NIBE JA VITRE YHTEISTYÖSSÄ. Susanne Ek ja Marie Christoffersson

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "NIBE JA VITRE YHTEISTYÖSSÄ. Susanne Ek ja Marie Christoffersson"

Transkriptio

1 20 FI

2

3 NIBE JA VITRE YHTEISTYÖSSÄ Susanne Ek ja Marie Christoffersson NIBE Brasvärme tilasi uuden Handöl 20 -sarjan VITRE Industridesignilta. Yritys kommentoi saamaansa tehtävää: Tiesimme projektin alkaessa jonkin verran Handölin pitkistä perinteistä ja tavaramerkin perusarvoista. Olemme säilyttäneet Handöl 20 -sarjan muotoilussa Handöl-takkoja yli 40 vuotta hallinneet käytännölliset ja esteettiset piirteet ja uudistaneet samalla tuotteiden ilmettä. Uusissa tuotteissa on ennen kaikkea suuri lasiluukku josta takkatuli näkyy todella hyvin ja iso käytännöllinen luukunavauskahva. Toivomme uuden rohkean muotoilun piristävän sekä kotien sisustusta että takka-alaa yleensä.

4 HANDÖL 20 MATALAT MALLIT Kuvassa on Handöl 23T. Mallisuojattua muotoilua.

5 MUOTOILU & LAATU

6 KOPIO HANDÖL 21 Handöl 21 on asennettu sokkelille, mikä korostaa takan ainutlaatuista leveysvaikutelmaa. Saatavana harmaana ja mustana, yläosa valurautaa, lamellia tai vuolukiveä. Kuvan Handöl 21:2 -takassa on lamelliyläosa ja harjatusta alumiinista valmistetut hyllyt. Mallisuojattua muotoilua. * Tyylikkään takan teho on 3 9 kw ja hyötysuhde 80 %. Lisäksi siinä on tehokas kiertoilmatoiminto, monia käytännöllisiä yksityiskohtia ja tarkka tehonsäätö.

7 ALKUPERÄINEN * MUOTOILU & LAATU

8 TUHLAAVAINEN HANDÖL 22 Kokonainen takakappale antaa Handöl 22 -takalle tasapainoisen ja täydellisen ilmeen. Saatavana harmaana ja mustana, yläosa valurautaa, lamellia tai vuolukiveä. Kuvan Handöl 22:1 -takassa on valurautayläosa ja takan väriset hyllyt. Mallisuojattua muotoilua. * Säästeliään takan teho on 3 9 kw ja hyötysuhde 80 %. Lisäksi siinä on tehokas kiertoilmatoiminto, monia käytännöllisiä yksityiskohtia ja tarkka tehonsäätö.

9 SÄÄSTELIÄS * MUOTOILU & LAATU

10 VÄSYNYT HANDÖL 22T Aivan uuden ja tehokkaan Handöl 22T:n takasivut ovat lämpöä varaavaa vuolukiveä. Saatavana harmaana ja mustana, yläosa vuolukiveä. Mallisuojattua muotoilua. * Kauniin takan teho on 3-9 kw ja hyötysuhde 80 %. Lisäksi siinä on tehokas kiertoilmatoiminto, monia käytännöllisiä yksityiskohtia ja tarkka tehonsäätö.

11 VÄSYMÄTÖN * MUOTOILU & LAATU

12 KEINOTEKOINEN HANDÖL 23T Handöl 20 -sarjan vuolukivimalli ei turhia kainostele. Lämpöä varaavasta vuolukivestä valmistettu takka on sarjan muiden takkojen tavoin todella tyylikäs. Saatavana harmaana ja mustana. Mallisuojattua muotoilua. * Maanläheisen takan teho on 3 9 kw ja hyötysuhde 80 %. Lisäksi siinä on tehokas kiertoilmatoiminto, monia käytännöllisiä yksityiskohtia ja tarkka tehonsäätö.

13 LUONNOLLINEN * MUOTOILU & LAATU

14 HANDÖL 20 KORKEAT MALLIT Kuvan korkeassa Handöl 24:2 -takassa on vuolukivihylly. Mallisuojattua muotoilua.

15 MUOTOILU & LAATU

16 STRESSAAVA HANDÖL 24 Upeassa kapealinjaisessa Handöl 24 -takassa on korotettu palotila. Saatavana harmaana ja mustana, hylly vuolukiveä tai valurautaa/harjattua alumiinia. Kuvan korkeassa Handöl 24:1 -takassa on valuraudasta ja harjatusta alumiinista valmistettu hylly. Mallisuojattua muotoilua. * Rauhallista tunnelmaa luovan takan teho on 3 9 kw ja hyötysuhde 80 %. Lisäksi siinä on tehokas kiertoilmatoiminto, monia käytännöllisiä yksityiskohtia ja tarkka tehonsäätö.

17 RAUHOITTAVA * MUOTOILU & LAATU

18 Nukkuu HANDÖL 25/25T Handöl 25 on Hadöl 20 -sarjan tyylikästä muotoilua mukaileva jykevä takka. Saatavana harmaana ja mustana pelti- tai vuolukivikuvulla. Kuvan puolikorkeassa Handöl 25T -takassa on vuolukivikupu. Mallisuojattua muotoilua. * Jykevän Handöl-takan teho on 3 9 kw ja hyötysuhde 80 %. Lisäksi siinä on tehokas kiertoilmatoiminto, monia käytännöllisiä yksityiskohtia ja tarkka tehonsäätö.

19 Hereillä * MUOTOILU & LAATU

20 KIERTOILMAJÄRJESTELMÄ Takan luovuttama lämpö virtaa huoneeseen kiertoilmajärjestelmän ilmanpoistoaukon läpi vain muutaman minuutin kuluttua tulen sytyttämisestä (ks. seuraava sivu). VALURAUTALUUKKU Muotonsa pitävästä valuraudasta valmistetut takkaluukut kestävät suuria lämpötilaeroja ja ovat siten hyvin tiiviit. ISOT LASIPINNAT Tuli näkyy koko huoneeseen ison kaarevan lasiluukun läpi, jollainen on vain Handöl 20 -sarjan takoissa. LISÄVARUSTEITA Kaikkiin Handöl 20 -sarjan takkoihin voidaan asentaa automaattinen puhallin, joka nopeuttaa lämmön kiertoa ja leviämistä. Sokkelin takana on myös liitäntä ulkoa tulevaa palamisilmaa varten. KÄYTÄNNÖLLISIÄ YKSI- TYISKOHTIA Handöl 20 -takkojen kahva on sekä tyylikäs että käytännöllinen. Tulta sytytettäessä kahva asetetaan sytytysasentoon, jolloin tulipesään virtaa palamisprosessissa tarvittavaa happea. Takan oikealla puolella (ks. yllä oleva kuva) olevan tehonsäätimen avulla palamisprosessia voidaan säätää hyvin tarkasti. Palotilassa on myös aivan uudentyyppinen arina ja helposti käsiteltävä tuhkalaatikko. HANDÖL 20 -SARJAN TEKNIIKKA

21 TEKNISET RATKAISUT Uusi Handöl 20 -sarja on tekniikan ihme. Handölin hyvin varustetussa laboratoriossa vietetyt lukuisat tunnit ovat tuottaneet tulokseksi modernin takan, joka täyttää kevyesti kaikki sille asetetut vaatimukset. Palamislämpö voidaan hyödyntää täydellisesti tulisijan läpi kulkevan kahden kiertoilmakanavan avulla. Kaikkiin Handöl 20 -sarjan takkoihin voidaan lisäksi asentaa puhallin, joka nopeuttaa lämpenemistä entisestään. Palotilan ilmavirtojen tietokonesimulointi. Handölin ainutlaatuista Clean Burning -järjestelmää on kehitelty edelleen, ja 20-sarjan takkojen hyötysuhde on sen vuoksi jopa 80 %. PUNAISET NUOLET KIERTOILMA Takkaan alapuolelta työntyvä viileä huoneilma lämpenee ensin takan selustassa olevassa kanavassa ja tehokkaassa kiertoilmavyöhykkeessä. Kuumien savukaasujen edelleen lämmittämä ilma leviää lopulta takaisin huoneeseen. Puhaltimen avulla ilma voidaan puhaltaa tehokkaasti lämmönpoistoaukkojen läpi. SINISET NUOLET ENSISIJAINEN PALAMISILMA Palamisilman määrää ja puiden palamisnopeutta säädetään takan sivussa olevalla säätimellä. Hyvin kuumaksi lämmitetty palamisilma puhalletaan lasien sisäpintaan. Handöl-sarjan takoissa palamisilma voidaan ottaa myös ulkoa. VIHREÄT NUOLET CLEAN BURNING -JÄRJESTELMÄ Clean Burning -järjestelmä käynnistetään takan sivussa olevalla ilmansäätimellä, jolloin palotilaan virtaa esilämmitettyä palamisilmaa takan selustassa olevien kanavien ja ilmasuuttimen kautta. Näin palamisprosessi saa aina tarpeeksi happea ja tuli palaa puhtaasti ja tehokkaasti pitkän aikaa. MUOTOILU & LAATU

22 1. SÄTEILYLÄMPÖ Sytytetystä takasta säteilee nopeasti lämpöä huoneeseen. Pelkällä säteilylämmöllä lämmitetty huone ei kuitenkaan lämpene tasaisesti. Takan ympärillä oleva ilma ei lämpene tällöin yhtä tehokkaasti kuin kiertoilmatoimintoa käytettäessä KIERTOILMALÄMPÖ Handöl 20 -sarjan takka luovuttaa sekä säteily- että kiertoilmalämpöä. Palotilan sisällä kulkevissa kiertoilmakanavissa lämmitetty huoneilma virtaa takaisin huoneeseen ja tehostaa huoneen ilmankiertoa. 3. KIERTOILMALÄMPÖ & PUHALLIN Handöl 20 -sarjan takkoihin asennettu puhallin parantaa lämmönkiertoa entisestään. Huoneilma kiertää tehokkaammin ja lämpö leviää huoneeseen nopeammin. 3. LÄMPÖÄ ERI TAVOIN NIBE BRASVÄRME

23 NIBE AB Pörssissä noteerattu NIBE-konserni valmistaa erilaisia lämmitystuotteita. Konserniin kuuluva NIBE Brasvärme omistaa useita tunnettuja tavaramerkkejä, joista yksi on Handöl. Suurin osa NIBE AB:n tuotteista valmistetaan Ruotsin Markarydissä. NIBE AB:n tuotannon perustana ovat offensiivinen tuotekehitys, pitkäjänteisyys ja laatu, jotka ovat kaikki maanläheisiä menestystekijöitä. NIBE AB:llä on ISO laatusertifiointi ja ISO ympäristösertifiointi. Ilmakuva NIBE AB, Småland, Ruotsi. NIBE BRASVÄRME JA YMPÄRISTÖ NIBE Brasvärmellä on huippuluokan kehitysosasto, ja ympäristötietoisuus sävyttää yrityksen kaikkea toimintaa. Olemme jo useiden vuosien ajan ympäristösertifioineet kaikki takkamme ympäristökuormituksemme minimoimiseksi. Se ei kuitenkaan riitä. Hankimme sen vuoksi ensimmäisenä Ruotsissa takoillemme Ruotsin testaus- ja tutkimuslaitoksen uuden P-laatumerkinnän. Takkamme selviävät siten eurooppalaisia sääntöjä huomattavasti tiukemmista tehokkuus-, turvallisuus- ja päästövaatimuksista. Muita huomioonotettavia seikkoja ovat selkeät ja helppotajuiset käyttö- ja hoito-ohjeet. Lisäksi teemme tehtaassamme jatkuvia pistokokeita. Handöl-takat ovat siten uusiutuvaa energiaa tuottavia ympäristöystävällisiä ja taloudellisia lämmityslaitteita. Handöl 20:n asennus. PALJON LÄMPÖÄ PIENELLÄ ANTOTEHOLLA Ympäristöystävällinen palaminen edellyttää takalta alhaista antotehoa (jopa 3 kw) ja silti tehokasta palamisprosessia. Monissa takoissa tulipesän lämpötila laskee, kun niitä käytetään pienellä teholla. Palamisprosessi on puutteellinen ja päästöt turhan suuria. Uuden tekniikkamme ansiosta palotilan lämpötila on korkea myös pienellä antoteholla. Handöl-takkojen päästöt ovat siten hyvin alhaiset, käytettiinpä niitä millä teholla tahansa. JOHTAA KEHITYSTÄ Valmiin takan tiiviyden tarkastaminen. Koska puulämmitys on yleistynyt nopeasti, takkojen päästöjen on oltava puhtaita. NIBE panostaa sen vuoksi voimakkaasti entistä parempien ja tehokkaampien takkojen kehittämiseen. Kehittämällä tekniikkaamme ja sertifioimalla tuotteitamme vahvistamme asemaamme Euroopan johtavana takanvalmistajana. Valurautaluukun tarkastusmittaus. MUOTOILU & LAATU

24 HANDÖL 20 MATALAT MALLIT HANDÖL 21:1 Valurautayläosa ja takan väriset hyllyt. HANDÖL 21:2 Lamelliyläosa ja takan väriset hyllyt. HANDÖL 21:3 Vuolukiviyläosa ja takan väriset hyllyt. HANDÖL 22:1 Valurautayläosa ja takan väriset hyllyt. HANDÖL 22:2 Lamelliyläosa ja takan väriset hyllyt. HANDÖL 22:3 Vuolukiviyläosa ja takan väriset hyllyt HANDÖL 22T Vuolukiviyläosa ja kokonaiset vuolukivisivut. HANDÖL 23T Kokonaan vuolukiveä. MALLIT Kaikkia malleja on saatavana harmaana ja mustana. Handöl 21-, 22- ja 22T -malleihin saa lisäveloituksesta harjatusta alumiinista valmistetut hyllyt. Handöl 24-, 25- ja 25T-malleja on saatavana korkeana, puolikorkeana ja matalana.

25 HANDÖL 20 KORKEAT MALLIT HANDÖL 24:1:10 Hylly valurautaa ja harjattua alumiinia. Korkea malli. HANDÖL 24:2:20 Vuolukivihylly. Puolikorkea malli. HANDÖL 24:2:30 Matala malli. HANDÖL 25:10 Peltikupu. Korkea malli. HANDÖL 25T:20 Vuolukivikupu. Puolikorkea malli. HANDÖL 25:30 Matala malli. MUOTOILU & LAATU

26 Tulenarka katto HANDÖL 21 Paino: 125 kg YHTEISET MITAT HANDÖL 21, 22(T) JA 23T Tulenarka seinä Palamisilmaletku (lisävaruste) Tiilistä tai betonista valmistettu palomuuri Tulenarka katto HANDÖL 22 & HANDÖL 22T Paino: 130 kg/180 kg Tulenarka seinä Palamisilmaletku (lisävaruste) Tulenarka katto HANDÖL 23T Paino: 250 kg Tiilistä tai betonista valmistettu palomuuri Palamisilmaletku (lisävaruste) MITTALUONNOKSET & FAKTATIETOJA Vuolukivi on luonnollisen vivahteikas luonnonmateriaali. Takan värit ja pintakuviointi saattavat sen vuoksi erota jonkin verran kuvastossa ja jälleenmyyjiemme luona esiteltävistä tuotteista. Ota huomioon terässavupiipun ja palavan materiaalin välillä tarvittava turvaetäisyys. * Maalatun palamattoman seinän värjääntymisen ehkäisemiseksi suosittelemme samaa sivuetäisyyttä kuin tulenarkaan seinään. ** Käytettäessä Handöl 20 -sarjan tehdasvalmisteista eduslaattaa on otettava huomioon eduslaatan ja takan palamisilma-aukkojen erilaiset mitat.

27 HANDÖL 24 Paino: 150 kg Tulenarka katto Tulenarka seinä Tulenarka seinä Tiilistä tai betonista valmistettu palomuuri Tiilistä tai betonista valmistettu palomuuri Palamisilmaletku (lisävaruste) Matalan mallin kokonaiskorkeus = mm Puolikorkean mallin kokonaiskorkeus = mm Korkean mallin kokonaiskorkeus = mm HANDÖL 25 & HANDÖL 25T Paino: 165 kg/200 kg Tulenarka katto Tulenarka seinä Tulenarka seinä Tiilistä tai betonista valmistettu palomuuri Tiilistä tai betonista valmistettu palomuuri Palamisilmaletku (lisävaruste) Matalan mallin kokonaiskorkeus = mm Puolikorkean mallin kokonaiskorkeus = mm Korkean mallin kokonaiskorkeus = mm MUOTOILU & LAATU

28 KBR FI Kuvat: Dan Holmqvist ym. NIBE BRASVÄRME Box 134, SE Markaryd, Ruotsi Jälleenmyyjä:

HANDÖL 50-SARJA UUTTA

HANDÖL 50-SARJA UUTTA 50 FI HANDÖL 50-SARJA Handöl 50 on Nibe Brasvärmen uusi valurautatakkamallisto. Kuusi erilaista modernia takkaa pyöreillä tai suorilla muodoilla. Mallivaihtoehtoja on runsaasti, kuten esimerkiksi lämmön

Lisätiedot

Korkeammalta tuli näkyy paremmin

Korkeammalta tuli näkyy paremmin 2009 34T/35T Korkeammalta tuli näkyy paremmin Handöl 34T ja 35T vuolukivitakat edustavat uutta hoikempaa ja sulavampaa muotoilua, joissa tuli on paremmin esillä ja lämpö varastoituu kauemmin. Tulipesä

Lisätiedot

Contura 300 Contura i7. Kodikkuutta kuutiossa

Contura 300 Contura i7. Kodikkuutta kuutiossa Contura 300 Contura i7 Kodikkuutta kuutiossa 2 Contura 300 ja i7 tuovat vaihtelua elämääsi Kuulutko niihin, jotka eivät saa tarpeekseen kodikkuudesta? Sitten sinun kannattaa tutustua Contura 300 -takkaan

Lisätiedot

Takat ovat intohimomme. Lämmin, nautinnollinen ja kipunoiva aivan kuten tulikin. Suurin inspiraation lähteemme on tuli ja sitä hallitseva.

Takat ovat intohimomme. Lämmin, nautinnollinen ja kipunoiva aivan kuten tulikin. Suurin inspiraation lähteemme on tuli ja sitä hallitseva. NOPEA JA TEHOKAS nopea ja tehokas 2 Takat ovat intohimomme. Lämmin, nautinnollinen ja kipunoiva aivan kuten tulikin. Suurin inspiraation lähteemme on tuli ja sitä hallitseva. Suoralinjaiset muodot, jotka

Lisätiedot

YRITYS. NIBE on historiaa kunnioittava, tulevaisuuteen suuntautuva yritys, jonka juuret ovat Smålandin viljavassa maaperässä.

YRITYS. NIBE on historiaa kunnioittava, tulevaisuuteen suuntautuva yritys, jonka juuret ovat Smålandin viljavassa maaperässä. YRITYS NIBEllä on laatusertifiointi ISO 9001 ja ympäristösertifiointi ISO 14001. NIBE on historiaa kunnioittava, tulevaisuuteen suuntautuva yritys, jonka juuret ovat Smålandin viljavassa maaperässä. Kauniin

Lisätiedot

HANDÖL 30. Handöl 30 takkasarjan on suunnitellut ruotsalainen Vitre Industridesign suunnittelutoimisto yhdessä Nibe Brasvärmen tuotekehitysosaston

HANDÖL 30. Handöl 30 takkasarjan on suunnitellut ruotsalainen Vitre Industridesign suunnittelutoimisto yhdessä Nibe Brasvärmen tuotekehitysosaston 30 FI HANDÖL 30 Handöl 30 on uusi takkasarja Nibe Brasvärmeltä. Viisi modernia takkaa, jotka tarjoavat runsaasti valinnanvaraa mm. lämpöä varaava vuolukivikuori tai lämmön tasaisesti levittävä kiertoilmatoiminto.

Lisätiedot

Kauneutta, joka tulee sisält ä, ja näkyy ulospäin

Kauneutta, joka tulee sisält ä, ja näkyy ulospäin 1 CONTURA 2 Kauneutta, joka tulee sisält ä, ja näkyy ulospäin Tulesta tulee huoneen luonnollinen katseenvangitsija. Jos tilaa riittää, kannattaa panostaa kunnon takkaan sekä lämmön että designin vuoksi.

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

joutsenmerkityt takat

joutsenmerkityt takat joutsenmerkityt takat tulevaisuus luodaan nyt Pohjoismaisen Joutsen-ympäristömerkin tavoitteena on auttaa kuluttajaa valitsemaan vähiten ympäristöä kuormittava tuote. Palvelulle tai tuotteelle myönnettävän

Lisätiedot

UUDET TAKAT JA TAKKASYDÄMET

UUDET TAKAT JA TAKKASYDÄMET 2016. UUDET TAKAT JA TAKKASYDÄMET 11 kodin kohokohtaa 1 Tervetuloa kodin lämpöön Hyvin lämmitetyn takan lämpö luo kodikkuutta ja tunnelmaa. Takka on myös fiksu ja moderni lämmitysratkaisu, joka säästää

Lisätiedot

Varaava REG takka. Elementtirakenteisen REG takan rakenne. REG takka Basic 800 alaliittymä Viistekulmat edessä ja takana Antiikkilaasti Luukku: Musta

Varaava REG takka. Elementtirakenteisen REG takan rakenne. REG takka Basic 800 alaliittymä Viistekulmat edessä ja takana Antiikkilaasti Luukku: Musta Takat kamiinat Varaava REG takka Varaavat REG takat ovat kotimaisia. Tulisijat koostuvat päällekkäin asennettavista valuelementeistä. Materiaalina käytetään tulenkestävää valumassaa, jota on käytetty tulisijojen

Lisätiedot

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi

TUOTELUETTELO. Vesikiertotakat. www.lechma.fi TUOTELUETTELO Vesikiertotakat www.lechma.fi PL-200 Exclusive SBD Vesikiertotakka lasikulmaovella Takuu PL-200 Exclusive SBD-P PL-200 Exclusive vesikiertoiset takkamallit ovat todella näyttäviä ja moderneja

Lisätiedot

UUDET TAKAT JA TAKKASYDÄMET

UUDET TAKAT JA TAKKASYDÄMET 2016. UUDET TAKAT JA TAKKASYDÄMET 11 HÖJDPUNKTER TILL HEMMET 1 Tervetuloa kodin lämpöön Hyvin lämmitetyn takan lämpö luo kodikkuutta ja tunnelmaa. Takka on myös fiksu ja moderni lämmitysratkaisu, joka

Lisätiedot

Uutuus! Uutuus! Loistava pieni suuruus

Uutuus! Uutuus! Loistava pieni suuruus 378 001 800 Uutuus! Uutuus! Loistava pieni suuruus MILJÖMÄRKT Suuri takka kompaktissa koossa Contura 800 takan muotoilun lähtökohtana on kuuluisa superellipsi. Takka on kompakti ja hauska; se on vain 36

Lisätiedot

Uutuus! Takka. 800 Style

Uutuus! Takka. 800 Style Uutuus! Takka 800 Style Takat Kompakti. Tehokas. Uusi Contura 800 Style. Uutuus! 890 Style 2 Kompakti. Tehokas. Lämmönlähde kaikkiin huoneisiin. Ja kaikille persoonallisuuksille. Contura 800 Stylen päivitetty

Lisätiedot

Varaavat elementtitakat

Varaavat elementtitakat Tulisijat 2 TULISIJAT Varaavat REG-takat valmistetaan Suomessa. Ne kaikki ovat CE-merkittyjä tuotteita, joilla on erittäin korkea hyötysuhde 72 90 %. Puhtaasta palamisesta kertoo hyvin pieni häkäpäästö,

Lisätiedot

Asennusohje. Installationsanvisning C

Asennusohje. Installationsanvisning C Asennusohje Installationsanvisning C 570 www.contura.eu 98 SERTIKAATTI EC-vaatimustenmukaisuusvakuutus Valmistaja Nimi Osoite Valmistuspaikka NIBE AB / Contura Box 134, Skulptörvägen 10, SE-285 23 Markaryd

Lisätiedot

Anna uuden sukupolven näyttää tulta

Anna uuden sukupolven näyttää tulta 700 Anna uuden sukupolven näyttää tulta MILJÖMÄRKT 378 001 1 Anna uuden Contura 700:n valaista kotisi Contura 700 edustaa alkavaa vuosikymmentä jo nyt. Tunnetun ruotsalaisen Myra-muotoilijaryhmän luomus

Lisätiedot

Tervetuloa kodin lämpöön HISSILUUKULLISET TAKKASYDÄMET JA TAKAT

Tervetuloa kodin lämpöön HISSILUUKULLISET TAKKASYDÄMET JA TAKAT Tervetuloa kodin lämpöön HISSILUUKULLISET TAKKASYDÄMET JA TAKAT 2 Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten tääll ä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat

Lisätiedot

Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet

Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2012 Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

Asennusohje C 510. www.contura.eu

Asennusohje C 510. www.contura.eu Asennusohje C 510 www.contura.eu 98 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C510-CPR-130601-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Kiinteillä biopolttoaineilla lämmitettävä takka Tyyppimerkintä Contura 510 Valmistusnumero

Lisätiedot

Handöl 24. Installation Instructions DK IT FR NL FI

Handöl 24. Installation Instructions DK IT FR NL FI Installation Instructions 511296 IAV EX 0541-1 DK IT FR NL FI Monteringsvejledning 2 Istruzioni per l installazione 14 Instructions d installation 28 Installatievoorschriften 42 Asennusohjeet 56 Handöl

Lisätiedot

Asennusohje C 810. www.contura.eu

Asennusohje C 810. www.contura.eu Asennusohje C 810 www.contura.eu 74 SERTIFIKAATTI EC-vaatimustenmukaisuusvakuutus www.contura.eu Valmistaja Nimi Osoite Valmistuspaikka NIBE AB/NIBE STOVES Box 134, Skulptörvägen 10, SE-285 23 Markaryd

Lisätiedot

Maailman suosituin takka nyt kokonaan Uusi valurautaluukku - näe enemmän tulesta. Monia persoonallisia vaihtoehtoja. Kuumenemattomat kahvat UUTUUS!

Maailman suosituin takka nyt kokonaan Uusi valurautaluukku - näe enemmän tulesta. Monia persoonallisia vaihtoehtoja. Kuumenemattomat kahvat UUTUUS! UUTUUS! Kiitos että valitsit joutsenmerkityn! Maailman suosituin takka nyt kokonaan Uusi valurautaluukku - näe enemmän tulesta Monia persoonallisia vaihtoehtoja. Kuumenemattomat kahvat Tervetuloa kodin

Lisätiedot

Asennusohjeet. Kääntölevy C500/C600. www.contura.eu

Asennusohjeet. Kääntölevy C500/C600. www.contura.eu Asennusohjeet Kääntölevy C500/C600 www.contura.eu 75 Yleistä Tässä ohjeessa selostetaan takan asennus kääntölevylle. Lue asennusohje huolella ennen asennuksen aloittamista. Kääntölevyn avulla on mahdollista

Lisätiedot

Tulisijatuotteet. Tuotemallisto 2013. Aidon lämmön lähteillä.

Tulisijatuotteet. Tuotemallisto 2013. Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet Tuotemallisto 2013 Aidon lämmön lähteillä. Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin

TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin TAKKALUUKUT & tarvikkeet tulisijoihin Aidon lämmön lähteillä 1 2 SISÄLLYS s. 4-6 s. 7-9 s. 10-11 s. 12-13 s. 14 s. 15 s. 16 Sävyteräsluukut takkoihin Valurautaluukut takkoihin ja uuneihin Leivinuunit ja

Lisätiedot

Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009

Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009 Uuden sukupolven tulisijat Linnatuli-takkamallisto 2009 www.linnatuli.fi Linnatuli helppo, kestävä ja tyylikäs tulisija Modernista perinteiseen Juhana Laatta: Ruoko pähkinänruskea viivapinta Luukku: Antiikkikupari

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin

VAPAASTI SEISOVAT TAKAT. Takkoja kaikkiin koteihin VAPAASTI SEISOVAT TAKAT Takkoja kaikkiin koteihin Mikään ei ole niin kodikasta kuin lämmittävä takkatuli. Se tiedetään parhaiten täällä pohjoisessa, jossa kylmyys ja pimeys vallitsevat suuren osan vuodesta.

Lisätiedot

Aikamme modernit kaakeliuunit

Aikamme modernit kaakeliuunit Aikamme modernit kaakeliuunit 540 Sisältö 6 7 KAAKELIUUNI KAUTTA AIKOJEN 8-21 PYÖREÄT KAAKELIUUNIT 22-27 NELIKULMAISET KAAKELIUUNIT 28 35 RAPATUT UUNIT 36 37 LÄMMITTÄVÄ TEKNIIKKA 38 OSA LUONNON KIERTOKULKUA

Lisätiedot

Asennusohje C 780. www.contura.eu

Asennusohje C 780. www.contura.eu Asennusohje C 780 www.contura.eu 74 SERTIFIKAATTI EC-vaatimustenmukaisuusvakuutus www.contura.eu Valmistaja Nimi Osoite Valmistuspaikka NIBE AB/NIBE STOVES Box 134, Skulptörvägen 10, SE-285 23 Markaryd

Lisätiedot

Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin.

Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin. Pisla HTT Tuo lämpöä kotiin. Ei ole sama, mikä luukku tulisijassa on. Pislan HTT-luukku on aina varma ja turvallinen valinta. PISLA HTT TULISIJATUOTTEET SUUNNITELTU TOIMIMAAN KOTONASI Tulisijat luovat

Lisätiedot

Asennusohje. C 35 Matala. www.contura.eu

Asennusohje. C 35 Matala. www.contura.eu Asennusohje C 35 Matala www.contura.eu 98 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C35L-CPR-130618-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Tyyppimerkintä Valmistusnumero Käyttötarkoitus Polttoaine Kiinteillä biopolttoaineilla

Lisätiedot

Hormittomat Designtakat

Hormittomat Designtakat Medius Hormittomat Designtakat Malli Finestro K.60 L.80. S.20cm. Paino 30 kg Tämä seinälle asennettava, ruostumaton terästakka on yksi suosituimmista -malleistamme. Takassa on kaunis viimeistely ja se

Lisätiedot

TULIA. Varaavat tiilitulisijat 2014. Tulia L100/550 erikoismalli 1

TULIA. Varaavat tiilitulisijat 2014. Tulia L100/550 erikoismalli 1 TULIA Varaavat tiilitulisijat 2014 Tulia L100/550 erikoismalli 1 TULIA -tulisija aito, tiilitakka TULIA -tulisijat valmistetaan aidosta tiilestä TULIA -tulisijat valmistetaan keraamisista poltetuista tiilistä.

Lisätiedot

Asennusohje C 660K. www.contura.eu

Asennusohje C 660K. www.contura.eu Asennusohje C 660K www.contura.eu 98 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C660K-CPR-130608-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Tyyppimerkintä Valmistusnumero Käyttötarkoitus Polttoaine Kiinteillä biopolttoaineilla

Lisätiedot

Asennusohje C 880. www.contura.eu

Asennusohje C 880. www.contura.eu Asennusohje C 880 www.contura.eu 74 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C880-CPR-130610-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Kiinteillä biopolttoaineilla lämmitettävä takka Tyyppimerkintä Contura 880 Valmistusnumero

Lisätiedot

Asennusohje. Kääntölevy C780 C880. www.contura.eu

Asennusohje. Kääntölevy C780 C880. www.contura.eu Asennusohje Kääntölevy C780 C880 www.contura.eu 75 Yleistä Tässä ohjeessa selostetaan takan asennus kääntölevylle. Lue asennusohje huolella ennen asennuksen aloittamista. Kääntölevyn avulla on mahdollista

Lisätiedot

Asennusohje C 556.

Asennusohje C 556. Asennusohje C 556 www.contura.eu 74 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C556-CPR-130601-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Kiinteillä biopolttoaineilla lämmitettävä takka Tyyppimerkintä Contura 556 Valmistusnumero

Lisätiedot

Teollisuusinfrapunalämmitin IR Suuriin ja korkeisiin tiloihin

Teollisuusinfrapunalämmitin IR Suuriin ja korkeisiin tiloihin 3 3000 6000 W Sähkölämmitys 3 mallia Teollisuusinfrapunalämmitin Suuriin ja korkeisiin tiloihin Käyttökohteet soveltuu suurten ja korkeiden tilojen yleis- ja lisälämmitykseen. Sitä voidaan myös käyttää

Lisätiedot

Asennusohje C 586. www.contura.eu

Asennusohje C 586. www.contura.eu Asennusohje C 586 www.contura.eu 74 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C586-CPR-130601-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Kiinteillä biopolttoaineilla lämmitettävä takka Tyyppimerkintä Contura 586 Valmistusnumero

Lisätiedot

Asennusohje C 580 C 585. www.contura.eu

Asennusohje C 580 C 585. www.contura.eu Asennusohje C 580 C 585 www.contura.eu 74 SERTIFIKAATTI EC-vaatimustenmukaisuusvakuutus Valmistaja Nimi Osoite Valmistuspaikka NIBE AB / Contura Box 134, Skulptörvägen 10, SE-285 23 Markaryd Markaryd,

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

Asennusohje C 780. www.contura.eu

Asennusohje C 780. www.contura.eu Asennusohje C 780 www.contura.eu 74 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C780-CPR-130612-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Kiinteillä biopolttoaineilla lämmitettävä takka Tyyppimerkintä Contura 780 Valmistusnumero

Lisätiedot

Tulisijan oikea sytytys ja lämmitys, kannattaako roskia polttaa sekä pienpolton päästöt, onko niistä haittaa?

Tulisijan oikea sytytys ja lämmitys, kannattaako roskia polttaa sekä pienpolton päästöt, onko niistä haittaa? Tulisijan oikea sytytys ja lämmitys, kannattaako roskia polttaa sekä pienpolton päästöt, onko niistä haittaa? Esityksen sisältö 1. Oikea tapa sytyttää?!? Mistä on kyse? 2. Hiukkaspäästöjen syntyminen 3.

Lisätiedot

Cat-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin

Cat-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin at-lämpöpuhallin 3 3 9 kw Sähkölämmitys 3 mallit at-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin Käyttökohteet at on sarja kompakteja ja hiljaisia lämpöpuhaltimia kiinteään asennukseen. Se

Lisätiedot

Asennusohje C 510. www.contura.eu

Asennusohje C 510. www.contura.eu Asennusohje C 510 www.contura.eu 74 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C510-CPR-130601-SE-2 TUOTE Tuotetyyppi Kiinteillä biopolttoaineilla lämmitettävä takka Tyyppimerkintä Contura 510 Valmistusnumero

Lisätiedot

Asennusohje C 556 C

Asennusohje C 556 C Asennusohje C 556 C 586 www.contura.eu 16 EC-vaatimustenmukaisuusvakuutus Valmistaja Nimi Osoite Valmistuspaikka NIBE AB/NIBE STOVES Box 134, Skulptörvägen, SE-285 23 Markaryd Markaryd, Ruotsi tämä Vakuutus

Lisätiedot

Superkasetti. valaa uutta elämää avotakkaasi

Superkasetti. valaa uutta elämää avotakkaasi Superkasetti valaa uutta elämää avotakkaasi Superkasetti Takkatuli on enemmän kuin lämpöä Tuli takassa on nautinto. Se synnyttää ideoita ja ajatuksia innoittaa ja inspiroi. Takan ääressä on myös mukava

Lisätiedot

EA Sähköiset ilmanlämmittimet

EA Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköiset ilmanlämmittimet Sähköinen kiinteä ilmanlämmitin on sarja sähkökäyttöisiä ilmanlämmittimiä, joiden tehoalue on laaja. Nämä lämmittimet on tarkoitettu varastojen, teollisuushallien, paikoitustilojen,

Lisätiedot

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET TULISIJAT

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET TULISIJAT YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET TULISIJAT TANSKALAISTA MUOTOILUA 2018 / 2019 VARDE LYON www.vardeovne.fi VARDE ALS warm moments of quality VARDE-tulisijat edustavat tyylipuhdasta skandinaavista muotoilua, jossa

Lisätiedot

Asennusohje C 710.

Asennusohje C 710. Asennusohje C 710 www.contura.eu 74 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C710-CPR-160329-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Kiinteillä biopolttoaineilla lämmitettävä takka Tyyppimerkintä Contura 710 Valmistusnumero

Lisätiedot

Tulisijatuotteet TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Tulisijatuotteet TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Tulisijatuotteet TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Aidon lämmön lähteillä Aito-takkaluukut ovat antaneet viimeisen silauksen tulisijoihin jo vuosikymmenien ajan. Takkaluukkujen ohella Aito-tulisijavalikoima

Lisätiedot

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne.

Elztrip EZ100 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Elztrip 00 600-1500 W Sähkölämmitys 3 mallia Elztrip 00 Yksipaneelinen säteilylämmitin toimistoihin, kauppoihin jne. Käyttökohteet 00 on tarkoitettu yleis- ja lisälämmitykseen sekä ikkunoista tulevan vedon

Lisätiedot

Asennusohjeet 511360 IAV FI 0533-1 ROSENDAL

Asennusohjeet 511360 IAV FI 0533-1 ROSENDAL Asennusohjeet 511360 IAV FI 0533-1 ROSENDAL Hyvä Handölin omistaja! Tervetuloa Handöl-tuoteperheen käyttäjäksi. Toivomme, että saat paljon iloa muuratusta takastasi. Oletamme sinun arvostavan hyvää muotoilua

Lisätiedot

Asennusohje C 32 C 32A. www.contura.eu

Asennusohje C 32 C 32A. www.contura.eu Asennusohje C 32 C 32A www.contura.eu 98 SERTIFIKAATTI EC-vaatimustenmukaisuusvakuutus www.contura.eu Valmistaja Nimi Osoite Valmistuspaikka NIBE AB/Contura Box 134, Skulptörvägen 10, SE-285 23 Markaryd

Lisätiedot

Drop. D E S I G N P O O L

Drop. D E S I G N P O O L Drop. D E S I G N P O O L MIKÄ ON DROP? Drop on ulkoallas, jonka viimeistellyn kaunis ulkomuoto, ergonomisuus ja helppokäyttöisyys tarjoavat todellista arjen luksusta niin kodin pihamaalle, terassille

Lisätiedot

Asennusohje C 720T.

Asennusohje C 720T. Asennusohje C 720T www.contura.eu 98 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C720T-CPR-160329-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Tyyppimerkintä Valmistusnumero Käyttötarkoitus Polttoaine Kiinteillä biopolttoaineilla

Lisätiedot

Handöl 21, 22 and 23T. Installation Instructions DK IT FR NL FI

Handöl 21, 22 and 23T. Installation Instructions DK IT FR NL FI Installation Instructions 511294 IAV EX 0543-2 DK IT FR NL FI Monteringsvejledning 2 Istruzioni per l installazione 18 Instructions d installation 36 Installatievoorschriften 54 Asennusohjeet 72 Handöl

Lisätiedot

Asennusohje C 560T.

Asennusohje C 560T. Asennusohje C 560T www.contura.eu 98 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C560T-CPR-130601-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Tyyppimerkintä Valmistusnumero Käyttötarkoitus Polttoaine Kiinteillä biopolttoaineilla

Lisätiedot

TAKKAPAKETIT TAKKA & PIIPPU SAMASSA PAKETISSA. Takan ja piipun saumaton yhteistyö innovatiivisen kehityksen tuloksena

TAKKAPAKETIT TAKKA & PIIPPU SAMASSA PAKETISSA. Takan ja piipun saumaton yhteistyö innovatiivisen kehityksen tuloksena OVENSYSTEMS TAKKAPAKETIT Takan ja piipun saumaton yhteistyö innovatiivisen kehityksen tuloksena TAKKA & PIIPPU SAMASSA PAKETISSA Innovatiivistä teknologiaa - Huippuluokan designia 1 www.schiedel.fi MODERNIT

Lisätiedot

Asennusohje C 790T.

Asennusohje C 790T. Asennusohje C 790T www.contura.eu 122 SERTIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C790T-CPR-130612-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Tyyppimerkintä Valmistusnumero Käyttötarkoitus Polttoaine Kiinteillä biopolttoaineilla

Lisätiedot

Ilmasta lämpöä. Vaihda vanha ilmalämmityskoneesi energiatehokkaaseen Lämpö Iiwariin. www.niemi-kari.fi

Ilmasta lämpöä. Vaihda vanha ilmalämmityskoneesi energiatehokkaaseen Lämpö Iiwariin. www.niemi-kari.fi Ilmasta lämpöä Vaihda vanha ilmalämmityskoneesi energiatehokkaaseen Lämpö Iiwariin. www.niemi-kari.fi Lämpö Iiwari ilmalämmitysjärjestelmä Energiatehokas Lämpö Iiwari voidaan asentaa lähes kaikkien vanhojen

Lisätiedot

T1 Elegantti pistorasiakeskus

T1 Elegantti pistorasiakeskus Upeat alumiinirunkoiset TallyKey pylväät on tehty kestämään pitkään kovissakin olosuhteissa. Tuotteet toimitetaan aina asennusvalmiina kokonaisuuksina ja varustetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Pylväässä

Lisätiedot

ADAX-LÄMMITTIMET. Saatavilla myös muita Adax-tuotteita, kysy! KOIRANKOPPILÄMMITIN

ADAX-LÄMMITTIMET. Saatavilla myös muita Adax-tuotteita, kysy! KOIRANKOPPILÄMMITIN ADAX-LÄMMITTIMET KOIRANKOPPILÄMMITIN Adax-koirankoppilämmitin soveltuu kotieläinten ulkotilojen lämmitykseen. Sisältää 5 m pitkän liitosjohdon. 200 W. Alhainen pintalämpötila. Soveltuu myös pakkasvahdiksi

Lisätiedot

Tunnelmatakat. Kiertoilmatakat ja kaminat

Tunnelmatakat. Kiertoilmatakat ja kaminat Tunnelmatakat Kiertoilmatakat ja kaminat 1 Suomalaiseen sisustukseen sopivat tunnelmatakat! Uunisepät on ollut edelläkävijä teollisesti valmistettujen tulisijojen kehityksessä ja valmistanut varaavia tulisijoja

Lisätiedot

LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA KOTIIN. Enston sähkölämmittimet

LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA KOTIIN. Enston sähkölämmittimet LÄMPÖÄ JA MUKAVUUTTA KOTIIN Enston sähkölämmittimet Mukavaa lämpöä tehokkaasti Sähkölämmitys on joustava ratkaisu kodin kaikkien tilojen lämmitykseen. Se on helppo, luotettava ja tehokas lämmitysmuoto,

Lisätiedot

Infralämmitin CIR CIR INFRALÄMMITIN. Sähkölämmitys W INFRALÄMMITIN, JOSSA 5 VUODEN RUOSTUMATTOMUUSTAKUU

Infralämmitin CIR CIR INFRALÄMMITIN. Sähkölämmitys W INFRALÄMMITIN, JOSSA 5 VUODEN RUOSTUMATTOMUUSTAKUU CIR IFRALÄMMITI Sähkölämmitys 500 2000 W Infralämmitin CIR IFRALÄMMITI, JOSSA 5 VUODE RUOSTUMATTOMUUSTAKUU 12 mallia Infralämmitintä käytetään lämmittimenä ympäri vuoden esim. kuisteilla, parvekkeilla

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA LVI SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN 2. HUOLETON LVI lämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsija paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

Asennusohje. C 26T Matala.

Asennusohje. C 26T Matala. Asennusohje C 26T Matala www.contura.eu FI 74 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C26T-CPR-130617-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Tyyppimerkintä Valmistusnumero Käyttötarkoitus Polttoaine Kiinteillä biopolttoaineilla

Lisätiedot

Lämpöä kotiisi 4-5 Tuli kutsuu viihtymään 6-7 Hyviä neuvoja takan valintaan 8 Kuumaa kaakaota 9

Lämpöä kotiisi 4-5 Tuli kutsuu viihtymään 6-7 Hyviä neuvoja takan valintaan 8 Kuumaa kaakaota 9 LÄMPÖÄ KOTIISI SISÄLLYS Lämpöä kotiisi 4-5 Tuli kutsuu viihtymään 6-7 Hyviä neuvoja takan valintaan 8 Kuumaa kaakaota 9 London, musta lasiedusta 0-11 London, englantilainen edusta 12-13 London, teräsedusta

Lisätiedot

Pyörrehajotin VFKH + Tasauslaatikko ATTS

Pyörrehajotin VFKH + Tasauslaatikko ATTS VFKH on hiljainen kattoon asennettava pyörrehajotin. Muotoilunsa ansiosta hajotin sekoittaa tuloilman huoneilmaan erittäin hyvin (korkea induktio). Tämä pitää sisäilman miellyttävänä, vaikka tuloilman

Lisätiedot

Sähkökiukaat. Älykäs. Ja kaunis.

Sähkökiukaat. Älykäs. Ja kaunis. Sähkökiukaat Älykäs. Ja kaunis. Tulikivi Sauna. Uuden ajan saunanautinto. Tulikivi SAUNA tarjoaa uuden ajan saunanautintoja. Ennennäkemättömän moderni muotoilu ja innovatiiviset elektroniikkaratkaisut

Lisätiedot

Asennusohje C 590.

Asennusohje C 590. Asennusohje C 590 www.contura.eu 98 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C590-CPR-130601-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Kiinteillä biopolttoaineilla lämmitettävä takka Tyyppimerkintä Contura 590 Valmistusnumero

Lisätiedot

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Thermocassette 300 600 W Sähkölämmitys 4 mallit Thermocassette Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Käyttökohteet Thermocassette on tarkoitettu toimistojen, kylpyhuoneiden, koulujen

Lisätiedot

LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT. 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI

LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT. 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI LÖYLYN LÄHTEILLÄ AITO KIUKAAT 16-24, Verkko ja SK WWW.NARVI.FI Yleisiä ohjeita kiukaan valintaan Sauna on suomalaisille paikka, jossa rentoudutaan ja nautitaan. Nautinnon takaamiseksi tulee kiukaan valinnassa

Lisätiedot

Energiatehokasta lämpöä ja kodin tunnelmaa

Energiatehokasta lämpöä ja kodin tunnelmaa Tiilirakenteen varaava pönttöuuni Energiatehokasta lämpöä ja kodin tunnelmaa Pohjanmaan Tiilirakenne 20 vuotta C * 70 60 50 40 30 20 10 0 Aika (h) 2 4 6 8 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 * Uunin pinnan

Lisätiedot

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun

Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun itza Kestää aikaa Uusi, kestävä tapa valaistuksen tarkasteluun Itza kestää aikaa. Led-tekniikalle suunnitellun ja uusimmalla häikäisysuojatekniikalla ja optimoidulla rakenteella varustetun Itzan käyttöikä

Lisätiedot

Asennusohje C 790K.

Asennusohje C 790K. Asennusohje C 790K www.contura.eu 146 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C790K-CPR-130612-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Tyyppimerkintä Valmistusnumero Käyttötarkoitus Polttoaine Kiinteillä biopolttoaineilla

Lisätiedot

Asennusohje. C 35T-Matala.

Asennusohje. C 35T-Matala. Asennusohje C 35T-Matala www.contura.eu 122 SERTIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C35TL-CPR-130618-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Tyyppimerkintä Valmistusnumero Käyttötarkoitus Polttoaine Kiinteillä biopolttoaineilla

Lisätiedot

Matot halutulla designilla.

Matot halutulla designilla. Matot halutulla designilla. Aulamaton tummat ja usein harmaat sävyt ovat luonnollisesti hyviä syksyllä ja talvella, kun matto on kovalla koetuksella. Ulkona on likaista ja jaloissa kantautuu sisälle lunta,

Lisätiedot

Asennusohje C

Asennusohje C Asennusohje C 520 www.contura.eu 98 SERTIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C520-CPR-130601-SE-2 TUOTE Tuotetyyppi Kiinteillä biopolttoaineilla lämmitettävä takka Tyyppimerkintä Contura 520 Valmistusnumero

Lisätiedot

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea

Padat ja kattilat. Profi Line -kannelliset teräskattilat. Profi Line - korkea kannellinen kattila. Profi Line -puolikorkea Padat ja kattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat Profi Line -kannelliset teräskattilat 831 007 832 004 830 000 ruostumaton teräs 304 alumiini 5 ruostumaton teräs 430, min. 0,5 Profi Line - korkea

Lisätiedot

Elektra - C/F/V/H Kulutusta kestävät lämpöpuhaltimet erittäin vaativiin ympäristöihin

Elektra - C/F/V/H Kulutusta kestävät lämpöpuhaltimet erittäin vaativiin ympäristöihin 3 3-15 kw Sähkölämmitys 14 mallit Elektra - C/F/V/H Kulutusta kestävät lämpöpuhaltimet erittäin vaativiin ympäristöihin Käyttökohteet Elektra-lämpöpuhallinmallisto soveltuu vaativiin ympäristöihin. Lämpöpuhaltimia

Lisätiedot

Asennusohje C 596T.

Asennusohje C 596T. Asennusohje C 596T www.contura.eu 98 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C596T-CPR-3060-SE-2 TUOTE Tuotetyyppi Tyyppimerkintä Valmistusnumero Käyttötarkoitus Polttoaine Kiinteillä biopolttoaineilla

Lisätiedot

HOXTER gmbh,kirchgasse 1, 91217 Hersbruck Tel.: 09151 8659 163 SIVU 2

HOXTER gmbh,kirchgasse 1, 91217 Hersbruck Tel.: 09151 8659 163 SIVU 2 TEKNISET TIEDOT Tel.: 09151 8659 163 SIVU 2 SISÄLLYS TAKAT 4 HAKA 37/50 4 HAKA 63/51 8 HAKA 67/51h 12 HAKA 89/45h 16 ECKA 67/45/51h 18 VESIKIERTOISET TAKAT 26 HAKA 37/50 W, WI 26 HAKA 63/51W, WI 30 HAKA

Lisätiedot

AW Lämminvesikäyttöiset ilmanlämmittimet

AW Lämminvesikäyttöiset ilmanlämmittimet Lämminkäyttöiset ilmanlämmittimet Lämminkäyttöiset ilmanlämmittimet -lämmittimiä käytetään varastojen, teollisuushallien, verstaiden, urheiluhallien, liikkeiden yms. jatkuvaan lämmitykseen. Tyylikkään

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

Asennusohje. C26T Korkea.

Asennusohje. C26T Korkea. Asennusohje C26T Korkea www.contura.eu FI 98 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C26T-CPR-130617-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Tyyppimerkintä Valmistusnumero Käyttötarkoitus Polttoaine Kiinteillä biopolttoaineilla

Lisätiedot

Asennusohje. C26K Korkea. www.contura.eu

Asennusohje. C26K Korkea. www.contura.eu Asennusohje C26K Korkea www.contura.eu FI 98 SERTIFIKAATTI SUORITUSTASOILMOITUS Nr. C26K-CPR-130617-SE-1 TUOTE Tuotetyyppi Tyyppimerkintä Valmistusnumero Käyttötarkoitus Polttoaine Kiinteillä biopolttoaineilla

Lisätiedot

DER KAMINSPEZIALIST FIN

DER KAMINSPEZIALIST FIN DER KAMINSPEZIALIST FIN 4 8 12 24 38 42 46 Hoxter yritys Hoxter edut Takat Vesikiertoiset takat Varaavat tulisijat Varusteet Tekniset tiedot Hoxter yritys Lämmön erikoistuntija Hoxter arvojen kantaja

Lisätiedot

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS

Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS Kattava valikoima sähkölämmitystuotteita 10 HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PURMO SÄHKÖLÄMMITYS 1 1. TURVALLINEN Purmo sähkölämmittimet ovat suljetun rakenteensa ansiosta lapsi- ja paloturvallisia. Lämmittimien ja

Lisätiedot

Puun poltto ja tulisijojen lämmitysohjeita.

Puun poltto ja tulisijojen lämmitysohjeita. Puun poltto ja tulisijojen lämmitysohjeita eija.alakangas@vtt.fi Käytä kuivaa polttopuuta Puiden varastoinnissa on estettävä maakosteuden pääsy puihin ja varasto on suojattava myös sateelta Sopiva polttopuun

Lisätiedot

Takkasydämet Vesikiertoiset takkasydämet Varaavat tulisijat

Takkasydämet Vesikiertoiset takkasydämet Varaavat tulisijat Takkasydämet Vesikiertoiset takkasydämet Varaavat tulisijat TUOTTEET, JOTKA TUOVAT YKSILÖLLISYYTTÄ TILAAN HAKA 89/45h TEKNOLOGIA TUOTTEET HOXTER-YRITYS TEKNISET TIEDOT 08 09 Korkeampi käyttömukavuus 18

Lisätiedot

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT

SEINÄ/LATTIA LED-VALOT SEINÄ/LATTIA -VALOT Seinävalaisimien avulla voi helposti ja nopeasti muuttaa huoneen tyyliä ja tunnelmaa. Meiltä löytyy seinävalaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön ja värilämpötilasta riippuen valaistuksen

Lisätiedot

NVI 2000 moduulisavupiippujen ASENNUSOHJEET

NVI 2000 moduulisavupiippujen ASENNUSOHJEET 1.4.2005 5. painos NVI 2000 moduulisavupiippujen ASENNUSOHJEET SISÄLLYSLUETTELO : - tekniset tiedot ja CE-merkinnät 2-3 - takuu- ja toimitusehdot 3 - yleisimmät asennustavat 4-6 - asennuspaketti 7 - asennus

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat Puu- ja sähkölämmitteiset Tuotemallisto 2012 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot