Jaetaan kaikkiin talouksiin

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Jaetaan kaikkiin talouksiin"

Transkriptio

1 Lestijärven kunta Lestintie Lestijärvi puh JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin SIVISTYSLAUTAKUNTA Ruokapalvelutyöntekijä-keittäjä Lestijärven kunnan keskuskeittiössä on avoinna osa-aikaisen keittäjän (50 % kokotyöajasta) sijaisuus ajalla Edellytämme tehtävässä joustavuutta ja hyviä vuoro-vaikutusja yhteistyötaitoja. Työtehtäviin kuuluu ruuan valmistusta, astiahuoltoa, ruoan ja elintarvikkeiden jakamista. Kelpoisuusvaatimuksena on ruokapalvelujen perustutkinto tai vastaava tutkinto ja hygieniapassi. Palkkaus ja työaika KVTES:n mukainen. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa klo mennessä osoitteeseen Lestijärven sivistyslautakunta, Lestintie 39, Lestijärvi. Lisätiedot emäntä Sane Kiiskilä puh Luontokoulun esiselvityksen projektipäällikkö Lestijärven kunnassa on avoinna osa-aikainen luontokoulun esiselvityshankkeen projektipäällikön (80 % kokotyöajasta) määrä-aikainen paikka Edellytämme tehtävässä projektiosaamista, yhteistyötaitoja, luonto-ja ympäristöalan tuntemusta. Hakemukset liitteineen tulee toimittaa klo mennessä osoitteeseen Lestijärven sivistyslautakunta, Lestintie 39, Lestijärvi. Lisätietoja kunnanjohtaja Esko Ahonen puh Tarjouspyyntö ateriapalvelukuljetuksista Lestijärven kunta pyytää tarjouksia keskuskeittiöltä lähtevistä ateriapalvelukuljetuksista ajalle Ateriapalvelukuljetuksia toimitetaan koululle ja päiväkodille niiden toimintapäivinä ja Jytan alaiselle kotipalveluasiakkaille noin 6 pv/viikko ja muille asiakkaille sovittuina päivinä. Ateriapalvelujakajalla tulee olla hygieniapassi ja kuljetuskalusto tulee olla elintarvikekuljetukseen hyväksytty. Tarjous tulee tehdä muodossa hinta/kilometri. Tarkemmat tiedot kuljetusreiteistä saa keskuskeittiön emännältä puh Tarjoukset tulee toimittaa mennessä osoitteeseen Lesti- järven sivistyslautakunta, Lestintie 39, Lestijärvi.

2 LESTIJÄRVEN KUNNAN LAPSILISÄHAKEMUS Lapsilisähakemuksia saa kunnantoimistosta tai kunnan nettisivuilta (Lestijärvipaketti) SÄÄNNÖT 1. Vuosina Lestijärvellä kirjoilla olevalle ja asuvalle lestijärveläiselle äidille syntyneelle vauvalle tulee oikeus kunnan lapsilisään, joka on yhteensä kymmenentuhatta (10.000) euroa/vauva. 2. Kunnan lapsilisä kymmenentuhatta (10.000) euroa maksetaan kymmenen (10) vuoden aikana tuhat (1.000) euroa/vuosi. Maksu tapahtuu kunkin vuoden viimeisen päivän henkikirjoituskunnan mukaan ja kunnan lapsilisään on oikeutettu, mikäli asuinkunta ja kotikunta eli henkikirjoituskunta on tuona tarkastelupäivänä Lestijärvi. Kunnan lapsilisä myönnetään ja maksetaan vuosittain hakemuksesta. Esimerkiksi vuodelta 2012 kunnan lapsilisä tuhat (1.000) euroa maksetaan vuoden 2013 alussa, kun on saatu varmennus vauvan asuinkunnasta ja henkikirjoituskunnasta 2012 vuoden viimeisen päivän osalta. Tätä samaa periaatetta noudatetaan jokaisena vuonna maksettavan kunnan lapsilisän osalta. 3. Oikeus kunnan lapsilisään päättyy, mikäli rahaan oikeutetun asuinkunta ja henkikirjoituskunta Lestijärvestä vaihtuu joksikin muuksi kunnaksi vaikka vähäksikin aikaa. 4. Oikeutta kunnan lapsilisään ei saa takaisin, vaikka rahaan oikeutettu palaisi ennen kymmenen (10) vuotta täytettyään takaisin Lestijärven kuntaan asukkaaksi ja henkikirjoille. 5. Kuntaliitoksen yhteydessä jäljellä oleva maksamaton kunnan lapsilisäosuus maksetaan kerralla pois viimeisenä päivänä ennen kuntaliitoksen virallista tapahtumista. 6. Kunnan lapsilisän maksamisen yhteydessä luovutaan aiemmin voimassa olleen lapsirahan maksamisesta alkaen STIPENDEJÄ MUUALLAOPISKELEVILLE NUORILLE Lestijärven kunta on päättänyt, että Lestijärvellä henkikirjoituspaikkansa säilyttäville opiskelijoille, jotka suorittavat keskiasteen jälkeisiä opintoja, myönnetään vuoden 2013 aikana 168 avustus opintojen rahoittamiseen. Keskiasteen jälkeisillä opinnoilla tarkoitetaan yliopistossa, korkeakoulussa ja ammattikorkeakoulussa opiskelevia sekä niitä, jotka ovat hakeutuneet lukion jälkeen ammatilliseen koulutukseen tai suorittavat peruskoulun jälkeen toista ammattitutkintoa. Stipendiä ei ole tarkoitettu oppisopimuskoulutuksessa oleville. Avustusta hakiessaan henkilön tulee todistaa olevansa opiskelija (esim. opiskelutodistus) ja hänen täytyy olla hankikirjoitettuna Lestijärven kunnassa Allekirjoitetut hakemukset tulee toimittaa mennessä LESTIJÄRVEN KUNNALLE osoitteeseen Lestintie LESTIJÄRVI. Hakemuskaavakkeita saa kunnantoimiston neuvonnasta ja (Ajankohtaiset) Myös vapaamuotoisesti tehty hakemus on mahdollinen. Muista toimittaa hakemuksesi ajoissa, muita hakukertoja ei vuoden 2013 aikana ole!

