Tule mukaan Peuramaa Golf valmennusryhmien toimintaan!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tule mukaan Peuramaa Golf valmennusryhmien toimintaan!"

Transkriptio

1 Tule mukaan Peuramaa Golf valmennusryhmien toimintaan! Kilpa- ja valmennustoiminta kaudella 2019 Peuramaa Golf yhdessä Peuramaan ammattivalmentajien kanssa järjestävät kilpagolfiin valmistavaa valmennustoimintaa eri tasoisille Peuramaa Golfin jäsenille. Uuden toimintasuunnitelman mukaisesti järjestelemme seuran toimikuntia ja niiden toimintaa hieman uudelleen. Jatkossa Valmennustoimikunta keskittyy edustus- ja kilpapelaajien toimintaan. Haastaja- ja harrasteryhmien sekä omatoimiryhmäläisten toimintaa pyöritetään muiden toimikuntien toimesta (juniorit, naiset, midit ja seniorit). Valmennusryhmät jaetaan mm. pelitason ja pelaajan tavoitteiden mukaan. Edustus- ja kilpailupelaajiksi valitaan edellisen kauden menestyksen sekä tulevan kauden tavoitteiden pohjalta. Haastaja-, harraste- ja omatoimiryhmät ovat avoimesti kaikkien ulottuvilla. Kaikki ryhmävalinnat tehdään hakemusten pohjalta. Aktiivisesti golfliiton alaisissa kilpailuissa pelaavat voivat hakea valmennuskategoriakohtaisesti seuran tukea kilpailukorvauksiin. Kilpailukorvauksia maksetaan asetettujen menestyskriteerien mukaisesti. Minkälaista toimintaa valmennusryhmät sisältävät? Edustus- ja kilpapelaajien toiminta jatkuu ympäri vuoden. Lyöntiharjoittelun osalta harjoituspaikkojen markkinatilanne on muuttunut ensi talven osalta haasteelliseksi. Tästä johtuen talven harjoitteluohjelma tullaan kehittämään uudelta pohjalta. Tarkoituksena on panostaa vahvasti fysiikkaharjoitteluun. Lajitekniikan harjoittelu on tarkoitus hoitaa yksityistuntien, muutamien ryhmäharjoitteiden sekä parin viikonloppuleirityksen avulla (Vierumäki joulukuu ja maaliskuu). Kesäkauden suunnittelu on vielä työn alla. Lajitaitojen kehittäminen vahvasti yksityistuntien pohjalta. Ryhmäharjoitukset tultaneen korvaamaan leirityksellä ja viikoittaisilla ryhmän omilla tapahtumilla. Tähän ryhmään kuuluminen olettaa vahvaa omaehtoista harjoittelua sekä edellyttää sitoutumista seuran toimintaan ja edustamiseen golfliiton alaisilla kiertueilla. Lisäksi toiminta tähtää siihen, että Peuramaa Golf osallistuu vahvoilla ryhmillä eri ikäkausien kansallisiin ja kansainvälisiin kisoihin ja näin myös nostaisi seuran tasoa tulevinakin vuosina. Seura tulee taloudellisesti panostamaan eniten edustuspelaajiinsa. Eri haastaja- ja harrasteryhmissä talvikauden harjoittelu tapahtuu markkinatilanteen mahdollisuuksien mukaan aiempien vuosien mallilla ryhmävalmennuksissa. Harjoitusmäärät tulevat olemaan hieman rajallisemmat, mutta pelaajamäärästä riippuen pyritään mahdollisimman hyvään ja tehokkaaseen toimintaan pelitaitojen kehittämisessä. Kesäkaudella 2019 jatketaan normaalisti harraste- ja haastajaryhmien toimintaa. Harrasteryhmissä järjestetään ryhmävalmennuksia, kun taas haastajaryhmän valmennus painottuu enemmän pelaajan henkilökohtaisia kehitystarpeita tukevaksi ja taitotason kehittymistä testaamaan säännöllisesti unohtamatta tietenkään itse pelaamista.

2 Fysiikkaharjoittelua valmennusryhmäläisille Seuran järjestämä fysiikkaharjoittelu kuuluu edustus-ja kilpapelaajien harjoituspakettiin. Haastaja- ja omatoimiryhmään kuuluville fysiikkapaketti on mahdollinen erillistä korvausta vastaan (115 euroa). Fysiikkaharjoittelu tullaan järjestämään Matinkylän Foreverin tiloissa joulu-maaliskuussa. Kokonaisuutena Foreverin kanssa sovittuun pakettiin kuuluu edellä mainitun lisäksi seuraavat asiat: - Kesto 4 kk Vapaa pääsy kuntosalille sekä kaikille ryhmäliikuntatunneille - Jäsenyyteen sisältyy myös sulkapallo ja tiettyinä päivinä uinti Leppävaaran ja Espoonlahden uimahalleihin. - Klubille saadaan henkilökohtainen magneettikortti, jolla pääsee kulkemaan vapaasti klubin aukioloaikoina sekä omat tunnukset verkkosivuille, joilla voi esim. varata ryhmäliikuntatunteja - Pakettiin sisältyy myös tunnin yksilöity kuntosaliohjaus Personal Trainerin kanssa, jotta varmistetaan hyvä alku salin puolelle tukemaan harjoittelua. Jäsenyydellä voi käyttää kaikkia pääkaupunkiseudun Forever kuntoklubeja. - Paketti on erittäin edullinen ja on tarjolla vain valmennusryhmäläisille, pois lukien harrastekategoria Valmennusmaksut, edut ja pelaajan velvollisuudet Valmennusryhmän valmennusmaksuihin sisältyy mm. - Kategorian mukainen määrä yksityistunteja - Lisäyksityistunnit alennettuun hintaan omalta pro:lta - Kategorian mukainen määrä ryhmäharjoittelua valmentajan ohjauksessa talvella - Valmennusryhmän leiritykset kauden aikana, omavastuu kategoriakohtaisesti. - Valmennusryhmäläisille suunnatut kilpailut, testit ja tilastointi kauden aikana Lisäksi edustus-, kilpa-, haastaja- ja omatoimiryhmäläisille tarjolla seuraavat edut: - Mahdollisuus fysiikkapakettiin Forever Kuntoklubin tarjoamana - Huomattava hintaetu range-pallojen ostamiseen Peuramaalla - Peuramaan edustusasu kaudelle Osallistumisoikeus Peuramaan Race to xxx 2019 kilpailusarjaan ilman lisäveloitusta - Mahdollisuus hakea kilpailukorvauksia PGH Ry:ltä SGL:n alaisista kilpailuista menestyksen perusteella (edellyttää kilpailukalenterin toimittamista määräaikaan mennessä ja korvauksiin oikeuttavaa valmennuskategoriaa) Valmennusryhmän toimintaan hakeutuvalla pelaajalla on myös velvollisuuksia: - Edustus- ja kilpapelaaja -kategoriat allekirjoittavat PGH:n kilpapelaajasopimuksen - Pelioikeus Peuramaalle sekä jäsenyys kaudelle Kilpailukalenterin toimittaminen mennessä toimikunnan vetäjälle o Koskee edustus- ja kilpapelaajia o Myös omatoimi- ja haastajaryhmän pelaajia, mikäli haluavat hakea korvauksia - Urheilijamainen ja asiallinen esiintyminen PGH:n edustajana - Golfetiketin ja -sääntöjen noudattaminen - Osallistuminen tarvittaessa ainakin kerran vapaaehtoiseksi yhden työvuoron (n.2h) yhdessä merkittävässä tapahtumassa Peuramaalla (FT, FT-Karsinta, FJT-karsinta) HUOM! Toimikunta varaa oikeuden muokata kilpailukorvausrajoja tai maksimikorvaus summia suuntaan tai toiseen, mikäli ennen kautta tai sen aikana siihen ilmenee tarvetta.

3 Valmennuskategoriat 2019 Edustuspelaajat Pelaajia, joita seura tukee valmennustuella ja kilpailukorvauksilla menestykseen perustuen. Edellyttää pelioikeutta FT, FJT, FST tai MID-toureilla. Ryhmään otetaan hakemuksella. Edustuspelaajia on rajattu määrä. Edustuspelaajat ratifioi valmennustoimikunta ja seuravalmentajat. Peuramaan edustuspelaajat allekirjoittavat edustuspelaajasopimuksen. Kilparyhmä Kilparyhmään voivat hakea pelaajat, jotka pelaavat aktiivisesti SGL:n kiertueilla. Ryhmään otetaan hakemuksesta. Seura tukee valmennustuella ja kilpailukorvauksilla menestykseen perustuen. Haastajaryhmä Aktiiviset kilpapelaajat, jotka eivät välttämättä tähtää korkeimmalle huipulle tai ovat vielä matkalla sinne. Rajoitetut kilpailukorvaukset. Ryhmään otetaan hakemuksesta. Ryhmät toimivat soveltuvasti junior-, nais-, mid- ja seniortoimikuntien ohjauksessa. Harrasteryhmä Aktiiviset harrastajat, joiden tavoitteena voi olla esim oman pelaamisen kehittäminen, alle 80-lyönnin tulos tai vaikkapa seuran mestaruuskisat. Ryhmässä ei makseta kilpailukorvauksia. Ryhmät toimivat soveltuvasti junior-, nais-, mid- ja senioritoimikuntien ohjauksessa. Omatoimiryhmä Pelaajille, jotka harjoittelevat muualla tai oman suunnitelman mukaan. Heillä on osallistumisoikeus valmennusryhmän aktiviteetteihin ja edut. Ryhmällä on rajoitetut kilpailukorvaukset. Valmennuskategoriat 2019 Kategoria määräytyy pelaajan pääkiertueen mukaan.

4 Kategoriaedut ja maksut 2019 Huom! Sauli Suomelan ryhmäharjoituksiin sisältyy Golf-Areenan paikkamaksu ja pallot. Harri Murtosen treeneissä pelaaja kustantaa itse omat harjoituspallot Season Golfin kulloisenkin hinnaston mukaisesti. Junnuilla harrasteryhmässä pallot Season golfissa talvella kuuluvat omavastuun piiriin. Muuta huomioitavaa - Harjoitusryhmiä voidaan täydentää pelaajilla kauden aikana. Valmennusmaksu määräytyy sen mukaisesti, missä vaiheessa pelaaja liittyy valmennusryhmään mukaan. - Valmennustoimikunnalla on oikeus täyttää ryhmiä myös pelaajilla, jotka eivät täytä harjoitusryhmän kriteereitä - Mikäli pelaaja on estynyt harjoituksista, niin hän voi luovuttaa / vaihtaa vuoronsa muiden samalla seuravalmentajalla harjoittelevien kanssa. - Käyttämättä jääneitä yksityistunteja eikä ryhmäharjoituksista poisjääntejä hyvitetä.

5 Kilpailukorvaukset: - Korvausten piirissä ovat ainoastaan kilpailumaksut - Korvausten menestyskriteerit ovat alla esitetyssä taulukossa - SM-Joukkuekilpailuihin osallistuvat pelaajat valitaan seuravalmentajien ja kilpailutoimikunnan toimesta. - Kilpailukorvauksien hakeminen on muuttunut. Mikäli haet kilpailukorvauksia, niin ne toimitetaan jatkossa erillisellä lomakkeella kuittien kera valmennusryhmän sähköpostiin hyväksyttäväksi, mistä ne toimitetaan edelleen toimistolle. - Kuitit toimitetaan kaudella 2019 kuukauden ensimmäiseen sunnuntaihin mennessä. HUOM! Myöhästyneitä kuitteja ei käsitellä! HUOM! Toimikunta varaa oikeuden muokata kilpailukorvausrajoja tai maksimikorvaus summia suuntaan tai toiseen, mikäli ennen kautta tai sen aikana siihen ilmenee tarvetta. Maksut valmennusryhmistä: Toimisto kirjoittaa valmennusryhmäläisille laskun tammikuussa. Laskun voit maksaa eräpäivään mennessä niin monessa osassa kuin haluat. Käytä kuitenkin samaa viitenumeroa joka kerta, kun maksat laskun. Mikäli et ole maksanut laskua eräpäivään mennessä osallistumisoikeus valmennusryhmän toimintaan raukeaa, kunnes lasku on maksettu. Fysiikkaharjoittelun omavastuu laskutetaan heti ryhmien perustamisen jälkeen (eräpäivä joulukuun alussa). 1. Omatoimiryhmä Harraste- ja haastajaryhmä Kilpa- ja Edustusryhmä Kaikki maksut laskutetaan Peuramaan toimistosta. Maksua ei voi maksaa ilman laskua / maksuviitettä.

6 Lisätietoja valmennustoiminnasta antavat: Pasi Mauno; Edustus- ja kilpapelaajat; ; Christian Kläusler; Juniorit; Helena Tikkanen; Naiset; ; Juha Pekkarinen; Midit; ; Jarkko Karesvuori; Seniorit; ; Hakeminen valmennusryhmään Lähetä oheinen hakemuslomake mennessä osoitteeseen Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja toimikunnan puheenjohtaja on tarvittaessa yhteydessä pelaajaan. Valmennusryhmien kokoonpano on selvillä mennessä. Fysiikkaharjoitukset käynnistyvät joulukuun alussa ja ryhmävalmennukset joulu-tammikuussa ja jatkuvat maaliskuun loppuun asti. Talvilomaviikolla (8) ei ole harjoituksia. Tervetuloa mukaan!

Tule mukaan Peuramaa Golf valmennusryhmän toimintaan!

Tule mukaan Peuramaa Golf valmennusryhmän toimintaan! Tule mukaan Peuramaa Golf valmennusryhmän toimintaan! Kilpa- ja valmennustoiminta kaudella 2018 Peuramaa Golf yhdessä Peuramaan ammattivalmentajien kanssa järjestävät kilpagolfiin valmistavaa valmennustoimintaa

Lisätiedot

Tule mukaan Peuramaa Golf RY:n valmennusryhmän toimintaan!

Tule mukaan Peuramaa Golf RY:n valmennusryhmän toimintaan! Tule mukaan Peuramaa Golf RY:n valmennusryhmän toimintaan! Kilpa- ja valmennustoiminta kaudella 2017 Peuramaa Golfin valmennusryhmään ovat tervetulleita kaikki kilpagolfista kiinnostuneet peuramaan jäsenet.

Lisätiedot

PEURAMAA GOLF HJORTLANDET RY. KILPA- JA VALMENNUSKATEGORIAT KAUDELLA 2016

PEURAMAA GOLF HJORTLANDET RY. KILPA- JA VALMENNUSKATEGORIAT KAUDELLA 2016 PEURAMAA GOLF HJORTLANDET RY. KILPA- JA VALMENNUSKATEGORIAT KAUDELLA 2016 Peuramaa Golfin valmennuskategorioita on päivitetty kaudelle 2016 aiempien vuosien kokemusten sekä tehdyn kyselyn perusteella.

Lisätiedot

KILPA- JA VALMENNUSKATEGORIAT KAUDELLA 2016

KILPA- JA VALMENNUSKATEGORIAT KAUDELLA 2016 PEURAMAA GOLF HJORTLANDET RY. KILPA- JA VALMENNUSKATEGORIAT KAUDELLA 2016 Peuramaa Golfin valmennuskategorioita on päivitetty kaudelle 2016 aiempien vuosien kokemusten sekä tehdyn kyselyn perusteella.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2019

TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Vuosi on seuran 29. toimintavuosi. Toiminnan kehittämistä jatketaan vuonna 2018 tehdyn 3 vuoden toimintasuunnitelman mukaisesti. Yhdistyksen Jäsenmäärän kasvattaminen, jäsenistölle suunnattujen tapahtumien

Lisätiedot

KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt

KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt KGM - Juniorien ja kilpapelaajien ohjesäännöt Ryhmiin pääseminen edellyttää Kankaisten Golfin jäsenyyttä ja seuran edustamista kilpailuissa sekä pelaamista ja harjoittelua Kankaisten Golfissa. Haastaja-,

Lisätiedot

PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014

PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 2014 PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 ja PGC Edustuspelaajien ohjesääntö 2014 Edustuspelaajatoimikunnan vetäjä: Marco Willberg, GSM 040 930 6255 Ohjesäännöissä ilmenee pelaajien valintakriteerit eri

Lisätiedot

PGC EDUSTUPELAAJIEN KULUKORVAUS, VALMENNUS- JA OHJESÄÄNTÖ 2017

PGC EDUSTUPELAAJIEN KULUKORVAUS, VALMENNUS- JA OHJESÄÄNTÖ 2017 2017 PGC EDUSTUPELAAJIEN KULUKORVAUS, VALMENNUS- JA OHJESÄÄNTÖ 2017 Jokaisen ryhmän ohjesäännöissä ilmenee pelaajien valintakriteerit eri ryhmiin, valmennusohjelma, seuran tuki ja kulukorvaukset, omavastuu

Lisätiedot

LPG ry junioreiden säännöt

LPG ry junioreiden säännöt LPG ry junioreiden säännöt Yleiset Laukaan Peurunkagolfin junioritoiminnan tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle lapselle mahdollisuus harrastaa golfia haluamallaan tavalla. Ryhmiä pyritään tarjoamaan

Lisätiedot

2. Valitaan kokoukselle - puheenjohtaja - sihteeri - kaksi pöytäkirjan tarkastajaa - ääntenlaskijat

2. Valitaan kokoukselle - puheenjohtaja - sihteeri - kaksi pöytäkirjan tarkastajaa - ääntenlaskijat ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokoukselle a) puheenjohtaja b) sihteeri c) kaksi pöytäkirjantarkastajaa d) ääntenlaskijat 3. Todetaan a) läsnäolijat b) äänioikeutetut jäsenet 4. Todetaan kokouksen

Lisätiedot

PGC Edustuspelaajien kulukorvaus- ja. valmennusohjesäännöt 2016

PGC Edustuspelaajien kulukorvaus- ja. valmennusohjesäännöt 2016 2016 PGC Edustuspelaajien kulukorvaus- ja valmennusohjesäännöt 2016 PGC Edustuspelaajien kulukorvaus- ja valmennusohjesäännöt 2016 Edustuspelaajatoimikunnan vetäjä: Marco Willberg GSM: 040 930 6255 ja

Lisätiedot

1. Tasoryhmät ja valintakriteerit:

1. Tasoryhmät ja valintakriteerit: Juniori- ja valmennustoimikunta Juniori- ja Valmennustoiminnan jakautuminen eri tasoryhmiin ja toiminnan yleisperiaatteet vuodelle 2013: 1. Tasoryhmät ja valintakriteerit: 1.1. Ryhmä 1, Valiopelaajat 1.1.1.

Lisätiedot

5 Valitaan johtokunnan puheenjohtaja ja klubin kapteeni sekä naisten kapteeni. 8 Vahvistetaan vuoden 2018 talousarvio ja toimintasuunnitelma

5 Valitaan johtokunnan puheenjohtaja ja klubin kapteeni sekä naisten kapteeni. 8 Vahvistetaan vuoden 2018 talousarvio ja toimintasuunnitelma TUUSULAN GOLFKLUBI RY Kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen Esityslista Aika 27.11.2017 klo 18.00 Paikka Tuusulan Golfklubi Rantatie 2, 04310 Tuusula 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen järjestäytyminen Valitaan

Lisätiedot

ESPOON GOLFSEURA. EGS:n tukiperiaatteet kilpailutoimintaan vuonna 2015. Juniorit. Kilpailutoiminta

ESPOON GOLFSEURA. EGS:n tukiperiaatteet kilpailutoimintaan vuonna 2015. Juniorit. Kilpailutoiminta ESPOON GOLFSEURA EGS:n tukiperiaatteet kilpailutoimintaan vuonna 2015 Juniorit Kilpailutoiminta EGS/ Akatemia tukee vuosittain junioreiden kilpailutoimintaa Akatemian päävalmentajan ja hallituksen linjausten

Lisätiedot

Helsingin Golfklubi ry Ohje 1 (7) Johtokunta

Helsingin Golfklubi ry Ohje 1 (7) Johtokunta Helsingin Golfklubi ry Ohje 1 (7) HELSINGIN GOLFKLUBI RY:N KUSTANNUSTEN KORVAUKSET 2016 1. Periaatteita ja määritelmiä HGK korvaa toimi- ja luottamushenkilöilleen, edustuspelaajille ja vapaaehtoisille

Lisätiedot

Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Johannes Tarkiainen ja sihteeriksi Erkki Tenkula.

Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Johannes Tarkiainen ja sihteeriksi Erkki Tenkula. Hyvinkään Seudun Urheilijat ry PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(5) JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika 10.1.2018 klo 19:30 Paikka Läsnä Hyvinkään Seudun Urheilijoiden toimisto Johannes Tarkiainen puheenjohtaja Jarmo Lehtinen Lauri

Lisätiedot

Karelia Golf Ry. Juniorivalmennuksen info Talvikausi Joensuu

Karelia Golf Ry. Juniorivalmennuksen info Talvikausi Joensuu Karelia Golf Ry Juniorivalmennuksen info Talvikausi 2016-2017 1.11.2016 Joensuu Yleistä tietoa: Ympärivuotista valmennusta (talvikausi/kesäkausi) Talvikausi: 14.11.-18.12.2016 (Mehtimäen Golfhalli) Kevätkausi

Lisätiedot

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf

qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf qwertyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwe rtyuiopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyu iopåasdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopå asdfghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdf Nuorisotoiminnan ghjklöäzxcvbnmqwertyuiopåasdfghjk Toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Kaikki juniori-ikäiset golfarit ja golfarin alut

Kaikki juniori-ikäiset golfarit ja golfarin alut Junioritoimikunta Tavoitteena on tarjota laadukasta, iloista, mielekästä, motivoivaa ja monipuolista opetusta. Treeniryhmät ja treenien sisältö suunnitellaan ikä- ja osaamistason mukaan. Lisäksi tavoitteena

Lisätiedot

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE

Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolfin JUNIORIESITE Laukaan Peurunkagolf Nuorten hinnasto 2019 Laukaan Peurunkagolfissa golfin harrastaminen on edullista ja helppoa. Kaikkien nuorten ikäluokkien pelioikeushintoja on alennettu

Lisätiedot

JPA Valmennusohjelmat

JPA Valmennusohjelmat JPA Valmennusohjelmat Tasot 1 3 & harrasteryhmä 2015 Ympärivuotinen ilmoittautuminen NORDCENTER on Suomen johtava nuorten golfvalmennuskeskus, jonka toiminnan kulmakivet ovat korkeatasoinen valmennustoiminta,

Lisätiedot

Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toimintasuunnitelma 2019 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avaustapahtuma: kauden toiminnan esittely, tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa (mm. kauden 2019 säännöt, Golf Talman kuulumiset)

Lisätiedot

JUNIORI! ALOITA GOLF HELPOMMIN KUIN USKOTKAAN.

JUNIORI! ALOITA GOLF HELPOMMIN KUIN USKOTKAAN. JUNIORI! ALOITA GOLF HELPOMMIN KUIN USKOTKAAN. MEILLÄ JUNIORIT SAAVAT HYVÄT EVÄÄT GOLFIIN! Tule kokeilemaan golfia lajia, jossa saat nauttia ulkoilmasta kavereiden seurassa. Espoon Golfseura on Golfliiton

Lisätiedot

Nuortenkilpavalmennusryhmät2012

Nuortenkilpavalmennusryhmät2012 Nuortenkilpavalmennusryhmät2012 Valmennusohjelma 1 Nordcenterinkilpavalmennusryhmät Henkilökohtaiset valmennettavat Tommi Stude Kilparyhmä 1 Tommi Stude Kilparyhmä 2 Tommi Stude Kilparyhmä 3 Tommi Stude

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

Karelia Golf Ry. Juniorivalmennuksen info Joensuu

Karelia Golf Ry. Juniorivalmennuksen info Joensuu Karelia Golf Ry Juniorivalmennuksen info 2014-2015 12.11.2014 Joensuu Yleistä tietoa: Ympärivuotista valmennusta (talvikausi/kesäkausi) Talvikausi: 17.11.-18.12.2014 (Mehtimäen Golfhalli) Kevätkausi 6.1.-27.4.2014

Lisätiedot

Erikoisprojekti - Liikkuva Koulu Spin Off 2018 Kohderyhmä Osallistujat

Erikoisprojekti - Liikkuva Koulu Spin Off 2018 Kohderyhmä Osallistujat Erikoisprojekti - Liikkuva Koulu Spin Off 2018 Kohderyhmä Osallistujat Koulutus Toukokuun alkupuoliskolla koululaisten tutustuminen golfiin 13 Sipoon koulua (kaikki koulut mukana) 3-4 luokkalaiset 551

Lisätiedot

GT TEAMIT RED ORANGE GREEN YELLOW GT TEAM ja GT TOP TEAM

GT TEAMIT RED ORANGE GREEN YELLOW GT TEAM ja GT TOP TEAM GT TEAMIT 2019-2020 RED ORANGE GREEN YELLOW GT TEAM ja GT TOP TEAM MIKSI GT? yksi Suomen suurimmista tennisseuroista viihtyisä ja turvallinen halli ystävällinen ilmapiiri ammattitaitoiset ja välittävät

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.1.2019 LÄHTIEN UINTI JA UIMAHYPYT Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin tekee toiminnanjohtaja

Lisätiedot

Peuramaa Golf Hjortlandet ry

Peuramaa Golf Hjortlandet ry Peuramaa Golf Hjortlandet ry Toimintasuunnitelma 2018-2020 Seuran kevätkokous 15.5.2018 ESITELLÄÄN SÄÄNTÖMÄÄRÄISEN KEVÄTKOKOUKSEN JÄLKEEN Toimintasuunnittelun tavoite Päivittää RY:n toimintasuunnitelma

Lisätiedot

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN

KILPAILUKÄYTÄNTEET LÄHTIEN 1.8.2015 JOENSUUN UIMASEURA RY KILPAILUKÄYTÄNTEET 1.8.2015 LÄHTIEN Uinti ja Uimahypyt Joka kauden alussa valmentajat tekevät kilpailukalenterin uintiin ja uimahyppyihin. Uinnin kilpailuiden alustavan budjetin

Lisätiedot

Golf Talma ry. HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS

Golf Talma ry. HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS Golf Talma ry HAUSKAA KUNTOILUA MUKAVASSA SEURASSA Tavoitteena yhteisöllisyys, monipuolisuus ja golfharrastuksen tukeminen YHTEISÖLLISYYS TOIMINTAA KAIKILLE JÄSENILLE Laadukas junioritoiminta Omat tapahtumat

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2019

TOIMINTASUUNNITELMA 2019 KANKAISTEN GOLF ry Masku TOIMINTASUUNNITELMA 2019 Seuran toiminta tapahtuu hallituksen koordinoimana toiminnanjohtajan ja toimikuntien toteuttamana. Toimikuntien puheenjohtajat ovat hallituksen jäseniä.

Lisätiedot

NORDCENTER. Harrastejuniorit vanhempainilta 2011

NORDCENTER. Harrastejuniorit vanhempainilta 2011 NORDCENTER Harrastejuniorit vanhempainilta 2011 Vanhempainilta 14.5. agenda Nordcenterin nuorisotoiminnan tavoitteet ja toimintaperiaatteet / Johanna Maula Tie kilpagolfryhmiin / Tommi Stude Kesän golftoiminta

Lisätiedot

Wiurila Golf & Country Club ry. Nuorisotoimikunta

Wiurila Golf & Country Club ry. Nuorisotoimikunta Wiurila Golf & Country Club ry Nuorisotoimikunta 2013 Nuorisotoimikunta ja ohjaajat: (yhteystiedot) Puheenjohtaja: Pasi Kuhalainen pasi.kuhalainen(at)wgcc.fi 040 823 8781 PRO: Miikka Heinonen miikka.heinonen(at)wgcc.fi

Lisätiedot

Versio 1.0. Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2015

Versio 1.0. Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2015 Versio 1.0 Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2015 WGCC ry Nuorisotoimikunta 02.12.2014 WG&CC: Nuorisotoiminnan Toimintasuunnitelma 2015 Versio 1.0 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Organisointi... 3 Nuorisotoimikunta...

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT alkaen 1.2.2018 1 Sisällys 1. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU... 3 1.1 YLEISTÄ... 3 2. KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA KÄYTÄNTEET... 3 2.1 VAKIOVUOROT...

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT 26.3.2015 ALKAEN

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT 26.3.2015 ALKAEN KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT 26.3.2015 ALKAEN 1 Sisällys 1. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU... 3 1.2 YLEISTÄ... 3 2. KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA -KÄYTÄNTEET... 3 2.1 VAKIOVUOROT...

Lisätiedot

KILPA- JA HUIPPUTENNIS SEUROISSA SEURAFOORUMI

KILPA- JA HUIPPUTENNIS SEUROISSA SEURAFOORUMI KILPA- JA HUIPPUTENNIS SEUROISSA SEURAFOORUMI 26.7.2018 1. LASTEN URHEILU JA TENNIS SEUROISSA U12 2. NUORTEN URHEILU JA TENNIS SEUROISSA U18 3. VALMENNUS 4. URHEILULLISUUS KILPAILEMINEN Seuroissa noin

Lisätiedot

Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toiminta 2016 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avajaistapahtuma: kauden toiminnan esittely,, hyvä tilaisuus tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa uusille jäsenille 34 Kisat Avauskisa Naisten

Lisätiedot

GT TEAMIT RED ORANGE GREEN GT KILPATEAM

GT TEAMIT RED ORANGE GREEN GT KILPATEAM GT TEAMIT 2018-2019 RED ORANGE GREEN GT KILPATEAM GRANI TENNIKSEN PELAAJAN POLKU MIKSI GT? yksi Suomen suurimmista tennisseuroista viihtyisä ja turvallinen halli ystävällinen ilmapiiri ammattitaitoiset

Lisätiedot

Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(7)

Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(7) Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(7) Johdanto... 2 1. Tavoitteet... 2 a. Ote Lahden Golf ry:n strategiasta:... 2 b. Toimenpiteet määrätään vuosittain normaalin vuosisuunnittelun yhteydessä, esimerkkejä

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT alkaen 1.2.2018 1 Sisällys 1. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU... 3 1.1 YLEISTÄ... 3 2. KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA KÄYTÄNTEET... 3 2.1 VAKIOVUOROT...

Lisätiedot

Östersundom Idrottsförening rf Östersundomin Urheiluseura ry. Toimintasuunnitelma 2014

Östersundom Idrottsförening rf Östersundomin Urheiluseura ry. Toimintasuunnitelma 2014 Toimintasuunnitelma 2 (5) 1. Yhdistystoiminta 2. Junioritoiminta 3. Aikuiset Tavoitteenamme vuodelle on edelleen pystyä muokkaamaan ja sopeuttamaan toimintaamme toimintaympäristömme muutosten mukaan. Tätä

Lisätiedot

Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(6)

Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(6) Lahden Golf ry KILPAILUTOIMIKUNTA 1(6) Johdanto... 2 1. Tavoitteet... 2 a. Ote Lahden Golf ry:n strategiasta:... 2 b. Toimenpiteet määrätään vuosittain normaalin vuosisuunnittelun yhteydessä, esimerkkejä

Lisätiedot

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011

Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Suomen Curlingliiton alaisten curlingin SMkilpailuiden säännöt kaudella 2010-2011 Näitä sääntöjä sovelletaan kaikissa Suomen Curlingliiton järjestämissä kilpailuissa, joilla on SM-status. Tällaisia kilpailuja

Lisätiedot

VaKP Voimistelu valmennustoiminta. Kilpa-aerobicin vanhempainilta

VaKP Voimistelu valmennustoiminta. Kilpa-aerobicin vanhempainilta VaKP Voimistelu valmennustoiminta Kilpa-aerobicin vanhempainilta 1.10.2018 Vanhempainillan ohjelma Käytännön asioita: kilpailumatkat, tiedonkulku, maksut, lisenssit, ym. Tiedotustilaisuus VaKP kilpa-aerobictiimi

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI

UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI UUDENKAUPUNGIN GOLFKLUBI Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Vuoden 2014 toiminnan teemana on ollut juniori ja nuorisotoiminnan kehittäminen ja erityisesti tämän kohderyhmän jäsenmäärän kasvattaminen. Lisäksi

Lisätiedot

ESB johdattaa kaikenikäisiä, kokoisia, värisiä ja lajiosaamiseltaan eritasoisia ihmisiä viihtymään ja kehittymään sulkapallon parissa.

ESB johdattaa kaikenikäisiä, kokoisia, värisiä ja lajiosaamiseltaan eritasoisia ihmisiä viihtymään ja kehittymään sulkapallon parissa. Johdanto Tämä dokumentti kirjaa Espoon Sulkapallo Badminton ry:n toiminnalliset linjaukset. Dokumentti perustuu Nuori Suomen julkaisemaan dokumenttiin Urheiluseuran toimintalinja. Visio ESB tarjoaa mahdollisuuden

Lisätiedot

LEVI GOLF JUNIORITOIMINTA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 1. ORGANISOINTI

LEVI GOLF JUNIORITOIMINTA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 1. ORGANISOINTI LEVI GOLF JUNIORITOIMINTA 2009 TOIMINTASUUNNITELMA 1. ORGANISOINTI Toiminnasta vastaa juniori- ja valmennustoimikunta jonka edustaja toimii hallituksessa. 1.2. JUNIORI- JA VALMENNUSTOIMIKUNTA Toimikuntaan

Lisätiedot

YLIVIESKAN KEILAILULIITON MESTARUUSKILPAILUT

YLIVIESKAN KEILAILULIITON MESTARUUSKILPAILUT YLIVIESKAN KEILAILULIITON MESTARUUSKILPAILUT Kilpailut järjestetään toimintavuosittain. Osallistumisoikeus on liiton jäsenseurojen rekisteröimillä keilaajilla. Kilpailujen järjestämisessä noudatetaan tässä

Lisätiedot

OGK:N JUNIORITOIMINTAOPAS

OGK:N JUNIORITOIMINTAOPAS OGK:N JUNIORITOIMINTAOPAS SISÄLLYSLUETTELO 1. Seuran yleisesittely ja organisaatio 2. Seuran junioritoiminnan periaatteet 2.1 Toimintamalli ja ryhmät 2.2 Valmennus 2.3 Koulutus 3. Tapahtumat 3.1 Harjoittelu

Lisätiedot

NORDCENTER. Tour Juniorit Roger Kempe, Tommi Stude

NORDCENTER. Tour Juniorit Roger Kempe, Tommi Stude NORDCENTER Tour Juniorit 2011 Roger Kempe, Tommi Stude Suomen kilpagolfin nykytila: Tourtilastot/naiset Suomessa 11 pelaavaa naisammattilaista 1. USLPGA tourilla pelaavat suomalaiset naiset ja heidän world

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2018 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Lahden Golf 25.-27.7.2018 1. Säännöt Kilpailussa noudatetaan Suomen Golfliiton julkaisemia Golfin sääntöjä (voimassa 1. tammikuuta

Lisätiedot

TPV:n pelaajan polku. Click to add text

TPV:n pelaajan polku. Click to add text TPV:n pelaajan polku Click to add text Pelaajan polku Pelaajan polku TPV:ssä käsittää kolme osakokonaisuutta. Suuri osa pelaajista aloittaa TPV-uransa kaupunginosatoiminnasta, josta kilpailullisempaan

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN UIMARIT VALMENNUSRYHMÄT SYKSY 2019

LAPPEENRANNAN UIMARIT VALMENNUSRYHMÄT SYKSY 2019 LAPPEENRANNAN UIMARIT VALMENNUSRYHMÄT SYKSY 2019 Valmennusjärjestelmän kuvaus 1. Saman ikäiset uimarit samankaltaisilla tavoitteilla samoissa ryhmissä auttaa jokaista uimaria kehittymään omalla tasollaan

Lisätiedot

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen

Ysikaks Nivala. Toimintasuunnitelma Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Ysikaks Nivala Toimintasuunnitelma 2018 Laatineet: Virve Närhi ja Iida Pelkonen Toiminnan arvot - monipuolinen liikunta lajitaitojen harjoittaminen kasvatus yhteistyössä vanhempien, koulujen ja muiden

Lisätiedot

Tiedotus- ja ilmoittautumistyökalun käyttöohje

Tiedotus- ja ilmoittautumistyökalun käyttöohje Peuramaa Golf Hjortlandet ry Nuorisotoimikunta Tiedotus- ja ilmoittautumistyökalun käyttöohje Peuramaan nuorisotoiminnan käytännön järjestelyiden tehostamiseksi on otettu käyttöön Internetpohjainen tapahtumien

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 8v8 joukkueet (10-13v) E10-D13 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa JyPK:ssa valmennus on valmennuslinjan ohjaama prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena

Lisätiedot

KANKAISTEN GOLF ry Masku

KANKAISTEN GOLF ry Masku KANKAISTEN GOLF ry Masku 27.01.2015 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 Seuran toiminta tapahtuu toimikuntien toiminnan kautta. Toimikuntien vetäjät ovat hallituksen jäseniä. Toimikunnille annetaan omat

Lisätiedot

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02)

Helsingin NMKY. Kausi B-pojat (s.-02) Helsingin NMKY Kausi 2017 2018 B-pojat (s.-02) Asialista Esittely Valmentajat Tavoitteet ja kulmakivet HNMKY Pelaajapolku Urheilijaksi kasvaminen Kesäharjoittelu Kausi 2017-2018 Viestintä ja vuorovaikutus

Lisätiedot

Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat

Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat Naistoimikunnan toimintakertomus 2018 Kohderyhmä Osallistujat Kauden avaustapahtuma: kauden toiminnan esittely, tutustuminen, golfiin liittyvää ohjelmaa (golfjooga ja kauden golfvaatetrendit) Golfjooga

Lisätiedot

LAUTP P12 Sininen & valkoinen joukkueiden kausisuunnitelma

LAUTP P12 Sininen & valkoinen joukkueiden kausisuunnitelma 24.9.2018 1 LAUTP P12 Sininen & valkoinen joukkueiden kausisuunnitelma 2018-2019 Sininen joukkue: LAUTP:n kilpajoukkueiden haastajajoukkue, sekä samalla kilpajoukkueiden yhteistyöjoukkue. Toiminnan tarkoituksena

Lisätiedot

Ohessa on tietoa tulevan kauden aikatauluista, harjoittelusta ja maksuista:

Ohessa on tietoa tulevan kauden aikatauluista, harjoittelusta ja maksuista: Sivu 1 / 6 13.5.2012 Kausi 2016-2017 Hei luistelijat ja luisteluvanhemmat! Ohessa on tietoa tulevan kauden aikatauluista, harjoittelusta ja maksuista: TASOT Tulevalla kaudella VLK:n luistelijat luistelevat

Lisätiedot

GOLF TALMAN TOIMINTALINJA LASTEN JA NUORTEN TOIMINTAAN

GOLF TALMAN TOIMINTALINJA LASTEN JA NUORTEN TOIMINTAAN 1 GOLF TALMAN TOIMINTALINJA LASTEN JA NUORTEN TOIMINTAAN Sisällysluettelo 1. SEURAINFO 2 2. SEURAN ORGANISAATIO JA VASTUUHENKILÖIDEN ROOLIT...2 3. OSAAVAT OHJAAJAT JA VALMENTAJAT..4 4. SEURAN JUNIORITOIMINNAN

Lisätiedot

Seuran talous on hyvässä kunnossa kahden aiemman vuoden voitollisen tuloksen ansiosta.

Seuran talous on hyvässä kunnossa kahden aiemman vuoden voitollisen tuloksen ansiosta. KANKAISTEN GOLF ry Masku 25.01.2017 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 Seuran toiminta tapahtuu hallituksen koordinoimana toimikuntien toiminnan kautta. Toimikuntien puheenjohtajat ovat hallituksen jäseniä.

Lisätiedot

UUDEN JÄSENEN OPAS SULKAPALLOJAOSTO

UUDEN JÄSENEN OPAS SULKAPALLOJAOSTO UUDEN JÄSENEN OPAS SULKAPALLOJAOSTO Hienoa, että olet valinnut Sport Club Kokkola ry:n seuraksesi. Toivomme, että luet tämän oppaan läpi. Tämä opas toimii käsikirjana, josta voit myöhemmin tarkistaa asiat,

Lisätiedot

SGL:n kilpailutapahtumien hakuohjeistus seuroille 15.9.2013

SGL:n kilpailutapahtumien hakuohjeistus seuroille 15.9.2013 SGL:n kilpailutapahtumien hakuohjeistus seuroille 15.9.2013 Osana Suomen Golfliiton kilpailutoiminnan Kehitysohjelmaa kilpailujen hakuprosessia uudistetaan ja selkiytetään, jotta jokainen tapahtuma täyttäisi

Lisätiedot

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki)

JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) JUNIOREIDEN REIKÄPELIN SM-KILPAILU 2019 YLEISET KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA SÄÄNNÖT Suur-Helsingin Golf (Luukki) 23.-25.7.2019 1. Säännöt Kilpailu pelataan R&A:n julkaiseman Rules of Golf (voimassa tammikuu

Lisätiedot

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON

SEURATIEDOTE SUOMEN GOLFLIITON SUOMEN GOLFLIITON SEURATIEDOTE TAMMI-/HELMIKUU 2013 TAMMI-/HELMIKUU 2013 TÄSSÄ SEURATIEDOTTEESSA: Uusi henkilö Golfliiton toimistolla Golflehden Kansallinen Golfviikko 3-9.6.2013 Jäsenkortin käyttöohje

Lisätiedot

KANKAISTEN GOLF ry Masku

KANKAISTEN GOLF ry Masku KANKAISTEN GOLF ry Masku 30.01.2018 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2018 Seuran toiminta tapahtuu hallituksen koordinoimana toimikuntien toiminnan kautta. Toimikuntien puheenjohtajat ovat hallituksen jäseniä.

Lisätiedot

VIERUMÄEN GOLFSEURA RY 08.12.2012. Toimintasuunnitelma vuodelle 2012

VIERUMÄEN GOLFSEURA RY 08.12.2012. Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 VIERUMÄEN GOLFSEURA RY 08.12.2012 Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Sisällysluettelo sivu 1. Hallituksen yleiskatsaus 1 2. Jäsenistö 2 3. Nuorisotoimikunta 2 4. Naistoimikunta 4 5. Senioritoimikunta 5

Lisätiedot

Östersundom Idrottsförening rf Östersundomin Urheiluseura ry. Toimintasuunnitelma 2017

Östersundom Idrottsförening rf Östersundomin Urheiluseura ry. Toimintasuunnitelma 2017 Toimintasuunnitelma 2(5) 1. Yhdistystoiminta 2. Junioritoiminta Tavoitteenamme vuodelle on edelleen pystyä muokkaamaan ja sopeuttamaan toimintaamme toimintaympäristömme muutosten mukaan. Tätä kautta tavoitteemme

Lisätiedot

Suorita Green Card! Löydä tapasi pelata!

Suorita Green Card! Löydä tapasi pelata! Tutustu Lajiin! Golfmaailma Tutustu lajiin! Tutustu lajiin! Golfmaailma Tutustu lajiin Oletko innostunut kokeilemaan golfia? Ota lähin golfseura rohkeasti suunnaksi ja lähde kokeilemaan! Tarvitset vain

Lisätiedot

GT Teamit RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER

GT Teamit RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER GT Teamit 2016-2017 RED ORANGE GREEN YELLOW PINK BLUE PLAYER Grani Tenniksen valmennuskokonaisuus - Pelaajan polku GT Tennis- ja mailapelikoulu Esikouluikäisille ja 1-3 -luokkalaisille Ohjaajakoulutukset

Lisätiedot

Tsemppitour (TT) Yleistä

Tsemppitour (TT) Yleistä Tsemppitour (TT) Tsemppitour kilpailujen tarkoituksena on luoda helppo ja mukava tapa 8-15 vuotiaille päästä mukaan kilpagolfiin. Osakilpailuissa pelataan kuusi eri sarjaa; 15v pojat/tytöt, 12v pojat/tytöt

Lisätiedot

HELSINGIN GOLFKLUBIN FARMITOIMINNAN INFO 2011

HELSINGIN GOLFKLUBIN FARMITOIMINNAN INFO 2011 HELSINGIN GOLFKLUBIN FARMITOIMINNAN INFO 2011 Harrasteryhmät ja ryhmäjaot HGK:n junioritoiminta on jaettu kahteen pääryhmään: harrasteryhmät ja kilparyhmät. Ikä ja pelitaito määrittelevät mihin ryhmään

Lisätiedot

Suomen Suunnistusliitto

Suomen Suunnistusliitto Suomen Suunnistusliitto ry Suomen Suunnistusliitto Valmentajat: Antti Örn Yhteystiedot: 044-5155505 antti.orn@suunnistusliitto.fi Tehtävät: Valmennuksen koordinointi ja ohjelmointi Valmennus Valmennusryhmän

Lisätiedot

Sisällys 1. Vastuuhenkilöt 2. Yleistä valmennuksesta 3. Juniorimaajoukkue: ohjelma Juniorivalmennusryhmän vaatimukset 5.

Sisällys 1. Vastuuhenkilöt 2. Yleistä valmennuksesta 3. Juniorimaajoukkue: ohjelma Juniorivalmennusryhmän vaatimukset 5. Sisällys 1. Vastuuhenkilöt 2. Yleistä valmennuksesta 3. Juniorimaajoukkue: ohjelma 4. Juniorivalmennusryhmän vaatimukset 5. Vuoden junioritapahtumat 6. Ilmoittautuminen valmennukseen 1. Vastuuhenkilöt

Lisätiedot

AURINKO GOLF RY

AURINKO GOLF RY AURINKO GOLF RY 21.2.2017 JOHTOKUNNAN KÄSIKIRJA Käsikirja on tarkoitettu seuran johtokunnan ja toimikuntien jäsenille luomaan yhteiselle toiminnalle suuntaviivat ja toimintamallit. Johtokunnan toiminta

Lisätiedot

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hotelli Puijonsarvi, Kuopio 26.11.2015, klo 18.00

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hotelli Puijonsarvi, Kuopio 26.11.2015, klo 18.00 Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Hotelli Puijonsarvi, Kuopio 26.11.2015, klo 18.00 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri kaksi pöytäkirjan tarkastajaa

Lisätiedot

Variston Tennis VarTe. Toimintalinja 2013

Variston Tennis VarTe. Toimintalinja 2013 Variston Tennis VarTe Toimintalinja 2013 Sisällys 1. Yleistä toimintalinjasta 2. VarTen toiminnan visio 3. VarTen eettinen linja 4. Varten seuratoiminnan tavoitteet 5. Varten käytännön toimintaperiaatteet

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 11v11 joukkueet (14-18v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 11v11 joukkueet (14-18v) C14-B18 ikäluokkien valmennus JyPK:ssa - tavoitteet C14-B18 11v11 ikäkausi- ja kilpajoukkueissa lähtökohtana on yksilöiden kehittäminen.

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT alkaen 1.2.2016 1 Sisällys 1. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU... 3 1.1 YLEISTÄ... 3 2. KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA KÄYTÄNTEET... 3 2.1 VAKIOVUOROT...

Lisätiedot

SM5L Sparring-päivän info

SM5L Sparring-päivän info SM5L Sparring-päivän info 8.9.2018 LIITTOTASON VALMENNUSTOIMINTA: 1) MIEKKAILUN VIIKKO-OHJELMA: KE: Sparring klo 19.00-21.00, Töölön Kisahalli/Helsinki (Andras Tóth) TO: Harjoitus klo 16.00-18.30, HFM-sali/Pasila

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA NJS A NJS A TOIMINTASUUNNITELMA Elisa Sormunen / Pasi Vuori

TOIMINTASUUNNITELMA NJS A NJS A TOIMINTASUUNNITELMA Elisa Sormunen / Pasi Vuori NJS A TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015 31.10.2016 NJS A- joukkue toimii Nurmijärven Jalkapalloseura ry:n (NJS) alaisuudessa. NJS A joukkueessa pelaa kaudella 2015-2016, 1996,-97, -98 syntyneet pojat sekä

Lisätiedot

UUDEN JÄSENEN OPAS SULKAPALLOJAOSTO

UUDEN JÄSENEN OPAS SULKAPALLOJAOSTO UUDEN JÄSENEN OPAS SULKAPALLOJAOSTO Hienoa, että olet valinnut Sport Club Kokkola ry:n seuraksesi. Toivomme, että luet tämän oppaan läpi. Tämä opas toimii käsikirjana, josta voit myöhemmin tarkistaa asiat,

Lisätiedot

MAAJOUKKUEVALMENNUS. TeamGymin maajoukkuevalmennus Voimistelu liikuttaa!

MAAJOUKKUEVALMENNUS. TeamGymin maajoukkuevalmennus Voimistelu liikuttaa! MAAJOUKKUEVALMENNUS TeamGymin maajoukkuevalmennus 2019 JÄRJESTELMÄ Maajoukkuevalmennus on osa liittojohtoista TeamGymin valmennusjärjestelmää Maajoukkuevalmennuksen tarkoituksena on tukea voimistelijan

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2017

KILPAILUKUTSU. Nurtzi Open 2017 KILPAILUKUTSU Nurtzi Open 2017 www.taekwondonurmijarvi.fi/kalenteri/nurtzi-open-2017 Aika: Lauantai 1.4.2017 Paikka: Sarjat: Maaniitun koulu Heikkiläntie 27 01900 Nurmijärvi Otteluliiga sekä harrastaja-

Lisätiedot

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet.

PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. PERUSAVUSTUSHAKEMUS Vuosi 1(7) Huom! Yleisseura jättää yhden virallisen hakemuksen, jonka liitteenä voi olla jaostokohtaiset hakemuslomakkeet. 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki

Lisätiedot

Kurk Golf 31 vuotta elämyksellistä golfia. SGL aluekierros Elisabeth Spåre Puheenjohtaja, Kurk Golf ry

Kurk Golf 31 vuotta elämyksellistä golfia. SGL aluekierros Elisabeth Spåre Puheenjohtaja, Kurk Golf ry Kurk Golf 31 vuotta elämyksellistä golfia SGL aluekierros 10.11.2016 Elisabeth Spåre Puheenjohtaja, Kurk Golf ry Kurk Golf pähkinänkuoressa 629 C-osakasta (yksityishenkilöt) ja 100 B-osakasta (yritykset)

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan!

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Palmuliiga starttaa helmi-maaliskuun vaihteessa, ja pelit etenevät oheisen otteluohjelman mukaan! Joukkueet on jaettu alkukilpailussa kahteen kuuden joukkueen lohkoon.

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus on suunnitelmallinen prosessi perusasioiden kautta kohti joukkueena pelaamisen

Lisätiedot

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v)

Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa. 5v5 joukkueet (6-9v) Toiminnan järjestäminen JyPK:n juniorijoukkueissa 5v5 joukkueet (6-9v) Lähtökohdat toiminnan järjestämiselle Lasten valmennus JyPK:ssa on pitkäjänteistä kja suunnitelmallista toimintaa perusasioiden kautta

Lisätiedot

Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014

Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 Tapiola Golf ry TOIMINTASUUNNITELMA 2014 JOHTOKUNTA Peter Mattson (pj.), Eeppo Haukka, Matti Haukka, Peter Immonen, Petri Kansi, Jari Mieskonen, Jan-Erik Sarparanta ja Mikko Heinonen. Toiminnanjohtaja

Lisätiedot

NÄÄSHALLI CUP

NÄÄSHALLI CUP NÄÄSHALLI CUP 1.12.2018 TAEKWON-DO -KILPAILUT TAMPEREELLA Tampereen Taekwon-Do seura ry järjestää jälleen Nääshalli Cup -kilpailut. Kilpailut käydään lauantaina 1.12.2018 Nääshallin Budo 7 -salissa. Kilpailusarjoja

Lisätiedot

Toukokuu 2017 kuukausitiedote

Toukokuu 2017 kuukausitiedote Toukokuu 2017 kuukausitiedote Arvon ViGSiläinen, Golfkausi 2017 on vihdoin täällä. Valitettavasti säät eivät ole suosineet parhaalla mahdollisella tavalla kauden aloittamista. Kylmät kelit eivät ole mahdollistaneet

Lisätiedot

JPA Valmennusohjelmat. Tasot 4 5

JPA Valmennusohjelmat. Tasot 4 5 JPA Valmennusohjelmat Tasot 4 5 2015 NORDCENTER on Suomen johtava nuorten golfvalmennuskeskus, jonka toiminnan kulmakivet ovat korkeatasoinen valmennustoiminta, laadukkaat harjoitteluolosuhteet ja monipuolinen

Lisätiedot

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA

TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA Sastamalan Taekwon-Do Seura ry järjestää 14.9.2013 TAEKWON-DO -KILPAILUT SASTAMALASSA B-JUNIORIEN KILPAILUT VÄRIVÖIDEN KILPAILUT MUSTIEN VÖIDEN BLACK BELT CUP JUNIORI-IKÄISTEN MUSTIEN VÖIDEN KILPAILUT

Lisätiedot

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 18.00

Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio , klo 18.00 Tarinagolf ry. V A R S I N A I N E N S Y Y S K O K O U S Kylpylähotelli Rauhalahti, Kuopio 27.11.2018, klo 18.00 Johtokunta 1. Kokouksen avaus 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja ja sihteeri kaksi pöytäkirjan

Lisätiedot