KANGASALAN RATSASTAJAT KENTTÄKILPAILU

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KANGASALAN RATSASTAJAT KENTTÄKILPAILU 28.-30.8.2015"

Transkriptio

1 KANGASALAN RATSASTAJAT KENTTÄKILPAILU ALUSTAVA AIKATAULU Huom! Lähtölistoissa (julkaistaan viimeistään torstaiaamuna) ja aikatauluissa on pyritty huomioimaan kahdella tai useammalla hevosella kilpailevat siten, että päivä olisi mahdollisimman sujuva. Mikäli tästä huolimatta epäjohdonmukaisuuksia löytyy, otathan yhteyttä mahdollisimman pian Eeva Laurilaan ( ). Aikataulu on alustava ja muutokset mahdollisia, tarkistathan lopullisen aikataulun vielä kilpailukansliasta. Perjantai Koulukoe Estekoe Maastokoe (1) Juniori-SM 17:20 19: (2) Poni-SM 16:00 16: Lauantai Koulukoe Estekoe Maastokoe (1) Juniori-SM :45 14: (2) Poni-SM :15 13: (3) Vaativa B 9:00 10:10 11:00 12:00 16:45 17:15 (5) Tutustumisluokka 8:00 11:35 9:00 12:30 15:00 16:05 Sunnuntai Koulukoe Estekoe Maastokoe (1) Juniori-SM :40 14:25 (2) Poni-SM :00 13:25 (4) Helppo 8:30 10:00 11:00 12:00 15:15 16:00 (6) Harrasteluokka 8:00 11:30 9:00 12:30 16:30 17:45 KILPAILIJATIEDOTE Koulukoe Koulukokeet ratsastetaan Wääksyn ratsastuskeskuksen kahdella kuitupohjaisella radalla, yksi koulukentällä ja toinen maneesissa. Maneesissa olevalla radalla ratsastetaan tutustumis- ja harrasteluokan koulukokeet, muiden luokkien koulukokeet ratsastetaan koulukentällä. Koulukokeen verryttely on Wääksyn isolla hiekkapohjaisella kentällä, lukuun ottamatta perjantaita, jolloin verryttely on kuitupohjaisessa maneesissa. Ennen omaa suoritusta rata kierretään sisäpuolelta, samoin suoritus aloitetaan radan sisäpuolelta.

2 Rataestekoe Rataestekoe ratsastetaan Pohtiolammen hiekkapohjaisella kentällä, verryttelyalue on samalla kentällä. Radankävely vapaasti, suorittavaa ratsukkoa häiritsemättä. Molempina päivinä rataestekoe alkaa tunti koulukokeiden alkamisen jälkeen ja päättyy noin tunti viimeisen ratsukon koulukokeen jälkeen. Suoritusjärjestys on vapaa, ratsukoita pyydetään kuitenkin suorittamaan rataestekoe mahdollisimman nopeasti koulukokeen jälkeen. Harraste- ja tutustumisluokassa estekoe on jaettu kahteen osioon, muissa luokissa kaikki suorittavat estekokeen samassa osiossa. Tarkemmat aikataulut estekokeiden osalta yllä olevassa taulukossa. Maastoestekoe Maastoestekokeet ratsastetaan yllä olevan taulukon aikataulun mukaisesti nurmipohjalla Wääksyn ratsastuskeskusta ympäröivillä pelloilla. Verryttely on Wääksyn isolla hiekkapohjaisella kentällä. Kolme seuraavaa suoritukseensa valmistautuvaa ratsukkoa pääsevät peltopohjaiselle verryttelyalueelle lähtöpaikan välittömään läheisyyteen. Ajo-ohjeet Kilpailupaikka sijaitsee Kangasalla Kisarannantiellä, n. 400m Sahalahdentieltä. Hevosautojen pysäköinti on Pohtiolammen ratsastuskeskuksessa. Tampereen suunnasta tullessa aja Lahdentietä Kangasalan keskustan liittymän ohi, ja nouse seuraavasta liittymästä ylös (Kuhmoinen / Orivesi / Sahalahti). Käänny liittymän päästä vasemmalle Sahalahden suuntaan, aja vajaa kilometri ja loivan alamäen jälkeen käänny Kisarannantielle oikealle. Jos tulet Lahden suunnasta, navigaattorit ohjaavat joskus kääntymään yhtä risteystä liian aikaisin (aiemmin suorin reitti, nykyään hidastemutkia ja läpiajokielto). Jos tulet Lahden suunnasta, aja Sahalahden liittymään asti (Kuhmoinen / Orivesi / Sahalahti) ja käänny liittymän päästä vasemmalle Sahalahden suuntaan. Aja vajaa kilometri, loivan alamäen jälkeen käänny Kisarannantielle oikealle. Aluemestaruusluokka Hämeen alueen mestaruuksista kilpaillaan tutustumisluokan tasolla, luokassa 5. Hämeen alueen seuroja edustavat ratsukot on laskettu automaattisesti mukaan aluemestaruuskilpailuun.

3 Buffetti Hyvin varustettu buffetti löytyy sekä Pohtiolammen että Wääksyn ratsastuskeskuksen tiloista. Perjantaina buffetti toimii vain Wääksyssä ja tarjolla on lähinnä juomia ja pientä purtavaa. Lauantai- ja sunnuntaiaamuina Pohtiolammen myyntipiste aukeaa klo 7 ja on auki ainakin maastokokeiden alkuun asti. Wääksyn myyntipiste aukeaa lauantaina ja sunnuntaina klo 12 ja on auki kilpailun loppuun asti. Maksuvälineenä käy vain käteinen, lähimmät pankkiautomaatit löytyvät Kangasalan keskustasta muutaman kilometrin päästä. Hevostarkastus Pakollinen hevostarkastus on välittömästi rataestekokeen jälkeen Pohtiolammen ratsastuskeskuksella lipputangon luona. Hevonen esitetään tarkastuksessa suitsittuna ja numerolapulla varustettuna, ilman satulaa ja suojia. Ratsastajan tulee itse esittää hevosensa. Kilpailukanslia Kilpailukanslia aukeaa molempina päivinä aamulla tunti ennen kilpailun alkua ja sulkeutuu puoli tuntia kilpailuiden päättymisen jälkeen. Kanslia sijaitsee Pohtiolammen kentän kansliarakennuksessa koulu- ja rataestekokeiden ajan. Maastokokeen aikana tavoitat tarvittaessa kansliahenkilökunnan Wääksyn tulospalvelusta tai kanslian puhelimesta. Kanslian puhelinnumero on koko viikonlopun ajan Kilpailunumerot Kilpailijalla tulee olla mukanaan numeroliivi Equipesta tulostettavaa numeroa varten. Numeroliiviä käytetään kaikissa osakokeissa. Hevosen oma hevosnumero tulee olla lisäksi esillä aina kilpailualueella liikuttaessa. Kvaalitulokset Varauduthan tarvittaessa todistamaan osallistumisoikeutesi kilpailukansliassa (erityisesti ne ratsastajat joiden kvaalitulokset ovat ulkomailta). Ne ratsastajat, jotka eivät ole ilmoittaneet kvaalituloksiaan ilmoittautumisen yhteydessä, voivat ilmoittaa ne ennen kilpailua sähköpostitse osoitteeseen annamoilanen82@hotmail.com, tai näyttää ne kansliassa ennen omaa koulukoetta. Huomioi, että kansliassa ei ole nettiyhteyttä, vaan ota tulosliuskat esim. printattuna mukaan. Maastoradan näytöt Sekä lauantaina että sunnuntain on kaksi maastoradan näyttöä, lauantaina klo 10 ja klo 13 ja sunnuntaina klo 9 ja klo 12. Kokoontuminen Wääksyn maneesin kahvion luona.