3 LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven ranta-asemakaavaa laajennetaan siten, että tila Jormala 6:25 merkitään ranta-asemakaavaan loma-asuntojen korttelialueeksi (RA), tilasta muodostuu kortteli 256. Lestijärven ranta-asemakaavaa muutetaan siten, että tilan Paranta 327:1 maatilakeskukselle merkittyä rantasaunan rakennusalaa siirretään paremmin sopivaan paikkaan sekä tilan Niemi 5:79 osalta siten, että tilan alueelle merkityistä lomaasuntojen rakennuspaikoista kaksi siirretään toiseen kohtaan tilan ranta-alueella. Tilan vierekkäisissä kortteleissa 25 ja 26 on neljä (2+2) rantarakennuspaikkaa. Asemakaavaluonnokset pidetään MRL 62 :n ja MRA 30 :n mukaisesti nähtävillä mielipiteen esittämistä varten Lestijärven kunnanvirastolla 14 päivän ajan ajalla Kunnanvirastossa esillä olevien luonnosten pohjalta voi mielipiteensä lausua kaikki, joita asia koskee. Mielipiteet osoitetaan kunnanhallitukselle (Lestintie 39, Lestijärvi). Lisätietoja antavat: rakennustarkastaja Teemu Jussinmäki, puh , ja kaavoittaja Jukka Kurttila puh , Lestijärvi Kunnanhallitus MAASEUTUTOIMI VIPU-TUNNUKSET KUNTTOON KEVÄTTÄ VARTEN Viljelijöiden kannattaa hyvissä ajoin varmistaa, että Vipu-palveluun on käyttöoikeus. Vipu-palvelusta selvi-ää uusina toiminnallisuuksina lohkon historia ja maatilan tukihistoria. Käyttäjä näkee etusivulta, onko hän palauttanut lomakkeet vai ei. VIPU-käyttöoikeuksia haetaan lomakkeella 405 ( Lomake palautetaan maaseutuasiamiehelle. Karttakorjausten teko ja kasvulohkojen tallennus alkaa jo helmikuussa Sähköisiä karttakorjauksia ja kasvulohkojen tallennuksia voi tehdä jo lähtien. Uuhipalkkion, kansallisen uusituen sekä kansallisten kotieläintukien haku sähköistyy Uuhipalkkiota ja kansallista uuhitukea haetaan lomakkeella 107A Lomakkeen voi palauttaa myös sähköisesti. Muutosilmoitukset voi tehdä sähköisesti lomakkeella 124. Kansallisten kotieläintukien ennakoiden haku maaliskuussa lomakkeella 139 Haku päättyy Tukea voi hakea myös sähköisesti. INVESTOINTITUKIEN HAKU 2013 Tuettu investointi voi käsittää rakennuksen, rakenteen tai rakennelman uudisrakentamista, laajentamista, peruskorjaamista tai hankkimista, eräitä kone- ja laitehankintoja sekä salaojitusta. Hakuajat: , , ja Lisätietoja tukikohteista maaseutuasiamieheltä, puh tai Lisätietoja maaseutuasiamies Marketta Similältä, puh (tiistaisin Toholammin maataloustoimistossa saakka).

4 Vapaa-aikatoimi tiedottaa Hiihtokisat tammikuussa la klo la klo Kisoissa sarjat alle 4v-14v. Ilmoittautumiset klo mennessä. Pakkasraja -15. Kuntoliikuntaa *Maanantaisin klo kirkonkylän kuntosalilla naisten vuoro. Ei ohjattua. *Torstaisin klo kirkonkylän kuntosalilla naisten vuoro. Ei ohjattua. Hiihtokampanja Merkitse vihkoon nimesi ja hiihdetyt kilometrit, niin olet mukana arvonnassa. Suoritusvihot löytyvät valaistujenlatujen läheisyydestä sekä parannan rannasta, kirjaston ja retkiladun varresta. Sivistystoimi seuraa latujen käyttöastetta, joten muistathan merkitä suorituksesi vihkoon. Hiihtoladut Kunnan ylläpitämät valaistut ladut sijaitsevat Yli-Lestillä ja Syrinkylällä. Sen lisäksi pidetään sään salliessa avoimena retkilatu välillä kirkonkylä Syri sekä jäälatu välillä kirkonkylä Yli-Lesti. Kuntokortin palauttaneiden kesken suoritetussa arvonnassa arpaonni suosi seuraavia: Lahjakortti Kärkkäiselle Jonna Ruokoja Tekninen T-paita Ossi Jokela Selkäjumppatreeni kirja/dvd Jorma Tuikka Sukat Jussi Änäkkälä Juomapullo Ritva Valtonen Onnea voittajille! Arpavoitot voi lunastaa kunnantoimistolta tammikuun aikana. ETSIVÄT NUORISOTYÖNTEKIJÄT Etsivät Nuorisotyöntekijät ovat tavattavissa kirjaston tietotuvalla tiistaisin klo ja muuten sopimuksen mukaan. Etsivä nuorisotyö on tarkoitettu vuotiaille. Etsivät auttavat niin arjen pienissä kuin suurissakin asioissa mm. jos etsit opiskelu-, harjoittelu- tai työpaikkaa, tarvitset tukea tulevaisuuden suunnittelussa tai käytännön asioiden hoidossa tms. Ota rohkeasti yhteyttä! Lestijärvi-Halsua-Toholampi Kaisa Karvonen Anu Kainu Löydät meidät myös Facebookista! KIRJASTO Kirjaston aukioloajat: Ma Ti suljettu Ke To Pe

