Oletpa varttunut, ikääntynyt, seniori, eläkeläinen tai kypsään ikään ehtinyt, meille olet juuri oikean ikäinen ja unelma-asukas.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Oletpa varttunut, ikääntynyt, seniori, eläkeläinen tai kypsään ikään ehtinyt, meille olet juuri oikean ikäinen ja unelma-asukas."

Transkriptio

1 Oletpa varttunut, ikääntynyt, seniori, eläkeläinen tai kypsään ikään ehtinyt, meille olet juuri oikean ikäinen ja unelma-asukas. Ja sen lisäksi meillä on sinulle juuri sopiva koti.

2 Kotilinnoja itse kullekin säädylle Kämmenniemi > Yli 1600 vuokra-asuntoa, 23 kohdetta omatoimisille senioreille. Tutustu, hae ja liity aktiivisten ikäihmisten iloiseen joukkoon. Yksiöitä, kaksioita, kolmioita. Turvallista ja rauhallista. Ikiomat korttelitalkkarit. Aktiivista asukastoimintaa. Kuntosaleja ja 10 megan nettiyhteydet sis. vuokraan. Vain senioreille. Edenistä itään Pynsälle päin RAHOLAN KOTILINNA puiston kupeessa Voionmaankatu 44, Tampere 113 peruskorjattua parvekkeellista asuntoa. Hissillinen, 6-kerroksinen talo kauniilla puistomaisella tontilla. Valmistunut 1964, peruskorjattu Asuntojen koot 33 m 2 67,5 m 2. PISPANLINNA oma koti järven rannalla Simolankatu 4, Tampere 90 asuntoa Pyhäjärven harjanteella, luonto lähellä, samoin loistavat yhteydet Tampereen keskustaan. Hissillinen. Palvelu- ja päiväkeskus sekä Tampereen Aterian ylläpitämä ravintola. Valmistunut 1981, peruskorjataan Asuntojen koot 27,0 m 2 45,0 m 2.

3 ASUNTO OY PISPAN TUPAHAKA Pyhäjärven tuntumassa Karvolankatu 2, Tampere Loistava sijainti Pispanlinnan naapurissa, mainiot kulkuyhteydet ja monipuoliset palvelut. 18 luonnon ympäröimää asuntoa vm Talossa toimii ryhmäpäiväkoti. Asuntojen koot 31,0 m 2 63,0 m 2. PUNAKYLÄN KOTILINNA Pyynikin humiseva harju Peurankallionkatu 9, Tampere Kaupunkiasumista luonnonkauniin Pyynikin harjun tuntumassa. 4-5-kerroksinen hissillinen talo, jokaisessa 43 asunnossa oma parveke. Keskustan tarjontaan kävellen tai bussilla. Lähellä myös Kaupunkilähetyksen palvelukeskus. Saunatilat ylimmässä kerroksessa, pesula ja kerhohuone piharakennuksessa. Valmistunut Asuntojen koot 39,5 m 2 56,5 m 2. Mitäs me Tammelat VELLAMONKODIT aito ja ainutkertainen Tammela Vellamonkatu 15-17, Tampere Tästä ei sijainti parane. Rauhallista asumista lähes Tammelantorin reunalla, kaupat, ravintolat, kampaajat kaikki lähellä. Samassa pihapiirissä myös lasten päiväkoti, joten täällä viihtyvät vauvat ja vaarit. Hissillinen. Tammelan palvelukeskus kulman takana. Valmistunut 1990, laajennus Asuntoja 79 kpl. Asuntojen koot 32,0 m 2 75,5 m 2. VÄINÖLÄN KOTILINNA täällä se Väinö on! Väinölänkatu 19, Tampere Tammelassa sijaitsevat myös vuonna 2004 valmistuneet 4-kerroksiset, hissilliset kerrostalokohteemme. 40 asuntoa. A-talo rajoittuu Kyllikinraittiin ja B-talo Salhojankatuun. Valmistunut Asuntojen koot 39 m 2 61 m 2.

4 TAMMELANKODIT tästä torille turiseen Salhojankatu 27, Tampere Kaikkiaan 60 yksiötä ja kaksiota Tammelankodeissa. Hissillinen. Naapureina Tammelan Palvelukeskus, eläväinen Tammelantori, viehättävä Sorsapuisto, moderni Kalevan kirkko, Kaupin ulkoilumaastot ja keskustan palvelut. Valmistunut Asuntojen koot 28,5 m 2 53,0 m 2. Koikkarista kajahtaa PETSAMON KOTILINNA ylös, ulos ja sauvakävelylle Piennarkatu 35, Tampere Vuonna 1977 valmistuneet kerrostalo ja luhtitalo, 41 asuntoa aivan Kaupin luonnonpuiston kupeessa. Loistavat ulkoilumahdollisuudet heti kotiovelta ja keskustaankin matkaa kertyy vain muutama kilometri. A-talon alakerrassa saunaosasto, kerho- ja askarteluhuoneet. Läheisessä Koivupirtin palvelukodissa ja Päiväpirtissä voit ruokailla ja osallistua päivätoimintaan. Asuntojen koot 27,0 m 2 40,0 m 2. Näin Nekalassa SULKAVUOREN KOTILINNA luonnonkauneutta! Sulkavuorenkatu 2, Tampere Luonnonkauniilla asutusalueella, ulkoilumaastojen tuntumassa kolme 3-kerroksista, hissillistä asuintaloa. Toisen ja kolmannen kerroksen asunnoissa lisäksi lasitetut parvekkeet. Valmistunut 1972, peruskorjattu Asuntoja 87 kpl. Asuntojen koot 26,5 m 2 53,5 m 2. NEKALAN KOTILINNA oma viihtyisä senioripuisto Nekalasta löytyy vuosina 2009 ja 2011 valmistuneita 3-kerroksisia hissitaloja, joissa yhteensä 106 asuntoa. Pihassa senioreille tarkoitettu puisto liikuntavälineineen. Kuoppamäentie 24, 40 asuntoa. Asuntojen koot 33,5 m 2 51,5 m 2. Aksintie 14, kaksi 3-kerroksista hissitaloa, joissa 35 asuntoa. Asuntojen koot 35,5 m 2 51,5 m 2. Kärrymiehentie 4, kaksi 3-kerroksista hissitaloa, joissa 32 asuntoa. Asuntojen koot 33,5 m 2 46,5 m 2.

5 Aina muodissa MUOTIALAN KOTILINNA - aina kannattaa grillata Muotialantie 38, Tampere Kohteessa on 98 vuonna 2001 peruskorjattua asuntoa. Alakerrassa on saunat ja pesutupa. Pihapiirissä tilaa olla ja istuskella viihtyisässä grillikatoksessa tai pelata petankkia hyvässä seurassa. Asuntojen koot 25,0 m 2 51,0 m 2. MUOTIALAN KOTILINNA 2 pihallakin kotoisasti Muotialantie 23, Tampere Toisesta Muotialan kohteestamme löytyy 32 vuonna 2002 peruskorjattua asuntoa, joista neljä on inva-asuntoja. Asuntojen koot 23,5 m 2 48,0 m 2. Kylä Uusikylä on aina Uusikylä UUDENKYLÄN KOTILINNA 1 lämmitettäiskös sauna? Vipusenkatu 5, Tampere Erinomainen sijainti kauppojen lähellä. 70 saunallista ja parvekkeellista asuntoa. Vihreää, vehreää ja ihanan rauhallista sitä on Uudenkylän auvoinen asuminen! Ja hissi löytyy totta kai. Valmistunut Asuntojen koot 31 m 2 61 m 2. UUDENKYLÄN KOTILINNA 2 kotoa kauppaan Kyrölänkatu 14, Tampere Uudenkylän Kotilinna 1:sen vuonna 2000 valmistunut sisartalo. Erinomainen sijainti kauppojen lähellä. 24 saunallista ja parvekkeellista asuntoa. Asuntojen koot 42 m 2 52 m 2.

