Valmentaja-/ohjastajakommentteja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Valmentaja-/ohjastajakommentteja"

Transkriptio

1 Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Niko Jokela, Kun Jyväskylässä keulassa matkanneen Veeran Neidin (7) rinnalla juossut vastustaja pudotti taaksemme, niin tamman keskittyminen herpaantui, ja laukka tuli. Tuossa meni mielestäni kärkisija. Hyväravinen Veeran Neiti on ihan juoksijanoloinen hevonen, jonka vauhdit riittävät näihin lähtöihin. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Katsotaan, mihin hyvä lähtijä tästä pääsee, ja ajetaan sitten sen mukaan. Antti Isomaa, Tähtitutu (10) oli viimeksi odotetusti terävämpi, eikä menestys tullut yllätyksenä. Terveenä pysyessään Tähtitutulla on edellytykset kehittyä hyväksi hevoseksi ja tässäkin tammalla pitäisi olla mahdollisuudet pärjätä. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Tähtitutu oli aiemmin keulasta hieman mötky. Viimeksi korvat aukaistiin ensikertaa, ja kuskin mukaan hevonen vastasi muille johtopaikalta hyvin. Tuon perusteella kaikenlaiset juoksut tuntuisivat nyt sopivan. T4-1 / LÄHTÖ 4 Marika Pääkkönen, Talven aikana Myrsky Tuulta (2) on treenattu paljon, ja se on kehittynyt. Vielä tässä kohtaa sitä ei ole kuitenkaan millään tavoin erikoisesti herkistely. Alustasta tarkka tamma tarvitsee pitoa alle. Myrsky Tuuli on sopinut hyvin Jarmo Saarelan käteen. Lauantain viimeistelyjäkään ei moittia, joten jonkinlaisia odotuksia tähän kisaan on. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Myrsky Tuuli vastasi syksyn Ylivieskan startissa keulasta hyvin. Paikka johtavan rinnallakin tuntuu sopivan keulan läheltä parhaat juoksunsa tehneelle tammalle. Tuomas Pakkanen, Myrsky Tuuli (2) ei ollut ajamassani startissa ihan huono, ja jos tamma suostuisi menemään ravia, niin pärjäämiseen olisi edellytyksiä. Marika Pääkkönen, Tyyni Kevätömälle (4) esittelyn ja startin väli on vaikea. Se usein pullailee ja jännittää itsensä tyhjäksi jo ennen kisaa. Niin sille kävi taas perjantaina. Hevonen hermoilee myös kuljetuksessa. Kunnon pitäisi olla ihan ok, mutta tässä ehjä juoksu olisi pääasia, kun koelähtökin on jo uhkaamassa. Tamma polkaisi Kuopiossa jalkaansa, joten osanotto ratkeaa vasta sunnuntaiaamuna. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Kolmosradalta voisi olla mahdollisuudet saada tökätty tamma sisäradalle selkään, mikä olisi vauhdikkaalle Tyyni Kevättömälle ehdottomasta paras juoksupaikka. Varustemuutokset: Samat varusteet.

2 Jukka-Pekka Kauhanen, Voltti oli viimeksi hieman outo. Jäimme Julianne Dahlian (6) kanssa startissa aika tavalla lähtökuoppiin, ja hevonen laukkasi Tuon jälkeen tuli vielä uusi hyppy, joka saattoi johtua tälle hieman pitämättömästä sisäradasta. Hylkäyksen jälkeen ajoin toista rataa pitkin, jolla tamma otti ihan normaalisti vauhtia. Julianne Dahlian laukat ovat yleensä niin pahoja, että peli on niiden myötä menetetty. Tammahyvityksen ansiosta Julianne Dahlialla voi olla tässä Ravia mennessään pärjäämismahdollisuudet. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Julianne Dahlia on päässyt tänä vuonna aiempaa hiukan liukkaammin voltista liikkeelle. Paalulla on vain kolme osanottajaa, joten kakkosradasta ei pitäisi olla Julianne Dahlialle haittaa. Tasaisen kova matkavauhti olisi tammalle sopivinta. Varustemuutokset: Viimeksi ajettiin alumiineilla. Tähän kisaan balanssia saatetaan muuttaa. Antti Isomaa, Almus (7) jatkaa edelleen tosi hyvässä kunnossa, eikä se näissä lähdöissä ainakaan ihan ensimmäisenä väsy. Jos fiilistä löytyy, niin ruuna pystyy olemaan tässäkin korkealla. Almus haki muutamissa starteissa alkuun ravia, ja ongelmia oli myös ensimmäisellä takasuoralla. Hevosta on hieman hoidettu. Nyt sen sitten näkee, että onko sillä vaikutusta esitykseen. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Paikka johtavan rinnallakin käy paremmin vapaalta menevälle Almukselle. Marko Taittonen, Sarjamääritys on tässä I.P. Soturia (8) vastaan, mutta jostain kohtaa meille hyvässä kunnossa tulleella oriilla kilpaileminen piti aloittaa. Vuodenvaihteessa talliin saapuneesta hevosesta ei ole treenien perusteella mitään negatiivista sanottavaa. Tässä on kiva katsoa, että miten hevonen on meillä oloaikanaan muuttunut. Pääasia on ehjä ja hyvä juoksu. Vielä tällä kertaa olisin jo sellaiseen tyytyväinen. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Tilanteen mukaan ajetaan. Varustemuutokset: Varusteissa muutetaan tuskin mitään merkittävää kohtaa. Tuomas Pakkanen, Tähti Kepu (9) teki Ylivieskassa hyvän juoksun ja hevonen sai loppua kohti pykälän paremmin silmään. Tuon esityksen perusteella se on menossa parempaan päin. Ruuna on laukannut joskus Ylivieskassa etusuoralla tuhat ennen maalia ilman syytä. Tuon takia ajoin viimeksi sen kohdan maltilla. Onnistuessaan Tähti Kepu pystyy tällaisessa lähdössä pärjäämään. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Lähtöpaikka on Tähti Kepulle haastava, ja alkuun on iso laukkavaara. Jos startti onnistuu, niin sopivassa kohdassa eteenpäin on lähdettävä ajamaan. T4-2 / LÄHTÖ 5 Niko Jokela, Välillä varjojen mailla ollut, hyvän esityksen Ylivieskassa tehnyt Be My Hot Stuff (1) on viime starttiensa perusteella nousukunnossa. Kuopiossakaan hevonen ei ollut huonotuntuinen. Juoksun onnistuessa ruunalla on tässä pärjäämissaumat. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Be My Hot Stuff saa tästä selkäreissun, mikä sopii sille mainiosti.

3 Mauri Jaara, Gizan Bokolla (4) oli Ylivieskan startissa vehkeet hieman liian löysällä, minkä takia se kompuroi loppukaarteessa laukalle. Rovaniemen kisaan varusteita kiristettiin, ja Gizan Boko teki hyvän juoksun. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Gizan Bokon hyvä lähtönopeus pitää taas hyödyntää. Keulasta on lyhin matka maaliin, joten sieltä koetetaan ajaa. Heikki Valli, Viimeisessä startissa ennen taukoa Last Finnin (10) kenkä irtosi loppukaarteessa. Se löi maalisuoralla jalkoihinsa ja laukkasi. Jo yli kuukauden verran starttikunnossa olleen terveen hevosen harjoitukset on ajettu koppakärryt perässä. Herkistelyjä ei ole tehty, joten tähän ekakisaan Last Finni ole välttämättä vielä ihan terävimmillään. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Tilanteen mukaan ajetaan. Hevoselle annetaan mahdollisuus, ja ajoissa kiriin lähdetään. T4-3/ LÄHTÖ 6/PD-1 Markku Kiljala, Valtrauksen Tähkältä (2) hoidettiin taas uutta paikkaa. Vielä virtaa lisää saaneella ruunalla on ajettu viime startin jälkeen normaalisti, mutta kovempaa ei ole menty. Lämmittelyssä palataan entiseen, eli se tehdään vasta hieman ennen esittelyä. Varustemuutokset: Valtrauksen Tähkän varusteet on löydetty aika hyvin kohdalleen. Sakari Saaranen, Valtrauksen Tähkä (2) oli ihmeen rauhallinen loppuviikolla ajamassani treenissä. Torstaina hierottu hevonen oli tuossa harjoituksessa hyvätuntuinen. Startissa molemmilla puolilla on vastustajia, mikä aiheuttaa laukkariskin. Kovaa ravilla avaava Valtrauksen Tähkä pystyy tässä ehjällä juoksulla kärkitaistoon. Marko Taittonen, Hyvän ja pitkän talven ansiosta Siirin Hillaa (4) on päästy treenaamaan paljon. Kovaa ei ole kuitenkaan ajettu, joten tässä hieman katsotaan missä hevosen kanssa ollaan menossa. Viime starttiin oli jonkin verran odotuksia, mutta tamman esitys kisassa oli melkoinen pettymys. Tämän kerran sijoitusta en uskalla lähteä nyt ennakkoon veikkaamaan. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Hyvin avaavalla aika keulariippuvaisella hevosella yritettäneen johtoon. Tilanteen mukaan kuitenkin ajetaan. Varustemuutokset: Vanhoilla varusteilla jatketaan. Ari-Pekka Tuisku, Rankkarilla (6) ollut tosi huonoa tuuria parissa viime kisassa. Tampereella olimme koko matkan pussissa. Ylivieskassa hyvän sijoitus meni, kun paineissaan ollut ruuna otti laukan kiriin lähtöhetkellä loppusuoralla. Juoksun onnistuessa Rankkarilla voisi olla saumat pikku pärjäämiseen. Pitävä rata on parempi hyvin hokeilla menevälle hevoselle. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Hannu Torvisen ajamana Rankkari lähti hyvin auton takaa. Yleensä aina selässä aina juossut ruuna pääsi Forssassa kierros ennen keulaan, ja piti sieltä ykköseksi. Varustemuutokset: Aika tavalla samoilla jatkettaneen.