5 LESTIJÄRVEN TAKSIEN VIIKONLOPPUPÄIVYSTYKSET PERJANTAI-ILLASTA KLO MAANANTAIAAMUUN KLO SAAKKA Jaakko Mattila Sakari Similä Jaakko Mattila Sakari Similä Jaakko Mattila Sakari Similä Jaakko Mattila Sakari Similä OSTETAAN KUITUPUUTA, max. 200 m3 Lestijärven kunnan yhteisökehitys Oy ostaa kuivaa ja/tai tuoretta kuitupuuta enintään 200 m3. Tarjoukset viimeistään sähköpostitse:esko.ahonen@kase.fi. Lisätietoja saa kunnanjohtaja Esko Ahoselta, puh Maatilayrittäjän liiketoimintavalmennus Tulevaisuuden maatilan tärkeimpiä hallittavia asioita on liiketoiminnan suunnittelu ja johtaminen. Suomen Yrittäjäopisto on toteuttanut maatilayrittäjien liiketoimintavalmennuksia meijerien ja maaseututoimien kanssa yhteistyössä jo lähes 10 vuotta. Tällä hetkellä ryhmiä on 15 eri puolella Suomea. Ryhmissä on yhteensä noin 350 opiskelijaa. Millainen on sinun maatilasi nyt? Millainen tilasi on 5-10 vuoden kuluttua? Lähde nyt kanssamme kehittämään itseäsi yrittäjänä omaa tilaasi ja suunnittelemaan tulevaisuutta! Maatilyrittäjän liiketoimintavalmennus lähtee liikkeelle Veteli Halsua Kaustinen ToholampiLestijärvi-Kannus alueella Koulutus toteutetaan yhteistyössä Suomen Yrittäjäopiston sekä alueen meijerien ja kuntien maaseututoimien kanssa. Maatilayrittäjän liiketoimintavalmennus Mitä se on? Maatilayrittäjän liiketoimintavalmennuksessa työstetään tilan omaa liiketoimintasuunnitelmaa siihen liittyvine laskelmineen. Valmennus sisältää 14 lähipäivää ja tilakohtaista ohjausta kahden vuoden ajalla. Opiskelun tähtäimenä on yrittäjän ammattitutkinto. Lähipäivien aikana käydään läpi mm. - maatilan liiketoiminnan kehittämiseen, riskienhallintaan, ajankäytön hallintaan - maatilan talouslaskelmiin ja niiden tulkintaan, tuotannon tehostamiseen ja kannattavuuteen - verotukseen, investointeihin ja rahoitukseen liittyviä asioita. Tilakohtaisella ohjauksella saat tukea oman tilan liiketoimintasuunnitelman laatimiseen ja siihen liittyvien laskelmien tekemiseen ja/tai tulkintaan. Valmennuksia on toteutettu tähän asti oppisopimusrahoituksilla ja ne ovat silloin olleet kokonaan ilmaisia opiskelijalle. Nyt oppisopimusrahoituksia kiristetään ja seuraavista rahoituksista ei ole tietoa. Tämä koulutus on vielä ilmainen viljelijälle. Ilmoittautuminen ja lisätietoja: SUOMEN YRITTÄJÄOPISTO Mikko Väntänen, p mikko.vantanen@syo.fi

6 LESTIJÄRVEN 4H-YHDISTYS Aamukerhot Syrin 4H-kerho Kk:n 4H-kerho tiistaisin ja torstaisin klo Lestin koululla. Ohjaajana Henna Salminen keskiviikkoisin klo Syrin koululla. Ohjaajana Jenna Lappi torstaisin klo Lestin koululla. Ohjaajana Henna Honkaperä Yhteystiedot: toiminnanjohtaja Henna Honkaperä, p , LESTIJÄRVEN VANHUSTENKOTIYHDISTYS VAPAAT ASUNNOT Yhdistyksen omistamassa vanhusten palvelutalossa on haettavana seuraavat asunnot: Asunto B 2. 1h+kk 34,6 m2 vuokra (ei sisällä lämmitystä suora sähkölämmitys) 206,22 /kk Hakemuksia saa kunnanvirastosta, jonne ne tulee myös liitteineen palauttaa. Lisätietoja antaa toimistosihteeri Jarmo Kanninen p Hyötyjäteasema, avoinna perjantaisin klo Lestijärven Metsästysyhdistys ry. Yhdistys järjesti hirvipeijaiset viime vuonna. Peijaisissa arvottiin arvan ostaneiden kesken vasan takaronkka, jonka tällä kertaa voitti Timo Oikari. Onnea voittajalle ja kiitos arvontaan ja peijaisiin osallistuneille. Lisäksi toivotamme maanomistajille, jäsenille ja yhteistyökumppaneille menestystä uudelle vuodelle. Ilveksen metsästykseen myönnettyjen kannanhoidollisten poikkeuslupien (2 kpl) mukainen metsästys aloitettiin viime lauantaina. Ensimmäinen jahtipäivä tuotti saaliiksi naarasilveksen, joka painoi 16 kiloa. Jahti jatkuu ensi lauantaina Kokoontuminen Kauppisen pihalle klo Havainnot ja tiedustelut p Poikkeusluvilla pyritään poistamaan liian lähellä asutusta viihtyvät ja haittaa aiheuttava yksilöt. Metsähallituksen alueelle on voimassa aluelupa ja jokaisen metsästäjän ostettava 25 euron lupa numerosta (viite 5708), mikäli metsästys tapahtuu Mh:n mailla. Kaikki suurpetohavainnot pyydetään ilmoittamaan petoyhdysmiehille. SUOMENSELÄN KANSALAISOPISTO (110422) Kierrätetään muovia kurssi alkaa Kurssille viimeinen ilmoittautuminen tammikuun loppuun mennessä. Kurssilla hyödynnetään eri tyyppisiä jätemuoveja valaisimien valmistamiseen. Kerää esim. mehu- shampoo- ym. pulloja sekä erilaisia rasioita jne. Muovin on oltava sellaista, että sitä pystyy leikkaamaan saksilla. Poista etiketit. Ota mukaan sakset ja sivuleikkurit. Ilmoittaudu joko netissä tai puh

7 LESTIJÄRVEN KUNTA Puhelinnumerot Lestijärven kunta * fax etunimi.sukunimi@lestijarvi.fi kunnanjohtaja Esko Ahonen toimistosihteeri Jarmo Kanninen kirjanpitäjä Seija Ring rakennustarkastaja Teemu Jussinmäki toimistovirkailija Päivi Virkkala ympäristösihteeri Arto Hautala (ma) kiinteistöpäivystys Tero Kanninen maaseutuasiamies Marketta Similä johtava lomittaja Tuula Hjelm Niina Tiala rehtori Tarja Mäkelä erityisopettaja Anne Haasiomäki Keskustoimisto Tekninen toimisto Maaseututoimisto Vapaa-aika vapaa-aikaohjaaja Lestin koulu opettajat siivoojat Jakelukeittiö Keskuskeittiö Kotipirtti ruokapalveluemäntä Sane Kiiskilä Kirjasto kirjastotoimenjohtaja Pirjo Lindholm Päiväkoti päivähoidon ohjaaja Merja Lamminpää Kaustisen seutukunta KaseNet Petri Jylhä Marko Muhonen Jaana Ojutkangas-Änäkkälä Heikki Mastokangas Heikki Koskela

8

Muista toimittaa hakemuksesi ajoissa, muita hakukertoja ei vuoden 2014 aikana ole!