6 Huikkasen parempaa HUIKKAAN KOTILINNA 1 kuin kotiinsa tulisi Ali-Huikkaantie 21, Tampere Vehreän ja rauhallisen pientaloalueen sydämessä kolme 3-kerroksista hissillistä taloa. Kaksi saunaa ja pyykinpesutilat. Kaikissa 79 asunnossa oma parveke. Kerhohuone, kioski pihassa ja hyvät kulkuyhteydet. Valmistunut 1970, peruskorjattu Asuntojen koot 33,5 m 2 52,5 m 2. HUIKKAAN KOTILINNA 2 bussilla perille Ali-Huikkaantie 15, Tampere 3-kerroksisia hissillisiä taloja. 48 asuntoa, lasitetut parvekkeet. Valmistunut 1972, peruskorjattu Asuntojen koot 47,5 m 2 53,5 m 2. Taattua Takahuhtia LOUTUN KOTILINNA lempeitä löylyjä Loutunkatu 1, Tampere Kolme 2-kerroksista peruskorjattua taloa luonnon tuntumassa, rauhallisen pientaloalueen sydämessä. Kaikissa 40 asunnoissa on parveke tai terassi ja oma sauna. Kerhohuone. Valmistunut 1975, peruskorjattu Asuntojen koot 38,5 m 2 52,0 m 2. PAPPILANPUISTON KOTILINNA täällä on kaikki Kourutaltankatu 2, Tampere Uusin kohteemme löytyy Takahuhdin luonnonläheisestä ja rauhallisesta Pappilanpuistosta. Vuonna 2012 valmistuneen kolmen 5-kerroksisen hissillisen asuinkerrostalon suunnittelussa ja toteutuksessa huomioitiin esteettömyys ja nykyteknologia. Samassa osoitteessa sijaitsee myös Pappilanpuiston palvelukeskus runsaine harrastus-, virkistys- ja ruokailumahdollisuuksineen. Asuntoja 72 kpl. Asuntojen koot 32,5 m 2 54,0 m 2.

7 TAKAHUHDIN KOTILINNA keltasirkuille & pyryharakoille Laidunkatu 5, Tampere Haluatko asua luonnon lähellä ja kuunnella linnunlaulua omalta parvekkeeltasi? Tervetuloa 2-kerroksiseen vuonna 2007 peruskorjattuun pienkerrostaloon. Yhteiset sauna- ja pyykinpesutilat ja viihtyisä oleskelugrillikatos. Iso kerhohuone asukkaiden käyttöön. Valmistunut 1975, peruskorjattu Asuntoja 87 kpl. Asuntojen koot 26,5 m 2 53,5 m 2. KIRJAVAISEN KOTILINNA koteja Jusseille ja muillekin Kourutaltankatu 3, Tampere 162 asuntoa, joista 29 kpl muodostaa tuetun asumisen Jussi-kodin. Jussi-kodin asunnot ovat 24,5 neliömetrin suuruisia. Alakerrassa sauna- ja pyykinpesuosastot. Jokaisessa talossa on kerhohuone. Hissillinen. Bussilla perille asti. Valmistunut 1971, peruskorjattu Asuntojen koot 24,5 m 2 55 m 2. Herwood Ulkomailla Teiskossa KEINUPUISTON KOTILINNA keinu kanssani Orivedenkatu 28, Tampere Syksyllä 2002 valmistuneessa kohteessa on 50 asuntoa. Asumisessa huomioitu erilaiset senioriasumisen tarpeet, joten liikkuminen vaikka rollaattorilla onnistuu. Hissillinen. Ruokailu- ja parturipalvelut samoissa tiloissa. Asuntojen koot 34,0 m 2 61,5 m 2. KÄMMENNIEMEN KOTILINNA maalaispoika oon Ullakonvainio 5, Kämmenniemi Kämmenniemen rivitalokohde sijaitsee kauniissa maalaisympäristössä seuranaan luonto ja uimaranta. Kerhohuone keittiöineen, sauna- ja pyykinpesuosasto sekä tilat askarteluun. Voit ruokailla Kämmenniemen koululla. Lähellä myös kauppa ja postin toimipiste. Valmistunut asuntoa. Asuntojen koot 26,5 m 2 ja 40,5 m 2.

8 Kotona paras - ja Kotilinnassa eritoten! Kotilinnan kodeissa asuu tavallista tyytyväisempiä ihmisiä. Yksi syy viihtyisään asumiseen on varmasti Pasilla, Jaakolla ja Janilla, Kotilinnan omilla korttelihuoltomiehillä, tuttavallisemmin korttelitalkkareilla. He huolehtivat kiinteistöjen teknisistä eli sisäpuolisista töistä eli että kaikki toimii, paikat pysyvät kunnossa, ja jokainen asukas saa halutessaan apua myös kodin käytännön pulmiin. Kotilinnan asuntopalvelun Katriina tuntee kaikki Kotilinnan kodit kuin omat taskunsa. Senpä takia hän tykkää kovasti myös puhua asuntoon liittyvistä yksityiskohdista ihan kasvotusten tai vaikka puhelimessa. Kun haluat muuttaa kotiin, jossa jo asuvat viihtyisyys, rauhallisuus ja turvallisuus, niin tervetuloa juttusille. PS. Kyllä meidät netistäkin löytää Tampereen Kotilinnasäätiö Puutarhakatu 8 A 6 krs., Tampere Puh Asuntopalvelu Puutarhakatu 8, katutaso, p Ma-to , pe

Oletpa varttunut, ikääntynyt, seniori, eläkeläinen tai kypsään ikään ehtinyt, meille olet juuri oikean ikäinen ja unelma-asukas.

Oletpa varttunut, ikääntynyt, seniori, eläkeläinen tai kypsään ikään ehtinyt, meille olet juuri oikean ikäinen ja unelma-asukas. Oletpa varttunut, ikääntynyt, seniori, eläkeläinen tai kypsään ikään ehtinyt, meille olet juuri oikean ikäinen ja unelma-asukas. Ja sen lisäksi meillä on sinulle juuri sopiva koti. Kotona paras - ja Kotilinnassa

Lisätiedot

Senioritalon. juniori. Mervi 57 vuotta

Senioritalon. juniori. Mervi 57 vuotta Senioritalon juniori Mervi 57 vuotta Muutto pienempään kerrostalo - asuntoon vuokralle tuli ajan- kohtaiseksi lasten poismuuton jälkeen. Samalla toteutin haaveeni siirtolapuutarhamökin hankinnasta. Vuokrakoti

Lisätiedot

12. kappale (kahdestoista kappale) FERESHTE MUUTTAA

12. kappale (kahdestoista kappale) FERESHTE MUUTTAA 12. kappale (kahdestoista kappale) FERESHTE MUUTTAA 12.1. Liian pieni asunto Fereshten perheessä on äiti ja neljä lasta. Heidän koti on Hervannassa. Koti on liian pieni. Asunnossa on vain kaksi huonetta,

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Aholankulma. Runkotie 3 A, 40320 Jyväskylä Keskustan ja luonnon läheisyydessä Jyväskylän Aholaitaan, vain kivenheiton päähän keskustasta ja lenkkipoluilta, nousee omaleimainen kerrostalojen korttelikokonaisuus As. Oy Aholankulma, jonka viehättävänä

Lisätiedot

Uusi, helpompi koti? 55 + Herttoniemi. Vuokrakoti. Abraham Wetterin tie 6

Uusi, helpompi koti? 55 + Herttoniemi. Vuokrakoti. Abraham Wetterin tie 6 Uusi, helpompi koti? Vuokrakoti 55 + Herttoniemi Abraham Wetterin tie 6 Kodista on tullut entistä tärkeämpi paikka, jossa voi levätä ja ladata akkuja ilman taakkaa tekemättömistä remonteista ja pihatöistä.