4 Maastokoe Mikäli ratsukko keskeyttää tai tulee hylätyksi maastokokeessa, kilpailija on vastuussa siitä, että kilpailun eläinlääkäri tarkastaa hevosen ennen sen poistumista alueelta (Kenttäratsastuksen lajisäännöt ). Toimihenkilöt opastavat tarvittaessa eläinlääkärin luokse. Majoitus Wääksystä hevosen majoituksen varanneet toimivat tallimestarilta saatujen ohjeiden mukaisesti. Pe-la karsina on käytössä lauantaihin klo asti, ja la-su karsina lauantaista klo alkaen. Niiden osalta, jotka ovat erikseen ilmoittaneet saapuvansa jo aamulla, karsina on varattu tämän sopimuksen mukaan. Pitkänmatkalaiset jotka toivovat pääsevänsä aikaisemmin talliin, ota ennen perjantai klo yhteyttä e- mailitse Sonja Leskiseen niin katsomme voiko asian eteen tehdä jotain. Mikäli karsinapaikan suhteen on epäselvyyksiä, ota yhteyttä ensisijaisesti tallimestariin (Marika Renvall, puh ) tai tallintekijään (Tanja Korhonen, puh ), tai tarvittaessa kilpailun johtajaan (Eeva Laurila, puh ). Muualta majoituksen varanneet (esim. Herttuala, Katila, Suomatka) saapuvat kilpailupaikalle siten, että hevosautojen ja trailerien pysäköinti on muiden tapaan Pohtiolammen ratsastuskeskuksessa. Palkintojenjako Luokkapalkintojen palkintojenjako on välittömästi ko. luokan maastoestekokeen päättymisen jälkeen Wääksyn maastoradalla buffetin viereisellä nurmikentällä. Palkintojenjakoon saa tulla myös ilman hevosta, poikkeuksena SM-luokkien sekä Hämeen alueen kenttämestaruuskilpailun palkintojenjaot, joihin saavutaan ratsain. Mahdolliset esinepalkinnot voi noutaa kansliasta. Esinepalkintoja tai palkintoruusukkeita ei lähetetä jälkikäteen postitse. Pysäköinti Hevosautojen pysäköinti on Pohtiolammen kentällä. Noudatathan pysäköinninvalvojan ohjeita. Huomioithan, että Wääksyn päässä ei ole hevosautojen pysäköintiä, vaan kouluja maastokokeeseen saavutaan ratsain Pohtiolammelta. Turvallisuussyistä tämä järjestely on ehdoton. Wääksystä tallipaikan lunastaneet saavat viimeistään saapuessaan erilliset ohjeet pysäköinnistä. Yleisön pysäköintiohjeet löydät kohdasta yleisö. Rokotustodistukset Rokotustodistukset esitetään kansliassa viimeistään noin tuntia ennen omaa koulukokeen starttia.

5 Siirtyminen suorituspaikkojen välillä Ratsukoiden siirtyminen Pohtiolammen ja Wääksyn välillä tapahtuu opastettua reittiä pitkin. Varaa aikaa siirtymiseen noin 15 minuuttia. Reitti kulkee Pohtiolammen metsän kautta ja kalankasvatusaltaiden välistä, reitillä on pieniä siltoja sekä mahdollisesti myös vähäistä autoliikennettä. Vilkkaasti liikennöidyn Sahalahdentien ylitys tapahtuu vain opastetusta ja valvotusta kohdasta. Wääksyn ratsastuskeskuksen alueella hevosten kulku vain merkittyä reittiä pitkin. Sähköpaikat Sähköpaikat löytyvät Pohtiolammen ratsastuskeskuksesta. Pohtiolammen toimitilarakennuksesta löytyy myös wc ja suihkutilat. Perjantaina tulevat: saapuessasi soita Eeva Laurilalle ( ) ohjeistusta varten, lauantaina tulevat: saat apua pysäköinninohjaajalta tai edellä olevasta numerosta. Sähköpaikkoja on vielä jokunen vapaana, tiedustelut näistäkin edellä olevasta numerosta. Terveyskortti Terveyskortti tulee olla asianmukaisesti täytetty ja mukana maastoestekokeessa. Kilpailun stewardi valvoo terveyskortin käyttöä maastokokeen verryttelyssä. Tarvittaessa saat tyhjän terveyskortin kilpailukansliasta. Vesipisteet Pohtiolammen kentällä vesipiste sijaitsee kansliarakennuksen päädyssä. Wääksyn ratsastuskeskuksessa maastokokeen maalialueella on myös vesipiste. Wääksyn talli ei ole kilpailualuetta, eli tallissa ei ole kilpailijoiden käytössä olevaa vesipistettä (pois lukien Wääksyn tallissa majoittuvat hevoset, joiden kanssa on sovittu erikseen omat toimintaohjeet). Yleisö Yleisön autojen pysäköinti on Pohtiolammella Kisarannantien varressa ja Wääksyssä Sahalahdentien viereisellä pellolla Wääksyn ratsastuskeskusta vastapäätä. Muutokset ovat mahdollisia, joten seuraa tarkasti opasteita ja huomioi myös, että yleisön pysäköintipaikan sijainti on muuttunut aiemmilta vuosilta. Maastoestekoetta voi seurata koko radan alueella, varovaisuutta ja toimihenkilöiden ohjeita tarkoin noudattaen. Hyvin varustettu buffetti palvelee yleisöä sekä Pohtiolammella että Wääksyssä.