Muista toimittaa hakemuksesi ajoissa, muita hakukertoja ei vuoden 2014 aikana ole! Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin STIPENDEJÄ MUUALLAOPISKELEVILLE NUORILLE Lestijärven kunta on

Lisätiedot

ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE!

ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! Syksy tulee ja

Lisätiedot

LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30

LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30 Myytävänä hernekeittoa (paikanpäällä ja

Lisätiedot

Jaetaan kaikkiin talouksiin KORJAUS- JA ENERGIA-AVUSTUKSET VUONNA 2013

Jaetaan kaikkiin talouksiin KORJAUS- JA ENERGIA-AVUSTUKSET VUONNA 2013 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin 1.2.2013 KORJAUS- JA ENERGIA-AVUSTUKSET VUONNA 2013 Korjausavustuksia

Lisätiedot

Kunnossapitoa haittaavat puut tiealueilla

Kunnossapitoa haittaavat puut tiealueilla Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Kunnossapitoa haittaavat puut tiealueilla Alkuvuoden aikana

Lisätiedot

Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS

Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS 1.3.2013 Lestijärven ranta-asemakaavojen

Lisätiedot

TEKNISEN TOIMEN KESÄTYÖT

TEKNISEN TOIMEN KESÄTYÖT Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin KOHDEAVUSTUKSET Kunnanhallitus julistaa urheiluseuroille, nuorisojärjestöille

Lisätiedot

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunnan tekninen lautakunta julistaa haettavaksi,

Lisätiedot

Kunnantoimisto on SULJETTU 22.12.2014 6.1.2015

Kunnantoimisto on SULJETTU 22.12.2014 6.1.2015 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889 111 lestijaven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Kunnantoimisto on SULJETTU 22.12.2014 6.1.2015 KIRJASTO - Kirjaston

Lisätiedot

AVUSTUSTA ERITYSRYHMIEN ASUNTO-OLOJEN PARANTAMISEKSI SEKÄ SAMAN HANKKEEN KORKOTUKILAINAA VUODELLE 2012

AVUSTUSTA ERITYSRYHMIEN ASUNTO-OLOJEN PARANTAMISEKSI SEKÄ SAMAN HANKKEEN KORKOTUKILAINAA VUODELLE 2012 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin AVUSTUSTA ERITYSRYHMIEN ASUNTO-OLOJEN PARANTAMISEKSI SEKÄ SAMAN HANKKEEN KORKOTUKILAINAA VUODELLE

Lisätiedot

LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS

LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven ranta-asemakaavan laajennuksen

Lisätiedot

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin HALLITILAA VUOKRATTAVANA Lestijärven kunnan teollisuusalueella

Lisätiedot

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin. Lestijärven kunta 2.2.2007 LESTIJÄRVEN KUNTA

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin. Lestijärven kunta 2.2.2007 LESTIJÄRVEN KUNTA Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. (06) 8889 111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta 2.2.2007 LESTIJÄRVEN KUNTA EDUSKUNTAVAALIT Sunnuntaina 18.03.2007 toimitettavien

Lisätiedot

Muista toimittaa hakemuksesi ajoissa, muita hakukertoja ei vuoden 2019 aikana ole!

Muista toimittaa hakemuksesi ajoissa, muita hakukertoja ei vuoden 2019 aikana ole! Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin STIPENDEJÄ MUUALLA OPISKELEVILLE NUORILLE Lestijärven kunta

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT Numero 1/2015 HAILUODON KUNTA 15.1.2015 Rakennusvalvonta tiedottaa Rakennusvuonna 2014 omakotirakentaminen Hailuodossa pysyi suunnilleen edellisvuoden tasolla. Lupamäärin mitattuna

Lisätiedot

Lestijärven kunta 16.1.2009

Lestijärven kunta 16.1.2009 Lestijärven kunta 16.1.2009 Lestijärven sivistyslautakunta julistaa haettavaksi 30.1.2009 klo 14.00 mennessä VAPAA-AIKAOHJAAJAN OSA-AIKAISEN (4 h/pv)toimen. Tehtävässä vaaditaan valmiutta työskennellä

Lisätiedot

Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS

Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven ranta-asemakaavan muutoksien

Lisätiedot

KORJAUS-JA ENERGIA-AVUSTUKSET KORKOTUKILAINAT

KORJAUS-JA ENERGIA-AVUSTUKSET KORKOTUKILAINAT Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin KORJAUS-JA ENERGIA-AVUSTUKSET KORKOTUKILAINAT Korjausavustuksia voidaan hakea: - vanhusväestön

Lisätiedot

LESTIJÄRVEN KUNNALLA JUHLAVUOSI KUNTA 150 VUODEN IKÄÄN

LESTIJÄRVEN KUNNALLA JUHLAVUOSI KUNTA 150 VUODEN IKÄÄN JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNNALLA JUHLAVUOSI KUNTA 150 VUODEN IKÄÄN Vuoden 1868 maaliskuun ensimmäisenä päivänä Lestijärvellä siirryttiin uuteen hallintoon, jolloin ensimmäinen

Lisätiedot

KOULUAVUSTAJAN TEHTÄVÄ lukuvuodeksi 2010-2011

KOULUAVUSTAJAN TEHTÄVÄ lukuvuodeksi 2010-2011 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin KUNNALLISTEN PÄIVÄHOITOPAIKKOJEN HAKEMINEN Kunnalliset lasten päivähoitopaikat ovat haet-tavana

Lisätiedot

Lestijärven kunta Lestintie Lestijärvi puh JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin

Lestijärven kunta Lestintie Lestijärvi puh JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Hyötyjäteasema avoinna perjantaisin ympärivuoden klo 15.00 18.00

Lisätiedot

Jaetaan kaikkiin talouksiin ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE!