Lisätiedot

Vehreää viihtyvyyttä

Vehreää viihtyvyyttä VTS PIIKAHAKA VOIONMAANKATU 32, 33300 TAMPERE Vehreää viihtyvyyttä VTS PIIKAHAKA VOIONMAANKATU 32, 33300 TAMPERE Tarjolla on tilavia yksiöitä, joiden jokainen neliötila on suunniteltu tarkasti asukasta

Lisätiedot

Vehreää viihtyvyyttä

Vehreää viihtyvyyttä VTS PIIKAHAKA VOIONMAANKATU 32, 33300 TAMPERE Vehreää viihtyvyyttä VTS PIIKAHAKA VOIONMAANKATU 32, 33300 TAMPERE Tarjolla on tilavia yksiöitä, joiden jokainen neliötila on suunniteltu tarkasti asukasta

Lisätiedot

Lepola III asuntokortteli OMASSA KODISSA. Yhteisöllisyyttä ja lämpöä keskellä kulttuurimiljöötä. Oman kodin löydät meiltä.

Lepola III asuntokortteli OMASSA KODISSA. Yhteisöllisyyttä ja lämpöä keskellä kulttuurimiljöötä. Oman kodin löydät meiltä. Lepola III asuntokortteli OMASSA KODISSA Yhteisöllisyyttä ja lämpöä keskellä kulttuurimiljöötä Oman kodin löydät meiltä. www.masterkodit.fi LEPOLA III Kristillinen asuinyhteisö Järvenpään Lepolassa Järvenpäähän

Lisätiedot

Asunto Oy Pikku-Heikki

Asunto Oy Pikku-Heikki Asunto Oy Pikku-Heikki Asunto Oy Dosentinranta Piispanpelto xx 20540 Turku As Oy Turun Pikku-Heikki Iso-Heikkiläntie 5 A 20200 Turku Pikku-Heikissä asut turvallisesti palvelujen naapurissa As Oy Pikku-Heikki

Lisätiedot

Uudenlaisen asumisen alue!

Uudenlaisen asumisen alue! Uudenlaisen asumisen alue! Sydän täynnä elämää Jyväskylän Kangas mullistaa käsityksesi siitä, mitä kaikkea tulevaisuuden kaupunginosa voi olla. Ja Kankaan tulevaisuus on ihan nurkan takana, raikkaana ja

Lisätiedot

Tallimäki henkii elämää

Tallimäki henkii elämää Oy Tallimäki Karin-Heikintie 2-6 ja, 36240 Kangasala Tallimäki henkii elämää TUTUTU Tallimäen tarinaan! ktiivinen, moderni pikkukylä Ihanan aurinkoinen päivä istua pihaan lukemaan naapurikirjastosta lainattua

Lisätiedot

Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy. Malagankatu 3, Helsinki. KOy Helsingin Jallukka

Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy. Malagankatu 3, Helsinki. KOy Helsingin Jallukka Arkkitehtuuri- ja muotoilutoimisto Talli Oy Malagankatu 3, Helsinki KOy Helsingin Jallukka Urbaania asumista meren äärellä Jätkäsaaren tunnelma muodostuu kivijalkaliikkeistä, pyöräily- ja kävelyreiteistä

Lisätiedot

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa.

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. ASUNTO JA ASUMINEN ASUMINEN 1. Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. 2. Missä kaupungissa sinä asut? Asun Lahdessa.

Lisätiedot

Turku, Suikkila Kohdenumero h,kt,s,p, 56,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00

Turku, Suikkila Kohdenumero h,kt,s,p, 56,5 m² Kov Energialuokka C 2013 Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Turku, Suikkila Kohdenumero 647087 2h,kt,s,p, 56,5 m² Kov. 2016 Energialuokka C 2013 Mh. 219 000,00 Vh. 219 000,00 Gränsbackankuja 1 as 22. Tilava, valoisa uuden veroinen vaaleasävyinen kaunis

Lisätiedot

Aurinkoisia asuntoja Annalassa

Aurinkoisia asuntoja Annalassa VIRI KOUNKATU 1 KOUNKATU 1, 33710 TAMPERE Aurinkoisia asuntoja Annalassa VIRI KOUNKATU 1 KOUNKATU 1, 33710 TAMPERE Virin uudet talot tuovat uutta elämää perinteikkäälle asuinalueelle! Saat modernin talon

Lisätiedot

PETÄJÄSSUONKATU 4A TAMPERE. Auvoisaa asumista Atalassa!

PETÄJÄSSUONKATU 4A TAMPERE. Auvoisaa asumista Atalassa! PETÄJÄSSUONKATU 4A 33580 TAMPERE Auvoisaa asumista Atalassa! AUTOTON PIHA on rauhallinen ja turvallinen Kaikissa asunnoissa PARVEKE TAI TERASSI Lapsille PUUHAA JA TILAA VEHREÄN ATALAN upeat ulkoilumaastot

Lisätiedot

136,0 m², 6h,k,s, at,...,

136,0 m², 6h,k,s, at,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Tarja Pitkänen Puh: +358 50 555 5418 Helsingin KOTI LKV Oy Kauppakeskus Iso Omena, Piispansilta 9A (5. krs) 02320 Espoo Puh: 0207 351 222 Rauhallisella luonnonläheisellä paikalla

Lisätiedot

Täyden palvelun senioritalo Attendo Korkeavuori

Täyden palvelun senioritalo Attendo Korkeavuori Täyden palvelun senioritalo Attendo Korkeavuori Attendo Korkeavuori on helmikuussa 2019 Kotkaan valmistuva laadukas ja viihtyisä täyden palvelun senioritalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on

Lisätiedot

SAMU ON TYÖSSÄ KOULUSSA. LAPSET JUOKSEVAT METSÄÄN. POJAT TULEVAT KAUPASTA.

SAMU ON TYÖSSÄ KOULUSSA. LAPSET JUOKSEVAT METSÄÄN. POJAT TULEVAT KAUPASTA. MISSÄ? MISTÄ? MIHIN? SAMU ON TYÖSSÄ KOULUSSA. LAPSET JUOKSEVAT METSÄÄN. POJAT TULEVAT KAUPASTA. MISSÄ? Missä laiva on? Missä sinun paperit ovat? Missä sinun kansio on? Missä rikas nainen istuu? Missä ruoat

Lisätiedot

Asuminen ja ikääntyminen - NCC:n ajatuksia asumisesta

Asuminen ja ikääntyminen - NCC:n ajatuksia asumisesta Asuminen ja ikääntyminen - NCC:n ajatuksia asumisesta Antti Pirhonen NCC Housing Pvm 20.9.2011 NCC Rakennus Oy, Asuminen 1 Pienet mutta toimivat asunnot lähellä palveluja Hyvät ympäristön palvelut ja yhteydet

Lisätiedot

MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA)

MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA) MODUULI 1 TÄRKEÄT VERBIREKTIOT (VERBI + KYSYMYSSANA) ASUA + MISSÄ TYKÄTÄ + MISTÄ MENNÄ + MIHIN ANTAA + KENELLE SOITTAA + MITÄ OLLA + KENELLÄ KYSYÄ + KENELTÄ TAVATA + KENET MATKUSTAA + MILLÄ MISSÄ asua

Lisätiedot

Luhtisen palvelukeskus

Luhtisen palvelukeskus Luhtisen palvelukeskus Luhtisen palvelukeskus Palvelukeskus Luhtinen sijaitsee Palokan keskustassa, osoitteessa Ritopohjantie 23. Keskustan palvelujen lisäksi lähellä on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Esimerkiksi

Lisätiedot

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. ITÄINEN RANTAKATU 50, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO 2 2-3h+k (yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k), 76 m, 335 000 Vastaava välittäjä Annika Virtanen KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, PARTNER 050 540 4524 annika@bolkv.fi

Lisätiedot

Kotilinna. Rohkeasti tulta päin! lehti. Sammutuspeite on tehokas suojakilpi ja alkavan tulipalon sammuttaja. s. 10

Kotilinna. Rohkeasti tulta päin! lehti. Sammutuspeite on tehokas suojakilpi ja alkavan tulipalon sammuttaja. s. 10 [ Ta m pereen Kot il i nnasäätiön uutislehti ] [ Marraskuu 2014 ] [ www.kot il i nna.fi ] Kotilinna lehti Sammutuspeite on tehokas suojakilpi ja alkavan tulipalon sammuttaja Rohkeasti tulta päin! s. 10

Lisätiedot

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00

Nokia, Keskusta Kohdenumero h,k,s, 65,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,65 Vh ,00 Tontin lunastushinta ,00 Kerrostalo Nokia, Keskusta Kohdenumero 607569 3h,k,s, 65,0 m² Kov. 2019 Energialuokka C Mh. 66 408,65 Vh. 221 500,00 Tontin lunastushinta 21 255,00 Kauppakatu 8. Uusi, upea kerrostalo Nokian keskustaan!

Lisätiedot

SATO VuokraKoti. Espoo, Soukka Soukankaari 5, Espoo. koti kuten haluat

SATO VuokraKoti. Espoo, Soukka Soukankaari 5, Espoo. koti kuten haluat SATO VuokraKoti Espoo, Soukka 5, 02360 Espoo koti kuten haluat Kauniiksi kunnostetut kodit erinomaisella paikalla Haluatko asua merellisessä ympäristössä ulkoilu- ja virkistysalueiden tuntumassa? Remontoidut

Lisätiedot

KYSELY ASUMISTARPEISTA IKÄÄNTYVILLE, JÄRVENPÄÄ ASUMINEN NYT

KYSELY ASUMISTARPEISTA IKÄÄNTYVILLE, JÄRVENPÄÄ ASUMINEN NYT KYSELY ASUMISTARPEISTA IKÄÄNTYVILLE, JÄRVENPÄÄ ASUMINEN NYT Tämän kyselyn tavoitteena on kartoittaa ikääntyvien tulevaisuuden asumistarpeita ja odotuksia. Kysely on tarkoitettu yli 55-vuotiaille Järvenpäässä

Lisätiedot

Asumisen toiveet -tutkimus. Tiivistelmäyhteenveto tutkimuksesta

Asumisen toiveet -tutkimus. Tiivistelmäyhteenveto tutkimuksesta Asumisen toiveet -tutkimus Tiivistelmäyhteenveto tutkimuksesta 1 KodinOnni palvelukokemukset 2013 Yhteenveto Tutkimus toteutettiin Kotipaneelissa yhteistyössä Aller Media Oy:n kanssa. Kysely lähettiin

Lisätiedot

SATO JA SENIORIASUMINEN. Maunulan aluefoorumi / Jaana Närö 27.10.2008

SATO JA SENIORIASUMINEN. Maunulan aluefoorumi / Jaana Närö 27.10.2008 SATO JA SENIORIASUMINEN SATOn toimialat Asuntosijoitus Asuntorakennuttaminen 23 000 asuntoa (pks 70%) asuntotuotanto 400-800 as./v. (pks 60%) SATOn historia Asiakastarpeiden muutokset ja SATOn palvelulupauksen

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Tampereen Tuluskatu Tuluskatu 3, 33580 Tampere

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Tampereen Tuluskatu Tuluskatu 3, 33580 Tampere Y-Asumisoikeus Länsi Oy Tampereen Tuluskatu Tuluskatu 3, 33580 Tampere Y-AUMIOIU LÄNI OY TAMPRN TULUATU Linnainmaalla asut palvelujen vieressä, mutta luonnon helmassa! Luhtilalo errostalo Linnainmaa on

Lisätiedot

Ennen peruskorjausta otettu kuva, parvekelasitukset puuttuvat. SATO VuokraKoti. Vantaa, Myyrmäki Vaahtokuja 8, Vantaa.

Ennen peruskorjausta otettu kuva, parvekelasitukset puuttuvat. SATO VuokraKoti. Vantaa, Myyrmäki Vaahtokuja 8, Vantaa. Ennen peruskorjausta otettu kuva, parvekelasitukset puuttuvat. SATO VuokraKoti Vantaa, Myyrmäki Vaahtokuja 8, 01600 Vantaa koti kuten haluat Kauniiksi kunnostetut kodit vehreällä paikalla Haluatko asua

Lisätiedot

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. MERIKATU 13, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.p+2at., 193 m, 2 360 000 Vastaava välittäjä Matias Von Schantz Myyntineuvottelija, Partner 0500 870872 matias@bolkv.fi Harvinaisuus!

Lisätiedot

Asunto Oy. Kuopion Majakanvalo

Asunto Oy. Kuopion Majakanvalo Kuopion Majakanvalo majakanvalo.indd 1 29.6.2017 8.11.55 valmistuu upealle paikalle, uuden Keilarinteen aukion viereen! Hyvät kulkuyhteydet bussilla keskustaan ja loistavat pyörätiet yliopistolle sekä

Lisätiedot

Asumisen palvelut mistä uudet innovaatiot? 3.2.2015 Uudet asuinympäristöt toiminnanjohtaja Sanna Mäkinen

Asumisen palvelut mistä uudet innovaatiot? 3.2.2015 Uudet asuinympäristöt toiminnanjohtaja Sanna Mäkinen Asumisen palvelut mistä uudet innovaatiot? 3.2.2015 Uudet asuinympäristöt toiminnanjohtaja Sanna Mäkinen Perustietoa 51-vuotiaasta Lahden vanhusten asuntosäätiöstä (LVAS) Lahden vanhusten asuntosäätiön

Lisätiedot

VÄTINTIE 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄTINTIE 15, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄTINTIE 5, TURKU MYYNTIESITE TURKU, KERROSTALO h+k+s, 7 m, 96 000 Vastaava välittäjä Sirpa Sobral Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 040 670 7440 sirpa@bolkv.fi Tämä Vätintien kaunis ja tilava kaksio

Lisätiedot

61,5 m², 3H+KT,

61,5 m², 3H+KT, Kohteen ilmoittaja Nimi: Sirkka Teittinen Puh: 050 581 2779 Kiinteistömaailma, Munkkiniemi, Amuletti Asunnot Oy Lkv Munkkiniemen puistotie 15 00330 Helsinki Puh: 094363500 Tervetuloa esittelyyn sunnuntaina

Lisätiedot

MERIKARTANO PUISTOKARTANO. Oma koti palveluiden äärellä.

MERIKARTANO PUISTOKARTANO. Oma koti palveluiden äärellä. MERIKARTANO PUISTOKARTANO Oma koti palveluiden äärellä. ITSENÄISTÄ ELÄMÄÄ Merikartanossa ja Puistokartanossa oma kotisi on palveluiden äärellä. Katso esittelyvideot asumisesta ja palveluistamme Ritva,

Lisätiedot

Koti Koskelassa kaikki on lähellä

Koti Koskelassa kaikki on lähellä Koti Koskelassa kaikki on lähellä Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Emäpuuntielle Koskelaan, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä. Yliopistoon,

Lisätiedot

21,0 m², 1h+kt,

21,0 m², 1h+kt, Kohteen ilmoittaja Kiinteistömaailma, Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy, Tikkurila Peltolantie 2 01300 Vantaa Puh: 09-8387210 Esittely naapuriyhtiössä. Valoisa uusi koti Vantaan Rekolanmäessä on valmistumassa

Lisätiedot

As Oy Espoon REVIISORI. As Oy Espoon REVIISORI

As Oy Espoon REVIISORI. As Oy Espoon REVIISORI 1 Kotoisa kaupunkikoti Espoon keskuksessa Palveluiden läheisyys, sujuvat liikenneyhteydet ja huoleton asunto vapauttavat aikaa elämiselle ja kaikelle, mikä on sinulle tärkeää. 2 Tämä esite perustuu tilanteeseen

Lisätiedot

Hoitokoti Päiväkumpu on perustettu kolmen sisaren toimesta vuonna 2001.

Hoitokoti Päiväkumpu on perustettu kolmen sisaren toimesta vuonna 2001. Hoitokoti Päiväkumpu on perustettu kolmen sisaren toimesta vuonna 2001. Hoitokoti Päiväkumpu tarjoaa ympärivuorokautisia elämäniloa tuottavia hoito- ja hoivapalveluja turvallisissa ja kodinomaisissa ryhmäkodeissa.

Lisätiedot

y Tampereen HALKO NIEMEN RANTA

y Tampereen HALKO NIEMEN RANTA HALKO NIEMEN RANTA Asunto Oy Tampereen 1 HALKO NIEMEN RANTA Asunto Oy Tampereen Halkoniemenkuja 2, 33410 Tampere As. Oy Tampereen Halkoniemnranta on yksiportainen ja kuusikerroksinen asuinkerrostalo mahtavalla

Lisätiedot

nuottaniemen portti, ESPOO

nuottaniemen portti, ESPOO AUNTO OY nuottaniemen portti, EOO Etuniementie 3, 02230 EOO 10.9.2013 ENNAKKOMARKKINOINTI KUVAA IARYTIÖ NUOTTANIEMEN UITO. TAITEILIJAN NÄKEMY. arasta mahdollista arkea loistavien yhteyksien, palveluiden

Lisätiedot

Millaisia asuntoja. metropoliin? PEKKA HELIN, YIT OYJ

Millaisia asuntoja. metropoliin? PEKKA HELIN, YIT OYJ Millaisia asuntoja metropoliin? PEKKA HELIN, YIT OYJ 6.2. 2018 Asumisen trendejä juuri nyt + - Asumisen ja liikkumisen helppous ja vaivattomuus Kiinnostus palveluiden käyttöön Ylimääräisen tavaran poistaminen

Lisätiedot

RUNORATSUNKATU 1. Vuokraus ja tiedustelut. Henri Koskinen puh

RUNORATSUNKATU 1. Vuokraus ja tiedustelut. Henri Koskinen puh ESOO VERMONNIITTY s Oy Espoon RUNORTSUNKTU 1 Vuokraus ja tiedustelut Henri Koskinen puh. 010 228 6365 henri.koskinen@realia.fi RELI SUNTOVUOKRUS Valimotie 17-19, 00380 Helsinki uh. 010 228 5555 asunnot.ilmarinen@realia.fi

Lisätiedot

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. AURINKOKIVENKUJA 4, VANTAA MYYNTIESITE VANTAA, KERROSTALO 2 4h+k+kph+wc+las.parveke, 75 m, 299 000 Vastaava välittäjä Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi

Lisätiedot

- Leon Kärnä, projektipäällikkö

- Leon Kärnä, projektipäällikkö Pohjola Rakennus on suomalainen perheyritys. Rakennamme kohteet ammattitaitoisesti ja laadukkaasti loistaville paikoille. PMK-Torni on näyttävä esimerkki Pohjola Rakennuksen ammattitaidosta. PMK-Torni

Lisätiedot

Palveluliikenteen. vihreät pikkubussit. Tampereen sinisten bussien rinnalla huristelevat

Palveluliikenteen. vihreät pikkubussit. Tampereen sinisten bussien rinnalla huristelevat Palveluliikenteellä kuljet pääasiassa maanantaista perjantaihin klo 8.30-14.30. Osa palveluliikenteen autoista liikennöi arkisin pidempään ja myös viikonloppuisin. Palveluliikenteen avulla pääset lähipalveluihisi,

Lisätiedot

PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. PUOLUKKATIE 12, ESPOO MYYNTIESITE ESPOO, PARITALO 2 4-6h+avok+s+2kph+3 terassia, 372 m, 1 580 000 Vastaava välittäjä Tiina Kantola Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 044 0111066 tiina@bolkv.fi Edustavuutta,

Lisätiedot

REMONTOITU VUOKRAKOTI VIHREÄSSÄ VERÄJÄ- LAAKSOSSA VERÄJÄLAAKSO HELSINKI. SATO VuokraKoti Otto Brandtin tie 16, Helsinki ANNA ELÄMÄN VIEDÄ

REMONTOITU VUOKRAKOTI VIHREÄSSÄ VERÄJÄ- LAAKSOSSA VERÄJÄLAAKSO HELSINKI. SATO VuokraKoti Otto Brandtin tie 16, Helsinki ANNA ELÄMÄN VIEDÄ REMONTOITU VUOKRAKOTI VIHREÄSSÄ VERÄJÄ- LAAKSOSSA VERÄJÄLAAKSO HELSINKI SATO VuokraKoti Otto Brandtin tie 16, 00650 Helsinki ANNA ELÄMÄN VIEDÄ REMONTOIDUT SATO VUOKRAKODIT Haluatko kotiisi uudet raikkaat

Lisätiedot

MUN MYRTSI -MOBIILISOVELLUSKOKEILU

MUN MYRTSI -MOBIILISOVELLUSKOKEILU MUN MYRTSI -MOBIILISOVELLUSKOKEILU 1.9. 30.11.2016 Alustava vastausraportti (28.11.2016) Vantaan kaupunkisuunnittelussa tehdään parhaillaan suunnitelmaa tulevaisuuden Myyrmäestä. Suunnitelmalla varmistetaan

Lisätiedot

KYSELY ASUMISTARPEISTA JYVÄSKYLÄN IKÄÄNTYVILLE ASUMINEN NYT

KYSELY ASUMISTARPEISTA JYVÄSKYLÄN IKÄÄNTYVILLE ASUMINEN NYT KYSELY ASUMISTARPEISTA JYVÄSKYLÄN IKÄÄNTYVILLE ASUMINEN NYT Tämän kyselyn tavoitteena on kartoittaa ikäihmisten tulevaisuuden asumistarpeita ja odotuksia. Kysely on tarkoitettu yli 55-vuotiaille Jyväskylässä

Lisätiedot

KAUPUNKISEUDUN TONTTIPÄIVÄ

KAUPUNKISEUDUN TONTTIPÄIVÄ KAUPUNKISEUDUN TONTTIPÄIVÄ T E E M U VA L KO L E H TO 5.4.2019 1 ELINVOIMAINEN JA EKOLOGINEN NOKIA Nokia on 33 500 asukkaan kaupunki järvien kainalossa Pirkanmaalla. Keskeinen sijaintimme vetovoimaisella

Lisätiedot

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VÄLJÄNTIE 370, LIETO MYYNTIESITE LIETO, OMAKOTITALO 2 4h+k+tkh+khh+kph/wc+erill.wc+s+terassi, 180 m, 295 000 Vastaava välittäjä Karoliina Siikarla KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄ LKV, KiAT, PARTNER 040 571 4250 karoliina@bolkv.fi

Lisätiedot

Sampoharjun ryhmäkoti

Sampoharjun ryhmäkoti Sampoharjun ryhmäkoti Sampoharjun ryhmäkoti Sampoharjun ryhmäkoti Sampoharjun ryhmäkoti sijaitsee Vaajakosken keskustassa, osoitteessa Vesmannintie 7. Kiinteistö on valmistunut joulukuussa 2018. Samassa

Lisätiedot

Esteettömyys korjausrakentamisessa kotona asumisen mahdollisuudet TURVALLINEN KOTI. Rakennusvalvonta. AnuMontin 28.9.2013

Esteettömyys korjausrakentamisessa kotona asumisen mahdollisuudet TURVALLINEN KOTI. Rakennusvalvonta. AnuMontin 28.9.2013 Esteettömyys korjausrakentamisessa TURVALLINEN KOTI AnuMontin 28.9.2013 Rakennusvalvonta Valtakunnalliset tavoitteet YM Ikääntyneiden asumisen kehittämisohjelma vuosille 2013 2017 v. 2011 yli 75v 89,6%

Lisätiedot

YHTEISÖLLISTÄ ASUMISTA VERKKOSAARESSA

YHTEISÖLLISTÄ ASUMISTA VERKKOSAARESSA YHTEISÖLLISTÄ ASUMISTA VERKKOSAARESSA YHTEISÖLLISTÄ ASUMISTA FIKSUSSA KALASATAMASSA Unelmien koteja Verkkosaareen Ryhmärakennuttamisessa asukkaat suunnitteluttavat, rakennuttavat ja rahoittavat oman kerrostalon

Lisätiedot

HELSINKI VANHA VUOSAARI MUSTALAHDENTIE 15

HELSINKI VANHA VUOSAARI MUSTALAHDENTIE 15 HELSINKI VANHA VUOSAARI MUSTALAHDENTIE 15 Vuokraus ja tiedustelut Hannu Hornborg puh. 010 228 3164 hannu.hornborg@realia.fi REALIA ASUNTOVUOKRAUS Valimotie 17-19, 00380 Helsinki uh. 010 228 5555 asunnot.ilmarinen@realia.fi

Lisätiedot

Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa

Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa Tarjoamme senioreille itsenäistä asumista, yhteisökoteja, palvelua ja terveyslomaa Ainutlaatuista asumista Jyllin Kodit tarjoaa mahdollisuudet elinikäiseen asumiseen ja rentouttavaan terveyslomailuun Ikaalisten

Lisätiedot

76,5 m², 3h+k+kph+wc+s...,

76,5 m², 3h+k+kph+wc+s..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Kaija Oksala Puh: 041 528 0334 Myyntiturva LKV [A] (vuokrakohteiden osalta katso Vuokraturva) Ilmalankuja 2 00240 Helsinki Puh: 010 2327 400 Haaveiletko paritalosta viihtyisältä

Lisätiedot

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAARELANTIE 6A, HELSINKI MYYNTIESITE HELSINKI, RIVITALO 2 5h+k+2 kph+s+wc, 131 m, 447 000 Vastaava välittäjä Nina Lampinen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner 0400 943258 nina@bolkv.fi Tässä asunnossa on

Lisätiedot

Vuokrataloyhtiön kohteet

Vuokrataloyhtiön kohteet Vuokrataloyhtiön kohteet Kerrostalokohteet Valtaosa yhtiön asunnoista sijaitsee kerrostaloissa. Muutamissa keskustan kerrostaloissa on hissi. Kohteiden sisältyy lämmitys. Vesimaksu määräytyy kulutuksen

Lisätiedot

Palvelutalo Attendo Mellunmäki aukeaa

Palvelutalo Attendo Mellunmäki aukeaa Attendo Mellunmäki on helmikuussa 2019 Itä- Helsinkiin valmistuva laadukas ja viihtyisä palvelutalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta. Kyseessä ei siis ole aivan

Lisätiedot

RADANSIVUNKATU 10, LAHTI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

RADANSIVUNKATU 10, LAHTI MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. RADANSIVUNKATU 10, LAHTI MYYNTIESITE LAHTI, ASEMANTAUSTA 2 3h+k+kph/s+p, 71 m 189 000 Asuntoa myy Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi Tervetuloa tutustumaan

Lisätiedot

Järvenpään hyvinvointikampus Ketään ei jätetä yksin. Tyvene Oy

Järvenpään hyvinvointikampus Ketään ei jätetä yksin. Tyvene Oy 2 Järvenpään hyvinvointikampus Ketään ei jätetä yksin ? Järvenpään hyvinvointikampus Ketään ei jätetä yksin Vuokratalo Palvelu- ja senioritalo Kortteliin toteutetaan 60 asuntoinen tehostettu asumispalveluyksikkö

Lisätiedot

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava

ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO Keskipellonkatu 10, 04230 Kerava ASUNTO OY KERAVAN KESKIPELTO KESKIPELLONKATU 10, 04230 KERAVA Arvioitu valmistuminen lokakuu 2016 Laadukas ja hyvin suunniteltu asumisoikeuskohde

Lisätiedot

Iisalmi, keskusta Kohdenumero h,k,s, 60,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Iisalmi, keskusta Kohdenumero h,k,s, 60,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Kerrostalo Iisalmi, keskusta Kohdenumero 641473 2h,k,s, 60,0 m² Kov. 2020 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 100 500,00 Vh. 201 000,00 Virrankatu 8b. ASUNTO OY IISALMEN VIRRANLOISTE! Virranpuiston alueen seuraavan

Lisätiedot

Asukastyytyväisyyskyselyn tulokset Kiinteistö-KYS Oy

Asukastyytyväisyyskyselyn tulokset Kiinteistö-KYS Oy Asukastyytyväisyyskyselyn tulokset 2019 Osallistujat Kokonaisaineistot Vertailuaineisto: 5 463 vastausta, vastausprosentti 28 % Paras vastausprosentti 37 % - heikoin 20 % Lomakevastauksina 68 % ja nettivastauksina

Lisätiedot

- Leon Kärnä, projektipäällikkö

- Leon Kärnä, projektipäällikkö Pohjola Rakennus on suomalainen perheyritys. Rakennamme kohteet ammattitaitoisesti ja laadukkaasti loistaville paikoille. PMK-Torni on näyttävä esimerkki Pohjola Rakennuksen ammattitaidosta. PMK-Torni

Lisätiedot

AINUTLAATUISTA PALVELUASUMISTA EIRASSA

AINUTLAATUISTA PALVELUASUMISTA EIRASSA AINUTLAATUISTA PALVELUASUMISTA EIRASSA Villa Ensi Säätiö tarjoaa turvallista asumismukavuutta keskellä kauneinta Helsinkiä. Villa Ensin tuettua asumista tarvitseville henkilöille tarkoitetut huoneistot

Lisätiedot

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia.

LAUSEEN KIRJOITTAMINEN. Peruslause. aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. LAUSEEN KIRJOITTAMINEN Peruslause aamu - minä - syödä muro - ja - juoda - kuuma kahvi Aamulla minä syön muroja ja juon kuumaa kahvia. minä - täti - ja - setä - asua Kemi Valtakatu Minun täti ja setä asuvat

Lisätiedot

TORPANNIITYNTIE 5, TUUSULA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

TORPANNIITYNTIE 5, TUUSULA MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. TORPANNIITYNTIE 5, TUUSULA MYYNTIESITE TUUSULA, OMAKOTITALO 2 4-5h+k+rt+kph/s+2wc+at, 326 m, 448 000 Vastaava välittäjä Mia Lehtonen Kiinteistönvälittäjä, LKV, Partner, kaupanvahvistaja 0400 369666 mia@bolkv.fi

Lisätiedot

As Oy Jyväskylän Jokivillat. Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä

As Oy Jyväskylän Jokivillat. Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä As Oy Jyväskylän Jokivillat Arvinkuja 14, 40520 Jyväskylä Ver 8.5.2014 Nykyaikainen unelmakoti Jokivarren viihtyisälle alueelle valmistuu tasokkaita ja nykyaikaisia kaupunkivilloja. Kohteen viisi lämminhenkistä

Lisätiedot

Apua, tukea ja toimintaa

Apua, tukea ja toimintaa Soita meille numeroon 050 4440 199 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@mereo.fi. Tavataan ja keskustellaan yhdessä tilanteestasi. Teemme sinulle henkilökohtaisen, hyvin vointiasi tukevan

Lisätiedot

JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012. Esittelyt / Hinnasto

JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012. Esittelyt / Hinnasto JHL Talvipäivät 2012 23.-25.3.2012 Esittelyt / Hinnasto Tahkovuori Chalets ***** Kalliolantie 1 B Tasokkaat ja viihtyisät huoneistot v. 2008 valmistuneessa hissitalossa. Kaikki huoneistot ovat täysin sisustettuja

Lisätiedot

28,5 m², 1h, kt, kph,...,

28,5 m², 1h, kt, kph,..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Lasse Lehtervo Puh: 050 597 1536 Kiinteistömaailma, Pirkkala, Koskikeskuksen Asuntopalvelu Oy Kenkätie 4 33950 Pirkkala Puh: 050 530 3000 Kiinteistömaailma, Koskikeskuksen Asuntopalvelu

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Poteronkatu 1 33330 TAMPERE

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Poteronkatu 1 33330 TAMPERE YH-Asumisoikeus Länsi Oy Poteronkatu 1 33330 TAMPERE YH-ASUMISOIKEUS LÄNSI OY poteronkatu 1 Rakennustapaseloste Asemapiirros Alapohja Yläpohja Vesikatto Alapinnasta lämpöeristetty ontelolaatta Ontelolaatta

Lisätiedot

Ennakkomarkkinointiesite

Ennakkomarkkinointiesite Ennakkomarkkinointiesite 29.12.2016 KIINTEISTÖNVÄLITYSTÄ YLI NELJÄNNESVUOSISADAN MODERNI KOTI LUONNON ÄÄRELLÄ Perusmäen perinteikkäässä kylämiljöössä alkaa pian modernien puutalojen aika. Nämä uudet puutalokodit

Lisätiedot

ASUNTO OY ESPOON MÄKIKUISMA. Palstalaisentie 3, 02920 ESPOO

ASUNTO OY ESPOON MÄKIKUISMA. Palstalaisentie 3, 02920 ESPOO Ennakkomarkkinointiesite ENNAKKOMARKKINOINTIESITE 21.9.2015 7.12.2015 ASUNTO OY ESPOON MÄKIKUISMA Palstalaisentie 3, 02920 ESPOO www.ptmhouse.fi KOHTEEN TIEDOT Palstalaisentie 3, 02920 ESPOO MODERNI KOTI

Lisätiedot

ARAn rahoituspalvelut 2019

ARAn rahoituspalvelut 2019 ARAn rahoituspalvelut 2019 Mitä kuuluu ARA-rahoitukselle? 9.5.2019 Vesa Ijäs Timo Rantala ARA-KOHTEIDEN SUUNNITTELURATKAISUT JA KEHITTÄMINEN 9.5.2019 Esityksen sisältö Rakennushanke Hankkeen sijainti Rakennuspaikka

Lisätiedot

Attendo Aviapolis on huhtikuussa 2019 Vantaalle valmistuva laadukas ja viihtyisä täyden palvelun senioritalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille,

Attendo Aviapolis on huhtikuussa 2019 Vantaalle valmistuva laadukas ja viihtyisä täyden palvelun senioritalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille, Attendo Aviapolis on huhtikuussa 2019 Vantaalle valmistuva laadukas ja viihtyisä täyden palvelun senioritalo, joka on tarkoitettu ikäihmisille, joilla on jo hieman palveluiden tarvetta. Kyseessä ei siis

Lisätiedot

Kotona asumisen tukeminen ja lähipalvelujen asiakaslähtöinen kehittäminen Ikääntyneiden asumistarpeisiin varautuminen case Päijät-Hämeessä

Kotona asumisen tukeminen ja lähipalvelujen asiakaslähtöinen kehittäminen Ikääntyneiden asumistarpeisiin varautuminen case Päijät-Hämeessä Kotona asumisen tukeminen ja lähipalvelujen asiakaslähtöinen kehittäminen Ikääntyneiden asumistarpeisiin varautuminen case Päijät-Hämeessä Ikäystävällisen asumisen ja palveluiden yhdistäminen Työpaja THL

Lisätiedot

Asenteet uusiksi, keinoja yhteisölliseen asumiseen

Asenteet uusiksi, keinoja yhteisölliseen asumiseen Asenteet uusiksi, keinoja yhteisölliseen asumiseen Taloyhtiön varautuminen asukkaiden ikääntymiseen seminaari, Oulu 23.05.2016 Pasi Orava Pohjois-Suomen paikallisasiamies Suomen Vuokranantajat ry www.vuokranantajat.fi

Lisätiedot

Oulu, Etelätulli. SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa. Rautionkatu 28

Oulu, Etelätulli. SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa. Rautionkatu 28 Oulu, Etelätulli Rautionkatu 28 SATO LaatuKoti Tasokkaita vuokra-asuntoja keskustan tuntumassa Taiteilijan näkemys saattaa yksityiskohdiltaan poiketa toteutuksesta. Viihtyisiä vuokrakoteja korkeatasoisessa

Lisätiedot

TILAVALOLAATUVIIMEISTELYMAISEMATILAKESTÄVYYSAJATTOMUUS

TILAVALOLAATUVIIMEISTELYMAISEMATILAKESTÄVYYSAJATTOMUUS 3h+k+s+lasitettu terassi, 105 htm 2 Pesutilat, sauna ja erillinen WC: lattialämmitys, sekä seinät että lattiat laatoitettu Ikkunoiden suunta, näkymät: merelle, Hakaniemeen, sisäpihalle Takka A 134 2h+k+s

Lisätiedot

VUOKRANMÄÄRITYS HEKASSA. Käytössä ensimmäistä kertaa vuoden 2019 vuokria määriteltäessä

VUOKRANMÄÄRITYS HEKASSA. Käytössä ensimmäistä kertaa vuoden 2019 vuokria määriteltäessä VUOKRANMÄÄRITYS HEKASSA Käytössä ensimmäistä kertaa vuoden 2019 vuokria määriteltäessä 20.12.2017 Vuokranmääritysmalli Vuokranmääritys perustuu Hekan omakustannusten kokonaismäärän tasaamiseen kahdessa

Lisätiedot

[7. vuosikerta] [Nro ] Kotilinna. Uutiset. sivu 6. Energiakisassa ehtii vielä tehdä tulosta. sivu 7. Kotilinnan pihat hyvässä hoidossa

[7. vuosikerta] [Nro ] Kotilinna. Uutiset. sivu 6. Energiakisassa ehtii vielä tehdä tulosta. sivu 7. Kotilinnan pihat hyvässä hoidossa [7. vuosikerta] [Nro 1 2015] Kotilinna Uutiset sivu 6 Energiakisassa ehtii vielä tehdä tulosta sivu 7 Kotilinnan pihat hyvässä hoidossa Kotilinnan UUTISIA Kotilinnasäätiössä tehtiin alkuvuodesta laaja

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Jannentie 3 33480 Ylöjärvi

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Jannentie 3 33480 Ylöjärvi YH-Asumisoikeus Länsi Oy Jannentie 3 33480 Ylöjärvi YH-AUMIOIU LÄNI OY JANNNTI 3, YLÖJÄRVI dullista asumista Ylöjärven keskustassa! Asemapiirros odikas ja vehreä Ylöjärvi on monelle toiveiden asuinpaikka.

Lisätiedot

89,5 m², 1h+terassi,

89,5 m², 1h+terassi, Kohteen ilmoittaja Nimi: EKE-Rakennus Asuntomyynti Puh: (09) 613 03450 EKE-Rakennus Oy Piispanportti 7 02240 Espoo Puh: (09) 613 03450 Loft-asuntoja Helsingin merelliseen Kruunuvuorenrantaan Kokonaisen

Lisätiedot

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. KAKSKERRANTIE 488, TURKU MYYNTIESITE TURKU, OMAKOTITALO 2 5h, avok, 2 x kph, s, khh, erill.wc, 2 x las.parveke, autok., 198 m, 419 000 Vastaava välittäjä Ismo Aaltonen MYYNTINEUVOTTELIJA, KED, PARTNER

Lisätiedot

53,5 m², 2h,kt,s,p,

53,5 m², 2h,kt,s,p, Kohteen ilmoittaja Nimi: Jorma Kamaja Puh: 0400 812 831 OP Koti Uusimaa Oy LKV Järvenpää Sibeliuksenkatu 17 04400 Järvenpää Puh: 010 254 2700 Nätti hyväkuntoinen saunallinen kaksio huippupaikalla Järvenpään

Lisätiedot

Janakkala, Turenki, Keskusta Kohdenumero h,kt,parv, 33,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,64 Vh ,50

Janakkala, Turenki, Keskusta Kohdenumero h,kt,parv, 33,0 m² Kov Energialuokka C Mh ,64 Vh ,50 Kerrostalo Janakkala, Turenki, Keskusta Kohdenumero 579046 1h,kt,parv, 33,0 m² Kov. 2018 Energialuokka C Mh. 44 159,64 Vh. 102 910,50 Tohvelantie 10. RAKENTAMINEN ALOITETTU! As Oy Janakkalan Torinkulma

Lisätiedot

40,5 m², 2h+k+kph+las...,

40,5 m², 2h+k+kph+las..., Kohteen ilmoittaja Nimi: Blok Puh: 044 2416380 Blok Iso Roobertinkatu 21-25 00120 Helsinki Puh: 044 241 6380 Tyylikäs 2010-luvun kaksio lasitetulla parvekkeella Järvenpään Keskuksessa Tässä kaksiossa asut

Lisätiedot

UUSI VUOKRAKOTI KEHITTYVÄLLÄ ALUEELLA TAMPERE LINNAINMAA. SATO VuokraKoti Hannulanpolku 10, Tampere ANNA ELÄMÄN VIEDÄ

UUSI VUOKRAKOTI KEHITTYVÄLLÄ ALUEELLA TAMPERE LINNAINMAA. SATO VuokraKoti Hannulanpolku 10, Tampere ANNA ELÄMÄN VIEDÄ UUSI VUOKRAKOTI KEHITTYVÄLLÄ ALUEELLA TAMPERE LINNAINMAA SATO VuokraKoti Hannulanpolku 10, 33580 Tampere ANNA ELÄMÄN VIEDÄ UUDET SATO VUOKRAKODIT LINNAINMAALLA Haluatko asua mukavassa naapurustossa lähellä

Lisätiedot

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta

Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Koti aitiopaikalta Knuutilankankaalta Rakennamme uusia koteja valmiille asuinalueelle Syväkiventielle Knuutilankankaalle, jossa kadut, puistot ja palvelut ovat jo rakennettu ja asuinympäristö on viihtyisä.

Lisätiedot

5. vuosikerta Nro Vapaus nauttia arjesta

5. vuosikerta Nro Vapaus nauttia arjesta kotilinna Uutiset 5. vuosikerta Nro 1 2012 Vapaus nauttia arjesta Talviset terveiset! Asukastoimikunta tekee vapaaehtoistyötä asukkaiden hyväksi s. 4 5 Kotilinnasäätiön toimisto muutti s. 6 1 Kotilinnasäätiö

Lisätiedot

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Tampereen Linnainkuja Piettasenkatu 43 33580 TAMPERE

YH-Asumisoikeus Länsi Oy Tampereen Linnainkuja Piettasenkatu 43 33580 TAMPERE YH-Asumisoikeus Länsi Oy Tampereen Linnainkuja Piettasenkatu 43 33580 TAMPERE YH-ASUMISOIKEUS LÄNSI OY TAMPEREEN LINNAINKUJA Asemapiirros A-rappu B-rappu Monipuolisten palvelujen tuntumassa Linnainmaalla

Lisätiedot

VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS.

VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE THIS IS WHERE THE STORY BEGINS. VANTONTIE 166, RAISIO MYYNTIESITE RAISIO, MAATILA 2 4h+tupak+kph/khh+s+ph+talli+pihatto+ratsastuskenttä, 136 m, 498 000 Vastaava välittäjä Johanna Willberg MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, LKV, PARTNER, KAUPANVAHVISTAJA

Lisätiedot

Lähivoimalaprojekti. Asukaskysely raportti Multisilta -Peltolammi

Lähivoimalaprojekti. Asukaskysely raportti Multisilta -Peltolammi Lähivoimalaprojekti Asukaskysely raportti Multisilta -Peltolammi Tutkimuksen tarkoitus ja tavoitteet Tampereen kaupungin Lähivoimala-projekti järjesti keväällä 2015 asukaskyselyn Multisillan, Peltolammin

Lisätiedot