Perjantai Koulukoe Estekoe Maastokoe Alkaa Päättyy Alkaa Päättyy Alkaa Päättyy

Perjantai Koulukoe Estekoe Maastokoe Alkaa Päättyy Alkaa Päättyy Alkaa Päättyy ALUSTAVA AIKATAULU Huom! Lähtölistoissa (julkaistaan viimeistään torstaiaamuna) ja aikatauluissa on pyritty huomioimaan kahdella tai useammalla hevosella kilpailevat siten, että päivä olisi mahdollisimman

Lisätiedot

Helppo hevoset ( ), avoin kaikille (160, 120, 100, 80 )

Helppo hevoset ( ), avoin kaikille (160, 120, 100, 80 ) KILPAILIJATIEDOTE JA AIKATAULU Sunnuntai 21.8.2016 Luokka 1 3-taso Prix de Keravan Ratsastusseura ry, HELPPO Helppo hevoset (50+50+2), avoin kaikille (160, 120, 100, 80 ) Klo 9.30-11 Koulukoe, FEI:n kenttäkilpailuohjelma

Lisätiedot

90 cm, Prix de Keravan Ratsastuskoulu, ESRA:n aluemestaruus. Klo Koulukoe, Helppo C Tutustumisluokan kouluohjelma (rata B) 2016

90 cm, Prix de Keravan Ratsastuskoulu, ESRA:n aluemestaruus. Klo Koulukoe, Helppo C Tutustumisluokan kouluohjelma (rata B) 2016 KILPAILIJATIEDOTE JA AIKATAULU Sunnuntai 10.9.2017 Luokka 1 3-taso 105 cm, Prix de Keravan Ratsastusseura ry Avoin kaikille (160, 120, 100, 80 ) Klo 11.30-13.30 Koulukoe, FEI:n kenttäkilpailuohjelma 1*

Lisätiedot

Luokka 1a Amateur Tour, 80 cm, arv (A2/A2) 2- taso (200, 150, 125, 100, 80, 60, 50)

Luokka 1a Amateur Tour, 80 cm, arv (A2/A2) 2- taso (200, 150, 125, 100, 80, 60, 50) Kansallinen kutsu Helsinki International Horse Show Tervetuloa Helsinki International Horse Show n kotimaisiin 2- ja 3- tason luokkiin. Luokat ovat avoimet Helsinki Horse Show karsintataulukon mukaisesti!

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015

KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 KILPAILUKUTSU Takkula 31.7 2.8.2015 RATSASTUSKOULUJEN OPPILAIDEN MESTARUUSKILPAILUT OPETUSHEVOSILLA Lahden Ratsastajat ry järjestää yhdessä Suomen Ratsastuksenopettajainyhdistys ry:n kanssa 31.7. 2.8.2015

Lisätiedot

Kilpailun tiedot. Lähdöt. Kilpailukutsu-tiedostot. Kilpailukutsu. Ohjelma Luokka 1. Koe B. Luokka 2

Kilpailun tiedot. Lähdöt. Kilpailukutsu-tiedostot. Kilpailukutsu. Ohjelma Luokka 1. Koe B. Luokka 2 1 / 6 24.3.2015 8:29 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu-tiedostot Erityismääräykset Lähdöt 0 Maksaneita ilmoittautuneita 0 Maksaneita ratsukoita Kilpailukutsu Tervetuloa Ypäjän Hevosopiston järjestämiin 2-,3-

Lisätiedot

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=defau...

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=defau... 1 / 6 26.6.2014 17:54 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Husaariratsastajat ry:n (HusR) järjestämään valjakkoajokilpailuun 1.-3.8.29014 Sipoo Savijärvelle. Kilpailussa

Lisätiedot

Oulunsalon Ratsastajat ry:n järjestämien ratsastuskilpailujen TURVALLISUUSASIAKIRJA

Oulunsalon Ratsastajat ry:n järjestämien ratsastuskilpailujen TURVALLISUUSASIAKIRJA Oulunsalon Ratsastajat ry:n järjestämien ratsastuskilpailujen TURVALLISUUSASIAKIRJA Oulunsalon Ratsastajat ry 2019 Sisällys 1. Tapahtumien tiedot... 1 2. Tapahtumien järjestäjän tiedot... 1 3. Tapahtumapaikka...

Lisätiedot

HELSINKI INTERNATIONAL PORSCHE HORSE SHOW HILTON AMATEUR TOUR RATSASTAJATIEDOTE

HELSINKI INTERNATIONAL PORSCHE HORSE SHOW HILTON AMATEUR TOUR RATSASTAJATIEDOTE HELSINKI INTERNATIONAL PORSCHE HORSE SHOW HILTON AMATEUR TOUR RATSASTAJATIEDOTE Onneksi olkoon finaalipaikasta! Tervetuloa Hilton Amateur Tour 2015 Finaaliin Porsche Horse Show hun Helsingin Jäähalliin!

Lisätiedot

Parkanon Ratsastajat ry. Tervetuloa ratsastuksen maailmaan!

Parkanon Ratsastajat ry. Tervetuloa ratsastuksen maailmaan! RATAESTE-RATSASTUKSESSA: Ensimmäinen tottelemattomuus 4 virhepistettä Esteen pudottaminen 4 vp Toinen tottelemattomuus: hylätään Kumoon ratsastus ja/tai satulasta putoaminen: hylätään Tottelemattomuus,

Lisätiedot

RATSASTAJATIEDOTE kansalliset luokat

RATSASTAJATIEDOTE kansalliset luokat RATSASTAJATIEDOTE kansalliset luokat Onneksi olkoon Helsinki Horse Show paikastasi! Tervetuloa vuoden 2017 Finaaleihin Helsinki Horse Show hun Helsingin Jäähalliin! Alustava aikataulu löytyy järjestäjän

Lisätiedot

Kilpailun tie dot. Alustava aikataulu koe A 9.5. alk. klo 09:00 koe B alk klo 10:00 koe C alk. klo 10:00

Kilpailun tie dot. Alustava aikataulu koe A 9.5. alk. klo 09:00 koe B alk klo 10:00 koe C alk. klo 10:00 Kilpailun tie dot Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Ypäjän Hevosopiston järjestämiin alue ja kansallisen tason valjakkoajokilpailuihin 9. 11.5.2013 Ypäjälle. KILPAILUN OHJELMA JA AIKATAULU

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Tuomaristo: Tuomari 1: Sid Griffith,USA (lauantai ja sunnuntai) Tuomari 2: Anja Eriksen, Tanska (sunnuntai) TPJ: Anne Pussinen

Tuomaristo: Tuomari 1: Sid Griffith,USA (lauantai ja sunnuntai) Tuomari 2: Anja Eriksen, Tanska (sunnuntai) TPJ: Anne Pussinen Tervetuloa Western Riders Finland ry:n järjestämiin kansallisiin lännenratsastuskilpailuihin 4. - 5.8.2012 Millcreek Ranchille Heinlahteen. Kilpailuissa on myös aluekilpailuluokkia sekä AQHA:n ja NRHA:n

Lisätiedot

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=...

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=... rinter - Kilpailukalenteri 1 of 5 7.7.2011 9:13 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu-tiedostot HusR kutsu valjakko 201107(2).doc Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Husaariratsasajat ry:n

Lisätiedot

Alueluokka Kouluohjelma Helppo 2.4, (maksut 20+20+2), (esinepalkinnot)

Alueluokka Kouluohjelma Helppo 2.4, (maksut 20+20+2), (esinepalkinnot) Kilpailun tie dot Kilpailukutsu tiedostot HusR kutsuvalj13062013.doc Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Husaariratsastajat ry:n (HusR) järjestämiin valjakkoajokilpailuihin 14. 16.6.2013

Lisätiedot

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=defau...

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=defau... 1 / 6 31.3.2014 8:45 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Ypäjän Hevosopiston järjestämiin alue- ja kansallisen tason valjakkoajokilpailuihin 26. 27.4.2014 Ypäjälle.

Lisätiedot

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=...

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=... rinter - Kilpailukalenteri 1 of 5 30.5.2011 12:35 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Wiurilan Hevosurheilijoiden järjestämiin alue- ja kansallisentason valjakkoajokilpailuihin

Lisätiedot

Kilpailun tie dot. Ilmoittautuneita : 0 Ratsukoita: 0. Alueluokka Kouluohjelma 4. (maksut ), (esinepalkinnot)

Kilpailun tie dot. Ilmoittautuneita : 0 Ratsukoita: 0. Alueluokka Kouluohjelma 4. (maksut ), (esinepalkinnot) Kilpailun tie dot Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Husaariratsastajat ry:n (HusR) järjestämiin valjakkoajokilpailuihin 3. 5.8.2012 Sipoon Savijärvelle. Kilpailussa ratkotaan SH mestaruus.

Lisätiedot

KV APPLETREE SHOW & FinQHA CHAMPIONSHIP SHOW 2018

KV APPLETREE SHOW & FinQHA CHAMPIONSHIP SHOW 2018 KV APPLETREE SHOW & FinQHA CHAMPIONSHIP SHOW 2018 Tervetuloa KV Appletree Show ja FinQHA Championship Show kilpailutapahtumaan lauantaina 7.7.2018 sunnuntaina 8.7.2018 KV-Stablelle Karkkilaan. Tuomarit:

Lisätiedot

HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW AMATEUR TOUR RATSASTAJATIEDOTE

HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW AMATEUR TOUR RATSASTAJATIEDOTE HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW AMATEUR TOUR RATSASTAJATIEDOTE Onneksi olkoon finaalipaikasta! Tervetuloa Amateur Tour 2017 Finaaliin Helsinki Horse Show hun Helsingin Jäähalliin! Kaikkia kilpailijoita

Lisätiedot

Kilpailusäännöt Pararatsastus KS VIII Muutokset

Kilpailusäännöt Pararatsastus KS VIII Muutokset Kilpailusäännöt Pararatsastus KS VIII Muutokset Sallitut luokat ja vaadittavat kilpailuluvat 2-taso: FEI:n pararatsastusohjelmat Suositellaan FEI-tutustumis-, noviisi- ja joukkueohjelmia. Vähintään D-lupa,

Lisätiedot

Nuorten PM-hiihdot 2014, Rovaniemi 31.1.-2.2.2014

Nuorten PM-hiihdot 2014, Rovaniemi 31.1.-2.2.2014 Nuorten PM-hiihdot 2014, Rovaniemi 31.1.-2.2.2014 Kilpailuohjelma: Perjantai 31.1.2014 16.00 karsinta Naiset 1,1 km / Miehet 1,4km vapaa hiihtotapa Alkuerät 17.30 Naisten I alkuerä 17.36 Naisten II alkuerä

Lisätiedot

RATSASTAJATIEDOTE kansalliset luokat

RATSASTAJATIEDOTE kansalliset luokat RATSASTAJATIEDOTE kansalliset luokat Onneksi olkoon Helsinki Horse Show paikastasi! Tervetuloa vuoden 2018 Finaaleihin Helsinki Horse Show hun Helsingin Jäähalliin! Alustava aikataulu löytyy järjestäjän

Lisätiedot

1 of 5 26.7.2010 9:46 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu-tiedostot SM-valjakkoajokilpailut Halikossa 20.-22.8.2010 Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Wiuhu on järjestänyt valjakkokilpailuja jo yhdeksän

Lisätiedot

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti

MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti, N16 V sprintti, M18 V sprintti, N18 V sprintti Kilpailuohjeet KILPAILUOHJELMA PERJANTAI 3.8.2018 Kilparata auki koko päivän LAUANTAI 4.8.2018 (aikataulu on alustava) MYL V sprintti (SM), NYL V sprintti (SM), M14 V sprintti, N14 V sprintti, M16 V sprintti,

Lisätiedot

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin 11.-12.5.2013 Viikonloppuna tuomareina toimivat Henri Luomala ja Heidi Viitaniemi, sekä sunnuntaina tuomariharjoittelijana Jari

Lisätiedot

Sisältö 1 ALUEKILPAILUT... 2 1.1 Määritelmä... 2 1.2 Kilpailujen järjestäminen, osanottajat, säännöt... 2 1.3 Kilpailulupa ja mittaustodistukset...

Sisältö 1 ALUEKILPAILUT... 2 1.1 Määritelmä... 2 1.2 Kilpailujen järjestäminen, osanottajat, säännöt... 2 1.3 Kilpailulupa ja mittaustodistukset... Sisältö 1 ALUEKILPAILUT... 2 1.1 Määritelmä... 2 1.2 Kilpailujen järjestäminen, osanottajat, säännöt... 2 1.3 Kilpailulupa ja mittaustodistukset... 2 1.4 Kilpailukalenteri ja kutsu... 2 1.5 Palkinnot ja

Lisätiedot

TOIMIHENKILÖT RATSASTUSKILPAILUISSA

TOIMIHENKILÖT RATSASTUSKILPAILUISSA TOIMIHENKILÖT RATSASTUSKILPAILUISSA Sari Kuure/ Kajaanin Ratsastusseura Päivitetty 14.5.2019 Toimihenkilöt ovat vakuutettuja: SRL:n tapaturmavakuutus kattaa SRL:n jäsenseurojen, sen hyväksymien ratsastuskoulujen

Lisätiedot

Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin

Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin Tervetuloa Raahen Koirakerhon agilitykilpailuihin 2-3.9.2017 Kilpailupaikka on kivituhkapohjainen aidattu kenttä. Virallinen osoite on Oikotie 42, 92160 Saloinen. Navigaattoriin kannattaa laittaa osoitteeksi

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ

KILPAILUOHJE. Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ KILPAILUOHJE Maastopyöräilyn XCO Suomi-cupin osakilpailu. IV Habanero XCO by Merida Sunnuntaina 9.6.2013 Salo, Märynummi YLEISTÄ Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja SPU:n sääntöjä ja kilpailun järjestäjän

Lisätiedot

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin 20.-22.7.2018 Viikonlopun tuomareina toimii Henri Luomala ja Harri Huittinen, tarkemmat tuomarijaot löydät alla olevasta aikataulusta.

Lisätiedot

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=...

https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?p=2&vid=... rinter - Kilpailukalenteri 1 of 5 3.4.2011 20:18 Kilpailun tiedot Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Naantalin Ratsastajat ry:n ja Ypäjän Hevosopiston yhteistyössä järjestämiin alue-

Lisätiedot

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin

Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin Tervetuloa Tampereen Koiraurheilijat ry:n järjestämiin agilitykilpailuihin 6.-7.7.2019 Viikonlopun tuomareina toimivat Johanna Wüthrich ja Riikka Kankainen, tarkemmat tuomarijaot löydät aikatauluista.