Jaetaan kaikkiin talouksiin ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin ONNITTELUT KAIKILLE OPISKELUPAIKAN SAANEILLE! Syksy tulee ja

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 3/

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 3/ KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/03.09.2012 Kokousaika 03.09.2012 klo 16.00 16.35 Kokouspaikka Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

JOULUMYYJÄISET JULKINEN TIEDOTE. Jaetaan kaikkiin talouksiin

JOULUMYYJÄISET JULKINEN TIEDOTE. Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin JOULUMYYJÄISET PERINTEISET JOULUMYYJÄISET Lestin koululla 20.11.2010 klo 11.00 14.00 Myyntipaikat

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Keskiviikko klo

Keskiviikko klo RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2017 Sivistyslautakunta Sivu 1 (8) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.8.2017 klo 16.00-17.17 Rautalammin lukio Anu Hotti Sari Hintikka-Varis

Lisätiedot

Minna Kärkkäinen kunnanjohtaja

Minna Kärkkäinen kunnanjohtaja Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin AVOIMET OVET LESTIJÄRVEN KUNNANTALOLLA keskiviikkona 17.8. klo 12.00 15.00 Tule Lestijärven kunnantalolle

Lisätiedot

Lestijärven kunta Lestintie Lestijärvi puh JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin

Lestijärven kunta Lestintie Lestijärvi puh JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin KIRJASTO Kirjaston aukiolo: ma 13.00 19.00 ma 5.12. SULJETTU

Lisätiedot

Lestijärven kunta 1.2.2008 LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS STIPENDEJÄ MUUALLA OPISKELEVILLE NUORILLE

Lestijärven kunta 1.2.2008 LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS STIPENDEJÄ MUUALLA OPISKELEVILLE NUORILLE Lestijärven kunta 1.2.2008 LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Maankäyttö- ja rakennuslain 200 :n ja -asetuksen 93 :n kuulutetaan Lestijärven ranta-asemakaavan muutos koskien tilaa Hietalahti 66:9, kunnanvaltuuston

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 3 /8.6.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 3 /8.6.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3 /8.6.2011 Kokousaika 8.6.2011 klo 15.00 16.49 Kokouspaikka Lestijärven kunta, keskuskoulu Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - =

Lisätiedot

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon!

POWER PARKIIN TÖYSÄN 4H-YHDISTYS. 4H-yhdistyksen kautta saatavana kotipalveluapua siivouksiin. Lasten Lauluilta. Leikkipuistoon! Leikkipuistoon! Nro 6/2013 TÖYSÄN 4H-YHDISTYS Kotisivumme ovat uudistuneet. Osoitteesta www.toysa.4h.fi löydät tietoa 4H tapahtumista, kerhoista, kotipalvelusta ym. Meidät löydät myöskin Facebookista > Töysän NeljäHoo.

Lisätiedot

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven kunnanvaltuusto on hyväksynyt

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Rakennuslautakunta sivu 119. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Rakennuslautakunta sivu 119. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 9/2011 Rakennuslautakunta sivu 119 Kokousaika 14.12.2011 klo 13.00-13.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS

LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven asemakaavan laajennuksen

Lisätiedot

KUNTO-TAMMEN KUNTOSALI INFO

KUNTO-TAMMEN KUNTOSALI INFO KUNTO-TAMMEN KUNTOSALI INFO KUNTO-TAMMEN KUNTOSALI (kuusitie 4 Tammela) Tarkoitettu yli 60 vuotiaille henkilöille. Yleisillä vuoroilla kaikki yli 18v. naiset saavat käyttää salia. Avataan maanantaina 12.9.2016

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 7 /1.12.2011

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 7 /1.12.2011 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 7 /1.12.2011 Kokousaika 1.12.2011 klo 16.45 17.35 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Kinnulan kunta, Kinnula-talo

Lisätiedot

Lestijärven kunta 1.9.2006. Lestijärven kunta hakee Luonnontuoteasemalle Kokoaikaista TYÖNTEKIJÄÄ ajalle 2.10. 15.12.2006

Lestijärven kunta 1.9.2006. Lestijärven kunta hakee Luonnontuoteasemalle Kokoaikaista TYÖNTEKIJÄÄ ajalle 2.10. 15.12.2006 Lestijärven kunta 1.9.2006 Lestijärven kunta hakee Luonnontuoteasemalle Kokoaikaista TYÖNTEKIJÄÄ ajalle 2.10. 15.12.2006 Työ sisältää lihan ja kalan purkitustoimintaa sekä muuta jalostusta ja mahdollisia

Lisätiedot

Yrittäjien ensimmäiset SM-pilkkikisat!

Yrittäjien ensimmäiset SM-pilkkikisat! Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Yrittäjien ensimmäiset SM-pilkkikisat! Lestijärven Yrittäjät

Lisätiedot

Lestijärven kunta 10.8.2007 HUUTOKAUPPA

Lestijärven kunta 10.8.2007 HUUTOKAUPPA Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. (06) 8889 111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta 10.8.2007 HUUTOKAUPPA Lestijärven Vanhustenkotiyhdistys ry järjestää paikan

Lisätiedot

KÄYTTÖTALOUSMENOT YHTEENSÄ

KÄYTTÖTALOUSMENOT YHTEENSÄ 83 KÄYTTÖTALOUSMENOT SISÄISET JA ULKOISET YLEISHALLINTO 2005 2006 Muutos Henkilöstömenot 493 560 523 660 30 100 Palvelujen ostot 401 540 415 150 13 610 Aineet, tarvikkeet ja tavarat 32 550 35 800 3 250

Lisätiedot

Lestijärvi, Keskuskoulu, kotitalousluokka

Lestijärvi, Keskuskoulu, kotitalousluokka KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010 Kokousaika Torstai 19.00 19.38 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Lestijärvi, Keskuskoulu, kotitalousluokka Jäsenet Marketta

Lisätiedot

LIIKUNTASALIVARAUKSET Lv

LIIKUNTASALIVARAUKSET Lv Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LIIKUNTASALIVARAUKSET Lv 2016-2017 Koulun liikuntasalia voi

Lisätiedot

KKI hanke - Lesti liikkuu

KKI hanke - Lesti liikkuu Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin KKI hanke - Lesti liikkuu Miesten ilta - Kunto nousuun! Tänään

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2011 Rakennuslautakunta sivu 16. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2011 Rakennuslautakunta sivu 16. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2011 Rakennuslautakunta sivu 16 Kokousaika 23.02.2011 klo 15.15-16.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

Lisätiedot

Jaksovinkit 6. Rehtori. Ainevastaavat. Panu Kela puh. 044-7039 388 Rehtori on varmimmin tavattavissa ma to klo 10.00 17.

Jaksovinkit 6. Rehtori. Ainevastaavat. Panu Kela puh. 044-7039 388 Rehtori on varmimmin tavattavissa ma to klo 10.00 17. Jaksovinkit 6 Iltaopetus 7.4. 13.5. Iltaopetuksen kokeet 6. jaksossa: B-koodi: 14.5. D-koodi: 19.5. C-koodi: 15.5. E-koodi: 20.5. Kokeiden palautus: 21.5. Rehtori Panu Kela puh. 044-7039 388 Rehtori on

Lisätiedot

LESTIJÄRVEN TUULIVOIMAPUISTO

LESTIJÄRVEN TUULIVOIMAPUISTO Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN TUULIVOIMAPUISTO Lestijärven Tuulivoimapuiston arviointiselostus

Lisätiedot

Lestijärven kunta 7.11.2008. AVOIMET OVET LESTIJÄRVEN KUNNANTALOLLA torstaina 13.11. klo 12.00 16.30

Lestijärven kunta 7.11.2008. AVOIMET OVET LESTIJÄRVEN KUNNANTALOLLA torstaina 13.11. klo 12.00 16.30 Lestijärven kunta 7.11.2008 AVOIMET OVET LESTIJÄRVEN KUNNANTALOLLA torstaina 13.11. klo 12.00 16.30 Tule Lestijärven kunnantalolle keskustelemaan yhteisen kuntamme tulevaisuuden mahdollisuuksista ja kunnan

Lisätiedot

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin TEKNINEN TOIMI Vesimittarilukemat Pyydämme teitä kunnan vesi-

Lisätiedot

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin

JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin klo 10.00 klo 11.30 MESSU Lestijärven kirkossa RUOKAILU museolla

Lisätiedot

LESTIJÄRVEN KUNTA. Ennakkoäänestys Ennakkoäänestys toimitetaan 14.-20.5.2014 seuraavassa paikassa:

LESTIJÄRVEN KUNTA. Ennakkoäänestys Ennakkoäänestys toimitetaan 14.-20.5.2014 seuraavassa paikassa: Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin EUROPARLAMENTTIVAALIT LESTIJÄRVEN KUNTA Sunnuntaina 25.05.2014

Lisätiedot

Kinnula, nuorisokahvila

Kinnula, nuorisokahvila KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2009 Kokousaika Keskiviikko 9.12. klo 17.00 17.34 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnula, nuorisokahvila Nuosk@ Jäsenet Marketta

Lisätiedot

KOULULAISTEN KESÄTÖIDEN HAKULOMAKE saap:

KOULULAISTEN KESÄTÖIDEN HAKULOMAKE saap: KOULULAISTEN KESÄTÖIDEN HAKULOMAKE saap: VUOSINA 1998 2000 SYNTYNEILLE KEMIJÄRVILÄISILLE Sukunimi ja etunimet Sotu Puhelinnumero Lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka Kotipaikkakunta Koulu/oppilaitos

Lisätiedot

HALSUAN KUNTA Sidonnaisuusrekisteri alkaen 7/2019

HALSUAN KUNTA Sidonnaisuusrekisteri alkaen 7/2019 HALSUAN KUNTA Sidonnaisuusrekisteri alkaen 7/2019 t Jari Penttilä, kunnanjohtaja Esittelijä kunnanhallitus, kunnan asunto-osakeyhtiöt Marko Malvisto, taloussihteeri Halsuan Julkiskiinteistöt Oy tj. Esittelijä

Lisätiedot

JULKINEN TIEDOTE. Jaetaan kaikkiin talouksiin

JULKINEN TIEDOTE. Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin POLIISI Lupapalveluvalikoima: - ajokorttilupahakemus - ajokortin kaksoiskappalehakemus - lääkärin/optikontodistuksen

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT 17.1.2019 Elenia Säävarma rakennuskohde Rakennamme säävarmaa sähköverkkoa sähkönjakelun varmuuden parantamiseksi Hailuodon kylän alueella. Työ on alkanut maastosuunnittelulla

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS

LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LESTIJÄRVEN KUNTA KUULUTUS Lestijärven ranta-asemakaavan muuttaminen

Lisätiedot

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % (hinnat koskevat A4-kokoista

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () ()

Kalevi Kinnunen Joonas Kinnunen Elina Harjula Kirsti Häkkinen Tiina Kuivaniemi Tapani Pasanen Elma Tainio () () () () () () () KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA Nro 1 05.01.2017 Kokousaika Torstai 05.01.2017 klo 15.30- Kokouspaikka Biologian luokka, Keskuskoulu, Kinnula Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LESTIJÄRVEN SIVISTYSLAUTAKUNTA HAKEE OMASSA KODISSAAN TYÖSKENTELEVÄÄ PERHEPÄIVÄHOITAJAA YLI-LESTIN ALUEELLE

LESTIJÄRVEN SIVISTYSLAUTAKUNTA HAKEE OMASSA KODISSAAN TYÖSKENTELEVÄÄ PERHEPÄIVÄHOITAJAA YLI-LESTIN ALUEELLE LESTIJÄRVEN SIVISTYSLAUTAKUNTA HAKEE OMASSA KODISSAAN TYÖSKENTELEVÄÄ PERHEPÄIVÄHOITAJAA YLI-LESTIN ALUEELLE Työ alkaa elokuussa 2009 ja on määräaikainen. Pätevyysvaatimuksena on perhepäivähoitajan kurssi,