4 T4-4 / LÄHTÖ 7/PD-2, Troikka-1 Henry Ala-Korpi, Viimeksi vaisun esityksen tehnyt Kurir Brodde (1) oli koko kisan ajan tahkeana. Muutoinkin laiskasti harjoituksissa esiintyvä ruuna oli ilmeisesti ollut pikku paussin aikana turhan helpolla. Valmentajan mukaan Kaustisen radalla ajetun harjoituksen perusteella hevosella pitäisi olla nyt kaikki kunnossa. Vastus vaikuttaa viime kertaa hieman kevyemmältä, joten Kurir Brodden pitäisi pystyä ottelemaan tässä kärkisijoista. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Kurir Brodde ei pystyne pitämään sisäradalta keuloja. Täytyy yrittää luovia heti toiselle ja pyrkiä eteenpäin. Tilanteen mukaan joka tapauksessa ajetaan. Jutta Ojala, Kokeessa ja harjoitusraveissa hyvin suorittanut Furioso Duo (2) kuumeni Bodenissa lähdön uusinnan takia vielä entisestään, eikä se päässyt ravilla matkaan. Useamman ongelman takia pitkän tauon pitänyt ruuna on itsellenikin tähän kisaan iso arvoitus. Tämä on meille vielä tsekkauspaikka, jossa katsotaan, että miten jatketaan. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Itsestään kovaa lähtevä Furioso Duoa ei voi ottaa tältä paikalta kiinni. Matkalla ruuna rauhoittuu kyllä menemään, ja sillä voi ajaa selästä. Varustemuutokset: Etupäätä kevennetään ja muuta varustustakin hieman vaihdetaan, mm. korvia laitetaan enemmän tukkoon. Karoliina Piispanen, Kiimoista ja kovista radoista kärsinyt Denna (6) pystyi viimeksi jääraveissa hyvän esitykseen. Villen ajamana se meni kallistamattomat kurvitkin mainiosti, vaikka tamma ei ole erikoisen hyvä kaarrejuoksija. Hyvässä kunnossa oleva Denna on ollut oiva harjoituksissa. Toivotaan, että huono matkustaja saadaan taas ehjänä kilpailupaikalle. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Lähtöpaikka on sopiva kovalle avaajalle, jolla tarjottaneen tässä selkäreissua. Varustemuutokset: Denna on kesähevonen, joka on parhaimmillaan kesäkengässä. Tähän kisaan varusteita ei muuteta. Timo Salmela, Drinks Pleasen (9) pikku vammaa etusessa jouduttiin parantelemaan aika pitkään, ja nyt koetetaan miten se rupea kestämään. Ruuna on treenattu jo jonkin aikaa ja reippaamminkin on harjoituksissa päästelty. Hieman odottavalla kannalla vielä tähän kisaan lähdetään. Porukka vaikuttaa aika sopivalta, joten jonkinlainen pärjääminen voisi olla mahdollista. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Aika verkkaiselle lähtijälle koetetaan saada vielä näin alkuun kiva reissu. Viime starttien perusteella Drinks Please pystyy tarvittaessa tekemään myös omin avuin vähän pitemmänkin kirin. Varustemuutokset: Hokeilla juoksemaan oppinut Drinks Please jatkaa entisillä varusteilla. Niko Jokela, Gold Narva (15) on laukannut monesti voltista. Takarivi on tälle hieman helpompi. Startti pitää yrittää ottaa kuitenkin varman päälle. Teivossa ajamassani kisassa ori jäi pussiin. Ilman tuota hyvän esityksen tehnyt hevonen olisi mennyt finaaliin. Gold Narva ei ole onnistunut viime starteissaan. Pisteet ovat tuon takia menneet vähiin, mikä on yksi syy tässä

5 mukana oloon. Voittaminen on näistä alkuasemista vaikeaa, mutta juoksun onnistuessa mikään sija ei ole minulle iso yllätys. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Riski hevonen pystyy tekemään omaa juoksua. Jukka-Pekka Kauhanen, Ylivieskassa mainion juoksun tehnyt, rehdisti perille asti kamppaillut ja vain hyvälle hevoselle hävinnyt Svadilfari (16) laukkasi Kuopion kovassa porukassa, kun yksi vastustaja meni siitä loppukaarteessa ohi. Vastaavaa on sattunut sille aiemminkin. Voitto siinä ei mennyt, mutta ei hevonen tyhjäkään ollut. Taulun perusteella tehtävä vaikuttaa ruunalle tässä hieman helpommalta. Hyvillä mielin kisaan lähdetään, ja jos juoksu ei mene ihan reisille, niin pärjäämiseen pitäisi lähtöpaikasta huolimatta olla mahdollisuuksia. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Täältä ollaan juoksunkulun armoilla. Svadilfari pystyy kuitenkin onneksi tekemään omaa juoksua. LÄHTÖ 8 Mauri Jaara, Edellisessään kompuroineen Pikku-Arvon (2) sekkiä kiristettiin viime starttiin. Ryhdikkäänä ollut ruuna teki hyvän esityksen ja mainion lopetuksen. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Lähtöpaikka on sopiva nopealle avaajalle. En osaa sanoa minkälainen juoksu sopisi parhaitten Pikku-Arvolle. Niko Jokela, Hieman tasavauhtinen Corinna (7) vaikutti viime kautena hyvältä neljävuotiaalta tammalta. Tauolta Kaustisen kisaan lauantain palaava hevonen kesti hyvin kilpailemista, joten lyhyen starttiväli ei pistäisi olla Corinnalle huono. Troikka-2 /LÄHTÖ 9 Henry Ala-Korpi, Ylivieskan loppukaarre on ollut Taifunille (3) hankala. Viimeksi vauhti meni vain tuossa kohtaa hevosen kannalta hieman liian kovaksi, ja laukka tuli. Taifun jatkaa kunnossa, ja sopivalta lähtöpaikalta 4-5 sijan paikkeille voisi olla mahdollisuudet. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Pitää yrittää ajaa koko matka ravia. Katsotaan sitten lopussa monesko ollaan maalissa. Varustemuutokset: Ravia koetaan saada varmemmaksi, ja Taifunille laitettaneen välipohjat kenkien alle. Muuten samat varusteet. Hannu Pelkonen, Willen Vappu (7) on ollut koko vuoden hyvässä. Epäedulliset juoksunkulut ja lähtöpaikat sekä häiriölaukat ovat estäneet menestymisen. Joensuussa kaikki matsasi, ja mainion esityksen tehnyt hevonen ensimmäinen maalissa. petrannut lähtönopeutta avaa kohtuullisesti varmistunut starttiin Ajotaktiikka/Juoksutoive: Willen Vappu on varmistunut starttiin ja parantanut lähtönopeuttaan. Keulassa tällä ei ole päästy vielä koskaan ajamaan. Tamma on pärjännyt sekä kuolemasta että selkäreissuilla.

6 Esa Kolppanen, Viimeksi lämmittelyssä hyvin esiintyneellä Erehyksellä (11) oli startissa huonoa tuuria. Orille tuli jostain syystä voltissa harha-askel. Se polkaisi kengän irti, missä yhteydessä pala kaviostakin lähti mukana. Mainiosti torstain harjoituksissa suorittaneella Erehyksellä on päästy treenaamaan ihan normaalisti. Radalla ei ole käyty. Hiittisuoralla on ajettu kovimmillaan 30-vauhtia. Matalalla profiililla vielä tähän kisaan lähdetään. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Ehjä suoritus on pääasia. Kuskille annetaan ohjeet ajaa alkumatka parijonossa. Katsotaan sitten lopussa, mihin Erehys kykenee nousemaan. Varustemuutokset: Viimeksi Erehyksellä ei ollut putseja, nyt ne laitetaan etujalkoihin. Tuomas Pakkanen, Antre (12) ei ollut viimeksi ihan yhtä hyvä kuin aiemmissa starteissaan, ja hieman kantamalla hevonen maaliin piti tuoda. Kari Herranen, Vammataustan takia Antreen (12) kanssa joutuu joka kerta katsomaan, että lähdetäänkö kisaan mukaan. Olin ihan tyytyväinen viime esitykseen. Tuon perästä hevonen ei mennyt huonompaan suuntaan. Kovia vauhteja tällä ei tässä välissä kotona menty. Ajotaktiikka/Juoksutoive: Lähtöpaikka on kohtuullisen hyvälle lähtijälle pieni miinus. Toivotaan, että Antre pääsee täältäkin kunnolla matkaan. T4-vihje T4:n vaikuttaa ennalta pelaamisen kannalta aika haastavalta, ja ainakin ilman tietoa prosenteista "hyvää" tukipilaria riville on vaikea lähteä ehdottelemaan. T4-1 / LÄHTÖ 4 Varmaehdokkaat Tasaisen hyviä suorituksia ennen pikku taukoa tehnyttä Almusta (7) aikatasoitus ei suosi mitenkään erityisesti, mutta vastus vaikuttaa kuitenkin hevoselle jollain tavoin aika sopivalta, eikä ykkössija tulisi minään shokkina. Yllättäjäehdokas Erittäin epävarmasti tauon jälkeen esiintynyt Myrsky Tuulelle (2) aikatasoitus on edullinen sarjamuoto. Valmentaja Marika Pääkkösen mielestä tamman kunto on kohdillaan. Kun vielä sekä Jukka-Pekka Kauhanen että Tuomas Pakkanen kommentoivat hevosen tilannetta positiivisesti, ei aikatasoituksen ja tammahyvityksen tuottamasta tuplaedusta nauttivan Myrsky Tuulen pärjääminen ehjällä juoksulla tunnu mahdottomalta. Juoksunkulku arvaus Yksin perusmatkalta lähtevälle Riutan Perennalle (1) vetotyöt ovat käyneet jossain vaiheessa uraa oikeinkin mainiosti. Viime aikoina puristus ei ole tahtonut riittää ihan perille. Tamma voi johtaa kisaa tässä yllättävänkin pitkään. Toisen paalun osanottajista Marika Pääkkösen valmentamat tammat käynnistyvät kumpikin ravilla asiallisesti. Hieman tasavauhtiselle Myrsky Tuulelle (2) vapaan radan juoksu voisi olla sopivampi. Aika pätkänopealle Tyyni Kevätömälle (4) selkäjuoksu on Marika Pääkkösen mielestä selvästi parempi vaihtoehto. 60 m takamatkalaisista yksikään ei ole kovin nopea startista. Almukselle (7) lähtöpaikka on sopiva, kun vastustajia ei ole ulkopuolella, ja kaiken ollessa kohdillaan voi

7 vahvalla ruunalla kaasutella tässä heti eteenpäin. Laukkavaaran takia I.P. Soturilla (8) alku jouduttanee ottamaan melkoisen rauhallisesti. Vaikka Tähti Kepu (9) pääsisi Tuomas Pakkasen taituroimana ravilla matkaan, niin hieman lisää tasoitusta se taas alussa antanee. Viimeksi kärrylähdössä ruunalle tarjottiin nättiä reissua, mutta tässä seurassa saatetaan suunnata jo ajoissa reissuun. A: 7,9,2 B: 6,4,5,8,12,1 C: 3,11,13,10 T4-2 / LÄHTÖ 5 Varmaehdokasta, jonka taakse voisin selkä suorana mennä, en kyennyt tähän kohtaan löytämään. Arvoitus Last Finn (10) voitti toissa vuonna heti tauolta, mutta muina vuosina se on tarvinnut useamman startin alle, ennen kuin paras vire on päässyt esiin. Juoksunkulku arvaus Radoilla 2-5 on nopeita lähtijöitä, joista kolmelle keulajuoksu on ainakin joskus käynyt mainiosti. Ylivieskassa loppukaarteessa johtopaikalta laukalle kompuroinut Gizah Boko (4) ei Rovaniemellä jaksanut pitää kahta parempi voimaista takanaan. Mauri Jaara aikoi luottaa samaa taktiikkaa kuin hevosen parissa edellisessä käytettiin. Crystal Eyella (5) on kahdessa viime kisassa ollut sisäpuolella sen verran teräviä avaajia, ettei johtoon pääsemiseen ole ollut saumoja. Jos mielijuoksuun tarjoutuu tilaisuus, niin se pyrittäneen myös käyttämään. Viime syksynä Rovaniemellä koko matkan johdon perästä ykköseksi pitäneen Olminin (3) vire on viime esityksen jälkeen arvoitus, ja sitä myötä ajotaktiikka. Asiallisessa vireessä kilpailevalla Be My Hot Stuffilla (1) on sisäradalta pieni laukan vaara alkuun. Mukavasti autoa seuraavan ruunan juoksu voi onnistua tästä mainiosti, jollei hevonen sitten jää kirivaiheessa vetämättömään selkään. Juoksun suhteen monipuolisella Last Finnillä (10) saatetaan kauden ekakisassa alkumatka ottaa aika lunkisti, ja luottaa tamman loppuvetoon. Jos tempo on reipasta, saattaa Fade To Jam (9) kyetä sopivan sisäreissun perästä nousemaan voittokamppailuun mukaan. A: 4,10,1,5,9 B: 8,3,6,11 C: 12,2,7 T4-3/ LÄHTÖ 6/PD-1 Varmaehdokas Santtu Raitala ei ollut ennen viime kisaa antamassaan kommentissa täysin tyytyväinen Valtauksen Tähkän (2) suoritukseen tauolta Seinäjoella. Markku Kiljalan mielestä ruuna ei ollut viimeksi varmasta voitosta huolimatta ihan parhaimmillaan. Vastaavan esityksen hän uskoi kuitenkin riittävän tässäkin aika pitkälle. Sakari Saarasen ajamassa loppuviikon viimeistelytreenissä hevonen oli ollut hyvä. Mainiolta lähtöpaikalta matkaan pääsevä kovaluokkainen menijä kohtaa nyt aika sopivan oloiset vastustajat, ja ehjällä juoksulla voittoon on hyvät saumat. Yllättäjäehdokas Suosikin jostain syystä epäonnistuessa aika monella voi olla mahdollisuuksia ykkösrahoihin. Kahdessa viimeisessä Rankkarin (6) juoksut ovat epäonnistuneet. Tuurien kääntyessä näppärästi autoa seuraava ruuna voisi yksi mahdollinen pärjääjä. Juoksunkulku arvaus Autoa tiiviisti seuraava Siirin Hilla (4) saattaa olla ensimetreillä

8 vikkelin. Keulajuoksu on ollut tammalle parempi, mutta tauolta palaajalla aletaan tuskin hangoittelemaan, jos suosikki ilmestyy rinnalle. Ravilla matkaan päästessään Valtrauksen Tähkä (2) voi ottaa myös heti porukan komentoonsa. Jos johtoon pääsy onnistuu, niin ruuna vetänee perille asti. Mukavasti kiihtyvä Sentter (1) saanee ykköseltä nätin sisäratareissun. Ruunalla voidaan varmaan päästellä keulastakin, jos tilaisuus siihen tarjoutuu. Hyvin startissa toimivalle Rankkarille (6) voisi löytyä kiva juoksupaikka parijonosta. Koskelan Helemi (5) ja Hullupoika (7) ovat ehdolla toisen radan vetäjiksi. A: 2 B: 1,4,6 C: 7,3,5,11,9,10,8 T4-4 / LÄHTÖ 7/PD-2/Troikka-1 Varmaehdokkaat, Viimeksi flopanneen Kurir Brodden (1) esitys ei edelliselläkään kerralla täysin vakuuttanut, mutta silti edellissään moitteettomasti suorittanut mainiosta asetelmista kisaan starttaava ruuna tullee ymmärrettävästi olemaan tämän lähdön eniten pelattu hevonen. Sarjoihinsa kovalla keulassa juosseella Shiny Bossilla oli Ylivieskassa 20 m etu Svadilfarin (16) nähden, ja sitä ruuna ei pystynyt hyvästä yrityksestä huolimatta lopussa ohittamaan. Kuopiossa matkalla johtavan rinnalle edennyt Svadilfari ei pysynyt loppukaarteessa ravilla, kun sen selässä matkannut lähdön suosikki, eri sarjan menijä Vilar Lake pyyhälsi vauhdilla ohitse. Tässä vastus vaikuttaa tuota kertaa selvästi kevyemmältä, ja jos juoksu ikävältä lähtöpaikalta onnistuu, ei voittokaan ole mahdottomuus. Yllättäjäehdokas Hyvin voltista avaava Denna (6) voi saada tarvitsemansa nätin juoksun kärjen takana, jolloin menestykseen saattaa olla mahdollisuuksia. Arvoitus Drinks Please (9) on tällaiseen seuraan kelpo hevonen. Vaikka harjoittelu tuntuu sujunee mukavasti, niin lähes 11 kuukauden tauolta taas kilpailemisen aloittavan ruunan tarkka vire kaikille on jonkinlainen arvoitus. Juoksunkulku arvaus Furioso Duo (2) saattaa ravilla lähtiessään ottaa alussa johtopaikan haltuunsa. Yli kahden vuoden paussin jälkeen radoille paluuta tekevälle ruunalle haettaneen kuitenkin vielä selkäjuoksua. Jos lähdön ajoitus Suomen aina arvoitukselliselta juoksulangalta osuu kohdalleen, Denna (6) saanee kivan paikan sisäradalta joko kärjestä tai sen läheltä. Keulasta tuskin kokeillaan ajaa, vaan esim. suosikin selkä kelvannee mainiosti eteen. Kurir Broddella (1) on aika isot liikkeet, joten se tuskin kykenee pitämään alussa muita ulkopuolellaan. Henry Ala-Korpi aikoi nostaa ruunan heti miten toiselle radalle, ja suunnata johtopaikka mielessä eteenpäin. Jos tuon onnistuu, voi Kurir Brodde saada vetää porukkaa haluamaansa vauhtia. Adioska (3) ja Gulliver Hangover (4) avaavat molemmat voltista asiallisesti. Ainakaan ensin mainitun tämän hetken vire ei edellyttäne kovin aggressiivista ajotaktiikkaa. Tällä lähtötavalla Rapido Follon (5) ravilla matkaan pääsemien ole ihan itsestään selvyys. Takamatkan suljetulta radalta starttaava Svadilfari (16) kykenee tekemään omaan juoksua, joten se saattaa olla ensimmäisenä kiriin suuntaava, mahdollisesti jo toisen kerran etusuoralle tultaessa. Suhteellisen verkkaisesti käynnistyvä Drinks Please (9) saattaa jäädä alussa aika tavalla takajoukkoihin. Kiriin saatetaan odottaa selkiä eteen, mutta välttämätöntä se ei tämän hevosen kanssa ole. Muiden välistä voltista startatessaan On Va Voirilla (10) on melkoinen laukan vaara, eikä tämä lähtötapa ole ihan helppo Gold Narvallekaan (15). Ravilla matkaan päästessään viime mainittu voi pystyä kiertämään aika kaukaakin kärkikamppailuun mukaan.

9 A: 1,16 B: 9,15,6 C: 11,2,14,4,10,5,13,12,3,8 T4-systeemit Pieni: 7,9,2 (6,4) 4,10,1,5,9 (8,3) 2 (1,4) 1,16 (9,15) = 30 riviä Suuri: 7,9,2,6, (4,5) 4,10,1,5,9 (8,3) 2,1,4,6 (7,32) 1,16,9,15,6 (11,2) = 400 riviä Troikka-2 /LÄHTÖ 9 Todennäköisin kolmen sakkiin Kolmella voitolla pitkältä tauolta aloittanut Antre (12) olisi paremmalta paikalta tuntunut erittäin mahdolliselta voittajalta. Nyt hyvästä lähtönopeudesta ei ole välttämättä hyötyä. Troikasta poisjääminen olisi iso yllätys, niin muukin tulos kuin ykkössija on etukäteen mahdollinen. Arvoitus Erehyksen (11) viime kerran kauden aloitus ei kertonut vielä oikein mitään hevosen vireestä, ja aiempina vuosina tauolta startteja tarvinneen ruunan tämän kerran esitys on paljolti arvailujen varassa. Yllättäjäehdokas Oivista alkuasemista matkaan pääsevälle Tupenrapinalle (2) Hannu Hietanen voi hankkia oikeinkin namureissun. Molemmat suosikit ovat taas huonoilla lähtöpaikoilla, joten tuon edun turvin ruuna voisi pystyä olemaan jopa ensimmäisenä maalissa. Juoksunkulku arvaus Vaikka lähtöpaikka on ulkona, voi Henkan Huilu (7) nopeana avaajana ottaa keulat. Jos näin käy, niin asemista pyrittänee pitämään kiinni mahdollisimman pitkään. Jyväskylässä ekatuhannen rauhallista 36-vauhtia vetänyt ruuna kykeni niukkaan voittoon. Tässä yhtä verkkaiseen matkavauhtiin on hieman vaikea uskoa. Epävarmana ollut Sävelen Sointu (5) seuraa autoa mainiosti. Viimeksi hienoisen nousukuntoiselta vaikuttaneelle tammalle vetotyöt käyvät. Asiallisena lähtijänä Tupenrapina (2) voisi saada kivat asemat sisäradalta kärjen takaa. Pahimmilleen hyvin avaava Rivaltti (5) voi jäädä matkaamaan johtavan rinnalle. Ihan mukavasti käynnistyvälle, Willen Vapulle (8) yritettäneen saada kohtuullinen hyökkäysasemat tamman sitkeää loppuvetoa ajatellen. Terävästi lähtevän Antreen (12) menestykset ovat tulleet kärjestä tai sen tuntumasta. Nyt tehtävästä voi muodostua erilaiseksi. Kahta viimeksi mainittua mahdollinen hieman ylivauhtinen juoksu hyödyttäisi. A: 12,8,2,11 B: 1,7,3,4,6,5 C: 9 Muut lähdöt Lahjottu 10.Tähtitutu 7.Veeran Neiti 13.Pontriot 3.Bella Min 8. Tirehtööri 6.Ripasso 15.Uutelan Mimosa 11.Tellun Visu 14.Routari (9.Krannin Pihla 2.Hissun Mahti 1.Vette 4.Ilopali) Zoltan Kemp 1.Shirayuki Hime 3.General Maximus 5.Ditchback Dear 2.Bwt Admiral 4.Cirlce Star 11.Hamis Heartbreaker 15. Elegant Legacy 12.Bail Out Kemp 9.Speed Coin 13. Akseli Winner 14.Dear Josie 16.Fantom Sundance 7.Spirit Of Butch 6.Elwind H 8.Swamp's Rose 3. 4.Gabriel Star 12.Xantine Croft 8.Honey Star 7.Sahara Yippiekiyay 6.Doreeta 3. Jefferson (9.Fayette Web 1.Manifican)

10 8. 2.Pikku-Arvo 5.Venlan Vekkuli 9.Aparis 7.Corinna (1.Kumiukko 3.Nietos 10.Vincent Lax) Amanda Rose 7.Hillbilly Bruce 3.Hide Snow White 12.Caldera Amour 1.Marielle Carjan (5.Donera Dream 11.Artic Skipper 6.Quastella 2.Finosåfin 8.Comet Alley) (A-hevoset alleviivattu ja yllättäjät suluissa) Kommenttien ja vihjeiden kokoaja Vesa Varmanen

TOTOTV- RAVIT 29.10.2011 V4-ANALYYSIT

TOTOTV- RAVIT 29.10.2011 V4-ANALYYSIT TOTOTV- RAVIT 29.10.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikkina starttaa numero 1 ROBERT SAM. Viimeksi Kuopiossa ruuna hyökkäsi 2. ulkoa kierros jäljellä, eteni päätöspuolikkaan alussa johtavan rinnalle

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja

Valmentaja-/ohjastajakommentteja Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Mauri Jaara, Leikillä (2) kehittyvä on hevonen, joka ajamieni hiittien perusteella mennyt koko ajan eteenpäin. Ajotaktiikka / juoksutoive: Ei mitään erikoista toivetta

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT 22.10.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT 22.10.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 22.10.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Toto5-pelin käynnistävän Tammasarjan suosikkina lähtee matkaan Kiikkus s Damen poisjäännin jälkeen numero 8 MILLSTONE S LISSOM. Neljättä peräkkäistä voittoa

Lisätiedot

Toto4-ravit Kuopiossa maanantaina 4.8.2014 klo 18 TOTO4-VIHJESYSTEEMIT TOTO4-ANALYYSIT

Toto4-ravit Kuopiossa maanantaina 4.8.2014 klo 18 TOTO4-VIHJESYSTEEMIT TOTO4-ANALYYSIT Toto4-ravit Kuopiossa maanantaina 4.8.2014 klo 18 TOTO4-VIHJESYSTEEMIT T4-1: 3,1,10 + 8,11 (7,9) T4-2: 14,1,12 + 13,15,6 (3,2) T4-3: 2,1,9 + 3,7 (10,8) T4-4: 2 (3,6) Pieni systeemi 27 riviä, hinta 5,4

Lisätiedot

TOTO4- RAVIT 14.04.2013 TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO4- RAVIT 14.04.2013 TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO4- RAVIT 14.04.2013 TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Systemiemme tukipilariksi valitsemme avauskohteen numeron 7 EKOLOKI. Viimeksi Jokimaalla ori nousi 6. sisältä 6. ulos etusuoralla, lähti samassa kolmannelle

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja T4-1 / LÄHTÖ 4 Jani Ahopelto, Gold Narva (5) Ajotaktiikka/Juoksutoive Varustemuutokset:

Valmentaja-/ohjastajakommentteja T4-1 / LÄHTÖ 4 Jani Ahopelto, Gold Narva (5) Ajotaktiikka/Juoksutoive Varustemuutokset: Valmentaja-/ohjastajakommentteja T4-1 / LÄHTÖ 4 Jani Ahopelto, Tauolta aloittanut Gold Narva (5) ei ollut toissa kerralla voitosta huolimatta vielä ihan vetreimmillään. Viimeksi 1500 takia takamatkalle

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja

Valmentaja-/ohjastajakommentteja Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Juha-Matti Paavola, Siriliisillä (4) ei ajettu kokeessa hampaat irvessä, mutta mukavaa vauhtia asiallisen oloinen vauhdikas varsa loppua kuitenkin tuli. Siriliisi

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 28.4.2013 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Systeemiemme tukipilariksi valitsemme avauskohteen numeron 6 ALL IN. Viimeksi Killerillä ruuna hyökkäsi 2. ulkoa loppukaarteessa ja kiri niukkaan voittoon.

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 15.3.2013 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikkinamme starttaa 12 LINTAN PYSTI. Viimeksi Killerillä ruuna hyökkäsi 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla, eteni loppukaarteessa toiselle

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja

Valmentaja-/ohjastajakommentteja Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Ville Pohjola, Teacher In Space (4) aloitti ihan kivasti, mutta sitten hevoselle tuli varmaan jotain pikku vaivaa. Tähän kisaan on nyt pidempi väli, eikä minulla

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Markus Porokka, Lento-Liisa (6) Ajotaktiikka/Juoksutoive Varuste- ja kengitysmuutokset Veli-Erkki Paavola,

Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Markus Porokka, Lento-Liisa (6) Ajotaktiikka/Juoksutoive Varuste- ja kengitysmuutokset Veli-Erkki Paavola, Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Markus Porokka, Lento-Liisa (6) ei ollut nelivuotiaana vielä valmis. Joensuun kokeeseen lähdettiin hieman ex-tempore mentaliteetilla. Vain kotona ajettu tamma suoritti

Lisätiedot

Toto5-ravit Kuopiossa sunnuntaina TOTO5-VIHJESYSTEEMIT TOTO5-ANALYYSIT

Toto5-ravit Kuopiossa sunnuntaina TOTO5-VIHJESYSTEEMIT TOTO5-ANALYYSIT Toto5-ravit Kuopiossa sunnuntaina 30.9.2013 TOTO5-VIHJESYSTEEMIT T5-1: 11,14,16 + 7,1 (12,13) T5-2: 7,1 (12,6) T5-3: 7,8,10 + 5,1 (3,11) T5-4: 5,4,2 + 8,10 (7,3) T5-5: 4 (7,15) Pieni systeemi 54 riviä,

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Antti Isomaa, Virkun Hohton (1) Ajotaktiikka/Juoksutoive Varuste- ja kengitysmuutokset Antti Ojanperä,

Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Antti Isomaa, Virkun Hohton (1) Ajotaktiikka/Juoksutoive Varuste- ja kengitysmuutokset Antti Ojanperä, Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Antti Isomaa, Jos Virkun Hohton (1) asiat saataisiin kohdalleen, niin se olisi varsinkin jakson puolesta hyvä hevonen. Laukkaprosentti on tosi korkea, ja kilpatilanteessa

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 2.3.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikkinamme starttaa 1 FLYING FIRE FLY. Kauden avauksessaan Joensuussa ruuna eteni keulaan ensimmäisessä kaarteessa, sai rauhoittaa vauhtia

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT 7.9.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT 7.9.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 7.9.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Toto5-pelin avauskohteena ajettavan Nuorten Sarjan suosikit tulevat takamatkalta. 9 HORSETAIL S JACK eteni Vieremällä lyhyen alkulaukkansa jälkeen 3. ulos.

Lisätiedot

RIKSUN KESÄRAVIKAUDEN AVAUS Sunnuntaina 19.6.2016 klo 14 T4-VIHJESYSTEEMIT TOTO4-ANALYYSIT

RIKSUN KESÄRAVIKAUDEN AVAUS Sunnuntaina 19.6.2016 klo 14 T4-VIHJESYSTEEMIT TOTO4-ANALYYSIT RIKSUN KESÄRAVIKAUDEN AVAUS Sunnuntaina 19.6.2016 klo 14 T4-VIHJESYSTEEMIT T4-1: 9,3,5,10,7 (1,4) T4-2: 2 (9,11) T4-3: 9,6,8 + 12,1,10 (7,4) T4-4: 9,5,6 + 1,7,4 (10,2) Pieni systeemi 45 riviä, panos 0,20,

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja

Valmentaja-/ohjastajakommentteja Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 2 Panu Ahonen, Steam Vici (2) oli vielä lämmityksen epävarman oloinen. Esitys itse startissa oli kuitenkin positiivinen yllätys, kun aiempaa selvästi paremmin vauhtia

Lisätiedot

TOTOTV-ravit 01.08.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTOTV-ravit 01.08.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTOTV-ravit 01.08.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Systeemiemme tukipilariksi valitsemme avauskohteen numeron 4 NORIKO. Viimeksi Kajaanissa Timo Vääräsen suojatti eteni keulaan lähtökiihdytyksessä ja irtosi

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 2 Mauri Jaara, Fast'nfurious Sisulle (9) Ajotaktiikka/Juoksutoive Varustemuutokset: LÄHTÖ 3 Jaakko Rahko,

Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 2 Mauri Jaara, Fast'nfurious Sisulle (9) Ajotaktiikka/Juoksutoive Varustemuutokset: LÄHTÖ 3 Jaakko Rahko, Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 2 Mauri Jaara, Viime kisaansa kipeänä olleella Fast'nfurious Sisulle (9) on tullut tuon jälkeen isoja muutoksia. Se ruunattiin, ja siltä osastolta löytyi sanomista.

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 1.2.2013 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikkinamme starttaa 4 EXPRESS ERNEST. Viimeksi Joensuussa ori hyökkäsi 5. ulkoa 900 jäljellä ja kiri hyvin kolmanneksi, vaikka vauhdinjako

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 29.03.2013 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Toto5-pelin käynnistävän Biofarm Cupin karsinnan suosikkina starttaa 4. E.V. JORY. Uransa avauksessa ori eteni johtavan rinnalta keulaan loppukaarteessa

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja

Valmentaja-/ohjastajakommentteja Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Jukka-Pekka Kauhanen, Hyvityksen Pyry (6) teki Oulussa ok-startin. Kisassa mentiin loppumatkasta hyvää vauhtia, ja maaliin tultiin tosi kovaa. Koko kisan ajan miestä

Lisätiedot

TOTOTV- RAVIT V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTOTV- RAVIT V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTOTV- RAVIT 6.11.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikkinamme starttaa 3 SUIVIKAS. Viime lauantaina ori veti keulassa kolmannen puolikkaan 22-vauhtia ja irtosi lopussa varmaan voittoon. Terho

Lisätiedot

Kuopion TotoTV-ravit 11.7.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

Kuopion TotoTV-ravit 11.7.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Kuopion TotoTV-ravit 11.7.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 V4-pelin avaavan hyvätasoisen Nuorten Sarjan suosikkinamme starttaa 5 DIGGER DEAN. Viimeksi Vieremällä ruuna kiersi alun kolmatta rataa, painui keulaan

Lisätiedot

TotoTV-ravit 26.8.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TotoTV-ravit 26.8.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TotoTV-ravit 26.8.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikkinamme starttaa 7 BE SEEN RIDE. Kauden avauksessaan Killerillä ruuna hyökkäsi 4. ulkoa viimeisellä takasuoralla ja kiri varmaan voittoon.

Lisätiedot

TOTOTV- RAVIT 11.9.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTOTV- RAVIT 11.9.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTOTV- RAVIT 11.9.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikit ovat joutuneet hankalille lähtöpaikoille. 12 SELISELI nousi viimeksi 2. sisältä johtavan rinnalle 800 jäljellä, painui keulaan viimeisellä

Lisätiedot

7 ASTRID JAR Tapio Manninen: Hevonen voi pärjätä. Kengät jalassa ja normaalit kärryt. Se lähtee kovaa jos kuski haluaa.

7 ASTRID JAR Tapio Manninen: Hevonen voi pärjätä. Kengät jalassa ja normaalit kärryt. Se lähtee kovaa jos kuski haluaa. RIIHIMÄKI 14.6.2015 L1: 7 ASTRID JAR Tapio Manninen: Hevonen voi pärjätä. Kengät jalassa ja normaalit kärryt. Se lähtee kovaa jos kuski haluaa. 11 ROBBY BUBBLE Teemu Toroska: Tämä tulee sairaslomalta.

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja

Valmentaja-/ohjastajakommentteja Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Tuomas Pakkanen, Riituska (3) tuntuu ihan ok-hevoselta. Tamma voisi pystyä menemään matkan 36-vauhtia läpi. Tuollaisella ajalla se voisi olla tässä aika korkeallekin.

Lisätiedot

TOTO75- RAVIT 29.12.2012

TOTO75- RAVIT 29.12.2012 TOTO75- RAVIT 29.12.2012 Lähtö 1. A) 2,3 B) 6,4,5,1,7 MELIISI VEERAN POIKA PELE MAJAMI - DEMON Lauantain ravit käynnistävän Varsat Vauhdissa-finaalin suosikkina lähtee matkaan 2 MELIISI. Viimeksi Kuopiossa

Lisätiedot

T64: 3, 4 (6,10)/2, 11 (6,3)/2 (5,3)/5, 9, 2 (3,6)/3, 8, 6 (7,9)/9, 5, 12, 14, 4, 6, 8 (7,3) = 252 riviä 25,20 euroa

T64: 3, 4 (6,10)/2, 11 (6,3)/2 (5,3)/5, 9, 2 (3,6)/3, 8, 6 (7,9)/9, 5, 12, 14, 4, 6, 8 (7,3) = 252 riviä 25,20 euroa Propulsionin matka kohti Prix d Ameriquea alkaa Ruotsin ravit 30.11.2017: Gävle T64 Jackpot Torstaina Gävlen Toto64-pelissä on jaossa 147 979 euron jackpot. Toto64 alkaa lähdöstä neljä ja peliaika päättyy

Lisätiedot

Kuopion TotoTV-ravit 1.4.2011 V4-ANALYYSIT V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

Kuopion TotoTV-ravit 1.4.2011 V4-ANALYYSIT V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Kuopion TotoTV-ravit 1.4.2011 V4-ANALYYSIT V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Systeemiemme ideavarmaksi valitsemme avauskohteen numeron 1 WIRED EXPLOSION. Viimeksi Joensuussa tamma lähti taustalta kolmannelle radalle

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja

Valmentaja-/ohjastajakommentteja Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Miika Tenhunen, Rehulan Huvi (1) on mukavanoloinen ja ravivarmantuntuinen aloittelija. Lappeenrannan uran avauksessa ruuna laukkasi häiriön takia alussa, mutta

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja

Valmentaja-/ohjastajakommentteja Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Hannu Hietanen, Kaikissa starteissaan Tilun Taru (1) on ollut ensimetreillä epävarma ja se on ottanut alkuun pikku laukkoja. Vähitellen parannellut tamma on tehnyt

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 18.05.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Systeemiemme tukipilariksi valitsemme avauskohteena ajettavasta Kuopio Stakesin kolmannesta karsinnasta numeron 9 GLAMOUR FRIDO. Viimeksi Seinäjoella ori

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 4.5.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikkinamme starttaa 6 SPECIAL JULIANO. Viimeksi Ylivieskassa ruuna lähti 3. ulkoa kolmannelle etusuoralla, eteni loppukaarteessa 2. ulos ja

Lisätiedot

Toto75-ravit Kuopiossa lauantaina klo 15 TOTO75-VARMAVALINNAT TOTO75-VIHJESYSTEEMIT ABC-RANKINGIT

Toto75-ravit Kuopiossa lauantaina klo 15 TOTO75-VARMAVALINNAT TOTO75-VIHJESYSTEEMIT ABC-RANKINGIT Toto75-ravit Kuopiossa lauantaina 21.12.2013 klo 15 TOTO75-VARMAVALINNAT Toto75-systeemiemme ensimmäiseksi tukipilariksi valitsemme neljännen kohteen suosikkina matkaan starttaavan numeron 6 BALETIN SALAMA.

Lisätiedot

TOTO4- RAVIT TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO4- RAVIT TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO4- RAVIT 11.11.2012 TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikkinamme starttaa 8 JELEMO. Viimeksi Joensuussa ruuna lähti taustalta kolmannelle etusuoralla ja kierteli asiallisesti perille. Tuomas

Lisätiedot

Kuopio 29.10.2011 TOTOTV-ravit Juoksuselostukset

Kuopio 29.10.2011 TOTOTV-ravit Juoksuselostukset Kuopio 29.10.2011 TOTOTV-ravit Juoksuselostukset Lähtö 1. Väliajat 38,0-37,0-29,0-34,5 ÅS TUR: Laukkasi lähdössä. Eteni 6. ulos 1. takasuoralla. Hyökkäsi 900 jäljellä ja pudotti päätöspuolikkaan alussa

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 22.02.2013 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikkina starttaa 9 VIPPASKONSTI. Viimeksi Lappeessa ori nousi 3. sisältä toiselle viimeisellä takasuoralla ja puristi hyvin perille. Antti

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja

Valmentaja-/ohjastajakommentteja Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 2 Hannu Hietanen, Viime kokeessa hyvin lopun tullut Boss Birdland (1) kulki edellisellä kerrallakin alun ihan mukavasti, mutta laukan jälkeen se ei ottanut vauhtia

Lisätiedot

V75-ravit 21.5.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

V75-ravit 21.5.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 V75-ravit 21.5.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Lauantain V4-pelin avauskohteena ajattavan Tapiola 3-vuotis Cupin finaalin pyrimme selvittämään vihjesysteemeissä kahdella hevosella. 12 LIQUORICE PIPE on ideasuosikkimme.

Lisätiedot

Toto75-ravit 18.5.2013 ABC-RANKINGIT. Lähtö 1. A) 14,11,9 B) 1,12,13,8,10,2,7,3,5,4,15,6 SUOMIPOIKA V.G. VIPORI LOVER - LIDIA

Toto75-ravit 18.5.2013 ABC-RANKINGIT. Lähtö 1. A) 14,11,9 B) 1,12,13,8,10,2,7,3,5,4,15,6 SUOMIPOIKA V.G. VIPORI LOVER - LIDIA Toto75-ravit 18.5.2013 ABC-RANKINGIT Lähtö 1. A) 14,11,9 B) 1,12,13,8,10,2,7,3,5,4,15,6 SUOMIPOIKA V.G. VIPORI LOVER - LIDIA Lauantain avauslähdön suosikkinamme starttaa 14 SUOMIPOIKA. Viimeksi Vermossa

Lisätiedot

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä. ABC-RANKINGIT

POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä. ABC-RANKINGIT POISJÄÄNNIT teksti-tv:stä ja Heppa-järjestelmästä. ABC-RANKINGIT Lähtö 1. A) 3,5,16 B) 8,12,13,9,2,1,10,4,6,11,7,14,15 BLACK TRIBE MR DAVE MODEL MOON TURBORI Avauslähdön suosikkina starttaa matkaan numero

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 23.11.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikkinamme starttaa 9 PELIKKA. Viime lauantaina Vermossa tamma nousi 3. sisältä 2. ulos ensimmäisellä takasuoralla, jäi ilman vetoapua toisessa

Lisätiedot

T4-1 / LÄHTÖ 4 Mauri Jaara, Tekemänsä hyvän juoksun perusteella Erica Field (1) tuntuisi olevan kunnossa.

T4-1 / LÄHTÖ 4 Mauri Jaara, Tekemänsä hyvän juoksun perusteella Erica Field (1) tuntuisi olevan kunnossa. Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 2 Mauri Jaara, Kivarin Quickstepin (1) kanssa jäimme Bodenissa alussa ulos roikkumaan. parijonosta ei löytynyt paikka, ja jouduimme pakittamaan ihan hännille. Kisassa

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 7.12.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Systeemiemme tukipilariksi valitsemme avauskohteen numeron 7 MARKUS CHIEF. Viime lauantaina Teivossa ruuna nousi 2. sisältä ulos loppusuoralla ja puristi

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 24.8.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikkinamme starttaa 9 HISSUN RITU. Viimeksi Vieremällä tamma sai 2. sisältä kiritilaa 100 metriä ennen maalia ja puristi totoon. Tuomas Pakkasen

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 20.4.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteen suosikkina starttaa 12 GERONIMO KEMP. Viimeksi Kaustisella ruuna matkasi 2. ulkona ja seurasi asiallisesti totoon. Mauri Jaaran ajokki terävöityy

Lisätiedot

Kuopio 11.7.2011 TotoTV-ravit Juoksuselostukset

Kuopio 11.7.2011 TotoTV-ravit Juoksuselostukset Kuopio 11.7.2011 TotoTV-ravit Juoksuselostukset Lähtö 1. Väliajat 41,0-40,5-38,5-31,0 LINTAN PYSTI: Nousi 3. sisältä johtavan rinnalle 1. takasuoralla ja painui keulaan 2. kaarteessa. Irtosi lopussa varmaan

Lisätiedot

VIEREMÄN TOTO76-RAVIT

VIEREMÄN TOTO76-RAVIT VIEREMÄN TOTO76-RAVIT 27.5.2017 TOTO76-VIHJESYSTEEMIT T76-1: 12,6 + 4,1,16,15 (11,16) T76-2: 3 (10,6) T76-3: 11,2,7 + 4,3 (6,8) T76-4: 5 + 4,2 + 7,15 (1,8) T76-5: 1,6,2 + 7,3 (10,9) T76-6: 3 (1,6) T76-7:

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 23.3.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Systeemiemme tukipilariksi valitsemme avauskohteessa suosikkina matkaan starttaavan numeron 9 MINTO S ROMEO. Viime lauantaina Joensuussa ruuna kiersi 2. sisältä

Lisätiedot

Valmentaja-/ohjastajakommentteja

Valmentaja-/ohjastajakommentteja Valmentaja-/ohjastajakommentteja LÄHTÖ 1 Pertti Taskinen, Riutan Taika (5) lopetti kokeessa 34-vauhtia, ja hevonen oli tuntunut treenien perusteella idioottiravurilta. Menin tamman kanssa paikallisraveihin,

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 13.1.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Kuopion Sorsasalon historian ensimmäisten Toto5-systeemien tukipilariksi valitsemme avauskohteesta numeron 4 ESPINOZO. Viimeksi Oulussa ori eteni johtavan

Lisätiedot

Kuopio 14.4.2013 Toto4-ravit Juoksuselostukset

Kuopio 14.4.2013 Toto4-ravit Juoksuselostukset Kuopio 14.4.2013 Toto4-ravit Juoksuselostukset Lähtö 1. Väliajat 44,5-41,0-35,0-31,0 DEMON: Veti keulassa kiihtyvää vauhtia ja voitti helposti. IIDAN TÄHTI: Nousi 3. sisältä loppukaarteessa 2. ulos. Hyökkäsi

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 17.2.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteessa suosikkinamme starttaa 7 GARY SAKNUSSEN. Viimeksi Oulussa ori teki vahvan kirin 4. ulkoa ja nousi totoon. Sami Vehviläisen ajokki on tehnyt

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 21.12.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Toto5-pelin avauskohteen suosikkina starttaa 9 SAAREN POIKA. Viimeksi Kouvolassa ruuna kiersi alun kolmatta rataa ja eteni toiselle ilman vetoapua toisessa

Lisätiedot

TOTO75- RAVIT TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 1

TOTO75- RAVIT TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 1 TOTO75- RAVIT 25.2.2012 TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 1 Avauskohteen suosikkina starttaa 5 MR HENRY. Viimeksi Teivossa ruuna hyökkäsi 3. ulkoa 800 jäljellä, eteni loppukaarteessa johtavan rinnalle ja kamppaili

Lisätiedot

Kuninkuusravit Kuopiossa 27.-28.7.2013 Lauantain 27.7.2013 Toto75-ravien vihjepaketti

Kuninkuusravit Kuopiossa 27.-28.7.2013 Lauantain 27.7.2013 Toto75-ravien vihjepaketti Kuninkuusravit Kuopiossa 27.-28.7.2013 Lauantain 27.7.2013 Toto75-ravien vihjepaketti TOTO75-VIHJESYSTEEMIT T75-1: 5,4,12 + 3,1 (16,9) T75-2: 3 (1,4) T75-3: 5,11 + 4,9 (6,2) T75-4: 9,1 (7,2) T75-5: 1,5,4

Lisätiedot

Tutkimus ohjastajista

Tutkimus ohjastajista Suomen Urheilutiede Oy Sivu 1 Tutkimus 15.09 ohjastajista Tutkimusmateriaalina on käytetty 2014-2015 välisen ajan ravilähtöjä (pl. kesän paikallisravit ja pienten maakuntien ravit sekä muutama yksittäinen

Lisätiedot

Kuopio 13.1.2012 Toto5-ravit Juoksuselostukset

Kuopio 13.1.2012 Toto5-ravit Juoksuselostukset Kuopio 13.1.2012 Toto5-ravit Juoksuselostukset Lähtö 1. Väliajat 38,0-37,5-33,0-35,0 V.G. WILMAN TÄHTI: Kiersi 2. sisältä keulaan 1. takasuoralla. Oli jäämässä 2. sisälle 900 jäljellä, mutta sai pidettyä

Lisätiedot

Kuopion V75-ravit V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

Kuopion V75-ravit V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Kuopion V75-ravit 26.2.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Systeemiemme tukipilariksi valitsemme avauskohteesta numeron 7 GLOBAL KID. Viimeksi Teivossa ruuna kiersi taustalta johtavan rinnalle 1400 metriä ennen

Lisätiedot

Kuninkuusravit Kuopiossa Sunnuntain Toto65-ravien vihjepaketti

Kuninkuusravit Kuopiossa Sunnuntain Toto65-ravien vihjepaketti Kuninkuusravit Kuopiossa 27.-28.7.2013 Sunnuntain 28.7.2013 Toto65-ravien vihjepaketti Vihjeet päivitetty sunnuntaina klo 9:15. TOTO65-VIHJESYSTEEMIT T65-1: 4,2,1 + 5,8 (10,3) T65-2: 1,3,5 + 8,6 (2,10)

Lisätiedot

OHJELMA 3, HCR-TAVOITE NOUSUJOHTEISELLA TREENILLÄ KOHTI PUOLIMARATONIA

OHJELMA 3, HCR-TAVOITE NOUSUJOHTEISELLA TREENILLÄ KOHTI PUOLIMARATONIA Tämä ohjelma sopii sinulle, joka: Haluat harjoitella kolme-neljä kertaa viikossa ja haluat harjoitteluun mukaan myös vauhtikestävyysharjoituksen Olet juossut aktiivisesti viikoittain, mutta kaipaat harjoitteluusi

Lisätiedot

TOTO75- RAVIT

TOTO75- RAVIT TOTO75- RAVIT 19.5.2012 TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 1 Systeemiemme tukipilariksi valitsemme avauskohteen numeron 1 STUNTTI. Viimeksi Rovaniemellä ori hyökkäsi 2. ulkoa viimeisellä takasuoralla, eteni loppukaarteessa

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 12.8.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Toto5-pelin käynnistävän Nuorten Sarjan suosikkinamme starttaa 3 IITAN ILO. Maanantaina Seinäjoella tamma laukkasi johtavan rinnalta ensimmäisellä takasuoralla.

Lisätiedot

Juoksuselostukset ja maalikuvat. Kauden avausravit Lähtö 1: Väliajat: 47,0 43,5 36,0 35,0

Juoksuselostukset ja maalikuvat. Kauden avausravit Lähtö 1: Väliajat: 47,0 43,5 36,0 35,0 Juoksuselostukset ja maalikuvat Kauden avausravit 7.5.2017 Lähtö 1: Väliajat: 47,0 43,5 36,0 35,0 Kunnaan Tähti laukkasi ensimmäisessä kaarteessa ja eteni jatkossa viidenteen ulos. Tamma voitti 1200 metrin

Lisätiedot

Toto65-ravit & Riihimäki Grand Prix & Nuorten Sarja 2016 Sunnuntaina klo 17:30 T65-VIHJESYSTEEMIT TOTO65-ANALYYSIT

Toto65-ravit & Riihimäki Grand Prix & Nuorten Sarja 2016 Sunnuntaina klo 17:30 T65-VIHJESYSTEEMIT TOTO65-ANALYYSIT Toto65-ravit & Riihimäki Grand Prix & Nuorten Sarja 2016 Sunnuntaina 10.7. klo 17:30 T65-VIHJESYSTEEMIT T65-1: 9,10,1 + 6,8,5 (7,3) T65-2: 2 (1,8) T65-3: 9,7 + 10,8,4,3 (5,6) T65-4: 11 (1,2) T65-5: 3 +

Lisätiedot

Vieremä Toto76-ravit TOTO76-VIHJESYSTEEMIT TOTO76-ANALYYSIT

Vieremä Toto76-ravit TOTO76-VIHJESYSTEEMIT TOTO76-ANALYYSIT Vieremä 26.5.2018 Toto76-ravit TOTO76-VIHJESYSTEEMIT T76-1: 1,9,2 + 6,10 (12,5) T76-2: 7,5,8 + 2,4 (6,1) T76-3: 10,2,5 + 8,7 (1,11) T76-4: 3 (1,8) T76-5: 2 (7,10) T76-6: 1,2,12 + 14,9 (8,13) T76-7: 6,4,9

Lisätiedot

Solvalla - lauantai 28.5.2011

Solvalla - lauantai 28.5.2011 Solvalla - lauantai 28.5.2011 E.L. Mikko ja Rydens Cindy finaaliin Lauantain päälähdössä Sweden Cupissa juoksee kaksi suomalaishevosta, molemmat ensimmäisessä karsintalähdössä. E.L. Mikko tekee toisen

Lisätiedot

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta

D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta D1 YA-joukkue Palaute pelaajilta ja vanhemmilta Tässä esityksessä on kaudella 2011-2012 Kiva HT D1 nimellä pelanneen seurayhteistyöjoukkueen palauteyhteenveto Joukkue pelasi kaudella 2011-2012 aluekarsinnan

Lisätiedot

Valmentajailta Harjoitteita taitojen oppimiseen

Valmentajailta Harjoitteita taitojen oppimiseen Valmentajailta Harjoitteita taitojen oppimiseen Tiistaina 15.4.2008 klo 18-21 SPL:n toimitilat Westendinkatu 7 Mitä purjehtijan tulisi osata.. A) Optien rankingkilpailuihin osallistuessaan? B) Nuorten

Lisätiedot

Henna Halme Kouvola 28.3.2015 Young Power -ravigaala

Henna Halme Kouvola 28.3.2015 Young Power -ravigaala Henna Halme Kouvola 28.3.2015 Young Power -ravigaala RaviPonin valmennus varsasta kilpaponiksi Raviponin hyvinvointi Raikas vesi, hyvät ja laadukkaat rehut, riittävä määrä ruokaa ja juotavaa suhteessa

Lisätiedot

Ratamestarin analyysiä muutamista avainväleistä eri radoilta

Ratamestarin analyysiä muutamista avainväleistä eri radoilta Ratamestarin analyysiä muutamista avainväleistä eri radoilta Kaikki ykköset 3, 5, 7 ja 10km radoilla oli lyhyemmät ykköset (56 ja 53). 9, 12 ja 15km radoilla pidemmät (62 ja 67). Lyhyillä ykkösillä oli

Lisätiedot

Kuopion Toto4-ravit Kuopio Stakes Juoksuselostukset

Kuopion Toto4-ravit Kuopio Stakes Juoksuselostukset Kuopion Toto4-ravit 16.5.2014 Kuopio Stakes Juoksuselostukset Lähtö 1. Väliajat 29,5-30,5-32,0-32,0 RUUDUN EKO: Hyökkäsi 2. ulkoa 950 jäljellä ja kiri niukkaan voittoon. Päätöskierros 32,2. P.S. VILTURI:

Lisätiedot

Auton säätäminen & Systemaattinen testaaminen. Henri Niskanen & Kalle Jokinen

Auton säätäminen & Systemaattinen testaaminen. Henri Niskanen & Kalle Jokinen Auton säätäminen & Systemaattinen testaaminen Henri Niskanen & Kalle Jokinen Ajoasento ja penkin paikka Peruslähtökohtana tehtaan antamat mitat, unohtamatta sitä että kuskilla on hyvä ja luonnollinen ajoasento,

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 6.4.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohteessa rankingkärkeen nousee 6 HURRAN USVA. Sunnuntaina Forssassa ori hallitsi keulasta lähdöstä maaliin. Petri Fredinin ajokki pääsee juoksuradan

Lisätiedot

Lähtö 1: A: 8 B: 5,2,6,4,1,2. Lähtö 2:

Lähtö 1: A: 8 B: 5,2,6,4,1,2. Lähtö 2: Laivakankaan ravikausi 2009 käynnistyy kymmenen lähdön täysipainoisilla totoraveilla, joissa rataremontin myötä kaarteisiin lisää kallistusta saanut kavioura saa tulikasteensa. Lämminveristen kovimmassa

Lisätiedot

Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa

Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa Suomalaisjuniorit Murto ja Junnola hyville sijoille Latvian kansainvälisessä motocross-kisassa Team Manninen Bros. Honda avasi kilpailukautensa Latviassa Kegumsin kansainvälisessä motocrosskisassa. Tiimikuljettajista

Lisätiedot

Suurempaan systeemiin numerot 7 EETU-KEVÄTÖN, 8 HOVI-MIKKI ja 1 UKKO-IIKONI.

Suurempaan systeemiin numerot 7 EETU-KEVÄTÖN, 8 HOVI-MIKKI ja 1 UKKO-IIKONI. Kuopion TotoTV-ravit 10.4.2011 V4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Avauskohde on hieman hankalasti veikattava lähtö, jossa nostamme ideasuosikiksemme numeron 12 MATTI VAKAA. Viimeksi Kuopiossa ruuna pudotti johtavan

Lisätiedot

Kuopio 22.4.2011 TotoTV-ravit Juoksuselostukset

Kuopio 22.4.2011 TotoTV-ravit Juoksuselostukset Kuopio 22.4.2011 TotoTV-ravit Juoksuselostukset Lähtö 1. Väliajat 14,0-19,5-19,5-16,5 BIG BRAVE: Eteni takarivistä johtavan rinnalle 1. kaarteessa ja painui keulaan 1. takasuoralla. Rauhoitti matkalla

Lisätiedot

VIHJEITÄ SUNNUNRAIRAVEIHIN Ohjastaja- ja valmentajakommentteja illan lähtöihin:

VIHJEITÄ SUNNUNRAIRAVEIHIN Ohjastaja- ja valmentajakommentteja illan lähtöihin: VIHJEITÄ SUNNUNRAIRAVEIHIN 13.8.2017 Ohjastaja- ja valmentajakommentteja illan lähtöihin: Lähtö 4 6 Black Sleight on ihan asiallisessa kunnossa. Starttiväli on tälle hevoselle ihan hyvä ja johtuu siitä,

Lisätiedot

RAVIHEVOSEN KUNTOUTUS HOITOJEN JÄLKEEN! Jukka Hou(u

RAVIHEVOSEN KUNTOUTUS HOITOJEN JÄLKEEN! Jukka Hou(u RAVIHEVOSEN KUNTOUTUS HOITOJEN JÄLKEEN! Jukka Hou(u Hoitavan eläinlääkärin työ ei lopu siihen, e(ä vaiva on paikalliste(u ja hevonen piikite(y Hyvän ja huonon eläinlääkärin ero(aa usein kyky puu(ua hevosen

Lisätiedot

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko.

SUBSTANTIIVIT 1/6. juttu. joukkue. vaali. kaupunki. syy. alku. kokous. asukas. tapaus. kysymys. lapsi. kauppa. pankki. miljoona. keskiviikko. SUBSTANTIIVIT 1/6 juttu joukkue vaali kaupunki syy alku kokous asukas tapaus kysymys lapsi kauppa pankki miljoona keskiviikko käsi loppu pelaaja voitto pääministeri päivä tutkimus äiti kirja SUBSTANTIIVIT

Lisätiedot

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO5- RAVIT TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO5- RAVIT 14.10.2012 TOTO5-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Systeemiemme tukipilariksi valitsemme avauskohteen numeron 3 KEIMAN PISLARI. Viimeksi Teivossa ruuna hyökkäsi 3. ulkoa ensimmäisessä kaarteessa ja eteni

Lisätiedot

Lähtö 1. Väliajat: 29,5-28,5-27,0-34,0

Lähtö 1. Väliajat: 29,5-28,5-27,0-34,0 Lähtö 1. Väliajat: 29,5-28,5-27,0-34,0 LIISAN TULILINTU: Veti keulassa hurjaa tahtia sadan metrin erolla muihin ja se piti maaliin saakka. TUTUN TILTU: Matkasi harvan porukan kolmantena, eteni loppukurvissa

Lisätiedot

Kuopio 31.12.2011 V75-ravit Juoksuselostukset

Kuopio 31.12.2011 V75-ravit Juoksuselostukset Kuopio 31.12.2011 V75-ravit Juoksuselostukset Lähtö 1. Väliajat 35,5-36,0-29,5-29,0 VOITON TYTTÖ: Pudotti toiselta ilman vetoapua 2. sisälle 1. takasuoralla. Nousi loppukaarteessa johtavan rinnalle ja

Lisätiedot

Ohjastaja- ja valmentajakommentteja päivän lähtöihin:

Ohjastaja- ja valmentajakommentteja päivän lähtöihin: Ohjastaja- ja valmentajakommentteja päivän lähtöihin: Lähtö 1 7 Club Nord Express on aloittelija, jonka ravi ei ole ihan kunnossa. Kyseessä on vahva ja myöhään kehittynyt hevonen, joka voisi onnistuessaan

Lisätiedot

Lähtö 1. Väliajat: 36,5-35,5-32,0-29,0

Lähtö 1. Väliajat: 36,5-35,5-32,0-29,0 Lähtö 1. Väliajat: 36,5-35,5-32,0-29,0 KULTA VIESKER: Eteni etusuoralla 2. ulkoa johtavan rinnalle, mistä puristi viime metreillä niukkaan voittoon ohi Tempaisusta. TEMPAISU: Veti keulassa kiihtyvällä

Lisätiedot

Rata F / L-1 Kanneltie kasin pihalle

Rata F / L-1 Kanneltie kasin pihalle Rata F / L-1 Kanneltie kasin pihalle B on nopeampi kunhan K- pisteestä osaa heti siirtyä Kanneltielle lumikasaa kiertäen. Ei A:kaan ole huono valinta eikä kisa vielä tähän ratkennut Rata F / 1-2 Asemalle

Lisätiedot

Kuopio 19.11.2011 TOTOTV-ravit Juoksuselostukset

Kuopio 19.11.2011 TOTOTV-ravit Juoksuselostukset Kuopio 19.11.2011 TOTOTV-ravit Juoksuselostukset Lähtö 1. Väliajat 20,0-19,5-18,0-23,0 JOE'S MA BAKER: Pudotti johtavan rinnalta 2. sisälle 1. takasuoralla ja jatkoi 3. sisällä 2. kaarteessa. Nousi viim.

Lisätiedot

OHJELMA 2, HCR-TAVOITE T NOUSUJOHTEISELLA TREENILLÄ KOHTI PUOLIMARATONIA

OHJELMA 2, HCR-TAVOITE T NOUSUJOHTEISELLA TREENILLÄ KOHTI PUOLIMARATONIA Tämä ohjelma sopii sinulle, joka: Haluat harjoitella kolme kertaa viikossa ja haluat harjoitteluun mukaan myös vauhtikestävyysharjoituksen Et ole viime aikoina juossut kovinkaan paljon, mutta olet aiemmin

Lisätiedot

Lähtö 1. Väliajat: 37,5-38,5-36,0-33,0

Lähtö 1. Väliajat: 37,5-38,5-36,0-33,0 Lähtö 1. Väliajat: 37,5-38,5-36,0-33,0 HYMYNVÄRE: Lähti vauhdilla pakilta matkaan ja haki johtopaikan, mistä irtosi selvään voittoon. TUPLA-VALTRAUS: Nousi 3. sisältä toiselle ilman selkää etusuoran alussa,

Lisätiedot

SUUNNISTUKSEN HARJOITTELU

SUUNNISTUKSEN HARJOITTELU SUUNNISTUKSEN HARJOITTELU Taitoharjoittelu Suunnistustaito SUUNNISTAJAN TAVOITTEENA on löytää kullekin rastivälille paras mahdollinen reitti ja toteuttaa se nopeasti ja virheettömästi. Suunnistustaito

Lisätiedot

OHJELMA 4, TAVOITTEENA HCM ( T):

OHJELMA 4, TAVOITTEENA HCM ( T): Tämä ohjelma sopii sinulle, joka: Tässä ohjelmassa on alusta alkaen 4-5 harjoitusta viikossa. Tämä ohjelma sopii niille, jotka ovat juosseet viime aikoina säännöllisesti, eivätkä ole aiemmin olleet taipuvaisia

Lisätiedot

Toto76-ravit klo alkaen. Tänään pelimuotoina:

Toto76-ravit klo alkaen. Tänään pelimuotoina: Toto76-ravit 8.12.2018 klo 14.00 alkaen Tänään pelimuotoina: Toto76 (lähdöt 5-11) Toto4 (lähdöt 8-11) Duo (lähdöt 3 ja 4 sekä 10 ja 11) Troikka (lähdöt 7, 9 ja 11) Voittaja, Sija ja Kaksari jokaiseen lähtöön.

Lisätiedot

Metsämäen Tipsit SUPERLAUANTAI Metsämäen Tipsit (Jouni Toroska)

Metsämäen Tipsit SUPERLAUANTAI Metsämäen Tipsit (Jouni Toroska) 2 Tipsit (Jouni Toroska) Toto75-1 (Kuopio lähtö 5) A) 3,10,12,4,6,7,8 / B) 2,11,9,5,1 / C) - Toto75-pelin avauskohteesta löytyy monta realistista voitontavoittelijaa. 3 SAKARIN on vielä käytökseltään vähän

Lisätiedot

REISJÄRVEN HEVOSYSTÄVÄT RY.

REISJÄRVEN HEVOSYSTÄVÄT RY. REISJÄRVEN HEVOSYSTÄVÄT RY. VUOSIKERTOMUS 2012 TOIMINTAKERTOMUS 2012 REISJÄRVEN HEVOSYSTÄVÄT RY. HALLITUKSEN KOKOONPANO: Raimo Saarela, puheenjohtaja Pirkko Hanhineva, sihteeri Tapani Saartoala, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

TOTO4- RAVIT TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4

TOTO4- RAVIT TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 TOTO4- RAVIT 16.9.2012 TOTO4-ANALYYSIT LÄHTÖ 4 Sunnuntain Toto4-pelin käynnistävän hyvätasoisen Akkain Ajon suosikkina lähtee matkaan 5 MÄEN HOVI. Viimeksi Joensuussa ruuna eteni johtavan rinnalta keulaan

Lisätiedot

Lähtö 1. Väliajat: 40,0-39,0-35,5-34,5

Lähtö 1. Väliajat: 40,0-39,0-35,5-34,5 Lähtö 1. Väliajat: 40,0-39,0-35,5-34,5 JOIPI: Nousi 3. ulkoa selässä kolmannelle loppukurvin alussa ja tuli pienessä lähdössä asiallisesti totoon. PIMPULAN PARONI: Laukkasi taustalla etusuoran alussa,

Lisätiedot

Avant-AirAsia-Ajon odotukset ovat korkealla Jerezissä

Avant-AirAsia-Ajon odotukset ovat korkealla Jerezissä AJO MOTORSPORT Press release 2011-30-03 Avant-AirAsia-Ajon odotukset ovat korkealla Jerezissä Aki Ajon johtama suomalaistalli Ajo Motorsport tähtää kovin ja samalla myös perustelluin tavoittein tulevana

Lisätiedot