valt. lis. terveydenhoitaja erikoislääkäri Per Hellman toimistosihteeri Raija Kujanpää koneteknikko VALT pj. VALT I varapj.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "valt. lis. terveydenhoitaja erikoislääkäri Per Hellman toimistosihteeri Raija Kujanpää koneteknikko VALT pj. VALT I varapj."

Transkriptio

1 Pöytäkirja sivu 1(17) nr 3/2015 Elin: Hallitus Aika: klo Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter erikoislääkäri Per Hellman eläkeläinen Ulla Hellén toimistosihteeri Raija Kujanpää asianajaja Sven Grankulla yrittäjä Asko Salminen koneteknikko, pj., varapj. Poissaolijat: Asiantuntijat: Peter Nieminen klinikkaryhmäjohtaja 45 Muut läsnäolijat: Gösta Willman Bernhard Bredbacka VALT pj. VALT I varapj. Esittelijät: Göran Honga Olle Gull Auvo Rauhala Marina Kinnunen shp:n johtaja hallintojohtaja johtajaylilääkäri hallintoylihoitaja Sihteeri: Olle Gull hallintojohtaja Pykälät: Pöytäkirja allekirjoitettu: Puheenjohtaja Sihteeri: Tarkastaja: Hans Frantz Paikka ja aika: Töjby Olle Gull Paikka ja aika: Vaasa Asetettu nähtäväksi: Riitta Kentala Vaasa, hallintojohtajan virkahuoneessa..2015, klo Raija Kujanpää Otteen oikeaksi todistaa: Olle Gull, hallintojohtaja

2 Pöytäkirja sivu 2(17) nro 3/2015 Elin: Hallitus Aika: klo Paikka: Asialuettelo Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Pykälä Käsiteltävä asia Sivu 36 Kokouksen avaus päätösvaltaisuus 3 37 Pöytäkirjantarkastajien valinta 3 38 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 3 39 Uuden ravitsemispäällikön valinta 4 40 Vaasan hallinto-oikeuden päätös 5 41 Oikaisuvaatimus laitoshuoltajan valinnasta, Anna Veikkola 6 42 Pöytäkirjaluettelo 8 43 Sairaanhoitopiirin johtajan, hallintojohtajan, johtajaylilääkärin ja hallintoylihoitajan päätökset 9 44 Vuoden 2015 talousarvion uudelleenjärjestely Aiesopimus Merenkurkun yhteistyön syventämisestä VKS 2025 ohjelma Erivapaus kielitaitovaatimuksesta, Ritva Tapio Erivapaus kielitaitovaatimuksesta, Jaan Kirss Lastenpsykiatrian ylilääkärin valinta Laaturaportti Tietoa, ilmoituksia, aloitteita, kysymyksiä 17 Puheenjohtaja: Hans Frantz

3 Asiasivu 3(17) Hallitus Kokouksen avaus päätösvaltaisuus Puheenjohtaja Hans Frantz avasi kokouksen. 37 Pöytäkirjantarkastajien valinta Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin et Riitta Kentala ja Raija Kujanpää. 38 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen hyväksyi työjärjestyksen sillä lisäyksellä, että 45 käsitellään ensin.

4 Asiasivu 4(17) Hallitus Uuden ravitsemispäällikön valinta HJ 11 Nykyinen ravitsemispäällikkömme jää eläkkeelle, ja hänen viimeinen työpäivänsä on Ravitsemispäällikön virka on ollut avoinna ja hallitus teki valinnan joulukuussa 2014, mutta valittu henkilö ei ottanut virkaa vastaan. Sen vuoksi virka on julistettu jälleen auki ja siitä on ilmoitettu sekä paikallisissa että valtakunnallisissa lehdissä. Hakuajan päättyessä saatiin neljä hakemusta. Hakemukset ja hakijoiden ansiot löytyvät hallitukselle jaettavasta liitteestä. Kooste hakijoista (henkilöluetteloa ei laiteta verkkosivuille) LIITE 39/1 Viran muodollinen pätevyysvaatimus on soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemus sekä suomen ja ruotsin kielten hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Hallintojohtaja on yhdessä nykyisen ravitsemispäällikön kanssa käynyt hakijat läpi ja kutsunut heistä kaksi haastatteluun. Muodollisesti pätevistä hakijoista soveltuvin on mielestämme Minna Mänty. Hänellä on bioja elintarviketekniikan tutkinto Seinäjoen ammattikorkeakoulusta ja yhdistelmätutkinto (hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto sekä ylioppilastutkinto) koulutuskeskus Sedusta. Hänellä on työkokemusta erilaisista keittiöistä ja elintarviketeollisuudesta. Palkkaus liitteenä (jaetaan hallitukselle) LIITE 39/2 HJ: ehdottaa, että Minna Mänty valitaan ravitsemispäällikön virkaan kuuden kuukauden koeajalla. Valitun on ennen vakinaisen virkasuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Koeaika alkaa Hallitus vahvistaa palkkauksen liitteen mukaisesti.

5 Asiasivu 5(17) Hallitus Vaasan hallinto-oikeuden päätös HJ 12 Vaasan hallinto-oikeus on päätöksellään nro 15/0058/1 hylännyt Maged Hannan tekemän valituksen varastotyöntekijän valinnasta. Päätös nro 15/0058/1 LIITE 40 HJ: ehdottaa, että hallitus merkitsee päätöksen tiedoksi.

6 Asiasivu 6(17) Hallitus Oikaisuvaatimus laitoshuoltajan valinnasta, Anna Veikkola HJ 13 Vaasan sairaanhoitopiirin puhdistuspalvelussa on ollut avoinna viisi laitoshuoltajan jatkuvaa työsuhdetta. Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattitutkinto tai työkokemus sekä ruotsin ja suomen kielen tyydyttävä suullinen taito. Toimeen on tullut kahdeksan hakijaa, joista kaikki ovat täyttäneet muodolliset pätevyysvaatimukset. Palveluesimies Kaija Kellokoski-Pakkala on valinnut / 3 hakijoista viisi. Kooste hakijoista ja heidän ansioistaan sekä palveluesimiehen päätös ovat ohessa. Päätös / 3 LIITE 41/1 Toimen hakijat LIITE 41/2 (kooste on henkilörekisteri, jota ei jaeta yleisesti) Yksi hakijoista, Anna Veikkola, on tehnyt oikaisuvaatimuksen päätöksestä. Oikaisuvaatimustaan Anna Veikkola perustelee sillä, että hänellä on pitempi työkokemus kuin useimmilla valituilla ja laitoshuoltajan ammattitutkinto. Oikaisuvaatimus on ohessa. Oikaisuvaatimus, Anna Veikkola LIITE 41/3 Kun toimeen on useita muodollisesti päteviä hakijoita, on hakijoiden ansioista ja soveltuvuudesta tehtävä laajempi kokonaisarvio. Kokonaisarvio muodostuu silloin myös vaikeasti mitattavista mutta tärkeistä tekijöistä kuten työmotivaatio, joustavuus ja yhteistyökyky. Työnantajan toimivaltaan kuuluu arvioida, mitkä näistä kriteereistä ovat tärkeitä ja miten hyvin kukin hakija ne täyttää. Ei ole koskaan sanottu, että Anna Veikkola olisi soveltumaton tai epäpätevä hoitamaan laitoshuoltajan toimea. Työnantaja perustelee, miksi joku on valittu mutta ei koskaan sitä, miksi jotakuta ei valittu. Palveluesimies Kaija Kellokoski-Pakkala on perustellut päätöstään Anna Veikkolalle sillä, että valitut olivat soveltuvimmat ja kiistää, että hän olisi sanonut sellaista, mitä Anna Veikkola oikaisuvaatimuksessaan väittää hänen sanoneen. Kahdeksasta muodollisesti pätevästä hakijasta viiden on arvioitu soveltuvan tehtävään paremmin kuin Anna Veikkola. On selvää, että Veikkolan työkokemus ei ole kokonaisarviossa painanut niin paljon kuin Veikkola itse haluaisi sen painavan. Työnantaja tekee valinnan niiden kriteerien pohjalta, jotka työnantajan mielestä ovat tärkeitä juuri siinä toimessa. Kaikkien hakijoiden on todettu täyttävän työkokemusta koskevan kriteerin. jatkuu

7 Asiasivu 7(17) Hallitus Missään ei ole sanottu, että pitkä työkokemus syrjäyttäisi muut arviointikriteerit, kuten työmotivaatio, joustavuus työssä ja yhteistyökyky. Työnantajalla on oikeus suhteellisen laajaan arviointiin ilman että työnantaja ylittäisi harkintavaltansa. HJ: Hallitus hylkää oikaisuvaatimuksen, sillä muodollista virhettä ei ole tehty eikä harkinta ole ylittänyt harkintaoikeutta. Valinta on myös perusteltu.

8 Asiasivu 8(17) Hallitus Pöytäkirjaluettelo HJ 14 Psykiatrian neuvottelukunnan pöytäkirjat vuodelta 2014, yht. 4 kpl. Pöytäkirjat liitteenä LIITE 42/1-4 HJ: pöytäkirjat merkitään tiedoksi.

9 Asiasivu 9(17) Hallitus Sairaanhoitopiirin johtajan, hallintojohtajan, johtajaylilääkärin ja hallintoylihoitajan päätökset Shp:n joht. 9 Liitteenä sairaanhoitopiirin johtajan, hallintojohtajan, johtajaylilääkärin ja hallintoylihoitajan päätösluettelot. Sairaanhoitopiirin johtajan päätökset LIITE 43/1 Hallintojohtajan päätökset LIITE 43/2 Johtajaylilääkärin päätökset LIITE 43/3 Hallintoylihoitajan päätökset LIITE 43/4 SHP:n JOHT.: ehdottaa, että hallitus merkitsee päätösluettelot tiedoksi.

10 Asiasivu 10(17) Hallitus Vuoden 2015 talousarvion uudelleenjärjestely Shp:n joht. 10 Tekninen päällikkö ehdottaa, että euroa endoskopiayksikölle (A2) varatuista määrärahoista järjestellään uudelleen niin, että Huutoniemen kiinteistössä sijaitsevassa nykyisessä apuvälinekeskuksessa voidaan tehdä muutostöitä ja muuttaa se potilaiden ruokasaliksi. Endoskopiayksikön korjaustyöt valmistuvat Ehdotus on liitteessä. Ehdotus LIITE 44 SHP:n JOHT.: ehdottaa, että hallitus hyväksyy uudelleenjärjestelyn.

11 Asiasivu 11(17) Hallitus Aiesopimus Merenkurkun yhteistyön syventämisestä Shp:n joht. 11 Västerbottenin läänin maakäräjien hallitus on vieraillut Vaasan sairaanhoitopiirissä Kyseessä oli vastavierailu Vaasan sairaanhoitopiirin hallituksen tekemälle vierailulle Uumajassa vuonna Näiden kahden organisaation välillä on ollut pitkään yhteydenpitoa ja vierailut voidaan nähdä jatkona tälle perinteelle. Lisäksi ne vahvistavat kaiken kaikkiaan yhteistyötä Vaasan seudun ja Uumajan seudun välillä. Koska molemmat osapuolet haluavat syventää yhteistyötä, ehdotamme seuraavan aiesopimuksen hyväksymistä. Aiesopimuksen teksti kuuluu seuraavasti: Västerbottenin läänin maakäräjät ja Vaasan sairaanhoitopiiri haluavat tällä aiesopimuksella tuoda ilmi yhteisen tahtomme tehdä yhteistyötä erityistason sairaanhoidossa Vaasan keskussairaalan ja Norrlands universitetssjukhusin (NUS) kesken. Tarkoituksena on piakkoin käynnistää pilottihanke, jossa joillekin Vaasan sairaanhoitopiirin potilaille tarjotaan hoitoa NUSissa. Se, mitkä erityisalat tulevat kyseeseen, riippuu muun muassa potilaiden tarpeista. Kyse voi olla kasvainten sädehoidosta, neurokirurgiasta, thoraxkirurgiasta tai keskoslasten hoidosta. Pilottihankkeen tarkoituksena on kuvata ja arvioida potilaan näkökulmasta potilaan tie koko hoitoketjun läpi aina lähetteestä jälkihoitoon sisältäen potilaskuljetukset, hoidon ja hallinnolliset kysymykset. Västerbottenin läänin maakäräjät veloittaa suoritetusta hoidosta saman hinnan kuin muilta maakäräjiltä pohjoisella alueella. Maakäräjät lupaa hinnoittelua, joka on alle Ruotsin muiden yliopistosairaaloiden keskiarvon, mutta tuottavuuskehitystä ja laatua, joka on yli keskiarvon. Hankkeen aikana maakäräjät vastaa myös potilaskuljetuksista Vaasan ja Uumajan välillä. Molemmat osapuolet antavat tukensa Uumajan ja Vaasan väliselle lauttaliikennehankkeelle. Lautalla on tärkeä rooli idän ja lännen yhdistämisessä ja toimiva lauttayhteys on olennainen osa tulevaa sairaanhoidon yhteistyötä. SHP:n JOHT.: ehdottaa, että hallitus hyväksyy yllä olevan aiesopimuksen sekä antaa hallituksen puheenjohtajalle ja sairaanhoitopiirin johtajalle valtuudet allekirjoittaa aiesopimus.

12 Asiasivu 12(17) Hallitus VKS 2025 ohjelma Shp:n joht. 12 Vaasan keskussairaalan kehittämistä varten on käynnistetty VKS 2025 ohjelma. Ohjelman tavoitteena on laatia konseptisuunnitelma asiakaskeskeisestä organisaatiomallista integroidussa järjestelmässä sekä toiminnallinen suunnitelma palvelukokonaisuuksittain. Molemmat suunnitelmat ovat pohjana hankesuunnittelulle, jolla määritellään miten keskussairaalaa kehitetään tulevina vuosina. Konseptin tavoitteena on kehittää toimintaa, jossa asiakaslähtöisyys näkyy siten, että asiakkaan kokema palvelun laatu on parasta Suomessa. Asiakkaita hoidetaan kokonaisvaltaisesti: sairaalan prosessit ja organisaatio suunnitellaan asiakkaan lähtökohdista ja hänen ehdoillaan. Sairaalan prosessit ovat nykyistä sujuvampia ja oikea-aikaisia. Konseptissa valmistellaan nykyistä parempaa valmiutta mahdollisiin sote-integraatioihin sekä kustannussäästöjä. VKS 2025 ohjelmassa on kevään aikana järjestetty toiminnallisten kokonaisuuksien suunnitteluryhmien työpajoja, suunnitteluryhmiä on 15. Tavoitteena on, että konseptisuunnitelma esitetään valtuustolle toukokuussa Alustava konseptisuunnitelma, jaetaan hallitukselle LIITE 46 SHP:n JOHT.: Hallitus merkitsee asian tiedoksi.

13 Asiasivu 13(17) Hallitus Erivapaus kielitaitovaatimuksesta, Ritva Tapio JYL 7 Vaasan keskussairaalan avoinna olevaa sisätautien klinikan määräaikaista erikoistuvan lääkärin virkaa on ainoana hakijana hakenut, LL Ritva Tapio. Sisätautien ylilääkäri Alpo Hirviojan mukaan Ritva Tapio täyttää viran muodolliset pätevyysvaatimukset muuten mutta ei kielitaitovaatimusta ruotsin kielen osalta. Hän on kuitenkin toimiessaan sairaalassamme puolen vuoden ajan erikoistuvana lääkärinä osoittanut käytännössä selviävänsä hyvin myös ruotsinkielellä. Ritva Tapio on ilmoittanut opiskelevansa aktiivisesti ruotsin kieltä ja osallistuu sairaalan järjestämälle ruotsin kielikurssille tänä keväänä. Ritva Tapio anoo nyt hallitukselta erivapautta ruotsin kielen hyvästä kielitaitovaatimuksesta hakiessaan määräaikaisen erikoistuvan lääkärin virkaa. Sisätautien klinikan ylilääkäri Alpo Hirvioja medisiinisen klinikkaryhmän johtaja Maija Räsänen puoltamana tukee erivapauden myöntämistä. Ritva Tapion anomus LIITE 47/1 Alpo Hirviojan kirjelmä ja Maija Räsäsen puolto LIITE 47/2 JYL: esittää, että hallitus myöntää LL Ritva Tapiolle erivapauden ruotsin kielen hyvästä suullisen ja kirjallisen kielitaidon vaatimuksesta. hallitus hyväksyi ehdotuksen, mutta edellyttää hakijan osallistuvan keskussairaalan järjestämään kielen opetukseen.

14 Asiasivu 14(17) Hallitus Erivapaus kielitaitovaatimuksesta, Jaan Kirss JYL 8 Vaasan keskussairaalan avoinna olevaa gastrokirurgian apulaisyli lääkärin virkaa on ainoana hakijana hakenut, LL gastrokirurgian ja kirurgian erikoislääkäri Jaan Kirss. Gastrokirurgian ylilääkäri Jan Andersénin mukaan Jaan Kirss täyttää viran muodolliset pätevyysvaatimukset muuten mutta häneltä puuttuu vaadittavat kielitodistukset sekä suomenettä ruotsinkielen osalta. Hän on kuitenkin toimiessaan sairaalassamme usean vuoden ajan lääkärinä osoittanut käytännössä selviävänsä sekä suomen- että ruotsinkielellä. Hän on myös sitoutunut osallistumaan kieliopetukseen kielitaitonsa parantamiseksi. Jaan Kirss anoo hallitukselta erivapautta sairaanhoitopiirin kielitaitovaatimuksesta. Gastrokirurgian ylilääkäri Jan Andersén ja klinikkaryhmäjohtaja Peter Nieminen tukevat erivapauden myöntämistä. Jaan Kirss in anomus LIITE 48/1 Jan Andersénin ja Peter Niemisen kirjelmät LIITE 48/2 JYL: esittää, että hallitus myöntää LL Jaan Kirss ille erivapauden suomen ja ruotsin kielten hyvästä suullisesta ja kirjallisesta kielitaitovaatimuksesta. hallitus hyväksyi ehdotuksen, mutta edellyttää hakijan osallistuvan keskussairaalan järjestämään kielen opetukseen.

15 Asiasivu 15(17) Hallitus Lastenpsykiatrian ylilääkärin valinta JYL 9 Ilmoitetun hakuajan kuluessa on avoimeksi julistettua lastenpsykiatrian ylilääkärin virkaa hakenut LL lastenpsykiatrian erikoislääkäri Kristina Forsman. Hakija täyttää viran kelpoisuus- ja kielitaitovaatimukset. Hakijan CV (jaetaan hallitukselle) LIITE 49/1 Kristina Forsman on suorittanut lääketieteen lisensiaatin tutkinnon , laillistettu lääkäri , lastenpsykiatrian erikoislääkärin tutkinto Hän on erikoistumisvaiheensa aikana työskennellyt Vaasan keskussairaalassa lääkärinä yli 6 vuoden ajan ja hoitanut työnsä kiitettävällä tavalla. Psykiatrian klinikkaryhmän johtaja Jesper Ekelund puoltaa Kristina Forsmanin valintaa lastenpsykiatrian ylilääkärin virkaan. JYL: esittää, että LL lastenpsykiatrian erikoislääkäri Kristina Forsman valitaan vakinaiseksi lastenpsykiatrian ylilääkäriksi lukien. Lasten kanssa työskentelevänä häntä kehotetaan esittämään rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa. Palkkaus hallitukselle jaettavan liitteen mukainen LIITE 49/2

16 Asiasivu 16(17) Hallitus Laaturaportti 2014 HYH 4 Vaasan keskussairaalassa tehdään laaturaportti, joka on vuosittainen kooste organisaatiotasolla tehdystä suunnitelmallisesta kehittämistyöstä laadukkaan ja turvallisen toiminnan ja hoidon ylläpitämiseksi ja edistämiseksi. Raportin yhteydessä on organisaatiossa käyty läpi laatutyön, potilasturvallisuuden, kokonaisturvallisuuden, potilasasiamiestoiminnan, tietosuojan, sairaalahygienian, potilaspalautteet ja hoitoisuusluokituksen seuranta vuodelta 2014 ja kehittämissuunnitelma vuodelle Laaturaportti 2014 ja tiivistelmä tuloksista (hallituksen ille) LIITE 50/1-2 HYH: Hallitus merkitsee laaturaportin tiedoksi.

17 Asiasivu 17(17) Hallitus Tietoa, ilmoituksia, aloitteita, kysymyksiä Seuraava hallituksen kokous pidetään 27.4., mutta 1.6. kokous siirretään pidettäväksi ja kokous siirretään pidettäväksi Tarkastuslautakunta luovuttaa arviointikertomuksen 5.6. klo 9.

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallin. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom (poistui klo 11.10) maanviljelijä Riitta Kentala

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallin. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom (poistui klo 11.10) maanviljelijä Riitta Kentala Pöytäkirja sivu 1(13) nr 4/2015 Elin: Hallitus Aika: 27.4.2015 klo 9.00-11.45 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallin.

Lisätiedot

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela. Hans Frantz. Björn Boucht

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mari Lampinen-Tuomela. Hans Frantz. Björn Boucht Esityslista sivu 1(7) nr 9/2019 Elin: Hallitus Aika: 3.7.2019 klo 10.00 14.00 Paikka: Läsnäolijat: Sähköinen kokous Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt Monica Sirén-Aura Greger Forsblom

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen kunnanjohtaja koulutusjohtaja fil.maist. kouluneuvos vanh.huollon pääll.

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen kunnanjohtaja koulutusjohtaja fil.maist. kouluneuvos vanh.huollon pääll. sivu 1(9) nro 3/2009 Elin: Hallitus Aika: 16.2.2009 klo 9.00 10.35 Paikka: Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone, R 0, Vaasan keskussairaala Gun Kapténs Per Hellman, varapj. Jan Erik Granö

Lisätiedot

Hallituksen esityslista. EI-JULKINEN , klo 9.00 No 1 / 2017

Hallituksen esityslista. EI-JULKINEN , klo 9.00 No 1 / 2017 Hallituksen esityslista EI-JULKINEN 26.1.2017, klo 9.00 No 1 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(14) nr 1/2017 Elin: Hallitus Aika: 26.01.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen hallituksen edustaja varapuheenjohtaja jäsen jäsen sihteeri jäsen jäsen

puheenjohtaja jäsen hallituksen edustaja varapuheenjohtaja jäsen jäsen sihteeri jäsen jäsen Pöytäkirja sivu 1(5) nro 2/2018 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 27.11.2018, klo 12.00 13.25 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Holm

Lisätiedot

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(12) nr 3/2016 Elin: Hallitus Aika: 21.3.2015 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

Omistajaohjausjaosto. Hans Frantz Raija Kujanpää Mona Vikström Ulla Hellén. Hans-Erik Lindqvist. Paula Granbacka. Paula Granbacka.

Omistajaohjausjaosto. Hans Frantz Raija Kujanpää Mona Vikström Ulla Hellén. Hans-Erik Lindqvist. Paula Granbacka. Paula Granbacka. Pöytäkirja sivu 1(6) nro 6/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 21.12.2018 klo 9.00-10.45 Paikka: Hallituksen kokoushuone T1 Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hans Frantz Raija Kujanpää Mona Vikström Ulla

Lisätiedot

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(14) nr 1/2016 Elin: Hallitus Aika: 25.1.2015 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

Omistajaohjausjaosto. Hans Frantz Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist Ulla Hellén. jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen. hallintojohtaja shp:n johtaja

Omistajaohjausjaosto. Hans Frantz Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist Ulla Hellén. jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen. hallintojohtaja shp:n johtaja Pöytäkirja sivu 1(5) nro 3/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 25.4.2018 klo 8.00-9.30 Paikka: K3 Päätöksentekijät Läsnäolijat: Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist Ulla Hellén, pj. Poissaolijat: Asiantuntijat:

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(12) nr 8/2015 Elin: Hallitus Aika: 28.9.2015 klo 9.00-10.45 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(24) nr 9/2015 Elin: Hallitus Aika: 19.10.2015 klo 9.00-12.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

valt. lis. terveydenhoitaja erikoislääkäri Per Hellman eläkeläinen rakennustyöntekijä toimistosihteeri yrittäjä koneteknikko VALT pj. VALT I varapj.

valt. lis. terveydenhoitaja erikoislääkäri Per Hellman eläkeläinen rakennustyöntekijä toimistosihteeri yrittäjä koneteknikko VALT pj. VALT I varapj. Pöytäkirja sivu 1(16) nr 2/2015 Elin: Hallitus Aika: 24.2.2015 klo 9.00-12.05 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

jäsen, p.j. jäsen jäsen jäsen

jäsen, p.j. jäsen jäsen jäsen Pöytäkirja sivu 1(6) nro 4/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 20.6.2018 klo 9.00-11.00 Paikka: Y3 kokoushuone Lapintiira Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hans Frantz Raija Kujanpää Hans-Erik Lindqvist

Lisätiedot

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(19) nr 5/2016 Elin: Hallitus Aika: 24.5.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

Vähemmistökielinen lautakunta. Holm Juhani Heikkilä Paula Hellén Ulla Salo-Somppi Säde Salminen Asko West Sari

Vähemmistökielinen lautakunta. Holm Juhani Heikkilä Paula Hellén Ulla Salo-Somppi Säde Salminen Asko West Sari Pöytäkirja sivu 1(5) nro 1/2018 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 24.4.2018, klo 13.00 15.00 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Holm Juhani

Lisätiedot

valt.lis. eläkeläinen kaupunginjohtaja leader-neuvoja maanviljelijä eläkeläinen eläkeläinen eläkeläinen juristi kuljettaja

valt.lis. eläkeläinen kaupunginjohtaja leader-neuvoja maanviljelijä eläkeläinen eläkeläinen eläkeläinen juristi kuljettaja Pöytäkirja sivu 1(13) nr 5/2018 Elin: Hallitus Aika: 7.5.2018 klo 9.00-12.35 Paikka: Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 Hans Frantz Barbro Kloo Hans-Erik Lindqvist Åsa Blomstedt Greger

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Per Hellman

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Per Hellman Pöytäkirja sivu 1(23) nr 6/2015 Elin: Hallitus Aika: 15.6.2015 klo 9.00-11.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus

VALT pj. VALT I varapj. VALT II varapj. Gösta Willman Bernhard Bredbacka Mikael Perjus Pöytäkirja sivu 1(15) nr 2/2016 Elin: Hallitus Aika: 4.3.2015 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Hans Frantz Monica Sirén-Aura Mona Vikström

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn. johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(20) nr 5/2015 Elin: Hallitus Aika: 22.5.2015 klo 9.00-12.15 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinn.

Lisätiedot

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom Pöytäkirja sivu 1(18) nr 9/2016 Elin: Hallitus Aika: 25.10.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Varajäsen Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt

Lisätiedot

jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen

jäsen, pj. jäsen jäsen jäsen Pöytäkirja sivu 1(8) nro 2/2018 Elin: Omistajaohjausjaosto Aika: 23.3.2018 klo 9.00-11.10 Paikka: Hallituksen kokoushuone T1 Päätöksentekijät Läsnäolijat: Hans Frantz Raija Kujanpää Ulla Hellén Per Hellman

Lisätiedot

3 Sosiaali- ja terveysvirasto, Laakson sairaalan apulaisylilääkärin virka, työavain Päätös

3 Sosiaali- ja terveysvirasto, Laakson sairaalan apulaisylilääkärin virka, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3, Laakson sairaalan apulaisylilääkärin virka, työavain 45-1303-16 HEL 2017-001121 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen ja kokemuksen perusteella

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Terveysasemat ja sisätautien poliklinikka Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Sotev, Pihlajamäen terveysasema, terveyskeskuslääkärin virka, työavain 45-144-16 HEL 2016-003065 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen

Lisätiedot

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen sihteeri

puheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen sihteeri Pöytäkirja sivu 1(5) nro 2/2017 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 21.11.2017, klo 13.00 14.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Holm

Lisätiedot

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA

RUOVEDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKONEUVOSTO 8.8.2019 1 (7) KOKOUSTIEDOT Aika 8.8.2019 klo 15.00 kokous (kahvit 14.30 alkaen) Paikka Seurakuntakeskus Aatoksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT KN 82 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 83 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

valt. lis. Kenneth Pärus maanviljelijä Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter

valt. lis. Kenneth Pärus maanviljelijä Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter Pöytäkirja sivu 1(22) nr 10/2015 Elin: Hallitus Aika: 9.11.2015 klo 9.00-11.15 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Kenneth Pärus maanviljelijä

Lisätiedot

4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain. Päätös

4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 4 Lännen psykiatria- ja päihdekeskus, Lääkärin viran täyttäminen, työavain 45-394-16 HEL 2016-005315 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen

Lisätiedot

valt. lis. Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter erikoislääkäri Per Hellman

valt. lis. Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala eläkeläinen Bernhard Utter erikoislääkäri Per Hellman Pöytäkirja sivu 1(20) nr 11/2015 Elin: Hallitus Aika: 14.12.2015 klo 9.00-12.00 Paikka: Läsnäolijat: Hotelli Vallonia, Keskustie 3, Sepänkylä Hans Frantz valt. lis. Mona Vikström terveydenhoitaja Greger

Lisätiedot

Valtuusto. Olle Gull. Gösta Willman. Vaasa, hallintojohtajan virkahuone klo Olle Gull, hallintojohtaja

Valtuusto. Olle Gull. Gösta Willman. Vaasa, hallintojohtajan virkahuone klo Olle Gull, hallintojohtaja Esityslista sivu 1(10) nro 1/2016 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 6.6.2016, klo 13 Paikka: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Päätöksentekijät Katso liite 2 Läsnäolijat: Poissaolijat: Asiantuntijat:

Lisätiedot

Koululautakunta. Maanantai 30.6.2014 klo 18.30. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Koululautakunta. Maanantai 30.6.2014 klo 18.30. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 30.6.2014 klo 18.30 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Hallituksen esityslista , klo No 5 / 2017

Hallituksen esityslista , klo No 5 / 2017 Hallituksen esityslista 8.5.2017, klo 10.00 No 5 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(16) nr 5/2017 Elin: Hallitus Aika: 8.5.2017 klo 10.00 Paikka: Läsnäolijat: Perhekeskus, Lapväärtintie 10, Kristiinankaupunki Varsinainen

Lisätiedot

3 Lasten ja nuorten lääkäripalvelut, terveyskeskuslääkärin virka, työavain. Päätös

3 Lasten ja nuorten lääkäripalvelut, terveyskeskuslääkärin virka, työavain. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 3 Lasten ja nuorten lääkäripalvelut, terveyskeskuslääkärin virka, työavain 45-167-17 HEL 2017-002343 T 01 01 01 01 Päätös HL 51 :n perusteella korjattu tehtäväkohtainen

Lisätiedot

Valtuuston esityslista , klo No 1 / 2017

Valtuuston esityslista , klo No 1 / 2017 Valtuuston esityslista 20.3.2017, klo 13.00 No 1 / 2017 Esityslista sivu 1(15) nro 1/2017 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 20.3.2017, klo 13 Paikka: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Päätöksentekijät

Lisätiedot

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom

Varajäsen Hans Frantz. Ragnvald Blomfeldt Monica Sirén-Aura. Kenneth Pärus Mona Vikström. Karin Holmqvist-Nybacka Greger Forsblom Pöytäkirja sivu 1(17) nr 8/2016 Elin: Hallitus Aika: 26.9.2016 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Varsinainen jäsen Varajäsen Hans Frantz Ragnvald Blomfeldt

Lisätiedot

Hallituksen esityslista , klo 9.00 No 3 / 2017

Hallituksen esityslista , klo 9.00 No 3 / 2017 Hallituksen esityslista 27.3.2017, klo 9.00 No 3 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(19) nr 3/2017 Elin: Hallitus Aika: 27.03.2017 klo 9.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös

9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (7) 9 Terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen Perhe - ja sosiaalipalveluissa Työavain 45-1237-14 HEL 2014-013994 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lisätiedot Johtajalääkäri

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ TERVEYSLAUTAKUNTA

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ TERVEYSLAUTAKUNTA HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2011 1 51 OIKAISUVAATIMUS JOHTAVAN YLIHAMMASLÄÄKÄRIN VIRAN TÄYTTÄMISPÄÄTÖKSESTÄ Terke 2008-116 Esityslistan asia TJA/11 TJA Terveyslautakunta päätti toimitusjohtajan esittämin

Lisätiedot

Roihuvuorentie 2 / Satumaanpolku Helsinki Puh (09) Fax. (09)

Roihuvuorentie 2 / Satumaanpolku Helsinki Puh (09) Fax. (09) 1/9 POROLAHDEN PERUSKOULUN JOHTOKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistaina 19.3.2013 klo 18.00 20.00 Paikka: Läsnä: Satumaanpolku 2, neuvotteluhuone Sari Leppänen, puheenjohtaja Jenny Uusikivi Kaisa Larste Iiro Lilja

Lisätiedot

SOTE-valmisteluryhmä. Pia Wik. Gun Kapténs. Pia Wik. Pöytäkirja sivu 1(5) nro 5/2016. Elin:

SOTE-valmisteluryhmä. Pia Wik. Gun Kapténs. Pia Wik. Pöytäkirja sivu 1(5) nro 5/2016. Elin: Pöytäkirja sivu 1(5) nro 5/2016 Elin: SOTE-valmisteluryhmä Aika: 22.06.2016 klo 9 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone Karikukko Y-3 Läsnäolijat: Gun Kapténs Stefan Svenfors Gösta Willman Kristina

Lisätiedot

1 40 33 Ravitsemis- ja siivouspalvelupäällikön viran täyttäminen/viran täyttämistä koskevan päätöksen kumoaminen

1 40 33 Ravitsemis- ja siivouspalvelupäällikön viran täyttäminen/viran täyttämistä koskevan päätöksen kumoaminen KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 19.6.2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 19.6.2013 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 40 33 Ravitsemis- ja siivouspalvelupäällikön

Lisätiedot

Vähemmistökielinen lautakunta. jäsen jäsen jäsen hallituksen edustaja puheenjohtaja varapuheenjohtaja Risto Kukon varajäsen sihteeri

Vähemmistökielinen lautakunta. jäsen jäsen jäsen hallituksen edustaja puheenjohtaja varapuheenjohtaja Risto Kukon varajäsen sihteeri Pöytäkirja sivu 1(5) nro 1/2017 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 17.5.2017, klo 14.00 15.45 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Ingves

Lisätiedot

8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka. Päätös

8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Sosiaali-ja terveysvirasto, Viiskulman terveyskeskuslääkärin virka HEL 2017-003865 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen lisensiaatti

Lisätiedot

5 Etelän psykiatria- ja päihdekeskuksen avohoidon erikoislääkärin virkaan valinta, työavain Päätös

5 Etelän psykiatria- ja päihdekeskuksen avohoidon erikoislääkärin virkaan valinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Etelän psykiatria- ja päihdekeskuksen avohoidon erikoislääkärin virkaan valinta, työavain 45-1100-15 HEL 2015-012852 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti

Lisätiedot

Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä

Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Läsnä Poissa Läsnä Läsnä Läsnä Pöytäkirja sivu 1(5) nro 1/2016 Elin: Sote-valmisteluryhmä Aika: 28.1.2016 klo 12-13.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone T1 olijat: Gun Kapténs Stefan Svenfors Gösta Willman Anne Ekstrand Mikko

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Stj/ niin, että palvelut voidaan toteuttaa myös ruotsiksi.

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Kaupunginhallitus Stj/ niin, että palvelut voidaan toteuttaa myös ruotsiksi. Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2017 1 (5) 241 Erivapauden myöntäminen terveyskeskuslääkärin virkaan vaadittavasta kielitaidosta HEL 2017-001424 T 01 01 01 01 Päätös Käsittely päätti myöntää erivapauden

Lisätiedot

8 Psykiatrian ja päihdehuollon erityispalvelut, ylilääkärin virka, työavain. Päätös

8 Psykiatrian ja päihdehuollon erityispalvelut, ylilääkärin virka, työavain. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Psykiatrian ja päihdehuollon erityispalvelut, ylilääkärin virka, työavain 45-88-16 HEL 2016-002895 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen,

Lisätiedot

8 Sosiaalityöntekijän virka, työavain Päätös

8 Sosiaalityöntekijän virka, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 8 Sosiaalityöntekijän virka, työavain 45-306-16 HEL 2016-004649 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päällikkö päätti koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot

SOTE-valmisteluryhmä. (x) (x) (x) (x) (x) (x) varajäsen Alice Backström (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Pia Wik. Pia Wik.

SOTE-valmisteluryhmä. (x) (x) (x) (x) (x) (x) varajäsen Alice Backström (x) (-) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Pia Wik. Pia Wik. Elin: SOTE-valmisteluryhmä Aika: 10.08.2016 klo 13 Paikka: Vaasan keskussairaala, kokoushuone Karikukko Y-3 Läsnäolijat: Gun Kapténs Stefan Svenfors Gösta Willman Kristina Stenman Malin Brännkärr Mikko

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 18.50 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo 3.krs kokoushuone, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

Hallituksen esityslista , klo 8.00 No 6 / 2017

Hallituksen esityslista , klo 8.00 No 6 / 2017 Hallituksen esityslista 29.5.2017, klo 8.00 No 6 / 2017 Pöytäkirja sivu 1(14) nr 6/2017 Elin: Hallitus Aika: 29.05.2017 klo 8.00 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.10 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, Rauhan sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017

HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja SEURAKUNTA Nro 6/2017 1 HÄMEENLINNA-VANAJAN Pöytäkirja 3.10.2017 SEURAKUNTA Nro 6/2017 DIAKONIATYÖN JOHTOKUNTA Kokousaika Tiistai 3.10.2017 klo 17.30 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone, Rauhankatu 14

Lisätiedot

6 Kuntoutuksen osaamiskeskuksen osastonlääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös

6 Kuntoutuksen osaamiskeskuksen osastonlääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 6 Kuntoutuksen osaamiskeskuksen osastonlääkärin viran täyttäminen, työavain 45-512-16 HEL 2016-007931 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Kuntoutuksen osaamiskeskuksen

Lisätiedot

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi.

Kunnanhallitus on edellä myöntänyt eron kunnanjohtaja Tytti Määtälle ja virka on siten tullut avoimeksi. Kunnanhallitus 9 09.01.2018 Kunnanhallitus 40 23.01.2018 Kunnanhallitus 45 06.02.2018 Kunnanvaltuusto 11 15.02.2018 Kunnanjohtajan viran aukijulistaminen/viran täyttäminen 31.10.2017 254 Kunnanhallitus

Lisätiedot

7 Terveyskeskuslääkärin virkaan valinta, Vuosaaren terveysasema, työavain Päätös

7 Terveyskeskuslääkärin virkaan valinta, Vuosaaren terveysasema, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 7 Terveyskeskuslääkärin virkaan valinta, Vuosaaren terveysasema, työavain 45-1410-14 HEL 2014-014737 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lisätiedot päätti koulutuksen,

Lisätiedot

5 Palliatiivisen poliklinikan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös

5 Palliatiivisen poliklinikan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Palliatiivisen poliklinikan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain 45-24-17 HEL 2017-002554 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen,

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015

TERVEYDENHUOLLON KY. Yhtymävaltuusto 29.10.2015 MUONION-ENONTEKIÖN ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Kokousaika To 29.10.2015 klo 19.00 19.32 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Muonion kunnasta: Hietala Kosti, I vpj. Kangosjärvi Ulla-Maija

Lisätiedot

Pohjoisen psykiatria- ja päihdekeskuksen kuuden sosiaalityöntekijän virkaan valinnat, työavain

Pohjoisen psykiatria- ja päihdekeskuksen kuuden sosiaalityöntekijän virkaan valinnat, työavain HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (3) 2 kuuden sosiaalityöntekijän virkaan valinnat, työavain 7-1144-18 Päätös psykososiaalisen työn päällikkö päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastatteluissa osoitetun

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 Kirkkoneuvosto 20.07.2011 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2011 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.20 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari x Kantola Pentti x Varapj Kiljunen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat

PÖYTÄKIRJA Paikka Pieni seurakuntasali, Koulukatu 26 PROTOKOLL Plats Lilla församlingssalen, Skolhusgatan 26. Ärendet berett av Behandlat VAASAN SEURAKUNTAYHTYMÄ Kokous 31.5.2018 klo 16.00 Sivu 1 / 6 Sisällys Kokouksen avaus ja päätösvaltaisuus... 2 Pöytäkirjantarkastajien valinta... 2 Esityslistan hyväksyminen... 2 Kiinteistöpäällikön viran

Lisätiedot

Valtuusto. Katso liite 12a Göran Honga Hans Frantz Asko Salminen Mona Vikström Auvo Rauhala Marina Kinnunen Jari Lindholm Lena Nystrand ym.

Valtuusto. Katso liite 12a Göran Honga Hans Frantz Asko Salminen Mona Vikström Auvo Rauhala Marina Kinnunen Jari Lindholm Lena Nystrand ym. Pöytäkirja sivu 1(13) nro 2/2015 Elin: Valtuusto Aika: Maanantai 8.6.2015, klo 13.00-15.35 Paikka: Päätöksentekijät Läsnäolijat: Vaasan keskussairaala, auditorio Merihanhi,Y3 Katso liite 12a Göran Honga

Lisätiedot

Perjantai 09.07.2015 klo 09.00-9.16

Perjantai 09.07.2015 klo 09.00-9.16 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika Kokouspaikka Läsnä Perjantai klo 09.00-9.16 Puhelinkokous Jäsen Uusitalo Merja, puheenjohtaja Keltto Pekka, varapj. Huhtamäki-Kuoppala Minna Kankaanpää Mauri Kuivila Leena Mäkinen

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) Opetuslautakunta NAL/1 14.10.2014

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) Opetuslautakunta NAL/1 14.10.2014 Helsingin kaupunki Pöytäkirja 10/2014 1 (5) 214 Oikaisuvaatimus koskien tuntiopettajan määräaikaista virkasuhdetta (turvallisuusala, aikuiskoulutus, työavain 25-439-14) HEL 2014-005591 T 01 01 01 01 Päätös

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017

Kosken Tl kunta Sosiaalilautakunta Esityslista 4/2017 1 Sosiaalilautakunta Kokousaika: Tiistai 10.10.2017 kello 17.00 Kokouspaikka: Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Käsiteltävät asiat 35 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 36 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 7/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 27.10.2017 klo 10:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 93 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

14 Laakson sairaalan apulaisylilääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös

14 Laakson sairaalan apulaisylilääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 14 Laakson sairaalan apulaisylilääkärin viran täyttäminen, työavain 45-605-16 HEL 2016-010175 T 01 01 01 01 Päätös HL 51 :n perusteella korjattu palkkatieto päätöksessä,

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Päivystys Päivystystoimintojen johtajalääkäri

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) Sosiaali- ja terveysvirasto Terveys- ja päihdepalvelut Päivystys Päivystystoimintojen johtajalääkäri Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 9 Apulaisylilääkärin viran täyttäminen, työavain 45-896-16 HEL 2017-001350 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa

Lisätiedot

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinnollinen johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala

valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinnollinen johtaja Mona Vikström terveydenhoitaja Greger Forsblom maanviljelijä Riitta Kentala Pöytäkirja sivu 1(17) nr 2/2017 Elin: Hallitus Aika: 23.02.2017 klo 9.00 12.45 Paikka: Läsnäolijat: Hallituksen kokoushuone A, R0, Vaasan Keskussairaala Hans Frantz valt. lis. Monica Sirén-Aura hallinnollinen

Lisätiedot

Vähemmistökielinen lautakunta. jäsen jäsen jäsen jäsen puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri

Vähemmistökielinen lautakunta. jäsen jäsen jäsen jäsen puheenjohtaja varapuheenjohtaja sihteeri Pöytäkirja sivu 1(6) nro 1/2016 Elin: Vähemmistökielinen lautakunta Aika: 9.5.2016, klo 13.00 15.30 Paikka: Vaasan keskussairaala, X-talon 6. kerroksen kokoushuone Päätöksentekijät Läsnäolijat: Ingves

Lisätiedot

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta. Sosiaalilautakunta 28. 9.2011 67 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Sos. ltk 52 Pelkosenniemen hallintosäännön mukaan kokouskutsu on toimitettava jäsenille viimeistään neljä (4) päivää ennen kokousta.

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

2 Palvelualueiden lääkäripalvelut, terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös

2 Palvelualueiden lääkäripalvelut, terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 2 Palvelualueiden lääkäripalvelut, terveyskeskuslääkärin viran täyttäminen, työavain 45-1290-16 HEL 2017-000247 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Kaupunginsairaalan

Lisätiedot

21 Ylihoitajan virkaan valinta neuvola- ja perhetyön jaokseen, työavain Päätös

21 Ylihoitajan virkaan valinta neuvola- ja perhetyön jaokseen, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 21 Ylihoitajan virkaan valinta neuvola- ja perhetyön jaokseen, työavain 45-788-14 HEL 2014-008582 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lapsiperheiden hyvinvointi-

Lisätiedot

Perjantai 04.09.2015 klo 09.00-9.14

Perjantai 04.09.2015 klo 09.00-9.14 PÖYTÄKIRJA 1 Kokousaika Kokouspaikka Perjantai klo 09.00-9.14 Puhelinkokous Läsnä Jäsen Uusitalo Merja, puheenjohtaja Keltto Pekka, varapj. Huhtamäki-Kuoppala Minna Kankaanpää Mauri Kuivila Leena Mäkinen

Lisätiedot

Lisätiedot Sanna Teiro, johtava sosiaalityöntekijä, puhelin: sanna.teiro(a)hel.fi

Lisätiedot Sanna Teiro, johtava sosiaalityöntekijä, puhelin: sanna.teiro(a)hel.fi Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 20 Sosiaalityöntekijän viran täyttäminen HEL 2014-008275 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Lastensuojelun sosiaalityön päätti koulutuksen, työkokemuksen sekä

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta

Pöytäkirja Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta PL 45, 53101 Lappeenranta P. 040 3126 601, 040 3126 602 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 21.8.2017 klo 17.00 17.48 Paikka Lappeen srk-sali, Kirkkokatu 10, Lappeenranta ASIALISTA 63 KOKOUKSEN

Lisätiedot

7 Suursuon sairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös

7 Suursuon sairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 7 Suursuon sairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain 45-174- 17 HEL 2017-002150 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta

Muonion kunta Esityslista 7/ Sosiaalilautakunta Muonion kunta Esityslista 7/2019 1 Sosiaalilautakunnan kokous Aika ke 26.6.2019 klo 16.00 Paikka Valtuustosali Läsnä Sakari Silén puheenjohtaja Petteri Hirsikangas varapuheenjohtaja Elina Niemelä-Muotka

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus

MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/ Sosiaalilautakunta Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus MUONION KUNTA ESITYSLISTA 6/2018 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 17:00 pykälät otsikko 62. Sosiaalitoimen talouden ja toiminnan katsaus 1.1. 31.8.2018 63. Taloussuunnitelman 2019 ja 2020 2021 valmistelu

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (17) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta

Laihia Pöytäkirja 5/ (17) Sivistys- ja varhaiskasvatuslautakunta Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (17) Aika, klo 17:31-19:18 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 63 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 64 Kokouksen pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

5 Kotisairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös

5 Kotisairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 5 Kotisairaalan apulaisylilääkärin virkavalinta, työavain 45-1179-15 HEL 2016-001427 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti ottaa koulutuksen, työkokemuksen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80

PELKOSENNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Viranomainen Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 15.05.2012 80 Kunnanhallitus 46, 47, 48 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Khall 46 Valtuuston 11.12.2008 hyväksymän hallintosäännön 5 mukaan kokouskutsu kunnanhallituksen jäsenille

Lisätiedot

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri

EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto. johtava kappalainen, vs. kirkkoherra. vt. talouspäällikkö, sihteeri 1 EURAJOEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2019 Kirkkoneuvosto Aika Keskiviikko 17.7.2019 klo 15.30 16.26 Paikka Seurakuntakeskus Luvia Bunkkeri Jäsenet läsnä Samu Repo Harri Lehtinen Kristiina Isokorpi Marja

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

7 Sosiaali- ja terveysvirasto, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka. Päätös

7 Sosiaali- ja terveysvirasto, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka. Päätös Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (6) 7, Viiskulman terveysaseman lääkärin virka HEL 2017-003873 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut päätti valita lääketieteen lisensiaatti Paula Johanna Markkasen

Lisätiedot

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10)

VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) VAASAN SUOMALAINEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2013 2 (10) 173 Kokouksen avaus Puheenjohtaja käytti puheenvuoron, jossa hän mm. kertasi kuluneena vuonna käsiteltyjä asioita, ja avasi kokouksen. 174 Kokouksen

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelut 22.8.

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) SOSIAALI- JA TERVEYSTOIMIALA Terveys- ja päihdepalvelut Psykiatria- ja päihdepalvelut 22.8. HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1 (4) 9 Kalasataman psykiatrian poliklinikan sosiaalityöntekijän virkaan valinta, työavain 7-1224-18 Päätös päätti ottaa koulutuksen, kokemuksen ja haastattelussa osoitetun

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.30 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalon Valon Sali, Rauhankatu 14 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Paula Paavola Jaana Rusko-Laitinen

Lisätiedot

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen

Laihia Pöytäkirja 5/ (10) Tekninen lautakunta Oikaisuvaatimusohjeet, valitusosoitus ja kokouksen päättäminen Laihia Pöytäkirja 5/2017 1 (10) Aika 10.05.2017, klo 18:00-19:59 Paikka Teknisen osaston kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus 41 Kokouksen pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla

Pöytäkirja nähtävillä: Pöytäkirja on nähtävillä Orimattilan seurakunnan kirkkoherranvirastolla ARTJÄRVEN KAPPELISEURAKUNTA Kirkkotie 23 16200 Artjärvi PÖYTÄKIRJA4/2018 ARTJÄRVEN KAPPELINEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 6.6.2018 klo 17.00 Paikka Artjärven seurakuntakoti, Kirkkotie 23, 16200 Artjärvi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (5) Kaupunginhallitus Sj/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/ (5) Kaupunginhallitus Sj/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 24/2013 1 (5) 732 Liikuntaviraston hallinto-osaston osastopäällikön virkaan ottaminen päätti, että kasvatustieteen maisteri Kirsti Laine otetaan liikuntaviraston hallinto-osaston

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2019 Kirkkoneuvosto Aika 14.5.2019 klo 16.45-18.25 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Taponen Auvo varapuheenjohtaja Hiidenkari Tiina Jauhiainen Juha Kiukkonen Sirpa Lamberg Juha Mylly Joona

Lisätiedot

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain

6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain Helsingin kaupunki Pöytäkirja 1 (5) 6 Pohjoisen sosiaali- ja lähityön sosiaalityöntekijän viran täyttäminen, työavain 45-1231-14 HEL 2014-013114 T 01 01 01 01 Päätös Päätöksen perustelut Pohjoisen sosiaali-

Lisätiedot