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen

KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen KILPAILUOHJEET NUORTEN SM-VIESTIT, PIIRIVIESTIT JA KLL:N MESTARUUSKILPAILUT Kilpailuissa noudatetaan Kansainvälisen Hiihtoliiton ja Suomen Hiihtoliiton SM-kilpailujen sääntöjä. KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN

Lisätiedot

Tervetuloa Varkauteen kisaamaan !

Tervetuloa Varkauteen kisaamaan ! Tervetuloa Varkauteen kisaamaan 27.-28..2014! Kaikille luokille kolme rataa Kiitos ilmoittautumisesta ja lämpimästi tervetuloa Varkauteen kilpailemaan! Kisat pidetään Koulutuskenttä 1:llä (kivituhka).

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat

KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat KILPAILUN SÄÄNNÖT Hyvinkää Karting 2.8.2014 Luokat Cadett Micro Raket Junior Raket KF6 Junior KF6 Versio 5, 8.7.2014 KILPAILUN SÄÄNNÖT Kilpailun nimi: Hyvinkää Karting Päivämäärä: 2.8.2014 Kansallinen

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA

KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA KILPAILUKUTSU 1. SAIMAAN MAAKUNTA- JA MINIVIESTI JA HARRASTE-HAASTEVIESTI SAVONLINNASSA SUNNUNTAINA 3.3.2019 YLEISTÄ Ensimmäinen Saimaan maakuntaviesti ja harraste-haasteviesti hiihdetään sunnuntaina 3.3.2019

Lisätiedot

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015!

TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! TERVETULOA AGIPITSIIN 2015! Raumalla vietetään Pitsiviikkoa 18.-26.7.2015 - tästä siis teema RKS:n heinäkuun kisoihin. LAUANTAINA JA SUNNUNTAINA JOKA TASOLUOKAN PARAS OHJAAJAN PITSIASU PALKITAAN UPEIN

Lisätiedot

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.

Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1. Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset ja XIX Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 28.-29.1.2012 OHJELMA pe 27.1. 1600-1800 Harjoittelu la 28.1. 0830 Joukkueenjohtajien

Lisätiedot

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015. (päivitetty 13.4.2015)

Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015. (päivitetty 13.4.2015) Lounais-Suomen Aluemestaruussäännöt 2015 (päivitetty 13.4.2015) 1 10 Yleinen osa Lounais-Suomen alueen mestaruuskilpailut ovat avoimia Lounais-Suomen alueen seuroja sekä Lounais-Suomen alueella asuville

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

LAATUARVOSTELU LÄMMINVERISILLE RATSUHEVOSILLE Ohjeet

LAATUARVOSTELU LÄMMINVERISILLE RATSUHEVOSILLE Ohjeet LAATUARVOSTELU LÄMMINVERISILLE RATSUHEVOSILLE Ohjeet Paikka: Ratsastuskeskus Aino, Järvenpää Luokat: Luokka 1 Estehevoset 5.10.2019 Luokka 2 Askellajihevoset 6.10.2019 Luokka 3 Kenttähevoset 5.-6.10.2019

Lisätiedot

Yleistä. Ponit arvostellaan viidessä eri ryhmässä säkäkorkeuden mukaan:

Yleistä. Ponit arvostellaan viidessä eri ryhmässä säkäkorkeuden mukaan: Yleistä Laatuponikilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki jalostusohjesäännön mukaan polveutuvat puhdasrotuiset ponit sekä jalostusohjesäännön mukaan polveutuvat ratsuponit ja vuonohevoset. Ponin

Lisätiedot

pe 16.1. 14.00-18.00 Harjoittelumahdollisuus la 17.1. 08.30 Joukkueenjohtajien kokous kilpailukeskus

pe 16.1. 14.00-18.00 Harjoittelumahdollisuus la 17.1. 08.30 Joukkueenjohtajien kokous kilpailukeskus Nuorten ampumahiihdon MM-katsastukset, nuorten Karhu cuposakilpailut ja XXII Heikki Hovin muistokilpailut Hämeenlinnassa Ahveniston ampumahiihtostadionilla 17.-18.1.2015 OHJELMA pe 16.1. 14.00-18.00 Harjoittelumahdollisuus

Lisätiedot

HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW AMATEUR TOUR RATSASTAJATIEDOTE

HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW AMATEUR TOUR RATSASTAJATIEDOTE HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW AMATEUR TOUR RATSASTAJATIEDOTE Onneksi olkoon finaalipaikasta! Tervetuloa Amateur Tour 2019 Finaaliin Helsinki Horse Show hun Helsingin Jäähalliin! Kaikkia kilpailijoita

Lisätiedot

HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW AMATEUR TOUR RATSASTAJATIEDOTE

HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW AMATEUR TOUR RATSASTAJATIEDOTE HELSINKI INTERNATIONAL HORSE SHOW AMATEUR TOUR RATSASTAJATIEDOTE Onneksi olkoon finaalipaikasta! Tervetuloa Amateur Tour 2018 Finaaliin Helsinki Horse Show hun Helsingin Jäähalliin! Kaikkia kilpailijoita

Lisätiedot

Tervetuloa agilityn Suomen mestaruuskilpailuihin 18.-19.6.2011

Tervetuloa agilityn Suomen mestaruuskilpailuihin 18.-19.6.2011 Tervetuloa agilityn Suomen mestaruuskilpailuihin 18.-19.6.2011 Tervetuloa kilpailemaan agilityn SM-kilpailuihin 2011 Nastolan urheilukeskukseen. Viikonlopun aikana nähdään yhteensä 1853 starttia. Kilpailut

Lisätiedot

TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE

TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE TENGTOOLS JM EVK SM 16.- 17.8.2014 KILPAILIJATIEDOTE Kilpailuun ilmoittautui määräaikaan mennessä 151 kilpailijaa. Kaikki kuljettajat hyväksyttiin kilpailuun mukaan. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista

Lisätiedot

5.5.2009 KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM-2009 KALAJOELLA 15 16.08.2009

5.5.2009 KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM-2009 KALAJOELLA 15 16.08.2009 KILPAILUOHJEET HIRVENJUOKSUN SM-2009 KALAJOELLA 15 16.08.2009 SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2002. ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen tehdään piireittäin

Lisätiedot

Jos mestaruusluokan korkeus on 95 cm tai 115 cm, riittää kvaaliksi 5 cm matalampi korkeus.

Jos mestaruusluokan korkeus on 95 cm tai 115 cm, riittää kvaaliksi 5 cm matalampi korkeus. 1/ 18.4.2016 HÄMEEN ALUEMESTARUUSSÄÄNNÖT LAJEITTAIN 2016 1. Este sivut 1-2 2. Koulu sivut 3-4 3. Kenttä sivu 5 4. Valjakko sivu 6 ESTERATSASTUS 1. Osallistumisoikeus ja kvaalit edustaneet jotain Hämeen

Lisätiedot

SUOMENHEVOSRATSU Työryhmän linjauksia Teivo

SUOMENHEVOSRATSU Työryhmän linjauksia Teivo SUOMENHEVOSRATSU Työryhmän linjauksia 9.5.2015 Teivo ORIIDEN ARVOSTELU JA PALKITSEMINEN Perusvaatimukset oriin tulee olla merkitty suomenhevosten rekisteriin oriin tulee olla vähintään 4 vuotias Kilpailutulosvaatimukset

Lisätiedot

LAATUPONIKILPAILUN SÄÄNNÖT 2011. Yleistä

LAATUPONIKILPAILUN SÄÄNNÖT 2011. Yleistä LAATUPONIKILPAILUN SÄÄNNÖT 2011 Yleistä Laatuponikilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki jalostusohjesäännön mukaan polveutuvat puhdasrotuiset ponit sekä jalostusohjesäännön mukaan polveutuvat

Lisätiedot

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa

Aika 18 19.4.2015. Paikka. Kilpailun aikataulu: Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu. Lauantai 18.4.2015. Halli ja info aukeaa Aika 18 19.4.2015. Paikka Linnanmaan liikuntahalli, Virkakatu 1, 90540 Oulu Kilpailun aikataulu: Lauantai 18.4.2015 klo 8.30 klo 10.30 klo 9.00 klo 10.30-12.30 klo 13.00 klo 19.10 Sunnuntai 19.4.2015 klo

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt. 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille. 3.

TEKNINEN OPAS. SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt. 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille. 3. TEKNINEN OPAS SM Cyclocross 2016 18.10.2015 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Kilpailun toimihenkilöt 2. Ohjeita kilpailijoille ja huoltajille 3. Aikataulu 4. Kartat 15.10.2015 Kilpailun järjestäjä: Kilpailukeskus:

Lisätiedot

Hevonen saa osallistua yhteen enintään 100 cm tai helppo B-tasoiseen luokkaan päivässä sinä kalenterivuonna, jona se täyttää 4 vuotta.

Hevonen saa osallistua yhteen enintään 100 cm tai helppo B-tasoiseen luokkaan päivässä sinä kalenterivuonna, jona se täyttää 4 vuotta. .Aluekilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä ja kilpailuiden järjestämismääräyksiä ja ohjeita tässä ohjeessa mainituin poikkeuksin. Lajisäännöissä voidaan tarkentaa tätä ohjetta lajikohtaisesti.

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE kansalliset 15. 16.12.2018 OHJEET KILPAILIJOILLE NUORTEN MM JA EYOF-KATSASTUS OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Perjantai 14.12. Klo 17.00-19.00 Lauantai 15.12. Klo 9.00 Klo 9.00 Klo 10.00 10.45 Klo 11.00

Lisätiedot

Jos mestaruusluokan korkeus on 95 cm tai 115 cm, riittää kvaaliksi 5 cm matalampi korkeus.

Jos mestaruusluokan korkeus on 95 cm tai 115 cm, riittää kvaaliksi 5 cm matalampi korkeus. 1/ 23.1.2014 HÄMEEN ALUEMESTARUUSSÄÄNNÖT LAJEITTAIN 2014 1. Este sivut 1-2 2. Koulu sivut 3-4 3. Kenttä sivu 5 4. Valjakko sivu 6 ESTERATSASTUS 1. Osallistumisoikeus ja kvaalit edustaneet jotain Hämeen

Lisätiedot

Kilpailun tie dot. Kilpailukutsu tiedostot Ohjelma(3).docx

Kilpailun tie dot. Kilpailukutsu tiedostot Ohjelma(3).docx Kilpailun tie dot Kilpailukutsu tiedostot Ohjelma(3).docx Kilpailukutsu Kilpailukutsun muutoshistoria Tervetuloa Loimaan Urheiluratsastajat ry:n (LoimURa) ja Naantalin Ratsastajat ry:n (NaR) yhteistyössä

Lisätiedot

Muistutus yleisölle ja kilpailijoille : Liikuthan rauhallisesti tallin ja katsomon alueella. Muista turvallisuus kohdatessasi ratsukon, kiitos"

Muistutus yleisölle ja kilpailijoille : Liikuthan rauhallisesti tallin ja katsomon alueella. Muista turvallisuus kohdatessasi ratsukon, kiitos Oulunsalon Ratsastajat OUSA cup este 2017, 3. osakilpailu Esteratsastuksen 1- tason rataharjoitukset 16.9.2017 Kisainfo 16.9.2017 Kilpailut ratsastetaan hiekkapohjaisessa maneesissa. Verryttely tapahtuu

Lisätiedot

Halloween kouluratsastuskilpailu

Halloween kouluratsastuskilpailu Oulunsalon Ratsastajat ry. OUSA Cup 2017 koulu, 4. osakilpailu 1.tason harjoitustasonkouluratsastuskilpailut Tuomari: Petri Lopakka Kilpailujen johtaja: Jaana Karjalainen, Linda Ervasti ja Tuija Halloween

Lisätiedot

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU

Alue 5. Häme. Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU Alue 5. Häme Karting- aluemestaruus- ja syyskilpailu VMF Vauhtipuisto 30.8.2009 KILPAILUKUTSU AKK:n LUPA /FK 2009 KILPAILUKUTSU Valkeakoski Motorsport Finland ry kutsuu Akk-motorsport ry Hämeen alueen

Lisätiedot

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani

Almost Lost -sarjan lähtöpaikka (la klo 8.00): Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, Kajaani Lost In Kajaani Adventure 15.-16.9.2017 Aikataulu, päivitetty 18.8.2017 Kilpailukeskus ja Kisakanslia: Kajaanin Ammattikorkeakoulu, Tieto 1 -rakennus, Ketunpolku 1, 87100 Kajaani Avoinna: To 14.9. klo

Lisätiedot

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki Kilpailuohjeet Veteraanien SM-ampumahiihdot Seinäjoella 2015 Ohjelma pe 20.2 13,00 15,00 Harjoittelumahdollisuus 16,45 17,45 Kohdistus MN 120, 150, 180, 200 18,00 - Viestit MN 120, 150, 180, 200 la 21.2

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT IV. Kenttäratsastus. Suomen Ratsastajainliitto ry. Radiokatu 20, 00093 SLU. Voimassa 1.1.2016 alkaen

KILPAILUSÄÄNNÖT IV. Kenttäratsastus. Suomen Ratsastajainliitto ry. Radiokatu 20, 00093 SLU. Voimassa 1.1.2016 alkaen KILPAILUSÄÄNNÖT IV Kenttäratsastus Voimassa 1.1.2016 alkaen Suomen Ratsastajainliitto ry Radiokatu 20, 00093 SLU 2 Esipuhe Näitä sääntöjä noudatetaan Suomen Ratsastajainliitto ry:n (SRL) alaisissa kilpailuissa

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT IV. Kenttäratsastus. Suomen Ratsastajainliitto ry. Radiokatu 20, 00093 SLU. Voimassa 1.1.2015 alkaen

KILPAILUSÄÄNNÖT IV. Kenttäratsastus. Suomen Ratsastajainliitto ry. Radiokatu 20, 00093 SLU. Voimassa 1.1.2015 alkaen KILPAILUSÄÄNNÖT IV Kenttäratsastus Voimassa 1.1.2015 alkaen Suomen Ratsastajainliitto ry Radiokatu 20, 00093 SLU 2 Esipuhe Näitä sääntöjä noudatetaan Suomen Ratsastajainliitto ry:n (SRL) alaisissa kilpailuissa

Lisätiedot

Raakarautaränni KILPAILIJAOHJE

Raakarautaränni KILPAILIJAOHJE Raakarautaränni 25.2.2018 KILPAILIJAOHJE 21.2.2018 Kilpailutoimisto ja ilmoittautuminen Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailupaikalla kahvilarakennus Kiilunpesässä ja se avataan klo 8.00. Puhelinnumero kilpailuaamuna

Lisätiedot

SeaHorse Week. Suomen aurinkoisin esteratsastuskilpailu jo vuodesta 1997

SeaHorse Week. Suomen aurinkoisin esteratsastuskilpailu jo vuodesta 1997 SeaHorse Week Suomen aurinkoisin esteratsastuskilpailu jo vuodesta 1997 SeaHorse Week 2017 20-vuotisjuhlakilpailu Suomi 100 ja Mahdollisuuksien hevonen tapahtuma kaupungin läpi kulkeva paraati tekee paluun

Lisätiedot

Vattenfall Seuracup 2015

Vattenfall Seuracup 2015 Vattenfall Seuracup 2015 Giga-sarjan finaali Varkaudessa 29.8.2015 Suomen Urheiluliitto on myöntänyt Vattenfall Seuracupin Giga-sarjan finaalin järjestämisoikeuden Varkauden Kenttä-Veikoille. Giga-sarjan

Lisätiedot

Tervetuloa Varkauteen !

Tervetuloa Varkauteen ! Tervetuloa Varkauteen 7.-8.5.16! La 1-2 lk, su 3-lk Kiitos ilmoittautumisesta ja lämpimästi tervetuloa Varkauteen kilpailemaan! Kisat pidetään Koulutuskenttä 1:llä (kivituhka). Tuomariksi saapuu Anne Savioja.

Lisätiedot

KILPAILUINFO. Aerobic Cup 1 Kerava 29-30.3.2014

KILPAILUINFO. Aerobic Cup 1 Kerava 29-30.3.2014 KILPAILUINFO Tämä on Aerobic Cup 1 kilpailun infokirje, josta löydät kaiken tärkeän tiedon kilpailuista. Huolehdithan, että kaikki seuran valmentajat, huoltajat, kilpailijat ja kannustusjoukot saavat kaiken

Lisätiedot

Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith,

Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith, Vihdin SM-osakilpailun sponsorit: Battery, Discmania, kansanhuveja.net, Nummelan Kesport, Pienryhmäkoti Katinhäntä, Skullcandy, Smith, Valonnopeudella Oy, Vihdin kunta, Westsidediscs Aikataulu: Perjantai

Lisätiedot

Kilpailujen tulokset:

Kilpailujen tulokset: Kilpailujen tulokset: 40-50cm: 1. Rousku, Keeps Gettiing Better 9.15 s. 2. Anu, Sipuli 9,56 3. Petra, Deko King 9.59 4. Emmi, Emilja 9.71 5. Ida, Alway's Mine 10.10 6. Omppu, Kehäkukan Desiree 10.11 7.

Lisätiedot

Aluekilpailusäännöt. Pohjois-Suomen alueen tarkennukset lisätty 29.1.2003 / päivitetty 8.8.2008

Aluekilpailusäännöt. Pohjois-Suomen alueen tarkennukset lisätty 29.1.2003 / päivitetty 8.8.2008 Aluekilpailusäännöt Pohjois-Suomen alueen tarkennukset lisätty 29.1.2003 / päivitetty 8.8.2008 ALUEKILPAILUT Kilpailujen taso Kilpailut jaetaan tason mukaan seuraavasti: kilpailuharjoitus, seurakilpailut,

Lisätiedot

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore

LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE. Lievestuore LMM RALLISPRINT KILPAILIJAOHJE Lievestuore www.lmm.fi HYVÄT KILPAILIJAT Tervetuloa Laukaan Lievestuoreelle, Keski-Suomeen, ajamaan SM rallisprintkilpailua. Kilpailu on samalla Keski-Suomen aluemestaruussarjan

Lisätiedot

Tervetuloa Nokialle! Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina

Tervetuloa Nokialle! Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina Tervetuloa Nokialle! Nokian Palveuskoiraharrastajat ry 9.-10.9.2017 Konstintie 20, Nokia Kiitos ilmoittautumisestasi syksyn agilitykilpailuun! Tuomareina toimii: Esa Muotka lauantaina ja Kari Jalonen sunnuntaina

Lisätiedot

Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2015

Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2015 päivitetty 2.6.. Helsinki International Horse Show karsintajärjestelmä 2015 Suomen Ratsastajainliitto ja BCM Scanhorse ovat sopineet seuraavista kansallisista kilpailuluokista ja SRL:n kiintiöpaikoista

Lisätiedot

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella

HUOM! Aikataulut tarkentuvat ilmoittautumisten perusteella 1 (5) KILPAILUKUTSU AIKA: 1.-2.11.2014 Lämpimästi tervetuloa Aerobic Cup 4 kilpailuihin Nokialle! PAIKKA: Nokian palloiluhalli, Kankaantaankatu 4, 37100 Nokia SARJAT ja alustava aikataulu: Lauantai 1.11.

Lisätiedot

Tervetuloa KSTK:n järjestämiin agilitykilpailuihin

Tervetuloa KSTK:n järjestämiin agilitykilpailuihin Tervetuloa KSTK:n järjestämiin agilitykilpailuihin 1.-2.9.2018 Kilpailut alkavat molempina päivinä klo 9.00. Seuraavalla sivulla näet arvioidun aikataulun. Ilmoittaudu paikalla viimeistään puoli tuntia

Lisätiedot

RUSSIMESTARUUS-CUP 2013

RUSSIMESTARUUS-CUP 2013 KILPAILUKUTSU RUSSIMESTARUUS-CUP 2013 Russimestaruus, Minirussimestaruus ja Superminirussimestaruus ratkaistaan vuonna 2013 neljässä osakilpailussa. Kilpailut ovat avoinna kaikille, mutta russponit ja

Lisätiedot

Amateur Tourin järjestää Helsinki International Horse Show/BCM Scanhorse Oy yhteistyössä Team Eurohorsen kanssa.

Amateur Tourin järjestää Helsinki International Horse Show/BCM Scanhorse Oy yhteistyössä Team Eurohorsen kanssa. SÄÄNNÖT JA OHJEET 05.03.2015 1 YLEISTÄ Uusittu Amateur Tour tarjoaa kaikille harrastekilpailijoille mahdollisuuden Kilpailla Tähtien Kanssa Helsinki International Horse Show ssa 22.-23.10.2015 kiehtovassa

Lisätiedot

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut

Perjantaina H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina loppukilpailut Pelastussuunnitelma SM-yösuunnistus Tuuloksessa 22.9.2018 Perjantaina 21.9.2018 H21-sarjan karsintakilpailu, lauantaina 22.9.2018 loppukilpailut TAPAHTUMAN TURVALLISUUS- JA PELASTUSSUUNNITELMA Järjestäjä

Lisätiedot

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille

Joukkueiden lopulliset ilmoittautumiset oltava järjestäjällä. Kilpailumateriaali lähetetään joukkueille KILPAILUN SÄÄNNÖT Ramirent JM SM Liiga 18-19.08.2018 SM Liiga Lakeuden Urheiluautoilijat Oulu-Zone, Ylikiiminki I OHJELMA 31.05.2018 Joukkueiden ennakkoilmoittautumisaika päättyy 18.07.2018 Joukkueiden

Lisätiedot

Kilpailusäännöt Yleinen osa KS Muutokset

Kilpailusäännöt Yleinen osa KS Muutokset Kilpailusäännöt Yleinen osa KS 1 2019 Muutokset Termit ja lyhenteet HEPPA-tietojärjestelmä Heppa-järjestelmä sisältää tiedot kaikista Suomeen rekisteröidyistä hevosista, ravikilpailuista ja hevosnäyttelyistä.

Lisätiedot

TERVETULOA AGIPITSIIN 2018

TERVETULOA AGIPITSIIN 2018 TERVETULOA AGIPITSIIN 2018 Kilpailupaikka https://www.google.fi/maps/place/pulttivahe+2,+26100+rauma/@61.1432599,21.547948, 17z/data=!4m5!3m4!1s0x46897dd0e705f28d:0x10b2ce85f72d5587!8m2!3d61.1440595!4d

Lisätiedot

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015

Kyu Cup 2015 SIJAINTI ALUSTAVA OHJELMA KENDO. Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Kyu Cup 2015 Kendo, Iaido ja Jodo kilpailut Porissa 31.10. 1.11.2015 Pori Kendoseura järjestää Kyu Cup kendokilpailut lokakuun lopulla 31.10. 1.11.2015 Porissa. Kaikki kyu tasoiset kendon, iaidon ja jodon

Lisätiedot

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint

KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint KILPAILUN SÄÄNNÖT FIXUS-IS-Tarvike Sprint 10.5.2019 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ Järjestäjänä toimii Hämeen Moottoriseura Ry. Kilpailussa noudatetaan Harrastemoottoriurheilun kattojärjestö Ry:n (Hamu ry) teknisiä-

Lisätiedot

SÄÄNNÖT JA OHJEET 01.03.2014

SÄÄNNÖT JA OHJEET 01.03.2014 SÄÄNNÖT JA OHJEET 01.03.2014 1. YLEISTÄ 3 2. OSALLISTUMISOIKEUS 3 2.1 Luvat 3 2.2 Rokotukset 3 2.3 Yhden hevosen ratsastajamäärä 3 2.4 Osallistuminen usealla hevosella/ponilla 4 3. KARSINTAKILPAILUT 1.1.-15.9.2014

Lisätiedot

Joukkueen johtajien kokouksen pöytäkirja

Joukkueen johtajien kokouksen pöytäkirja Joukkueen johtajien kokouksen pöytäkirja Agenda: 1. Kokouksen avaus, Ville Niemelä 2. Läsnäolijat: todetaan kiertävällä listalla 3. Esityslistan hyväksyminen 4. Perjantain kommentit 5. Organisaatio 6.

Lisätiedot

OHJEET KILPAILIJOILLE

OHJEET KILPAILIJOILLE Ampumahiihdon kansalliset kilpailut ja nuorten Kontiolahti OHJEET KILPAILIJOILLE AMPUMAHIIHDON KANSALLISET JA NUORTEN MM-KATSASTUKSET OHJEET KILPAILIJOILLE OHJELMA Lauantai 10.12. Klo 09.00 Kilpailutoimisto

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU Perjantaina 9.5.2014 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma Klo 16.00 17.00 Kohdistus Klo 17.00-17.10

Lisätiedot

Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014

Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014 Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014 OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUN AIKATAULU SUNNUNTAI /PIKAKILPAILU (palkintojenjako kilp. päätyttyä) 10.00-10.45 Kohdistus kaikki sarjat (M/N11-75) 11.00 Pikakilpailu

Lisätiedot

www.kipa.ratsastus.fi Ohjeet kilpailijalle (päivitetty 8.12.2014)

www.kipa.ratsastus.fi Ohjeet kilpailijalle (päivitetty 8.12.2014) www.kipa.ratsastus.fi Ohjeet kilpailijalle (päivitetty 8.12.2014) Sisällys 1 Kirjautuminen... 3 2 Ilmoittautuminen omalla kilpailuid:llä (jäsennumero)... 4 3 Vahvistaminen... 6 4 Maksaminen... 6 5 Ilmoittautumisen

Lisätiedot

Rullahiihdon SM Sotkamo Vuokattisport Club JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sprintti P 24.8 ja väliaikalähtö V 25.8

Rullahiihdon SM Sotkamo Vuokattisport Club JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sprintti P 24.8 ja väliaikalähtö V 25.8 Rullahiihdon SM Sotkamo Vuokattisport Club 24.-25.8 JOUKKUEENJOHTAJIEN KOKOUS Sprintti P 24.8 ja väliaikalähtö V 25.8 ASIALISTA 1. Kokouksen avaus 2. Osallistujien toteaminen (nimilista kiertämään) 3.

Lisätiedot

Talkoolaisten tehtävät agilitykilpailussa 16.-17.5.2015

Talkoolaisten tehtävät agilitykilpailussa 16.-17.5.2015 Talkoolaisten tehtävät agilitykilpailussa 16.-17.5.2015 ILMOITTAUTUMISPISTE ottavat vastaan kilpailukirjat ja laittavat ne oikeisiin laatikoihin tarkastavat kirjojen oikeellisuuden (esim. vanha kirja tulee

Lisätiedot

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

Koiviston Iskun 85-vuotisjuhlakilpailu MASSI XCO. Henri Ojala III Habanero XCO-kilpailussa 10.6.2012 Jonna Keskiaho ULVILA 8.7.

Koiviston Iskun 85-vuotisjuhlakilpailu MASSI XCO. Henri Ojala III Habanero XCO-kilpailussa 10.6.2012 Jonna Keskiaho ULVILA 8.7. Koiviston Iskun 85-vuotisjuhlakilpailu MASSI XCO Henri Ojala III Habanero XCO-kilpailussa 10.6.2012 Jonna Keskiaho ULVILA 8.7.2012 XCO-cupin 3. osakilpailu Kultainen Kampi osakilpailu TEKNINEN OPAS Rev.

Lisätiedot