Suomen Taitovoimisteluklubi ry. SÄÄNNÖT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen Taitovoimisteluklubi ry. SÄÄNNÖT"

Transkriptio

1 Suomen Taitovoimisteluklubi ry. SÄÄNNÖT

2 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Suomen Taitovoimisteluklubi ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Yhdistys on perustettu marraskuun 16. päivänä 1978 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. Seuran kieli on suomi. Seuran värit ovat sininen ja valkoinen. 2 Seuran tarkoitus Seuran tarkoituksena on edistää liikuntaharrastusta seuran toiminta-alueella siten, että mahdollisimman moni seuran jäsen harrastaisi kunto-, kilpa- tai huippuurheilua edellytystensä ja tarpeidensa mukaisesti. 3 Tarkoituksen toteuttaminen Tarkoitustaan seura toteuttaa: 1 Tarjoamalla jäsenilleen kilpailutoimintaa koulutustoimintaa liikuntakursseja ja -leirejä valmennus- ja harjoitustoimintaa tiedotus- ja suhdetoimintaa kuntoliikuntaa muuta samantapaista toimintaa tavoitteenaan kasvattaa yhteiskunnalle fyysisesti ja henkisesti vireitä ja hyödyllisiä kansalaisia. 2 Kiinnittämällä ehdotuksilla, anomuksilla ja aloitteilla toiminta-alueensa viranomaisten ja muiden yhteisöjen huomiota liikuntakysymyksiin sekä vaikuttamalla omatoimisesti liikunnan kehittämiseen ja tarpeellisten harjoituspaikkojen ja -välineiden hankkimiseen ja hoitamiseen. 3 Harjoittamalla julkaisutoimintaa.

3 Toimintansa tukemiseksi seura voi Ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja, omistaa toimintaansa varten tarpeellisia kiinteistöjä ja irtainta omaisuutta Seura voi toimintansa rahoittamiseksi harjoittaa urheilu- ja vapaa-ajan tarvikkeiden myyntiä, bingo- ja ravintolatoimintaa, kustannus- ja monistustoimintaa sekä järjestää juhlia, keräyksiä ja arpajaisia. 4 Seuran jäsenyys Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä, joiden jäsenenä se on. 5 Seuran jäsenet Seuran jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka sitoutuu noudattamaan seuran sääntöjä ja päätöksiä. Jäsenyyden hyväksyy seuran hallituksen siihen valtuuttama henkilö. Kenelläkään ei ole oikeutta päästä seuran jäseneksi vastoin seuran tahtoa. Kunniajäseneksi voi seuran kokous kutsua hallituksen esityksestä henkilön, joka on erittäin merkittävästi edistänyt seuran toimintaa. Kunniajäsenen arvo on elinikäinen. Kunniapuheenjohtajaksi voi seuran kokous hallituksen esityksestä kutsua seuran puheenjohtajana ansiokkaasti toimineen henkilön. Kunniapuheenjohtajia voi olla enintään kolme. Kunniapuheenjohtajan arvo on elinikäinen. Kannattavaksi jäseneksi voi seuran hallitus hyväksyä yksityisen henkilön tai oikeuskelpoisen yhteisön, joka tukee seuran toimintaa suorittamalla vuotuisen tai kertakaikkisen kannattajajäsenmaksun. Kannattavalla jäsenellä on puhe- mutta ei äänioikeutta seuran kokouksissa. Saavutetut jäsenoikeudet säilyvät.

4 6 Seurasta eroaminen ja eronneeksi katsominen Jäsen voi erota seurasta ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla erosta seuran kokouksessa pöytäkirjaan merkitsemistä varten. Ero katsotaan tapahtuneeksi heti, kun ilmoitus on tehty, mutta eroava jäsen on velvollinen suorittamaan maksunsa sekä muut näiden sääntöjen edellyttämät velvoitteet kuluvan kalenterivuoden loppuun asti. Jäsenen voidaan katsoa eronneen, mikäli hän ei ole maksanut jäsenmaksujaan kuuteen kuukauteen jäsenmaksukauden päättymisen jälkeen. 7 Jäsenen erottaminen ja muut kurinpitotoimet Hallitus päättää kurinpitotoimista jäsentä kohtaan, joka toimii vastoin seuran tarkoitusta taikka syyllistyy epäurheilijamaiseen toimintaan tai on menettelyllään seurassa tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut seuraa, sen toimintaa, työntekijöitä tai hallituksen jäseniä tai ei enää täytä laissa tai yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja. Seuraa vahingoittavaa toimintaa voivat olla esimerkiksi dopingrikkomukset tai seuran päätöksistä piittaamaton toiminta. Kurinpitotoimet voidaan toteuttaa; - Kirjallisella muistutuksella tai varoituksella, - Seurasta erottamisella määräajaksi tai kokonaan. Seuran asemasta voi kurinpitotoimista päättää lajin kansallinen liitto sen säännöissä ja sääntöjä alemmanasteisissa määräyksissä vahvistetulla tavalla. Ennen erottamis- tai muun kurinpitotoimen tekemistä asianomaiselle jäsenelle on varattava tilaisuus selityksen antamiseen asiassa. Kurinpitotoimi tulee voimaan heti ja sen katsotaan tulleen asianomaisen tietoon viisi päivää sen jälkeen, kun päätös on lähetetty kirjatussa kirjeessä. Päätöksessä on mainittava kurinpitotoimen syy. Erotetulla ei ole oikeutta vaatia takaisin seuralle suorittamiaan maksuja.

5 8 Liittymis- ja jäsenmaksut Varsinaisilta jäseniltä kannettavien liittymis- ja jäsenmaksujen sekä kannattajajäsenmaksujen suuruudesta päättää vuosittain seuran syyskokous. Kunniajäseniltä ja kunniapuheenjohtajalta ei peritä jäsen maksuja. Hallituksella on oikeus vapauttaa jäsen jäsenmaksujen suorittamisesta sekä nimetä jäsen ainaisjäseneksi, jos hän on suorittanut liittymis- ja jäsenmaksut ja ollut seuran jäsenenä vähintään 20 vuotta tai on suorittanut kertakaikkisena suorituksena 10 vuoden jäsenmaksut tai on tehnyt seuralle huomattavia urheilullisia, taloudellisia tai muita palveluksia. Ainaisjäsen on vapaa jäsenmaksuvelvollisuuksista. 9 Seuran varsinaiset ja ylimääräiset kokoukset Seura pitää vuosittain kaksi varsinaista kokousta, joista kevätkokous pidetään helmi huhtikuussa ja syyskokous loka joulukuussa. Kokouksen paikan ja tarkemman ajan määrää hallitus. Kutsu varsinaiseen ja ylimääräiseen seuran kokoukseen on julkaistava vähintään 14 päivää ennen kokousta sanomalehti-ilmoituksella seuran hallituksen määräämässä, Helsingissä ilmestyvässä sanomalehdessä tai seuran verkkosivuilla ja seuran viralliseen ilmoitustauluun kiinnitetyllä ilmoituksella.

6 10 Kevät- ja syyskokous Kevätkokouksen asiat 1 Avataan kokous 2 Valitaan kokoukselle a) puheenjohtaja b) sihteeri c) kaksi pöytäkirjan tarkastajaa d) ääntenlaskijat 3 Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet 4 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Esitetään hallituksen laatima vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajien antama lausunto 6 Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille 7 Käsitellään hallituksen esittämät tai seuran jäsenten näiden sääntöjen mukaisella tavalla vireille panemat muut kokouskutsussa mainitut asiat 8 Päätetään kokous Syyskokouksen asiat 1 Avataan kokous 2 Valitaan kokoukselle a) puheenjohtaja b) sihteeri c) kaksi pöytäkirjan tarkastajaa d) ääntenlaskijat 3 Todetaan läsnäolevat äänioikeutetut jäsenet 4 Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 5 Vahvistetaan liittymis-, jäsen- ja kannattajajäsenmaksujen suuruus

7 6 Vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio 7 Valitaan jäsenten keskuudesta hallituksen puheenjohtaja joka vuosi 8 Valitaan hallituksen muut jäsenet erovuoroisten tilalle sekä kaksi varajäsentä yhdeksi kalenterivuodeksi. 9 Valitaan yksi (tai kaksi) tilintarkastajaa ja vastaava määrä varatilintarkastajia 10 Käsitellään hallituksen esittämät tai seuran jäsenten näiden sääntöjen mukaisella tavalla vireille panemat muut kokouskutsussa mainitut asiat 11 Päätetään kokous. Asioista, joita seuran jäsenet haluavat kevät- tai syyskokouksen käsiteltäviksi, on tehtävä hallitukselle kirjallinen esitys viimeistään 30 päivää ennen kokousta. 11 Seuran ylimääräinen kokous Seuran ylimääräinen kokous pidetään silloin, kun hallitus katsoo sen tarpeelliseksi, seuran kokous niin päättää tai kun vähintään yksi kymmenesosa seuran äänioikeutetuista jäsenistä on jonkin määrätyn asian takia tehnyt siitä hallitukselle kirjallisen esityksen. Ylimääräisen kokouksen kutsussa on mainittava asia, jonka vuoksi kokous on koolle kutsuttu. Ylimääräinen kokous on pidettävä viimeistään kahden kuukauden kuluessa siitä, kun jäsenet ovat tehneet siitä edellä mainitulla tavalla esityksen. 12 Pöytäkirja Seuran, sen hallituksen, jaostojen ja valiokuntien kokouksissa on pidettävä pöytäkirjaa. Seuran kokousten pöytäkirjat on kokousten puheenjohtajan ja sihteerin allekirjoitettava sekä valittujen tarkastajien tarkastettava. Hallituksen, jaostojen ja valiokuntien pöytäkirjat tarkistetaan heti tai seuraavassa kokouksessa. Hallituksen jäsen tai sihteeri tai toimihenkilö ei saa ilmaista eikä käyttää hyväkseen sellaista asian luonteen johdosta salassa pidettävää asianosaista koskevaa asiaa, jonka hän asioita hallituksessa käsiteltäessä on saanut tietoonsa, ellei se, jota tieto koskee, anna siihen suostumustaan.

8 13 Äänestys Kokouksen päätökseksi tulee se mielipide, jota on kannattanut yli puolet annetuista äänistä. Henkilöasiat ratkaistaan siten, että eniten ääniä saaneet valitaan. Henkilövaaleissa äänten mennessä tasan vaali ratkaistaan arvalla. Muissa asioissa se mielipide voittaa, johon kokouksen puheenjohtaja on yhtynyt. Kaikissa kokouksissa suoritetaan vaadittaessa äänestys suljettuja lippuja käyttämällä. Jokaisella liittymismaksunsa ja kokoukseen mennessä jäsenmaksunsa maksaneella seuran jäseneksi hyväksymällä viisitoista vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä, kunniajäsenellä ja kunniapuheenjohtajalla sekä ainaisjäsenellä, kannattavia jäseniä lukuun ottamatta, on yksi ääni. Valtakirjalla ei saa äänestää. 14 Seuran hallinto Seuran toimintaa ja taloutta hoitaa hallitus, johon kuuluu yhdeksi kalenterivuodeksi valittu puheenjohtaja, ja kahdeksi kalenterivuodeksi valitut 6-8 jäsentä. Hallituksen jäsenistä puolet on erovuorossa vuosittain. Ensimmäisellä kerralla eroaa puolet arvan perusteella. Hallitus voi tarvittaessa täydentää kokoonpanoaan syyskokouksessa yhdeksi kalenterivuodeksi valituilla kahdella varajäsenellä. Hallitus valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan. Hallitus valitsee lisäksi sihteerin, taloudenhoitajan ja muut tarvittavat toimihenkilöt, jotka voidaan valita myös hallituksen ulkopuolelta. Hallitus kokoontuu puheenjohtajan tai hänen ollessaan estynyt varapuheenjohtajan kutsusta, kun he katsovat sen tarpeelliseksi tai kun puolet Hallituksenjäsenistä kirjallisesti sitä vaatii. Hallitus on päätösvaltainen, kun puheenjohtaja tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtaja ja hänen lisäkseen vähintään puolet sen jäsenistä on saapuvilla. Hallituksen tehtävänä on erityisesti Päättää mitä urheilulajeja seura kulloinkin harrastaa Vahvistaa tehtäväjako keskuudestaan ja asettaa tarvittavat jaostot, toimikunnat ja valiokunnat sekä määrätä niiden puheenjohtajat ja toimintavaltuudet Valvoa seuran etuja ja edustaa sitä Suunnitella ja kehittää seuran kokonaistoimintaa sekä johtaa seuran toimintaa seuran tarkoituksen ja tavoitteiden mukaisesti, Valmistella seuran kokouksille esitettävät asiat sekä toimeenpanna niiden päätökset

9 Valvoa, että toimihenkilöt ja virkailijat suorittavat tehtävänsä huolellisesti ja tarkoituksenmukaisesti, Tarvittaessa valita sekä erottaa seuran palkatut toimihenkilöt sekä sopia heidän eduistaan Hoitaa seuran tiedotustoimintaa Hyväksyä sopimukset ja sitoumukset, laatia vuosikertomukset, hoitaa yhdistyksen taloutta, varoja ja omaisuutta yhdistyslain ja näiden sääntöjen mukaisesti sekä hoitaa yhdistyslain mukaan muutkin hallitukselle kuuluvat tehtävät. 15 Tilivuosi ja toimintavuosi Seuran tilivuosi on kalenterivuosi. Toimintavuosi eli kausi jolle jäsenmaksu maksetaan on Nimenkirjoittajat Seuran nimen kirjoittavat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, hallituksen jäsen tai toiminnanjohtaja kaksi yhdessä. 17 Jaostot Jaostot voivat päättää sisäisestä toiminnastaan kuitenkin siten, että seuran hallitus vahvistaa jaoston tekemät oikeustoimet.

10 18 Sääntöjen muuttaminen Näiden sääntöjen muuttamisesta päättää seuran kokous vähintään kolmen neljäsosan enemmistöllä annetuista äänistä. Kokouskutsussa on mainittava sääntöjen muuttamisesta. 19 Seuran purkaminen Seuran purkamisesta päättää seuran kokous vähintään kolmen neljäsosan enemmistöllä annetuista äänistä. Jotta seuran purkamista koskeva päätös olisi pätevä, on se hyväksyttävä kahdessa peräkkäisessä seuran kokouksessa, joiden välin on oltava vähintään kolme kuukautta, Kokouskutsussa on mainittava seuran purkamisesta. 20 Seuran varojen luovuttaminen Jos seura on päätetty purkaa, on sen jäljelle jäävät varat luovutettava johonkin seuran tarkoitusta vastaavaan toimintaan. Seuran purkamisesta on ilmoitettava yhdistysrekisteriin.

Suomen Liikunta ja Urheilu ry Ennakkotarkastettu yhdistysrekisterissä. Voimassa 01.02.2008 asti.

Suomen Liikunta ja Urheilu ry Ennakkotarkastettu yhdistysrekisterissä. Voimassa 01.02.2008 asti. Rastivarsat ry Seuran nimi Suomen Liikunta ja Urheilu ry Ennakkotarkastettu yhdistysrekisterissä 01.02. 2006. Voimassa 01.02.2008 asti. TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen

Lisätiedot

Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä, joiden jäsenenä se on.

Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä, joiden jäsenenä se on. KIEKKO-LASER JUNIORIT RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Kiekko-Laser Juniorit ry. Yhdistyksen nimestä voidaan käyttää myös epävirallista lyhennettä K-Laser. Yhdistys

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. HANGON GOLF ry, HANGÖ GOLF rf. Seuran nimi. 1 Nimi, kotipaikka ja kieli. Yhdistyksen nimi on. Hangon Golf ry, Hangö Golf rf

SÄÄNNÖT. HANGON GOLF ry, HANGÖ GOLF rf. Seuran nimi. 1 Nimi, kotipaikka ja kieli. Yhdistyksen nimi on. Hangon Golf ry, Hangö Golf rf SÄÄNNÖT HANGON GOLF ry, HANGÖ GOLF rf Seuran nimi 1 Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Hangon Golf ry, Hangö Golf rf Yhdistyksen kotipaikka on Hangon kaupunki/kunta Etelä-Suomen läänissä. Yhdistys

Lisätiedot

TIIRIN GOLF RY:N TOIMINTASÄÄNNÖT

TIIRIN GOLF RY:N TOIMINTASÄÄNNÖT TIIRIN GOLF RY:N TOIMINTASÄÄNNÖT Seuran nimi Tiirin Golf ry. TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli 2 Yhdistyksen nimi on Tiirin Golf ry (epävirallinen lyhenne TIGo). Yhdistyksen kotipaikka

Lisätiedot

Seuran nimi Tuusulan Uimaseura ry TOIMINTASÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. Yhdistyksen nimi on Tuusulan Uimaseura ry.

Seuran nimi Tuusulan Uimaseura ry TOIMINTASÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. Yhdistyksen nimi on Tuusulan Uimaseura ry. 1 Seuran nimi Tuusulan Uimaseura ry TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Tuusulan Uimaseura ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tuusulan kunta Etelä-Suomen läänissä.

Lisätiedot

TOIMINTASÄÄNNÖT. Klaukkalan NMKY ry Maaliskuu Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli

TOIMINTASÄÄNNÖT. Klaukkalan NMKY ry Maaliskuu Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Klaukkalan NMKY ry Maaliskuu 2004 TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Klaukkalan NMKY ry. Yhdistyksen kotipaikka on Nurmijärven kunta Uudenmaan läänissä. Yhdistys

Lisätiedot

4 Seuran jäsenyys Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä, joiden jäsenenä se on.

4 Seuran jäsenyys Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä, joiden jäsenenä se on. LOHJAN URHEILIJAT RY 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Lohjan Urheilijat ry Yhdistyksen kotipaikka on Lohja. Yhdistys on perustettu 27.5.1938 ja siitä käytetään säännöissä nimeä seura. Seuran

Lisätiedot

Helsinki City Golf ry TOIMINTASÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli

Helsinki City Golf ry TOIMINTASÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli 1 Helsinki City Golf ry TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Helsinki City Golf ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki Yhdistys on perustettu marraskuun

Lisätiedot

Real Inferno Club de Fútbol ry 1 / 5 Yhdistyksen Säännöt

Real Inferno Club de Fútbol ry 1 / 5 Yhdistyksen Säännöt Real Inferno Club de Fútbol ry 1 / 5 1 Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään seuraksi, nimi on Real Inferno Club de Fútbol ry. Seuran kotipaikka on Helsinki ja sen kielenä

Lisätiedot

Yhdistys on perustettu tammikuun 30. päivänä 1995 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura.

Yhdistys on perustettu tammikuun 30. päivänä 1995 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. YLIOPISTON TAIDO TOIMINTASÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Yliopiston Taido. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki Etelä-Suomen läänissä. Yhdistys on perustettu

Lisätiedot

1.1 Säännöt 1. Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli

1.1 Säännöt 1. Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli 1.1 Säännöt 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Järvenpään Uintiklubi ry. Yhdistyksen kotipaikka on Järvenpään kaupunki Etelä- Suomen läänissä. Yhdistys on perustettu lokakuun

Lisätiedot

Suomen Taitovoimistelu Klubi r.y.

Suomen Taitovoimistelu Klubi r.y. Suomen Taitovoimistelu Klubi r.y. TOIMINTASÄÄNNÖT säännöt / Hyväksytty kevätkokokouksessa 2010 1/10 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Suomen Taitovoimistelu Klubi r.y. Yhdistyksen

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. 2 Seuran tarkoitus ja toimintamuodot. 3 Tarkoituksen toteuttaminen

SÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. 2 Seuran tarkoitus ja toimintamuodot. 3 Tarkoituksen toteuttaminen SÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Kangasalan Ratsastajat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kangasalan kunta Länsi-Suomen läänissä. Yhdistys on perustettu joulukuun 19.

Lisätiedot

Yhdistyksen kotipaikka on Seinäjoen kaupunki Länsi-Suomen läänissä. Yhdistys on perustettu marraskuun 30. päivänä 1992

Yhdistyksen kotipaikka on Seinäjoen kaupunki Länsi-Suomen läänissä. Yhdistys on perustettu marraskuun 30. päivänä 1992 Seinäjoen Taitoluistelijat ry TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamispaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Seinäjoen Taitoluistelijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Seinäjoen kaupunki Länsi-Suomen

Lisätiedot

Helsinki Outsiders ry:n säännöt

Helsinki Outsiders ry:n säännöt 1 Helsinki Outsiders ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Helsinki Outsiders Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Yhdistys on perustettu toukokuun 28. päivänä vuonna 2011 ja siitä käytetään

Lisätiedot

EKS ESPOON KIEKKOSEURA RY Maantienpelto Espoo

EKS ESPOON KIEKKOSEURA RY Maantienpelto Espoo EKS ESPOON KIEKKOSEURA RY Maantienpelto 1 02650 Espoo TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamispaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Espoon Kiekkoseura ry. Yhdistyksen kotipaikka on Espoon kaupunki

Lisätiedot

vastaan lahjoituksia ja testamentteja, omistaa toimintaansa varten tarpeellisia kiinteistöjä sekä

vastaan lahjoituksia ja testamentteja, omistaa toimintaansa varten tarpeellisia kiinteistöjä sekä 1 TOIMINTASÄÄNNÖT Salon Tennisseura ry 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Salon Tennisseura ry. Yhdistyksen kotipaikka on Salon kaupunki Länsi-Suomen läänissä. Yhdistys on

Lisätiedot

Kuparikiekko jr ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli

Kuparikiekko jr ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on. Yhdistyksen kotipaikka on Harjavallan kaupunki Länsi-Suomen läänissä. Yhdistys on perustettu huhtikuun 3. päivänä 1995

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Aulangon Golfklubi ry ja kotipaikka Hämeenlinna.

Yhdistyksen nimi on Aulangon Golfklubi ry ja kotipaikka Hämeenlinna. Aulangon Golfklubi ry SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Aulangon Golfklubi ry ja kotipaikka Hämeenlinna. 2 Yhdistyksen tarkoitus Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää ja edistää golfpelin

Lisätiedot

Edustus STPS - Savonlinnan Seudun Palloseura ry

Edustus STPS - Savonlinnan Seudun Palloseura ry Sivu 1/7 1. Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään seuraksi, nimi on Edustus STPS Savonlinnan Seudun Palloseura ry Kotipaikka: Savonlinna Seuran kieli: suomi Seura kuuluu

Lisätiedot

Yhdistys on perustettu joulukuun 29.päivänä vuonna 1994 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura.

Yhdistys on perustettu joulukuun 29.päivänä vuonna 1994 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Kurra Hockey ry, aiempi nimi Kurra juniorit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Nurmijärven kunta Uudenmaan läänissä. Yhdistys on perustettu joulukuun

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1(7)

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1(7) YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1(7) 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Vihdin Pallo ry. Yhdistyksen kotipaikka on Vihdin kunta Uudenmaan läänissä. Yhdistys on perustettu marraskuun 27.

Lisätiedot

Kytäjä Golf ry. 1 Nimi, kotipaikka ja kieli. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu. Toimintasäännöt

Kytäjä Golf ry. 1 Nimi, kotipaikka ja kieli. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu. Toimintasäännöt Kytäjä Golf ry Toimintasäännöt 1 Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Kytäjä Golf ry ja sen kotipaikka on Hyvinkää. Yhdistyksen kieli on suomi. Yhdistys on Suomen Golfliitto ry:n jäsen. 2 Tarkoitus

Lisätiedot

RAKENTAJA-RASTIT RY TOIMINTASÄÄNNÖT

RAKENTAJA-RASTIT RY TOIMINTASÄÄNNÖT 1 RAKENTAJA-RASTIT RY TOIMINTASÄÄNNÖT I. Nimi, kotipaikka, perustamisaika, toiminta-alue ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Rakentaja-Rastit ry, josta voidaan käyttää epävirallista lyhennettä RakRas. Yhdistyksen

Lisätiedot

Pallokissat, Kuopio ry

Pallokissat, Kuopio ry Pallokissat, Kuopio ry SÄÄNNOT 1 Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään seuraksi, nimi on Pallokissat, Kuopio ry. Kotipaikka Kuopio Seuran kieli Suomi Seura kuuluu jäsenenä

Lisätiedot

SUOMEN PALLOLIITTO ry:n, FINLANDS BOLLFÖRBUND rf:n JÄSENSEURAN MALLISÄÄNNÖT

SUOMEN PALLOLIITTO ry:n, FINLANDS BOLLFÖRBUND rf:n JÄSENSEURAN MALLISÄÄNNÖT Suomen Palloliitto 1 SUOMEN PALLOLIITTO ry:n, FINLANDS BOLLFÖRBUND rf:n JÄSENSEURAN MALLISÄÄNNÖT ry Seuran nimi 1 Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään seuraksi, nimi

Lisätiedot

Hyvinkään Palloseura ry, perustettu Kotipaikka Hyvinkää; Seuran kieli suomi

Hyvinkään Palloseura ry, perustettu Kotipaikka Hyvinkää; Seuran kieli suomi 1 (7) HYVINKÄÄN PALLOSEURA RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään seuraksi, nimi on Hyvinkään Palloseura ry, perustettu 21.1.1947 Kotipaikka Hyvinkää; Seuran

Lisätiedot

TOIMINTASÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. 2 Seuran tarkoitus. 3 Tarkoituksen toteuttaminen

TOIMINTASÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. 2 Seuran tarkoitus. 3 Tarkoituksen toteuttaminen TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Willimiehen Disc Golf ry. Yhdistyksestä käytetään lyhennettä WDG. Yhdistyksen kotipaikka on Lappeenrannan kaupunki. Yhdistys

Lisätiedot

TOIMINTASÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. Yhdistyksen nimi on Jigotai ry.

TOIMINTASÄÄNNÖT. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. Yhdistyksen nimi on Jigotai ry. Jigotai ry. 1 Seuran nimi Jigotai ry. TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Jigotai ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki Länsi-Suomen läänissä. Yhdistys

Lisätiedot

Club Alpin Savonlinna ry

Club Alpin Savonlinna ry 1 Club Alpin Savonlinna ry Seuran nimi TOIMINTASÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Club Alpin Savonlinna ry Yhdistyksen kotipaikka on Savonlinnan kaupunki Itä-Suomen

Lisätiedot

HYVINKÄÄN PALLOSEURA RY:N SÄÄNNÖT

HYVINKÄÄN PALLOSEURA RY:N SÄÄNNÖT HYVINKÄÄN PALLOSEURA RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka ja kieli 2 Seuran tarkoitus Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään seuraksi, nimi on Hyvinkään Palloseura ry, perustettu 21.1.1947 Kotipaikka

Lisätiedot

Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt

Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry:n säännöt 1 Yhdistyksen nimenä on Vilppulan Seudun Urheiluautoilijat ry, ja sen kotipaikkana on Vilppulan kunta. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on autourheilun, auton

Lisätiedot

Seuran toiminta-alueena ovat Porvoon kaupunki ja sen naapurikunnat.

Seuran toiminta-alueena ovat Porvoon kaupunki ja sen naapurikunnat. Porvoon Salibandyseura ry TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, kieli ja toiminta-alue. Yhdistyksen, jota jäljempänä kutsutaan seuraksi, nimi on Porvoon Salibandyseura ry. Seuran kotipaikka on Porvoon kaupunki.

Lisätiedot

TOIMINTASÄÄNNÖT. Mäenpään Kartanon Ratsastajat ry. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli

TOIMINTASÄÄNNÖT. Mäenpään Kartanon Ratsastajat ry. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Mäenpään Kartanon Ratsastajat ry 1 TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Mäenpään Kartanon Ratsastajat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Pieksämäen kaupunki Itä-Suomen

Lisätiedot

Jyväskylän Pesis ry. Toimintasäännöt

Jyväskylän Pesis ry. Toimintasäännöt 1 (8) Jyväskylän Pesis ry Toimintasäännöt 2 (8) Toimintasäännöt 1 Nimi, kotipaikka, perustamispaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Jyväskylän Pesis ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki Länsi-Suomen

Lisätiedot

Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä joiden jäsenenä se on

Seura noudattaa niiden liikuntajärjestöjen sääntöjä joiden jäsenenä se on 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka ja perustamisaika Yhdistyksen nimi on Porin Muodostelmaluistelijat ry ja sen kotipaikka on Pori. Yhdistys on perustettu 23.3.2019 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä

Lisätiedot

Yhdistyksen säännöt. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminnan laatu. Jäsenet. Jäsenen eroaminen ja erottaminen

Yhdistyksen säännöt. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. Tarkoitus ja toiminnan laatu. Jäsenet. Jäsenen eroaminen ja erottaminen Yhdistyksen säännöt Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on suomeksi Helsingin miekkailijat ry, ruotsiksi Helsingfors fäktare rf ja sen virallinen lyhenne on HFM. Siitä käytetään näissä säännöissä

Lisätiedot

Panelian Raikas Ry: Yhdistyksen säännöt

Panelian Raikas Ry: Yhdistyksen säännöt Panelian Raikas Ry: Yhdistyksen säännöt 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Panelian Raikas Ry. Yhdistyksen kotipaikka on Euran kunta Länsi-Suomen läänissä Yhdistys on perustettu

Lisätiedot

KIILAT HOCKEY Ry SÄÄNNÖT

KIILAT HOCKEY Ry SÄÄNNÖT KIILAT HOCKEY Ry SÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi, kotipaikka perustamisaika Yhdistyksen nimi on Kiilat Hockey ry ja sen kotipaikka on Haapajärvi. Yhdistys on perustettu 31.10.2014 ja siitä käytetään näissä

Lisätiedot

31.1.2004 1 (5) Saimaan Viitoset ry SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA

31.1.2004 1 (5) Saimaan Viitoset ry SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA 31.1.2004 1 (5) Saimaan Viitoset ry SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Saimaan Viitoset ry ja sen kotipaikka on Lappeenranta. Yhdistys, josta näissä säännöissä käytetään nimitystä kerho,

Lisätiedot

Seuran kielet ovat suomi ja ruotsi, joista suomi on pöytäkirjakieli. Seuran toiminta-alue on Espoon kaupunki ympäristöineen.

Seuran kielet ovat suomi ja ruotsi, joista suomi on pöytäkirjakieli. Seuran toiminta-alue on Espoon kaupunki ympäristöineen. ESPOON TELINETAITURIT RY SÄÄNNÖT (2008) 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Espoon Telinetaiturit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Espoon kaupunki Etelä-Suomen läänissä. Yhdistys

Lisätiedot

Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään seuraksi, nimi on

Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään seuraksi, nimi on Seuran säännöt SUOMEN PALLOLIITTO ry:n, FINLANDS BOLLFÖRBUND rf:n JÄSENSEURAN SÄÄNNÖT FOOTBALL CLUB HAKA JUNIORIT ry. 1 Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään seuraksi,

Lisätiedot

Työväen Mailapojat ry Toimintasäännöt 2007 Sivu 1/7. Suomen Liikunta ja Urheilu ry Ennakkotarkastettu yhdistysrekisterissä. Voimassa asti.

Työväen Mailapojat ry Toimintasäännöt 2007 Sivu 1/7. Suomen Liikunta ja Urheilu ry Ennakkotarkastettu yhdistysrekisterissä. Voimassa asti. Työväen Mailapojat ry Toimintasäännöt 2007 Sivu 1/7 Työväen Mailapojat ry Seuran perustamiskokous pidettiin 10.10.1932. Toimintasäännöt on hyväksytty ylimääräisissä seurakokouksissa 06.09.2007 ja 20.09.2007

Lisätiedot

SOC Asikkala ry tarkistus 14.10.2010, lisäys 2012

SOC Asikkala ry tarkistus 14.10.2010, lisäys 2012 SOC Asikkala ry tarkistus 14.10.2010, lisäys 2012 TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on SOC Asikkala ry. Yhdistyksen kotipaikka on Asikkalan kunta Etelä-Suomen

Lisätiedot

Hyväksytty johtokunnan kokouksessa 7/2014 (sähköpostikokous 7.-11.9.2014).

Hyväksytty johtokunnan kokouksessa 7/2014 (sähköpostikokous 7.-11.9.2014). Nurmijärven Yleisurheilu ry sääntömuutosehdotus Hyväksytty johtokunnan kokouksessa 7/2014 (sähköpostikokous 7.-11.9.2014). 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Nurmijärven Yleisurheilu

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Joensuun Pujottelijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Joensuun kaupunki Itä-Suomen läänissä. Toiminta-alue on koko maa.

Yhdistyksen nimi on Joensuun Pujottelijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Joensuun kaupunki Itä-Suomen läänissä. Toiminta-alue on koko maa. I Nimi, kotipaikka, perustamisaika, toiminta-alue ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Joensuun Pujottelijat ry. Yhdistyksen kotipaikka on Joensuun kaupunki Itä-Suomen läänissä. Toiminta-alue on koko maa. Yhdistys

Lisätiedot

1 SÄÄNTÖMUUTOS Yhdistys on perustettu toukokuun 9. päivänä 1957.

1 SÄÄNTÖMUUTOS Yhdistys on perustettu toukokuun 9. päivänä 1957. 1 ULVILAN PESÄ-VEIKOT RY:N TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika, toiminta-alue ja kieli 2 Seuran tarkoitus Yhdistyksen nimi on Ulvilan Pesä-Veikot ry ja siitä käytetään näissä säännöissä

Lisätiedot

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt

Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry. Säännöt Pohjoisen yhteisöjen tuki - Majakka ry Säännöt 12.1.2012 1Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry:n säännöt SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pohjoisen yhteisöjen tuki Majakka ry

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi.

Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. IMATRAN KETTERÄ JUNIORIT RY:N SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Imatran Ketterä Juniorit ry ja kotipaikka Imatra. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. 2 Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

5 Seuran jäsenyys muissa järjestöissä Seura noudattaa niiden liittojen, järjestöjen ja yhdistysten sääntöjä, joiden jäsenenä se on.

5 Seuran jäsenyys muissa järjestöissä Seura noudattaa niiden liittojen, järjestöjen ja yhdistysten sääntöjä, joiden jäsenenä se on. 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen, jota näissä säännöissä kutsutaan seuraksi, nimi on Tuusulan Uimaseura ry. Seuran kotipaikka on Tuusulan kunta. Seura on perustettu 27.11.2003. Seuran

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Stadin Slangi ry ja sen kotipaikka on Helsinki.

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT. 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Stadin Slangi ry ja sen kotipaikka on Helsinki. YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Merkitty rekisteriin 26.03.1996 Jäljennös annettu 18.02.2015 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Stadin Slangi ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus ja toiminnan

Lisätiedot

Joensuu Joensuun Nuorisoverstas ry SÄÄNNÖT

Joensuu Joensuun Nuorisoverstas ry SÄÄNNÖT SÄÄNNÖT 1 NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Joensuun Nuorisoverstas ja kotipaikka Joensuu. 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja kehittää nuorten elämänhallinnan valmiuksia

Lisätiedot

ILVES RY:N SÄÄNNÖT. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. Yhdistyksen toiminta-alue on Pirkanmaa.

ILVES RY:N SÄÄNNÖT. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. Yhdistyksen toiminta-alue on Pirkanmaa. 1 ILVES RY:N SÄÄNNÖT I NIMI, KOTIPAIKKA, TOIMINTA-ALUE 1 Yhdistyksen nimi on Ilves ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampere. Yhdistyksen toiminta-alue on Pirkanmaa. Yhdistys on perustettu huhtikuun 10. päivänä

Lisätiedot

Säännöt. Toimintasäännöt

Säännöt. Toimintasäännöt Säännöt Toimintasäännöt 1. Nimi, Kotipaikka, perustamisaika ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Jyvässeudun ratsukot ry. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki. Yhdistys on perustettu syyskuun 18. päivänä

Lisätiedot

Riihimäen Jäätaiturit ry 1 (8) 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika, toiminta-alue ja kieli

Riihimäen Jäätaiturit ry 1 (8) 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika, toiminta-alue ja kieli Riihimäen Jäätaiturit ry 1 (8) Toimintasäännöt 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika, toiminta-alue ja kieli Yhdistyksen nimi on Riihimäen Jäätaiturit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Riihimäen kaupunki, Etelä-Suomen

Lisätiedot

2 Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota monimuotoista ja joustavaa tukea turvapaikanhakijana Suomeen tulleille.

2 Yhdistyksen tarkoituksena on tarjota monimuotoista ja joustavaa tukea turvapaikanhakijana Suomeen tulleille. TURVAPAIKANHAKIJOIDEN TUKI ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Turvapaikanhakijoiden tuki ry Stöd för asylsökande r f Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksen kielet ovat suomi ja ruotsi.

Lisätiedot

POHJOIS-ESPOON PONSI RY:N SÄÄNNÖT

POHJOIS-ESPOON PONSI RY:N SÄÄNNÖT POHJOIS-ESPOON PONSI RY:N SÄÄNNÖT (Hyväksytty seuran vuosikokouksessa 20.3.2014) 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään seuraksi, nimi on Pohjois-Espoon Ponsi ry. Seuran kotipaikka

Lisätiedot

Suomen luolaseuran säännöt

Suomen luolaseuran säännöt Suomen luolaseuran säännöt 14.6.2010 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Suomen luolaseura ry., ruotsiksi Finlands grottförening rf. Kansainvälisissä yhteyksissä voidaan käyttää englanninkielistä

Lisätiedot

TOIMINTASÄÄNNÖT. Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. Seuran tarkoitus. Tarkoituksen toteuttaminen. Espoon Tapiot ry

TOIMINTASÄÄNNÖT. Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. Seuran tarkoitus. Tarkoituksen toteuttaminen. Espoon Tapiot ry 1 Espoon Tapiot ry TOIMINTASÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Espoon Tapiot ry. Yhdistyksen kotipaikka on Espoon kaupunki Uudenmaan läänissä. Yhdistys on perustettu

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi on Audiovisuaalisen Ammattiviestinnän Toimialaliitto - AVITA r.y ja sen kotipaikka on Helsinki.

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Yhdistyksen nimi on Audiovisuaalisen Ammattiviestinnän Toimialaliitto - AVITA r.y ja sen kotipaikka on Helsinki. AVITA - AUDIOVISUAALINEN TOIMIALA ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 15.12.2015 1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Audiovisuaalisen Ammattiviestinnän Toimialaliitto - AVITA r.y ja sen kotipaikka

Lisätiedot

HIISI-GOLF RY TOIMINTASÄÄNNÖT

HIISI-GOLF RY TOIMINTASÄÄNNÖT HIISI-GOLF RY TOIMINTASÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Hiisi-Golf ry. Yhdistyksen kotipaikka on Lempäälän kunta. Yhdistys on perustettu maaliskuun 29. pnä 1996

Lisätiedot

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT hyväksytty syyskokouksessa osoite c/o Maija Lipponen, Juhonkyläntie 26 D Sotkamo

YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT hyväksytty syyskokouksessa osoite c/o Maija Lipponen, Juhonkyläntie 26 D Sotkamo YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT hyväksytty syyskokouksessa 16.12.2017 yhteystiedot osoite c/o Maija Lipponen, Juhonkyläntie 26 D 88600 Sotkamo kotipaikka Tampere rekisterinumero 186.788 1. NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen

Lisätiedot

1 (5) Yhdistyksen nimi on Rakkausrunot ry ja sen kotipaikka on Helsinki.

1 (5) Yhdistyksen nimi on Rakkausrunot ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 1 (5) 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Rakkausrunot ry ja sen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu 3. Jäsenet Yhdistyksen tarkoituksena on ylläpitää ja kehittää

Lisätiedot

1. pykälä. 2. pykälä. 3. pykälä

1. pykälä. 2. pykälä. 3. pykälä Kuopion Karate Seura ry YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi, perustamisaika ja kieli 1. pykälä Yhdistyksen nimi on Kuopion Karate Seura ry. Yhdistyksen kotipaikka

Lisätiedot

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen.

SÄÄNNÖT. Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on Ikaalinen. IKAALISTEN NUORISO-ORKESTERIN TUKI RY SÄÄNNÖT Yleistä 1 YHDISTYKSEN NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMIALUE Yhdistyksen nimi on Ikaalisten Nuoriso-orkesterin tuki ry. Sen kotipaikka on Ikaalinen ja toimialue on

Lisätiedot

YHDISTYKSEN TOIMINTASÄÄNNÖT

YHDISTYKSEN TOIMINTASÄÄNNÖT KäPa Fanit ry Hyväksytty 6.6.2008 YHDISTYKSEN TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on KäPa Fanit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki ja toiminta-alue on Käpylän

Lisätiedot

Helsingin Jalkapalloklubi ry SÄÄNNÖT

Helsingin Jalkapalloklubi ry SÄÄNNÖT Helsingin Jalkapalloklubi ry SÄÄNNÖT Rekisterinumero 3.361 1 Yhdistyksen nimi on Helsingin Jalkapalloklubi ry ja sen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Yhdistystä nimitetään näissä säännöissä seuraksi.

Lisätiedot

1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka on Lahti.

1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka on Lahti. SUOMEN ERIKOISKULJETUSTEN LIIKENTEENOHJAAJAT SEKLI RY YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 9/2013 1. YHDISTYKSEN NIMI JA KOTIPAIKKA Yhdistyksen nimi on Suomen Erikoiskuljetusten Liikenteenohjaajat SEKLI ry ja sen kotipaikka

Lisätiedot

Tuusulan Uimaseura ry SÄÄNTÖMUUTOSESITYS kevätkokous 2016

Tuusulan Uimaseura ry SÄÄNTÖMUUTOSESITYS kevätkokous 2016 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Tuusulan Uimaseura ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tuusulan kunta Etelä-Suomen läänissä. Yhdistys on perustettu marraskuun 27. päivänä 2003

Lisätiedot

SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT

SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT 1 (5) SOUTH WEST KARTING FIN RY YHDISTYSSÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on South West Karting Fin ry ja sen kotipaikkana on Raision kaupunki. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen

Lisätiedot

KÄPPÄRÄN KOULUN SENIORIT KÄPYSET RY SÄÄNNÖT

KÄPPÄRÄN KOULUN SENIORIT KÄPYSET RY SÄÄNNÖT KÄPPÄRÄN KOULUN SENIORIT KÄPYSET RY SÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Käppärän koulun Seniorit - KäpySet ry. Yhdistyksen kotipaikka on Porin kaupunki. Yhdistyksen kieli on Suomi.

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN PUHALLINORKESTERI RY SÄÄNNÖT

JYVÄSKYLÄN PUHALLINORKESTERI RY SÄÄNNÖT JYVÄSKYLÄN PUHALLINORKESTERI RY SÄÄNNÖT NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Jyväskylän Puhallinorkesteri. Yhdistyksen kotipaikka on Jyväskylän kaupunki Keski-Suomen läänissä. Yhdistys on perustettu

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Kytäjä Golf ry ja sen kotipaikka on Hyvinkää. Yhdistyksen kieli on suomi. Yhdistys on Suomen Golfliitto ry:n jäsen.

Yhdistyksen nimi on Kytäjä Golf ry ja sen kotipaikka on Hyvinkää. Yhdistyksen kieli on suomi. Yhdistys on Suomen Golfliitto ry:n jäsen. Kytäjä Golf ry Toimintasäännöt 1 Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Kytäjä Golf ry ja sen kotipaikka on Hyvinkää. Yhdistyksen kieli on suomi. Yhdistys on Suomen Golfliitto ry:n jäsen. 2 Tarkoitus

Lisätiedot

Suomen Varsijousiampujat ry. TOIMINTASÄÄNNÖT

Suomen Varsijousiampujat ry. TOIMINTASÄÄNNÖT Suomen Varsijousiampujat ry. 1 TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Suomen Varsijousiampujat ry. Yhdistyksestä voidaan epävirallisesti käyttää kansainvälisissä yhteyksissä nimitystä Finnish Crossbowmen.

Lisätiedot

Kaarinan Pojat ry:n säännöt

Kaarinan Pojat ry:n säännöt Kaarinan Pojat ry:n säännöt 29.11.2018 Voimassaolevat säännöt LUKU 1: SEURA, SEN TARKOITUS JA TOIMINTA 1 Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen, jota näissä säännöissä nimitetään seuraksi, nimi on Kaarinan

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Maskun Teatteriyhdistys ry ja kotipaikka Masku. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi.

Yhdistyksen nimi on Maskun Teatteriyhdistys ry ja kotipaikka Masku. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. MASKUN TEATTERIYHDISTYS RY:N SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Maskun Teatteriyhdistys ry ja kotipaikka Masku. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi. 2 Yhdistyksen tarkoituksena on edistää, kehittää ja vaalia

Lisätiedot

Loimaan Korikonkarit ry TOIMINTASÄÄNNÖT. Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli

Loimaan Korikonkarit ry TOIMINTASÄÄNNÖT. Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Loimaan Korikonkarit ry TOIMINTASÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Loimaan Korikonkarit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Loimaan kaupunki Länsi- Suomen läänissä. Yhdistys

Lisätiedot

Yhdistys on perustettu tammikuun 27. päivänä 1960 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura.

Yhdistys on perustettu tammikuun 27. päivänä 1960 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. Hyvinkään Tennisseura ry. TOIMINTASÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi on Hyvinkään Tennisseura ry. Yhdistyksen kotipaikka on Hyvinkään kaupunki Etelä-Suomen läänissä. Yhdistyksen toiminta-alue on Hyvinkää lähiympäristöineen.

Lisätiedot

SAIMAAN NORPAT URHEILUSUKELLUSSEURA Ry TOIMINTA- SÄÄNNÖT

SAIMAAN NORPAT URHEILUSUKELLUSSEURA Ry TOIMINTA- SÄÄNNÖT SAIMAAN NORPAT URHEILUSUKELLUSSEURA Ry TOIMINTA- SÄÄNNÖT Saimaan Norpat Urheilusukellusseura ry 1 TOIMINTASÄÄNNÖT I NIMI, KOTIPAIKKA, PERUSTAMISAIKA, TOIMINTA-ALUE JA KIELI 1 Yhdistyksen nimi on Saimaan

Lisätiedot

Viikinkiajan Laiva yhdistyksen säännöt

Viikinkiajan Laiva yhdistyksen säännöt Viikinkiajan Laiva yhdistyksen säännöt 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Viikinkiajan Laiva ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsinki. 2. Tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoituksena on edistää

Lisätiedot

KESKI-UUDENMAAN YLEISURHEILU RY

KESKI-UUDENMAAN YLEISURHEILU RY KESKI-UUDENMAAN YLEISURHEILU RY SÄÄNNÖT Nimi, kotipaikka, toiminta-alue ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on Keski-Uudenmaan Yleisurheilu. Yhdistyksen kotipaikka on Tuusula. Yhdistyksen toiminta-alue on Järvenpään

Lisätiedot

Yhdistys on perustettu toukokuun 5 päivänä 1997 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura.

Yhdistys on perustettu toukokuun 5 päivänä 1997 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. 1 JOKILAAKSON LENTOPALLO ry TOIMINTASÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli 1 Yhdistyksen nimi on: Jokilaakson Lentopallo ry Yhdistyksen kotipaikka on Jämsän kaupunki Länsi Suomen läänissä.

Lisätiedot

Yhdistyksen nimi on Oulunkylän Kiekko-Kerho ry ja sen kotipaikka ja toiminta-alue on Helsinki.

Yhdistyksen nimi on Oulunkylän Kiekko-Kerho ry ja sen kotipaikka ja toiminta-alue on Helsinki. Seuran säännöt uudistus kevätkokoukseen 23.5.2017 Oulunkylän Kiekko-Kerho ry TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Oulunkylän Kiekko-Kerho ry ja sen kotipaikka

Lisätiedot

Säännöt. Syyskokouksessa vahvistetut uudet säännöt:

Säännöt. Syyskokouksessa vahvistetut uudet säännöt: Säännöt Syyskokouksessa 30.12.2015 vahvistetut uudet säännöt: 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Meido-Kan ry. Yhdistyksen kotipaikka on Helsingin kaupunki. Yhdistys on perustettu

Lisätiedot

SÄÄNNÖT (epävirallinen suomennos 25.4.2010)

SÄÄNNÖT (epävirallinen suomennos 25.4.2010) GrIFK Salibandy ry SÄÄNNÖT (epävirallinen suomennos 25.4.2010) 1 Nimi, kotipaikka, perustamisajankohta ja kieli Yhdistyksen nimi on GrIFK Salibandy ry. Yhdistyksen kotipaikka on Kauniaisten kaupunki Uudenmaan

Lisätiedot

VEIKKOLAN VEIKOT RY:N SÄÄNNÖT

VEIKKOLAN VEIKOT RY:N SÄÄNNÖT VEIKKOLAN VEIKOT RY:N SÄÄNNÖT 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Veikkolan Veikot ry. Näissä säännöissä käytetään yhdistyksestä nimitystä seura. Seuran kotipaikka on Kirkkonummi. 2. Tarkoitus Seuran

Lisätiedot

PORIN LYSEON SENIORIT RY SÄÄNNÖT

PORIN LYSEON SENIORIT RY SÄÄNNÖT säännöt 1(5) PORIN LYSEON SENIORIT RY SÄÄNNÖT I Nimi, kotipaikka ja kieli Yhdistyksen nimi on Porin Lyseon Seniorit ry. Yhdistyksen kotipaikka on Porin kaupunki. Yhdistyksen kieli on suomi. II Yhdistyksen

Lisätiedot

Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt

Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt Inarijärvi-yhdistys ry:n säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Inarijärvi-yhdistys ry ja sen kotipaikka on Inarin kunta. Yhdistyksen toiminta-alue käsittää Inarin, Utsjoen ja Sodankylän

Lisätiedot

Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry:n säännöt

Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry:n säännöt 12.3.2012 1(5) Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry:n säännöt 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Pienoisvenekerho Hydro-Kilta ry ja sen kotipaikka on Masku 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Pienoisvenekerho

Lisätiedot

Seuran toiminnan tarkoituksena ei ole voiton tai muun taloudellisen edun hankkiminen sille tai sen jäsenille.

Seuran toiminnan tarkoituksena ei ole voiton tai muun taloudellisen edun hankkiminen sille tai sen jäsenille. SÄÄNNÖT Jyvässeudun Ratsukot ry SEURAN TIEDOT 1 Yhdistyksen nimi on Jyvässeudun ratsukot ry. Yhdistyksen toimialueena on Jyvässeutu ja siitä käytetään nimitystä seura. Seura on perustettu syyskuun 18.

Lisätiedot

OULUN LIPOTTARET RY, TOIMINTASÄÄNNÖT

OULUN LIPOTTARET RY, TOIMINTASÄÄNNÖT 1/5 OULUN LIPOTTARET RY, TOIMINTASÄÄNNÖT 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Oulun Lipottaret ry ja sen kotipaikka on Oulu 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu Yhdistyksen tarkoituksena on

Lisätiedot

Yhdistys on perustettu syyskuun 8. päivänä 1946 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura.

Yhdistys on perustettu syyskuun 8. päivänä 1946 ja siitä käytetään näissä säännöissä nimitystä seura. Robin Hood ry Yhdistyksen säännöissä todetaan seuraavaa: Näiden sääntöjen muuttamisesta päättää kerhon kokous. Ollakseen pätevä on päätöksen saatava läsnä olevien äänioikeutettujen jäsenten kolmen neljäsosan

Lisätiedot

Kannattajajäseneksi voi seuran hallitus hyväksyä yksityisen henkilön tai oikeuskelpoisen yhteisön, joka tukee seuran toimintaa suorittamalla

Kannattajajäseneksi voi seuran hallitus hyväksyä yksityisen henkilön tai oikeuskelpoisen yhteisön, joka tukee seuran toimintaa suorittamalla YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Hämeenlinnan Discaajat Ry. Yhdistyksen kotipaikka on Hämeenlinna. Yhdistys on rekisteröity 9.1.2009 ja siitä käytetään

Lisätiedot

Jakkukylän kyläyhdistys ry:n säännöt

Jakkukylän kyläyhdistys ry:n säännöt Jakkukylän kyläyhdistys ry:n säännöt 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Jakkukylän kyläyhdistys ry ja sen toimipaikka on Iin kunta. 2 Tarkoitus ja toimintamuodot Yhdistyksen tarkoituksena on: o valvoa

Lisätiedot

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu

1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka. 2. Tarkoitus ja toiminnan laatu 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on, Finlands Coach Förening rf Yhdistyksen nimestä voidaan käyttää epävirallista englanninkielistä nimeä Finnish Coach Federation kansainvälisissä yhteyksissä

Lisätiedot

Patentti- ja rekisterihallituksen ennakkotarkastamat. seuran säännöt

Patentti- ja rekisterihallituksen ennakkotarkastamat. seuran säännöt Patentti- ja rekisterihallituksen ennakkotarkastamat ja Marjaniemen Melojat ry:n syyskokouksen 2008 ja kevätkokouksen 2009 hyväksymät seuran säännöt SÄÄNNÖT I NIMI JA KOTIPAIKKA 1 Yhdistyksen nimi on Marjaniemen

Lisätiedot

Avustavien Erotuomareiden Valioerotuomarikerho ry:n (AVEK ry) säännöt

Avustavien Erotuomareiden Valioerotuomarikerho ry:n (AVEK ry) säännöt Avustavien Erotuomareiden Valioerotuomarikerho ry:n (AVEK ry) säännöt 1. Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Avustavien Erotuomareiden Valioerotuomarikerho ry, josta voidaan käyttää lyhennystä

Lisätiedot

Seuran säännöt Lammin Veto ry Rekisterinumero Y-tunnus päivitetty Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue

Seuran säännöt Lammin Veto ry Rekisterinumero Y-tunnus päivitetty Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue Seuran säännöt Lammin Veto ry Rekisterinumero 131488 Y-tunnus 1007377-2 päivitetty 11.2.2019 1. Nimi, kotipaikka ja toiminta-alue Yhdistyksen nimi on Lammin Veto ry ja sen kotipaikka on Hämeenlinna. Yhdistys

Lisätiedot

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. SÄÄNNÖT 1 Yhdistyksen nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Sei Shin Ken Kai ry ja sen kotipaikka on Seinäjoki. 2 Tarkoitus ja toiminta Yhdistyksen tarkoituksena on edistää itsepuolustus- ja kamppailu-urheilua

Lisätiedot

1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. 2 Seuran tarkoitus TAMPEREEN TAEKWON-DO SEURA RY TOIMINTASÄÄNNÖT

1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli. 2 Seuran tarkoitus TAMPEREEN TAEKWON-DO SEURA RY TOIMINTASÄÄNNÖT 1 Nimi, kotipaikka, perustamisaika ja kieli Yhdistyksen nimi on Tampereen Taekwon-Do seura ry. Yhdistyksen kotipaikka on Tampereen kaupunki Pirkanmaan maakunnassa. Yhdistyksen toiminta on alkanut vuonna

Lisätiedot