Esityslista 01/15 1 (9)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Esityslista 01/15 1 (9)"

Transkriptio

1 Esityslista 01/15 1 (9) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen 5. Taloustilanne 6. Kokouspalkkioista päättäminen 7. Kokoustarjoiluista päättäminen 8. Nuorisovaltuuston puheenjohtajan valinta 9. Nuorisovaltuuston varapuheenjohtajan valinta 10. Nuorisovaltuuston sihteerin valinta 11. Nuorisovaltuuston kääntäjän valinta 12. Nuorisovaltuuston hallituksen valinta 13. Nuorisovaltuuston viestintäryhmän valinta 14. Lautakuntapaikat + kaupungin työryhmät nuorisovaltuuston edustajien valinta 15. Kuuluuko nuorten ääni? 16. Duunitehdas 17. TalentFactoryn videokooste 18. Kokouskutsujen lähetystapa ja esityslistan ulkoasu 19. Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tervehdys 20. MMETA 21. Seuraavan kokouksen ajankohdan päättäminen 22. Kokouksen päättäminen 1. Kokouksen avaus Kokouksen puheenjohtaja Nea Hjelt avasi kokouksen ajassa xx.xx. 2. Kokouksen järjestäytyminen Hyväksytään Nea Hjelt kokouksen puheenjohtajaksi, Rebecca Olin varapuheenjohtajaksi ja Maria Tamminen sihteeriksi. Ehdotetaan Jasmina Kokkosta ja Nea Hjeltiä suomenkielisen pöytäkirjantarkastajiksi ja ruotsinkielisen pöytäkirjantarkastajaksi Nea Hjeltiä. Ehdotetaan ääntenlaskijaksi Sara Tallstenia, Nina Siltakorpea sekä Maria Tammista.

2 Esityslista 01/15 2 (9) 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokouskutsu on toimitettu sähköpostitse nuorisovaltuuston jäsenille toimintasäännön mukaisesti. Todetaan kokousedustajat. Todetaan mahdolliset muut paikalla olijat. Todetaan kokous laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Myönnetään puhe- ja läsnäolo-oikeus sitä pyytäneille henkilöille. 4. Esityslistan hyväksyminen Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi. 5. Taloustilanne Merkitään tiedoksi. 6. Kokouspalkkioista päättäminen Nuorisovaltuusto päättää kokouspalkkionsa suuruuden toimikauden ensimmäisessä kokouksessa. Palkkio voi olla korkeintaan puolet virkamiehen kokouspalkkiosta. Varajäsenen toimiessa varsinaisena jäsenenä, hän on oikeutettu saamaan kokouspalkkiot sekä matkakorvauksen. Kokouspalkkio- ja matkakustannusmäärärahat sisältyvät nuorisovaltuuston toimintabudjettiin. Nuorisovaltuuston jäsenille maksetaan kaupungin matkustussäännön mukaiset matkakorvaukset varsinaisista kokouksista. Ote toimintasäännöistä Edellisellä kaudella on ollut myös käytäntö, että jos kokous venyy yli kolmen (3) tunnin mittaiseksi, palkkio puolitoistakertaistuu (1,5).

3 Esityslista 01/15 3 (9) Esim. Varsinaisia jäseniä/palkkio Hallituksen Kokouksia jäseniä /palkkio 17 x 5 7 x x 10 7 x x 15 7 x Kulut vuodessa Nuorisovaltuusto esittää seuraavan toimintakautensa kokouspalkkion suuruudeksi 10 /kokous varsinaisille jäsenille ja 20 /kokous hallituksen jäsenille. Yli kolmen (3) tunnin mittaisesta kokouksesta maksetaan puolitoistakertaisen (1,5) kokouspalkkio. 7. Kokoustarjoiluista päättäminen Nuorisovaltuustolla on ollut kokouksissaan tapana tarjota kokoustarjoilu, jotta vireystila olisi mahdollisimman optimaalinen kokouksien ajan. Nuorisovaltuuston kokouksiin hankitaan kokoustarjoilu. Kokoustarjoiluihin käytetään 10 /kokous, joka veisi vuosibudjetista Nuorisovaltuuston puheenjohtajan valinta Nuorisovaltuuston toimintasäännön mukaan nuorisovaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajan. Puheenjohtajan täytyy olla nuorisovaltuutettu. Puheenjohtajaehdokkailla on oikeus pitää maksimissaan kaksi (2) minuuttia kestävä esittelypuheenvuoro. Myös muilla henkilöillä on oikeus pitää kannatuspuheenvuoro, jolloin puheen kesto on maksimissaan yksi (1) minuutti. Jokaista ehdokasta kohden voi olla maksimissaan kaksi (2) kannatuspuheenvuoroa. Nuorisovaltuuston jäsen voi myös ehdottaa jotakuta nuorisovaltuutettua puheenjohtajaehdokkaaksi, mutta ehdotetun henkilön tulee vahvistaa ehdokkuutensa itse. Käydään ehdokkaiden välillä tarvittaessa suljettu lippuäänestys.

4 Esityslista 01/15 4 (9) 9. Nuorisovaltuuston varapuheenjohtajan valinta Nuorisovaltuuston toimintasäännön mukaan nuorisovaltuusto valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan. Varapuheenjohtajan täytyy olla nuorisovaltuutettu. Varapuheenjohtajaehdokkailla on oikeus pitää maksimissaan kaksi (2) minuuttia kestävä esittelypuheenvuoro. Myös muilla henkilöillä on oikeus pitää kannatuspuheenvuoro, jolloin puheen kesto on maksimissaan yksi (1) minuutti. Jokaista ehdokasta kohden voi olla maksimissaan kaksi (2) kannatuspuheenvuoroa. Nuorisovaltuuston jäsen voi myös ehdottaa jotakuta nuorisovaltuutettua varapuheenjohtajaehdokkaaksi, mutta ehdotetun henkilön tulee vahvistaa ehdokkuutensa itse. Käydään ehdokkaiden välillä tarvittaessa suljettu lippuäänestys. 10. Nuorisovaltuuston sihteerin valinta Nuorisovaltuusto valitsee sihteerin, joka voi olla nuorisovaltuutettu tai varavaltuutettu. Varavaltuutetun toimiessa sihteerinä hänelle maksetaan sama palkkio kuin hallituksen jäsenille. Ote toimintasäännöistä Nuorisovaltuuston toimintasäännön mukaan nuorisovaltuusto valitsee keskuudestaan sihteerin. Sihteeri voi olla myös varavaltuutettu. Sihteeriehdokkailla on oikeus pitää maksimissaan yhden (1) minuutin kestävä esittelypuheenvuoro. Myös muilla henkilöillä on oikeus pitää kannatuspuheenvuoro, jolloin puheen kesto on maksimissaan puoli (0,5) minuuttia. Jokaista ehdokasta kohden voi olla maksimissaan kaksi (2) kannatuspuheenvuoroa. Nuorisovaltuuston jäsen voi myös ehdottaa jotakuta nuorisovaltuuston jäsentä sihteeriehdokkaaksi, mutta ehdotetun henkilön tulee vahvistaa ehdokkuutensa itse. Käydään ehdotettujen välillä tarvittaessa suljettu lippuäänestys.

5 Esityslista 01/15 5 (9) 11. Nuorisovaltuuston kääntäjän valinta Nuorisovaltuusto valitsee kääntäjän, joka voi olla nuorisovaltuutettu tai varavaltuutettu. Varavaltuutetun toimiessa kääntäjänä hänelle maksetaan sama palkkio kuin hallituksen jäsenille. Ote toimintasäännöistä Nuorisovaltuuston toimintasäännön mukaan nuorisovaltuusto valitsee keskuudestaan kääntäjän. Kääntäjä voi olla myös varavaltuutettu. Kääntäjäehdokkailla on oikeus pitää maksimissaan yhden (1) minuutin kestävä esittelypuheenvuoro. Myös muilla henkilöillä on oikeus pitää kannatuspuheenvuoro, jolloin puheen kesto on maksimissaan puoli (0,5) minuuttia. Jokaista ehdokasta kohden voi olla maksimissaan kaksi (2) kannatuspuheenvuoroa. Nuorisovaltuuston jäsen voi myös ehdottaa jotakuta nuorisovaltuuston jäsentä kääntäjäehdokkaaksi, mutta ehdotetun henkilön tulee vahvistaa ehdokkuutensa itse. Käydään ehdotettujen välillä tarvittaessa suljettu lippuäänestys. 12. Nuorisovaltuuston hallituksen valinta Nuorisovaltuusto valitsee keskuudestaan hallituksen, johon kuuluu nuorisovaltuuston puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä nuorisovaltuuston sihteeri, kääntäjä ja kolme nuorisovaltuutettua. Hallituksen tehtävänä on valmistella nuorisovaltuuston käsiteltäväksi tulevia asioita, sekä huolehtia nuorisovaltuuston antamista tehtävistä. Hallituksen tehtävänä on uuden kauden alkaessa perehdyttää uudet jäsenet nuorisovaltuuston toimintaan. - - Hallituksen tai työryhmien toimintaan osallistumisesta ei makseta kokouspalkkioita eikä korvata matkakustannuksia. Ote toimintasäännöistä. Porvoon nuorisovaltuuston toimintasäännön mukaan nuorisovaltuusto valitsee itselleen kolme (3) hallituksen jäsentä, jotka muodostavat yhdessä puheenjohtajan, varapuheenjohtajan ja sihteerin kanssa kokonaisen hallituksen. Hallituksen jäsenen tulee olla nuorisovaltuutettu. Hallituksen jäsenehdokkailla on oikeus pitää maksimissaan yhden (1) minuutin kestävä esittelypuheenvuoro. Myös muilla henkilöillä on oikeus pitää kannatuspuheenvuoro, jolloin puheen kesto on maksimissaan puoli (0,5) minuuttia. Jokaista ehdokasta kohden voi olla maksimissaan kaksi (2) kannatuspuheenvuoroa. Nuorisovaltuuston jäsen voi myös ehdottaa jotakuta nuorisovaltuuston jäsentä hallituksen jäsenehdokkaaksi, mutta ehdotetun henkilön tulee vahvistaa ehdokkuutensa itse.

6 Esityslista 01/15 6 (9) Käydään ehdokkaiden välillä tarvittaessa suljettu lippuäänestys. 13. Nuorisovaltuuston viestintäryhmän valinta Nuorisovaltuusto perustaa viestintäryhmän kaudelle Ryhmään kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, kääntäjä ja kaksi nuorisovaltuuston jäsentä. Ryhmän tehtävänä on hoitaa viestintä, eli Nuorisovaltuuston nettisivut, Facebook -sivu sekä Instagram -tili. Viestintäryhmän vastuulla on myös Nuorisovaltuuston visuaalinen ilme. Nuorisovaltuusto perustaa viestintäryhmän kaudelle Ryhmään valitaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri, kääntäjä ja kaksi nuorisovaltuuston jäsentä. Mikäli ehdolle asettuu enemmän kuin kaksi (2) suoritetaan valinta suljetulla lippuäänestyksellä. 14. Lautakunta + kaupungin työryhmät nuorisovaltuuston edustajien valinta Nuorisovaltuusto valitsee edustajansa kaupungin lautakuntiin, koulutusjaostoihin ja työryhmiin pyydettäessä. Edustusoikeutta pyydetään luottamuselimiltä aina toimintakauden alkaessa. Ote toimintasäännöistä Sosiaali- ja terveyslautakunta Sivistyslautakunta Suomenkielinen koulutusjaosto

7 Esityslista 01/15 7 (9) Ruotsinkielinen koulutusjaosto Kaupunkikehityslautakunta Rakennus- ja ympäristölautakunta Hyvinvointi -työryhmä HYVIS Nuoret ja vaalit työryhmä 15. Kuuluuko nuorten ääni? Yhteistyössä nuorisovaltuusto ja nuorisopalvelut järjestävät Zentrassa 21.1 Kuuluuko nuorten ääni? -tilaisuuden, jossa nuoret ja päättäjät kohtaavat. Nuorisovaltuusto tarjoaa tilaisuudessa kahvitarjoilun. Ostoksiin käytetään enintään 250. Nuorisovaltuusto valitsee myös nuorisovaltuuston esittelyn pitäjät. 16. Duunitehdas Tapahtuma järjestetään 24.2 Taidetehtaalla. Pääjärjestäjänä toimii TE-palvelut ja Posintra Oy yhteistyössä Porvoon kaupungin kanssa. Nuorisovaltuustolla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan, esim. info-pisteellä tai mahdollisella muulla toiminnalla. Nuorisovaltuusto on mukana tapahtumassa ja perustaa työryhmän.

8 Esityslista 01/15 8 (9) 17. TalentFactoryn videokooste Severi Sinkko teki vuoden 2014 marraskuussa TalentFactorysta mainoskäyttöön kaksi (2) videota, jotka Nuorisovaltuusto sai käyttöönsä joulukuun lopulla. Palkkiota (100 ) ei tuolloin maksettu. Nuorisovaltuusto maksaa Severille Sinkolle palkkioksi videoista 100 sopimuksen mukaan. 18. Kokouskutsujen lähetystapa ja esityslistan ulkoasu Kutsujen lähettämistavasta sopii nuorisovaltuusto järjestäytymiskokouksessaan. Kokouskutsussa on ilmettävä paikka, aika sekä käsiteltävät asiat. Ote toimintasäännöistä. Kokouksessa verrataan pitkää esityslistamallia ja asialistamallia. Esityslistassa on käsiteltävät asiat pohjustettuina ja pohjaesityksien kera. Asialistassa näkyy ainoastaan käsiteltävien asioitten nimet. Nuorisovaltuuston kokouskutsut toimitetaan sähköisessä muodossa. Kokouskutsut tulee toimittaa viimeistään viisi (5) päivää ennen kokousta. Esityslistaksi valitaan myös esityslistamalli, mistä käy kokouksessa esitettävät asiat paremmin ilmi. Kokouksiin kuitenkin tulostettaisiin asialistat. 19. Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tervehdys Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Mikaela Nylander esittää uudelle Nuorisovaltuustolle tervehdyksen. Mikaela Nylander esittää tervehdyksensä saapuessaan paikalle. Päätös 20. MMETA

9 Esityslista 01/15 9 (9) 21. Seuraavan kokouksen ajankohdan päättäminen Seuraavan kokouksen ajankohta on 9.2 klo ja paikkana toimii Nuorisotila Zentra. 22. Kokouksen päättäminen Kokouksen puheenjohtaja Nea Hjelt päättää kokouksen ajassa xx.xx.

Nuorisovaltuuston esityslista. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali

Nuorisovaltuuston esityslista. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali Esityslista 01/17 1 (10) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo 18.00 Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

Esityslista 01/15 1 (13)

Esityslista 01/15 1 (13) Esityslista 01/15 1 (13) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo 18.00 Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

Pöytäkirja 12/15 1 (13)

Pöytäkirja 12/15 1 (13) Pöytäkirja 12/15 1 (13) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 18.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali Pöytäkirja 01/17 1 (13) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 18.00 Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 16.00 Paikka Nuoristotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen 5. Taloustilanne

Lisätiedot

Esityslista 8/14 1 (7)

Esityslista 8/14 1 (7) Esityslista 8/14 1 (7) Nuorisovaltuuston kokouskutsu Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja

Nuorisovaltuuston pöytäkirja Pöytäkirja 07/16 1 (7) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika 23.8.2016 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.01.2014 klo 16 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.01.2014 klo 16 Paikka Nuorisotila Zentra Esityslista 1/14 1 (5) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 16 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Esityslista 9/14 1 (8)

Esityslista 9/14 1 (8) Esityslista 9/14 1 (8) Nuorisovaltuuston kokouskutsu Aika klo 18.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Esityslista 08/15 1 (5)

Esityslista 08/15 1 (5) Esityslista 08/15 1 (5) Nuorisovaltuuston esityslista Aika 09.09.2015 klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

Veera Granroth Nea Hjelt Joanna Järvinen Juho Koskela Markus Kutvonen Mikael Kutvonen saapui klo 17.47 Hanna Nurmi Rebecca Olin

Veera Granroth Nea Hjelt Joanna Järvinen Juho Koskela Markus Kutvonen Mikael Kutvonen saapui klo 17.47 Hanna Nurmi Rebecca Olin Pöytäkirja 02/15 1 (8) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.30 Paikka Zentra Läsnä: 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika 22.04.2014 klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra Pöytäkirja 4/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 15.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Pöytäkirja 2/14 1 (6)

Pöytäkirja 2/14 1 (6) Pöytäkirja 2/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Anne Wetterstrand poistui Malla Laiti poistui Sara Tallsten

Anne Wetterstrand poistui Malla Laiti poistui Sara Tallsten Pöytäkirja 3/14 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 16.00 Paikka Nuorisotila Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Pöytäkirja 02/15 1 (6)

Pöytäkirja 02/15 1 (6) Pöytäkirja 02/15 1 (6) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 17.00 Paikka Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Esityslista 11/15 1 (7)

Esityslista 11/15 1 (7) Esityslista 11/15 1 (7) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo 14.00 Paikka Eduskunnan Pikku-Parlamentti 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

Pöytäkirja 06/15 1 (8)

Pöytäkirja 06/15 1 (8) Pöytäkirja 06/15 1 (8) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 18.00 Paikka Thain toimisto (Kisällintie 8) 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4.

Lisätiedot

NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNNÖT

NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNNÖT NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNNÖT Sisältö Tarkoitus ja toiminta... 3 Toimikausi..... 3 Nuorisovaltuuston valinta yleisillä vaaleilla... 3 Talous.... 5 Kokouskäytäntö... 5 Nuorisovaltuustosta eroaminen.

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali

Nuorisovaltuuston pöytäkirja. Aika klo Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali Pöytäkirja 04/17 1 (9) Nuorisovaltuuston pöytäkirja Aika klo 16.30 Paikka Kaupungintalo, Valtuustosali 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA... 1 Nuorisovaltuuston kokous ESITYSLISTA AIKA ma 7.1.2019 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT AS IAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 3 2 KOKOUKSEN AVAUS... 3 3 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Esityslista

Esityslista 1 (8) n kokous Aika: klo 17.00 Paikka: Nilken, Kaarinan pääterveysasema, Voivalantie 5 Jäsenten läsnäolo: Muut osallistujat: Jäsenet Hakala Rasmus Halen Tua Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino

Lisätiedot

Porvoon Nuorisovaltuuston kokous

Porvoon Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2011 1 (6) Porvoon Nuorisovaltuuston kokous Aika tiistai kello 16.30 Paikka Kaupungintalo, valtuustosali, II kerros Läsnä Muut läsnäolijat: Poissa Mirlinda Ramaj Noomi Forslund Marco Monthan

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU 1/2017. Kokousaika: Maanantai klo Kaupungintalo, 3. kerros, valtuustosali

KOKOUSKUTSU 1/2017. Kokousaika: Maanantai klo Kaupungintalo, 3. kerros, valtuustosali KOKOUSKUTSU 1/2017 Kokousaika: Maanantai 16.1.2017 klo 17.00 Kokouspaikka: Saapuvilla olevat jäsenet: Varajäsenet: Kaupungintalo, 3. kerros, valtuustosali Kannisto Arttu Tynkkynen Alina Silenko Robert

Lisätiedot

Salon Pöytäkirja 1/ (7) Otsikko Sivu

Salon Pöytäkirja 1/ (7) Otsikko Sivu Salon Pöytäkirja 1/2018 1 (7) Salon kaupunki 362/00.02.12.02/2018 Kokousaika 10.1.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaus 3 2 Kokouksen

Lisätiedot

Lapuan kaupunki. Lapuan nuorisovaltuuston. Säännöt ja ohjeet nro 370. Hyväksytty: Kh

Lapuan kaupunki. Lapuan nuorisovaltuuston. Säännöt ja ohjeet nro 370. Hyväksytty: Kh Lapuan kaupunki ja ohjeet nro 370 n säännöt Hyväksytty: Kh 29.4.2019 4 Voimaantulo: 30.4.2019 2 1 Tarkoitus 2 Toiminta toimii lapualaisen nuorison äänitorvena, järjestää nuorille toimintaa sekä edistä

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/ Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2019 365/00.02.14.15/2019 1 (10) Kokousaika klo 15.30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tuomi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA 20.1.2014 klo 17.30 19.12 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Savolainen Eetu (ja merkintä siitä, kuka Viljanen Topi toimii puheenjohtajana) Eskola Linda Säilä

Lisätiedot

Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen vaalipiirin (III) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten

Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen vaalipiirin (III) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen vaalipiirin (III) vaalipiirikokous liittohallituksen jäsenehdokkaiden vaalia varten Aika Lauantai 27.2.2016 klo 11.00 15.00 Paikka Läsnäolijat

Lisätiedot

Läsnä: Rebecca Olin Laura Penttinen lähti klo. 18.01 Kerttu Savola Nea Hjelt Joanna Järvinen

Läsnä: Rebecca Olin Laura Penttinen lähti klo. 18.01 Kerttu Savola Nea Hjelt Joanna Järvinen Pöytäkirja 03/15 1 (10) Nuorisovaltuuston esityslista Aika klo 17.00 Paikka Zentra 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 4. Esityslistan hyväksyminen

Lisätiedot

Parkanon Nuorisovaltuusto on kaupungin alueella asuvien nuorten yhteistyöelin, josta käytetään nimeä Parkanon Nuorisovaltuusto.

Parkanon Nuorisovaltuusto on kaupungin alueella asuvien nuorten yhteistyöelin, josta käytetään nimeä Parkanon Nuorisovaltuusto. PARKANON KAUPUNGIN NUORISOVALTUUSTON SÄÄNNÖT 1 Parkanon Nuorisovaltuusto Parkanon Nuorisovaltuusto on kaupungin alueella asuvien nuorten yhteistyöelin, josta käytetään nimeä Parkanon Nuorisovaltuusto.

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/ (7) Nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 (7) Salon kaupunki Kokousaika 25.10.2017 kello 16:30 Saapunut 9.11.2017 207/00.02.12.02/2017 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, valtuustosali Tammi Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Esityslista 1/2019

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Esityslista 1/2019 AIKA: 17.1.2019 klo 16.30 - PAIKKA: Laitilan Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Antola Maria Harikkala Heta Hiekka Anne Koskela Maria Kylä-Puhju Nuppu Laurila Niklas Mäkelä

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.37 18.23 Paikka Virastotalo, Lautakunnankatu 4 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua Hautalampi Heini, sihteeri Karonen Oona Kesäniemi Maija Koskinen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51

Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015. Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 49 Nuorisovaltuuston kokous 20.01.2015 AIKA 20.01.2015 klo 17.00 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 51 2 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 362/ /2018 Salon PÖYTÄKIRJA 11/ (6) nuorisovaltuusto

Salon kaupunki Saapunut , 362/ /2018 Salon PÖYTÄKIRJA 11/ (6) nuorisovaltuusto Salon kaupunki Saapunut 31.12.2018, 362/00.02.12.02/2018 Salon PÖYTÄKIRJA 11/2018 1 (6) Kokousaika 13.12.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Kahvila Kaneliomena Käsiteltävät asiat Otsikko

Lisätiedot

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

11 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 16.1.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ

PAIMION NUORISOVALTUUSTO. Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ PAIMION NUORISOVALTUUSTO Toiminnan säännöt ja tavoitteet 1. YLEISTÄ Paimion nuorisovaltuusto toimii Paimion kaupungin nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä ja sen toimipaikka on. sallii siitä käytettävän

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2017 Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA 16.1.2017 klo 17.00 18.31 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kannisto Arttu (ja merkintä siitä, kuka Tynkkynen Alina toimii puheenjohtajana) Silenko Robert Mauriala

Lisätiedot

Salon kaupunki / /2017

Salon kaupunki / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 1/2017 1(14) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 11.1.2017 klo 16.59 18.44 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Mänty), Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä. Pohjaesitys: Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa

Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä. Pohjaesitys: Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa sekä kaksi ääntenlaskijaa 1/2014 Aika: Tiistaina 4.11.2014, klo 16 20 Paikka: Klubitila Kisko Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Kaisa Koskimäki avasi kokouksen klo 16.06 2. Kokouksen järjestäytyminen

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avasi kokouksen ajassa 16.33. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja

Lisätiedot

Salon PÖYTÄKIRJA 5/ (6) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon PÖYTÄKIRJA 5/ (6) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki, saapunut 16.8.2018 362/00.02.012.02/2018 Salon PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 (6) Kokousaika 8.5.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 37 Kokouksen

Lisätiedot

Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...

Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA... 21 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA ti 5.2.2019 15.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT AS IAT Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...23 10 KOKOUKSEN AVAUS...23 11 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Salon PÖYTÄKIRJA 6/ (5) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu

Salon PÖYTÄKIRJA 6/ (5) nuorisovaltuusto. Otsikko Sivu Salon kaupunki Saapunut 23.8.2018, 362/00.02.12.02/2018 Salon PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 (5) Kokousaika 20.6.2018 kello 16:00 Kokouspaikka Voimala, Vilhonkatu 2 Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 47 Kokouksen avaus

Lisätiedot

Naskali Essi pj :issä 5-9

Naskali Essi pj :issä 5-9 KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2013 KOKOUSAIKA 28.1.2013 klo 18.00 19.33 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Naskali Essi pj :issä 5-9 (ja merkintä siitä, kuka Järä Eveliina pj :issä

Lisätiedot

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt

Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt Punkalaitumen kunta Punkalaitumen Nuorisovaltuuston säännöt 1 Nuorisovaltuuston tarkoitus, tavoite ja tehtävät Edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman poliittista tai uskonnollista sidonnaisuutta

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2015. Sivu 1

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2015. Sivu 1 KOKOUSAIKA 19.1.2015 klo 17.30 18.55 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, kokoushuone 211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2015 Matintalo Janita pj

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa.

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Kokouksen paikka ja ajankohta on ilmoitettu toimikauden alussa. 07/2016 Aika: Tiistai 16.8.2016 klo 16.00 18.00 Paikka: Veturitallit, Veturitallinkatu 6, 40100 Jyväskylä ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus Puheenjohtaja Olli Lintu avaa kokouksen klo 16.08. 2. Kokouksen

Lisätiedot

Lindholm Matias Jäsen. Kervinen Pinja Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja

Lindholm Matias Jäsen. Kervinen Pinja Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 1 Nuorisovaltuusto AIKA klo 15:00-16:30 PAIKKA Huutjärven nuorisotila LÄSNÄ Bertling Nonna Puheenjohtaja Bertling Hannu 1.Varapuheenjohtaja Mäkinen Anni Jäsen Lindholm Matias

Lisätiedot

Pöytäkirja

Pöytäkirja 1 (8) n kokous Aika: 14.8.2019 klo 16.30-19.27 Paikka: Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Jäsenten läsnäolo: Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hamarila Viivi Kontiokorpi Enni Koskinen Eino Lisinen Veeti Majabacka

Lisätiedot

Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö. 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite

Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö. 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite Ruokolahden nuorisoneuvoston toimintasääntö 1. Nuorisoneuvoston tarkoitus ja tavoite Nuorisoneuvoston tarkoituksena on edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman puoluepoliittisia tai uskonnollisia

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (6) Kokousaika klo 17.00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo (kokoustila Haapa), Tehdaskatu 2 Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 362/ /2018 Salon PÖYTÄKIRJA 9/ (5) nuorisovaltuusto

Salon kaupunki Saapunut , 362/ /2018 Salon PÖYTÄKIRJA 9/ (5) nuorisovaltuusto Salon kaupunki Saapunut 10.12.2018, 362/00.02.12.02/2018 Salon PÖYTÄKIRJA 9/2018 1 (5) Kokousaika 4.10.2018 kello 16:30 Kokouspaikka Kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 70

Lisätiedot

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa

Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja. Jokioja Sanni. Markkola Roosa Kihniön nuorisovaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kokousaika tiistai 20.2.2018 klo 16:30-18:40 Kokouspaikka Kihniön yhtenäiskoulu Saapuvilla olleet jäsenet Autio Marko varapuheenjohtaja Hylkinen

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut / /2017

Salon kaupunki Saapunut / /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (6) Kokousaika 15.8.2017 kello 15:00 Kokouspaikka Palvelupiste Voimala, Vilhonkatu 2 Salon kaupunki Saapunut 4.9.2017 207/00.02.12.02/2017 Käsiteltävät asiat Otsikko

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2016. Sivu 1. Haavisto Marika pj :issä 2-8

KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2016. Sivu 1. Haavisto Marika pj :issä 2-8 KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 1/2016 KOKOUSAIKA 18.1.2016 klo 17.00 18.20 KOKOUSPAIKKA Kaupungintalo, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Haavisto Marika pj :issä 2-8 (ja merkintä siitä, kuka Mauriala Anni toimii

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (6) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 207/ /2017. Otsikko Sivu Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (6) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 1.6.2017 kello 16:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 50 Kokouksen

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo

Nuorisovaltuuston yleiskokous Kokoustiedot. Aika: klo Nuorisovaltuuston yleiskokous 2019 Kokoustiedot Aika: 23.5.2019 klo 13.23-14.24 Paikka: Martinsali Saapuvilla olleet jäsenet ja varajäsenet: Aleksi Suro puheenjohtaja Miio-Ossian Ojanen 1. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo

Veturitallinkatu 6, Jyväskylä. Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 1. Kokouksen avaus Pohjaesitys: Puheenjohtaja Olli-Pekka Louniala avaa kokouksen klo 16.30. Kokous: Kokous avattiin ajassa 16.35. 2. Kokouksen toteaminen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/ Nuorisovaltuusto. Saap / /2016 Kokousaika klo 19:00 20:40

Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/ Nuorisovaltuusto. Saap / /2016 Kokousaika klo 19:00 20:40 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 10/2016 1 Salon kaupunki Saap. 449/00.02.12.02/2016 Kokousaika 24.10.2016 klo 19:00 20:40 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa, Tehdaskatu 2 Käsitellyt asiat Otsikko

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA... Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA to 1.2.2018 16.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...14 2 KOKOUKSEN AVAUS...14 3 KOKOUKSEN PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Kokoustekniikka Puheenjohtajan ja sihteerin roolit

Kokoustekniikka Puheenjohtajan ja sihteerin roolit Yhteiskunnalliset soveltavat opinnot - Hallintomenettelytaidot (2424202) 1 op Yliopistonlehtori Heikki Salomaa Kokoustekniikka Puheenjohtajan ja sihteerin roolit MITEN KOKOUS ETENEE? Kokouksen avaus Järjestäytyminen

Lisätiedot

AURAN KUNTA NUORTEN VAIKUTTAJARYHMÄ ASIALISTA nro 01/2016

AURAN KUNTA NUORTEN VAIKUTTAJARYHMÄ ASIALISTA nro 01/2016 NUORTEN VAIKUTTAJARYHMÄ ASIALISTA nro 01/2016 KOKOUSAIKA KESKIVIIKKO 13.01.2016 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA KULTTUURINEN NUORISOKAHVILA CAFESCO Hongistontie 1, 21380 AURA 1 Vaikuttajaryhmän kokoonpano 2016

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 03.05.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 2.5.2017 kello 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Kataja Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. SuomenMinipossuyhdistys ry. Yhdistyksen tärkein tavoite on tietouden lisääminen minipossusta lajina ja lemmikkinä.

SÄÄNNÖT. SuomenMinipossuyhdistys ry. Yhdistyksen tärkein tavoite on tietouden lisääminen minipossusta lajina ja lemmikkinä. SÄÄNNÖT SuomenMinipossuyhdistys ry Yhdistyksen tärkein tavoite on tietouden lisääminen minipossusta lajina ja lemmikkinä. A: Yhdistyksen nimi, kotipaikka, tarkoitus ja toimintamuoto 1 Nimi, kotipaikka,

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON JÄRJESTÄYTYMISKOKOUS Aika: 07.06.2018 Paikka : Pyhäjoen kunnantalo KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...135 133 Nuorisovaltuuston kokous ESITYSLISTA AIKA 4.10.2016 Klo 17.15 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...135 2 KOKOUKSEN AVAUS...135 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

AKAAN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA AKAAN NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ

AKAAN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA AKAAN NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ AKAAN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA AKAAN NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ Kaupunginhallitus/valtuusto hyväksynyt 13.09.2006 Akaan kaupunki Sääntökokoelma NUORISOVALTUUSTON TOIMINTASÄÄNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1

Lisätiedot

Salon kaupunki 207/ /2017

Salon kaupunki 207/ /2017 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (5) Salon kaupunki 207/00.02.12.02/2017 Kokousaika 18.4.2017 klo 17:00 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, kokoustila Haapa Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2017

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2017 AIKA: tiistai 9.5.2017 klo 17:25 18:06 PAIKKA: Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila PAIKALLA: Lahtonen Erika Ihanmäki Jussi Vuorela Ilmari Elo Jalmar Nieminen Tino Nurminen Säde Pöykiö Riku Rantala

Lisätiedot

Oikeustieteiden ainejärjestö. järjestäytymiskokous. Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu

Oikeustieteiden ainejärjestö. järjestäytymiskokous. Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu Itä-Suomen yliopisto Oikeustieteiden ainejärjestö Legio Ostiensis ry Esityslista Hallituksen järjestäytymiskokous Aika: 12.12.2014 Paikka: Kirkkokatu 18, 80100 Joensuu Paikalla: Elina Mäkinen Hannele Remes

Lisätiedot

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143

Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PUHEENJOHTAJAN JA SIHTEERIN VALINTA...143 141 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA 4.10.2016 Klo 17.15 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...143 2 KOKOUKSEN AVAUS...143 3 PUHEENJOHTAJAN

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston toimintasääntö 2019

Nuorisovaltuuston toimintasääntö 2019 Nuorisovaltuuston toimintasääntö 2019 Loviisan nuorisovaltuusto 1 1. Nuorisovaltuuston tarkoitus ja tavoite 2. Toimintasäännön soveltaminen 3. Nuorisovaltuuston valitseminen 4. Järjestäytyminen, tehtävät

Lisätiedot

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA

SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN LIITTOKOKOUKSEN ESITYSLISTA Aika: 2.-3.12.2017, alkaen lauantaina 2.12. klo 14:00 Paikka: Allianssi-talo, Asemapäällikönkatu 1, 00520 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS Esitys: Eurooppanuorten

Lisätiedot

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 6. kokous 1 (6) Kokoustiedot. Aika: klo

Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston 6. kokous 1 (6) Kokoustiedot. Aika: klo 1 (6) Nuorisovaltuuston 6. kokous Kokoustiedot Aika: 15.11.2018 klo 14.17-16.49 Paikka: Saapuvilla olleet jäsenet: Martinsali Ville Virtanen, puheenjohtaja Aleksi Suro, 1. varapuheenjohtaja Sofia Källström,

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo

Kaarinan kaupunki Pöytäkirja. Nuorisovaltuuston kokous 1 (5) Nuorisovaltuusto. Aika Päivä klo 1 (5) n kokous Aika Päivä klo 16.40 18.13 Paikka Kaarina-talo, Lautakunnankatu 1 Läsnä Jäsenet Henriksson Julia, pj Hakala Rasmus Halen Tua, vpj Hautalampi Heini, sihteeri Kesäniemi Maija Koskinen Eino

Lisätiedot

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA

Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Uudenmaan Martat ry SYYSKOKOUS ESITYSLISTA Aika: lauantai 21.11.2015 Paikka: Satakuntatalon Kiltasali, Lapinrinne 1, Helsinki klo 9.30 klo10.45 klo 12.00 klo 13.00 Ilmoittautuminen ja kokousedustajien

Lisätiedot

Kervinen Pinja Jäsen. Elomaa Annina Jäsen. Meriläinen Aapo Jäsen Lindholm Matias Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja

Kervinen Pinja Jäsen. Elomaa Annina Jäsen. Meriläinen Aapo Jäsen Lindholm Matias Jäsen. Niskanen Sami Nuorten monitoimiohjaaja PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2014 1 Nuorisovaltuusto AIKA 6.5.2014 klo 17:25-17:45 PAIKKA Huutjärven nuorisotila LÄSNÄ Bertling Nonna Puheenjohtaja Bertling Hannu 1.Varapuheenjohtaja Mäkinen Anni Kottila

Lisätiedot

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN PÖYTÄKIRJA 3/18 PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika: 05.04.2018 Paikka: Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

Asetettu nähtäväksi ylioppilaskunnan ilmoitustaululle 21.4/2015.

Asetettu nähtäväksi ylioppilaskunnan ilmoitustaululle 21.4/2015. LAPIN YLIOPISTON YLIOPPILASKUNTA ESITYSLISTA EDUSTAJISTON KOKOUS 3/2015 2015 AIKA: 23.4.2015, klo 16.00, LS3 PAIKKA: Lapin yliopisto, Yliopistonkatu 8, LS2 JAKELU: varsinaiset jäsenet: varajäsenet: Ville

Lisätiedot

JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) TYÖTTÖMYYSKASSA

JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) TYÖTTÖMYYSKASSA JULKIS- JA YKSITYISALOJEN ESITYSLISTA 1 (5) KASSAN VARSINAINEN KOKOUS Aika: Perjantai 25. 11. 2016, klo 9.00 Paikka: Radisson Blu Seaside Hotel, Ruoholahdenranta 3, 00180 Helsinki 1. KOKOUKSEN AVAUS JA

Lisätiedot

Maanantaina klo

Maanantaina klo ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 1/2017 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Maanantaina 12.6.2017 klo 15.30-17.00 Kunnantalo, kokoushuone 2 Tytti

Lisätiedot

Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 7/2015 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 23.09.2015 klo 17.00 - Kokouspaikka Turun kaupungintalo, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: Alari

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2016 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, Aurakatu 16, 3 krs.

TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2016 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, Aurakatu 16, 3 krs. TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 1/2016 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 27.1.2016 klo 17.00 - Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, Aurakatu 16, 3 krs. _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/ (6) Nuorisovaltuusto

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 7/ (6) Nuorisovaltuusto PÖYTÄKIRJA 7/2019 1 (6) Kokousaika 15.08.2019 kello 16:30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 67 Kokouksen avaus 3 68 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 69 Kokouksen

Lisätiedot

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2019

Laitilan Nuorisovaltuuston kokous Pöytäkirja 1/2019 AIKA: 17.1.2019 klo 16.35-17.45 PAIKKA: Laitilan Nuokkari, Kaukolantie 19, 23800 Laitila OSALLISTUJAT: Jäsenet: Laurila Niklas Vuorela Ilmari Saloniemi Oskari puheenjohtaja I. varapuheenjohtaja II. varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019

Salon kaupunki Saapunut , 365/ /2019 Salon kaupunki Saapunut 13.4.2019, 365/00.02.14.15/2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 4/2019 1 (6) Kokousaika 05.04.2019 kello 16:30 Kokouspaikka Nuorten keskus Steissi, kokoustila Terraario Käsiteltävät asiat

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet:

Nuorisovaltuuston varsinaiset jäsenet: TURUN KAUPUNKI ESITYSLISTA 6/2017 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 23.8.2017 klo 17.00 - Kokouspaikka Turun kaupungintalon valtuustosali, Aurakatu 2 _ Osallistujat: Nuorisovaltuuston varsinaiset

Lisätiedot

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN

2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 8 NUORISOVALTUUSTON ESITTELY YHTEISTYÖTAHOILLE 13 SEURAAVAN KOKOUKSEN AJANKOHDAN SOPIMINEN PÖYTÄKIRJA PYHÄJOEN NUORISOVALTUUSTON KOKOUS 13.3.2019 Aika: 16.00 Paikka : Pyhäjoen lukio KÄSITELTÄVÄT ASIAT 1 KOKOUKSEN AVAUS 2 LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 3 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN

Lisätiedot

TYÖJÄRJESTYS (Nuorisovaltuusto )

TYÖJÄRJESTYS (Nuorisovaltuusto ) Nuorisovaltuusto 23.2.2015 11/Liite nro 1 TYÖJÄRJESTYS (Nuorisovaltuusto 20.3.2001 18) Nuorisovaltuuston työjärjestys on päivitetty 1.3.2012 12, voimaantulo 1.3.2012 HUITTISTEN NUORISOVALTUUSTON TYÖJÄRJESTYS

Lisätiedot

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17.

TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 PÖYTÄKIRJA Puheenjohtajaneuvosto Osallistujat Jone Korpi puheenjohtaja, poistui ajassa 17. TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTO 1 TAMPEREEN NUORISOVALTUUSTON HALLITUKSEN KOKOUKSEN Aika 15.2.2016, kello 16.30 Paikka Kulttuuri- ja nuorisopalveluiden toimisto, Puutarhakatu 11, 3. kerros, 33101 Tampere Osallistujat

Lisätiedot

Uudenmaan maakunta Pöytäkirja 3/2018 Maakunnallinen nuorisovaltuusto

Uudenmaan maakunta Pöytäkirja 3/2018 Maakunnallinen nuorisovaltuusto Paikalla: Varsinaiset jäsenet: Jim Koskinen, puheenjohtaja Eero Sytelä, 2. varapuheenjohtaja (poistui ajassa 18.19) Axel Colliander Toivo Hursti Joel Vanhanen (poistui ajassa 18.23) Dan Cederlöf Sami Leppänen

Lisätiedot

edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman puoluepoliittisia tai uskonnollisia sidonnaisuuksia

edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman puoluepoliittisia tai uskonnollisia sidonnaisuuksia 1 Vieremän nuorisovaltuusto TOIMINTASÄÄNTÖ 1. Nuorisovaltuuston tarkoitus edistää ja kehittää nuorison asemaa kunnassa ilman puoluepoliittisia tai uskonnollisia sidonnaisuuksia toimia nuorison äänenä lautakunnissa

Lisätiedot

Salon kaupunki 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (7) Nuorisovaltuusto

Salon kaupunki 365/ /2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/ (7) Nuorisovaltuusto Salon kaupunki 365/00.02.14.15/2019 Salon kaupunki PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 (7) Kokousaika 06.06.2019 kello 16:30 Kokouspaikka Salon kaupungintalo, Tammi Käsiteltävät asiat Otsikko Sivu 56 Kokouksen avaus 3

Lisätiedot

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo.

Paikka: (myös katuosoite) avasi kokouksen klo. 1 (5) VAV Asunnot Oy Pöytäkirja 1 / 20 ASUKASKOKOUS Aika: / 20 klo Paikka: (myös katuosoite) Läsnä: Liite 1, osanottajaluettelo 1. Kokouksen avaus avasi kokouksen klo. 2. Läsnäolijoiden toteaminen Äänioikeutettuja

Lisätiedot

Otsikko Sivu 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 23

Otsikko Sivu 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS... 23 21 Nuorisovaltuuston kokous PÖYTÄKIRJA AIKA ma 18.3.2019 klo. 15.30 PAIKKA Nuorisotila Nurkka KÄSITELLYT AS IAT Otsikko Sivu 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 23 19 KOKOUKSEN AVAUS... 23 20

Lisätiedot

Kaakkois-Suomen Kemistiseuran säännöt

Kaakkois-Suomen Kemistiseuran säännöt 1(5) Kaakkois-Suomen Kemistiseuran säännöt 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Kaakkois-Suomen Kemistiseura ja siitä voidaan käyttää lyhennettä KSKS. Yhdistyksen kotipaikka on Kouvolan

Lisätiedot

Nuorisovaltuuston kokous Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS... 84

Nuorisovaltuuston kokous Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS KOKOUKSEN AVAUS... 84 PÖYTÄKIRJA 82 Nuorisovaltuuston kokous 7.12.2015 AIKA 7.12.2015 klo 16.45 PAIKKA Nuorisotila nurkka KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS... 84 2 KOKOUKSEN AVAUS... 84

Lisätiedot

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 01/2016 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, Aurakatu 16, 3 krs.

TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 01/2016 NUORISOVALTUUSTO. Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, Aurakatu 16, 3 krs. TURUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 01/2016 NUORISOVALTUUSTO Kokousaika Keskiviikko 27.01.2016 klo 17.00 20.15 Kokouspaikka Nuorten taide- ja toimintatalo Vimman sali, Aurakatu 16, 3 krs. Osallistujat: Nuorisovaltuuston

Lisätiedot