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

VANHUSTENVIIKKO 07.10. - 13.10.2013 Kotipirtissä

VANHUSTENVIIKKO 07.10. - 13.10.2013 Kotipirtissä Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin VANHUSTENVIIKKO 07.10. - 13.10.2013 Kotipirtissä MA 7.10. klo

Lisätiedot

J U V A N K U N T A T I E D O T T A A

J U V A N K U N T A T I E D O T T A A K U U L U T U S J U V A N K U N T A T I E D O T T A A Kunnanvirasto on avoinna ma - pe klo 9.00-16.00 Lähiosoite: Juvantie 13, 51900 Juva Puh. 040 755 1100, telefax 015 651 601 Sähköpostiosoite: juva.kunta@juva.fi

Lisätiedot

Sunnuntaina 17.04.2011 toimitettavien eduskuntavaalien johdosta ilmoitetaan seuraavaa:

Sunnuntaina 17.04.2011 toimitettavien eduskuntavaalien johdosta ilmoitetaan seuraavaa: Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Sunnuntaina 17.04.2011 toimitettavien eduskuntavaalien johdosta ilmoitetaan seuraavaa: Mikäli

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 5 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 5 / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 5 /29.8.2011 Kokousaika 29.8.2011 klo 16.00 16.35 Kokouspaikka Lestijärven kunta, Keskuskoulu Jäsenet Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä -

Lisätiedot

TYKY OHJELMA 2016. Pääkohdat

TYKY OHJELMA 2016. Pääkohdat TYKY OHJELMA 2016 Pääkohdat 1. Tyky-Online liikuntaan ja kulttuuriin. 2. Liikuntatoimen Tyky-avustukset 3. Yhteiset tapahtumat Käyttösäännöt. Olet Tammelan kunnan palveluksessa palvelun käyttöhetkellä.

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2011 Sisältö Eduskuntavaalit 2011... 1 Opiskelija-avustukset haettavana... 2 Palvelu-asunto vuokrattavana... 3 Nuohoustiedote... 3 Jokihelmen opisto... 3 Elokuva

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20. Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla, Kolari KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 2/2012 Rakennuslautakunta sivu 20 Kokousaika 21.03.2012 klo 15.00-15.21 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone kunnanvirastolla,

Lisätiedot

POLVIJÄRVEN KUNNAN NUORTEN KESÄTYÖPAIKAT

POLVIJÄRVEN KUNNAN NUORTEN KESÄTYÖPAIKAT POLVIJÄRVEN KUNNAN NUORTEN KESÄTYÖPAIKAT Kesätöihin otetaan: v. 1994-1997 syntyneitä polvijärveläisiä koululaisia ja opiskelijoita, jotka jatkavat opintojaan syksyllä 2013 ja jotka eivät ole saaneet muuta

Lisätiedot

Sivistyslautakunta OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSET

Sivistyslautakunta OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULUKULJETUKSET Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven kunta Sivistyslautakunta OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ

Lisätiedot

Yhteishaku keväällä 2015. Linnainmaan koulu 13.1.2015

Yhteishaku keväällä 2015. Linnainmaan koulu 13.1.2015 Yhteishaku keväällä 2015 Linnainmaan koulu 13.1.2015 Kevään yhteishaku: Nettihaku missä ja milloin? Hakemus täytetään osoitteessa www.opintopolku.fi Hakuaika 24.2.-17.3.2015 Hakuaika päättyy viimeisenä

Lisätiedot

Sivistyslautakunta Sivu 47. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Eskola Tanja Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki.

Sivistyslautakunta Sivu 47. Yttilän Otta Lahti Sirpa Pelttari Marko Eskola Tanja Kotiranta Anna-Maija Ojala Jouni Saarinen Heikki. Viranomainen No 4/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 47 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.6.2014 17.00 17.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Yttilän

Lisätiedot

TALOUDEN JA HALLINNON TOIMIALA

TALOUDEN JA HALLINNON TOIMIALA TALOUDEN JA HALLINNON TOIMIALA TOHMAJÄRVEN KUNNANVIRASTO on avoinna vuonna 2015 maanantaisin klo 9-17 ja tiistaista perjantaihin klo 9-15. Kunnan puhelinvaihde toimii Turussa, nro 040 105 4000, fax. 013

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/ ( 12) Tarkastuslautakunta TIlintarkastajan väliraportti tilivuoden 2018 tilintarkastuksesta Rautalammin kunta Pöytäkirja 1/2019 1 ( 12) Aika 09.01.2019, klo 08:30-11:25 Paikka Kunnanhallituksen huone, Kunnanvirasto, Rautalampi Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko.

SISÄLLYSLUETTELO. Opaste toimistoomme: Jarrumiehenkatu. Käynti pihan puolelta. Junailijankatu Hämeenkatu 7 A. Kela. Kirkko. SISÄLLYSLUETTELO Yleistä 2 Hallituksen jäsenet 2 Jäsenedut 3 Hoitovuorokausikorvaus 3 Kuntoutus/Kurssitoiminta 4 Tukihenkilötoiminta 5 Keskusteluillat 6 Osaston toiminta 7 Liikuntaa syöpäpotilaille 8 Yhteystiedot

Lisätiedot

Yhteistyö Tulostettu: Yhteistyö. Kopio: Ovaska, Jarno 1/5

Yhteistyö Tulostettu: Yhteistyö. Kopio: Ovaska, Jarno 1/5 Kopio: Ovaska, Jarno 1/5 Sisällysluettelo Orimattilan Seurakunta seurakunnan kanssa Koululaisliikuntakilpailut koululaisliikuntakilpailut Koululiikunta / yhteystiedot Muita yhteistyötahoja muita yhteistyötahoja

Lisätiedot

MOOTTORIAJONEUVOILLA AJO KIRKONKYLÄN RANTA-ALUEELLA

MOOTTORIAJONEUVOILLA AJO KIRKONKYLÄN RANTA-ALUEELLA Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin MOOTTORIAJONEUVOILLA AJO KIRKONKYLÄN RANTA-ALUEELLA Moottoriajoneuvoilla

Lisätiedot

ETSIVÄ- JA PAJATYÖ PAIMION KAUPUNGISSA JA SAUVON KUNNASSA

ETSIVÄ- JA PAJATYÖ PAIMION KAUPUNGISSA JA SAUVON KUNNASSA ETSIVÄ- JA PAJATYÖ PAIMION KAUPUNGISSA JA SAUVON KUNNASSA 2.6.2016 Mia Lemberg, erityisnuorisotyöntekijä Kristina Mäntymaa, etsivä nuorisotyöntekijä Jenni Leponiemi, pajaohjaaja ETSIVÄTYÖ Opetus- ja kulttuuriministeriö

Lisätiedot

Kaustisen kunta. Kanttorilan asemakaavan muutos korttelissa 153. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS HKM Infra Oy

Kaustisen kunta. Kanttorilan asemakaavan muutos korttelissa 153. Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS HKM Infra Oy 710 Kaustisen kunta Kanttorilan asemakaavan muutos korttelissa 153 Osallistumis- ja arviointisuunnitelma OAS HKM Infra Oy Nikolaintie 6 A 62200 KAUHAVA (06) 434 2300 www.hkminfra.fi Sisällysluettelo 1

Lisätiedot

Opiskelija siirtyy suorittamaan ammatillisen perustutkinnon loppuun oppisopimuskoulutuksena (2+1 malli)

Opiskelija siirtyy suorittamaan ammatillisen perustutkinnon loppuun oppisopimuskoulutuksena (2+1 malli) Opiskelija siirtyy suorittamaan ammatillisen perustutkinnon loppuun oppisopimuskoulutuksena (2+1 malli) Aloitusvaihe Opinto-ohjaaja tiedottaa opiskelijaryhmiä mahdollisuudesta tehdä tutkinto loppuun oppisopimuskoulutuksena

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 15. Isonkyrön kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 4/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 15 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 9.4.2018 klo 17.10-19.11

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 Kokousaika Maanantai klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

ABI-INFO I. Älä muuta perustyylidiaa. Kevään 2018 tutkintoon Tampereen aikuislukio

ABI-INFO I. Älä muuta perustyylidiaa. Kevään 2018 tutkintoon Tampereen aikuislukio ABI-INFO I Älä muuta perustyylidiaa Kevään 2018 tutkintoon Tampereen aikuislukio vs. rehtori Elina Karapalo puh. 040 8697 416 elina.karapalo@tampere.fi opinto-ohjaajat: Ritva Lintonen puh. 050 3257 409

Lisätiedot

Ammattitutkintostipendi. näyttötutkinnon suorittaneelle

Ammattitutkintostipendi. näyttötutkinnon suorittaneelle Ammattitutkintostipendi näyttötutkinnon suorittaneelle Ammattitutkintostipendi lyhyesti l ammatillisen näyttötutkinnon (ammatillinen perustutkinto, ammattitutkinto ja erikoisammattitutkinto) suorittaneelle

Lisätiedot

HALSUAN KUNTA Sidonnaisuusrekisteri

HALSUAN KUNTA Sidonnaisuusrekisteri HALSUAN KUNTA Sidonnaisuusrekisteri Viranhaltija tai Jari Penttilä, kunnanjohtaja Esittelijä kunnanhallitus, kunnan asunto-osakeyhtiöt Marko Malvisto, taloussihteeri Halsuan Julkiskiinteistöt Oy tj. Esittelijä

Lisätiedot

HALSUAN KUNTA Sidonnaisuusrekisteri

HALSUAN KUNTA Sidonnaisuusrekisteri HALSUAN KUNTA Sidonnaisuusrekisteri Viranhaltija tai Jari Penttilä, kunnanjohtaja Esittelijä kunnanhallitus, kunnan asunto-osakeyhtiöt Marko Malvisto, taloussihteeri Halsuan Julkiskiinteistöt Oy tj. Esittelijä

Lisätiedot

Lestijärven liikuntaviikkoa vietetään 12. 16.5.2014 Liikuntaviikon aikana järjestetään runsaasti ohjauksia kaiken ikäisille. Tulossa mm.

Lestijärven liikuntaviikkoa vietetään 12. 16.5.2014 Liikuntaviikon aikana järjestetään runsaasti ohjauksia kaiken ikäisille. Tulossa mm. Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi puh. 06 8889111 lestijarven.kunta@lestijarvi.fi JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin Lestijärven liikuntaviikkoa vietetään 12. 16.5.2014 Liikuntaviikon

Lisätiedot

Orientaatiotilaisuus Avoimen yliopiston opintoihin

Orientaatiotilaisuus Avoimen yliopiston opintoihin Orientaatiotilaisuus Avoimen yliopiston opintoihin Tervetuloa opiskelemaan Helsingin yliopiston Avoimeen yliopistoon! 1 Ennen opiskelua Tutustu hyvin opinto-ohjelmaan verkkopalvelussa: luentojen ajat ja

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2

KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALINTA 2 KONNEVEDEN KUNTA KOKOUSKUTSU Sivistyslautakunta 29.9.2011 Kokousaika Torstai 6.10.2011 klo 17.00 Kokouspaikka Konneveden kunnantalo Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 2 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT 26.3.2015 ALKAEN

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT 26.3.2015 ALKAEN KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT 26.3.2015 ALKAEN 1 Sisällys 1. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU... 3 1.2 YLEISTÄ... 3 2. KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA -KÄYTÄNTEET... 3 2.1 VAKIOVUOROT...

Lisätiedot

ÄITIENPÄIVÄKUNNIAMERKKIEN HAKEMINEN V 2012

ÄITIENPÄIVÄKUNNIAMERKKIEN HAKEMINEN V 2012 Lestijärven kunta Lestintie 39 p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin ÄITIENPÄIVÄKUNNIAMERKKIEN HAKEMINEN V 2012 Kunniamerkin myöntämisperusteina ovat ehdokkaan ansiot lasten ja nuorten

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 1 05.01.2017 Kokousaika Torstai 05.01.2017 klo 15.30 16.57 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali. Jäsenet: Varajäsenet kutsumisjärjestyksessä: pj

Lisätiedot

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri

Puheenjohtaja. varajäsen. Kraapo Juha esittelijä/sihteeri Viranomainen No 3/2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 32 KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.6.2015 17.30 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot