Minna Kärkkäinen kunnanjohtaja

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Minna Kärkkäinen kunnanjohtaja"

Transkriptio

1 Lestijärven kunta Lestintie Lestijärvi p JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin AVOIMET OVET LESTIJÄRVEN KUNNANTALOLLA keskiviikkona klo Tule Lestijärven kunnantalolle keskustelemaan yhteisen kuntamme tulevaisuuden mahdollisuuksista ja kunnan kehittämisestä. Kahvipannu on kuumana koko iltapäivän ja lisäksi tuoretta kahvileipää. Olet lämpimästi tervetullut! Minna Kärkkäinen kunnanjohtaja YRITTÄJIEN JA KUNNAN YHTEINEN TILAISUUS Aika: tiistai klo Paikka: Lestijärven kunnanvirasto, valtuustosali Illan aiheena on kunnan ja Lestijärven yrittäjien yhteistyö, miten sitä voitaisiin parantaa. Tilaisuudessa on mahdollisuus tutustua myös Lestijärven uuteen kunnanjohtajaan Minna Kärkkäiseen. Tilaisuuden lopuksi nautitaan kevyt iltapala. Tervetuloa! Tilaisuuden järjestää Lestijärven kunta/maaseututoimi yhteistyössä Lestijärven Yrittäjät r.y:n kanssa.

2 LUKUVUODEN TYÖAJAT Lestin koulussa Lukuvuosi : Lukuvuonna alkaa torstaina Syysloma on viikolla 42. Syyslukukausi päättyy la Joululoma on Kevätlukukausi alkaa Talviloma on viikolla 9. Helatorstain jälkeinen pe on vapaa Lukuvuosi päättyy viikon 22 lauantaina eli SIVISTYSLAUTAKUNTA LIIKUNTASALIN KÄYTTÖVUOROT Liikuntasalin käyttövuorot julistetaan haettavaksi väliselle ajalle. Varaukset tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen Hakemuksesta tulee ilmetä ensisijainen toivottu käyttöaika ja mahdollinen vara-aika. Alle 18-vuotiailla tulee olla vastuuhenkilö, joka kuittaa avaimen. Salin käyttäjien tulee huolehtia, että sali jää siistiksi käytön jälkeen. Valot tulee sammuttaa ja ovi lukita lähtiessä. Huom! Edellisiltä vuosilta kuitattuja avaimia on jäänyt palauttamatta, joten huolehtikaapa avain viipymättä koulutoimistoon takaisin. Avaimet tulisi palauttaa koulutoimistoon aina lukuvuoden päättyessä. Salin mahdollisesta kesäajan käytöstä tulee sopia erikseen. Lisätiedot rehtori / KIRJASTON AUKIOLOAJAT Ma Ti suljettu Ke To Pe TERVEYSKESKUS Maanantaina laboratorio SULJETTU. Kiitos kesäkirppiksen myyjille ja asiakkaille. Pöytämaksut ja arpa ym. tuotot on ohjattu tonnitalkootilille ja käytetään nuorten työllistämiseen.

3 VAPAA-AIKATOIMI Yleisurheilukisat ma 15.8 klo Ilmoittautumiset viim. klo Sarjat alle 3v.-15v. Kuntoliikuntaa Lenkki-ilta tiistaisin klo alk Lähtö Lestin koululta Mattilanlenkille, sauvoilla tai ilman. Tihkusade ei lenkkeilyä haittaa, mutta jos runsaammin satelee, niin jätämme väliin. Perusmies kuntoilee kävelylenkki sunnuntaisin Myllymäessä klo alk Vetäjänä Timo Syrjälä puh Kävelysauvat voi ottaa mukaan. Tihkusade ei lenkkeilyä haittaa. Kuntokampanja Kuntokorttiin merkitään väh. 30 min kestävä yhtäjaksoinen liikuntasuoritus. Kuntokortin voi noutaa kunnantoimiston neuvonnasta, kirjastosta tai tulostaa netistä ma lähtien. Kuntokortit palautetaan mennessä kunnantoimistolle. Kaikkien kuntokortin palauttaneiden kesken arvotaan lahjakortti ym. tuotteita. Lisätietoja vapaa-aikatoimesta puh Tulossa Kuntaottelu Halsua-Ullava-Lestijärvi Ullavassa. Tarkempaa tietoa laitetaan koulun kautta. Syyskuussa kävelytesti ma 19.9 Lokakuussa inbody eli kehonkoostumusmittaus ma 3.10 Kaustisen Seutukunnan liikuntatoimien järjestämät 6. SEUTIS GAMESIT VETELISSÄ , alkaen kello Varaslähtö kisoihin yhteisellä alkuverryttelyllä, jonka jälkeen alkaa T/P 9v. pituus ja P13v. keihäs. HUOM! OSALLISTUMISOIKEUS VAIN SEUTUKUNNAN KUNTIEN ASUKKAILLA. sarjat ja lajit: T/P 9v. 60m, pituus, pallonheitto T/P 11v. 100m, pituus, kuula T/P 13v. 200m, korkeus, keihäs T 15v. 300m, pituus, kuula P15v. 300m, pituus, keihäs N 100m, 800m, kuula M 100m, 800m, keihäs Viesti 4x400m (2 naista, 2 miestä) kootaan paikan päällä. Jokainen urheilija voi osallistua vain kahteen lajiin (+viestiin), kenttälajeissa VAIN 3 suoritusta. Ilmoittautumiset ma kello mennessä oman kuntasi liikuntatoimeen tai Kaustisen Pohjan-Veikoille ( sivuilta löytyvällä lomakkeella. Jälki-ilmoittautumismaksun 5 maksaa jokainen urheilija itse.. Voit ilmoittautua kisoihin pelkästään kunnan edustajana eli sinun EI TARVITSE OLLA SEURAN LISENSSIURHEILIJA. Jos haluat tuloksen myös tilastoihin ilmoita myös seurasi. Lisätietoja ja säännöt oman kuntasi liikuntatoimesta.

4 Kauden metsästysasiat Lestijärven Metsästysyhdistys ry Kauriin metsästys yhdistyksen alueella Metsäkauris rauhoitettu yhdistyksen alueella kannan taantumisen vuoksi. Saaliskiintiöt ja rauhoitukset -Koppelo, riekko ja fasaani rauhoitettu -1 metso ja 3 uros- ja 1 naarasteertä välisenä aikana (Metsolle MMM:ltä asetus elokuun lopulla mahdollisesta rauhoituksesta) -Pyylle, kyyhkyille, jäniksille ja vesilinnuille ei kiintiötä. -Rauhoitusalueet entiset. Kanalintujen metsästys kielletään alueella, Pappilanpuro Toholampi-Kinnula maantie, Lehtosenjoki rajoittuen järveen ja Jokelan Ossin pellot vanhan Reisjärven tien varrella jokinevalla. Lisäksi vesilinnustus kielletään Tervasen järvialueella ja Lestijärvessä Discolandin kohdalta ensimmäisten saarten ja Sammalisen välisellä vesialueella ja rannalla. Pienpetojen pyynti sallittu rauhoitusalueilla. Vieraslupien myynti -Metsäkanalinnut 20 /pv, 70 /vko, jahdissa isäntä mukana, vieraan saalis poisluetaan isännän kiintiöstä ja 3 vierasta enintään mukana kerralla. -Vesilinnut ja kyyhkyt 25 /kausi -Jänis 10 /pv, 30 /vko ja 70 /kausi -Turkislupa 5 /kausi Turkislupa sisältyy kaikkiin lupiin ja on voimassa luvassa merkityn ajan. Hirviseurueen vieraasta seurue maksaa yhdistykselle 30 /pv ja 100 /vko. Lupien myynti Kauppisen huoltoasema, Valkeisen leirintäalue, Elina Tuikka, Aimo Itäniemi ja Tapani Erkkilä Hirvikoiran kouluttaminen yhdistyksen alueella Hirvikoiran kouluttaminen sallitaan saakka koko yhdistyksen alueella, jonka jälkeen ainoastaan omalla hirvenmetsästysalueella. Huom! Mahdolliseen karhunmetsästykseen osallistujat! Tiedotus- ja ilmoittautumistilaisuus ampumaradan kämpällä su klo 19. Koskee myös Lestijärven muita metsästysseuroja. Tiedotus- ja muut asiat -Suurpetohavainnot välittömästi yhteyshenkilöille (Toimi Kalliokoski, Aimo Itäniemi, Mikko Parkkonen ja Tapani Erkkilä) -MMM:n asetuksella Metsähanhen metsästys alkaa ( -Penkka- ja muilla yksityisteillä ajaminen sallittu vain maanomistajan luvalla. -Liian lähellä asutusta metsästäminen kielletty. -Kaupallinen toiminta sekä yhdistykseen kuulumattomien henkilöiden osallistuminen jahtiin Metsähallituksen vuokra-alueilla on kielletty. -Koiranäyttely myönnetty yhdistykselle. -Kotisivut tekeillä yhdistykselle. -Ampumakokeet ampumaradalla 6.8., ja klo 10, harjoitukset torstaisin klo 18. Karhun ulostenäytekeräys Taivalkosken riistan- ja kalantutkimus kerää karhun ulostenäytteitä DNA:n selvitystä varten. Lähetä löytämästäsi ulosteesta g muovipussissa ja paikan koordinaatit paketissa postivapaasti osoitteeseen: Taivalkosken riistan-ja kalankalantutkimus Otaoja,93400 Taivalkoski Pakettiin numero ja paketti postin kuljetettavaksi.

5 LESTIJÄRVEN TAKSIEN VIIKONLOPPUPÄIVYSTYKSET PERJANTAI ILLASTA KLO MAANANTAI AAMUUN KLO 6.00 SAAKKA PE-MA Jaakko Mattila PE-MA Pertti Huhtala PE-MA Sakari Similä PE-MA Pertti Huhtala PE-MA Sakari Similä PE-MA Jaakko Mattila PE-MA Pertti Huhtala PE-MA Sakari Similä LESTIJÄRVEN VANHUSTENKOTIYHDISTYS VAPAAT ASUNNOT Yhdistyksen omistamassa vanhusten palvelutalossa on haettavana seuraavat asunnot: Asunto A 4. 2h+kk 44,5 m 2 vuokra 255,43 /kk Asunto B 4. 1h+kk 34,6 m 2 vuokra 198,60 /kk (ei sisällä lämmitystä suora sähkölämmitys) Hakemuksia saa kunnanvirastosta, jonne ne tulee myös liitteineen palauttaa. Lisätietoja antaa toimistosihteeri Jarmo Kanninen p TONNITALKOO-HAASTEKERÄYS Kaikille haastetuille lähetetään valmiit pankkisiirrot ja haastekeräyksen tiedot julkaistaan aina kuntatiedotteessa. Kun saat haasteen, toivomme että osallistut siihen maksamalla vähintään 10 tai haluamasi summan ja samalla haastat kolme muuta henkilöä mukaan keräykseen. Voit myös osallistua ilman, että sinua on haastettu, maksamalla haluamasi summan tilille ja haastat kolme henkilöä mukaan. Haasteeseen vastannut Ala-Korpi Tellervo Kinnunen Airi Honkala Liisa Jokela Aki Laasanen Pentti Tiala Marja Tiala Jorma Jussila Meeri Lappi Timo ja Ritva Tuikka Tellervo Viitasalo Marjo ja Mikko Brandt Sirkka Mäkelä Tarja Jokela Virpi Jussila Inkeri Kivimaa Matti Hautala Erja Tonnitalkoisiin 2011 haastetut Marjo Viitasalo, Seija Ring, Päivi Virkkala Taina Lappi, Hilkka Laasanen, Vappu Jokela Vilpas Tuikka, Osmo Tuikka, Aimo Itäniemi Maria Kangasvieri, Jaana Koskela, Kirsi Brandt-Hirvinen Jarmo Hirvinen, Aivar Otsing, Kari Tarvainen Mikko Viitasalo, Marjo Viitasalo, Kari Ahokas Elli Hakala, Eeva Yli-Havunen, Irma Haka Seppo Niemi, Marja-Liisa Uusitalo, Martti Hylkilä Mikko Toikkanen, Esko Lintilä, Kalle Untinen Tonnitalkoita suuremmalla summalla tukeneet: Kesäkirppis - pöytämaksut ja muut tuotot Kunnanvaltuuston kokouksen kokouspalkkiot

6 ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! Syksy tulee ja opinnot alkavat monelle uudelle Lestijärveläiselle opiskelijalle. Aloittelevalle opiskelijalle moni asia on uutta. Opintojen aloittamiseen liittyy myös valintoja. Näistä yksi liittyy kotipaikanvalintaan. Säilyttämällä muuttoilmoituksessa asuinpaikkanne Lestijärven kunnassa olette oikeutettuja samoihin etuuksiin opinto- ja asumistuen suhteen kuin siinäkin tapauksessa, että valitsette muuttoilmoituksessa asuinpaikaksenne uuden opiskelupaikkakunnan. Muuttoilmoituksessa kysytään, onko uusi asuinpaikka tilapäinen vai pysyvä? Rastittamalla kohdan - tilapäinen - säilytätte edelleen Lestijärven kunnan jäsenyyden. Kuntamme jäsenenä tuette paikkakuntamme julkisten palvelujen säilymistä. Valtionosuudet, joilla palvelumme suurelta osaltaan rahoitetaan ovat sidottuja kunnan asukasmäärään. Asuinpaikkakuntanne valinnalla opiskeluaikana on merkitystä vanhempienne ja muidenkin kuntalaisten palveluiden rahoituspohjalle. Suomen koulutuspolitiikan keskeisenä tavoitteena on korostaa osaamista ja tietoa, joka hyödyttää maan kaikkia alueita tasapuolisesti. Suomen tulevaisuus on riippuvainen osaamisesta ja kyvystä hyödyntää osaamista. Onnea opintoihin, olette tulevaisuuden tekijöitä! Muualla opiskeleville Lestijärveläisille myönnetään vuosittain 168 euron stipendi. Stipendi tulee hakuun vuoden alussa.

Jaetaan kaikkiin talouksiin ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE!

Jaetaan kaikkiin talouksiin ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! Syksy tulee ja

Lisätiedot

ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE!

ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! Syksy tulee ja

Lisätiedot

ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE!

ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! Syksy tulee ja opinnot alkavat monelle uudelle Lestijärveläiselle opiskelijalle. Aloittelevalle opiskelijalle moni asia on uutta. Opintojen aloittamiseen liittyy

Lisätiedot

AVUSTUSTA ERITYSRYHMIEN ASUNTO-OLOJEN PARANTAMISEKSI SEKÄ SAMAN HANKKEEN KORKOTUKILAINAA VUODELLE 2012

AVUSTUSTA ERITYSRYHMIEN ASUNTO-OLOJEN PARANTAMISEKSI SEKÄ SAMAN HANKKEEN KORKOTUKILAINAA VUODELLE 2012 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin AVUSTUSTA ERITYSRYHMIEN ASUNTO-OLOJEN PARANTAMISEKSI SEKÄ SAMAN HANKKEEN KORKOTUKILAINAA VUODELLE

Lisätiedot

VESIKATKO Kunnan vesilaitoksen alueella ma klo

VESIKATKO Kunnan vesilaitoksen alueella ma klo Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Vesimittarilukemat TEKNINEN TOIMI Pyydämme teitä kunnan vesi-

Lisätiedot

Lestijärven kunta 10.8.2007 HUUTOKAUPPA

Lestijärven kunta 10.8.2007 HUUTOKAUPPA Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. (06) 8889 111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta 10.8.2007 HUUTOKAUPPA Lestijärven Vanhustenkotiyhdistys ry järjestää paikan

Lisätiedot

Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS

Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven ranta-asemakaavan muutoksien

Lisätiedot

STIPENDI TULEE HAKUUN VUODEN ALUSSA.

STIPENDI TULEE HAKUUN VUODEN ALUSSA. Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! Syksy tulee ja

Lisätiedot

Vuoden 2018 metsästysajat sekä saaliskiintiöt

Vuoden 2018 metsästysajat sekä saaliskiintiöt Vuoden 2018 metsästysajat sekä saaliskiintiöt Metsästysajat Merihanhi ja kanadanhanhi peltoalueella maanomistajan luvalla 10.8. klo 00.00 kauden loppuun. Merihanhi ja kanadanhanhi 20.8 klo 12.00 kauden

Lisätiedot

Muista toimittaa hakemuksesi ajoissa, muita hakukertoja ei vuoden 2014 aikana ole!

Muista toimittaa hakemuksesi ajoissa, muita hakukertoja ei vuoden 2014 aikana ole! Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin STIPENDEJÄ MUUALLAOPISKELEVILLE NUORILLE Lestijärven kunta on

Lisätiedot

LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30

LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30 Myytävänä hernekeittoa (paikanpäällä ja

Lisätiedot

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin TEKNINEN TOIMI Vesimittarilukemat Pyydämme teitä kunnan vesi-

Lisätiedot

KUULUTUS. Teknisessä toimistossa on tullut vireille Lestijärven asemakaavan laajennus koskien Jykyrin alueen tilaa 21:172.

KUULUTUS. Teknisessä toimistossa on tullut vireille Lestijärven asemakaavan laajennus koskien Jykyrin alueen tilaa 21:172. JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin KUULUTUS Teknisessä toimistossa on tullut vireille Lestijärven asemakaavan laajennus koskien Jykyrin alueen tilaa 21:172. Niitä koskeva osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Lisätiedot

STIPENDI TULEE HAKUUN VUODEN ALUSSA

STIPENDI TULEE HAKUUN VUODEN ALUSSA Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! Syksy tulee ja

Lisätiedot

Lestijärven kunta 1.9.2006. Lestijärven kunta hakee Luonnontuoteasemalle Kokoaikaista TYÖNTEKIJÄÄ ajalle 2.10. 15.12.2006

Lestijärven kunta 1.9.2006. Lestijärven kunta hakee Luonnontuoteasemalle Kokoaikaista TYÖNTEKIJÄÄ ajalle 2.10. 15.12.2006 Lestijärven kunta 1.9.2006 Lestijärven kunta hakee Luonnontuoteasemalle Kokoaikaista TYÖNTEKIJÄÄ ajalle 2.10. 15.12.2006 Työ sisältää lihan ja kalan purkitustoimintaa sekä muuta jalostusta ja mahdollisia

Lisätiedot

Lestin Päivä. su 11.7.2010. Ruokailu Lestin koululla. kouluneuvos Timo Lappi Nuorten musiikkiesitys

Lestin Päivä. su 11.7.2010. Ruokailu Lestin koululla. kouluneuvos Timo Lappi Nuorten musiikkiesitys Lestin Päivä su 11.7.2010 klo 10.00 klo 11.30 klo 13.00 Jumalanpalvelus Ruokailu Lestin koululla Juhla Museolla Ohjelma Nuorten musiikkiesitys Tervehdyssanat pj. Aarre Similä Musiikkia Ahti Similä Juhlapuhe

Lisätiedot

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 03.08.2014 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 18 Jäsentä

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 03.08.2014 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 18 Jäsentä Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 03.08.2014 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 18 Jäsentä 2. 1 Kesäkokouksen avaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.00 2 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012

JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012 JUNNUKISAT ULKOKAUDELLA 2012 Vaikka junnujen hallikausi päättyikin vasta, alkavat ulkokauden kisat täydellä tohinalla heti huhtikuusta. Helsyn hallikisoissa ihmetytti ulkopuolisista piireistä mukaan tulleet

Lisätiedot

KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT

KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT KISALIITE KESÄN 2011 JUNNUKISAT Liitteeseen on koottu tärkeimpiä 9-15-vuotiaiden kilpailuja Helsingin seudulla. Seura maksaa osallistumisen valtaosaan allaolevista kisoista (poislukien Peugeot Junior GP

Lisätiedot

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut 15. 16.9.2018 Hämeenlinnassa Kilpailukutsu Osallistumisoikeus Osallistumisoikeus on kaikilla peruskoulujen, lukioiden ja ammatillisten koulujen vakituisilla

Lisätiedot

Tekninen lautakunta. Hämäräkytkin sammuttaa valot aamupäivällä ja sytyttää valot iltapäivällä.

Tekninen lautakunta. Hämäräkytkin sammuttaa valot aamupäivällä ja sytyttää valot iltapäivällä. Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Tekninen lautakunta Kirkonkylän katuvalojen yösammutukset ovat seuraavat: aamulla syttyy illalla

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27.

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27. Ampumaradalla saa ampua ma to klo 12.00-19.00 perjantaisin klo 12.00-15.00 lauantaisin klo 12.00-15.00 Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan

Lisätiedot

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27.

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27. Ampumaradalla saa ampua ma to klo 12.00-19.00 perjantaisin klo 12.00-15.00 lauantaisin klo 12.00-15.00 Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan

Lisätiedot

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27.

Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan ehtojen mukaan (viikot 26. ja 27. Ampumaradalla saa ampua ma to klo 12.00-19.00 perjantaisin klo 12.00-15.00 lauantaisin klo 12.00-15.00 Sunnuntaisin ja arkipyhinä ampuminen on kokonaan kielletty. Ampumarata on suljettu ympäristöluvan

Lisätiedot

Lestijärven kunta Lestintie Lestijärvi puh JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin

Lestijärven kunta Lestintie Lestijärvi puh JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Hyötyjäteasema avoinna perjantaisin ympärivuoden klo 15.00 18.00

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2013-2014 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 8.-9.3.2014 Indoor Games Lauantaina 8.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS

LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven ranta-asemakaavan laajennuksen

Lisätiedot

JOULUMYYJÄISET JULKINEN TIEDOTE. Jaetaan kaikkiin talouksiin

JOULUMYYJÄISET JULKINEN TIEDOTE. Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin JOULUMYYJÄISET PERINTEISET JOULUMYYJÄISET Lestin koululla 20.11.2010 klo 11.00 14.00 Myyntipaikat

Lisätiedot

Yleisurheilukoululaisen OPAS

Yleisurheilukoululaisen OPAS Yleisurheilukoululaisen OPAS Tarvitsen yleisurheilukouluun x lenkkarit. x harjoitteluun ja säähän sopivat vaatteet (esimerkiksi t-paita ja shortsit tai verryttelypuku, helteellä päähine). x juomapullon.

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

Yleisurheilukoululaisen OPAS

Yleisurheilukoululaisen OPAS Yleisurheilukoululaisen OPAS Tarvitsen yleisurheilukouluun x lenkkarit. x harjoitteluun ja säähän sopivat vaatteet (esimerkiksi t-paita ja shortsit tai verryttelypuku, helteellä päähine). x juomapullon.

Lisätiedot

Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti Maastot* Vantaa

Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti Maastot*  Vantaa Pvm: Kilpailu: Sarjat ja lajit: Paikka: Viim. ilm.: Kuinka ilm.: ti 25.04. Maastot* www.vhs.fi to 27.04. Tarmon kevätottelut P15: 60m, pituus, kuula, 5-ottelu T15: 60m, pituus, kuula, 5-ottelu P13: 60m,

Lisätiedot

KOULUAVUSTAJAN TEHTÄVÄ lukuvuodeksi 2010-2011

KOULUAVUSTAJAN TEHTÄVÄ lukuvuodeksi 2010-2011 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin KUNNALLISTEN PÄIVÄHOITOPAIKKOJEN HAKEMINEN Kunnalliset lasten päivähoitopaikat ovat haet-tavana

Lisätiedot

-2, SIV-SU :00

-2, SIV-SU :00 -2, SIV-SU 2018-12-05 16:00 Kokouskutsu Keskiviikkona 5.12.2018 klo 16.00, kokoushuone Panama (ent. Mårdin ruokala, Alholminkadulta vasemmalle alas kellariin Päättäjät Varsinaiset jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 06.08.2015 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 22 Jäsentä

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 06.08.2015 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 22 Jäsentä Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 06.08.2015 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 22 Jäsentä 2. 1 Kesäkokouksen avaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.00 2 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2011 108 Kokousaika Torstai 8.12.2011 klo 18-18.47 Kokouspaikka Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 103-112

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 23.09.2014 Sivu 1 / 1 3815/12.01.00/2014 177 Lukuvuoden 2015-2016 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Juha Nurmi, puh.

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu Sivistyslautakunta Nro 11/2009. Kunnanvirasto, valtuustosali

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu Sivistyslautakunta Nro 11/2009. Kunnanvirasto, valtuustosali KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu Nro 11/2009 Kokousaika klo 19.00 20.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet Henkilökohtaiset

Lisätiedot

TEKNISEN TOIMEN KESÄTYÖT

TEKNISEN TOIMEN KESÄTYÖT Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin KOHDEAVUSTUKSET Kunnanhallitus julistaa urheiluseuroille, nuorisojärjestöille

Lisätiedot

3 KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin, että kokouksesta oli tiedotettu sääntöjen mukaisesti, joten se oli päätösvaltainen.

3 KOKOUKSEN PÄÄTÖSVALTAISUUS Todettiin, että kokouksesta oli tiedotettu sääntöjen mukaisesti, joten se oli päätösvaltainen. KESÄKOKOUS Aika: Paikka: Läsnä: 12.07.2012 klo 18.00 19.50 Ampumarata Yhteensä 43 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo 1 KOKOUKSEN AVAUS Matti Roivainen avasi kokouksen 2 KOKOUKSEN TOIMIHENKILÖIDEN

Lisätiedot

sivistysltk puh.johtaja Elina Tuikka Musiikkiesitys Valtteri Kiviniemi ja Katja Hietapakka Juhlapuhe farmaseutti Maria Similä Sketsi

sivistysltk puh.johtaja Elina Tuikka Musiikkiesitys Valtteri Kiviniemi ja Katja Hietapakka Juhlapuhe farmaseutti Maria Similä Sketsi Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin klo 12.30 Jumalanpalvelus Kirkossa Ruokailu Kotiseutumuseolla OHJELMA: juontaja Timo Syrjälä Tervehdyssanat

Lisätiedot

Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo alle 10-vuotiaille. Sunnuntaisin klo Kaustisen urheilutalolla juoksusuoralla.

Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo alle 10-vuotiaille. Sunnuntaisin klo Kaustisen urheilutalolla juoksusuoralla. YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTA Kaudella 2018-2019 Viikkoharjoitukset: Yleisurheilukerho keskiviikkoisin klo 17-18 alle 10-vuotiaille Valmennusryhmät: Keskiviikkoisin klo 18-19.30 Vetelin urheilutalolla Sunnuntaisin

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

Jaetaan kaikkiin talouksiin

Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin SIVISTYSLAUTAKUNTA Ruokapalvelutyöntekijä-keittäjä Lestijärven

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta

Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta Kosken Tl kunta Pöytäkirja nro 9 / 2013 Sivistyslautakunta 115 Kokousaika Keskiviikko 12.12.2013 klo 18-18.39 Kokouspaikka Koskisali, Hämeentie 12, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet varajäsenet Jalli

Lisätiedot

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

LIIKUNTASALIVARAUKSET Lv

LIIKUNTASALIVARAUKSET Lv Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LIIKUNTASALIVARAUKSET Lv 2016-2017 Koulun liikuntasalia voi

Lisätiedot

************************************************ TUUSNIEMEN RIISTANHOITOYHDISTYS. Metsästysseurojen käyttövuorot Tuusjärven ampumaradalla V-2018

************************************************ TUUSNIEMEN RIISTANHOITOYHDISTYS. Metsästysseurojen käyttövuorot Tuusjärven ampumaradalla V-2018 HUOMIO! Lauantaina 11.8.2018 kello 14:00 seuramme ampumakilpailut Tuusjärven radalla kello 14:00 alkaen. Kesäkokous tämän jälkeen kello 17:00 alkaen Honka Kodalla. ************************************************

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2010 Valtuuston kokouskutsu... 1 Kuulutus Leiviskänkankaan kaavasta... 1 Jätevesiasiaa... 2 Vanhustenviikko 3.-10.10.2010... 2 Hiljaiset taiteilijat Siikalatvalla ja Pyhännällä.. 2 Kirjaston aukioloajat...

Lisätiedot

KEVÄTOPINTOKAUSI alkaa keskiviikkona 11.1.2016 ohjelman mukaisesti klo 09.00 ja päättyy yhteiseen kevätjuhlaan keskiviikkona 25.05.2016.

KEVÄTOPINTOKAUSI alkaa keskiviikkona 11.1.2016 ohjelman mukaisesti klo 09.00 ja päättyy yhteiseen kevätjuhlaan keskiviikkona 25.05.2016. KEVÄTOPINTOKAUSI alkaa keskiviikkona 11.1.2016 ohjelman mukaisesti klo 09.00 ja päättyy yhteiseen kevätjuhlaan keskiviikkona 25.05.2016. VIIKKO-OHJELMA klo ma ti ke to pe 9.00 TIEDOLLINEN JAKSO 10.30 Tauko

Lisätiedot

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu

Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015. www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Hallikauden toimintakalenteri 2014-2015 www.tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu Tampere Junior 7.-8.3.2015 Indoor Games Lauantaina 7.3. klo 10 alkaen P15: 60 m, 800 m, 300 m aj, korkeus, 3-loikka, kuula,

Lisätiedot

PM-nuoret 17-19v Kitinkangas Kilpailijat

PM-nuoret 17-19v Kitinkangas Kilpailijat Huttunen Titta Alavieskan Viri 28.6.1989 N17 800 m 26183998 Eronen Johannes Haapajärven Kiilat 14.3.1993 M17 Seiväs 27359116 Eronen Maria Haapajärven Kiilat 29.8.1985 N19 Pituus 26189662 Eronen Markus

Lisätiedot

Kunnossapitoa haittaavat puut tiealueilla

Kunnossapitoa haittaavat puut tiealueilla Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Kunnossapitoa haittaavat puut tiealueilla Alkuvuoden aikana

Lisätiedot

TIEDOTE KIRKONKYLÄN KOULUN OPPILAIDEN HUOLTAJILLE LUKUVUONNA

TIEDOTE KIRKONKYLÄN KOULUN OPPILAIDEN HUOLTAJILLE LUKUVUONNA KIRKONKYLÄN KOULUN TIEDOTE LUKUVUODELLE 2017-2018 TIEDOTE KIRKONKYLÄN KOULUN OPPILAIDEN HUOLTAJILLE LUKUVUONNA 2017-2018 KOULUN TYÖAIKA alkaa päättyy Syyslukukausi ti 15.8.2017 pe 22.12.2017 Kevätlukukausi

Lisätiedot

Oheismateriaali: sivistyslautakunnan päätös

Oheismateriaali: sivistyslautakunnan päätös Kunnanhallitus 385 21.11.2016 Kunnanhallitus 404 05.12.2016 Sivistyslautakunnan päätös 26.10.2016 81 (Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2017-2018),

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2/22.08.2013. Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (- ) (x) (- ) (x) (x)

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2/22.08.2013. Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (- ) (x) (- ) (x) (x) KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 2/22.08.2013 Kokousaika 22.08.2013 klo 15.00 16.43 Kokouspaikka Kinnulan kunta, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

ÄITIENPÄIVÄKUNNIAMERKKIEN HAKEMINEN V 2012

ÄITIENPÄIVÄKUNNIAMERKKIEN HAKEMINEN V 2012 Lestijärven kunta Lestintie 39 p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin ÄITIENPÄIVÄKUNNIAMERKKIEN HAKEMINEN V 2012 Kunniamerkin myöntämisperusteina ovat ehdokkaan ansiot lasten ja nuorten

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

16.07.2015 klo 19.30 20.10 Kellon Nuorisoseura Yhteensä 59 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo

16.07.2015 klo 19.30 20.10 Kellon Nuorisoseura Yhteensä 59 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo KESÄKOKOUS Aika: Paikka: Läsnä: 16.07.2015 klo 19.30 20.10 Kellon Nuorisoseura Yhteensä 59 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo 1 KOKOUKSEN AVAUS Matti Roivainen avasi kokouksen, joka pidettiin seuran

Lisätiedot

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä

MARTTILAN KUNTA ESITYSLISTA 8/2016. Keskiviikkona klo Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, Mellilä 1 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 14.12.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Mellilän kunnantalo, Loukeentie 24, 32300 Mellilä SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Jäsenet Varajäsenet ( ) Korimäki Eeva, pj. Valta Anne ( ) Häkkinen

Lisätiedot

Pm-aikuiset Kitinkangas Kilpailijat

Pm-aikuiset Kitinkangas Kilpailijat Ainali Markku Kokkolan Veikot M 400 m Ainali Markku Kokkolan Veikot M 800 m Anttiroiko Maria Lohtajan Veikot 15.10.1993 N 100 m 31942632 Anttiroiko Maria Lohtajan Veikot 15.10.1993 N Pituus 31942632 Arkkukangas

Lisätiedot

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 24 jäsentä

Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 24 jäsentä Alavuden metsästysseura ry Kesäkokous 06.08.2013 klo 18:00 Alavuden metsästysseura ry:n majalla Läsnä 24 jäsentä 2 1 Kesäkokouksen avaus: Puheenjohtaja avasi kokouksen klo:18.10 2 Kokouksen puheenjohtajan

Lisätiedot

KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ

KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ KARHULAN URHEILIJAT / NUORISOVALMENNUSRYHMÄ KILPAILUT KESÄ 2015 Tummennetut kilpailut tärkeitä KILPAILUJA löydät myös - kilpailukalenteri.fi Jakelu: Aino, Ali, Anna, Anni, Ansa, Carla, Ella, Elmeri,Eveliina,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Tiedotustilaisuus erillisiin erityisopettajan opintoihin hyväksytyille

Tiedotustilaisuus erillisiin erityisopettajan opintoihin hyväksytyille Tiedotustilaisuus erillisiin erityisopettajan opintoihin hyväksytyille Tiistai 12.6.2012 klo 15-17 Käyttäytymistieteellinen tiedekunta Opettajankoulutuslaitos Erityispedagogiikan koulutus Yleistä opinnoista

Lisätiedot

Mattila-Harjan kyläosasto. Kauriin ja Peuran metsästys

Mattila-Harjan kyläosasto. Kauriin ja Peuran metsästys Mattila-Harjan kyläosasto Kauriin ja Peuran metsästys Metsäkauris : Ei kesäjahtia. Metsästysaika 1.9.2014 31.1.2015. Ajavaa koiraa käyttäen 28.9.2014 31.1.2015. Mattila-Harjan kyläosaston yhteinen saaliskiintiö

Lisätiedot

Kuljetusreitit lv Liite 1. AAMUAJOT. Reitti Katajaniementie pys. 5,7. Lisäksi. Reitti 2

Kuljetusreitit lv Liite 1. AAMUAJOT. Reitti Katajaniementie pys. 5,7. Lisäksi. Reitti 2 Kuljetusreitit lv 2013-2014 Liite 1. AAMUAJOT Reitti 1 Ojala-Lestin koulu Luokka Pysäkki kotoa-kouluun km 6. Ojalantie 236 14,2 9. Ojalantie 130 risteys 13,2 8. Ojalantie 130 risteys 13,2 7. Mustikantie

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 3/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 3/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/03.09.2012 Kokousaika 03.09.2012 klo 16.00 16.35 Kokouspaikka Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

Yhteensä 46 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo

Yhteensä 46 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo KESÄKOKOUS Aika: Paikka: Läsnä: 17.07.2014 klo 18.00 19.20 Kalimen maja Yhteensä 46 osanottajaa, liitteenä osanottajaluettelo 1 KOKOUKSEN AVAUS Matti Roivainen avasi kokouksen 2 KOKOUKSEN TOIMIHENKILÖIDEN

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Kunnantalon sulkupäivät... 1 Kaavan voimaantulokuulutus... 1 Löytöeläimet... 1 Päivähoidon kesä... 2 Taidenäyttely... 2 Tarjouspyyntö

Lisätiedot

Lestijärven kunta 5.9.2008 LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS

Lestijärven kunta 5.9.2008 LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven kunta 5.9.2008 LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven ranta-asemakaavan muutoksesta/laajennuksesta pidetään maankäyttö- ja rakennusasetuksen 30 :n mukainen valmisteluvaiheen kuuleminen 8.-21.9.2008

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

Kunnanhallitukselle on tullut julkiselta kaupanvahvistajalta ilmoitukset seuraavista kiinteistökaupoista:

Kunnanhallitukselle on tullut julkiselta kaupanvahvistajalta ilmoitukset seuraavista kiinteistökaupoista: Kunnanhallitus 186 04.08.2014 Etuosto-oikeus kiinteistökaupoissa 2288/44.441/2010 KHALL 186 Kunnanhallitukselle on tullut julkiselta kaupanvahvistajalta ilmoitukset seuraavista kiinteistökaupoista: Kiinteistö:

Lisätiedot

HARJOITUSPÄIVÄT. *musikaalitanssi klo /16.30 (joka toinen viikko opettaja paikalla / joka toinen viikko omatoiminen harjoitus)

HARJOITUSPÄIVÄT. *musikaalitanssi klo /16.30 (joka toinen viikko opettaja paikalla / joka toinen viikko omatoiminen harjoitus) HARJOITUSPÄIVÄT Maanantai: *näyttelijäntyö klo 14.30-16.45 Keskiviikko: *musikaalilaulu klo 14.30-16.45 *musikaaliorkesteri syyslukukausi klo 14.15-15.45 kevätlukukausi klo 14.30-16.45 Perjantai: *musikaalitanssi

Lisätiedot

RIISTAMAALIJAOSTO RIISTAMAALI HIRVI 2010

RIISTAMAALIJAOSTO RIISTAMAALI HIRVI 2010 RIISTAMAALIJAOSTO Puheenjohtaja Martti Renfors 0400-188 638 Rah. hoitaja Mika Honkiniemi 040-8458 644 Ratavastaava Jouko Luoma 0500-621 270 Esko Eerilä 050-3286 345 Pentti Humaloja 040-5454 486 Hannu Järvenpää

Lisätiedot

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille.

Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? LAPSET FARMILLA ohjelma lapsille ja ILTA FARMILLA ohjelma perheille. Perjantai 21.04.2017 klo 09:00-21:00 Tahko Ski Lift Pitch Jääkö savolaisesta hissipuheestakin vastuu kuulijalle? Musiikkinäytelmä: Sinun vuorosi loistaa Nilsiän Manttu, Vesitornintie 1 Nilsiän lukion musiikkinäytelmä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 153. 153 Lukuvuoden 2016-2017 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja 153. 153 Lukuvuoden 2016-2017 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 23.09.2015 Sivu 1 / 1 3991/12.01.00/2015 153 Lukuvuoden 2016-2017 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Juha Nurmi, puh.

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 Sivistyslautakunta 26.01.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 26.01.2010 klo 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 SISÄLTÖ Kuntatiedotteista... 1 Valtuuston kokouskutsu... 1 112-päivä Pyhännällä... 2 Mitä haluaisit opiskella kansalaisopistossa... 2 Pyhännän rintamaveteraanien

Lisätiedot

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2017-2018 MAA- NANTAI Yläaste/Lukio Tuolijumppa/ Vanhusneuvosto Tuolijumppa/ Vanhusneuvosto - - - PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu

Lisätiedot

JULKINEN TIEDOTE. Jaetaan kaikkiin talouksiin

JULKINEN TIEDOTE. Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin POLIISI Lupapalveluvalikoima: - ajokorttilupahakemus - ajokortin kaksoiskappalehakemus - lääkärin/optikontodistuksen

Lisätiedot

Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN

Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN VAPAA AJAN LAUTAKUNTA KOKOUS 3/2008 Keskiviikko 14.05.2008 kello 18.00 Paloaseman johtokeskus 1. 8 KESÄN 2008 TYÖNTEKIJÄSELVITYS 2. 9 KESÄTOIMINTA JA MAKSUJEN MÄÄRITTÄMINEN 3. 10 TALOUDEN TOTEUMA 4. 11

Lisätiedot

KIRKONKYLÄN KOULU Tuusulantie 131 04310 Tuusula. http://sivustot.tuusula.fi/koulut/kirkonkylankoulu/

KIRKONKYLÄN KOULU Tuusulantie 131 04310 Tuusula. http://sivustot.tuusula.fi/koulut/kirkonkylankoulu/ KIRKONKYLÄN KOULU Tuusulantie 131 04310 Tuusula http://sivustot.tuusula.fi/koulut/kirkonkylankoulu/ 1. LUKUVUODEN 2012-2013 TYÖ JA LOMA-AJAT LUKUVUOSI 2012-2013 Syyslukukausi 14.8.2012 (ti) - 21.12.2012

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013

JÄSENKIRJE 2/2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY 13.9.2013 JÄSENKIRJE 2/2013 13.9.2013 FORSSAN SEUDUN YRITTÄJÄNAISET RY Syksyn tuuli jo puissa puhaltelee ja on tullut aika ryhtyä hommiin. Syksyn toimintakalenteriin on koottu tuttuun tapaan yritysvierailuja ja

Lisätiedot

MÄÄRÄAIKAINEN TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ

MÄÄRÄAIKAINEN TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ Halsuan kuntatiedote vko 17 / 2017 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15 / cm ja 92,25 / sivu sis ALV 24 % MÄÄRÄAIKAINEN TOIMISTOTYÖNTEKIJÄ Halsuan kunnanvirastossa

Lisätiedot

Viikkotiedote vko 9

Viikkotiedote vko 9 Viikkotiedote 2.3.2018 vko 9 Oppilaskunnan terveiset Kiitos sukista! Niitä on nyt riittävästi. T. Oppilaskunnan puolesta Jemina Meriseikkailu eli kouluun tutustuminen Torstaina 22.3.2018 kello 15.30 alkaen

Lisätiedot

Asiat pykälät 36-46 sivut 41-51. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus. Matti Kulmanen. Tarja Jumppanen. Pöytäkirjanpitäjä

Asiat pykälät 36-46 sivut 41-51. Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus. Matti Kulmanen. Tarja Jumppanen. Pöytäkirjanpitäjä KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Kokousaika 23.9.2015 kello 18.00 19.40 Kokouspaikka Oripään koulun atk-luokka Läsnä Kulmanen Matti, pj Isotalo Päivi vpj Lehtonen Jukka vj Lindström Asko Leppämäki Mauri Mikkola

Lisätiedot

Fysiikan opinnot Avoimen yliopiston opiskelijoille

Fysiikan opinnot Avoimen yliopiston opiskelijoille Fysiikan opinnot Avoimen yliopiston opiskelijoille 2.9.2014 1 Yliopiston lukuvuosi ja opetusperiodit 2014-2015 Yliopiston lukuvuosi 1.8. 31.7. Syyslukukausi I periodi: 1.9.-17.10. lukuvuoden avajaiset

Lisätiedot

Nyt saa farkkuja ja käyttövaatteita Halsualta!

Nyt saa farkkuja ja käyttövaatteita Halsualta! Halsuan kuntatiedote vko 10/2016 Ilmoitukset TORSTAIHIN klo 12 mennessä os. kuntatiedote@halsua.fi hinta 6,15/cm ja 92,25/sivu sis. Alv. 24% Nyt saa farkkuja ja käyttövaatteita Halsualta! Tervetuloa tutustumaan

Lisätiedot

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2017-2018 MAA- NANTAI - - - Yläaste/Lukio Yläaste/Lukio Yläaste/Lukio Lavatanssijumppa Lavatanssijumppa PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu

Lisätiedot

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % (hinnat koskevat A4-kokoista

Lisätiedot

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT

VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT VAPAA-AIKATALON SALIVUOROT 2017-2018 MAA- NANTAI - - - Yläaste/Lukio Yläaste/Lukio Yläaste/Lukio Lavatanssijumppa Lavatanssijumppa PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu PoU/Yleisurheilu

Lisätiedot

KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5. suljettu perjantaina 6.5. suljettu

KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5. suljettu perjantaina 6.5. suljettu 1 Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje 29.4.2016 kahdelle viikolle on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html. KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5.

Lisätiedot