulee syttyä 4. Paina L/H nappia valitaksesi ultraäänitasot HIGH (korkea) ja LOW (matala) Kun laitteesi on oheisen kuvan mukainen, laite on valmis ja käsittely voidaan aloittaa. Vakiokäsittelyaika on 4 minuuttia. Voit toistaa käsittelyn äänisignaalin jälkeenkin painamalla nappia STEP toistuvasti. Lopetettuasi :SQOOM hyagel käsittelyn sinulla on kaksi vaihtoehtoa: pese pois hyagel geeli kostealla vanulla tai anna arvokkaan hyagelin olla kasvoillasi kasvonaamion lailla. Voit antaa naamion olla yön yli saadaksesi erittäin pehmeän ihon. Pese hyagel pois huolellisesti ennen kosteusvoiteen lisäämistä.

20 20 Käyttöohjelmat JUONNEHOITO ohjelma 6 Juonteiden vähentäminen silmän ympärillä Ohjelma: W Geeli: hyagel (hyaluroninen geeli) Käsittelyaika: 4min :SQOOM on kehittänyt erityisen käsittelyohjelman silmänympärystän herkälle ja pehmeälle iholle juonnehoito-ohjelma. Hellä silmänalueen ryppyjen hieronta yhdistettynä hyageliin kiinteyttää ihokudosta ja vähentää hellävaraisesti juonteiden määrää. Huomioi ettet käsittele neljän minuutin aikana ainoastaan silmän ympärystää vaan myös koko kasvoja. Käsittely voidaan suorittaa erittäin lähellä silmää, varo kuitenkin osumasta silmämunaan. Huomaa: Jos ihosi on erittäin herkkä, suosittelemme että levität geelin silmän alueelle. Lisää ensin hyageliä tai DermaChic-sarjan geeliä runsaasti anturiin ja käsiteltävälle ihoalueelle. Aseta seuraavaksi anturi käsiteltävälle kohdalle ja liikuttele sitä hitain pyörivin liikkein.

21 21 1. Suosittelemme puhdistusohjelman suorittamista ennen jokaista käyttökertaa. Käynnistä laite painamalla virtanappia 2. Paina nappia STEP kunnes ohjelmavalo W (rypynhoito) syttyy 3. Paina seuraavaksi MODE nappia valitaksesi tilan ION ja ULTRA, molempien valojen tulee syttyä 4. Paina L/H nappia valitaksesi ultraäänitasot HIGH (korkea) ja LOW (matala) Kun laitteesi on oheisen kuvan mukainen, laite on valmis ja käsittely voidaan aloittaa. Vakiokäsittelyaika on 4 minuuttia. Voit toistaa käsittelyn äänisignaalin jälkeenkin painamalla nappia STEP toistuvasti. Lopetettuasi :SQOOM hyagel käsittelyn sinulla on kaksi vaihtoehtoa: pese pois hyagel geeli kostealla vanulla tai anna arvokkaan hyagelin olla kasvoillasi kasvonaamion lailla. Voit antaa naamion olla yön yli saadaksesi erittäin pehmeän ihon. Pese hyagel pois huolellisesti ennen kosteusvoiteen lisäämistä.

22 22 Hoitosyklit :SQOOM Kuuden kuukauden ohjelma Saadaksesi parhaan tuloksen, suosittelemme että noudatat :SQOOM kuuden kuukauden ohjelmaa. Tämä ohjelma antaa stressaantuneelle ihollesi tarpeeksi aikaa uusiutua ja täyttää kosteutusvajeen. Viikot 1-6 Kehon luontainen hyaluroninen happo toimii ihon kosteusvarastona. Se stabiloi elastiset ja kollageeniset kuidut ja suojaa soluja. Kehon oma hyaluronisen hapon tuottaminen vähenee 25- ikävuodesta alkaen, johtaen vähentyneeseen elastisuuteen ja vedenvarastointikapasiteettiin, täten rypyt ja juonteet lisääntyvät. Suosittelemme päivittäistä käsittelyä kuuden ensimmäisen viikon ajan estääksesi hyaluronisen hapon määrän vähenemisen, ja kehittääksesi hitaasti hyaluronivaraston. Viikot vuoden iässä hyaluronivarastosi ovat nyt täyttyneet ja voit siirtyä kohtaan viikot Iässä 40+ täyttymisprosessi kestää hieman pitempään ja iho sisältää ainoastaan 60% alkuperäisestä hyaluronimäärästä. Suosittelemme :SQOOM käsittelyä joka toinen päivä. Viikot Hyaluronivarastosi ovat nyt täyttyneet ja voit vähentää hoitokertoja kahteen per viikko. Voit ulottaa käsittelyt koskemaan muita kohtia kehossasi, tai käsitellä erityisellä huolella syviä ryppyjä.

23 23 :SQOOM ohjelma Teho Hoitointervalli Viikot 1-3 P1-Puhdistus 4min P2-Hieronta 4min P4-Kiinteytys 4min Viikot 4-6 P1-Puhdistus 4min P3-Ravitseminen 4min P4-Kiinteytys 4min Huomioi ensimmäisten hoitoviikkojen aikana erityisesti silmänympärykset, ei kuitenkaan ylä- ja alaluomen päällä. Viikot 7-12 P1-Puhdistus 4min P3-Ravitseminen 4min P4-Kiinteytys 4min Viikot P1-Puhdistus 4min P3-Ravitseminen 4min P4-Kohotus 4min Ihosi verenkierto paranee välittömästi ensimmäisen hoitokerran jälkeen, tehden ihostasi kirkkaamman ja elävämmän. Kolmen ensimmäisen viikon aikana voi esiintyä finnejä puhdistumisen vuoksi. Iho puhdistuu syvältä. Suuret huokoset pienenevät ja ihonväri paranee. Pienemmät juonteet häviävät ja suurempien juonteiden syvyys pienenee. Rypyt ja juonteet häviävät. Ihosi on kirkkaampi ja raikkaampi. Näytät nuoremmalta. Päivittäin. :SQOOM on osa päivittäistä huolenpitoa, kuten hampaiden harjaus. Joka toinen päivä. :SQOOM on osa päivittäistä huolenpitoasi, ja voit laajentaa sen käyttöä kaulaan ja kämmenselkiisi niinä päivinä kun et käsittele kasvojasi. Kahdesti viikossa. :SQOOM on yhä osa päivittäistä huolenpitoasi. Voit laajentaa välipäivinä käyttöä rintakehääsi tai häiritsevään selluliittiin. Katso sivu 25 nähdäksesi muita käyttökohteita.

24 24 Hoitopöytäkirja :SQOOM Tarkastele ja kirjoita ylös hoitosi edistyminen. Tarkastele ihoasi ja yritä kuvailla sen kuntoa mahdollisimman tarkasti. Tarkastele yksittäisiä ihoalueita ja dokumentoi käytetty hoito-ohjelma. Tämä auttaa sinua noudattamaan hoito-ohjelmaa ja voit näyttää muille kuinka ihosi pikkuhiljaa näyttää nuoremmalta, raikkaammalta, elastisemmalta ja tiukemmalta. Viikko Ihoni

25 25 Muut käyttökohteet :SQOOM DermaChic-sarja yhdessä :SQOOM laitteen kanssa tarjoaa sinulle apua seuraaviin oireisiin: Kuiva ja ärtynyt iho, myös neurodermatitis: Geeli NE. Kuiva ja hilseilevä iho, myös psoriasis: Geeli PS. Punertava iho, myös rosacea, couperosa ja näkyvät verisuonet: Geeli RO. Ikääntymiseen liittyvät läikät ja pigmenttihäiriöt: Geeli PI. Kipu: Geeli OL. Arvet: Geeli NA. Akne ja muut ihon epäpuhtaudet: Geeli AK. DermaChic-sarjamme geelejä voit ostaa myös :SQOOM liikkeestämme.

26 26 Ylläpito, lataaminen ja ympäristön suojeleminen :SQOOM Noudata näitä ohjeita jotta laitteen käyttöikä olisi pitkä. Varastoi kuivaan paikkaan, älä pese vedellä Puhdista anturi kostealla rätillä Aseta laite käytön jälkeen latausasemaan ja varmista että punainen valo syttyy Kun laite on ladattu, punainen valo muuttuu vihreäksi. Lataushäiriön sattuessa valo vilkkuu punaisena Jos akku on kokonaan tyhjentynyt, lataa sitä ainakin 3 tuntia ennen käyttöä Laitetta voi käyttää täydellä latauksella noin 4 tuntia Paina nappia STEP noin 3 sekunnin ajan nähdäksesi akun varaustason. Jos kaikki kuusi ohjelmavaloa palavat, on akku täysi. Jos kaksi valoa palaa, on käyttöaikaa jäljellä noin 30 minuuttia. Äänimerkki osoittaa että akku tulee ladata Laite sammuu itsestään jos sitä ei ole käytetty kahteen minuuttiin Esiasetettu käyttöaika kullekin ohjelmalle on 4 minuuttia. Neljän minuutin jälkeen kuuluu äänimerkki ja laite menee valmiustilaan. Laite sammuu kokonaan jos sitä ei käytetä kahteen minuuttiin Laite toimii V virralla, joten voit käyttää sitä missä päin maailmaa tahansa Irrota pistoke pistorasiasta kun lataus on valmis Pidä sähköliitännät puhtaina, pölyttöminä ja kuivina Älä hävitä laitetta kotitalousjätteiden seassa. Toimita se kierrätyspisteeseen. Schick Medical GmbH Tekniset tiedot

27 27 Laitteen nimi Laite LFC-06 Sarja KTL-SF Latausasema Jännite AC V, 50/50Hz Paino 133g Laite Lithium/Ion akku Jännite AC V Adapteri 4,2V=1A Teho 7W Paino 194g Ultraääni Taajuus Tasot Ionisaatio 1MHz-1,8MHz 0,1W/cm - 0,5W/cm 1Hz/150 sek Jakelu Euroopassa yksinoikeudella Schick Medical GmbH D Rottweil CE, ISO , UL-C, US, UFD, HS Mark Takuuaika 2 vuotta Tärkeää! Älä käytä alueilla jossa on ihosyöpää tai alueella joka on juuri leikattu. Älä käytä laitetta jos sinulla on sydämentahdistin. Jos kärsit kilpirauhasen ylitoiminnasta älä käytä laitetta kaulan ja rinnan alueella. Älä käytä laitetta lähellä tekoniveliä. Älä käytä raskauden aikana vatsan ja rinnan alueella. Vältä kontaktia silmämunaan. Huom! Käytä aina vain erikoisgeelejämme! Pidä laite ja geelit poissa lasten ulottuvilta. Älä säilytä geelejä yli 25 C lämpötilassa. Geeli on tarkoitettu vain ihokäyttöön. Käsitellessäsi muita henkilöitä laitteella, muista koskettaa heitä vapaalla kädelläsi sulkeaksesi ympyrän. Näin laite toimii oikealla tavalla. Yhteenveto

28 28 :SQOOM Katsaus käytettävissä oleviin ohjelmiin Ohessa on katsaus eri ohjelmiin jotka ovat käytettävissä :SQOOM laitteella. Kun laitteesi ulkonäkö on kuvien mukainen, se on valmis käytettäväksi ja voit aloittaa hoidon. PUHDISTUS Ohjelma: C Geeli: puhdistusaine Aika: 4min Ohjelma: L Geeli: hyagel Aika: 8min HIERONTA Ohjelma: M Geeli: hyagel Aika: 8min VALKAISU Ohjelma: W Geeli: hyagel Aika 8min RAVITSMINEN Ohjelma: N Geeli: HyaGel Aika: 8min RYPYNHOITO Ohjelma: W Geeli: hyagel Aika: 4min KOHOTUS

29 29 Maahantuoja: Suomen Sähkötuonti Oy Elimäenkatu 9 B HELSINKI Puh

:sqoom. Käyttöohjeet. [skju:m] A registered trademark of Schick Medical GmbH. Auf dem Wall 29 D-78628 Rottweil

:sqoom. Käyttöohjeet. [skju:m] A registered trademark of Schick Medical GmbH. Auf dem Wall 29 D-78628 Rottweil A registered trademark of Schick Medical GmbH Auf dem Wall 29 D-78628 Rottweil Tel.: +49(0)741/174 124 0 Fax: +49(0)741/174 124 19 info@sqoom.com www.sqoom.com [skju:m] 103.201405.FI Käyttöohjeet Sisällysluettelo

Lisätiedot

Käyttöohjeet. the medical concept

Käyttöohjeet. the medical concept Innovatiivinen SQOOM-menetelmä on suunniteltu herkälle iholle ja myös heille, jotka kärsivät erilaisista ihoongelmista. Tieteellisesti testattu SQOOM uudistaa ihoa syvällä sen Sqoom jälleenmyyjäsi 107.201405.EN

Lisätiedot

Käyttöohjeet H+ xcential

Käyttöohjeet H+ xcential Käyttöohjeet entialh+ Ihonhoidon vallankumous Sisältö: 2 3 Yleiskatsaus 4 Käyttö 6 xcential geelit 8 xcential ohjelmat 10 xcential blue geelit 16 xcential blue ohjelmat 18 Huolto ja säilytys 24 Teknisiä

Lisätiedot

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg

ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg ABT NOSTURIVAA AN KÄYTTÖOHJE 3000, 5000, 10000 ja 15000kg 1. Turvallisuusohjeet Lue tämä käyttöohje ennen käyttöä! 1.1 Vaakaa ei saa ylikuormittaa. 1.2 Älä roikota painavaa takkaa pitkää aikaa vaa assa,

Lisätiedot

NOOX xperio herätyskello valvontakamera

NOOX xperio herätyskello valvontakamera NOOX xperio herätyskello valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, ruudulla lukee nyt "2010" Aseta oikea aika UP ja DOWN näppäimillä ja paina SET uudelleen vahvistaakseni

Lisätiedot

Ultraäänellä uusi ilme kulmille, leualle, kaulalle ja dekolteelle

Ultraäänellä uusi ilme kulmille, leualle, kaulalle ja dekolteelle Ultraäänellä uusi ilme kulmille, leualle, kaulalle ja dekolteelle Mistä Ultherapy -hoidossa on kysymys? Ultherapy kohdistaa fokusoitua ultraäänienergiaa siihen ihokerrokseen, jota tyypillisesti käsitellään

Lisätiedot

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET

WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET WAVE TRUE WIRELESS STEREO BLUETOOTH NAPPIKUULOKKEET NÄPPÄIMET JA LIITTIMET KÄYTTÖÖNOTTO JA ENSIMMÄINEN LAITEPARITUS 2. Paina ja pidä virtanäppäinta pohjassa samanaikaisesti molemmista kuulokkeista kunnes

Lisätiedot

Palauttaa sen, minkä aika vei. Luonnollinen ulkonäkö pidempään

Palauttaa sen, minkä aika vei. Luonnollinen ulkonäkö pidempään Luonnollinen ulkonäkö pidempään Ihosi iloksi Ajan myötä ihosi menettää täyteläisyyttään, kiinteyttään ja nuorekkuuttaan luonnollisen ikääntymisen vuoksi. Elimistön tuottaman kollageenin määrä alkaa vähentyä

Lisätiedot

TÄRKEITÄ HUOMIOITA Kiitos, että valitsit Casa Bugatin UMA keittövaa'an. Kuten kaikkia elektronisia laitteita, myös tätä vaakaa tulee käyttää huolellisesti ja ohjeiden mukaan vammojen ja laitteen vaurioitumisen

Lisätiedot

Osat Ensimmäinen latauskerta ja latauksen tila

Osat Ensimmäinen latauskerta ja latauksen tila Tervetuloa. Osat Ensimmäinen latauskerta ja latauksen tila On suositeltavaa, että lataat Flare R -valoasi 2 tunnin ajan ennen ensimmäistä käyttökertaa. Lataaminen: Kun valoa ladataan USB-portin kautta,

Lisätiedot

a Käsikappale b Akku (3.7 V /2500mAh) c Alusta d Virtajohto e Valokärki f Suoja g Häikäisysuoja h Valokärjen suojapussit i Valokovettajan suojapussit

a Käsikappale b Akku (3.7 V /2500mAh) c Alusta d Virtajohto e Valokärki f Suoja g Häikäisysuoja h Valokärjen suojapussit i Valokovettajan suojapussit Käyttöohje a Käsikappale b Akku (3.7 V /2500mAh) c Alusta d Virtajohto e Valokärki f Suoja g Häikäisysuoja h Valokärjen suojapussit i Valokovettajan suojapussit j Käyttöohje Valintanäppäimet a b MODE-näppäin

Lisätiedot

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Movair AF 170 Käyttöohje Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Sisällysluettelo Yleistä... 3 Varoitus!... 3 Laitteen käyttö ja suodattimien vaihto... 4 Alipaineistajan käyttö... 4 Suodattimien

Lisätiedot

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE

HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE SUOMI KÄYTTÖOPAS HQ-CHARGER51 1-2 TUNNIN KOMPAKTI LATURI AAA/AA -PARISTOILLE LUE OHJEET ENNEN LATURIN KÄYTTÖÄ Omistajan käyttöopas Lue tämä käyttöopas huolellisesti. Se sisältää tärkeitä käyttöohjeita.

Lisätiedot

Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje

Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje Paikantavan turvapuhelimen käyttöohje Stella Turvapuhelin ja Hoiva Oy Tämä ohje kertoo miten paikantavaa turvapuhelinta käytetään Stella Turvapuhelin ja Hoiva Oy Mannerheimintie 164 00300 Helsinki Sisällysluettelo

Lisätiedot

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä

SUOMI Johdanto Yleiskuvaus (Kuva 1) Tärkeää Vaara Varoitus Varoitus Sähkömagneettiset kentät Yleistä SUOMI 49 Johdanto Onnittelut ostoksestasi ja tervetuloa Philips-tuotteiden käyttäjäksi! Hyödynnä Philipsin tuki ja rekisteröi tuotteesi osoitteessa www.philips.com/welcome. Yleiskuvaus (Kuva 1) 1 Terä

Lisätiedot

Air Sync Käyttöopas. Air Syncin lataaminen. Virran kytkentä ja katkaisu On/Off Air Sync

Air Sync Käyttöopas. Air Syncin lataaminen. Virran kytkentä ja katkaisu On/Off Air Sync Air Sync Käyttöopas Air Syncin lataaminen 1. Liitä Air Syncin Micro USB-liitin (D) tietokoneeseesi tai muuhun vastaavaan latauslaitteeseen käyttämällä mukana tullutta USB-kaapelia tai vastaavaa Micro USBliitintä.

Lisätiedot

FullHD herätyskello-valvontakamera

FullHD herätyskello-valvontakamera FullHD herätyskello-valvontakamera Käyttöohje Ajan asetus Kun kellonaika on näytössä paina SET, näytöllä näkyy nyt vuosi aseta oikea aika UP ja DOWNnäppäimillä ja paina SET uudelleen. Aset kuukausi, päivä,

Lisätiedot

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL

WK-6 WATER KETTLE BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WK-6 WATER KETTLE NO SE DK FI GB BRUKSANVISNING BRUKSANVISNING BRUGSANVISNING KÄYTTÖOHJE INSTRUCTION MANUAL WWW.WILFA.COM VEDENKEITIN FIN KÄYTTÖOHJE Lue tämä käyttöohje huolella ennen vedenkeittimen käyttöönottoa

Lisätiedot

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet

STIHL AK 10, 20, 30. Turvallisuusohjeet { STIHL AK 10, 20, 30 Turvallisuusohjeet suomi Sisällysluettelo Alkuperäisen käyttöohjeen käännös Painettu kloorittomalle paperille. Painovärit sisältävät kasviöljyjä, paperi on kierrätyskelpoista. 1

Lisätiedot

Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA

Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA Akkulaturit OMISTAJAN KÄSIKIRJA SISÄLLYSLUETTELO VAROITUKSIA 2 LATAUS 2 VIANETSINTÄ JA HUOLTO 3 TAKUU 5 VAROITUKSIA Älä käytä laturin seinäpistokkeessa jatkojohtoa, jos mahdollista. Jos joudut käyttämään

Lisätiedot

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk

HIVE BUDS BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS. kitsound.co.uk kitsound.co.uk VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita.

Lisätiedot

IHON IKÄÄNTYMINEN KAUNEUDENHOITOALAN UUSIN INNOVAATIO

IHON IKÄÄNTYMINEN KAUNEUDENHOITOALAN UUSIN INNOVAATIO WWW.DERMATUDE.FI IHON IKÄÄNTYMINEN Ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä iholla 25-vuotiaasta lähtien. Iho ohenee, verenkierto heikkenee ja kehon luonnollinen kollageenin ja elastiinin tuotanto

Lisätiedot

1. TrendyNailWraps kynsikalvot koko kynnelle

1. TrendyNailWraps kynsikalvot koko kynnelle 1. TrendyNailWraps kynsikalvot koko kynnelle TrendyNailWraps kynsikalvot on valmistettu yhdysvalloissa erityiselle laminoidulle pinnalle joka on niin kestävä että sen päälle voidaan karhentamisen jälkeen

Lisätiedot

Siemens kuulokojeiden laturin käyttöohje. www.kuulotekniikka.com

Siemens kuulokojeiden laturin käyttöohje. www.kuulotekniikka.com Siemens kuulokojeiden laturin käyttöohje www.kuulotekniikka.com Sisällysluettelo Kuvaus laturista Sivu 3 Lataamisohjeet Sivu 4 Lataamisohjeet Sivu 5 Huolto ja hoito Sivu 6 Turvallisuutta koskevia huomautuksia

Lisätiedot

Device Instructions / Bedienungsanleitung / Bruksanvisning for apparatet Bruksanvisning / Käyttöohjeet / Mode d emploi / Gebruiksaanwijzing apparaat

Device Instructions / Bedienungsanleitung / Bruksanvisning for apparatet Bruksanvisning / Käyttöohjeet / Mode d emploi / Gebruiksaanwijzing apparaat Device Instructions / Bedienungsanleitung / Bruksanvisning for apparatet Bruksanvisning / Käyttöohjeet / Mode d emploi / Gebruiksaanwijzing apparaat Istruzioni apparecchio / Használati útmutató / / Virta

Lisätiedot

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo

Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20. Sisällysluettelo Käyttöohje Kopiointioikeus: Delivet Oy/Jammaa.com Kypäräkamera DV20 Sisällysluettelo Huomautuksia 1 Rakenne. 2 Ominaisuudet. 3 Tekniset tiedot... 4 Pikaopas. 5 Ongelmanratkaisu.. 6 Huomautuksia: 1. Älä

Lisätiedot

Käyttöohje. Tasapainolauta

Käyttöohje. Tasapainolauta Käyttöohje Tasapainolauta Kiitos kun ostit tasapainolaudan.! VAROITUS! Opettele ajamaan laitteella turvallisesti, huomioi muu liikenne ja säännöt. Käytä lisäksi säädösten mukaisia turvavarusteita. Älä

Lisätiedot

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa.

Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Vahvistava kaulasilmukka sisäänrakennetulla äänen vahvistimella. Sopii käytettäväksi puhelimien ja audiolaitteiden kanssa. Lue tämä ohje huolella ennen kuin käytät Classicia. Lue myös sen laitteen ohjeet,

Lisätiedot

Li-Ion Akkupack. Käyttöohje Turvaohjeet

Li-Ion Akkupack. Käyttöohje Turvaohjeet Li-Ion Akkupack Käyttöohje Turvaohjeet STABILA-litiumioniakkupakkauksen ja verkkolaitteen käyttöohje Tärkeitä ohjeita Lue turvaohjeet ja käyttöohje huolellisesti läpi. Tämä käyttöohje on säilytettävä ja

Lisätiedot

135 & 145 sarja. Väärennetyn rahan tunnistin. Manuaalinen

135 & 145 sarja. Väärennetyn rahan tunnistin. Manuaalinen 135 & 145 sarja Väärennetyn rahan tunnistin Manuaalinen Käyttöohje Safescan 135i, 135ix & 145ix Väärennetyn rahan tunnistin Onnittelut Safescan 135i, 135ix tai 145ix väärennetyn rahan tunnistimen hankinnan

Lisätiedot

Telecrane F24 Käyttö-ohje

Telecrane F24 Käyttö-ohje 1 Telecrane F24 Käyttö-ohje Sisällysluettelo - F24 Takuu & turvallisuusohjeet 3 - Käyttöönotto / paristot / vastaanottimen virtalähde 4 - Tunnistuskoodin vaihto 6 - Vastaanottimen virtalähteen jännitteen

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, kuorinta ihotyypin mukaisella kuorinta-aineella, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO 01.01.2009 KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide

Lisätiedot

Nokia DT-600 -laturi. Painos 1.2

Nokia DT-600 -laturi. Painos 1.2 Nokia DT-600 -laturi 6 1 2 2 5 4 3 7 Painos 1.2 8 9 10 11 2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto Nokia DT-600 -laturilla voit ladata viiden yhteensopivan laitteen akun samanaikaisesti. DT-600-laitteessa

Lisätiedot

TUOTEKORTTI JA KÄYTTÖOHJE. Otsonaattori ammattikäyttöön

TUOTEKORTTI JA KÄYTTÖOHJE. Otsonaattori ammattikäyttöön 1. TUOTEKORTTI JA KÄYTTÖOHJE Otsonaattori ammattikäyttöön OZO MINI Ozo Mini on otsonaattori, joka soveltuu hajujen poistamiseen esimerkiksi navettakeittiöistä tai muista tiloista, joissa vaaditaan jatkuvaa

Lisätiedot

ORDLAND PROFESSIONAL RADIO. ELK-68 Käyttöohje

ORDLAND PROFESSIONAL RADIO. ELK-68 Käyttöohje ELK-68 Käyttöohje Varotoimenpiteet Käytä tätä laitetta turvallisesti ja tehokkaasti. Lue ohje huolellisesti ennen käyttöä. Korjauksen saa suorittaa vain valtuutettu huolto. Sammuta virrat jos menet leimahdus

Lisätiedot

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10

Tørr. Dehumidifier. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual DH-10 Tørr Dehumidifier Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. DH-10 S. 2 DH-10

Lisätiedot

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407

UUTTA IHONHOITOSETTI. MINUUTTIA kertaa päivässä (-40%) 130 KP. NovAge Ultimate Lift KAIKKI 6 TUOTETTA yhteensä SÄÄSTÄ 99 TILAUSNRO: 424407 UUTTA IHONHOITOSETTI Maksimoi ihonhoitotuotteiden teho Oriflamen nuorekkuuden säilyttävän ihonhoitorutiinin ja NovAge Ultimate Lift -ihonhoitosetin avulla. Rutiinissa jokainen vaihe valmistaa ihon seuraavaan

Lisätiedot

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA

LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA LAIHDUTUS; RAVINTOLISÄT, SELLULIITTI, RASVA RASVA JA SOKERISIEPPARI SAMASSA KAPSELISSA Laihdutusvalmisteiden läpimurto 2013 Nauti yksi annospussi jokaisen arterian jälkeen. Rasva ja sokeri palavat kehostasi

Lisätiedot

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin

Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin Käyttöohje EMT757 / 3567 Ohjelmoitava digitaalinen kellokytkin A. Toiminnot 1. Käytetään päällä/pois -aikojen asettamiseen, säätämään erilaisia aikajaksoja virran päälläololle. Toimii erilaisten laitteiden

Lisätiedot

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET

RIBBONS BLUETOOTH-KUULOKKEET Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

MAKKARAGRILLI. Asennus- ja käyttöohjeet

MAKKARAGRILLI. Asennus- ja käyttöohjeet MAKKARAGRILLI HD1 HD2 HD4 Asennus- ja käyttöohjeet S/N: Rev.: 2.0 Hyvä asiakkaamme, Onnittelumme, että valitsitte Metos-laitteen palvelemaan keittiötoimintojanne. Teitte hyvän valinnan. Teemme parhaamme,

Lisätiedot

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics

Käyttöohje BTE-100. www.facebook.dk/denver-electronics Käyttöohje BTE-100 www.facebook.dk/denver-electronics 1. Painikkeiden ohjeet: Virta päälle/pois Siirtyy parinmuodostuksen tilaan Tauko/toisto Vastaa puheluun Päätä puhelu Hylkää puhelu Lisää äänenvoimakkuutta

Lisätiedot

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa:

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa: Potilasopas Tämän oppaan omistaa: Icare HOME (Malli: TA022) POTILASOPAS TA022-035 FI-3.1 3 Johdanto Tämä opas sisältää Icare HOME -tonometrin käyttöohjeet. Lue ohjeet huolellisesti, ennen kuin alat käyttää

Lisätiedot

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen)

BT220 HEADSET. Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) Tuotetiedot 1 Varausliitäntä 2 + -painike 3 - -painike 4 Toiminnonosoitin (sininen) 5 Akunosoitin (punainen) 6 Korvanappi 7 Mikrofoni 8 Pidike 9 Varauksen osoitin (punainen) 10 Virtavalo (vihreä) Asennus

Lisätiedot

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS

RACE -BLUETOOTH-KUULOKKEET KÄYTTÖOPAS VAROITUS: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

Lataussäädin 12/24V 10A. Käyttöohje

Lataussäädin 12/24V 10A. Käyttöohje Lataussäädin 12/24V 10A Käyttöohje 1 Yleistä Lataussäätimessä on näyttö ja sen latausmenetelmä on 3-vaiheinen PWM lataus. Siinä on myös kaksi USB liitintä pienten laitteiden lataamiseen. 2 Kytkentäkaavio

Lisätiedot

Osat. Flare R. Mikro-USB-johto. Quick Connect -kiinnike

Osat. Flare R. Mikro-USB-johto. Quick Connect -kiinnike Tervetuloa. Osat Flare R Mikro-USB-johto Quick Connect -kiinnike Bikeurope BV / Trek Benelux Ceintuurbaan 2-20C 3847 LG Harderwijk Alankomaat Puhelin: +31 (0) 33 4500600 (BLX) Osoite (Yhdysvallat): 801

Lisätiedot

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet

NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO Bluetooth 4.0 stereokuulokkeet NOOX XCIO tukee seuraavia protokollia HSP Headset Profile HFP Hands-free Profile A2DP Advanced Audio Distribution Profile AVRCP Audio/Video Remote Control Profile

Lisätiedot

Kommunikaattori. K ä yttöohje. Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880

Kommunikaattori. K ä yttöohje. Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880 Echo M inirc Kommunikaattori K ä yttöohje Maahantuoja: KL Support Oy Nuijamiestentie 5 A 4 Puh. (09) 580 3880 Kiitos sinulle, kun valitsit Echo MiniRC kommunikaattorin apuvälineeksesi. Ennen kuin otat

Lisätiedot

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN

BLUETOOTH- MUSIIKKISOVITIN Kaikki tavaramerkit ovat vastaavien omistajiensa omaisuutta. Ellei toisin mainita, niiden käyttö ei merkitse sitä, että tavaramerkin omistaja olisi KitSound-yhtiön tytäryhtiö tai hyväksyisi sen tuotteet.

Lisätiedot

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin

Käyttö. Virtakytkin Näyttö ja painikkeet Kaukosäädin . Tämä on sähköinen henkilökohtainen lämmitin loimuavalla liekkiefektillä. Lämmittimen toimintaperiaate on kierrättää ilma lämmityselementtien läpi ja puhaltaa ulos lämmintä ilmaa. Turvallisuusohjeet 1.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE ICF SOLO-HENKILÖNOSTIN

KÄYTTÖOHJE ICF SOLO-HENKILÖNOSTIN ICF SOLO-HENKILÖNOSTIN ICF GROUP OY 1 ( 6 ) NOSTIN ON TARKOITETTU VAIN HENKILÖIDEN NOSTAMISEEN JA SE ON SUUNNITELTU SITEN, ETTÄ NOSTAMINEN ON MAHDOL- LISTA YHDEN AVUSTAJAN TOIMESTA. NOSTO MAKSIMIKUORAMA

Lisätiedot

K I F D G E L H C J. Asennus FI Aseta paristot. Liiketunnistin (G) syttyy

K I F D G E L H C J. Asennus FI Aseta paristot. Liiketunnistin (G) syttyy MI-4500X Wireless Optical Mouse Tuotetiedot A B K I F D G E L H C J Hiiri A: Vieritysrulla ja kolmospainike Akun virta vähissä -valo (vilkkuu) B: Kakkospainike C: Ykköspainike D: Selaimen edellinen-painike

Lisätiedot

Breastlight. käyttöohje. erveystekniikka

Breastlight. käyttöohje. erveystekniikka Breastlight käyttöohje erveystekniikka Rintojen omatoiminen tutkiminen Rintasyöpä on naisten yleisin syöpäsairaus. Rintasyövän hoitoennuste on sitä parempi, mitä aikaisemmin syöpä todetaan. Rintasyövän

Lisätiedot

KYLPYHUONEEN LÄMMITIN

KYLPYHUONEEN LÄMMITIN KYLPYHUONEEN LÄMMITIN Mallit: ETG500, ETG700, ETG100 Kuvassa oleva lämmitin on malli, eikä välttämättä vastaa paketissa olevaa tuotetta. Lue käyttöohjeet huolellisesti ennen lämmittimen käyttöönottoa.

Lisätiedot

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE

HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE HORNADY LOCK-N-LOAD SONIC CLEANER LOCK-N-LOAD MAGNUM SONIC CLEANER KÄYTTÖOHJE Hornady Lock-N-Load Sonic/Magnum Sonic Cleaner poistaa ruutijäämät hylsyn sisä-ja ulkopuolelta ultraäänienergian ja erityisen

Lisätiedot

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN

TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen TÄYTEAINE KASVOJEN PIIRTEIDEN MUOTOILUUN NUOREKKUUTTA. KOLLAGEENIA. RAIKKAUTTA. Terveen, nuoren ihon täyteläisyys, elastiisuus

Lisätiedot

RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen

RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen RADIESSE Lifting Filler Täyteaine kohotukseen ja piirteiden silottamiseen TÄYTELÄISYYTTÄ. KOLLAGEENIA. RAIKKAUTTA. Terveen, nuoren ihon täyteläisyys, kimmoisuus ja vahvuus on kollageenin ansiota. Mitä

Lisätiedot

Edistyksellinen laite, jossa yhdistyy kaksi hyvin tunnettua ja toimivaa hoitomenetelmää: LYMFATERAPIA MAGNEETTITERAPIA

Edistyksellinen laite, jossa yhdistyy kaksi hyvin tunnettua ja toimivaa hoitomenetelmää: LYMFATERAPIA MAGNEETTITERAPIA Edistyksellinen laite, jossa yhdistyy kaksi hyvin tunnettua ja toimivaa hoitomenetelmää: LYMFATERAPIA MAGNEETTITERAPIA Mikä aiheuttaa nesteen kerääntymisen Epänormaali imunestekierto aiheuttaa muutoksia

Lisätiedot

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03

DEUTSCH. Silent 41 8211-3453-03 DEUTSCH D Silent 41 8211-3453-03 S SVENSKA R 1 1 R O P 2 2 3 L M M L 3 5 I J K 4 4 K J I N 1. 2 230 V 2 2. 3. 4 SVENSKA S ABC 4. 5. 6. 7. 8. 9. 36 mm 19 mm 10. 11. 5 FI SUOMI SYMBOLIT Koneessa on seuraavat

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014. Kasvohoidot Kasvohoito 43. Erikoiskasvohoito 53. Nuorisopuhdistus 35. Rentouttava minikasvohoito 25 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuussa 2014 Kasvohoidot Kasvohoito 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa mekaanisen ihonpuhdistuksen, hieronnan,

Lisätiedot

Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910

Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910 Käyttöohje NEYCR-1500 + PET-910 Tekniset tiedot Kolme virtakytkimellä varustettua vastaanotinta + kaukosäädin Kaukosäätimen paristo: 1 x 3 V CR2032 (sisältyy pakkaukseen) Lähettimien enimmäismäärä: 3 kpl

Lisätiedot

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET

NOVA LANGATTOMAT KUULOKKEET Varoitus: Vältä mahdolliset kuulovauriot olemalla kuuntelematta suurella äänenvoimakkuudella pitkiä aikoja. Ole oman turvallisuutesi vuoksi tietoinen ympäristöstäsi, kun käytät kuulokkeita. Ei sovellu

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys 45 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. 45 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, Kasvojen pikavirkistys 45 alkupuhdistus, ihotyypin

Lisätiedot

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN

YLEISTÄ ALOITUS. Laitteen kuvaus. Näytön kuvaus. Laitteen käynnistäminen ja sammuttaminen UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN WT6 Pikaopas YLEISTÄ Laitteen kuvaus UP = YLÖS DOWN = ALAS BACK = TAKAISIN Näytön kuvaus 1. Väylän numero 2. Vasen/oikea greeninäkymä 3. Väylän Par-luku 4. Matka greenin taakse 5. Matka greenin eteen 6.

Lisätiedot

testo 831 Käyttöohje

testo 831 Käyttöohje testo 831 Käyttöohje FIN 2 1. Yleistä 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. 2. Tuotekuvaus Näyttö Infrapuna- Sensori, Laserosoitin

Lisätiedot

Toimintaperiaate: 2. Kytke virta vastaanottimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä "horsealarm receiver only".

Toimintaperiaate: 2. Kytke virta vastaanottimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä horsealarm receiver only. Toimintaperiaate: 1. Kytke virta toistimeen käyttämällä virtalaitetta, jossa on merkintä "RadioLink only". Kun virta on kytketty toistimeen, laitteen vihreä valo välähtää. 2. Kytke virta vastaanottimeen

Lisätiedot

Käyttöohje DENVER PBA-12000BLACK

Käyttöohje DENVER PBA-12000BLACK Käyttöohje DENVER PBA-12000BLACK Tulo (Micro USB) (Lataa PBA-12000BLACK) Lähtö Lähtö 1. Lataa DENVER PBA-12000BLACK verkkolaitteella (verkkolaite ei mukana). 2. Lataa DENVER PBA-12000BLACK liittämällä

Lisätiedot

Micomme Medical. XD 100 ventilaattoridesinfektori

Micomme Medical. XD 100 ventilaattoridesinfektori Micomme Medical XD 100 ventilaattoridesinfektori XD100-ventilaattoridesinfektori Mikä se on? *Otsonointi laite CPAP-laitteille ja siihen liittyviin lisävarusteisiin (maskin, letkuston jne.). *Otsonin on

Lisätiedot

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje CRL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kelloradio CRL-340 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. 1. Toiminto 1.1 LED-aikanäyttö 12 tuntia tai 24 tuntia 1.2 Valkoinen

Lisätiedot

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 Käyttöohjeet Sisällysluettelo 1 Huomio!... 3 2 Turvamääräykset... 3 2.1 Käsittely... 3 2.2 Huolto... 3 3 Käyttö... 3 3.1 Suodattimen merkkivalot...

Lisätiedot

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35

Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015. Kasvohoidot. Kasvohoito (1,5-2h) 43. Erikoiskasvohoito (1,5-2h) 53. Nuorisopuhdistus (1-1,5h) 35 Hinnasto Keuda Kauneus Päivitetty elokuu 2015 Kasvohoidot Huom! Hoitoajat ovat viitteellisiä Kasvohoito (1,5-2h) 43 - Täydellinen kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, analyysin, kuorinnan, tarvittaessa

Lisätiedot

ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY

ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY ABT PUNNITSEVA HAARUKKAVAUNU ECONOMY Lue käyttöohje ennen vaunun käyttöönottoa! Sisällys 1. Johdanto 2. Erittely 3. Varoitukset ja turvaohjeet 4. Haarukkavaunun käyttäminen 4.1 Käyttö 4.2 Näytön toiminnot

Lisätiedot

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa

Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa Käyttöohje LANGATON ÄÄNIJÄRJESTELMÄ Ole hyvä ja lue tämä käyttöohje ennen käyttöönottoa 1 OSIEN SIJAINTI 1. DISKANTTITASON SÄÄTÖ 9. TASAVIRRAN SISÄÄNTULO 2. BASSONTASON SÄÄTÖ 10. AUX SISÄÄNTULO 3,5MM LIITIN

Lisätiedot

Aurinkopaneelin lataussäädin Käyttöohje

Aurinkopaneelin lataussäädin Käyttöohje Aurinkopaneelin lataussäädin Käyttöohje Kiitos että valitsit tämän tuotteen. Ole hyvä ja lue ohjeet huolella ennen käyttöönottoa ja säästä ne tulevaa tarvetta varten, jotta laitetta voitaisiin aina käyttää

Lisätiedot

SÄHKÖPYÖRÄ. Käyttöohje

SÄHKÖPYÖRÄ. Käyttöohje SÄHKÖPYÖRÄ Käyttöohje Käyttöohje Crescent /Monark sähköpyörä Teknisiä tietoja Moottori Bafang SWXK, max teho 250 W Akku (Crescent) 37V / 11 Ah Phylion Smart BMS (Monark) 37V / 8,8 Ah Phylion Smart BMS

Lisätiedot

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo.

[3D]MEN CARE. Edut. Hair & Body Shampoo. Syväpuhdistava shampoo. Hilseshampoo. Hoitoneste hilsettä vastaan. Aktivoiva shampoo. [3D]MEN CARE Klikkaa tästä saadaksesi tuotteista enemmän tietoa: Edut Hair & Body Shampoo Syväpuhdistava shampoo Hilseshampoo Hoitoneste hilsettä vastaan Aktivoiva shampoo Aktivoiva ampulli ASK Education

Lisätiedot

D Automassagematte KH 4061 Bedienungsanleitung Ψάθα αυτοκινήτου για µασάζ KH 4061 Οδηγίες χρήσης Hierontamatto autoon KH 4061 Käyttöohje S Elektrisk

D Automassagematte KH 4061 Bedienungsanleitung Ψάθα αυτοκινήτου για µασάζ KH 4061 Οδηγίες χρήσης Hierontamatto autoon KH 4061 Käyttöohje S Elektrisk D Automassagematte Bedienungsanleitung Ψάθα αυτοκινήτου για µασάζ Οδηγίες χρήσης Hierontamatto autoon Käyttöohje S Elektrisk massagedyna Bruksanvisning N Bilmassasjematte Bruksanvisning Automassagemåtte

Lisätiedot

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut

TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM. Koukku (220 240 V, 50 Hz) (KX-TG7202/KX-TG7203/KX-TG7222) Koukut TG7200_7220NE(fi-fi)_QG.fm Page 1 Wednesday, July 25, 2007 4:57 PM Pikaopas Digitaalinen langaton puhelin Malli KX-TG7200NE/KX-TG7202NE KX-TG7203NE Digitaalinen langaton vastaajapuhelin Malli KX-TG7222NE

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas

DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas FI DUALSHOCK 3-latausalusta Käyttöopas CECH-ZDC1E Varotoimet Lue tämä käyttöopas huolellisesti ennen tuotteen käyttämistä ja säilytä ohjeet myöhempää käyttöä varten. Lue myös PlayStation 3-järjestelmää

Lisätiedot

LEIVÄNPAAHTIMEN F24963010002 KÄYTTÖOHJE

LEIVÄNPAAHTIMEN F24963010002 KÄYTTÖOHJE LEIVÄNPAAHTIMEN F24963010002 KÄYTTÖOHJE 1. YLEISKUVAUS 1. Paahtopaikat 2. Korkeussäädin 3. Paahtoasteen säädin 4. STOP-painike 5. Murupelti (irrotettava) 6. Johto 7. Sulatuspainike 8. Uudelleenlämmityspainike

Lisätiedot

Käyttöohje. Bluetooth-kaiutin BTL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje. huolellisesti ja kokonaan.

Käyttöohje. Bluetooth-kaiutin BTL Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje. huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Bluetooth-kaiutin BTL-62 www.denver-electronics.com Ennen tämän tuotteen käyttöä lue tämä käyttöohje huolellisesti ja kokonaan. Käyttöohje Kaiutin on aina vakioasetuksena Bluetooth-tilassa,

Lisätiedot

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide

Kasvojen pikavirkistys (40 min) 43 Hoidon kulku: alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, seerumi, naamio ja hoitovoide TUULAN KAUNEUSKAMMARIN HINNASTO KASVOHOIDOT Nuorten ihon puhdistus alle 18 v. (60 min) 40 alkupuhdistus, höyrytys, kuorinta, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hieronta, naamio ja hoitovoide Kasvojen

Lisätiedot

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet

Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Sangean PR-D4 Käyttöohjeet Kytkimet 1. Taajuuden valintanäppäimet 2. Radioasemien selailun ja kellonajan asetus 3. Muistipaikan valintanäppäimet 4. Äänenvoimakkuuden säätö 5. LCD-näyttö 6. Herätyksen asetus

Lisätiedot

Kok 1,3. Water kettle. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual WK13W

Kok 1,3. Water kettle. Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual WK13W Kok 1,3 Water kettle Bruksanvisning Bruksanvisning Brugsanvisning Käyttöohje Instruction manual Ugit officia porem et ent, inctorem resent volorumqui bearum corestota et ut am quo magnihitae. WK13W S.

Lisätiedot

Nokia Extra Power DC-11 / DC-11K lisävirtalaite 9212427/2

Nokia Extra Power DC-11 / DC-11K lisävirtalaite 9212427/2 Nokia Extra Power DC-11 / DC-11K lisävirtalaite 5 2 4 3 9212427/2 2008-2010 Nokia. Kaikki oikeudet pidätetään. Johdanto Nokia Extra Power DC-11- / DC-11K -lisävirtalaitteen (jäljempänä DC-11) avulla voit

Lisätiedot

Herätyskellokamera. Käyttäjän ohjeet

Herätyskellokamera. Käyttäjän ohjeet Herätyskellokamera Käyttäjän ohjeet Sisällysluettelo 1. Tärkeää tietoa 2. Pakkauksen sisältö 3. Tekniset tiedot 4. Tuotetiedot 5. Laitteen käyttö 1. tärkeää tietoa Tämä käsikirja on suunniteltu tutustuttamaan

Lisätiedot

1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9)

1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9) Käyttäjän Opas 1) Vaporisaattorin tammirunko 2) Etupaneeli 3) Boost-nappi 4) Tehonsäädin 5) Pesä 6) Pesän kansi 7) Boost-LED 8) Höyryn virtausaukko ja suodatin 9) Latausliitin 10) Tuloilma-aukko 11) Lämpöelementti

Lisätiedot

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen

Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Käyttöohje Digitaaliseen ulkoajastimeen Tuotenumero: 8030 EMT449ETR A. Toiminnot 1. Ohjelmoitavaa ajastinta voidaan käyttää virran katkaisimeksi automaattisesti, esimerkiksi sähkölaitteille kotona. Ajastin

Lisätiedot

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD

Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Kannettava DVD soitin Daewoo DPC-7200PD Laitteeseen tutustuminen: Yläkuva laitteesta 1. LCD panelin sammutus kytkin 2. Laajakuva 3. Pysäytys 4. Edellinen 5. Seuraava 6. Toista 7. Valikko painike Nuolinäppäimet:

Lisätiedot

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa

SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa SKY-kosmetologi Eija Kaasalainen Cocoa Day Spa Tunnusmerkit Ihon toiminnat tasapainossa ei kuiva eikä rasvainen Väri kaunis, ruusuinen tai persikkainen Huokoset pienet, ei juurikaan epäpuhtauksia Rakenne

Lisätiedot

Osien kuvaus G H. Sisäänrakennettu turvalukitus. Ennen ensimmäistä käyttökertaa

Osien kuvaus G H. Sisäänrakennettu turvalukitus. Ennen ensimmäistä käyttökertaa Turvallisuusohjeet Lue nämä käyttöohjeet huolellisesti ennen laitteen käyttöä. Säilytä nämä ohjeet, takuutodistus, ostokuitti ja, mikäli mahdollista, pakkauslaatikko sisäosineen. Tämä laite on tarkoitettu

Lisätiedot

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET

LUE KÄYTTÖOHJE KOKONAISUUDESSAAN ENNEN LAITTEEN KÄYTTÖÄ SÄILYTÄ NÄMÄ OHJEET TÄMÄ SISÄLTYY: Tuulettimen Virtapainike nopeuden merkkivalot Takasäleikkö EA I SK KE NEN I HA AL KO RK Etusäleikkö Vesisäiliö Tuulettimen nopeuspainike Valopainike USB-johto USB-virta-adapteri LUE KÄYTTÖOHJE

Lisätiedot

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko

1. Seinäkiinnike 2. Pöytätuki 3. Paristokotelo 4. RESET -näppäin 5. C/ F -näppäin (paristokotelossa) 6. Tuuletusaukko Esittely Kiitos että valitsit Oregon Scientific TM tuotteen. Tämä tuote on suunniteltu huolettomaan ja ongelmattomaan käyttöön vuosiksi eteenpäin. Pakkauksessa on seuraavat osat: - Pääyksikkö (BAR289)

Lisätiedot

Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen

Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen Maakohtainen myyntiesite Suomi () Sähköparranajokone märkä- ja kuiva-ajoon SkinGlide-renkaat GentlePrecisionPRO-terät SmartClick-tarkkuustrimmeri S7370/12 Suojaa ihoärsytykseltä parranajon jälkeen Philipsin

Lisätiedot

JUSTFOG 1453 KÄYTTÖOHJE

JUSTFOG 1453 KÄYTTÖOHJE JUSTFOG 1453 KÄYTTÖOHJE 1/8 KÄYTÖN ALOITUS Täyttö Kierrä tankin yläosa irti vastapäivään pitämällä toisella kädellä kiinni tankista ja tarttumalla toisella kädellä päädyn uritettuun osaan. Varo, ettei

Lisätiedot

VDS iloft- NÄYTTÖ OSD- VALIKOLLA KÄYTTÖOHJE

VDS iloft- NÄYTTÖ OSD- VALIKOLLA KÄYTTÖOHJE VDS iloft- NÄYTTÖ OSD- VALIKOLLA KÄYTTÖOHJE Käyttöohje Onneksi olkoon, olet hankkinut ensiluokkaisen näytön! iloft VDS- laitteessa on handsfree- toiminto, sen värinäytön avulla voit kommunikoida ovipuhelimen

Lisätiedot

Turvapainike. Käyttöohje

Turvapainike. Käyttöohje Turvapainike Käyttöohje Yhteystiedot Tekninen asiakaspalvelu asiakaspalvelu@avarn.fi 010 620 2010 (arkisin klo 8-16) Hälytyskeskus halytyskeskus@avarn.fi 010 620 2000 Terkniset tiedot Puhelinverkko: kaksitaajuus

Lisätiedot

4. VERKKOVIRTA MERKKIVALO (ladatessa palaa

4. VERKKOVIRTA MERKKIVALO (ladatessa palaa HAKAMÄENKUJA 4-6 01510 VANTAA PUH : 09 3462574 FAX: 09 346 25 74 www.icf.fi KÄYTTÖOHJE SOLO-HENKILÖNOSTIN NOSTIN ON TARKOITETTU VAIN HENKILÖIDEN NOSTAMISEEN JA SE ON SUUNNITELTU SITEN, ETTÄ NOSTAMINEN

Lisätiedot